Επιστροφή στο Forum : Πηνελόπη Α [Penelope A, Εξπρές Πηνελόπη, Stena Horsa, Horsa]
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΦΥΓΑΤΕ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΨΙΝΟ ΚΑΤΑΠΛΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...
28361
28362
28363
28364
28365 2836628367!!!!!!!!!!
Προειδοποιούν λίγο πριν τα ρίξουν αυτά capten!!!! Είναι και ο άλλος ο captain στη βαρδιόλα....κι άντε να κοιμηθείς με τέτοιο ανάποδα:D!!! Εκπληκτικός capten ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!
Rocinante
31-01-2009, 23:14
Δια χειρος Capten4. Οπως μονο αυτος ξερει...
Thanasis89
01-02-2009, 10:13
Δια χειρος Capten4. Οπως μονο αυτος ξερει...
Να μας στέλνει... :D Υπέροχες ! Μπράβο !
Speedkiller
01-02-2009, 10:38
ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΦΥΓΑΤΕ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΨΙΝΟ ΚΑΤΑΠΛΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...
28361
28362
28363
28364
Τριποδο και iso στο Full???Πως τα κανεις αυτα τα μαγικα???:o:shock:
leonidas
01-02-2009, 11:24
:oops:
Παιδια τι να πω;;;
Μπορω να μιλησω;;;
Και παλι ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!:D
Να'στε καλα ...
Οριστε ενα GA plan (http://picasaweb.google.gr/leonidassssssssss/PENELOPEA#5296811654821767858) απο εμενα!:D
Rocinante
01-02-2009, 11:46
Και ενα fire plan απο μενα αφιερωμενο στον εκπληκτικο Λεωνιδα και στον Vortigern μιας και εκτος απο το Horsa αναφερει και αλλο ενα πλοιο...
28398
Ηρεμήστε καλέ!!! Ακόμα καλά καλά δεν μεσημέριασε κι εσείς ρίχνετε?:D!!! Εκπληκτικοί και οι δύο!!!!:p:p
Μπράβο σε όλους παιδιά, οι φωτογραφίες σας είναι super!!!
Captain_Nionios
01-02-2009, 17:33
Ειπαμε ειναι ο μεγαλυτερος εραστης του Επτανησος, ειπαμε εχει φωτογραφιες με τρομερη αξια, ΑΛΛΑ πως καταφερες και εβγαλες με τετοιο φωτισμο ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ καταπληκτικες φωτογραφιες της Ποπης ρε συ capten4; Ειναι τρομακτικα καθαρες για βραδινες. Ενα μεγαλο ευχαριστω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΙΡΙΩΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ...SPEEDKILLER, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ISO ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ....
cpt babis
01-02-2009, 20:26
τα επαιξε το ais το δειχνει να πηγαινει με 29,1kn
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ AIS ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΟ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Αναχώρηση απο το λιμάνι της Τήνου τον Αύγουστο του 2008
Βιντεάκι (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=3494) αφιερωμένο εξαιρετικά στη Φανούλα, αλλά και σε όσους αγαπούν αυτό το βαπόρι...!!!
Βιντεάκι (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=3494) αφιερωμένο εξαιρετικά στη Φανούλα, αλλά και σε όσους αγαπούν αυτό το βαπόρι...!!!
Καταπληκτικό το βιντεάκι σου φίλε frost!
5 αστεράκια......;);)
Σ ευχαριστώ φίλε Laz94 να εισαι καλά!:-D
Θα συμφωνήσω με τον προλαλύσαντα!!! Ευχαριστώ πολύ και πάντα τέτοια!!! 5* κι από μένα:p:p!!!!!!!
Vortigern
01-02-2009, 20:57
Αψογος Κωστα μπραβο!!!
Nissos Mykonos
01-02-2009, 20:59
To βίντεο φίλε frost ειναι καταπληκτικο!!!!5 αστέρια και από εμένα!!!!
Εγω Κωστακη σχολιασα στην γκαλερη!!!!!!!!:D;)
Σας ευχαριστώ όλους!!
Στην πορεία θα ετοιμάσω ακόμη καλύτερα βιντεάκια για σας!!
Rocinante
01-02-2009, 21:08
Τα σχολια μου για το βιντεο περιττα.
Κωστα οταν ξαναελθεις Τηνο σου ευχομαι να εχει 5 μποφορ( τοπικα 7 οπως εχω ξαναπει) και να παρεις ολα τα πλοια με εκεινες τις συνθηκες αφου βεβαια βρουμε τροπο να σταθεροποιησουμε την καμερα στο τελειο εκεινο σημειο αλλα και τους εαυτους μας. Να εισε καλα μαστορα.
Ειδικα εσυ και ο Κωστας Αντωνη θα μεινετε σταθεροι σε εκεινο το σημειο.ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!:D
Μακάρι να βρεθούμε εκεί με μποφόρια και θα πούμε στο Λεό να μας δέσει με αλυσίδες:p
Rocinante
01-02-2009, 21:29
Θα μας δεσει καποιος πανω στο μνημειο...:D
Κωστα ταυτοχρονα ειχαμε την ιδια σκεψη
Ο Λέο έχει έτοιμες τις αλυσίδες:mrgreen:!!!! Δεν ξέρουμε όμως για πόσα άτομα:rolleyes:
Σκέφτομαι να αποφεύγετε τις κακοτοπιές του βοριά και με νοτιαδούρα έχει θέμα η Τήνος και δεν χρειάζονται αλυσίδες. Απο την συντοπίτισα σας η αναχώρηση της Πηνελόπης Α την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009...
Για τον rocinante και την Φανούλα :D
29045
29046
Rocinante
07-02-2009, 19:00
Σκέφτομαι να αποφεύγετε τις κακοτοπιές του βοριά και με νοτιαδούρα έχει θέμα η Τήνος και δεν χρειάζονται αλυσίδες. Απο την συντοπίτισα σας η αναχώρηση της Πηνελόπης Α την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009...
Για τον rocinante και την Φανούλα :D
Αααα ευχαριστουμε πολυ. Και ειδα και κατι αλλο οτι ο λιμενοβραχιονας τουλαχιστον εχει και μια χρησημοτητα.
Για τς γλαροι...
cpt babis
08-02-2009, 09:41
λιγο αργα δεν παει σημερα? δεν εχει ξεπερασει τους 15,8
Καπτα-Λέο να μεταφέρεις τα ευχαριστήριά μου στην συντοπίτισα γιατί προς το παρών εγώ δεν την έχω ανακαλύψει:rolleyes::p!!! Καπτα-Μπάμπη αν δεις τα μποφόρια και τη νοτιαδούρα που έχουμε εδώ θα καταλάβεις:D:D αν και της χρειάζεται και ένας έλεγχος στις μηχανές πιστεύω αλλά όπου να ναι δεξαμενίζεται η Πηνελόπη μας οπόταν μικρό το κακό..
cpt babis
08-02-2009, 11:26
καταλαβαινω φανουλα σε ευχαριστω.
Πρέπει να έφερε πολύ κόσμο για Τήνο η Πηνελόπη μας και λόγω του καιρού και του φορτίου της να πήγαινε τόσο αργά, γιατί μόλις έφυγε από Τήνο έκανε γρήγορα πρόσω με 17,7:D:D!!!! Βράχος το βαπόρι μας και με αστέρι καπετάνιο;):p!!!!
Μιας και το πλοίο ετοιμάζεται να δέσει για την ετήσια του ,να του κάνουμε μία μικρή φωτογραφική αφιέρωση στον άξιο πλοίαρχο Κώστα Βελαλόπουλο και σε όλο το πλήρωμα του.Οι φωτογραφίες είναι του καλού φίλου ΛΑΚΗ.
Είσοδος του πλοίου στο λιμάνι της Τήνου.
29923
Στροφή αριστερή.Μέρος 1-
29924
29925
Φτάνοντας από την Μύκονο.
29928
Αναχώρηση για Γαύριο---Ραφήνα.
29929
Αν πρέπει να σχολιάσουμε, να πω ένα ευχαριστώ στον Λάκη κι ενα σε σένα Γιώργο. Να είστε καλά να δουλεύουν και οι φαρμακοποιοί με τα υπογλώσσια.... καλή ξεκούραση στο Καπτάν Κώστα και το όλο πλήρωμα της Πηνελοπάρας, αφου σύντομα θα τους δούμε στα δικά μας λιμέρια (Πειραιά και περίχωρα) για την ετήσια του.
