Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Εξπρές Πήγασος [Express Pegasus, Express Dionysos, Espresso Malta, Espresso Venezia]

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

Speedkiller
19-02-2009, 08:53
ειπα να παω κι εγω βραδακι να δω δουλευει η νυχτερινη ληψη?:D
30170

Είναι λίγο κουνημένη!!!Θα μάθεις,θα μάθεις...:razz:

scoufgian
19-02-2009, 08:57
Είναι λίγο κουνημένη!!!Θα μάθεις,θα μάθεις...
αυτο ηθελα να το πω κι εγω αλλα περιμενα καποιον αλλον να το πει πρωτος............:mrgreen::mrgreen:.καποιοι αλλοι χτες το βραδυ προσπαθουσαν να κανουν κατι παρομοιο αλλα απετυχαν.........αντι να βγαζουν πλοια,βγαζαν φαντασματα σε μαυρο φοντο...........:mrgreen::mrgreen:

nikolas200
19-02-2009, 11:43
Διαμάντι η νυκτερινή λήψη της ΠΗΓΑΣΑΡΑΣ

dimitris
19-02-2009, 11:50
Είναι λίγο κουνημένη!!!Θα μάθεις,θα μάθεις...:razz:
Κωστα ειναι στο χερι χωρις τριποδο και με αρκετο αερα...βαλε και λιγο το παρκισον:p
ο Γιαννης ετοιμαζει μια σειρα απο φωτογραφιες σε μια καινουργια ενοτητα που θα φτιαξουμε στο φορουμ... "Πλοια φαντασματα":p:mrgreen:

Speedkiller
19-02-2009, 15:11
Κωστα ειναι στο χερι χωρις τριποδο και με αρκετο αερα...βαλε και λιγο το παρκισον
ο Γιαννης ετοιμαζει μια σειρα απο φωτογραφιες σε μια καινουργια ενοτητα που θα φτιαξουμε στο φορουμ... "Πλοια φαντασματα"

Πλακίτσα κάνω!Ωστόσο είναι κουνημένη λιγουλάκι...;)Και κάπου σχετικα σταθερα ήσουν γιατι με χέρι τοσο φωτεινή και καθαρή δεν παίζει...:)
Εκτος αν σου κατσε τόσο το παρκινσον η την πλακωσες στα ISO...:p

dimitris
19-02-2009, 15:18
Αν κι εχουμε ξεφυγει τελειος απο το θεμα του Πηγασου και δεν πρεπει,
ημουν ακουμπισμενος στον κοκκινο και οσο μπορουσα προσπαθουσα ν'αποφυγω τον αερα iso δεν πειραξα και ουτε χρησιμοποιω καποιο προγραμμα να φτιαχνω τις φωτογραφιες εκτος απο το ν'αλλαζω διαστασεις;)
κι εγω πλακιζω (που λεει μια ψυχη):p

plori
19-02-2009, 16:14
Υπάρχει κάτι νεότερο με την επικείμενη δρομολόγηση του Πήγασος στις Δυτικές γιατί ακούγονται ψίθυροι για την 1η Μαρτίου.Η δικές σας πληροφορίες τι λένε;.

NAXOS
19-02-2009, 16:19
Δεν θελω να απογοητευσω τους "Δυτικους" αλλα το ΠΗΓΑΣΟΣ μαλλον θα παη για την αγονη που κανει τωρα προσωπινα το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Δυστυχως φιλε PLORI το πιο πιθανο ειναι να το χασωμε απο τις Κυκλαδες.

plori
19-02-2009, 16:24
Δεν θελω να απογοητευσω τους "Δυτικους" αλλα το ΠΗΓΑΣΟΣ μαλλον θα παη για την αγονη που κανει τωρα προσωπινα το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Δυστυχως φιλε PLORI το πιο πιθανο ειναι να το χασωμε απο τις Κυκλαδες.
Στην άγονη που κάνει το Σαντορίνη και μάλλον θα πάει και το Πήγασος, πιστεύω οτι είναι για λίγο διάστημα μέχρι να βγεί το Σαμοθράκη,εγώ έτσι νομίζω και όχι για μόνιμη δρομολόγηση των πλοίων της HSW, τώρα μπορεί και να κάνω λάθος είδωμεν.......

nikolas200
19-02-2009, 19:44
Μακάρι plori να το δούμε πάλι στις Κυκλαδες όχι περιστασιακα αλλά μόνιμα

Haddock
19-02-2009, 21:10
Μέχρι να το δούμε στις Κυκλάδες, ας πάρουμε μια γεύση (http://www.youtube.com/watch?v=tHrRl6r4DI4) από το αδελφό του πριν από 20 χρόνια να διαπλέει τη διώρυγα της Κορίνθου με κάπτεν τον Michael Palin να πρωταγωνιστεί στο ταξίδι του BBC. :)

Youtube: Watch in High Quality

cpt babis
19-02-2009, 21:22
αυτο το πλοιο ειναι το σημερινο venezia η grecia που ειναι ιδια με τον πηγασο η κανω λαθος?

Rocinante
19-02-2009, 22:15
αυτο το πλοιο ειναι το σημερινο venezia η grecia που ειναι ιδια με τον πηγασο η κανω λαθος?
Cpt babis το VENEZIA ειναι το Espresso Ravenna. Το Grecia αρχικα λεγοταν Espresso Livorno, To Egitto ειναι αυτο αρχικα γνωστο ως Espresso CAGLIARI ενω υπηρχε και το Espresso Venezia ,το γνωστο μας...
Νικο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ το βιντεακι που ανακαλυψες.

cpt babis
19-02-2009, 22:31
σε ευχαριστω φιλε με καλυψες.

opelmanos
01-03-2009, 23:46
τι γινεται ο πηγασος ρε παιδια?υπαρχει κανενα νεο?ποτε θα ανεβει στο αιγαιο?

dimitris
03-03-2009, 14:22
Ετοιμο να φυγει και το "Εξπρες Πηγασος" απο τον ΝΜΔ αλλα για που? Β.Αιγαιο ή κεντρικο λιμανι? σε λιγο θα δουμε...

Κεντρικο λιμανι ερχεται ο Πηγασος!

AIOLOS KENTERIS II
03-03-2009, 17:43
Γεια σας παιδιά μήπως ξέρετε αν το ΡΟΜΙΛΝΤΑ θα συνέχιση και αυτό το μηνα τα δρομολόγια του για δυτικές κυκλάδες ενω δηλαδή αν εχει πάρει την γραμμή ξανά, γιατι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω μετα τον πρόσφατο διαγωνισμο, δεν εχει δηλωσει ενδιαφέρον κάνεις για αυτη την γραμμή συμπεριλαμβανομένων και κάποιον άγονων που έκανε το εν λόγο βαπόρι.Κατι ειχε ακουστεί για το εξπρες πηγασος αλλα νομιζω το απεριψαν αν γνωρίζει κάνεις τιποτα απο τα παραπάνω? Ας μου πει και μένα?;)

dimitris
07-03-2009, 10:10
Ξεκινησε το "Εξπρες Πηγασος" πριν λιγο απο το λιμανι του Πειραια μαλλον για Β.Αιγαιο...

Giovanaut
07-03-2009, 12:08
ειναι σχεδον σιγουρο πως τη δευτερα θα ανεβει Θεσσαλονικη για το πρωτο του δρομολογιο.....

βαβαια ακομη δεν ειναι απολυτα σιγουρο....

μεχρι το βραδυ θα εχει ξεκαθαρισει...!!!

με το καλο ΠΗΓΑΣΑΚΟ.... σε περιμενουμε πως και πως.....!!!

MYTILENE
08-03-2009, 08:51
Το μόνο σίγουρο είναι οτι σήμερα ξεκινάει από Μυτιλήνη για Λήμνο-Θεσ/νίκη στις 20:15!!!!Πρώτη επίσκεψη του στο λιμάνι της Μυτιλήνης μέχρι αντικατάστασής του από τον ένα και μοναδικό ΒΑΠΟΡΑ;)

scoufgian
08-03-2009, 09:09
Το μόνο σίγουρο είναι οτι σήμερα ξεκινάει από Μυτιλήνη για Λήμνο-Θεσ/νίκη στις 20:15!!!!Πρώτη επίσκεψη του στο λιμάνι της Μυτιλήνης μέχρι αντικατάστασής του από τον ένα και μοναδικό ΒΑΠΟΡΑ;)
ελεγα μπας και κατεβεις για καμια βραδυνη αλλα τι λεω πρωι πρωι!!!!Κατσε να παρω το μηδεν........

Giovanaut
08-03-2009, 12:34
εκτος απροοπτου αυριο το πρωι θα κατεβω στο λιμανι να καλυψω την πρωτη του αφιξη..........(παλι κοπανα στα μαθηματικα....)

με το καλο ΠΗΓΑΣΑΚΟ....

Leo
08-03-2009, 12:45
:DΔεν υπάρχει καμιά άλλη επιλογή εκτός από αυτό που έιπες :p. Έχεις πλέον μπέι στο club "σαν τα μούτρα μας" οπότε καλές λήψεις..

Giovanaut
08-03-2009, 12:46
:DΔεν υπάρχει καμιά άλλη επιλογή εκτός από αυτό που έιπες :p. Έχεις πλέον μπέι στο club "σαν τα μούτρα μας" οπότε καλές λήψεις..

χαχαχ...

κι απο οτι φαινεται δεν υπαρχει γυρισμος.....

sylver23
08-03-2009, 17:29
to ais το εχει κλειστο??ή εγω δεν βλεπω καλα?

cpt babis
08-03-2009, 17:35
to ais το εχει κλειστο??ή εγω δεν βλεπω καλα?
το εχει κλειστο απο χθες φιλε sylver

mitilinios
08-03-2009, 19:45
Πριν λίγο αναχώρησε από το λιμάνι της Μυτιλήνης για Λήμνο - Θεσσαλονίκη.:p Η άφιξη του στη συμπρωτεύουσα αναμένεται λίγο μετά τις 10. Καλοτάξιδο!!!!:D:D

ndimitr93
08-03-2009, 19:52
Πριν λίγο αναχώρησε από το λιμάνι της Μυτιλήνης για Λήμνο - Θεσσαλονίκη.:p Η άφιξη του στη συμπρωτεύουσα αναμένεται λίγο μετά τις 10. Καλοτάξιδο!!!!:D:D

Μόλις ιδρύθηκε το ais της Μυτιλήνης!!! Και προορισμός, και ΕΤΑ και απ' όλα...μόνο βύθισμα λείπει...όσο για ταχύτητα την ξέρουμε...

