Επιστροφή στο Forum : Αριάδνη [Ariadne, Ferry Himuka, Rainbow Bell]
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
Για τα 45 άρια όμως οικονομική θέση ουδέν σχόλιο??Κρίση έχουμε ρε παιδιά ..χίλιες φορές με αεροπλάνο συμφέρει γλυτώνεις και την ταλαιπωρία
Κάνεις λάθος φίλε μου, αφου και στα κοστολόγια είναι φτηνότερο απο το Πάτμος. Το κατάστρωμα (οπου άλλωστε ταξειδεύει η πλειοψηφία) 41€ στον μεν, 43 στον δε. Εκτος οτι ο μεν έχει και (εστω λίγες) θέσεις με 19€.
ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ
09-04-2014, 15:06
Κάνεις λάθος φίλε μου, αφου και στα κοστολόγια είναι φτηνότερο απο το Πάτμος. Το κατάστρωμα (οπου άλλωστε ταξειδεύει η πλειοψηφία) 41€ στον μεν, 43 στον δε. Εκτος οτι ο μεν έχει και (εστω λίγες) θέσεις με 19€.
Συγνώμη στα δύο και στα τρία ευρώ κολλήσαμε?
Συγνώμη στα δύο και στα τρία ευρώ κολλήσαμε?
Εγώ, ναι κόλλησα. Στο κάτω-κάτω της γραφής, υπάρχει και το αεροπλάνο.
Οπως λεει και ο φιλος υπαρχει και το αεροπλανο.
Μια απλη αναζητηση που εκανα για τις μερες του πασχα που θελω να παω Χιο.
154287
Απ οτι καταλαβα και οπως θα καταλαβετε απο την φωτο μαλον ''κριση δεν εχουμε''
Εγω θα προτιμησω το καραβακι 82 ευρω να παω χιο και να γυρισω γιατι εγω ''εχω κριση''
trelaras
10-04-2014, 01:41
Οπως λεει και ο φιλος υπαρχει και το αεροπλανο.
Μια απλη αναζητηση που εκανα για τις μερες του πασχα που θελω να παω Χιο.
154287
Απ οτι καταλαβα και οπως θα καταλαβετε απο την φωτο μαλον ''κριση δεν εχουμε''
Εγω θα προτιμησω το καραβακι 82 ευρω να παω χιο και να γυρισω γιατι εγω ''εχω κριση''
Αυτο είναι σχετικό.....όλοι ξέρουμε ότι το αεροπλάνο την τελευταία στιγμή κοστίζει!αν ξέρεις ποτέ θα ταξιδέψεις βρίσκεις πολύ σπέσιαλ τιμές 15-20 μέρες ποιο πριν!
σορρυ για το εκτός θέματος του πλοίου!καλημερα!
superfast vi
10-04-2014, 02:56
κ παλι φιλε μου για τα 3ευρω παραπανω του πατμος ειναι λογικο οσο δεν παει κ ακομα κ 10 ευρω να ηταν η διαφορα..δεν μπορουμε να συγκρινουμε το πατμος με το αριαδνη.ναι ενταξει ωραιο βαπορι ωραιο σκαρι το αριαδνη αλλα με το ενος χρονου βαπορι δεν συγκρινεται.
κ παλι φιλε μου για τα 3ευρω παραπανω του πατμος ειναι λογικο οσο δεν παει κ ακομα κ 10 ευρω να ηταν η διαφορα..δεν μπορουμε να συγκρινουμε το πατμος με το αριαδνη.ναι ενταξει ωραιο βαπορι ωραιο σκαρι το αριαδνη αλλα με το ενος χρονου βαπορι δεν συγκρινεται.
Δεν νομίζω οτι έχει και ιδιαίτερη σημασία αν ένα πλοίο είναι 1 η' 2 χρόνων. Σημασία έχει τι ανέσεις προσφέρει στον επιβάτη και φυσικά η τιμή. Οποιος θέλει να δώσει παραπάνω λεφτά για να πάει με το 'λουξ' καράβι, εμένα προσωπικά δεν μου πέφτει λόγος !
Captain_Nionios
10-04-2014, 16:54
Το τι απαιτει και τι αποδεχεται ο καθενας ειναι καθαρα υποκειμενικο. Γνωμη μου ειναι πως το Πατμος συνολικα εχει εξαιρετικους εσωτερικους χωρους, καλοδιακοσμιμενους, πληρως εκμεταλευμενους αλλα οχι στεναχωρους. Εχει ανθρωπινες αποστασεις μεταξυ των θεσεων και των τραπεζιων και γενικοτερα αποπνεει ανεση. Ομως η Αριαδναρα ειναι και αυτη παρα πολυ καλη μεσα, μπορει να μην εχει τοσο καλη και φρεσκια διακοσμιση αλλα και πολλους χωρους εχει και ακομα πιο ανετους απο το Πατμος, κανεις αρχοντικο ταξιδι μαζι της. Ταξιδευεις με 1500 ατομα μεσα και εισαι ανετοτατος. Επισης εχει περισσοτερα εξωτερικα καταστρωματα για να παρεις καμια τζουρα ιωδιο.