Rocinante
16-02-2009, 18:51
Μα με τετοιες σβουρες πως να μην εχουν φτασει οι σκουριες μεχρι τη γεφυρα. Η ετησια θα ερθει την καταληλη στιγμη. Τα χαλια της εχει.
Ευχαριστουμε Γιωργο και Λακη
Nissos Mykonos
16-02-2009, 19:02
Γιώργο και Λάκη ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες φωτογραφίες της Πηνελόπης!!!Να είστε πάντα καλά!!!
Tελευταίο λοπόν ταξίδι της Πόπης σήμερα και δένει για την ετήσια του.Θα έρθει στην Ραφήνα το απόγευμα και το βραδάκι θα αναχωρήσει για Πειραιά.Καλή ξεκούραση στο πλήρωμα του.
Παραθέτω μία παλιά φωτό στο μέσα λιμάνι της Τήνου για την φανούλα.
30016
Εκπλήξεις είχαμε χθές στην Ραφήνα με την Πόπη μας.Κάποια εργασία στην δεξιά άγκυρα ανάγκασε το πλοίο για λίγο διάστημα να αράξει με την πλώρη στην 9.Το Ναυτιλία ήταν παρών.
30017
30018
30019
Και δύο φωτό από ψηλά...;)
30020
30021
scoufgian
17-02-2009, 12:21
μπραβο ρε Γιωργο!!!Πανταχου παρων
Nissos Mykonos
17-02-2009, 13:40
Αυτά είναι!!!Το nautilia είναι παντού!!!Γιώργο σε ευχαριστούμε πολύ για τις πανέμορφες φώτο της Πηνελόπης!!!Να είσαι πάντα καλά!!!
Γιώργο μου σε ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες φώτο και ειδικά τώρα που πριν λίγο αποχαιρετιστήκαμε με την Πηνελόπη:(
ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟ !!ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1992 ?ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΒΡΑΔΥ....ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΣΤΗΝ 9 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ 4....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ POLYKAS, BEN BRUCE, ROI, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!
30049
30050
30051
30052
30053
Nissos Mykonos
17-02-2009, 17:27
captεn 4 είσαι φανταστικός για ακόμα μία φορά μπράβο!!!!Οι φωτογραφίες σου είναι καταπληκτικές!!!!Σε ευχαριστούμε πολύ!!!
ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
30054
30055
30056
30057
Για άλλη μια φορά κάπτεν εξαιρετικός!!!! Αχ, από τώρα μου λείπει...Ελπίζω μόνο ο Polykas να είναι εκεί και να την τραβάει στην τελευταία άφιξή της στη Ραφήνα για αυτό το μήνα
BEN BRUCE
17-02-2009, 18:20
Τελευταιο ρεμετζο στη ραφηνα σημερα για τη σεζον 08-09.Το πρωι στις 4 τα ξημερωματα φευγει για το μολο της δεη.Οι φωτο ειναι αφιερωμενες στους φιλους-ες της πηνελοπης τους φιλους polikas ,roi baudoin και τον αλτρουιστη capten4:D
30059
30060
Nissos Mykonos
17-02-2009, 18:25
Τελευταιο ρεμετζο στη ραφηνα σημερα για τη σεζον 08-09.Το πρωι στις 4 τα ξημερωματα φευγει για το μολο της δεη.Οι φωτο ειναι αφιερωμενες στους φιλους-ες της πηνελοπης τους φιλους polikas ,roi baudoin και τον αλτρουιστη capten4:D
Πολύ ωραίες φώτο Ben σε ευχαριστούμε πολύ!!!
Εύχομαι καλή ξεκούραση στην Πόπη και στο πλήρωμα της!!!
hayabusa
17-02-2009, 20:15
αντε να μπει για μπανακι γιατι το χρειαζεται αμεσα το lifting ;)
Roi Baudoin
17-02-2009, 21:12
Ευχαριτούμε πολύ τους τρεις καλούς φίλους, τον Ben Bruce, τον polyka και τον capten4 για τις πολύ όμορφες εικόνες που μας χάρισαν.
Καλή ξεκούραση στο πλήρωμα και το πλοίο και καλή επιστροφή.
Εξαιρετικές φωτογραφίες απο όλους σας παιδιά!!
Πολλά μπράβο!!
Μην αργήσει όμως εκεί που θα πάει γιατί η θέση του είναι εδώ;)!!!!! Ευχαριστούμε BEN πάρα πολύ και Ρόσι από αύριο σε θέλω στη σκαλωσιά...έχεις πολύ δουλειά αυτές τις μέρες;):D
Rocinante
17-02-2009, 22:12
Θελω να ευχαριστησω τους απιθανους Ραφηνιωτες BEN BRUCE, Capten4 και Polykas για τις εξαιρετικες φωτογραφιες που μας χαρισαν. Το Πηνελοπη Α. Ραφηνιωτες σας φευγει αλλα ερχεται μια αλλη συμπαθεια και με το καλο να τη δεχθειτε.
Ben-capten-polyka το ρεπορταζ ειναι αψογο ΜΠΡΑΒΟ!!!!:D;)
Vortigern
18-02-2009, 07:04
Και αυτη τη στιγμη δενει στο Περαμα....καλη ξεκουραση στο πληρωμα και με το καλο να επιστρεψει παλι στην βαση του.Τι ωρα εφυγε απο Ραφηνα 4?...δηλαδη εκανε 4 ωρες Ραφηνα-Περαμα?:o
hayabusa
18-02-2009, 15:31
θα το άφησαν με σβηστές μηχανές να πάει μόνο του αν είναι όντως έτσι :P
Rocinante
18-02-2009, 18:25
Επειδη οπως και περισι ετσι και φετος κατα τη διαρκεια της συντηρησης το πλοιο εχει σβηστο το AIS :confused::confused: θερμη παρακληση να μας ενημερωνουν οι γνωστες για την εξελιξη των εργασιων καθως και για την θεση του. Τωρα αν κατα τον δεξαμενισμο του βγαλετε και μια βραδυνη φωτο, καλοδεχουμενη:D
Ευχαριστω.
sylver23
18-02-2009, 20:59
Και αυτη τη στιγμη δενει στο Περαμα....καλη ξεκουραση στο πληρωμα και με το καλο να επιστρεψει παλι στην βαση του.Τι ωρα εφυγε απο Ραφηνα 4?...δηλαδη εκανε 4 ωρες Ραφηνα-Περαμα?:o
θα το άφησαν με σβηστές μηχανές να πάει μόνο του αν είναι όντως έτσι :Pμηπως εχετε δει ποση αποσταση ειναι απο πειραια για ραφηνα??
3 με 4 ωρες εγω το βρισκω πολυ λογικο αμα σκεφτουμε οτι ενα πλοιο θελει 1.5++ ωρα/ες απο πειραια για σουνιο
το πλοιο σημερα το μεσημερι ηταν στον μολο της Δεη!!!!!!!!!!
dimitris
18-02-2009, 22:39
Και δεξαμενη θα μπει περιπου αρχες Απριλιου???
Rocinante
18-02-2009, 23:08
Και δεξαμενη θα μπει περιπου αρχες Απριλιου???
Πηγα σημερα να δω στη σελιδα του ΟΛΠ αλλα κατι εχουν αλλαξει και δεν μπορεσα να βρω το λινκ. Μηπως με την ευκαιρια αυτη ξερει κανεις πως βλεπουμε τους μελλοντικους δεξαμενισμους?
hayabusa
18-02-2009, 23:13
για δες εδώ http://www.olp.gr/serv_ships_gr.html :D
Rocinante
18-02-2009, 23:19
για δες εδώ http://www.olp.gr/serv_ships_gr.html :D
Thank Yououououou.......
Στραβαδι Rocinante...:(
sylver23
18-02-2009, 23:20
μπαινουμε στον ολπ.
