Επιστροφή στο Forum : Μυτιλήνη [Mytilene, Vega]
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
MYTILENE
22-01-2009, 15:09
ANEΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ;)!!!! Κυριακή πάλι
scoufgian
22-01-2009, 15:15
ANEΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ;)!!!! Κυριακή πάλι
ευκαιρια να παρεις καμια βουρτσα και να φυγεις σφαιρα για το λιμανι.....αμα τελειωσεις τη μια πλευρα να τους πεις να στο γυρισουν και απο την αλλη.........:p:p.θα σαι και μονος δεν θα σ ενοχλει κανεις........
MYTILENE
22-01-2009, 15:22
ευκαιρια να παρεις καμια βουρτσα και να φυγεις σφαιρα για το λιμανι.....αμα τελειωσεις τη μια πλευρα να τους πεις να στο γυρισουν και απο την αλλη.........:p:p.θα σαι και μονος δεν θα σ ενοχλει κανεις........
Είμαι ήδη;)!!!!!Βούρτσες παιδιάααααα:p
Speedkiller
23-01-2009, 09:59
Τα γκρι μπαλώματα πάντως γίναν....μπλε μπαλώματα...Ποιος το περίμενε???:rolleyes::p:twisted: Το πλοίο στην χειρότερη εξωτερικά κατάσταση όλης της θητείας του...Ακόμα κ με τα LG πιο περιποιημένο ήταν...Να δούμε αν θα γίνει κ τίποτα με τον Ταξιάρχη...
moutsokwstas
23-01-2009, 19:01
Τα γκρι μπαλώματα πάντως γίναν....μπλε μπαλώματα...Ποιος το περίμενε???:rolleyes::p:twisted: Το πλοίο στην χειρότερη εξωτερικά κατάσταση όλης της θητείας του...Ακόμα κ με τα LG πιο περιποιημένο ήταν...Να δούμε αν θα γίνει κ τίποτα με τον Ταξιάρχη...
καποιος μπερδεψε την αναλογια διαλυτικου-μπογιας μου φιανεται, δεν εξηγειται αλλιως. ακομα και τωρα να πιασουν να το βαψουν, παλι την ιδια αποχρωση θα πετυχουν!
Apostolos
28-01-2009, 11:51
Θεέ μου κάνεμε να ξαναδούμε την αγάπη μας όπως την γνώρισα... και όχι όπως την είδα χθές...
27985
27984
Thanasis89
28-01-2009, 12:34
Γιατί ; Αυτή ήταν η λέξη που σκέφτηκα αμέσως ! Γιατί τέτοιο χάλι ; :( Κάνω την ίδια ευχή με τον Απόστολο !
dimitris
28-01-2009, 12:45
Λες να πιανουν οι ευχες???:confused:
27989
Speedkiller
28-01-2009, 12:48
Oχι Δημητρη...Καποια μπαλωματα θα κανουν παλι...Δυστυχως με την ΝEL τα πλοια θα βαφτουν μονο αν εμείς οι ιδιοι αποφασισουμε να τα βαψουμε με δικα μας χρηματα κ δικο μας κοπο!!!:(
dimitris
28-01-2009, 12:53
Oχι Δημητρη...Καποια μπαλωματα θα κανουν παλι...Δυστυχως με την ΝEL τα πλοια θα βαφτουν μονο αν εμείς οι ιδιοι αποφασισουμε να τα βαψουμε με δικα μας χρηματα κ δικο μας κοπο!!!:(
Κωστα στα μερη που ειναι μπλε απο μπαλωματα παρα πολλα που δειχνει ομως οτι πανε για το βαψουν (προσωπικη αποψη και μονο), οι συγκεκριμενοι τωρα βαφανε τα ασπρα μερη του βαποριου...
για τα υπολοιπα δεν ξερω να σου απαντησω,αν ημουν μελος της διοικησης ισως...:rolleyes:
Speedkiller
28-01-2009, 13:20
Κωστα στα μερη που ειναι μπλε απο μπαλωματα παρα πολλα που δειχνει ομως οτι πανε για το βαψουν (προσωπικη αποψη και μονο), οι συγκεκριμενοι τωρα βαφανε τα ασπρα μερη του βαποριου...
για τα υπολοιπα δεν ξερω να σου απαντησω,αν ημουν μελος της διοικησης ισως...:rolleyes:
εδω αφησαν μισοβαμμενο τον ταξιαρχη...Τι λέμε τωρα...?:mad:
scoufgian
28-01-2009, 14:02
εγω να πω ενα ευχαριστω ,στον Αποστολο ,για την υπεροχη φωτογραφια απο το παρελθον!!!!Οσο για τη φωτογραφια απο το παρων, no comments
εγω να πω ενα ευχαριστω ,στον Αποστολο ,για την υπεροχη φωτογραφια απο το παρελθον!!!!Οσο για τη φωτογραφια απο το παρων, no comments
ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΗΡΕ ΑΓΟΝΗ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.ΑΝ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ......
raflucgr
28-01-2009, 14:57
Seen leaving Piraeus on 7/08/08 and 16/08/08.
Enjoy
Lucas
27996
27997
Εγώ σας προτείνω να ρωτήσετε τον Απόστολο γιατί το Λευκό χρώμα έχει πάει στην άκρη από μεγάλο αριθμό εταιρειών... Ξέρει εκείνος να σας εξηγήσει τι ζητούσε να προμηθευτεί και τι του πήγαιναν. Το κουβεντιάσαμε και ξέρω αλλά να σας το πει ο ίδιος. Όλα έχουν μια λογική εξήγηση τις εποχές της κρίσης που ζούμε.
Speedkiller
28-01-2009, 15:21
Εγώ σας προτείνω να ρωτήσετε τον Απόστολο γιατί το Λευκό χρώμα έχει πάει στην άκρη από μεγάλο αριθμό εταιρειών... Ξέρει εκείνος να σας εξηγήσει τι ζητούσε να προμηθευτεί και τι του πήγαιναν. Το κουβεντιάσαμε και ξέρω αλλά να σας το πει ο ίδιος. Όλα έχουν μια λογική εξήγηση τις εποχές της κρίσης που ζούμε.
Oποιος και να ναι ο λογος Leo για το λευκο,τουλαχιστον ας ειναι μπλε αλλα σωστα βαμμενα...Η δεξια πλευρα γιατι εχω καιρο να δω την αλλη ειναι σε μαυρο χαλι οπως φαινεται κ στη φωτο...Τιγκα στα μπλε μπαλωματακια δαιφορων αποχρωσεων...Και σημερα ειδα πως τα γκρι μπαλωματα (που θα γινουν μπλε μπαλωματα) εχουν επεκταθεί και προς τα πισω...
Nissos Mykonos
28-01-2009, 15:43
Πωπω..Το πλοιο ειναι σε ασχημη κατασταση αλλα ειναι κριμα γιατι δεν του αξιζει..:(:(
Μια ερωτηση:Στον τελευταιο δεξαμενισμο το ειχαν βαψει ολοκληρο ή μονο στην πλωρη οπως εγινε και στο Ροδανθη?
Speedkiller
28-01-2009, 15:50
Πωπω..Το πλοιο ειναι σε ασχημη κατασταση αλλα ειναι κριμα γιατι δεν του αξιζει..:(:(
Μια ερωτηση:Στον τελευταιο δεξαμενισμο το ειχαν βαψει ολοκληρο ή μονο στην πλωρη οπως εγινε και στο Ροδανθη?
Oυτε στην πλωρη!Μονο στα υφαλα!!!
moutsokwstas
28-01-2009, 18:51
το μυτιληνη το βαφουν μονο στον πειραια η και στη μυτιληνη? ρωτω γιατι το θεοφιλο 2 βδομαδες πριν το ατυχημα, τον εβαφαν στο λιμανι της μυτιληνης στην αριστερη πλευρα. τη μπογια που χαλονε καθε φορα για τα μπαλωματα, θα μπορουσαν να τη χρησιμοποιησουν για να βαψουν καθως πρεπει, ενα πλοιο τους.
heraklion
28-01-2009, 19:40
Θεέ μου κάνεμε να ξαναδούμε την αγάπη μας όπως την γνώρισα... και όχι όπως την είδα χθές...
27985
Τρία φουγάρα έχει σε αυτήν την φωτο?:D:cool:
captain 83
28-01-2009, 20:26
Κόψανε το φουγάρο του ΘΕΟΦΙΛΟΥ και το βάλανε στο ΜΥΤΙΛΗΝΗ..........;);)
panthiras1
29-01-2009, 15:53
Από Leo: Εγώ σας προτείνω να ρωτήσετε τον Απόστολο γιατί το Λευκό χρώμα έχει πάει στην άκρη από μεγάλο αριθμό εταιρειών...
Τελικά γιατί έχει πάει στην άκρη;
STRATHGOS
29-01-2009, 21:14
MYTILENE ALA KENTERI!! http://www.youtube.com/watch?v=hJSwm0zxnh4&feature=related :D
theofilos-ship
29-01-2009, 23:15
:)mitilene.jp (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=28124&stc=1&d=1233267285)mitilene.jpg (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=28124&d=1233267285)g (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=28124&stc=1&d=1233267285)
πολύ καλύτερο θα ήταν αυτό,βέβαια τα αντρικά μουστάκια του θεόφιλου δεν είναι και το ιδανικό για μια όμορφη νέα όπως η Μυτιλήνη :p:p
αλήθεια γιτί του έβαλες βολβό?
theofilos-ship
29-01-2009, 23:37
φιλε στεφανε.ειναι ο γιος της μυτιληνης,και ο θεοφιλος μπαμπας.new generation NEL.:D
sylver23
30-01-2009, 01:04
πολύ καλύτερο θα ήταν αυτό σε σχέση με το χάλι που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες,βέβαια τα αντρικά μουστάκια του θεόφιλου δεν είναι και το ιδανικό για μια όμορφη νέα όπως η Μυτιλήνη :p:p
αλήθεια γιτί του έβαλες βολβό?στο ομορφη συμφωνω.την νεα που την ειδες ??:p:p
παντως δεν ειχα προσεξει τοσο καιρο απο κοντα οτι εχει τοσο χαλι.εχθες που κατεβηκα πειραια και το ειδα απο μακρια πραγματικα λυπηθηκα πως γινεται η κουκλα που ειχα ταξιδεψει πριν λιγα χρονια για λεσβο να εχει καταντησει σε αυτην την τριτοκοσμικη κατασταση.