Giovanaut
09-03-2009, 19:11
Με μεγαλη μας χαρα υποδεχτηκαμε σημερα στο λιμανι της Θεσσαλονικης για πρωτη φορα το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ:
-αφιξη 10.17
-αναχωρηση γυρω στις 17.50 με μια ολιγολεπτη καθυστερη

καλως ηρθες ΠΗΓΑΣΑΚΟ στα νερα μας και καλα ταξιδια....
31845

31846

31847

31848

31849

Giovanaut
09-03-2009, 19:14
υπεροχες οι γραμμες του και πολυ πιο ομορφος και φινετσατος απο κοντα.... μαλλον λογω καταγωγης....

ανεβασα και στο gallery....
31850

31851

31852

cpt babis
09-03-2009, 19:17
υπεροχες οι φωτο σου giovanaut μπραβο!!!

Nissos Mykonos
09-03-2009, 19:30
Πολύ όμορφες φώτο Γιάννη!!Μπράβο!!

thanos75
09-03-2009, 19:46
Ίσως είναι από τα λίγα ποστάλια μας που έχουν ακόμα εξωτερικό πλώριο κατάστρωμα, έχω την εντύπωση...

Vortigern
09-03-2009, 21:48
A ρε Πηγασαρα μου ελειψες και μου λειπεις ακομα!!!!Βαπορας με τα ολα του!!!!Γιαννη δν εχω κατι να πω καλως σας ορισε και πολυ ομορφες οι φωτογραφιες σου

Giovanaut
09-03-2009, 23:24
Σε καταλαβαινω ρε θανο... ειναι πολυ ασχημο να χανεις τα βααπορια που αγαπας..................

και παιδια ευχαριστω ολους για τα σχολια σας.....

http://www.nautilia.gr/gallery.asp?CatId=81&ContentType=Gallery
(η 2η φωτο ειναι απο την αναχωρηση του...)

Vortigern
09-03-2009, 23:35
Σε καταλαβαινω ρε θανο... ειναι πολυ ασχημο να χανεις τα βααπορια που αγαπας..................

και παιδια ευχαριστω ολους για τα σχολια σας.....

http://www.nautilia.gr/gallery.asp?CatId=81&ContentType=Gallery
(η 2η φωτο ειναι απο την αναχωρηση του...)

Γιαννη σχολια σου εχουμε κανει και στην γκαλερη και παλι μπραβο

Τωρα οσο για το βαπορι τι να πω
Αλλο ενα βαπορι το οποιο γυρισε ολοι την Ελλαδα (και δεν το λεω για κακο)

Giovanaut
09-03-2009, 23:56
Γιαννη σχολια σου εχουμε κανει και στην γκαλερη και παλι μπραβο

Τωρα οσο για το βαπορι τι να πω
Αλλο ενα βαπορι το οποιο γυρισε ολοι την Ελλαδα (και δεν το λεω για κακο)
θανο σ ευχαριστω παρα πολυ και χαιρομαι που σου αρεσαν.....
πραγματικα αυτα τα βαπορια παντα θα μας κανουν να συγκινουμαστε και να μενουμε δεμενοι με το παρελθον μας....

ας τα χαρουμε λοιπον για οσο ταξιδευουν.....

sylver23
10-03-2009, 00:15
Γιαννη να ηξερες μονο ποσο σε ζηλευω που ανεβηκες και πανω..αγαπημενο πλοιο ,το εχω πει βεβαια πολλες φορες αυτο.
σε ευχαριστουμε για τις φωτο.
καλα ταξιδια να εχει!

gpav
10-03-2009, 14:25
Οφείλω να ομολογήσω πως αν και δεν μ'άρεσουν τα "παλιά" και "αργα" πλοία(πλην εξαιρέσεων) αυτό έχει υπέροχο σκαρί που ειλικρινα με έχει εντυπωσίασει. Υπεροχοι επίσης οι 2 καταπέλτες του(μετασκευή να φανταστώ...;). Εσωτερικά τι λέει; Υπάρχει καμια φωτογραφία;

υ.γ. υπέροχες οι φώτο σου φίλε μου, αν μου επιτρέπεις κραταω αυτή με τους καταπέλτες στη συλλογή μου.

hsw
10-03-2009, 16:13
Οφείλω να ομολογήσω πως αν και δεν μ'άρεσουν τα "παλιά" και "αργα" πλοία(πλην εξαιρέσεων) αυτό έχει υπέροχο σκαρί που ειλικρινα με έχει εντυπωσίασει. Υπεροχοι επίσης οι 2 καταπέλτες του(μετασκευή να φανταστώ...;). Εσωτερικά τι λέει; Υπάρχει καμια φωτογραφία;

υ.γ. υπέροχες οι φώτο σου φίλε μου, αν μου επιτρέπεις κραταω αυτή με τους καταπέλτες στη συλλογή μου.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του υπάρχουν σε προηγούμενες σελίδες

Giovanaut
10-03-2009, 17:41
Γιαννη να ηξερες μονο ποσο σε ζηλευω που ανεβηκες και πανω..αγαπημενο πλοιο ,το εχω πει βεβαια πολλες φορες αυτο.
σε ευχαριστουμε για τις φωτο.
καλα ταξιδια να εχει!

φιλε Συλβεστρο επειδη εχω καταλαβει ποσο λατρευεις τουτο το βαπορι..
οταν το επισκευτηκα σε σκεφτομουν....

ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια....

Giovanaut
10-03-2009, 17:42

απ το εσωτερικο του δεν εχω τοσο πολλες οσο για το υ.γ....
με μεγαλη μου χαρα...φιλε...

nikolas200
10-03-2009, 18:52
GIOVANAUT ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ

gpav
11-03-2009, 23:00
Το AIS γιατι το έχουν κλειστό τώρα που περιμένω δέμα απο Καβάλα...; Δεν είναι υποχρεωμε΄νοι κανονικα να τα έχουν ανοιχτα;

gpav
12-03-2009, 14:14
Περιμένα στο λιμάνι κανένα μισάωρο αλλά άξιζε τον κόπο...

Πρωινή άφιξη στη Μυτιλήνη...

http://www.imageshack.gr/files/8dloxek2ddjx1ialmi0l_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=8dloxek2ddjx1ialmi0l.jpg)

Ωραιός ο Καπτεν με την στροφή του...

http://www.imageshack.gr/files/emgoqo1p5rxnz2orcgh4_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=emgoqo1p5rxnz2orcgh4.jpg)

http://www.imageshack.gr/files/1fbpgs8rzay32ndoo98f_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=1fbpgs8rzay32ndoo98f.jpg)

Ωραίο βαπόρι αλλα με ψιλοχαλάνε οι τσιμινιέρες του...

http://www.imageshack.gr/files/wb2ye8t8ltpi1d1hp29p_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=wb2ye8t8ltpi1d1hp29p.jpg)

Αφιερωμένες σε όλους τους φίλους του forum.

Ζητώ συγνώμη για τυχόν λάθη στο upload(πρώτη φορά ανεβάζω φωτογραφίες) αλλα και για την ανάλυση(αναγκαστικα απο κινητό, με πρόδωσαν οι μπαταρίες της Cybershot).

dimitris
12-03-2009, 15:06
πανε ποτε στον πολεμο χωρις πυρομαχικα?:D
Ευχαριστουμε πολυ!!!;)

Giovanaut
12-03-2009, 15:11
δεν πειραζει φιλε μου....
υπεροχες οι φωτος και ειδικα την ωρα που τις τραβηξες....

gpav
12-03-2009, 15:45
πανε ποτε στον πολεμο χωρις πυρομαχικα?:D
Ευχαριστουμε πολυ!!!;)
Η ατίμη αν αφήσεις την μπαταρία μέσα την αδειάζει... και το κατάλαβα 5.20 το πρωι που πήγα να βάλω ένα φίλτρο για να βγάλω και καμιά ωραία την Μυτιλήνης με ανατολή ηλίου...
Παντως οφειλω να ομολογήσω οτι με εντυπωσίασε πολύ η μανούβρα του! Μπράβο στον Cpt!

Apostolos
12-03-2009, 16:56
Πράγματι... Η πλώρη στη γωνία του Νέου Γ γύρισμα στο μέτρο και με καλό προσανάποδα κώλησε την πρύμη.
Απλα με στεναχωρει και λίγο το γεγονώς οτι οι πατριώτες μου δέν κάναν ποτέ τέτοιες μανουβρες και μας βάζουν τα γυαλιά οι ξενοι....

gpav
12-03-2009, 17:54
Πράγματι... Η πλώρη στη γωνία του Νέου Γ γύρισμα στο μέτρο και με καλό προσανάποδα κώλησε την πρύμη.
Απλα με στεναχωρει και λίγο το γεγονώς οτι οι πατριώτες μου δέν κάναν ποτέ τέτοιες μανουβρες και μας βάζουν τα γυαλιά οι ξενοι....
Απόστολε, ήταν ίσως η καλύτερη μανούβρα που έχω δει... Και φαντάσου το πλοιο και ίσως και ο καπετάνιος προσεγγίζει το λιμάνι για 2η φορα...

Την ώρα που έδενε τους κάβους την πρύμνης μας έκανε λίγο μαντάρα γιατι μάλλον δεν είχε μειώσει τις μηχανές όσο έπρεπε(δεν ξέρω ναυτικούς όρους, σορρυ) που πέταξε αλλα οκ!