στα αριστερα παταμε ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μετα ΕΞΥΠ.ΠΛΟΙΩΝ και μετα ανοιγουμε ή αποθηκευουμε το Πρόγραμμα Δεξαμενισμού
BEN BRUCE
19-02-2009, 15:46
Μια και ο μοναδικος συνδετικος κρικος με την προ 1999 ακτοπλοια παιρνει αδεια για εναμιση ας κανουμε μια φωτογραφικη αναδρομη
30249
30250
30251
30252
30253
καταπληκτικες φωτο φιλε ben μπραβο σου
Nissos Mykonos
19-02-2009, 16:34
Βen σε ευχαριστούμε πολύ για τις φοβερές φωτογραφίες της Πηνελόπης!!!Να είσαι πάντα καλά!!!
hayabusa
19-02-2009, 19:09
η τελευταία που σχεδόν φιλάει το μώλο της Μυκόνου είναι πανέμορφη. να σημειώσω πως σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται στο βάθος, στο λιμάνι του Τούρλου το Μύκονος. :D
Rocinante
19-02-2009, 21:56
Ωραιος οπως παντα ο BEN BRUCE και κατι μου λεει οτι μεχρι να επιστρεψει το πλοιο κατι ακομα θα μας χαρισει ;)
Μια και ο μοναδικος συνδετικος κρικος με την προ 1999 ακτοπλοια παιρνει αδεια για εναμιση ας κανουμε μια φωτογραφικη αναδρομη
30249
30250
30251
30252
30253
Ωραίος ο BEN όπως πάντα...;)
30059
30060
BEN BRUCE σε ευχαριστούμε πολύ,όπως και τον capten4.
dimitris
20-02-2009, 14:35
Στη ΔΕΗ στο Κερατσινι η "Ποπη"
30322
Nissos Mykonos
20-02-2009, 16:20
Στη ΔΕΗ στο Κερατσινι η "Ποπη"
30322
Δημήτρη ευχαριστούμε πολύ που μας ενημέρωσες για το που βρίσκεται η Πόπη αφού έχει κλειστό το ais!!!
Ο ντόκος είναι είναι ψηλός σε σχέση με την Πόπη ή έτσι φαίνεται επειδή είναι τραβηγμένη από μακριά η φωτογραφία??:confused::confused:
Ο καλός μου φίλος frost, έχοντας ένα νέο πρόγραμμα από αυτά που "σκαλίζεις" φωτογραφίες, αλλά και καλλιτεχνικές ανησυχίες μου πέρασε την παρακάτω φωτογραφία.....
Προσωπικά το πήρα σαν μια φωτογραφία που έρχεται απο το μέλλον και σας παρουσιάζω την μανούβρα του καπετάν Κώστα Βελαλόπουλου στην άφιξη του στο "παραέξω" (κατά roci ορολογία) λιμάνι της Τήνου (όπως φαίνεται απο τα καλάμια):shock:... Θα προσέξατε βέβαια ότι οι καραβολάτρες ξεχύθηκαν στην παραλία αφού δεν έχουν και ... δυαντά zooommmm :p
Με μπόλικη δόση χιούμορ για όλους τους Τηνιακούς (εντός, εκτός και επι τα αυτά).
30408
Rocinante
23-02-2009, 20:17
Ο καλός μου φίλος frost, έχοντας ένα νέο πρόγραμμα από αυτά που "σκαλίζεις" φωτογραφίες, αλλά και καλλιτεχνικές ανησυχίες μου πέρασε την παρακάτω φωτογραφία.....
Προσωπικά το πήρα σαν μια φωτογραφία που έρχεται απο το μέλλον και σας παρουσιάζω την μανούβρα του καπετάν Κώστα Βελαλόπουλου στην άφιξη του στο "παραέξω" (κατά roci ορολογία) λιμάνι της Τήνου (όπως φαίνεται απο τα καλάμια):shock:... Θα προσέξατε βέβαια ότι οι καραβολάτρες ξεχύθηκαν στην παραλία αφού δεν έχουν και ... δυαντά zooommmm :p
Με μπόλικη δόση χιούμορ για όλους τους Τηνιακούς (εντός, εκτός και επι τα αυτά).
Ξεχασε κατι σημαντικο.
Τον καπνο:mrgreen:
cambria49
23-02-2009, 22:12
Ben, what can I say?! FANTASTIC!
cambria49
23-02-2009, 22:19
The Horsa in Dublin Bay, 1990. (C) Justin Merrigan
http://www.sealink-holyhead.com/ships/Horsa/horsa_1990.jpg
yannisa340
23-02-2009, 22:31
Μια απορία. Πώς γίνεται όλα τα πλοία που έρχονται απ' έξω να έχουν μικρότερα σαλόνια και καταστρώματα και με μετασκευές να μεγαλώνουν εδώ; Εκεί δε χρειάζονται τόσα σαλόνια και καταστρώματα; Δεν ταξιδεύουν τόσοι άνθρωποι όπως εδώ; :confused:
opelmanos
23-02-2009, 22:33
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΥΝΕΛΟΠΗ?
hayabusa
23-02-2009, 22:34
Μια απορία. Πώς γίνεται όλα τα πλοία που έρχονται απ' έξω να έχουν μικρότερα σαλόνια και καταστρώματα και με μετασκευές να μεγαλώνουν εδώ; Εκεί δε χρειάζονται τόσα σαλόνια και καταστρώματα; Δεν ταξιδεύουν τόσοι άνθρωποι όπως εδώ; :confused:
βρε, εκεί έξω δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι θα πει θάλασσα :D
Rocinante
23-02-2009, 22:51
Beautiful photo Justin. Like painting !!!!
Many thanks.
Rocinante
26-02-2009, 22:30
Εδω και καιρο καποιοι φιλοι με ετρωγαν να ανεβασω μια δουλεια που ειχα κανει μετα το καλοκαιρι. Αποφασισα να το κανω τωρα μιας και το βαπορι ξεκουραζεται.
Το παρακατω ΒΙΝΤΕΟ (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=4174) ειναι το τελευταιο που βλεπετε απο εμενα μιας και προσωπικα ενω κοπιασα να συλλεξω τα πλανα το αποτελεσμα εξ αιτιας του οτι η ληψη εγινε με φωτογραφικη μηχανη και η επεξεργασια με ενα προγραμμα προβληματικο και μικρων δυνατοτητων δεν με ικανοποιει. Το κανω μονο και μονο γιατι μου πηρε απιστευτη ωρα να δεσω τις εναλαγες μουσικης και εικονας. Ισως καποια στιγμη με αλλο υλικο να ξαναδοκιμασω κατι αναλογο.
Το αφιερωνω λοιπον σε ολους εσας φιλους, εχθρους η αδιαφορουντες την Ποπην. Ειδικοτερες αφιερωσεις στον Doctor Frost στην κυρια Λεου στους αγαπητους Ραφηνιωτες και στους αδελφους Τηνιους.
sylver23
26-02-2009, 23:38
αν και σχολιασα και στην γκαλερι θελω να σου πω αντωνη 2 πραγματακια και εδω
το βιντεο ειναι χαλια και αυτο το λεω επειδη δεν μου το αφιερωσες:p:p
ετσι βρε ειπαμε ??στον γειτονα??ντροπη!!
δευτερον τωρα .ακου κατι γειτονακι δεν θα μας μαθαινεις σε τετοια βιντεο και μετα θα λες οτι δεν κανεις αλλα...
και τριτον απορω ποση επεξεργασια εκανες για να φυγει η καπνα απο τα ντεκ!!:p:p
Rocinante
26-02-2009, 23:44
αν και σχολιασα και στην γκαλερι θελω να σου πω αντωνη 2 πραγματακια και εδω
το βιντεο ειναι χαλια και αυτο το λεω επειδη δεν μου το αφιερωσες:p:p
ετσι βρε ειπαμε ??στον γειτονα??ντροπη!!
δευτερον τωρα .ακου κατι γειτονακι δεν θα μας μαθαινεις σε τετοια βιντεο και μετα θα λες οτι δεν κανεις αλλα...
και τριτον απορω ποση επεξεργασια εκανες για να φυγει η καπνα απο τα ντεκ!!:p:p
Μην βιαζεσε γειτωνα. Κατι εχω στο μυαλο μου για αφιερωση αλλα δεν εχει ελθει ο χρονος ακομα.
Ρωτα και τον Διονυση. Του την φυλαγα για μηνες πριν του την μπουμπουνισω.
scoufgian
27-02-2009, 06:09
Εδω και καιρο καποιοι φιλοι με ετρωγαν να ανεβασω μια δουλεια που ειχα κανει μετα το καλοκαιρι. Αποφασισα να το κανω τωρα μιας και το βαπορι ξεκουραζεται.
Το παρακατω ΒΙΝΤΕΟ (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=4174) ειναι το τελευταιο που βλεπετε απο εμενα μιας και προσωπικα ενω κοπιασα να συλλεξω τα πλανα το αποτελεσμα εξ αιτιας του οτι η ληψη εγινε με φωτογραφικη μηχανη και η επεξεργασια με ενα προγραμμα προβληματικο και μικρων δυνατοτητων δεν με ικανοποιει. Το κανω μονο και μονο γιατι μου πηρε απιστευτη ωρα να δεσω τις εναλαγες μουσικης και εικονας. Ισως καποια στιγμη με αλλο υλικο να ξαναδοκιμασω κατι αναλογο.