σορυ παιδια αλλα του αγουδημου και της σαος πιο περιποιημενα φαινονται.
τσπ αυτα τα εχετε πει ξανα ολοι σας.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το ποια ειναι η κατασταση στο ξενοδοχειακο του πλοιου.
28149
sylver το νέα ήταν εντός εισαγωγικών,έπρεπε να το καταλάβεις.
εσωτερικά σε γενικές γραμμές διατηρείται καλά,βέβαια δεν λείπουν τα σημάδια του χρόνου σε κάποια σημεία και κυρίως στο σαλόνι των αεροπορικών τα οποία έχουν φθαρεί
Giovanaut
30-01-2009, 16:23
καλησπερα.... σας λατρευω και εγω το ΜΥΤΙΛΗΝΗ αφανταστα....
και θεωρω πως ειναι η πριγκιπησα του Βορα....
και χαιρομαι πολυ γιατι απο οτι ειπε ο MYTILENE τελικα θα μεινει στο βορα...
και ισως προεκτεινει τη γραμμη τη γραμμη της και για Λημνο-θεσσαλονικη...
οπως τις παλιες καλες εποχες... εχω και κατι φωτος απο τοτε με την φορεσια
της LG...
28199
28200
28202
28203
28204
Speedkiller
30-01-2009, 16:28
της LG...
Πολυ καλές φωτο!!!!Μπραβο και σε ευχαριστουμε πολυ!!!
MYTILENE
30-01-2009, 16:37
ΜΟΝΟ καλές?Τέλειες φίλε και μπράβο σου!!!!;)
μη με βρίσετε,αλλά έχω αρχίσει να το προτιμώ με τα σινιάλα της LG παρά όπως είναι τώρα
Giovanaut
30-01-2009, 20:19
κι εγω σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια....
και τωρα που η NEL μας....επιστρεφει στα βορεια θα κανω οτι μπορω....
...η αποχωρηση της εταιρειας απο το ΒΑγαιο πολυ μ ειχε πειραξει....
και τωρα χαιρομαι πολυ...
...οταν πριν κανα μηνα ειδα την πριγκιπεσσα να μπαινει στο λιμανι της Καβαλας μετα απο τοσα χρονια...
εκανα σαν παιδι....
Speedkiller
30-01-2009, 20:22
κι εγω σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια....
και τωρα που η NEL μας....επιστρεφει στα βορεια θα κανω οτι μπορω....
...η αποχωρηση της εταιρειας απο το ΒΑγαιο πολυ μ ειχε πειραξει....
και τωρα χαιρομαι πολυ...
...οταν πριν κανα μηνα ειδα την πριγκιπεσσα να μπαινει στο λιμανι της Καβαλας μετα απο τοσα χρονια...
εκανα σαν παιδι....
Φίλε μου κ εμάς μας πειραξε μονο κ στη σκέψη...Από μικρά παιδία...Από μωρα αν θες με ΝEL ταξιδευαμε...Στεφανε γιατί να σε βρίσουμε???Καλά τα λες!!!Ποιος σ'ακουει ειναι το θεμα...
Στεφανε γιατί να σε βρίσουμε???Καλά τα λες!!!Ποιος σ'ακουει ειναι το θεμα...
κανείς αυτό είναι μάλλον το μόνο σίγουρο:mad:
moutsokwstas
30-01-2009, 20:26
της LG...
28199
28200
28202
28203
28204
πολυ ωραιες φωτογραφιες για μια ακομη φορα. αν και με χαλαει ο σπονσορας θα τον προτιμησω απο την τωρινη θλιβερη φορεσια του.
Giovanaut
30-01-2009, 20:28
ποσο θα ηθελα να γυρνουσαν τα πραγματα πισω.... καθε χρονο και χειροτερα......δυστυχως ....για να δουμε απο δω και κατω τι θα γινει...???
Giovanaut
30-01-2009, 20:30
πολυ ωραιες φωτογραφιες για μια ακομη φορα. αν και με χαλαει ο σπονσορας θα τον προτιμησω απο την τωρινη θλιβερη φορεσια του.
το μονο που θελει μια πριγκιπισσα ειναι λιγη προσοχη.....
λιγο φρεσκαρισμα....
πως επιτρεπουν αυτη την κατασταση...??
scoufgian
30-01-2009, 20:38
να ευχαριστησω και εδω το φιλο μας Giovanaut για τις ποιοτικες και τρομερες φωτογραφιες.Τις χαζευω πολυ ωρα γιατι επιτελους βλεπω τα καραβια μας σε μερη διαφορετικα απο αυτα που τα ειχαμε δει.ειναι κατι διαφορετικο πως να το κανουμε.Να σαι καλα φιλε μου
Giovanaut
30-01-2009, 20:48
να ευχαριστησω και εδω το φιλο μας Giovanaut για τις ποιοτικες και τρομερες φωτογραφιες.Τις χαζευω πολυ ωρα γιατι επιτελους βλεπω τα καραβια μας σε μερη διαφορετικα απο αυτα που τα ειχαμε δει.ειναι κατι διαφορετικο πως να το κανουμε.Να σαι καλα φιλε μου
αυτα τα λογια πραγματικα με τιμουν παρα πολυ ....
και χαιρομαι που βρισκω ανθρωπους που νιωθουν τοσο εντονα συναισθηματα οπως εγω βλεποντας.... τα βαπορια μας...
γιατι βαπορια μας ειναι.....και θα ειναι...
οτι κι αν εχουν στα μυαλα τους να κανουν....!!!!
Giovanaut
31-01-2009, 19:43
Παιδια να σας ρωτησω κατι....
Εχετε υπ οψιν για την ξενη ταινια στην οποια πρωταγωνιστει η πριγκιπεσσα μας και μαλιστα στο τελος την βυθιζουνε....???
Παιδια να σας ρωτησω κατι....
Εχετε υπ οψιν για την ξενη ταινια στην οποια πρωταγωνιστει η πριγκιπεσσα μας και μαλιστα στο τελος την βυθιζουνε....???
Ναι! Αν λες αυτή που κατάλαβα την λένε: Escape Under Pressure (αν δεν κάνω λάθος)
Speedkiller
31-01-2009, 19:47
Δες μερικές σελίδες πιο πίσω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=794&page=75) και θα καταλάβεις φίλε μου...:mrgreen:
Giovanaut
31-01-2009, 19:52
Ναι! Αν λες αυτή που κατάλαβα την λένε: Escape Under Pressure (αν δεν κάνω λάθος)
Ναι για αυτην μιλαω....
ειναι σχετικα παλια ταινια....
και ολα τα εξωτερικα γυρισματα ειναι στο ΜΥΤΙΛΗΝΗ....
Τέλεια ταινία.......βέβαια δεν καταλαβα και πολλά απο την ταινία για 2 λόγους...
1)Δεν την είδα από την αρχη
2) Είχα επικεντρωθει στη Μυτιληνάρα!:D
Speedkiller
31-01-2009, 20:01
Ναι για αυτην μιλαω....
ειναι σχετικα παλια ταινια....
και ολα τα εξωτερικα γυρισματα ειναι στο ΜΥΤΙΛΗΝΗ....
Δεν είναι ολα...αν δεις στα εξωτερικά καταστρώματα κατω εχει ξυλο...κ πολλές αλλες διαφορες υπαρχουν τελος παντων...
Giovanaut
31-01-2009, 20:16
Δεν είναι ολα...αν δεις στα εξωτερικά καταστρώματα κατω εχει ξυλο...κ πολλές αλλες διαφορες υπαρχουν τελος παντων...
Πραγματικα αξιος speedkiller....
και οντως τα εσωτερικα πρεπει να ειναι απο κρουαζιεροπλοιο...
και το γκαραζ στουντιο...
τωρα ψηθηκα να την ξαναδω....
Η Μυτιληνάρα σε μαυρα χάλια στον Πειραια στις 30/1/2009....
θέλει επιγόντως καλή συντήρηση και βάψιμο... έχει προγραμματιστεί δεξαμενισμός;;
Speedkiller
01-02-2009, 16:08
Δεξαμενισμένο είναι το πλοιο φίλε μου!Από πανω δεν φιλοτιμήθηκαν να το βαψουν!!!
οταν δεξαμενίστηκε ήταν σ'αυτά τα χάλια;; Γιατί άμα το αφήσανε μετά το δεξαμενισμό χωρίς να το βάψουν, δεν είναι με τα καλά τους...
λίγο καλύτερο ήταν τότε αλλά εξίσου χάλια :mad:
Giovanaut
01-02-2009, 20:43
και για ποσο θα ταξιδευει ετσι η κουκλιτσα μας....
αν ειναι τοσο δυσκολο να μαζευτουμε εμεις μια μερα να την βαψουμε...
και τα χρωματα δικα μου....
μα τοσο...ρε παιδια ....δεν γινεται...???
moutsokwstas
01-02-2009, 20:49
μεχρι εκει που δεν παει παρακατω. οχι τιποτε αλλο αλλα προιδεαζει αρνητικα τον αλλο, που θα θελει να παει διακοπες 5-10 μερες με την οικογενεια του, το βλεπει ετσι εξω θα λεει μεσα τι να γινεται αραγε? ειναι και δυσφημιση για το νησι, την ιδια την εταιρια.
scoufgian
02-02-2009, 19:56
και το Μυτιληνη γι αποψε και γι αυριο μετακομισε στα 200αρια
ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ??? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙ ΤΟ ΛΙΣΣΟΣ ???