Nissos Mykonos
12-03-2009, 19:37
Φίλε gpav σε ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτογραφίες του Πήγασου!!!Να είσαι καλά!!

opelmanos
14-03-2009, 14:44
χτες ταξιδεψα με το πλοιο για πρωτη φορα απο καβαλα για μυτιληνη. δεν εμεινα και πολυ ευχαρηστημενος. εχω την εντυπωση οτι το εχουν παρατησει λιγο το πλοιο στη τυχη του.τι θελω να πω?.εσωτερικα ο χωρος μου φανηκε ανακαινησμενος και τα παντα ηταν καθαρα. οι τουαλετες ομως ειχαν το μαυρο τους το χαλι.βρυσες νηπτιρες και λεκανες ηταν 30 ετειας θυμηζοντας αλλες εποχες.ξηλωμενα εξαεριστικα ριγμενα στο πατωμα.πορτες που κινδινευες να κλειδωθεις και ετοιμες να πεσουν.μηπως ξεχασαν να κανουν και εκει μια αλλαγη?γιατι αραγε?εξωτερικα τα καταστρωματα ηταν σε χειροτερη κατασταση. παγκακια μες τη γλιτσα σιχαινοσουν να κατσεις,το πατωμα ηταν μες τις φουσκες και τα μπαλωματα.ματσακονι πρεπει πανω απο 2 χρονια να μην εχει κανει.γιατι ομως τετοια εγκαταλειψη σ'αυτο το πλοιο?τι σημασια εχει που ειναι παλιο?μηπως εχουν σκοπο να το δωσουν κι'αυτο στη σαος?

opelmanos
20-03-2009, 11:26
που ειναι το καραβι ρε παιδια? χαμενο το εχω

AIOLOS KENTERIS II
20-03-2009, 17:42
Ρε παιδια κικλοφορισε φιμι σημερα στο λιμανι τις φολεγανδρου οτι το πιγασος η το σαντορινι η και τα 2 θα ξεκινισουν δρομολογια για φολεγανδρο και δεν ξερω ποια αλλα λιμανια θα πιανουν ξεκινανε απο αρχες του μινα που μας μπενει γνοριζετε κατι?Παντος σημερα που πιρα το υπουργιο μου ειπαν οτι δεν εχει διλοσει μεχρι σημερα κανεις για τιν γραμι και προσπαθουν να βρουν καποιο πλοιο να βαλουν..Τι να πω αν γνοριζετε κατι πειτε μου και μενα..?

nkr
20-03-2009, 17:58
Θα μεινει πολυ καιρο το πηγασος στην Χιο-Μυτιληνη?

Φάνης Σέμπρος
20-03-2009, 22:40
την τρίτη είχα πάει στη σαλονίκη (ατυχία!) και απο το πρακτορείο μού είπαν απλά οτι φεύγει κάθε δευτέρα στις 17:30, δεν είπαν όμως μέχρι πότε θα καθήσει στη γραμμή.

giovanaut, καταπληκτικές οι φωτογραφίες!
σε άφησαν απλά να ανέβεις στο πλοίο ή ταξίδεψες?
επίσης, τις εξωτερικές τις τράβηξες άνετα? δεν είχε λιμενικούς?
Στο λιμάνι μπαίνεις εύολα? (λείπω 2,5 χρόνια απο τη σαλονίκη, κάποτε πηγαινα κ έβλεπα τον δαίδαλο..)
να κάνω εβδομαδιαία κρουαζιέρα με τον λατρεμένο μου πήγασο, μάλλον "μασάω" (ουτε καν μια βόλτα ως τη σάμο δεν βλέπω...), αλλά ευχαρίστως πετάγομαι ως τη σαλονίκη για φωτογράφιση

Giovanaut
21-03-2009, 11:20
την τρίτη είχα πάει στη σαλονίκη (ατυχία!) και απο το πρακτορείο μού είπαν απλά οτι φεύγει κάθε δευτέρα στις 17:30, δεν είπαν όμως μέχρι πότε θα καθήσει στη γραμμή.

giovanaut, καταπληκτικές οι φωτογραφίες!
σε άφησαν απλά να ανέβεις στο πλοίο ή ταξίδεψες?
επίσης, τις εξωτερικές τις τράβηξες άνετα? δεν είχε λιμενικούς?
Στο λιμάνι μπαίνεις εύολα? (λείπω 2,5 χρόνια απο τη σαλονίκη, κάποτε πηγαινα κ έβλεπα τον δαίδαλο..)
να κάνω εβδομαδιαία κρουαζιέρα με τον λατρεμένο μου πήγασο, μάλλον "μασάω" (ουτε καν μια βόλτα ως τη σάμο δεν βλέπω...), αλλά ευχαρίστως πετάγομαι ως τη σαλονίκη για φωτογράφιση

Φανη καλημερα καλωσορισες στην παρεα μας....
κ ευχαριστω....

στο λιμανι υπαρχουν λιμενικοι αλλα το μονο που κανουν ειναι να φωναζουν περαστε πισω οταν δενει το βαπορι....

την προηγουμενη φορα οταν ειχα κατεβει στο ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΚΙ.... και πηγα μεχρι την πλωρη του... ενας σκυλος αρχισε να με κυνηγαει.... και καποιοι λιμενεργατες μου ειπαν πως βρισκομουν σε σημειο που δεν θα επρεπε....

οπως καταλαβαινεις λοιπον ολα ειναι σχετικα....

οσο για το πλοιο....μπηκα λαθραιος κατα την αποβιβαβαση....

nkr
21-03-2009, 12:19
Ακουσα οτι θα παρει την αγονη του Δ.αιγαιου και το express santorini θα καλυπτει τα δρομολογια του ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.

AIOLOS KENTERIS II
21-03-2009, 12:27
Aυτο που λες φυλε nkr ειναι σιγουρο για τιν αγονη του Δ .αιγαιου?

nkr
21-03-2009, 12:32
Ετσι διαβασα στο περιοδικο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ δεν ξερω αν αληθευει παντως μου ακουγεται πολυ λογικη λυση αφου δεν λειτουργει το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.Θα ψαξω και θα σας πω τελικα.

AIOLOS KENTERIS II
21-03-2009, 12:53
Το ειχα διαβασει και εγω στο τευχος μαρτιου ειναι αυτο που λες αλλα νομιζω οτι εφαγε πορτα λογο ακαταλιλοτιτας για τιν γραμη δεν ξερω ακριβος παντος τωρα ειναι προσορινα στι γραμι που εκανε το σαμοθρακι και πιο μετα το σαντορινη και το σαντορινι ειναι στο βολο τωρα για αντικατασταση του σκιαθος οποτε αν τα εν λογω πλοια μπουν ξανα οπος ηταν πριν ενα μινα ο πιγασος στιν ουσια μενει απ εξω οποτε μπορει και να το βαλουν στιν αγονι του Δ.αιγαιου για να δουμε..

nkr
21-03-2009, 12:56
Παντως θα ηταν καλο να το βαλουν στην αγονη για να μην ξαναπαροπλιστει.

Vortigern
21-03-2009, 13:12
Δν νομιζω να κατηφορηση προς Δυτικες...ο Κοραης κατεθεσε χαρτια για την Αγονη του Ρομιλντα αποτι ακουγετε

AIOLOS KENTERIS II
21-03-2009, 13:19
Μπα δεν το νομιζω αυτο για το κοραης ξερω ανθροπους απο το πλοιο και μου εχουν πει πως η εταιρια δεν ενδιαφερεται για αγονη γραμη...

Vortigern
21-03-2009, 13:28
Μπα δεν το νομιζω αυτο για το κοραης ξερω ανθροπους απο το πλοιο και μου εχουν πει πως η εταιρια δεν ενδιαφερεται για αγονη γραμη...

Σε μια βδομαδα θα δουμε....

AIOLOS KENTERIS II
21-03-2009, 13:34
Αντε να δουμε και εγω αυτο περιμενω ελεος ποια μας τα πριξανε...:confused:

nkr
21-03-2009, 14:01
Ουτε και εγω νομιζω να κατεβει το Κοραης παντως κανεις δεν ξερει για κατι πηρε το αυτι μου οτι ετοιμαζαν τα χαρτια του για καποια αγονη επειδη εχει ισχνη επιβατικη κινηση.

M.D.I
26-03-2009, 15:02
Η ατίμη αν αφήσεις την μπαταρία μέσα την αδειάζει... και το κατάλαβα 5.20 το πρωι που πήγα να βάλω ένα φίλτρο για να βγάλω και καμιά ωραία την Μυτιλήνης με ανατολή ηλίου...
Παντως οφειλω να ομολογήσω οτι με εντυπωσίασε πολύ η μανούβρα του! Μπράβο στον Cpt!
ΚΑΠΤΑ-ΝΙΚΟ ΔΗΛΩΝΩ FUN ΣΟΥ,ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ,ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΗ ΧΙΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΒΕΡΙΝΕΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ Δ Ε Ξ Ι Ε Σ.ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

plori
30-03-2009, 20:59
Το πλοίο που βρίσκεται ,ποιό θα είναι το μέλλον του;.

opelmanos
30-03-2009, 21:29
Το πλοίο που βρίσκεται ,ποιό θα είναι το μέλλον του;.Προς το παρόν κάνει την άγονη του βορείου αιγαίου την οποία θα πάρει ο ΤΕΟ μετά την ολοκλήρωση της επισκευής του. απο κει και πέρα βλέπουμε δεν .εχει ακουστεί κάτι

nkr
31-03-2009, 08:44
Το ΠΗΓΑΣΟΣ απο τι ακουσα θα παρει καποια αγονη θα το ψαξω περισσοτερο και θα δω.

Akis Dionisis
06-04-2009, 19:48
Ο Πήγασος νωρίτερα καθώς έφευγε "Σφαιράτος" από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης..

http://img246.imageshack.us/img246/6879/klgfsd.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/3812/kvjh.jpg

http://img512.imageshack.us/img512/2619/hvxhgfx.jpg

nkr
06-04-2009, 20:10
Πολυ ωραιες φωτογραφιες φιλε.:D:p:)

Giovanaut
06-04-2009, 20:20
Ο Πήγασος νωρίτερα καθώς έφευγε "Σφαιράτος" από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης..

http://img246.imageshack.us/img246/6879/klgfsd.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/3812/kvjh.jpg

http://img512.imageshack.us/img512/2619/hvxhgfx.jpg

πολυ ομορφες οντως.....
και ισως να ειναι και η τελευταια του.....

opelmanos
06-04-2009, 20:28
Γιατί η τελευταία του ?ποτε φεύγει από τη γραμμή?

Giovanaut
06-04-2009, 20:32
Γιατί η τελευταία του ?ποτε φεύγει από τη γραμμή?

