PDA

Επιστροφή στο Forum : Λευκά Όρη [Μπλου Οράϊζον - Lefka Ori, Blue Horizon, Σούπερφερυ Ελλάς, Varuna]

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7

.voyager
15-09-2009, 23:00
Μπράβο σας παιδιά για τις ωραίες φωτογραφίες!!

poliv21
15-09-2009, 23:16
ξερει καποιος τι εγινε με το πλοιο?

nickosps
15-09-2009, 23:17
Εκπληκτικές φωτογραφίες για ακόμη μια φορά από τον trakman!

vinman
16-09-2009, 00:07
Ο πληγωμένος βάπορας καταπλέει στην Πάτρα...

56785

56787

..εκπληκτικές φωτογραφίες Γιώργο...;)

Trakman
16-09-2009, 00:12
Νίκο και Μάνο σας ευχαριστώ πολύ!!!;)

ελμεψη
16-09-2009, 00:24
Ο πληγωμένος βάπορας καταπλέει στην Πάτρα...

Ο Γιωργος το περιεγραψε με τον καλυτερο τροπο.Σημερα στην Πατρα ειχε ενα πανεμορφο ηλιοβασιλεμα οπως απεικονιστηκε εδω αλλα και απο τον αλλο πατρινο Γιωργο (seaways lover).Το πλοιο κατεπλευσε λιγο μετα τις 19.00 και κατω απο αυτο το ηλιοβασιλεμα ηταν μοναδικη εικονα.Παντως ακομα τωρα βρισκεται δεμενο παρεα με το Olympic Champion.

.voyager
16-09-2009, 00:24
Tελικά έχουμε κάποιο νεότερο για την κατάσταση του πλοίου; :confused:

ελμεψη
16-09-2009, 00:47
Τωρα θυμιθηκα οτι την Κυριακη ειχα φωτογραφισει την αναχωρηση του.Που να ηξερε οταν θα γυριζε τι το εμελε να παθει:(

56797

56798

Leo
16-09-2009, 06:05
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι το πλοίο βρίσκεται ακόμη στην Πάτρα. Προφανώς η "ζημιά" είναι επισκευάσιμη εκεί?

Akis Dionisis
16-09-2009, 15:02
Διαβάζω διάφορα, βλέπω φωτογραφίες σας.. Όλα καλά όλα υπέροχα, αλλά δεν κατάλαβα τι έχει το καράβι..
Τι βλάβη έπαθε??
Με ζαλίσατε.. Πείτε επιτέλους τι έχει ο Βαπόραρος γιατί θα μου ανέβει η πίεση και θα αρχίσω τα κατεβατά.. :rolleyes:
(θα τα διαβάσω το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι, γιατί τώρα θα πάω για τρενοφωτογράφιση.. :cool: )

Trakman
16-09-2009, 15:18
Με ζαλίσατε..

Να προσέξουμε λίγο τις εκφράσεις μας? Εάν καίγεσαι τόσο πολύ να μάθεις υπάρχει και το υπουργείο να ενημερωθείς, όπως και η ναυτιλιακή εταιρεία. Ευχαριστώ.
Το Horizon απλώς χτύπησε λίγο την πρύμνη του στην Ηγουμενίτσα και ήρθε Πάτρα για να διορθώσουν τη ζημιά.

.voyager
16-09-2009, 16:02
Εάν καίγεσαι τόσο πολύ να μάθεις υπάρχει και το υπουργείο να ενημερωθείς, όπως και η ναυτιλιακή εταιρεία. Ευχαριστώ.

Bρε Γιώργο, δε νομίζω ότι αυτή είναι απάντηση που αρμόζει σε moderator του forum προς μέλος που επιζητά το εύλογο, ενημέρωση. Φυσικά και καίγεται ο άνθρωπος να μάθει γιατί ο κύριος λόγος ύπαρξης του thread είναι η ενημέρωση περί θεμάτων που αφορούν στο πλοίο, ειδικά τη στιγμή που έχει υπάρξει ατύχημα, κι όχι η ανταλλαγή "ευχαριστηρίων" κι αφιερώσεων, που συχνά ευτελίζουν το περιεχόμενο των threads και "χτυπούν" τη σοβαρότητα του φόρουμ κατά την άποψη πολλών μελών και κατά τη δική μου, τα οποία μέλη αναγκάζονται να ανατρέχουν σε άλλα sites και forums ώστε να ενημερωθούν...
Σίγουρα οι φώτος "ζωντανευούν" τα θέματα των πλοίων, όταν δεν υπάρχουν νεότερα γι´αυτά, αλλά τώρα "κοιτάμε το δέντρο, κι όχι το δάσος".

Εδώ θα βρείτε (http://www.theseanation.gr/news/ferries/mikr-zim-ig-09.htm) μερικές πληροφορίες για το ατύχημα.

Παρακάτω και η σχετική ανακοίνωση του υπουγείου:

"Προσέκρουσε ελαφρά, πρωινές ώρες σήμερα, στον προβλήτα Νο 10 του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατά την διάρκεια χειρισμών πρυμνοδέτησης , το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «BLUE HORIZON» Ν.Π. 10579, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μπάρι για Ηγουμενίτσα , Πάτρα με 166 επιβάτες, 29 Ι.Χ.Ε. και 37 φορτηγά .
Από την πρόσκρουση δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου και πραγματοποιήθηκε έλεγχος από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης, κατά τον οποίο διεπιστώθη η ύπαρξη εσωκοιλώματος στο ακροπρυμναίο μέρος εξωτερικού περιβλήματος.
Κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα χορηγήθηκε άδεια απόπλου για εκτέλεση ενός μεμονωμένου πλου, άνευ επιβατών, προς λιμένα Πάτρας για οριστική αποκατάσταση ζημιάς.
Οι επιβάτες προωθήθηκαν με το Ε/Γ – Ο/Γ «OLYMPIC CHAMPION».
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας."

Speedkiller
16-09-2009, 16:08
Bρε Γιώργο, δε νομίζω ότι αυτή είναι απάντηση που αρμόζει σε moderator του forum προς μέλος που επιζητά το έυλογο, ενημέρωση. Φυσικά και καίγεται ο άνθρωπος να μάθει γιατί ο κύριος λόγος ύπαρξης του thread είναι η ενημέρωση περί θεμάτων που αφορούν στο πλοίο, ειδικά τη στιγμή που έχει υπάρξει ατύχημα, κι όχι η ανταλλαγή "ευχαριστηρίων", που συχνά ευτελίζουν το περιεχόμενο των threads και "χτυπούν" τη σοβαρότητά του κατά την άποψη πολλών μελών και κατά τη δική μου, τα οποία μέλη αναγκάζονται να ανατρέχουν σε άλλα sites και forums ώστε να ενημερωθούν...
Σίγουρα οι φώτος "ζωντανευούν" τα θέματα των πλοίων, όταν δεν υπάρχουν νεότερα γι΄αυτά, αλλά τώρα "κοιτάμε το δέντρο, κι όχι το δάσος".

Σε αυτά να συμφωνήσω και εγώ!Ο Akis φυσικά δεν μίλησε με τον πρέποντα τρόπο αλλά πουθενά στο Thread δεν έγινε κάποια σαφής αναφορά στη φύση του ατυχήματος και την έκταση του!Δεν είναι κακό το αίτημα του εφόσον γνωρίζουμε τι έγινε να του πούμε!Επίσης επειδή τα ατυχήματα πάνε σε άλλο thread θα ήταν καλό στο thread του πλοίου να υπάρχει μια παραπομπή σε εκείνο ωστε να μπορεί να βρεθεί εύκολα μιας και όλοι γνωρίζουμε πως το search καμιά φορά δε βοηθά ιδιαίτερα!Νομίζω πρώτιστη σημασία εχει η ενημέρωση κ μετά η φώτος!

crow
16-09-2009, 16:09
Ας δουμε πως δειχνει ο βαπορας στην δεξαμενη,οχι σημερα αλλα σε μια σημαντικη στιγμη της ιστοριας του!

http://i42.photobucket.com/albums/e342/crowgr/varuna.jpg

Η φωτο ειναι απο παλιο γιαπωνεζικο βιβλιο του οποιου τον τιτλο και τον συγραφεα δεν γνωριζω μια και τα τζαπανεζικα δεν τα μιλαω καλα!

sylver23
16-09-2009, 16:44
Αρχικά συνιστώ ψυχραιμία.
Την κάθε είδηση όλοι θέλουμε να την μαθαίνουμε γρήγορα.
Στα προηγούμενα ποστ απο του φίλου Ακη η είδηση για το ατύχημα του Blue horizon έγινε αμέσως γνωστή προς τα μέλη του nautilia.gr.
Απο κει και πέρα αμα δεν έχει κάποιος νέα δεν μπορεί να γράψει κάτι καινούργιο.
Μόλις υπάρξει κάποιο νέο όποιος το μάθει ενημερώνει (οπως πχ τις ανακοινώσεις που παρέθεσε ο voyager απο το the sea nation και το ΥΕΝ).
Οι ανακοινώσεις του ΥΕΝ αλλά και άλλων μέσων πληροφόρησης σχετικά με την ναυτιλία βρίσκονται στo portal του nautilia : www.nautilia.gr (http://www.nautilia.gr)

Speedkiller
16-09-2009, 17:16
Αρχικά συνιστώ ψυχραιμία.
Την κάθε είδηση όλοι θέλουμε να την μαθαίνουμε γρήγορα.
Στα προηγούμενα ποστ απο του φίλου Ακη η είδηση για το ατύχημα του Blue horizon έγινε αμέσως γνωστή προς τα μέλη του nautilia.gr.
Απο κει και πέρα αμα δεν έχει κάποιος νέα δεν μπορεί να γράψει κάτι καινούργιο.
Μόλις υπάρξει κάποιο νέο όποιος το μάθει ενημερώνει (οπως πχ τις ανακοινώσεις που παρέθεσε ο voyager απο το the sea nation και το ΥΕΝ).
Οι ανακοινώσεις του ΥΕΝ αλλά και άλλων μέσων πληροφόρησης σχετικά με την ναυτιλία βρίσκονται στo portal του nautilia : www.nautilia.gr (http://www.nautilia.gr)

Πουθενά πέραν του Post του Voyager δεν αναφέρθηκε ρητώς κάτι!Τιποτα συγκεκριμενό!Ενα ατύχημα απλώς και τίποτα παραπάνω!Προφανώς και πολλοί μπορεί να γνωρίζαμε περισσότερα αλλά πουθενά δεν ειπώθηκε όπως προείπα ούτε η φύση ούτε η έκταση του ατυχήματος σε κανένα post πριν του voyager!

sylver23
16-09-2009, 17:21
Αναφέρθηκε το ατύχημα.Αμα δεν ήξερε κάποιος κάτι παραπάνω πως να δώσει απαντήσεις για την έκταση της ζημιάς κτλ?
Αυτοί που ήξεραν κάτι παραπάνω ελεύθεροι ήταν και είναι να το πούνε.
Βάζουμε μία τελεία εδώ και συνεχίζουμε παρακάτω.

MILTIADIS
16-09-2009, 17:31
ο βαπορας αναχωρησε πριν απο 45 λεπτα περιπου και με αργες κινησεις απο το λιμανι της πατρας με προορισμο λογικα τη συρο,οπως ειπε εχθες και ο Leo.

Speedkiller
16-09-2009, 17:36
Αναφέρθηκε το ατύχημα.Αμα δεν ήξερε κάποιος κάτι παραπάνω πως να δώσει απαντήσεις για την έκταση της ζημιάς κτλ?
Αυτοί που ήξεραν κάτι παραπάνω ελεύθεροι ήταν και είναι να το πούνε.
Βάζουμε μία τελεία εδώ και συνεχίζουμε παρακάτω.

Προφανώς!Το θέμα είναι πως κάποιος το ζήτησε να του πούμε θεωρώντας πως γνωρίζουμε κ δεν θα πρεπε να τον αρπάμε απ τα μούτρα γι αυτό (άλλο θέμα οι τρόποι του)!Θα μπορούσαμε να πόυμε απλά πως δεν γνωρίζουμε εφόσον δεν γνωρίζαμε!;)Απο μένα τελεία....:cool:

aegeanspeedlines
16-09-2009, 19:02
Προφανώς!Το θέμα είναι πως κάποιος το ζήτησε να του πούμε θεωρώντας πως γνωρίζουμε κ δεν θα πρεπε να τον αρπάμε απ τα μούτρα γι αυτό (άλλο θέμα οι τρόποι του)!Θα μπορούσαμε να πόυμε απλά πως δεν γνωρίζουμε εφόσον δεν γνωρίζαμε!;)Απο μένα τελεία....:cool:

Το καράβι έκανε απλά ένα δοκιμαστικό!!!

ελμεψη
16-09-2009, 22:02
Το καραβι ειναι ακομα στην Πατρα. Το απογευμα που περασα προσπαθησα να παρατηρησω κατι στην πρυμνη του εξω παντα απο την περιφραξη του λιμανιου αλλα δεν φαινοταν τπτ.Η περιοχη της πρυμνης κατω απο τον καταπελτη δεν ηταν διακριτη για να δω.Το πιο πιθανον και απο τα παραπανω λεγομενα η ζημια επισκευαστηκε και λογικα συντομα θα επανελθει στην ενεργο δραση.Γνωριζουμε το δρομολογιο που εχασε ποιο πλοιο το αντικατεστησε?

MILTIADIS
16-09-2009, 22:07
Το καραβι ειναι ακομα στην Πατρα. Το απογευμα που περασα προσπαθησα να παρατηρησω κατι στην πρυμνη του εξω παντα απο την περιφραξη του λιμανιου αλλα δεν φαινοταν τπτ.Η περιοχη της πρυμνης κατω απο τον καταπελτη δεν ηταν διακριτη για να δω.Το πιο πιθανον και απο τα παραπανω λεγομενα η ζημια επισκευαστηκε και λογικα συντομα θα επανελθει στην ενεργο δραση.Γνωριζουμε το δρομολογιο που εχασε ποιο πλοιο το αντικατεστησε?
εγω μπηκα μεσα στο λιμανι,την ωρα που ξεκινουσε(για δοκιμαστικο τελικα) και δεν παρατηρησα τιποτα ιδιαιτερο οποτε μαλλον εληξε το ολο θεμα και ισως αυριο επανελθει..

Akis Dionisis
17-09-2009, 01:57
Να προσέξουμε λίγο τις εκφράσεις μας? Εάν καίγεσαι τόσο πολύ να μάθεις υπάρχει και το υπουργείο να ενημερωθείς, όπως και η ναυτιλιακή εταιρεία. Ευχαριστώ.
Το Horizon απλώς χτύπησε λίγο την πρύμνη του στην Ηγουμενίτσα και ήρθε Πάτρα για να διορθώσουν τη ζημιά.

Nα προσέχουμε?? Γιατί έβρισα ή εθιξα κανέναν και δεν το πήρα γραμμή?? Ρωτάω, για να ξέρω κι εγώ περι τίνος πρόκειται μη τυχών είπα κάτι άσχημο κτλ..
Τώρα το αν καίγομαι ή όχι δεν νόμίζω να κολάει κάπου.. Αν καιγόμουν δεν θα το έλεγα κιόλας..
Απλά πριν γράψω το συγκεκριμένο ποστ δεν διάβασα κάπου να ανεφέρεται τί έπαθε το πλοίο γι'αυτό και ρώτησα με χιουμοριστικό τρόπο..
Εκτός και αν το γράψατε και δεν το πρόσεξα..
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το χιούμορ από τη σοβαρότητα, λυπάμαι πολύ αλλά δικό σου πρόβλημα είναι αυτό και όχι δικό μου...
Είδα ότι υπήρξε μία κινητικότητα μετά το ποστ μου και ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση αν φταίω εγώ..:rolleyes:
Το θέμα το λίγουμε ΕΔΏ!
ΤΈΛΟΣ!
Ότι έγινε, έγινε..
Συνεχίζουμε..:cool:

ελμεψη
17-09-2009, 17:22
Μετα απο δυο μερες απο την ατυχη στιγμη του καραβιου στην Ηγουμενιτσα, το πλοιο αναχωρησε κανονικα σημερα το απογευμα για το δρομολογιο του.Καλα ταξιδια απο εδω και περα λοιπον.

Akis Dionisis
17-09-2009, 18:57
Na kai τα καλά νέα..:cool:

Apostolos
17-09-2009, 20:03
Άντε να το δούμε να κάνει και καμιά άδεια στο Αιγαίο!!! Όταν ειχε πάει Χανιά είχε ομορφύνει ο Πειραιάς!

Trakman
03-10-2009, 20:49
Μιας και σε λίγο καιρό θα γίνει η επιθυμία του Απόστολου :D, ας το δούμε για λίγο ακόμα να μπαίνει στην Πάτρα! (Σημερινή άφιξη)
Αφιερωμένη στους Apostolos, diagoras, ndimitr93, sea serenade, ελμεψη, laz94.

http://www.nautilia.gr/images/content/Trakakis_PA035298_22733102009.jpg

Nikos_V
03-10-2009, 20:54
Μιας και σε λίγο καιρό θα γίνει η επιθυμία του Απόστολου :D, ας το δούμε για λίγο ακόμα να μπαίνει στην Πάτρα! (Σημερινή άφιξη)

Trakman μια ακομη ζωγραφια απο τα χερια σου.Μπραβο!!!!!

laz94
03-10-2009, 21:00

Trakman πραγματικά απίθανη η φωτογραφία σου!
Όπως το λέει ο Νίκος.......ζωγραφια!
Μπράβο
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!;) Να 'σαι καλά!!!:D

T.S.S. APOLLON
03-10-2009, 21:37
F/B Blue Horizon...
Φωτο ΛΕΑΝΔΡΟΣ

59240
Χαρισμενη στους φιλους Trakman, Nikos_V και Αpostolos.

diagoras
03-10-2009, 21:59
[QUOTE=Trakman;260458]Μιας και σε λίγο καιρό θα γίνει η επιθυμία του Απόστολου :D, ας το δούμε για λίγο ακόμα να μπαίνει στην Πάτρα! (Σημερινή άφιξη)

Ευχαριστω Γιωργο τρομερη η φωτο του βαπορα.Να σαι καλα

nickosps
05-10-2009, 08:55

Πολύ όμορφη φωτογραφία trakman! Ευχαριστούμε!

ελμεψη
05-10-2009, 12:55

Πανεμορφη Γιωργο, ευχαριστω πολυ.Αντε και σε μερικο καιρο θα ανταποδιδω για το συγκεκριμενο καραβι απο την πατριδα μου:p

Trakman
05-10-2009, 14:06
Θα περιμένουμε Νίκο!! Τα μέρη σας είναι πανέμορφα, θα είναι υπέροχο να το δούμε εκεί!

sea_serenade
05-10-2009, 18:54
Ωραίος ο Trakman, ευχαριστούμε:)

Θα πάθω κατάθλιψη χωρίς το Horizon, τη βλέπω τη δουλειά. Δεν έχω και λεφτά να το ναυλώσω γμτ, τι γκαντεμιά κι αυτή!!!!!!!!!!!!!!!

Trakman
05-10-2009, 20:08
Έχεις απόλυτο δίκιο, και μένα θα μου λείψει!!

Αυτή για σένα, σημερινή από τον γνωστό μώλο της Αγίου Νικολάου:

http://www.nautilia.gr/images/content/Trakakis_PA055462_22735102009.jpg

nickosps
06-10-2009, 08:59
Βάπορας ο Ορίζοντας! Μπράβο trakman!

FLYING CAT 2
06-10-2009, 12:35
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ???

Akis Dionisis
06-10-2009, 13:23
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ???
Aυτό μπορείς να το υπολογίσεις και μόνος σου..
Αν σκεφτείς, την ταχύτητα που έχει σε συγκριση με κάποιο άλλο πλοίο περίπου ίδιας ταχύτητας και πόση ώρα κάνει το άλλο πλοίο, π.χ. ΜΥΤΙΛΗΝΗ μπορείς να υπολογίσεις το περίπου αν θα προλαβαίνει να κάνει καθημερινά ημερίσια δρομολόγια...
Εγώ νομίζω πως όχι.. Μάλλον, προλαβαίνει, αλλά θα είναι τρελλάδικο.. Δεν θα κάθεται πολύ.... Συνέχεια θα ταξιδεύει..
;)

sg3
06-10-2009, 13:44
4-5 δρομολογια την εβδομαδα τα εχει ανετα το πλοιο

nippon
06-10-2009, 23:41
http://iruka.g.dgdg.jp/gazou/gazou-img/4349.jpg
Μια φωτο ως VARUNA!

dokimakos21
14-10-2009, 18:10
F/B BLUE HORIZON (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=12026)
17/9/2009 Συναντηση στον Πατραικο...

.voyager
14-10-2009, 19:46
Τέλεια... :shock:

nickosps
14-10-2009, 23:09
Εκπληκτικοφανταστική φωτογραφία του όμορφου βάπορα! Ουαου! Thanks!

Νικόλας
15-10-2009, 11:16
στο Μπάρι αραχτό περιμένει !
60685

polykas
15-10-2009, 11:23
στο Μπάρι αραχτό περιμένει !
60685

O Νικόλας ξεκίνησε τον βομβαρδισμό.Ευχαριστούμε πολύ....:D

Νικόλας
15-10-2009, 14:46
χαχαχα ορίστε και μια για σένα !!:D
60701

dokimakos21
17-10-2009, 14:50
Ηρ8ε η ωρα λοιπον να το χαρουμε κ εμεις στο Αιγαιο ...Το Blue Horizon απο 1/11 Για Κω-Ροδο...:p
Οι ανταποκριτες στην Κω κ στην Ροδο παρακαλουνται ν αρχιζουν να ζεστενουν τα "οπλα" τους.....:D:D

eliasaslan
17-10-2009, 15:28
Φίλε Φώτη, αμελείς την Πάτμο και ειδικότερα την Λέρο :p:p... Θα είμαι κι εγώ στην πρώτη άφιξη του βάπορα στο νησί μου.. Το περιμένουμε με αγωνία... ;):D

diagoras
17-10-2009, 15:30
Φίλε Φώτη, αμελείς την Πάτμο και ειδικότερα την Λέρο :p:p... Θα είμαι κι εγώ στην πρώτη άφιξη του βάπορα στο νησί μου.. Το περιμένουμε με αγωνία... ;):D
Ηλια νομιζω οτι δεν θα πιανει Πατμο και Λερο οπως τα προηγουμενα χρονια λογω μεγεθους εκτος αν εχει αλλαξει κατι

leonidas
17-10-2009, 15:41
Ηρ8ε η ωρα λοιπον να το χαρουμε κ εμεις στο Αιγαιο ...Το Blue Horizon απο 1/11 Για Κω-Ροδο...:p
Οι ανταποκριτες στην Κω κ στην Ροδο παρακαλουνται ν αρχιζουν να ζεστενουν τα "οπλα" τους.....:D:D

Ευχαριστουμε για την ομοεφη ειδηση Φωτη!
Μακαρι να αξοιωθω τωρα που θα μπει στη Συρο να το επισκευθω μια φορα...!:D

dokimakos21
17-10-2009, 15:46
Δυστυχώς παιδιά κανενα από τα λιμάνια που αναφέρατε θα προσεγγίσει λόγο μεγέθους αλλά κ λόγο ταχύτητας...

leonidas
17-10-2009, 16:31
Δυστυχώς παιδιά κανενα από τα λιμάνια που αναφέρατε θα προσεγγίσει λόγο μεγέθους αλλά κ λόγο ταχύτητας...

Μαλιστα...
Δηλαδη λογικα θα πιανει Κω-Ροδο μονο?

dokimakos21
17-10-2009, 17:14
Μαλιστα...
Δηλαδη λογικα θα πιανει Κω-Ροδο μονο?

Συμφωνα με οσα γνωριζω ναι...Δρομολογια απο Πειραια θα εχεϊ:
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00 Κ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...

eliasaslan
17-10-2009, 17:52
Συμφωνα με οσα γνωριζω ναι...Δρομολογια απο Πειραια θα εχεϊ:
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00 Κ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...

Εύχομαι να μην ισχύουν οι πληροφορίες του φίλου Φώτη, καθώς προετοιμάστηκα πολύ καλά για να υποδεχθώ αυτό το πλοίο στην Λέρο όπως του αρμόζει.. Σαν άρχοντα..

Θεώρησα αυτονόητο ότι θα περνάει από το λιμάνι του Λακκίου, καθώς το λιμάνι είναι πάρα πολύ μεγάλο και άνετο, με χωρητικότητα πλοίων όπως το Olympia Palace ή αν προτιμάτε το Olympic Champion (όπως ειπώθηκε από το στόμα υφυπουργού του τότε ΥΕΝ σε επίσκεψή του στο νησί χρόνια πριν).. Απογοητέυτηκα πραγματικά.. :( Θα υπάρξει πρόβλημα εκείνη την εβδομάδα στο νησί μας, όπως και στην Πάτμο, αλλά αυτά έχει ο Χειμώνας.. Όταν ζεις σε ένα σχετικά μικρό νησί, πρέπει να αποδέχεσαι τα μειονεκτήματα, όπως απολαμβάνεις τα πολλά πλεονεκτήματα.. Είτε περάσει από εδώ, είτε όχι θα το συμπαθώ το ίδιο και θα χαρώ πολύ να το δω από κοντά σε ένα άλλο λιμάνι..

Φίλε Φώτη, όπως και να διαμορφωθεί το δρομολόγιο, σε ευχαριστούμε πολύ για τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σου :D:cool:...

sg3
17-10-2009, 18:26
κανονικα θα πρεπει να το βαλει σαντορινη κω ροδο!και 1ωρα παραπανω να κανει για ροδο(λογω ταχυτητας) νομιζω δεν τρεχει κατι!
τα δρομολογια που υπαρχουν γιατι ουτε το οπενσεας τα εχει ουτε η μπλου σταρ?!

eliasaslan
17-10-2009, 20:12
Σωστή παρατήρηση, φίλε sg3. Προφανέστατα, ο λόγος είναι γιατί ανακοινώθηκαν πολύ πρόσφατα.. Λογικά θα μπουν από μέρα σε μέρα..

dokimakos21
18-10-2009, 04:25
Καταρχας φιλε Ηλια ο λογος που το πλοιο δεν θα προσεγγιζει την Πατμο κ την Λερο ειναι η ταχυτητα κ οχι το μεγεθος...Προφανως η BLUE STAR θελει να κρατησει τα ωραρια της Κω κ της Ροδου οπως ειναι...Παντως ουτε χωρις βαπορι θα μεινουν τα νησια καθως θα υπαρχει το BLUE STAR 1 τρεις φορες την εβδομαδα.....;)

Υ.Γ. Η ειδηση αυτη βγηκε την Παρασκευη...Οποτε λογικα μεσα στην βδομαδα θα βγουν κ τα δρομολογια του...

NAXOS
18-10-2009, 06:27
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΙΝΗΣΙΕΣ ΤΩΝ 1 ΚΑΙ 2 ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ-ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ??????????

dokimakos21
18-10-2009, 06:52
Αυτό είναι άγνωστο ακόμα...Λογικα αυτό θα μαθευτεί όταν θα πλησιάζει η ώρα του δεξαμενισμου του...:)

eliasaslan
18-10-2009, 10:01
Καταρχας φιλε Ηλια ο λογος που το πλοιο δεν θα προσεγγιζει την Πατμο κ την Λερο ειναι η ταχυτητα κ οχι το μεγεθος...Προφανως η BLUE STAR θελει να κρατησει τα ωραρια της Κω κ της Ροδου οπως ειναι...Παντως ουτε χωρις βαπορι θα μεινουν τα νησια καθως θα υπαρχει το BLUE STAR 1 τρεις φορες την εβδομαδα.....;)

Υ.Γ. Η ειδηση αυτη βγηκε την Παρασκευη...Οποτε λογικα μεσα στην βδομαδα θα βγουν κ τα δρομολογια του...

Είναι λογικό φίλε Φώτη αυτή η κίνηση εκ μέρους της εταιρίας. Το να προσεγγίζει την Ρόδο πρωί είναι το βασικό, και αυτό θα γίνει. Όσο για τα νησιά Λέρος και Πάτμος, περιμένουμε να δούμε πως θα μπορέσει το Blue Star 1 να κάνει 3 δρομολόγια για 2 συνεχόμενες εβδομάδες, αφού με το παρών πρόγραμμα αλλάζουν τα δύο Blue Star κάθε Κυριακή και εξυπηρετεί το καθένα εβδομάδα παρά εβδομάδα.

Δηλαδή, αν αυτή την εβδομάδα έχουμε το Blue Star 1 κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή για Κω - Ρόδο, την επόμενη Δευτέρα θα μας έρθει το Blue Star 2.

Λογικά θα γίνει κάποια τροποποίηση στα δρομολόγια του Blue Star 1 ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί κάθε ενδομάδα τα νησιά μας..

FLYING CAT 2
18-10-2009, 13:57
ΑΡΑ Η ATTICA ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Ε??

dokimakos21
18-10-2009, 16:00
Ηλία μου δεν θα γίνει κάποια αλλαγή....όπως σου έγγραψα κ πιο πάνω θα κάνει κάθε σάββατο πρωί από πειραιά το πλοίο κ Τό βράδυ από ρόδο...οπότε το 1 Θά περνάει κανονικά όπως τώρα...:)

eliasaslan
18-10-2009, 16:24
Ηλία μου δεν θα γίνει κάποια αλλαγή....όπως σου έγγραψα κ πιο πάνω θα κάνει κάθε σάββατο πρωί από πειραιά το πλοίο κ Τό βράδυ από ρόδο...οπότε το 1 Θά περνάει κανονικά όπως τώρα...:)

Τα Blue Star στο χειμερινό τους πρόγραμμα φίλε Φώτη έχουν δρομολόγιο κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή στις 19:00 από Πειραιά για: Σύρο - Πάτμο - Λέρο - Κω - Ρόδο.

Αυτό το δρομολόγιο το εκτελεί μία εβδομάδα το Blue Star 1, την επόμενη το Blue Star 2, την επόμενη το Blue Star 1 και πάει λέγοντας... Με τα νέα προσωρινά δεδομένα προφανώς θα πρέπει να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις έτσι ώστε κάθε Δευτέρα - Τετάρτη και Παρασκευή (του διαστήματος δεξαμενισμού του Blue Star 2) να είναι το Blue Star 1 στο λιμάνι του Πειραιά και να εκτελεί το δρομολόγιο που ανέφερα πιο πάνω. Τώρα, την μία εβδομάδα βρίσκεται τις παραπάνω ημέρες το 1, και την επόμενη το 2, καθώς αλλάζουν γραμμή κάθε Σαββατοκύριακο (με αυτή της Σαντορίνης)

Αυτό εννοούσα φίλε Φώτη. ;)

Akis Dionisis
18-10-2009, 23:00
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΙΝΗΣΙΕΣ ΤΩΝ 1 ΚΑΙ 2 ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ-ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ??????????
Απ'ότι έμαθα,
Χίο - Μυτηλήνη - Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη..
Για Καβάλα δεν ξέρω, ή μάλλον δεν έμαθα..:rolleyes:

Apostolos
18-10-2009, 23:03
Οτι και να λένε για τα Ιταλικά, αυτό το πλοίο είναι κάτι παραπάνω από καταπληκτικό!!!! Ζήτω η Ιαπωνία!

61170

dokimakos21
18-10-2009, 23:17
1ον Εκπληκτικη φωτογραφιε φιλε Αποστολε.....
2ον Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για την μικρη παραπληροφοριση...Αλλα με τα νεα δεδομενα κ την βλαβη του BLUE STAR 2 το πλοιο θα μας ερθει νωριτεα...
3ον CPT Ηλια το BLUE STAR 1 θα κανει το εξπρες του Σαββατου με αναχωριση απο πειραια στις 23:30 οπως παλια...Οποτε θα 3 φορες την εβδομαδα εκει...:p

nickosps
19-10-2009, 10:08
Απόστολε τρομερή φωτογραφία του πανέμορφου βάπορα!

Leo
19-10-2009, 10:13
Οτι και να λένε για τα Ιταλικά, αυτό το πλοίο είναι κάτι παραπάνω από καταπληκτικό!!!! Ζήτω η Ιαπωνία!

61170

Αν το γνωρίζαμε αυτό το έκτακτο, που μας έρχεται Πειραιά νωρίτερα, έπρεπε να έμενες να έρθεις με το βαπόρι να σου φύγει και η τρέλα της Ιαπων(εζίας)... :p:D

Apostolos
19-10-2009, 10:21
Αυτές οι τρέλες δεν φεύγουν! Αντιθέτως μεγαλώνουν!!!!

Trakman
19-10-2009, 14:01
Ξεκίνησε το ταξίδι του για Πειραιά!

aegeanspeedlines
19-10-2009, 14:14
Πέρυσι πού έκανε την ετήσιά του????????

kkouz
19-10-2009, 14:27
το περιμένουμε λοιπόν εδώ στην Κω....

ελμεψη
19-10-2009, 14:28
Πέρυσι πού έκανε την ετήσιά του????????

Συνήθως την κανει στη Συρο,αλλα για να δουμε φετος ποτε θα την κανει και τι θα γινει μετα τις σκατζες που θα κανει.

aegeanspeedlines
19-10-2009, 14:37
Συνήθως την κανει στη Συρο,αλλα για να δουμε φετος ποτε θα την κανει και τι θα γινει μετα τις σκατζες που θα κανει.

Ναι...Πέρυσι πάντως δεν είχε κάνει στη Σύρο...

thanos75
19-10-2009, 15:23
Ναι...Πέρυσι πάντως δεν είχε κάνει στη Σύρο...
Νομίζω πως πέρσι δεν είχε κάνει καν ετήσια (εάν κάνω λάθος διορθώστε με).

diagoras
19-10-2009, 17:43
Μαλλον δεν θα ξαναεπιστρεψει Πατρα αφου διπλωσανε τα superfast και θα μεινει εδω και μετα τις σκατζες

sg3
19-10-2009, 21:51
για δειτε εδω:
http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutwardRoute.do?lang=el&from=PIR&to=JTR&date=27/10/2009
το μπλου οριζον και για θηρα!!!!!!!

thanos75
20-10-2009, 21:55
για δειτε εδω:
http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutwardRoute.do?lang=el&from=PIR&to=JTR&date=27/10/2009
το μπλου οριζον και για θηρα!!!!!!!
Τα δρομολόγια του θα είναι κάθε Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή για Θήρα-Κω-Ρόδο, όσο σκαντζάρει το BS2.

ιθακη
20-10-2009, 23:07
Μαλλον δεν θα ξαναεπιστρεψει Πατρα αφου διπλωσανε τα superfast και θα μεινει εδω και μετα τις σκατζες
μην μου λες τετοια diagora μιας και ειναι το τελευταιο μεγαλο μπλε που εχει να μου θυμηζει την παλαι ποτε κυριαρχια του Στριτζη στο Ιονιο

hsw
20-10-2009, 23:41
Τα δρομολόγια του θα είναι κάθε Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή για Θήρα-Κω-Ρόδο, όσο σκαντζάρει το BS2.

http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=266628&postcount=25

Νικόλας
22-10-2009, 15:50
πριν έρθει εδώ ήταν εκεί
ΜΠΑΡΙ !!
61568

Apostolos
22-10-2009, 16:54
Πλοίαρχος του ο Μηνάς Ράλης μεταγραφή απο την HSW

Apostolos
24-10-2009, 16:02
Τι κάνει ο βάπορας στο αγκυροβόλιο???

ιθακη
24-10-2009, 16:09
Τι κάνει ο βάπορας στο αγκυροβόλιο???
ελα μου ντε καπετανιο???κι εγω αυτο κοιταω τοση ωρα....μια τον δειχνει με πορεια προσ ισθμο,μια αγκυροβολιμενο και μια προσ πειραια με ταχυτητα 0,4-0,6 knots

T.S.S. APOLLON
24-10-2009, 18:09
F/B Βlue Horizon... Πειραιας 24-10-2009.

61846

diagoras
24-10-2009, 18:14
Πανεμορφη.Ευχαριστουμε δασκαλε

dokimakos21
25-10-2009, 00:05
Πλοίαρχος του ο Μηνάς Ράλης μεταγραφή απο την HSW

Σπουδαια μεταγραφη αυτη για την blue star...Να ριξω κ μια ιδεα που μου περασε απο το μυαλο οταν ειδα αθτο το ποστ??"το βαπορακι θα μεινει στανταρ στην ακτοπλοια..."

Νικόλας
25-10-2009, 00:22
εγώ παιδιά θα πω χαζομάρα αλλά θα την πω:mrgreen:
δεν του πάει ο πειραιάς το έχω συνηθήσει πάνω είναι σκαρί για ιόνιο τέλος.:D

dokimakos21
25-10-2009, 00:26
Αφου το εχεις συνηθισει εκει παρε μια φωτο απο Ηγουμενιτσα την ημερα που κοπανησε.....

61904

sg3
25-10-2009, 10:44
φοτος απο το εσωτερικο του υπαρχουν?

Νικόλας
25-10-2009, 12:28
Αφου το εχεις συνηθισει εκει παρε μια φωτο απο Ηγουμενιτσα την ημερα που κοπανησε.....

61904
πω πω αυτά είναι ΤΕΛΕΙΑ !!
τώρα μάλιστα εδώ είναι στο φυσικό του περιβάλλον !:D

.voyager
25-10-2009, 14:33
τώρα μάλιστα εδώ είναι στο φυσικό του περιβάλλον :D

Στο Ιόνιο τα πλοία δείχνουν αλλιώς! :mrgreen:
61988

thanos75
25-10-2009, 17:32
Εκείνο πάντως που βλέπω είναι πως η έλευση του ΟΡΙΖΟΝΤΑ στο Αιγαίο θα αποτελέσει την αφορμή-από την επόμενη δρομολογιακή περίοδο-να ανακατευτεί αρκετά η "τράπουλα" του ανταγωνισμού στο Αιγαίο. Ιδιαίτερα μάλιστα εάν αυτό που ψιθυρίζεται περί δρομολόγησης του πλοίου σε Χίο-Μυτιλήνη γίνει πραγματικότητα. Για σκεφθείτε το: ανταγωνισμός με ΛΙΣΣΟΣ και πιθανότατα εξαναγκασμός της ΑΝΕΚ να φέρει ίσως κανένα ΚΡΗΤΗ Ι/ΙΙ τελικά στη γραμμή της Μυτιλήνης. Δεν είναι διόλου απίθανο σενάριο, και μάλιστα μπορεί να φέρει ανακατατάξεις και σε άλλες γραμμές (π.χ. Πειραιάς-Ηράκλειο)

T.S.S. APOLLON
26-10-2009, 20:01
F/B Blue Horizon...Πειραιας 24-10-2009.

62187

Leo
27-10-2009, 14:19
Ένας από τους επισκέπτες της Χριστουγεννιάτικης Ερμούπολη φέτος, αναμένεται να είναι ο Μπλέ Ορίζοντας. Έχει νοικιάσει μια Αυτοκρατορική σουϊτα στο Νεώριο..... ;)

ελμεψη
07-11-2009, 19:50
Το Blue Horizon (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=12730) στην Ακαντια της Ροδου αντικαθιστωντας το Blue Star 2.

Ακομα μια ληψη:

64070

* Ευτυχως σταματησανε τα μετρα ασφαλειας σε αυτο το τμημα του λιμανιου και βγαζουμε καμια φωτο σαν ανθρωποι;)

polykas
07-11-2009, 20:10
Σε ευχαριστούμε πολύ Νίκο για τις όμορφες φωτογραφίες σου.Το' πες και το'κανες...:DΝα περνάς καλά στην όμορφη Ρόδο...;)

konigi
07-11-2009, 20:48
Ίσως θα ήταν πιο όμορφο αν του έβαφαν και την γέφυρα εξωτερικα όπως στα BS1 & BS2...

polykas
07-11-2009, 22:23
O Βάπορας σήμερα σε στιγμές ξεκούρασης....:D

Αφιερώνεται στους φίλους dokimakos21,Apollon,έλμεψη...:D

64083

ΑΡΗΣ
07-11-2009, 23:07
Βαπόρι για πολύ θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!Ωραία φώτο που αναδεικνύει τις γραμμές του.

dokimakos21
08-11-2009, 04:46
BLUE HORIZON - Στον Πατραικο κολπο στις 17/9/2009

64146

Για τους polyka,voyager,Trakman,Φιλιππος Αιγιο,Νικολα,ελμεψη:p

Φίλιππος Αίγιο
08-11-2009, 11:52
Καλα φιλε dokimako η φωτογραφια σου ειναι τρομερη.Σε ευχαριστω πολυ για την αφιερωση σου.

Apostolos
08-11-2009, 11:59
Βάλτε το Χίο Μυτιλήνη!!!!! Το ζητά ο Λαός το θέλει και ο Θεός!!!!!

helatros68
08-11-2009, 19:43
Το Blue Horizon στην ραδα του Πειραια στις 24.10.2009

64241

64242

polykas
08-11-2009, 21:40
Το Blue Horizon στην ραδα του Πειραια στις 24.10.2009

Σε ευχαριστούμε Παύλο.Όμορφες οι φωτογραφίες σου...:D

ελμεψη
08-11-2009, 22:40
[I]O Βάπορας σήμερα σε στιγμές ξεκούρασης....:D

Αφιερώνεται στους φίλους dokimakos21,Apollon,έλμεψη...:D

Σας ευχαριστω ολους για τις υπεροχες φωτογραφιες σας!!!

Νικόλας
08-11-2009, 23:28

64146

χαχαχα θα μας τρελάνεις εσύ !!!!!:D
ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ !!
αχ λίγο ήθελε το θέμα να το βλέπαμε με το ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ 'Β'

leonidas
09-11-2009, 16:42
Αραγε φτανει τοσο???:o

64370

cpt babis
09-11-2009, 16:45
Εδω (http://www.faktaomfartyg.se/varuna_1987.htm) ο Σουδος λεει 23,5

kkouz
09-11-2009, 17:34
Βρήκε καλό καιρό και ο φορτσάρισε...... Άργησε και 10 λεπτα να φύγει από τη Ρόδο....

MARGARITIS24
09-11-2009, 17:35
τον βοηθανε κ τα ρευματα

kkouz
09-11-2009, 17:57
Μεσημεριανή άφιξη του Ορίζοντα στην Κω από Πειραιά ελέω απαγορευτικού....

Ανάμεσα στην Κω και την Τουρκία διακρίνεται "Ο Ορίζοντας"....
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64373&stc=1&d=1257785318

Έρχεται.........

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64374&stc=1&d=1257785328

Έτοιμοςνα δέσει.....

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64376&stc=1&d=1257785348

Δεμένος στο λιμάνι......

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64377&stc=1&d=1257785359

kkouz
09-11-2009, 18:02
Ας δούμε και λεπτομέρειες.......

Πλώρη......

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64378&stc=1&d=1257785935

Γέφυρα...

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64379&stc=1&d=1257785947

Σινιάλα και τσιμινιέρες ......
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64381&stc=1&d=1257785957

Πρύμνη.......
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64382&stc=1&d=1257785967

kkouz
09-11-2009, 18:08
.................Γέφυρα........

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64384&stc=1&d=1257786208
Σωσίβιες λέμβοι........

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64385&stc=1&d=1257786221

Τσιμινιέρες.....

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64387&stc=1&d=1257786232

Άγκυρα........

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64388&stc=1&d=1257786247

kkouz
09-11-2009, 18:12
Αυτός είναι λοιπόν ο Ορίζοντας καθώς πόζαρε στον φακό μου....Σας ευχαριστώ για την κατανόηση αν σας κούρασα.....

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64391&stc=1&d=1257786738

Trakman
09-11-2009, 18:22
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση από την πανέμορφη και ακριτική Κω!;)

sea_serenade
09-11-2009, 20:00
Η απουσία του ΒΑΠΟΡΑ είναι πια αισθητή σε μας τους Adriatic Lovers...:( Τι να σου κάνουν τα SFI & SFII αν δεν ακούσεις την άγκυρα του HORIZON να φουντάρει...!!!!

kkouz πολύ καλή η δουλειά σου. Εκτός του οτι μου λείπει το βαπόρι, νοστάλγησα και την ΚΩ....... Λάμπη, Τιγκάκι και δε συμμαζεύεται.....!!!!!!!

Nikos_V
09-11-2009, 20:34
Μετα απο το ομορφο ρεπορταζ του kkouz ας δουμε τον Οριζοντα υπο βροχη.Καλοριζικος ο cpt Μηνας Ραλης.

64404

nissos_mykonos
09-11-2009, 21:03
ο καπετανιος μηνας ραλης δεν ηταν στο highspeed 4? η κανω λαθος?

diagoras
09-11-2009, 21:05
Ηταν φιλε μου αλλα πηρε μεταγραφη για την Attica

Akis Dionisis
10-11-2009, 00:25
Ε ρε βαπόραρος που προβλέπεται να επισκέπτεται στον μέλλον την Θεσσαλονίκη... :cool: :rolleyes:

Νικόλας
10-11-2009, 00:29
Η απουσία του ΒΑΠΟΡΑ είναι πια αισθητή σε μας τους Adriatic Lovers...:( Τι να σου κάνουν τα SFI & SFII αν δεν ακούσεις την άγκυρα του HORIZON να φουντάρει...!!!!

kkouz πολύ καλή η δουλειά σου. Εκτός του οτι μου λείπει το βαπόρι, νοστάλγησα και την ΚΩ....... Λάμπη, Τιγκάκι και δε συμμαζεύεται.....!!!!!!!
αχαχαχα πές τα !!
καθαρό Adriatic είναι ο βάπορας !!:D

nickosps
10-11-2009, 08:52
Φίλε kkouz μου έφτιαξες την μέρα με το ρεπορτάζ του παμέμορφου βάπορα!

artmios sintihakis
10-11-2009, 12:19
Πολύ Καλημέρα σας!!!!Το Blue Horizon εχθές το βράδυ στην αφιξή του στο λιμάνι της Σαντορίνης,αφιερωμένες σε όλους τους Σαντορινιούς καραβολάτρες κ σε αυτόυς που αγαπόυν το πλοίο!!!
64488

64489

Speedkiller
10-11-2009, 12:25
Αν την τραβούσες με τρίποδο την ταλευταία θα ήταν τελεια.....;)

nkr
10-11-2009, 14:18
Θα ηθελα να ημουν τωρα στην Σαντορινη να το τραβαγα καμια φωτογραφια αλλα που με τα διασματα.:(:(:(

thanos75
10-11-2009, 19:54
Ας δούμε και λεπτομέρειες.......

Πλώρη......

Γέφυρα...

Σινιάλα και τσιμινιέρες ......

Πρύμνη.......

Απίστευτο ρεπορτάζ φίλε μου...Ειδικά η πρώτη φωτο με φόντο το Τουργκούτ Ρέις όλα τα λεφτά. Να'σαι καλά εκεί στην όμορφη Κω

thanos75
10-11-2009, 19:57
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64373&stc=1&d=1257785318

Χίλια συγγνώμη για το λάθος copy. Φυσικά και όταν μιλούσα στο προηγούμενο post για το Τουργκούτ Ρέις εννοούσα εννοείται αυτή τη φωτο:oops: Πάντως ούτως ή άλλως όλο το φωτορεπορτάζ σου ήταν υπέροχο φίλε

kkouz
11-11-2009, 12:34
Σας ευχαριστώ παιδιά όλους.....

polykas
19-11-2009, 21:07
Ο βάπορας στον Πειραιά...:D

65543

Giovanaut
20-11-2009, 02:15
Ο βάπορας στον Πειραιά...:D

65543

Πολυ ομορφος...!!!
Η πλωρακλα μας χαμογελαει...!!!!

Να εισαι καλα polykas...!!!!

dokimakos21
24-11-2009, 11:10
BLUE HORIZON

66119

thanos75
24-11-2009, 12:50
BLUE HORIZON

66119
Απίστευτη φωτο. Που είναι τραβηγμένη?

Giovanaut
24-11-2009, 16:48
BLUE HORIZON

Υπεροχη η φωτο....
Μοναδικος ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ....

Να εισαι καλα Φωτη..!!!!!!

ndimitr93
26-11-2009, 18:26
Ο Μπλε Ορίζοντας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=13342) χάνεται στον ορίζοντα της Ηγουμενίτσας......
Αφιερωμένη στους polykas, dokimakos21, kkouz, Giovanaut και sea_serenade που απ' ότι βλέπω του λείπει από εκεί......;):D

http://www.nautilia.gr/images/content/P4184294_386326112009.jpg

Giovanaut
27-11-2009, 00:18
Ο Μπλε Ορίζοντας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=13342) χάνεται στον ορίζοντα της Ηγουμενίτσας......
Αφιερωμένη στους polykas, dokimakos21, kkouz, Giovanaut και sea_serenade που απ' ότι βλέπω του λείπει από εκεί......;):D

Να εισαι καλα Νικο...
Αντε κι αν καποτε μας ερθει απο εδω θα σου εχω αφιερωση....!!!!

sea_serenade
28-11-2009, 12:30
Φοβερή φωτο......ευχαριστούμε!!!!!!!!

sg3
30-11-2009, 18:44
τελικα με το πλοιο τι θα γινει?σε ποια γραμμη θα μπει?σε λιγες μερες ερχεται το 1 οποτε αυτο μενει χωρις γραμμη!λογικα θα παει για δεξαμενη και μετα?(με το νεο ετος να φανταστω?)

hsw
30-11-2009, 19:16
Και βάλε. Όταν γυρίσει το Blue Star 1, θα πάει στη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο οπότε ο Ορίζοντας παραμένει κι άλλο στα Δωδεκάνησα. Μετά θα δεξαμενιστεί και στη συνέχεια θα φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του πλοίου. Πάντως πιστεύω πως το 1 θα κάτσει αρκετά στο Ηράκλειο, αφού το Superfast μπορεί να ανέβει πάλι για λίγο στην Αδριατική να αντικαταστήσει τα υπόλοιπα κόκκινα στις συντηρήσεις τους...

Nikos_V
30-11-2009, 22:23
Ο Οροζοντας στο μεγαλο λιμανι.

67012

Giovanaut
01-12-2009, 01:16
Ευχαριστουμε για την ομορφη φωτο....

Μια ερωτηση....
Τουμπαριστες εχει η pitch...???

noulos
02-12-2009, 22:48
Το είδα χθες για πρώτη φορά από αρκετά κοντά. Δεν είχε τύχει. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όταν το βλέπεις από πρύμα δε σου πολυγεμίζει το μάτι ως προς τον όγκο, μάλλον επειδή είναι σχετικά χαμηλό. Οταν όμως το είδα να φεύγει και να περνάει την μπούκα του λιμανιού εντυπωσιάστηκα. Πραγματικός βάπορας!

helatros68
06-12-2009, 17:36
Μια πρωινη φωτογραφια του Μπλου Οραιζον στις 5.12.09 στον Σαρωνικο.

67852

sg3
06-12-2009, 18:47
τωρα που θα ερθει το μπλου σταρ 1 ο οριζοντας θα παει για δεξαμενη?

ndimitr93
06-12-2009, 21:19
τωρα που θα ερθει το μπλου σταρ 1 ο οριζοντας θα παει για δεξαμενη?
Όχι γιατί το 1 θα αντικαταστήσει το 12 οπότε παραμένει ο ορίζοντας......;)

speedrunner
07-12-2009, 09:21
Όχι γιατί το 1 θα αντικαταστήσει το 12 οπότε παραμένει ο ορίζοντας......;)

Ναι αλλά το Blue star 1 αντικαθιστά το 12 απο της 10/01, μέχρι τότε θα κάθετε???? είναι ένας μήνας και...

aeroplanos
07-12-2009, 09:49
Ναι αλλά το Blue star 1 αντικαθιστά το 12 απο της 10/01, μέχρι τότε θα κάθετε???? είναι ένας μήνας και...

Μηπως στο εν λογω χρονικο διαστημα θα παει και αυτο για δεξαμενισμο?

dokimakos21
07-12-2009, 14:22
Εαν διαβασετε πιο πανω θα δειτε οτι το πλοιο οπως ειχε γραψει ο Leo το πλοιο 8α παει για επισκευη στην Συρο...!

thanos75
08-12-2009, 20:35
Από σήμερα και μέχρι τις 10/01 το πλοίο βρίσκεται στο Νεώριο. Επανέρχεται στη συνέχεια με σκάντζα και πάλι στα Δωδεκάνησα (μια που το BS 1 θα είναι Ηράκλειο) και μετά...αναμένουμε την ετυμηγορία της εταιρεία για το πού θα δρομολογηθεί!;)

Giovanaut
09-12-2009, 02:23
Από σήμερα και μέχρι τις 10/01 το πλοίο βρίσκεται στο Νεώριο. Επανέρχεται στη συνέχεια με σκάντζα και πάλι στα Δωδεκάνησα (μια που το BS 1 θα είναι Ηράκλειο)
Καλη ξεκουραση στον υπεροχο βαπορα...

και μετά...αναμένουμε την ετυμηγορία της εταιρεία για το πού θα δρομολογηθεί!;)

Και να 'ξερες με τι αγωνια...!!!!!!!!!!!!!

Leo
09-12-2009, 05:33
Του λόγου το αληθές... έφθασε !!!

68115

polykas
09-12-2009, 09:11
Έχει ανέβει ήδη στην δεξαμενή EPMOYΠΟΛΙΣ...:D

Nikos_V
09-12-2009, 21:57
Του λόγου το αληθές... έφθασε !!!

68115
Ωρα 06.55 ο Οριζοντας εξω απο το λιμανι της Ερμουπολης.Τα υπολοιπα σε αλλο ποστ!!

68185

ΑΡΗΣ
09-12-2009, 22:50
Ωρα 06.55 ο Οριζοντας εξω απο το λιμανι της Ερμουπολης.Τα υπολοιπα σε αλλο ποστ!!

68185
Nίκο αυπνίες είχαμε πάλι?

Leo
10-12-2009, 05:45
Nίκο αυπνίες είχαμε πάλι?

Κάθε πρωί που ξύπναγα
να πάω για δουλειά
έρχονταν τα θεριά
τα ομορφοκάραβα
......

κι ανεβαίναμε στο ύψωμα..... :D

Δεν είμαι και στοιχουργός Άρη, αλλά νομίζω σε έβαλα στο κλίμα ε? ;)

dokimakos21
10-12-2009, 10:33
BLUE HORIZON-Συναντηση στον Πατραικο 17/9/09...
Φωτογραφιες που μπορει μετα απο μηνες να τις βλεπουμε κ να λεμε τι βαποραρο ειχαμε....;)

68244

ΑΡΗΣ
10-12-2009, 15:10
Κάθε πρωί που ξύπναγα
να πάω για δουλειά
έρχονταν τα θεριά
τα ομορφοκάραβα
......

κι ανεβαίναμε στο ύψωμα..... :D

Δεν είμαι και στοιχουργός Άρη, αλλά νομίζω σε έβαλα στο κλίμα ε? ;)
Γειά σου Leo ,καί cpt καί ποιητής!!!!!!!!!!!!!!:D

Rocinante
10-12-2009, 23:14
Γειά σου Leo ,καί cpt καί ποιητής!!!!!!!!!!!!!!:DΝαι βεβαια το νομπελ το εχουμε στο τσεπακι μας..:D:D

Nikos_V
16-12-2009, 21:23
Ναι βεβαια το νομπελ το εχουμε στο τσεπακι μας..:D:D
Το νομπελ μπορει να μην το εχουμε προς το παρον αλλα μια φωτο για εσας.......ΑΡΗ,Leo,Rocinante,dokimako!!

68950

Rocinante
16-12-2009, 21:34
Το νομπελ μπορει να μην το εχουμε προς το παρον αλλα μια φωτο για εσας.......ΑΡΗ,Leo,Rocinante,dokimako!!
Ευχαριστουμε Νικο. Γνωριζουμε ποιο ειναι το προγραμμα του πλοιου;

Nikos_V
16-12-2009, 21:42
Roci ακομη γινονται εργασιες στην δεξαμενη προς το παρον.

dokimakos21
17-12-2009, 10:06

Αντωνη απο 10/1 μεχρι τον Μαρτιο το πλοιο κανει παλι Δωδεκανησσα...μετα αγνοειτε η τυχη του.....:(

sg3
17-12-2009, 13:24
γιατι μεχρι μαρτη?το bs1 γυριζει 2/2/2010 απο κρητη!

mike_rodos
20-12-2009, 06:27
ΒLUE HORIZON, δεμένο στο γνωστό Γ στον λιμενοβραχίωνα της Ακαντιάς Ρόδου, στο πρώτο δρομολόγιο για Ρόδο στις 21/10/09 αντικαθιστόντας το Blue Star 2.

69462

thanos75
20-12-2009, 20:02
Μήπως η πώληση του Superfast V σημαίνει ότι το πλοίο θα επανέλθει στην Αδριατική? Γνωρίζει κάποιος κάτι?

xidianakis
20-12-2009, 22:18
......και για ποιο λογο να δωσει το sf V το οποιο ειναι υπερσυγχρονο και ιδανικο για τη γραμμη της ιταλιας και να βαλει τον οριζοντα που ειναι και πιο μικρος και πιο παλιος?
εγω πιστευω πως λογω της μειωμενης κινησης, τα πλοια που εχει στην γραμμη της ιταλιας ειναι αρκετα!.
(μην ξεχναμε ομως οτι η εταιρια ειχε 12 ομοια πλοια και εχει μεινει με 4...).

dokimakos21
20-12-2009, 22:43
Υπαρχουν σκεψεις κ φημες για επαναφορα στην Ανδριατικη...!!Αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε που ξερετε μπορει τα 4 κοκκινα να γινουν 2.........;)

manoubras 33
22-12-2009, 16:28
Σήμερα έπεσε απ’τήν Δεξαμενή ο βάπορας!! Και έδεσε στον ντοκ του Νεώριου

sg3
07-01-2010, 10:16
αυτη τη στιγμη γυριζει πειραια!

ελμεψη
09-01-2010, 21:34
To Blue Horizon (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=14107)ετοιμο να περασει τον φαρο του Αγιου Νικολαου στη Ροδο.

thanos75
12-01-2010, 19:24
Κάπου άκουσα ότι το πλοίο μάλλον θα επιστρέψει από Μάρτιο στα γνωστά του λημέρια στην Αδριατική. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο?

Harry14
12-01-2010, 19:37
Κάπου άκουσα ότι το πλοίο μάλλον θα επιστρέψει από Μάρτιο στα γνωστά του λημέρια στην Αδριατική. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο?
Απο οτι φαινεται ετσι ειναι. Και ισως να ειναι και η τελευταια του χρονια με τα σινιαλα της blue star.

thanos75
12-01-2010, 19:43
Απο οτι φαινεται ετσι ειναι. Και ισως να ειναι και η τελευταια του χρονια με τα σινιαλα της blue star.
Kατάλαβα, επίκειται προφανώς να πουληθεί και αυτό όπως το SF V. Γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο? Τουλάχιστον ας ελπίσουμε να μείνει σε ελληνική εταιρεία και να το καμαρώνουμε σε ελληνικές θάλασσες

stratoscy
12-01-2010, 20:30

Τί?θα πουληθεί?Γιατί να πουληθεί?

gpap2006
12-01-2010, 21:28
2 Φεβρουαρίου αποδεσμεύεται από Δωδεκάνησα και έτσι θα γυρίσει Αδριατική. Θα κάνει τη γραμμή Ηγουμενίτσα- Μπάρι. Η ΑΤΤΙΚΑ έχει καθημερινη συνδεση Πάτρας- Μπάρι με τα κοκκινα Ι και ΙΙ, τώρα ενισχύει κι αλλο την παρουσία της στο Μπάρι. Αν βέβαια βρεθεί πωλητής που θα δώσει πολλά ο όμιλος δε θα είχε αντίρρηση να το πουλήσει...

kkouz
13-01-2010, 20:59
Καλησπέρα σε όλους σας.....

Ο Ορίζοντας επέστρεψε.....
Κως 13/01/2010

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=72610&stc=1&d=1263412726

thanos75
13-01-2010, 22:00
Καλησπέρα σε όλους σας.....

Ο Ορίζοντας επέστρεψε.....
Κως 13/01/2010

Και πολύ πιο θεριακλής απ'ότι βλέπω:)

nippon
17-01-2010, 23:55
Εδω απο μια αλλη οπτικη γωνια. Το ποσο βαποραρος δειχνει!

http://funekichimurase2.lolipop.jp/ajoyful/img/23140.jpg
ΠΗΓΗ funekichimurase2.lolipop.jp

Giovanaut
18-01-2010, 00:22
Εδω απο μια αλλη οπτικη γωνια. Το ποσο βαποραρος δειχνει!!

Απιστευτα μοναδικος...!!!

dokimakos21
18-01-2010, 08:14
Ε/Γ-Ο/Γ Blue Horizon-Ποιος μπορει να αντισταθει σε αυτην την πλωρη??
73304

BULKERMAN
18-01-2010, 08:23
Εδω απο μια αλλη οπτικη γωνια. Το ποσο βαποραρος δειχνει!

K O Y K Λ Α Ρ Α !!!!!!!

Giovanaut
18-01-2010, 15:04

Εγω παντως Φωτη, μαλλον δεν θα καταφερω να της αντισταθω..:p;);)

stratoscy
18-01-2010, 15:12
73304

Απάντηση:
Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ

Giovanaut
18-01-2010, 15:45
Μανο πολυ ωραιος...!!!
Ευχαριστουμε...!!!!

stratoscy
18-01-2010, 17:11
Πανταχού Παρών και ο Μάνος.....
Ευχαριστούμε πολύ Μάνο, είναι υπέροχη.!

nickosps
18-01-2010, 23:52
Καταπληκτικά πανέμορφο βαπόρι!

dokimakos21
19-01-2010, 10:23
Blue Horizon-Στο Ιονιο...
73419

T.S.S. APOLLON
19-01-2010, 23:03
F/B Μπλου Οραιζον...Πειραιας 10-1-2010.

73497

mike_rodos
20-01-2010, 17:06
BLUE HORIZON μόλις αναχώρησε από την Ρόδο, σήμερα 20/1/10.

73561

Leo
22-01-2010, 13:43
Το Blog troktikο (http://troktiko.blogspot.com/) διαβάσαμε ένα άρθρο που είναι καλό και επειδή δεν πρέπει να λέμε μόνο τα στραβά σας το παραθέτω εδώ (http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blue-horizon.html). Τα σχόλια δικά σας ;)

gtogias
22-01-2010, 13:48
Το Blog troktikο (http://troktiko.blogspot.com/) διαβάσαμε ένα άρθρο που είναι καλό και επειδή δεν πρέπει να λέμε μόνο τα στραβά σας το παραθέτω εδώ (http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blue-horizon.html). Τα σχόλια δικά σας ;)

Μιλάμε για μεγάλα ζόρια. Πρέπει (τουλάχιστο) οι επιβάτες να τα βρήκαν δύσκολα.

Και η φωτογραφία εντυπωσιακή.

nissos_mykonos
22-01-2010, 14:06
Μιλάμε για μεγάλα ζόρια. Πρέπει (τουλάχιστο) οι επιβάτες να τα βρήκαν δύσκολα.

Και η φωτογραφία εντυπωσιακή.

σιγουρα για τους επιβατες δεν ειναι και το καλυτερο τους....

Giovanaut
22-01-2010, 14:45
Ειναι πολυ ευχαριστο και αισιοδοξο να βλεπεις οτι υπαρχουν ακομη ανθρωποι που εκτιμουν την αυτοθυσια και το θαρρος που δειχνουν οι ναυτικοι μας, για να δινουν ζωη στα νησια μας...!!!!

Μπραβο στο πληρωμα του Οριζοντα, αλλα και στον αναγνωστη...!!!

mike_rodos
22-01-2010, 15:59

Mπράβο στο πλήρωμα του blue horizon, όντως εκείνη την ώρα στην Ρόδο οι καιρικές συνθήκες ήταν δυσμενείς, με ισχυρή βροχόπτωση και Νοτιοανατολικούς ανέμους που έφταναν τα 72 km/hr.

kkouz
22-01-2010, 16:46
ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤHΚΕ ΠΟΛΥ......ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ..... SAFETY FIRST....

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΩ......Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=73856&stc=1&d=1264175135

Giwrgos1980
22-01-2010, 17:27
Πρέπει να είχε υψηλό κυμμάτισμό για να ήταν σε αυτή την κατάσταση το βαπόρι.......

diagoras
22-01-2010, 18:36
Μπραβο στον καπταιν και στο πληρωμα που εδεσε το βαπορι σε ενα ανυπαρκτο λιμανι και με κακο καιρο.Επιτελους αναγνωριζεται και μια υπερπροσπαθεια των ναυτικων μας καθως συνηθως γινεται μονο το αντιθετο και με το παραμικρο τους σταυρωνουνε

Speedkiller
22-01-2010, 22:22
Eπειδή δε γνωρίζω το λιμάνι της Ρόδου είσαι σίγουρος πως είναι ανύπαρκτο?:rolleyes:

diagoras
22-01-2010, 22:46
Μαλιστα:rolleyes:.Μαλλον ετσι οπως το εγραψα εγινε αντικειμενο παρεξηγησης.Εννοω ανυπαρκτο απο πλευρας προστασιας των πλοιων σε καιρους

ορφεας
25-01-2010, 13:37
Το πιό πιθανό για το πλοίο είναι να μήνει σε ακινησία μέχρι την Ανοιξη και μετά να κάνει δρομολόγια σε γραμμή του Αιγαίου.

Giovanaut
25-01-2010, 13:43
Στο Μπαρι δεν θα γυρισει καθολου....????
Και οταν Λες Αιγαιο, μηπως εννοεις Βορειο...???

ορφεας
25-01-2010, 15:05
Στο μπέρι υπέρχει μια περίπτωση να πάει αλλα είναι μικρή. Όσο αναφορά το Αιγίο δεν ξέρω.

Fanouris
25-01-2010, 15:29
Στο μπέρι υπέρχει μια περίπτωση να πάει αλλα είναι μικρή. Όσο αναφορά το Αιγίο δεν ξέρω.

Οπως λεγανε καποτε και οι Ολυμπιακοι

"Ω Μπερι Μπερι, ω Μπερι Μπερι" :D:D:D

xidianakis
25-01-2010, 15:54
οπως βλεπουμε κανεις δεν γνωριζει τι θα γινει το πλοιο.. οποτε αναμενουμε!
με αυτα που γνωριζω κι εχω ακουσει κι εγω το πλοιο θα παρει επιδωτουμενη... αλλα ειπαμε! βλεπουμε....

dokimakos21
25-01-2010, 19:45
Blue Horizon-Στον Πειραια....;)
Για ολους εσας...
74420

captainmitsi
25-01-2010, 20:05
ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΔΥΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.ΓΙΑΤΙ?

sg3
25-01-2010, 21:22
αν ισχυει αυτο, μηπως το πλοιο παει για πωληση? ή παρει πληρωμα απο το sfV?

Leo
25-01-2010, 21:40
αν ισχυει αυτο, μηπως το πλοιο παει για πωληση? ή παρει πληρωμα απο το sfV?

Τα πλοία που απολύουν πληρώματα δεν πάνε απαραίτητα για πώληση. Μπορεί να μην έχουν δουλειά (αυτό το διβάζουμε καθημερινά, ότι η Αδριατική έχει σοβαρό πρόβλημα), άρα ένας περιστασιακός παροπλισμός, μέχρι την Άνοιξη έχει ο θεός.

Επίσης να πούμε ότι όταν ένα πλήρωμα απολύεται γιατί το πλοίο πουλήθηκε (SFV) δεν διώχνει ένα άλλο πλήρωμα για να μπεί αυτό σε άλλο πλοίο. Δεν έχει λογική ο δεύτερη σκέψη σου φίλε sg3.

captainmitsi
27-01-2010, 22:54
ηδη ξεκινησαν απολυσεις.αποζημιωση η ενα συμβολικο ποσο θα παρουν?

dokimakos21
28-01-2010, 11:24
Κανενας δεν εχει απολυ8ει απο το πλοιο.Ναι μεν ειναι αβεβαιο το μελλον:oops: αλλα δεν εχει απολυ8ει κανενας...
Και καλο θα ειναι ΚΑΠΟΙΟΙ πριν πουν κατι να το ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ κ να μην λενε οτι τους του κατεβει...!!:confused::confused:

captainmitsi
29-01-2010, 09:07
Κανενας δεν εχει απολυ8ει απο το πλοιο.Ναι μεν ειναι αβεβαιο το μελλον:oops: αλλα δεν εχει απολυ8ει κανενας...
Και καλο θα ειναι ΚΑΠΟΙΟΙ πριν πουν κατι να το ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ κ να μην λενε οτι τους του κατεβει...!!:confused::confused:
ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΑ?ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ.

dokimakos21
29-01-2010, 09:35
Ξερω παρα πολυ καλα τι σου λεω..!!Αυτος που στο ειπε του στειλανε κ αντικαταστατη...!!!Τελος το off topic..!!

ορφεας
31-01-2010, 15:44
Σήμερα στον Πειραιά.

Ch.Purser
03-02-2010, 09:42
εδεσε χθες το B.Horizon στο πειραια αγνωστο το μελλον του αβεβαιο το ποτε θα ξεκινησει (απο 2 εως 4 μηνες λενε οι βρωμες) αβεβαιο το πληρωμα και η μονη κουβεντα " θα ζοριστουμε μα ολοι καπου θα πανε " χωρις καποιο συγκεκριμενο προγραμμα χωρις τιποτα.
Αντε το ειδαμε και αυτο να αγναντευουμε πλοιο της BLUESTAR δεμενο στο Πειραια

DAFEL
03-02-2010, 17:23
οταν γινει νεοΣΑΣ θα ξαναταξιδεψει.Λιγο υπομονη

Giovanaut
03-02-2010, 17:42
οταν γινει νεοΣΑΣ θα ξαναταξιδεψει.Λιγο υπομονη

Νεο ΣΑΣ...???
Ποτε....???

despo
03-02-2010, 21:36
Δεν ξέρω αν τελικά θα δρομολογηθεί και για πόσο καιρό σε κάποια γραμμή της ακτοπλοίας, αυτό ομως που μπορώ να πώ σίγουρα είναι οτι υπήρχαν σκέψεις να πάει στη γραμμή Ηγουμενίτσα - Μπάρι, προκειμένου να 'βοηθήσει' τα 2 κόκκινα πρωτα απ'όλα στο θέμα των επιβατών, δεδομένου οτι τα 2 υπάρχοντα πλοία υποφέρουν στην κυριολεξία και απο καμπίνες, αλλά και στο πρωτόκολο επιβατών. Και μην ξεχνάμε οτι ακόμα ειναι εντελώς ασαφές το τοπίο στο νότο, οπου δεν έχει ακομα ξεκαθαρίσει αν/πότε θα ξεκινήσουν Ιόνιαν Σκαι και Πηνελόπη, η αγορά του πρωην Ιόνιαν Μπρίτζ δεν έχει ακόμα (?) προχωρήσει. Φυσικά αν υπάρξει τέτοια περίπτωση, μιλάμε για τους 3 αντε 4 μήνες της περιόδου αιχμής και μετα ξανά απ'την αρχή σαν βοηθητικό πλοίο για τους δεξαμενισμούς των άλλων.

nikolaosroc
06-02-2010, 02:11
FILOIMOY XARIKA POLI POU EIDA TOSO ENDIAFERON GIA TO HORIZON.EIMAI APO TO PLIROMATOU POU APOLITHIKE STON PIREA STIS 2-2-2010 KAI EMEIS AKOUSAME GIA 4 MINES AKINISIA KAI EINAI KRIMA ENA TETEIO BAPORI NA MENEI DEMENO SAS MILAO EK PIRAS O ORIZONTAS TA BAZEI META KOKKINA ANETA KAI STO XENODOXIAKO KAI STO GARAZ.PISTEYO H ETAIRIA NA TO XEKINISEI PRIN TO PASXA.NASTE KALA OLOISAS KATI AKOYSTIKE GIA THESALONIKI KRITH EINAI APO TA TELEYTAIA ARXONTOBAPORA AN POYLITHI THA NE KRIMA MEGALO

Giovanaut
06-02-2010, 19:36
FILOIMOY XARIKA POLI POU EIDA TOSO ENDIAFERON GIA TO HORIZON.EIMAI APO TO PLIROMATOU POU APOLITHIKE STON PIREA STIS 2-2-2010 KAI EMEIS AKOUSAME GIA 4 MINES AKINISIA KAI EINAI KRIMA ENA TETEIO BAPORI NA MENEI DEMENO SAS MILAO EK PIRAS O ORIZONTAS TA BAZEI META KOKKINA ANETA KAI STO XENODOXIAKO KAI STO GARAZ.PISTEYO H ETAIRIA NA TO XEKINISEI PRIN TO PASXA.NASTE KALA OLOISAS KATI AKOYSTIKE GIA THESALONIKI KRITH EINAI APO TA TELEYTAIA ARXONTOBAPORA AN POYLITHI THA NE KRIMA MEGALO

Να εισαι κι εσυ καλα φιλε, καλωσηλθες στην παρεα μας κι ευχομαι ολα να σου πανε καλα...!!!!
Κουραγιο...!!!

Νικόλας
09-02-2010, 00:25
και μια χθεσινή φώτο
76254

Akis Dionisis
09-02-2010, 00:27
και μια χθεσινή φώτο
76254

Το κακόμοιρο το καράβι.. Κρίμα να κάθεται εκεί μόνο του μέσα στο κρύο..
Φέρτε το Σαλόνικα ρεεεεεε..
Θα το ζεστάνουμε και θα το κάνουμε παρέα εγώ και ο Γιάννης..:rolleyes:

ιθακη
09-02-2010, 00:43
εδω βλεπει,ανυμπορο να κανει κατι,τον κοκκινο ''αδερφο" του να φευγει
76256

Giovanaut
09-02-2010, 01:00
Το κακόμοιρο το καράβι.. Κρίμα να κάθεται εκεί μόνο του μέσα στο κρύο..
Φέρτε το Σαλόνικα ρεεεεεε..
Θα το ζεστάνουμε και θα το κάνουμε παρέα εγώ και ο Γιάννης..:rolleyes:

Που ξερεις Ακη...???
Μπορει να του κανουμε αερα το καλοκαιρι...;)

Akis Dionisis
09-02-2010, 01:13
Που ξερεις Ακη...???
Μπορει να του κανουμε αερα το καλοκαιρι...;)
Mη μου βάζεις φωτιές..:cool:

Leo
09-02-2010, 07:54
Κι από εμένα μια χθες το σούρουπο!
Για τον dokimakos21!

http://www.nautilia.gr/images/content/P1280070_2137822010.jpg

dokimakos21
09-02-2010, 12:34
Leo μου σε ευχαριστω πολυ..!!Χαιρομαι επισης που το βλεπω το πλοιο αναμενο γιατι κα8ε φορα το πετυχαινα μεσα στην μαυριλα...!!
Επισης οι πληροφοριες μου λενε οτι μεσα στον Μαιο πιθανοτατα θα ξεκινησει.....;)

xidianakis
09-02-2010, 13:14
Leo μου σε ευχαριστω πολυ..!!Χαιρομαι επισης που το βλεπω το πλοιο αναμενο γιατι κα8ε φορα το πετυχαινα μεσα στην μαυριλα...!!
Επισης οι πληροφοριες μου λενε οτι μεσα στον Μαιο πιθανοτατα θα ξεκινησει.....;)
το δρομολόγιο που θα αναλάβει το γνωρίζουμε ή μας το κρατάνε για έκπληξη στα αποτελέσματα του ΣΑΣ?
(αλήθεια κιόλας, πότε θα έχουμε ΣΑΣ?)

nikolaosroc
10-02-2010, 04:05
paidia apo oti akoyo kai pio noris .anexo kati sigouro tha to anafero naste kala oloi

ιθακη
10-02-2010, 19:36
καθεται μονο του το καημενο και περιμενει μεσα στην συννεφια...
76483

και κοιταζει τον φιλο του που λογο συνθηκων ειναι δεμενος
76484

nissos_mykonos
14-02-2010, 12:23
o oριζοντας στον πειραια 13/2/2010

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs147.snc3/17446_1382203555508_1244535215_31170544_5528934_n. jpg

nikolaosroc
15-02-2010, 00:15
KRIMA TETEIOS BAPORAROS NA MIN TAXIDEYEI

cpt babis
16-02-2010, 13:56
Για τους Eng και Polykas
Χρανια Πολλα !!!!
Να τα εκατοστησετε !!!
Και οτι εοιθυμειτε!!!
77314

proussos
21-02-2010, 20:51
Αν αληθεύει αυτό που ακούγεται από το πρωϊ...τότε μιλάμε για μια νέα μάχη της Κρήτης !
Τρε...ζολί και Τρεσσ...ολέ !

xidianakis
21-02-2010, 20:58
Αν αληθεύει αυτό που ακούγεται από το πρωϊ...τότε μιλάμε για μια νέα μάχη της Κρήτης !
εννοεις για την γραμμη ηρακλειο-θεσ/νικη που θελει και η ανεκ να βαλει χερι?

T.S.S. APOLLON
21-02-2010, 21:00
F/B Blue Horizon...Πειραιας 31-10-2009.

78334
χαρισμενη στον φιλο proussos

mike_rodos
21-02-2010, 21:02

Πολύ καλή μάχη θα έλεγα... :p

MILTIADIS
22-02-2010, 02:55
Και τωρα η μεγαλη απορια...θα καταφερει το BLUE HORIZON οσα δεν καταφεραν τα:BLUE STAR 2,ARIADNE,NISSOS CHIOS,HIGHSPEED 5?:confused:
με τι προσοντα?!:-?

Leo
22-02-2010, 05:21
Αν η πληροφορία επαληθευτεί, αυτό που αρχικά θα καταφέρει, θα είναι επιστροφή του Έλυρος στα Χανιά (θέμα prestige για την ΑΝΕΚ). Ερχόμενου του καλοκαιριού και αποχωρούντων των Ελ. Βενιζέλου και Αριάδνης στις εκδρομές και τις ναυλώσεις. Θα δούμε τι άλλο μπορεί να παίξει, εκτός από το μια από τα ίδια. Το κατά πόσο θα πάει στην γραμμή ο Κυανούς Ορίζοντας ή το πόσο θα μείνει κι αυτό είναι ένα ερώτημα και έχει ένα suspence.

H BSF εύκολα μπορεί να αλλάξει τον Ορίζοντα με το 1 ή το 2 στα Χανιά και αυτός να κάνει το Σαντορίνη - Κώ - Ρόδο, μεσούσης της θερινής περιόδου (λέω εγώ τώρα...) για λόγους αντιπερισπασμού/υπεροχής.

Μην ξεχνάτε ότι η Άττικα (από την μείωση κρεβατιών στο Μπάρι και την πώληση του SFV από την γραμμή της Ανκόνας) έχει δώσει ένα κομμάτι πίτας στην Αδριατική, που τώρα εποφελούνται οι άλλοι παίκτες και ανεβάζουν τα ποσοστά τους. Άρα όλα τα σενάρια, κατά την γνώμη μου πάντα, παίζουν και είναι πιθανά. Φυσικά για τις κινήσεις τους οι εταιρείες δεν θα ρωτήσουν εμάς. Αυτά γίνοτναι με κλειστά χαρτιά ;)

mike_rodos
22-02-2010, 06:23
H BSF εύκολα μπορεί να αλλάξει τον Ορίζοντα με το 1 ή το 2 στα Χανιά και αυτός να κάνει το Σαντορίνη - Κώ - Ρόδο, μεσούσης της θερινής περιόδου (λέω εγώ τώρα...) για λόγους αντιπερισπασμού/υπεροχής.

Κατά μεσής θερινής περιόδου (όπως το λες Leo) είναι δύσκολο να γίνει αυτή η αλλαγή... Γιατί ο ορίζοντας δεν μπορεί να βγάλει τα αυξημένα δρομολόγια των μπλέ αστεριών... Στο φούλ την σεζόν μην ξεχνάμε ότι έχουν εκτός από τα καθιερωμένα απόγευματινα - βραδυνά +2-3 ημερήσια δρομολόγια (σίγουρα Πέμπτη - Σάββατο και άν έχει αρκετή κίνηση όπως και πέρυσι μπένει και η Τρίτη)

Leo
22-02-2010, 06:27
Αυτό θα γίνει (υποθετικά) αν φέρει η ΑΝΕΚ ένα από τα γρήγορα της πάλι στα Χανιά.... (τότε μόνο, όλα γίνονται σε όλες τις εποχές).

Akis Dionisis
22-02-2010, 07:42
Αυτό θα γίνει (υποθετικά) αν φέρει η ΑΝΕΚ ένα από τα γρήγορα της πάλι στα Χανιά.... (τότε μόνο, όλα γίνονται σε όλες τις εποχές).
π.χ.
Ελυρος με Blue Horizon;)

Αλλά να μην γίνει..:D

xidianakis
22-02-2010, 16:46
τι να πει κανεις... αν δεν γινει ΣΑΣ, δεν μπορουμε να ξερουμε για τα σχεδια του κ Βγενοπουλου......:rolleyes:

Γιάννης Φ
22-02-2010, 18:33
Συγνώμη για το off-topic αλλα μου δημιουργήθηκε μια απορία...Αν η ΑΤΤΙΚΑ βγάλει το ΧΙΙ απο Ηράκλειο και το βάλει Χανιά...??? Γιατί απο τι διαβάζω η ΑΤΤΙΚΑ δεν είναι ευχαριστημένη απο τις αποδόσεις στο Ηράκλειο...Εκτος και αν το καλοκαίρι γεμίζει το ΧΙΙ οπότε...

Leo
22-02-2010, 18:40
Τα Χανιά ήταν δοκιμασμένα και το δις εξαμαρτείν..... Ενώ στο Ηράκλειο ή δήλωση έλεγε, ήρθαμε για να μείνουμε. Δεν ξέρω να απάντησα, εγώ αυτό κρατώ στο μυαλό μου.

konigi
22-02-2010, 19:32
Κάπτεν ξέρεις όμως τι λέει άλλη μια παροιμία?
Μια του ΚΛΕΦΤΗ δυο του ΚΛΕΦΤΗ τρεις κι κακή του μέρα!!!!;)
Μήπως και το ήρθαμε για να μείνουμε αφορούσε όλη την Κρήτη?

MILTIADIS
22-02-2010, 19:49
Δυστυχως δεν νομιζω οτι οι παροιμιες μπορουν να μας σωσουν ουτε αυτη τη φορα στα χανια..:(εκτος αν τελικα μπει κανενα πιο γρηγορο απο τουτο εδω και ριξει οσο δεν παει αλλο τις τιμες..αλλα και παλι τι θα καταλαβουν?κερδη δεν θα εχουν..οσο για το σλογκαν''ηρθαμε για να μεινουμε''αυτο αφορουσε ολη την κρητη,οχι το ηρακλειο οπου οι μοιρασιες τις τελευταιες μερες μαγειρευονται με ταχεις ρυθμους..:rolleyes:

konigi
22-02-2010, 20:19
Πιστεύω πως αν τώρα κατέβαινε κάποιο απο τα μεγάλα ΜΠΛΟΥ Χανια,οπως πέρισυ το 12 στο Ηράκλειο (αυτή την περίοδο εννοώ)για να βλάλει σεζόν, θα εδραιονόταν πολύ καλα σε σχέση με το Λατω, το Βενιζέλο ή ακόμα και με Έλυρο!!!
Ειδικότερα αν το εισητήριο επιβατών καταστρώματος θα ήταν γύρω στα 20 Ευρώ και ι.χ στα 50 θα έκανε θραύση!!!
Τώρα για τον Ορίζοντα στα Χανιά δεν ξέρω!!!
Όταν ερχόταν πάντως μια περίοδο ο κόσμος που ταξίδευε μαζί του ήταν ευχαριστημένος!!!!

nikolaosroc
23-02-2010, 16:52
paidia kai ego gia xania to blepo pio poli.ala paizi poli pali kai i adriatiki.....

konigi
23-02-2010, 18:11
Που στην Ανδριατικη? Ανκώνα?
Και να κατεβει το ΧΙ Χανια?Καλο μου ακούγεται!!
Άλλωστε οι ταχήτητες για Ανκώνα έπεσαν με την έλευση των Κρουιζ,οπότε μια χαρά θα είναι με τον Ορίζοντα και το VI η γραμμή