Vortigern
02-02-2009, 23:59
και το Μυτιληνη γι αποψε και γι αυριο μετακομισε στα 200αρια
Αντι να πας να το βγαλεις φωτο τωρα που ειναι σε σπανια θεση καθεσαι και αραχτος και α δε βαριεσαι.Παρε το μηδεν λοιπον...:p:D
scoufgian
03-02-2009, 05:47
Αντι να πας να το βγαλεις φωτο τωρα που ειναι σε σπανια θεση καθεσαι και αραχτος και α δε βαριεσαι.Παρε το μηδεν λοιπον...:p:D
εχω εξεταστικη οπως ειπε και ο φιλτατος stafanosp......:mrgreen::mrgreen:
Giovanaut
03-02-2009, 09:18
Αυτη η πληγη θα μας φαει ολους...
dimitris
03-02-2009, 10:23
εχεις εξεταστικη στην ανω και κατω γναθω:mrgreen::mrgreen:
captain#litinas
03-02-2009, 17:15
γειά σας παιδιά. είμαι καινούργιος στο forum και για αρχή διαβάζω διαφορα θέματα. αποψή μου ειναι ότι το πλοίο είναι παρατημένο απο την ίδια την εταιρεία, γιατι απο όσο γνωρίζω το πληρωμα κάνει φιλότημες προσπάθειες. αν παρατηρήσετε καλά την φωτο είναι μέσα στα μήνια, οπότε σημαίνει ότι κάποιοι δουλεύουν εκεί μέσα... αρκεί η εταιρεία να ρίξει φράγκα για καλής ποιότητας χρωματα και θα γινει πάλι κουκλί...;)
H αληθεια ειναι οτι απο ολα αυτα τα χρονια πρωτη φορα βλεπω το ΜΥΤΙΛΗΝΗ σε τετοια χαλια και ειναι πραγματικα κριμα.Ευχομαι μονο να ειναι η εμφανιση του ετσι και να μην ειναι το εσωτερικο του ετσι παρατημενο.
moutsokwstas
03-02-2009, 18:00
το πληρωμα ειναι λογικο να το προσεχει οσο μπορει, τρωει ψωμι απο εκει. αλλοι σφυριζουν αδιαφορα.
captain#litinas
03-02-2009, 18:44
παιδια μιλαμε για ενα πλοιο που είναι ηδη 35 χρονων και που τα εξοδα συντηρησης ειναι πολλα. αν δεν το προσεξεις λιγο αυτα θα ειναι τα χαλια του. κριμα ομως:(. ελπιζω καποτε να συγκινηθουν οι κατεχοντες τη διαχειριση και να το κανουν ξανα ενα διαμαντι. δε νομιζω να θελει πολλα...λιγο χρημα για καλης ποιοτητας χρωματα και μερακι απο τους εργαζομενους εκει μεσα, που πιστευω οτι το εχουν γιατι το αγαπουν αυτο το πλοίο...
Speedkiller
09-02-2009, 09:49
Ξεγελάστηκα σήμερα εξαιτίας της συννεφιάς η η αριστερή μπάντα του Μυτιλήνη βάφτηκε???:confused:
Vortigern
09-02-2009, 20:29
Ξεγελάστηκα σήμερα εξαιτίας της συννεφιάς η η αριστερή μπάντα του Μυτιλήνη βάφτηκε???:confused:
Σημερα παντος ηταν δεμενο εκει που που δενει το Λισσος....δενει συχνα εκει η το εδεσαν εκει για να βαψουν την αλλη μερια?
Giovanaut
13-02-2009, 18:57
BREAKING NEWS
Αυριο Σαββατο 14/02 το ΜΥΤΙΛΗΝΗ θα συνεχισει μετα τη Μυτιληνη για Λήμνο-Καβάλα μετα τις τελευταιες εξελιξεις.
moutsokwstas
13-02-2009, 19:29
παντως το παλευει, καλο αυτο. ας ειναι κι ετσι.
Naias II
14-02-2009, 14:02
Προς το παρόν το Mytilene λέγεται Mytilen :mrgreen:.Έτσι γράφει στη πλώρη, κρίμα δεν έχω φωτογραφία να σας το δείξω.
Μετά το δεξαμενισμό ας το συνεφέρουνε χάλια το 'χουνε κάνει το βάπορα.
MYTILENE
14-02-2009, 14:08
Προς το παρόν το Mytilene λέγεται Mytilen :mrgreen:.Έτσι γράφει στη πλώρη, κρίμα δεν έχω φωτογραφία να σας το δείξω.
Αυτό θα πεί Μυτιληνιό βαπόρι!!!!Δεν ξέβαψε το ''Ε'' απλά το σβήσανε για να διαβάζετε στα Μυτιληνιά:ΜΥΤΙΛΗΝ
ΠΧ: Κώστας=Κωστέλ
Σταύρος=Σταυρέλ
Γιάννης=Γιαννέλ
Μωρό=Μωρέλ κλπ κλπ κλπ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ΥΓ:Από σήμερα αλλάζω και γώ όνομα.....και από MYTILENE το κάνω mytilen
theofilos-ship
14-02-2009, 14:22
χαχαχα σωστος o mutilene μορελιμ..αρα μιτιλιν.με μπολικο λλ και νν:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
scoufgian
14-02-2009, 16:13
Αυτό θα πεί Μυτιληνιό βαπόρι!!!!Δεν ξέβαψε το ''Ε'' απλά το σβήσανε για να διαβάζετε στα Μυτιληνιά:ΜΥΤΙΛΗΝ
ΠΧ: Κώστας=Κωστέλ
Σταύρος=Σταυρέλ
Γιάννης=Γιαννέλ
Μωρό=Μωρέλ κλπ κλπ κλπ:mrgreen::mrgreen:
ΥΓ:Από σήμερα αλλάζω και γώ όνομα.....και από MYTILENE το κάνω mytilen
ειχες καιρο να εμφανιστεις εσυ και ανησυχησα.Και απ οτι ειδα εφερες και το κουτακι με τα αστειακια μαζι σου.............:mrgreen::mrgreen:
moutsokwstas
14-02-2009, 17:40
το εχουν παρει χαμπαρι οι παροικουντες στη μυτιληνη οτι εχουν γινει ρεζιλι των θαλασσων, των λιμανιων και δεν ξερω κι εγω τι...ας τους θυμισει καποιος οτι καποτε το βαπορι αυτο βραβευτηκε σαν το καλυτερο στο αιγαιο, η πριγκιπεσσα!
ας τους θυμισει καποιος οτι καποτε το βαπορι αυτο βραβευτηκε σαν το καλυτερο στο αιγαιο, η πριγκιπεσσα!
και μάλιστα ούτε μια ούτε δύο άλλα τρείς φορές βγήκε καλύτερο πλοίο στο αιγαίο το 94 το 96 και το 98
moutsokwstas
14-02-2009, 17:54
πες τα στεφανε μπας και φιλοτιμηθουν αλλα που, ιδρωνει το αυτι τους?
Giovanaut
14-02-2009, 18:12
δυστυχως εχουν περασει οι καιροι που τα λογια.... λαμβανοναν υπ οψην....
τωρα πια τα συστηματα ειναι διαφορετικα....
αν δεν το βαψουμε καμια μερα μονοι μας...
ετσι θα σαπισει....
cpt babis
14-02-2009, 18:26
Αν δεν κανω λαθος δενει για ετησια 27/2 κατι μπορει να γινει.
scoufgian
14-02-2009, 18:38
Αν δεν κανω λαθος δενει για ετησια 27/2 κατι μπορει να γινει.
γιατι εχω την εντυπωση πως εχει ανεβει δεξαμενη!!!
cpt babis
14-02-2009, 19:00
στην δεξαμενη εχει ανεβει, ετησια επισκευη δεν εχει κανει.
Giovanaut
14-02-2009, 19:25
για το ποσο θα λειψει και για το ποιος θα το αντικαταστησει ξερουμε τιποτε...???
Naias II
14-02-2009, 19:35
Λογικά θα έρθει το Νήσος Χίος, πιθανόν θα είναι έτοιμο. Δεν γίνεται να μείνει η γραμμή με ένα πλοίο. Όσο για το Μυτιλήν :mrgreen: λένε πως θα κρατήσει η ακινησία του μέχρι και τις 10 Απριλίου :roll:
scoufgian
14-02-2009, 19:39
Λογικά θα έρθει το Νήσος Χίος, πιθανόν θα είναι έτοιμο. Δεν γίνεται να μείνει η γραμμή με ένα πλοίο. Όσο για το Μυτιλήν :mrgreen: λένε πως θα κρατήσει η ακινησία του μέχρι και τις 10 Απριλίου :roll:
και καποιο πουλακι ειπε πως τη θεση του θα τη παρει ο ΤΕΟ
Giovanaut
14-02-2009, 19:44
και καποιο πουλακι ειπε πως τη θεση του θα τη παρει ο ΤΕΟ
δηλαδη τσαμπα το περιμενουμε στο ΒΑιγαιο τα σαββατα....
αχχχχχ....
τουλαχιστον να γυρνουσε ο ΤΕΟ...???
ο θεόφιλος σύμφωνα με το πρόγραμμα του ολπ έχει πάρει ημερομηνία για δεξαμενισμό 26-02 έως 03-03 για να δούμε,μάλλον αυτές θα είναι τελικές ημερομηνίες,ώστε μετά να ανέβει να αντικαταστήσει το Μυτιλήνη όπως σφύριξε το πουλάκι στον scoufgian:p
πάντως το Νήσος Χίος επιστρέφει 20/02
Giovanaut
15-02-2009, 00:07
δηλαδα πλεον θα εχουμε η ΘΕΟΦΙΛΟ η ΜΥΤΙΛΗΝΗ...???
και μολις επιστρεψει η πριγκιπεσσα, ο μαγκας θα μας την κανει...???
theofilos-ship
15-02-2009, 12:49
Αγαπητο lissos σ'ευχαριστουμε.Αλλα καιρος να δεις τα νοτια προαστια του αιγαιου.για τον Στεφανο:p:p:p
Giovanaut
15-02-2009, 13:13
ειχε ακουστει πως η κουκλα μας θα εκανε τα σαββατα προεκταση του δρομολογιου της και για ΒΕλλαδα...με απ ευθειας αναθεση του υπουργειου...
ξερετε αν τελικα θα γινει με ΘΕΟΦΙΛΟ μιας και φευγει....
