Επιστροφή στο Forum : Πηνελόπη Α [Penelope A, Εξπρές Πηνελόπη, Stena Horsa, Horsa]
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Rocinante
08-09-2008, 21:08
Marsant ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα αυτα που μας εχεις προσφερει εσυ ολο αυτο τον καιρο δεν παιζονται
Leo απ οτι καταλαβα τα τραπεζακια εχουν μεταφερθει σε αλλα σημεια το πισω σαλονιου ισως διοτι εμποδιζαν στο μπαρ. Παντως στην επιστροφη που δεν ειχε πολυ κοσμο καθισα με τον πατερα μου σε ενα απο τα ακριανα και καναμε ενα τσιγαρο μιας και ειχαμε κατσει στο μπροστινο σαλονι και ειχαμε παρεα.
Φωτογραφια δεν εχω περιεργως ενω εχω παρει αλλα πραγματα που ισως σας δειξω κατα καιρους αλλα φοβαμε μην φαω κανα ξυλο:D
Φίλε Rocinante με τις υπέροχες φωτογραφίες σου είχα την αίσθηση ότι βρισκόμουν και εγώ μέσα στο βαπόρι...!!
Να 'σαι καλά για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες...!
Rocinante
08-09-2008, 21:24
Φιλοι μου υπαρχει και αλλο υλικο αλλα ο χειμωνας ειναι μακρυς:D
Αφηστε που θα υπαρξει ακομα ενα ταξιδι αστραπη το επομενο διμηνο για Τηνο
dimitris
08-09-2008, 21:26
Μετα απο αυτο που ειπε ο Αντωνης (ο χειμωνας ειναι μακρυς)
βλεπω να πουμε το νερο νερακι φετος... ουτε βροχες ουτε τιποτα:p
Αντωνη φοβερες οι φωτογραφιες σου!!!
Captain_Nionios
09-09-2008, 00:27
Καλα ριχνει ο Nikos μια βομβα,ερχεται μετα ο Rocinante να ριξει μερικες ατομικες ακομα...Εξαιρετικοι και οι δυο ευχαριστουμε παρα πολυ.Το ταξιδι συνεχιζεται...
dimitris
09-09-2008, 22:54
Φιλε Αντωνη δεν ξερω αν το εχεις δει ηδη αλλα κατσε στην ΤV και αρχισε να βλεπεις διαφημισεις κινητης τηλεφωνιας (cosmote) το κλεισιμο του σποτ δεν σου λεω ποιο φουγαρο δειχνει... αλλα για να το γραφω εδω:D
Φιλε Αντωνη δεν ξερω αν το εχεις δει ηδη αλλα κατσε στην ΤV και αρχισε να βλεπεις διαφημισεις κινητης τηλεφωνιας (cosmote) το κλεισιμο του σποτ δεν σου λεω ποιο φουγαρο δειχνει... αλλα για να το γραφω εδω:D
...πρώτο πλάνο η τσιμινιέρα της Πηνελόπης και το 20εύρω στο πρόσωπο του τύπου...:D
dimitris
09-09-2008, 22:57
Σωστος ο Μανος;)
Rocinante
11-09-2008, 22:42
Το σποτ δεν το εχω δει αλλα για ψαξτε στα πλανα μπας και στο βαθος με εντοπισετε μιας και τυχαια την ημερα των γυρισματων ημουν παρον. Μαλιστα ο καπετανιος μας ειχε και κεφια με την ολη κατασταση:rolleyes:
συγνωμη που βγαινω εκτος θεματος αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι τον rocinante και οποτε θελει μου απανταει. ειμαι μελλουσα δοκιμος και εγω απο την ομορφη ΤΗΝΟ και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται σε ενα απο τα επομενα ταξιδια μου να ερθω στη γεφυρα της πανεμορφης Πηνελοπης μου να μαθω 5 πραγματα πριν παω στη σχολη(δεν θα ενοχλησω μονο θα κοιταω)!!! ευχαριστω προκαταβολικως!!!
dimitris
11-09-2008, 23:21
Αντωνη χθες πρεπει να πιαστηκε ο λαιμος σου να το κοιτας... τις λαμπες δεν τις αλλαξες ομως στην γυρλαντα:p
15896
Roi Baudoin
13-09-2008, 00:17
Φίλε Rocinante, σε βλέπω να ανακηρύσσεσαι σε επίτιμο πλοίαρχο του "Πηνελόπη" και να αναλαμβάνεις τις επίσημες ξεναγήσεις στη γέφυρα του πλοίου.
Τώρα, ας πάμε πίσω στα 1998-1999.
Στα τέλη του 1998 το "Bari Express" πωλείται στον Κώστα Αγαπητό, το πλοίο μετονομάζεται σε "Εξπρές Ερμής" και έρχεται στον Πειραιά, έπειτα από σύντομη παραμονή στη Ραφήνα.
Η κοινοπραξία των τριών εταιρειών στη Ραφήνα (με "Superferry II", "Πηνελόπη Α" και "Bari Express") διαλύεται.
Το 1999 έρχεται στη Ραφήνα το "Εξπρές Αθηνά" που είχε αγοραστεί από τον Κ. Αγαπητό.
Δημιουργείται, πια, νέα Κοινοπραξία με τα δύο αυτά πλοία.
Στον φίλο Rocinante και καλά ταξίδια στη Φανούλα.
15946
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε Roi και ανταποδίδω στην υπέροχη εικόνα σου αφού είμαι και εγώ μία μεγάλη φαν της όμορφης Πηνελόπης!!!
16038
Thanasis89
13-09-2008, 16:29
Μια πολύ όμορφη αρχή για την φανούλα στην θαλασσινή μας παρέα ! Καλώς όρισες !
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, καλά ταξίδια σας εύχομαι σε ήρεμες θάλασσες και... keep on going guys!!!
Rocinante
14-09-2008, 01:01
Καθυστερημενο μηνυμα αλλα μας εφαγε η δουλεια. Καταρχην φανουλα καλως ορισες στην παρεα μας και πιο πολυ χαιρομαι που εισαι απο το νησι "που εχει ξεχαστει η πορτα ανοιχτη και φυσα συνεχεια". Οσον αφορα για την επισκεψη στη γεφυρα της Πηνελοπης πιστευω οτι ο καπταΚωστας με χαρα θα σε δεχτει. Ειναι γνωστη η φιλοξενεια των ανθρωπων του πλοιου. Και οταν θα φτασετε στην Ανδρο πραγματικα θα απολαυσεις τη μανουβρα.
Roi ορισμενες φορες σκεφτομαι οτι αν μια φορα εστω τη βδομαδα παρουσιαζεις κατι τετοιο για μενα τουλαχιστο θα ειναι κατι σαν ντοπαρισμα για τον δυσκολο χειμωνα. Σε ευχαριστω
Maroulis Nikos
16-09-2008, 06:09
Η φώτο αυτή είναι γι όλους τους λάτρεις αυτού του καραβιού κυρίως για τον καλό φίλο ROCINANTE αλλά και για τους Τηνιακούς που μου έδωσαν την δυνατότητα να το αποθανατίσω στην Τήνο, μόλις έφυγε σημαιοστολισμένο και πηαγίνει για Μύκονο.
16326
Ο σημαιοστολισμός του οφείλεται γιατί εκείνη την ημέρα ήτανε του Αγίου Αλεξάνδρου γιόρταζε ο μπαμπάς του .
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν.... εκεί!!! Αφιερωμένο σε όλους!!
Δεν είναι τυχαίο Φανούλα που η Πόπη τραβάει όλα τα βλέματα! Σωστή καλλονή!!! ;-)
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΝΑΥΤΗΣ!!!!! ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΕ!!!
STRATHGOS
19-09-2008, 06:05
Λιγο εξω απο την Μυκονο!
16601
Αναχώρηση για Άνδρο.19-9-2008.
16823
Καταπληκτκή φίλε polykas, ότι πρέπει για να την πει ο Leo στον rocinante για τα ντουμάνια ;)..
scoufgian
20-09-2008, 20:03
Καταπληκτκή φίλε polykas, ότι πρέπει για να την πει ο Leo στον rocinante για τα ντουμάνια ;)..
και βεβαια πρεπει να του τη πει...........δεν ειναι κατασταση αυτη.ουτε το στριφτο που κανει ο rocinante να εκανε ,δεν θα εβγαζε τετοια μαυριλα.α ρε μπαφος............:D:D
Rocinante
20-09-2008, 21:16
Φωτομονταζ.
Εχει παρει ο Polykas τον καπνο απο ενα "αλλο πλοιο" και το κολησε εδω...
scoufgian
20-09-2008, 21:35
Φωτομονταζ.
Εχει παρει ο Polykas τον καπνο απο ενα "αλλο πλοιο" και το κολησε εδω...
αστ αυτα τωρα.......σε μας?:D:D
dimitris
20-09-2008, 21:36
και ο καπνος ηταν απο το Μυρτηδιωτισα:p
Εδώ πάει αυτό :shock:, αμερόληπτη απάντηση και με χιούμορ που μόνο ο rocinante έχει :D.
Rocinante
20-09-2008, 21:47
Μη με φτιαχνετε βραδυατικα.
Ειναι η στιγμη που μπαινει στο λιμανι της Τηνου με ολο το δρομο και εχει αρχισει τα προσαναποδα.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??????????
(Εκτος βεβαια αν κολησε προσφατα καμια ασθενεια με τις παρεες που κανει το παλιοκοριτσο και τις τα λεω εγω...)
16869
mastrokostas
20-09-2008, 21:56
Μη με φτιαχνετε βραδυατικα.
Ειναι η στιγμη που μπαινει στο λιμανι της Τηνου με ολο το δρομο και εχει αρχισει τα προσαναποδα.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??????????
(Εκτος βεβαια αν κολησε προσφατα καμια ασθενεια με τις παρεες που κανει το παλιοκοριτσο και τις τα λεω εγω...)
16869
Τι σου κάνει φίλε μου το Photoshop !!!!Θαύματα !
Rocinante
20-09-2008, 21:58
Τι σου κάνει φίλε μου το Photoshop !!!!Θαύματα !
χαχαχαχαχα καλο!!!!!!!!!!!
Δε νομίζω να ειναι το phoshop. Ο κυρ Μίμης έχει οικολογική ευαισθησία. Δεν βλέπετε ντουμάνι στη φώτο του Ρόσι γιατί το βαπόρι κινείται με ηλιακή και αιολική ενέργεια...
Ρε παιδιά λίγο καπνούλι βγάζει η Κυρία! Τα ντουμάνια εκείνου που της κάνει παρέα τα βράδια στην Ραφήνα δεν τα βλέπει κανείς; Ενα πρωί νόμιζα ότι είχε πέσει ομίχλη!!! ;)
Νομίζω ότι είστε λίγο εμπαθείς!!!
sylver23
21-09-2008, 00:54
η σιωπη η δικια μου και του λεο προς απαντηση σου :D:D
Εσύ όμως μάλλον τσίμπησες λιγάκι!!! :lol:
Ρε παιδιά λίγο καπνούλι βγάζει η Κυρία! Τα ντουμάνια εκείνου που της κάνει παρέα τα βράδια στην Ραφήνα δεν τα βλέπει κανείς; Ενα πρωί νόμιζα ότι είχε πέσει ομίχλη!!! ;)
Νομίζω ότι είστε λίγο εμπαθείς!!!
Κρύβε λόγια βρε noulos... αυτά θέλει να ακούει ο rocinante. Μου το χάλασες τώρα :p:D
Ρόσι, σου δίνω Μυκονιάτικη έμπνευση για να φτιάξεις την προτομή που λέγαμε (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=115325&postcount=180)...
ΥΓ. Το τοπίο είναι όμορφο ή η «αλόγα» ομορφαίνει τη Μυκονιάτικη ατμόσφαιρα;
http://img262.imageshack.us/img262/4975/penelopeaio7.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=penelopeaio7.jpg)http://img262.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
Photo Credit (http://travel.webshots.com/photo/2935910990026862018MieUKn)
Roi Baudoin
21-09-2008, 17:12
Πάμε πίσω στο σωτήριον έτος 2004.
