Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Λισσός [Lissos, Ferry Hamanasu]

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

Giwrgos1980
31-03-2009, 14:09
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΑΠΕΤΥΧΕ ...ΛΟΓΩ ΧΙΟΥ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΒΥΘΙΣΜΑΤΟΣ ΠΛΟΙΟΥ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΒΥΘΙΣΜΑΤΟΣ ΛΙΣΣΟΣ-ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ?ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ''ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΒΑΠΟΡΙΑ'' ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ?ΑΝΤΕ...ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΑΣ.

Σύμφωνα πάντα με τον Σουηδό το βύθισμα του BS1 είναι 6,35μ ενώ του Λισσός 6,50μ
Μικρές διαφορές.......

Speedkiller
31-03-2009, 14:14
Φιλε spedkiller θα προτιμουσες στη γραμμη να εχεις το λισσος με τα σιναλα της ΝΕΛ η το hellenic spirit με τα σινιαλα της ΑΝΕΚ??? Τι θα σε ικανοποιουσε περισσοτερο? Η μηπως το hellenic spirit στα χρωματα της ΝΕΛ,ποτε θα εισαι ευχαριστημενος?
παντα φιλικα ;)

Ωραίος ο άγνωστος!!!:DΌχι φίλε μου!Δεν θα προτιμούσα τιποτα απο αυτά προσωπικά!Ειμαστε τελείως Off topic όμως και δεν θέλω να μονοπολώ το θέμα!Αν στα αληθεια θες να μαθεις τι θα με ευχαριστούσε στείλε μου pm να σου πω!;)

douzoune
31-03-2009, 15:34
Δ) @douzoune
"αυτό που ενοχλεί (και μένα προσωπικά) είναι η αρπακτική διάθεση της ΑΝΕΚ. Έβαλε ένα από τα χειρότερα πλοία του στόλου της να καλύψει μια γραμμή σε μια δύσκολη περίοδο για την NEL"

μα οποιαδήποτε εταιρεία δε θα εκμεταλλευόταν μια τέτοια κατάσταση κατα το συμφέρον της?

Εσένα σε ευχαριστεί το γεγονός οτι η καλύτερη εταιρεία της επιβατηγού ναυτιλίας (2008) έχει στον στόλο της αυτό το πλοίο και το δρομολογεί σε μια νέα για την εταιρεία γραμμή???? (και καλά θα αντικαθιστούσε Λισσός και Λατώ για ανανέωση στόλου....)
Δεν έχω πρόβλημα που έχει μπει το πλοίο στην γραμμή. Καλά έκανε και το έβαλε η ΑΝΕΚ. Εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και καλά έκανε. Αυτά και δεν λέω άλλα. ΤΕΛΟΣ

Όσο για την Blue Star πιστεύω πως αν ήθελε να βάλει πλοίο στην γραμμή θα το έβαζε. Δεν έχουν όλα τα πλοία της βύθισμα πάνω από 6 μέτρα. Γιατί ντε και καλά να έβαζε BS1 ή BS2????

MF2000gr
31-03-2009, 16:59
Eγω παντως Διαμαντη μου σου αναψα μια λαμπαδα οσο το βυθισμα του Λισσος και περιμενω δεξια στροφη στη Χιο. Μονο πες μου να στειλω καμερα κατω να εχουμε και ντοκουμεντα

DriFterPanos
31-03-2009, 17:36
Ε τώρα που το λες δεν είναι και εύκολο να μανουβράρεις ολόκληρο κρουαζιερόπλοιο στη Χίο… ε τι? Δεν παίζουμε με αυτά.. γι’ αυτό θα ανάψω και εγώ λαμπάδα!! Αλλά θα αλλάξω λίγο την ευχή... ΄΄να καβαλήσει καμιά ξερά το κρουαζιερόπλοιο και να γίνει υποβρύχιο΄΄ Πιστεύω έτσι θα τραβάμε καλύτερα πλάνα στα γυρίσματα… ;)

MF2000gr
31-03-2009, 17:45
Μπραβο φιλε μου σκεφτεσαι πολυ καραβολατρικα. συγχαρητηρια

DriFterPanos
31-03-2009, 17:54
Ευχαριστώ! Το ξέρω… μας σκέφτεται και εμάς τους μυτιληνιούς αρκετά η anek… γι’ αυτό και ανταποδίδω τα σέβη μου… ;)

Νaval22
31-03-2009, 19:16
γνωρίζει κανείς από όσους γράφουν για τάματα και λαμπάδες για να μη φύγει το λισσός,ότι η γραμμή χίου μυτιλήνης είναι απο τις μεγαλύτερες σε κίνηση εμπορευματική και επιβατική με λίγα λόγια φιλετάρα?,έγω αντί για τάματα στο ταξιάρχη,θα προκαλέσω την ΑΝΕΚ να βγάλει το πλοίο από τη γραμμή για να δούμε μέσα σε πόσο λίγο χρόνο η γραμμή θα καλύφθεί απο άλλο ποιοτικότερο πλοίο,μη λέμε ότι θέλουμε λοιπόν,η ΑΝΕΚ εκμεταλεύεται με το καλύτερο τρόπο ένα πλοίο το οποίο αλλιώς θα πουλούσε στις φιλλιπίνες,άλλα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν επιτρέπει να επαναδρομολογηθεί ο θεόφιλος επειδή εκμεταλευεται την αδύναμη ΝΕΛ,όλοι γνωρίζουμε τα παιχνίδια που παίζονται και υποψιαζόμαστε τις συμφωνίες ακόμα και αν δεν είμαστε άκριβως μέσα στα πράγματα
αχ! ας γυρνούσε η θεοφιλάρα και το καμάρι σας θα έφευγε νύχτα όπως έφυγε το Φαίδρα και το Δημητρούλα

DriFterPanos
31-03-2009, 20:13
Έχει απόλυτο δίκιο ο stefanosp! Ακριβός εδώ ήθελα να καταλήξω… γλυκάθηκε η anek από το φιλετάκι και καλά έκανε…. αλλά τώρα δεν ξεκολλάει με τίποτα οπότε εμείς θα την πληρώσουμε και ο Θεόφιλος που μάλλον δεν θα μας συνοδεύει πλέων στα ταξίδια μας Χίο-Μυτιλήνη… δυστυχώς… :sad:

moutsokwstas
31-03-2009, 20:15
γνωρίζει κανείς από όσους γράφουν για τάματα και λαμπάδες για να μη φύγει το λισσός,ότι η γραμμή χίου μυτιλήνης είναι απο τις μεγαλύτερες σε κίνηση εμπορευματική και επιβατική με λίγα λόγια φιλετάρα?,έγω αντί για τάματα στο ταξιάρχη,θα προκαλέσω την ΑΝΕΚ να βγάλει το πλοίο από τη γραμμή για να δούμε μέσα σε πόσο λίγο χρόνο η γραμμή θα καλύφθεί απο άλλο ποιοτικότερο πλοίο,μη λέμε ότι θέλουμε λοιπόν,η ΑΝΕΚ εκμεταλεύεται με το καλύτερο τρόπο ένα πλοίο το οποίο αλλιώς θα πουλούσε στις φιλλιπίνες,άλλα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν επιτρέπει να επαναδρομολογηθεί ο θεόφιλος επειδή εκμεταλευεται την αδύναμη ΝΕΛ,όλοι γνωρίζουμε τα παιχνίδια που παίζονται και υποψιαζόμαστε τις συμφωνίες ακόμα και αν δεν είμαστε άκριβως μέσα στα πράγματα
αχ! ας γυρνούσε η θεοφιλάρα και το καμάρι σας θα έφευγε νύχτα όπως έφυγε το Φαίδρα και το Δημητρούλα
ιδου η ροδος, ιδου και το πηδημα!

.voyager
31-03-2009, 20:23
Mια φώτο του πλοίου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5688), χαράματα Σαββάτου, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα...

MILTIADIS
31-03-2009, 20:24
Mια φώτο του πλοίου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5688), χαράματα Σαββάτου, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα...
ετσι ρε χρηστο!!!ανεβασε καμια φωτο μπας και χαλαρωσουμε λιγο!;):)

Leo
31-03-2009, 20:42
Είναι η τρίτη φορά που επιχειρώ να βάλω τάξη στο θέμα. Δεν ξέρω τι ψάχνουμε να βρούμε και δεν ξέρω αν μεταφέρω μερικά πόστς, που έιναι άσχετα, που να τα πάω. Χαλαρώστε λοιπόν κυρίως οι Νελίτες γαιτί με αυτά και αυτά έχετε κανει τρελή διαφήμιση στο Λισσός και το έχετε κάνει το Λισσός 5ο δημοφιλεστέρο θέμα του Ναυτιλία.... ;):D Ο .voyager επεχείρησε να σταματήσει την θέρμη των δημοσιεύσεων.... αλλά κανέις δεν τσίμπισε. Λέω ξανά, το θέμα το κουράσαμε, τα ίδια και τα ίδια αναμασάμε.... Δεν λέει.

αιγαιοπλόος
31-03-2009, 22:56
Ας αλλάξω εγώ το θέμα.
Εχετε παρατηρήσει ότι το Λισσός περνάει ανάμεσα Ανδρο και Τήνο (από το στενό); Μετά κόβει πάνω για Χίο.
Δεν ακολουθεί δηλ. τη ρότα των πλοίων της ΝΕΛ, ανάμεσα Ανδρο και Εύβοια.
Ξέρει κανείς γιατί;
Κάνει παραπάνω μίλια έτσι.

captainHARRY
31-03-2009, 23:13
Ρε παιδιά, την Πέμπτη μπαίνω δόκιμος στο Λισσός...Για πεστε...να ξέρω

nickosps
31-03-2009, 23:26
Μπράβο Χρήστο! Πεντακάθαρη φωτογραφία!

Leo
01-04-2009, 11:32

Φίλε μου εσύ πας να δουλέψεις.
Εύχουμαι καλή σταδιοδρομία και καλά ταξίδια. Το τι πρέπει να ξέρεις πριν να μπεις στο πλοίο το έχεις ήδη κουβεντιάσει με την εταιρεία. Το τι θα μάθεις όσο είσαι πάνω σ αυτό εξαρτάται από σένα και μόνο. Αυτά που εμείς σχολιάζουμε εδώ στο φόρουμ δεν έχουν και μεγάλη σχέση με αυτά που εσύ πρέπει να ξέρεις και να μάθεις για την δουλειά και την καριέρα σου....
Μπορείς απλά να χαλαρώνεις διαβάζοντας τα.... Καλή αρχή;)

captainHARRY
01-04-2009, 14:50
Ευχαριστω φίλε LEO, απλα σ'αυτο το θέμα διαβασα πραγματα που αγγιζουν τον τρομο (πχ καλυτερα να παρεις αεροπλανο) κτλ! Τέλος παντων σ'ευχαριστω που ασχολήθηκες...θα σας ξαναγραψω απο πανω λεπτομερειες!!!