η τσαμπα περιμενουμε...????
moutsokwstas
15-02-2009, 18:06
ενα απο τα σεναρια που ακουγονται ειναι να παρει το μυτιληνη τη γραμμη απο αλεξανδρουπολη, σαμο κλπ. και το θεοφιλος να παρει τη θεση στου για χιο-μυτιληνη προκειμενου να μαζεψει κοσμο, αυτοκινητα, φορτηγα και να φερει και χρημα στην εταιριατο οποιο ειναι πρωτιστη αναγκη πλεον. ερχεται πασχα, τριημερα, οι καιροι ειναι δυσκολη κι αυτο επιβαλλεται για το καλο ολων εκει στο νησι.
Giovanaut
15-02-2009, 18:34
παντως παιδια αυτο το φετινο ειναι πρωτακουστο....
καθε μερα και αλλα νεα....
δεν ειναι να εισαι σιγουρος για τιποτε....
και συμπερασμα μηδεν....
ελπιζω παντως απο 11 Μαρτη να ξεκαθαρισουν τα πραγματα...
γιατι και το καλοκαιρι δεν αργει....
moutsokwstas
15-02-2009, 20:34
εδω καποιοι φοβουνται κι ευτυχως λενε, που δεν θα πιανει το διαγορας μυτιληνη, αλλα σιγρι. μπα, δεν νομιζω να συγκινηθουν καποιοι χοντροπετσοι, μονο καποιο φορτηγατζηδες διαμαρτυρονται κι αυτοι ειναι λιγοι πλεον. αλλα θα εκλιπαρουν οι ντοπιοι γιατι ερχονται 3ημερα, πασχα και το καλοκαιρι και θελουν κοσμο. τα εχουμε αναφερει παμπολλες φορες, ας προσεχαν.
Naias II
15-02-2009, 22:05
Για ποιο λόγο φοβούνται τι έχει ο Διαγόρας μου ξεφεύγει κάτι?
scoufgian
16-02-2009, 06:25
Για ποιο λόγο φοβούνται τι έχει ο Διαγόρας μου ξεφεύγει κάτι?
Διαγορας=Blue Star Ferries,ξενο καραβι στη γραμμη της Μυτιληνης:rolleyes::rolleyes:
Naias II
16-02-2009, 13:39
Ιδού η θλιβερή φωτογραφία-κατάντια του MYTILEN σήμερα το πρωί στο Πειραιά
29941
Nissos Mykonos
16-02-2009, 13:51
29941
:sad::sad::sad:Κοιτάξτε σε πόσο άσχημη κατάσταση είναι το καημένο το Μυτιλήνη μας και δεν του αξίζει..Είναι κρίμα για ένα τέτοιο βαπόρι με σπουδαία ιστορία να είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση...
Giovanaut
16-02-2009, 13:56
29941
καλα πολλα περιμενα να δω αλλα αυτο παρα παει....
σιγουρα οι ασχετοι επιβατες θα φοβουνται να μπουν μεσα...
πρεπει να βγει για ετησια... αμεσως
theofilos-ship
16-02-2009, 13:58
ΚΡΙΜΑ...απο κατω ειναι ποιο καθαρο.Αλλα μην τα λεμε συνεχεια.καθε εταιρεια κανει τις επιλογες της.Ακομη και στο promo της.Η κριση δικη τους.:(
Giovanaut
16-02-2009, 14:55
Διαγορας=Blue Star Ferries,ξενο καραβι στη γραμμη της Μυτιληνης:rolleyes::rolleyes:
παντως θεωρω οτι πια δεν θα επρεπε να μιλαμε για ξενους στη γραμμη...
τι θα πει ξενος....???
η ΝΕΛ αφου αποφασισε να μην καλυπτει τις γραμμες της Χιο-Μυτιληνης και του ΒΑΓΑΙΟΥ αποκλειστικα, δεν φταιν οι ξενοι....
και τα νησια τι να κανουν....
δηλαδη αυτοι οι Μυτιληνιοι....προτιμουν να μεινουν χωρις βαπορια...
α και κατι αλλο... ΤΟ ΛΙΣΣΟΣ θεωρειται η οχι ξενος???
scoufgian
16-02-2009, 15:40
αισχος !!!απαραδεκτη κατασταση ενος τετοιου πλοιου!!λες κι ειναι παρατημενο χρονια σε καποιο ναυπηγειο......ΕΛΕΟΣ!!!
Naias II
16-02-2009, 16:45
Γεμάτο μπαλώματα είναι ακόμα και στο NEL LINES τα γράμματα "πετάξανε". Έδωσα ένα παράδειγμα της εγκατάλειψης για να μην ανεβάσω και τις υπόλοιπες δεν έχει νόημα.:sad:
Αν η εταιρεία δεν σέβεται το επιβάτη δεν με νοιάζει αν θα φύγει και θα πάρει τα σκήπτρα άλλη εταιρεία. Και κάτι άλλο για να τα λέμε ο επιβάτης κανονικότατα πληρώνει το εισητήριο "χρυσό" για να ταξιδέψει με αυτά τα χάλια :mad:
moutsokwstas
16-02-2009, 17:55
29941
θελω να πιστευω οτι η συγκεκριμενη φωτο, δεν εχει κανει το γυρο του κοσμου και δεν ειναι καθολου υπερβολικο. μακραν η χειροτερη εικονα κι απο πλοια ανταγωνιστριων εταιριων που δεν εκτελουν δρομολογια. ηθελα να ξερα, δεν βρεθηκε καποιος να τους κανει μια παρατηρηση γι αυτο το χαλι? δεν ξερω η επιθεωρηση, δεν ασχολειται με αυτα τα πραγματα, δεν κανει συστασεις?
Η επιθεώρηση και ο νηογνώμονας αρκούνται στο να εξασφαλίσουν την αξιοπλοία του,τα χρώματα σαφώς και δεν τους αφορούν,είναι καθαρά επιλογή της εταιρείας τι χρώματα θα αγοράσει,αν θα βάψει το καράβι η αν θα το αφήσει στο χάλι του
Η εξωτερική εικόνα σαφώς και δεν έχει σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες,οι οποίες ευτυχώς παραμένουν σχετικά καλές για την ηλικία του πλοίου,άρα δεν τίθεται θέμα εισητηρίου
είναι πάντως αυτονόητο ότι ένας ανυποψίαστος επιβάτης βλέποντας αυτή την εικόνα προδιαθέτεται πολύ άσχημα,για το πλοίο.
theofilos-ship
16-02-2009, 19:05
Πεσ'τα Στεφανε...ορμα..:rolleyes:
moutsokwstas
16-02-2009, 19:11
κρινεται επιτακτικη αναγκη για ενα φρεσκαρισμα κι οχι τσαπατσοδουλειες.
Speedkiller
16-02-2009, 19:44
Mαγκες εγω λεω να το βαψουμε εμεις...Αν δεν το κανουμε εμείς κανείς δεν θα το κάνει...:(
theofilos-ship
16-02-2009, 19:46
υπαρχει κριση και στην μπογια:-P προτινομενο χρωμα speed;:confused:
Nissos Mykonos
16-02-2009, 19:47
Mαγκες εγω λεω να το βαψουμε εμεις...Αν δεν το κανουμε εμείς κανείς δεν θα το κάνει...:(
Αν και δεν είμαι ΝΕΛίτης αλλά επειδή αγαπάω όλα τα πλοία είμαι μέσα!!!
DriFterPanos
16-02-2009, 19:51
Ρε παιδιά.. πλάκα κάνετε..:-? έλεος… τα μαύρα του τα χάλια έχει!!! Να βουλιάξει περιμένουν???
Speedkiller
16-02-2009, 19:54
υπαρχει κριση και στην μπογια:-P προτινομενο χρωμα speed;:confused:
Επειδή κατα τη γνώμη μου είναι πλεόν είναι απίθανο να βαφτούν μπλε και επειδή το να βαφτεί ξανά ασπρο θέλει να ξυλωθεί αυτή η μπλε βρώμα (δυσκολο κ ακριβό) καλο κ συνετό θα ήταν να το βάψουμε μπλε...Τουλάχιστον ας βαφτεί ένα ριμάδι σωστό μπλε...:mad:
Στα αληθεια θα θελα να ξερα πόσο κοστίζει ένας κουβάς μπογια!!!:rolleyes:
Vortigern
16-02-2009, 19:57
Επειδή κατα τη γνώμη μου είναι πλεόν είναι απίθανο να βαφτούν μπλε και επειδή το να βαφτεί ξανά ασπρο θέλει να ξυλωθεί αυτή η μπλε βρώμα (δυσκολο κ ακριβό) καλο κ συνετό θα ήταν να το βάψουμε μπλε...Τουλάχιστον ας βαφτεί ένα ριμάδι σωστό μπλε...:mad:
Στα αληθεια θα θελα να ξερα πόσο κοστίζει ένας κουβάς μπογια!!!:rolleyes:
Kοιτα ενας 10κιλος κουβας εχει περιπου στα 25€.....ποσοι κουβαδες να θελουμε???:P
theofilos-ship
16-02-2009, 19:58
speed εγω θα ελεγα κατι αλλο.Ποσο κοστιζει να πεταξω ενα κουβα μπογια σε αυτους που τα καταντησανε ετσι..αχαχαχα:p
Speedkiller
16-02-2009, 20:05
Τheofilos-ship:
δεν ξέρω....Αλλα λίγο πολύ το αξίζουν...
Vortigern:
είσαι σίγουρος πως μιλάμε για το ίδιο είδος μπογιάς???
Δεν ξέρω αν τα πλοια βάφονται με την ίδια μπογια που βάφουν τα κάγκελα....:-P
αν είχα χρόνο θα έπερνα το σχέδιο γραμμών και θα τους υπολόγιζα πόσά λεφτά θέλουν ανάλογα με τα τετραγωνικά που πρέπει να βαφτούν :p:p
πάντως τα χρώματα δεν είναι λαδομπογιές είναι ειδικά χρώματα ναυτιλίας
Vortigern
16-02-2009, 20:19
Τheofilos-ship:
δεν ξέρω....Αλλα λίγο πολύ το αξίζουν...