Το αφιερωνω λοιπον σε ολους εσας φιλους, εχθρους η αδιαφορουντες την Ποπην. Ειδικοτερες αφιερωσεις στον Doctor Frost στην κυρια Λεου στους αγαπητους Ραφηνιωτες και στους αδελφους Τηνιους.
αγαπητε φιλε Βοσκε.Το βιντεακι σου εξαιρετικο αν και δεν βλεπω πουθενα τα προβατα που μου ειχες στειλει για τα γενεθλια μου......που τα εβαλες?ταληρουμπα απο μενα
Ευχαριστώ Αντώνη για την αφιέρωση, αλλά μην γράφεις οτι είναι η τελευταια φορά και τέτοια χαζά...ο Doctor Frost είναι εδώ για να σε κάνει καλά... και να σου βρεί το κατάλληλο πρόγραμμα που θα σου απλουστεύσει τη ζωή.;)
BEN BRUCE
07-03-2009, 20:50
Πηνελοπη α. το 1993 στη ραφηνα αφιερωμενη στον φιλο μας rocinante
31623
Rocinante
07-03-2009, 21:59
Πηνελοπη α. το 1993 στη ραφηνα αφιερωμενη στον φιλο μας rocinante
16 χρονια πριν και πολυ πιο νεα.
Σε ευχαριστω πολυ φιλε BEN BRUCE.
Χαζολογόντας προχθές στην Ερέτρια ανκάλυψα μια άλλη Πηνελόπη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4554) που επειδή την αφιερώνω στον Αντώνη (ρόσι), θα την πούμε κι αυτήν Α. Είναι το μόνο θέμα που θα διάβαζες αυτή την ααφιέρωση και παρόλο που είμαι off topic, σου την αφιερώνω και σου εύχομαι με ένα τέτοιο να ταξιδέψεις το Αιγαίο, να φιλοσοφίσεις και να γράψεις ... γιατί η πένα σου έχει ουσία!
Rocinante
08-03-2009, 23:22
Χαζολογόντας προχθές στην Ερέτρια ανκάλυψα μια άλλη Πηνελόπη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4554) που επειδή την αφιερώνω στον Αντώνη (ρόσι), θα την πούμε κι αυτήν Α. Είναι το μόνο θέμα που θα διάβαζες αυτή την ααφιέρωση και παρόλο που είμαι off topic, σου την αφιερώνω και σου εύχομαι με ένα τέτοιο να ταξιδέψεις το Αιγαίο, να φιλοσοφίσεις και να γράψεις ... γιατί η πένα σου έχει ουσία!
Προ ολιγων ημερων εκλεισα ενα χρονο παρουσιας.
Θεωρω την υπεροχη αυτη φωτογραφια κατι σαν δωρο επετειακο.
Το φορουμ εχει αλλαξει πολυ απο τοτε γιγαντωθηκε οσο δεν φανταζοταν κανενας. Πραγματικα επεσες διανα στην σκεψη σου οτι θα "τσιμπαγα" διοτι ειναι πλεον αδυνατο να παρακολουθω ολα τα θεματα και αισθανομαι ασχημα οταν καποιοι "συνταξιδιωτες" μου αφιερωνουν κατι και το βλεπω μετα απο καιρο πολλες φορες τυχαια.
Μικρο βεβαια το σκαφος που μου προσφερεις αλλα θα ταξιδεψω και με αυτο οπως εχω κανει εδω και ενα χρονο με τοσα αλλα μεγαλυτερα και βεβαια παντα με παρεα. Την παρεα (και οχι απλως μελη) του Nautilia.gr
Το ταξιδι λοιπον συνεχιζεται...
Γειά να μην χάνουμε τα ίχνη της Πόπης...;)
31755
Και μία κοντινή για τους fan...:D
31756
leonidas
09-03-2009, 15:51
Καλησπερα ομορφο φορουμ,:D
αλλο ενα ρεπορταζ για το ομορφο αυτο καραβι απο
το αξεχαστο καραβολατρικο ταξιδι μου στην Ανδρο
στις 26/1/2009...
Αυτο το ρεπορταζ ειναι 6 βιντεο .
Καθενα εχει τη δικια του ''μυρωδια'' απο την Πηνελοπη μας...
Λοιπον,
Το πρωτο βιντεο δειχνει το πρυμνιαιο καταστρωμα
του deck 6. (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=4558)
Το δευτερο βιντεο δειχνει το εξωτερικο καταστρωμα
του πλοιου sun deck το deck 7 και την τσιμινιερα μεχρι
και την αριστερη βαρδιολα.(deck 8) (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=4559)
Το τριτο βιντεο δειχνει τη θαλασσα που σκιζεται απο το περασμα της Ποπης απο τη δεξια μερια του πλοιου πισω απο τη δεξια βαρδιολα. (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=4560)
Το τεταρτο βιντεο δειχνει πιο πολυ το Γαυριο αλλα και τα απονερα του καραβιου στην μανουβρα για να παρκαρει. (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=4561)
Το πεμπτο βιντεο δειχνει την φορτωση της Πηνελοπης στο Γαυριο (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=4562)
και
Το εκτο βιντεο δειχνει τα απονερα που αφηνει πισω της
για Ραφηνα αργα το απογευμα. (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=4564)
Επλιζω να μην σας κουρασω αν και τα βιντεο ειναι μικρα.
Επισης ζητω συγνωμη για την ποιοτητα του βιντεο 2
επειδη ο ηλιος χτυπαγε το κινητο...:rolleyes:
Τελος.......
...enjoy
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΟΥ!!!!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ!
31844
Rocinante
09-03-2009, 18:49
Polykas σε ευχαριστω για τον κοπο σου να πας ως εκει αν και δηλωμενος φαν του Laurent:D
Εγω δεν ξερω ποτε και αν θα παω...
Λεωνιδα βλεπω οτι το σκαναρισες το βαπορι. Μπραβο !!!
Η εμπειρία μου όπως αναφέρεται στο θέμα του Θεολόγος Π (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=179382&postcount=279) είχε ένα κερασάκι στην τούρτα και μια συνάντηση (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=4617) στο Γαυρίο, που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση. Για όλα όλα τα μέλη του ναυτιλία.
cpt babis
09-03-2009, 21:51
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!
scoufgian
10-03-2009, 16:00
Η εμπειρία μου όπως αναφέρεται στο θέμα του Θεολόγος Π (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=179382&postcount=279) είχε ένα κερασάκι στην τούρτα και μια συνάντηση (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=4617) στο Γαυρίο, που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση. Για όλα όλα τα μέλη του ναυτιλία.
το διδυμο Leo-Frost ξαναχτυπησε........μπραβο παιδια.Καταπληκτικο
BEN BRUCE
10-03-2009, 17:13
Ας παμε λιγο πιο παλια τον ιουνιο του 1996!Αφιερωμενη στον rocinante που του αρεσει ιδιαιτερα.
32034
Thanasis89
10-03-2009, 21:56
Ben σου λείπει και σκαλίζεις το παρελθόν της ; ;) Σύντομα θα την ξανακούσεις να μπαίνει στο λιμάνι της Ραφήνας ! Υπέροχη φωτογραφία ! :D
Nissos Mykonos
10-03-2009, 22:08
Ben φανταστική φωτογραφία!!Η Ποπάρα μας δεν έχει χάσει την αρχοντιά-ομορφιά της μετά από 13 χρόνια!!
Rocinante
10-03-2009, 22:08
Ben σου λείπει και σκαλίζεις το παρελθόν της ; ;) Σύντομα θα την ξανακούσεις να μπαίνει στο λιμάνι της Ραφήνας ! Υπέροχη φωτογραφία ! :D
Μπα Θαναση μου ο BEN BRUCE εχει αλλες αγαπες:D
Ασε δε που το πιο αγαπητο του πλοιο δεν υπαρχει πια. Οπως και το δικο μου βεβαια. Και εκει τελειωνουν οι ομοιοτητες μιας και το δικο μου ηταν μπλε το δικο του ασπρο, με δυο φουγαρα το δικο του με ενα το δικο μου κλπ. Το μονο κοινο ειναι οτι πηγαιναν Τηνο Μυκονο.
ΒΕΝ σε ευχαριστω για ακομα μια φορα.
raflucgr
12-03-2009, 12:10
Sailing out of Gavrio bound for Tinos on 26/07/08.
Lucas
32182
Σάββατο μεσημέρι 13/9/2008 Λιμάνι Τήνου.