KOKAKIS
01-04-2009, 16:24

kalhspera file kai kales thalasses sou eyxomai...ti eidhkothta mpaineis sto lissos kai ti tha htheles na matheis????

lissos95
01-04-2009, 16:29
καλα ταξιδια, καλεs θαλασσεs να εχειs, καλη σταδιοδρομια! οσο για το πλοιο ενα σου λεω θα περασειs καλα, θα παρειs κιλα, ακου πρωινο( αυγα πατατεs μπεικον και μια κανατα πορτοκαλαδα) το καλυτερο ειναι οτι θα κανειs νεουs φιλουs.

KOKAKIS
01-04-2009, 16:33
καλα ταξιδια, καλεs θαλασσεs να εχειs, καλη σταδιοδρομια! οσο για το πλοιο ενα σου λεω θα περασειs καλα, θα παρειs κιλα, ακου πρωινο( αυγα πατατεs μπεικον και μια κανατα πορτοκαλαδα) το καλυτερο ειναι οτι θα κανειs νεουs φιλουs.

vlepw to prwino to exeis mathei ap eksw....kai esy sto lissos eisai???

lissos
01-04-2009, 18:00
Ευχαριστω φίλε LEO, απλα σ'αυτο το θέμα διαβασα πραγματα που αγγιζουν τον τρομο (πχ καλυτερα να παρεις αεροπλανο) κτλ! Τέλος παντων σ'ευχαριστω που ασχολήθηκες...θα σας ξαναγραψω απο πανω λεπτομερειες!!!
Απο την κακια τους τα λενε.:twisted:

Σε λιγα χρονια θα καμαρωνεις που ησουν και συ μελος σε ενα
απο τα ιστορικοτερα σκαρια που εχουν περασει απο τις ελληνικες θαλασσες.
(μην μου την πεσετε ολοι, την γνωμη μου λεω):rolleyes:
Γνωμη μου ειναι οτι θα μαθεις πολλα μεσα απο αυτο το πλοιο
οσον αφορα την μετεπειτα σταδιοδρομια σου στο ναυτικο επαγγελμα.

lissos95
01-04-2009, 20:15
το πρωινο ηταν η αδυναμια μου, οταν δεν ετρωγα στο πλοιο πηγαινα στον ιορδανη(το μπουγατσαδικο) για μια διπλη μεριδα μπουγατσα, ημουν στη ΛΙΣΣΑΡΑ για πεντε χρονια 1995-2000!

BEN BRUCE
01-04-2009, 20:42
LISSOS αναχωριση την κυριακη για τη νεα του ροτα στο βορειο αιγαιο

34374

M.D.I
02-04-2009, 07:18
Σύμφωνα πάντα με τον Σουηδό το βύθισμα του BS1 είναι 6,35μ ενώ του Λισσός 6,50μ
Μικρές διαφορές.......
ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΓΕΜΑΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΥΘΙΣΜΑ ΠΡΥΜΗΣ 7,10μ. ACTUAL KAΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

M.D.I
02-04-2009, 07:22
Εσένα σε ευχαριστεί το γεγονός οτι η καλύτερη εταιρεία της επιβατηγού ναυτιλίας (2008) έχει στον στόλο της αυτό το πλοίο και το δρομολογεί σε μια νέα για την εταιρεία γραμμή???? (και καλά θα αντικαθιστούσε Λισσός και Λατώ για ανανέωση στόλου....)
Δεν έχω πρόβλημα που έχει μπει το πλοίο στην γραμμή. Καλά έκανε και το έβαλε η ΑΝΕΚ. Εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και καλά έκανε. Αυτά και δεν λέω άλλα. ΤΕΛΟΣ

Όσο για την Blue Star πιστεύω πως αν ήθελε να βάλει πλοίο στην γραμμή θα το έβαζε. Δεν έχουν όλα τα πλοία της βύθισμα πάνω από 6 μέτρα. Γιατί ντε και καλά να έβαζε BS1 ή BS2????
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΥΣΤΑΡ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΣ.

M.D.I
02-04-2009, 07:34
kalhspera file kai kales thalasses sou eyxomai...ti eidhkothta mpaineis sto lissos kai ti tha htheles na matheis????
ΚΟΚΑΚΙ,ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

M.D.I
02-04-2009, 07:39
Ας αλλάξω εγώ το θέμα.
Εχετε παρατηρήσει ότι το Λισσός περνάει ανάμεσα Ανδρο και Τήνο (από το στενό); Μετά κόβει πάνω για Χίο.
Δεν ακολουθεί δηλ. τη ρότα των πλοίων της ΝΕΛ, ανάμεσα Ανδρο και Εύβοια.
Ξέρει κανείς γιατί;
Κάνει παραπάνω μίλια έτσι.
ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ-ΖΥΓΙΣΜΕΝΑ-ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ,ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΠΛΕΥΣΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ.

M.D.I
02-04-2009, 07:47
Eγω παντως Διαμαντη μου σου αναψα μια λαμπαδα οσο το βυθισμα του Λισσος και περιμενω δεξια στροφη στη Χιο. Μονο πες μου να στειλω καμερα κατω να εχουμε και ντοκουμεντα
ΕΧΩ ''ΜΕΣΟ'' ΣΤΟ ''ΜΠΑΡΜΠΑ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΗΡΡΕΑΖΩ.ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΑ.

M.D.I
02-04-2009, 07:55
Ε τώρα που το λες δεν είναι και εύκολο να μανουβράρεις ολόκληρο κρουαζιερόπλοιο στη Χίο… ε τι? Δεν παίζουμε με αυτά.. γι’ αυτό θα ανάψω και εγώ λαμπάδα!! Αλλά θα αλλάξω λίγο την ευχή... ΄΄να καβαλήσει καμιά ξερά το κρουαζιερόπλοιο και να γίνει υποβρύχιο΄΄ Πιστεύω έτσι θα τραβάμε καλύτερα πλάνα στα γυρίσματα… ;)
ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

Leo
02-04-2009, 08:02
Φίλε M.D.I. εσείς απο ότι καταλαβαίνω έχετε αναλάβει αποκλειστικά την κριτική των δημοσιεύσεων του Λισσός? Με ποιά ιδιότητα?

M.D.I
02-04-2009, 08:17
ΦΙΛΕ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΛΥΡΟ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟ ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΑΖΙ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΠΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ?Η ΝΕΛ ΜΠΟΡΕΙ?ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ.ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ,ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ Η ΑΝΕΚ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΙΥ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠ-ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΒΑΠΟΡΙΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΑΣ.
ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ 'Η ''ΕΝΝΟΗΣΕ'' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΜΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.''...ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ...(ΟΧΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΝΕΚ,ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ).ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΜΕ''ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ''.ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ?ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΛ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑΤΗΣ?ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ,ΜΗΝ ΑΝΑΨΕΙΣ ΚΕΡΙ,ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΣΧΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ,ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΑΠΟΡΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΧΙΟ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ''ΑΝΕΚΔΟΤΟ'' ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΨΕΙΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ''ΠΕΡΑΣΕΙ'' ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ.(ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ.ΣΟΡΡΥ ΚΑΠ-ΝΙΚΟ ΧΑΛΑΡΗ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ,ΗΔΗ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ).

Akis Dionisis
02-04-2009, 13:41
Δύο φωτογραφίες από το Λισσός απο το περασμένο καλοκαίρι που ερχόταν στην Θεσσαλονίκη...

http://www.imageshack.gr/files/uj5jj2dsqviabhzxd2dx.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=uj5jj2dsqviabhzxd2dx.jpg)

http://www.imageshack.gr/files/e792dwj6hnskyric8ld5.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=e792dwj6hnskyric8ld5.jpg)

M.D.I
02-04-2009, 15:07
Φίλε M.D.I. εσείς απο ότι καταλαβαίνω έχετε αναλάβει αποκλειστικά την κριτική των δημοσιεύσεων του Λισσός? Με ποιά ιδιότητα?
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΣ ΝΕΛ,ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ,ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ(ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 'Η ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ)ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ.ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΛ.ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ.ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΜΕ ΑΥΤΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ''ΚΟΥΡΑΣΩ'' ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ(ΛΙΣΣΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ.ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΣΙ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΧΙΟ,ΔΕΝ,ΔΕΝ,ΔΕΝ, ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ(ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΗΚΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ''ΤΗ ΜΙΑ'' ΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΒΑΠΟΡΙΑ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ-ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΗ-ΚΑΡΑΒΟΚΡΙΤΗ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ,''ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ'' ΤΟ ΣΚΑΡΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ.ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΣΣΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ,ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΛΑ ΝΕΛΙΤΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΕΣ,ΑΠΟΨΕΙΣ,ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ''ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ'' ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΑΥΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ε Κ Ε Ι ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΣΑΣ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ?ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΝ '' ΠΕΤΑΤΕ'' ΕΞΩ,ΟΠΩΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΟΦΕΙΛΑΤΕ.

Speedkiller
02-04-2009, 15:37
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΣ ΝΕΛ,ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ,ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ(ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 'Η ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ)ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ.ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΛ.ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ.ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΜΕ ΑΥΤΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ''ΚΟΥΡΑΣΩ'' ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ(ΛΙΣΣΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ.ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΣΙ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΧΙΟ,ΔΕΝ,ΔΕΝ,ΔΕΝ, ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ(ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΗΚΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ''ΤΗ ΜΙΑ'' ΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΒΑΠΟΡΙΑ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ-ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΗ-ΚΑΡΑΒΟΚΡΙΤΗ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ,''ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ'' ΤΟ ΣΚΑΡΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ.ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΣΣΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ,ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΛΑ ΝΕΛΙΤΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΕΣ,ΑΠΟΨΕΙΣ,ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ''ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ'' ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ.ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΑΥΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ε Κ Ε Ι ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΣΑΣ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ?ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΝ '' ΠΕΤΑΤΕ'' ΕΞΩ,ΟΠΩΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΟΦΕΙΛΑΤΕ.

Κανένας Νελίτης δεν είναι εναντίον κανενός πλοιου αλλα της ψευτικης προπαγάνδας που γίνεται σε αυτό το θέμα!Κ οσο για το ... υποβρύχιο δεν νομίζω πως τα σχόλια του μέλους στο οποίο αναφερόταν ο Drifter ήταν ιδιαίτερα καραβολατρικά και ηθικά σωστα...Είδαμε τα έξυπνα σχολιακια του για τους τενεκέδες...Και αν εσυ θες να αναψεις λαμπαδα κάντο!!!Εμείς θα ανάψουμε γι αυτά που πιστεύουμε εμείς κ όχι γι αυτά που θες εσύ να μας κάνεις να πιστεψουμε!!!

Leo
02-04-2009, 16:17
Κατ αρχήν να ευχαριστήσω τον M.D.I για την λεπτομερή απάντηση. Δεύτερον να διευκρινίσω ότι εδώ όποιος εκφράζει μια αντίθετη ή άσχετη απάντηση δεν τον πετάμε έξω. Το τι έχει παίξει πίσω από τα δημοσιεύματα (με ΠΜ) δεν το γνωρίζει κανείς. Θα σε συμβούλευα φίλε μου να είσαι περισσότερο προσεκτικός στις εκφράσεις και τα ειρωνικά σχόλια γενικότερα. Γεγονός είναι ότι στο φόρουμ γράφουν περισσότερο ή λιγότερο σχετικοί, κανείς δεν γεννήθηκε να τα ξέρει όλα. Εδώ λέμε τις απόψεις μας χωρίς να τις επιβάλουμε σε κανέναν και τις λέμε καθαρά χωρίς "μπηχτές", υπονοούμενα και σαρκασμούς αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί.