Και λέμε "σωτήριον", μιας και είναι η χρονιά που συναντήθηκαν τα τρία αδέλφια στη Ραφήνα.
Εδώ η συνάντηση των δύο πραγματοποιείται στην Άνδρο.
"Πηνελόπη Α" (μετά την "παλινόρθωση" της στην οικογένεια του Αγούδημου) και "Εξπρές Απόλλων", σε ρόλο guest star στη γραμμή της Ανδρο-Τηνο-Μυκονίας.
Αφιερωμένη εξαιρετικά στον φίλο Rocinante για προφανείς λόγους.
Επιπλέον να προσθέσουμε ότι η "Πηνελόπη"αυτή ακριβώς τη στιγμή φθάνει στη Ραφήνα και σφυράει δυνατά.
16990
Maroulis Nikos
21-09-2008, 17:30
Και λέμε "σωτήριον", μιας και είναι η χρονιά που συναντήθηκαν τα τρία αδέλφια στη Ραφήνα.
"Πηνελόπη Α" (μετά την "παλινόρθωση" της στην οικογένεια του Αγούδημου) και "Εξπρές Απόλλων", σε ρόλο guest star στη γραμμή της Ανδρο-Τηνο-Μυκονίας.
Επιπλέον να προσθέσουμε ότι η "Πηνελόπη"αυτή ακριβώς τη στιγμή φθάνει στη Ραφήνα και σφυράει δυνατά.
Φίλε Αντώνη δύσκολη χρονιά για τον Απόλλωνα μας εκείνη, το πλοίο ήταν καθυστερούσε πολύ στην φόρτωση και ένας απο τους βασικούς λόγους ήταν τα πατάρια δεν επικοινωνούσαν μεταξύ τους όπως στην Πηνελόπη, αλλά και απο θέματα ταχύτητας δεν πηγαίνε καλά το πλοίο το είχαν εκαταλήψει, θυμάμαι είχαμε ξεκινήσει πέντε λεπτά νωρίτερα απο το λιμάνι του Γαυρίου στο λιμάνι της Άνδρου και μας πέρασε το superferry II στον Κάβο ντόρο.
mastrovasilis
21-09-2008, 17:32
Roi είσαι καταπληκτικός πανέμορφη φωτό και πολύ διαχρονική και για την Πηνελόπη και για τον Απόλλωνα. Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά.;)
gnomonas
21-09-2008, 20:45
[quote=Roi Baudoin;115640]
16990
Γειά σας παιδιά πως μπορώ δω τις φωτογραφίες που βάζετε;
Καλησπέρα Gnomona και καλοσώρισες στην παρέα μας!!! Τις φωτογραφίες μας αν δεν στις βγάζει αμέσως ο browser σου τότε σίγουρα θα υπάρχουν σύνδεσμοι που θα μπορείς να τις ανοίξεις και να τις δεις!!! Συνήθως οι σύνδεσμοι ξεχωρίζουν αφού είτε είναι έντονοι είτε υπογραμμισμένοι. Ελπίζω να βοήθησα!!! Επίσης παιδιά υπέροχες οι φωτό σας ευχαριστούμε!!!
Θα σε συμβούλευα να δείς μια ματιά εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=35105&page=4) κάποιες οδηγίες.
Rocinante
21-09-2008, 22:02
Θελω να ευχαριστησω δυο πολυ καλους φιλους. Τον Roi Baudoin οσο ευχαριστα ειναι αυτα που μας προσφερει αλλη τοση ειναι και η ευχαριστηση να συζητας απο κοντα μαζι του (ναδω ποτε θα καταφερω να ξεμπλεξω και να παω Ραφηνα για καφε ) αλλα και τον Paroskayak που εχει βαλει πραγματικα τη δικια του σφραγιδα στο φορουμ και πολυ θα ηθελα να τον γνωρισω απο κοντα ( βλεπω αντιπροσωπια του Nautilia.gr να τον περιμενει με λουλουδια και πολυ αγαπη).
Με το μονο ισως που μπορω να ανταποδωσω (οχι βεβαια σε ιδιο μεγεθος) ειναι ενα φωτογραφικο στηγμιοτυπο που εξεληχθηκε φετος στο λιμανι της Ανδρου και δειχνει την απλοτητα και την αρχοντια του καπετανιου Κωστα Βελαλοπουλου.
Αφιερωμενο λοιπον στον Αντωνη το Νικο και στον καπταΚωστα...
17046
17047
17048
17049
17050
Ρόσι, με τη σεκάνς σου, νιώθω την κατάνυξη και την ιεροτελεστία της μανούβρας. Φαντάζομαι πως το πρώτο τραπεζάκι πίστα, στο φτερό της Πόπης, το έχεις κλείσει ρεζερβέ;
Μια μακρινη φωτογραφια της Πηνελοπης...
17164
karystos
22-09-2008, 17:42
Τραβηγμένη από τον Άγιο Φωκά;
Ναι! Απο τον Αγιο Φωκα ειναι... πριν περιπου ενα μηνα.
Σήμερα στο λιμάνι της Τήνου προς Ραφήνα
Ίσως ο ομορφότερος καθρέφτης σε επιβατηγό πλοίο!Εδώ πριν καμιά 10ριά χρόνια στη Τήνο.
http://img89.imageshack.us/img89/4678/74856255xe1.jpg (http://imageshack.us)
Rocinante
29-09-2008, 23:36
Ενα μεσημερι φετος στην Τηνο επιστρεφοντας απο την καθιερωμενη μου επισκεψη στο λιμανι καθησα να δω ενα βιντεο που ειχα τραβηξει. Ειχε καποια ενδιαφεροντα σημεια αλλα κατι μου ελειπε. Το παρατησα και αποφασισα να ακουσω λιγη μουσικη. Στο πρωτο τραγουδι που επεσα και που συμπτωματικα το ειχα ξεχασει εντελως ειδα οτι κατι θα μπορουσε να δεσει ,ενα κομματι της Enya το Lazy days. Με ενα προγραμμα που ειχα κληρονομια απο μια απιστευτη γκαφα που ειχα κανει σε καποια βιντεο στο ταξιδι του Nautilia στην Ανδρο ( Οι συμμετεχοντες γνωριζουν...) το αλλαξα λιγο και βγηκε αυτο.
Δεν ξερω αν αυτη η πειραματικη προσπαθεια σας αρεσει εγω ομως θελω να το αφιερωσω και στα 5500 μελη!!! αλλα ιδιαιτερα σε ενα φιλο που του ειχα υποσχεθει οτι καποια στιγμη θα του ανταποδωσω καποιες πανεμορφες φωτογραφιες που μου αφιερωνε με ανταλαγμα ενα χαμογελο. Τον Captain Nionios...
http://www.youtube.com/watch?v=riZK8oaCC38
ναί όντως και μένα μ άρεσε ΤΕΛΕΙΟ ευχαριστούμε:D
δένει πολύ ωραία το όλο σκηνικό και με το τραγούδι μπράβο φίλε
Ίσως ο ομορφότερος καθρέφτης σε επιβατηγό πλοίο!Εδώ πριν καμιά 10ριά χρόνια στη Τήνο.
Όντως θα πρέπει να παραδεχτούμε οτι τα πλοία "με το κράνος πυροβέστη" ήταν απο τα ποιό όμορφα ποστάλια που πέρασαν απο τα νερά μας.Και το "Ποπάρα" πρέπει να να είναι "σημαιοφόρος" αυτής της σειράς.
scoufgian
30-09-2008, 05:22
κι εμενα roci μ εντυπωσιασε το βιντεακι.Ακρως εντυπωσιακο και πολυ ωραιο:D:D
Aντωνη , το βιντεακι που εφτιαξες ειναι υπεροχο , διαμαντι πραγματικα :D
ε ρε τι κανει ο ανθρωπος αμα αγαπαει !!:mrgreen:
Μπραβο !!! :p
Επειδή είμαι ένας απο τους πρώτους ανθρώπους που είδαν την δουλειά του rocinante, αρκετό καιρό πριν και του είπα την άποψη μου, δεν χρειάζεται να την επαναλάβω και εδώ Τα είπατε όλα οι προλαλήσαντες, έτσι θα τον παροτρύνω και για άλλα βίντεο και σε άλλα θέματα ε? Ξέρετε τώρα εγώ που το πάω... μη μου τον αγριέψετε ε? Δεν πειράζει ας καπνίζει :rolleyes:
dimitris
30-09-2008, 22:21
Φιλε Leo επειδη ειναι παρα πολυ ωραιο το βιντεο του Αντωνη και του αξιζουν συγχαρητηρια:)
θα το πω ποιο καθαρα εγω να φτιαξει κι ενα για το Σουπερφερρυ ΙΙ
κι ενα ακομα ας πουμε για το Νησος Χιος κτλ κτλ...:D κι ενα βιντεο για το τραπεζακι παρακαλω!!!:p
Rocinante
30-09-2008, 22:24
θα το πω ποιο καθαρα εγω να φτιαξει κι ενα για το Σουπερφερρυ ΙΙ
Κι αλλο;:D
Με τη σειρα τους ολα..
Roi Baudoin
02-10-2008, 18:18
Ένα φθινοπωρινό απόγευμα στη Ραφήνα.
Μαζί με τους καλύτερους χαιρετισμούς της "Πηνελόπης" στον Rocinante, τον mastrovasili, τον dimitris και τον scoufgian.
18455
MYTILENE
02-10-2008, 19:27
Αν και δεν είμαι στην..... "ομάδα" της αφιέρωσης:( θα σου πώ και γώ ένα μπράβο για την πολύ όμορφη φώτο,μας κάνεις να ''μπαίνουμε" πιο γρήγορα στο ρυθμό του χειμώνα με τις φώτο σου:D.
Γειά τον rocinante...:D
18509
Captain_Nionios
03-10-2008, 23:02
Ενα μεσημερι φετος στην Τηνο επιστρεφοντας απο την καθιερωμενη μου επισκεψη στο λιμανι καθησα να δω ενα βιντεο που ειχα τραβηξει. Ειχε καποια ενδιαφεροντα σημεια αλλα κατι μου ελειπε. Το παρατησα και αποφασισα να ακουσω λιγη μουσικη. Στο πρωτο τραγουδι που επεσα και που συμπτωματικα το ειχα ξεχασει εντελως ειδα οτι κατι θα μπορουσε να δεσει ,ενα κομματι της Enya το Lazy days. Με ενα προγραμμα που ειχα κληρονομια απο μια απιστευτη γκαφα που ειχα κανει σε καποια βιντεο στο ταξιδι του Nautilia στην Ανδρο ( Οι συμμετεχοντες γνωριζουν...) το αλλαξα λιγο και βγηκε αυτο.
Δεν ξερω αν αυτη η πειραματικη προσπαθεια σας αρεσει εγω ομως θελω να το αφιερωσω και στα 5500 μελη!!! αλλα ιδιαιτερα σε ενα φιλο που του ειχα υποσχεθει οτι καποια στιγμη θα του ανταποδωσω καποιες πανεμορφες φωτογραφιες που μου αφιερωνε με ανταλαγμα ενα χαμογελο. Τον Captain Nionios...
http://www.youtube.com/watch?v=riZK8oaCC38
Αρχικα να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη και δημοσια απο το πολυ καλο φιλο Rocinante για το γεγονος οτι δεν ειχα δει τοσες μερες το βιντεο του.Για να με δικαιολογησω ομως λιγο θα πω πως οταν λειπεις μια βδομαδα στην Αθηνα και επιστρεφοντας πισω βλεπεις ενα απιστευτο οργασμο δημοσιευσεων απο ολους σας δεν ειναι δυνατον να δεις οτι ειχε γραφτει οσο ελειπες.Αυτο τιμα ιδιαιτερα το forum μας.Δειχνει ποσο προχωραμε.Τωρα οσον αφορα το βιντεο τα λογια ειναι λιγα.Βλεπω ενα εξαιρετικο βαπορι σε μια καταπληκτικη μανουβρα και ολο αυτο να αφιερωνεται ειδικα σε εμενα.Το ευχαριστω ειναι λιγο και η συναισθηματικη αξια τεραστια.Φιλε Αντωνη να εισαι καλα να μας δινεις το χαμογελο σου και να μας κανεις να στο δινουμε και εμεις.;)
Rocinante
03-10-2008, 23:19
Αρχικα να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη και δημοασια απο το πολυ καλο φιλο Rocinante
Σιγα ρε Νιονιο οχι και ετσι λες και μου εβρισες τον τοπο προελευσης του ονοματος μου:D
Αλλοστε οπως εχω διαπιστωσει πολλα μελη καποιες στιγμες λογω υποχρεωσεων εξαφανιζονται για λιγο καιρο (οπως θα συμβει και με εμενα σε λιγες μερες για καποιο διαστημα....)
