Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Πηνελόπη Α [Penelope A, Εξπρές Πηνελόπη, Stena Horsa, Horsa]

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17

Maroulis Nikos
21-12-2010, 09:58
Λέτε να το δούμε να αλλάζει δρομολόγια και να φεύγει απόγευμα απο Ραφήνα μετά την άνοιξη ???

raflucgr
23-12-2010, 16:16
Penelope A begin a turn to berth in Rafina on 31/08/10.

Enjoy.

giorgos_249
25-12-2010, 10:21
Καλημέρα!

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους! Η γέννηση του Θεανθρώπου να χαρίσει υγεία , δύναμη και φώτιση, και στους μαθητές καλή πρόοδο - καλή επιτυχία!

Το Πηνελόπη Ά αναχωρεί από το Γαύριο ένα μεσημέρι του Ιουνίου. Αφιερωμένες εξαιρετικά σε όλους τους καραβολάτρες από Ραφήνα και στους nissos mykonos , nissos mikonos , κωστάκης , aegeanspeedlines , pantelis2009 , roi baudoin , capten4 , stylianos, fb delfini, nkr, ionian star , maroulis nikos , apostolos , Κάρολος και φυσικά σε όλους εκείνους που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη θάλασσα και στο καθήκον γενικότερα........

<<Πάρε καταπέλτη , μόλα όλα!>>
119982
Και συναντιόμαστε με το superferry II.....
119983
Στρίβουμε....
119984
Οι γλάροι πίσω μας, ακολουθούν πιστά....
119985
Και ξανοιγόμαστε στο απέραντο γαλάζιο......
119980

ayfa74
25-12-2010, 10:46
den exo logia nase eyxaristiso xronia pola kia panta toso omorfes foto

ayfa74
25-12-2010, 10:49
Kαλές γιορτές σε όλους, και φυσικά στον ΠΛΟΙΑΡΧΟ Και το πλήρωμα του βαποριού.

119374

Αφιερωμένη στον ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ του βαποριού και στους : Πατριώτες μου, T.S.S. APOLLON, rocinante, φανουλα, ΛΕΑΝΔΡΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ, diagoras και στούς φίλους ayfa74 και f/b delfini

eyxaristo poli kai xronia pola kai panta tetia

pantelis2009
25-12-2010, 17:25
Καλημέρα!

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους! Η γέννηση του Θεανθρώπου να χαρίσει υγεία , δύναμη και φώτιση, και στους μαθητές καλή πρόοδο - καλή επιτυχία!

Το Πηνελόπη Ά αναχωρεί από το Γαύριο ένα μεσημέρι του Ιουνίου. Αφιερωμένες εξαιρετικά σε όλους τους καραβολάτρες από Ραφήνα και στους nissos mykonos , nissos mikonos , κωστάκης , aegeanspeedlines , pantelis2009 , roi baudoin , capten4 , stylianos, fb delfini, nkr, ionian star , maroulis nikos , apostolos , Κάρολος και φυσικά σε όλους εκείνους που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη θάλασσα και στο καθήκον γενικότερα........

<<Πάρε καταπέλτη , μόλα όλα!>>
119982
Και συναντιόμαστε με το superferry II.....
119983
Στρίβουμε....
119984
Οι γλάροι πίσω μας, ακολουθούν πιστά....
119985
Και ξανοιγόμαστε στο απέραντο γαλάζιο......
119980
Ευχαριστώ φίλε μου για την αφιέρωση. Εδώ δεν έχω εγώ να ανταποδώσω:(;):p.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
22-01-2011, 23:54
ΤΗΝΟΣ 16-01-2011

120881

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23-01-2011, 10:33
THNOΣ 17-01-2011 120922

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23-01-2011, 11:15
http://www.nautilia.gr/forum/images/misc/pencil.png

diagoras
23-01-2011, 12:55
THNOΣ 17-01-2011 120922

Kαταπληκτικα χρωματα φιλε ΣΚΟΡΠΙΟΣ

diagoras
23-01-2011, 12:57
Πηνελοπη Α. 28-12-2010 Τηνος
120943

Karolos
23-01-2011, 14:36
[QUOTE=ΣΚΟΡΠΙΟΣ;422223]http://www.nautilia.gr/forum/images/misc/pencil.png

Πολύ όμορφη φωτογραφία φίλε μου και πατριώτη.
Αυτή αφιαιρωμένη σε εσένα και να είσαι πάντα καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23-01-2011, 17:06
ευχαριστω καρολε νασαι καλα!!!!

cpt. mimis
26-01-2011, 12:28
TO ΠΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ENGINE DEPARTMENT ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ STBY (6 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ. ;)

Rocinante
26-01-2011, 13:36
TO ΠΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ENGINE DEPARTMENT ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ STBY (6 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ. ;)
Ετσι ειναι cpt. mimis . Το δυνατο οπλο αυτου του πλοιου δεν ειναι στα σαλονια και στα καταστρωματα. Ειναι κατω απο την ισαλο. Στις συντηρησεις του πλοιου το μεγαλο βαρος δινεται εκει , που εχει ως αποτελεσμα το παροιμιωδες αποτελεσμα να ειναι απο τα λιγα πλοια (ακομα και απο τα νεοτευκτα ) που δεν εχει μηχανικη βλαβη. Το δε πληρωμα διατηρει το χωρο σε τετοια κατασταση ωστε γνωστοι μου που το εχουν επισκευθει δεν μπορουσαν να πιστεψουν οτι αυτο το πλοιο ειναι 4 δεκαετειων!!!!!!
Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους τους ανθρωπους εκει κατω.
Οσο δε για την ταχυτητα του (συνηθως 17,5 ) ισως και να μην ειναι η πραγματικη του μιας και δεν υπαρχει και λογος να παει πιο γρηγορα ;)
Ισως και για αυτο οι μηχανες να ειναι σε αυτη την εξαιρετικη κατασταση. Φυσικα και δεν ειναι στην ιδια κατασταση που ηταν το 1972 αλλα ισως καποιοι ανθρωποι που βρισκονται ψηλα πανω απο την ισαλο να καλυπτουν με τον δικο τους τροπο τις οποιες αδυναμιες ;)

Karolos
26-01-2011, 14:13
121418
Aυτό είναι μιά ματιά ή μιά στιγμή στον χρόνο, που απολαμβάνουν κάποιοι σαν εμάς και όλο αυτό είναι αποτέλεσμα από κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται ψηλά πάνω απο την ίσαλο αλλά και κάτω από αυτήν που καλύπτουν με τον δικό τους τρόπο τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν.

Αφιερωμένη στους : cpt. mimis, rocinante και ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Rocinante
26-01-2011, 16:24
Aυτό είναι μιά ματιά ή μιά στιγμή στον χρόνο, που απολαμβάνουν κάποιοι σαν εμάς και όλο αυτό είναι αποτέλεσμα από κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται ψηλά πάνω απο την ίσαλο αλλά και κάτω από αυτήν που καλύπτουν με τον δικό τους τρόπο τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν.

Αφιερωμένη στους : cpt. mimis, rocinante και ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τι να πει κανεις για αυτο που αφιερωσες Καρολε.
Τα λογια ειναι περιττα.....
Να εισαι καλα πατριδα.

ayfa74
26-01-2011, 16:40
Ξeri kanis pote exi er8i to sigkekrimeno plio kai apopoy

giorgos_249
26-01-2011, 17:10
Αγοράστηκε από την Sealink British Ferries το 1992.....Ναυπήγησης ΄71.

ayfa74
26-01-2011, 17:25

eyxaristo para poli

Rocinante
26-01-2011, 18:03
Γιωργο τα 40 κερακια θα τα σβησουμε του χρονου :grin::grin::grin:

BEN BRUCE
26-01-2011, 18:29
To πηνελοπη ειναι ναυπηγησης του 1972 στα ναυπηγεια arsenal de brest και στην ιδια δεξαμενη, πετρινη , χτιστηκε και το σημερινο αγιος γεωργιος

roussosf
26-01-2011, 18:40
ετσι οπως πανε τα πραγματα θα δουμε πολλες φορες αυτη την εικονα

121459

αναχωρηση 30/12/2010

polykas
27-01-2011, 16:43
To Πηνελόπη Α αναχωρεί σήμερα το πρωί από την παγωμένη Ραφήνα...:grin:

121573

Rocinante
27-01-2011, 16:54
Ααααα καλα εχουμε ξεφυγει τελειως!!!!!!!!!!.:shock::shock:

hayabusa
27-01-2011, 17:22
καταπληκτικός ο Γιώργος ! ! !

polykas
27-01-2011, 17:26
Πηνελόπη Α.
Με την <<άχνα>> της παγωμένης θάλασσας...:D

121584

hayabusa
27-01-2011, 17:28
παγωμένη η θάλασσα αλλά στη ζεστή βαρδιόλα εγώ βλέπω κόσμο ;)

chiotis
27-01-2011, 17:41
Πηνελόπη Α.

121584

Kαταπληκτικες και οι δυο φωτο ,απλα ενα τρομερο θεαμα ....Συγχαρητιρια!!!!!!!

pantelis2009
27-01-2011, 18:18
Πηνελόπη Α.

121584
Το Πηνελόπη Α την ώρα της σάουνας θα ταίριαζε καλύτερα φίλε Γιώργο. Υπέροχες φωτο και σε ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες μαζί μας;):o.

Karolos
27-01-2011, 21:13
To Πηνελόπη Α αναχωρεί σήμερα το πρωί από την παγωμένη Ραφήνα...:grin:

121573

Καταπληκτικές και οι δύο !!!!!!

rafina-lines
28-01-2011, 06:21
Καλημέραααααα..........

Μικρο-αλλαγές σήμερα για την ΠΟΠΗ μας?? Σύμφωνα με το Openseas, το βραδινό τοπικό της Άνδρου προεκτείνεται μέχρι Τήνο... ;-) ;-)

NikosP
29-01-2011, 10:38
121774
Πρωτοχρονιά 2011 στην Ραφήνα.
Για τον φίλο Rocinante

Rocinante
29-01-2011, 11:30
121774
Πρωτοχρονιά 2011 στην Ραφήνα.
Για τον φίλο Rocinante
Να σε καλα Νικο.
Βλεπω καποια σημαδια ταλαιπωριας εκει χαμηλα. Νομιζω ομως οτι φετος το πληρωμα εκανε εξαιρετικη δουλεια και το πλοιο ελαμπε. Η ωρα της ξεκουρασης πλησιαζει. Για ακομα μια χρονια το πλοιο εξυπηρετησε αξιοπιστα το χειμωνα τα νησια. Φετος ομως κατα την επανοδο της στην Ραφηνα θα βρεθει σε ενα εντελως διαφορετικο περιβαλλον...........

Leo
29-01-2011, 14:13
Δεν ξέρω αν γυρίσει ή όχι στα νησιά μετά, όμως με αέρα και μποφόρια είναι η χαρα του καραβολάτρη. Χθες ακούγαμε μποφόρια 8-9 νοτιάδες, σοροκάδες, βοριάδες και απαγορευτοικά. Πήγαμε όντως μ ένα τρελό καιρό ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ στον προορισμό μας. Το μισό ταξίδι είμουνα έξω αλλά μετά την Άνδρο μπήκα μέσα γιατί έκανε κρύο κι έβρεχε ραγδαία.

Για τα μάτια του ρόσι μάτι απο τα φιλιστρίνια της.....:p

121801 121802 121803

Rocinante
29-01-2011, 14:55
Δεν ξέρω αν γυρίσει ή όχι στα νησιά μετά,

. Πήγαμε όντως μ ένα τρελό καιρό ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ στον προορισμό μας.