Στα παραπάνω δεν εξαιρούνται οι φίλοι της ΝΕΛ που είναι ενίοτε επιθετικοί και όχι σωστοί σε αυτά που αναφέρουν ή/και προσπαθούν να επιβάλλουν.

Για ένα ανεξάρτητο αναγνώστη η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Άρα λοιπόν καουμποϊλίκια και μαγκιές ΤΕΛΟΣ. Κανείς δεν προσφέρει σε καμιά εταιρεία και κανένα πλοίο καλές υπηρεσίες με αυτό το ύφος και την κόντρα. Μηνύματα κάτω από αυτό που θα αναφέρονται στα περασμένα (παραπάνω) θα διαγράφονται χωρίς καμιά προειδοποίηση εκατέρωθεν. Το θέμα το κουράσαμε και το εμπεδώσαμε. Έχει καταντήσει κουραστικό έως ...... Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και ας σεβαστεί αν μη τι άλλο το φόρουμ που μας φιλοξενεί και τα υπόλοιπα μέλη του. Ευχαριστώ

lissos
03-04-2009, 21:06
Υπάρχει θέμα δρομολόγησης του LI55O5 στο Ρέθυμνο? χμ....

KOKAKIS
04-04-2009, 04:03
h wra 5 to prwi kai to lissos mpainei sto limani ths thes/nikhs.......wra anaxwrhshs 7.....parte fwtografikh kai mpougatsa kai pame ston katapelth tou ploiou!!!!!!!:-P:-P:-P

MF2000gr
05-04-2009, 22:20
Ενα ποστ που εκανα για τη μανουβρα του Λισσος στη Χιο που ειναι? Γιατι δεν το βλεπω τοσο ενοχλητικο ηταν?

Leo
05-04-2009, 22:29
Δεν θα ανοίξουμε διάλογο. Το ξεκαθαρίσαμε παρπάνω. Θέλω να πιστεύω ότι γνωρίζεις να διαβάζεις Ελληνικά.

Speedkiller
09-04-2009, 15:57
Γνωρίζει κανείς τι ώρα θα φτάσει περίπου την κυριακή στο λιμάνι της Μυτιλήνης???Λογικά απο Λήμνο δεν θα γυρνάει???

douzoune
09-04-2009, 16:18
Γνωρίζει κανείς τι ώρα θα φτάσει περίπου την κυριακή στο λιμάνι της Μυτιλήνης???Λογικά απο Λήμνο δεν θα γυρνάει???
Φίλε Speed το Σάββατο το απόγευμα φτάνει στην Μυτιλήνη στις 16.30 ερχόμενο από Θεσσαλονίκη,Λήμνο.

Naias II
09-04-2009, 16:20
Την Κυριακή φεύγει από Πειραιά.

Speedkiller
09-04-2009, 16:24
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση παιδια!!!Θα μου χρειαστεί μάλλον...:)

DimitrisT
09-04-2009, 23:15
Καλησπέρα γνωρίζει κανεις πότε φεύγει το Λισσός και για πόσο καιρό?

KOKAKIS
10-04-2009, 03:19
Καλησπέρα γνωρίζει κανεις πότε φεύγει το Λισσός και για πόσο καιρό?

stis 23 tou mhna kai tha antikatastathei apo to prevelis mexri mesa maiou

DimitrisT
10-04-2009, 14:52
stis 23 tou mhna kai tha antikatastathei apo to prevelis mexri mesa maiou

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε Κοκακις:cool:

Akis Dionisis
11-04-2009, 00:42
Χάζευα το AIS πριν από λίγο και είδα ότι είχε εκτιμώμενη Άφιξη το "Λισσός" στις 23:45 και αυτό έφτασε στην Θεσσαλονίκη στις 22:45..
1 ωρα προπορεία..
Μπράβο...;)

Leo
11-04-2009, 05:48
Υποθέτω ότι κάποιο ρολόϊ δεν έιχε μπεί μια ώρα μπρός.... Η διαφορά μιας ώρας δεν είναι κάτι μικρό για να την έχει υπερκαλύψει σε ενα ταξίδι Λήμνος - Θεσσαλονίκη. Είναι ανθρώπινο λάθος καταχώρισης στοιχείων προφανώς!

Akis Dionisis
11-04-2009, 10:58
Δεν θα το έλεγα αυτό.. Το καλοκαίρι ερχόταν σχεδόν από τις 20:30 με 20:45 στο Λιμάνι.. Πάντοτε ποιο νωρίς..:rolleyes:

AegeanIslands
11-04-2009, 12:18
Παραγγελια Υδροβολης (1000bar) για τα βρεχαμενα του ΛΙΣΣΟΣ και μια αναγομωση στα φτερα των ελικων (που σκαβουν κατα καιρους το πυθμενα της Χιου) και 1-2 μιλακια θα τα παρει...λετε?

Νaval22
11-04-2009, 12:21
2 μίλια? σιγά μη γίνει και το superfast lissos

KOKAKIS
11-04-2009, 21:46
Υποθέτω ότι κάποιο ρολόϊ δεν έιχε μπεί μια ώρα μπρός.... Η διαφορά μιας ώρας δεν είναι κάτι μικρό για να την έχει υπερκαλύψει σε ενα ταξίδι Λήμνος - Θεσσαλονίκη. Είναι ανθρώπινο λάθος καταχώρισης στοιχείων προφανώς!

to lissos pregmati eftase nwritera sto limani ths thessalonikhs opws epishs kais to limani ths lhmnou....eksallou den einai h prwth fora!!!!

kapas
12-04-2009, 10:41
στις 23/4 το λισσος σταματαει για την ετησια του...

vinman
13-04-2009, 22:17
Περιμένοντας κοντά στην μπούκα χθές το πρωί

http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=5984

tasos_33
15-04-2009, 22:00
Σημερινη κινηση του λισσος απο χιο για πειραια.Eπιβάτες 473,Φορτηγα 22,Ιχ 50,Δικυκλα 6.

KOKAKIS
16-04-2009, 10:05
Σημερινη κινηση του λισσος απο χιο για πειραια.Eπιβάτες 473,Φορτηγα 22,Ιχ 50,Δικυκλα 6.

ta oikonomhse h anek!!!mono fantarous eixe xthes!!!

Speedkiller
16-04-2009, 10:10
Aυτό είναι γεγονός!!!Ακουγα και τα ευγενικά σχόλια που λέγαν για τις τιμές του πλοίου...:):p

KOKAKIS
16-04-2009, 10:18
gia tis aneseis pou tous prosferei to ploio einia mia xara oi times!!!shmera pantws apo peiraia gia xio anamenetai na einai gemato to karavi

Leo
16-04-2009, 10:19
Φροντίστε να αρχίσουμε πάλι ετσι μου είπε η Ανεκ και είπε η Νελ...

KOKAKIS
16-04-2009, 10:24
Φροντίστε να αρχίσουμε πάλι ετσι μου είπε η Ανεκ και είπε η Νελ...

xaxaxaxa oxi oxi egw paw passo......mhn xalasoume kai to eortastiko klima....mia kai eipa eortastiko klima to lissos tha kanei giortes sthn xio.Megalo Savvato mexri kai thn deytera

Speedkiller
16-04-2009, 10:31
Αφιξη στο λιμάνι της Μυτιληνης...Mr Leo :cool: !!!;)

35818

Naias II
16-04-2009, 12:55
Για να δούμε ένα βιντεάκι (http://www.youtube.com/watch?v=YRc2az_kjvI&feature=related) τα σχόλια δικά σας :p

japan
16-04-2009, 13:01
Για να δούμε ένα βιντεάκι (http://www.youtube.com/watch?v=YRc2az_kjvI&feature=related) τα σχόλια δικά σας :p

Το σχόλιο είναι ότι έπεσε ύπνος και ότι πολλοί σαν και αυτόν κάνουν και κάναν βάρδιες ακόμα και σε επιβατηγά, βλέπε Εξπρές Σαμίνα κ.α.

Leo
16-04-2009, 15:16
Το βιντεάκι δεν είναι νέο, υπάρχει σε προηγούμενες σελίδες. Γιατί πρέπει να το ξαναθυμηθούμε? Όποιος θέλει το βλέπει εκεί.

BULKERMAN
16-04-2009, 15:26
για οποιον ενδιαφερεται σε μηνιαιο περιοδικο για το ψαρεμα εχει αφιερωμα σε CD στο Γαυριο της Ανδρου με συναντηση στον καβο - ντορο SUPERFERRY ΙΙ - LISSOS!!

Naias II
16-04-2009, 16:54
Το βιντεάκι δεν είναι νέο, υπάρχει σε προηγούμενες σελίδες. Γιατί πρέπει να το ξαναθυμηθούμε? Όποιος θέλει το βλέπει εκεί.

Αγαπητέ Leo, δεν το ήξερα ότι είχε ξαναμπεί, 132 σελίδες έχει το θέμα :rolleyes:

Υ.Γ: Μπορεί να διαγραφεί μαζί και με τις απαντήσεις που το αφορούν

AegeanIslands
16-04-2009, 18:43
Kαπως ετσι το φανταζομαι αν τελικα αποφασιστει.....
35842
δεν ειναι καλυτερα ετσι?

kapas
16-04-2009, 19:27
35842
δεν ειναι καλυτερα ετσι?
οντως ειναι καλυτερα:p... αλλα δεν το βλεπω να γινεται...:eek:

dimitris
16-04-2009, 19:32
Και η πραγματικοτητα...:D
35846

Leo
16-04-2009, 21:50
35842
δεν ειναι καλυτερα ετσι?

Αν ήταν και χωρίς κάπνα κούκλα θα ήταν, κούκλα!!
Ξέρω τωρα γιατί την έβαλες εσυ dimitri την τωρίνη γία να μάθει προπαίδια ο rocinante που όλα τα γράμματα αριθμούς τα βλέπει.

mitilinios
18-04-2009, 22:21
Διανυκτέρευση για πρώτη φορά χωρίς να υπάρχει απαγορευτικό για το ΛΙΣΣΟΣ στο λιμάνι της Χίου. :p Δεν πρέπει να ήταν προγραμματισμένο αλλά αφού το λιμάνι της Μυτιλήνης δεν έχει ασφαλείς ελεύθερες θέσεις πρόσδεσης...:cool::cool:

opelmanos
18-04-2009, 22:32
Διανυκτέρευση για πρώτη φορά χωρίς να υπάρχει απαγορευτικό για το ΛΙΣΣΟΣ στο λιμάνι της Χίου. :p Δεν πρέπει να ήταν προγραμματισμένο αλλά αφού το λιμάνι της Μυτιλήνης δεν έχει ασφαλείς ελεύθερες θέσεις πρόσδεσης...:cool::cool:Υπάρχει θέση.ΣΤΗΝ προβλήτα απέναντι απο το BLUE SEA δίπλα στο λιμεναρχείο.Μάλλόν ζήτησε και η ΧΙΟΣ ένα πλοίο να στολισει το λιμάνι της.

mitilinios
19-04-2009, 13:55
Υπάρχει θέση.ΣΤΗΝ προβλήτα απέναντι απο το BLUE SEA δίπλα στο λιμεναρχείο.Μάλλόν ζήτησε και η ΧΙΟΣ ένα πλοίο να στολισει το λιμάνι της.