Προσωπικα λοιπον δεν θα αποδεχομουν ως λογικη μια διαφορα των 10 ευρω, διοτι για μενα τα δυο βαπορια ειναι πανω κατω ισοδυναμα για τον επιβατη.
superfast vi
10-04-2014, 19:15
Δεν νομίζω οτι έχει και ιδιαίτερη σημασία αν ένα πλοίο είναι 1 η' 2 χρόνων. Σημασία έχει τι ανέσεις προσφέρει στον επιβάτη και φυσικά η τιμή. Οποιος θέλει να δώσει παραπάνω λεφτά για να πάει με το 'λουξ' καράβι, εμένα προσωπικά δεν μου πέφτει λόγος !
κ εδω πιστευω πως παει η φραση του οτι πληρωνεις παιρνεις.τωρα η διαφορα των 3ευρω δεν πιστευω πως ειναι καποια αξιολογη διαφορα αναμεσα στα δυο πλοια.κ δεν ειναι οτι υποστηριζω το πατμος.ισα ισα που αν επελεγα να ταξιδεψω με καποιο απ τα δυο εννοειται πως θα ταξιδευα με το αριαδνη αλλα να ειμαστε κ λιγο λογικοι..το αλλο ακομα μυριζει καινουριο,λογικο να ειναι λιγο παραπανω η τιμη του εισιτηριου γιατι πρεπει να καλυψει κ καποια εξοδα..το δανειο του π.χ..
superfast vi
10-04-2014, 19:17
Το τι απαιτει και τι αποδεχεται ο καθενας ειναι καθαρα υποκειμενικο. Γνωμη μου ειναι πως το Πατμος συνολικα εχει εξαιρετικους εσωτερικους χωρους, καλοδιακοσμιμενους, πληρως εκμεταλευμενους αλλα οχι στεναχωρους. Εχει ανθρωπινες αποστασεις μεταξυ των θεσεων και των τραπεζιων και γενικοτερα αποπνεει ανεση. Ομως η Αριαδναρα ειναι και αυτη παρα πολυ καλη μεσα, μπορει να μην εχει τοσο καλη και φρεσκια διακοσμιση αλλα και πολλους χωρους εχει και ακομα πιο ανετους απο το Πατμος, κανεις αρχοντικο ταξιδι μαζι της. Ταξιδευεις με 1500 ατομα μεσα και εισαι ανετοτατος. Επισης εχει περισσοτερα εξωτερικα καταστρωματα για να παρεις καμια τζουρα ιωδιο.
Προσωπικα λοιπον δεν θα αποδεχομουν ως λογικη μια διαφορα των 10 ευρω, διοτι για μενα τα δυο βαπορια ειναι πανω κατω ισοδυναμα για τον επιβατη.
για τον απλο επιβατη της οικονομικης θεσης μπορει κατα καποιοπ τροπο να χαρακτηριστουν ισοδυναμα..για τον επιβατη ομως τον πιο απαιτητικο πιστευω πως το πατμος μπορει να προσφερει περισσοτερη πολυτελεια..
Captain_Nionios
10-04-2014, 19:52
Εγω μιλησα για ολους τους τυπους των επιβατων. Ειναι πολυ καλα βαπορια και τα δυο τους οσον αφορα τους χωρους τους με καποιες διαφορες υπερ του ενος ή του αλλου, πιστευω οτι για οποιαδηποτε "κατηγορια" επιβατη ειναι ισοδυναμα.
ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ
12-04-2014, 12:18
Όπως και να χει είναι απαράδεκτο να είναι τόσο ακριβό το εισητήριο για Χίο και Μυτιλήνη!!Kαι κάτι άλλο γιατί δεν το βάζουν κάθε Σάββατο προέκταση για Θεσσαλονίκη ??Μιά χαρά άνετο είναι γρήγορο και θα εξυπηρετήσει πολλούς και φοιτητές αλλά και Λημνιούς
Εσπασε ... ολα τα κοντερ το πλοίο σήμερα το πρωί, οταν με κανονική ώρα άφιξης στον Πειραιά ωρα 07.25 και παρα το γεγονός οτι είχε ξεκινήσει ηδη απο τη Μυτιλήνη με 10λεπτη καθυστέρηση λόγω αυξημένης κίνησης, οπως είπαν στα μεγάφωνα, στις 06.45 ηδη τέλειωνε τη μανουβρα στην Ε2 και μάλιστα πριν τα 2 πλοία του Ηρακλείου, τα οποία έφταναν μετα απο 10 λεπτά. Τελικά πιστεύω οτι θα κάνει ζημιά ακόμα και στο Πάτμος, οταν τουλάχιστον στη διάρκεια του καλοκαιριού θα έχουν στα εξπρες δρομολόγια ίδιες μέρες αναχωρήσεις πρωί/βράδυ.