Κατσε να δουμε μη τυχον και σε κανα τριμηνο ειναι στην κυριολεξια ακουνητο γιατι τωρα τα πραγματα ειναι πολυ σκουρα.
Αν και στο παρελθον της εχουν κατσει εντελως "κουλα" περιστατικα.....αλλων εκει που ολοι την ειχαν ξεγραμενη. Διοτι αν τη βγαλει καθαρη, παρα την λεπτη και ευελικτη.... πρυμνη θα μιλαμε για απιστευτο φαρδος.
Αλλα δεν νομιζω πια. Εκτος βεβαια εαν.................
ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΑΩ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟ Nickname ΣΕ "ΕΠΙΤΙΜΟΣ " :D:D:D:D

diagoras
29-01-2011, 14:57
Ρεμβαζοντας στην αριστερη βαρδιολα της Πηνελοπης λιγο πριν απ την Τηνο
121807

Rocinante
29-01-2011, 15:07
Ρεμβαζοντας στην αριστερη βαρδιολα της Πηνελοπης λιγο πριν απ την Τηνο
121807
Εχετε μουρλαθει τις τελευταιες μερες με το Horsa ;;;;;;;;;
Ηλιοβασιλεματα, Ανατολες , Θαλασσες που αχνιζουν , ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΞΑ !!!!!!!!!!
Με τιποτα γοργονες που κανουν κανταδα στο Βελαλοπουλο δεν εχει κανεις;;;;;;;;;;
Και τι παει να πει λιγο πριν απο την Τηνο ; Ολοι εκει μαζευτηκατε; Τι της βρισκετε ολο αερα , αερα, αερα.........:D

diagoras
29-01-2011, 15:17
Eχει ασφαλες λιμανι φιλε Αντωνη για αυτο :p
121810

polykas
29-01-2011, 16:14
Πρωινή σημερινή αναχώρηση για το ακούραστο Πηνελόπη Α...:grin:

121815

cpt. mimis
29-01-2011, 19:52
Κατσε να δουμε μη τυχον και σε κανα τριμηνο ειναι στην κυριολεξια ακουνητο γιατι τωρα τα πραγματα ειναι πολυ σκουρα.
Αν και στο παρελθον της εχουν κατσει εντελως "κουλα" περιστατικα.....αλλων εκει που ολοι την ειχαν ξεγραμενη. Διοτι αν τη βγαλει καθαρη, παρα την λεπτη και ευελικτη.... πρυμνη θα μιλαμε για απιστευτο φαρδος.
Αλλα δεν νομιζω πια. Εκτος βεβαια εαν.................
ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΑΩ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟ Nickname ΣΕ "ΕΠΙΤΙΜΟΣ " :D:D:D:D
TO MONO ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ...... :grin:
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΙΚΟΥ...

basilis.m
29-01-2011, 20:30
ρε παιδια...
πειτε τι ξερετε και μην ανοιγετε μια συζητηση χωρις να τη τελιωνετε
φιλικα παντα

Rocinante
30-01-2011, 11:42
ρε παιδια...
πειτε τι ξερετε και μην ανοιγετε μια συζητηση χωρις να τη τελιωνετε
φιλικα παντα
Βασιλη δες μονο πως διαμορφωνονται τα φετινα δρομολογια και αν το πλοιο εχει την οποιαδηποτε τυχη. Στα πρωινα ειναι τελειωμενο. Θα το προτιμουν οι γνωστοι και φιλοι , οι καραβολατρες , οσοι εμειναν ικανοποιημενοι 20 χρονια απο τις υπηρεσιες του , οσοι ξεμεινουν την εποχη αιχμης απο τα αλλα και ισως οσοι τις ημερες με δυνατο αερα ρωτησουν ποιο ειναι το πιο καλοταξιδο και ο ερωτωμενος ειναι γνωστης και αντικειμενικος......
Μιας και χαθηκε και το πλεονεκτιμα για καποιους οπως εγω να φτανει πρωτος στους προορισμους ουτε ο rocinante δεν θα το επιλεξει........
Μιλαω βεβαια για πλοια και οχι "κοκκινα πλωτα μεταφορικα μεσα"......
Απογευματινα δρομολογια απεναντι στο Θεολογο ισως εχει λιγο καλυτερη τυχη απ οτι ειχε το Aqua λογω κυριως του ταξιδεματος. Αλλο ομως το πρωινο αλλο το απογευματινο....
Να χτυπησει το δρομολογιο Τηνο - Μυκονο για να φτανει πρωτο μιας και η Ανδρος ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ χαμενη; Εγω το εχω πει και πολλοι αντεδρασαν. Δικαιως ισως...
Και οποιαδηποτε αλλαγη δρομολογιων θα εγκριθει; Μπορει και οχι οποτε αν μεινει ως εχει (Κατα την ανατρεπτικη γνωμη μου παντα...) δεν εχει μελλον οποτε ισως goodmorning Vlore ισως καμια επιδοτουμενη σε εποχες ισχνων αγελαδων ισως να το φωτογραφιζουμε μονιμα δυτικα του μεγαλου λιμανιου και μετα απο λιγο εφ οσον μου δωρηθει το γνωστο τραπεζακι να περασει στο θεμα των ιστορικων...
Και αν βεβαια δεν εχει συμβει κατι απροβλεπτο (ισως και οχι...) στο μεταξυ, τους επομενους μηνες χωρις με αυτο που λεω να αφηνω αιχμες μιας και δεν ξερω τιποτα αλλα οι εποχες ειναι δυσκολες.
Ισως να μην ειμαι αντικειμενικος σε αυτα που λεω λογω της συμπαθειας στο πλοιο που κατασκευαστηκε με τον κωδικο CF 2.
Δεν μιλαω για λατρεια μιας και αυτη κατεληξε σε μια ακτη στο Gadani...
Αυτες ειναι οι σκεψεις μου, πιθανοτατα λανθασμενες, για το μελλον.
Για το αν θα ελθει το 2012 ο Νιμπιρου ρωτηστε αλλους.;)
Κυριακατικο παραλληρημα απαισιοδοξιας; Ισως.
Αλλα το να καθομαι και να λεω εδω μεσα, εστω για το πιο αξιοπιστο οπως ειπα παραπανω πλοιο τα τελευταια χρονια και να λεω οτι θα τους τσακισει ολους τους ανταγωνιστες στην Ανδροτηνομυκονια το πρωι και Πηνελοπαρα ολε και ολοι ειναι τυφλοι και δεν βλεπουν τις αρετες του Horsa το θεωρω τουλαχιστον βλακωδες...

cpt. mimis
30-01-2011, 12:23
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΝΤΑΝΑ Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΟΝ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΠΛΟΙΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ... ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΣΟ ΑΞΙΟΠΛΟΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΙΩΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ.

noulos
30-01-2011, 13:01
Από τώρα το κλαίμε ρε παιδιά;
Ακόμα όλα στην γραμμή είναι ρευστά. Το ΣΦ2 δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει τα δρομολόγια που είχε μέχρι τώρα. Αυτά ανήκουν στην Blue Star και μόνο αν δεν μπει (που θα μπει) πρωινό το Ιθάκη, οι νέοι ιδιοκτήτες θα μπορέσουν να το βάλουν πρωί.
Εμείς γιατί να κλαίμε από τώρα την Πόπη που δεν θα μπορέσει να τα βάλει με τον άμεσο ανταγωνισμό χωρίς να ξέρουμε ποιος θα είναι;

dokimakos21
30-01-2011, 13:08
Φίλε noulos ο ανταγωνισμός είναι γνωστός.! 07:25 SUPERFERRY 08:05 ITHAKI και αυτά που λέει ο φίλος rocinante πιστεύω πως δείχνουν πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα..!Δεν θα είναι ποία το πρώτο πλοίο στην γραμμή ,θα φτάνει ίδια ώρα στην Άνδρο με το ΙΘΑΚΗ και ίσως τελευταίο στην Τήνο και την Μύκονο..!Ένα πλοίο που μας έχει εξυπηρετήσει τόσα χρόνια αξιοπρεπέστατα ,που σίγουρα δεν θέλουμε να το δούμε να καταλήγει σαν το αδελφό του ΑΠΟΛΛΩΝ.

Rocinante
30-01-2011, 13:32
Φίλε noulos ο ανταγωνισμός είναι γνωστός.! 07:25 SUPERFERRY 08:05 ITHAKI και αυτά που λέει ο φίλος rocinante πιστεύω πως δείχνουν πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα..!Δεν θα είναι ποία το πρώτο πλοίο στην γραμμή ,θα φτάνει ίδια ώρα στην Άνδρο με το ΙΘΑΚΗ και ίσως τελευταίο στην Τήνο και την Μύκονο..!Ένα πλοίο που μας έχει εξυπηρετήσει τόσα χρόνια αξιοπρεπέστατα ,που σίγουρα δεν θέλουμε να το δούμε να καταλήγει σαν το αδελφό του ΑΠΟΛΛΩΝ.
Φωτη καποια στιγμη θα το δουμε να φευγει για δυαλυση εκτος αν συμβει κατι αλλο (χτυπα ξυλο ) ή αν χρισημοποιηθει ως τεχνητος υφαλος. Πιστευω οτι λογω της μηχανικης του καταστασης, κυριως, εχει να προσφερει, αλλα οταν λες να μην το δουμε να καταλληγει σαν τον Απολλωνα θα συμφωνισω αλλα απο μια αλλη σκοπια. Δεν θα ηθελα να το δω να φευγει αυτοδυναμα μεν αλλα ξεζουμισμενο.
Προσωπικα η συγκλονιστικη αποχωρηση το Ερωτοκριτου Τ. εδειξε πως φευγει ενα πλοιο ενδοξα.

gpap2006
30-01-2011, 13:40
Ένα πλοίο που μπήκε στα 39 του οπωσδήποτε είναι θέμα χρόνου να φύγει. Όλα κάποτε τελειώνουν σε αυτή τη ζωή. Η Πόπη είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το προσέχουν πολύ. Όμως τα 39 έτη είναι κάτι που δεν αλλάζει. Μέχρι το Σεπτέμβρη δεν αναμένω καμία κίνηση αποχώρισης. Για μετά δεν παίρνω όρκο. Αλλά κι αν φύγει από Ραφήνα μετά από 2 δεκαετίες προσφοράς, ίσως να βρεθεί άγονη να καταλήξει. Επίσης μην ξεχνάμε πως τους χειμώνες το ΙΘΑΚΗ θα φεύγει από τη Ραφήνα για κανά 5μηνο για να κάνει ετήσιες των άλλων όπως μέχρι σήμερα γινόταν με το σούπερ.

chiotis
30-01-2011, 15:39
Εγω θα ελεγα να μπει Λαυριο-Μεστα-Ψαρα (πρωτα Μεστα).Αν πηγαινει 17-18 κομβους σε 5:30 ωρες θα ειναι Μεστα και 6:40 ωρες Ψαρα.θα ειναι πολυ καλο πιστευω και 5:30 ωρες και ενα καλο πλοιο
σαν αυτο θα τραβηξουν αρκετο κοσμο..

cpt. mimis
30-01-2011, 18:50
Εγω θα ελεγα να μπει Λαυριο-Μεστα-Ψαρα (πρωτα Μεστα).Αν πηγαινει 17-18 κομβους σε 5:30 ωρες θα ειναι Μεστα και 6:40 ωρες Ψαρα.θα ειναι πολυ καλο πιστευω και 5:30 ωρες και ενα καλο πλοιο
σαν αυτο θα τραβηξουν αρκετο κοσμο..

ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΥΜΗ ΙΔΕΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΑ ΨΑΡΑ. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΑ 42 ΤΟΥ Η ΜΕΧΡΙ ΤΑ 45?

giorgos_249
30-01-2011, 18:57
Για εκεί είναι που δεν κάνει με τίποτα όμως (λαύριο)..............Πλέον γι αυτό το πλοίο η μόνη κατάλληλη γραμμή είναι η Αλβανία-Ιταλία .......Μπορεί να έχει προσφέρει πάρα πολλά στις Κυκλάδες αλλά οι καιροί αλλάζουν. Όπως λέγεται και παραπάνω έχει πατήσει τα 39 της. Είναι ακόμα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, δεν λέω άψογη γιατί τον τίτλο αυτό τον έχει το σουπερφερρυ ΙΙ παρέα με τον αδερφό της και το Εξπρές Σαντορίνη. Απλά από πλευράς εσωτερικού είναι φανερό ότι είναι αντικειμενικά πολύ λιτό και δείχνει πολύ έντονα την ηλικία της με αποτέλεσμα ο κόσμος να την προτιμά ως λύση ανάγκης επειδή δε βρίσκει με τα άλλα. Πλέον θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά από την εταιρεία το ενδεχόμενο αντικατάστασης με νεότερο. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το πλοίο, ίσα ίσα μου αρέσει πάρα πολύ και δεν θέλω να φύγει αλλά οι καιροί το επιβάλλουν..........Προτείνω όμως να περιμένουμε λιγάκι καθώς δεν νομίζω να αποχωρήσει φέτος για να μην πω σίγουρα........

basilis.m
30-01-2011, 19:14
Βασιλη δες μονο πως διαμορφωνονται τα φετινα δρομολογια και αν το πλοιο εχει την οποιαδηποτε τυχη. Στα πρωινα ειναι τελειωμενο. Θα το προτιμουν οι γνωστοι και φιλοι , οι καραβολατρες , οσοι εμειναν ικανοποιημενοι 20 χρονια απο τις υπηρεσιες του , οσοι ξεμεινουν την εποχη αιχμης απο τα αλλα και ισως οσοι τις ημερες με δυνατο αερα ρωτησουν ποιο ειναι το πιο καλοταξιδο και ο ερωτωμενος ειναι γνωστης και αντικειμενικος......
Μιας και χαθηκε και το πλεονεκτιμα για καποιους οπως εγω να φτανει πρωτος στους προορισμους ουτε ο rocinante δεν θα το επιλεξει........
Μιλαω βεβαια για πλοια και οχι "κοκκινα πλωτα μεταφορικα μεσα"......
Απογευματινα δρομολογια απεναντι στο Θεολογο ισως εχει λιγο καλυτερη τυχη απ οτι ειχε το Aqua λογω κυριως του ταξιδεματος. Αλλο ομως το πρωινο αλλο το απογευματινο....
Να χτυπησει το δρομολογιο Τηνο - Μυκονο για να φτανει πρωτο μιας και η Ανδρος ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ χαμενη; Εγω το εχω πει και πολλοι αντεδρασαν. Δικαιως ισως...
Και οποιαδηποτε αλλαγη δρομολογιων θα εγκριθει; Μπορει και οχι οποτε αν μεινει ως εχει (Κατα την ανατρεπτικη γνωμη μου παντα...) δεν εχει μελλον οποτε ισως goodmorning Vlore ισως καμια επιδοτουμενη σε εποχες ισχνων αγελαδων ισως να το φωτογραφιζουμε μονιμα δυτικα του μεγαλου λιμανιου και μετα απο λιγο εφ οσον μου δωρηθει το γνωστο τραπεζακι να περασει στο θεμα των ιστορικων...
Και αν βεβαια δεν εχει συμβει κατι απροβλεπτο (ισως και οχι...) στο μεταξυ, τους επομενους μηνες χωρις με αυτο που λεω να αφηνω αιχμες μιας και δεν ξερω τιποτα αλλα οι εποχες ειναι δυσκολες.
Ισως να μην ειμαι αντικειμενικος σε αυτα που λεω λογω της συμπαθειας στο πλοιο που κατασκευαστηκε με τον κωδικο CF 2.
Δεν μιλαω για λατρεια μιας και αυτη κατεληξε σε μια ακτη στο Gadani...
Αυτες ειναι οι σκεψεις μου, πιθανοτατα λανθασμενες, για το μελλον.
Για το αν θα ελθει το 2012 ο Νιμπιρου ρωτηστε αλλους.;)
Κυριακατικο παραλληρημα απαισιοδοξιας; Ισως.
Αλλα το να καθομαι και να λεω εδω μεσα, εστω για το πιο αξιοπιστο οπως ειπα παραπανω πλοιο τα τελευταια χρονια και να λεω οτι θα τους τσακισει ολους τους ανταγωνιστες στην Ανδροτηνομυκονια το πρωι και Πηνελοπαρα ολε και ολοι ειναι τυφλοι και δεν βλεπουν τις αρετες του Horsa το θεωρω τουλαχιστον βλακωδες... φιλε rocinante
συμφωνω μαζι σου η γραμμη δε σηκωνει και αλλον ''παιχτη'' αρα φευγει το πιο μεγαλο και αδυναμο πλοιο! απλα ετσι οπως διατυπωθηκαν τα παραπανω post μου δοθηκε η εντυπωση οτι παει να βρει τον αδερφο senlac στη τουρκια και μαλιστα συντομα! θελω να παρακαλεσω λοιπον οποιο φιλο ξερει-μαθαινει κατι πολυ απλα να το λεει και οχι να κανει σχολια του τυπου ''θα δειτε'' και διαφορα αλλα!αν παλι δεν ειναι σιγουρος γι αυτο που ξερει καλυτερα να μη το διατυπωνει καθολου! τελος θα ηθελα να πω κατι που ειχα γραψει και για τον απολλωνα ολα κανουν τον κυκλο τους στη ζωη μπορει να ειμαστε δεμενοι με κατι αλλα ειναι γραφτο καποια στιγμη να μας αφησει γιατι πολυ απλα εκανε το κυκλο του

Rocinante
30-01-2011, 22:00
Λοιπον επειδη μου αρεσει πολυ η κουβεντα αυτη αν και στεναχωρη αλλα πολυ πολιτισμενη να σας αφιερωσω και εγω κατι που εχω ξανανεβασει μεν αλλα δεν υπαρχει δε........
Οπως εχετε διαπιστωσει απο τα θεματα του φορουμ λογω ενος σοβαρου προβληματος που ειχαμε λιγους μηνες πριν εχουν χαθει οι πρωτες φωτογραφιες. Δεν ξερω αν τεχνικα ειναι εφικτο να ξανανεβουν εκει και τα παλαιοτερα μελη εχουν την διαθεση να το ξανακανουν. Αν οχι θα προτινα να διαγραφουν ορισμενα μηνυματα απο αναφερονται αυστηρα και μονο σε φωτογραφιες γιατι και νοημα δεν υπαρχει αλλα και προκαλει συγχηση στους νεοτερους. Εγω παντως ανεβαζω δυο απο τις αγαπημενες μου.
08-06-08. Το φορουμ πραγματοποιει το πρωτο του ταξιδι. Εκει ως τζοβενο του φορουμ θα γνωρισω και καποια μελη του φορουμ. Αναμεσα σε αυτους και τον Νικο Μαρουλη.
Μμμμμ μεγαλη επιτυχια :D:D τελος παντον εκει θα τραβηξω και τις πρωτες μου φωτο. Αναμεσα σε αυτες και το Horsa που συναντα το Θεολογο Π. στον οποιο βρισκομαστε.
Να δοκιμασω βρε παιδια και πως ανεβαζουν πλεον τις φωτογραφιες. Μμμμ για να δουμε
Αφιερωμενο σε οσους συμετεχουν σε αυτο το πολυ ομορφο και ιδιαιτερα δημοφιλες θεμα

122003 122004

pantelis2009
30-01-2011, 22:47
Υπέροχες αναμνήσεις απο το φίλο rocinante και πολύ ωραίες φωτο. Σ' ευχαριστούμε;).

gpap2006
30-01-2011, 23:05
Με ανταγωνιστικό τιμολόγιο ειδικά σε ΙΧ και φορτηγά θα μπορέσει να σταθεί πιστεύω και φέτος. Για μετά ΤΟΝ ΕΠΌΜΕΝΟ ΧΕΙΜΏΝΑ δεν ξέρω, δεδομένου πως κανένα βαπόρι της ακτοπλοίας στο Αιγαίο δεν είναι 40 ετών και ενεργό! Εκτός αν η Πόπη σπάσει και αυτό το ρεκόρ. Αν αποφασίσουν να το αποσύρουν από Ραφήνα πιστεύω θα έχει την τύχη του ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δηλαδή πέρασμα από Αλβανία και μετά αντίο. Μην ξεχνάμε ο ΚΑΠΕΤΑΝ ταξίδευε μέχρι τα 47 του!!

basilis.m
30-01-2011, 23:17
Λοιπον επειδη μου αρεσει πολυ η κουβεντα αυτη αν και στεναχωρη αλλα πολυ πολιτισμενη να σας αφιερωσω και εγω κατι που εχω ξανανεβασει μεν αλλα δεν υπαρχει δε........
Οπως εχετε διαπιστωσει απο τα θεματα του φορουμ λογω ενος σοβαρου προβληματος που ειχαμε λιγους μηνες πριν εχουν χαθει οι πρωτες φωτογραφιες. Δεν ξερω αν τεχνικα ειναι εφικτο να ξανανεβουν εκει και τα παλαιοτερα μελη εχουν την διαθεση να το ξανακανουν. Αν οχι θα προτινα να διαγραφουν ορισμενα μηνυματα απο αναφερονται αυστηρα και μονο σε φωτογραφιες γιατι και νοημα δεν υπαρχει αλλα και προκαλει συγχηση στους νεοτερους. Εγω παντως ανεβαζω δυο απο τις αγαπημενες μου.
08-06-08. Το φορουμ πραγματοποιει το πρωτο του ταξιδι. Εκει ως τζοβενο του φορουμ θα γνωρισω και καποια μελη του φορουμ. Αναμεσα σε αυτους και τον Νικο Μαρουλη.
Μμμμμ μεγαλη επιτυχια :D:D τελος παντον εκει θα τραβηξω και τις πρωτες μου φωτο. Αναμεσα σε αυτες και το Horsa που συναντα το Θεολογο Π. στον οποιο βρισκομαστε.
Να δοκιμασω βρε παιδια και πως ανεβαζουν πλεον τις φωτογραφιες. Μμμμ για να δουμε
Αφιερωμενο σε οσους συμετεχουν σε αυτο το πολυ ομορφο και ιδιαιτερα δημοφιλες θεμα

122003 122004

Υ/Γ Τελικα καποια πατατα εκανα και ανεβασα δυο φορες μια φωτο. Αν μπορει καποιος να αφαιρεσει την διπλη που λεει Συνημμένα Thumbnails και να σβησει το παρον μηνυμα περι πατατας. Ευχαριστω.αν και δυσκολο μακαρι να ξανανεβουν οι φωτο οχι μονο σ'αυτο αλλα και στα υπολοιπα θεματα! για μενα ειναι σημαντικο και ακομα ποιο σημαντικο για τα βαπορια που δεν υπαρχουν πια!

Leo
31-01-2011, 22:43
Ελπίζω να μην καταστρέφω την ροή της κουβέντας σας, αλλά θα ήθελα να δείτε την μανούβρα αναχώρησης απο το Γαύριο σήμερα το απόγευμα .....

16:27 Σε όλη την διάρκεια της παραμονής μας η αριστερή στο πρόσω
122160

16:28 Ότι βλέπουμε, μόλα όλα, πάρτε πόρτα, βίρα η πλώρη!
122158 122159 122161

16:31 Bye!
122162

cpt. mimis
01-02-2011, 00:37
Με ανταγωνιστικό τιμολόγιο ειδικά σε ΙΧ και φορτηγά θα μπορέσει να σταθεί πιστεύω και φέτος. Για μετά ΤΟΝ ΕΠΌΜΕΝΟ ΧΕΙΜΏΝΑ δεν ξέρω, δεδομένου πως κανένα βαπόρι της ακτοπλοίας στο Αιγαίο δεν είναι 40 ετών και ενεργό! Εκτός αν η Πόπη σπάσει και αυτό το ρεκόρ. Αν αποφασίσουν να το αποσύρουν από Ραφήνα πιστεύω θα έχει την τύχη του ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δηλαδή πέρασμα από Αλβανία και μετά αντίο. Μην ξεχνάμε ο ΚΑΠΕΤΑΝ ταξίδευε μέχρι τα 47 του!!
ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ...
ΠΟΣΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ?
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ? ΑΣΧΕΤΟ ΜΕΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΣΑΡΔΙΝΙΑ ΒΕΡΑ" ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ Ι.Χ ΕΝΑ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ. 8)

aigeon
04-02-2011, 22:20
ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΥΜΗ ΙΔΕΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΑ ΨΑΡΑ. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΑ 42 ΤΟΥ Η ΜΕΧΡΙ ΤΑ 45?

Γειά σας και από εμένα σε όλη την παρέα. Διαβάζω τις παραπάνω αναρτήσεις, και ούτε λίγο ούτε πολύ, είναι σαν να κάνουμε το μνημόσυνο της Πηνελόπης. Μην ξεχνάτε πως και το SF II έχει την ίδια ηλικία και άλλαξε και εταιρεία και υπάρχει μέλλον. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως το Πηνελόπη, όνομα και πράγμα Πηνελόπη, είναι πιστό στην γραμμή της Ανδρουτηνουμυκονίας, και δεν δραπετεύει για 5μηνο και βάλε κάθε χρόνο. Ας αφήσουμε λοιπόν να δούμε τις εξελήξεις στην πράξη και ας μην κάνουμε μνημόσυνα από τώρα.