Vortigern:
είσαι σίγουρος πως μιλάμε για το ίδιο είδος μπογιάς???
Δεν ξέρω αν τα πλοια βάφονται με την ίδια μπογια που βάφουν τα κάγκελα....:-P
Να βαψουμε τα καγκελα τοτε..:p
BEN BRUCE
16-02-2009, 22:56
Mytilene γλυκοχαραμα μολις εχει ερθει απο πειραια χιο το 1996 αφιερωμενη στους φιλους της νελ και to φιλο stefanel βεβαια:D
29998
Giovanaut
16-02-2009, 22:59
Mytilene γλυκοχαραμα μολις εχει ερθει απο πειραια χιο το 1996 αφιερωμενη στους φιλους της νελ και to φιλο stefanel βεβαια:D
ωραιες εποχες....
πραγματικη κουκλα...
φρεσκια περιποιημενη..λες και ειναι στο πρωτο της ταξιδι...
αυτή είναι η Μυτιλήναρα έτσι όπως τη γνωρίσαμε,την αγαπήσαμε και θέλουμε να τη βλέπουμε
Μια ακόμη φωτογραφία του BEN BRUCE από τη παλιά εποχή βλέπεται στο avatar μου
Naias II
17-02-2009, 14:14
Ευχαριστούμε για τη φωτογραφία αγαλίασε η καρδιά μου που την είδα πανέμορφη, λάμπει το Μυτιλήνη. Χτες με έπιασε κατάθλιψη που το είδα από κοντά
...μαύρα χάλια...και λυπάμαι αν στεναχωρώ τους Νελίτες...
30178
Giovanaut
18-02-2009, 23:48
30178
μπορω να πω οτι το θεαμα ειναι μακαβριο.....κριμα...
dimitris
18-02-2009, 23:50
βαλτος εισαι κι εσυ? απο τις 90 σελιδες που εχει το θεμα η 85 ειναι γιατι δεν βαφουν το βαπορι... δεν εχει χρωματα το μαγαζι και περιμενει την παραδοση τι αλλο να βρω σαν δικαιολογια:p:p:p
scoufgian
19-02-2009, 05:38
βρε Μανωλη βαζουν τετοιες φωτογραφιες εδω μεσα?Μας διελυσες πρωι πρωι:cry::cry::cry:
ΠΩ ΠΩ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ... ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...
Naias II
19-02-2009, 10:57
Πλάκα πλάκα λες και είναι εγκατελειμμένο στη Ελευσίνα
MYTILENE
19-02-2009, 12:57
......Πάντως ΜΗΝ περιμένετε να σταματήσει στις 27/02......;);)
Giovanaut
19-02-2009, 13:40
......Πάντως ΜΗΝ περιμένετε να σταματήσει στις 27/02......;);)
δηλαδη θα συνεχισει...???
α και κατι αλλο
ειχες πει... αν δεν κανω λαθος πως θα εκανε τα σαββατα προεκταση για ΛΗΜΝΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τελικα θα γινει..???
moutsokwstas
19-02-2009, 18:20
30178
μυτιληνη η φακιδομυτη, ετσι οπως το βλεπω το βαπορι..
ασπρο ηταν τι ωραιο..... κοιταχτε το μερος που ειναι βαμενο μπλε και το μερος που ειναι βαμενο ασπρο.....ελεος πια ...
BEN BRUCE
19-02-2009, 19:11
Mytilene ας πουμε πρωτοχρονια 1996 φωτο τραβηγμενη απο το αυθερετο του θεοφιλος
30273
opelmanos
19-02-2009, 19:47
ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΜΥΤΗΛΗΝΗ ΠΡΟΣ ΧΙΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΕ Ο ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ
Speedkiller
19-02-2009, 20:07
ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΜΥΤΗΛΗΝΗ ΠΡΟΣ ΧΙΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΕ Ο ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ
Δεν νομίζω πως αυτό λέει κάτι φίλε μου...Χωρίς παρεξήγηση κιόλας!
moutsokwstas
19-02-2009, 21:03
Mytilene ας πουμε πρωτοχρονια 1996 φωτο τραβηγμενη απο το αυθερετο του θεοφιλος
30273
ωραια φωτο, με γυρναει πισω οταν θυμαμαι να δενουν σε αυτο το σημειο οπου ειναι το μυτιληνη, 2 και 3 πλοια μαζι. αναμνησεις παλιες.....
opelmanos
19-02-2009, 22:42
ΠΑΝΤΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΝΕΛ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΧΙΟΥ -ΟΙΝΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΕΚΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ Ο POLLYX(ΘΕΟΦΙΛΟΣ) ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
captain#litinas
20-02-2009, 07:59
Παιδιά τα πλοία μπορούν να περνάνε απο παντού και με τους ίδιους ανθρώπους στο τιμόνι. Προσοχή και σοβαρότητα θέλει και μετά το πέρασμα απο τη μύτη της βελόνας είναι παιχνιδάκι... Οσο αφορά το χρώμα με 15 κουβάδες(μπότα) 20λιτρους καλής ποιότητας χρώμα ο βάπορος γίνεται κούκλα. Μήπως να κάνουμε κανα έρανο να το βάψουμε ρε παιδιά;;; Ένα ποτάκι στα μπάρ θα στοιχίσει στον καθένα μας τόσοι που είμαστε... Αφού κάποιοι βλέπουν τα χάλια και δεν συγκινούντε ίσως αυτό να είναι μια λύση;;;; Τι λέτε;;;;;;;;:confused::confused::confused:
scoufgian
20-02-2009, 16:37
εγω μεσα ειμαι.............
Naias II
20-02-2009, 17:24
Μάγκες εντάξει δεν πιστεύω ότι θα φτάσει σε τέτοιο σημείο. Όλα είναι στο πρόγραμμα μετά την ετήσιά του πιστεύω θα γίνει κούκλα
mastrokostas
20-02-2009, 17:35
Για τους καλούς μας φίλους της NEL
30329
scoufgian
20-02-2009, 17:38
αλλος απο δω!!!δεν ειπαμε οτι μεχρι να βαφτει η κουκλα δεν ξανανεβαζουμε φωτογραφια απο το παρων?γι αυτο εχεις να γραψεις τιμωρια 100 φορες το μηνυμα:ΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ.Και θα μου το φερεις γραμμενο σε κολλα αναφορας με στυλο BIC
Naias II
20-02-2009, 17:42
Δεν πειράζει συγχωρεμένος. Από την αριστερή πλευρά πρώτη φορά το βλέπουμε :mrgreen:
mastrokostas
20-02-2009, 17:53
αλλος απο δω!!!δεν ειπαμε οτι μεχρι να βαφτει η κουκλα δεν ξανανεβαζουμε φωτογραφια απο το παρων?γι αυτο εχεις να γραψεις τιμωρια 100 φορες το μηνυμα:ΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ.Και θα μου το φερεις γραμμενο σε κολλα αναφορας με στυλο BIC
Να την βγάλω ??? Δεν έχω πρόβλημα !
Αλλά ο Naias II σου απάντησε βιαστικέ !Απο αριστερά δεν το έχεις σε πολλές φωτογραφίες .;)
dimitris
20-02-2009, 17:56
Προτεινω η τιμωρια του mastrokostas να ειναι 2 κουβαδες χρωμα για το "Μυτιληνη":p:D
scoufgian
20-02-2009, 17:56
Να την βγάλω ??? Δεν έχω πρόβλημα !
Αλλά ο Naias II σου απάντησε βιαστικέ !Απο αριστερά δεν το έχεις σε πολλές φωτογραφίες .;)
οχι δεν θα τη βγαλεις θα την αφησεις,οπως παραλληλα θα εκτελεσεις και τη τιμωρια...........και θα δουμε τι θα συνεδριασουν και οι Νελιτες για σενα...........:mrgreen::mrgreen:
mastrokostas
20-02-2009, 18:17
Προτεινω η τιμωρια του mastrokostas να ειναι 2 κουβαδες χρωμα για το "Μυτιληνη":p:D
οχι δεν θα τη βγαλεις θα την αφησεις,οπως παραλληλα θα εκτελεσεις και τη τιμωρια...........και θα δουμε τι θα συνεδριασουν και οι Νελιτες για σενα...........:mrgreen::mrgreen:
Κάτσε να τελειώσω το βάψιμο απο την σκαλωσιά που με έβαλε ο Δημήτρης , και μετά .
opelmanos
20-02-2009, 20:13
ΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝ ΤΑ ΥΦΑΛΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ,ΑΣΠΡΟ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ORIGINAL,ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ.
Naias II
20-02-2009, 20:28
Καλά άσπρο δεν βάφεται. Μόλις βάψανε το Ταξιάρχη μπλε θα χαλάσουν τη σειρά? Θέλει και πολλά λεφτά αυτό. Άσε που υπάρχει ολόκληρη καμπάνια και το logo της είναι μπλε + η επίσημη σελίδα στο νετ επίσης μπλε. Μιλάμε για ξερίζωμαααα;)
opelmanos
20-02-2009, 20:33
ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ
Naias II
20-02-2009, 20:49
Μπα μην ανησυχείς το Μυτιλήνη θα γίνει κούκλα είμαι πεπεισμένος από το αποτέλεσμα του Ταξιάρχη. Αυτό που δεν ξέρω είναι αργότερα κατά πόσο θα αντέξουν τα χρώματα.
Speedkiller
20-02-2009, 21:21
η επίσημη σελίδα στο νετ επίσης μπλε.
H σελίδα της Nel είναι ανύπαρκτη....Εχουν να την ανανεώσουν εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια...Και σιγά μη βαφτεί κ γινουν κ αμμοβολές κλπ...Αντε κανα πασάλυμα της κακιάς ώρας....
opelmanos
20-02-2009, 21:31
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ. Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΠ'ΕΞΩ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΝ ΒΑΨΟΥΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΗΣ HSW ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ. και να ΒΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΑΘΥΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ 2 ΝΗΣΟΣ.
Giovanaut
20-02-2009, 22:01
τελικα θα βγει για ετησια....???
scoufgian
23-02-2009, 12:14
τελικα θα βγει για ετησια....???