κατά την πραγματοποίση της μανουβρας 6:20 π.μ ακριβώς στις 9/4 στον Πειραία...
154399
Captain_Nionios
12-04-2014, 16:39
Μετα το δεξαμενισμο με το ιδιο φορτιο πρεπει να πηγαινει 1+ κομβο περισσοτερο απο πριν. Ειχε μαζεψει παρα πολυ πραγμα απο κατω. Σφαιρα παει η Γιαπωνεζα, ακομα και στα βραδινα τη βλεπω συχνα στο 22+, ενω πριν ηταν στο 20.5.
θα παρακαλούσα τους φίλους,για να μην φύγουμε εκτός από το θέμα του πλοίου,να συνεχίσουν τα του ποδοσφαίρου στο αντίστοιχο θέμα τη συζητησή τους...
www.nautilia.gr/forum/showthread.php?99683-%D0%EF%E4%FC%F3%F6%E1%E9%F1%EF (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?99683-%D0%EF%E4%FC%F3%F6%E1%E9%F1%EF)
geokou72a
20-04-2014, 18:44
Πασχα στο λιμανι της Μυτιληνης. Συγγνωμη για την ποιοτητα της φωτογραφιας ειναι τραβηγμενη απο κινητο
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
22-04-2014, 10:01
Πήγα κ ήλθα Χίο με την κούκλα.Χθες μάλιστα πέταγε, 6.45' φανάρι με φανάρι.:tears_of_joy:
Όλα μιά χαρά εκτός από το ότι υπήρχε Σομαλός λαθρομετανάστης:o στην Διακεκριμένη (Μύκονος lounge) με εισιτήριο Οικονομικής:uncomfortableness:...Από έλεγχο τι γίνεται;:distrust:
Πήγα κ ήλθα Χίο με την κούκλα.Χθες μάλιστα πέταγε, 6.45' φανάρι με φανάρι.:tears_of_joy:
Όλα μιά χαρά εκτός από το ότι υπήρχε Σομαλός λαθρομετανάστης:o στην Διακεκριμένη (Μύκονος lounge) με εισιτήριο Οικονομικής:uncomfortableness:...Από έλεγχο τι γίνεται;:distrust:
όταν ταξίδεψα πριν μερικούς μήνες είχε γίνει έλεγχος στην διακεκριμένη θέση και κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την αναχώρηση από τη Χίο!
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
22-04-2014, 11:58
όταν ταξίδεψα πριν μερικούς μήνες είχε γίνει έλεγχος στην διακεκριμένη θέση και κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την αναχώρηση από τη Χίο! Yπήρχε μόνο επίκουρος που έλεγχε στο central lounge.Δεν το πάω τόσο στο τι πλήρωσα εγώ κ τι ο άλλος αλλά δεν είναι ό.τι καλύτερο να έρχεται κ να θρονιάζεται δίπλα σου ένας αραπάκος λαθρομετανάστης στη Διακεκριμένη! Κ να πεις ότι το πλοίο ήταν ασφιχτικά γεμάτο κ έκαναν τα στραβά μάτια; Όχι δεν ήταν.
george Xios
22-04-2014, 13:31
Yπήρχε μόνο επίκουρος που έλεγχε στο central lounge.Δεν το πάω τόσο στο τι πλήρωσα εγώ κ τι ο άλλος αλλά δεν είναι ό.τι καλύτερο να έρχεται κ να θρονιάζεται δίπλα σου ένας αραπάκος λαθρομετανάστης στη Διακεκριμένη! Κ να πεις ότι το πλοίο ήταν ασφιχτικά γεμάτο κ έκαναν τα στραβά μάτια; Όχι δεν ήταν.
Εδώ οι μισοί Έλληνες ταξιδεύουν με αυτό τον τρόπο αλλά δεν μας πειράζει και ιδιαίτερα..
Takerman
30-04-2014, 11:59
Χθες λίγο πριν την αναχώρηση από Μυτιλήνη.
154927
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
30-04-2014, 12:06
Χθες λίγο πριν την αναχώρηση από Μυτιλήνη.
154927 Mακάριοι οι ταξιδεύοντες με τον βάπορα! Ελπίζω να πέρασες καλά στο νησί:fat:
ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ
30-04-2014, 13:32
Πάμε να το θυμηθούμε και με το χρώματα της ΑΝΕΚ το 2009
Takerman
02-05-2014, 10:21
Mακάριοι οι ταξιδεύοντες με τον βάπορα! Ελπίζω να πέρασες καλά στο νησί:fat:
Καλά ήταν αλλά λίγο. Όσο για το βαπόρι, τα σαλόνια θέλουν κάποια συντήρηση. Στο VIP που αναφέρθηκες σε πολλά δερμάτινα καθίσματα οι μοχλοί ρύθμισης ήταν σπασμένοι, στα δε άλλα, αρκετά καθίσματα θέλουν καθάρισμα από καφέδες κλπ.
