Επιστροφή στο Forum : Αριάδνη [Ariadne, Ferry Himuka, Rainbow Bell]
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Τωρα που θα βγει το κρητη που θα παει η Βασιλησσα του Αιγαιου;;;;;;;;;;Καμια ΜΙΝΟΑΝ βλεπω να το ναυλωνει προς αντικατασταση του ΠΑΣΙΦΑΗ........Λεω τωρα εγω..............:rolleyes::rolleyes:
marioskef
16-03-2009, 12:15
To Πασιφάη από οτι φαίνεται αντικαθίσταται με ένα εκ των Παλαζ της Ανκόνας... Το οποίο Παλάς με τη σειρά του προσωρινά αντικαθίσταται με το Ζευς το οποίο από Σεπτέμβρη αντικαθίσταται επί το μονιμότερο με το νέο Europa Cruise...
Βρε σείς Κρητίκαροι, έχω ένα καημό... Πότε θα δούμε στο Ηράκλειο την Αριάδνη έτσι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4956)? Εννοώ τραβηγμένη πλάγια απο τον Κούλε ή πλωριά για όσους δεν βαριούνται να περπατήσουνε λίγο πιό πέρα... Δεύτερη φορά που είναι εκεί και κανείς δεν.....:rolleyes:. Το κράταγα πολύ καιρό αλλά πόσο.... μπαϊλντισα :D
υ/γ: Να με συμπαθάς φίλε prutanis που χρησιμοποίησα δική σου φωτό... για να πω τι θέλω. Είναι η τελευταία μου επιλογή πρίν πάω εγώ στο Ηράκλειο να την φωτογραφίσω..:D
Δηλαδη μολις βγει το Κρητη θα "αραξει" επ αοριστου;;;;:confused::confused:
ndimitr93
16-03-2009, 20:32
Δείτε ένα βίντεο (http://www.youtube.com/watch?v=bfrgHoLK-g8&feature=related) όπου πρωταγωνιστεί η αρχόντισσα.....
prutanis
16-03-2009, 22:46
Βρε σείς Κρητίκαροι, έχω ένα καημό... Πότε θα δούμε στο Ηράκλειο την Αριάδνη έτσι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4956)? Εννοώ τραβηγμένη πλάγια απο τον Κούλε ή πλωριά για όσους δεν βαριούνται να περπατήσουνε λίγο πιό πέρα... Δεύτερη φορά που είναι εκεί και κανείς δεν.....:rolleyes:. Το κράταγα πολύ καιρό αλλά πόσο.... μπαϊλντισα :D
υ/γ: Να με συμπαθάς φίλε prutanis που χρησιμοποίησα δική σου φωτό... για να πω τι θέλω. Είναι η τελευταία μου επιλογή πρίν πάω εγώ στο Ηράκλειο να την φωτογραφίσω..:D
Καλα εκανες Leo και τη χρησιμοποιησες ελα να παμε παρεα να την φωτογραφησουμε την Αρχοντισα:p
...και εγώ τον ίδιο καημό έχω Captain σύν το ότι όσες φορές εχω κατέβει κάτω το Αριάδνη πάντα λείπει...
ndimitr93
17-03-2009, 18:01
Επειδή το θέλετε τόσο πολύ θα πεταχτώ ένα σαββατοκύριακο να σας βγάλω αν δεν ανταποκριθούν οι Ηρακλιώτες!!!:p:p
Κατι ακουστηκε οτι παει δωδεκανησα αληθευει?
Naias II
24-03-2009, 13:48
Αληθεύει. Διάβασε και τις υπόλοιπες σελίδες του τόπικ να μάθεις περισσότερα
sea world
24-03-2009, 15:54
POULAKIA THS ITALIAS, TO THELOUN TO VAPORI NA ERXETAI KAI PALI STA NERA TOYS PRIN THN KA8ODO STA DWDEKANHSA:confused:
YPARXEI KAPOIA PLHROFORHSH SXETIKA???
Ειναι μια φημη την οποια δημοσιευσε το περιοδικο Εφοπλιστιης δεν ξερω αν ειναι αληθεια.
καταρα εχει αυτο το καραβι να μην μπορει να στεριωσει σε μια γραμμη και να ειναι η ρεζερβα του καθε κρητη η λευκα ορη....:-x:-x
Στην Βενετία θα πάει το ARIADNE το καλοκαίρι.Άκουσα έναν αξιωματικό του Λισσός σήμερα που είπε ότι τον έχουν ναυτολογήσει στο Λευκά όρη για Αλγερία.
ndimitr93
24-03-2009, 21:49
Στην Βενετία θα πάει το ARIADNE το καλοκαίρι.Άκουσα έναν αξιωματικό του Λισσός σήμερα που είπε ότι τον έχουν ναυτολογήσει στο Λευκά όρη που θα πάει στην Αλγερία.
Όπα εξελίξεις......εγώ θα αρκεστώ στο ότι ταξιδεύει και δεν κάθεται....παραθέτω μία φώτο από το περυσινό καλοκαίρι λίγο πριν φύγει για ημερήσιο.....Αφιερωμένη στον Έργη.....:p;)
33774
Μια φωτογραφία και από εμένα από μια ωραία γωνία στην reception
Λίγες μέρες πριν από το ταξίδι μου για Ηράκλειο
33776
Πειραιάς 24-3-2009
33782
33783
33784
ndimitr93
24-03-2009, 23:35
Γιώργο πολύ ωραίες φωτογραφίες από όλο τον Πειραιά!!!.....πάντως χρειάζεται οπωσδήποτε δεξαμενή.....:pΜιας που πήραμε φόρα, να σας καληνυχτίσω με μία φώτο από την αναχώρηση της κούκλας από την Σούδα......
33789
σευχαριστω πολυ νικο για την αφιερωση;):D
Nissos Mykonos
25-03-2009, 00:16
Γιώργο πολύ ωραίες οι φωτογραφίες της Αριάδνης όπως και όλες όσες ανέβασες σήμερα...στο openseas βλέπω πως σταματάει τα δρομολόγια της στις 3/5 λογικά μετά από τις 3/5 θα δεξαμενιστεί..
Νίκο πολύ όμορφη και η δικιά σου φωτογραφία!!
Παιδια να ρωτησω κατι. Μηπως ξερετε αν εχουν βγει ακριβη δρομολογια για τα Δωδεκανησα? Κατι φημες λεγανε οτι τον Μαιο ξεκιναει γι' αυτο ρωταω
Ειναι σιγουρο οτι θα κανει τα δωδεκανησα.
sea world
25-03-2009, 12:58
Στην Βενετία θα πάει το ARIADNE το καλοκαίρι.Άκουσα έναν αξιωματικό του Λισσός σήμερα που είπε ότι τον έχουν ναυτολογήσει στο Λευκά όρη για Αλγερία.
AYTO AKRIBWS LENE KAI OI PILOTOI STHN VENEZIA! ANAMENOUME EKSELIKSEIS;)
Μία από τις αναχωρήσεις της Αριάδνης (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5521)στην Πάτρα, στις 16/1/09
Naias II
28-03-2009, 15:41
Τελικά από ότι ακούγονται το Αριάδνη ναυλώθηκε από την ΑΝΕΚ για άλλο ένα χρόνο :(
ΥΓ: Αν όντως ισχύει γιατί δεν το αγοράζει επιτέλους να βαφτεί και στα χρώματά της να ησυχάσουμε και εμείς
Γιάννης Φ
28-03-2009, 15:48
Kαι θα μπεί με την ΑΝΕΚ στα Δωδεκάνησα ?...Βέβαια ΟΛΑ παίζονται ! Βαρέθηκα πια με την Ανεκ,στο τί θα κάνει το ΑΡΙΑΔΝΗ !;)
Στην ναυλωση πληρωνη η εταιρεια για να το ναυλωση ετσι δεν ειναι?
Γιάννης Φ
28-03-2009, 15:54
Ναι ! Αλλά αφου ο Βαρδινογιάννης ειναι και προεδρος της HSW τοτε μπορεί και οχι !
Η ΑΝΕΚ η ΜΙΝΟΑΝ εχουν την κυριοτητα στην HSW?
Γιάννης Φ
28-03-2009, 16:24
ΑΝΕΚ !!!:p
Ευχαριστω φιλε Γιαννη δεν το ηξερα.:D
Γιάννης Φ
28-03-2009, 16:27
Τίποτα ! Χαρά μου !
24,2 παει η βασιλησσα......ισως γιατι πισω την κυνηγαει το παλατι.....
Σε αβαθή μέσα στο λιμάνι του Πειραιά βρήκε το ε/γ-ο/γ Αριάδνη!!
Συνέβη και αυτό. Στις 21.10 το ε/γ-ο/γ Αριάδνη το οποίο ανήκει στην HSW και είναι ναυλωμενο από την ΑΝΕΚ, κατά τη διάρκεια απόπλου του από τον Πειραιά, με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης, κόλλησε σε αβαθή μέσα στο λιμάνι!!!
Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 455 επιβάτες, αποκολλήθηκε με ίδιες δυνάμεις. Όμως του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να επιθεωρηθεί και να συνεχίσει το ταξίδι του για την Κρήτη. Παρακολουθείται από τον ιταλικό νηογνώμονα.
πηγή: marinews (http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=7920)
ndimitr93
01-04-2009, 21:49
Σε αβαθή μέσα στο λιμάνι του Πειραιά βρήκε το ε/γ-ο/γ Αριάδνη!!
Συνέβη και αυτό. Στις 21.10 το ε/γ-ο/γ Αριάδνη το οποίο ανήκει στην HSW και είναι ναυλωμενο από την ΑΝΕΚ, κατά τη διάρκεια απόπλου του από τον Πειραιά, με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης, κόλλησε σε αβαθή μέσα στο λιμάνι!!!
Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 455 επιβάτες, αποκολλήθηκε με ίδιες δυνάμεις. Όμως του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να επιθεωρηθεί και να συνεχίσει το ταξίδι του για την Κρήτη. Παρακολουθείται από τον ιταλικό νηογνώμονα.
πηγή: marinews (http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=7920)
Εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=188767#post188767) υπάρχει ήδη συζήτηση;)
Ναι, το ξέρω. Μόλις το είδα! Ευχαριστώ πολύ πάντως και συγνώμη. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός...
ndimitr93
01-04-2009, 22:01
Ναι, το ξέρω. Μόλις το είδα! Ευχαριστώ πολύ πάντως και συγνώμη. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός...
Δεν σε μαλώνω...άλλωστε δεν έχω το δικαίωμα απλώς κάποιος θα έρθει να σου απαντήσει και θα ξεκινήσει και ε΄δω η ίδια συζήτηση....για αυτό....;)
dimitris
01-04-2009, 23:27
Ετοιμο για αποπλου το βαπορι ολα καλα!!!
Το καραβι σε ποιο σημειο του Πειραια στουκαρε?Προκαλεσε καμια ζημια?
captain 83
02-04-2009, 11:43
Δε στουκαρε φίλε μου.....Σε αβαθή έκατσε στη θέση που δένει στον Αγ. Διονύση.
prutanis
02-04-2009, 13:57
Και μετα το μικρο ατυχες γεγονος που ειχε χθες το βραδυ που απ ότι φανηκε δεν ηταν κατι σοβαρο να δουμε την "ομορφη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5716)" δεμενη στο λιμανι του Πειραια στις 20/03/2009
ειχα την εντυπωση οτι εξω στο πρασινο κοντα "βρηκε".....καλα τωρα καραβια εχουν δεσει εκει πως τα καταφερε......
napapijri
06-04-2009, 18:51
Μια φωτογραφία από προχθές στο λιμάνι του Πειραιά!!
http://img13.imageshack.us/img13/845/dsc01731z.th.jpg (http://img13.imageshack.us/my.php?image=dsc01731z.jpg)
Γιατι εχει κατεβασει την αγκυρα το ΑΡΙΑΔΝΗ?Μηπως σε αυτο το σημειο εχει συμβει κατι?
thanos75
06-04-2009, 20:16
Τελικά φέτος το καλοκαίρι που θα τον καμαρώνουμε τον βάπορα...Ακούστηκε κάτι μου φαίνεται για ναύλωση στην Ιταλία ή θα παραμείνει Κρήτη? Επίσης με το σενάριο της Δωδεκανήσου τί γίνεται? Ελπίζω πάντως αυτό το βαπόρι να σταθεροποιηθεί επιτέλους σε κάποια γραμμή ανεξάρτητα από τα σινιάλα του
napapijri
06-04-2009, 20:42
Για Συστήματα ασφάλειας είναι μισό κατεβασμένη !!
Παιδιά μήπως να σταματήσουμε τις άσχετες ερωτήσεις? Μια μισοκατεβασμένη άγκυρα μπορεί να σημαίνει τίποτα απολύτως και πάρα πολλά, ανάλογα με την περίπτωση και τις συνθήκες. Αν κάθε άγκυρα , κάβο, σημαία, υαλοκαθαρηστήρα, ξεφλούδισμα μπογιάς, ανοιχτό παράθυρο στη γέφυρα και 2,5 νταλίκες στο γκαράζ κλπ κλπ τα σχολιάζουμε και απορούμε και μόλισ μάθουμε πάμε στο διπλανό καράβι.... ΚΑΗΚΑΜΕΕΕΕ! Παρακλώ να δείξουμε λίγο σεβασμό στα μέλη του φόρουμ και να μην γράφουμε για να γράφουμε κάτι, ούτε για πάρουμε βαθμούς να γίνουμε ναύτες σε 10 μέρες. Αυτό το μήνυμα έχει πολλούς αποδέκτες και παρόλω που με ΠΜ έχουν ενημερωθεί, κωφεύουν....
Speedkiller
07-04-2009, 11:33
Μήπως γνωρίζει κανείς τι παιζόταν σήμερα στην πλώρη της Αριάδνης???
34819
Στης Αριάδνης την ποδιά σφάζονται παληκάρια ;):D
dimitris
07-04-2009, 11:53
Mαλλον για κινηματογραφικο συνεργειο μου μοιαζει... γιατι δεν ρωτησες βρε Κωστα?:cool:
Παιδια επειδη δεν ξερω απο αυτα επειδη ειμαι μικρος σε ηλικια θα ηθελα παρα πολυ να μαθω και οχι να διβαζω οτι ειναι και χαζη η ερωτηση,αν εχει πολλες απαντησεις ας τις στειλει καποιος σε προσωπικο μηνυμα για να μην κουραζονται και οι αλλοι.
Naias II
07-04-2009, 14:55
Παίδες σύμφωνα με πληροφορίες το Αριάδνη ναυλώθηκε στην Algerie Ferries
για ποσο καιρο;;;;;και τα σεναρια περι ανανεωσης της ναυλωσης απο την ανεκ;;;;;;
Naias II
07-04-2009, 15:09
Προς το παρόν, για την περίοδο του καλοκαιριού
apollo_express
07-04-2009, 15:12
Παίδες σύμφωνα με πληροφορίες το Αριάδνη ναυλώθηκε στην Algerie Ferries
Κρίμα το πλοίο! Έχει γούστο να το γυρίσουν όπως το Λατώ και το Σοφοκλή.
Το βλέπω να καταντά όπως το Λατώ που γύρισε στα μάυρα χάλια
Ε οχι και αυτο το καραβι ρε παιδια την ΑΡΙΑΔΝΗ να παει τοσο κοπος χαμενος απο την HSW και να το παρει η algerie ferries ΕΛΕΟΣ.:(
αμάν πια με αυτό το πλοίο! Απορώ γιατί το αγόρασε η hsw αφού δεν είναι κατάλληλο για τις γραμμές στις οποίες δραστηροποιείται! Συνέχεια ναυλώνεται και δεν έχει βρει καμία γραμμή που να είναι κατάλληλο. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένα πάρα πολύ ωραίο πλοίο, γρήγορο και σχετικά νέο και το ναυλώνουν σε όποιον βρουν... Ας μείνει στο Ηράκλειο ή ας μπει από το καλοκαίρι στα Δωδεκάνησα υπό τα χρώματα της hsw εννοείται. Στην Κρήτη η ΑΝΕΚ έχει ένα όνομα και την προτιμάνε οι επιβάτες. Ας έχει εκεί τα χρώματά της! Αλλά στα Δωδεκάνησα, αφού ανήκει στην hellenic seways ας ταξιδέψει με τα σινιάλα της. Έλεος πια!
eytyhis128
07-04-2009, 18:43
Γιατι αλαξανε θεση με το ΕΛΥΡΟΣ στον πειραια,και το σαββατο με το ΚΡΗΤΗ ετσι ητανε.
ndimitr93
07-04-2009, 18:56
Γιατι αλαξανε θεση με το ΕΛΥΡΟΣ στον πειραια,και το σαββατο με το ΚΡΗΤΗ ετσι ητανε.
Επειδή όταν είναι ο Βενιζέλος στον Πειραιά, δένει στην θέση των Ηρακλειώτικων....και επειδή σήμερα είχε ημερήσιο η θέση αυτή έμεινε κενή οπότε έδεσε και εκεί!!;)
thanos75
07-04-2009, 22:54
αμάν πια με αυτό το πλοίο! Απορώ γιατί το αγόρασε η hsw αφού δεν είναι κατάλληλο για τις γραμμές στις οποίες δραστηροποιείται! Συνέχεια ναυλώνεται και δεν έχει βρει καμία γραμμή που να είναι κατάλληλο. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένα πάρα πολύ ωραίο πλοίο, γρήγορο και σχετικά νέο και το ναυλώνουν σε όποιον βρουν... Ας μείνει στο Ηράκλειο ή ας μπει από το καλοκαίρι στα Δωδεκάνησα υπό τα χρώματα της hsw εννοείται. Στην Κρήτη η ΑΝΕΚ έχει ένα όνομα και την προτιμάνε οι επιβάτες. Ας έχει εκεί τα χρώματά της! Αλλά στα Δωδεκάνησα, αφού ανήκει στην hellenic seways ας ταξιδέψει με τα σινιάλα της. Έλεος πια!
Συμφωνώ απόλυτα φίλε...Δεν αποτελεί καλή κίνηση η συγκεκριμένη ναύλωση. Μακάρι τουλάχιστον να το δούμε σε καλή κατάσταση από το φθινόπωρο και μετά, και να σταθεροποιηθεί είτε στα Δωδεκάνησα είτε σε κάποια άλλη γραμμή
sylver23
07-04-2009, 23:23
Το συμπέρασμα οτι δεν αποτελει καλη κίνηση η ναυλωση απο που το βγαζεις??
Γιατι να μην ναυλωνεται το πλοιο στα ξένα??Εχετε σκεφτεί οτι η εταιρία μπορει να βγάζει μεγαλύτερο κερδος ετσι??
Naias II
08-04-2009, 10:08
Να και η εμφάνιση της Αριάδνης στο σύστημα κρατήσεων
35020
Πηγή: SNCM (http://www.sncm.fr/index.php)
ωστε επιβεβαιωθηκε....εγω προσωπικα χαιρομαι που αυτο το καραβι δεν θα καθεται....ηταν ενα μεγαλο ρισκο η αγορα του απο την hellenic seaways που πιστευω που δεν της βγηκε λογω καποιων συγκυριων μαλλον...χαιρομαι λοιπον που το καραβι δεν θα καθεται γιατι θα ηταν το εγκλημα του αιωνος...