Apostolos
05-02-2011, 04:34
Και έχει και ΤΟΝ καπετάνιο που παίζει σοβαρό λόγο στην γραμμη... Οχι πως οι υπόλοιποι δέν χρειάζονται κλάρκ για να μεταφέρουν τα καλαμπαλίκια τους, αλλα έχει την χημεία της γραμμής...

Karolos
05-02-2011, 22:01
Και έχει και ΤΟΝ καπετάνιο που παίζει σοβαρό λόγο στην γραμμη... Οχι πως οι υπόλοιποι δέν χρειάζονται κλάρκ για να μεταφέρουν τα καλαμπαλίκια τους, αλλα έχει την χημεία της γραμμής... 122585122586

Απόστολε ΕΓΡΑΨΕΣ ;)

vinman
06-02-2011, 10:25
Για όλους τους φίλους της Πόπης!!

122640

Rocinante
06-02-2011, 10:29
And now.... something completely different :D:D:D

122641

T.S.S. APOLLON
06-02-2011, 11:19
F/B Πηνελοπη Α...στο λιμανι της Τηνου σημερα 6-2-2011
122654
Για τον φιλο rocinante

Rocinante
06-02-2011, 12:11
F/B Πηνελοπη Α...στο λιμανι της Τηνου σημερα 6-2-2011

Για τον φιλο rocinante
Εφτιαξε ο καιρος και πεταξες σαν τα χελιδονια ;;;;:D
Η πλακα ειναι οτι μετα απο καιρο καθομουν την ιδια στιγμη και το χαζευα απο την καμερα.
Ευχαριστω.
Μην ξεχασεις να παρεις λουκουμια , ξεροτηγανα κλπ γιατι καποιος φιλος μας εταξε μελομακαρονα αλλα δεν βλεπω φως :grin::grin:

karavofanatikos
06-02-2011, 20:33
Η Πηνελόπη ένα μεσημέρι στο λιμάνι της Ραφήνας, καθώς μας.....κρύβεται!! Για όλους τους φίλους της!!
122704

diagoras
07-02-2011, 22:30
Oταν η Ποπη ερχεται κατα πανω σου;)
122803

Karolos
08-02-2011, 12:06
Oταν η Ποπη ερχεται κατα πανω σου:wink:
122803

122831Ανάποδαααααααααααα ρεεεεεέ :confused::shock::shock:

Karolos
09-02-2011, 10:28
Καλημέρα στους φίλους του θέματος.

122889

Σημερινή αναχώρηση από Ραφήνα, με διπλό κάπνισμα της τσιμινιέρας, είναι τύπου _ V _ βεβαίως βεβαίως :roll:

vinman
09-02-2011, 11:00

122889

Σημερινή αναχώρηση από Ραφήνα, με διπλό κάπνισμα της τσιμινιέρας, είναι τύπου _ V _ βεβαίως βεβαίως :roll:

Εκπληκτική!!!!!

T.S.S. APOLLON
09-02-2011, 11:20
Εξαιρετικη φωτογραφια!!! απο τον φιλο και πατριωτη Καρολο!!!

Rocinante
09-02-2011, 11:37

Διαφωνω.
Πιστευω πως αν η φωτογραφια ειχε περισσοτερο υψος θα βλεπαμε να εχει σχηματιστει μια... καρδια.....:grin::grin::grin:

Karolos
09-02-2011, 12:11
Εκπληκτική!!!!!

122894

Aυτή για σένα λίγο ποιό πρωινή σήμερα.

Karolos
09-02-2011, 14:05
Διαφωνω.
Πιστευω πως αν η φωτογραφια ειχε περισσοτερο υψος θα βλεπαμε να εχει σχηματιστει μια... καρδια.....:grin::grin::grin:

122907122908122909122910122911

Roci η σειρά της αναχώρησης, για σένα !!!

Karolos
09-02-2011, 14:08
122912122913Και η συνέχεια καρέ καρέ...!!!

cpt. mimis
09-02-2011, 15:23
122585122586

Απόστολε ΕΓΡΑΨΕΣ ;)
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΠΟΠΗ...
ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΚΙΑ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ... ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 1002 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ :mad: ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΟΥ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΩΣ, ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

Rocinante
09-02-2011, 15:33
Roci η σειρά της αναχώρησης, για σένα !!!
Πατριδα σε ευχαριστω πολυ.
Μου αρεσει πολυ η δευτερη.
Σου ειπε τιποτα το Τζινι ;;;;;;;; :D:D

basilis.m
09-02-2011, 16:19
το τελευταιο καιρο ολα τα ''περιεργα'' στη Ραφηνα τα βλεπουμε το V τωρα πριν λιγο καιρο
"αχνιζε" η θαλασσα και φυσικα πρωταγωνιστρια η ποπη

pantelis2009
09-02-2011, 19:10
Πανέμορφηηηηηηηηηηηηηηη. Ευχαριστούμε;).

polykas
15-02-2011, 21:44
Ραφήνα 15-2-2011.

123531

pantelis2009
15-02-2011, 22:00
Yπέροχη... βραδινή cart postal απο το φίλο Γιώργο (polykas). Ευχαριστούμε;):cool:.

Markosm
16-02-2011, 19:09
Τελευταία της άφιξη σήμερα στην Ραφήνα ,αύριο το πρωί απ' ότι έμαθα θα αναχωρήσει για την ετήσια συντήρηση...θα μας λείψει και την περιμένουμε...! Η φωτογραφία είναι από άφιξή της στις 27-09-10.

pantelis2009
16-02-2011, 19:26
Eυχαριστούμε φίλε Markosm. Μήπως ξέρεις που θα πάει για την ετήσια;;;

Markosm
16-02-2011, 19:34
Δυστυχώς δεν έμαθα γιατί όταν πήγα ξεφόρτωνε ακόμα κι έτσι το πλήρωμα ήταν απασχολημένο...θα δούμε που θα πάει αύριο...

pantelis2009
16-02-2011, 19:50
Ευχαριστώ.;)

hayabusa
16-02-2011, 21:03
συνήθως στην πέτρινη του Βασιλειάδη δεν πάει;

speedrunner
17-02-2011, 05:38
Το πλοίο έφυγε απο το λιμάνι της Ραφήνας πριν απο λίγα λεπτά και έβαλε πλώρη για Κερατσίνη συμφωνα με το AIS του

cpt. mimis
24-02-2011, 22:31
ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ.

pantelis2009
24-02-2011, 22:58
Το Πηνελόπη Α φωτογραφημένο απο την Κυνόσουρα στις 21/02/2011.
Χαρισμένη σε όλους τους φίλους της απο τη Ραφήνα και όχι μόνο (εισαστε και πάρα πολλοί);):D:cool:.

124475

proussos
25-02-2011, 00:13
Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει τα σενάρια που το θέλουν με μπλε φορεσιά και Golden αστέρι στην τσιμινιέρα ?

hayabusa
25-02-2011, 00:27
το αστέρι ας το βάλουν, αλλά μην τη βάψουν μπλε...κρίμα θα ειναι

BULKERMAN
25-02-2011, 08:41
το αστέρι ας το βάλουν, αλλά μην τη βάψουν μπλε...κρίμα θα ειναι

Δύσκολο να αγοραστεί η Πόπη...Πολλά λεφτά πρέπει να ρίξουν πάνω της για εναρμόνηση με τους κανονισμούς και δεν συμφέρει...Ίσως όμως το δούμε μετά την επισκευή σε άλλη γραμμή κάπου στο Αιγαίο.

Apostolos
25-02-2011, 08:45
Σε ποια σημεία πρέπει να εναρμονιστεί το πλοίό??? ακαυστα???

vinman
27-02-2011, 10:13
Στην Τήνο τον περασμένο Αύγουστο!
Για τους φίλους Leo,Trakman,leonidas,NikosP,Rocinante,Maroulis Nikos,frost,Nikos_V,
diagoras,TSS APOLLON,dokimakos21,Καρολος,BULKERMAN!

124674

BULKERMAN
27-02-2011, 10:44
Στην Τήνο τον περασμένο Αύγουστο!
Για τους φίλους Leo,Trakman,leonidas,NikosP,Rocinante,Maroulis Nikos,frost,Nikos_V,
diagoras,TSS APOLLON,dokimakos21,Καρολος,BULKERMAN!

124674

Γιατί με τσιγκλάς τώρα?Αφού σου έχω πει δεν ξανασχολιάζω φωτό σου!!!:D Φοβάμαι να ανοίξω το συννημένο αρχείο...:D

xidianakis
27-02-2011, 13:22
to ploio dia8etei kampines?
ean nai, poses ston ari8mo?
euxaristw ek twn prwterwn!

samurai
27-02-2011, 14:02
Με σιγουριά μπορώ να σου πω οτι διαθέτει 46 κρεβάτια.:)

xidianakis
02-03-2011, 22:59
Με σιγουριά μπορώ να σου πω οτι διαθέτει 46 κρεβάτια.:)

euxaristw polu!;)

vinman
06-03-2011, 10:42
Τήνος 29 Αυγούστου 2010!
Η άφιξη....

125374

...και η αναχώρηση...

125375

Για τους φίλους Rocinante,BULKERMAN,TSS APOLLON,diagoras,dokimakos21,sylver23,
Leo,Trakman,NikosP,Maroulis Nikos,Pantelis2009,Κάρολος!

Rocinante
06-03-2011, 12:57
Ευχαριστουμε μεγαλε.
Πολυ θα ηθελα να ηξερα εκει που ειναι αραγμανο αν γινεται τιποτα ή απλως περιμενει τις εξελιξεις...

pantelis2009
06-03-2011, 15:17
Και γω δεν ξέρω τίποτε. Την βλέπω απο την Κυνόσουρα αραγμένη στη ΝΑΥΣΙ ανάμεσα στο Aegean Pearl και το κουφάρι απο το πλοίο του Αγούδημου (πως λέγετε, θυμάτε κανείς;;;).;)
Φιλε vinman ευχαριστώ για την αφιέρωση και την υπέροχη φωτο και ανταποδίδω σε σένα, rocinante, Leo, Maroulis Nikos, TSS APOLLON, polykas, sylver23, xidianakis, Trakman, NikosP, BEN BRUCE, Κάρολος, Ιθάκη, sea_serenade και όλους τους φίλους του πλοίου.:cool::D

125391Πηνελόπη Α....03/03/2011 στη ΝΑΥΣΙ.

polykas
06-03-2011, 15:18
Aγαπητέ φίλε Αντώνη στην Πόπη γίνεται εκτεταμένη επισκευή στην μηχανή και τις ηλεκτρογεννήτριες.

sylver23
06-03-2011, 15:53
Την βλέπω απο την Κυνόσουρα αραγμένη στη ΝΑΥΣΙ ανάμεσα στο Aegean Pearl και το κουφάρι απο το πλοίο του Αγούδημου (πως λέγετε, θυμάτε κανείς;;;).;)

Mακεδονία (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?902-%CC%E1%EA%E5%E4%EF%ED%DF%E1-Macedonia-Ferry-Amami/page18) Παντελή με μια διόρθωση - Του Μανούση (Σαος) όχι του Αγούδημου.

pantelis2009
06-03-2011, 17:44
Έχεις δίκιο φίλε sylver23 sorry:roll: και είχε έλθει σαν MAMI το Φεβρουάριο του 2007.

Rocinante
07-03-2011, 09:25
Aγαπητέ φίλε Αντώνη στην Πόπη γίνεται εκτεταμένη επισκευή στην μηχανή και τις ηλεκτρογεννήτριες.
Ευχαριστω Γιωργο.
Ενταξει ειπαμε το μεγαλο οπλο του πλοιου ολα αυτα τα χρονια ειναι τα μηχανολογικα αλλα μηπως υπαρχουν και αλλα μερη που πασχει συμαντικα και θα επρεπε να γινει κατι;
Αλλα δεν εγινε τα προηγουμενα χρονια τωρα θα γινει;
Εκτος αν του βαζουν δεξαμενες Νιτρο :D:D

diagoras
12-03-2011, 02:05
Μην την ξεχναμε και την κουκλα τωρα που καλοπιζεται;)
126064
Εισοδος στην Τηνο κλασσικα με τις μπαντες

despo
12-03-2011, 21:22
Για τις 18 Απριλίου απ' ο,τι έμαθα μετατέθηκε η επανέναρξη των δρομολογίων.

capten4
13-03-2011, 02:56
ετσι ειναι.....τι να κανει αλλωστε νωριτερα....