Το ταξίδι ήταν πολύ καλό και το πλοίο είναι πραγματικός βάπορας. Αν είχε κι ένα πλωριό μπαλκόνι θα ήταν τέλειο.
154972154973154974
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
02-05-2014, 10:34
Aυτό με τους μοχλούς το πρόσεξα κ εγώ. Κατάλοιπο της ναύλωσης στην Αλγερία;
Δεν νομίζω οτι είναι κατάλοιπο της ναύλωσης. Το ίδιο έχω παρατηρήσει και στα 2 Νήσος Χίος/Μύκονος. Πρέπει να βγήκαν τα καθίσματα σκάρτα στη πολλαπλή χρήση. Αν δεν κάνω λάθος ειναι Νορβηγικής κατασκευής - ας έψαχναν να βάλουν Ελληνικής κατασκευής, μπορεί να ήταν πιο ανθεκτικά:05.18-flustered:
Takerman
03-05-2014, 21:36
Η Αριάδνη φωτογραφημένη από αέρος στην Μυτιλήνη.
155060
Πολύ ωραία η φωτογραφία σου φίλε Takerman.
Ομορφαίνει και το λιμάνι.
T.S.S. APOLLON
15-05-2014, 09:25
ΑΡΙΑΔΝΗ στο λιμανι της Μυτιληνης 13-5-2014
155398
SteliosK
26-05-2014, 23:07
Σημερινή αναχώρηση
Για όλους τους φίλους της κούκλας
156136
Ημουν παρών στη χθεσινή αναχώρηση του πλοίου απο τον Πειραιά και μέχρι να φθάσουμε στο λιμάνι, πήρα μιά γεύση του τι πρόκειται να συναντήσουν οι επιβάτες ειδικά τις μέρες αιχμής με το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί. Οι δρόμοι πρόσβασης ηταν στην κυριολεξία πηγμένοι σχεδόν απο το κέντρο της πόλης με συνέπεια πολύς κόσμος να φτάσει την τελευταία στιγμή στο πλοίο. Μάλιστα ημουνα και αυτόπτης μάρτυρας απομάκρυνσης με ... σπρωξίματα μιας κοπέλας (πιθανότατα φοιτήτριας), η οποία έφτασε ενα λεπτό πριν την αναχώρηση και στην άρνηση του πληρώματος να επιβιβαστεί επειδή δεν είχε εισιτήριο, της υποδείχτηκε να πάει στο εκδοτήριο, ομως μέχρι να φτάσει εκει το πλοίο ηδη είχε φύγει. Δεν γνωρίζω αν πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχει συνεργασία λιμενικου και τροχαίας, ομως αυτό που παρατήρησα ηταν οτι περίπου 10 λεπτά μετα τις 9, το Κνωσός ετοιμαζόταν να λύσει τους κάβους, ο Ορίζοντας ακίνητος, ενω το Τσάμπιον έβαζε ακόμα φορτηγό. Πράγμα το οποίο σημαίνει οτι εκει είχαν πάρει το μήνυμα του κυκλοφοριακού χάους...
Apostolos
27-05-2014, 21:48
Χωρις να θέλω να γίνω κακός, το φαινόμενο να εμφανίζονται καθυστερημένοι επιβάτες δέν γίνεται τώρα που ο Πειραιάς έγινε μεγαλύτερο χάος. Στην τελική δέν μπορεί ενα ολόκληρο καράβι να περιμένει ένα επιβάτη... Ας κανονίζουμε να φευγουμε μισή ώρα νωρήτερα γιατι ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στο δρόμο
Espresso Venezia
30-05-2014, 20:14
Σήμερα στον Πειραιά.
155838
proussos
07-06-2014, 21:16
156132
Βραδυνό ταξίδι στο Αιγαίο...
karavofanatikos
13-06-2014, 22:06
Η αποψινή αναχώρηση της κουκλάρας για το Βόρειο Αιγαίο!
156256 156257
Takerman
15-06-2014, 17:42
Ωραίες Νεκτάριε.
off topic: ’δειασε τα εισερχόμενα σου.
KABODETHS
05-07-2014, 08:54
Μανούβρα (δεξιά) που πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάριο το πρωί στη Χίο για τον βάπορα με άνεμο Β 8.
Takerman
07-07-2014, 11:06
Δυο φορες που ταξιδεψα με το βαπορι στο παρελθον ηταν μπουνατσα. Την Παρασκευη για Μυτιληνη ειχε καμποσο καιρο. Ισως 8. Η αισθηση που αφηνε το ταξιδεμα ηταν σαν 6αρι γεματο. Ωραιο βαπορι.
pantelis2009
07-07-2014, 11:37
H κούκλα ΑΡΙΑΔΝΗ στις 04-06-2012 έχοντας γυρίσει απο το δεξαμενισμό της στη Σύρο (αν δεν κάνω λάθος), κάνοντας μανούβρα να δέσει στη ΝΑΥΣΙ φωτογραφημένη απο την Κυνόσουρα. Για τους πάρα πολλούς φίλους της.