Προσπέρασμα του Άσπρου στον Μπλέ.
33024
33025
33026
33027
33028
Rocinante
16-03-2009, 22:23
Αποκαλυπτικες ;) να τα βλεπουν μερικοι....:D
ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!
Η συνέχεια και νέτα !!!
33029
33030
33031
33032
33033
hayabusa
16-03-2009, 22:45
εξαιρετικές φωτογραφίες. από τις καλύτερες θα έλεγα αφού ξεφεύγουν από την στενή απεικόνιση του πλοίου που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. μπράβο !
parianos
16-03-2009, 23:03
Πολυ ωραιες φωτο και μπραβο στον Καρολο...παρατηρησατε στην αριστερη βαρδιολα του Πηνελοπη Α. στις πρωτες φωτο οτι ειχε κοσμο, πολυ τυχεροι ειναι αυτοι...
hayabusa
16-03-2009, 23:07
και εγώ πάντοτε εκεί στέκομαι όποτε ταξιδεύω με το βαπόρι. βέβαια έχει και τα μειονετήματα του. θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν δύο χρόνια, το καλοκαίρι του 2007 που ενώ πλησιάζαμε στην Άνδρο (ο καιρός εξαιρετικός) κάποιος επιβάτης τάραξε την γαλήνη που επικρατούσε αφού πατησε την σφυρίχτρα του πλοίου (δεν έχω ιδέα πως τα κατάφερε, αλλά λογικά θα υπάρχει πρόσβαση και από τη βαρδιόλα). οι αξιωματικοί της γέφυρας βγήκαν έξαλλοι έξω και αν ήταν στο χέρι τους έδειξαν πως θα τον πέταγαν άνετα στη θάλασσα. :D
tony1987
17-03-2009, 01:58
ημουν μικρος 10-11 χρονων...στη τηνο...θα φευγαμε οικογενειακα για ραφηνα ,ειχε 7-8 μποφωρ και θα ταξιδευαμε με το πλοιο αυτο...ΠΗΝΕΛΟΠΗ...τι και αν ειχε κυμα...το συγκεκριμενο δε καταλαβαινε τπτ...ειχε μια καποια κλιση(δε ξερω απο που προερχοταν)...αλλα εντυπωση μου κανε που δε κουνουσε καθολου σε αντιθεση με αλλα πλοια που εχω ανεβει οπως το αλκαιος που...με 8 μποφωρ κοντεψε να βουλιαξεθ:-P
giorgos_249
18-03-2009, 17:07
Η συνέχεια και νέτα !!!
33029
33030
33031
33032
33033
Πολύ ωραίες φωτογραφίες αλλα γιατί ταξιδεύουν δίπλα - δίπλα; Ούτε αγώνες να έβαζαν.....
Πολύ ωραίες φωτογραφίες αλλα γιατί ταξιδεύουν δίπλα - δίπλα; Ούτε αγώνες να έβαζαν.....
Λογικά η Πόπη φτάνει από Ανδρο και το Aqua από Μύκονο.
BULKERMAN
18-03-2009, 19:58
φιλε γιωργο και τα δυο απο ραφηνα - ανδρο ερχονται.πρεπει να ναι σαββατο πρωι οπου το aqua ξεκιναει στις 7:30 και η ποπη στις 7:40.
φιλε γιωργο και τα δυο απο ραφηνα - ανδρο ερχονται.πρεπει να ναι σαββατο πρωι οπου το aqua ξεκιναει στις 7:30 και η ποπη στις 7:40.
Παιδιά είναι Σάββατο 13-9-08.
Από Άνδρο έφυγε για Τήνο πρώτο το Aqua Jewel.
Η πρώτη φωτογραφία στην Τήνο είναι τραβηγμένη στις 11:22' και η τελευταία στο νέτα του Πινελόπη, και το Aqua να κάνει ακόμη ανάποδα είναι 11:40'
jimmy_techsound
18-03-2009, 21:31
Αγώνες λέει.... που να δεις το καλοκαίρι στα πρωινά δρομολόγια στο λιμάνι Άνδρου έρχονται 3 από Ραφήνα και ένα από Τήνο και επειδή είναι γεμάτα από κόσμο μέχρι να ξεφορτώσουν συμπίπτουν και γίνετε πανικός σ ένα λιμάνι ο θεός να το κάνει
Nissos Mykonos
18-03-2009, 21:39
Όποτε και να είναι τραβηγμένες οι φώτο σου Κάρολε αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις πανέμορφες φώτο που τράβηξες με δύο πολύ όμορφα πλοία που κοσμούν τις θάλασσες μας!!!Μπράβο και πάλι!!!
Κάρολε οι φωτο σου είναι σκέτα διαμάντια!! Χίλια μπράβο!!!
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ* 2004...Η ΠΟΠΗ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ., ΚΑΤΑΠΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ....
33443
33445
33446
Nissos Mykonos
21-03-2009, 23:13
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ* 2004...Η ΠΟΠΗ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ., ΚΑΤΑΠΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ....
33443
33445
33446
Capten4 πολύ όμορφες οι ιστορικές φωτογραφίες σου σε ευχαριστούμε πολύ!!Αρε εποχές..Τα δύο αδέλφια να κοντράρονται κατά την είσοδο τους στο λιμάνι της Ραφήνας...Εικόνες που δυστυχώς δεν πρόκειται να ξαναδουμε..:(:(
ΚΑΙ ΕΔΩ , ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ....
33453
33454
Rocinante
21-03-2009, 23:22
Ατελειωτα τα βελη στη φαρετρα του Capten 4...
Captain_Nionios
22-03-2009, 01:25
ΕΚΛΗΚΤΙΚΟΣ, ειδικα η πρωτη παρτιδα με τα δυο αδερφα ειναι ΟΛΑ τα λεφτα. Να σαι καλα capten4. Συλλεκτικες και ζωντανες φωτογραφιες.
Δηλαδί και τα τρία θα σας πειράξει να τα δείτε μαζί ε ;;;
33463
Δηλαδί και τα τρία θα σας πειράξει να τα δείτε μαζί ε ;;;
Να ευχαριστήσετε τον ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ!!! CAPTEN4
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΡΟΛΕ!! Η ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2004.....ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΛΕΥΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΘΑΝΑΤΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ
33471
Vortigern
22-03-2009, 02:39
E ειστε τρελοι τι να πω....δν εχω λογια!!!Ειναι πολυ ομορφο να βλεπεις κατι τετοιες φωτο....μπραβο και παλι μπραβο και στους 2!!!!
ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ -ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ- ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ,ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΔΥΜΑ-ΑΠΟ ΠΡΥΜΑ -ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1996, ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1993, ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΚ....
33472
33473
33474
Rocinante
22-03-2009, 10:59
Απιστευτα πραγματα !!!! 2 δεκαετιες μετα την καθελκηση να φωτογραφιζονται μαζι στην αλλη γωνια της Ευρωπης τα CF1 CF2 CF3 !!!!!
Ουτε ο ιδιος ο σχεδιαστης τους δεν θα το περιμενε αυτο....
Capten 4 και Κάρολε,εκπληκτικές οι φωτογραφίες σας!!!
Κανονιές μεγάλες θα έλεγα..!!
Σας ευχαριστούμε πολύ!!
nickosps
22-03-2009, 12:07
Παιδιά οι φωτογραφίες είναι φανταστικές! Είναι απίστευτο που είναι και τα τρία αδέρφια μαζί! Έχω πάθει πλάκα! Συγχαρητήρια!!!:D
Nissos Mykonos
22-03-2009, 13:36
Καλά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τις φανταστικές φωτογραφίες με τα τρία αδέλφια μαζί!!!Μπράβο capten4!!!Σε ευχαριστούμε πολύ!!!
MILTIADIS
22-03-2009, 14:43
φοβερες οι φωτο της πηνελοπης και την οικογενειας της!:)μπραβο captain4!
moutsokwstas
22-03-2009, 15:05
η ραφηνα στις δοξες της κρινοντας τη φωτο που βλεπω κι οφειλω να πω οτι ειναι καταπληκτικη!
apollo_express
22-03-2009, 15:51
Όλες οι φωτογραφίες είναι τέλειες, αλλά αυτές με τα τρία αδερφάκια είναι ΑΨΟΓΕΣ!!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ GALLERY , ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΑ
Καλησπέρα κι από μένα!!! Και μπράβο σε όλους για τις υπέροχες φώτο της Πηνελόπης μας!!!! Και αν μπορεί κανείς σας παρακαλώ ας μας δείξει και καμιά φώτο με το στίγμα της;)...