και παιδια μην ξεχναμε τα δρομολογια προς δωδεκανησα θα ξεκινουσαν ετσι και αλλιως απο τον οκτωβρη και απο την στιγμη που δεν εχει ναυλωθει στην ανεκ οι ελπιδες να λαμψει το κοκκινο με τα 3 δελφινια ξανα στο φουγαρο του ειναι πολλες:D:D
αλλωστε τι να το κανει πλεον η ανεκ απο την στιγμη που σκατζαρε ολα της τα πλοια για τον δεξαμενισμο τους...καποιο θα περισευε...
Μην ελπίζεις να δεις δελφίνια Εργη στο φουγάρο. Δεν ξέρουμε αν η ναύλωση έγινε απο την ΑΝΕΚ ή την HSW. Ανεξάρτητα όμως όσες φορές έχουν πάει Ελληνικά πλοία στις γραμμές αυτές φοράνε τα σινιάλα της ναυλώτριας εταιρείας, δηλαδή απ ότι διαβάζω, της SNCM (http://www.sncm.fr/index.php).
εννοουσα οτι πιστευω οτι θα τα ξαναφορεσει μετα το περας της ναυλωσης της απο την γαλλικη εταιρια....δεν ξερω τιποτα ετσι...υποθεσεις δικες μου ειναι...
Naias II
08-04-2009, 17:21
Δεν ξέρουμε αν η ναύλωση έγινε απο την ΑΝΕΚ ή την HSW.
Από το F.o.s.e αναφέρουν ότι η ναύλωση έγινε από την HSW
sea world
08-04-2009, 20:25
MHN KSEXNATE OTI OTAN TO PLOIO AGORASTHKE, STHN HSW YPHRXE ALLH DIOIHKHSH KAI O BAPORAS EIXE POLLES PROOPTIKES!
TWRA-DYSTYXWS-H ANEK DEN TO EKTIMA KA8OLOY TETOIO ERGALEIO:mad:
Naias II
08-04-2009, 20:46
Τουλάχιστον αξιοποιείται από το να είναι στην ακινησία - μην ξεχνάμε η εταιρεία βγάζει τζάμπα λεφτά από τη ναύλωση. Βέβαια επιθυμία μου όπως και κάποιων άλλων είναι να το δούμε με τα σινιάλα της HSW με το κόκκινο φουγάρο και τα δελφίνια να ταξιδεύει στις ελληνικές θάλασσες (μη το συνεχίσω και μελαγχολίσουμε ;))
sea world
08-04-2009, 20:54
Βέβαια επιθυμία μου όπως και κάποιων άλλων είναι να το δούμε με τα σινιάλα της HSW με το κόκκινο φουγάρο και τα δελφίνια να ταξιδεύει στις ελληνικές θάλασσες (μη το συνεχίσω και μελαγχολίσουμε ;))
ETSI AKRIBWS!! KI OSO 8YMAMAI OTI AYTO KAI TO HELLENIC VOYAGER 8A HTAN TA NEA STOLIDIA THS HSW ME TIS BLEPSEIS GIA AKSIOPOIHSH TOYS, THS PROHGOYMENHS DIOIKHSHS, PRAGMATIKA NOIW8W 8LIPSH KAI ORGH!
χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος.....
thanos75
08-04-2009, 21:34
Το συμπέρασμα οτι δεν αποτελει καλη κίνηση η ναυλωση απο που το βγαζεις??
Γιατι να μην ναυλωνεται το πλοιο στα ξένα??Εχετε σκεφτεί οτι η εταιρία μπορει να βγάζει μεγαλύτερο κερδος ετσι??
Φυσικά φίλε μου και το έχω σκεφτεί, όμως νομίζω πως μπόρεί να βγάλει καλά λεφτά και στην Ελλάδα, είτε στη γραμμή της Κρήτης, είτε των Δωδεκανήσων...Και πάλι βέβαια από το να κάθεται καλύτερα η ναύλωση έστω
Giovanaut
09-04-2009, 00:16
Παιδια ας μην ξεχναμε ομως πως ολα μπορει και να ναι εικονικα....
Η ΑΝΕΚ εχω την αισθηση πως εχει μια παρα πανω σχεση με το πλοιο απο αυτην της απλης ναυλωτριας...και οντως μπορει αυτη να το ναυλωσε στη Γαλλικη εταιρεια.....ποτε φευγει...???
Naias II
09-04-2009, 11:09
Από το σύστημα κρατήσεων βλέπουμε ότι είναι διαθέσιμο μέχρι τα τέλη του μήνα. Από Μάιο οπότε φεύγει για τα ξένα.
Από τις 20 Ιουνίου και μετά αρχίζει τα δρομολόγια στην Αλγερία-Γαλλία
Θα ξαναεπιστρεψει στην Ελλαδα μετα ετσι δεν ειναι?
Naias II
09-04-2009, 14:23
Εννοείται. Άλλωστε από ότι φαίνεται μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου θα κάνει τελευταίο δρομολόγιο. Έπειτα θα γυρίσει και ας ελπίσουμε να μπει στο πιθανό δρομολόγιο για Δωδεκάνησα.
Και καλά στο σύστημα κρατήσεων το είδατε ποτε, απο που και για που πάει, δεν καταλαβαίνω ομως γιατί δεν εμφανίζεται πουθενά στην ιστοσελίδα της εταιρείας παρα μόνο τα 3 πλοία που έχει στην κατοχή της. Εστω και ναυλωμένο δεν είναι λογικό να υπάρχει κάποια φωτογραφία η εστω σαν είδηση οτι η εταιρεία έχει την Αριάδνη ?. Εκτος και αν τα σχεδόν ανύπαρκτα Γαλλικά μου δεν συλλαμβάνουν το συγκεκριμένο θέμα.
nickosps
09-04-2009, 23:54
Και καλά στο σύστημα κρατήσεων το είδατε ποτε, απο που και για που πάει, δεν καταλαβαίνω ομως γιατί δεν εμφανίζεται πουθενά στην ιστοσελίδα της εταιρείας παρα μόνο τα 3 πλοία που έχει στην κατοχή της. Εστω και ναυλωμένο δεν είναι λογικό να υπάρχει κάποια φωτογραφία η εστω σαν είδηση οτι η εταιρεία έχει την Αριάδνη ?. Εκτος και αν τα σχεδόν ανύπαρκτα Γαλλικά μου δεν συλλαμβάνουν το συγκεκριμένο θέμα.
Αν δεν κάνω κάποιο λάθος ούτε στο site της ΑΝΕΚ υπάρχει η Αριάδνη...(στον στόλο)
Naias II
10-04-2009, 14:07
Αυτά είναι πολιτικές της κάθε εταιρείας. Όμως ίσως είναι νωρίς για να το καταχωρήσει από τώρα, εφόσον τα δρομολόγια τα ξεκινάει από 20 Ιουνίου και μετά.
Σκεφτείτε ότι ακόμα δεν έχει φορέσει τα σινιάλα της εταιρείας για να το διαφημίσει ;)
Φίλιππος Αίγιο
10-04-2009, 14:55
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
panthiras1
10-04-2009, 15:13
Αν ξεκινήσει φέτος για τα ξένα, πολύ φοβάμαι ότι θα ξενιτεύεται κάθε χρόνο. Όπως ο Λευτέρης.
ας μην προδικαζουμε κατασταεις.αν το πλοιο ανηκε στην ανεκ 100% θα συμφωνουσα αλλα οσο ειναι μπλε πιστευω οτι θα μεινει εδω..
Φωτογραφία απο το πρωινό της Κυριακής!
35637
Giovanaut
14-04-2009, 12:06
Φωτογραφία απο το πρωινό της Κυριακής!
35637
γοητευτικοτατη οπως παντα.....
STRATHGOS
21-04-2009, 11:41
peiraias!:D
36250
Εντυπωσιακες και οι δυο φωτογραφιες σας παιδια απο την νεα ΑΡΙΑΔΝΑΡΑ μας.:D:mrgreen:
paidia exoyme kanena neotero me to thema ton dodekanison?
praktora pantos akoma stin patmo den exoun vrei....
mipos einai
mike_rodos
23-04-2009, 19:12
paidia exoyme kanena neotero me to thema ton dodekanison?
praktora pantos akoma stin patmo den exoun vrei....
mipos einai
Σε χθεσινό δημοσίευμα η τοπική εφημερίδα της Ρόδου ''ΡΟΔΙΑΚΗ'' ανέφερε την δρομολόγηση του πλοίου στα Δωδεκάνησα.. Βασικά ότι γνωρίζουμε και εμείς εδώ, εδώ και πάρα πολύ καιρό!!! Τίποτα δεν είναι σίγουρο κατά την γνώμη μου, γιατί είχε ακουστεί και στο παρελθόν ξανά η δρομολόγηση της στα Δωδεκάνησα, αλλά δεν είδαμε τότε φώς...
Το ποτε θα επιστρεψει απο την Γαλλια δεν ξερουμε και ασχολουμαστε περι δρομολογησης Δωδεκανησων.
thanos75
24-04-2009, 00:21
Το ποτε θα επιστρεψει απο την Γαλλια δεν ξερουμε και ασχολουμαστε περι δρομολογησης Δωδεκανησων.