157018
Η κούκλα, φωτογραφημένη πάνω από τον Άγιο.
157672
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
22-07-2014, 08:44
Η κούκλα, φωτογραφημένη πάνω από τον Άγιο.
157672 Ποιόν Άγιο;
Ποιόν Άγιο;
:indecisiveness:Δεν σου κάνω τον Άγιο...:indecisiveness:
Παράληψη.
F/B Aγιος Γεώργιος.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
23-07-2014, 10:46
:indecisiveness:Δεν σου κάνω τον Άγιο...:indecisiveness:
Παράληψη.
F/B Άγιος Γεώργιος.
Kαλό,καλό κ έλεγα από τον Άγιο Νικόλαο,από τον Άγιο Κήρυκο; Αφού δεν περνάει από εκεί!:fat:
Με την ευκαιρία,αυτό το F/B είχε καθιερωθεί λανθασμένα στην Ελλάδα το οποίο τα τελευταία χρόνια (λόγω του Βοat) παραπέμπει σε μικρότερα σκάφη. Το πιό σωστό είναι C/F: Car Ferry αλλά νομίζω το ΕΓ/ΟΓ στα ελληνικά αποδίδει πολύ καλά τον τύπο του πλοίου:fat:.
Ο επίσημος όρος πάντως για αυτού του τύπου τα πλοία είναι RO-PAX (Roll on/off Passenger ferries).
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
24-07-2014, 08:22
Ο επίσημος όρος πάντως για αυτού του τύπου τα πλοία είναι RO-PAX (Roll on/off Passenger ferries).
Aυτό είναι γνωστό αν κ παραπέμπει περισσότερο σε ΕΓ/ΟΓ με μεγάλη αναλογία οχημάτων προς επιβάτες ή ρο-ρό που παίρνει κ κάμποσους επιβάτες. Γιά το υπουργείο όρος ro/pax δεν υφίσταται.Μέχρι 12 επιβάτες (οδηγούς) χαρακτηρίζεται φορτηγό,από εκεί κ πάνω επιβατηγό.
Εγώ στάθηκα στην σύντμηση F/B γιά τον λόγου που εξηγώ.
Ταξείδι με το πλοίο την περασμένη Παρασκευή με Δευτέρα πρωί και θα μπορούσα να θεωρήσω τον εαυτό μου τυχερό, μια και είχα πολύ ευχάριστες εμπειρίες, αφου στους τεράστιους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που διαθέτει, χαίρεσαι πραγματικά να κυκλοφορείς και να απολαμβάνεις ξεκούραστα. Πεντακάθαρο αν και με αρκετό κόσμο και στο πήγαινε και στο άλλο, λες και αυτό το πλοίο δεν γεμίζει με τίποτα ! Και πράγματι δεν γεμίζει, αφου αν εξαιρέσει κανείς τις 4-5 ημερομηνίες αιχμής που αλλωστε όλα σχεδόν τα πλοία έχουν ολοκληρωτικά γεμίσει, η Αριάδνη έχει πολλές κενές θέσεις στο γκαραζ. Μοναδικό του μειονέκτημα σε σχέση με το Ν. Χίος που αντικαθιστά είναι οτι ξεφεύγει λίγο στα ωράρια λόγω της ταχύτητάς του. Περιττό να μην ξεχωρίσω τις μανούβρες ακρίβειας του Καπτά Διαμαντή. Εδω θα ήθελα να τονίσω την πολύ μελετημένη χωροταξία που έγινε στο πλοίο οταν μετασκευάστηκε επι διοίκησης Στρίντζη, προκειμένου να δρομολογηθεί στη γραμμή των Χανίων, οπου στάθηκε με μεγάλη επιτυχία κατα τη γνώμη μου όσο καιρό ταξείδεψε εκει, χωρις ομως αυτό να σημαίνει οτι το ίδιο θα συνέβαινε αν παρέμενε εκει ακόμα και σήμερα.
Αραγε θα υπάρχει και του χρόνου στη γραμμή Χίου - Μυτιλήνης ;;;
Takerman
03-08-2014, 10:22
Από τον χθεσινό απογευματινό κατάπλου στη Μυτιλήνη.
158206 158207 158208 158209
SteliosK
06-08-2014, 16:33
Ariadne
25/07/2014
158349
karavofanatikos
07-09-2014, 16:16
Η Αριαδνάρα, κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης παραμονής της, χθες το μεσημέρι στο λιμάνι της Χίου!
159340
pantelis2009
07-09-2014, 16:23
Υπέροχη φωτο από την Αριαδνάρα (όπως λες :fat:) αλλά και στην όμορφη πλώρη της μπροστά το CHIOS (e.x ΑΓ. ΓΙΩΡΓΗΣ) το δικό μας κάποτε ferryboat.