Στο ειχα πει οτι στην φυλαω. Δεν μου κατσανε ηλιοβασιλεματα στην Τηνο η αλλες μαγικες εικονες οπως εσυ. Τελικα εγινε αυτο.
Και μακαρι αντι για το αγαπημενο μου Horsa το βιντεο να εδειχνε ενα ΑΛΛΟ πλοιο...
Ο μόνος που δεν έχει σχολιάσει ακόμα το βίντεο είμαι εγώ...:oops:
Τι να πώ όμως?
Με έχουν καλύψει πλήρως όλοι οι φίλοι που το έχουν σχολιάσει...
Απλά πολύ όμορφο Roci..!!!
Captain_Nionios
03-10-2008, 23:27
Και μακαρι αντι για το αγαπημενο μου Horsa το βιντεο να εδειχνε ενα ΑΛΛΟ πλοιο...
Οταν γινει και αν γινει αυτο ποτε το θαυμα και δω ενα τετοιο βιντεο δεν ξερω τι μπορει να συμβει... Το λιγοτερο να φυγει κανα δακρυ.Το περισσοτερο ουτε θελω να το σκεφτομαι...;)
Είτε προκειται για φωτο είτε για βιντεο, όταν πρωταγωνιστεί η Πόπη το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο. Εσύ όμως rocicante ξεπέρασες κάθε όριο!!! Οτι και να πω είναι λίγο!!! :shock: Μας πέταξες τα μάτια έξω!!!
Οσο για το ενδεχόμενο να δημιουργήσεις βίντεο με κάποιον άλλο κάτοικο Ραφήνας (που κάνει και πολύ παρέα με την Ποπάρα) δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό, αφού από την κάπνα δύσκολα θα διακρίνεται!!!
Tήνος 5-10-2008.
Πρωινή άφιξη του πλοίου.Ότι και να πει κάποιος για το ρεμέτζο του Cpt Κώστα είναι λίγο.Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Copyright Lakis.
18861
18862
dimitris
05-10-2008, 22:47
φιλε polykas σ'ευχαριστουμε κι εσενα και τον ανταποκριτη απο την Τηνο για τις ομορφες φωτογραφιες!!!
και να ρωτησω κατι εσας τους Τηνιακους, τι ειναι ποιο δυσκολο ενα ρεμετζο με καιρο στο εξω ή στο μεσα λιμανι?
Tήνος 5-10-2008.
Πρωινή άφιξη του πλοίου.Ότι και να πει κάποιος για το ρεμέτζο του Cpt Κώστα είναι λίγο.Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Copyright Lakis.
18861
18862
Ο μόνος που ρεμετζάρει με διαβήτη και ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας των χειρισμών για να κρατιέται σε φόρμα.Έρχεται και ο καπτα Νικόλας από πίσω.........και εύχομαι και οι άλλοι,για να θυμόμαστε τις παλιές εποχές που η ακτοπλοία συνηπήρχε με τη προσωπική σφραγίδα και μεράκι των πλοιάρχων της.Για το καπτα Κώστα είχα την τύχη να τον γνωρίσω προσωπικά(το 95 ήμουν επικουράκι στο Παναγία Τήνου 2 εκείνος ανθυποπλοίαρχος τότε,και εκτός από άριστος όπως δείχνει η πορεία του στη πλοιαρχία είναι και πολύ καλός άνθρωπος.
Πιστεύω φίλε Δημήτρη τα πράγματα είναι πιό δύσκολα στο μέσα λιμάνι λόγω στενότητας χώρου.Βέβαια και στο έξω λιμάνι τα πράγματα έχουν δυσκολεύση πολύ με την υπάρχουσα κατασκευή του εξωτερικού λιμενοβραχίονα.
Σημερινή άφιξη της Πόπης στην Ραφήνα.
18870
18871
Και μια η Πόπη έχει την τιμητική της σήμερα μια φώτο πριν από 10 χρονάκια στο μέσα της Τήνου.
http://img252.imageshack.us/img252/623/45523245rm4.jpg (http://imageshack.us)
Και μια η Πόπη έχει την τιμητική της σήμερα μια φώτο πριν από 10 χρονάκια στο μέσα της Τήνου.
Ωραία φωτογραφία Κανάρη.Από πλοίο την έχεις τραβήξει;
Από την αδυναμία σου!!!!!!!
Από την αδυναμία σου!!!!!!!
Φίλε Κανάρη θα προτιμούσα να ήσουν στο Πηνελόπη Α και να τραβούσες το Ναιάς ΙΙ..:D
Σου αφιερώνω μία φωτό από την σημερινή άφιξη της Πόπης στηνΡαφήνα.
19012
Captain_Nionios
06-10-2008, 23:20
Γιωργο πηγαινε για υπνο αγορι μου, πηγαινε να παμε και εμεις...Δεν παει αλλο πια. Ακομα και οι καραβολατρες του καναλιου θα σε εχουν μαθει πια...
H Πόπη έρχεται.Γειά τον φίλο Captain nionio...:D
19483
Τι να πω η φωτό τα λέει όλα από μόνη της!!! Polykas δημιούργησες πάλι!!! Ευχαριστούμε
Και η συνέχεια για τον Κανάρη,vinman,manoli m,rocinante,sylver23 και όλους τους καλούς φίλους του Ναυτιλία...:D
19484
19485
Έχουμε και συνέχεια....:D
19487
19490
Ξεκινήσαμε με Voyager1984,συνεχίσαμε με Trakman,έρχεται και ο mastrovasilis μετά....
Ε,λέω εντάξει...θα συνεχίσουμε τη δουλειά..........
Αμ δε.....Ξαφνικά πετάγεται απο δεξιά ο Polykas και μας στέλνει για ακόμα μία φορά αδιάβαστους.....
ΤσαγκαροΠαρασκευή την έχετε κάνει σήμερα...:D
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ...δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι είναι πανέμορφες...:cool:
Captain_Nionios
10-10-2008, 14:02
Γιωργο αγορι μου πηδας απο βαπορι σε βαπορι και φωτογραφιζεις τα υπολοιπα. Πρεπει να εχεις παρει διαρκειας...Εξαιρετικες...
Ο Polyks δεν έχει πάρει απλό διαρκείας αλλά σουίτα στα της Ραφήνας.Πανέμορφες φώτο.Ιδίως το Καπτα Κώστα που κοντεύει να ξηλώσει τα χειριστήρια,αυτή είναι όλα τα λεφτά!!!!
manolis m.
10-10-2008, 20:29
kai mia gia ton Rocinante!
19539
(pigi DPGR)
Πόπη στην Σύρο.Αφιερωμένη στον φίλο Leo...:D
19563
Μία ερώτηση: τι δουλειά είχε η Πηνελόπη μας στη Σύρο;
manolis m.
10-10-2008, 23:28
Fanoula..einai arekta xronia prin i phwto!
Roi Baudoin
10-10-2008, 23:31
Φανούλα, η φωτογραφία είναι με παλιά σινιάλα του πλοίου.
Πριν από την πώλησή του στην Minoan Flying Dolphins (στα τέλη του 1999), το πλοίο μια φορά την εβδομάδα (συνήθως Πέμπτη) έκανε το δρομολόγιο:
Από Ραφήνα για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Σύρο-Πάρο-Νάξο-Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσια-Κατάπολα-Αιγιάλη και επιστροφή.
Η φωτογραφία είναι στη Σύρα κατά το δρομολόγιο της επιστροφής.
Επίσης, κάνανε και ένα βραδινό δρομολόγιο για τη Σύρο, κάθε Κυριακή.
MYTILENE
10-10-2008, 23:34
Φανούλα, η φωτογραφία είναι με παλιά σινιάλα του πλοίου.
Πριν από την πώλησή του στην Minoan Flying Dolphins (στα τέλη του 1999), το πλοίο μια φορά την εβδομάδα (συνήθως Πέμπτη) έκανε το δρομολόγιο:
Από Ραφήνα για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Σύρο-Πάρο-Νάξο-Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσια-Κατάπολα-Αιγιάλη και επιστροφή.
Η φωτογραφία είναι στη Σύρα κατά το δρομολόγιο της επιστροφής.
Επίσης, κάνανε και ένα βραδινό δρομολόγιο για τη Σύρο, κάθε Κυριακή.
Αυτά είναι ωραία δρομολόγια:rolleyes::rolleyes:!!!!!Ετχαριστούμε για τις πληροφορίες φίλε ROI
Roi Baudoin
10-10-2008, 23:59
Φίλε Mytilene, ένα πράγμα που λείπει σήμερα είναι η έλλειψη φαντασίας.
Ας δούμε τα δρομολόγια της Ραφήνας του καλοκαιριού του 1996 (τέλος Ιουλίου-αρχές Αυγούστου) και ας τα συγκρίνουμε με τα σημερινά.
Οι διαφορές είναι τεράστιες.
Σήμερα τα δρομολόγια είναι μόνο για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο, για Μαρμάρι και για Πάρο-Νάξο με τα HighSpeed II και III. Μόνο το "Aqua Jewel" σπάει την ομοιομορφία και πάει και Πάρο-Νάξο (αλλά μία φορά την εβδομάδα, αν δεν κάνω λάθος).
Υπάρχουν και τα πλοία τύπου "Sea Jet", αλλά και αυτά δεν ξεφεύγουν και πολύ.
Ας προσέξουμε στα δρομολόγια του 1996 ότι το "Bari Express" κάνει μεσημεριανό δρομολόγιο στις 14:00 από Ραφήνα.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι τα τρία πλοία εκείνης της εποχής έκαναν καλύτερα και ορθολογικότερα δρομολόγια σε σχέση με τα τέσσερα σημερινά.
Σήμερα, ή θα φύγεις το πρωΐ, ή θα φύγεις το απόγευμα.
Από την "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ" του Σαββάτου 27 Ιουλίου 1996.
19578
αχ μα ποτε η ραφηνα θα αρχισει να αποκτα νεεσ γραμμεσ δοξεσ??????????????????συμφεροντα
Κύριε Roi σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας γιατί βλέπετε είχα συνηθήσει την Πηνελόπη Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο τόσα χρόνια και νόμιζα ότι δεν είχε ποτέ άλλα δρομολόγια τουλάχιστον από τότε που τη θυμάμαι. Όντως καταπληκτικά τα τότε δρομολόγια αλλά τουλάχιστον την Πόπη την προτιμώ όπως είναι τώρα γιατί έτσι τη βλέπω πιο συχνά και πιστεύω θα είναι καλύτερα και για το πλήρωμα αφού θα είναι πιο ξεκούραστα τα σημερινά δρομολόγιά της απ' ότι τότε. Επίσης να αναφέρω για όσους δεν το ξέρουν ότι η Πηνελόπη μας σταμάτησε την αλλαγή της ώρας της αναχώρησής της από Μύκονο κάθε Σάββατο και τώρα ταξιδεύει καθημερινά από Ραφήνα 07:35 και από Μύκονο 13:15.
Χαρούμενα γεννέθλια, να είσαι πάντα καλά Sylver23 να μας χαρίζεις όμορφες φωτογρφίες. H Πηνελόπη Α φθάνει σήμερα στην Ιθάκη της (Ραφήνα).
19712
sylver23
11-10-2008, 20:49
σε ευχαριστω λεο.αψογη η φωτο.ΚΥΡΙΑ η ποπη με Κ κεφαλαιο
Ανταποδίδω με φωτογραφίες (σημερινές) της αγαπημένης σου Πηνελόπης φίλε rocinante, το βιντεάκι που μου αφιέρωσες.