Από Γαλλία νομίζω έρχεται τέλη Σεπτεμβρίου...Τελευταία ημερομηνία δρομολογίου στην algerie ferries αναφέρεται η 26η Σεπτεμβρίου. Έπειτα λογικά θα πρέπει να κάνει δεξαμενισμό (δεν έχει ουσιαστικά κάνει από τότε που το πλοίο κυκλοφορεί σε ελληνικά νερά) και από εκεί και μετά όλα είναι ανοικτά. Μακάρι να μπει στα Δωδεκάνησα, γιατί-όσο κι αν εκτιμώ την Blue Star Ferries- οι μονοπωλιακές καταστάσεις (γιατί ουσιαστικά μονοπώλιο είναι πλέον η Blue Star στα Δωδεκάνησα) δεν είναι καλές για έναν τόπο
Εν τέλει αυτό το ζήτημα με το πουλιέται/δεν πουλιέται το πλοίο στην ΑΝΕΚ, μένει/δεν μένει στην HSW που καταλήγει, ξέρουμε;;
ΥΓ: Για το ενδεχόμενο του πλοίου για δωδεκάνησα καμιά έκπληξη. Είχα επιχειρηματολογήσει για αυτή την προοπτική μήνες πρίν.
Πλέον υπάρχει στο site της γαλλικής εταιρίας... έστω και με τα χρώματα της ανεκ
prutanis
04-05-2009, 20:07
Φωτογραφια τραβηγμενη μεσα απο τη γεφυρα του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!
ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΕΑ, ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ....
37960
37961
37962
37963
ΚΑΙ ΜΙΑ,* ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ "....ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΤΕ....
Καταπληκτικες οι φωτογραφιες σας με την ΑΡΙΑΔΝΑΡΑ μας.:D:p:mrgreen:
dokimakos21
08-05-2009, 18:34
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΠΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ....!!ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ...!!!!!
ΥΓ. ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ...!!!
artmios sintihakis
09-05-2009, 13:15
Το πλοίο ήρθε σήμερα στο λιμάνι Ηρακλείου με άσπρη τζιμινιέρα..........αρα ετοιμάζεται σιγά σιγά για την ναυλωσή του!
Naias II
09-05-2009, 13:25
Σήμερα κάνει και το τελευταίο δρομολόγιο για Πειραιά.
Το πλοίο ήρθε σήμερα στο λιμάνι Ηρακλείου με άσπρη τζιμινιέρα..........αρα ετοιμάζεται σιγά σιγά για την ναυλωσή του!
την βαφανε εν πλω φαινεται... γιατι απο τον πειραια εφυγε κιτρινο....:rolleyes:
ndimitr93
09-05-2009, 13:57
Και πού είναι η φώτο;;;:mrgreen::mrgreen: Χεχε.....Σε ποια εταιρεία θα ναυλωθεί να κάνω τον σωστό ελαιοχρωματισμό???:mrgreen:
Η πληροφορία του φίλου artmios sintihakis, είναι σωστή και ακριβέστατη. Υπάρχει μέλος του ναυτιλάι που το επινβεβαίωσε και έχει στην κατοχή του φωτογραφίες, τις οποίες θα μας παρουσιάσει όταν γυρίσει στην Αθήνα!
ndimitr93
09-05-2009, 14:08
Η πληροφορία του φίλου artmios sintihakis, είναι σωστή και ακριβέστατη. Υπάρχει μέλος του ναυτιλάι που το επινβεβαίωσε και έχει στην κατοχή του φωτογραφίες, τις οποίες θα μας παρουσιάσει όταν γυρίσει στην Αθήνα!
Αφού υπάρχει και μέλος μας όλα εντάξει.....αλλά σε ποια εταιρεία θα νοικιαστεί;; Στην SNCM????
Naias II
09-05-2009, 14:16
Πιο κάτω έχουμε πει περί της ναύλωσης, αλλά ας κάνουμε μια επανάληψη.:p Ναυλώθηκε στην Algerie Ferries όπου φαίνεται και επίσημα στο site (http://www.algerieferries.com/f_aria.php)
agnostos
09-05-2009, 14:52
να ελπίζουμε δηλαδή οτι 8α το δούμε όλο άσπρο???:rolleyes: Η θα μείνει μπλέ η γάστρα όπως ήταν στην ανεκ?:???:
να ελπίζουμε δηλαδή οτι 8α το δούμε όλο άσπρο???:rolleyes: Η θα μείνει μπλέ η γάστρα όπως ήταν στην ανεκ?:???:
μαλλον θα μεινει μπλε με ασπρη τσιμινιερα..;)
ndimitr93
09-05-2009, 14:57
Μηπως θα βαφτεί όλο άσπρο και μετά να παραμείνει μια και καλή με τα σινιάλα της ΑΝΕΚ και άσπρο?????:mrgreen::mrgreen:
Μηπως θα βαφτεί όλο άσπρο και μετά να παραμείνει μια και καλή με τα σινιάλα της ΑΝΕΚ και άσπρο?????:mrgreen::mrgreen:
εισαι καλος εσυ!!:p
Naias II
09-05-2009, 15:02
Πέρα της πλάκας το βλέπω κανονικά με το μπλε χρώμα του και άσπρο φουγάρο με τα σινιάλα της Algerie, σιγά μην κάτσουν να φάνε τις μπογιές να ανοίξουν το σκούρο χρώμα, λέω τώρα εγώ
Είμαι της άποψης ότι πρέπει να σοβρευτούμε λίγο και να δούμε ότι πρόκειται να γίνει όταν θα έρθει η ώρα... Μέχρι τότε ας ασχοληθούμε με ουστιαστικότερα θέματα.
artmios sintihakis
09-05-2009, 17:06
Συγνώμη που δεν έβαλα φωτό....ξέρω τον τρόπο το πως να δημοσιευσω αλλα δεν εχω τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να μικρίνω το μέγεθος της φωτογραφίας..Κ λυπάμαι διοτι έχω πάρα πολύ καλό υλικό για να σας παρουσιάσω,απο το πρωσοπικό μου αρχείο.Ο φίλος giannisk88 ξέρει..............έχει δει!!
dokimakos21
09-05-2009, 22:43
8a doume paidia gia ta xrwmata thn tetarth to vrady pou 8a fygei gia ispania....an k emena oi plhrofories mou lene gia aspro.....
Συγνώμη που δεν έβαλα φωτό....ξέρω τον τρόπο το πως να δημοσιευσω αλλα δεν εχω τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να μικρίνω το μέγεθος της φωτογραφίας..Κ λυπάμαι διοτι έχω πάρα πολύ καλό υλικό για να σας παρουσιάσω,απο το πρωσοπικό μου αρχείο.Ο φίλος giannisk88 ξέρει..............έχει δει!!
Ο φίλος μου ο giannisk88 πότε θα γίνει δάσκαλος??? Η πληροφρορία για το υλικό του artmios sintihakis είναι σωστή, ο Γιάννης .... computer expert (παρεπιπτόντως) έχει πρόταση? Άντε βρε μαθητή.... έχεις ευκαιρία να γίνεις δάσακλος!!!
Vortigern
10-05-2009, 01:50
Μπορειτε να κανετε το εξης!Να αντιγραψεις τις εικονες σε ενα cd να τις δωσεις στον Γιαννη να στις μικρινη και μετα να σου τις ξαναδωσεις και να αρχισεις να πυροβολας!:p
ndimitr93
10-05-2009, 11:20
Πριν από λίγο μίλησα με άνθρωπο που είναι στο καράβι αλλά λόγω του ότι βάφανε και είχε δουλειά δεν μπόρεσα να τον ρωτήσω πως θα βαφτεί.....οπότε λίγη υπομονή και θα μάθουμε σε λίγο.....θα προσπαθήσω να ξανατηλεφωνήσω.........:p:p
ndimitr93
10-05-2009, 11:57
Λοιπόν....το πλοίο θα παραμείνει μπλε!!! μόνο το φουγάρο βάφτηκε άσπρο, σβήστηκαν τα σινιάλα της ΑΝΕΚ και τώρα ετοιμάζονται τα νέα!!!:p
dimitris
10-05-2009, 12:21
Αφησε τον Πειραια και σε λιγα λεπτα δενει στο Περαμα!;)
38594
38595
Thanasis89
10-05-2009, 12:54
Θέλω να ρωτήσω κάτι, θέτωντας παράλληλα ένα προβληματισμό για την πλοικτησία του πλοίου. Μπορεί ο ναυλωτής να ναυλώσει το πλοίο σε τρίτο ;
Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση η ΑΝΕΚ (ναυλωτής) να ναυλώσει εκ νέου το πλοίο στην Algerie Ferries.
Εγω ειδα το καραβι να πηγαινει προς Περαμα μηπως ντυθει για τα καλα ασπρο?
ndimitr93
10-05-2009, 13:01
Εγω ειδα το καραβι να πηγαινει προς Περαμα μηπως ντυθει για τα καλα ασπρο?
Είπα παραπάνω ότι δεν θα ντυθεί εκτός αν μου το κρατάνε για έκπληξη και δεν μου το λένε:mrgreen:....αλλά αφού μου είπαν ότι τα σινιάλα μόνο θα βάλουν και στο καλό.....
DimitrisT
10-05-2009, 13:06
Έχω μια απορία γιατί η Hsw ξόδεψε τόσα λεφτά για αγορά και μετασκευή και το ναυλώνει σε άλλες εταιρίες αντί να το κρατάει για λογαριασμό της :confused::???: ?
ndimitr93
10-05-2009, 13:32
Έχω μια απορία γιατί η Hsw ξόδεψε τόσα λεφτά για αγορά και μετασκευή και το ναυλώνει σε άλλες εταιρίες αντί να το κρατάει για λογαριασμό της :confused::???: ?
Και τι θα το κάνει;; Τώρα βγάζει λεφτά!!!!