οχι ακομα,να τελειωσει τις εργασιες του και ο μπαρμπα Τεο:rolleyes::rolleyes:
opelmanos
23-02-2009, 16:20
ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΥΤΗΛΗΝΗ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ.ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΝ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΑΓΟΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΡΟΔΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
scoufgian
23-02-2009, 16:41
ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΥΤΗΛΗΝΗ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ.ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΝ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΑΓΟΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΡΟΔΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
σ αυτη τη γραμμη μαλλον ο ΤΕΟ θα παει στη θεση του ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
opelmanos
23-02-2009, 17:20
ΣΕ ΑΓΟΝΗ Ο ΤΕΟ? ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΕΑΜΜΗ ΝΑ ΝΑΙ.
χαλια το πλοιο εξωτερικα η κ τισ νελ το βλεπουν
Giovanaut
24-02-2009, 00:20
σ αυτη τη γραμμη μαλλον ο ΤΕΟ θα παει στη θεση του ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
δηλαδη φιλε μου εννοεις πως ο ΤΕΟ θα παρει 2 φορες την εβδομαδα απο ΚΑΒΑΛΑ εως ΣΑΜΟ και 1 φορα απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.....
για το ΜΥΤΙΛΗΝΗ ισχυει το ΑΛΕΞ-ΡΟΔΟ..???
αν ΝΑΙ τοτε σωθηκαμε(Λημνος)....!!!!!!!
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....!!!
scoufgian
24-02-2009, 05:44
δηλαδη φιλε μου εννοεις πως ο ΤΕΟ θα παρει 2 φορες την εβδομαδα απο ΚΑΒΑΛΑ εως ΣΑΜΟ και 1 φορα απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.....
για το ΜΥΤΙΛΗΝΗ ισχυει το ΑΛΕΞ-ΡΟΔΟ..???
αν ΝΑΙ τοτε σωθηκαμε(Λημνος)....!!!!!!!
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....!!!
το Μυτιληνη θα μεινει κει που ειναι με προεκταση μεχρι Θεσ.νικη για τα Σαββατα.Ο Τεο παλευει να παιξει Αλεξ/πολη -Ροδο
MYTILENE
24-02-2009, 09:41
Φίλε μου σου προτείνω να το αποφεύγεις το πλοίο καλύτερα,αυτοί είναι ικανοί να σου πούνε οτι θα πάρει τη γραμμή Πάτρα-Ανκόνα:mrgreen::mrgreen:!!!Μην ακούς και πολλά!!!Και για να τελειώσουμε με αυτό το θέμα να σας πώ οτι το ΜΥΤΙΛΗΝΗ μένει Χίο-Πειραιά με πιθανή προέκταση κάθε Σάββατο Λήμνο-Θεσ/νίκη και ο ΤΕΟ παλεύει για τη γραμμή που έχει τώρα το ΕΞ.ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!!!Αυτά και ΤΕΛΟΣ;).....
Mία φωτό για τον φίλο Μυτιλήνη...:D
30436
BEN BRUCE
24-02-2009, 15:42
Πολυ καλη φιλε polykas;)Aς βαλω και εγω μια φωτο απο μια δυναμικη αναχωριση απο μυτιληνη για θεσσαλονικη απο το 90's
30445
Nissos Mykonos
24-02-2009, 16:18
Ben και polykas πολύ όμορφες φωτογραφίες!!!Το Μυτιλήνη λευκό σε όλο του το μεγαλείο...!!
moutsokwstas
24-02-2009, 18:33
πολυ ωραιες οι φωτο και των δυο σας, θα σας συμβουλευα την επομενη φορα να μας προειδοπιειετε πριν τις ανεβασετε, μην παθουμε τιποτα ετσι ξαφνικα, γιατι μας εχουν συνηθισει σε αλλα τωρα τελευταια.
Giovanaut
25-02-2009, 01:18
οι φωτο οντως εξαιρετικες....και το πλοιο βρισκεται στα καλυτερα του...
σκετη φρεσκαδουρα....
Naias II
25-02-2009, 11:08
Θα έλεγα ότι το Μυτιλήνη είναι από τα πιο όμορφα βαπόρια της εποχής του και μεταγενέστερων που έχουμε δει. Ειδικά η πρύμη του ξεχωρίζει κάνει μπαμ!
Speedkiller
25-02-2009, 13:36
Καλα νέα για το πλοιο...:rolleyes:
Βαφτίστηκε παλι MYTILEN-E- αν είδα καλα απ την πρόχειρη ματιά που έριξα!
Naias II
04-03-2009, 21:26
Σήμερα αν δεν με απατάει το μάτι μου το είδα το πλοίο βαμένο στη μισή πλευρά σε έντονο σκούρο μπλε χρώμα. Ας με διορθώσει κάποιος αν γελάστηκα :shock:
Vortigern
04-03-2009, 21:27
Σήμερα αν δεν με απατάει το μάτι μου το είδα το πλοίο βαμένο στη μισή πλευρά σε έντονο σκούρο μπλε χρώμα. Ας με διορθώσει κάποιος αν γελάστηκα :shock:
Φωτο δν εχουμε??
Naias II
04-03-2009, 21:30
Δυστυχώς δεν έβγαλα επειδή είχαμε πει να τη ξαναβγάλουμε όταν θα γίνει κούκλα :D. Να σου πω κιόλας όπως είπα δεν ξέρω αν γελάστηκα και δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή δεν έδωσα σημασία :roll:
Speedkiller
04-03-2009, 21:32
Δυστυχώς δεν έβγαλα επειδή είχαμε πει να τη ξαναβγάλουμε όταν θα γίνει κούκλα :D. Να σου πω κιόλας όπως είπα δεν ξέρω αν γελάστηκα και δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή δεν έδωσα σημασία :roll:
Ποια πλευρα?Η δεξια?Αν λες για την δεξια σίγουρα ξεγελάστηκες όπως ξεγελαστικα κ γω με το όνομα που είναι ακόμα Mytilen....Μάλλον τα μάτια μας φαντάζονται πράγματα που θέλουν να δουν...;)
Naias II
04-03-2009, 21:35
Όχι στη αριστερή πλευρά σήμερα ήταν στη θέση του Νήσος Χίος
επειδή παντού υπάρχει ένας Νελίτης ορίστε η φώτο,όντως ξεκίνησε το βάψιμο απο την αρίστερη μπάντα
31274
Naias II
04-03-2009, 22:03
Άντε γιατί είχα μπερδευτεί βρε παιδί μου :D
scoufgian
05-03-2009, 05:40
επειδή παντού υπάρχει ένας Νελίτης ορίστε η φώτο,όντως ξεκίνησε το βάψιμο απο την αρίστερη μπάντα
31274
με την ολοκληρωση του βαψιματος στη "πριγκιπεσσα" κερναει το προεδριο των Νελιτων......τι ομορφο νεο ηταν αυτο πρωι πρωι.........
captain#litinas
05-03-2009, 07:16
Καλημέρα Παιδιά... Όντως χθες ξεκίνησε το βάψιμο της Πριγκιπέσσας απο την αριστερή πλευρά λόγο θέσεως του στην προβλήτα. Αν όλα πάνε καλά και βοηθήσει και ο καιρός;;;;; τότε σε μία εβδομάδα θα είναι κούκλα. Τίθεται βέβαια το θέμα για το πόσο θα κρατήσει;;;;....:confused:.
Θα δούμε...:cool:
scoufgian
05-03-2009, 08:01
ναι captain ειναι και αυτο το θεμα ποσο θα κρατησει.........ας τη δω κουκλα οπως το Ταξιαρχο και ας...........
Speedkiller
05-03-2009, 10:53
Θαύμα παιδιά!!!Θαύμα...:p:p:p
theofilos-ship
05-03-2009, 13:40
Αντε να δουμε και αυριο με τον theo.SPEED και αλλο θαυμα.Ο θεοφιλος δεξαμενη.τελικα ειχα δικιο.το χα πει μετα απο κανα 5 μηνο.ε να τα!:rolleyes:
Giovanaut
05-03-2009, 17:38
αντε μπραβο μας παιδια....
ολα σιγα σιγα περνουν τον δρομο τους.....
μακαρι και να συνεχισουν ετσι....
γιατι φετος δεν τραβηξαμε και λιγα σαν νελιτες...???
scoufgian
05-03-2009, 20:40
εαν θελει ο καιρος το πλοιο αυριο θα δεσει με τη δεξια μπαντα στο Πειραια για βαψιμο,αλλιως το Σαββατο στη Μυτιληνη
Speedkiller
05-03-2009, 21:00
εαν θελει ο καιρος το πλοιο αυριο θα δεσει με τη δεξια μπαντα στο Πειραια για βαψιμο,αλλιως το Σαββατο στη Μυτιληνη
Απ ότι είδα ξεκίνησε απο Μυτιλήνη!Το θέμα είναι μην μείνει σε καμμια Χιο λόγω του καιρού...
scoufgian
05-03-2009, 21:02
Απ ότι είδα ξεκίνησε απο Μυτιλήνη!Το θέμα είναι μην μείνει σε καμμια Χιο λόγω του καιρού...
θα κανουν τ αδυνατα δυνατα να φτασουν,υπαρχει λογος.................
Giovanaut
05-03-2009, 21:23
μπορεις να τον κοινοποιησεις η οχι...???
scoufgian
05-03-2009, 21:38
μπορεις να τον κοινοποιησεις η οχι...???
αυριο θα δειτε..............
sea_serenade
05-03-2009, 23:04
scouf υποθέτω πως ξέρεις κάτι που εμείς δεν ξέρουμε αλλά που θα έπρεπε να ξέρουμε......ας κάνουμε λοιπόν υπομονή μέχρι την αυγή:p:p:p!!!!!!!!!!!!!
scoufgian
06-03-2009, 05:38
scouf υποθέτω πως ξέρεις κάτι που εμείς δεν ξέρουμε αλλά που θα έπρεπε να ξέρουμε......ας κάνουμε λοιπόν υπομονή μέχρι την αυγή:p:p!!!!!!!!!!!!!