Δεν διαφωνώ ότι υπάρχει αλλά δεν είναι τόσο ασφαλής για διανυκτέρευση. Εξάλλου το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο του ΛΙΣΣΟΣ είναι τη Δευτέρα το απόγευμα και η πρόσδεση για δύο μέρες σε αυτό το σημείο είναι λίγο επισφαλής.

Πάντως είναι καλή ιδέα να έχει και η Χίος ένα πλοίο τέτοιες μέρες.:cool:;)

opelmanos
21-04-2009, 14:51
Τελίκα ξέρουμε από ποιό πλοίο θα αντικατασταθεί το ΛΙΣΣΟΣ?

tasos_33
21-04-2009, 14:53
Τελίκα ξέρουμε από ποιό πλοίο θα αντικατασταθεί το ΛΙΣΣΟΣ?
Η σελιδα της ανεκ γραφει ΠΡΕΒΕΛΗΣ.http://www.anek.gr/greek/dromol/NE_Aegean.html

AegeanIslands
21-04-2009, 16:43
Aφου το ΠΡΕΒΕΛΗΣ απ οτι φαινεται θα παραμεινει στη θεση του και το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ σκαντζαρει το ΠΗΓΑΣΟΣ για οσο χρειαστει φαινεται πως το μονο διαθεσιμο ειναι το ...... ΚΡΗΤΗ που ειναι δεμενο στο Περαμα.
Ειναι λιγο μακρυ για τη ΧΙΟ και τους περιορισμους του λιμανιου του νησιου βεβαια,επισης μονοτιμονο & τουμπαριστο ομως αν επιστρατευθει ο αρμοδιος "χειριστης" μπορει τελικα να εξυπηρετησει!

tasos_33
21-04-2009, 17:42
Τελικα ο φυλος μου πρακτορας της ΑΝΕΚ στην χιο μου ειπε και αυτος οτι μπενει το ΚΡΗΤΗ 2.Καλος να ορεισει λιπον.;)

opelmanos
21-04-2009, 18:21
Μα είναι απολύτως φυσικό νομίζω. γιατί ο ΠΡΕΒΕΛΗΣ έχει πολύ μικρο γκαράζ τα φορτηγά που έπερνε το ΛΙΣΣΟΣ ποιο θα τα πάρει?

Giovanaut
21-04-2009, 20:19
Το ΛΙΣΣΟΣ ποτε σταματαει????

opelmanos
21-04-2009, 20:31
Κάτι για της 24 διάβασα σε προηγούμενα πόστ.αν άλλαξε κάτι δεν γνωρίζω

vasilis video
21-04-2009, 21:03
23 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΗΤΗ 2 ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

MILTIADIS
21-04-2009, 22:08
το ΠΡΕΒΕΛΗΣ θα αντικαταστησει το ΛΙΣΣΟΣ παιδια!

Leo
21-04-2009, 22:18
23 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΗΤΗ 2 ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω είναι σωστό Miltiadis

MILTIADIS
21-04-2009, 22:29
το openseas παντως για τις 26 του μηνα που εβαλα ενδεικτικα δειχνει ΠΡΕΒΕΛΗΣ και η ΑΝΕΚ το ιδιο!

tasos_33
21-04-2009, 22:52
Πιστευω πος το θεμα το εχουμε κουρασει,σε παραπανο ποστ μου,σημερα ανεφερα οτι ροτισα το πρακτοριο της ΑΝΕΚ στην χιο και μου ειπαι περιμενουμε το ΚΡΗΤΗ 2.Λετε να μην ξερει με πιο πλοιο κοβει εισητηρια.

dimitris
21-04-2009, 22:58
Την Πεμπτη με το καλο ερχεται το Κρητη ΙΙ στη θεση του Λισσος και οπως ακριβως λεει ο φιλος tasos_33 το κουρασαμε...
και μην αρχισει η κουβεντα τωρα πως θα μπει πως θα δεσει... το βαπορι εχει καπετανιο η εταιρεια εχει αρχικαπετανιους αυτοι ξερουν καλυτερα απο εμας εδω που απλως γραφουμε.

johny18
22-04-2009, 08:34
ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΕΒΕΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΡΗΤΗ 2 ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΙΟ ΠΛΟΙΟ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ . ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ .

sylver23
22-04-2009, 12:41
προφανως αναφερεσαι σε απλο πρακτορειο και οχι της ανεκ.
και οπως ειπαν και πιο πανω φευγεις με το κρητη.....

MYTILENE
22-04-2009, 14:56
Ας προσπαθήσω ΚΑΙ εγώ να κλείσω το θέμα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γιατί μάλλον κάποιοι ΔΕΝ λένε να καταλάβουν.Το OPENSEAS μέχρι και χθές έκανε το εξής κουλό:Ζητούσες δρομολόγιο,σου έδειχνε ΠΡΕΒΕΛΗΣ μέχρι και την έκδοση του εισιτηρίου όπου έβλεπες επάνω στο εισιτήριο όνομα πλοίου: ΚΡΗΤΗ ΙΙ.Ελπίζω να έγινα κατανοητός......!!!!
ΥΓ:ΑΑΑΑΑ μη ξεχάσω,κάντε μου μια χάρη και πείτε του κυρίου να ''κατέβει'' λίγο από το καλάμι και να μη το παίζει τσαμπουκάς στο λιμάνι.....;);)

sylver23
22-04-2009, 15:02
για ποιον λες?

nkr
23-04-2009, 08:52
Σημερα γινεται η αλλαγη μεταξυ ΛΙΣΣΟΣ και ΚΡΗΤΗ ΙΙ.

Ergis
23-04-2009, 09:40
θα εχει ενδιαφερον να δουμε την μανουβρα του στην χιο-μυτηληνη:confused:

theofilos-ship
23-04-2009, 11:12
Κατι ασχετο με αυτα.Αν δειτε στο Google earth και κανετε zoom στο λιμανι του πειραια στον Αγ.διονυση ειναι αραγμενο το λισσος.Την ιδια στιγμη βρισκεται παλι το λισσος στο περαμα! Πως γινεται αυτο:confused: :confused::confused:

f/b kefalonia
23-04-2009, 11:15
απλα φιλε μου ειναι δυο διαφορετικες φωτο!!και προφανως οχι τις ιδιας χρονικης στιγμης!!!!;)

theofilos-ship
23-04-2009, 11:20
Το ποιο λογικο.Καλοταξιδο το κρητη 2 στα νερα του Β.Α αιγαιου.Οσο για τον ογκο του πλοιου κατι ξερουν για να το κανουνε.Αλλιως αδεια δεν δινει το υπουργειο.τα αυτονοητα παιδια..:rolleyes:

theofilos-ship
23-04-2009, 11:51
Το λισσος την εκανε για περαμα.

vasilis video
23-04-2009, 12:23
ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΗΤΗ ΙΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Giovanaut
23-04-2009, 12:53
Ξερουμε για ποσο θα το αντικαθιστα....???

vasilis video
23-04-2009, 13:00
ΕΩΣ 10 ΜΑΙΟΥ

agnostos
23-04-2009, 13:42
Παιδια οποιος εχει την δυνατοτητα να μας στειλει καμια φωτο απο δεξαμενισμο, να δουμε και λιγο γαστρα απο αυτο το πλοιο :rolleyes:

Speedkiller
23-04-2009, 13:44
Που θα ανέβει δεξαμενή???

dimitris
23-04-2009, 14:55
Το πιθανοτερο Ελευσινα!

Speedkiller
24-04-2009, 12:08
To Lissos ανοιχτά της Λέσβου με φόντο Τουρκία και τον μουντό καιρό...Αφιερωμένη στον Kapas!!!

36585

nkr
24-04-2009, 12:09
Φανταστικη φωτογραφια φιλε με τον ΛΙΣΣΟΣ.

kapas
24-04-2009, 12:31
λοιπον ο βαπορας βρισκεται στο περαμα διπλα στο λατω και φωταγωγημενος.... η φωτο ειναι ψιλοαθλια αλλα την ανεβαζω(ηταν η καλυτερη απο τις 3 που εβγαλα!!!)... θα φωναζει ο sylver αλλα τι να κανουμε, δεν εχω τριποδο;) μαθαινω ακομα... επισης ειχε και λιγο κινηση σε εκεινο το σημειο(παραδοξως για εκεινη την ωρα) γι'αυτο ημουν και λιγο βιαστικος και την εβγαλα μεσα απο το αυτοκινητο...:p

Νaval22
24-04-2009, 13:54
speedkiller βλέπω ανακαλύψαμε τα εφταλιώτικα λημέρια;)

Speedkiller
24-04-2009, 14:21
Κοντά είσαι...:)

theofilos-ship
24-04-2009, 14:36
Καπου στο μολυβο τριγυριζει αυτος..:cool:

KOKAKIS
24-04-2009, 18:24
thn deytera to lissos paei eleysina....

kapas
24-04-2009, 21:14
To Lissos ανοιχτά της Λέσβου με φόντο Τουρκία και τον μουντό καιρό...Αφιερωμένη στον Kapas!!!

36585
speed να'σαι καλα!!:p

Giovanaut
25-04-2009, 18:49
thn deytera to lissos paei eleysina....
αντε με το καλο...!!!

M.D.I
28-04-2009, 06:03
35842
δεν ειναι καλυτερα ετσι?
Με βρισκεις απολυτα συμφωνο.Παιρνει αλλη χαρη το βαπορι.

sea_serenade
28-04-2009, 09:51
Συμφωνώ με τον AegeanIslands, πολύ καλύτερο είναι έτσι το παπόρο. Για να δούμε......

M.D.I
30-04-2009, 16:40
Συμφωνώ με τον AegeanIslands, πολύ καλύτερο είναι έτσι το παπόρο. Για να δούμε......
ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ.

Speedkiller
03-05-2009, 21:27
XΡONIA ΠΟΛΛΑ kapas με δώρο την πλώρη του βαποριού του!!!:D

37731

kapas
03-05-2009, 21:39

37731
speed εισαι φοβερος:p και σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!;)

Giovanaut
03-05-2009, 21:59

37731

Εν πλω ο επιβατης εχει προσβαση εκει...???

kapas
03-05-2009, 22:04
Εν πλω ο επιβατης εχει προσβαση εκει...???
βεβαιως... και για μενα ειναι το καλυτερο σημειο του βαποριου:p

agira
03-05-2009, 22:09

37731

Πήγες στην Μυτιλήνη με το Λισσός;

Speedkiller
03-05-2009, 22:09
Βασικα ήταν κλειστα και απαγορευόταν...Κίνδυνος Υψηλής τάσης κλπ...Ωστόσο δεν μπόρεσα να αντισταθώ...:D

kapas
03-05-2009, 22:14
Βασικα ήταν κλειστα και απαγορευόταν...Κίνδυνος Υψηλής τάσης κλπ...Ωστόσο δεν μπόρεσα να αντισταθώ...:D
ειδες τι γινεται οταν εχεις να μπεις στο αγαπημενο σου βαπορι τοσα χρονια επειδη παει σε αλλο νησι??:p:p τοτε ηταν....

Παναγιώτης
03-05-2009, 22:49
Μην το ξανακάνεις όμως όπως είδαμε analytik;a εδώ στην κόντρα γέφυρα είσαι πολύ κοντά στις δέσμες των ραντάρ οπότε σε κάτι σα; σε φούρνο μικροκυμάτων...

kapas
03-05-2009, 22:53
Μην το ξανακάνεις όμως όπως είδαμε analytik;a εδώ στην κόντρα γέφυρα είσαι πολύ κοντά στις δέσμες των ραντάρ οπότε σε κάτι σα; σε φούρνο μικροκυμάτων...
γιατι εχω την εντυπωση οτι το σημειο αυτο ειναι πανω απο την γεφυρα
σε ενα μικρο 'μπαλκονακι' που εχει, και οχι στην πρυμνη? διορθωστε με..

Speedkiller
03-05-2009, 23:08

Εχεις δίκιο Παναγιώτη κ εγώ το σκεφτηκα κ γι αυτο δεν εμεινα πανω απο 5 λεπτα...Ωστόσο σε μια παλαιότερη φώτο που έχω έχουν αφήσει κόσμο κ έχει ανέβει!Μιλαμε για το μπαλκονακι ακριβώς πανω από τη γέφυρα!

37746

orisibios
03-05-2009, 23:24
Εχεις δίκιο Παναγιώτη κ εγώ το σκεφτηκα κ γι αυτο δεν εμεινα πανω απο 5 λεπτα...Ωστόσο σε μια παλαιότερη φώτο που έχω έχουν αφήσει κόσμο κ έχει ανέβει!Μιλαμε για το μπαλκονακι ακριβώς πανω από τη γέφυρα!

37746

Συμφωνω.Ενα καλοκαιρι θυμαμαι ολος ο κοσμος εκει πανω ηταν.Δεν εχω δει καλυτερη θεα!!

Παναγιώτης
03-05-2009, 23:40
Ενδεχομένως να μπήκαν και άλλες συσκευές ή ισχυρότερο ραντάρ και να απαογορεύτηκε η είσοδος. Για να απαγορεύεται η είδοδος υπάρχει λόγος και μτο πιθανότερο είναι οι εκπομπές του ραντάρ.

agnostos
04-05-2009, 00:08
Πάντως και εγω θυμαμαι οτι παλαιοτερα ηταν ανοικτο στο κοινο... Και τελευταια φορα που ειχα τα3ιδεψει (πριν 2 χρονια) ηταν κλειστη η καγκελοπορτα,αλλα δεν υπηρχε απαγορευση εισοδου απο οσο 8υμαμαι,ετσι και εγω πηδη3α τα καγκελα και μπηκα:mrgreen:... Και δεν ειχε κανενα ειδους ρανταρ πανω,μονο κατι προβολεις καλυμενους,ετσι υπε8εσα οτι το εχουν κλεισει ασκοπα(οπως και το πλωριο μπαλκονι κατω απο την γεφυρα):???:

Giovanaut
04-05-2009, 00:27
Πάντως και εγω θυμαμαι οτι παλαιοτερα ηταν ανοικτο στο κοινο... Και τελευταια φορα που ειχα τα3ιδεψει (πριν 2 χρονια) ηταν κλειστη η καγκελοπορτα,αλλα δεν υπηρχε απαγορευση εισοδου απο οσο 8υμαμαι,ετσι και εγω πηδη3α τα καγκελα και μπηκα:mrgreen:... Και δεν ειχε κανενα ειδους ρανταρ πανω,μονο κατι προβολεις καλυμενους,ετσι υπε8εσα οτι το εχουν κλεισει ασκοπα(οπως και το πλωριο μπαλκονι κατω απο την γεφυρα):???:

Στο καταστρωμα κατω απ την γεφυρα δεν επιτρεπεται η προσβαση εν πλω...??
Εγω ειχα βγει οταν επισκεφθηκα το βαπορι περσυ στη Λημνο...

agnostos
04-05-2009, 00:39
Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι,πάντως τότε ήταν κλειστή η πόρτα και έλεγε οτι επιτρέπεται η είσοδος μόνο στο πλήρωμα...

Giovanaut
04-05-2009, 00:46
Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι,πάντως τότε ήταν κλειστή η πόρτα και έλεγε οτι επιτρέπεται η είσοδος μόνο στο πλήρωμα...

Ευχαριστω φιλε.... και ρωταω γιατι στο τελος του μηνα μαλλον θα κανω ενα ταξιδακι στη Λημνο...
Βολευει να κατεβω με ΛΙΣΣΟΣ και να γυρισω με ΘΕΟΦΙΛΟΣ...
Ανυπομονω και για τα δυο....

kardamyla_hios
04-05-2009, 22:02
Παιδιά καλησπέρα !

Στη φωτογραφία του Speedkiller φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει δώσει ένα κάβο πλώρα αριστερά σαν να ρυμουλκείται.
Μπορεί ο φίλος Speedkiller που έχει βγάλει τη φωτογραφία να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες ;

Ε . Μ . Ψ .

Speedkiller
05-05-2009, 13:12
H φωτογραφία είναι τραβηγμένη στον Πειραιά τις εποχές που το Πλοιο πήγαινε Χανια!Εδώ μπαίνει καθυστερημένα (ώρα 9.24 πμ) στον Πειραιά συνοδεία ρυμουλκών!Νομίζω λόγω μηχανικής βλάβης ρυμουλκά το βοήθησαν να δέσει!Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο φίλε!

agnostos
07-05-2009, 14:51
35842
δεν ειναι καλυτερα ετσι?

Κατι ξέρεις εσύ...:p

kapas
07-05-2009, 18:03
επεσε το πλοιο απο την δεξαμενη... φρεσκο φρεσκο πλεον και ανανεωμενο σε πολλα σημεια!!!:p θα ηθελα να σας πω επεισης οτι θα πρεπει να ξεχασουμε την γραμματοσειρα L15505, στην θεση του πλεον βρισκεται ενα ωραιοτατο LISSOS με ολοστρογγυλα γραμματα! τα καταστροματα ειναι βαμενα ανοιχτο πρασσινο και μπορω να πω οτι του τεριαζει!:p ανυπομονω να το δω και απο ακομα πιο κοντα!;)

Νaval22
07-05-2009, 19:10
επιτέλους γιατί αυτό το Λ15505 δεν παλευόταν πιά;) ούτε πλοίο του πολεμικού ναυτικού να ήταν

pontios thessaloniki
07-05-2009, 19:21
αντε να δουμε και καμια φωτο του βαπορα με την νεα γραμματοσειρα να γουσταρουμε;)LISSOS FANS SALONICA:D

Vortigern
07-05-2009, 21:52
αντε να δουμε και καμια φωτο του βαπορα με την νεα γραμματοσειρα να γουσταρουμε;)LISSOS FANS SALONICA:D

Ναι εσυ θα βαρεθης να πηγαινεις να το βλεπεις στην Σαλονικα.Ειδα και με το Ιεραπετρα σταυρο του εχω κανει να παει να βγαλει καμια φωτο και ακομα να παει....καλα καλα:p

Giovanaut
08-05-2009, 18:44
επεσε το πλοιο απο την δεξαμενη... φρεσκο φρεσκο πλεον και ανανεωμενο σε πολλα σημεια!!!:p θα ηθελα να σας πω επεισης οτι θα πρεπει να ξεχασουμε την γραμματοσειρα L15505, στην θεση του πλεον βρισκεται ενα ωραιοτατο LISSOS με ολοστρογγυλα γραμματα! τα καταστροματα ειναι βαμενα ανοιχτο πρασσινο και μπορω να πω οτι του τεριαζει!:p ανυπομονω να το δω και απο ακομα πιο κοντα!;)

Δηλαδη υπηρξε γενικοτερο ρετουσαρισμα.....????

Το ΑΝΕΚ LINES στις μπαντες εμεινε ως ειχε...???

kapas
08-05-2009, 18:50
Δηλαδη υπηρξε γενικοτερο ρετουσαρισμα.....????

Το ΑΝΕΚ LINES στις μπαντες εμεινε ως ειχε...???
νομιζω οτι μεγαλωσε...:rolleyes:

Giovanaut
08-05-2009, 19:27
Ρε παιδια ξερουμε γιατι ολα τα βαπορια δεν εχουν την ιδια εταιρικη εμφανιση....???

βλεπε ΠΡΕΒΕΛΗΣ-ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ndimitr93
08-05-2009, 22:26
νομιζω οτι μεγαλωσε...:rolleyes:
Τα γράμματα γιατί το σινιάλο πόσο ακόμα να μεγαλώσει!!:mrgreen::mrgreen: Για αυτό και το μίκρυνα σε αυτόν (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=202353&postcount=668) τον ελαιοχρωματισμό!!!;)

giorgosss
08-05-2009, 22:40
Παιδιά για αλλαγές ακούμε, φωτό δεν βλέπουμε...:p:mrgreen:

dimitris
09-05-2009, 17:22
Ετοιμο λοιπον...
38434

ndimitr93
09-05-2009, 17:34
Ετοιμο λοιπον...
38434
Βλέπω τα παράπονά μας εισακούστηκαν.....βέβαια μου φαίνεται λίγο παράξενο τώρα, αλλά θα το συνηθίσω!!!:p:p:mrgreen:

nkr
09-05-2009, 17:40
Πολυ ωραιος εγινε ο Ιαπωνας ευχαριστουμε για την ανταποκριση φιλε μου.:D:o

kapas
09-05-2009, 17:48
Ετοιμο λοιπον...
38434
μα δεν ειναι κουκλι????:p

ndimitr93
09-05-2009, 17:53
μα δεν ειναι κουκλι????:p
Νομίζω ότι το μπλε δεν ταιριάζει εκεί αλλά να το δούμε πρώτα από το πλάι και κρίνοντας:mrgreen:..................

prutanis
09-05-2009, 17:54
Εμενα παντως μου αρεσει πιστευω πως ομορφυνε πολυ!

nkr
09-05-2009, 17:54
Οχι απλως κουκλι θεικο εχει γινει.:D:p;):mrgreen:

Dimitrisvolos
09-05-2009, 18:02
Ωντος εχει αλλαξει πολυ .Πολύ όμορφο!!! Και το μπλε το ομορφαίνει πολυ ,το κανει να φινεται πιο νεο !!!..........

Speedkiller
09-05-2009, 18:22
Dimitri με πρόλαβες...:DΠροσωπικά πιο άκυρη επέμβαση στο χρώμα δεν μπορούσαν να κάνουν...Μπλε???Δεν του πάει καδόλου!!!Κ όχι τίποτα,χαμηλά είναι κεραμιδί κ έχει μια φαρδιά πλατιά λουρίδα μπλε απο πάνω...Καλύτερα σκέτο κεραμιδί!!!Αφού δεν του βάλαν αυτο το πρασινομπλε που βάζουν στα καταστρώματα πάλι καλα...:p

kapas
09-05-2009, 18:25
οντως ειναι λιγο ακυρο το μπλε... μαλλον αν ηταν ασπρο θα ηταν ωραιο οπως ηταν στις αρχες του...

nkr
09-05-2009, 18:29
Πιστευω οτι το χρωμα του ταιριαζει.Εαν ομως ειναι και λαθος στο ματι γενικα ειναι μια χαρα.

Speedkiller
09-05-2009, 18:33
Να και μια πισινή...Kαι μια ακόμα μια κακιούλα μου,:mrgreen: τη γραμματοσειρά μπροστά στα πλεύρα την άλλαξαν κ μπράβο τους έγινε καλή!Πάνω απ τον καταπέλτη???Πάλι L15505???:p

38474

jumpman
09-05-2009, 18:45
Νομίζω ότι άσπρο θα ήταν πιο όμορφο. Όντως το LI55O5 πάνω από τον καταπέλτη δε μπορούσαν να το αλλάξουν;

giorgosss
09-05-2009, 19:01
Θα συμφωνήσω με τον jumpman, αν και το μπλε δεν του πάει και άσχημα..
Είναι μια ευχάριστη αλλαγή η οποία δίνει στο πλοίο εναν άερα ανανέωσης

kapas
09-05-2009, 19:02
Να και μια πισινή...Kαι μια ακόμα μια κακιούλα μου,:mrgreen: τη γραμματοσειρά μπροστά στα πλεύρα την άλλαξαν κ μπράβο τους έγινε καλή!Πάνω απ τον καταπέλτη???Πάλι L15505???:p

38474

Νομίζω ότι άσπρο θα ήταν πιο όμορφο. Όντως το LI55O5 πάνω από τον καταπέλτη δε μπορούσαν να το αλλάξουν;

ενταξει παιδια!! ειπαμε αλλαγες, αλλα προς το παρον νομιζω ειναι αρκετα ολα αυτα... τωρα δεν ξερω αν ειναι στο προγραμμα και αυτο.... αλλα πιστευω οτι ειναι καπως...δευτερευον:cool: (καποιου του δινανε ενα γαιδαρο και αυτος τον κοιταζε στα δοντια!!!)

Speedkiller
09-05-2009, 21:52
ενταξει παιδια!! ειπαμε αλλαγες, αλλα προς το παρον νομιζω ειναι αρκετα ολα αυτα... τωρα δεν ξερω αν ειναι στο προγραμμα και αυτο.... αλλα πιστευω οτι ειναι καπως...δευτερευον:cool: (καποιου του δινανε ενα γαιδαρο και αυτος τον κοιταζε στα δοντια!!!)

Έχεις δίκιο!:-DΑπλά το είδα κ μου έκανε εντύπωση!Εξάλλου το είπα απ την αρχή πως δεν ήταν σχόλιο σοβαρό...;)

DriFterPanos
09-05-2009, 21:59
(καποιου του δινανε ενα γαιδαρο και αυτος τον κοιταζε στα δοντια!!!)
Και έλεγα… με τι μοιάζει αυτό το πλοίο….. :p

lissos
09-05-2009, 22:09
To Λισσός ΖΕΙ!!!!

Αν και θεωρώ τις γραμματοσειρές λιγάκι μικρές για τον όγκο του βαπόραρου.

ΓιαννηςΤ
09-05-2009, 22:11
μια χαρα εγινε
μολις το δουμε απο κοντα θα βγαλουμε τα τελικα συμπερασματα

Vortigern
10-05-2009, 01:54
Μονο στο Λισσος βαψανε τη γαστα μπλε?η θα γινει και στα υπολοιπα?

Giovanaut
10-05-2009, 02:19
Ρε παιδια και μενα αυτη ειναι η απορια μου....
Οι αλλαγες εγιναν.....

Αλλα ασχετα απο το αν ειναι ομορφες η οχι....
Για ποιο λογο εγιναν....

Προκειται για νεα εταιρικη εμφανιση....???
Γιατι μονο στο ΛΙΣΣΟΣ...???

Γιατι ΠΡΕΒΕΛΗΣ-ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, διαφερουν και οχι ολα το ιδιο...??

Γνωριζει κανεις κατι...???

ndimitr93
10-05-2009, 11:30
To Λισσός ΖΕΙ!!!!
Αν και θεωρώ τις γραμματοσειρές λιγάκι μικρές για τον όγκο του βαπόραρου.
Πριν ήταν πολύ μεγάλες!!! Και τώρα φυσικά μας φαίνονται μικρές;)

Ρε παιδια και μενα αυτη ειναι η απορια μου....
Οι αλλαγες εγιναν.....

Αλλα ασχετα απο το αν ειναι ομορφες η οχι....
Για ποιο λογο εγιναν....

Προκειται για νεα εταιρικη εμφανιση....???
Γιατι μονο στο ΛΙΣΣΟΣ...???

Γιατι ΠΡΕΒΕΛΗΣ-ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, διαφερουν και οχι ολα το ιδιο...??

Γνωριζει κανεις κατι...???
Αυτό έλειπε να δούμε τα υπόλοιπα πλοία με μπλε απο κάτω!!!!

Romilda
10-05-2009, 20:34
καλησπερα σας!μεγαλη εντυπωση μου εκανε που μετα απο χρονια αλλαξαν την γραμματοσειρα στο Λισσος αλλα και τα χρωματα στα υφαλα!!επιτελους δεν θα θυμιζει πια υποβρυχιο!!!:)
ανεβαζω καποιες σημερινες φωτο τραβηγμενες απο την γεφυρα του Ελ.Βενιζελος.

opelmanos
10-05-2009, 20:38
καλησπερα σας!μεγαλη εντυπωση μου εκανε που μετα απο χρονια αλλαξαν την γραμματοσειρα στο Λισσος αλλα και τα χρωματα στα υφαλα!!επιτελους δεν θα θυμιζει πια υποβρυχιο!!!:)
ανεβαζω καποιες σημερινες φωτο τραβηγμενες απο την γεφυρα του Ελ.Βενιζελος.Που είσαι κρυμένη εσύ τόσο καιρό?:pΠολύ ωραίες φωτό άντε να το δω αυριο στο νησί

kapas
10-05-2009, 20:39
αν δεν το καταλαβατε προχωρισε και πιο "πρυμα" το ονομα του απο την δεξια μερια στην πρυμνη...:p και κατι που δεν ειχα δει και ειδα τωρα ειναι οτι εφυγε η σημαια τις Ε.Ε. απο τις μπαντες...

agnostos
10-05-2009, 20:58
αν δεν το καταλαβατε προχωρισε και πιο "πρυμα" το ονομα του απο την δεξια μερια στην πρυμνη...:p και κατι που δεν ειχα δει και ειδα τωρα ειναι οτι εφυγε η σημαια τις Ε.Ε. απο τις μπαντες...

Και εγω αυτο θα ελεγα (για την σημαια της Ε.Ε.) Εχω την εντυπωση πως εχει σχεση με τον Ελληνικο Νηογνωμονα... αλλα δεν ειμαι και σιγουρος...:mrgreen:

kapas
10-05-2009, 21:00
ειναι ενα ακομα σημαδι της "ελυροποιησης" του βαπορα..

Νaval22
10-05-2009, 21:26
ωραίο έγινε το βαπόρι ακόμα και εγώ που δεν τρελένομαι με τη πάρτυ του για πολλούς λόγους,ωφείλω να το παραδεχτώ,βέβαια η γραμματοσειρά στη πλώρη νομίζω πως έπρεπε να μεγαλύτερη,καθώς και λίγο πιο σκούρο μπλε.

MILTIADIS
10-05-2009, 22:29
ενα καλο λιφτινγκ το χρειαζοταν..;)τωρα που οπου να ναι...ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΖΕΙ:mrgreen::mrgreen:χαχαχα

opelmanos
11-05-2009, 08:34
Πριν λίγο στο λιμάνι της ΜΥΤΗΛΗΝΗΣ.Σόρρυ για την ποιότητα πρέπει να αλλάξω ψηφιακή

38715

38716

38717

38718

38719

Romilda
11-05-2009, 08:36
Καλη σας μερα!
Πριν 2-3 χρονια ειχα ανεβει και εγω (για να βλεπω το Aegean Pearl που ηταν πισω μας!!)και ηταν εκπληκτικα!!!Δυστυχως ομως η ψηφιακη μου ξεμεινε απο μπαταρια γρηγορα και δεν προλαβα να βγαλω σχεδον καθολου φωτο :(!

Speedkiller
11-05-2009, 08:44
Καλη σας μερα!
Πριν 2-3 χρονια ειχα ανεβει και εγω (για να βλεπω το Aegean Pearl που ηταν πισω μας!!)και ηταν εκπληκτικα!!!Δυστυχως ομως η ψηφιακη μου ξεμεινε απο μπαταρια γρηγορα και δεν προλαβα να βγαλω σχεδον καθολου φωτο :(!

Πες οτι βαριοσουν καλύτερα...:p

Leo
11-05-2009, 09:12
Πριν λίγο στο λιμάνι της ΜΥΤΗΛΗΝΗΣ.Σόρρυ για την ποιότητα πρέπει να αλλάξω ψηφιακή..............

Η ποιότητα είναι μια χαρά κι ευχαριστούμε για το ρεπορτάζ. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά το καράβι και δείχνει ανανεωμένο και ομορφότερο απο πριν. Καλά ταξίδια να έχει.

scoufgian
11-05-2009, 09:26
φιλε opelmanos ευχαριστουμε παρα πολυ.η ποιοτητα ειναι μια χαρα

theofilos-ship
11-05-2009, 11:22
Ομορφη η ανανεωση του.του παει ποιο πολυ.:mrgreen:

marsant
11-05-2009, 14:20
Eμενα παντως ρε παιδια δεν μου αρεσει ετσι.Το κεραμιδι χρωμα που εχει σε ολα τα βαπορια της Ανεκ του πηγαινε καλυτερα.

Speedkiller
11-05-2009, 14:32
Προτιμούσα το ασπρο που είχε ειπωθεί πως μπορεί να βάζαν!Αλλα αυτό το παχύ μπλε σε συνδυασμό με το κεραμιδί δεν μου κάθεται καλα...Ας το κάναν κατι σε μονόχρωμο έστω...