BEN BRUCE
22-03-2009, 18:45
Μπραβο capten 4 που μοιραζεσαι της φωτο μαζι μας, πρεπει να εισαι ο θεος της ραφηνας και συγνωμη για την υπερβολη αλλα ετσι ειναι!
Οι φωτογραφίες τηε Πηνελόπης είναι απίστευτρες, αλλά αυτές με τα τρία αδέλφια είναι ανεπανάληπτες και όπως λέει ο Ben Bruce για τον εκδότη..
Θ ε ϊ κ έ ς. capten4 πολλές ευχαρστίες που τις μοιράζεσαι μαζί μας.
Μπραβο capten 4 που μοιραζεσαι της φωτο μαζι μας, πρεπει να εισαι ο θεος της ραφηνας και συγνωμη για την υπερβολη αλλα ετσι ειναι!
Δηλαδί εμείς είμαστε οι Άγγελοι ;
ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΤΕ....ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ.....ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ !!
BEN BRUCE
24-03-2009, 08:30
Οχι δεν τα παραλεμε απλα λεμε την αληθεια, ειναι γνωστη η τιτανια προσφορα σου ,στα της ραφηνας, για πανω απο 30 χρονια με ανεκτμητα ντοκουμεντα τοσο απο αψυχο τοσο και εμψυχο υλικο σε ευχαριστουμε capten4 και συνεχεισε!
Το πηνελοπη ποτε ξανααρχιζει τα δρομολογια του ξερετε?
Kάποιο έκτακτο πρόβλημα, που έβγαλε το ΑΝAMCARA 3,το οποίο αποδεξαμενίστηκε το μεσημέρι, πήγε πίσω το πρόγραμμα του δεξαμενισμού της Πόπης, για της 26 Μαρτίου.Υπομονή λοιπόν οι fan του πλοίου...;)
Και μία φωτό του ΑΝAMCARA 3 κατά την έξοδο του από την δεξαμενή.
33777
Rocinante
24-03-2009, 22:58
Kάποιο έκτακτο πρόβλημα, που έβγαλε το ΑΝAMCARA 3,το οποίο αποδεξαμενίστηκε το μεσημέρι, πήγε πίσω το πρόγραμμα του δεξαμενισμού της Πόπης, για της 26 Μαρτίου.Υπομονή λοιπόν οι fan του πλοίου...;)
Και μία φωτό του ΑΝAMCARA 3 κατά την έξοδο του από την δεξαμενή.
Τι ειναι αυτο???
Σαν περιπτερο με βαρδιολες....
Άμα πάω και το βουλιάξω, άνετα μπαίνει η Πηνελόπη μεθαύριο στη δεξαμενή;)!!!!! Ένα μήνα και κάτι λείπει η Πόπη από τη γραμμή μας και θα καθυστερήσει γι αυτό το πράγμα?? Αχ....
sylver23
25-03-2009, 00:22
εγω παντως που πηγα ραφηνα σημερα ηταν πολυ ομορφα χωρις αυτην!
Thanasis89
25-03-2009, 00:45
εγω παντως που πηγα ραφηνα σημερα ηταν πολυ ομορφα χωρις αυτην!
Επειδή θέλω να βγάλω τους άλλους από τον κόπο να σου τα χώσουν στα χώνω εγώ ! Τι λες ρε Συλβέστρο μπλα μπλα μπλα... :p
Πάντως παιδιά καραβάκι είναι και αυτό έχει κι αυτό τις ανάγκες του ! Το περίπτερο με τις βαρδιόλες εννοώ... :D Επιτυχημένο !
Στην Μεγάλη Δεξαμενή Βασιλειάδη για καλλωπισμό...:D
hayabusa
26-03-2009, 13:55
ώρα να πιάσουν δουλειά οι ρεπόρτερ :D
Μπηκε τελικα η Ποπαρα για δεξαμενισμο,σε ποσο καιρο θα ειναι ετοιμη?
sylver23
26-03-2009, 18:00
συμφωνα με τον ολπ αυριο θα ειναι ετοιμη
συμφωνα με τον ολπ αυριο θα ειναι ετοιμη
Μάλλον για Δευτέρα πάει...;)
Μάλλον για Δευτέρα πάει...;)
Έπεσε από την δεξαμενή η αγαπημένη Πόπη...:D
Ωραια ποτε ξαναπιανει δουλεια η Ποπαρα?Θα περασει απο τον Πειραια?
sylver23
30-03-2009, 13:34
θα ξαναπαει για λιγο στον μωλο δεη και αρχες απριλη ξεκιναει..!
Nautikos II
31-03-2009, 08:18
Μια φωτο απο τη χθεσινη εξοδο της Ποπης
34263
Speedkiller
31-03-2009, 08:20
Μια φωτο απο τη χθεσινη εξοδο της Ποπης
34263
Ευχαριστούμε Ναυτικέ!Απ ότι βλέπω την άγκυρα δεν την έχουν κουμπώσει καλά ακόμα!
Nautikos II
31-03-2009, 08:23
Ευχαριστούμε Ναυτικέ!Απ ότι βλέπω την άγκυρα δεν την έχουν κουμπώσει καλά ακόμα!
Να σαι καλα φιλε μου, αστραψε το πλοιο
34264
Καθαρο και ετοιμο να αναλαβει ξανα το δρομολογιο του.:D
Nick_Pet
31-03-2009, 08:55
Φρεσκαρισμένη και έτοιμη για το Πάσχα :D
Nissos Mykonos
31-03-2009, 13:34
Κούκλα έγινε η Πόπη μας!!Άντε τώρα να ξεκινήσει τα δρομολόγια στις 9-4 και μάλλον το καλοκαίρι θα κάνω ένα ταξιδάκι μαζί της!!
ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΩΝ ΟΚΙΩΝ ΝΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΑΛΟΥ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΚΙΑ ΑΣΠΡΑ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΟΥΚΛΑ....
aeroplanos
31-03-2009, 16:56
Μια αποροία...Γιατί ρυμουλκείται και δεν παει με ιδία μέσα?
Αυτο νομιζω απαγορευεται μετα απο δεξαμενισμο.
aeroplanos
31-03-2009, 18:39
Αυτο νομιζω απαγορευεται μετα απο δεξαμενισμο.
...μπορεί να έχει να κάνει και με την συντήρηση των μηχανών.Υπόθεση κάνω:confused:. Ευχαριστώ πάντως. Όπως και να εχει το πράγμα... κούκλα η φρεσκαρισμένη Γαλλίδα...απο τα ωραίοτερα βαπόρια μου...θα την θαυμάζω αυτό το καλοκαίρι από Ραφήνα μιας και είμαι συχνός επισκέπτης
Rocinante
31-03-2009, 21:22
Ναυτικε σε ευχαριστω για ακομα μια φορα για τις υπεροχες φωτογραφιες που μας προσφερεις. Και χωρις πλακα οποτε ο Nautikos II εχει βγαλει το πλοιο φωτογραφια το αποτελεσμα ειναι μοναδικο.
Πολυ καλο το βαψιμο μιας και ποτε δεν θυμαμε το πλοιο να ειναι τοσο χαλια. Απο καλοπισμους λοιπον παμε καλα, κατι ψιλοανακαινησεις γινανε απ οτι εμαθα, το ζητουμενο ειναι αν επιστρεψει οπως και περισι εντυπωσιακα με ταχυτητες πρωτογνωρες.
Σε βερσιόν Κυρτάτα (απο το ρακιτζιό στο Φαλατάδο). ... Πηνελόπη το όνομά του, Αη Νικόλα μου κοντά του..... και την ώρα θα πηγαίνει με 22 μίλιαααα :shock:. Επιτέλους ξύπνησε και ο ρόσι απο την χειμερία νάρκη του μαζί με την Ποπάρα και .... Καλά ταξίδια!!!
Vortigern
31-03-2009, 21:44
Oμορφη οπως παντα!!!!Μαρεσει η φωτο του Ναυτικου....γιατι βγαινει ενας βαπορας και πισω του διακρινεται ο αδελφος τις!!!!
Ροσι τωρα που την καθαρισανε και την περιποιηθηκανε την Ποπη να δω που θα βαζεις το φορτηγο με τις πατατες:p;)
scoufgian
31-03-2009, 21:45
Σε βερσιόν Κυρτάτα (απο το ρακιτζιό στο Φαλατάδο). ... Πηνελόπη το όνομά του, Αη Νικόλα μου κοντά του..... και την ώρα θα πηγαίνει με 22 μίλιαααα :shock:. Επιτέλους ξύπνησε και ο ρόσι απο την χειμερία νάρκη του μαζί με την Ποπάρα και .... Καλά ταξίδια!!!