19720
19722
19723
19724
Thanasis89
11-10-2008, 21:09
Αν τύχουν δύο ομορφιές μαζί το αποτέλεσμα είναι τέλειο ! ! ! ;)
Rocinante
11-10-2008, 21:44
Λογω υποχρεωσεων αδυνατω να βρισκομαι μαζι σας πλεον καθημερινα. Θα ηθελα να ευχαριστησω οσους μου αφιερωσαν φωτογραφια του βαποριου αλλα και ολους γενικα που ασχολουναι με αυτο το πλοιο.
Θυμαμαι οτι την ανοιξη υπηρξε και διαστημα μηνος που ειχε να γραφτει κατι για το πλοιο. Βεβαια τοτε ηταν και τελειως διαφορετικο το φορουμ:D
Captain_Nionios
11-10-2008, 21:58
Να τος και ο Leo που πεταει τα διαμαντακια του. Ειπαμε σαν τα μουτρα μας...
raflucgr
11-10-2008, 22:04
on 25/08/08
19731
Lucas
Στο λιμάνι Σημαιοστολισμένη και επιστρέφοντας για Ραφήνα
19798
19799
Φίλε Natsios, την συγκεκριμένη μέρα του σημαιοστολισμού, τουλάχιστον 4 μέλη φωτογράφιζαν τα ίδια από το πασακρωτήρι. Για πήγαινε πίσω μερικά στο θέμα και θα δείς τι εννοώ, άρα τα μέλη δεν ήταν 4 αλλά περισσότερα :D...
Φίλε Natsios, την συγκεκριμένη μέρα του σημαιοστολισμού, τουλάχιστον 4 μέλη φωτογράφιζαν τα ίδια από το πασακρωτήρι. Για πήγαινε πίσω μερικά στο θέμα και θα δείς τι εννοώ, άρα τα μέλη δεν ήταν 4 αλλά περισσότερα :D...
Καπου εκει ανεβηκα και εγω μετα. Επανέρχομαι με φωτο στα αντιστοιχα θέματα
Σήμερα που έχει απαγορευτικό καλούνται όλοι οι Ραφηνιώτες να μας καλύψουν με το κατάλληλο υλικό:):) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
Ξεχασα την αναχώρηση από Τήνο
19811
19812
Roi Baudoin
12-10-2008, 17:59
Εικόνες από τη σημερινή Ραφήνα.
Εικόνες απαγορευτικού.
Λιμάνι ιδανικό για φωτογράφηση.
Λιμάνι, όμως, που δεν προστατεύει ασφαλώς τα πλοία.
Καμιά δεκαριά κάβοι που τεζάρουν για τα καλά για να κρατήσουν το καράβι.
Οι άγκυρες κάνουν και αυτές ότι μπορούν.
Αλλά ο προσανατολισμός του λιμανιού λανθασμένος.
Εφόσον φυσάει πολύ συχνά βοριάς (και μάλιστα δυνατός), το λιμάνι δεν θα έπρεπε να έχει τον προσανατολισμό που έχει, με τα καράβια να τον έχουν τον καιρό στο πλάϊ.
Οι σκέψεις αυτές μας διατυπώθηκαν από τον εξαιρετικό πλοίαρχο του "Aqua Jewel", τον Τάσο τον Τρέσσο, σε εκπαιδευτική επίσκεψη στο πλοίο με μαθητές του 2ου ΤΕΕ Ραφήνας.
Θα προσέξετε ότι οι φωτογραφίες είναι λίγο θολές, μιας και ο φακός βράχηκε λίγο.
Αφιερωμένες εξαιρετικά σε όλους.
19833
19834
19836
Εικόνες απαγορευτικού.
Λιμάνι ιδανικό για φωτογράφηση.
Λιμάνι, όμως, που δεν προστατεύει ασφαλώς τα πλοία.
Καμιά δεκαριά κάβοι που τεζάρουν για τα καλά για να κρατήσουν το καράβι.
Οι άγκυρες κάνουν και αυτές ότι μπορούν.
Αλλά ο προσανατολισμός του λιμανιού λανθασμένος.
Εφόσον φυσάει πολύ συχνά βοριάς (και μάλιστα δυνατός), το λιμάνι δεν θα έπρεπε να έχει τον προσανατολισμό που έχει, με τα καράβια να τον έχουν τον καιρό στο πλάϊ.
Οι σκέψεις αυτές μας διατυπώθηκαν από τον εξαιρετικό πλοίαρχο του "Aqua Jewel", τον Τάσο τον Τρέσσο, σε εκπαιδευτική επίσκεψη στο πλοίο με μαθητές του 2ου ΤΕΕ Ραφήνας.
Αφιερωμένεςς εξαιρετικά σε όλους.
19833
19834
19836
Πολύ ωραίες Roi!!!! Ειδικά οι 2 τελευταίες με το κύμα που σκάει
Εικόνες απαγορευτικού......
......Θα προσέξετε ότι οι φωτογραφίες είναι λίγο θολές, μιας και ο φακός βράχηκε λίγο.
Αφιερωμένες εξαιρετικά σε όλους.
Αντώνη είσαι εξαιρετικός...!!!
Δεν έχω λόγια...
Μέχρι και που βράχηκες για χάρη μας...
Σε ευχαριστούμε πολύ!!
Roi Baudoin
12-10-2008, 22:33
Φίλοι μου η Ραφήνα προσφέρεται για φωτογραφήσεις με τέτοιες συνθήκες.
Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην βραχείς.
Δυστυχώς, αυτό δεν είναι πάντα τόσο εύκολο.
Εδώ μια χαρακτηριστική σκηνή από το λιμάνι της Ραφήνας, σε συνέχεια από τις προηγούμενες.
Το κύμα σκάει ακριβώς δίπλα από την όμορφη "Πηνελόπη".
Το αμέσως επόμενο κύμα έσκασε στην πλάτη μου.
Αυτά, βέβαια, συμβαίνουν συχνά.
Αφιερωμένη σε όλους τους καλούς φίλους και ιδιαίτερα στον Sylver 23 για τα γενέθλιά του.
19886
Rocinante
12-10-2008, 22:36
Αντωνη βλεπω αυτο το κυμα να σκαει εκει που γινονται τα εργα. Αν λοιπον το λιμανι παραμενει τοσο απροστατευτο προς τι τα εργα;;;;;
Roi Baudoin
12-10-2008, 22:49
Πιθανόν, να απομακρυνθεί αυτός ο τοίχος που χωρίζει τις θέσεις πρόσδεσης 3 και 4 από τις υπόλοιπες και να ενοποιηθεί ο χώρος.
Είχαν μιλήσει και για κάποια "νύχια" που θα έφτιαχναν για να πλαγιοδετούν τα πλοία.
Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω.
Λιμάνι εκετεθειμένο στο βοριά χωρίς προσήνεμο μώλο ακούγεται πολύ περίεργο.
Ας μιλήσουν καλύτερα οι ειδικοί.
Rocinante
12-10-2008, 23:07
Αντωνη σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου και να σου αφιερωσω μια φωτογραφια απο τη γεφυρα του πλοιου.
Το ενδιαφερον βεβαια εστιαζεται στο ονομα αλλα και τη χρονολογια του εγγραφου.
Ενας γνωστης ας μας πει τι ακριβως ειναι
Το έγγραφο προφανώς αναφέρεται στο ραντάρ decca και νομίζω ότι είναι το πιστοποιητικό εγκατάστασης και καλιμπραρίσματος.
Rocinante
12-10-2008, 23:20
Το έγγραφο προφανώς αναφέρεται στο ραντάρ decca και νομίζω ότι είναι το πιστοποιητικό εγκατάστασης και καλιμπραρίσματος.
Νικο και εγω κατι τετοιο καταλαβα αλλα δεν ημουν σιγουρος. Αυτο βεβαια που με παραξενεψε ηταν το total blind area. Αν προσεξετε απο αριστερα φτανει στις 190 μοιρες ενω απο δεξια στις 165 ??????
Και μην πει κανας εξυπνος οτι αυτη η διαφορα ωφειλετε στο οτι γερνει :D
Είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε τι ήθελε να πει ο ποιητής από το ξεθωριασμένο πιστοποιητικό. Αν δεν απατώμαι δεν υπάρχει blind area στην εγκατάσταση. Νομίζω, χωρίς να είμαι ειδικός, ότι ο σκιασμένος τομέας μεταξύ 190 και 165 μοιρών (μικρό τρίγωνο) πρέπει να είναι η περιοχή χαμηλής ευαισθησίας του ραντάρ (reduced sensitivity).
Edit: Έχω την εντυπωση ότι ο τομέας μεταξύ 190° και 165° αφορά το εμπόδιο της τσιμινιέρας, εξού και η χαμηλή ευαισθησία του ραντάρ.
Rocinante
12-10-2008, 23:57
Νικο εχεις δικιο και προφανως αναφερεται στο εμπρος ρανταρ μιας και το Horsa ειχε και πισω το οποιο βεβαια τωρα δεν χρησιμοποιειται
manolis m.
13-10-2008, 08:18
Katatopistikotati fwtografia rocinante se mia isws oxi kai toso poli gwnsti leptomeria tou ploiou!
Επειδή εσείς νυχτοπερπατάτε νομίζετε ότι θα σας ακολουθήσουμε? Αφορά όντως ραντάρ Decca και δείχνει νεκρούς τομείς. Δηλαδή περιοχές που εμποδίζουν την ορατότητα της κεραίας του ραντάρ και άρα δεν δείχνει στόχους μέσα σ' αυτούς. Εν προκειμένω δεν επιρεάζεται απο τίποτα εκτός από ένα πρυμιό νεκρό τομέα. Απο το 1972 που τοποθετήθηκε... είναι βέβαιο ότι έχει ξεθοριάσει και γι αυτό φαίνεται καθαρός ο κύκλος. Πάντως ανάλογα πινακίδια δεν υπάρχουν πλέον. Δεν είδα πουθενά παρόλο που εχω δουλέψει πολύ με ραντάρ Decca.
sylver23
13-10-2008, 15:26
για να παρω λιγη δοξα απο ροι και πολυκα ,θα ανεβασω και εγω λιγες φωτο εδω (αλλα και σε αλλα θεματα) απο το απαγορευτικο της ραφηνας στις 12.10
αφιερωμενες στον γιωργο και τον αντωνη που κανουν καταπληκτικη δουλεια καθε μερα
19943
19944
Ελειψα μερικές μέρες και με το που γύρισα είδα το forum "βομβαρδισμένο" με φωτό της ΘΕΑΣ!!! Ευτυχώς που είχα κοντά τα υπογλώσσια!!!
Μπράβο ρε παιδιά!!!
Αντε, λίγες μέρες έμειναν για να την δω από κοντά!!!
Rocinante
13-10-2008, 22:32
Katatopistikotati fwtografia rocinante se mia isws oxi kai toso poli gwnsti leptomeria tou ploiou!
Μανωλη το πλοιο σε οσα τουλαχιστον μερη μπορουσα να παω εχει σκαναριστει φωτογραφηκα αλλα δεν τολμαω να αρχισω να ανεβαζω φωτογραφιες γιατι καποιοι που δεν εχουν βγαλει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΟ (ανταγωνιστικο στην ιδια γραμμη) θα με κυνηγησουν. Ισως γιατι φοβουνται να βγουν καταστρωμα για να μην τους μαυρισουν τα ρουχα:rolleyes::rolleyes:
Μια όμορφη φωτό της Πηνελόπης μου στην Άνδρο, αφιερωμένη στο sylver23!! Πηγή syros-observer
Speedkiller
18-10-2008, 19:57
Rocinante δική σου...
20568
Το flying Dolphin θόλωσε τα νερά λιγάκι...;)
Rocinante
18-10-2008, 22:02
Rocinante δική σου...
Σε ευχαριστω Speedkiller. Δυο μπραβοι συνοδευουν μια σταρ και σε πρωτο πλανο ενας φανατικος θαυμαστης φοβατε να πλησιασει. (καλα οτι θελω βλεπω.......)