Nautilia News
07-09-2014, 21:21
http://www.nautilia.gr/new/site/modules/mod_news_pro_gk4/cache/LOGONEWS.hsw.Ariadnensp_73.jpg
Έναρξη χεμερινών δρομολογίων για το εγ/ογ ΑΡΙΑΔΝΗ (http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1801:2014-09-07-19-17-06&catid=45:2010-09-14-08-55-21&Itemid=98)
karavofanatikos
08-09-2014, 21:48
Στιγμές ταξιδιού με την αρχόντισσα του Αιγαίου στο προτελευταίο ημερήσιο της χρονιάς!
159386 159388 159389 159391 159390
Δεν είχα ταξιδέψει ξανά στο παρελθόν με την Αριάδνη κι έτσι είπα να πραγματοποιήσω ένα ταξιδάκι μέχρι το μυροβόλο νησί της μαστίχας! Αν και είμαστε ακόμη στην αρχή του Σεπτέμβρη, η επιβατική κίνηση στο σαββατιάτικο δρομολόγιο ήταν αρκετά πεσμένη (γύρω στους 500 επιβάτες). Το εσωτερικό του πλοίου καθαρό και προσεγμένο, όπως και τα καταστρώματά του. Μοναδική εμπειρία το πέρασμα μέσα απ' το Δύσβατο (στενό ’νδρου-Τήνου) το οποίο είναι ακόμη ομορφότερο τη νύχτα με τον φάρο να λούζει τη θάλασσα με τις αναλαμπές του! Το πλοίο είναι ένα πραγματικό στολίδι για το οποίο πρέπει να αισθανόμαστε αρκετά τυχεροί που το έχουμε στα νερά μας!
parianos
09-09-2014, 19:00
Στιγμές ταξιδιού με την αρχόντισσα του Αιγαίου στο προτελευταίο ημερήσιο της χρονιάς!
159386 159388 159389 159391 159390
Δεν είχα ταξιδέψει ξανά στο παρελθόν με την Αριάδνη κι έτσι είπα να πραγματοποιήσω ένα ταξιδάκι μέχρι το μυροβόλο νησί της μαστίχας! Αν και είμαστε ακόμη στην αρχή του Σεπτέμβρη, η επιβατική κίνηση στο σαββατιάτικο δρομολόγιο ήταν αρκετά πεσμένη (γύρω στους 500 επιβάτες). Το εσωτερικό του πλοίου καθαρό και προσεγμένο, όπως και τα καταστρώματά του. Μοναδική εμπειρία το πέρασμα μέσα απ' το Δύσβατο (στενό ’νδρου-Τήνου) το οποίο είναι ακόμη ομορφότερο τη νύχτα με τον φάρο να λούζει τη θάλασσα με τις αναλαμπές του! Το πλοίο είναι ένα πραγματικό στολίδι για το οποίο πρέπει να αισθανόμαστε αρκετά τυχεροί που το έχουμε στα νερά μας!
Ωραιες φωτογραφιες....
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
10-09-2014, 10:59
Όντως το πέρασμα από το Δύσβατο είναι φανταστική εμπειρία.Μόνο ο καπτα-Διαμαντής πάει από εκεί κ με όλα τα βαπόρια της γραμμής που έχει κάνει.
Takerman
10-09-2014, 11:04
Όντως το πέρασμα από το Δύσβατο είναι φανταστική εμπειρία.Μόνο ο καπτα-Διαμαντής πάει από εκεί κ με όλα τα βαπόρια της γραμμής που έχει κάνει.
Βίκτορα είχα περάσει πριν 2 χρόνια σε ημερήσιο με το Πάτμος.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
10-09-2014, 12:24
Βίκτορα είχα περάσει πριν 2 χρόνια σε ημερήσιο με το Πάτμος.
Δεν αμφιβάλλω γιά να το λες. 'Οσες φορές έτυχα με BSPt αλλά κ από το ΑΙS,όλο από πάνω πήγαινε.Σκέφθηκα μάλιστα ότι ίσως έτσι θέλει η εταιρεία. Πιθανόν λόγω καιρού να είχατε περάσει από κάτω.
Πάντως να μη νομισθεί ότι θέλω να προβάλλω τον συγκεκριμένο πλοίαρχο,κάθε άλλο...
BEN BRUCE
10-09-2014, 16:30
Η ιστορια με το δυσβατο ξεκινησε με τον καπτα Διαμαντη.Απλα κατα την διαρκεια του περασματος πρεπει να ειναι ο πλοιαρχος επανω, κατι που οι παλαιοι παραδοσιακοι της γραμμης δεν ηθελαν να κανουν για διαφορους λογους
Το πέρασμα από πάνω και όχι από το δύσβατο είναι πιο ασφαλές φίλε Βίκτωρα. Γι' αυτό και το ΠΑΤΜΟΣ περνά από πάνω. Μόνο όταν έχει συγκεκριμένο καιρό περνά από δύσβατο η BLUE STAR, διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύεις μέσα από ενα τόσο στενό πέρασμα. :fat:
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
11-09-2014, 11:20
Το πέρασμα από πάνω και όχι από το δύσβατο είναι πιο ασφαλές φίλε Βίκτωρα. Γι' αυτό και το ΠΑΤΜΟΣ περνά από πάνω. Μόνο όταν έχει συγκεκριμένο καιρό περνά από δύσβατο η BLUE STAR, διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύεις μέσα από ενα τόσο στενό πέρασμα. :fat:
Φίλε samurai εννοείται ότι από πάνω είναι πιό ασφαλές.Νομίζω ο καπτα-Διαμαντής είναι εκείνος που καθιέρωσε το από κάτω κάτι που έκαναν μόνο πολεμικά κ μικρά φορτηγά προηγουμένως.