Δεν ξερω ακριβως...
απλα δεν υποτιθεται οτι την αλλα εβδομαδα ξεκιναει το ΘΕΟΦΙΛΟΣ...???
Υποτιθεται λεω εγω τωρα....

opelmanos
06-04-2009, 20:34
Θα δείξει μακάρι να μαθουμε πότε ξεκινάει ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ θα ειναι ευχή σε έργο

AIOLOS KENTERIS II
06-04-2009, 20:44
Ξερουμε τιποτα νεοτερο για το βαπορι τι θα το κανουν αφου δεν πιρε καμια γραμη και στη θεση του θα μπει το θεοφιλος?

opelmanos
06-04-2009, 20:59
Ξερουμε τιποτα νεοτερο για το βαπορι τι θα το κανουν αφου δεν πιρε καμια γραμη και στη θεση του θα μπει το θεοφιλος?Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι για το ποιά γραμμή θα ακολουθήσει όταν αποχωρήσει απ'αυτή που είναι τώρα.

nikolas200
07-04-2009, 10:49
Αψογες φιλε GIOVANAUT

Akis Dionisis
07-04-2009, 10:54
Αψογες φιλε GIOVANAUT

:shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen:

Giovanaut
07-04-2009, 17:42
Αψογες φιλε GIOVANAUT

οι φωτος οντως αψογες....
αλλα εγινε λαθος.....
τα μπραβο αξιζουν στον Αkis D...

minoan7
10-04-2009, 17:33
Ας το έχουμε και σε μερικές φωτογραφίες από Καβάλα μη μας αφήσει ξαφνικά…
Σήμερα πριν από λίγο την ώρα που ήρθε και ο Ταξιάρχης και μια τριάδα μαζί και το Σαμοθράκη το οποίο του άλλαξαν θέση από την τελευταία φορά που πήγα
35211

35212

35213

35214

Giovanaut
10-04-2009, 17:55
Σήμερα πριν από λίγο την ώρα που ήρθε και ο Ταξιάρχης και μια τριάδα μαζί και το Σαμοθράκη το οποίο του άλλαξαν θέση από την τελευταία φορά που πήγα

φιλε μπραβο...το λιμανι μας ειναι πανεμορφο ετσι.....
το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ αλλαξε θεση γιατι πριν λιγο καιρο ανεβηκε το CRYSTAL
του Λουη και εκανε πλαγιοδετηση εκει που το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ηταν δεμενο και για αυτο μετακινηθηκε.......

ndimitr93
10-04-2009, 17:58

Αχ τι μου θύμισες τώρα με αυτές τις καταπλξκτικές φώτο:p....το καλοκαίρι που ήμουν στην Καβάλα και βιντεοσκοπούσα τις αναχωρήσεις των πλοίων της ΣΑΟΣ...θα προσπαθήσω να ανέβασω κάποιο βίντεο...;)

moutsokwstas
10-04-2009, 20:16
καταπληκτικη δουλεια, πανεμορφες ολες οι φωτο, αλλα εχω μια προτιμηση στην πρωτη, ειναι φοβερη!

nikolas200
10-04-2009, 20:27
Ενα μεγάλο μπράβο στον minoan 7

sylver23
11-04-2009, 00:16
φιλε μινοαν οπως παντα οι φωτο σου ειναι αψογες.
Σε ευχαριστω προσωπικα για τις φωτο απο καβαλα καθως απο οτι εχω ξαναπει ειναι αγαπημενη πολη.

υ.γ αμα πιασει κανενας νοτιας βλεπω το σαμοθρακη να φευγει απο κει που το εδεσαν στα πολυ γρηγορα.
Εχω πετυχει στην καβαλα νοτια (τοτε που ειχε βγαλει κατι 10αρακια) και εσκαγε το κυμα στην προβλητα και σηκωνονταν στα 20 μετρα τουλαχιστον .

scoufgian
11-04-2009, 08:17
35211

35212

35213

35214
θα συμφωνησω κι εγω οτι ο φιλος minoan7 μας προσφερει ποιοτικες και σωστες φωτογραφιες

Naias II
11-04-2009, 10:04
Φίλε minoan7 οι φωτογραφίες σου είναι αριστούργημα. Ειδικά η πρώτη φωτογραφία είναι για κάδρο.

douzoune
11-04-2009, 12:35
φίλε minoan7 με πρόλαβες!!!! είχα έτοιμες τις φωτό να τις ανεβάσω.....είναι από τις ίδιες οπτικές γωνίες οπότε δεν θα το κάνω. Να αναφέρουμε εδώ ότι ο Πήγασος εμφάνισε μηχανικό πρόβλημα(νιώσαμε ένα δυνατό τράνταγμα και μετά από λίγο μύρισε λίγο ασχημα κάτι σαν καμμένο) τρεις ώρες περίπου μετά την Λήμνο και κατευθηνθήκαμε στην Μυτιλήνη με μειωμένη ταχύτητα. Αντί τις 6.10 φθάσαμε 8.30. Μέχρι τις 12.15 το πλοίο δεν είχε φύγει από Μυτιλήνη. Τέλος να αναφέρω ότι ταξιδεύοντας πρώτη φορά με το πλοίο μου άρεσαν πάρα πολύ τα εξωτερικά καταστρώματα αλλά και το εσωτερικό του πλοίου.

MYTILENE
11-04-2009, 12:49
Το πλοίο είναι ακόμα στο λιμάνι της Μυτιλήνης και απ'ότι έμαθα είναι κάπως μεγάλη η ζημιά.Προσπαθούνε να το επιδιορθώσουνε για να κάνει αύριο τουλάχιστον το Μυτιλήνη-Λήμνο-Θεσ/νίκη.
ΥΓ:Πολύ καλές οι φώτο από Καβάλα,μπράβο στο φίλο!Αντε και σε λίγο καιρό θα έχουμε και δίδυμο ΤΕΟ-ΤΑΞ για υπέροχες φώτο:p:p;)

MYTILENE
11-04-2009, 15:20
16:15 αναχωρει απο το νεο γαμα του λιμανιου της Μυτιληνης προς Πειραια κενο επιβατων.

KOKAKIS
11-04-2009, 21:54
kati akousthke gia strofalo.....alhtheyei?????kserei kaneis??

Naias II
11-04-2009, 22:16
Αυτό που ακούγεται είναι ότι τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά. Κρίμα για την εταιρεία τέτοια τύχη χθες το Highspeed 5 σήμερα ο Πήγασος :(

KOKAKIS
11-04-2009, 22:21
Αυτό που ακούγεται είναι ότι τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά. Κρίμα για την εταιρεία τέτοια τύχη χθες το Highspeed 5 σήμερα ο Πήγασος :(

nai pragmatika krima!!!to ierapetra lene oti tha to antikatasthsei

tasos_33
12-04-2009, 01:18
το πλοιο εχει ταχυτιτα 10,7 μιλιων,ταλεπορια και για το πλιρομα.

minoan7
12-04-2009, 15:12
Ευχαριστώ για μια φορά ακόμα παιδιά για τα καλά σας λόγια
Κρίμα για το καράβι με την βλάβη
Πιστεύω να το δούμε σύντομα

hayabusa
12-04-2009, 21:28
το μεσημέρι ήταν στην παγόδα του ΟΛΠ το βαπόρι

Νaval22
13-04-2009, 17:00
την έκανε απο τη παγόδα,κατά της 3,30 πρός άγνωστη κατεύθυνση,προφανώς πρός κάποιο ντόκο,από το κόκκινο και δεξιά

Naias II
14-04-2009, 10:43
Ιδού η θέση της Πηγασάρας. Από το ais της HSW, στο syros observer δεν υπάρχει μέχρι στιγμής.

35643

cpt babis
14-04-2009, 10:51
Μακαρι να επισκευαστει και να επιστρεψει συντομα.

Vortigern
14-04-2009, 10:59
Ελπιζω τωρα που ο Πηγασος χαλασε να γινουν καπως ετσι τα πραγματα
Δηλαδη

Αφου επεστρεψε το Σκιαθος στην γραμμη του να φυγει το Σαντορινη και να παει να κανει την γραμμη του Πηγασου και να επιστρεψει το Ιεραπετρα στην αγονη

Giovanaut
14-04-2009, 12:06
Αυριο ΜΤεταρτη το απογευμα η πρωτη αφιξη του ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ στο λιμανι μας(Καβαλα) προς αντικατασταση του ΠΗΓΑΣΟΣ..... κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι εκει.... με το καλο να μας ανεβει....

απλα θελω να ρωτησω θα μεινει μεχρι να ερθει το ΘΕΟΦΙΛΟΣ....? η οχι....?

ααα και κατι αλλο εκει στη Ναυτιλιακη δεν βλεπουν πως το βαπορι πρεπει να ανεβει μια ωρα αρχιτερα... για να μην ταλαιπωρειται ολη η ακτοπλοια...???

MYTILENE
15-04-2009, 13:44
Αυριο ΜΤεταρτη το απογευμα η πρωτη αφιξη του ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ στο λιμανι μας(Καβαλα) προς αντικατασταση του ΠΗΓΑΣΟΣ..... κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι εκει.... με το καλο να μας ανεβει....

απλα θελω να ρωτησω θα μεινει μεχρι να ερθει το ΘΕΟΦΙΛΟΣ....? η οχι....?

ααα και κατι αλλο εκει στη Ναυτιλιακη δεν βλεπουν πως το βαπορι πρεπει να ανεβει μια ωρα αρχιτερα... για να μην ταλαιπωρειται ολη η ακτοπλοια...???
Και συγνώμη ρε φίλε αλλά η Ναυτιλιακή τι είναι δλδ?Ίδρυμα είναι να σκέφτεται ΜΟΝΟ αυτή το κόσμο και την ακτοπλοία?Χαλάει το ένα ρημάδι τρέχουν όλοι και ζητάνε να κάνει η ΝΕΛ έκτακτο για τις ανάγκες των νησιών,χαλάει το άλλο χρέπι αααααααντε πάλι τηλέφωνα στη ΝΕΛ να κάνει έκτακτο το ΜΥΤΙΛΗΝΗ για τις ανάγκες των μεταφορέων και του κόσμου.Συγνώμη αλλά τα έχω πάρει τώρα τελευταία με όλους αυτούς.
ΥΓ:ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ,ΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ.....ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ(ΛΙΣΣΟΣ-ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ) ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΑΝΕ......ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ;)

scoufgian
15-04-2009, 13:47
Και συγνώμη ρε φίλε αλλά η Ναυτιλιακή τι είναι δλδ?Ίδρυμα είναι να σκέφτεται ΜΟΝΟ αυτή το κόσμο και την ακτοπλοία?Χαλάει το ένα ρημάδι τρέχουν όλοι και ζητάνε να κάνει η ΝΕΛ έκτακτο για τις ανάγκες των νησιών,χαλάει το άλλο χρέπι αααααααντε πάλι τηλέφωνα στη ΝΕΛ να κάνει έκτακτο το ΜΥΤΙΛΗΝΗ για τις ανάγκες των μεταφορέων και του κόσμου.Συγνώμη αλλά τα έχω πάρει τώρα τελευταία με όλους αυτούς.
ΥΓ:ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ,ΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ.....ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ(ΛΙΣΣΟΣ-ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ) ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΑΝΕ......ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ;)
συμφωνω απολυτα μαζι σου.με καλυψες ......;);)

dimitris
15-04-2009, 13:51
αν και φευγω απο το θεμα του Εξπρες Πηγασος...
Σταυρο σε λιγο θα μας πειτε οι Νελιτες οτι θα ερθει πισω και το Κεντερης το μεγαλο γιατι δεν προλαβαινεται να καλυψετε ολες τις αναγκες που σας εχουν προκυψει με τοση ζητηση που εχετε:p:p:p:D

Giovanaut
16-04-2009, 12:52

Ξερετε πολυ καλα πως και γω την Ναυτιλιακη αγαπαω....και οσο για την ΑΝΕΚ μονο εμεις(νελ) φταιμε και κανεις αλλος....
Εγω ειπα οτι ειπα γιατι η εταιρεια ανελαβε τη συγκεκριμενη γραμμη και δεν μιλησα για εκτακτο... οι εργασιες πηγαινουν με τρελα αργους ρυθμους ενω καθε μερα λεμε οτι το βαπορι θα ξεκινησει ολο και αργοτερα...