Rocinante
18-10-2008, 22:19
Και να αφιερωσω στην φιλη Φανουλα την παρακατω φωτογραφια του πλοιου που αγαπαει τοσο.
20605
Speedkiller
19-10-2008, 09:36
Έξω απ τον Πειραιά...
20643
Περιμένει να αδειάσει η δεξαμενή...
Vortigern
19-10-2008, 21:54
Αυτο το υπεροχο καραβακι πρωταγωνιστη στην διαφημιση μιας κινιτης τηλεφωνειας!!(εχω αρχισει να προτιμαω της διαφημισης αντι για τα εργα! χαχα)
Πες τα Θανάση πες τα!!!!! Ακόμα και στη διαφήμιση η Πηνελόπη μας είναι πρωταγωνίστρια!!!!
Vortigern
19-10-2008, 22:01
Με το καλο να βαλουν κ αλλες κινιτες τηλεφωνιες κ τον Αγιο Γεωργιο κ τον Απολλωνα!..........(και αν μπορουν κ το εξπρες Μηλος:()
Τελος παντον να μην βγαινουμε εκτος θεματος....
sylver23
19-10-2008, 22:34
πριν την χθεσινη βραδυνη βολτα μου στον πειραια και τα περιξ ,τιμησα και το λιμανι της ραφηνας
αφιερωμενες 1ον σε φανουλα για να ανταποδωσω και 2ον στον ροσι.
18.10
20721
20722
20723
20724
Rocinante
19-10-2008, 22:41
Σε ευχαριστω Sylver23 για τις υπεροχες φωτο που δειχνει οτι διεκδικεις επαξια τον τιτλο του φωτογραφικου βασιλια του σκοτους. Απιθανες ολες οι βραδυνες σου και μαλιστα βλεπω οτι οσο περναει ο καιρος βελτιωνεσε ραγδαια. Συγχαριτηρια φιλε μου
sylver23
19-10-2008, 22:42
σε ευχαριστω πολυ ροσι.οτι καλυτερο μπορω θα το κανω και το κανω
mastrovasilis
19-10-2008, 23:26
πριν την χθεσινη βραδυνη βολτα μου στον πειραια και τα περιξ ,τιμησα και το λιμανι της ραφηνας
αφιερωμενες 1ον σε φανουλα για να ανταποδωσω και 2ον στον ροσι.
18.10
20721
20722
20723
20724
Και από μένα Μπράβο πολύ καλές όσες μας χάρισες φίλε sylver.
sylver23
19-10-2008, 23:32
σε ευχαριστω .εχουμε ακομα .....
STRATHGOS
23-10-2008, 09:06
~ΡΑΦΗΝΑ~
21044
Άφιξη της στολισμένης Πηνελόπης μας σήμερα 14:00 στο λιμάνι της Τήνου από Μύκονο προς Ραφήνα!!! Δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω μέσα:(:mad::(
21485
Rocinante
04-11-2008, 22:46
Ο φιλος Vortigern εξεφρασε την επιθυμια αν δεν κανω λαθος να δει πως ειναι ο χωρος μπροστα απο την εξωτερικη καφετερια...
Vortigern
04-11-2008, 22:50
Ο φιλος Vortigern εξεφρασε την επιθυμια αν δεν κανω λαθος να δει πως ειναι ο χωρος μπροστα απο την εξωτερικη καφετερια...
Καλα δν παιζεσαι ε?Μηπως θα μπορουσα να εχω κ την κοπελια μπροστα:D?Τι να πω εισαι φοβερος.Ευχαριστω πολυ κ συντομα θα δειτε κ του Αγιου μας.
Επειδή έχω δεί του Αγίου σας Vortigern, πιστεύω δεν συγκρίνονται...
Vortigern
05-11-2008, 10:07
Επειδή έχω δεί του Αγίου σας Vortigern, πιστεύω δεν συγκρίνονται...
Oντως σε αυτο εχεις δικιο.Σε εμας εχει ξυλο κατω κ τραπεζακια που σου δινουν την αισθηση οτι βρισκεσαι στο πασαλιμανι για καφε.(αμα ψαξεται στο θεμα του Αγιου σε καποια σελιδα εχει φωτο απο την καφετερια του Αγιου.)
Ε για ήρεμα λίγο:D:D:D.......Αυτά τα καράβια(βαπόραροι) είναι δίδυμα και καλύτερα είναι να μη τα συγκρίνουμε:rolleyes:. Υπέροχα είναι και τα δυο και το καθένα έχει τη χάρη του!!!!!!!
Vortigern
05-11-2008, 10:22
Ε για ήρεμα λίγο:D:D:D.......Αυτά τα καράβια(βαπόραροι) είναι δίδυμα και καλύτερα είναι να μη τα συγκρίνουμε:rolleyes:. Υπέροχα είναι και τα δυο και το καθένα έχει τη χάρη του!!!!!!!
χαχα οτι πεις φανουλα.Δν αντιλεγω!αλλα βαλε κ τον Απωλλωνα μεσα να μην ειναι μονος του.
Το ταξίδι μου για το ναυτιλία!!!!!
Λοιπόν κατ' αρχήν η μπύρα ήταν του από πίσω μου αλλά άμα θέλετε κερνάω(τη συγκεκριμένη μπύρα:rolleyes::D)!!!! Επίσης Σύλβερ ευχαριστώ πολύ και καλά κατάλαβες!!!! Υπάρχουν κι άλλες φωτό από το πάνω κατάστρωμα(της γέφυρας(όχι μέσα)) που θα τις ανεβάσω πιο μετά!!!!! Αφιερωμένες σε όλους λοιπόν αφού είχαν επιτυχία:p:p
Vortigern
11-11-2008, 20:56
:DΜπραβο Φανουλα πολυ ωραιες.Αντε περιμενω να δω και πως ειναι το πλοιο σας εξωτερικα κ εσωτερικα;)
φανούλα είσαι μια άξια καραβολατρισσα!
Rocinante
11-11-2008, 22:58
:DΜπραβο Φανουλα πολυ ωραιες.Αντε περιμενω να δω και πως ειναι το πλοιο σας εξωτερικα κ εσωτερικα;)
Ρε Vortigern κοιτα πιο παλια μεχρι και τις βαρκες εχω βγαλει αφου με κυνηγησανε...:D
Το ταξίδι μου για το ναυτιλία!!!!!
Μπράβο φανούλα για τις ωραίες σου φωτογραφίες.Σε ευχαριστούμε...:D
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας σχόλια!!! Επίσης να επισημάνω ότι στο θέμα της Πηνελόπης μου και να ήθελα δε μπορώ να ξεπεράσω κάποιους άλλους φωτογράφους (π.χ.Roci, Roi, Sylver, Polykas κτλ.) που το έχουν καλύψει πλήρως και πολύ καλύτερα από μένα!! Vorti άμα πας λίιιγο πίσω στο θέμα μας θα βρεις θαύματα!!!
Κόψε κάτι Φανούλα, μην τον βάλεις άδικα να ψάχνει.... Τα θαύματα είναι αλλού και οχι στην Ποπάρα... όσοι την ταξιδέψαμε ξέρουμε πολύ καλά τι εννοούμε :D.
sylver23
13-11-2008, 01:01
λεο ντροπη...μην υποτιμας το πλοιο της.θα φας ξυλο
(SOUPERFERRY FOR EVER:D:D)
heraklion
13-11-2008, 01:03
Εγώ προτιμώ το THEOLOGOS P.(αμα φτιαξει καλύτερα την πλώρη)
Captain_Nionios
13-11-2008, 01:33
Γιατι σου θυμιζει Μινωικες επειδη ειναι κοκκινο;
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας παρακαλώ!!!!
Rocinante
13-11-2008, 22:50
Κόψε κάτι Φανούλα, μην τον βάλεις άδικα να ψάχνει.... Τα θαύματα είναι αλλού και οχι στην Ποπάρα... όσοι την ταξιδέψαμε ξέρουμε πολύ καλά τι εννοούμε :D.
Ποιος μιλησε? Γκουχ γκουχ Μα ποιος μιλησε δεν βλεπω απο την καπνα γκουχ γκουχ. Μα απο που να προερχεται αραγε?
Time to go!!! Ανεβαίνουμε???
22449
22450
22451
22455
Συνέχεια....
22456
22457
22458
22459
Ποιος μιλησε? Γκουχ γκουχ Μα ποιος μιλησε δεν βλεπω απο την καπνα γκουχ γκουχ. Μα απο που να προερχεται αραγε?
Φτού σας, φτού σας!!!! ποιός πρέπει να βήχει ποιός???.... μας φλομόστεεε
22463
Δεν ξέρω ποιος πρέπει να βήχει εδώ μέσα πάντως Roci, Dimitris κι εσύ βήχετε συνέχεια(τα κρύα του Νοέμβρη φαίνεται)!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
sylver23
14-11-2008, 18:39
φανουλα πολυ ωραιες φωτο και επιτελους μπορω να βγαλω και συμπερασμα.
ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΥ
περα απο την πλακα τωρα και η φανη και ο θανος μας πηγαν δυο πολυ ωραια ταξιδια με 2 πολυ ωραια πλοια μεσα απο τις φωτο τους
(αυτα τα λιγα γιατι απο την καπνα της ποπης θα πεθανω στο τελος)
Rocinante
14-11-2008, 20:01
Η απαντηση μου δωθηκε στο θεμα του Suprferry II.:D
Περα απο την πλακα ομως οπως εχω ξαναπει θεωρω οτι οι δυο τωρινοι μονομαχοι της Ραφηνας (λεω τωρινοι διοτι προυπηρξε το τρομερο διδυμο Επτανησος - Μπαρι) εχουν δωσει τις εξετασεις τους. Εχουν υπηρετησει την γραμμη τοσα χρονια με μοναδικη αξιοπιστια και μηδαμηνα προβληματα. Μακαρι ολα τα νεοτευκτα να γραψουν και αυτα ιστορια αναλογη με αυτα εδω τα σκαρια. Ηταν τιμη μας που ειχαμε στην γραμμη αυτους τους δυο θρυλους. Και λεω ηταν διοτι το ωραιο δεν κρατα για παντα.
Διαισθηση μου ειναι οτι το Πηνελοπη Α. θα φανει πιο τυχερο μιας και το Superferry II ειχε την τυχη να ανηκει σε μια εταιρεια που ισως να δαπανησε περισσοτερα χρηματα για τον καλοπισμο του μια εταιτεια ομως που δεν νομιζω οτι μπορει να συνδεθει συναισθηματικα με ενα πλοιο οπως συμβαινει στην περιπτωση του Πηνελοπη Α.
Αυτο μπορει μετα απο χρονια να εχει αναλογη τυχη με το Καπεταν Αλεξανδρος.
Ισως να κανω και λαθος θα ηθελα την γνωμη σας.
dimitris
14-11-2008, 20:13
Συνέχεια....
22456
22457
22458
22459
Φανουλα πολλα μπραβο για τις φωτογραφιες σου!!!
στην δευτερη ομως φωτογραφια βλεποντας το φουγαρο της "Ποπης"
η αλλιως το "κρανος του Πυροσβεστη" μου ηρθε στο μυαλο το προσφατο διαφημιστικο γνωστης εταιρειας κινητης τηλεφωνιας με τον τυπο στο μετωπο να εχει κολημενα τα 20 ευρω και στη θεση του εβαλα τον φιλο Αντωνη (rocinante):p:p:p
(τι σου ειναι η φαντασια):lol:
Nick_Pet
14-11-2008, 20:20
Διαισθηση μου ειναι οτι το Πηνελοπη Α. θα φανει πιο τυχερο μιας και το Superferry II ειχε την τυχη να ανηκει σε μια εταιρεια που ισως να δαπανησε περισσοτερα χρηματα για τον καλοπισμο του μια εταιτεια ομως που δεν νομιζω οτι μπορει να συνδεθει συναισθηματικα με ενα πλοιο οπως συμβαινει στην περιπτωση του Πηνελοπη Α.