SEA_PILOT
13-03-2011, 13:20
Ο 'ΠΑΛΙΟΣ' ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

http://www.youtube.com/watch?v=Bq68XdBjODY

polykas
13-03-2011, 21:27
Ο 'ΠΑΛΙΟΣ' ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

http://www.youtube.com/watch?v=HmY_QvSP3mM

Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε...:DΥπέροχο.

Ergis
14-03-2011, 11:40
απο τα τελευταια πλοια "που σωζουν την παρτιδα"....
μαζι με τον αδελφο της.....
φανταστικό πλοιο.

Maroulis Nikos
14-03-2011, 11:42
Ο 'ΠΑΛΙΟΣ' ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Τα σχόλια είναι περιττά ....

Rocinante
14-03-2011, 12:35
Μαλιστα.....
Και μετα θα πειτε οτι ειμαι προβοκατορας του Horsa...
Απο τα καλυτερα που εχω δει.
Ξαναδειτε το βιντεο απο το 1:30 εως το 3:50. Με βαση τα σχεδια το ακριβες μεσον του πλοιου ειναι στο φουγαρο. Δειτε την αποκληση. Την υπολογισα μπρος πισω γυρω στο 1 μετρο. Ο συνδυασμος πλοιου - καπετανιου μας χαριζει την παγκοσμιως γνωστη "Μανουβρα σε τηλεφωνικο θαλαμο" Και ο Βελαλοπουλος στο μπαλκονι χαλαρος λες και περιμενει το γαλατα. Λιγο μετα το πληρωμα παραδιδει το βιλαι στους καβοδετες στο χερι λες και ειναι κουτι τυροπιτες απο της "Μεσκλιες". Οποτε αν καμια μερα απεργησουν οι καβοδετες δεν εχουμε προβλημα θα κατεβουν να το δεσουν μονοι τους.....:D
Τι να πω; Ενα μεγαλο ευχαριστω στον SEA PILOT και να ειναι παντα καλα.

Το θεμα ειναι αυτα θα τα ξαναδουμε;

dokimakos21
14-03-2011, 20:54
H κυρα Πόπη έξω από την Τήνο ...
Χαρισμένη στους SEA PILOT(ένα ακόμα υπέροχο βίντεο),Rocinante,Karolos,Leo,Vinman,NikosP,Diagor as,polykas,capten4

126437

Κωστάκης
14-03-2011, 20:59
30/3-1/4 θα κάνει τον δεξαμενισμό του το πλοίο τελικά.

SEA_PILOT
15-03-2011, 18:55
Μαλιστα.....
Και μετα θα πειτε οτι ειμαι προβοκατορας του Horsa...
Απο τα καλυτερα που εχω δει.
Ξαναδειτε το βιντεο απο το 1:30 εως το 3:50. Με βαση τα σχεδια το ακριβες μεσον του πλοιου ειναι στο φουγαρο. Δειτε την αποκληση. Την υπολογισα μπρος πισω γυρω στο 1 μετρο. Ο συνδυασμος πλοιου - καπετανιου μας χαριζει την παγκοσμιως γνωστη "Μανουβρα σε τηλεφωνικο θαλαμο" Και ο Βελαλοπουλος στο μπαλκονι χαλαρος λες και περιμενει το γαλατα. Λιγο μετα το πληρωμα παραδιδει το βιλαι στους καβοδετες στο χερι λες και ειναι κουτι τυροπιτες απο της "Μεσκλιες". Οποτε αν καμια μερα απεργησουν οι καβοδετες δεν εχουμε προβλημα θα κατεβουν να το δεσουν μονοι τους.....:D
Τι να πω; Ενα μεγαλο ευχαριστω στον SEA PILOT και να ειναι παντα καλα.

Το θεμα ειναι αυτα θα τα ξαναδουμε;

ΗΗΗΗΗΡΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
ΜΕΤΡΟ κ ΤΗΛ ΘΑΛΑΜΟΙ - ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΛΛΗ!!!! - 20ρα κ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 'ΓΕΜΑΤΗ' ΕΙΝΑΙ - ΑΛΛΙΩΣ ΕΚ ΤΩΝ 'ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ' / 'ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ' ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΓΙΟΔΕΤΗΣΕΙ H Lday PENELOPE κ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΛΟΙΟ.
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ 'ΣΒΑΡΝΙΖΕΙ' κ ΠΛΩΡΗ κ ΠΡΥΜΝΗ ΣΤΟ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΠΟΙΑ κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!

xidianakis
15-03-2011, 19:09
Ο 'ΠΑΛΙΟΣ' ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

file, mas pas toulaxiston mia 10etia pisw. otan sxedon olh h seira autwn twn ploiwn ekane parelash sto Aigaio.
na 8ewrisoume tous eautous mas tuxerous pou eidame tetoia ploia "se drash"?

SEA_PILOT
15-03-2011, 19:15
file, mas pas toulaxiston mia 10etia pisw. otan sxedon olh h seira autwn twn ploiwn ekane parelash sto Aigaio.
na 8ewrisoume tous eautous mas tuxerous pou eidame tetoia ploia "se drash"?

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ - ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΦΟΒΑΜΑΙ η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!
ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΤΟ 'ΕΓΝΑΤΙΑ' - ''CASTALIA' - ''Canguro BRUNO'' - ''&#193;PPIA''

Rocinante
16-03-2011, 15:26
ΗΗΗΗΗΡΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
ΜΕΤΡΟ κ ΤΗΛ ΘΑΛΑΜΟΙ - ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΛΛΗ!!!! - 20ρα κ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 'ΓΕΜΑΤΗ' ΕΙΝΑΙ - ΑΛΛΙΩΣ ΕΚ ΤΩΝ 'ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ' / 'ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ' ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΓΙΟΔΕΤΗΣΕΙ H Lday PENELOPE κ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΛΟΙΟ.
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ 'ΣΒΑΡΝΙΖΕΙ' κ ΠΛΩΡΗ κ ΠΡΥΜΝΗ ΣΤΟ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΠΟΙΑ κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!
Αμα εχει κανεις ψυχωση με ενα πλοιο οπως εγω με το συγκεκριμενο μπορει να το βλεπει και να αιωρειται :D

rafina-lines
31-03-2011, 15:58
Παιδιά, από χτες δεν έπρεπε να είναι δεξαμενή η ΠΟΠΗ?? Είναι?? Δεν είναι?? Τι γίνεται μ' αυτήν?? Θα μπει?? :confused: :confused: :confused:

pantelis2009
31-03-2011, 16:13
Ενώ ήθελα σήμερα να μπώ Κυνόσουρα για φωτο ο καιρός ήθελε άλλα και δεν ξέρω τι έγινε.:(
Ας δούμε μία φωτο της Πόπης απο τις 18/03 στη ΝΑΥΣΙ.
Χαρισμένη στους πολλούς φίλους στις και στους φίλους της Ραφήνας:p.

128305

rafina-lines
31-03-2011, 17:10
Σ' ευχαριστούμε πολύ, Παντελή! Πολύτιμη φωτό, καθώς δεν είχαμε λήψη από την πρύμνη στη θέση που είναι... Ας ελπίσουμε να κινηθεί κάτι σύντομα, γιατί τα βλέπω δύσκολα φέτος στο λιμάνι μας χωρίς HS, με το ΙΘΑΚΗ να καθυστερεί, και την ΠΟΠΗ να... Δεν τολμώ ούτε να το γράψω!!! Ευχομαι να μην υπάρχει αυτή η πιθανότητα ούτε στο απειροελάχιστο για το πλοίο... :-(

BULKERMAN
31-03-2011, 17:21
Σ' ευχαριστούμε πολύ, Παντελή! Πολύτιμη φωτό, καθώς δεν είχαμε λήψη από την πρύμνη στη θέση που είναι... Ας ελπίσουμε να κινηθεί κάτι σύντομα, γιατί τα βλέπω δύσκολα φέτος στο λιμάνι μας χωρίς HS, με το ΙΘΑΚΗ να καθυστερεί, και την ΠΟΠΗ να... Δεν τολμώ ούτε να το γράψω!!! Ευχομαι να μην υπάρχει αυτή η πιθανότητα ούτε στο απειροελάχιστο για το πλοίο... :-(

Η ΠΟΠΗ είπαμε ότι στις 18 ξεκινάει!

rafina-lines
31-03-2011, 18:12
Είπμε ότι ξεκινάει στις 18, φίλε μου Bulkerman, είπαμε όμως και ότι στις 30 μπαίνει δεξαμενή, άλλα δε μπήκε! Γι' αυτό ανησυχω λίγο... Αύριο υποτίθεται θα έβγαινε... :| :|

Κωστάκης
31-03-2011, 19:08
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα δεξαμενισμών του ΟΛΠ θα δεξαμενιστεί αύριο έως και το Σάββατο.

pantelis2009
31-03-2011, 19:18
Σε ποιά δεξαμενή;;;;

Κωστάκης
31-03-2011, 19:21
Στην μεγάλη Βασιλειάδη στον Πειραιά.

rafina-lines
31-03-2011, 23:57
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα δεξαμενισμών του ΟΛΠ θα δεξαμενιστεί αύριο έως και το Σάββατο.

Είναι σίγουρο αυτό, Κωστάκη? Εννοώ πως αφού ο ΟΛΠ έχει πρόγραμμα για τους δεξαμενισμούς του, αν η ΠΟΠΗ έχει κλείσει συγκεκριμένες ημέρες για το "μπανάκι" της και δεν πάει, μπορεί να πάει άλλες μέρες? Αφού μετά έχουν κι άλλα πλοία σειρά. Εκτός αν τα προγράμματα κλείνονται στο περίπου, οπότε 5 μέρες πάνω, 5 μέρες κάτω δεν έχει και τόση σημασία... :| Σκέψεις κάνω τώρα, έτσι? Όχι κάτι παραπάνω...

Κωστάκης
01-04-2011, 06:15
Μπορεί το κάθε πλοίο να αλλάξει ημέρες δεξαμενισμού. Αφού το επόμενο πλοίο που θα δεξαμενιστεί στην Μεγάλη Βασιλειάδη είναι στις 4/4 μπορεί να το δεξαμενίσει η εταιρία όποτε θέλει μεχρι τότε ή κάποια άλλη κενή ημερομηνία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Σήμερα το πρωι θα αναχωρήσει απο το Πέραμα με προορισμό τον Πειραιά.

rafina-lines
01-04-2011, 07:29
Α, έτσι γίνεται... Οκ, σ' ευχαριστώ για την πληροφορία, Κωστάκη! Άρα έχει περιθώριο το πολύ ως αύριο να μπει... Οκ, για να δούμε... :-)

Καλημέρα και καλό μήνα! :-)

ιθακη
01-04-2011, 08:37
Μπορεί το κάθε πλοίο να αλλάξει ημέρες δεξαμενισμού. Αφού το επόμενο πλοίο που θα δεξαμενιστεί στην Μεγάλη Βασιλειάδη είναι στις 4/4 μπορεί να το δεξαμενίσει η εταιρία όποτε θέλει μεχρι τότε ή κάποια άλλη κενή ημερομηνία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Σήμερα το πρωι θα αναχωρήσει απο το Πέραμα με προορισμό τον Πειραιά.

Α, έτσι γίνεται... Οκ, σ' ευχαριστώ για την πληροφορία, Κωστάκη! Άρα έχει περιθώριο το πολύ ως αύριο να μπει... Οκ, για να δούμε... :-)

Καλημέρα και καλό μήνα! :-)

και κενη ημερομινια να μην υπηρχε,θα μετατιθονταν οοοολοι οι επομενοι δεξαμενισμοι τοσες μερες οσες και η "παραβιαση" του προηγουμενου (στην προκυμενη του O MEGA),ωστε να προχωρισει το προγραμα με την σειρα που εχει αναγγελθει....

giorgos....
03-04-2011, 15:12
Η Λόπη την Άνοιξη του 1992 στον Πειραιά ετοιμάζεται να πάρει την τελική της μορφή.
Τότε ακόμα οι επισκευές και τα βαψίματα γίνονταν μέσα στο λιμάνι....:(
128616
Για όλους του φίλους της κούκλας.