και συγνωμη το υπουργειο δεν εχει δωσει καμια διωρια????

Αλλα στη Μυτιληνη γιατι να βιαζεστε...???
Να ξερατε μονο τι τραβηξαμε στη Λημνο φετος...
Ξερεις τι θα πει να μην βρησκεις γαλα στο σουπερμαρκετ λογω της ελλειψης πλοιων????

ας συνεχισουμε την κουβεντα στο θεμα ΘΕΟΦΙΛΟΣ....

opelmanos
18-04-2009, 22:24
Καλησπέρα και καλη ανάσταση.Που βρίσκεται τώρα το πλοίο?Υπάρχει προοπτικη επισκευής ?Παίζει να πάει για σκράπ?

ndimitr93
18-04-2009, 23:24
Καλησπέρα και καλη ανάσταση.Που βρίσκεται τώρα το πλοίο?Υπάρχει προοπτικη επισκευής ?Παίζει να πάει για σκράπ?

Αμάν...μην πάθει κάτι ένα πλοίο, αμέσως να πάμε στο χειρότερο.....:mad:

opelmanos
18-04-2009, 23:32
Αμάν...μην πάθει κάτι ένα πλοίο, αμέσως να πάμε στο χειρότερο.....:mad:Χριστος ανέστη φίλε Νίκο.Οτι επιθυμείς.Απ οτι άκουσα απο έγκυρη πηγή οτι η ζημιά στην μηχανή ειναι σοβαρή και οτί δεν συμφέρει να επισκευαστεί και ότι θα πουληθεί για παλιοσίδερα.Αυτό ακριβώς.:(

nkr
19-04-2009, 08:09
Αρα θα μας αφησει και αυτο:(κριμα και ηταν ωραιο καραβι.Ειναι σιγουρο?

opelmanos
19-04-2009, 08:15
Ετσι ακούγεται έντονα από ανθρώπους που είδα που δούλευαν εκεί μέσα. Τους απολύσαν όλους

nkr
19-04-2009, 08:17
Η εταιρεια δεν προτιθεται να το ξαναφτιαξει ενταξει το καταλαβαινω αλλα και το πληρωμα τι φταιει?

opelmanos
19-04-2009, 08:20
Η εταιρεια δεν προτιθεται να το ξαναφτιαξει ενταξει το καταλαβαινω αλλα και το πληρωμα τι φταιει?Το πλήρωμα τι να το κάνει να το έχει μέσα εφόσον μπορεί να μην ξαναδουλέψει το πλοίο και αν είναι παροπλοισμένο?

nkr
19-04-2009, 17:50
Δεν μπορει να το βαλει σε αλλο καραβι?

opelmanos
19-04-2009, 17:53
ΣΤΟ Νήσος Χίοε ξέρω κάποια άτομα .Λογικά θα υπάρχουν και αλλού

nkr
19-04-2009, 17:58
Ειναι κριμα να μεινουν τοσες οικογενεις χωρις λεφτα,αυτο το θεμα πρεπει να το σκεφτει η εταιρεια.

Leo
19-04-2009, 20:27
Παρακλώ να σοβαρευτούμε... έχουμε ξαναπεί ότι στο φόρουμ γράφουμε όταν έχουμε κάτι να πούμε. Δεν κάνουμε εικασίες ούτε αναπτήσουμε θεωρίες που δεν έχουν βάση.

T.S.S. APOLLON
22-04-2009, 21:26
F/B Πήγασος. Το καλοκαίρι του 1999, βγαίνοντας στο Αιγαίο...
36422

nickosps
22-04-2009, 22:51
Εσύ θα μας τρελάνεις σήμερα!:D Συγχαρητήρια για το όμορφο υλικό που ανεβάζεις!

Φίλιππος Αίγιο
22-04-2009, 22:53
Πανεμορφο το πλοιο ετσι με τα σινιαλα του ventouri και τα ασπρα χρωματα του.

Vortigern
22-04-2009, 22:54
Θα ηθελα πολυ να το αγοραζε ο Βεντουρης τωρα και να ξαναφορουσε τα ασπρα!Ομορφη η φωτογραφια σου φιλε!

sylver23
23-04-2009, 00:09
γιατι βρε??κριμα

ας φτιαχτει πρωτα και ολα τα αλλα ειναι περιττα.

υ.γ η φωτο τελεια και ο πηγασσος στα καλυτερα του !!

.voyager
23-04-2009, 00:13
Ίσως η πιο ωραία φώτο του πλοίου που έχω δει ποτέ... :shock:

Giovanaut
23-04-2009, 12:45
F/B Πήγασος. Το πρώτο καλοκαίρι του, βγαίνοντας στο Αιγαίο...
36422

Πραγματικα λαμπει υπεροχο....
Τα ποσταλια μας στα καλυτερα τους.......
Μπραβο.....!!!!

FRAGISCOS
23-04-2009, 20:43
Παει κι ο Πηγασος........................................... ....................:(:(

Vortigern
23-04-2009, 22:22
Παει κι ο Πηγασος........................................... ....................:(:(

Για δωσε και το παρακατω τις απαντησης σου γιατι με φοβησες τωρα.Ξερεις κατι που δν ξερουμε?

FRAGISCOS
23-04-2009, 23:22
Αυτο ακτιβως ακουσα κι εγω απο εγκυρη πηγη

Vortigern
23-04-2009, 23:24
Αυτο ακτιβως ακουσα κι εγω απο εγκυρη πηγη

οτι δηλαδη?

sylver23
24-04-2009, 00:41
Εγκυρη πηγη πιστευω οτι ειναι η πηγη που αναφερεται.σωστα??αλλιως ο καθενας μπορει να θεωρησει κατι που ακουσε εγκυρο.

Με την ευκαιρια να πω και κατι αλλο.κατι που μπορει να ακουσουμε απο καποιο μελος του πληρωματος ενος πλοιου δεν παει να πει οτι ειναι και εγκυρο.Δεν σημαινει οτι επειδη δουλευουν σε ενα πλοιο-εταιρια ξερουν τα παντα.

Οσων αφορα για τον Πηγασσο ας περιμενουμε λιγο καιρο.Δεν πετανε ποτε ενα πλοιο για το παραμικρο (προσφατο παραδειγμα θεοφιλος)

Νaval22
24-04-2009, 14:51
F/B Πήγασος. Το καλοκαίρι του 1999, βγαίνοντας στο Αιγαίο...

τέλεια φωτογραφία φίλε apollon πραγματικά αξίζει συγχαρητήρια,κρίμα που παρόμοιες φώτο χάνονται μέσα στη γενικότερη σύγχυση

FRAGISCOS
24-04-2009, 15:06
Εγκυρη πηγη πιστευω οτι ειναι η πηγη που αναφερεται.σωστα??αλλιως ο καθενας μπορει να θεωρησει κατι που ακουσε εγκυρο.

Με την ευκαιρια να πω και κατι αλλο.κατι που μπορει να ακουσουμε απο καποιο μελος του πληρωματος ενος πλοιου δεν παει να πει οτι ειναι και εγκυρο.Δεν σημαινει οτι επειδη δουλευουν σε ενα πλοιο-εταιρια ξερουν τα παντα.

Οσον αφορα για τον Πηγασσο ας περιμενουμε λιγο καιρο.Δεν πετανε ποτε ενα πλοιο για το παραμικρο (προσφατο παραδειγμα θεοφιλος)

Ξαδελφος μου που δουλευει σε ναυπηγειο μου ειπε οτι ΜΑΛΛΟΝ ο πηγασος παει για σκραπ.
Τι να σας πω πιστευω οτι οσοι δουλευουν μεσα στο κυκλωμα αυτο ολο και κατι περισσοτερο θα ξερουν.
Παρεπιπτοντως αν νομιζετε πως οτι ειπα ειναι αναληθες παρακαλω να με συγχωρησετε.
Μια πληροφορια ειχα ,ειπα να την ποσταρω και με πηρατε απο τα μουτρα.
Ευχαριστω

Νaval22
24-04-2009, 15:12
η αλήθεια είναι ότι σε ένα πλοίο αυτής της ηλικίας,μια σημαντική ζημιά στη μηχανή είναι οικονομοτεχνικά ασύμφορη,τα ίδια φοβόμασταν και για τον θεόφιλο αλλά ευτυχώς δεν επαληθευτήκαμε.

sylver23
24-04-2009, 15:12
Ξαδελφος μου που δουλευει σε ναυπηγειο μου ειπε οτι ΜΑΛΛΟΝ ο πηγασος παει για σκραπ.
Τι να σας πω πιστευω οτι οσοι δουλευουν μεσα στο κυκλωμα αυτο ολο και κατι περισσοτερο θα ξερουν.
Παρεπιπτοντως αν νομιζετε πως οτι ειπα ειναι αναληθες παρακαλω να με συγχωρησετε.
Μια πληροφορια ειχα ,ειπα να την ποσταρω και με πηρατε απο τα μουτρα.
Ευχαριστωπαρεξηγησες.Δεν αμφισβητω την εγκυροτητα της πηγης σου.Με αυτο που ειπες με καλυψες.
Και αυτο που ειπα για τα πληρωματα αναφερομαι γενικα οτι δεν σημαινει οτι ξερουν στανταρ πραγματα .Επισης δεν νομιζω οτι σε πηραμε απο τα μουτρα.Κουβεντα κανουμε

samurai
24-04-2009, 18:38
H ΠΗΓΑΣΑΡΑ τη γλίτωσε. Βρέθηκε μπλοκ στην Ιταλία και θα επισκευαστεί άμεσα!:)

plori
24-04-2009, 18:40
H ΠΗΓΑΣΑΡΑ τη γλίτωσε. Βρέθηκε μπλοκ στην Ιταλία και θα επισκευαστεί άμεσα!:)
Μακάρι να βγείς αληθινός:mrgreen:

AIOLOS KENTERIS II
25-04-2009, 13:34
Μακάρι να βγείς αληθινός:mrgreen:Μπα δεν το νομιζω εμενα φιλοσ μου που δουλεβει στο περαμα μου ειπε οτι εχει σπασει
η μιχανι στα 2 και για να φτιαχει αυτο ειναι μια διαδικασια πολλι χρονοβορα και ασιμφερι οποτε μαλον το ξεχναμε και αυτο το βαπορι παει τι αλλο να πω μακαρι να βγω ψευτις...:confused:

Dimitrisvolos
25-04-2009, 13:50
Να μια φωτο απο το Εξ.Πήγασος περυσυ οταν ειχε ερθει στο Βολο για να συνοδεψει την Αργω . 36680

Leo
25-04-2009, 13:52
Μπα δεν το νομιζω εμενα φιλοσ μου που δουλεβει στο περαμα μου ειπε οτι εχει σπασει
η μιχανι στα 2 και για να φτιαχει αυτο ειναι μια διαδικασια πολλι χρονοβορα και ασιμφερι οποτε μαλον το ξεχναμε και αυτο το βαπορι παει τι αλλο να πω μακαρι να βγω ψευτις...:confused:

Μακάρι να σταμάτησει το " ράδιο αρβύλα "... θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να σιωπούμε όταν δεν ξέρουμε να μεταφέρουμε αυτό που ακούσαμε και τι σημαίνει αυτό που γράφουμε, γιατί καταντάει σπασμένο ρολόϊ...

AIOLOS KENTERIS II
25-04-2009, 14:12
Μακάρι να σταμάτησει το " ράδιο αρβύλα "... θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να σιωπούμε όαν δεν ξέρουμε να μεταφέρουμε αυτό που ακούσαμε και τι σημαίνει αυτό που γράφουμε, γιατί καταντάει σπασμένο ρολόϊ...Μα δεν ειναι ραδιο αρβιλα εγω ξερω τι λεω..

Giovanaut
25-04-2009, 18:47
Ας δωσουμε λιγο χρονο στην υποθεση... να δουμε πως θα κυλισει...!!!

Νaval22
25-04-2009, 19:51
Μπα δεν το νομιζω εμενα φιλοσ μου που δουλεβει στο περαμα μου ειπε οτι εχει σπασει

και αυτό να έχει γίνει απο τη στιγμή που βρέθηκε άλλη μηχανή,μεταχειρησμένη μπορεί να φτιαχτεί δεν είναι και τόσο χρονοβόρο,εδώ το κεντέρης σε δύο μήνες άλλαξε και τις δύο μηχανές του

sylver23
25-04-2009, 20:25
μηχανη βρεθηκε οποτε θα επισκευαστει το βαπορι..εδω θα ειμαστε ολοι να τα ξαναπουμε οταν το δουμε να ταξιδευει.

Φίλιππος Αίγιο
05-05-2009, 20:54
Μακαρι να ξανα βγει αυτος ο βαπορας στην θαλασσα του Αιγαιου γιατι ειναι κριμα να χαθει και να γινει παλιοσιδερα.

nkr
05-05-2009, 20:59
Ειπαν οτι βρηκε μηχανη το καραβι τωρα δεν ξερω σε τι σημειο ρχουν φτασει εαν εχουν φτασει δηλαδη.Αλλα πιστευω πως δεν θα παει για παλιοσιδερα.

BEN BRUCE
07-05-2009, 16:10
38131
Να με συνχωρεσουν οι moderators αλλα νομιζω οτι αυτη η φωτο πιο καλα εδω ταιριαζει!

T.S.S. APOLLON
07-05-2009, 16:19
38131
Να με συνχωρεσουν οι moderators αλλα νομιζω οτι αυτη η φωτο πιο καλα εδω ταιριαζει!
Πολυ καλη ! Βλεπω στα δεξια το Venezia και σου ζητω μια χαρη ανεβασε φωτογραφιατου πιο κοντινο πλανο εαν εχεις φυσικα.

BEN BRUCE
07-05-2009, 16:22
Και βεβαια tss apollon εχω και στην αφιερωνω, πως αλλιως γινεται μετα απο 15 χρονια φιλιας!
38132

T.S.S. APOLLON
07-05-2009, 16:26
Και βεβαια tss apollon εχω και στην αφιερωνω, πως αλλιως γινεται μετα απο 15 χρονια φιλιας!38132
Τι να πω τωρα... ημουν σιγουρος , οπως ειμαι και για την συνεχεια, εχουμε να δουμε παρα πολλα !!!

Dimitrisvolos
07-05-2009, 17:22
Τιποτα για το καραβι ξέρουμε? Εννοω προχωράνε οι εργασιες ? θα αλλαξει μηχανη ?

Giovanaut
08-05-2009, 19:24
Υπεροχος ο ΠΗΓΑΣΑΚΟΣ.... μπραβο ben.....

Τωρα που βρισκεται το βαπορι....???

sylver23
12-05-2009, 23:36
Αν και καθυστερημενα,ο Πηγασσος Γιάννη ειναι στον νέο μώλο Δραπετσώνας αναμένοντας την καινούργια του μηχανή (με το καλο)

(10.05.2009)

38989

Giovanaut
13-05-2009, 00:57
Αν και καθυστερημενα,ο Πηγασσος Γιάννη ειναι στον νέο μώλο Δραπετσώνας αναμένοντας την καινούργια του μηχανή (με το καλο)

(10.05.2009)

38989

Αντε με το καλο, και ειδικα για σενα φιλε που ξερω ποσο τον αγαπας..... ξερω ποσο σημαντικο ειναι...

BEN BRUCE
14-05-2009, 21:49
EXPRESS PEGASUS μια φωτο απο τα κυθηρα αφιερωμενη εξαιρετικα στους πολυ φιλους του διδοντας την υποσχεση του οτι συντομα θα ειναι παλι μαζι μας

39230

cpt babis
14-05-2009, 22:45
EXPRESS PEGASUS μια φωτο απο τα κυθηρα αφιερωμενη εξαιρετικα στους πολυ φιλους του διδοντας την υποσχεση του οτι συντομα θα ειναι παλι μαζι μας

39230
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!! BEN Πολυ ομορφη φωτο οπως και ο ΠΗΓΑΣΟΣ απο το νησι μου σε ευχαριστω!!!

gtogias
15-05-2009, 09:28
Εξπρές Πήγασος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=7129) στην Χίο το Μάρτιο που μας πέρασε.

Μακράν η πιο όμορφη πλώρη και ένα από τα καλύτερα πλοία που πέρασαν από τη άγονη (τουλάχιστον αυτές που εξυπηρετούν την Χίο), αλλά πολύ σεκλέτι βρε παιδί μου

Dimitrisvolos
15-05-2009, 09:42
Να ανεβάσω κι εγω μερικες φωτο του......σε ενα λιμανι που δεν το βλεπουμε συχνα !!!Μονο μια φορα ηρθε
Το ΠΗΓΑΣΟΣ την ημέρα αποπλου της ΑΡΓΟΥΣ στο Βολο......
39328
39329
39330

gtogias
15-05-2009, 11:57
Το πλοίο επιτέλους φάνηκε και ο καιρός είναι ακόμη καλός για φωτό:
39338

Μπαίνοντας στο λιμάνι τα πράγματα πια είναι σκούρα μιας και έχει πλακώσει βαριά συννεφιά:
39339

Ο Πήγασος γυρνά για να δέσει:
39340
39341

Και μια από την πρύμνη:
39342

Για τον φίλο Thanasis89 και όχι μόνο

Speedkiller
15-05-2009, 12:02
Εξαιρετικός φίλε μου!Μπράβο!!!Σε όλα τα θέματα βάζεις πολύ προσεγμένο υλικο!:D

gtogias
15-05-2009, 12:04
Εξαιρετικός φίλε μου!Μπράβο!!!Σε όλα τα θέματα βάζεις πολύ προσεγμένο υλικο!:D

Ευχαριστώ πολύ. Προσπαθώ να συνεισφέρω και εγώ λιγάκι.

DimitrisT
15-05-2009, 12:13
καταληκτηκές φωτο φίλοι μου και κυρίως φίλε gtotias γιατί είναι από την Χίο:D (αν δεν πενέψεις το σπίτι σου ή τον τόπο σου ......:p)

scoufgian
15-05-2009, 14:26
Μπραβο φιλε gtogias.Πολυ καλες!!!

polykas
15-05-2009, 15:22
39338

Μπαίνοντας στο λιμάνι τα πράγματα πια είναι σκούρα μιας και έχει πλακώσει βαριά συννεφιά:
39339

39340
39341

Και μια από την πρύμνη:
39342

Καταπληκτικές...:D

T.S.S. APOLLON
15-05-2009, 15:30
Μπραβο παιδια οι φωτογραφιες που ανεβασατε ειναι καταπληκτικες!!!

Giovanaut
15-05-2009, 16:05
39338

39339

39340
39341

Και μια από την πρύμνη:
39342

Υπεροχες, κρυβουν και μια γλυκια μελαγχολια....

Appia_1978
15-05-2009, 21:35
Απλά καταπληκτικές :D :D :D

T.S.S. APOLLON
15-05-2009, 21:56
Αύγουστος του 1999, το F/B Πήγασος μας ακολουθεί...

39418

T.S.S. APOLLON
15-05-2009, 21:57
Αύγουστος του 1999, το F/B Πήγασος μας πλησιάζει...

39420

T.S.S. APOLLON
15-05-2009, 21:59
Αύγουστος του 1999, το F/B Πήγασος μας φτάνει και σε λίγο μας προσπερνά...

39421

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από το Εξπρές Αφροδίτη...