BEN BRUCE
11-05-2009, 14:34
Aλλαξε και η εμπρος γραμματοσειρα βλεπω.Το βαψιμο ειναι καλυτερο απο πριν, κατα τη γνωμη μου, αλλα με τιποτα δεν πιανει το αρχικο βαψιμο, ολολευκο, του 1989 που ηταν ονειρο

minoan7
11-05-2009, 18:28
Προτιμούσα το ασπρο που είχε ειπωθεί πως μπορεί να βάζαν!Αλλα αυτό το παχύ μπλε σε συνδυασμό με το κεραμιδί δεν μου κάθεται καλα...Ας το κάναν κατι σε μονόχρωμο έστω...

Συμφωνώ απόλυτα
Μήπως το μπλε το είχαν περίσσευμα από τα καταστρώματα που άλλαξαν χρώμα και είπαν να το αξιοποιήσουν?

giorgos....
11-05-2009, 18:52
απλά τα σπάει έτσι όπως έγεινε..
το Άγιος Γεώργιος που έχει ακριβώς το ίδιο βάψιμο γιατί δεν μας φαίνεται άσχημο?
Βαμένο κόκκινο κεραμιδί και απο πάνω μια γραμμή σε χρώμα μπλέ.. ακριβώς το ίδιο.
Οπτικά πάντα, το μπλέ χρώμα βοηθάει στο να δένει το καράβι με τη θάλασσα.. για το μάτι είναι πιο κοντά με το χρώμα της θάλασσας.. φαίνεται σαν συνέχεια της και όχι σαν κάτι ξένο. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση δίνει.

38773

Speedkiller
11-05-2009, 18:58
απλά τα σπάει έτσι όπως έγεινε..
το Άγιος Γεώργιος που έχει ακριβώς το ίδιο βάψιμο γιατί δεν μας φαίνεται άσχημο?
38773
Δεν ταιριάζουν σε όλα τα πλοία οι ίδιοι χρωματισμοί νομίζω!;)Για σκέψου λ.χ.Λισσός με βάψιμο superfast?Μου μπήκε ιδέα τώρα...Παω να μπογιατίσω...:mrgreen:
Κ κάτι ακόμα...Προς θεού δε θα μαλώσουμε για το βάψιμο του Λισσός!Ο καθένας έχει τα γούστα του!

theofilos-ship
12-05-2009, 01:33
Δεν ταιριάζουν σε όλα τα πλοία οι ίδιοι χρωματισμοί νομίζω!;)Για σκέψου λ.χ.Λισσός με βάψιμο superfast?Μου μπήκε ιδέα τώρα...Παω να μπογιατίσω...:mrgreen:
Κ κάτι ακόμα...Προς θεού δε θα μαλώσουμε για το βάψιμο του Λισσός!Ο καθένας έχει τα γούστα του!Στα παλια βαπορια νομιζω οτι το λευκο ητανε οτι ποιο ομορφο.Οπως και το δαπεδο βαμμενο πρασινο σκουρο και οχι γαλαζιο.Στα νεοτευκτα τους παει πολυ,γιατι εχουνε και μια αλλη γραμμη.Γνωμη μου

Speedkiller
12-05-2009, 12:29
Nα πως θα πρεπε να το βάψουν...:mrgreen:

DimitrisT
12-05-2009, 12:32
Δεν είναι και άσχημο με τα κόκκινα ;)

+επιβάτης
12-05-2009, 12:44
Δεν είναι και άσχημο με τα κόκκινα ;)
Παρακαλώ λίγο σεβασμό σε ένα πλοίο με ιστορία. Τι σχέση έχει αυτό το πλοίο με τους χθεσινούς στη θάλασσα;

konigi
12-05-2009, 12:50
Oι χθεσινοι όπως λες,ειναι πιο μάγκες απο τους παλιούς αμα σε ρωτήσει και κανείς!!!Αλλίως δεν θα τους έκαναν ανω κάτω!!!

DimitrisT
12-05-2009, 12:55
Παρακαλώ λίγο σεβασμό σε ένα πλοίο με ιστορία. Τι σχέση έχει αυτό το πλοίο με τους χθεσινούς στη θάλασσα;

Φίλε μου σεβαστή η διαφορετική άποψη που έχεις αλλά το ότι είπα οτι είναι ωραίο με τα κόκκινα δεν σημαίνει οτι δεν σέβομαι το πλοίο και την ανεκ,εξάλου μιλάμε για ένα εντελώς υποθετικό σενάριο και εκτός αυτού η σουπερφαστ δεν είναι καμια εταιρία της πλάκας το αντίθετο μάλιστα.

ndimitr93
12-05-2009, 12:55

Oι χθεσινοι όπως λες,ειναι πιο μάγκες απο τους παλιούς αμα σε ρωτήσει και κανείς!!!Αλλίως δεν θα τους έκαναν ανω κάτω!!!

Σας παρακαλώ να μην συνεχιστεί αυτό.....ο Speed έκανε έναν ελαιοχρωματισμό, όπως πολλοί κάνουμε σε πλοία που δεν έχουν καμία σχέση με την παρούσα πλοιοκτησία, αλλά δεν μιλάμε έτσι.....Κάνουμε τους ελαιοχρωματισμούς για να περνάει η ώρα και να διασκεδάζουμε(όσοι μπορούμε, γιατί με τέτοια ναυπηγεία!!:mrgreen::mrgreen:)

+επιβάτης
12-05-2009, 12:58
Μάγκες θάναι όταν τα κονομήσουν, πραγμα που αποκλείω γιατι την ντουλαπα ουδείς την αγαπησε.

Leo
12-05-2009, 13:36
Όταν δεν έχουμε κάτι να πούμε καλό είναι να σιωπούμε. Με το να πετάξουμε ένα καρφί δεν δείχνουμε την εξυπνάδα μας. Άρα λοιπόν προς τι οι μπιχτές? Χαλαρώστε και δείτε με διαφορετικό μάτι τις απόψεις άλλων μελών.

nikosnasia
12-05-2009, 20:52
Μπορεί να μου δώσει κανείς μια εξήγηση γιατί το ΛΙΣΣΟΣ από Πειραιά προς Χίο - Μυτιλήνη πάει ανάμεσα από Ανδρο Τήνο και στην επιστροφή από Μυτιλήνη προς Χίο Πειραιά πάει (συνήθως) από Κάβο Ντόρο ;

Leo
12-05-2009, 22:11
Είναι θέμα επιλογής από τον καπετάνιο για διάφορους λόγους, όπως καιρικών συνθηκών και ανταπόκρισης του πλοίου σε καλό και άσχημο καιρό, η επιρροή τυχόν ρευμάτων στον πλου, η κίνηση άλλων πλοίων στην περιοχή κλπ. Πάντως η διαφορά στη απόσταση είναι αμελητέα και δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για την επιλογή μεταξύ των δύο διαδρομών.

theofilos-ship
13-05-2009, 01:39
Είναι θέμα επιλογής από τον καπετάνιο για διάφορους λόγους, όπως καιρικών συνθηκών και ανταπόκρισης του πλοίου σε καλό και άσχημο καιρό, η επιρροή τυχόν ρευμάτων στον πλου, η κίνηση άλλων πλοίων στην περιοχή κλπ. Πάντως η διαφορά στη απόσταση είναι αμελητέα και δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για την επιλογή μεταξύ των δύο διαδρομών.Σωστος ο φιλος μας leo..:rolleyes:

Leo
20-05-2009, 20:35
Στάθη ευχαριστώ για την αφιέρωση σε άλλο θέμα.
Θα ήθελα να σου αφιερώσω την πρώτη φωτογραφία του αγαπημένου σου πλοίου, που τράβηξα εγώ, με τα νέα του χρώματα στην γνωστή του θέση, στον Πειραιά.

40151

Nikos_V
20-05-2009, 20:47
Εν πλω με την καινουργια φορεσια.....

40157

agira
21-05-2009, 13:09
Ευχαριστούμε τον Naias II http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=4680που μηράστηκε μαζί μς αυτήν την φώτο.

pontios thessaloniki
21-05-2009, 22:27
Στάθη ευχαριστώ για την αφιέρωση σε άλλο θέμα.
Θα ήθελα να σου αφιερώσω την πρώτη φωτογραφία του αγαπημένου σου πλοίου, που τράβηξα εγώ, με τα νέα του χρώματα στην γνωστή του θέση, στον Πειραιά.

40151
χιλια ευχαριστω leo, να εισαι καλα:DLISSOS FANS SALONICA;)

vasilis video
26-05-2009, 08:48
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟ! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ Α.Ι.Ζ.Ο.Λ.?

DimitrisT
30-05-2009, 20:57
Σημερινές φωτο του Λισσός από την Χίο.Θα έβγαζα κι άλλες αλλά με πρόδοσε η μπαταρία :( :mad:

diagoras
31-05-2009, 17:07
κ αυτες αρκετες ειναι κ μαλιστα πολυ καλες,μπορει να μου απαντησει καποιος αν ειναι καπετανιος στο ΛΙΣΣΟΣ ο cpt Διαμαντης Παπαγεωργιου?

vinman
31-05-2009, 17:56
Σήμερα το πρωί πάνω απο το Απόλλων Ελλάς!

41784

41786

41788

konigi
31-05-2009, 18:15
Πολύ όμορφες φώτο φίλε VINMAN!!! Αν σου πω πως μου έλειψε λιγάκι εδω στην Σούδα θα το πιστέψεις?Στείλτε το μια βόλτα βρε παιδια να το δω πως το κάνανε και να το καμαρώσω...και αν θέλετε πάρτε για λίγο και τον Έλυρο ως αντάλλαγμα...:rolleyes::rolleyes:

diagoras
31-05-2009, 18:23
καλυτερα που βαφτηκε μπλε στην ''κουβα'' δειχνει πιο καινουργιο κ πιστευω καλυτερα να βαφτουν ετσι κ το ΛΑΤΩ κ τα ΚΡΗΤΗ 1 κ 2

ndimitr93
31-05-2009, 18:49
καλυτερα που βαφτηκε μπλε στην ''κουβα'' δειχνει πιο καινουργιο κ πιστευω καλυτερα να βαφτουν ετσι κ το ΛΑΤΩ κ τα ΚΡΗΤΗ 1 κ 2
Οχι....δεν θέλω τέτοια σφάλματα....Μάνο, αύριο έμαθα ότι πρέπει να πας πάλι στην Αίγινα;):lol:...Κώστα αν είναι για λίγο ας το φέρουν, αλλά όχι για πολύ:lol:;)

opelmanos
01-06-2009, 17:44
Σημερινή αναχώρηση του Λισσός απο Μυτηλήνη.41897

41898

41899

pontios thessaloniki
01-06-2009, 17:58
πολυ ομορφες οι φωτο φιλε opelmanos,οσο για τα μαυρα συννεφα πανω απο τις τσιμινιερες ειναι λογω ηλικιας,LISSOS FANS PORTO SALONICO:D

Akis Dionisis
01-06-2009, 18:07
Λισσός την Παρασκευή 22/05/2009 μπαίνοντας στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης..
Παιδιά σόρρυ για την κακή ποιότητα της φωτογραφίας, αλλά έκανα ότι μπορούσα.. :rolleyes:

http://img24.imageshack.us/img24/3676/dsc00929cux.jpg

BEN BRUCE
01-06-2009, 20:28
το L15505 οπως το λεει ενας πολυ φιλος μου πριν 3 χρονια για χανια

41911

konigi
01-06-2009, 21:10
Aααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ..... Αν δεν το έχετε καταλάβει αποτελούν ανάμνηση αυτές οι φώτο!!Πάει το παλιό καλό ΛΙ5505 που γέμιζε το μάτι σου!!!! Πόσα πρωινά είχαμε φάει μαζι τυρόπιτα στο λιμάνι της Σούδας!!!εγω στην μπίντα και εκείνο δίπλα μου να κοιτάμε ο ένας τον άλλο λές και μιλούσαμε μόνο με τα βλέμματα μας...Σαν το Νικολάκη ήμουν και γω!!! Όλη μέρα με το ποδηλατό μου στο λιμάνι!!! Η φωτογραφικη μου έλειπε το Ιντερνετ και συνεπώς το Ναυτιλία!!!

Leo
01-06-2009, 21:27
Κάπως έτσι ξεκινάνε όλα φίλε konigi. Το πλοίο κι αν άλλαξε χρώματα δεν άλλαξε η ουσία αυτού που εσύ χάζευες, αρρώσταινες και τώρα "πληρώνεις" :D. Έτσι καπώς γίνονται αυτά για όλους μας..;)

konigi
01-06-2009, 21:43
Το ξέρω φίλε Λεο!! Ειλικρινά μου λείπει!! Και πιστεύω πως όσο και αν το κατακρίνανε οι περισσότεροι εδω κάτω τους έχει λέιψει πάρα πάρα πάρα πολυ!! Αλλα πίστεψε με, ήταν απίστεθτο συναίσθημα αυτό που ένιωθα τότε!!!πήγαινα στο λιμάνι νομίζοντας πως θα κάνει παρέα ο ένας στον άλλο!!! λές και ήταν άνθρωπος!!! Έτσι ένιωθα...;)

ndimitr93
01-06-2009, 21:43
Κάπως έτσι ξεκινάνε όλα φίλε konigi. Το πλοίο κι αν άλλαξε χρώματα δεν άλλαξε η ουσία αυτού που εσύ χάζευες, αρρώσταινες και τώρα "πληρώνεις" :D. Έτσι καπώς γίνονται αυτά για όλους μας..;)
Το θέμα είναι πως το χάζευε!!:mrgreen: Και ξέρω και γιατί βγάζει και μαύρους καπνούς...απο μικρό δεν τρεφότανε καλά!!:mrgreen:

M.D.I
02-06-2009, 14:38
Το θέμα είναι πως το χάζευε!!:mrgreen: Και ξέρω και γιατί βγάζει και μαύρους καπνούς...απο μικρό δεν τρεφότανε καλά!!:mrgreen:
Ολα τα ''αρσενικα'' βαπορια,φιλε,''καπνιζουνε''.

opelmanos
02-06-2009, 14:51
Ολα τα ''αρσενικα'' βαπορια,φιλε,''καπνιζουνε''.Για μισό λεπτό.Τότε Ρομίλντα και η Νταλιάνα που είναι θυληκά γιατί καπνίζου?Εγώ ξέρω οτί οι γυναίκες καπνίζουν περρισότερο από τους άνδρες8-)

ndimitr93
03-06-2009, 10:48
Εγώ άλλο εννούσα....ξέρει ο Κώστας........όταν ένα πλοίο τρώει τυρόπιτες, τι να βγάλει??:mrgreen::mrgreen:

DimitrisT
04-06-2009, 11:36
Άφιξη του Λισσός (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8079)στη Χίο

KABODETHS
04-06-2009, 18:30
Συμβαίνει κάτι?
12.3 knots απόψε....
και έχει και Θεσσαλονίκη...

ndimitr93
04-06-2009, 18:33
Ενώ ξεκίνησε καλά μετά το χάλασε....μήπως χάλασε και τίποτ' άλλο??

Akis Dionisis
06-06-2009, 03:10
Απόψε έφτασε Θεσσαλονίκη κάπως καθυστερημένο..
Στις 23:40 περίπου έδεσε και πρέπει να έφυγε κατά τις 02:00..
Με παρεξένεψε το γεγονός ότι σε κάποια φάση που το είδα στο ΑΙΣ πήγαινε με 12,4 κόμβους...:rolleyes:

mitilinios
06-06-2009, 03:11
Ενώ ξεκίνησε καλά μετά το χάλασε....μήπως χάλασε και τίποτ' άλλο??

Μάλλον μηχανικό πρόβλημα αντιμετωπίζει το ΛΙΣΣΟΣ. Αφού έκανε το δρομολόγιο Πειραιάς - Χίος -Μυτιλήνη σε 15 ώρες :mad::confused: συνέχισε με 1,5 ώρα καθυστέρηση για Λήμνο - Θεσσαλονίκη. Από εκεί αναχώρησε με 40 λεπτά καθυστέρηση και αν και αρχικά φάνηκε να ξεπεράστηκε εν μέρει το πρόβλημα που μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό αφού η ταχυτητά του κυμαινόταν γύρω στους 17 κόμβους, η ταχύτητα του μέχρι αυτή την ώρα δεν ξεπερνά τους 12,5 :eek: κόμβους.

M.D.I
06-06-2009, 21:24
Για μισό λεπτό.Τότε Ρομίλντα και η Νταλιάνα που είναι θυληκά γιατί καπνίζου?Εγώ ξέρω οτί οι γυναίκες καπνίζουν περρισότερο από τους άνδρες8-)Οι θυληκες ειναι ''θεριακλουδες'',ενω το ''Λισσος''λογω βαθμου δυσκολιας ειναι ''αντροβαπορο''και δικαιουται να ''καπνιζει''.

f/b kefalonia
09-06-2009, 07:53
Το Λισσακι μας στην γνωστη του θεση!!!!!!:D

42979

sisikara
13-06-2009, 18:35
o kapetanios einai o kaliteros

DimitrisT
19-06-2009, 12:47
Το Λισσός σήμερα τα ξημερώματα στη Χίο
44666

44667

44668

44669

44670

DimitrisT
23-06-2009, 19:55
Άφιξη στη Χίο στις 30/5
45468

45469

45471

DimitrisT
24-06-2009, 00:19
Το Λισσός (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8887)στη Χίο και μια φωτο από την πρύμη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8890) του κατεβάζοντας τον καταπέλτη.

nikosnasia
28-06-2009, 18:03
ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥ 27/6/2009 ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
46354

DimitrisT
28-06-2009, 18:09
Καταπληκτική φωτογραφία ,να σαι καλα,σε ευχαριστουμε.

parianos
03-07-2009, 00:55
και δυο φωτο απο μενα...

47354

47355

laz94
03-07-2009, 16:53
Πολύ ωραίες......ειδικά η 2η είναι τέλεια....:wink:8-)

AegeanIslands
03-07-2009, 17:45
και δυο φωτο απο μενα...

47354

47355
Με τα μουτρα το βαπορο!......

pontios thessaloniki
03-07-2009, 20:02
και δυο φωτο απο μενα...

47354

47355
παρα πολυ δυνατες οι φωτο του βαπορα,μπραβο φιλε pariane.LISSOS FANS PORTO SALONICO:D

naftopoulo
04-07-2009, 16:15
Και μια πρυμνια...;)

47592

Speedkiller
07-07-2009, 17:14
Υπήρξε μηχανική βλάβη στο Λισσός????

Dimitrisvolos
07-07-2009, 17:19
Υπήρξε μηχανική βλάβη στο Λισσός????
Δες εδω .....
http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=70390

Speedkiller
07-07-2009, 17:23
Δες εδω .....
http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=70390

Ευχαριστώ πολύ!Το είδα κ μόνος μου αλλά..... αρκετά ετεροχρονισμένα!καλό θα ήταν να υπαρχει καποιο Link στο θέμα του πλοιου για να αποφεύγονται περιττά Posts ως ανωτέρο...

Leo
08-07-2009, 06:08
Αποκατάσταση βλάβης και απόπλους σύμφωνα με το δελτίου τύπου της ΑΝΕΚ, στις 06.30 σήμερα το πρωί για Χίο Μυτιλήνη. Είναι ίσως μοναδική ευκαιρία να φωτογραφίσει κανείς το πλοίο με το φως της μέρας περνόντας απο το Δίσβατο (στενό Άνδρου - Τήνου) ... αν φυσικά περάσει απο εκεί σήμερα (όνειρα βέβαια αλλά λέμε τώρα).

polykas
08-07-2009, 10:21
Αποκατάσταση βλάβης και απόπλους σύμφωνα με το δελτίου τύπου της ΑΝΕΚ, στις 06.30 σήμερα το πρωί για Χίο Μυτιλήνη. Είναι ίσως μοναδική ευκαιρία να φωτογραφίσει κανείς το πλοίο με το φως της μέρας περνόντας απο το Δίσβατο (στενό Άνδρου - Τήνου) ... αν φυσικά περάσει απο εκεί σήμερα (όνειρα βέβαια αλλά λέμε τώρα).

Kαι όμως φίλε Leo πέρασε από το Δίσβατο...:D

DimitrisT
08-07-2009, 16:47
Σημερινή άφιξη στη Χίο
48460

48461

48462

48463

48464

συνεχίζεται........

Speedkiller
08-07-2009, 16:49
Σημερινή άφιξη στη Χίο
48460

48461

48462

48463

48464

συνεχίζεται........

Eυχαριστούμε αλλα φτάνουν κ αυτές!

diagoras
08-07-2009, 16:51
Πολυ ομορφες.Μπραβο;)

DimitrisT
08-07-2009, 16:57
Eυχαριστούμε αλλα φτάνουν κ αυτές!
Φίλε Speedkiller επειδή είναι η μοναδική φορά που έρχεται μερα έχω βγάλει ακετές από διαφορετικά σημεία και διαφορετικές φάσης (μανούβρα,διαδικασία πρόσδεσεις ,αναχώρηση) θα ήθελα να τισ ανεβάσω.

.voyager
08-07-2009, 16:58
Η κατάσταση δεν παλευεται άλλο με τις φώτος. Αυτό έχω να πω δυστυχώς...

Vortigern
08-07-2009, 17:01

Συμφωνο εχουμε γκαλερυ.Δν χρειαζεται να μπαινει καμια φωτο εδω μεσα.Το λεω και για εμενα γιατι παλαιοτερα το εκανα και εγω.

Speedkiller
08-07-2009, 17:03
K να σουν ο μόνος...:rolleyes::p

Speedkiller
08-07-2009, 17:07
Dimitri δεν σε εμπόδισε κανείς να ανεβασεις!Αυτό που έκανα είναι να σε παρακαλέσω να μην ανεβάσεις!Έχει διαφορά!;)

DimitrisT
08-07-2009, 17:10
Επειδή είμαστε off topic να συνεχίσουμε την κουβέντα κάπου αλλού?Γενική συζήτηση πχ?