Rocinante
03-04-2011, 15:26
Η Λόπη την Άνοιξη του 1992 στον Πειραιά ετοιμάζεται να πάρει την τελική της μορφή.
Τότε ακόμα οι επισκευές και τα βαψίματα γίνονταν μέσα στο λιμάνι....:(

Για όλους του φίλους της κούκλας.
Ευχαριστουμε Γιωργο.
Χωρις σινιαλα αλλα με πολυ ωραιοτερη πρυμνη.

giorgos....
03-04-2011, 15:38
φίλε roci υπάρχουν και πιο κοντινές αλλά και με τα σινιάλα. Κάποια στιγμή θα τις ανεβάσω. Είτε με σινιάλα είτε χωρίς, το πλάσμα είναι πανέμορφο.

ΑΡΗΣ
04-04-2011, 20:43
Ορθόν!!!!!!!!!!:p

polykas
09-04-2011, 23:13
Πέραμα 9-4-2011.

Ετοιμαζόμαστε...:D

129165
129166

aigeon
10-04-2011, 12:03
Μπράβο!!! Είδα τις φωτογραγίες, σαν νυφούλα η Πηνελόπη στολίζεται. Πότε ξεκινάει δρομολόγια;;;

Κωστάκης
10-04-2011, 12:11
18/4/2011 ώρα 7:30 απο Ραφήνα προς Άνδρο-Τήνο-Μύκονο.

cpt. mimis
10-04-2011, 20:47
Μπράβο!!! Είδα τις φωτογραγίες, σαν νυφούλα η Πηνελόπη στολίζεται. Πότε ξεκινάει δρομολόγια;;;
Λίγο συτεμένη για νυφούλα...
Και οι γριές φοράνε λευκά!!

giorgos_249
10-04-2011, 21:22
Και οι γριές φοράνε λευκά!!

Χτύπα ξύλο φιλε μου!!! βραδυατικα!

Maroulis Nikos
10-04-2011, 23:04
15 € θα έχει το ατομικό εισιτήριο για Άνδρο και 43 το αυτοκινήτο.

BULKERMAN
10-04-2011, 23:14
15 € θα έχει το ατομικό εισιτήριο για Άνδρο και 43 το αυτοκινήτο.

Πάντως στα αλλά δυο πλοία της γραμμής τα εισιτηρια πήγανε 17 € το ατομικό και 45 € το αυτοκίνητο...:mad:

Maroulis Nikos
10-04-2011, 23:49
Πάντως στα αλλά δυο πλοία της γραμμής τα εισιτηρια πήγανε 17 € το ατομικό και 45 € το αυτοκίνητο...:mad:

έτσι για αυτό το ανέφερα ;)

capten4
11-04-2011, 01:00
αναλογα του τι σου προσφερει το καθε βαπορι ειναι και οι τιμες....

Leo
11-04-2011, 06:22
Από προσωπική εμπειρία το Ραφήνα - Τήνο ένα άτομο και ένα αυτοκίνητο πλήρωσα 180 ευρώ με επιστροφή. Το ατομικό 20 ευρω που γράφει ο τιμοκατάλογος στο site της εταιρείας δεν είναι σωστό. Εγώ πλήρωσα 23 ευρώ το ατομικό αντί για 20 που αναφέρει ο τιμοκατάλογος. Επίσης να πω ότι στο συγκεκριμένο δρομολόγιο το Σουπερφέρυ κόστιζε 181 ευρώ ενώ ο Θεολόγος 184 ευρώ.

BULKERMAN
11-04-2011, 08:40
Καλώς η κακώς εκεί που έχουν πάει οι τιμές του πετρελαίου , το κόστος των εισιτηρίων θα ανεβαίνει συνεχώς...

Leo
11-04-2011, 09:19
Άρα τα σούρτα - φέρτα περιορισμένα από εδώ και πέρα! να μην πω απότομα κομμένα ακόμη... κρατάω μια πισινή :cool:

BEN BRUCE
11-04-2011, 09:46
Πριν απο 10 χρονια ακριβως το ατομικο εισιτηριο για ανδρο εκανε περιπου 1100 δραχμες = 3,30 ευρω.τα συμπερασματα δικα σας.

BULKERMAN
11-04-2011, 11:05
Αν θυμαμαι καλά το 2001 που ειχα πάει Πριντεζι από Πάτρα ( με το ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΙΙ ) το αυτοκίνητο είχε περίπου σε δραχμες 8500..Την ίδια ακριβώς εποχή το αυτοκίνητο για Άνδρο είχε 30 Ευρώ δηλαδή σε δραχμές 10000!!!

Εκεί άρχισα να υποψιάζομαι τι γίνεται...

roussosf
11-04-2011, 12:20
Άρα τα σούρτα - φέρτα περιορισμένα από εδώ και πέρα! να μην πω απότομα κομμένα ακόμη... κρατάω μια πισινή :cool:

θα πηγαινουμε ΠΣΚ στην Κρητη ακομα εκει τα εισητηρια ειναι φτηνα :D:D:D

cpt. mimis
11-04-2011, 12:47
Οι τιμές στο βαρέλι έχουν φτάσει σε τιμές εξωπραγματικές. Αυτό είναι ένα αλλο θέμα όμως. Ας θυμηθούμε πως ήταν οι τιμές των εισητηρίων πέρσυ (αν θυμηθούμε τις τιμές το 2004 θα κλάψουμε). Το ατομικό για Άνδρο το βλέπω 25 αν όχι πριν το καλοκαίρι μέσα Ιουλιου (αν συνεχίσει αυτή η τρέλα ανώδου).

pantelis2009
11-04-2011, 20:19
Πηνελόπη Α......18/03/2011.;)
Χαρισμένη σε όλους τους φίλους της που την περιμένουν:p.

129345

noulos
11-04-2011, 21:14
Πριν απο 10 χρονια ακριβως το ατομικο εισιτηριο για ανδρο εκανε περιπου 1100 δραχμες = 3,30 ευρω.τα συμπερασματα δικα σας.

Αν θυμάμαι καλά κόστιζε 2400 δρχ.

diagoras
12-04-2011, 14:47
Δοκιμαστικο αυτη την ωρα για την κουκλα:D.

pantelis2009
16-04-2011, 19:57
Η κούκλα της Ραφήνας όμορφη, καλοπισμένη σήμερα το μεσημέρι στις 13:15 έκανε την πετρέλευση και τις προμήθειες της και αύριο το πρωΐ πέρνει το δρόμο για την Ραφήνα. Καλώς να την δεχθείτε;).
Χαρισμένη σε όλους τους φίλους απο την Ραφήνα και όλους τους φίλους της.:p

129813

dokimakos21
16-04-2011, 20:09
ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α. - Στον προλιμένα πριν από λίγες ώρες ...
129815

Leo
16-04-2011, 20:31
Μπράβο Φώτη, γι αυτό διάλεξα Πηνελόπη στο επόμενο ταξίδι μου.... είναι μια κουκλάρα! ;)

vinman
16-04-2011, 21:16
ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α. - Στον προλιμένα πριν από λίγες ώρες ...
129815

..χθές Πάτρα...σήμερα Αθήνα...αύριο που;;;:D
Να 'σαι καλά Φώτη για τις όμορφες φωτογραφίες!!!

rafina-lines
16-04-2011, 21:30
Ευχαριστούμε πολύ, παιδιά για τις φοβερές λήψεις! Καλή σεζόν να έχει! Μήπως ξέρετε αύριο τι ώρα έρχεται στο λιμάνι μας να την υποδεχτούμε? :-)

Κωστάκης
17-04-2011, 14:33
Αναχώρησε στις 15:05 απο τον Πειραιά το πλοίο με προορισμό την ραφήνα στην οποία θα είναι στις 18:30.

giorgos....
17-04-2011, 14:53
θα συναντηθεί και με τον αδελφό της κάπου κοντά στο Σούνιο....

polykas
17-04-2011, 22:51
Ραφήνα 17-4-2011.

Καλά Ταξίδια...:D

129979 129980 129982 129983

pantelis2009
18-04-2011, 08:30
Καλώς τη δεχθήκατε. Γιώργο υπέροχες φωτο και σ' ευχαριστούμε.;):D

Maroulis Nikos
18-04-2011, 09:57
Καλώς ήρθε και καλά ταξίδια να έχει την Μ. Πέμπτη θα είμαι μαζί της εν πλώ για Άνδρο και όχι μόνος μου ;)

BULKERMAN
18-04-2011, 10:02
Καλώς ήρθε και καλά ταξίδια να έχει την Μ. Πέμπτη θα είμαι μαζί της εν πλώ για Άνδρο και όχι μόνος μου ;)

Θα έχουμε αφίξεις δηλαδή στο νησί???:D

Maroulis Nikos
18-04-2011, 10:38
Θα έχουμε αφίξεις δηλαδή στο νησί???:D

Ναί ναί ;)

Maroulis Nikos
18-04-2011, 10:41
Η εταιρεία θα βγάλει εισιτήρια πιο οικονομικά για τα μικρά Ι.ΧΕ. P.X. smart k.o.k.

pantelis2009
18-04-2011, 11:03
Μπράβο στην εταιρεία που προσέχει τον επιβάτη-πελάτη της. Θα κερδίσει αρκετά απο την πολιτική της αυτή, γιατί οι άλλες εταιρείες κοιτάνε μόνο τις αυξήσεις.;)

basilis.m
18-04-2011, 19:02
Ραφήνα 17-4-2011.

Καλά Ταξίδια...:D

129979 129980 129982 129983η δευτερη φωτο ειναι ολα τα λεφτα
πλωρακλα-μεγαλειο

aprovatianos
18-04-2011, 20:55
καλως ηρθες κουκλα!!!

dokimakos21
19-04-2011, 14:04
ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α.-Πρώτη αναχώρηση εχ8ές από Ραφήνα...!!
Για τους ταξιδιώτες της Μ.Πέμπτης αλλά και τους Vinman,polyka..!!

130115 130116

dokimakos21
19-04-2011, 14:07
... και περνώντας τα Γαυριονήσια ...

130117

konigi
19-04-2011, 14:07
Πολύ όμορφες!!!
Φρέσκια Φρέσκια η δεσποινις Πηνελόπη.

pappous
19-04-2011, 21:29

130115 130116

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΥΜΗ! ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ!! 11Κ20 ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ!

Maroulis Nikos
21-04-2011, 06:42

130115 130116

Έτοιμοι οι ταξιδιώτες για αναχώρηση σήμερα ;)

Karolos
21-04-2011, 09:41
Έτοιμοι οι ταξιδιώτες για αναχώρηση σήμερα ;)

Kαι όπου φύγειν φύγειν......Καί πολύ πρωί.
130201

Leo
21-04-2011, 10:10
Παρακαλώ και βράδυ βράδυ.... ελάτεεε, θα σας πάρουμε, αλλιώς με την επιστροφή της Δευτέρας να σας τρατάρουμε :D!

Rocinante
21-04-2011, 10:28
Παρακαλώ και βράδυ βράδυ.... ελάτεεε, θα σας πάρουμε, αλλιώς με την επιστροφή της Δευτέρας να σας τρατάρουμε :D!
Τελικα θα ταξιδεψεις;
Γιατι το βραδυ θα εχει ενα εφταρακι ...;)

Leo
21-04-2011, 10:42
Μα και τώρα έχει 8αράκι, ευτυχώς που μας βοηθάει η Πασχαλιά και σίγουρα ΝΑΙ. Αλλιώς .....:D, είδα το ΗΣ5 έκανε και πιρουέτες σήμερα, αλλά η Ποπάρα... ξέρεις ε? 4 -5 μοίρες δεξιά το κεφάλι κάτω και δεν καταλαβαίνει.

ΑΡΗΣ
21-04-2011, 13:58
Τα σέβη μου Κύριε Leo μας.

