Επιστροφή στο Forum : Λατώ [Lato, Varuna, Daisetsu]
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
gpap2006
08-03-2010, 09:54
Πότε επιτέλους θα κάνει ετήσια?
Giovanaut
08-03-2010, 10:19
Πάντως θα ηταν ωραίο μετα την έλευση της Αριάδνης Χανια να το βλέπαμε κ σε μια γραμμή όπως Πάτρα Πρίντεζι!!!
Είναι κρίμα να το χάσουμε!!!!
Με το συγκεκιμενο σχολιο σου φιλε μου, ειναι σαν να ειναι δεδομενη η αφιξη του ΑΡΙΑΔΝΗ στα Χανια, και δεδομενη η αποχωρηση του ΛΑΤΩ....
Και φαινεται σαν να μην μιλας μονο για τη σκαντζα..!!!
Αν εχει γινει παρανοηση, σε παρακαλω να γινεις ακριβεις και να κανεις σαφη την αποψη σου, γιατι ξερεις τι μυλος γινεαι αυτες τις μερες με τα σεναρια που ακουγονται..!!!
Νομίζω πως απάντησα πιο πριν αλλα και στο ΠΜ που σου έστειλα!!!
Μην το συνεχίζεις για να δείξεις κάτι παραπέρα!!
Το θέμα κλείνει εδω!!
Giovanaut
08-03-2010, 11:05
Νομίζω πως απάντησα πιο πριν αλλα και στο ΠΜ που σου έστειλα!!!
Μην το συνεχίζεις για να δείξεις κάτι παραπέρα!!
Το θέμα κλείνει εδω!!
Πρωτον δεν ελαβα κανενα προσωπικο μηνυμα και δευτερον αν νομιζεις οτι κανω οτι κανω για να δειξω κατι πραγματικα λυπαμαι...!!!
ANGELOS_MOUZAKIS
10-03-2010, 10:47
Πρωτον δεν ελαβα κανενα προσωπικο μηνυμα και δευτερον αν νομιζεις οτι κανω οτι κανω για να δειξω κατι πραγματικα λυπαμαι...!!!
Μάλλον δεν θα το ξαναδούμε στην Γραμμή Πάτρα-Ιταλία γιατί δεν υπάρχει καθόλου χώρος για το καζίνο στο πλοίο (ο χώρος του καζίνο έγινε το νέο κατάστημα)
artmios sintihakis
10-03-2010, 11:22
Μάλλον δεν θα το ξαναδούμε στην Γραμμή Πάτρα-Ιταλία γιατί δεν υπάρχει καθόλου χώρος για το καζίνο στο πλοίο (ο χώρος του καζίνο έγινε το νέο κατάστημα)
Δεν νομίζω ότι μια απο τις απαράιτητες προυπόθεσεις για να δρομολογηθεί ένα βαπόρι στην Αδριατική είναι η ύπαρξη καζίνου!!!!'Αρα λίγο άστοχο αυτό που λές...
ANGELOS_MOUZAKIS
10-03-2010, 14:08
Δεν νομίζω ότι μια απο τις απαράιτητες προυπόθεσεις για να δρομολογηθεί ένα βαπόρι στην Αδριατική είναι η ύπαρξη καζίνου!!!!'Αρα λίγο άστοχο αυτό που λές...
Είσαι πλήρωμα ή έχεις κάνει καθόλου υπηρεσία στο συγκεκριμμένο πλοίο?
Φίλιππος Αίγιο
10-03-2010, 14:35
Παντως στα πλοια της εταιριας που ταξιδευουν στην Αδριατικη τα εχουν ξυλωσει τα καζινο.
...συγνώμη δηλαδή,και να υπήρχε ας πούμε καζίνο είναι δυνατόν να έστελνε η ΑΝΕΚ ένα πλοίο κακοσυντηρημένο σε γραμμές της ιταλίας ξανά?
Που θα το έστελνε για να καταλάβω?Στις γραμμές με ανταγωνιστές όλα τα νεότευκτα?
Μην τρελαθούμε με αυτά που γράφετε...
ANGELOS_MOUZAKIS
10-03-2010, 16:16
...συγνώμη δηλαδή,και να υπήρχε ας πούμε καζίνο είναι δυνατόν να έστελνε η ΑΝΕΚ ένα πλοίο κακοσυντηρημένο σε γραμμές της ιταλίας ξανά?
Που θα το έστελνε για να καταλάβω?Στις γραμμές με ανταγωνιστές όλα τα νεότευκτα?
Μην τρελαθούμε με αυτά που γράφετε...
Αγαπητέ φίλε παλιό ναι κακοσυντηρημένο όμως όχι
Γιάννης Φ
10-03-2010, 20:01
Αγαπητέ φίλε παλιό ναι κακοσυντηρημένο όμως όχι
Είναι παλιό το ΑΡΙΑΔΝΗ...??? Μην τρελαθούμε....!!!:shock: Του 1996 είναι...!!! Δηλαδή το ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ θα το πούμε αρχαίο(που είναι)....???:-?:shock:
diagoras
10-03-2010, 20:03
Για το ΛΑΤΩ λεμε οχι για το ΑΡΙΑΔΝΗ;)
Γιάννης Φ
10-03-2010, 20:05
Για το ΛΑΤΩ λεμε οχι για το ΑΡΙΑΔΝΗ;)
Αααααααααααα....Συγνώμη τα μπέρδεψα...(μαντάρα τα έκανα)...Συγνώμη...!!!:oops::oops::oops:
Ξεκίνησαν σήμερα σιγά σιγά οι εξωτερικές εργασίες καλοπισμου!!!
Έβαψαν όλη την πλώρη, η οποία ξεχωρίζει αισθητά απο μακρυά σε σχέση με το υπόλοιπο πλοίο.
81281
81282
81283
giorgosss
11-03-2010, 13:25
Μάλλον εννοείς οτι έβαψαν όλο το υπόλοιπο εκτός απο την πλώρη:p
Αυτο τι βάφουν καιρό τώρα...:cool::cool::cool::cool:
Το παπόρο σήμερα... με μια ολόλευκη πλώρη αλλά με μια γάστρα σαν γήπεδο ποδοσφαίρου απο τη γλίτσα!!!
81797
81798
81799
..εν πλώ μέσα απο καμπίνα του Superfast XII (δεν πρόλαβα να βγώ στο κατάστρωμα...:D...)τον περασμένο Ιούλιο..!
Για τους φίλους Trakman,captain_nionios,Thanasis89!
81885
Thanasis89
15-03-2010, 22:49
Ασ' τα αυτά... Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ! Εγώ άφησα ολόκληρο ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ! :p
Τέλεια ! Σ' Ευχαριστώ !
Captain_Nionios
15-03-2010, 22:51
Πολυ ωραια, ζωντανη και καλοκαιρινη. Να σαι καλα Μανο!!!
Rocinante
15-03-2010, 23:02
Δηλαδη ρε Vinman αν ειχες βγει στο καταστρωμα πως θα ειχε βγει η φωτογραφια;
Εκτος βεβαια αν εσπασες το τζαμι και βγηκε ετσι φοβερη :D
Θαναση μην ξυνεις πληγες αγορι μου βραδυατικα λεγοντας τη λεξη τραπεζακια. Τι να πω εγω που το δικο μου το πηρανε τελειως...:(:(
Σούδα 29.03.2009
82046
82047
82048
82049
Μανουβράροντας δίπλα απο το Φαιστός το Σάββατο 20 Μαρτίου!
Για τους φίλους Nikos_V,Thanasis89,dokimakos21 και Trakman!
82051
ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
31-03-2010, 12:38
φημες λενε οτι αντι για το αριαδνη θα παει φετος το λατω για ναυλωση στην αλγερια..
φημες λενε οτι αντι για το αριαδνη θα παει φετος το λατω για ναυλωση στην αλγερια..
μακαρι....αν και δεν νομιζω....
οπως το ειπες.... φημες.... δεν υπαρχει περιπτωση να παει το λατω....για αριαδνη πληρωνουν, οχι για λατω...
Αν εξαιρεσεις το μεγεθος,την πολυτέλεια,την ταχύτητα,την άνεση,την ηλικία,την ευκολια χειρισμων κ δεν ξέρω κ γω τι άλλο,μοιάζουν αρκετά!!!!
:D:D:D
ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
31-03-2010, 13:18
ειμαι πληρωμα του λατω νταξει κουβεντουλα γινετε μεσα ισως δεν ισχυει κατι τετοιο φετος θα ειναι η μπλου σταρ στα χανια και ολα ειναι πιθανα..
Καλο μηνα σε ολους!!!Σημερινη αναχωρηση του ΛΑΤΩ απο το λιμανι του Πειραια.Αφιερωμενη στους konigi,vinman,diagoras και Γιαννης Φ.
82458
(http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=82458&stc=1&d=1270136609)
Καλο μηνα σε ολους!!!Σημερινη αναχωρηση του ΛΑΤΩ απο το λιμανι του Πειραια.Αφιερωμενη στους konigi,vinman,diagoras και Γιαννης Φ.
82458
(http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=82458&stc=1&d=1270136609)
Σε ευχαριστώ και ανταποδίδω με την ίδια αναχώρηση!!
Επίσης για τους φίλους Trakman,Thanasis89,Captain_nionios!!
82485
Φανταστικές όλες!!!! ¶ξιζε η σημερινή βόλτα!!! Περιμένουμε και το γίγαντα!!;):D
...άλλη μία για την Φανούλα..!!
82542
Παιδια χικια συγνωμη αλλα ηπιαμε αρκετα σημερα κ εχασα τα πάντα!!!χεχε!!!
Ευχαριστο για τιν αφιερωση!!!
Επιφυλάσομαι...
...αρκετός κόσμος χθές το πρωί στο πλοίο...
Για τους φίλους Trakman,Thanasis89,Leo,dokimakos21,Konigi!
82697
Thanasis89
02-04-2010, 17:16
Λοιπόν πριν ανεβάσω την φωτογραφία στο πλοίο θα σας πω μια μικρή ιστοριούλα. Τόσο μικρή που κρατάει από τις 10 το πρωί χθες και τελειώνει την ίδια κατά τις 7.30 το απόγευμα. Όπως μπορείτε να καταλάβετε δεν κράτησε παραπάνω από 9.30 ώρες. Ήταν μια τρελά ποσταλοφωτογραφική ημέρα που είχε τρομακτικά (με την καλή έννοια) αποτελέσματα. Απολογισμός 500 φωτογραφίες και μια φωτογραφική, εκείνη του Μάνου, που να κάνει τα δικά τις μετά από 600 φωτογραφίες. Αυτά... Υπερβολές ; Καθόλου ! Τα αποτελέσματα θα τα δείτε εν καιρώ... Ελπίζω να μην κουράσουμε ! Προφανώς αφιερωμένες στον Μάνο !
Λατώ !
82709
Υ.Γ. Μάνο όμως ο Ιάπωνας (SONY) απροβλημάτιστος... :p
Σ' Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπειρία !
Tην προηγούμενη εβδομάδα,λίγο μετά τις 22:00
82752
82753
Λοιπόν πριν ανεβάσω την φωτογραφία στο πλοίο............Σ' Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπειρία !
Εγώ σε ευχαριστώ και για την εμπειρία της εννιαμισάωρης φωτογράφησης χωρίς διακοπή και φυσικά για την παρέα σου...;)
82796
Nissos Mykonos
03-04-2010, 12:06
Το Λατώ εν πλω, στο ημερήσιο δρομολόγιο της 12ης Ιουλίου..Για τους φίλους vinman,Thanasis89,Konigi,Trakman και nkr.
82847
Πανέμορφη Γιάννη!!
Σε ευχαριστώ και ανταποδίδω με την προχθεσινή αναχώρηση απο τον Πειραιά!
Επίσης αφιερωμένη στον Trakman,στον Thanasis89 και στον dokimakos21!
82851
Speedkiller
03-04-2010, 13:13
Το Λατώ εν πλω, στο ημερήσιο δρομολόγιο της 12ης Ιουλίου..Για τους φίλους vinman,Thanasis89,Konigi,Trakman και nkr.
82847
Eυχαριστούμε για την φοβερή σου φώτο Γιάννη!!!
Μια πιο παλία για τους καλους φίλους: MAROULIS,LEO,APOSTOLOS,TRAKMAN,VINMAN,NISSOS MYKONOS,THANASIS89,SPEEDKILLER,BEN BRUCE.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!!!;):D
82853
Μάνο, Θανάση, Γιάννη, konigi μας χαρίσατε φανταστικές φωτογραφίες!!! Σας ευχαριστούμε!!!!
Εγω εχω βγει εκτος απο τις φωτογραφιες που τραβηξα γιατι οι προηγουμενες ειναι σκετες ζωγραφιες.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!Σε ευχαριστω για την αφιερωση φιλε nissos mykonos!!!
Στον Πειραιά στις 27 Σεπτεμβρίου φωτογραφημένο πάνω απο το Ιεράπετρα!
83174
dokimakos21
09-04-2010, 04:31
ΛΑΤΩ-Αναχωριση απο την Σουδα μετα απο απαγορευτικο...!!
83795
Την Μ.Πέμπτη στον Πειραιά!
83799
ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
11-04-2010, 14:37
την τεταρτη 14/4 μετα την αφιξη μας στον πειραια θα αναχωρησουμε για το περαμα για την ετησια επισκευη..:)
Nissos Mykonos
11-04-2010, 16:24
Χθες στο λιμάνι του Πειραιά...Αφιερωμένη στους φίλους Vinman,Thanasis89,Trakman και dokimakos21.
84323
...γκουχ...γκουχ...ακόμα βήχω απο την κάπνα...:p:D
Για τους φίλους BULKERMAN,douzoune,opelmanos,Thanasis89,Captain_ni onios,Nissos Mykonos,diagoras,Trakman,Konigi!
84529
Πριν λίγο κατα την διάρκεια της ηλιοθεραπείας του..:cool:
Για όλους τους καλούς φίλους.
84667
84668
helatros68
14-04-2010, 21:20
Το πλοιο μετα την αναχωρηση του απο το κεντρικο λιμανι Πειραια με προορισμο το Περαμα στις 14.4.2010.
84868
Ενας ακουραστος και αθόρυβος εργάτης εξυπηρέτησε υποδειγματικότατα όλόκληρη τη χρονική περίοδο, πέραν της κανονικής, τη γραμμή του. Προσωπικά το τοποθετώ στη πρώτη γραμμή απο πλευράς σκαριού, στα πλοία Πειραιά - Κρήτης.
Για τους φίλους Trakman,Leo,Thanasis89,dokimakos21,Leo,Nikos_V,Roc inante,Konigi,Captain_nionios..!
84875
Καράβι που το έχω αγαπήσει!! Να'σαι καλά Μάνο!!! Υπέροχη όπως πάντα άλλωστε!!!
Πρωταπριλιάτικη έξοδος απο τον Πειραιά!
Για τους φίλους Trakman,Thanasis89,leo,Captain_nionios,dokimakos21 ,Nikos_V,Konigi!
86876
Captain_Nionios
26-04-2010, 22:34
Και εννοειται πως λογω πρωταπριλιας ειπες να κανεις μια πλακα και εφτιαξες με photoshop τη μαυριλα απο το φουγαρο... Εγω δεν εχω δει ποτε το Λατω να μαυριζει τον κοσμο!!!:lol::twisted:
Nissos Mykonos
26-04-2010, 22:42
Το Λατώ στην Σούδα τον Ιούλιο του 2009...Για τους φίλους Vinman,Trakman,Thanasis89,Leo,Captain_nionios,doki makos21 ,Nikos_V και Konigi!
86893
dokimakos21
29-04-2010, 21:17
LATO-Στην Σουδα...
Για ολους εσας...!
87437
ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
04-05-2010, 10:18
την παρασκευη ξεκιναει παλι το λατω δρομολογια χανια-πειραιας..καλα ταξιδια να εχουμε!:):)
pantelis2009
07-05-2010, 16:01
Το Λατώ σήμερα το πρωΐ στις 12.25 στη δίαυλο Σαλαμίνας εξερχόμενο απο τα ναυπηγεία Ελευσίνας. Χαρισμένες στους φίλους του πλοίου:D:D
88713
88714
Στόλισε και πάλι το λιμάνι του Πειραιά το πανέμορφο αυτό καράβι που έβγαλε ολόκληρη δρομολογιακή περίοδο με το παραπάνω χωρις το παραμικρό τεχνικό προβλημα. Μακάρι να συνεχίσει η εταιρεία να το συντηρεί και να το κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια σε πείσμα ορισμένων που θέλουν να το θεωρούν ξοφλημένο.
AGIOS GEORGIOS
09-05-2010, 20:11
Φίλε Pantelis2009 συγχαρητήρια για τις φωτογραφίες είναι υπέροχες με αφήνεις με ανοιχτό το στόμα κάθε φορά που βλέπω φωτογραφίες σου!!!! :p
vageliss23
11-05-2010, 16:51
Στόλισε και πάλι το λιμάνι του Πειραιά το πανέμορφο αυτό καράβι που έβγαλε ολόκληρη δρομολογιακή περίοδο με το παραπάνω χωρις το παραμικρό τεχνικό προβλημα. Μακάρι να συνεχίσει η εταιρεία να το συντηρεί και να το κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια σε πείσμα ορισμένων που θέλουν να το θεωρούν ξοφλημένο.
To "μακάρι να πάρει κανα καινούριο" δεν παίζει;
nautical96
11-05-2010, 22:05
To "μακάρι να πάρει κανα καινούριο" δεν παίζει;
γιατί το λές αυτό? μια χαρά εξυπηρετεί το Λατώ στην γραμμή και με το παραπάνω....και πιστεύω οτι είναι πιο καθαρό και εξυπηρετικό απο πολλά καινούργια πλοία που είναι στην γραμμή Πειραιάς-Κρήτη.
vageliss23
11-05-2010, 22:38
Στο Πειραιάς Κρήτη δραστηριοποιούνται τα Κνωσσός/Φαιστός, Superfast XII, Blue Horizon, Ελυρος, Κρήτη Ι/ΙΙ.
Ε ναι, από τα Κρήτη Ι/ΙΙ μπορεί και να είναι καλύτερο από πλευράς παροχών στον επιβάτη.....
nautical96
11-05-2010, 23:12
Στο Πειραιάς Κρήτη δραστηριοποιούνται τα Κνωσσός/Φαιστός, Superfast XII, Blue Horizon, Ελυρος, Κρήτη Ι/ΙΙ.
Ε ναι, από τα Κρήτη Ι/ΙΙ μπορεί και να είναι καλύτερο από πλευράς παροχών στον επιβάτη.....
στο λέω αυτό φίλε μου επειδή έχω ταξιδέψει με το Λατώ και με όλα τα παραπάνω που ανέφερες πλοία(πλιν του Οριζον)και μπορώ να κάνω συγκρίσεις...
Πριν λίγο στη Σούδα,απαστράπτων και με νέα μπουρού.
Για όλους σας!!!
89259
89260
89261
opelmanos
12-05-2010, 13:40
Πριν λίγο στη Σούδα,απαστράπτων και με νέα μπουρού.
Για όλους σας!!!
89259
89260
89261
Ωραίες φωτογραφίες φίλε Γιώργο.Το πλοίο λάμπει και φαίνεται ότι έγινε καλή δουλειά.Όσον αφορά την συντήρηση για να γίνεται σωστή όλα τα πλοία πρέπει μόνο όταν βγαίνουν για ετήσια να γίνεται ολική αμμοβολή αστάρωμα και βάψιμο για να λάμπουν και να είναι οι λαμαρίνες καθρέπτης. Έτσι και μπογιές θα γλυτώνουν και καλή δουλειά θα γίνεται.Κάτι μπαλώματα και τα προχειροβαψίματα πάνω από τις σκουριές μόνο καλό δεν κάνουν σε 2 μήνες πάλι το ίδιο θα ναι .Οπότε κατά την διάρκεια των δρομολογίων του δεν πρέπει να πέφτει ούτε πινελιά! Mόνο πλυσίματα με γλυκό νερό για να φεύγει το αλάτι.Τα υπόλοιπα στην επισκευή και μόνο εκεί.
Αναχώρηση απο τον Πειραιά την Μ.Πέμπτη!
Για τους Χανιώτες Konigi,Trakman αλλά και τον Κεφαλλονίτη Captain_nionios!
89304
Aπόψε λίγο πριν την αναχώρηση.
Αφιερωμένες εξαιρετικα στο φίλο VINMAN.
89329
89330
89331
89332
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/lines.html
Πόσο με λυπούν κάτι τέτοια....
τη λετε τωρα και ετοιμαζονται οι γονεις μου να ταξιδεψουν αποψε με το λατο μεγαλο αισχος και κριμα για την εταιρεια.
manolis_creta
17-05-2010, 15:43
χρονια κρατα αυτη η κολονια... χαχαχαχα!!! νο μονευ νο ...συντηρηση...:p
δεν ξερω λεπτομερειες για τον τροπο λειτουργιας αλλα σιγουρα σε ενα καλοσυντηρημενο πλοιο δεν θα γινοταν... δεν εχει να κανει η παλαιοτητα του συστηματος , το 1 aircondition ειναι made in japan το 74' και τα αλλα 2 ειναι του 1989;) perama style ! (δεν παίρνω όρκο για τον ακριβή αριθμό):rolleyes: αλλα πανω-κατω ετσι ειναι...
GREEN ARROW
17-05-2010, 16:18
Ντροπή στην ΑΝΕΚ, αν ευασταθούν όλα αυτά. Τι λέτε κύριε Μπάμπη Σαλβαράκη? Τι θα εκανε ο μακαρίτης ο Σήφης αν ζούσε και τα μάθαινε?? Φαντάζεστε???
Dimitrisvolos
18-05-2010, 14:16
Ρε παιδια ειδα καποιος φιλος δημοσιευσε και για την SUPERFAST οτι κλάπηκε βαλιτσα και ήταν κι εκεινο απο το troktiko ... και λενε και τα δυο καταγγελια για ..... ολα μαζι πεσανε ??
Super Jet
18-05-2010, 16:18
εγω πιστευω οτι ειναι ατομο απο ανταγωνιστικη εταιρία που δροστιτοποιήται λογικα στην αδριατικη(enavor, ventouris, agoudimos lines, minoan lines) και το κανει για να χασουν πελατία.
Tο τι δημοσιεύεται σε κάθε blog ανώνυμα δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να εξακριβώσουμε αν ευσταθεί, άλλωστε δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. Εάν ευσταθούν σίγουρα δεν είναι ευχάριστα. Το να κάνουμε όμως υποθέσεις δεν έχει κανένα νόημα.
Παρα πολύ σοβαρό το θέμα, που χρήζει άμεσης διερεύνησης. Γιατί άλλο φυσικά να λέμε για ένα πλοίο τα οποιαδήποτε κολακευτικά σχόλια, ομως η αποστολή του είναι να μεταφέρει επιβάτες με ασφάλεια και οχι με προβλήματα υγείας. Για όνομα του Θεού !
Πρίν λίγο.
Χαρισμένες σε όλους σας.
89959
89960
89961
artmios sintihakis
19-05-2010, 01:11
Kαι η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο συνεχίζεται μέσα στο πλοίο ΛΑΤΩ της ANEK LINES!!!όπως βλέπετε στην φωτό,δεν είναι μία ούτε δύο αλλά παραπάνω οι λεκανες-τουαλετες στην αίθουσα με τα αεροπορικά καθίσματα απο ότι μου είπε φίλος μου ο οποίος ταξίδεψε με το πλοίο απο Σούδα για Πειραιά στις 13-05-2010!!!Και να ήταν κ μόνο αυτό....Τα συμπεράσματα δικά σας κ μετά μου λέτε αν όλα αυτά είναι μπλόφες κ σαμποτάζ κατά της εταιρείας...!!!Τα ΄΄σκεύη'' αυτά εν τω μεταξύ φαινόντουσαν κ χρησιμοποιημένα!!Μετά την μεταφορά τους απο εκεί,ο ανυποψίαστος επιβάτης θα στρώσει κάτω το sleeping bag του κ θα κοιμηθεί..κ κάτω οι μοκέτα θα σφίζει απο ζωή,η οποία αποτελείτε απο παθογόνους μικροοργανισμους κ άλλα.....
90003
μετα απο αυτη την φωτογραφια καλα θα κανει η ανεκ να σοβαρευτει σαν εταιρεια γιατι πολλη αερα εχει παρει με τα μονωπολια, και το κανουμε οτι γουσταρουμε και βαζουμε οτι τιμες θελουμε.επισις θελω να πω και κατι αλλο γιατι κυριοι της ανεκ φωναζετε οταν 2 επιβατες μεταφερουν πολλα πραγματα και δεν θελετε να τα βαλετε στην αποθηκη.επρεπε εγω με τον πατερα μου να τσακωθω με τον αποθηκαριο για να τα βαλει, και μαλιστα οταν η επιβατες εχουν και καμπινες α θεσης δικλινη εξωτερικη,μηπως δεν σας πληρωνουμε τα εισητηρια χρυσαφι η μηπως τα εχετε τοσο πολυ φτηνα.και θα επανελθω στο θεμα αυτο οταν οι γονεις μου γυρισουν απο τα χανια και μου πουν πως ηταν το ταξιδη τους με το λατο.
nissos_mykonos
19-05-2010, 15:22
εγώ έχω να πώ μόνο μία λέξη....."απόσυρση γρήγορα"!!!μόνο για τα παλιο σίδερα κάνει αυτο... δέν είναι αυτό πλοίο για να ταξιδεύουν οι επιβάτες εν έτη 2010!!!!!
MILTIADIS
19-05-2010, 17:07
Εχει ερ8ει η ωρα του κ αυτουνου του(τεως)αρχοντοβαπορου απλως καποιοι σφυριζουν αδιαφορα..Τοσα χρονια ζωης που εχουν συμπληρωσει το ΛΑΤΩ κ το ΛΙΣΣΟΣ δεν τα ειχε συμπληρωσει ουτε καν το θρυλικο ΚΥΔΩΝ!κ βεβαια δεν ειναι μονο αυτα τα δυο,ας μην μιλησουμε για κατι ΜΥΤΙΛΗΝΕΣ,ΘΕΟΦΙΛΟΥΣ κ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥΣ αλλων εταιρειων.Το''περιεργο''ειναι το οτι ο Ομιλος της ΑΝΕΚ ενω δεν εχει λεφτα,οπως ισχυριζεται,ουτε για τα καυσιμα των πλοιων και ναυλωνει την ΑΡΙΑΔΝΗ για να βγαλει κ καλα τα σπασμενα προχωρα σε ναυπηγησεις νεων πλοιων(για λογαριασμο της HSW),σε μετασκευες αλλων(ν.ροδος)κ σε αγορες ταχυπλοων...Κανενα καραβακι της προκοπης κ για μας τους ταπεινους εδω κατω δεν παιζει ρε παιδια??:cool:
pantelis2009
19-05-2010, 17:48
Καλησπέρα σε όλους. Δεν μου αρέσει και μέχρι τώρα δεν το έκανα ποτέ στο forum, να κατηγορισω πλοίο. Βλέποντας αυτές τις μέρες αυτά με το Λατώ δεν κρατήθηκα. Τέλη 08/2008 είχα κάνει ένα ταξίδι στα Χανιά με το Λατώ. Την ημέρα που έφευγα απο τον Πειραιά έβρεχε και το Έλυρος έκανε τα εγκαίνεια του μπροστά στο Υ.Ε.Ν. Σε ένα σαλόνι της πρίμης (ένα deck πάνω απο την disco, μη χέ....) η βροχή περνούσε μέσα και έπεφτε στα καθίσματα. Ήλθε μία αξιωματικός του πλοίου και έπειδή είχε χώρο (ήταν βρεγμένα τα καθίσματα) μας είπε ότι θα φέρει μερικούς επιβάτες. Της είπα να τους δώσει και ομπρέλα, εκτός άν είναι χοχλιοί (σαλιγκάρια). Όλοι οι επιβάτες βάλανε τα γέλια και η αξιωματικός εξαφανίστηκε. Όλα αυτά είναι πραγματικότητα (προσέχτε την ψευδοροφή στη φωτο):lol: :confused:
90078
nissos_mykonos
19-05-2010, 18:09
Καλησπέρα σε όλους. Δεν μου αρέσει και μέχρι τώρα δεν το έκανα ποτέ στο forum, να κατηγορισω πλοίο. Βλέποντας αυτές τις μέρες αυτά με το Λατώ δεν κρατήθηκα. Τέλη 08/2008 είχα κάνει ένα ταξίδι στα Χανιά με το Λατώ. Την ημέρα που έφευγα απο τον Πειραιά έβρεχε και το Έλυρος έκανε τα εγκαίνεια του μπροστά στο Υ.Ε.Ν. Σε ένα σαλόνι της πρίμης (ένα deck πάνω απο την disco, μη χέ....) η βροχή περνούσε μέσα και έπεφτε στα καθίσματα. Ήλθε μία αξιωματικός του πλοίου και έπειδή είχε χώρο (ήταν βρεγμένα τα καθίσματα) μας είπε ότι θα φέρει μερικούς επιβάτες. Της είπα να τους δώσει και ομπρέλα, εκτός άν είναι χοχλιοί (σαλιγκάρια). Όλοι οι επιβάτες βάλανε τα γέλια και η αξιωματικός εξαφανίστηκε. Όλα αυτά είναι πραγματικότητα (προσέχτε την ψευδοροφή στη φωτο):lol: :confused:
90078
πραγματικά είναι απαράδεχτο.........
vageliss23
19-05-2010, 18:42
Σε λίγο θα βγουν και οι υπέρμαχοι της παρούσας κατάστασης να μας πουν πόσο αξιόμαχο είναι το ΛΑΤΩ......
nissos_mykonos
19-05-2010, 18:47
Σε λίγο θα βγουν και οι υπέρμαχοι της παρούσας κατάστασης να μας πουν πόσο αξιόμαχο είναι το ΛΑΤΩ......
έτσι είναι δυστυχώς.....αν πείς την γνώμη σου πέφτουνε μερικοί να σε φάνε λές και σκότωσες κανέναν.......αλλά τι να πει κανείς...
nautical96
19-05-2010, 21:23
εγώ θα παραδεκτώ οτι όντως το πλοίο θέλει απόσυρση αλλά κάνεις δεν μπορεί να κρύψει το τι έχει προσφέρει αυτό το βαπόρι στην γραμμή των Χανίων...Φυσικά και είναι ένα τεράστιο λάθος της ΑΝΕΚ και πρέπει να υποστεί τις συνέπειες αυτού του γεγονόντος.
Και για να απαντήσω σε κάποιους εμείς δεν ΤΡΩΜΕ αλλά λέμε την γνώμη μας πάνω στην γνώμη του άλλου, τώρα αν νομίζεται οτι σας τρώμε είναι δικό σας πρόβλημα...Και αν κάποιοι δεν γουστάρουν το συγκεκριμένο πλοίο και θέλουν να το δούν να αποσύρεται να μην το δείχνετε τόσο έντονα...
vageliss23
19-05-2010, 22:02
Αυτά να τα βλέπει το ΥΕΝ που αφήνει και υπάρχουν αυτά τα σαπιοκάραβα ειδικά σε μια γραμμή με τόσο τουριστική κίνηση....
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν επρόκειτο για άγονη γραμμή. Εφ' όσον πρόκειται για σούπερ κερδοφόρα γραμμή, με ανταγωνισμό δύο εταιριών, η ευθύνη ανήκει στους πελάτες που το εμπιστεύονται
Εμένα η άποψη μου είναι η εξής!!!
Το πλοίο καλώς ή κακώς λόγω ηλικίας έχει κάποια προβλήματα!!!
Μπορεί όμως ακόμα να προσφέρει!!!
Μιας και είναι αξιόπλοο.
Μια πρόταση θα ήταν η μετατροπή του σε RO/RO.
Το ίδιο δηλαδή αλλα να μην πέρνει επιβάτες!
Και την εταιρία θα σύμφερε και το Πλοίο θα πρόσφερε ακόμα περισσότερα.
vageliss23
20-05-2010, 08:25
Από τη στιγμή που κάθε μέρα υπάρχει είτε ο Έλυρος είτε το Οράιζον δε βρίσκω να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα. Αν θες ΛΑΤΩ, be my guest :P
αυτο που λες δεν ευσταθει διοτι το οραιζον ειναι καθε μεσημερι απο τον πειρεα και το ελυρος καθε δευτερη μερα αρα αν υπαρχει καποιος λογος να φυγεις βιαστικα ειναι η μονη σου επιλογη το λατο.
Επισυνάπτοντας το link για το άρθρο απο το troktiko, δεν είχα καμμία πρόθεση να κατηγορήσω το πλοίο, ούτε φυσικά να παριστάνω τον δικαστή που με την απόφαση του θα στείλει στο διαλυτήριο ενα καράβι. Ξεκαθαρίζω την θέση μου, δηλωνοντας ότι είμαι λάτρης του ΛΑΤΩ. Για εμένα, υπευθυνος είναι η ΑΝΕΚ, και εμείς σαν επιβάτες, (όντας και εγώ Χανιώτης). Πιστέυω οτι η ΑΝΕΚ κάνει πλημμελή συντήρηση στο πλοίο, με συνέπεια όλα αυτα για τα οποία συζητάμε, και εμείς σαν επιβάτες λειτουργούμε με τοπικιστικά κριτήρια. που όμως για μια ιδιωτική εταιρία είναι ότι καλύτερο...
vageliss23
20-05-2010, 09:45
Επισυνάπτοντας το link για το άρθρο απο το troktiko, δεν είχα καμμία πρόθεση να κατηγορήσω το πλοίο, ούτε φυσικά να παριστάνω τον δικαστή που με την απόφαση του θα στείλει στο διαλυτήριο ενα καράβι. Ξεκαθαρίζω την θέση μου, δηλωνοντας ότι είμαι λάτρης του ΛΑΤΩ. Για εμένα, υπευθυνος είναι η ΑΝΕΚ, και εμείς σαν επιβάτες, (όντας και εγώ Χανιώτης). Πιστέυω οτι η ΑΝΕΚ κάνει πλημμελή συντήρηση στο πλοίο, με συνέπεια όλα αυτα για τα οποία συζητάμε, και εμείς σαν επιβάτες λειτουργούμε με τοπικιστικά κριτήρια. που όμως για μια ιδιωτική εταιρία είναι ότι καλύτερο...
Η ΑΝΕΚ επικαλείται τη Χανιώτικη/Κρητική της ιστορία μόνο όπου τη βολεύει.
Ως εταιρία κοιτά το συμφέρον της και ΚΑΛΑ κάνει. Όταν όμως έρχεται ο ανταγωνισμός τότε μόνο θυμάται να βγάλει διαφημίσεις με το βοσκό στη μαδάρα. Η παπάς-παπάς, η ζευγάς-ζευγάς. Και τα δυο μαζί, δε γίνεται.
Δεν εγκαλώ την ΑΝΕΚ που έχει το ΛΑΤΩ, την εγκαλώ που όταν λέω "το ΛΑΤΩ είναι παλιό" μου απαντά: "Ναι, αλλά συμφέρει". Όταν δει τον ανταγωνισμό θυμάται να μου πει "Είμαι Κρητική εταιρία".
ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
20-05-2010, 11:04
καλημερα ειμαι πληρωμα του λατω και για ολα αυτα εχω να πω οτι το βαπορι βγηκε απο επισκευη πριν λιγες μερες και εγιναν και μερικες εσωτερικες αλλαγες στο ξενοδοχειακο τμημα με αποτελεσμα να γινουν αυτες οι καταστασεις..το βαπορι πλεον ειναι σε καλη κατασταση..
Έχω την εντύπωση ότι ο θέμα το σχολιάσαμε αρκετά ακούστηκαν οι απόψεις αρκετών φίλων. Κάποια στιγμή πρέπει να το σταματήσουμε κιόλας, δεν έχει και νόημα να το μηρυκάζουμε συνέχεια, δεν συμφωνείτε?
Amorgos66
20-05-2010, 22:44
...και να σκεφτειτε οτι υπάρχει προγραμματισμενη μεταφορά εκδρομέων
στην Αμοργο για το τριημερο του Αγ.Πνευματος...
Οπως φαινεται απο το προγραμμα θα φυγει απο τα Χανια στις 8.30 το
πρωι του Σαββατου 22/5 με αφιξη στα Καταπολα στις 15.00,οπου
θα αποβιβασει τους εκδρομης και θα επιστρεψει στα Χανια για να
εκτελεσει το προγραμματισμενο δρομολογιο του προς Πειραια....
Κατι αναλογο θα γινει και την Δευτέρα 24/5...
Η Αμοργός περιμένει να φιλοξενησει τους φίλους της απο την Κρήτη....
http://web.anek.gr/anek_prod/pdf/cruise/Ag_Pnevma2010.pdf
μιχαλης79
21-05-2010, 22:36
Μπορει να εχει τα χρονακια του,αλλα σημερα λογω της αυριανης κρουαζιερας στην Αμοργο εχει δωσει ρεσιταλ. πανω απο 20 κομβους ταξιδευει απο την αναχωρηση του απο Πειραια...
Δωσε και αλλο αθανατη Λαταρα!!!!!:p
Captain_Nionios
21-05-2010, 23:31
Τα προηγουμενα καλοκαιρια απο Μαιο μεχρι Αυγουστο ειναι παντα εκει κοντα στα 20 δηλαδη 19.8-20.2. Τωρα ομως για πρωτη φορα το βλεπω ακομη και στα 21+. Μαλιστα με το Λατω εχω κανει καθαρο χρονο φαναρι με φαναρι σε ημερησιο γυρω στις 7:44-7:47, δεν θυμαμαι ακριβως, πραγμα που σημαινει μεση ταχυτητα 20.1 περιπου. Απλα να πουμε πως εφοσον σημερα δειχνει ικανο ακομα και για 21+ θα μπορουσε να πηγαινει παντα , ακομα και το χειμωνα, πανω απο 20, δεν το πανε ομως!!! :mad:
Thanasis89
21-05-2010, 23:41
"Φτου της, να μην την βασκάνουμε..." :D
Δεν είναι δα και η τρελή διαφορά αλλά δείχνει ότι έχει ακόμα καρβελάκια να φάει... ;)
manolis_creta
22-05-2010, 10:19
Τα προηγουμενα καλοκαιρια απο Μαιο μεχρι Αυγουστο ειναι παντα εκει κοντα στα 20 δηλαδη 19.8-20.2. Τωρα ομως για πρωτη φορα το βλεπω ακομη και στα 21+. Μαλιστα με το Λατω εχω κανει καθαρο χρονο φαναρι με φαναρι σε ημερησιο γυρω στις 7:44-7:47, δεν θυμαμαι ακριβως, πραγμα που σημαινει μεση ταχυτητα 20.1 περιπου. Απλα να πουμε πως εφοσον σημερα δειχνει ικανο ακομα και για 21+ θα μπορουσε να πηγαινει παντα , ακομα και το χειμωνα, πανω απο 20, δεν το πανε ομως!!! :mad:
mporei na einai tipota thalassia reumata ;)
Amorgos66
22-05-2010, 10:46
....από οτι βλέπω άλλαξε και η σημερινη ωρα αναχώρησης απο Χανιά....
Απο 21.00 έγινε ξαφνικά 23.00,ειδάλλως δεν προλάβαινε....
Και ετσι θα εχουμε ταυτόχρονη αναχώρηση με το B.H.........:):):)
Ντροπή στην ΑΝΕΚ, αν ευασταθούν όλα αυτά. Τι λέτε κύριε Μπάμπη Σαλβαράκη? Τι θα εκανε ο μακαρίτης ο Σήφης αν ζούσε και τα μάθαινε?? Φαντάζεστε???
Αν και δεν ειναι ωραιο να ασχολουμαστε με μακαριτες, αν ζουσε ο Σηφης θα ελεγε οτι ελεγε παντα... Πουλαμε τα Olympic Champion και Hellenic Spirit και αποκτάμε ρευστο και κανουμε οτι θελουμε και δεν μας κουνιεται και κανεις...
Λυπαμαι αλλα τετοιες τακτικες τελειωσαν... Και η ώρα του ΛΑΤΩ ήρθε και του ΛΙΣΣΟΣ ... και πολλων αλλων ... εχουν βγαλει και απο την μυγα ξίγκι που λενε στο χωριο μου ... Αν θες να εισαι σε ολο το Αιγιο παρε πλοια ... αλλιως κρατα οσες γραμμες μπορεις να κρατησεις και ασε τους αλλους να προσπαθισουν
artmios sintihakis
23-05-2010, 12:40
Μπορει να εχει τα χρονακια του,αλλα σημερα λογω της αυριανης κρουαζιερας στην Αμοργο εχει δωσει ρεσιταλ. πανω απο 20 κομβους ταξιδευει απο την αναχωρηση του απο Πειραια...
Δωσε και αλλο αθανατη Λαταρα!!!!!:p
Φίλε μου ξεχνάς κ ένα πράμαααααααα.......Το πλοίο κ συγκεκριμένα το γκαράζ του ήταν κενό φορτίου...εξού κ αυτή η ταχύτητα!!Όσο κ να είναιιιιι παίζει ρόλοοοοοοοοο.......μην τρελαθούμε κιόλας!!!
Captain_Nionios
23-05-2010, 15:33
Αρτεμη δεν ισχυει αυτο που λες. Ο Μιχαλης μιλαει για το κανονικο δρομολογιο του βαποριου απο Πειραια για Χανια. Απλα επειδη θα εφευγε πολυ πρωι απο Χανια για Αμοργο μεχρι να ξεφορτωσει και στη συνεχεια να φορτωσει τους επιβατες και τα αυτοκινητα για την εκδρομη θα του επαιρνε ωρα οποτε το επιταχυναν για φτασει νωριτερα στη Σουδα ωστε να προλαβει την πρωινη αναχωρηση για Αμοργο. Οποτε οσο και να σε παραξενευει το βαπορι ηταν κανονικα φορτωμενο.
Για του λογου το αληθες, δες, ηταν στο κανονικο δρομολογιο του.
90543
artmios sintihakis
23-05-2010, 17:06
Mάλλον πωα κατάλαβα λάθος!!Σόρρυυυ......Νόιζα στο δρομολόγιο για Αμοργό!:rolleyes:
parianos
23-05-2010, 20:41
Το περασμενο Σεπτεμβριο μερικες φωτο...
90602
90603
90604
90606
90607
parianos
23-05-2010, 20:43
Αλλες 2 φωτο ακομη...
90608
90609
Amorgos66
25-05-2010, 12:21
....μερικές απο τις...άπειρες φωτο που τραβηξα απο την προσέγγιση της
Γηραιάς Κυρίας(...πολυ καπνός ρε παιδιά:roll:) στα Κατάπολα Αμοργού....
Οι τρεις πρωτες απο την αφιξη του Σαββάτου 22/5/10...
και οι 2 τελευταίες απο την αναχώρηση της Δευτέρας 24/5/10...
Και του χρόνου.....:)
90985
90986
90987
90988
90989
Πολύ όμορφες φώτο φίλε!!!
Που να έβλεπες τι καπνό έβγαζε χθές το βράδυ!!!
Αφιερώνω σε σένα και σε όλους τους υπόλοιπους δυο φώτο απο χθες το βράδυ.
Μια με τη νέα του νυχτερινή εμφάνηση...
90991
Και μία λίγο πριν την αναχώρηση του παρέα με τον ΟΡΙΖΟΝΤΑ.
90992
dokimakos21
25-05-2010, 12:29
Σε ευχαριστουμε παρα πολυ φιλε Amorgos66...!!Φανταστικες φωτογραφιες...!
opelmanos
25-05-2010, 12:45
Πολύ όμορφες φώτο φίλε!!!
Που να έβλεπες τι καπνό έβγαζε χθές το βράδυ!!!
Αφιερώνω σε σένα και σε όλους τους υπόλοιπους δυο φώτο απο χθες το βράδυ.
Μια με τη νέα του νυχτερινή εμφάνηση...
90991
Και μία λίγο πριν την αναχώρηση του παρέα με τον ΟΡΙΖΟΝΤΑ.
90992
Φίλε μου Γιώργο το καινούργιο μηχάνημα κάνει θαύματα απ ότι βλέπω.!!
Nissos Mykonos
25-05-2010, 12:54
Να σε ευχαριστήσω και φίλε amorgos66, για τις υπέροχες φωτογραφίες που ανέβασες! Και του χρόνου να σας ξανάρθει!
Κώστα σε ευχαριστούμε και εσένα για το ακούραστο ρεπορτάζ από την Σούδα!
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες τα νέα αυτά μπλε φωτα πισω απο τη γεφυρα ειναι πιο οικονομικα στην κατανάλωση, οικολογικα, αντικραδασμικά, πιο ελαφρυά, (εξού και η ταχύτητα 21 κόμβων), αδιάβροχα, αντιανεμικά, σύγχρονα και πανω απόλα δεν ενοχλούν σε περίπτωση που θες να κοιμηθείς το καλοκαιράκι στο Deck.
Captain_Nionios
25-05-2010, 13:49
Να σαι καλα φιλε μου, υπερσπανιες φωτογραφιες του βαπορα!!! Φανταζομαι θα εκανε 10 μερες να δεσει!!!
profitis
25-05-2010, 14:00
Tο τι δημοσιεύεται σε κάθε blog ανώνυμα δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να εξακριβώσουμε αν ευσταθεί, άλλωστε δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. Εάν ευσταθούν σίγουρα δεν είναι ευχάριστα. Το να κάνουμε όμως υποθέσεις δεν έχει κανένα νόημα.
Η καταγγελία που έγινε είναι μια χαρα επώνυμη. Την υπογράφει ένας καθηγητής του τμήματος ΗΜΜΥ που τυγχάνει να ειμαι φοιτητής. Απλά στο blog θα δημοσιευτηκε ανώνυμα απο κάποιον άλλον αναγνώστη.
Δεν εχω καταφέρει να βρω το Link απο τα haniotika-nea όμως υπάρχει κανονικότατα η επιστολή στις ενδοπολυτεχνειακες ανακοινώσεις ;)
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες τα νέα αυτά μπλε φωτα πισω απο τη γεφυρα ειναι πιο οικονομικα στην κατανάλωση, οικολογικα, αντικραδασμικά, πιο ελαφρυά, (εξού και η ταχύτητα 21 κόμβων), αδιάβροχα, αντιανεμικά, σύγχρονα και πανω απόλα δεν ενοχλούν σε περίπτωση που θες να κοιμηθείς το καλοκαιράκι στο Deck.
Εγω νομιζω οτι τα βαζουν πιο πολυ για οικονομια και οτι ειναι...εφετζιδικα.Δεν υπαρχει περιπτωση να επηρεαζουν(θετικα-αρνητικα) την ταχυτητα του πλοιου τα φωτα...:rolleyes:
manolis_creta
25-05-2010, 17:16
einai gia tis miges kai ta kounoupia ! xaxaxa!!
einai gia tis miges kai ta kounoupia ! xaxaxa!!
Nαι Ναι!!!
Που τις μαζεύει για να μιν πηγαίνουνε στο κρέας!!!!
Amorgos66
25-05-2010, 19:12
Να σαι καλα φιλε μου, υπερσπανιες φωτογραφιες του βαπορα!!! Φανταζομαι θα εκανε 10 μερες να δεσει!!!
...ειναι αλήθεια ότι χρειαστηκε αρκετο.... προπετασμα καπνου για να
προσδεθει....:grin:!!!
Δεν πειράζει ομως ,....,μια χαρα πηγαν όλα...
Πάντως αν δεν κάνω λάθος είναι το μεγαλύτερο σε μήκος πλοιο
που προσεγγισε ποτε στο νησί μας....
diagoras
25-05-2010, 21:35
Σημερινη αναχωρηση της αρχοντισσας με πολυ μα παααρα πολυ καπνο.Μπροστα της το ΛΙΣΣΟΣ ειναι υβριδικο
91086
opelmanos
26-05-2010, 09:15
Σημερινη αναχωρηση της αρχοντισσας με πολυ μα παααρα πολυ καπνο.Μπροστα της το ΛΙΣΣΟΣ ειναι υβριδικο
91086
Mπά αυτό δεν έιναι τίποτα δες στην γκαλερύ του Αις μια φωτογραφία που φεύγει από Πειραιά
ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
26-05-2010, 10:20
φημες ακουγοντε για απομακρυνση του ΛΑΤΩ απο τα χανια και πλωρη για αλλη γραμμη ο καιρος θα δειξει..
Πόσο ακόμα άραγε θα το βλέπουμε εκει????
91178
opelmanos
26-05-2010, 13:35
91178
Ε εντάξει τα πάντα έχουν τον κύκλο της ζωής τους και τα πάντα έχουν ένα τέλος.Ο καιρός θα δείξει, ωραία φωτό πάντως
GiannisV
26-05-2010, 13:44
91178
Ελπίζω οχι για πολύ ακόμη,θα ήταν πολύ ευχάριστο να μπεί σε κάποια άλλη γραμμή ίσως σε κάποια άγονη πριν τον Ιούλιο. (Αν και έχω δουλέψει σε αυτό το πλοίο τα χρόνια του είναι πολλά και το Αιγαίο χρειάζεται εκσυχρονισμένα πλοία.)
opelmanos
26-05-2010, 14:05
Ελπίζω οχι για πολύ ακόμη,θα ήταν πολύ ευχάριστο να μπεί σε κάποια άλλη γραμμή ίσως σε κάποια άγονη πριν τον Ιούλιο. (Αν και έχω δουλέψει σε αυτό το πλοίο τα χρόνια του είναι πολλά και το Αιγαίο χρειάζετε εκσυχρονισμένα πλοία.)
Είναι μεγάλο πλοό δεν νομίζω οτί κάνει για άγονη ,για καμια Πάτρα-Ιταλία παρέα με τον Ερωτόκριτο ίσως!
MILTIADIS
26-05-2010, 16:00
Είναι μεγάλο πλοό δεν νομίζω οτί κάνει για άγονη ,για καμια Πάτρα-Ιταλία παρέα με τον Ερωτόκριτο ίσως!
Το να το στειλει η ΑΝΕΚ ιταλια φιλε Μανο θα ηταν μεγαλος οπισθοδρομισμος..αλλωστε δεν ανηκει στην ιδια εταιρεια με τον ερωτοκριτο για να παει να του κανει παρεα,ουτε δραστηριοποιειται η ανεκ στη γραμμη του ερωτοκριτου!;)εκτος αν εννοεις να παει να μπει απεναντι σε σουπερφαστ κ παλατια..φανταζομαι πως οχι.;)Ισως ομως να σου ρθει στη μυτιληνη!προσεχε,θα ντουμιανασετε!!:cool:
nautical96
26-05-2010, 16:05
όντος οι άγονες δεν του τεριάζουν σε αυτό το βαπόρι...αλλά πιστεύω το κατάλληλοτερο δρομολόγιο που μπορεί να εκτελέση αυτό το πλοίο την συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του είναι οι γραμμές τις Κρήτης-Πειραιά γιατί δεν είναι ούτε υψηλές ούτε χαμηλές οι απετήσεις τις γραμμής για το πλοίο
opelmanos
26-05-2010, 16:23
Το να το στειλει η ΑΝΕΚ ιταλια φιλε Μανο θα ηταν μεγαλος οπισθοδρομισμος..αλλωστε δεν ανηκει στην ιδια εταιρεια με τον ερωτοκριτο για να παει να του κανει παρεα,ουτε δραστηριοποιειται η ανεκ στη γραμμη του ερωτοκριτου!;)εκτος αν εννοεις να παει να μπει απεναντι σε σουπερφαστ κ παλατια..φανταζομαι πως οχι.;)Ισως ομως να σου ρθει στη μυτιληνη!προσεχε,θα ντουμιανασετε!!:cool:Χτύπα Ξύλο!!
Καλά θα κάτσει σίγουρα στο λιμάνι της Χίου με τόσο μεγάλο βύθισμα δεν υπάρχει περίπτωση να την βγάλει καθαρή εκεί μέσα ,άρα αυτό το αποκλείουμε!Θα μπορούσε να το πουληθείι στην εταιρεία που είναι και το Ερωτόκριτος ώστε να διπλώσει την γραμμή να μην πάει σαν Ανεκ να κάνει δρομολόγια αυτό ενοούσα στο προηγούμενο πόστ
Και καλά το βγάζει από την γραμμή των Χανίων (καλά θα κάνει έτσι κ αλλιώς) τι ακριβώς θα βάλει στη θέση του; :confused:
Mια καλή πρόταση θα ήταν ο ΙΚΑΡΟΣ.
Να μείνει και σε Ελληνικά χέρια!!
Ουτε μετασκευές ουτε τίποτα!!!
Έτοιμο βαπόρι και δοκιμασμένο.
opelmanos
26-05-2010, 18:46
Πολύ ωράια ιδέα!!!:DΑλλά με τι σινιάλα της Κρήτης(Ανεκ) η του Μίνοα(Μινόαν Lines)??:confused:Θα δεχτούν οι Χανιώτες πλοίου του αιώνιου αντιπάλου τους ??
GiannisV
26-05-2010, 20:07
Μια καλή πρόταση ο Ίκαρος είμαι σίγουρος οτι αν ερχόταν ποτέ στα Χανιά θα έμενε σίγουρα.
johnny7b
26-05-2010, 20:27
Θα δεχτούν οι Χανιώτες πλοίου του αιώνιου αντιπάλου τους ??
Οι περισσότεροι δε θα το μάθουν καν αν του τραβήξουν ένα (σχετικά φτηνό) "lifting" πρύμα για να έχει την κούρμπα στιλ έλυρου και θα πολιτογραφηθεί ως ΑΝΕΚόπλοιο. Πάντως πράγματι είναι ιδανικό για τη γραμμή των Χανίων.
panthiras1
26-05-2010, 20:47
Ο "μιχαλης79", στο θέμα "Γραμμή Πειραιάς - Χανιά" στις 13-05-10 είχε γράψει:
Αν και βραδυ, ακουστε κατι και περιμενω σχολια....
Σημερα στα Χανια ακουστηκε το παρακατω σεναριο που αν γινει τελικα θα φερει τρελες ανατροπες (προς το καλυτερο) για την γραμμη
BLUE HORIZON ως εχει στα δρομολογια (καθημερινα)
OLYMPIC CHAMPION αναχωρηση απο Πειραια 16:οο αφιξη Σουδα 22:00 , αναχωρηση απο Σουδα 00:00 και αφιξη πειραια 06:00 (καθημερινα)
ΛΑΤΩ ως εχει κανονικα.
Δηλαδη μερα παρα μερα θα φευγουν 3 πλοια απο Σουδα με αναχωρησεις 21:00 - 23:00 - 00:00 :grin:
Σημερα παντως ακουγοταν παρα πολυ εντονα αυτο..Θα διξει ο χρονος βεβαια.
Καληνυχτα!!!
Αν κατέβει το OLYMPIC CHAMPION στα Χανιά, κάποιο πλοίο περισσεύει στη γραμμή. Γιατί όχι το ΛΑΤΩ;
Ο "μιχαλης79", στο θέμα "Γραμμή Πειραιάς - Χανιά" στις 13-05-10 είχε γράψει:
Αν κατέβει το OLYMPIC CHAMPION στα Χανιά, κάποιο πλοίο περισσεύει στη γραμμή. Γιατί όχι το ΛΑΤΩ;
Κάποιο περισσεύει και κάποιο λείπει όμως.....:confused::confused:(ποιο θα μπεί στην θέση του olympic champion στην Ιταλία:confused:, την προηγούμενη φορά η ΑΝΕΚ είχε ναυλώσει syperfast τώρα όμως δεν υπάρχει πιστεύω τέτοια πιθανότητα)
mitsakos
27-05-2010, 05:10
Κάποιο περισσεύει και κάποιο λείπει όμως.....:confused::confused:(ποιο θα μπεί στην θέση του olympic champion στην Ιταλία:confused:, την προηγούμενη φορά η ΑΝΕΚ είχε ναυλώσει syperfast τώρα όμως δεν υπάρχει πιστεύω τέτοια πιθανότητα)
μην ξεχναμε ομως οτι σε ενα μηνα ερχεται το CRUISE OLYMPIA αρα μαλλον ο ικαρος πωλειται.... οποτε θα ηταν καλη κινηση η αποκτηση του απο την ανεκ. ουτε το CHAMPION θα φυγει απο την ανκονα ουτε θα χρειαστει να ναυλωση αλλο πλοιο αν οντος θελει να βαλει καποιο πιο γρηγορο στην γραμμη για ανταγωνισμο
vageliss23
27-05-2010, 07:01
Με ένα σωρό ζημιές καθώς και τις ταμειακές υποχρεώσεις προς τον Γκριμάλντι για την αγορά της HSW, δεν είναι εύκολο να χρηματοδοτηθεί η αγορά του Ίκαρου.
(Χωρια βέβαια ότι έτσι η πολυτυπία του στόλου αυξάνεται ακόμα περισσότερο)
Παιδιά μην πλατιάσουμε το θέμα εδώ. Δεν έχει νόημα να μιλάμε με υποθέσεις, αν υπάρξει τέτοιο σενάριο θα το συζητήσουμε στο θέμα του Ίκαρου.
Aναχώρηση απο τον Πειραιά την Μ.Πέμπτη!
Για τον Konigi!
91279
ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
30-05-2010, 10:42
στις 11/6 το ΛΑΤΩ αλλαζει πλωρες και παει στην γραμμη ηρακλειο-πειραιας προς αντικατασταση του ΚΡΗΤΗ 1...
Αν καπνίζει λέει? Βραδυνή αναχώρηση από το μεγάλο λιμάνι με μπόλικο ντουμάνι:
91659
nautical96
30-05-2010, 11:06
στις 11/6 το ΛΑΤΩ αλλαζει πλωρες και παει στην γραμμη ηρακλειο-πειραιας προς αντικατασταση του ΚΡΗΤΗ 1...
για πόσο καιρό θα έρθει το ΚΡΗΤΗ στα Χανια?
ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
30-05-2010, 11:08
Το ΚΡΗΤΗ 1 θα παει πατρα και θα κατεβει το τσαμπιον να κανει δρομολογια μαζι με το ελυρος..
opelmanos
30-05-2010, 11:16
91659
Καλά τι μου λές για Μυτριδιώτισα αυτό μόνο φωτιά που δεν πηρς
opelmanos
30-05-2010, 11:17
91659
Καλά τι μου λές για Μυτριδιώτισα αυτό μόνο φωτιά που δεν πηρε.Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί ποτέ στην ζωή μου
Φίλιππος Αίγιο
30-05-2010, 11:18
Δηλαδη θα στειλουν στην βενετια το ΚΡΗΤΗ και θα κατεβασουν στην Ανκονα ενα απο τα ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ/ΣΟΦΟΚΛΗΣ Β.?
nautical96
30-05-2010, 11:25
σίγουρη θα είναι η αντικατάσταση?γιατί μπαίνω στο site της ανεκ και στο openseas και λέει ΛΑΤΩ-ΕΛΥΡΟΣ αυτή την περιοδο
Thanasis89
30-05-2010, 12:51
Αν καπνίζει λέει? Βραδυνή αναχώρηση από το μεγάλο λιμάνι με μπόλικο ντουμάνι
Πραγματικά τραγική εικόνα !
Σφίγγουν τα πράγματα (οικονομικά) ;
¶φιξη πρίν απο μισή ώρα στη Σούδα!!!
Αφιερωμένες σε όλους σας!!!
91985
91986
91987
91988
91989
μα καλα τι ειναι αυτο που βγαζει θα γεμισει καυσαεριο ολη την σουδα.τι το ταιζουν:p
diagoras
01-06-2010, 16:50
Ξεπροβαλλει μπροστα απ το παλατι και κατευθυνεται προς την μπουκα
91994
opelmanos
01-06-2010, 19:15
μα καλα τι ειναι αυτο που βγαζει θα γεμισει καυσαεριο ολη την σουδα.τι το ταιζουν:p
Λές και υπάρχει ηφαίστειο πάνω στο πλοίο είναι!!Όλα τα πλοία που έχουν μπαταριστές μηχανές π.χ Λισσός , Κρήτη 2 Κρήτη1 και άλλά καπνίζουν έτσι!!Καλύτερα αυτά παρά οι άνθρωποι.
Λές και υπάρχει ηφαίστειο πάνω στο πλοίο είναι!!Όλα τα πλοία που έχουν μπαταριστές μηχανές π.χ Λισσός , Κρήτη 2 Κρήτη1 και άλλά καπνίζουν έτσι!!Καλύτερα αυτά παρά οι άνθρωποι.
Αλλα το Λατω ειναι το κατι αλλο! Ειδικα οταν γυρναει απο προσω αναποδα και το αντιστροφο νομιζεις οτι θα πνιγεις απο τα ντουμανια!
Captain_Nionios
01-06-2010, 21:42
Δεν διαφωνω σε οσα γραφεις αλλα γιατι ολα τα βαπορια του παραδειγματος ειναι της ΑΝΕΚ; Δεν υπερασπιζομαι την ΑΝΕΚ αλλα με ενοχλει η μονοπλευρη αντιμετωπιση των πραγματων. Εχουμε τοσα παλια βαπορια στην ακτοπλοια και πολλα απο αυτα ειναι καπνοδοχοι μεσα σε αυτα ΚΑΙ βαπορια της ΑΝΕΚ!!!
opelmanos
01-06-2010, 22:34
Δεν διαφωνω σε οσα γραφεις αλλα γιατι ολα τα βαπορια του παραδειγματος ειναι τις ΑΝΕΚ; Δεν υπερασπιζομαι την ΑΝΕΚ αλλα με ενοχλει η μονοπλευρη αντιμετωπιση των πραγματων. Εχουμε τοσα παλια βαπορια στην ακτοπλοια και πολλα απο αυτα ειναι καπνοδοχοι μεσα σε αυτα ΚΑΙ βαπορια της ΑΝΕΚ!!!
Φίλε μου Νιόνιο παράδειγμα έφερα,Αυτά τα πλοία γνωρίζω οτί έχουν τέτοιες μηχανές και αυτά αναφέρω δεν το είπα ούτε κατηγορηματικά για την εταιρεία ούτε μονόπλευρα;)Αν διάβασεις σωστά το μύνημα μου θα δείς οτί μετά από αυτά τα πλοία έγραψα την λέξη και άλλα.Από εκεί μπορείς να καταλάβεις οτί δεν βλέπω μονόπλευρα κάτι
diagoras
01-06-2010, 22:35
Προτεινω να σταματησει το θεμα με την καπνα.Ας παρατηρησει καποιος και τα highspeed οταν ανοιγουν στροφες.Ειναι λογικο να βγαινει καπνος απο ενα καραβι ειδικα οταν ανοιγει στροφες κι οταν ειναι και καποιας ηλικιας ειναι λογικο να βγαινει λιγος παραπανω
Giwrgos1980
02-06-2010, 07:47
Κάρβουνο καίνε όλα πλέον....και τα μέν και τα δε.......ποιό οικονομικό από το πετρέλαιο ;)
Πολυ ντουμανι ρε αδερφια παντως,προσωπικα και εγω δεν εχω ξαναδει πλοιο να βγαζει τοσο καπνο.Μαλλον η ποιοτητα καυσιμου ναι φταιει.Παλι καλα που δεν παει πανω στους επιβατες γιατι θα γινοντουσταν μαυροι και θα φαινοντουσταν μονο τα δοντια τους:mrgreen:
MILTIADIS
02-06-2010, 15:02
Δεν νομιζω να φταει η ποιοτητα του καυσιμου φιλε Μαρινο,εκτος αν το λατω καταναλωνει ειδικη τροφη!:DΟυτε και η εταιρεια απο την αλλη..Ισως να ειναι θεμα του ιδιου του πλοιου αν αναλογιστουμε οτι και το αδερφο πλοιο ερωτοκριτος βγαζει απιστευτο ντουμανι και μαυριζει καθε τοσο την πατρα.Δεν γνωριζω και πολλα απο μηχανες πλοιων,απλα σκεφτομενος οτι τα δυο αυτα βαπορια ειναι τα πιο μουτζουρικα που κυκλοφορουν και ειναι και αδερφα πιθανολογω οτι ισως να ειναι κατασκευαστικο το ολο θεμα.
ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
09-06-2010, 10:16
13/6 θα γινει η αλλαγη δρομολογιων ηρακλειο-πειραιας για το ΛΑΤΩ..
nautical96
09-06-2010, 11:11
13/6 θα γινει η αλλαγη δρομολογιων ηρακλειο-πειραιας για το ΛΑΤΩ..
και στην θέση του πιο θα μπεί?
ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
09-06-2010, 12:13
και στην θέση του πιο θα μπεί?
το ολυμπικ τσαμπιον..:)
MILTIADIS
09-06-2010, 12:17
φιλε τωρα πηρα τηλεφωνο στην ανεκ κ μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν ισχυει....η μας κανεισ πλακα η' καποιος εκει στο λατω σας κανει πλακα..
ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
09-06-2010, 12:20
φιλε τωρα πηρα τηλεφωνο στην ανεκ κ μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν ισχυει....η μας κανεισ πλακα η' καποιος εκει στο λατω σας κανει πλακα..
υπομονη μεχρι τις 13 να δουμε αν ειναι πλακα η οχι..:p
MILTIADIS
09-06-2010, 12:25
οκ!!εγω παντως ρωτησα για ολο τον ιουνιο(γιατι θα ταξιδεψω τελη τ μηνα)και μου ειπανε οτι θα ειναι το λατω στα χανια
opelmanos
09-06-2010, 12:33
οκ!!εγω παντως ρωτησα για ολο τον ιουνιο(γιατι θα ταξιδεψω τελη τ μηνα)και μου ειπανε οτι θα ειναι το λατω στα χανια
Παιδιά από περιέργια εγώ πήρα και εγώ το πρακτορείο εδώ στην Μυτιλήνη και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα για τα δρομολόγια του Λατώ.:(
Akis Dionisis
09-06-2010, 12:41
Παιδιά από περιέργια εγώ πήρα και εγώ το πρακτορείο εδώ στην Μυτιλήνη και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα για τα δρομολόγια του Λατώ.:(
Ekτός και αν βαριόταν να σου πούνε...
nautical96
09-06-2010, 16:49
πάντως εγώ στις 16 με 17 Ιουνιου ταξιδεύω απο Χανιά με ΑΝΕΚ και για να πώ την αλήθεια δεν θα ήθελα να ταξιδεψω με το ΛΑΤΩ αλλά αν μπεί στην θέση του κανένα ΤΣΑΜΠΙΟΝ....PARTY!!!!!
Super Jet
10-06-2010, 10:27
Στον Πειραια το Πασχα που μας πέρασε. Αφιερομενη στους φίλους αλλα και στον Παντελή.
93010
pantelis2009
10-06-2010, 16:22
Ωραία κατάπλωρη φίλε Super Jet. Ευχαριστώ:p
orisibios
10-06-2010, 21:03
το ολυμπικ τσαμπιον..:)
Ποιος τα λεει αυτα??
Εγω αρχες Ιουλη με Λατω φευγω και αρχες Αυγουστου με Λατω γυριζω. Εχω βγαλει εισητηρια.
Xθεσινή αναχώρηση για Χανιά...:D
95091
T.S.S. APOLLON
26-06-2010, 19:11
Και σημερινη αφιξη στο μεγαλο λιμανι
F/B Λατω...Πειραιας 26-6-2010
95107
Για τον φιλο polykas
artmios sintihakis
27-06-2010, 23:06
Η ''ντουμανιαρα'' ΛΑΤΩ εχθές 26-06-2010 εν πλώ στον Σαρωνικό,στην προσπέραση μας με το FESTOS PALACE κ αυτή να μας κυνηγά!!Την αφήσαμε μίλια την κακομοίρα!!:D:D
Aφιερωμένη στον Thanasis89,THEOFILOS-SHIP,giannisk88,diagoras κ βεβαίως βεβαίως στον συνταξιδιώτη MILTIADIIIIIIIIIIIIIIIII..............;-)
95270
MILTIADIS
28-06-2010, 22:17
Ενταξει μπορει να εγινε η προσπεραση,αλλα τουλαχιστον συνεχισε να πορευεται με αξιοπρεπεια και ηταν,οπως παντα,στην ωρα της η ΛΑΤΩ:)Εγραψε τελεια ομως στον φακο!!Ευχαριστω για την αφιερωση!Ανεβασε και τις αλλες...;)
nautical96
28-06-2010, 22:45
ΤΟ Λατώ αραγμένο στο λιμάνι του πειραιά στις 21/6
Αναχωρηση 26/6 για Κρητη απο το κοκκινο του Πειραια.
95402
95403
T.S.S. APOLLON
05-07-2010, 12:12
F/B Λατω... Πειραιας καταπλους 26-6-2010.
96175
96176
Για τον φιλο nautical96
opelmanos
05-07-2010, 12:16
Τα συνηθισμένα ...;)Ευχαριστούμε ΤSS.
T.S.S. APOLLON
05-07-2010, 12:43
Τα συνηθισμένα ...;)Ευχαριστούμε ΤSS.
Τι το διαφορετικο θα ηθελες Μανο?
Akis Dionisis
05-07-2010, 13:03
Τι το διαφορετικο θα ηθελες Μανο?
Προφανώς εννοεί από το ίδιο (κλασσικό) σημείο, η ίδια φωτογραφία, απλά με διαφορετικό πλοίο, γιατί όλοι εκεί πάτε και στήνεστε και φωτογραφίζετε..;)
T.S.S. APOLLON
05-07-2010, 13:06
Και που να παμε μηπως να παρουμε ελικοπτερο? η να σταματησουμε να φωτογραφιζουμε?
Tasos@@@
05-07-2010, 13:08
Και που να παμε μηπως να παρουμε ελικοπτερο? η να σταματησουμε να φωτογραφιζουμε?
Μπορουμε να βουτηξουμε να βγαλουμε υποβρυχιες!!!!:p:p
T.S.S. APOLLON
05-07-2010, 13:13
Σωστος ο Tasos@@@ απο δω και περα υποβρυχιες φωτο!!!
Akis Dionisis
05-07-2010, 13:13
Ανα γεια σου... Κάτι πρωτότυπο.. Υποβρύχιες...:mrgreen:
T.S.S. APOLLON
05-07-2010, 13:23
F/B Λατω...Πειραιας 26-6-2010.
96178
Χαρισμενη στους φιλους Tasos@@@,opelmanos,Akis Dionisis
Akis Dionisis
05-07-2010, 13:29
Ωραίος....http://img691.imageshack.us/img691/6030/xyxthumbs.gif
opelmanos
05-07-2010, 13:36
F/B Λατω...Πειραιας 26-6-2010.
96178
Χαρισμενη στους φιλους Tasos@@@,opelmanos,Akis Dionisis
Οφείλω να ομολογήσω οτί πρώτη φορά το βλέπω με ανοιχτό τον πλωρίο καταπέλτη να ξεφορτώνει!!!
T.S.S. APOLLON
05-07-2010, 13:41
Μανο επειδη μου ζητησες κατι διαφορετικο!
opelmanos
05-07-2010, 13:42
Μανο επειδη μου ζητησες κατι διαφορετικο!
Xα χα ωραίος δάσκαλε!!:mrgreen:.Ξέρουμε τελικά αν θα αλλάξουνε τα δρομολόγια του πλοίου?
orisibios
05-07-2010, 23:34
Οφείλω να ομολογήσω οτί πρώτη φορά το βλέπω με ανοιχτό τον πλωρίο καταπέλτη να ξεφορτώνει!!!
Και περισυ στα ημερησια ειχα βγει αρκετες φορες απο μπροστα..
Το κανουν για να αδειαζει πιο γρηγορα γιατι εχει να φορτωσει αμεσως μετα.
Τελικά αυτο το βαπορί με κυνηγάει... Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.
Και φέτος πάω κάτω με το Λατουδάκι λοιπόν.
Και πάνω που λεώ κάθε χρόνο ότι αυτή είναι και η τελευταία φορά που ταξιδευώ με αυτό το σκαρί, η σχέση μίσους και πάθους τελικά ανανεώνεται...
- Δεν είναι Έλυρος :mrgreen:
+ Έχει τον τελικό του Μουντιάλ εκείνη την μέρα :mrgreen:
+/- Αν βρούμε και κάπου να αράξουμε, καλά θα είναι :lol:
Αλλά οκ, δεν γκρινιάζω άλλο, αλλώστε μισώ να το λατρεύω αυτό το πλοίο.
( ευχαριστώ το nautilia.gr που μου δίνει το δικαιώμα να ξεσπάσω :P )
Σάββατο 10 Ιουλίου πάνω απο το Highspeed4!
Για τους φίλους Konigi,Trakman,Thanasis89,dokimakos21,Captain_nion ios,
Sylver23!
97595
Nissos Mykonos
14-07-2010, 00:45
Αύριο στις 21:00 το βράδυ αναχωρώ με την γηραιά κυρία των Χανιών, για ένα όμορφο αλλά σύντομο ταξιδάκι στην Μεγαλόνησο, στο οποίο σίγουρα θα μαζέψω αρκετό υλικό..
97654
pantelis2009
14-07-2010, 06:54
Καλά να περάσεις φίλε Nissos Mykonos. Εμείς περιμένουμε!!!!:D
aegeanspeedlines
19-07-2010, 09:52
Χτες το βράδυ στον Πειραιά, λίγο πριν την αναχώρησή του ενώ από μπροστά του το Κρήτη Ι έχει χαράξει ρώτα για την Μεγαλόνησο, αφιερωμένο στους: Trakman, Vinman, pantelis2009, TSS Apollon
98576
pantelis2009
19-07-2010, 10:09
Ευχαριστώ φίλε aegeanspeedlines;)
DeepBlue
19-07-2010, 17:51
Χθεσινή άφιξη στον Πειραιά.Για όλους τους φίλους του πλοίου,τους pantelis2009,T.S.S. APOLLON αλλά και Nissos Mykonos που αν κατάλαβα καλά ήταν μέσα.;) 98656
Nissos Mykonos
19-07-2010, 18:18
Χθεσινή άφιξη στον Πειραιά.Για όλους τους φίλους του πλοίου,τους pantelis2009,T.S.S. APOLLON αλλά και Nissos Mykonos που αν κατάλαβα καλά ήταν μέσα.;) 98656
DeepBlue σε ευχαριστώ για την αφιέρωση..!Εκείνη την ώρα φωτογράφιζα τους γλάρους και βρισκόμουν στο deck ακριβώς κάτω από τον κύριο που έχει σηκωμένο του χέρι του..!
Για σένα μία φωτογραφία την ώρα που μόλις είχαμε πάρει άδεια για να μπούμε στο λιμάνι..!
98666
pantelis2009
19-07-2010, 19:09
Ευχαριστώ φίλε DeepBlue και ανταποδίδω. χαρισμένη επίσης σε Nissos Mykonos, T.S.S. APOLLON, aegeanspeedlines & vinman:p
98690
aegeanspeedlines
19-07-2010, 19:18
Ευχαριστώ φίλε DeepBlue και ανταποδίδω. χαρισμένη επίσης σε Nissos Mykonos, T.S.S. APOLLON, aegeanspeedlines & vinman:p
98690
Ευχαριστώ πολύ! Πολύ ωραία φώτο!! :D
Και αλλη μια αφιξη στον πειραια
100432
Nissos Mykonos
31-07-2010, 21:18
Το Λατώ στην Σούδα στις 18-7-2010...
100458
Σημερινή άφιξη...με πολύ νέφος...
103557
103558
103559
Σημερινή άφιξη...με πολύ νέφος...
103557
103558
103559
Πωωωω που είσαι Μανώλη μου να δεις!!!Τέλειες φωτογραφίες!!!:D
Αν δεν ήξερα το Lato, θα έλεγα πως το ντουμάνι είναι έργο photoshop! :D
οχι αλλο καρβουνο στη μηχανη ρεεεεεεεεεεε ντουμανιασαμε ολα τα χανια.:roll:
Σούδα 28.08.2010
Για όλους σας.
103822
Chris_Chania
04-09-2010, 19:00
Το Λατώ ένα καλοκαιρινό σούρουπο στη Σούδα παρέα με τον μόνιμο κάτοικο εκεί, το Σφακιά 1.
104523
Captain_Nionios
04-09-2010, 19:31
Ωραιος ο φιλος, πολυ ιδιαιτερη γωνια ληψης!!!
Chris_Chania
04-09-2010, 19:38
Ωραιος ο φιλος, πολυ ιδιαιτερη γωνια ληψης!!!
Σ ευχαριστώ, η φωτογραφία τραβήχθηκε απο την Μαλάξα, μια περιοχή με καταπληκτική θέα στον κόλπο της Σούδας...
Chris_Chania
04-09-2010, 19:42
Και μια ακόμα, από την ίδια περιοχή. Η ποιότητα δεν είναι τέλεια λόγω του μεγάλου ζουμ που χρησιμοποιήθηκε εξαιτίας της μεγάλης απόστασης.
104528
Captain_Nionios
04-09-2010, 19:45
Σ ευχαριστώ, η φωτογραφία τραβήχθηκε απο την Μαλάξα, μια περιοχή με καταπληκτική θέα στον κόλπο της Σούδας...
Ναι ναι ξερω που ειναι η Μαλαξα. Πολυ καλη ιδεα να φωτογραφισεις απο 'κει πανω!!!
Αλλη μία από εμένα από εκέι πάνω αλλά από τις 03-09-06 χωρίς zoom παρέα μαζί με το Αρχάγγελος. Και άλλη μία όταν φτάσαμε Πειραιά (το τελευταίο του ημερήσιο για εκείνο το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά).
Στον Σαρωνικό το Σάββατο 10 Ιουλίου!
105571
Joyrider
11-09-2010, 22:37
Υπάρχει μιά καταγγελία για το πλοίο στο "Tromaktiko" αλλά λόγω της πολύ μούφας που παίζει σ' αυτό το μπλόγκ και στην ανωνυμία δεν την υιοθετώ καθόλου.
http://www.tromaktiko.net/2010/09/10/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%c e%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%ba-lines-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%ce%ba%ce%b5%cf%84/
Υπάρχει μιά καταγγελία για το πλοίο στο "Tromaktiko" αλλά λόγω της πολύ μούφας που παίζει σ' αυτό το μπλόγκ και στην ανωνυμία δεν την υιοθετώ καθόλου.
http://www.tromaktiko.net/2010/09/10/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%c e%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%ba-lines-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%bf%ce%ba%ce%b5%cf%84/
Καλα την χριστιανη δεν την ενημερωσε κανεις οτι η ΑΝΕΚ παρεχει ταξιδιωτικη ασφαλεια στην INTERAMERICAN μια βδομαδα μετα το ταξιδι να παρει και μια δευτερη γνωμη βρε αδερφε
MILTIADIS
12-09-2010, 00:10
Και που ξερεις οτι ο γιατρος που πηγε δεν ηταν της INTERAMERICAN??εν ολιγοις τι πιστευεις οτι θα συνεβαινε αν πηγαινε στην ιντεραμερικαν τελικα,θα της ελεγαν οτι δεν την τσιμπησε κοριος αλλα δακος?:Dεκει ειναι το θεμα?Αν και εχω δει διαφορα στο συγκεκριμενο πλοιο η καθαριοτητα του ειναι αδιαμφισβητιτη.Ισως να ειναι αλλη μια στημενη καταγγελια φιλοι μου!
sylver23
12-09-2010, 14:21
Επειδή ήμουν πρόσφατα φαντάρος και αυτό το θέμα με τους κοριούς το έχω ζήσει για τα καλα (αν και την γλυτωσα και δεν με τσιμπήσανε)
Ακόμα και αλήθεια να ναι εφόσον η κυρία στρώνει το sleeping bag οπου να ναι ποιος μας λέει οτι δεν τους κουβαλούσε μαζί (κάτι που συνιθίζεται).
Επίσης τους κοριούς τους κουβαλάμε με τα παπούτσια μας οπότε μπορεί να έτυχε και να βρέθηκε στην μοκέτα ως λαθρεπιβάτης:p
Μα συγνώμη αλλά στο πάτωμα έστρωσε και διαμαρτύρεται για κοριούς ??Αν είναι δυνατόν.Κάτι απαιτήσεις....Αχ παραξενιά που μας δέρνει...
(υ.γ μιας και εγώ είμαι παράξενος -το πλοίο Λατώ κυρία αναγνώστρια γράφεται με Ω -Η Λατώ ήταν αρχαία πόλη της Κρήτης (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7)[1] (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%B1%CF%84%CF%8E#cite_note-0), τα ερείπια της οποίας βρίσκονται περίπου 3 χιλιόμετρα (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CF%84%C F%81%CE%BF) από το χωριό Κριτσά (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%AC_%CE%9B%CE%B1% CF%83%CE%B9%CE%B8%CE%AF%CE%BF%CF%85) στο νομό Λασιθίου (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CE%9B%CE%B1%CF%83% CE%B9%CE%B8%CE%AF%CE%BF%CF%85). )
Apostolos
12-09-2010, 14:35
Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στα ακτοπλοϊκά με τους κοριούς. Λόγω της αύξησης διακίνησης λαθρομεταναστών και κατωτέρου βιοτικά ανθρώπων έχουν επιφέρει και αύξηση των κρουσμάτων από τσιμπήματα κοριών. Το ίδιο έχει συμβεί σε όλα τα πλοία της ΝΕΛ ΑΝΕΚ ακόμα και στα πολυδιαφημισμένα Blue Star που η σύζυγός μου ταξιδέψει το καλοκαίρι και γέμισε τσιμπήματα από κοριούς. Ξέρω ότι όλες οι εταιρίες και τα πληρώματα καταβάλουν κάθε προσπάθεια άλλα είναι αδύνατον να τα βάλεις με τις ορδές των άπλυτων μολυσμένων ανθρώπων που κατακλύζουν τα πλοία μας. Ξέρω ότι στην ΑΝΕΚ τουλάχιστο οι ψεκασμοί είναι τουλάχιστο εβδομαδιαίοι και μετά από κάθε κρούσμα γίνετε και ενδιάμεσος... Φαντάζομαι απο παλαιότερη εμπειρία μου αυτό συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες!
Μεγάλο πρόβλημα που ζητά λύση από το κράτος και την εθνική υγεία...
Γι αυτο φιλοι μου στα καταστρωματα εκει στη λαμαρινα που δεν πιανει τιποτα μονο λιγο νερακι απο το σπρευ αν εχει θαλασσα
Το παρελθον.....
105801
ΠΗΓΗ:teikisen.blog84.fc2.com
BEN BRUCE
12-09-2010, 23:44
[QUOTE=nippon;387385]Το παρελθον.....
105801
ΠΗΓΗ:teikisen.blog84.fc2.com[/QUOT
Ωραιοτατο και στο παρελθον, οπως και η φωτο
Captain_Nionios
17-09-2010, 17:05
Σημερα το πρωι περιμενοντας την παρθενικη αφιξη του Εξπρες Πηγασος στη Σουδα το φως φωτιζε γλυκα τον αειθαλη Ιαπωνα!!!
106656
παντως πιστευω οτι του λειπουν πολυ τα δρακακια απο την πλωρη του....γνωμη μου παντα
Σήμερα τα ξημερώματα έχοντας περάσει τα φανάρια του Πειραιά!
Για τους φίλους Leo,Trakman,Konigi,Captain_Nionios,captain,dokimak os21!
106773
...Βάλτε τον στο κόκκινο
και νύχτα και πρωί
.....να δείτε τι σημαίνει
τρέλα καραβολατρική!!!!
Υ.Γ Στο πράσινο βάλτε τον dokimako21 & κλείσαμε...;)...
leonidas
20-09-2010, 19:29
Για τον φίλο Μάνο(vinman) :D
Στο λιμάνι του Πειραιά 6/4/2010 :cool:
107131
Σε ευχαριστώ Λεωνίδα για την υπέροχη φωτογραφία...και ανταποδίδω!
107150
Αφιερωμένη επίσης στους φίλους Konigi,TSS APOLLON,Sylver23,costaser!
T.S.S. APOLLON
20-09-2010, 21:29
Ευχαριστω φιλε vinman! Πανεμορφη νυχτερινη ληψη!!!
Το Λατώ από την πρύμη με μεσίστια σημαία λόγω της Μεγάλης Παρασκευής στις 21-04-06 από Πειραιά - Ηράκλειο.
10/10-15/11 η ετησια του και η αντικατασταση του απο το ΕΛ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ
...άλλη μία για όλους τους φίλους..!
108459
Και μια απο τους φίλους για σένα!!!!!
108460
Πολύ ωραίες νυχτερινές φωτογραφίες. Ευχαριστούμε ! Κι από εμένα, ανατολή στο ΛΑΤΩ λίγο έξω από το Ηράκλειο (νησί Ντία) στις 21-04-06 .
dokimakos21
11-10-2010, 20:17
ΛΑΤΩ - Στην Σουδα 5.9.2010
110794
Για τους Konigi,Captain_Nionios,Trakman,Vinman...
Apostolos
18-10-2010, 13:40
Αφού το αδελφο (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=400364&postcount=420)του πάει για σκραπ λόγω μη εναρμονισμού με τις νέες απαιτήσεις των κανονισμων αυτό πως συνεχίζει κανονικά? Εχει υποστεί κάποια ιδιαίτερη μετατροπή?
Υπάρχει μήπως κάποια φώτο απο κάποιο δεξαμενισμό του πλοίου?
Μανούβρα στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 21-04-06 ,το ντουμάνι είναι νομίζω από το ανάποδα των μπαταριστών μηχανών ?
Το ταλαιπωρημένο και συνάμα γερασμένο Λατώ σήμερα το πρωί στη Σούδα.
Μια ερώτηση θέλω να κάνω.
Στο πλοίο ούτε τα ύφαλα βάφτηκαν ούτε εξωτερικα οι πλευρές!!!
Τι γινόταν λοιπόν τόσες μέρες που έλειπε απο τη γραμμή???
Απλά ξεκούραση για πλοίο και πλήρωμα ή κατι άλλο?
113535
Το ταλαιπωρημένο και συνάμα γερασμένο Λατώ σήμερα το πρωί στη Σούδα.
Μια ερώτηση θέλω να κάνω.
Στο πλοίο ούτε τα ύφαλα βάφτηκαν ούτε εξωτερικα οι πλευρές!!!
Τι γινόταν λοιπόν τόσες μέρες που έλειπε απο τη γραμμή???
Απλά ξεκούραση για πλοίο και πλήρωμα ή κατι άλλο?
113535
οσες μερες το εβλεπα στο Περαμα ηταν αραγμενο κοντα στο Αριαδνη και επικρατουσε μια γενικη σιγη
eytyhis128
30-10-2010, 15:31
Μηπως ετοιμαζεται να ακολουθηση το ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ.
Mήπως όμως με κάποιο τρόπο πέρασε αυτό που δεν πέρασε το αδελφάκι???
και απλά έπρεπε να φανεί πως κάτι πέρασε και γιαυτό ήταν τόσες μέρες Πέραμα χωρις ίχνος συντήρησης?
MILTIADIS
30-10-2010, 16:13
Το αν περασε και τι περασε ισως να μην το γνωριζει κανεις μας,ελπιζω τουλαχιστον να του κανανε καμια απολυμανση εσωτερικα,γιατι εχω πετυχει τον τελευταιο ενα χρονο τις 3-4 φορες που εχω ταξιδεψει μαζι του διαφορα''περιεργα''..:)
Δεν είναι έτσι φίλε ΜΙΛΤΙΑΔΗ.
Συγνώμη,τι διαφορά είχε με τον Ερωτόκριτο?Ιδια πλοία δεν είναι? Ίδια ηλικία δεν έχουν? Κόσμο πέρνουν!!! Όχι ζώα!!!
Επειδή δηλαδή η ΑΝΕΚ ε'ιναι αυτή που είναι, και με λίγο λάδωμα παραπανω παει να πεί πως περνάμε τις επιθεωρήσεις και τα στάνταρ?
Τί λετε καλε?
Οι ψυχές είναι ψυχές!!!
Ανεξάρτητα απο ονομασία της κάθε εταιρίας!!
Για να σοβαρευτούμε λιγάκι!!!
Ξέρω πως ίσως το βλέπουν υψηλόβαθμα στελέχοι εταιριών αυτό το μύνημα αλλα αν δεν ήταν αυτοι που είναι και ταξίδευαν με πλοία που έχουν περάσει επιθεωρήσεις με τέτοιους τρόπους και τους συνέβαινε το οτιδήποτε, χτύπα ξύλο, τι θα έλεγαν μετά? Που θα έριχναν ευθύνες?
Συγνώμη για το ύφος μου και ξέρετε όλοι πως δεν το συνηθίζω αυτο, δεν δέχομαι όμως να βάζουμε το συμφέρον πάνω απο την ζωη κανενός.
Μια χαρά είναι το πλοίο παιδιά και αυτά περί λαδώματος konigi δεν ξερεις αν γινονται και δεν μπορεις να τα λες έτσι μόνο για όποια εταιρεία δε σου αρέσει. Υπάρχουν δεκάδες πλοία στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή που δεν είναι 5ετίας δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα βάζετε με την ΑΝΕΚ. Και της ΝΕΛ είναι 35 και βάλε και το ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΥ και πολλά άλλα. Στο τομέα της ασφάλειας μια χαρά είναι και καθαρό το κρατούν και αξιόλογο πλήρωμα και καπετάνιο έχει και όλα. Όσο για τα ψιλοπεριέργα ακόμα και στα SUPERFAST θα δείς γιατι το πλοίο δεν λερώνει μόνο του "ανορθόδοξα" τις τουαλέτες ούτε βγάζει κοριούς από μόνο του ούτε μπορεί κανείς να σου μισθώνει ένα καμαρώτο για κάθε επιβάτη να καθαρίζει τη βρωμιά που αφήνει πίσω του κάθε πεντάλεπτο. Αυτά ισχύουν για όλες τις εταιρείες ΟΛΕΣ προσπαθούν για το καλύτερο και νομίζω πως σαν καραβολατρικό σάιτ θα έπρεπε να το σεβόμασταν αυτό για όλες. Απορώ πως έχει ακόμα το banner της η ΑΝΕΚ ακόμα στο nautilia.gr με όσα της έχετε σούρει!!
συγνώμη για το πάθος μου αλλά κατά καιρούς γράφονται ότι να ναι και κρίνονται μόνο μερικά επιλεκτικά!!!
MILTIADIS
30-10-2010, 17:32
Δεν είναι έτσι φίλε ΜΙΛΤΙΑΔΗ.
Συγνώμη,τι διαφορά είχε με τον Ερωτόκριτο?Ιδια πλοία δεν είναι? Ίδια ηλικία δεν έχουν? Κόσμο πέρνουν!!! Όχι ζώα!!!
Επειδή δηλαδή η ΑΝΕΚ ε'ιναι αυτή που είναι, και με λίγο λάδωμα παραπανω παει να πεί πως περνάμε τις επιθεωρήσεις και τα στάνταρ?
Τί λετε καλε?
Οι ψυχές είναι ψυχές!!!
Ανεξάρτητα απο ονομασία της κάθε εταιρίας!!
Για να σοβαρευτούμε λιγάκι!!!
Ξέρω πως ίσως το βλέπουν υψηλόβαθμα στελέχοι εταιριών αυτό το μύνημα αλλα αν δεν ήταν αυτοι που είναι και ταξίδευαν με πλοία που έχουν περάσει επιθεωρήσεις με τέτοιους τρόπους και τους συνέβαινε το οτιδήποτε, χτύπα ξύλο, τι θα έλεγαν μετά? Που θα έριχναν ευθύνες?
Συγνώμη για το ύφος μου και ξέρετε όλοι πως δεν το συνηθίζω αυτο, δεν δέχομαι όμως να βάζουμε το συμφέρον πάνω απο την ζωη κανενός.
Εεε φιλε konigi τι σχεση εχουν αυτα που μου απαντας με αυτα που εγραψα εγω??:confused:εγω απλα ειπα οτι μεσα ηθελε καθαρισμα απο καιρο και τιποτα παραπανω,ειδες να ειπα τιποτα για λαδωμα???!!
Με το ''τι περασε και αν περασε'' εννουσα αν εδεσε λογω δεξαμενισμου η' λογω απλης ακινησιας για αλλους λογους..