Νικόλας
15-05-2009, 22:00
πςςςςςςςςς τι έβαλε τώρα ο άνθρωπος ρε παιδιά :shock::shock::shock:

Τ Ε Λ Ε Ι Ε Σ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΕΝΤΟΥΡΟΧΡΩΜΑΤΑ ??ΑΧ...ΥΠΟΜΟΝΗ :mrgreen:

marsant
15-05-2009, 22:02
Οπως παντα φιλε T.S.S Apollon οι φωτογραφιες σου ειναι μια και μια!Απο ποιο πλοιο τις εχεις τραβηξει?

opelmanos
15-05-2009, 22:06
Δυναμίτης οι φωτό ευχαριστούμε.Τι γίνεται όμως τώρα με το πλοίο?Ακούγετε κάτι?Πότε θα ξεκινήσει την επισκευή του?Εδώ στην Ελλάδα θα γίνει η αλλαγή της μηχανής του η πρέπει να πάει εξωτερικό?

BEN BRUCE
15-05-2009, 22:11
Απιθανες φωτο εξαιρετικες απο μια εποχη που μας τελειωσε να σε καλα TSS APOLLON

T.S.S. APOLLON
15-05-2009, 22:32
Οπως παντα φιλε T.S.S Apollon οι φωτογραφιες σου ειναι μια και μια!Απο ποιο πλοιο τις εχεις τραβηξει?
Φιλε marsant ημουν στο Εξπρες Αφροδιτη.

Rocinante
15-05-2009, 22:49
Καλε μου φιλε TSS APOLLON οσο κοιτουσα αυτες τις φωτογραφιες και εγω εκει ημουν.
Σε ευχαριστουμε

T.S.S. APOLLON
16-05-2009, 00:45
Καλε μου φιλε TSS APOLLON οσο κοιτουσα αυτες τις φωτογραφιες και εγω εκει ημουν.
Σε ευχαριστουμε
Φιλε rocinante ομορφο και φινετσατο πλοιο το Πηγασος.

.voyager
16-05-2009, 03:57
Ο Πήγασος κάπου στο Αιγαίο.

39461

polykas
16-05-2009, 07:27
Αύγουστος του 1999, το F/B Πήγασος μας φτάνει και σε λίγο μας προσπερνά...

39421

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από το Εξπρές Αφροδίτη...

Α ρε Απόλλων ,πραγματικά τι εποχές μας θυμίζεις.Να είσαι καλά.

vinman
16-05-2009, 07:37
Εξαιρετικές φίλε TSS APOLLON..!!
Να'σαι καλά!!

T.S.S. APOLLON
18-05-2009, 22:40
F/B Πήγασος, στην Σέριφο τον Αύγουστο του 1996...

39931

T.S.S. APOLLON
18-05-2009, 22:46
Χωρίς Λόγια...

39934

T.S.S. APOLLON
18-05-2009, 22:52
Στο λιμάνι της Σερίφου, έχει κατεβάσει καταπέλτη... τον Αύγουστο του 1996...

39937

Νικόλας
18-05-2009, 23:34
πω πω βρε παιδιά ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ??:shock::shock:
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑΣ ΒΑΠΟΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΥΝΙΑΛΑ !!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!

Ergis
18-05-2009, 23:43

τοσο αργο ηταν το αφροδιτη η ο πηγασος ηταν σφαιρα στα νιατα του...

T.S.S. APOLLON
18-05-2009, 23:54
τοσο αργο ηταν το αφροδιτη η ο πηγασος ηταν σφαιρα στα νιατα του...
Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ειχε δρομο ...

Speedkiller
23-05-2009, 22:13
Eνα βράδυ στον Πειραιά...Αφιέρωμένη κ πειραγμένη (φως κ αντιθεση) για να φανεί αυτό το ωραίο ντουμανι... :mrgreen:

40481

nikosnasia
23-05-2009, 22:39
ΣΑΝ EXPRESS DIONYSOS 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000.
40491

nikosnasia
23-05-2009, 22:43
ΣΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009.
40492

cpt babis
24-05-2009, 13:21
Τι γινεται με τον ΠΗΓΑΣΑΡΑ εχει αρχισει η επισκευη του?

opelmanos
24-05-2009, 14:56
Ακόμα όχι.Απ'ότι ξέρω βρίσκεται στο Νέο Μώλο αναμένοντας εξελίξεις

nickosps
25-05-2009, 14:39
Express Pegasus στην Πάρο καπνιστός!:D Σπέσιαλ αφιερωμένη στον opelmanos που του αρέσουν τα καπνιστά!
πηγή: www.flickr.com (http://www.flickr.com)

tolis milos
02-06-2009, 23:33
ο πηγασος πριν παθει την ζημια επιανε 21 μιλια:D
σε ενα ταξιδι που ειχα παει οταν πηγενε ακομα κυθηρα ειχαμε φτασει τα 21,8 μιλια8-)!!!

Speedkiller
03-06-2009, 14:03
ο πηγασος πριν παθει την ζημια επιανε 21 μιλια:D
σε ενα ταξιδι που ειχα παει οταν πηγενε ακομα κυθηρα ειχαμε φτασει τα 21,8 μιλια8-)!!!

Λυπάμαι φίλε μου αλλα δυσκολεύομαι πολύ να το πιστέψω!Το πήγασος στην καλύτερη 19 το βλέπω 2 χρόνια τώρα!

AIOLOS KENTERIS II
03-06-2009, 14:19
Λυπάμαι φίλε μου αλλα δυσκολεύομαι πολύ να το πιστέψω!Το πήγασος στην καλύτερη 19 το βλέπω 2 χρόνια τώρα!Α εγω το εχω δει και με 19.7 μια φορα αλα οπος λεει ο φιλος πιο πανω στα καλα του επιανε 21+ εκανε θιμαμε τιν κυθνο σε 2 ωρες και 45 λεπτα..

tolis milos
03-06-2009, 14:28
για το 21.8 ειμαι σιγουρος γιατι δν το ειχα δει απο το ais αλλα απο την γεφυρα του πλοιου... και μου ειχε κανει εντοιποση , γιάυτο το θυμαμε.

AIOLOS KENTERIS II
03-06-2009, 14:33
για το 21.8 ειμαι σιγουρος γιατι δν το ειχα δει απο το ais αλλα απο την γεφυρα του πλοιου... και μου ειχε κανει εντοιποση , γιάυτο το θυμαμε.Καπιο λαθος θα ειχε γινει αυτο αποκλιετε να εβγαζε τοσο και 19 που το πιγεναν πολλα ηταν για αυτο εξαλου πεταξε και τα καπακια στον αερα αυτα τα ξερω απο φιλο μου που δουλευει στο περαμα και καθε χρονο το σιντιρουν στο ναυπιγιο που δουλευει ..

opelmanos
03-06-2009, 14:43
Αλήθεια τι γίνεται με το πλοίο? Θα αλλάξει μηχανή?Εχουμε καμία κίνηση?

AIOLOS KENTERIS II
03-06-2009, 14:45
Αλήθεια τι γίνεται με το πλοίο? Θα αλλάξει μηχανή?Εχουμε καμία κίνηση?θα αλαξει απ οτι ξερω..Αλα τωρα ποτε ουτε η ιδοι δεν ξερουν ...

sylver23
03-06-2009, 14:50
Mπορει για κάποια ώρα να με ευνοικό καιρο ,ρευματα κτλ να έπιασε αυτα τα μίλια.Αυτό δεν είναι απίθανο και τα όργανα του πλοίου δεν ειναι αις ωστε να έχουν τέτοια αποκλιση.Τωρα το γιατι χάλασε η μηχανή είναι άλλο θέμα και δεν νομίζω οτι είναι απο ζόρι στα 18-19 μίλια.

AIOLOS KENTERIS II
03-06-2009, 14:59
Mπορει για κάποια ώρα να με ευνοικό καιρο ,ρευματα κτλ να έπιασε αυτα τα μίλια.Αυτό δεν είναι απίθανο και τα όργανα του πλοίου δεν ειναι αις ωστε να έχουν τέτοια αποκλιση.Τωρα το γιατι χάλασε η μηχανή είναι άλλο θέμα και δεν νομίζω οτι είναι απο ζόρι στα 18-19 μίλια.α
Απο το ζορι ειναι το ξερω καλα απο προτο χερι τωρα για τα 22 μιλια αποκλιετε το λεω εγω δεν ειμαι και ειδικος αλα εχω μεγαλι σχεσι με τι θαλασσα και ξερω και 5 πραγματα απο μιχανικα απο φιλους κτλ.

Vortigern
03-06-2009, 15:01
Α εγω το εχω δει και με 19.7 μια φορα αλα οπος λεει ο φιλος πιο πανω στα καλα του επιανε 21+ εκανε θιμαμε τιν κυθνο σε 2 ωρες και 45 λεπτα..

Στα καλα του την Κυθνο την εκανε 2 ωρες και 15 λεπτα... 2:45 κανει το Αγιος Γεωργιος το καλοκαιρι...

AIOLOS KENTERIS II
03-06-2009, 15:04
Στα καλα του την Κυθνο την εκανε 2 ωρες και 15 λεπτα... 2:45 κανει το Αγιος Γεωργιος το καλοκαιρι...Α σιγνομι vortigern εκανα λαθος..

tolis milos
05-06-2009, 15:28
Ο Πηγασος στον Ισθμο και αυτη εδω η φωτο στον silver23... και σε ολους στο ναυτιλια!!
42441

Ergis
05-06-2009, 15:40
ποτε ηταν αυτο και που πηγαινε;;

sylver23
05-06-2009, 15:42
Τολη σε ευχαριστώ παρα πολύ.Πολυ σπανια φωτο!!!

tolis milos
05-06-2009, 15:45
αυτη η φωτο φιλε εργη ειναι απο τοτε που πηγε στην Πατρα συνοδια με την Αργο. Δλδ λιγοτερο απο 1 χρονο πριν...

sylver23
05-06-2009, 15:47
Α μαλιστα.Φωτο μαζι με την αργω εχουμε δει.Αλλα πάνω απο τον πήγασσο δεν νομιζω .Οποτε τολη , αμα φυσικα έχεις , περιμένω να δω!!

tolis milos
05-06-2009, 15:49
θα ψαξω τα αρχεια μου και πιστευω να βρω κατι!!!