Αυτο μπορει μετα απο χρονια να εχει αναλογη τυχη με το Καπεταν Αλεξανδρος.
Ισως να κανω και λαθος θα ηθελα την γνωμη σας.
Δε θα μπορούσε να αγοραστεί από άλλη εταιρεία και να "σωθεί"? Έτσι θα συνεχίσει την πορεία του, έστω και με άλλα χρώματα...
Rocinante
14-11-2008, 22:22
Φιλε Nick Pet αν αναφερεσε στο Πηνελοπη Α. θα συνεχισει να ταξιδευει για καιρο ακομα ΜΟΝΟ αν παραμεινει σε αυτη την εταιρια. Αν αναφερεσε για το Superferry II εξαρταται ποια εταιρια θα το παρει. Το φανταζεσε στα χερια της SAOS ???
Δημητρη το ξερεις οτι αυτη τη διαφημηση δεν την εχω δει στην τηλεοραση;
Και λεω τηλεοραση γιατι στα γυρισματα ημουν παρον.
Το συνεργειο μαλιστα μου εκανε χαλαστρα γιατι δεν μπορουσα να παω απο αριστερα.
Εκδηκηθηκε ομως για μενα ο Βελαλοπουλος.
1 2 3 ΠΑΜΕ ξεκινουσε το γυρισμα και στο ασχετο το πλοιο σφυριζε (οι γνωστες ξερουν την ενταση του σφυριγματος ) Οι γυναικες μελη του συνεργειου στριγγλιζαν και πολλα γελια ακουγοντουσαν απο τη γεφυρα...
dimitris
14-11-2008, 22:26
Φιλε Nick Pet αν αναφερεσε στο Πηνελοπη Α. θα συνεχισει να ταξιδευει για καιρο ακομα ΜΟΝΟ αν παραμεινει σε αυτη την εταιρια. Αν αναφερεσε για το Superferry II εξαρταται ποια εταιρια θα το παρει. Το φανταζεσε στα χερια της SAOS ???
Δημητρη το ξερεις οτι αυτη τη διαφημηση δεν την εχω δει στην τηλεοραση;
Και λεω τηλεοραση γιατι στα γυρισματα ημουν παρον.
Το συνεργειο μαλιστα μου εκανε χαλαστρα γιατι δεν μπορουσα να παω απο αριστερα.
Εκδηκηθηκε ομως για μενα ο Βελαλοπουλος.
1 2 3 ΠΑΜΕ ξεκινουσε το γυρισμα και στο ασχετο το πλοιο σφυριζε (οι γνωστες ξερουν την ενταση του σφυριγματος ) Οι γυναικες μελη του συνεργειου στριγγλιζαν και πολλα γελια ακουγοντουσαν απο τη γεφυρα...
Αντωνη δεν περιμενα να μην εχεις δει ακομα το σποτ... οσο για την ιστορια την ξερουμε μας την εχεις πει και γελασαμε παρα πολυ;)
και μην ξανα πεις τετοια βαρια κουβεντα... ακους εκει να το παρει η Saos:rolleyes:
Rocinante
14-11-2008, 22:35
Συγνωμη για το εκτος θεματος αλλα Δημητρη για να σου δωσω να καταλαβεις τι μπορει να σημαινει αυτο να σου πω μονο οτι απο τα πιο αγαπητα πλοια στη βρετανια με φανατικους οπαδους ειναι το Lady of mann !!!!
Φανταζεσε ενα βρετανο που αγαπησε αυτο το καραβακι να μπαινει στο φορουμ μας και να βλεπει αυτο το τερας που εγινε;;
Nautikos II
16-11-2008, 16:29
Η Ποπη στο αγαπημενο μου νησι
Τηνος 10/5/2008
22636
Και στο μέσα λιμάνι κιόλας!!! Μπράβο Ναυτικέ!!! Ευχαριστούμε!!!
Και μία από μένα σήμερα 13:50 στο (έξω) λιμάνι της Τήνου από Μύκονο προς Ραφήνα!!! Αφιερωμένη σε όλους τους καλούς φίλους ακόμα και στο Leo κι ας μην του αρέσει(γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε)
22637
Mixalhs_13
16-11-2008, 18:16
Ιστορικο πλοιο... Για ποσα χρονια θα ειναι ακομα στην θαλασσα , ξερει κανεις ;
Nautikos II
16-11-2008, 18:20
Και στο μέσα λιμάνι κιόλας!!! Μπράβο Ναυτικέ!!! Ευχαριστούμε!!!
Και μία από μένα σήμερα 13:50 στο (έξω) λιμάνι της Τήνου από Μύκονο προς Ραφήνα!!! Αφιερωμένη σε όλους τους καλούς φίλους ακόμα και στο Leo κι ας μην του αρέσει(γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε)
22637
Nα εισαι καλα Φανουλα, ομορφη η φωτογραφια σου
Vortigern
16-11-2008, 18:36
Ιστορικο πλοιο... Για ποσα χρονια θα ειναι ακομα στην θαλασσα , ξερει κανεις ;
Πισω πισω αναγραφεται ημερομηνια ληξης:):D
Μπραβο παιδια ωραιες φωτο
Αν και χαμηλής ανάλυσης η φωτό γιατί δεν μου την ανέβαζε όπως ήταν αρχικά σας ευχαριστώ πολύ!!!! Επίσης απ' ότι ακούγεται θα την κρατήσουν την Πηνελόπη μας μέχρι το τέλος της καριέρας της δηλαδή περίπου 3-4 χρόνια εις μνήμη του ονόματος της που σήμαινε πολλά για τον ιδιοκτήτη της!!!
Nick_Pet
16-11-2008, 18:59
Αν και χαμηλής ανάλυσης η φωτό γιατί δεν μου την ανέβαζε όπως ήταν αρχικά σας ευχαριστώ πολύ!!!! Επίσης απ' ότι ακούγεται θα την κρατήσουν την Πηνελόπη μας μέχρι το τέλος της καριέρας της δηλαδή περίπου 3-4 χρόνια εις μνήμη του ονόματος της που σήμαινε πολλά για τον ιδιοκτήτη της!!!
Φανούλα, μπορείς να εξηγήσεις το "μέχρι το τέλος της καριέρας της δηλαδή περίπου 3-4 χρόνια...". Δεν το κατάλαβα, θα αποσυρθεί μετά? Γιατί?
Η Πηνελόπης μας αγαπητέ φίλε είναι μεγάλης ηλικίας με αποτέλεσμα δυστυχώς σε 3-4 χρόνια να σταματήσει να ταξιδεύει:(:(
Vortigern
16-11-2008, 19:06
Η Πηνελόπης μας αγαπητέ φίλε είναι μεγάλης ηλικίας με αποτέλεσμα δυστυχώς σε 3-4 χρόνια να σταματήσει να ταξιδεύει:(:(
και γιατι να σταματηση?Ανετα μπορει να καλυψη αγονες γραμμες-ενδοκυκλαδικα ενα τετοιο καραβι.Αρκει να μην εχει την ιδια τυχη-ατυχια του Μηλος.(Να μην πεσει δηλαδη σε λαθος πλοιοκτητη)
Nick_Pet
16-11-2008, 19:10
Συγγνώμη, αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός με τα όρια για τις ηλικίες των πλοίων. Μπορείτε να εξηγήσετε λίγο παραπάνω γιατί πρέπει να αποσυρθεί ή να μπει μόνο σε άγονη? Ή να παραπέμψετε σε άλλο post αν υπάρχουν αλλού οι απαντήσεις?
Μακάρι Θανάση να γίνει κάτι τέτοιο κι άμα γίνει αν δεν είμαι μαζί της (ως δόκιμος) όποτε μπορώ θα πηγαίνω να τη βλέπω και να την καμαρώνω!!!:D:D
Εσείς με τον Άγιο τι γίνεται??? Ξέρετε τίποτα για το πόσο θα μείνει κοντά μας??
Vortigern
16-11-2008, 19:20
Μακάρι Θανάση να γίνει κάτι τέτοιο κι άμα γίνει αν δεν είμαι μαζί της (ως δόκιμος) όποτε μπορώ θα πηγαίνω να τη βλέπω και να την καμαρώνω!!!:D:D
Εσείς με τον Άγιο τι γίνεται??? Ξέρετε τίποτα για το πόσο θα μείνει κοντά μας??
Φιλε Nick Pet οπως ολοι γνωριζουμε το πλοιο εχει καποια χρονια πανω του.Χρονο με το χρονο φαινονται,μια η ταχυτιτα του που πεφτει σιγα σιγα μια που οι σκουριες γινονται ολο και ποιο πολλες και μια που ο κοσμος βλεποντας αλλες εταιριες να φερνουν νεοτευκτα το ξεφτιλιζουν λεγοντας το παλιο-αργο και αχρηστο.Ε τι να σου κανει ο Αγουδημος ο καημενος θα το ξαποστειλη και αυτος για να φερει καινουργιο.Εγω απλα ανεφερα οτι μπορει να το κρατησει για αγονες γιατι οπως βλεπουμε καμια εταιαρια δν εβαλε νεοτευκτο σε αγονη.
Αγαπητη φανουλα ο Αγιος μας καθε χρονο συντηρηται ολο και ποιο καλα,δν ακουγεται κατι που να λενε οτι φευγει το σιγουρο ειναι οτι τον φετινο χειμωνα θα τον βγαλει μονος του στης Δυτικες
Nick_Pet
16-11-2008, 19:27
Φιλε Nick Pet οπως ολοι γνωριζουμε το πλοιο εχει καποια χρονια πανω του.Χρονο με το χρονο φαινονται,μια η ταχυτιτα του που πεφτει σιγα σιγα μια που οι σκουριες γινονται ολο και ποιο πολλες και μια που ο κοσμος βλεποντας αλλες εταιριες να φερνουν νεοτευκτα το ξεφτιλιζουν λεγοντας το παλιο-αργο και αχρηστο.Ε τι να σου κανει ο Αγουδημος ο καημενος θα το ξαποστειλη και αυτος για να φερει καινουργιο.Εγω απλα ανεφερα οτι μπορει να το κρατησει για αγονες γιατι οπως βλεπουμε καμια εταιαρια δν εβαλε νεοτευκτο σε αγονη.
Ευχαριστώ φίλε Vortigern για το σχολιασμό. Πάντως νομίζω ότι αυτοί που ταξιδεύουν στη γραμμή Άνδρο-τήνο-Μύκονο εξακολουθούν να το έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Δεν έχει δημιουργήσει και ιδιαίτερα προβλήματα τόσα χρόνια.
Έχει (ή θα πάρει) άλλο πλοίο (νεότερο?) να φέρει ο Αγούδημος?
Vortigern
16-11-2008, 19:28
Ευχαριστώ φίλε Vortigern για το σχολιασμό. Πάντως νομίζω ότι αυτοί που ταξιδεύουν στη γραμμή Άνδρο-τήνο-Μύκονο εξακολουθούν να το έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Δεν έχει δημιουργήσει και ιδιαίτερα προβλήματα τόσα χρόνια.
Έχει (ή θα πάρει) άλλο πλοίο (νεότερο?) να φέρει ο Αγούδημος?
Δν εχει ακουστη τιποτα αλλα μακαρι να μεινη για πολλα χρονια στην ακτοπλοια αυτο το καραβι γιατι ειναι ενα απο τα πολυ λιγα που εμειναν.....
Για όσους δεν ξέρουν το καράβι αυτό χαίρει ακόμα από κόσμο γιατί ξέρουν πόσο αξιόπιστο είναι!!! Επίσης ο Αγούδημος σκοπεύει να το κρατήσει μέχρι τέλους και όχι από συμφέρον λόγω του ονόματος του βαποριού που έχει μεγάλη σημασία γι αυτόν!! Όποιος θέλει να του πω το γιατί ας μου στείλει πμ
Nick_Pet
16-11-2008, 19:36
Δν εχει ακουστη τιποτα αλλα μακαρι να μεινη για πολλα χρονια στην ακτοπλοια αυτο το καραβι γιατι ειναι ενα απο τα πολυ λιγα που εμειναν.....
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η Ραφήνα και τα νησιά της είναι τυχερά που έχουν ταυτόχρονα 2 από τα καλύτερα πλοία (κατά τη γνώμη μου), την Πόπη και το SFII.
Rocinante
16-11-2008, 21:26
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η Ραφήνα και τα νησιά της είναι τυχερά που έχουν ταυτόχρονα 2 από τα καλύτερα πλοία (κατά τη γνώμη μου), την Πόπη και το SFII.
Δεν ξερω αν η παραδοση της 25ειας με τα τρομερα διδυμα της Ραφηνας υπαρξει και στο μελλον. Δεν το βλεπω.
Nick_Pet
16-11-2008, 22:22
Δεν ξερω αν η παραδοση της 25ειας με τα τρομερα διδυμα της Ραφηνας υπαρξει και στο μελλον. Δεν το βλεπω.
Εκτίμησή μου είναι ότι η γραμμή προσφέρεται για δίδυμα, γι αυτό και υπήρξαν και για 25 χρόνια μέχρι τώρα. Μου φαίνεται δύσκολο να πάρει οποιαδήποτε εταιρεία μονοπώλιο τη γραμμή.
Rocinante
16-11-2008, 22:29
Εκτίμησή μου είναι ότι η γραμμή προσφέρεται για δίδυμα, γι αυτό και υπήρξαν και για 25 χρόνια μέχρι τώρα. Μου φαίνεται δύσκολο να πάρει οποιαδήποτε εταιρεία μονοπώλιο τη γραμμή.
Αλλο πραγμα εννοουσα φιλε Nick_Pet.
Το να δω σε 3-4 χρονια στη Ραφηνα να χτυπιουνται για παραδειγμα το Blue star Ithaki με το Nissos Mykonos δεν μου λεει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...
Πιστευω ομως οτι ξεφυγαμε λιγο του θεματος με δικια μου ευθυνη και ζητω συγνωμη γι αυτο
Roi Baudoin
17-11-2008, 00:08
Το βιβλίο του John May "Greek Ferries" έχει στο εξώφυλλό του το "Πηνελόπη Α".
Μπορεί κάποιος να πει ότι είναι τυχαίο, αλλά μάλλον δεν είναι.
Ένα είδος απόδοσης τιμής σε ένα πλοίο-εργάτη.
Αφιερωμένο εξαιρετικά στη ΦΑΝΟΥΛΑ και τον Rocinante.
22693
το SF2 πιστευω θα σταματησει
σιγουρα,και πιο πιθανως αντικαταστατης ειναι
το BSi thaki....η ΠΟΠΗ εχει ακομα , το καλοκαιρι
θα ειναι σιγουρα,κ θα ειναι ενδιαφερον
να δουμε τη διαφορα θα υπαρξη,αν υπαρξη...μεταξυ τους;)
Υπέροχη φωτό Roi σε ευχαριστώ πάρα πολύ και φυσικά το εξώφυλλο και μια διαφήμιση γνωστής εταιρίας τηλεπικοινωνιών δεν είναι καθόλου τυχαία:D:D
Απλά πράγματα!
Τα καλύτερα μοντέλα βάζουν στα εξώφυλλα!!!
jimmy_techsound
18-11-2008, 20:57
λιγο εξω απο ραφηνα...
τηνος εξπρες
18-11-2008, 21:39
το SF2 πιστευω θα σταματησει
σιγουρα,και πιο πιθανως αντικαταστατης ειναι
το BSi thaki....η ΠΟΠΗ εχει ακομα , το καλοκαιρι
θα ειναι σιγουρα,κ θα ειναι ενδιαφερον
να δουμε τη διαφορα θα υπαρξη,αν υπαρξη...μεταξυ τους;)
Λαθος πληροφοριες εχεις το superferry θα συνεχισει και το επομενο καλοκαιρι κανονικα.
jimmy_techsound
18-11-2008, 21:47
http://www.nautilia.gr/forum/%5BIMG%5Dfile:///C:/Documents%20and%20Settings/jimmy/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%C %20E%B1%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE% B1%%20CF%82/DSCN0627b.jpg%5B/IMG%5D
Νομιζω οτι το Ιθακη θα παει ραφηνα το καλοκαιρι αυτο...!!! Αν οχι αυτο σιγουρα τ επομενο..!
τηνος εξπρες
18-11-2008, 22:16
Νομιζω οτι το Ιθακη θα παει ραφηνα το καλοκαιρι αυτο...!!! Αν οχι αυτο σιγουρα τ επομενο..!
Ισως του χρονου γινει αυτο ,αλλα οταν θα ερθει το ιθακη στη ραφηνα ισως να ερθει και καποιο καινουργιο πηνελοπη.
Γειά την Φανούλα....:D
22784
22785
Vortigern
18-11-2008, 22:31
22784
22785
Ξεχωριζω λιγο την πρωτη πολυ ωραια χρωματα.Σε ευχαριστουμε polyka
Φτάνοντας στην Τήνο.
22797
sylver23
19-11-2008, 01:55
καναμε ταξιδακι χθες γιωργο??καλα εκανες .να το κανεις πιο συχνα για να μας χαριζεις τοσο ωραιες φωτογραφιες
Nick_Pet
19-11-2008, 11:30
22784
22785
Πολύ ωραίες, για άλλη μια φορά. Προσωπικά προτιμώ τη δεύτερη λίγο περισσότερο :D
eliasaslan
19-11-2008, 13:47
Εγώ παρατήρησα ότι ένας από τους αργηχούς του clab κατάσκώπων στη Ραφήνα έχει τραβήξει τόσες φορές από τόσες διαφορετικές και προτώτυπες γωνίες που τώρα αρχίζει να βάζει ότι εμπόδιο βρει για να τις αλλάξει λίγο!! να σαι καλά Γιώργο ευχαριστούμε!
Τέλειες φωτό polyka μου!!! Σε ευχαριστώ πολύυυυυυ:D:D:D!!!!! Ξέρεις όμως εκείνες τις μέρες κι εγώ εκεί γύρω ήμουνα!!!! Αφιερωμένες εξαιρετικά λοιπόν σε polykas, roi, mastropanagos(thnx για την επεξεργασία κιόλας), sylver και σε όλους τους φίλους γενικά!!!!!!
Vortigern
20-11-2008, 21:22
22784
22785
Παρατηρηστε αυτη τη φωτο με μια φωτο την πλωρη του Αγιος Γεωργιος στο θεμα του και προσεξτε οτι το καμπανακη της Πηνελοπης κοιταει προς τα αριστερα ενω του ''Γιωργη'' δεξια.Γιατι αραγε?
Roi Baudoin
21-11-2008, 21:37
Σχετικά με το καμπανάκι της πλώρης, ας μιλήσει καλύτερα κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.
Εγώ απλά να σας θυμίσω μια βραχύβια συνύπαρξη στη γραμμή της ΑνδροΤηνοΜυκονίας το 1999.
"Superferry II", "Πηνελόπη Α" και "Εξπρές Αθηνά" (με τα σινιάλα της εταιρείας του Κώστα του Αγαπητού) στη Μύκονο τον Οκτώβριο του 1999.
Σε λίγο θα άλλαζαν, σχεδόν, τα πάντα στο τότε σκηνικό της ακτοπλοΐας.
Πολλοί λένε ότι μικρής έκτασης μεταβολές θα σημειωθούν και φέτος.
Το μέλλον θα δείξει.
Αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλους τους τους φίλους και ιδιαίτερα στη Φανούλα, τον Rocinante, τον Vortigern, τον sylver 23, τον mastropanago, τον Nick Pet, τον eliasaslan και τον Bulkerman.
22947
Θα διαμαρτυρηθώ αγαπητέ μου Αντώνη για την τοποθέτηση της φωτογραφίας επιλεκτικά στην Πηνελόπη Α, ενώ την πλαισιώνουν δυό αδέλφια. Για να μην έξασκήσω εξουσία :D νομίζω ότι οι "προκλητικοί" φίλοι της πρέπει να σιωπήσουν.... αλλιώς :rolleyes:... (κοίτα τώρα τι θα γίνει..ε?)
Speedkiller
21-11-2008, 21:51
Νομίζω πως ο φωτογράφος σε αυτή έχει εστιάσει κ κεντράρει οπότε δικαιωματικά στο θέμα της πηνελόπης έπρεπε να μπει!!!:cool:Εξάλλου από superferry ΙΙ φώτο τρώμε με το κουτάλι!:rolleyes::p
scoufgian
21-11-2008, 21:56
στη συγκεκριμενη φωτο ,ο φιλος μας ο Roi ,ειχε το δικαιωμα να επιλεξει τρεις θεματικες ενοτητες,γουστο του καπελο του να τη βαλει στο Πηνελοπη.Τι σε νοιαζει εσενα ?Ασχολησου και λιγο με τη NEL,που σε κυνηγαμε συνεχεια σε ξενα χωραφια.........:rolleyes::rolleyes:
Vortigern
21-11-2008, 21:56
Εγω απλα θα πω ενα ευχαριστω στον Αντωνη και ενα πολυ ωραια φωτογραφια.
Nick_Pet
21-11-2008, 21:58
Σχετικά με το καμπανάκι της πλώρης, ας μιλήσει καλύτερα κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.
Εγώ απλά να σας θυμίσω μια βραχύβια συνύπαρξη στη γραμμή της ΑνδροΤηνοΜυκονίας το 1999.
"Superferry II", "Πηνελόπη Α" και "Εξπρές Αθηνά" (με τα σινιάλα της εταιρείας του Κώστα του Αγαπητού) στη Μύκονο τον Οκτώβριο του 1999.
Σε λίγο θα άλλαζαν, σχεδόν, τα πάντα στο τότε σκηνικό της ακτοπλοΐας.
Πολλοί λένε ότι μικρής έκτασης μεταβολές θα σημειωθούν και φέτος.
Το μέλλον θα δείξει.
Αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλους τους τους φίλους και ιδιαίτερα στη Φανούλα, τον Rocinante, τον Vortigern, τον sylver 23, τον mastropanago, τον Nick Pet, τον eliasaslan και τον Bulkerman.
Φίλε Roi, ευχαριστώ για την αφιέρωση. Ξυπνάς μνήμες δεκαετίας, δεδομένου ότι έχω ταξιδέψει και με τα 3 εικονιζόμενα πλοία. Με τα 2 ταξιδεύω ακόμα...;)
Rocinante
21-11-2008, 22:18
3 πανεμορφα βαπορια.
Και τα 3 :D
Δυστυχως μονο τα 2 χαιρομαστε πια.
Πανεμορφη φωτογραφια Αντωνη σε ευχαριστω
3 πανεμορφα βαπορια.
Και τα 3 :D
Δυστυχως μονο τα 2 χαιρομαστε πια.
Πανεμορφη φωτογραφια Αντωνη σε ευχαριστω
Μεγαλείο ψυχής.... ήθος, αξιοπρέπεια, 3 σε ένα :D
Captain_Nionios
21-11-2008, 23:06
Εγω δεν θα ειμαι τοσο αξιοπρεπης Leo γιατι η Ποπη μας ειναι σαφως πιο βαποραρος απο τα αλλα δυο κουτια ειδικα αυτο το μπλε σκετη ντουλαπα ρε παιδι μου. Φανταζομαι πως καταλαβες οτι παιζω, για να σου πω χρονια πολλα που κλεινεις ενα χρονο μαζι μας, 22/11/2008 σημερα ;):D... Λοιπον Αντωνη ευχαριστουμε πολυ για τη συλλεκτικη φωτογραφια και σοβαρα τωρα τα τρια βαπορια ειναι υπεροχα. Ισως λιγο περισσοτερο η Ποπη, μετα η Αθηνα και τελος το Superferry. ΟΛΑ τους ομως ειναι ΒΑΠΟΡΙΑ...;)
eliasaslan
22-11-2008, 07:06
Τώρα εγώ τι θα μπορούσα να πω? Σίγουρα ότι δεν έχω χαρεί κανένα από αυτά δυστηχώς! Μπορώ να πω όμως ότι είναι μία πανέμορφη, συλλεκτική φωτογραφία από τον αγαπητό Roi Baudoin... Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για την αφιέρωσή του! Να είσαι καλά Αντώνη και... περιμένουμε κι άλλους θησαυρούς...