για στειλε κανα λεξικο σπιτι γιατι εσυ κι ο roci θα μας τρελανετε.........:p:pζουρλοι ειστε?αμα σας περιλαβω και τους 2 πιστευω οτι θα ξεπερασετε τα 22 μιλια της Ποπαρας
dimitris
31-03-2009, 21:50
Για αφηστε το τραγουδακι για τα 22 μιλια μην γινει χαμος εδω ε, για αλλο ειναι γραμμενο?:D
ακους εκει...:p
Διευκρίνησα ..... και βάζω το ενδιάμεσο¨
...΄σαν την Πόπη το καράβι ένα γίνεται στα χίλια και την ώρα θα πηγαίνει με 22 μίλια.... wow!
Vortigern
31-03-2009, 21:55
Διευκρίνησα ..... και βάζω το ενδιάμεσο¨
...΄Σαν την Πόπη το κάράβι ένα γίνεται στα χίλια και την ώρα θα πηγαίνει με 22 μίλια.... wow!
Για περνα αυριο απο το γραφειο μου να μιλισουμε για καμια δισκογραφια....:p
Rocinante
31-03-2009, 22:19
Leo αυτοι νομιζουν οτι δεν υπαρχει τετοιο τραγουδι. Οταν κατεβεις για κανε μια ηχογραφηση να το ακουσουν και στην καλοκαιρινη συναντηση θα τους βαλω να το τραγουδησουν. Και ξερεις ποιους?
Οχ τς φιλ τ βαποριου.
Τς αλλ.....
Επειδή είστε εδώ όλα τα παλιόπαιδα... σας λέω ότι ένα ταξιδάκι σύντομα θα το κάνουμε στην Τήνο. Ημερήσιο.... αυφημερόν απο Πειραιά, οπότε θα φέρουμε τα αποδεικτικά στοιχεία. Θα μας ξεναγήσουνε ο Λάκης, ο Νοτιάς και ο Πολύκας στα στέκια των απίστευτων φωτογραφιών τους... στην 3ωρη στάση στην Τήνο :D κλπ κλπ
Επειδή είστε εδώ όλα τα παλιόπαιδα... σας λέω ότι ένα ταξιδάκι σύντομα θα το κάνουμε στην Τήνο. Ημερήσιο.... αυφημερόν απο Πειραιά, οπότε θα φέρουμε τα αποδεικτικά στοιχεία. Θα μας ξεναγήσουνε ο Λάκης, ο Νοτιάς και ο Πολύκας στα στέκια των απίστευτων φωτογραφιών τους... στην 3ωρη στάση στην Τήνο :D κλπ κλπ
Άντε να μαζευτούμε αρκετά παλαιόπαιδα, για το ταξίδι ενοώ.
Rocinante
31-03-2009, 22:40
ΝΑ ΠΑΤΕ....
Εγω σε Blue star something δε μπαινω...
Θα παρω τον Διονυση και τον Θαναση και θα ταξιδεψουμε με Ποπη.
Θα σας περιμενουμε στο λιμανι αφου θα εχουμε φωτογραφισει και την αφιξη του Superfery II :D
Πρός όλα τα παλιόπαιδα και παλαιόπαιδα.
ΦΟΥΝΤΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ !!!
34331
34332
34333
34334
Η ΠΟΠΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΡΕΣΚΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ!
:oops: (Ζητώ ταπεινά συγνωμη για την ποιότητα και κυρίως της 2ης, αλλά αν δεν κανω λάθος δεν υπάρχει προς το παρόν άλλη φωτό από τον δεξαμενισμό της οπότε είπα να τις ανεβάσω. Ηταν ότι καλύτερο μπορούσα την συγκεκριμένη στιγμη!)
giannisk88
01-04-2009, 00:05
Οι φωτό και των δύο σας είναι απλά φοβερές.
Και Noulos μήν ανησυχείς για τίποτα!!!Οι φωτό είναι μιά χαρα!!
dimitris
01-04-2009, 00:16
Η ΠΟΠΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΡΕΣΚΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ!
:oops: (Ζητώ ταπεινά συγνωμη για την ποιότητα και κυρίως της 2ης, αλλά αν δεν κανω λάθος δεν υπάρχει προς το παρόν άλλη φωτό από τον δεξαμενισμό της οπότε είπα να τις ανεβάσω. Ηταν ότι καλύτερο μπορούσα την συγκεκριμένη στιγμη!)
κανεις λαθος αλλα δεκτες και οι δικες σου;)
στο θεμα δεξαμενισμοι επιβατικων πλοιων και απο αυτην (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=27197&page=89) τη σελιδα του θεματος και κατω εχει φετινο δεξαμενισμο ΠΟΠΗΣ:D
κανεις λαθος αλλα δεκτες και οι δικες σου;)
στο θεμα δεξαμενισμοι επιβατικων πλοιων και απο αυτην (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=27197&page=89) τη σελιδα του θεματος και κατω εχει φετινο δεξαμενισμο ΠΟΠΗΣ:D
Μου αρέσει που κοίταζα αν υπάρχουν άλλες. Α ρε στραβωμάρααα!!! :rolleyes:
Καταπληκτική η φωτό σου Δημήτρη!
Μπραβο φωτο παιδια.Εσυ φιλε Δημητρη εχεις κλεισει στο να τραβας φωτο τα καραβια κατα τον δεξαμενισμο τους μπραβο.:D
Τέλειες οι φώτο της Πηνελόπης μας και εδώ και στο θέμα του δεξαμενισμού!!!! Λάμπει επιτέλους το καράβι μας και είναι έτοιμο για να γυρίσει στο καθήκον του:p:p!!!! Ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη και noulos:D
dimitris
01-04-2009, 16:54
Εχει και του Συλβερ στην γκαλερυ παιδια!!!;)
BEN BRUCE
01-04-2009, 21:20
ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α. στη δεξαμενη βασιλειαδη
34379
Ακομα και στους τειχους το γραφουνε καλα τοσο φανατικοι με το καραβι.:D:):p
ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α. στη δεξαμενη βασιλειαδη
34379
Όμορφη και καλλιτεχνική φωτό BEN BRUCE...;)
dimitris
08-04-2009, 17:10
Δοκιμαστικο στον Σαρωνικο παρουσια κλιμακιου επιθεωρησης εμπορικων πλοιων αυτη την στιγμη η "Ποπη" του φιλου μας του roci;)
μεχρι 18,7 πηγε αδελφε.......
Σημερα ηταν να κανει το πρωτο του δρομολογιο...Το εκανε τελικα;;;γιατι στο αις δεν το βλεπω πουθενα:confused::confused:
Naias II
09-04-2009, 15:20
Γνωρίζει κανείς γιατί ακυρώθηκε το σημερινό δρομολόγιο?
Σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά στην επιθεώρηση αφού πήγε πίσω το πρόγραμμα. Ξέρετε όσο μεγαλώνει ένα πλοίο τόσο περισσότερο και λεπτομερέστερα επιθεωρείται..... Αυτό συνεπάγεται καθυστερήσεις και χρόνο αποκατάστασης :rolleyes:
Nick_Pet
10-04-2009, 21:53
Απ' ότι φαίνεται από το AIS, σε λίγο θα είναι και πάλι στη Ραφήνα :D
opelmanos
10-04-2009, 22:11
Που είσαι ρε ΑΠΟΛΩΝΝΑ να δείς το ωραία αδερφούλα έχεις. Να τη χαίρεσαι
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΑΦΙΞΗ, ΣΤΙΣ 2300 ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ....
35307
35308
35309
35310
Η απαστράπτουσα κυρία της Ραφήνας φρέσκια φρέσκια για την σεζόν. Ευχαριστούμε capten4, Καλά ταξίδια Πηνελόπη Α
BEN BRUCE
11-04-2009, 08:20
Καλα ταξιδια στην κυρια της ραφηνας με ανανεωμενους εσωτερικους χωρους ,σαλονι μακεδονια, και φρεσκοβαμενο απο ακρη σε ακρη ευχαριστουμε τον γνωστο στους κολπους της ραφηνας απο την πολυετη προσφορα του στα εκει τεκτενομενα capten 4 για τις υπεροχες φωτο!
scoufgian
11-04-2009, 19:40
και η Ποπη στη πρωτη απογευματινη της αφιξη στη Ραφηνα μετα το καθησιο της
35399
35400
Καλά ταξίδια να έχει το βαπόρι μας:D:D!!! Scoufgian λίγο πιο πέρα ήμουν κι εγώ:p;)!!!! Όταν βρω χρόνο θα στείλω και τα πειστήρια...