DimitrisT
10-05-2009, 13:45
μάλιστα φίλε ndimitr93 ,είναι αυτό που λέει ο Σπ. Καλογήρου σε μια ταινία ''είναι πολλά τα λεφτά Άρη !!!!! ''
Naias II
10-05-2009, 13:48
Όπως λέμε φτιάχνω σπίτια και τα νοικιάζω και αράζω :cool:
Υ.Γ: Εμείς όμως δεν είμαστε εταιρεία, οπότε καρτερούμε την Αριάδνη με τα σινιάλα HSW που της πάνε και μας αρέσουν, να ταξιδεύει και πάλι στα δικά μας μέρη
ndimitr93
10-05-2009, 14:56
Το Αριάδνη έτοιμο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6848) να λύσει κάβους (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6849) στις 3-09-08 για ημερήσιο.....Αφιερωμένες στον Έργη και στον Nissos Mykonos!!!
Nissos Mykonos
10-05-2009, 16:22
Το Αριάδνη έτοιμο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6848) να λύσει κάβους (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6849) στις 3-09-08 για ημερήσιο.....Αφιερωμένες στον Έργη και στον Nissos Mykonos!!!
Πολύ ωραίες φωτογραφίες Νίκο!!Σε ευχαριστώ πολύ!!
Να ευχηθώ στην πριγκίπισσα καλά ταξίδια στην γραμμή Γαλλία-Αλγερία και να περάσει γρήγορα ο καιρός για να την έχουμε πάλι κοντά μας!
πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται σε αυτή την εταιρεία,αντί να κοιτάξουν να βάλουν μερικές καμπίνες ακόμα ξηλώνοντας τα αεροπορικά,και να δρομολόγησουν αυτό το βαπόραρο στα χανιά,λύνοντας μια για πάντα το πρόβλημα,κάθονται και το ναυλώνουν και την ίδια στιγμή κοιτάνε για άλλα πλοία,τι να πώ γενικά στην ακτοπλοια υπάρχουν πολλές αψυχολόγητες κινήσεις,άλλα απο μια εταιρεία σαν την ΑΝΕΚ περιμένεις άλλα...
τέσπα τα έχουν πεί πολλοί άλλοι πρίν απο μένα.......και μάλιστα τα εχουν πεί και στην ίδια την εταιρεία αλλά....:confused:
Μερικες φωτογραφιες του ΑΡΙΑΔΝΗ κατα την αναχωρηση απο το λιμανι του Πειραια σημερα.:(
38629
38630
38631
Γιάννης Φ
10-05-2009, 17:39
Αντί να την βάλουν με τον ΈΛΥΡΟ στα ΧΑΝΙΑ,την ναυλώνουν και αφήνουν το ΛΑΤΩ
lissos95
10-05-2009, 18:12
το Λατω εχει πανω απο τα διπλασια κρεβατια(858) ενω το Αριανδη μονο 403!
moutsokwstas
10-05-2009, 19:14
ευελπιστω του χρονου το καλοκαιρι να εινα παρεα με τον ελυρο στα χανια.
ndimitr93
10-05-2009, 19:17
ευελπιστω του χρονου το καλοκαιρι να εινα παρεα με τον ελυρο στα χανια.
Πλοιοκτησίας ΑΝΕΚ με μετασκευή και πρόσθεση καμπινών υποθέτω, γιατί έτσι............;)
Naias II
10-05-2009, 19:22
Πρώτα ο Θεός 26 Σεπτεμβρίου κάνει το τελευταίο δρομολόγιο και το φθινόπωρο πιθανόν θα ξεκινήσει το αναμενόμενο δρομολόγιο στα Δωδεκάνησα.
moutsokwstas
10-05-2009, 19:33
για τα δωδεκανησα δεν θα χρειαστουν επιπλεον κρεβατια?
moutsokwstas
10-05-2009, 19:45
38647
αποχαιρετισμος (προσωρινος).......
mike_rodos
10-05-2009, 19:57
Με το καλό γυρίσει στην Ελλάδα και από 1/11/2009 να το δούμε στα νερά της Δωδεκανήσου....:mrgreen::rolleyes::confused:
νικο σευχαιστω παρα πολυ για την αφιερωση σου..προσωπικα χαιρομαι που θα φυγει το κιτρινο απο πανω του και να πω την αμαρτια μου μου αρεσει ετσι ασπρο...βεβαια την ομορφια που εχει το κοκκινο πανω του δεν την εχει κανενα.βλεπω ηδη εχει αραξει και περιμενει την βασιλησσα να φυγει για να ανεβει...
sylver23
11-05-2009, 01:48
που να ανεβει??τι εννοεις?
στη δεξαμενη.τι δεν θα δεξαμενιστει πρωτα;;;;
sylver23
11-05-2009, 02:23
Δεν νομιζω.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν περιμενει το κουιν να κατεβει καθως δεν ειναι δηλωμενο για περαμα αν και τυχον δεξαμενιστει
ΚΑΙ ,ΕΤΣΙ , ΓΙΑ ΤΟ -ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ- ΑΝΤΙΟ, ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΛΙΓΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ....
Η τσιμινιέρα άρχισε να γίνεται λευκή λίγο πρίν τις 10 το πρωί του Σαββάτου ταυτόχρονα και απο τις δύο πλευρές της και γύρω στις 12 είχαν σβηστεί τα σινιάλα της ΑΝΕΚ...!!
38702
38703
εαν την προσεξετε καλα φαινεται λιγο το κοκκινο μπροστα στη τσιμινιερα.....αχ να που παρει....θα μου λειψεις πολυ αρχοντησσα μου:(:(
Thanasis89
11-05-2009, 09:15
Νομίζω ότι κάποιος τώρα ειδικά με την πρώτη φωτογραφία θα είναι πολύ χαρούμενος... :D:cool:
38647
Εσύ δεν παίζεσαι με τις οπτικές σου γωνίες...;)
sylver23
11-05-2009, 14:49
Η Αριάδνη στο Πέραμα με το νέο σινιάλο στην τσιμινιέρα και το ''πρόχειρο'' σβήσιμο των σινιάλων της ΑΝΕΚ στις μπαντες του πλοίου
38748
Μετά την όμορφη φωτογραφία του Sylver 23 ας δούμε μερικές και όχι τόσο συνηθισμένες πόζες της Αριάδνης...!!!
Πειραιάς 08/05 γύρω στις 13.40...χορευτικές φιγούρες..!!!
38805
38806
38807
Ηράκλειο 09/05 γύρω στις 10.45....φωτογραφημένη απο τον λιμενοβραχίονα μετά το κάστρο...εξαιρετικά αφιερωμένες στον Leo που την είχε άχτι να την δεί φωτογραφημένη απο εκείνο το σημείο...!!!
38808
38809
Και καλα εκανε αφουν ειναι καταπληκτικη φωτογραφια να τον ακουμε τον Leo.
dimitris
11-05-2009, 22:43
Ηράκλειο 09/05 γύρω στις 10.45....φωτογραφημένη απο τον λιμενοβραχίονα μετά το κάστρο...εξαιρετικά αφιερωμένες στον Leo που την είχε άχτι να την δεί φωτογραφημένη απο εκείνο το σημείο...!!!
Επρεπε να ερθει ο Μανος για να την δουμε, με τοσους φιλους απο το Ηρακλειο στο φορουμ:D
Μπραβο Μανο!!!;)
BEN BRUCE
11-05-2009, 23:54
Για να δουμε και καποιες λεπτομεριες του ΑΡΙΑΔΝΗ οταν ηρθε.Αν υπαρξει ανταποκριση υπαρχουν αρκετες ιαπωνικες φωτο38851
sea world
12-05-2009, 14:57
OI FWTOGRAFIES POU ANEVASATE ME LEYKH TSIMINIERA KAI TA SINIALA THS NAYLWTRIAS ETAIREIAS, MAS LYPHSE ARKETA EDW STHN VENEZIA, POU PERIMENAME PWS KAI PWS NA TO KSANADOUME:(
KALOTAKSIDO NA EINAI KAI SYNTOMA PALI KONTA MAS AYTO TO ARISTOURGHMA!!
napapijri
12-05-2009, 16:42
[/URL][URL="http://img9.imageshack.us/my.php?image=dsc01932j.jpg"]http://img9.imageshack.us/img9/8438/dsc01932j.th.jpg (http://img9.imageshack.us/my.php?image=dsc01932w.jpg)
Απόσο λέπω πάντως το βαψιμο στις μπάντες ειναι χαλια!!!!
mike_rodos
12-05-2009, 20:07
Όπως όλοι καλά γνωρίζουμε από 1/11/09 έχει δηλώσει η HSW την ΑΡΙΑΔΝΗ και ένα πλοίο ''υπό αγορά'' στις γραμμές της Δωδεκανήσου. Εμένα αυτό που κάνει εντύπωση, είναι πως πάει να μπεί στην γραμμή σε μία χρονική στιγμή με πολύ μικρή κίνηση (επιβάτες και οχήματα)! Αφού το πλοίο από τα μέσα Μαϊού θα έμενε ελεύθερο από εσωτερικές γραμμές γιατί δεν το δρομολογούσε Δωδεκάνησα αφού το καλοκαίρι οι γραμμές της Δωδεκανήσου είναι κερδοφόρες??? Και έτσι σε μία επικερδές περίοδο θα το μάθαινε και το επιβατικό κοινό.... Εμένα προσωπικά όλα αυτά μου φαίνονται ένα ωραίο παραμυθάκι εκφοβισμού της ATTICA και ότι από 1/11/2009 δεν πρόκειτε να δούμε ούτε την ΑΡΙΑΔΝΗ ούτε το ''υπό αγορά'' πλοίο στα νερά μας...
nikosdet
12-05-2009, 20:30
Όπως όλοι καλά γνωρίζουμε από 1/11/09 έχει δηλώσει η HSW την ΑΡΙΑΔΝΗ και ένα πλοίο ''υπό αγορά'' στις γραμμές της Δωδεκανήσου. Εμένα αυτό που κάνει εντύπωση, είναι πως πάει να μπεί στην γραμμή σε μία χρονική στιγμή με πολύ μικρή κίνηση (επιβάτες και οχήματα)! Αφού το πλοίο από τα μέσα Μαϊού θα έμενε ελεύθερο από εσωτερικές γραμμές γιατί δεν το δρομολογούσε Δωδεκάνησα αφού το καλοκαίρι οι γραμμές της Δωδεκανήσου είναι κερδοφόρες??? Και έτσι σε μία επικερδές περίοδο θα το μάθαινε και το επιβατικό κοινό.... Εμένα προσωπικά όλα αυτά μου φαίνονται ένα ωραίο παραμυθάκι εκφοβισμού της ATTICA και ότι από 1/11/2009 δεν πρόκειτε να δούμε ούτε την ΑΡΙΑΔΝΗ ούτε το ''υπό αγορά'' πλοίο στα νερά μας...
Πολύ σωστός ο συλλογισμός σου!! Ίδωμεν...
συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα...και αν οντως γινει η συγχωνευση (http://www.theseanation.gr/news/ferries/egine-to-deal.htm) ετσι ωστε να ξεπληρωθει ο ιταλος,αριαδνη θα βλεπουν μονο τα χανια....γνωμη μου παντα....μακαρι να μην γινει..μακαρι:(
Giwrgos1980
13-05-2009, 09:09
συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα...και αν οντως γινει η συγχωνευση (http://www.theseanation.gr/news/ferries/egine-to-deal.htm) ετσι ωστε να ξεπληρωθει ο ιταλος,αριαδνη θα βλεπουν μονο τα χανια....γνωμη μου παντα....μακαρι να μην γινει..μακαρι:(
Άσχημα νέα......μονοπωλειακές καταστάσεις σε πάρα πολλές γραμμές από εδώ κι έπειτα........
Naias II
13-05-2009, 09:58
Βασικά έχω ακούσει κάτι: Η ναύλωση στην ΑΝΕΚ από την HSW δεν έχει λήξει ακόμα, η ΑΝΕΚ αυτή τη στιγμή ναυλώνει το πλοίο στην Algerie, δεν το ναυλώνει η HSW.
Οπότε δεν μπορούμε ουσιαστικά να μιλήσουμε για τις κινήσεις της HSW για το καλοκαίρι εφόσον είναι ακόμα ναυλωμένο στην ΑΝΕΚ.
Μα ήδη ήταν μονοπωλιακές από πέρσι. Μπορεί τυπικά HSW και ΑΝΕΚ να ήταν ανεξάρτητες αλλά η καθημερινότητα ήδη είχε αλλάξει.
Τι να πούμε και εμείς του Βορείου Αιγαίου..
Naias II
13-05-2009, 10:17
Τώρα που έχουμε και επίσημα την ανακοίνωση (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=204720&postcount=524) θα αλλάξουν πολλά από τις προβλέψεις μας :(
Μετά την όμορφη φωτογραφία του Sylver 23 ας δούμε μερικές και όχι τόσο συνηθισμένες πόζες της Αριάδνης...!!!
Πειραιάς 08/05 γύρω στις 13.40...χορευτικές φιγούρες..!!!
38805
38806
38807
38808
38809
Ωραίος ο Μανώλης όπως πάντα...:D
dokimakos21
13-05-2009, 13:45
exoume ma8ei ti wra 8a fugei shmera o vaporas??
dokimakos21
13-05-2009, 13:56
molis ema8a....!!:D ypologizoun oti stis 6 8a xekinhsei to vapori...
Speedkiller
13-05-2009, 15:17
Για σήμερα ομιλούμε?
dokimakos21
13-05-2009, 15:21
Μάλιστα...Γύρω στις 6 θα ξεκινήσει από το πέραμα....
sea world
13-05-2009, 16:39
KSEROYME GIA PLHRWMA TI EXEI?
dokimakos21
13-05-2009, 20:59
Μεγαλο ξενερωμα...:twisted:
Αυτη η αναχωρηση του ΑΡΙΑΔΝΗ εχει αλλαξει τοσες φορες...
Κριμα γιατι ηθελα παρα πολυ να το φωτογραφισω καθως θα εφευγε....Ευχομαι σε ολο το πληρωμα του καλο ταξιδι....
Ξερω μονο για γεφυρα οτι παει με ελληνες αξιωματικους..!!
dimitris
13-05-2009, 21:10
Βγαινει απο το Περαμα τωρα μολις...
επομενη κληση Ψυταλεια:D
prutanis
13-05-2009, 21:15
Καλα ταξιδια να εχει ας παει στο καλο και με το καλο να μας ξαναερθει θα μας λειψει ο Βαπορας!!!
Μερικές κοντινές της Αριάδνης απο την περασμένη Παρασκευή....!!
Καλό σου ταξίδι εκεί που θα πάς,και να γυρίσεις γρήγορα κοντά μας..!!
39061
39062
39063
39064
39065
dokimakos21
13-05-2009, 21:20
Βγαινει απο το Περαμα τωρα μολις...
επομενη κληση Ψυταλεια:D
Μακαρι να ημουν ακομα στο μωλο στην δραπετσωνα κ να το τραβουσα....:twisted:
Ελπιζω τον αυγουστο που θα ερθει η ωρα να μπαρκαρω να το ανταμωσω στην ισπανια κ να του προσφερω ξανα τισ υπηρεσιες μου..!!:p
dokimakos21
13-05-2009, 23:48
Συμφωνα με το ΑΙΣ το ΑΡΙΑΔΝΗ αυτη την στιγμη βρισκετε κατς απο την υδρα....!!!εχει ΕΤΑ 16/5/09 0600
Δύο ακόμα φωτογραφίες απο την Gallery!!
http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=7135[/URL]
[URL]http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=7137 (http://www.nautilia.gr/images/content/315_45661452009.jpg)
Για τους φίλους Trakman,voyager,speedkiller,giorgos...,Polykas,sco ufgian και Sylver 23..!!!
39445
39446
...και μερικές λεπτομέρειες ακόμα κατά τη διάρκεια της μανούβρας του στον Πειραιά πρίν μία εβδομάδα...!!
39447
39448
Ευχαριστούμε Μανώλη.Θα μας λείψει ο Βαπόραρος.
Ευχαριστούμε Μανώλη.Θα μας λείψει ο Βαπόραρος.
Μπορεί και να μην μας λέιψει Γιώργο, το nautilia.gr έχει μάτια παντού!! Για να δούμε... (παρόλω που το Αλγέρι είναι ένα δύσκολο λιμάνι... έχουμε μια ελπίδα) ;).
Apostolos
16-05-2009, 14:17
Μα καλά που ειναι??? Alger yok?
Εχουμε και μια εκφόρτωση να επιβλέπουμε, Που εισαι καλεεεε???
Εν αναμονή της φωτογραφίας απο τα ξένα,άλλη μία πάνω απο το Κνωσός,απο διαφορετική γωνία και πάλι,στις 8 Μαίου!
39571
Ο Απόστολος δεν το είδε, το ΑΙΣ δεν καλύπτει... Για την ώρα ας αρκεστούμε σ αυτό (http://www.algerieferries.com/f_aria.php)
Apostolos
17-05-2009, 09:56
Φίλοι μου το βαπόρι δεν ήρθε, Στο AIS μας δεν το βλέπω και ειναι παράξενο να δίνεις ΕΤΑ 16/5, να ειναι 17 και να μην υπάρχεις πουθενα. Μήπως παει αρχικα Μασσαλία?
Nissos Mykonos
17-05-2009, 13:59
Η Αριάδνη βρέθηκε!Όπως μπορούμε να δούμε στο ais (http://www.marinetraffic.com/ais/default.aspx?oldmmsi=240580000&zoom=10&olddate=5/17/2009%2011:05:05%20AM) βρίσκεται στο Oran..;)
tasos_33
17-05-2009, 14:05
Συμφονα με τον AIS το πλοιο αυτι την ωρα ειναι στο ORAN της ALGERIAS.http://syros-observer.aegean.gr/ais/shipdetails.aspx?mmsi=240580000&header=true
xidianakis
18-05-2009, 21:39
το πλοιο βρισκεται στο oran... μηπως γνωριζει κανεις τι δρομολογιο θα κανει εκει που ειναι και ποτε επιστρεφει ελλαδα?
Speedkiller
22-05-2009, 12:20
Στον Opelmanos.........:p:D
40370
εδω ειναι ακομα με τα χρωματα της hellenic seaways ε;;
Speedkiller
22-05-2009, 13:07
εδω ειναι ακομα με τα χρωματα της hellenic seaways ε;;
Ναι!Αν δεις είναι κ το corsica express III στα δεξιά...Άλλες εποχές.........
nickosps
22-05-2009, 13:14
Και πίσω αν δεις είναι ο Ολυμπιονίκης!
Naias II
22-05-2009, 13:20
Πράγματι άλλες εποχές :roll:
ChiefMate
22-05-2009, 13:21
Παιδια επειδη εγω ελειπα απο περυσι...
Γιατι αλλες εποχες?
Τι κ ποσα εχουν αλλαξει??????????
Thanasis89
22-05-2009, 13:23
Η κούκλα στα κόκκινα... ;) Καλές εποχές ! Φώναζε η φωτογραφία του Κώστα μιας και μόνο τότε αναχωρούσε από εκεί... Έχει και το κιτρινάκι μπροστά... :D
Naias II
22-05-2009, 13:25
++++ Olympic Champion. Corsica Express Three ;)
Υ.Γ.: Δηλαδή η φωτογραφία σου speed είναι ιστορική :p
Η κουκλάρα μας έπιασε δουλειά
40418
Naias II
23-05-2009, 10:46
Δοκιμαστικές βόλτες δεν είναι αυτές; :rolleyes:
Μολις πριν λιγο διαβασα οτι η αρχοντησσα τελικα ναυλωθηκε απο την ΑΝΕΚ.Υποναυλωθηκε δηλαδη....:(
Naias II
23-05-2009, 13:48
Μάλλον υπερναυλώθηκε από ότι ξέρω η ΑΝΕΚ παίρνει ημερησίως τα διπλάσια χρήματα από την Algerie Ferries από ότι δίνει η ΑΝΕΚ στην HSW
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΑΝΕ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟΙ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ :D
Προφανώς και βγάζει λεφτά από αυτήν την κίνηση και γι'αυτό ακριβώς το κάνει.. Το θέμα είναι αν θα μπορούσε να βγάλει περισσότερα κρατώντας το σε μία γραμμά στην Ελλάδα..
Για ποιό λόγο. Έχει καταφέρει να κρατήσει τον κόσμο με τα παλία καράβια ( αναφέρομαι στον όμιλο ΑΝΕΚ- HSW) βάζοντας σαν " τυράκι" ανάπτυξης των εταιρειών το Έλυρος. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν κερδίζει από παντού. Δεν κατακρίνω την κίνηση ως πολιτική στρατηγικής ανάπτυξης των επιχειρήσεων του αντίθετα τον θεωρώ σημαντικο επιχειρηματικό μυαλό.
Για ποιό λόγο. Έχει καταφέρει να κρατήσει τον κόσμο με τα παλία καράβια ( αναφέρομαι στον όμιλο ΑΝΕΚ- HSW) βάζοντας σαν " τυράκι" ανάπτυξης των εταιρειών το Έλυρος. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν κερδίζει από παντού. Δεν κατακρίνω την κίνηση ως πολιτική στρατηγικής ανάπτυξης των επιχειρήσεων του αντίθετα τον θεωρώ σημαντικο επιχειρηματικό μυαλό.
Και έχεις δίκιο να το βλέπεις έτσι, γιατί έτσι είναι.
Θα είναι ναυλωμένο και για τη θερινή περίοδο του 2010!:(
Speedkiller
25-05-2009, 09:03
Εγώ αντιθέτως δεν βλέπω καποιο φοβερο επιχηρειματικό μυαλό...Μονοπώλειο έιναι κ ότι θέλει κάνει!Κ το Ελυρος να έστελνε κάτω τι θα κάναν δηλαδή οι Χανιώτες?Δεν θα Μπαιναν σε Λατώ ή πάλαι πότε Λισσός?Παίζει μόνος του οπότε κάθε κίνηση του βγάινει!Εαν μπει superfast και στα χανιά με ωράρια πχ Αριάδνης κ καλές τιμές να δουμε αν θα του φτάσει το "τυράκι" κ για πόσο....
Εγώ αντιθέτως δεν βλέπω καποιο φοβερο επιχηρειματικό μυαλό...Μονοπώλειο έιναι κ ότι θέλει κάνει!Κ το Ελυρος να έστελνε κάτω τι θα κάναν δηλαδή οι Χανιώτες?Δεν θα Μπαιναν σε Λατώ ή πάλαι πότε Λισσός?Παίζει μόνος του οπότε κάθε κίνηση του βγάινει!Εαν μπει superfast και στα χανιά με ωράρια πχ Αριάδνης κ καλές τιμές να δουμε αν θα του φτάσει το "τυράκι" κ για πόσο....
Αυτό ξανάγινε Κώστα... μην το ψάχνεις. Όσο εσύ πας με το Νήσος Χίος ή το Λισσός στο Νησί σου, άλλο τόσο και οι Χανιώτες θα πάνε με Σούπερφαστ..... Αλλά αυτό είναι off topic.
Αυτό ξανάγινε Κώστα... μην το ψάχνεις. Όσο εσύ πας με το Νήσος Χίος ή το Λισσός στο Νησί σου, άλλο τόσο και οι Χανιώτες θα πάνε με Σούπερφαστ..... Αλλά αυτό είναι off topic.
Μη μας πληγώνεις. Ακόμη προσπαθούμε να χωνέψουμε την τρομερή και φοβερή "αναβάθμιση" που μας έκανε η Sea Star και ο σύντεκνος.
Τα sixties ξαναζούν.:confused:
Speedkiller
25-05-2009, 09:19
Aγαπητέ Leo με Νήσος Χιος με πρωτύτερα δρομολόγια πηγαινα...Το Λισσός πάλι είναι άλλο Κεφάλαιο...Gtogias πέστα!!!:DΤέλος από εμέ με το off topic!
Μη μας πληγώνεις. Ακόμη προσπαθούμε να χωνέψουμε την τρομερή και φοβερή "αναβάθμιση" που μας έκανε η Sea Star και ο σύντεκνος.
Τα sixties ξαναζούν.:confused:
Ενώ η ΝΕΛ σας προσφέρει τα νεότευκτα? Επιτέλους να σοβαρευτούμε...
Ενώ η ΝΕΛ σας προσφέρει τα νεότευκτα? Επιτέλους να σοβαρευτούμε...
Η ΝΕΛ δεν κάνει τίποτε άλλο από το να θερίζει τα αποτελέσματα της κακοδιαχείρισης των τελευταίων (προ της σημερινής διοίκησης) ετών.
Η ΝΕΛ όταν ήθελε (και μπορούσε) πρόσφερε είτε αργό, αλλά αξιοπρεπές συμβατικό, είτε γρήγορο (Αίολος Κεντέρης και κατά περίπτωση τους μικρούς) για όσους το επέλεγαν, και δούλευαν και τα δύο.
Η δε HSW γρήγορο συμβατικό.
Σήμερα τι έχουμε? Συμβατικό της ΝΕΛ που όσο πάει και αυξάνει τον χρόνο του δρομολογίου, το γρήγορο συμβατικό της HSW με τον γύρο του Αιγαίου και δύσκολες ώρες άφιξης (ιδιαίτερα στην Χίο συγκρινόμενα με τα προ Sea Star) και ένα συμβατικό της ΑΝΕΚ που οι Χανιώτες δεν ήθελαν πια ούτε να περνά από την Σούδα.
Και για όλα αυτά οφείλουμε και ευγνωμοσύνη?
Giovanaut
25-05-2009, 09:40
Eγω παντως ενα θελω να πω και ας μου συχωρεθει που ειναι λιγο off topic...
Ωρες, ωρες μας αξιζουν σαν λαο οι υπηρεσιες που μας προσφερονται, γιατι κι εμεις δεν εκτιμουμε τιποτε....
Ξεχασατε το πραγματικο γδυσιμο που συνεβη στο ταξιδι εγκαινιων του ΕΛΥΡΟΣ....???
Το πλοιο εγινε καλοκαιρινο και αυτα μονο Ελληνες τα κανουν...
Πως λοιπον να μας αξιζει ενα τετοιο βαπορι οταν δεν το σεβομαστε...??
Καλυτερα εξω που και θα το εκτιμησουν και θα το σεβαστουν περισσοτερο...
Και εννοειται πως δεν θα το ηθελα αυτο...
Απλα με λυπει ιδιαιτερα η συμπεριφορα μας...
Και παλι με συχωρειτε...
FLYING CAT 2
30-05-2009, 00:47
στο συγκεκριμενο αρθρο αναφερει οτι το δρομολογιο της αριαδνης στα δωδεκανησα τοχει παρει η hsw και οχι η ανεκ!!!ισχυει???δηλαδη θα το δουμε και παλι στα κοκκινα????
http://www.theseanation.gr/news/ferries/pianei-dodekanisa-to-ariadni-tis-hsw.htm
:(αδελφε το διμοσιευμα αυτο οπως θα παρατηρησες υποθετω γραφτηκε τον φεβρουαρη οταν δηλαδη η ανεκ δεν ειχε αγορασει το μεριδιο της μινοαν στην εταιρια....με τα σημερινα δεδομενα λοιπον το μονο πιθανο ειναι να επιστρεψει στα ασπρα και με μια πιο κομψη κρητη απο πριν στο φουγαρο του......ΔΥΣΤΥΧΩΣ:(
FLYING CAT 2
30-05-2009, 00:58
ontws... distixws!!!!!!!!!!:(:(
Μια και η αριαδναρα ειναι στα ξενα και μας λειπει,ας την απολαυσουμε σε δυο φωτογραφιες.Η μια ειναι νυχτερινη τις πρωτες μερες του 2009 και η δευτερη το Φεβρουαριο του 2009 σε μια αφιξη της στην Πατρα.
dokimakos21
31-05-2009, 12:31
ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ...ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ...!!
41647
diagoras
31-05-2009, 17:00
καταπλικτικη φωτο κριμα για το καραβι παντως εκει στα ξενα αν μεινει υπο την ιδιοκτησια της ανεκ θα καταντησει ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και θα εινια κριμα αυτο το καραβι να γινει του πεταματου οπως ειναι τωρα ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ που ειναι 8 μηνες παρατημενος κ 1 μηνα σκαντζαρει τα παντα κ τρεις ναυλωνεται μονο κ μονο για να κερδιζει η ανεκ
dokimakos21
13-06-2009, 21:09
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΑΛΙΚΑΝΤΕ....!!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ...!!!ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΠΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!
Dimitrisvolos
05-07-2009, 11:02
ΑΡΙΑΔΝΗ με τα χρώματα της HELLENIC SEAWAYS στον ΠΕΙΡΑΙΑ. Νοέμβριος 2007
47729
AegeanIslands
05-07-2009, 20:03
Ξερει κανεις ποτε ληγει η Ναυλωση και μηπως εχουν γινει γνωστα τα πλανα της ΑΝΕΚ για το πλοιο μετα το περας της Ναυλωσης?
dokimakos21
05-07-2009, 20:18
Ξερει κανεις ποτε ληγει η Ναυλωση και μηπως εχουν γινει γνωστα τα πλανα της ΑΝΕΚ για το πλοιο μετα το περας της Ναυλωσης?
Το τελευταιο δρομολογιο του στα ξενα ειναι στις 26 Σεπτεμβριου...!!!Τωρα για τα πλανα????ΑΓΝΩΣΤΟ...!!Πολλα ακουγωνται...Δωδεκανησα-Ιταλια πολλα...!!
AegeanIslands
05-07-2009, 20:23
Ευχαριστω φιλε για την αμεση ανταποκριση.
Ισως και λογω του επερχομενου ανταγωνισμου με την κατασκευη των 2 καινουργιων BLUE STAR να το δρομολογουσε στην Χιο-Μυτιληνη και να αναβαθμισει στο max τη γραμμη.Ιδωμεν.
dokimakos21
05-07-2009, 20:25
Ευχαριστω φιλε για την αμεση ανταποκριση.
Ισως και λογω του επερχομενου ανταγωνισμου με την κατασκευη των 2 καινουργιων BLUE STAR να το δρομολογουσε στην Χιο-Μυτιληνη και να αναβαθμισει στο max τη γραμμη.Ιδωμεν.
Κανεις δεν ξερει...!!Μακαρι αν κ εχω καποια αμφιβωλια για την χιο...!!!τεσπα ιδωμεν...!!!Αντε με το καλο να γυρισει η ΑΡΙΑΔΝΑΡΑ...!!!8-)
Ο "Βεντετσιάνος" φίλος sea world υπογράφει " ERXETAI TO MEGALO MPAM STHN AKTOPLOIA.......:roll: ", το κρατώ και περιμένω..
dokimakos21
05-07-2009, 22:40
Ο "Βεντετσιάνος" φίλος sea world υπογράφει " ERXETAI TO MEGALO MPAM STHN AKTOPLOIA.......:roll: ", το κρατώ και περιμένω..
Καπτεν ξερεις κατι ???:rolleyes:
sea world
06-07-2009, 15:26
SWSTOOOS O Leo!!!! ERXETAI SE POLY LIGO KAIRO!!;)
Sorry GIA TO Off topic ALLA TWRA TO EIDA!!
sea world
08-07-2009, 12:57
τα καναμε σαλατα....παιδια για την ΑΡΙΑΔΝΗ μιλαμε και οχι για την πογραφη του συναδελφου που εμφανιζεται σε καθε θεμα του φορουμ.....
MPRABO RE SY ERGH! AKRIBWS!! EGW THN YPOGRAFH AYTH THN EXW 1 MHNA!! OTI EINAI NA GINEI, 8A GINEI!!;)
TELOS TA EKTOS THEMATA, SYNEXIZOYME ME ARIADNH!!
KALOTAKSIDO NA EINAI TO BAPORAKI KAI KALOTYXO, OTAN EPISTREPSEI!!
Apostolos
08-07-2009, 20:10
Μέχρι να γίνουν τα μεγάλα μπάμ μπουμ εγω θα απολαμβάνω για μερικές μέρες ακόμα την θεά στο Αλγέρι!
48492
diagoras
08-07-2009, 20:12
Πολυ ομορφη φωτογραφια της αρχοντισσας.Αντε και με το καλο πισω στα πατρια εδαφη.
Υ.Γ. Της παει πολυ το ασπρο με το μπλε
Eγώ θα ήθελα να την έβλεπα κόκκινο με άσπρο,ενα S στην τσιμινιερα με δυο πτερύγια και στα Χανια...;):-D
Ομολογω οτι μου αρεσε καλυτερα με τα χρωματα της Α.Ν.Ε.Κ,ειδικα αυτη η γραμματοσειρα στα πλαγια του πλοιου δεν του παει καθολου:(
Μέχρι να γίνουν τα μεγάλα μπάμ μπουμ εγω θα απολαμβάνω για μερικές μέρες ακόμα την θεά στο Αλγέρι!
48492
ενας και μοναδικος....Α-ΠΟ-ΣΤΟ-ΛΟ-Σ!!!!!
αντε να μας ερθει εδω......
οσο για το χρωμα δεν το συζητω.....κοκκινο....
Maroulis Nikos
08-07-2009, 22:32
48492
Να είσαι καλά Αποστολε καλά ταξίδια να έχεις ;)
dokimakos21
08-07-2009, 22:45
48492
Επιτελους φωτογραφια απο την κουκλα...!!!Να σε καλα..!!!Καλα ταξιδια κ στην Αριαδναρα κ σε εσενα..!!
Apostolos
08-07-2009, 23:06
Ε τότε λοιπόν ακόμα μία φώτο!
48538
.voyager
08-07-2009, 23:09
Πλαγιομετωπική! Ότι πρέπει, Απόστολε. Να 'σαι καλά.
dokimakos21
08-07-2009, 23:14
48538
Α Cpt Αποστολε τι μου κανεις...!!!Μου΄λειπει αφανταστα ο βαπορας...!!!
f/b kefalonia
08-07-2009, 23:14
Πολυ ομορφες φωτογραφιες Αποστολε!!!Σε ευχαριστουμε θερμα!!!
Nissos Mykonos
08-07-2009, 23:43
Απόστολε σε ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες της Αρχόντισσας που μοιράστηκες μαζί μας.Να είσαι καλά και καλά ταξίδια να έχεις!!
diagoras
09-07-2009, 03:09
Πανεμορφη φωτογραφια της αρχοντισσας.Καλα ταξιδια κι απο εμενα φιλε Αποστολη
48538
Σε ευχαριστούμε Απόστολε!!
Καλά ταξίδια να έχεις!
Naias II
09-07-2009, 09:10
Εντάξει όλα αυτά είναι προσωρινά. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι τα σινιάλα της ΑΝΕΚ ταιριάζουν σε πλοία που στις μπάντες έχουν χρώμα μπλε!
Αυτό το πλοίο έχει πρότυπα HSW :D
Υ.Γ: Μάγκες συγνώμη για το διπλό πόστ, το σύστημα δεν βγάζει τη ταμπέλα διαγραφής του μηνύματος. Αν μπορείτε διαγράψτε το.
Naias II
09-07-2009, 09:13
Ομολογω οτι μου αρεσε καλυτερα με τα χρωματα της Α.Ν.Ε.Κ,ειδικα αυτη η γραμματοσειρα στα πλαγια του πλοιου δεν του παει καθολου:(
Εντάξει όλα αυτά είναι προσωρινά. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι τα σινιάλα της ΑΝΕΚ ταιριάζουν σε πλοία που στις μπάντες έχουν χρώμα μπλε!
Αυτό το πλοίο έχει πρότυπα HSW :D
Apostolos
10-07-2009, 15:21
Η Βασίλισσα πριν απο μερικά λεπτα στην εντυπωσιακή της άφιξη!
48733
diagoras
10-07-2009, 15:23
Επιβλιτικη φωτογραφια της αρχοντισσας,απ τις καλυτερες που εχω δει.Σε ευχαριστουμε φιλε Αποστολη και σου ευχομαι καλα ταξιδια
Naias II
10-07-2009, 15:25
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στα ξένα :cool:
ndimitr93
10-07-2009, 16:02
Αυτό θα πει nautilia.gr! Παντού!! Ευχαριστούμε...:p
Giovanaut
10-07-2009, 20:13
Η Βασίλισσα πριν απο μερικά λεπτα στην εντυπωσιακή της άφιξη!
48733
Αποστολε σ ευχαριστουμε παρα πολυ, ως συνηθως η δουλεια σου αριστουργηματικη.....
Απολαυσε την κουκλαρα μας στο επακρον.....
Αυτα ειναι που δοξαζουν τη χωρα μας στα ξενα......!!!
Naias II
16-07-2009, 09:44
Ένα γαλλικό άρθρο (http://www.laprovence.com/articles/2009/06/09/837507-Region-en-direct-Algeries-Ferries-positionne-un-bateau-de-196-m-a-la-Joliette.php) για το Αριάδνη που διαφημίζει τη δρομολόγησή του στη γραμμή της Αλγερίας με υπηρεσιακή ταχύτητα 22-23 κόμβους και επιβεβαιώνει τη ναύλωσή του και το επόμενο καλοκαίρι του 2010 και φυσικά ότι ανήκει στην Αnek Lines.....
Φίλιππος Αίγιο
16-07-2009, 10:55
Καλα τοσο ανεγκεφαλοι ειναι εκει στην ΑΝΕΚ.Εχουν ενα τετοιο καραβι και αντι να το διπλωσουν με το ΕΛΥΡΟΣ εν οψει κιολας της δρομολογησης του superfast στα χανια παει και το ναυλωνει.Μαλλον το κερδος απο την ναυλωση θα ειναι πολυ μεγαλο.:twisted:
Να θυμηθούμε τις παλιές του ομορφιές (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=9613) και να κάνουμε τον Έργη να χαμογελάσει.
diagoras
16-07-2009, 14:47
Δεν χαμογελαει μονο ο φιλος Εργης αλλα και ολοι οι υπολοιποι(κι εγω μαζι)που μοιραστηκες αυτην την τελεια φωτο της αρχοντισσας μαζι μας:)
Να θυμηθούμε τις παλιές του ομορφιές (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=9613) και να κάνουμε τον Έργη να χαμογελάσει.
σευχαριστω πολυ leo...
Να εισαι σιγουρος οτι αυτο που ηθελες να κανεις το καταφερες:D:D:D....
αν και οι πιθανοτιτες να ξαναγινει ετσι ειναι απο ελαχιστες εως μηδαμινες εγω εξακολουθω να αισιοδοξω οτι καποτε θα ξαναομορφαινει το αιγαιο μας με αυτα τα χρωματα....
Γιώργο μην απογοητεύσαι, όλο και κάτι θα μείνει ώστε να σε κάνει να χαμογελάς.... ;)