Captain_Nionios... αξεπέραστος :D. Σ ευχαριστώ, ο νοτιάς ήρθε, ξεκίνααααα για τοπία ;).
Roi Baudoin
22-11-2008, 08:58
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους φίλους για τα καλά τους λόγια.
Όπως επισημαίνει και ο καλός φίλος Leo, ο νοτιάς (ίσως και λίγο νοτιοδυτικός) ήρθε. Η θάλασσα έχει αλλάξει χρώματα, η ατμόσφαιρα μυρίζει περιπέτεια και ο φίλος polykas ετοιμάζεται για μια ακόμα ειδική αποστολή.
Το "Πηνελόπη Α" πρέπει να είναι δεμένο στο λιμάνι της Ραφήνας.
Να προαναγγείλω (αν και δεν ανήκει μόνο στο θέμα αυτό) ότι κάποια στιγμή μπορούμε να κάνουμε κάποιες ειδικές προβολές με slides.
Αυτές οι προβολές μπορεί να γίνονται ακόμα και σε σπίτια, καθώς θα απευθύνονται μόνο σε όσους ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο, κάθε φορά, θέμα.
Μια από αυτές μπορεί να είναι μόνο για τη Ραφήνα και τα όμορφα πλοία της.
Μια άλλη θα μπορούσε να είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στη ΝΕΛ.
Τριακόσια slides με πλοία της ΝΕΛ. Ίσως, μάλιστα, και λίγα ακόμα.
Και, βέβαια, κύριο σχολιαστή τον μεγάλο λάτρη της ΝΕΛ, τον LEO.
Νομίζω ότι ο φίλος scoufgian, αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι της ΝΕΛ, θα συμφωνήσουν με την παραπάνω επιλογή.
Roi Baudoin
22-11-2008, 12:17
Πρώτο ρεπόρτάζ από τη σημερινή Ραφήνα.
Ο καιρός πρέπει να είναι νότιοδυτικός, οπότε δεν είναι ο καιρός που πιάνει πολύ το λιμάνι της Ραφήνας.
Φυσά πολύ, αλλά δεν έχει τα κύματα που έχει με το βοριά.
Βέβαια, στα ανοικτά η θάλασσα είναι αγριεμένη και ο καιρός αυτός δυσκολεύει πολύ τα καράβια.
Το "Πηνελόπη Α" είναι δεμένο στο λιμάνι.
Δεν υπάρχει άλλο πλοίο στο λιμάνι.
Αφιερωμένες εξαιρετικά σε όλους τους καλούς φίλους.
22968
22969
πολυ ωραιες photo φιλε ροι σε ευχαριστουμε πολυ...
τηνος εξπρες
22-11-2008, 15:03
Ο καιρός πρέπει να είναι νότιοδυτικός, οπότε δεν είναι ο καιρός που πιάνει πολύ το λιμάνι της Ραφήνας.
Βέβαια, στα ανοικτά η θάλασσα είναι αγριεμένη και ο καιρός αυτός δυσκολεύει πολύ τα καράβια.
22968
22969
βγαλε και καμμια απο απεναντι απο την καφετερια (πολλα ζηταω)
Αντώνη μου ζωγράφισες πάλι!!!!!!!!!! Υπέροχες φωτό, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί δυστυχώς σήμερα δεν την είδα από κοντά:(:( και την χαρήκατε μόνο οι Ραφηνιώτες!!!! Ευτυχώς αύριο μεθαύριο το πολύ ξανάρχεται!!!!:p:p
Σε ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!
Mixalhs_13
23-11-2008, 00:55
22968
22969
Οντως το εβλεπα απο μια καφετερια που αραζα ;)
Roi Baudoin
23-11-2008, 18:35
Φίλε ΤΗΝΟΣ ΕΞΠΡΕΣ, υποθέτω ότι αναφέρεσαι στην καφετέρια "ΠΑΝΟΡΑΜΑ".
Πάμε, λοιπόν, να δούμε δυο φωτογραφίες από τη θέση αυτή, τον Φεβρουάριο του 2006.
Είναι χαρακτηριστικές των συνθηκών που επικρατούν, συχνά, στη Ραφήνα.
Κυριολεκτικά, δεν μπορούσες να σταθείς από τον αέρα.
23164
23165
Και μια ακόμα φωτογραφία από την καφετέρια "MIRA MARE" την ίδια ημέρα.
Σ' αυτήν πάμε , κατά καιρούς, με τους καλούς φίλους sylver 23 και mastropanago.
Αφιερωμένες εξαιρετικά στους φίλους ΤΗΝΟΣ ΕΞΠΡΕΣ, Mihalhs 13, Νίκο, LΕΟ, ΑΡΗ, Φανούλα, Rocinante, Alcaeos, dimitris, moutsokwstas, scoufgian και Ναυτικός ΙΙ.
23166
Rocinante
23-11-2008, 18:41
Αντωνη σε ευχαριστω για την αφιερωση.
Μια ερωτηση. Με ποσους καβους ειναι δεμενο το θηριο;;;
Καταπληκτικές φωτό Roi!!! Και ξέρεις πάρα πολύ καλά που με ταξίδεψε η τελευταία!!! Να 'σαι καλά, σε ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ!!!
Επίσης Roci μου όπως βλέπεις στη φωτό ο καιρός δεν είναι και ο καλύτερος οπόταν ο καπτα-Κώστας την προσέχει με τον καλύτερο τρόπο κατεβάζοντας όλους τους κάβους της!!!
Roi Baudoin
23-11-2008, 20:51
Πολλοί-πολλοί κάβοι.
Κάβοι που τεζάρουν (τεντώνουν) για τα καλά.
Ο καταπέλτης σηκωμένος, ώστε να μην ακουμπά στο μώλο.
Και το καράβι να πηγαίνει πάνω-κάτω, σαν να κάνει τραμπάλα.
Φανταστικές φωτογραφίες Αντώνη!!
Μας μεταφέρεις μέσα απο τον φακό σου μία εικόνα της Ραφήνας που για εμάς τους μη Ραφηνιώτες δεν είναι συνηθισμένη...
Να'σαι καλά!!
jimmy_techsound
23-11-2008, 21:20
αναχωρηση απο ραφηνα
23204
jimmy_techsound
23-11-2008, 22:13
23223
http://www.nautilia.gr/forum/%5Battach%5D%20%5BIMG%5Dfile:///C:/Documents%20and%20Settings/jimmy/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%C E%B1%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1% CF%82/DSCN0596b.jpg%5B/IMG%5D%20%5B/attach%5D
Μια φωτογραφία απο την μετασκευή της πρύμης του ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α. στο Πέραμα.
23219
Τι ήταν αυτό βραδιάτικα??? Ευτυχώς δεν είμαι σε κρίσιμη ηλικία!!!:p:p
Καταπληκτική φωτό a.molos και μέσω αυτής θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον μπορεί από το φόρουμ (αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα) να πάει να μας τη βγάλει φωτό και στο φετινό της δεξαμενισμό το Φεβρουάριο!!!
Speedkiller
23-11-2008, 22:30
Τι ήταν αυτό βραδιάτικα??? Ευτυχώς δεν είμαι σε κρίσιμη ηλικία!!!:p:p
Καταπληκτική φωτό a.molos και μέσω αυτής θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον μπορεί από το φόρουμ (αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα) να πάει να μας τη βγάλει φωτό και στο φετινό της δεξαμενισμό το Φεβρουάριο!!!
εχω απο παλαιο αν σου κανει...:p
hayabusa
23-11-2008, 22:32
φυσικά και κάνει...ανέβασε το υλικό το συντομότερο :D
Άκου λέει...:p:p:p Φυσικά και μας κάνει!!! Κώστα δώσεεεεεε.......
Rocinante
23-11-2008, 22:33
Μια φωτογραφία απο την μετασκευή της πρύμης του ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α. στο Πέραμα.
Ελεγα και γω δεν θα χει τιποτα;
Μια ζαλη αισθανομαι τελος παντον....
Ρε Φανουλα μας δουλευεις βραδυατικα.Εδω εχω βαλει απο τωρα το Δημητρη να φτιαχνει τη σκαλωσια που θα ανεβω...
Αν δεν παω γω ποιος θα παει ο Leo;
Μόνο μία???;);) Δημήτρη κανόνισε να τις έχεις τελειώσει όλες μέχρι τότε....(δε θα 'ναι 5-6 και λίγες λέω)!!!!!!!!:p:p
Λίγο πριν κακοκαιρία ;);) « ο καθένας με τον πόνο του »
23224
23225
23226
23227
Speedkiller
23-11-2008, 22:49
Στους δεξαμενισμούς...;)
Αναχώρηση για Μύκονο κι ο καπετάνιος φεύγει φόρτσα!!!
23322
23323
23324
pontios thessaloniki
25-11-2008, 18:56
Πολυ ωραιες οι φωτο σου φανουλα:pμπραβο.
Nautikos II
25-11-2008, 19:03
23322
23323
23324
Ενα αγαπημενο πλοιο, σε ενα αγαπημενο νησι, πανεμορφες, μπραβο Φανουλα
23322
23323
23324
και απο εμενα μπραβω;) πολυ ωραιες.....
23322
23323
23324
Υπέροχες!!! Μπράβο Φανούλα!
Vortigern
25-11-2008, 20:18
Φανουλα πολυ ωραιες οι φωτο σου...να πηγαινεις ποιο συχνα στο λιμανι ερχονται τοσα πλοια σε εσας....εγω δν θα εχανα ευκαιρια να πηγαινα στο λιμανι με ''τοσα'' πλοια...μη σου πω οτι θα κοιμονουν εκει σε κανα παγκακι αμα υπαρχη.Leo αληθεια πως φωτογραφιες θα μπορουσα να βγαλω σε αυτο το λιμανι?Στον Πειραια ειπαμε ποσες...εδω?:p
Thank you guys!!!! Να 'στε καλά!!! Άντε τώρα περιμένουμε φωτό(μέσα, έξω) από έναν άλλο ανταποκριτή που θα της κάνει μια επίσκεψη αυτές τις μέρες......:p:p:p!!!
raflucgr
27-11-2008, 22:24
Penelope A mooring in Rafina harbour on an august 1998 evening.
Lucas
Thank you so much Rafluc!!! Magnificent photo:D:D:D!!!!!
Rocinante
28-11-2008, 20:15
Απο το σχολειο κατευθειαν στο λιμανι.
Ενας υπεροχος ανθρωπος χαιρετα ενα υπεροχο πλοιο...
23435
Χαχαχαχαχαχα άργησες αλλά τα κατάφερες:D:D!!!!!!!!!
Περιμένουμε σχόλια.......:p:p
(Τι έχουμε να ακούσουμε........)
Speedkiller
28-11-2008, 20:28
Ποια να είναι αυτή στη φώτο ρε γαμώτο?Κάπου την έχω ξαναδεί...:p
Ωραία φώτο παιδία!!!Πολύ πετυχημένη θα έλεγα...:D
Thank you Κώστα:p!! Και τώρα Ρόσι η σειρά σου!!! (για όσους δεν ξέρουν αν και ξεχωρίζει είναι ο τύπος δεξιά πηγαίνοντας προς επιβίβαση;), δικιά σου λοιπόν)!!! Ακολουθούν και λίγες ακόμα...
23460
Vortigern
28-11-2008, 23:41
Πολυ ωραιες,και ωραια και η Ποπη....Για σας δν λεω κατι ειστε δυο τρελοι ΤΕΛΟΣ
sylver23
29-11-2008, 13:34
δεν παιζεστε ρεεεεεε.και οι 2.....φανουλα χαιρετα το πριν παει για σκραπ (κακιουλα Νο 2 για σημερα)
Πολυ ωραιες,και ωραια και η Ποπη....Για σας δν λεω κατι ειστε δυο τρελοι ΤΕΛΟΣ
Εντελώς ωραίοι τρελοί όμως!:p