Vortigern
12-04-2009, 11:20
Καλά ταξίδια να έχει το βαπόρι μας:D:D!!! Scoufgian λίγο πιο πέρα ήμουν κι εγώ!!!! Όταν βρω χρόνο θα στείλω και τα πειστήρια...
Ησουν ποιο περα?Τα λενε αυτα βρε Φανουλα μαζι με τον Ιωαννη ημουν...τα πειστηρια τις επομενες μερες:p:p
opelmanos
12-04-2009, 13:34
Πολύ ξύνει τις ακτές σήμερα η μου φαίνεται?
Φρέσκια φώτο...μυρίζει Τήνο ακόμα...!!!
Για την Φανούλα..!!
35489
sylver23
12-04-2009, 20:21
που δεν κατεβηκε να μας δει αλλα εμεις παντα την αγαπαμε!
.voyager
13-04-2009, 17:12
Η Πόπη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5975) έξω από την Τήνο.
Στο Στέφανο που τρέχαμε μαζί στο λόφο να την "προλάβουμε" ;)
Καταπληκτικές φώτο από όλους παιδιά!!! Αλλά και το μοντέλο δίνει τον καλύτερο εαυτό του!!! Θάνο εσύστη Ραφήνα? Αυτό σόρυ δεν μπορούσα να το φανταστώ, έψαχνα μόνο να δω αν υπάρχει πουθενά κανένα άσπρο "Ικαριώτικο" Renault παρκαρισμένο αλλά τζίφος;)...
Vortigern
13-04-2009, 19:21
Καταπληκτικές φώτο από όλους παιδιά!!! Αλλά και το μοντέλο δίνει τον καλύτερο εαυτό του!!! Θάνο εσύστη Ραφήνα? Αυτό σόρυ δεν μπορούσα να το φανταστώ, έψαχνα μόνο να δω αν υπάρχει πουθενά κανένα άσπρο "Ικαριώτικο" Renault παρκαρισμένο αλλά τζίφος;)...
Eιδου και τα πιστηρια Φανουλα.....
Μια που φευγη απο το Περαμα για να παει Ραφηνα...... 35596
Και μια στην Ραφηνα.......
Συντομα θα ανεβουν καλυτερες στην γκαλερυ...
Αφιερωμενες σε εσενα Φανουλα και στον Ροσι ενωητε.... 35597
Καλορίζικη η νέα θέση της...:D
Ραφήνα 13-4-2009
35606
Και μία πλωριά σημερινή...:D
35608
Η ΠΟΠΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ , ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΓΡΑΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 , ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ....
35609
35610
35611
35612
35613
hayabusa
14-04-2009, 13:57
Και μία πλωριά σημερινή...:D
35608
πάρα πολύ καλή ! :D
sylver23
14-04-2009, 14:10
renault ικαριωτικο ασπρο δεν ειδες στην ραφηνα ,αλλα και εμεις δεν ειδαμε φανουλα τηνιακια στην τηνο!που ησουν βρε??
Για τα μάτια του Rocinante...:cool:;)
35696
35697
35698
DimitrisT
14-04-2009, 20:26
πολύ ωραίες φωτο vinman (http://www.nautilia.gr/forum/member.php?u=4566) ευχαριστώ
Rocinante
14-04-2009, 21:45
Με κολακευει ιδιαιτερα να φωτογραφιζουν καποιοι φιλοι ενα πλοιο και να το συνδιαζουν με εμενα. Vinman και Vortigern σας ευχαριστω πολυ.
Εμαθα δε οτι αφησε πολυ καλες εντυπωσεις το πλοιο στους ταξιδιωτες της Τηνου. Ο καιρος βεβαια δεν βοηθησε για κατι εντυπωσιακο αν εξαιρεσει βεβαια κανεις οτι το πλοιο ειχε δεσει σε 2 λεπτα:rolleyes:
Φιλε Capten 4 σε ευχαριστω για ακομα μια φορα για την προσφορα σου σε ολους εμας.
Όσο και αν δεν ενθουσιάζει (που ενθουσιάζει) η σφυριξιά του σε κάνει να νιώθεις ένα ρίγος .... και αλλάζεις αμέσως άποψη!
sylver23
14-04-2009, 21:57
αντωνη τι ειναι αυτα που λες??ισα ισα απο τα 3 που περασανε ηταν το πιο εντυπωσιακο σε θεμα μανουβρας (αναφερομαι σε σουπερφερυ και θεολογο)
dimitris
15-04-2009, 00:00
οτι ηρθε στην Τηνο το ειδαμε απο τοσα διαφορετικα σημεια... οτι εφυγε κι ολας το ειδε κανεις...???
35746
sylver23
15-04-2009, 00:11
καθιστοι το ειδαμε δημητρη πινοντας τα ουζακια μας !!
γιατι καλες οι φωτο αλλα πολυ καλυτερη η παρεα !!!!
dimitris
15-04-2009, 00:13
καθιστοι το ειδαμε δημητρη πινοντας τα ουζακια μας !!
γιατι καλες οι φωτο αλλα πολυ καλυτερη η παρεα !!!!
σωστα...:rolleyes:
Vortigern
15-04-2009, 07:14
Βγαινοντας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=6022) απο τον διαυλο την Παρασκευη
jimmy_techsound
15-04-2009, 20:40
Πολύ περίεργο…
Βλέπω ότι πηγαίνει προς Τήνο τώρα
είναι έκτακτο λόγω Πάσχα?
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
15-04-2009, 22:09
και βεβαια υπαρχει λογο μεγαλης εβδομαδας
Nαι έχουμε διπλά δρομολόγια.
pontios thessaloniki
15-04-2009, 23:41
την Μ,παρασκευη θα ταψιδεψω με την ποπαρα για Μυκονο,η φωτογραφικη ειναι πανετοιμη;)
Στον καλό φίλο Roci μία σημερινή φωτό της Πόπης...:D
35871
Ωραια φωτογραφια φιλε.Πως παει η Ποπαρα απο αποψη κινησης?
Vortigern
17-04-2009, 14:36
Για ολους τους καλους φιλους τις Ραφηνας!!!
Πηνελοπη Α. (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=6048)
renault ικαριωτικο ασπρο δεν ειδες στην ραφηνα ,αλλα και εμεις δεν ειδαμε φανουλα τηνιακια στην τηνο!που ησουν βρε??
Στο κρεβάτι μου λόγω 6ήμερης αποχής από αυτό:mrgreen:!!! Να με συγχωρείτε παιδιά αλλά σίγουρα καταλαβαίνετε...
Επίσης ευχαριστούμε πολύ για τις πανέμορφες φώτο σας!!!
pontios thessaloniki
21-04-2009, 00:11
Την Mεγαλη Παρασκευη ταξιδευα με την Ποπη για Μυκονο;)Ας αφιερωσω αυτην την φωτο σε ολους και ειδικα στην φιλη φανουλα:D36185
sylver23
21-04-2009, 00:34
νατος ο σταθης!!πολυ ωραια και ''ταξιδιαρικη'' φωτο!!
ΑΠΟΨΙΝΟΣ ΚΑΤΑΠΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΤΑ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΠΙΟ ΜΑΙΤΖΕΒΕΛΑ, ΠΛΟΙΑ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΟΛΛΑ ISO....
36205
36206
36207
36208
36209
ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....
36210
Μπραβο ρε φιλε μαγευτικες οι φωτογραφιες σου με την ΠΟΠΑΡΑ και μην ανυσηχεις μια χαρα ευκρινεια εχουν.:D;):)
Τέλειες φώτο κι από τους 2!!!! Στάθη εσύ θα έχεις αφιέρωμα από τον δικό σου τόπο μόλις βρω χρόνο γιατί τώρα δεν καθόμαστε και πολύ σπίτι:D
Rocinante
21-04-2009, 22:31
ΑΠΟΨΙΝΟΣ ΚΑΤΑΠΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΤΑ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΠΙΟ ΜΑΙΤΖΕΒΕΛΑ, ΠΛΟΙΑ....
Σε ευχαριστουμε capten4 για τις φωτογραφιες και το σχολιο σου...;)
Πηνελόπη Α--- Μύκονος---Πάσχα 2009.
36639
cpt babis
24-04-2009, 23:25
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξύνοντας τις ακτές...:D
36645
Φτάνοντας στην Τήνο...:D
36647