Ποπάρα η ακλονητοακούνητη:D

aprovatianos
22-04-2011, 01:35
φιλε maroulis nikos,καλο πασχα να περασεις καλα,και να μου φιλησεις το νησακι μου!!!

hsw
22-04-2011, 13:04
Μπράβο στην εταιρεία που προσέχει τον επιβάτη-πελάτη της. Θα κερδίσει αρκετά απο την πολιτική της αυτή, γιατί οι άλλες εταιρείες κοιτάνε μόνο τις αυξήσεις.;)

http://www.hellenicseaways.gr/index.asp?a_id=310

Και λογικά ισχύει και για άλλες εταιρίες.

sylver23
22-04-2011, 14:06
Αυτοκίνητα με μήκος 3.70 και λιγότερο είναι ελάχιστα όπως πχ το Smart (στο μυαλό μου έρχονται κάτι φιατάκια παλαιά που τείνουν προς εξαφάνιση και ίσως και το κουπεράκι το παλιο) άρα η έκπτωση είναι λίγο κοροιδία οπότε μόνο μπράβο δεν θα πω σε καμμιά εταιρία που κάνει εκτπώσεις σε κάτι που δεν υπάρχει ή υπάρχει σε εξαιρετικά μικρό αριθμό

ιθακη
22-04-2011, 14:57
Αυτοκίνητα με μήκος 3.70 και λιγότερο είναι ελάχιστα όπως πχ το Smart (στο μυαλό μου έρχονται κάτι φιατάκια παλαιά που τείνουν προς εξαφάνιση και ίσως και το κουπεράκι το παλιο) άρα η έκπτωση είναι λίγο κοροιδία οπότε μόνο μπράβο δεν θα πω σε καμμιά εταιρία που κάνει εκτπώσεις σε κάτι που δεν υπάρχει ή υπάρχει σε εξαιρετικά μικρό αριθμό

κι ομως Συλβεστρο,εκτος απο αυτα που λες ειναι και αλλα "φοιτιτικα-νεανικα" αυτοκινητακια οπως το fiat 500 (http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=10&carid=102&version=935),και το mini couper (http://www.auto24.gr/html/ent/092/ent.17092.asp) το καινουργιο

harlek
22-04-2011, 15:01
Είναι όντως αρκετά τα μοντέλα με τόσο μικρό μήκος και, το κυριότερο, κυκλοφορούν στην Αθήνα κατά κόρον... προσθέστε στα παραπάνω τα Toyota IQ, το Aygo, Peugeot 107, Citroen C1...

Leo
22-04-2011, 18:00
Σ αυτόν που την υποσχεθηκα σήμερα το πρωί, δεν χρειάζεται να σας πω ποιον!

130240

Να μη σας πω ότι φαίνεται ο ΝikosP από την Εύβοια:p...

mike_rodos
22-04-2011, 18:54
Είναι όντως αρκετά τα μοντέλα με τόσο μικρό μήκος και, το κυριότερο, κυκλοφορούν στην Αθήνα κατά κόρον... προσθέστε στα παραπάνω τα Toyota IQ, το Aygo, Peugeot 107, Citroen C1...

Kia picanto, hyundai i10, huyndai atos, suzuki alto, suzuki splash και πολλά άλλα!!!! Αλλά την ίδια προσφορά έχει και η hsw (3.70) και η ANEK (3.80).

Πάντως είναι ένα δίκαιο μέτρο αυτό.... Αν και θα έπρεπε να είναι ακόμη πιο δίκαιο, δηλαδή να χωρίζονται τα αμάξια σε 3-4 κατηγορίες και να υπάρχει μία λίστα με τα αυτοκίνητα ανά κατηγορία! Γιατί υπάρχει ένα θέμα σε αυτό το σημείο...

sylver23
22-04-2011, 19:05
Θα συμφωνήσω με τον mike για τις κατηγορίες που πρέπει να γίνουν.
Παλαιότερα θυμάμαι οι προσφορές ήταν για ιχ κάτω των 4 μέτρων και κάποιοι έκαναν και για τα πιο μικρά.
Γενικά με τις διαστάσεις υπάρχουν κάποια άτοπα μέτρα όπως πχ φορτηγάκι με επαγγελματική άδεια να πληρώνει παραπάνω από το ίδιο αυτοκίνητο με επιβατική άδεια...

giorgos....
22-04-2011, 19:10
η ίδια έκπωση ισχύει και στην VENTOURIS SEA LINES με τα μικρά Ι.Χ να έχουν έκπτωση 30% σε όλες τις διαδρομές.

harlek
22-04-2011, 22:19
Θα συμφωνήσω με τον mike για τις κατηγορίες που πρέπει να γίνουν.

Ωστόσο οι πολλές κατηγορίες θα δημιουργούσαν πρόβλημα στην έκδοση των εισιτηρίων (-τι μήκος έχει το αυτοκίνητό σας κύριε; -"μέτριο" ) αλλά και στον έλεγχο κατά τη φόρτωση. Με μια κατηγορία "τύπου Smart", τον έλεγχο τον κάνεις χοντρικά και με το μάτι.
Για περισσότερες κατηγορίες νομίζω ότι η λίστα με τα οχήματα θα πρέπει να περαστεί στο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης και πάνω στο εισιτήριο να αναγράφεται όχι μόνο αριθμός πινακίδας αλλά και μοντέλο αυτοκινήτου.

giorgos_249
23-04-2011, 10:06
Εξαιρετικά αφιερωμένη σε όλους!

130273

Καλή Ανάσταση!

Karolos
23-04-2011, 12:37
Χρόνια Πολλά και καλή Ανάσταση.

130278 Με πολλά βεγγαλικά !!!!!

basilis.m
23-04-2011, 16:39
χρονια πολλα καλη ανασταση και καλο πασχα σε ολους

Leo
23-04-2011, 17:09
Στην Τήνο τα 'σβησε τα πυροτεχνήματα ο ΑΗΡ!!!!! απαπαπαπα..... τρελάθηκε πάλι σήμερα!

Πασχαλινό Δώρο για όλους εσάς (TSS Apollon, Karolos, dokimakos21, τους Τηνιακούς φίλους της και αυτόν που έχασε την μπαταριστή σφυριξιά!).

Είχε αέρα? Μπα δεν νομίζω......:shock:

130287 130288 130290 130289 130291

Rocinante
23-04-2011, 17:42
...και αυτόν που έχασε την μπαταριστή σφυριξιά!.

Ε και τι ηθελες να κανω; Μιλουσα στο αλλο τηλεφωνο με καποιον που ταξιδευει τωρα ;)
Και η πλακα ειναι οτι εκεινη την ωρα για σενα λεγαμε. :D
Παντως ευτυχως που εχεις ο καταληλο βαρος γιατι εγω θα ειχα γινει χαρταετος...

Rocinante
01-12-2012, 13:59
Καλοκαίρι 2011 στην Τήνο...

130505

Panos80
01-12-2012, 22:16
Αψογη φωτογραφια με αρκετη λεπτομερεια και παντιλικι!

ιθακη
01-12-2012, 23:26
Καλοκαίρι 2011 στην Τήνο...

130505

Βρε, βρε ο προβοκάτορας του horsa.....:o

Rocinante
01-12-2012, 23:35
Εντάξει βρε Γιώργο, δεν είμαι δα και τόσο φανατικός ωστέ να φωτογραφίζω και την παραμικρή λεπτομέρεια....... :rolleyes:
130687130688130689

Υ/Γ Το νέο περίεργο Avatar το είδες?

ιθακη
01-12-2012, 23:49
Μα επειδή το ξέρω ότι δεν φωτογραφίζεις ποτέ τις λεπτομέρειες :playful: , γι αυτό το είπα...

Αλήθεια το είδα, και προσπαθώ να καταλάβω πια πλώρη είναι που ατενίζει τα πέλαγα.....Θεολόγος????

Rocinante
02-12-2012, 10:16
Μα επειδή το ξέρω ότι δεν φωτογραφίζεις ποτέ τις λεπτομέρειες :playful: , γι αυτό το είπα...

Αλήθεια το είδα, και προσπαθώ να καταλάβω πια πλώρη είναι που ατενίζει τα πέλαγα.....Θεολόγος????
Γιώργο ασε τα αστεία. ΑΚΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΣ !!!!!! :distrust::sour:
Ανατριχιάζω μόνο που το σκέφτομαι......
130753

karavofanatikos
02-12-2012, 10:48
Καλοκαίρι 2011... Οι μνηστήρες της γραμμής πολλοί! Καλοκαίρι 2012... οι μνηστήρες ακόμη περισσότεροι...!
Κι όμως το αγέρωχο κορμί της Πηνελόπης συνεχίζει ακόμη να σχίζει τα γαλανά νερά του Αρχιπελάγους...!
Κι απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσει για πολύ ακόμη...! Μακάρι!
Στο Γαύριο (Άνδρος)
130780

Karolos
02-12-2012, 10:54
Χωρίς λόγια !!!

noulos
05-12-2012, 09:40
Ξέρουμε γιατί βρίσκεται στην Ραφήνα;

BULKERMAN
05-12-2012, 10:29
Ξέρουμε γιατί βρίσκεται στην Ραφήνα;

Καθε Τριτη το Αικατερινη μένει Ραφήνα κ κάθε Τετάρτη το Πηνελόπη.Από σήμερα άρχισε αυτό.

rafina-lines
05-12-2012, 11:30
Καθε Τριτη το Αικατερινη μένει Ραφήνα κ κάθε Τετάρτη το Πηνελόπη.Από σήμερα άρχισε αυτό.

Σωστά! Με μια μικρή διόρθωση μόνο: Κάθε Τρίτη το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ μένει Μύκονο, όχι Ραφήνα. Απλά δεν εκτελεί την πρωινή άνοδο και την απογευματινή κάθοδο. ;)

Rocinante
05-12-2012, 20:04
Πριν λίγους μήνες το γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό στο θέμα αυτό, HHVFerry έκανε ένα μικρό αλλά εξαιρετικό αφιέρωμα στα αδελφά Hengist και Horsa. Σπανιότατο το υλικό. Οσοι το δούν ας ρίξουν και μιά ματιά στα σχόλια που ακολουθούν απο δύο επισκέπτες του Blog.
Πραγματικό Blast from the past !!!!!!!!!!
http://hhvferry.com/blog/?p=4316

Georgecz3
06-12-2012, 01:35
Πραγματικα φοβερο υλικο. Βαπορια αλλης εποχης , αληθινα οχι κουτες . Που παντα θελεις το ταξιδι μαζι τους να κρατησει λιγακι παραπανω... Τα βλέπεις στο λιμανι και σου βγαζουν βαπορι, με τα καταστρωματα τους με τις περατζαδες τους , κι οχι ενα τετραγωνο αχαρο πραμα με ενα κατστρωμα πανω πανω, γεματο παραθυρα στα πλαγια και δυο τρουπες για τις βαρκες.
Να 'σαι καλα roci για το λινκ.

IONIAN STAR
06-12-2012, 16:16
Το Πηνελοπη στην Τηνο τον περασμενο Ιουνιο !!
131452131451131450

proussos
09-12-2012, 18:06
Σημερινή άφιξη στην Τήνο...για το παλιό λιμάνι !

Captain_Nionios
09-12-2012, 18:26
Πραγματικα πολυ ομορφη φωτογραφια με νοτια...

ithakos
09-12-2012, 18:32
Για να βλέπουμε τι τραβάνε οι ναυτικοί μας στα λιμάνια του Αιγαίου....

Express Pigasos
13-12-2012, 17:35
Η Ποπαρα η Εξπρες.. σαν Queen of Mykonos το Πασχα του 2003...

132089

fotis
13-12-2012, 22:01
Παλι περικοπες εις βαρος των νησιων! Απο αυτη την Κυριακη 16/12 κομμενα τα πρωινα δρομολογια του, ενω ηδη για δευτερη εβδομαδα δεν εκτελει καποια πρωινα μεσοβδομαδα..

BULKERMAN
13-12-2012, 22:33
Θέετε να σας πω τι κυκλοφορει σαν φημη εδω στα νησια? σχεδιαζουν να μην υπαρχει καθολου δρομολογιο Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο. Ελπιζω μονο να ειναι κακογουστη φαρσα κ μονο...

capten4
13-12-2012, 23:56
δες το τωρα που το εχεις,γιατι ακουγονται παρα πολλα, και εντονα.....

BULKERMAN
14-12-2012, 08:46
δες το τωρα που το εχεις,γιατι ακουγονται παρα πολλα, και εντονα.....

Και αυτό λέγεται...ότι δεν θα το ξαναδούμε...

despo
14-12-2012, 11:16
Είναι πια το μοναδικό πλοίο της εταιρείας που κινείται. Εκει που λέγαμε οτι πηγαίνανε να γίνουν και άλλες εταιρείες εκτος βέβαια τις μεγάλες, όσο πάνε και συρρικνώνονται...