T.S.S. APOLLON
12-06-2009, 23:52
F/B Eξπρες Πηγασος...
Φωτο ΛΕΑΝΔΡΟΣ

43410

Giovanaut
13-06-2009, 00:34
F/B Eξπρες Πηγασος...
Φωτο ΛΕΑΝΔΡΟΣ

43410

Πανεμορφη.... Μ αρεσουν οι φωτο στις οποιες η θαλασσα ειναι φουντωμενη...!!!!

jvrou
13-06-2009, 15:57
Στεναχωριέμαι πάντως για το καραβάκι. Είναι άνετα μέσα στα 3 αγαπημένα μου και την έποχη που όλοι ελπίζαμε σε μία μεγάλη επιστροφή στις Δυτικές ήρθε η ατυχία... Ελπίζω τουλάχιστον να αντικατασταθεί η μηχανή και να επιστρέψει.. Θα ήταν πολύ άδικο να τελειώσει έτσι την μεγάλη του πορεία....

nikosnasia
17-06-2009, 20:29
7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2002.
44222

BEN BRUCE
17-06-2009, 20:36
EXPRESS PEGASUS στα αντικυθυρα περυσι το μαιο

44224

hayabusa
17-06-2009, 21:50
πραγματικά καταπληκτική φωτογραφία !

Giovanaut
18-06-2009, 12:01
EXPRESS PEGASUS στα αντικυθυρα περυσι το μαιο

44224
Πολυ ζεστη και απολυτα Ελληνικη η εικονα....
λεει πολλα...!!!!

opelmanos
24-06-2009, 09:21
Για όσους δεν το έχουν δεί το αποτέλεσμα της στούκας του στο Πάτροκλο το 1996.

Speedkiller
24-06-2009, 09:23
Για όσους δεν το έχουν δεί το αποτέλεσμα της στούκας του στο Πάτροκλο το 1996.Τη φωτό μου την έστειλε ένας φίλος

45550

Έχει ξανανέβει Μάνο!;)

opelmanos
24-06-2009, 09:25
οκ δεν το είχα προσέξει

Vortigern
26-06-2009, 13:19
Πηγασαρα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=8793) μας λειπης!!!!

ΣΙΦΝΟΣ

Dimitrisvolos
28-06-2009, 23:33
Το ΕΞ.ΠΗΓΑΣΟΣ στο Βολο ως συνοδο πλοιο της ΑΡΓΟΥΣ .ΙΟΥΝΙΟΣ 2008
46394
46395
46396

naftopoulo
29-06-2009, 15:27
Το Πηγασος πηγαινοντας προς τον Ευδηλο με ενα απιστευτο ηλιοβασιλεμα το 2005! Η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο το μπαλκονι του σπιτιου μου στα Νεγια Ικαριας.
46479

hayabusa
29-06-2009, 15:30
καταπληκτική. μου φαίνεται πως πρέπει να σας επισκεφθώ για φωτογράφιση κάποια στιγμή :D

Πραγματικά υπέροχη φωτογραφία. Αξίζει νομίζω να την βάλεις και στο θέμα "Θαλασσινές εικόνες και τοπία" ;)

gtogias
29-06-2009, 15:42
Το Πηγασος πηγαινοντας προς τον Ευδηλο με ενα απιστευτο ηλιοβασιλεμα το 2005! Η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο το μπαλκονι του σπιτιου μου στα Νεγια Ικαριας.

Με τέτοια απίστευτη θέα, τι άλλο να θέλει κανείς. Βέβαια καλό είναι να περνά και κανά καράβι. Τα νησιά και οι άνθρωποι τους τα χρειάζονται.

ndimitr93
29-06-2009, 15:44
Πόσο είπαμε ότι είναι η τιμή του σπιτιού σου???:cool: Τέτοια θέα δύσκολα βρίσκεις!!!;)

BEN BRUCE
29-06-2009, 15:57
Πραγματικα κανεις φοβερη δουλεια οπως και του σαντορινη!Μπραβο

naftopoulo
29-06-2009, 16:15
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια και συνεχιζω....εδω ο Πηγασος στον Ευδηλο καλοκαιρι 2005.

46488

BEN BRUCE
29-06-2009, 16:25
Παμε για ευδηλο!

46489

Με EXPRESS PEGASUS βεβαια!

naftopoulo
29-06-2009, 16:28
Παρα πολυ ωραια φωτο!! Αντε και κοντευει ο καιρος να παμε Νικαρια!!

Nissos Mykonos
29-06-2009, 17:00
Φίλε naftopoulo η φωτογραφία σου είναι σκέτη ζωγραφιά!!

ελμεψη
29-06-2009, 17:43

Πανεμορφη φωτο φιλε μου,να ξερεις οτι πολυ θα θελανε να ειναι εστω και για ενα καφε στο μπαλκονι σου:rolleyes:

Speedkiller
29-06-2009, 17:45
Πανεμορφη φωτο φιλε μου,να ξερεις οτι πολυ θα θελανε να ειναι εστω και για ενα καφε στο μπαλκονι σου:rolleyes:

Nα κανονήσουμε μια συνάντηση λοιπόν στο μπαλκόνι...:p:D!Απαιχτη η φώτο!!!:eek:

Leo
29-06-2009, 17:48
Κι εγώ μαζί σας στο μπαλκόνι αυτό παληκάρια και χωρίς καφέ. Όλα τα λεφτά τα πλωριά μπαλκόνια.

naftopoulo
29-06-2009, 17:48
Γιατι οχι!? ειστε ολοι ευπροσδεκτοι!!!:)

sylver23
30-06-2009, 11:59
Κι εγώ μαζί σας στο μπαλκόνι αυτό παληκάρια και χωρίς καφέ. Όλα τα λεφτά τα πλωριά μπαλκόνια.

Γιατι οχι!? ειστε ολοι ευπροσδεκτοι!!!:)

Γιωργο σου ρχομαι.....Αυγουστο λοιπον στο μπαλκονι σου και ασε τους αλλους να ζηλευουν:D:D

Λεο εσυ κατι ελεγες οτι δεν θα ερθεις ικαρια αλλα θα ερθει μονο η κυρια Λεου.
Τι εγινε αλλαξες γνώμη?

gtogias
03-07-2009, 12:09
Μιας και δεν ταξιδεύει εδώ και κάποιους μήνες να τον δούμε το καλοκαίρι του 2007 που μόλις έχει ξεκινήσει το ταξίδι του:

47433

BEN BRUCE
04-07-2009, 13:02
Nα συμπληρωσω τον gtogias με

47565

στο δρομο για τα αντικηθυρα με πλοιαρχο τον πολυ καλο Νικο Χαλαρη

BEN BRUCE
04-07-2009, 13:06
Στα κυθηρα ρεμεντζο γρηγορο και αποφασιστικο!

47566

Οι αγκυρες στο διακοφτι δεν πολυπιανουν γιατ ο βυθος ειναι σαν πλακα με πουδρα αμμου, το βαπορι ως γνωστον δεν πολυβοηθα, και το αερακι θελει να σε παει αλλου

Vortigern
04-07-2009, 13:08
Tετοιες φωτογραφιες θα επρεπαι να εμπαιναν στην γκαλερυ.

BEN BRUCE
04-07-2009, 13:11
Τι εγινε εδω βλεπω ελαφονησο?

47567

BEN BRUCE
04-07-2009, 13:15
Και ομως!Οι συνθηκες στη νεαπολη ηταν τοσο κακες που τον ντοκο τον ειχαν καταπιει τα κυματα!Ετσι το EXPRESS PEGASUS επεσε στην ελαφονησο, ισως πρωτη φορα πλοιο τετοιου μεγεθους.Α ! οι ανθρωποι εκει περα με το ζορι πηγαν να πιασουν καβο.

47568

BEN BRUCE
04-07-2009, 13:20
Στο Διακοφτι φουνταρισμα εξω απο το λιμανι

47569

cpt babis
04-07-2009, 13:42
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΒΕΝ!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΩ ΤΣΙΡΙΓΟ;)

sea world
04-07-2009, 13:56
Και ομως!Οι συνθηκες στη νεαπολη ηταν τοσο κακες που τον ντοκο τον ειχαν καταπιει τα κυματα!Ετσι το EXPRESS PEGASUS επεσε στην ελαφονησο, ισως πρωτη φορα πλοιο τετοιου μεγεθους.Α ! οι ανθρωποι εκει περα με το ζορι πηγαν να πιασουν καβο.

MPRABO BEN GIA TIS FWTO SOY!! OYTE KAI TO HKSERA OTI EIXE PIASEI ELAFONNHSO!! OTAN LES OI AN8RWPOI EKEI ME TO ZORI PHGAN NA PIASOYN KABO, TI ENNOEIS??:confused:

BEN BRUCE
04-07-2009, 14:02
Ειναι σαφες αυτο που ειπα.Οι ανθρωποι δεν ερχοντουσαν να παρουν καβο οταν το πλοιο κρατιωταν με το ζορι.Βρεθηκε τελευταια στιγμη ενας με βαρια καρδια να εξυπηρετησει την κατασταση.Δεν θελει και αλλη εξηγηση

sea world
04-07-2009, 14:05
Ειναι σαφες αυτο που ειπα.Οι ανθρωποι δεν ερχοντουσαν να παρουν καβο οταν το πλοιο κρατιωταν με το ζορι.Βρεθηκε τελευταια στιγμη ενας με βαρια καρδια να εξυπηρετησει την κατασταση.Δεν θελει και αλλη εξηγηση

ALLO KAI TOYTO!!:shock: AYTO DEN MOY EXEI TYXEI POTE!!! KALA H DOYLEIA TOYS DEN EINAI?? AKOYS, NA MHN ERXONTE NA PAROYN KABO!!!:confused:
TELOSPANTWN! EYXARISTW BEN BRUCE KAI TELOS TO off toppic!

"Express"George
19-07-2009, 14:31
Εχετε καμια φωτο του Εξπρες Πηγασος απο τοτε που τρακαρε στο Γαϊδουρονησι ή αλλιως Πατροκλο;:confused:

cpt babis
19-07-2009, 14:35
Εχετε καμια φωτο του Εξπρες Πηγασος απο τοτε που τρακαρε στο Γαϊδουρονησι ή αλλιως Πατροκλο;:confused:
Στην σελιδα 32 κατω κατω

sea world
22-07-2009, 12:30
EXOYME KANENA NEOTERO APO TO PLOIO??:confused: GINETAI KAMIA EPISKEYH H' EXOYN STAMATHSEI OLA?? PLHRWMA EXEI H' MONO BATSIMANHDES??

Thanasis89
22-07-2009, 12:33
Πριν μερικές εβοδμάδες που το είχα δει στο ΝΜΔ είχε μόνο βατσιμάνιδες και επικρατούσε ησυχία. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται... :oops: