Επιστροφή στο Forum : Λευκά Όρη [Μπλου Οράϊζον - Lefka Ori, Blue Horizon, Σούπερφερυ Ελλάς, Varuna]
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
dokimakos21
01-05-2010, 09:25
Μανο και Κωστα υπεροχες φωτογραφιες...!!Σας ευχαριστω πολυ...!!
nautical96
01-05-2010, 09:44
πανέμορφες όλες οι φώτο σας!!!!!!σας ευχαρηστουμε πολύ...
dokimakos21
01-05-2010, 10:07
Blue Horizon-Αναχωροντας απο τον Πειραια...!
87768
Χθεσινη αναχωρηση του ΟΡΙΖΟΝΤΑ(σε πιανει δεος οταν το βλεπεις)απο τον Πειραια.Αφιερωμενη στους vinman(που τραβαγε απο αλλο γωνια) και στον dokimako!!!!
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=87823&stc=1&d=1272730084
αντε παλι, εμειs του Ιονιου παλε σαs δωσαμε υλικο για φωτο μετα το XII
κοιτα μην τους δωσουμε και το ΧΙ.....:D (χαθηκε να παρουν τα sf I kai sf II:confused:)
...έξοδος απο το λιμάνι...!!
Για όλους τους φίλους!!
87974
Giwrgos1980
02-05-2010, 21:05
Τέρας.....δεν το λέω για την εμφάνιση του βάπορα γτ είναι κουκλί.....αλλά για τον όγκο του :D
μιχαλης79
02-05-2010, 21:23
Καλησπερα!!!!
Απο οτι εμαθα σημερα, το 80% των φορτηγων που κουβαλαει καθε μερα ειναι απο το Ρεθυμνο και αυτο για να πανε οι μεταφορικες του ρεθυμνου κοντρα στην ΑΝΕΚ που δεν του εχει καραβι :)
nissos_mykonos
03-05-2010, 12:38
δεν έμεινε εκει.......ευτυχώς
88079
f/b kefalonia
03-05-2010, 14:37
Ευτυχως δεν εμεινε εκει και το καμαρωνουμε εμεις!!!!:)
88091
dokimakos21
03-05-2010, 23:54
Σημερινη Αναχωριση...!!
88192
απο κινηση πως παει το βαπορι ξερουμε;
nikolaosroc
04-05-2010, 00:36
ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ..........
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΜΑΤΟΣ ΤΙΣ ATTICA ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΕΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΡΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ
Έχει δικιο ο φίλος Νικόλας!!!
Φορτώνει και απο εδώ αρκετά!!! Και φορτηγά αλλά και κόσμο!!!
Ειδικά φοιτητές απ' όσο βλέπω.
Τους βολεύουν αυτούς φαίνεται πιο πολύ οι ώρες.
Eξωτερική δίκλινη/τετράκλινη καμπίνα!
Καμπίνες άνετες και όμορφες!
88203
88204
παρατηρησα κατι και κανω τον δικηγορο του διαβολου :twisted: πολυ ανετες οι καμπινες αλλα δεν εχουν μεσα τηλεοραση μειον για τον επιβατη συν για τον ανταγωνιστη.
nautical96
04-05-2010, 12:31
από ότι παρατήτησα στην φωτογραφία του Μάνου οι καμπίνες του blue Horizon μοιάζουν στα χρώματα και όχι μόνο με το SF XII(το λέω αυτό επειδή είχα πάρει δικλινη εξ στο στο ΣΦ)
DeepBlue
04-05-2010, 15:42
Αναχώρηση για Χανιά... 88297
88298
Captain_Nionios
04-05-2010, 18:03
Έχει δικιο ο φίλος Νικόλας!!!
Φορτώνει και απο εδώ αρκετά!!! Και φορτηγά αλλά και κόσμο!!!
Ειδικά φοιτητές απ' όσο βλέπω.
Τους βολεύουν αυτούς φαίνεται πιο πολύ οι ώρες.
Συμφωνω και να προσθεσω φιλε konigi οτι δεν τους βολευουν μονο οι ωρες αλλα και οι τιμες... Αν μεινει το βαπορι λογικα θα μεινουν χαμηλα και οι τιμες οποτε το στηριζουν.;)
Captain_Nionios
04-05-2010, 18:57
Για καποιο λογο το Blue Horizon παει με μολις 5 κομβους και εχει αλλαξει πορεια.
88343
Super Jet
04-05-2010, 18:59
ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
Captain_Nionios
04-05-2010, 19:08
Εδω και 23 λεπτα ομως εχει πεσει στους 14 κομβους με κατοτατο τους 5 της παραπανω εικονας.:confused:
navielect
04-05-2010, 19:26
Θα τολμουσα να πω οτι η αριστερη μηχανη κανει ηδη απεργια:rolleyes:
Λετε να επεσαι κανενας ανθρωπος στην θαλασσα οπως ειχε γινει κ με το ΚΡΗΤΗ 2 πριν κανα 10 μερες???
navielect
04-05-2010, 19:34
Ρε φιλε δε θα γυρνουσε πισω να τον μαζεψει. Το βαπορι συνεχισε και παει μπροστα.
Captain_Nionios
04-05-2010, 19:36
Θα τολμουσα να πω οτι η αριστερη μηχανη κανει ηδη απεργια:rolleyes:
Ξερεις κατι συγκεκριμενο; Διοτι για τετοια λεπτα θεματα αν γραφουμε κατι πρεπει να ειμαστε καλα πληροφορημενοι.
Για να πηγαίνει τόση ώρα με 14.5 - 14.7 προφανώς κάποιο πρόβλημα υπάρχει...
Δεν ξερω τι αλλο τοτε, μπορει αυτο που λες εσυ να ισχιει.
navielect
04-05-2010, 19:45
Λιγο ναυτοσυνη και μυαλο να εχεις. Το βαπορι οπως παει στριβει αριστερα και κοβει δρομο. Αρα εχασε μια μηχανη για καποιο λογο. Ποια??? Την αριστερη προφανως αφου στριβει αριστερα. Συνεχιζει με μειωμενο δρομο αρα παει με μια. ;)
Παντως να πουμε οτι πριν το αις βγει στη φορα και γινουμε ολοι (και εγω μαζι) ξερολες αυτα γινονταν και θα γινονται κατα κορον σε ενα δρομολογιο της ακτοπλοιας. Απλα λιγοι τα παιρνουν χαμπαρι. Δε χρειαζεται ουτε τρομολογια ουτε πανηγυρια. Δεν ειναι τιποτα. Αν δε μαθουμε τιποτα τοτε ηταν ελαφρυ. Αν ειναι κατι ποιο βαρυ θα το δουμε καθως το πλοιο θα βγει εκτος δρομολογιων. ;)
Captain_Nionios
04-05-2010, 19:51
Λιγο ναυτοσυνη και μυαλο να εχεις. Το βαπορι οπως παει στριβει αριστερα και κοβει δρομο. Αρα εχασε μια μηχανη για καποιο λογο. Ποια??? Την αριστερη προφανως αφου στριβει αριστερα. Συνεχιζει με μειωμενο δρομο αρα παει με μια. ;)
Παντως να πουμε οτι πριν το αις βγει στη φορα και γινουμε ολοι (και εγω μαζι) ξερολες αυτα γινονταν και θα γινονται κατα κορον σε ενα δρομολογιο της ακτοπλοιας. Απλα λιγοι τα παιρνουν χαμπαρι. Δε χρειαζεται ουτε τρομολογια ουτε πανηγυρια. Δεν ειναι τιποτα. Αν δε μαθουμε τιποτα τοτε ηταν ελαφρυ. Αν ειναι κατι ποιο βαρυ θα το δουμε καθως το πλοιο θα βγει εκτος δρομολογιων. ;)
Ωραια και λογικη προσεγγιση, αυτο που εχω τονισμενο με μαυρο να μην εγραφες και θα ησουν μια χαρα. Νομιζω ειναι λιγο προσβλητικο.
navielect
04-05-2010, 19:53
Παιδια ελεος. Δεν το ειπα για να προσβαλω κανενα. Για να σας βαλω να σκεφτεστε ναυτικα και λογικα το ειπα ;)
Captain_Nionios
04-05-2010, 19:55
Για να δουμε λοιπον μιας που σημερα ταξιδευω εκτακτως για Πειραια με το Horizon και η καθυστερηση φαινεται σιγουρη.
Captain_Nionios
04-05-2010, 21:06
Ενημερωθηκα απο το κεντρικο πρακτορειο οτι το βαπορι εχει προβλημα σε μια απο τις κυριες μηχανες του και η μεταφορα των επιβατων θα γινει απο το Ηρακλειο στο οποιο θα μεταβουν με πουλμαν για να παρουν το Superfast XII. Το τελευταιο θα μεταβαλλει την αναχωρηση του για στις 01:00 .
Rocinante
04-05-2010, 21:10
Ενημερωθηκα απο το κεντρικο πρακτορειο οτι το βαπορι εχει προβλημα σε μια απο τις κυριες μηχανες του και η μεταφορα των επιβατων θα γινει απο το Ηρακλειο στο οποιο θα μεταβουν με πουλμαν για να παρουν το Superfast XII. Το τελευταιο θα μεταβαλλει την αναχωρηση του για στις 01:00 .
Ευχαριστουμε Διονυση. Καλο ταξιδι.
...εξω απο τον Πειραιά...!
88411
¶φιξη του λαβωμένου Ορίζοντα πριν λίγο στη Σούδα.
Το πλοίο έδεσε στις 23:20 και λογικά θα επισκευαστεί εδώ η ζημιά.
Έκανε γύρω στα 15 λεπτά να δέσει.
88425
88426
88427
Πάντα παρών Κώστα, σ'ευχαριστούμε!;) Ας ελπίσουμε να επισκευαστεί σύντομα η όποια ζημιά.
f/b kefalonia
04-05-2010, 23:32
Ατυχια για το βαπορι!Ζημια στο ξεκινημα του ας ελπισουμε ολα να πανε καλα!
Ας ελπίσουμε να επισκευαστεί σύντομα η όποια ζημιά.
Aπο το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτι.
Ελπίζω και εύχομαι να μην είδα καλά.
johncompu
05-05-2010, 01:14
Καλημέρα, ήμουν στο πλοίο, στη διαδρομή απλά σταματήσαμε για λίγο και ο κ Πλοίαρχος έβγαλε ανακοίνωση για μηχανικό πρόβλημα, στη συνέχεια ξεκινήσαμε με μια δεύτερη ανακοίνωση, για ζημιά στην δεξιά μηχανή και οτι θα συνεχίζαμε με την μια και με 1 ώρα και ένα τέταρτο καθυστέρηση. Τουλάχιστον η εταιρία μας πρόσφερε δωρεάν ανοικτά tickets για το επόμενο ταξίδι μας, κάτι είναι κ αυτό. :D
giannisk88
05-05-2010, 02:22
Καλημέρα, ήμουν στο πλοίο, στη διαδρομή απλά σταματήσαμε για λίγο και ο κ Πλοίαρχος έβγαλε ανακοίνωση για μηχανικό πρόβλημα, στη συνέχεια ξεκινήσαμε με μια δεύτερη ανακοίνωση, για ζημιά στην δεξιά μηχανή και οτι θα συνεχίζαμε με την μια και με 1 ώρα και ένα τέταρτο καθυστέρηση. Τουλάχιστον η εταιρία μας πρόσφερε δωρεάν ανοικτά tickets για το επόμενο ταξίδι μας, κάτι είναι κ αυτό. :D
Ευχαριστούμε φίλε john πολύ για την περιγραφή.
Όπως όλα τα βαπόρια λοιπόν έτσι και αυτό έπαθε το προβληματάκι του. Λίγη ταλαιπωρία έγινε και θα διορθωθεί.Ούτε ατυχία σημαίνει ούτε τίποτα.
Μήπως ξέρει κάποιος που είναι τώρα το πλοίο?
johncompu
05-05-2010, 19:46
Το μεσημέρι που πέρασα απο το λιμάνι της Σούδας ήταν ακόμα εκεί!
johncompu
05-05-2010, 22:43
Μια χαρά! Πριν λιγο πήγα στο λιμάνι για εισητήρια και ειχαν την δεξια μηχανή στο full, λογικά για δοκιμη! Μου είπαν οτι θα έφευγε κανονικά! Να σημειώσω οτι οι προσφορες για τους φοιτητές είναι απίστευτες! ¶ντε λίγο ανταγωνισμός στην ανέκ! Η οποία θα μας βάλει πάλι Λατω.. :mad:
Rocinante
05-05-2010, 22:50
Πολυ καλα τα νεα σου σε ευχαριστουμε πολυ.
To Πλοίο σήμερα αναχώρησε κανονικά στην ώρα του.
f/b kefalonia
05-05-2010, 23:53
Ο βαπορας σε ολο του το μεγαλειο!!!για ολους τους φιλους του ναυτιλια!!!!
88541
Captain_Nionios
06-05-2010, 20:02
Δυστυχως το βαπορι μετα τη βλαβη της Τριτης εχει πεσει περιπου ενα κομβο σε ταχυτητα. Απο το 22.7-23.2 των ημερων πριν τη βλαβη τωρα ειναι στο 21.7-22.3 . Βεβαιως και κατι τετοιο ειναι αναμενομενο αλλα απ' οτι φαινεται η αρχικη ταχυτητα ισως ηταν οριακη για το βαπορι. Μακαρι αυτη η μειωση να ειναι απορροια προστασιας του προσφατα λαβομενου μοτερ και αργοτερα ,ισως με καποια πιο μεγαλη επισκευη, να ξαναπαει στις παλιες ταχυτητες του. Για να βγαζει ανετα το ωραριο του αυτος ο ενας κομβος εχει σημασια. Οπως και να εχει ομως ειναι ενα πολυ αξιολογο βαπορι το οποιο αναβαθμιζει την ποιοτητα και φερνει στο προσκηνιο τον ανταγωνισμο μετα απο καιρο, πραγματα που εχουμε τεραστια αναγκη στη γραμμη . Ευχομαι απο εδω και περα να ειναι καλοτυχο.;)
Α και ενα δωρακι. Σε ενα Rocinantικο ψαξιμο μου στο net βρηκα ενα παλιο μεσιτικο γραφειο βαποριων. Το αποτελεσμα ηταν να βρω βαπορια της τοτε Strintzis Lines προς πωληση. Για εσας λοιπον!!!
http://www.albertashipping.com/bluehorizon.pdf
Giovanaut
06-05-2010, 22:40
Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα...!!!
Ως ομορφη και ισχυρη προσωπικοτητα, το πλοιο, παρουσιασε το προβλημα αυτο, για να μην το πιανει το ματι και παθει τιποτε σοβαροτερο με τα τοσα καλα λογια και την αγαπη ολων μας.....:D
Ευχομαι ολα να πανε καλα...!!!
Eν πλώ για χανιά...στο πάνω κατάστρωμα της πισίνας!!!
Για τον Φώτη,τον Θανάση,τον Νιόνιο και τον Κώστα!
88744
Ο Ορίζοντας χθές,μετά την άφιξη του στις 22:20.
¶ργησε λιγάκι...
Η αναχώρηση πάντως στην ώρα της.
88864
diagoras
09-05-2010, 19:47
Σημερινη αναχωρηση απο Πειραια...πραγματικα εντυπωσιακο
88943
Tasos@@@
09-05-2010, 22:24
Προχτεσινη αφιξη πουρνο πουρνο στο μεγαλο λιμανι..:D
Αφιερωμενη σε ολους τους φιλους του πανεμορφου Ιαπωνα που στολιζει τα λιμανια μας οσο ελαχιστα βαπορια...
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6365.jpg
Σε ευχαριστουμε φιλε Tassos πραγματικα αρχοντικος βαποραρος!
Nissos Mykonos
10-05-2010, 22:12
Χθες στο λιμάνι του Πειραιά λίγη ώρα πριν την αναχώρηση του...Για όλους τους φίλους του υπέροχου βάπορα!!
89073
Eσύ στον Πειραιά εγώ στη Σούδα.
Τον μεσάζονα δεν εχουμε βρει ακόμα!!!
Λες να βγάλω μια ανακοίνωση?
Ζητείται άτομο με σκάφος που θα κυνηγάει τα βαπόρια απο πίσω κατα την διαρκεια του ταξιδιού τους με κύριο σκοπο την φωτογράφηση!!!!!:p:p:p
Πληροφορίες εντός του Φόρουμ.
Αφιερωμένη σε όλους.
89092
Στα ''φανάρια'' του λιμανιού...για τους φίλους Konigi,Τrakman,Leo,dokimakos21,
Thanasis89,Captain,Nissos Mykonos,diagoras,Tasos@@@,Captain_nionios!
89101
nikolaosroc
11-05-2010, 23:23
ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ BLUE STAR 1 Η ΑΠΟ ΤΟ 11. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ Ο ΒΑΠΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?
dokimakos21
13-05-2010, 11:04
BLUE HORIZON-Σημερινη πρωινη αφιξη...!
Για την παρεα της Σουδας..!
89414
89416
Σήμερα θα υπάρχει ακόμα μια φαντασμαγορική υποδοχή στο λιμάνι της Σούδας.
Το πλοίο θα μεταφέρει την ομάδα ποδηλασίας της ΑΕΚ στα Χανια και 20 θεοπάλαβοι θα κάνουν την νύχτα μέρα!!!!
Αν θέλετε και δεν σας πειράζει που θα είναι για την ΑΕΚ θα σας μεταφέρω κάποιες εικόνες και βίντεο μιας που θα είμαι και γω εκεί.;)
Super Jet
13-05-2010, 12:36
Απο που έρχονται γιατι χτες το απογευμα είδα κανα 20 ποδηλάτες να περνάνε;
Που τους είδες?
Απο Αθηνα έρχονται!!!
Super Jet
13-05-2010, 13:10
Στο Χαλάνδρι
MILTIADIS
13-05-2010, 14:09
Αν θέλετε και δεν σας πειράζει που θα είναι για την ΑΕΚ.;)
Θηρια στα κλουβια..:DΑνεβασε konigi σιγα μη μας πειραζει!;)
Σωστός ο Μιλτιάδης!!!
ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ.
(Συγνώμοι κύριοι Administrators, έχουμε και εμέις τι λόξες μας...)
Tasos@@@
13-05-2010, 14:50
Για τους φιλους Ben Bruce, Nissos Mykonos, φανουλα, Apostolos, thanasis89, vinman, Trakman, konigi, MILTIADIS, Leo, pantelis2009, TSS Apollon...
Πρωινο ρεμετζο πριν λιγες μερες...
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6400.jpg
Για τους φιλους Ben Bruce, Nissos Mykonos, φανουλα, Apostolos, thanasis89, vinman, Trakman, konigi, MILTIADIS, Leo, pantelis2009, TSS Apollon...
Πρωινο ρεμετζο πριν λιγες μερες...
Υπέροχη εικόνα, ειδικά αν τη βλέπεις από κοντά!!!
dokimakos21
13-05-2010, 15:23
Blue Horizon-Μια ακομα απο την σημερινη αφιξη του...!
89442
vageliss23
13-05-2010, 16:24
Να κάνω μια ερώτηση; Εφ' όσον πλαγιοπρυμνοδετεί και δε φουντάρει άγκυρα, για ποιό λόγο είναι μισοκατεβασμένη;
Μήπως για να μπορει να πέσει άμεσα σε περίπτωση ανάγκης; Αν ναι, γιατί δεν πράττουν το ίδιο και άλλα καράβια όπως SUperfast ή Festos/Knossos?
BEN BRUCE
13-05-2010, 21:27
SUPEFERRY HELLAS μολις εχει ερθει απο την ιαπωνια στο τελος του 1998.Να θυμησω οτι η μετασκευη του κρατησε μονον 90 ημερες που βλεπουμε οτι οταν τα πραγματα δουλευουν σωστα και υπαρχει ο σωστος μαεστρος, μακης στριτζης, ολα γινονται
89471
Για τους φίλους dokimakos21,Captain,Thanasis89,Captain_nionios,Kon igi,Leo,
Tasos@@@,Nissos Mykonos,diagoras,Trakman,giannisk88,Nikos_V,Αιγαιο πλόος!
89496
Merci:D!!Ομορφιές...!!Να σαι καλά Vinman...;)
giannisk88
14-05-2010, 15:34
Να κάνω μια ερώτηση; Εφ' όσον πλαγιοπρυμνοδετεί και δε φουντάρει άγκυρα, για ποιό λόγο είναι μισοκατεβασμένη;
Μήπως για να μπορει να πέσει άμεσα σε περίπτωση ανάγκης; Αν ναι, γιατί δεν πράττουν το ίδιο και άλλα καράβια όπως SUperfast ή Festos/Knossos?
Αυτό το έχω παρατηρήσει και σε άλλα πλοία όπως τα "Κρητη 1&2" στο Ηράκλειο..Ξέρει κανείς το λόγο?
Επίσης μετά απο το ευχαριστώ που θα πώ στο Μάνο για τη φωτό θα ήθελα να ρωτήσω, τώρα που έχει περάσει όχι παρα πολύς αλλά αρκετός χρόνος μετά απο τη δρομολόγηση του πλοίου πώς πάει απο επιβατική κίνηση σε σχέση με την Ανέκ?
Super Jet
14-05-2010, 17:56
Τον ήχαμε πεί κάπου στο θέμα του Λισσος. Την έχει ωστε αν κινήται προς τον ντόκο να μπορεί να ρήξει γρήγορα την άγκηρα.
vageliss23
14-05-2010, 18:34
Τον ήχαμε πεί κάπου στο θέμα του Λισσος. Την έχει ωστε αν κινήται προς τον ντόκο να μπορεί να ρήξει γρήγορα την άγκηρα.
¶ρα ο λόγος που τα νεότερα πλοία δεν το κάνουν αυτό είναι τα σαφώς ισχυρότερα thrusters που διαθέτουν;
Super Jet
14-05-2010, 19:27
Δεν ξέρω αλλα λογικα...
nikolaosroc
15-05-2010, 23:20
ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ 600-700 .ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΟΜΑΤΟΥ
Το σημαντικότερο είναι οτι βολευουν και οι ώρες,
ταξιδεψε καποιος γνωστος μου με το πλοιο για χανια.(μαλιστα ο ιδιος δεν ηξερε οτι ειχε βαλει πλοιο η blue star, και τον ενημερωσα)
οταν γυρισε τον ρωτησα πως του φανηκε το πλοιο (εγω δεν εχω αποψη διοτι δεν εχω ταξιδεψει με το μπλου οριζον), δεν του αρεσε καθολου, του φανηκε οχι και τοσο καθαρο, τα κινητα δεν επιαναν, οι τηλεορασεις δεν επαιζαν, τις τουαλετες δεν τις ελεγες και καθαρες και το πλοιο του φανηκε παλιο εσωτερικα.
θελω να μου πειτε οποιος ξερει για το πλοιο ή εχει ταξιδεψει αν ολα αυτα ειναι αληθης γιατι εμενα μου φενεται πολυ περιεργο να ειναι ενα πλοιο της blue star σε τετοια κατασταση και σε νεα δυσκολη γραμμη που θελει να μεινει!
Amorgos66
17-05-2010, 18:57
ταξιδεψε καποιος γνωστος μου με το πλοιο για χανια.(μαλιστα ο ιδιος δεν ηξερε οτι ειχε βαλει πλοιο η blue star, και τον ενημερωσα)
οταν γυρισε τον ρωτησα πως του φανηκε το πλοιο (εγω δεν εχω αποψη διοτι δεν εχω ταξιδεψει με το μπλου οριζον), δεν του αρεσε καθολου, του φανηκε οχι και τοσο καθαρο, τα κινητα δεν επιαναν, οι τηλεορασεις δεν επαιζαν, τις τουαλετες δεν τις ελεγες και καθαρες και το πλοιο του φανηκε παλιο εσωτερικα.
θελω να μου πειτε οποιος ξερει για το πλοιο ή εχει ταξιδεψει αν ολα αυτα ειναι αληθης γιατι εμενα μου φενεται πολυ περιεργο να ειναι ενα πλοιο της blue star σε τετοια κατασταση και σε νεα δυσκολη γραμμη που θελει να μεινει!
....αληθεουν αυτά εδω...ή βάζεις φυτίλι για να ξεκινησει ματς στο φόρουμ..??
vageliss23
17-05-2010, 18:59
Και εμένα δεν είναι το αγαπημένο μου. Θα έλεγα πως η έλλειψη ΚΑΛΩΝ παραθύρων κάνει το εσωτερικό του σαλόνι αρκετά "μη βαπορίσιο" ενώ γενικά κάνει "μπαμ" ότι είναι καινούριο.
ΟΚ, δεν είναι ΛΑΤΩ αλλά ούτε και Superfast
οτι μου ειπε αυτα σας εγραψα.αν ηθελε να με κοροϊδεψει και μου τα ειπε δεν το ξερω ουτε εγω!(δεν βάζω φυτίλι για να ξεκινησω ματς στο φόρουμ ουτε κερδος εχω απο καποια εταιρεια-αν σας εχει περασει απτο νου σας).αν αναστατωσα sorry!
Φίλιππος Αίγιο
17-05-2010, 19:26
Περυσι που ταξιδεψα μαζι του εμενα μου φανηκκε μια χαρα στους χωρους του.Πολυ περιποιημενοι και ομορφοι.Τωρα οσο αφορα την καθαριοτητα ο φιλος σου μπορει να επεσε στην περιπτωση γιατι περυσι ηταν πεντακαθαρο.
dokimakos21
17-05-2010, 19:31
Βλεποντας αυτα που εγγραψε ο φιλος sg3 και επειδη αυτη την στιγμη ταξιδευω με το πλοιο θα ηθελα να γραψω δυο λογια για αυτα που εχω δει εγω απο τα ταξιδια μου με το πλοιο..!
Γενικα για την ηλικια του ειναι πολυ προσεγμενο και καλα συντηρημενο κατι στο οποιο μας εχει μαθει η Blue Star (βλεπε Superferry)..!Εσωτερικα το πλοιο οχι μονο σημερα αλλα και σε αλλα ταξιδια μου ειναι πολυ κα8αρο με μονο αρνητικο ισως λιγο τις τουαλετες..!Το πληρωμα ευγενικοτατο και οχι ψευτικο οπως ειχε πει μια ψυχη και προ8υμο παντα να εξυπηρετισει..!Το μενου του self-service πλουσιο ..!Τωρα που τα ειδε ολα αυτα ο φιλος σου δεν ξερω...
Στο μονο που 8α συμφωνισω αλλα δεν το περνω σαν μειον του πλοιου ειναι οτι εχει ξανασυμβει το θεμα με τις τηλεορασης,αλλα σε αυτο δεν φερει ευθυνη το πλοιο αλλα ο δορυφορος του...!!Ελπιζω να μην σας κουρασα...!
Amorgos66
17-05-2010, 19:37
οτι μου ειπε αυτα σας εγραψα.αν ηθελε να με κοροϊδεψει και μου τα ειπε δεν το ξερω ουτε εγω!(δεν βάζω φυτίλι για να ξεκινησω ματς στο φόρουμ ουτε κερδος εχω απο καποια εταιρεια-αν σας εχει περασει απτο νου σας).αν αναστατωσα sorry!
...πλάκα κάνω...:p
Βλεποντας αυτα που εγγραψε ο φιλος sg3 και επειδη αυτη την στιγμη ταξιδευω με το πλοιο θα ηθελα να γραψω δυο λογια για αυτα που εχω δει εγω απο τα ταξιδια μου με το πλοιο..!
Γενικα για την ηλικια του ειναι πολυ προσεγμενο και καλα συντηρημενο κατι στο οποιο μας εχει μαθει η Blue Star (βλεπε Superferry)..!Εσωτερικα το πλοιο οχι μονο σημερα αλλα και σε αλλα ταξιδια μου ειναι πολυ κα8αρο με μονο αρνητικο ισως λιγο τις τουαλετες..!Το πληρωμα ευγενικοτατο και οχι ψευτικο οπως ειχε πει μια ψυχη και προ8υμο παντα να εξυπηρετισει..!Το μενου του self-service πλουσιο ..!Τωρα που τα ειδε ολα αυτα ο φιλος σου δεν ξερω...
Στο μονο που 8α συμφωνισω αλλα δεν το περνω σαν μειον του πλοιου ειναι οτι εχει ξανασυμβει το θεμα με τις τηλεορασης,αλλα σε αυτο δεν φερει ευθυνη το πλοιο αλλα ο δορυφορος του...!!Ελπιζω να μην σας κουρασα...!
Συμφωνώ απόλυτα με τον Φώτη μιας και το έχω ταξιδέψει και εγώ το πλοίο και απο Πειραιά αλλά και απο Χανιά και όλα ήταν μια χαρά!
dokimakos21
18-05-2010, 23:05
BLUE HORIZON Εχθες στην Σουδα
89993
Captain_Nionios
19-05-2010, 00:17
Ταξιδεψα και εγω με το βαπορι την Παρασκευη. Η γνωμη μου; Το πληρωμα πολυ καλο και ευγενικο, οι τιμες σε μπαρ και self service εξισου, οι χωροι πολυ καθαροι. Μονο ενα αρνητικο βρισκω. Εχει κοινοχρηστους χωρους μονο στο μισο μηκος του κυριως ντεκ... Συναμα το εστιατοριο του πλοιου ειναι πολυ μεγαλο αναλογικα με το μεγεθος των κοινοχρηστων χωρων πραγμα που του στερει μερικες πολυτιμες θεσεις. Αυτα.
SEA_PILOT
20-05-2010, 19:32
…με τον Cpt. Μπάμπη ΠΑΛΟΥΜΠΗ για ΧΑΝΙΑ
http://www.youtube.com/watch?v=2PavpeWkJsY
Chris_Chania
20-05-2010, 21:06
Από μένα μερικές φωτό απο το εσωτερικό του Blue Horizon, στο πρώτο ταξίδι του για Χανιά, στις 23/4 90210
90211
90213
90215
parianos
23-05-2010, 20:32
Στο Πειραια τη περασμενη Κυριακη...
90601
GiorgosVitz
24-05-2010, 16:38
Σημερινός απόπλους από το μεγάλο λιμάνι. Τραβηγμένες από το BS Naxos
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=90742&stc=1&d=1274711792
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=90743&stc=1&d=1274711792
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=90744&stc=1&d=1274711792
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=90746&stc=1&d=1274711792
To πλοίο σήμερα έφυγε με τουλάχιστον 800 επιβάτες!!!
Είναι προφανές πλέον πως τις μέρες που υπάρχει και το ΛΑΤΩ ο κόσμος το προτιμάει.
Αφιερωμένες σε όλους.
90909
90910
90911
orisibios
24-05-2010, 23:28
Ημουν και γω εκει και πραγματικα γινοταν πανικος! Τελικα καταφερε να φυγει στην ωρα του? γιατι μετα εφυγα...επισης ημουν κανενα 20 λεπτο στην κινηση μεχρι το φαναρι...ολα αυτα τα αυτοκινητα απο κει ειχαν βγει?
Περασα μια βολτα και απο το ΛΑΤΩ και δεν ειχε καθολου κοσμο να μπαινει παρα μονο μερικα οχηματα και νταλικες....
23:20 Αναχώρησε.
¶ργησε γιατι εκτός απο τον κόσμο που περίμενε απ'έξω περίμενε κ την αναχώρηση του ΛΑΤΩ στις 23:00
profitis
25-05-2010, 12:32
23:20 Αναχώρησε.
¶ργησε γιατι εκτός απο τον κόσμο που περίμενε απ'έξω περίμενε κ την αναχώρηση του ΛΑΤΩ στις 23:00
Γιατι έφυγε το ΛΑΤΩ τόσο αργά; Εγινε τίποτα;
Φίλε PROFITI δες εδώ.
http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=11565&page=2
dokimakos21
25-05-2010, 12:43
Κωστα πολυ παραπανω απο 800 ατομα...!!:D
Tasos@@@
25-05-2010, 22:06
Πρωινη αφιξη για ολους τους φιλους....
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6358.jpg
dokimakos21
26-05-2010, 00:01
BLUE HORIZON-Κατα την σημερινη αναχωριση του πριν συναντησει τον μικρο συγγενη του (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=349436#post349436)...!!
91131
pantelis2009
30-05-2010, 22:29
Το Blue Horizon φεύγοντας απο το μεγάλο λιμάνι στις 28/05/2010. Χαρισμένες σε dokimakos21, Tasos@@@ & konigi:p
91787
91788
91789
T.S.S. APOLLON
31-05-2010, 11:58
F/B Blue Horizon...Πειραιας 29-5-2010.
91869
DeepBlue
31-05-2010, 17:35
Λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά στις 28/05/10. 91888
91889
Tasos@@@
31-05-2010, 17:47
Το Blue Horizon φεύγοντας απο το μεγάλο λιμάνι στις 28/05/2010. Χαρισμένες σε dokimakos21, Tasos@@@ & konigi:p
91787
91788
91789
Αψογος φιλε Παντελη...εγραψες...τελειες...σ'ευχαριστω πολυ!:D
Να ρωτήσω, το πλοίο παλιότερα είχε κάνει Πάτρα-Βενετία:confused:
diagoras
05-06-2010, 17:21
Eπι πλοιοκτησιας Στριντζη τα πρωτα του χρονια.Δρομολογιο νομιζω ηταν Πατρα-κερκυρα-ηγουμενιτσα-βενετια,ανκονα
MILTIADIS
05-06-2010, 17:36
Στη βενετια δουλεψε και ως SUPERFERRY HELLAS επι πλοιοκτησιας Στριντζη,οπως ειπε και ο φιλος diagoras,αλλα και αργοτερα ως blue horizon υπο το καθεστος της αττικα.Στο Μπαρι κατεβηκε οταν πουληθηκαν τα πρωτα σουπερφαστ.
T.S.S. APOLLON
05-06-2010, 18:18
F/B Μπλου Οραιζον...Πειραιας 29-5-2010.
92407
dokimakos21
06-06-2010, 09:30
BLUE HORIZON-Πρωινη-πρωινη αφιξη στον Πειραια.!
92489
Υ.Γ. Συμφωνα με πληροφοριες το πλοιο απο αρχες Ιουλιου θα εχει πρωινες αναχωρισεις απο Πειραια με πιθανοτερη ωρα στις 09:30 και αναχωριση απο Σουδα στις 23:00...Ιδομεν...;)
Akis Dionisis
06-06-2010, 12:27
BLUE HORIZON-Πρωινη-πρωινη αφιξη στον Πειραια.!
92489
Υ.Γ. Συμφωνα με πληροφοριες το πλοιο απο αρχες Ιουλιου θα εχει πρωινες αναχωρισεις απο Πειραια με πιθανοτερη ωρα στις 09:30 και αναχωριση απο Σουδα στις 23:00...Ιδομεν...;)
Ιδανικός λόγος να πεταχτείς για έναν καφέ στη Σούδα και να γυρίσεις...:cool:
Kyriakos78
06-06-2010, 16:00
Πράγματι πρέπει να παίζει κάτι τέτοιο, αλλά μόνο για τα δρομολόγια Παρασκευής - Κυριακής. Αν δείτε το openseas, τα δρομολόγια του BH για τις μέρες αυτές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έχουν προσωρινά αφαιρεθεί. ;)
Από την χθεσινή μου επιστροφή από Χανιά
Δυστυχώς λίγος ο κόσμος σε σχέση με το Λατώ
Tο καράβι για μένα τέλειο όπως και το πλήρωμα
Μου έκανε εντύπωση το έντονο vibration και ο θόρυβος απο τις μηχανές (εμένα φυσικά μου αρέσει)92570
92572
92573
92574
92575
Σημερινή αναχώρηση...για τον Φώτη!
93242
Γιάννης Φ
11-06-2010, 21:20
Σημερινή αναχώρηση...για τον Φώτη!
93242
Υπέροχη φίλε vinman...!
dokimakos21
16-06-2010, 17:41
BLUE HORIZON-Την Κυριακη κατα την αφιξη του..!
93839
pantelis2009
16-06-2010, 19:48
καταπληκτικά χρώματα φίλε dokimakos21:p
..αναχώρηση την περασμένη Παρασκευή...!
Για τον Φώτη..!
93862
BLUE HORIZON-Την Κυριακη κατα την αφιξη του..!
93839
..αναχώρηση την περασμένη Παρασκευή...!
Για τον Φώτη..!
93862
Δίνετε ρεσιτάλ πάλι!!!;)
dokimakos21
16-06-2010, 21:35
Για τον TRAKMAN....!!
93890
Για τον TRAKMAN....!!
93890
Έγραψες Φώτη!! Δε σε προλαβαίνουμε!! Πότε εδώ, πότε εκεί... Πάντα τέτοια!!!;)
Amorgos66
18-06-2010, 21:10
...λίγο σφύριγμα.....:D
http://www.youtube.com/watch?v=tDnhvlzQmHo
manolis m.
19-06-2010, 21:27
As δουμε εδω τον Βαπορα σε ενα προσπεκτους στην Ιαπωνια τοτε που εκτελουσε πλοu μεταξυ Σενται και Τομακομαι !
94299
(πηγη Fynekishemyrase)
Για τον Trakman και τον dokimakos21!
94429
Amorgos66
22-06-2010, 10:06
...το περίεργο είναι οτι τοσα χρόνια η Μπλου Σταρ Φερρις στα
διαφημιστικά της εμφανίζει μια φωτο του πλοιου ¨ρετουσαρισμένη¨...!!
Η πλώρη δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικότητα...!!!:cool:
http://www.bluestarferries.gr/site/content.asp?sel=697&loc=1&query=
Super Jet
22-06-2010, 12:13
Με πρόλαβες! ¨Ηθελα να βαλω απο διαφιμιστικό φυλάδιο.Λετε να τον αφαιρέσουν;
Αν και ειναι παντελως αχρηστος η διαδηκασια αφαιρεσης του ειναι αρκετα χρονοβορα και κοστοβορα. Αφου τοσα χρονια δεν αφαιρεθηκε λογικα μ αυτον θα παραμεινει.
και στα φυλλαδια του Στριντζη αν δεν κανω λαθος ετσι ηταν...αλλα το τραγικο ειναι πως μετα απο τοσα χρονια που το βλεπω στα φυλλαδια τωρα παρατηρο την διαφορα που επισημανες....ειμαι αχρηστος τελικα
Captain_Nionios
22-06-2010, 15:37
και στα φυλλαδια του Στριντζη αν δεν κανω λαθος ετσι ηταν...αλλα το τραγικο ειναι πως μετα απο τοσα χρονια που το βλεπω στα φυλλαδια τωρα παρατηρο την διαφορα που επισημανες....ειμαι αχρηστος τελικα
... και εγω επισης και πολλοι αλλοι ακομα, οποτε μη σε παιρνει απο κατω!!!;)
CAPTAIN PICARD
22-06-2010, 17:42
Ούτε εγώ είχα παρατηρήσει τη διαφορά!
αυτη την ωρα το πλοιο ταξιδευει με 22,8 knots.καιρο ειχαμε να δουμε τετοια ταχυτητα(αν θυμαμαι καλα απο τοτε που ειχε παθει βλαβη)
Αναχώρηση στις 11 Ιουνίου!
Για τους dokimakos21,Thanasis89,Konigi,Captain_nionios,naut ical96!
95131
T.S.S. APOLLON
26-06-2010, 21:22
F/B Blue Horizon...Αναχωρηση απο το μεγαλο λιμανι 26-6-2010.
95134
Για τον φιλο vinman
trelaras
26-06-2010, 21:30
Να σας πω ούτε κ εγώ το είχα παρατηρήσει την διαφορά με το φυλλάδιο!!!
αλλα ρε παιδια του χαλάει πολύ την μόστρα του...είναι το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτό το πλοίο!
DeepBlue
01-07-2010, 13:24
Χθεσινή αναχώρηση για όλους τους φίλους του Ιάπωνα;) 95612
Tasos@@@
01-07-2010, 19:33
Καποιο πρωινο πριν αρκετο καιρο, ο Γιαπωνεζος Γιγαντας φυτευεται με χειρουργικη ακριβεια στην γνωριμη του θεση.
Για τους φιλους Ben Bruce,Leo,thanasis89,pantelis2009,TSS Apollon,vinman,DeepBlue,Captain Nionios,mike_rodos,φανουλα.
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6410.jpg
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6411.jpg
DeepBlue
01-07-2010, 20:13
Ευχαριστώ πολύ φίλε Tasos@@@. Η επόμενη για εσένα;) 95638
T.S.S. APOLLON
01-07-2010, 21:16
F/B Blue Horizon...Πειραιας αποπλους 26-6-2010.
95645
Για τον φιλο Tasos@@@
jasonbourne
02-07-2010, 18:39
http://www.webalice.it/mlulurgas/suheng_file/image002.jpg
Παιδια ειναι αυτο το πλοιο πριν τη μετασκευη?
Thanasis89
02-07-2010, 22:47
Ναι φίλε μου... Αυτό ακριβώς ! ;)
dokimakos21
03-07-2010, 21:19
Blue Horizon-Πριν απο λιγο στην Σουδα
Για ολους εσας.!
95953
pantelis2009
03-07-2010, 22:37
[QUOTE=Tasos@@@;363615]Καποιο πρωινο πριν αρκετο καιρο, ο Γιαπωνεζος Γιγαντας φυτευεται με χειρουργικη ακριβεια στην γνωριμη του θεση.
Για τους φιλους Ben Bruce,Leo,thanasis89,pantelis2009,TSS Apollon,vinman,DeepBlue,Captain Nionios,mike_rodos,φανουλα.
Υπέροχη φίλε Tasos@@@. Ευχαριστώ:p
SEA_PILOT
04-07-2010, 10:39
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ,
Ο 'ΜΠΛΕ ΟΡΙΖΩΝΤΑΣ' ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΣΚΑΕΙ ΤΗ ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ - ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΡΓΑ κ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ
96040
96041
96042
Οδοιπορικό επί του πλοίου και συνέντευξη του καπετάνιου.
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=3527
johnny7b
06-07-2010, 11:38
:shock:από τη συνέντευξη:
Τέλος έχουν ήδη δρομολογηθεί οι κατασκευές ακόμα πιο νέων & σύγχρονων πλοίων της BLUE STAR, που θα μπουν στην Κρητική ακτοπλοΐα λίαν συντόμως και βέβαια και στα Χανιά.
:confused:
Οδοιπορικό επί του πλοίου και συνέντευξη του καπετάνιου.
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=3527
:shock:από τη συνέντευξη:
:confused:
http://www.bluestarferries.com/site/img/summer%202010/pdf/editorial.pdf
http://www.bluestarferries.com/site/content.asp?sel=687&artid=2308&loc=1&currPage=&pressYear=2009
Αυτά προφανώς εννοεί ότι θα φέρουν ανακατατάξεις στις γραμμές, δίνοντας στη Κρήτη πλοία του στόλου.
ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
06-07-2010, 14:23
οποτε ειμαστε πειραια βλεπω τον οριζοντα που ετοιμαζετε να δεσει και ομολογω οτι το εχω συμπαθησει αυτο το πλοιο ευχομαι καλα ταξιδια στο πληρωμα του και υπομονη λογω των συνεχωμενων δρομολογιων και μακαρι να εχουν δουλεια ολα τα πλοια και φυσικα τα πληρωματα που τα απαρτιζουν..
Πολύ σωστός φίλε Γιάννη, μπράβο, θα συμφωνήσω μαζί σου ;).
ΒΑΠΟΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ!!!
96834
opelmanos
09-07-2010, 00:06
ΒΑΠΟΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ!!!
96834
Τί ωραίο που είναι άδειο το λιμάνι !!.Μοιάζει σαν γήπεδο στην κυριολεξία
Akis Dionisis
09-07-2010, 01:20
Τί ωραίο που είναι άδειο το λιμάνι !!.Μοιάζει σαν γήπεδο στην κυριολεξία
Ποιος ήρθε?:shock:
hayabusa
10-07-2010, 17:23
εφυγαν τα παροπλισμενα απο τα ροδιτικα ???
diagoras
10-07-2010, 18:32
Οχι φιλε hayabusa
dokimakos21
12-07-2010, 21:42
Blue Horizon-Εχθές το απόγευμα στην Σούδα.!
Για τους Maroulis Nikos,Trakman,Vinman,Thanasis89,Leo,Captain_Nionio s,Konigi,Nissos Myconos,diagoras,Ben Bruce.;)
97403
Για τους Maroulis Nikos,Trakman,Vinman,Thanasis89,Leo,Captain_Nionio s,Konigi,Nissos Myconos,diagoras,Ben Bruce.;)
97403
Φώτη κάθε ταξίδι σου είναι πάντα σίγουρο ότι θα συνοδεύεται από μοναδικές φωτογραφίες!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!;)
opelmanos
13-07-2010, 11:44
Για τους Maroulis Nikos,Trakman,Vinman,Thanasis89,Leo,Captain_Nionio s,Konigi,Nissos Myconos,diagoras,Ben Bruce.
97403
Φώτη κάνε κράτη διότι είμαστε στην εποχή του dnt:D!!Η δώσε και σε εμένα αν σου περισεύουν χρήματα να κάνω κανένα ταξίδι που το θέλω όσο τίποτα αλλλο!!!:cry:Όσο για τις φωτό συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!!
dokimakos21
13-07-2010, 16:16
Blue Horizon-Σήμερα το πρωί λίγο πριν την είσοδο του στον Πειραιά.!
Για του Trakman,Maroulis Nikos,Vinman,Thanasis89,Leo,Captain_Nionios,Konigi ,Nissos Myconos,diagoras,Ben Bruce,opelmanos.:wink:
97540
Υ.Γ. Φίλε Μάνο τ' ότι γίνονται κάποια ταξίδια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχουν λεφτά για πέταμα..Σίγουρα καποιοί λόγοι θα υπάρχουν,γι αυτό θα σε παρακαλούσα να σταματήσει αυτο περι χρημάτων.!Πάντα μιλάω φιλικά και το ξέρεις.!
¶φιξη στον Πειραιά τη Δευτέρα το πρωί..!
Για όλους τους φίλους του Ναυτιλία!!
97589
Απίστευτη Μάνο!!!
Ανταποδίδω με μια καλή παρέα σε μια ακόμα καλύτερη.
97611
diagoras
13-07-2010, 23:50
Για τον dokimako
97638
Για την παρέα του NAUTILIA.
97653
opelmanos
14-07-2010, 21:59
Παιδιά έχει ένα απίθανο αφιέρωμα ο ΕΦΟΠΛΗΣΤΗΣ με το πλοίο αξίζει πραγματικά να το αγοράσει κάποιος !!
...άφιξη στον Πειραιά...!
98023
BEN BRUCE
18-07-2010, 11:42
ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝ αφιξη στον πειραια
98390
Για τους TSS APOLLON, dokimakos 21, Apostolos, tasos @@@
Tasos@@@
18-07-2010, 15:40
Εγραψες Κωστα!!Καταπληκτικη φωτογραφια του γιγαντα!
BEN BRUCE
18-07-2010, 17:24
BLUE HORIZON ρεμεντζο στον πειραια.
98418
Για τους TSS APOLLON, tasos@@@,Apostolos, Romilda,dokimakos21, Opelmanos
Chris_Chania
24-07-2010, 21:49
Κάποιες φωτογραφίες από τα καταστρώματα του βαποριού, από το πρώτο δρομολόγιο του στις 23/4 για Χανιά
99453
99454
99455
Nissos Mykonos
28-07-2010, 22:55
Ο Βάπορας εν πλω προς Χανιά την Κυριακή 18 Ιουλίου 2010...
100004
Πειραιάς 12 Ιουλίου!
100610
pantelis2009
02-08-2010, 07:34
Στον Πειραιά στις 29/07/2010. Χαρισμένη σε vinman, Nissos Mykonos, BEN BRUCE, Tasos@@@, opelmanos, konigi, diagoras & Chris_Chania:p.
100653
pantelis2009
03-08-2010, 19:09
Blue Horizon. Ρεμέτζο σήμερα το πρωΐ 03/08/2010 στις 08.04. Χαρισμένες σε vinman, Nissos Mykonos, BEN BRUCE, Tasos@@@, opelmanos, konigi, diagoras, dokimakos21 & Chris_Chania:razz:.
100818
100819
100820
100821
100822
Σήμερα το πρωί!
Για τους φίλους Nikos_V,Trakman,Leo,dokimakos21,NikosP,Pantelis200 9,
TSS APOLLON,mike_rodos,ελμεψη,nautical96!
101494
pantelis2009
08-08-2010, 19:42
Απλά καταπληκτική. :oΕυχαριστώ φίλε vinman:p
Σήμερα το πρωί!
Για τους φίλους Nikos_V,Trakman,Leo,dokimakos21,NikosP,Pantelis200 9,
TSS APOLLON,mike_rodos,ελμεψη,nautical96!
101494
Ακομη ενα μεγαλο ευχαριστω!!!
Για σενα Μανο:D
101591
panthiras1
16-08-2010, 14:44
Ταξίδεψα το 15αύγουστο μαζί του. Καλά πάει, δεν φτάνει όμως τον κόσμο της ΑΝΕΚ που ακόμα και το ΛΑΤΩ έφυγε από Χανιά γεμάτο αυτοκίνητα (Βέβαια τον Αύγουστο η κίνηση στη γραμμή είναι μεγάλη. Για τους άλλους μήνες δεν γνωρίζω)
Από Nissos Mykonos (28-7-10): Ο Βάπορας εν πλω προς Χανιά την Κυριακή 18 Ιουλίου 2010...
Πολλοί όταν αναφέρονται στο BLUE HORIZON (όχι μόνο ο Nissos Mykonos) τον αποκαλούν "βάπορα". Περίμενα και εγώ να δω ένα πλοίο αν όχι καλύτερο του "ΕΛΥΡΟΣ" τουλάχιστον το ίδιο.
Παιδιά δεν είναι τα πράγματα όπως τα περιγράφετε. Στο πλοίο είναι εμφανή τα σημάδια του χρόνου. Δεν μπήκα βέβαια σε καμπίνα, αλλά στο υπόλοιπο πλοίο οι φθορές από τον χρόνο είναι αισθητές.
Όμως η BLUE STAR έχει κάποιες καλές προσφορές.
Το Ελυρος δεν συγκρίνεται με το Μπλού Οραϊζον αλλά με το Λατώ. Αυτά είναι συγκρίσημα και όχι ένα μετασκευασμένο (σχεδόν νεότευκτο Έλυρος με ένα παλαιότερο). Έτσι δεν είναι? Για σύγκρινέ το, αν έχεις εμπειρία με το Λατώ να ακούσουμε την γνώμη σου.
panthiras1
16-08-2010, 14:57
Αν το συγκρίνουμε με το ΛΑΤΩ, συμφωνώ.
Ούτε με το ΛΑΤΩ δεν συγκρίνεται το BLUE HORIZON ! ΄
Είναι βαπόρι 12 χρόνια νεώτερο, στο εσωτερικό απείρως καλύτερο και φυσικά πιο γρήγορο.
Νομίζω, οτι δεν μπορεί κανείς να συγκρίνει τον εσωτερικό "λαβύρινθο" του ΛΑΤΩ, με την εξαιρετική εσωτερική μετασκευή Στρίντζη. Απλά, δεν υπάρχει σύγκριση.
Επίσης, η λέξη βάπορας δεν αφορά το μέγεθος μόνο, αλλά το πόσο ναυτικό είναι ενα βαπόρι. Δεν νομίζω οτι μπορεί να συγκριθεί το BLUE HORIZON με καινούργιες κατασκευές (τύπου ΜΥΚΟΝΟΣ και ΧΙΟΣ), που χωρίς φτερά ταξιδεύουν σαν κατσαρόλες! Καλό, λοιπόν θα ήταν να γνωρίζουμε πρώτα και μετά να συγκρίνουμε βαπόρια μεταξύ τους!
Επίσης, συμφωνώ με τον φίλο Leo, ότι δεν μπορεί να συγκρίνουμε το ΕΛΥΡΟΣ με το HORIZON για τους λόγους που ανέφερε ;)
johnny7b
18-08-2010, 00:15
Δεν νομίζω οτι μπορεί να συγκριθεί το BLUE HORIZON με καινούργιες κατασκευές (τύπου ΜΥΚΟΝΟΣ και ΧΙΟΣ), που χωρίς φτερά ταξιδεύουν σαν κατσαρόλες!
Με το σχόλιο γέλασα πολύ, αλλά με το επιχείρημα δε συμφωνώ. Αυτή είναι η δουλειά όλων των συστημάτων αυτοματισμού, να βελτιώνουν την συμπεριφορά των συστημάτων στα οποία εφαρμόζονται. Δεν είναι δίκαιο να "κατηγορούμε" ένα βαπόρι ότι χωρίς τα πτερύγια δεν ταξιδεύει καλά, δεδομένου ότι σχεδιάστηκε για τα ταξιδεύει με αυτά. Είναι σαν να λέμε ότι τα καινούρια σπορ αυτοκίνητα που έχουν μηχανισμούς που μεταβάλλουν την απόκριση στο γκάζι, τα φρένα και τη ρύθμιση των αναρτήσεων, δεν πιάνουν μία σε σχέση με παλιότερα μοντέλα αν ο μηχανισμός χαλάσει ή ο οδηγός επιλέξει λάθος ρύθμιση. Ή ότι αν βγάλουμε την αεροτομή από ένα αυτοκίνητο θα στρίβει χειρότερα από ένα άλλο. Τα νεότερα προϊόντα (αν κ δε μου αρέσει να αναφέρομαι στα καράβια με αυτό τον όρο) όλων των τομέων της βιομηχανιάς (ναυπηγική, κατασκευές, κατεργασίες, διεργασίες, κλπ) βασίζονται όλο και περισσότερο στους αυτοματισμούς, επειδή τους επιτρέπουν να σχεδιάζονται και να λειτουργούν πιο κοντά στο όριο, με ωφέλη στην απόδοση, στο κόστος απόκτησης και λειτουργίας, ακόμα και στην προστασία του περιβάλλοντος που είναι πολύ της μόδας.
...για τον Φώτη...!
102427
dokimakos21
18-08-2010, 09:08
...Για τον φίλο Vinman...