απ οτι βλεπω τα πηγαμε πολυ καλα .χτυπησαμε μεχρι και 19 κομβους.ξεκινησαμε με 2μιση ωρες καθυστερηση και καλυψαμε τη μιαμιση.καλα ειναι........αντε γιατι πρεπει να παει και πληρωμα στο "Μπαρμπα" στο Περαμα να τον ανεβασει για δεξαμενισμο............;);)
captain#litinas
06-03-2009, 09:02
Καλημέρα παιδιά. Όντως "σφαίρα" ήρθε η κούκλα στον Πειραιά, αλλά δυστηχώς επεσε πάλι με την αριστερή πλευρά οπότε ελπίζω αύριο στη Μυτιλήνη να συνεχιστεί το βάψιμο και να τελειώσει...Πάντως φίλε scoufgian έχεις δίκιο διότι ο Τεο πάει για δεξαμενισμό σήμερα... λένε για δέκα ημέρες... οπότε χωρις απροόπτου τον άλλο μήνα θα οργώνει το Αιγαίο και αυτός... Αντε να φτιάξουν τα πράγματα ρε παιδιά επιτέλους...
dimitris
06-03-2009, 09:38
Ηρθε τοσο γρηγορα που το εβγαλε στο Χατζηκυριακειο:D:p
31408
theofilos-ship
06-03-2009, 09:42
χαχα εκει το βγαζει.εχει και χρωματοπωλειο το χατζηκυριακειο :confused::-P
dimitris
06-03-2009, 09:49
ειναι πισω απο τις ψαροτεβερνες εκει στη σχολη ναυτικων δοκιμων:p
αμάν πιά με αυτό το χατζηκυριάκειο,και νομίζω πως το βγάζει πάντα στον ίδιο δρόμο,τι κόλλημα πια αυτό το ais!! έλεος
dimitris
06-03-2009, 10:57
Αν κι εχουμε βγει εκτος θεματος, να ρωτησω κατι? τι μεγεθος εχει μια συσκευη ais του πλοιου?
η συσκευή της γέφυρας είναι σαν ένα μικρό κουτάκι με οθόνη απο ότι θυμάμαι αλλά το σύστημα λογικά θα συνδυάζεται και με άλλα εξαρτήματα στον ιστό του πλοίου
Μια μικρή κεραία στον ιστό (μέγεθος μισό μπουκάλι νερού 1.5 λίτρων), και αυτό που ανέφερε ο Στέφανος στην γέφυρα.
Apostolos
06-03-2009, 14:32
Αν θυμάμαι καλά ειναι Furuno. To GPS όμως ειναι ολίγων αρχαίο...
31416
theofilos-ship
06-03-2009, 15:00
100_0268.jpg (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31430&stc=1&d=1236347905)
theofilos-ship
06-03-2009, 15:16
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31445&stc=1&d=1236348960
Apostolos
06-03-2009, 15:18
Μπράβο ρε Λοστρόμε Βασίλη παλικάρι!!!!
Αντε όλο μουρμούρα είστε κούκλα θα γίνει!
Giovanaut
06-03-2009, 16:12
ετσι μπραβο....
σιγα σιγα κουκλιτσα γινεται....
ευχαριστουμε και για την αμεση ενημερωση....
scoufgian
06-03-2009, 16:42
Μπράβο ρε Λοστρόμε Βασίλη παλικάρι!!!!
Αντε όλο μουρμούρα είστε κούκλα θα γίνει!
πες τα Αποστολε!!!!
MYTILENE
07-03-2009, 10:14
Βασίλαρος,Μανώλης και τα υπόλοιπα παιδιά παλεύουν καθημερινά -ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ- να κρατήσουνε το βαπόρι σε μια καλή κατάσταση!!!Θα έρθει και το ολοκληρωτικό βάψιμο και θα γίνει ακόμα ποιό κούκλα το καραβάκι μας,μην αγχώνεσται και μη το κουράζεται το θέμα με τα βαψίματα,τώρα σκούριασε.τώρα ξέβαψε κλπ κλπ κλπ...:p;)
captain#litinas
09-03-2009, 09:19
Tι κόλλημα και αυτο με το ΑΙS;;; Τώρα που αρχίζει να γίνεται κούκλα ειπε να βγει και αυτή μια βόλτα στα "Βράχια της Πειραικής"...:p. Μόνο εσείς δηλαδή θα βγαίνετε βόλτα;;; Μα να μην σας πέφτει τίποτα κάτω... Παιδία λόγο της καθηστερημένης άφιξης στη Μυτιλήνη( απαγορευτικό) και του κακού καιρού πήγε χαμένο το ΣΚ. Όμως μην βιάζεστε... Πρώτα ο Θεός την τετάρτη να κατέβετε για νέες φωτο...;)
scoufgian
09-03-2009, 17:14
Tι κόλλημα και αυτο με το ΑΙS;;; Τώρα που αρχίζει να γίνεται κούκλα ειπε να βγει και αυτή μια βόλτα στα "Βράχια της Πειραικής"...:p. Μόνο εσείς δηλαδή θα βγαίνετε βόλτα;;; Μα να μην σας πέφτει τίποτα κάτω... Παιδία λόγο της καθηστερημένης άφιξης στη Μυτιλήνη( απαγορευτικό) και του κακού καιρού πήγε χαμένο το ΣΚ. Όμως μην βιάζεστε... Πρώτα ο Θεός την τετάρτη να κατέβετε για νέες φωτο...;)
ευχαριστουμε για την ενημερωση captain.........;);)
MYTILENE
09-03-2009, 19:12
Αύριο θα πάρουν φωτιά οι βούρτσες και τα πινέλα!!!!Όλο το team θα είναι στη τσίτα και θα τη κάνει κουκλάρα τη κούκλα;);)!!!!!
Giovanaut
09-03-2009, 19:17
Αύριο θα πάρουν φωτιά οι βούρτσες και τα πινέλα!!!!Όλο το team θα είναι στη τσίτα και θα τη κάνει κουκλάρα τη κούκλα;);)!!!!!
επειδη εχω μπερδευτει τωρα τα δρομολογια του εκτελουνται η οχι κανονικα....???
και με την ετησια τι εγινε...???
dimitris
09-03-2009, 19:17
για βγες απο το κλουβι να ριξεις καμια πινελια κι εσυ:D
scoufgian
09-03-2009, 19:31
εσυ παρε απο μια βουρτσα στο καθε χερι να τελειωσουμε γρηγοροτερα......και το μεγαλο πινελο ε!!οχι αυτο που βαφουν τις γωνιες..........γιατι σε εχω μπανησει εγω που σε κατι τετοια τη σκαπουλαρεις.......
MYTILENE
09-03-2009, 20:08
:mrgreen::mrgreen:Εγώ έχω καπαρώσει τη θέση του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ για να επιβλέπω τις εργασίες,σε παρακαλώ δλδ:mrgreen::mrgreen:!!!!
scoufgian
09-03-2009, 20:11
:mrgreen::mrgreen:Εγώ έχω καπαρώσει τη θέση του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ για να επιβλέπω τις εργασίες,σε παρακαλώ δλδ:mrgreen::mrgreen:!!!!
αμα ερθω εκει θα σου ξυλωσω γαλονια ,επωμιδες,μπατζακια,θα σ αφησω με τα εσωρουχα!!!αντε που μου θες και υπευθυνος......
BEN BRUCE
09-03-2009, 20:15
Ας δουμε το μυτιληνη τον ιανουαριο του 1996 παντα τοτε προσεγμενο!
31870
Naias II
09-03-2009, 21:37
Αγαπητέ Ben βλέπω έχεις πλούσιο καταπληκτικό υλικό από την παλιά όμορφη εποχή. Αχ νοστάλγησα..... :cool:
Giovanaut
09-03-2009, 23:14
Ας δουμε το μυτιληνη τον ιανουαριο του 1996 παντα τοτε προσεγμενο!
31870
πραγματι πολυ ομορφο το υλικο σου....
το πλοιο εδω τι ακριβως κανει...??
σαν ακινητο δεν ειναι...???
MYTILENE
10-03-2009, 08:33
Καλημέρα σε όλους,ΒΕΝ καταπληκτική η φώτο αλλά σας έχω πεί:ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΑΜΑΝ:p:p!!!!
2.Φίλε Γιάννη-giovanaut ακίνητο είναι ναι,εκεί ρίχνει καταπέλτη και στη προβλήτα πας κολυμπώντας.Έτσι ήταν τότε:mrgreen::mrgreen:!!!!!!!To έχει πετύχει ο ΒΕΝ πάνω στο ανάποδα μάλλον!!
ΥΓ:Ενημερωτικά το πλοίο βάφεται από το πρωί,το θέμα είναι ότι εδώ δεν έχει και πολύ καλό καιρό και ρίχνει ψιλόβροχο.ίσως και σήμερα να μην τελειώσει πάντως
Giovanaut
10-03-2009, 17:28
παιδια ολα καλα θα πανε.... πιστευω πως η τυχη των νελιτων αρχιζει να αλλαζει...
αυτες τις μερες πηγαινουν ολα κατ ευχην....
ας ελπισουμε να μην μας κανει ζημια η βροχη....
Speedkiller
11-03-2009, 13:10
Αντε ρε πρόεδρε!!!Τι κάνετε έφτου???Ακόμα να το βαψουνε το βαπόρι...
MYTILENE
12-03-2009, 08:27
Καλημέρα σε όλους,το βαποράκι έπεσε στο παλιό Γ και σήμερα αλλά και πάλι ο καιρός δε μας κάνει τη χάρη.Βρέχει από το πρωί συνεχώς,δύσκολα να τελειώσει και σήμερα;)!!!!Αφού έχουμε τις μπογιές όμως κάποτε θα τελειώσει:p:p!!!!
scoufgian
12-03-2009, 08:29
Καλημέρα σε όλους,το βαποράκι έπεσε στο παλιό Γ και σήμερα αλλά και πάλι ο καιρός δε μας κάνει τη χάρη.Βρέχει από το πρωί συνεχώς,δύσκολα να τελειώσει και σήμερα;)!!!!Αφού έχουμε τις μπογιές όμως κάποτε θα τελειώσει:p!!!!