Παλιότερα λόγω καιρού η εναλλακτική πορεία ήταν από τον Τσικνιά κ προσωπικά μου είχε τύχει με το ελληνικό ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ Χίο-Πειραιά:fat:.
karavofanatikos
11-09-2014, 16:17
Η Αριάδνη καθώς αναχωρεί απ' το λιμάνι της Χίου, το Σάββατο που μας πέρασε!
159508 159509
Παναγιώτης
11-09-2014, 19:56
Για το πέρασμα από το Κάβο Ντόρο και βόρεια της ’νδρου είναι πιο ασφαλές από πέρασμα από το το Δύσβατο; Από που βγαίνει αυτό;
Το στενό στο Δύσβατο έχει πλάτος εφτά στάδια στο πιο στενό σημείο (βόρεια από τον Καλόγερο, όπως μπορείτε να δείτε στο χάρτη παρακάτω). Για να καταλάβουμε το μέγεθος το στενό Φλεβών έχει πλάτος οχτώ στάδια και όπως λένε πολλά βαπόρια της ακτοπλοΐας περνούσαν μέσα από τις Φλέβες πριν καθιερωθεί το σεπαρέισιον (και μάλιστα βαπόρια που δεν είχαν τις μηχανές και τις δυνατότητες των σημερινών βαποριών).
Θα πει κάποιος ότι το στενό στο Κάβο Ντόρο έχει πλάτος 6,1 μίλια στο πιο στενό σημείο (στην Φάσσα) δηλαδή σχεδόν εννιά φόρες περισσότερο.
Όμως διαβάζουμε στον ελληνικό πιλότο για το στενό στο Κάβο Ντόρο:
"Ο διάπλους του στενού είναι απλός, κατά τη νύχτα δε διευκολύνεται από τους φάρους της άκρας Φάσσα, της Νησίδας Μανδηλού καιτης βραχονησίδας Ντόρος.
Οι συνήθεις από βόρειες κατευθύνσεις άνεμοι που επικρατούν στην περιοχή, καθίστανται στο Στενό Καφηρέα εξειρετικά σφοδροί και πολλές φορές καταιγίζοντες. Επειδή τα συνήθς προς νότιες κατευθύνσεις ρεύματα με τους ανέμους αυτούς αποκτούν μεγάλες ταχύτητες στο εσωτερικό του στενού, ο διάπλους του είναι πολλές φορές δυσκολότατος, ακόμη και αδύνατος στα ιστιοφόρα καθώς επίσης στα σκάφη που διαθέτουν μηχανή μικρής ιπποδυνάμεως, τα οποία τότε θα πρέπει να προτιμούν το Στενό ’νδρου / Τήνου (Δύσβατο)."
Για το Δύσβατο λέει ο πιλότος:
"Ο διάπλους τους στενού ’νδρου / Τήνου είναι απλός κατά τον άξονά του, δεν πρέπει όμως τα πλοία να πλησιάζουν πολύ την ’κρα Στενό, κατά τη νύχτα διευκολύνεται από το φάρο της βραχονησίδας Δύσβατο. Με βόρειους ανέμους τα ρεύματα στο εσωτερικό του στενού κατευθύνονται προς τα νοτιοδυτικά δυσκολεύοντας σε επικίνδυνο βαθμό τον διάπλου βραδυκίνητων σκαφών"
Τα ίδια λέει και ο αμερικάνικος πιλότος εδώ (http://msi.nga.mil/MSISiteContent/StaticFiles/NAV_PUBS/SD/Pub132/Pub132bk.pdf#page=195) :
The general S or SW current in
Dhiekplous Kafireos sets at 2 to 3 knots. However, it is greatly accelerated by strong N winds and rates of 5 to 7 knots have been experienced.
Stenon Dhisvaton (37°41'N., 24°58'E.) leads between Nisos Tinos and Nisos Andros. This strait is clear and free of dangers in mid-channel, but the shores should not be approached. During N winds, a current sets SW through the strait. Low-powered vessels which are bound NW should favor this passage during N winds as the currents ar e not as strong as those within Dhiekplous Kafireos.
159525159526
Δηλαδή τα ρεύματα δεν ειναι τόσο δυντά κι εδώ δεν έχουμε τον αέρα που έχει στο Κάβο Ντόρο και τα ρεύματα δεν είναι τόσο δυνατά.. Θα προσθέσω ότι δεν έχει και τις κίνηση από άλλα βαπόρια όπως έχει στο Κάβο Ντόρο. Δεν βλέπω τίποτα το επικίνδυνο στο πέρασμα από το δύσβατο ούτε αναφέρεται ότι είναι επικίνδυνο να το περνάνε μεγάλα βαπόρια (το γράφουν οι πιλότοι).