BEN BRUCE
14-12-2012, 13:37
Kαλο θα ηταν για ολους να μεινει και το μοναδικο.Ισως αν η εταιρεια δεν εκανε αυτα τα ανοιγματα και ειχε max 2 βαπορια να ηταν η πιο ευρωστη σημερα

cpt. mimis
14-12-2012, 19:41
Και αυτό λέγεται...ότι δεν θα το ξαναδούμε...

Δηλαδή...? :cocksure:

roussosf
20-12-2012, 10:41
σημερα γιατι δεν καναμε δρομολογιο??????????????
το -1 την βδομαδα εγινε -2.....??????????

BULKERMAN
20-12-2012, 11:13
σημερα γιατι δεν καναμε δρομολογιο??????????????
το -1 την βδομαδα εγινε -2.....??????????

Από ότι λένε εδώ στα νησιά μάλλον θα γίνει - επ'αόριστον...

despo
20-12-2012, 11:51
Μηπως, λέω μήπως έχει να κάνει με οικονομικά θέματα που τελευταία απασχολούν όλο και περισσότερο την εταιρεία ;

zozef
20-12-2012, 15:08
Τι ειναι αυτο που κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια? Μηπως κανενας ελεφαντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aetos33
20-12-2012, 16:18
Τι ειναι αυτο που κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια? Μηπως κανενας ελεφαντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε επίσχεση εργασίας προχώρησε από σήμερα το πρωί το πλήρωμα του επιβατικού οχηματαγωγού πλοίου «Πηνελόπη Α»

Rocinante
20-12-2012, 18:07
Και ενώ μέχρι το πρωί στο Openseas υπήρχαν τα δρομολόγια αυτή την ώρα παρατηρώ πως έχει μείνει μόνο το Αικατερίνη Π.
Αν δεν αλλάξει τίποτα μετά την Κυριακή στην Ανδρο θα ξαναδούν πλοίο την Τετάρτη......

Flying Dolphin XVII
20-12-2012, 18:13
Και ενώ μέχρι το πρωί στο Openseas υπήρχαν τα δρομολόγια αυτή την ώρα παρατηρώ πως έχει μείνει μόνο το Αικατερίνη Π.
Αν δεν αλλάξει τίποτα μετά την Κυριακή στην Ανδρο θα ξαναδούν πλοίο την Τετάρτη......
Το Superferry II πότε ξεκινά;

capten4
20-12-2012, 18:35
τα νεα δυστηχως δεν ειναι καθολου καλα....ΜΑΛΛΟΝ ,το βαπορι δενει απο αυριο επ αοριστου......

gpap2006
20-12-2012, 18:42
Ήταν ακριβως 20 ετών όταν μας ήρθε Ελλάδα και ξεκίνησε Ραφήνα..Είναι 40,5 σήμερα και έχει γράψει ιστορία. Λέτε το προχθεσινό δρομολόγιο (18/12/2012) να ήταν η αυλαία? :apologetic:

zozef
20-12-2012, 18:59
Το καλοκαιρι τα λεγαμε ποιος θα μεινει και ποιος θα φυγει,λιγο πολυ ολοι το ξεραμε,οι καιροι ειναι δυσκολοι και οποιος εχει θα κρατηθει,το βλεπουμε και στην γραμμη της Σ.Τ.Μ.το Ιθακι μας!!!!!!!!!!!!!!! παει με τα πανια!!!Και μιλαμε για BLUE STAR που εχει την πιττα εχει και το μαχαιρι.

rafina-lines
20-12-2012, 19:19
Αύριο έβαλε έκτακτο τοπικό το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ στη 1 το μεσημέρι για Άνδρο, ενώ από Δευτέρα το σύστημα δε βγαζει κανένα δρομολόγιο, λογικά για να δουν πώς θα πάει η υπόθεση, και ανάλογα να πράξουν. Το SUPERFERRY επιστρέφει εσπευσμένα 21 Ιανουαρίου για να αναλάβει τις πρωινές αναχωρήσεις. ;)

roussosf
20-12-2012, 19:38
τους καλους καιρους τετοια εποχη ηταν πολλα τα δυο βαπορια (πρωι - απογευμα) σε αυτη τη γραμμη
οχι τωρα που οι αγελαδες......ψωφησαν

φανούλα
20-12-2012, 19:42
Χωρίς Πηνελόπη στη Ραφήνα
το λιμάνι γίνεται μαρίνα!!!

Τόσα χρόνια σταθερή αξία και ξαφνικά να τη χάσουμε;;
Μεγαλώσαμε μαζί της και ήταν πάντα συνεπής, μαζί μας
πάντα, χειμώνα-καλοκαίρι, να γεμίζει τα λιμάνια μας και
να μας λέει την ώρα κάθε μέρα ακόμη και στα χωριά με
την υπέροχη και ξεχωριστή μπουρού της και τώρα...
Δε μπορώ με τίποτα να φανταστώ ’νδρο-Τήνο-Μυκονιά
χωρίς την παρουσία της...:apologetic:

roussosf
20-12-2012, 19:50
δεν χανετε τιποτα
οπως λεει και ο ποιητης
μονο λιγο καιρο ξαποσταινει
και ξανα προς την δοξα τραβα.........
απλά λογω κρισης θα ξαποστασει λιγο παραπανω

Maroulis Nikos
20-12-2012, 19:58
Είναι αλήθεια ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, ωστόσο τα πράγματα είναι δύσκολα.
132692

φανούλα
20-12-2012, 20:21
Thank you boss and roussosf!!

Μακάρι να συνεχίσει!!!!

capten4
20-12-2012, 20:52
Δεν ειναι δυσκολα,ειναι παρα πολυ δυσκολα τα πραγματα.....δυστηχως....και εγω θελω να αισιοδοξω,αλλα οι συνθηκες δεν αφηνουν πολλα περιθωρια.μακαρι να αλλαξει κατι....

Φάνης Σέμπρος
20-12-2012, 22:00
το πλοίο είναι αστέρι.
άραγε θα μπορούσε να γίνει και χρυσαφένιο;

roussosf
21-12-2012, 07:52
το πλοιο περνει επενδυση(ρετουσαρισμα)
η γραμμη περνει.......??????????????
εκει ειναι και το προβλημα

cpt. mimis
21-12-2012, 09:25
Όλα έχουν αρχή μέση και τέλος....
Εδώ μάλλον έχει έρθει το τέλος....

moross
21-12-2012, 09:28
Νομίζω ότι οι ναυτικοί που έχουν 100% δίκιο για τα οφειλόμενα, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν, διότι αν υπάρχει μία πιθανότητα να πάρουν κάποια από τα χρωστούμενα, το καράβι πρέπει να δουλέψει για 10 μέρες να μπει έσοδο. Μετά τις 8 του Γενάρη τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα και αν επιστρέψει και το Super πρακτικά μάλλον θα υπάρξει άσχημο τέλος.

cpt. mimis
21-12-2012, 09:31
Ασ μη κοιτάμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.
Απλή λογική... που είναι τα άλλα τρία πλοία της εταιρείας?

thanos75
21-12-2012, 10:07
Ήταν ακριβως 20 ετών όταν μας ήρθε Ελλάδα και ξεκίνησε Ραφήνα..Είναι 40,5 σήμερα και έχει γράψει ιστορία. Λέτε το προχθεσινό δρομολόγιο (18/12/2012) να ήταν η αυλαία? :apologetic:

Θα συμφωνήσω πως κάθε πράγμα έχει την αρχή, μέση, και τέλος (είναι και 40 ετών πλοίο), θα συμφωνήσω εννοείται πως τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα τόσο για την εταιρία όσο και για τους υπόλοιπους, όμως σαν ένας άνθρωπος που σχεδόν έχω μεγαλώσει βλέποντας (αλλά και ταξιδεύοντας με) την ΠΗΝΕΛΟΠΗ, νοιώθω την ανάγκη να πω πως εάν στις 18/12 ήταν η αυλαία της, τέτοια αυλαία δεν της άξιζε. Για βαπόρια σαν την ΠΗΝΕΛΟΠΗ η αυλαία αξίζει να είναι γιορτή, ένας φόρος τιμής σε όσους αγάπησε και την αγάπησαν. Μακάρι, εάν τα πράγματα πάνε άσχημα να κάνει ένα ακόμα - έστω- ταξίδι και αυτό το ταξίδι να είναι μια γιορτή για όλους!!!

Υ.Γ.
Εννοείται φυσικά πως πολύ περισσότερο εύχομαι να πληρωθούν οι άνθρωποι μέρες που είναι και το βαπόρι να κάνει πολύ περισσότερα ακόμα ταξίδια

Fido
21-12-2012, 12:57
Οπωσδήποτε αυτές ειναι εξαιρετικά δυσάρεστες εξελίξεις...Πρώτα πρώτα προέχει να πληρωθούν οι ναυτικοί, κι από κει και έπειτα, κατά την άποψή μου το βαπόρι έχει ακόμα ψωμί...Μηχανικά υποθέτω ότι βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο, εξάλλου απ'όσο είχαμε ακούσει οι συντηρήσεις του ήταν σωστές ενώ όσον αφορά στο ξενοδοχειακό μην ξεχνάμε ότι πέρσι έγινε κάποια ανακαίνιση. Άρα (θεωρητικά πάντα, μιας και δεν έχουμε μια πραγματική εικόνα) τα φόντα τα έχει για να σταθεί σε κάποια γραμμή...

despo
21-12-2012, 13:20
Σίγουρα μηχανικά θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, διότι ο ανταγωνισμός είναι τέτοιος που δεν σου επιτρέπει σε καμμία των περιπτώσεων πλοίο ασυντήρητο. Ομως η τραγική κατάσταση στην οποία φαίνεται να έχει περιέλθει (και) αυτή η εταιρεία, αλλά και το άγριο κυνηγητό του καλοκαιριού με τις διάφορες προσφορές κάποια στιγμή σε αφήνει με ... τρύπιες τσέπες με τα ανάλογα επακόλουθα. Πάντως οι οφειλές στα πλήρωμα θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλες, διότι είχαν ακουστεί απο τις αρχές του καλοκαιριού τα προβλήματα.

gpap2006
21-12-2012, 14:01
Αν και αγαπώ και σέβομαι την ΠΟΠΗ για την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια (και για το γεγονός πως ελαχιστότατες φορές εβγαλε προβλήματα) θεωρώ πως ένα πλοίο που μπήκε στα 41 του πρέπει να ανοίξει τόπο στα νιάτα. Ακόμη κι αν φύγει άμεσα για διάλυση ΔΕΝ μπορούμε να πούμε πως δεν τα έφαγε τα ψωμιά της και πως πήγε άδικα...Το πρόβλημα είναι οι απλήρωτοι ναυτικοί και αυτό πραγματικά πονάει...

Cape P
21-12-2012, 14:59
Το φινάλε αν τυχόν είναι αυτό μοιαζει σατανικά με του αδελφού Γεράσιμου Αγούδημου.Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ αν τυχόν δεν ξεκινήσει και πάλι θα είναι ένα πλήγμα για του ντόπιους που ήταν όλα τα χρόνια γι' αυτούς μια εκ των δύο σταθερων αξιών.

aetos33
21-12-2012, 15:55
Kαι θα ήθελα πόλη να το δω με τα χρώματα της Golden Star Ferries.

capten4
22-12-2012, 00:18
δεν νομιζω πως αξιζει να δωσει κανεις λεφτα, για να παρει ενα πλοιο 41 ετων....ασε που θελει πολυ συμμαζεμα "μεσα",εκει δηλαδη που ΠΟΤΕ δεν εγινε καποια καλη παρεμβαση,γιατι τωρα πια δεν αξιζει να γινει κατι τετοιο....

roussosf
22-12-2012, 06:50
ειναι ΚΑΡΑΒΙ
καραβοσκαρο με ωραιες γραμμες
δεν ειναι μπαουλο
μπορει να κολλαει ενσημα μεχρι οσο θελει
θελει δουλεια εξωτερικα ομως και ισως στο γκαραζ γιατι εχουν αλλαξει τα δεδομενα με τα αυτοκινητα
και αυτο το "φυγε εσυ ,ελα εσυ " δεν χτυπα ωραια στον επιβατη οδηγο
οι χωροι ενδιαίτησης και γενικα το ξενοδοχιακο δεν ειναι καθολου κακοι