ολοκληρος προεδρος,ενα στεγασμενο ναυπηγειο να μην εχεις.........αυτον τον Μπομπο το Σφουγγαρακη απορω που και πως τον εφτιαξες...........:p:p
MYTILENE
12-03-2009, 08:57
Στα fincianteri έγινε ο ΒΑΠΟΡΑΣ:p:p:p
theofilos-ship
13-03-2009, 13:45
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=32353&stc=1&d=1236948309http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=32352&stc=1&d=1236948300
MYTILENE
13-03-2009, 14:05
Συγχαρητήρια σ'αυτούς που το βάψανε αλλά και σε αυτούς που το φωτογραφίσανε!!!!Άντε μπάς και σταματήσει η γκρίνια κάποιων;)
Naias II
13-03-2009, 18:06
Αχ το χαίρεται το μάτι μας :)
moutsokwstas
13-03-2009, 20:23
επιτελους, σινιαριζεται! περιμενω πως και πως να την βγαλω φωτογραφια !
Στα fincianteri έγινε ο ΒΑΠΟΡΑΣ:p:p
έλα ρε προεδρε γιατί δεν λές και το ότι το μελέτησα και το σχεδιάσα εγώ αποκλειστικά για τις μετακινήσεις σου στο αιγαίο,:p αυτή η fincatieri επειδή το έφτιαξε θα μας κλέψει τη δόξα δηλαδή?:p διαμαρτύρομαι..
κούκλακι και το μυτιλήνη,μόνο μια παράκληση αν μας ακούει κάποιος απο το πλοίο η την εταιρεία,να βαφτούν και αυτά τα καημένα τα πέδιλα του πλωριού καταπέλτη που είναι πιο σκουριασμένα και απο τα ρέλια του HELLAS LIBERTY
από ότι είδα σήμερα μένει να βαφτεί η πλώρη και το κομμάτι κάτω απο το ζωνάρι
BEN BRUCE
13-03-2009, 21:02
Σας βαζω κατι που εγινε μονο μια φορα.Το μυτιληνη στη σιφνο!Στις 26 φεβρουαριου του 2006 ειχε παει να αντικαταστησει το αγ γεωργιος και μια μερα πριν ειχε παει το θεοφιλος, χωρις κυθνο βεβαια και τα δυο.Υπαρχει αποδειξη και για την κιμωλο αλλα μια αλλη φορα:)
32395
moutsokwstas
13-03-2009, 21:15
Σας βαζω κατι που εγινε μονο μια φορα.Το μυτιληνη στη σιφνο!Στις 26 φεβρουαριου του 2006 ειχε παει να αντικαταστησει το αγ γεωργιος και μια μερα πριν ειχε παει το θεοφιλος, χωρις κυθνο βεβαια και τα δυο.Υπαρχει αποδειξη και για την κιμωλο αλλα μια αλλη φορα:)
32395
αυτα ειναι αποδειξεις και ντοκουμεντα, οπως η φωτο, μπραβο.
BEN BRUCE
13-03-2009, 21:24
Και καλα εγω <τυχαια> πηγα.Ο εκει εκπροσωπος στο νησι που ηταν να το φωτογραφησει απο εξω?Ονοματα βεβαια δεν λεμε:p
άσε κρυφονελίτης και εσύ περίμενες πότε θα πάει η Μυτιληνάρα στη Σίφνο για να πας μαζί :p
BEN BRUCE
13-03-2009, 21:34
Εδω κατα την αφιξη στη σιφνο και παει για δεξια μανουβρα ο καιρος ειναι οριακα για απαγορευτικο!Αφιερωμενη στους οπαδους της περιονυμης NEL LINES η γεφυρα του αιγαιου
32397
Vortigern
14-03-2009, 00:09
Eχει περασει και ο Ταξιαρχης αποτι θυμαμαι...
Επισης θυμαμαι οταν ειχαν ερθει αλλα τοτε ημουν τοσος δα:p..που λεει ο λογος...απλα δν μου ειχε κινηση τοτε το ενδιαφερων!
opelmanos
14-03-2009, 21:03
παιδια το πλοιο ειναι καθρεφτης.πηγα πριν στο λιμανι της μυτηληνης και το ειδα δεν πιστευα σ'αυτο που εβλεπα.πρεπει να επεσε πολυ μαστιγιο για να γινει τοσο καλη δουλεια. βεβαια η πλωρη απο τη δεξια μερια και ειδικα ο πλωριος καταπελτης,θελει αρκετη δουλεια ακομα.το πλοιο εδω και κατι μηνες λεγεται MYTILEN. ελπιζω να συνεχισουν να το συντηρουν σωστα
Giovanaut
15-03-2009, 15:57
παιδια τελικα η Ναυτιλιακη εκανε αιτηση με το ΜΥΤΙΛΗΝΗ για καμια αγονη.....
.... η τα πραγματα ως ειχαν...???
moutsokwstas
15-03-2009, 17:03
δεν γνωριζω κατι, αλλα ας μεινει κι ενα πλοιο στη γραμμη.
..κοιτώντας την πρώτη εμπορική αναχώρηση του Superfast XII...!!
32811
BEN BRUCE
15-03-2009, 23:01
Mytilene δεξαμενισμος 97 η 98 δεν θυμαμαι!Καπου βρηκαμε η μου φαινεται?
32856
32857
geogre222
16-03-2009, 10:43
[quote=BEN BRUCE;182236]Mytilene δεξαμενισμος 97 η 98 δεν θυμαμαι!Καπου βρηκαμε η μου φαινεται?
32856
32857[/quote
αυτο και αν ειναι φωτογραφικο αρχειο
thanks!!!!!!!!
Giovanaut
16-03-2009, 13:56
Mytilene δεξαμενισμος 97 η 98 δεν θυμαμαι!Καπου βρηκαμε η μου φαινεται?
32856
32857
μπραβο Ben......
μας στελνεις καθε φορα με το αρχειο σου.....
dimitris
16-03-2009, 16:27
μηπως μενει κανενας απο το πληρωμα στο χατζηκυριακειο και παιρνει την συσκευη μαζι? το ais το δειχνει παλι στο ιδιο (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=177933&postcount=956) σημειο οπως δεκα μερες πριν...:D:p
opelmanos
17-03-2009, 11:48
που χτυπησε το πλοιο ρε παιδια και εγινε ετσι?κι αυτο ειχε ατυχημα ?ασ μας διαφωτισει καποιος.δεν θυμαμαι κατι
Apostolos
17-03-2009, 13:49
Μήπως την 2η φορά στη Λήμνο?
BEN BRUCE
17-03-2009, 14:02
Δεν ειναι υποχρεωτικο να τα μαθαινουμε ολα!Καποτε καπου εγινε κατι το οποιο δεν ειχε εκταση.Μπορει και λιγοι να το καταλαβαν ας το αφησουμε στο παρελθον!Το εβαλα γιατι ολοι οι συντελεστες της εποχης δεν ειναι στα πραγματα,αν ηταν σημερινο γεγονος ουτε που θα σκεπτομουν να το βαλω!Δεν εχει νοημα να παιζουμε με το ψωμακι των ναυτικων για να κανουμε κους κους εμεις!Ετσι το βλεπω εγω, εσεις?
dimitris
18-03-2009, 09:10
Ειναι λαθος του ais η οντως βρισκεται στα ανοιχτα του Σκαραμαγκα?
απο το σπιτι δεν το βλεπω στην θεση του...
opelmanos
18-03-2009, 10:48
το ais αυτου του πλοιου πρεπει να αλλαχτει. συνεχεια προβληματα παρουσιαζει,εγω τωρα δεν το βλεπω καθολου.και αλλες φορες οταν ειναι στη μυτηληνη και εχει διανυκτερευση το δειχνει οτι κινειται .αρα κατι τρεχει
Speedkiller
18-03-2009, 10:54
Eιναι κανονικότατα στον Πειραιά στη Θέση του!!!Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα νομίζω πως το θέμα του ais το έχουμε κουράσει!
dimitris
18-03-2009, 11:02
Κι εγω χωρις να θελω να προσβαλω κανενα τοσο καιρο διαβαζαμε ποτε θα βαφτει...:rolleyes:
Speedkiller
18-03-2009, 11:59
Κι εγω χωρις να θελω να προσβαλω κανενα τοσο καιρο διαβαζαμε ποτε θα βαφτει...:rolleyes:
Συμφωνώ!!!Αρα???;)
scoufgian
18-03-2009, 12:13
ενταξει ρε παιδια μπορει να κατανταει κουραστικο αλλα ελεος δεν θα καθησουμε να βουτηχτουμε και στο ξυλο επειδη ισχυουν αυτες οι "καταστασεις".Ελεος
dimitris
18-03-2009, 12:45
Γιαννη δεν αρπαχτηκε κανεις και για τιποτα διαπιστωνουμε ορισμενα πραγματα και τα γραφουμε και μεσα απο τις αποψεις και τις αντιρησεις των αλλων μελων του φορουμ μας βοηθαει να γινομαστε καλυτεροι ή και ακομα να μαθαινουμε πραγματα που δεν γνωριζουμε.
scoufgian
18-03-2009, 12:47
Γιαννη δεν αρπαχτηκε κανεις και για τιποτα διαπιστωνουμε ορισμενα πραγματα και τα γραφουμε και μεσα απο τις αποψεις και τις αντιρησεις των αλλων μελων του φορουμ μας βοηθαει να γινομαστε καλυτεροι ή και ακομα να μαθαινουμε πραγματα που δεν γνωριζουμε.
οκ οπως τα λες...........:rolleyes::rolleyes:
http://www.aiolikanea.gr/news/main/detail.php?ID=42971
Περαστικά να του ευχηθούμε!
Giovanaut
20-03-2009, 19:41
http://www.aiolikanea.gr/news/main/detail.php?ID=42971
Περαστικά να του ευχηθούμε!
Παιδια επειδη ειναι πολυ ευαισθητο και κρισιμο το θεμα.... μην το κοινοποιησετε.... αλλα θελω να ξερω....
γνωριζουμε σε ποιον αναφερεται.......το αρθρο....???