102432
Αγαπητέ φίλε JOHNNY7B, προφανώς παρεξήγησες την παρομοίωση που έκανα με σκοπό να δείξω πόσο ναυτικά είναι τα σκαριά που χτίστηκαν για να ταξιδεύουν ωκεανούς. Δεν έκανα λόγο για τεχνολογία, όπου σαφώς η εξέλιξη της υπηρετεί σε άριστο βαθμό τόσο την κατασκευή των σύγχρονών πλοίων, όσο και τη ναυτοσύνη. Απλά τόνισα, οτι ενα πλοίο με γάστρα σαν αυτή του BLUE HORIZON, ταξιδεύει καλύτερα και σαφώς πιο ναυτικά από ενα πλοίο τύπου ΧΙΟΣ ή ΜΥΚΟΝΟΣ, το οποίο στα 5 ή 6 μποφώρ χρειάζεται τα φτερά του και πίστεψέ με έχω ταξιδέψει με πάρα πολλά πλοία και έχω μπει σε πάρα πολλές γέφυρες για να το λέω αυτό.
Επιπλέον, τεχνολογία και ναυτικό ταξίδεμα παντρεύονται άριστα σε αρκετά πλοία της ακτοπλοϊας. Τα SUPERFAST, τα μεγάλα BLUE STAR και τα CHAMPION & SPIRIT της ΑΝΕΚ είναι μερικά απο τα παραδείγματα που ταιριάζουν στις περιγραφές που μας δίνεις και κανείς δεν τα αμφισβητεί. Απο την άλλη πλευρά, δες δίπλα-δίπλα ενα PALACE και το ΑΡΙΑΔΝΗ, συνέκρινε τις γάστρες τους, την ποιότητα κατασκευής τους και γενικά τις γραμμές τους και θα διαπιστώσεις οτι η ηλικία και η τεχνολογία δεν αποτελούν τους μοναδικούς παράγοντες που καθιστούν ενα βαπόρι ολοκληρωμένο και ναυτικό :D
CAPTAIN PICARD
19-08-2010, 11:34
Σύγκριση πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μεταξύ πλοίων με ίδιο περίπου μέγεθος-εκτόπισμα και σε αυτόν τον τομέα πιστεύω ότι τα Blue Horizon και Νήσος Μύκονος ή Χίος διαφέρουν αισθητά. Με τον Ορίζοντα ταξίδεψα το Μάιο με 8-9 μποφώρ στο Κρητικό και η συμπεριφορά του ήταν άριστη αλλά βέβαια επειδή τα κύματα εκεί είναι χοντρά σαν βαπόρι κούναγε κι αυτό. Με το Νήσος Μύκονος έχω ταξιδέψει αμέσως μετά τη λήξη απαγορευτικού και έμεινα εξίσου ικανοποιημένος. Είχε μια ιδιαίτερα <<ενεργητική>> συμπεριφορά στον καιρό με πολύ γρήγορες επαναφορές που κούραζαν ίσως αλλά αυτό είναι μάλλον ενδεικτικό της εξαιρετικής ευστάθειας που έχει το πλοίο.Η σύγκριση μεταξύ Αριάδνης και Παλατιών μου φαίνεται πιο δίκαιη σε σχέση με την προηγούμενη. Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι η ποιότητα στο θαλασσινό ταξίδι επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες όπως π.χ.οι κραδασμοί που οφείλονται στις προωστήριες μηχανές και σε κάποια πλοία είναι ιδιαίτερα έντονοι αλλά και το χτύπημα-τράνταγμα σε καιρό κατάπλωρα που ήταν χαρακτηριστικό των παλιών γιαπωνέζικων σκαριών.
Πρίν απο λίγο.
Για όλους.
102698
102699
102700
102701
dokimakos21
22-08-2010, 14:27
Blue Horizon-Πλώρη για Σούδα..!
103035
Πριν απο λίγο καθώς ετοιμάζετε για αναχώρηση.
Για τους φίλους Maroulis, Leo, Thanasis89, Trakman, Apostolos, Vinman, Nissos Mykonos, Captain Nionios, Dokimakos, Pantelis 2009.
103665
Πανέμορφη φωτογραφία!!! Μας έλειψε ο βάπορας από την Πάτρα... Να'σαι καλά!!
Thanasis89
28-08-2010, 00:31
Σ' Ευχαριστώ Κωστή ! Όπως πάντα πολύ καλή ! Να είσαι καλά...
Πρέπει να κλείσω ραντεβού μαζί του σύντομα... ;)
Για τον Τrakman και το Θανάση.
103721
103722
103723
103721
103722
103723
Mύρισε Κρήτη...!! Υπέροχες, "ζωντανές" φωτογραφίες!!! Να'σαι καλά!!!
pantelis2009
28-08-2010, 18:36
Πριν απο λίγο καθώς ετοιμάζετε για αναχώρηση.
Για τους φίλους Maroulis, Leo, Thanasis89, Trakman, Apostolos, Vinman, Nissos Mykonos, Captain Nionios, Dokimakos, Pantelis 2009.
103665
Ευχαριστώ φίλε konigi. Είμαι Στύρα και τώρα το είδα. Θα ανταποδώσω μόλις γυρίσω;).
103721
103722
103723
Τέλειο καράβι τέλεια εταιρεία!!!(Προσωπική μου γνώμη)
Σε σχέση με το Λατώ πάντως είναι βάπορας...
Ταξίδι προς Σούδα στις 30-07-10 ,ωραίο βαπόρι φοβερό πλήρωμα ! Δύο φωτογραφίες από την γέφυρα.
103993
103994
Σούδα 29.08.2010
Για ολους τους φίλους.
104060
T.ΓΙΑΝΝΗΣ
31-08-2010, 18:30
Καταπληκτικές οι φώτο σας !!
Σημερινή άφιξη του βάπορα.
104181
104182
Captain_Nionios
02-09-2010, 03:02
Φημες λενε οτι ο Thanasis89 εχει γενεθλια στις 1/9!!!Αν και λιγο καθυστερημενα να του αφιερωσω αυτη τη φωτογραφια με την ευχη να ειναι υγιης και να ταξιδευει παντα σε υπεροχα πλωρια μπαλκονια με καλη παρεα.
104194
Thanasis89
02-09-2010, 14:21
Νιονιο Σ' Ευχαριστω παρα πολυ για την φωτογραφια και για την υπεροχη ευχη ! Να εισαι καλα !
Δύο ακόμα φωτο από την δεξιά βαρδιόλα και από την γέφυρα στις 30-07-10 προς Σούδα.
Chris_Chania
03-09-2010, 20:46
Σούδα λίγες μέρες πριν...
104397
nikolaosroc
04-09-2010, 01:40
ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΙΝ ΓΡΑΜΗ. ΕΠΙΑΣΕ Ο ΒΑΠΟΡΑΣ
Captain_Nionios
04-09-2010, 01:55
Ας περπατησουμε στη φαρδια αριστερη περατζαδα του Οριζοντα... Αφιερωμενη στους Rocinante και Roi Baudoin !!!
104423
DeepBlue
07-09-2010, 11:40
Για τους pantelis2009,konigi,T.S.S. APOLLON,vinman,dokimakos21,Leo,Trakman,nkr,Nikos V,BEN BRUCE,Κάρολος και όλους τους φίλους του μπλέ Ιάπωνα.;) 104914
pantelis2009
08-09-2010, 08:38
Ευχαριστώ φίλε DeepBlue. Έχω ανταποδώσει στο Ελευθερία Δ;):p.
BEN BRUCE
08-09-2010, 08:46
Eυχαριστω για την αφιερωση και την πανεμορφη φωτο.
T.S.S. APOLLON
08-09-2010, 08:55
Ευχαριστω φιλε DeepBlue και ανταποδιδω
F/B Μπλου Οραιζον...Πειραιας 10-1-2010.
105063
diagoras
08-09-2010, 14:39
Βlue Horizon φορτωνοντας για την πρωινη του αναχωρηση
105111
Για τους TSS APOLLON,Trakman,BEN BRUCE,Apostolos
Ευχαριστω φιλε Deepblue και ανταποδιδω με μια μεσημεριανη αναχωρηση του ΜΠΛΕ ΙΑΠΩΝΑ.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=105112&stc=1&d=1283951381
T.S.S. APOLLON
08-09-2010, 15:26
Βlue Horizon φορτωνοντας για την πρωινη του αναχωρηση
105111
Για τους TSS APOLLON,Trakman,BEN BRUCE,Apostolos
Ευχαριστω φιλε diagoras και ανταποδιδω
F/B Μπλου Οραιζον...Πειραιας 10-1-2010.
105115
Chris_Chania
11-09-2010, 20:40
Το Blue Horizon παρέα με το Σφακιά 1 στη Σούδα, μέσα σε μια 'χρυσή' θάλασσα...
105555
nikolaosroc
13-09-2010, 01:09
ΕΡΩΤΗΣΗ ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΗΝΕΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΗ
SEA_PILOT
13-09-2010, 22:06
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ Ο 'BH' ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.
http://www.youtube.com/watch?v=_st4-S9gyf0
costaser
13-09-2010, 22:08
Δέν έχω λόγια για τα σημερινά Video που ανέβασες φίλε sea pilot. Μπράβο!!!!!!!!
nautical96
13-09-2010, 22:38
πολύ καλό το βιντεάκι!! εσύ τα τραβάς?
οπως και να το κανεις ειναι ο τελαυταιος των μοικανων,το τελευταιο βασιλοβαπορο του Στριτζη το οποιο εχει μεινει να μας θυμηζει τους παλαι ποτε καιρους κυριαρχιας του στν Ανδριατικη,μετα την αποχωριση τον ionian island και galaxy...ευχαριστουμε πολυ φιλε sea pilot
MILTIADIS
14-09-2010, 00:34
Εεεπ!φιλε ιθακη εχουμε και το ΙΟΝΙΑΝ ΣΚΑΙ!μην το ξεχναμε!;)
Μπραβο στα παιδια που εφτιαξαν ενα ακομα υπεροχο βιντεο κ απο μενα!
Για τους φίλους joyrider,Sea_Pilot,dokimakos21,Konigi,Captain_Nion ios,
nautical96,Pantelis2009,ιθακη,nkr....σημερινή άφιξη στον Πειραιά!
106782
pantelis2009
18-09-2010, 17:20
Υπέροχη νυχτερινή φίλε vinman, ευχαριστώ;):o
Nissos Mykonos
20-09-2010, 21:28
Εν πλω το μεσημέρι της 18ης Ιουλίου.. Φωτογραφία από το Λατώ..
Για τον φίλο vinman!
107157
τι εχει γινει και το πλοιο ειναι λοξοδρομιμενο και με ταχυτητα 0,8 κνοτς
tasos_33
23-09-2010, 01:42
Μηχανική βλάβη στη αριστερή μηχανή υπέστη στη 01:00 τα ξημερώματα το «Blue Horizon», ενώ έπλεε 32 ν.μ., βόρεια του λιμένα της Σούδας, με 489 επιβάτες και 99 άτομα πλήρωμα.
Ο καπετάνιος του πλοίου δήλωσε πως μπορεί να ταξιδέψει χωρίς κανένα κίνδυνο με τη δεξιά μηχανή.
Το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο Χανιά- Πειραιάς και ενδέχεται να φτάσει στον προορισμό του στις 10:00 τo πρωί.(πηγη.www.zougla.gr (http://www.zougla.gr))
NGV Liamone
23-09-2010, 08:46
Αυτή την ώρα πλέει με 13,9 και αναμένεται κατά τις 11.30!!
Ταλαιπώρια μαύρη για τους επιβάτες που θα συμπληρώσουν 12ωράκι.
Joyrider
23-09-2010, 13:39
Σύμφωνα με το marinenews.gr είχε βλάβη σε καπάκι της αριστερής κύριας μηχανής.
http://www.marinews.gr/pub/Category.asp?lang=gr&page=1&catid=5&contentid=12931
Αυριο το πλοίο θα επανέλθει στα δρομολόγιά του, το σημερινό ειναι ανεκτέλεστο.
costaser
23-09-2010, 16:34
Δε καταλαβαίνει τίποτα ο βάπορας.
Ας ελπίσουμε οτι δέν θα του ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
αυτη την ωρα με 23,1 knots!
τι του εκαναν του πλοιου και ανοιγει τοσο πολυ?
Giovanaut
25-09-2010, 01:31
Επειδη αρχιζω μια αναδρομη στο αρχειο μου, εδω βλεπουμε το επαναστατικο SUPERFERRY HELLAS, στο εξωφυλλο της μπροσουρας της STRINTZIS LINES, περιοδου 1999-2000...!!!
Υπεροχο ΒΑΠΟΡΙ
Υπεροχες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Υπεροχο ΣΙΝΙΑΛΟ
107505
pantelis2009
25-09-2010, 07:31
BLUE HORIZON....20/09/2010 Πειραιάς.
Χαρισμένες σε vinman, Deep Blue, Apostolos, LEO, leo85, Giovanaut, sg3, Nissos Mykonos, Joyrider, costaser, despo & tasos_33;):D.
107519
107520
DeepBlue
25-09-2010, 21:49
BLUE HORIZON....20/09/2010 Πειραιάς.
Χαρισμένες σε vinman, Deep Blue, Apostolos, LEO, leo85, Giovanaut, sg3, Nissos Mykonos, Joyrider, costaser, despo & tasos_33;):D.
107519
107520
¶ψογος φίλε Παντελή.Η επόμενη για εσένα αλλά και για τους T.S.S. APOLLON,Leo,polykas,vinman,dokimakos21,Nikos V,nkr,laz94,Nissos Mykonos,ιθακη και όλους τους φίλους του βάπορα.;) 107651
pantelis2009
26-09-2010, 10:00
Ευχαριστώ φίλε DeepBlue και ανταποδίδω σε σένα και όσους φίλους αναφέρεις.;)
107679
107680
BLUE HORIZON...13/09/2010.
Για τους φίλους DeepBlue,Laz94,mike_rodos,ελμεψη!
107799
¶ψογος φίλε Παντελή.Η επόμενη για εσένα αλλά και για τους T.S.S. APOLLON,Leo,polykas,vinman,dokimakos21,Nikos V,nkr,laz94,Nissos Mykonos,ιθακη και όλους τους φίλους του βάπορα.;) 107651
Για τους φίλους DeepBlue,Laz94,mike_rodos,ελμεψη!
107799
Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις αφιερώσεις και τις πολύ όμορφες φωτογραφίες σας!;)
Η επόμενη αφιερωμένη σε εσάς!...
107949
pantelis2009
27-09-2010, 16:44
BLUE HORIZON...22/09/2010. Χαρισμένη σε laz94, Apostolos, leo85, vinman, Deep Blue, Giovanaut, sg3, Nissos Mykonos, Joyrider, costaser;)
107950
lissos95
27-09-2010, 19:19
παντελη φανταστικη η φωτο! μεσα στο πλανο τηs εβγαλεs και το σπιτι μου! θα ζητησω πνευματικα δικαιωματα!!!!!!!!!!!!!!!!!! πλακα κανω!:razz::razz::razz:
BLUE HORIZON...22/09/2010. Χαρισμένη σε laz94, Apostolos, leo85, vinman, Deep Blue, Giovanaut, sg3, Nissos Mykonos, Joyrider, costaser;)
107950
Παντελή ευχαριστώ πολύ!
Να 'σαι πάντα καλά!;)
Πριν λίγο στο λιμάνι μας...
Για τους φίλους Vinman, Dokimakos 21, Leo, Trakman, Thanasis89, Captain Nionios, Pantelis 2009, Laz94.
108034
Thanasis89
27-09-2010, 23:28
Απίστευτη Κωστή ! Σ' Ευχαριστώ πολύ !
pantelis2009
28-09-2010, 08:12
Ευχαριστώ φίλε konigi και ανταποδίδω. Χαρισμένη επίσης σε Thanasis89 (χάθηκες), T.S.S APOLLON, laz94, Apostolos, leo85, vinman, Deep Blue, Giovanaut, sg3, Nissos Mykonos, Joyrider, costaser & lissos95 (ελπίζω σε αυτή να μην φαίνετε, γιατί την έβαψα).:wink:
108080
lissos95
28-09-2010, 16:24
Ευχαριστω για την αφιερωση,πολυ καλη η φωτο! το σπιτι δεν φαινεται.:p:p:p
Πριν λίγο στο λιμάνι μας...
Για τους φίλους Vinman, Dokimakos 21, Leo, Trakman, Thanasis89, Captain Nionios, Pantelis 2009, Laz94.
108034
Ευχαριστώ φίλε konigi και ανταποδίδω. Χαρισμένη επίσης σε Thanasis89 (χάθηκες), T.S.S APOLLON, laz94, Apostolos, leo85, vinman, Deep Blue, Giovanaut, sg3, Nissos Mykonos, Joyrider, costaser & lissos95 (ελπίζω σε αυτή να μην φαίνετε, γιατί την έβαψα).:wink:
108080
Σας ευχαριστώ πολύ!
Θα ανταποδώσω σύντομα σε άλλο θέμα!
Captain_Nionios
29-09-2010, 00:10
Απογευμα της Τριτης 28/9/2010 και ο ηλιος πεφτει ενω βρισκομαστε στο υπεροχο πλωριο μπαλκονι του Blue Horizon με θεα τη δεξια βαρδιολα!!!
108216
dokimakos21
29-09-2010, 00:12
Απογευμα της Τριτης 28/9/2010 και ο ηλιος πεφτει ενω βρισκομαστε στο υπεροχο πλωριο μπαλκονι του Blue Horizon με θεα τη δεξια βαρδιολα!!!
108216
Για σου ρε Νιονιο με τις ομορφιες σου...1
Giovanaut
29-09-2010, 00:15
108080
Ενα μεγαλο ευχαριστω για την αφιερωση...!!!
108216
Νιονιο, δεν περιγραφω αλλοοοο.....:D
Thanasis89
29-09-2010, 00:22
Μακάρι να έχω κι εγώ αύριο την ίδια θέα ! Απίστευτη Διονύση ! Απίστευτη...
Το πλοίο κατά τη διάρκεια μανούβρας στον Πειραιά!
Εξαιρετικά αιερωμένη στον φίλο μας dokimakos21 που σήμερα έχει γενέθλια!
Χρόνια πολλά Φώτη,γεμάτα απο υγεία,ευτυχία και πολλές επιτυχίες στη σχολή σου...και κάποια μέρα να σε καμαρώνουμε στη γέφυρα ενός πλοίου σαν Καπετάνιο..!!
108229
gpap2006
29-09-2010, 19:07
Πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού για φέτος σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία: http://travel.viva.gr/blog/statistika-aktoploias-2010