Κάθε καπετάνιος διαλέγει την καλύτερη πορεία ανάλογα με τις δυνατότητες του βαποριού και του πληρώματος.
Πράγματι και εμένα μου έκανε εντύπωση ότι περνάει από το Δύσβατο , παρακολουθώντας την πορεία του ένα βράδυ του Ιουλίου που ταξίδευαν μαζί του δικοί μου άνθρωποι . Ηταν εντυπωσιακό και το πέρασμα μου είπαν , αλλά μου φάνηκε και λογικότερο να πηγαίνει την νύχτα από εκεί παρά από τον Καφηρέα , που ναι μεν είναι φαρδύτερος , αλλά έχει και πολλαπλάσια κίνηση , ενώ η απόσταση σε μίλια είναι περίπου η ίδια .
SteliosK
13-09-2014, 10:02
Δεν βλέπω τίποτα το επικίνδυνο στο πέρασμα από το δύσβατο ούτε αναφέρεται ότι είναι επικίνδυνο να το περνάνε μεγάλα βαπόρια (το γράφουν οι πιλότοι).
Κάθε καπετάνιος διαλέγει την καλύτερη πορεία ανάλογα με τις δυνατότητες του βαποριού και του πληρώματος.
Το έχουμε περάσει και με δεξαμενόπλοιο μεγαλύτερου φάρδους από τη κούκλα.
Εδώ ξεκουράζεται μετά απο το βραδυνό της ταξίδι.
159598
geokou72a
13-09-2014, 20:08
https://www.youtube.com/watch?v=lTmwwy-Z27U&feature=youtu.be
Aναχώρηση από το λιμάνι της Μυτιλήνης
Giovanaut
17-09-2014, 23:24
Η "Κούκλα" θα βγει βολτίτσα σε άλλα στέκια αυτό το Σαββατόβραδο ;)
Εδώ λίγο πιο παλιά, χωρίς σινιάλα στο λιμάνι της Μυτιλήνης...
159729159732159730159731
karavofanatikos
29-09-2014, 11:55
Τις Τετάρτες 1/10, 8/10 & 15/10 το πλοίο θα εκτελέσει το δρομολόγιο Πειραιάς - Ψαρά - Χίος - Μυτιλήνη με τις αντίστοιχες επιστροφές τις Πέμπτες 2/10, 9/10 & 16/10.
Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για τους κατοίκους του ιστορικού νησιού των Ψαρών που θα δουν ένα μεγαθήριο να μπαίνει στο ταπεινό τους λιμάνι!!!
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
29-09-2014, 12:22
Aυτό είναι πιό μεγάλο από το...νησί!:o Καλά,θα φαντάζονταν ποτέ οι Ιάπωνες πού θα έβαζαν οι Έλληνες αυτόν τον ΒΑΠΟΡΑ;;;
thanos75
29-09-2014, 13:57
Aυτό είναι πιό μεγάλο από το...νησί!:o Καλά,θα φαντάζονταν ποτέ οι Ιάπωνες πού θα έβαζαν οι Έλληνες αυτόν τον ΒΑΠΟΡΑ;;;
Καλό φίλε μου :tears_of_joy: Βέβαια δεδομένου ότι δεν υπάρχει η σύνδεση πια του νησιού από Λαύριο, δεν υπάρχει και άλλη λύση από την προσέγγιση της "κούκλας" στα Ψαρά. Εάν κάποιος βρίσκεται ή μεταβεί στο νησί αξίζει να ανεβάσει φωτο
pantelis2009
29-09-2014, 14:37
Φίλε Βίκτωρ αν μάθουν οι Ιάπωνες σε πιο λιμάνι πρόκειται να μπει η κούκλα από την έκπληξη θα τους ισιώσουν....τα μάτια.:o
Πραγματικά θα ήταν υπέροχο να είχαμε καμιά φωτο της κούκλας μέσα στα Ψαρά.
proussos
29-09-2014, 19:38
Φίλε Βίκτωρ αν μάθουν οι Ιάπωνες σε πιο λιμάνι πρόκειται να μπει η κούκλα από την έκπληξη θα τους ισιώσουν....τα μάτια.:o
Πραγματικά θα ήταν υπέροχο να είχαμε καμιά φωτο της κούκλας μέσα στα Ψαρά.
Μην τρελαθούμε...όχι και λιμάνι για να μπει το ΑΡΙΑΔΝΗ...δεν πάει δα στην Σχοινούσα...
Γύρω - γύρω θάλασσα...στη μέση μια προκυμαία για να προσεγγίσουν δύο OASIS of the SEAS !
Τρεις φωτογραφίες της κούκλας από το καλοκαίρι που μας πέρασε...
160583160584160585
SteliosK
17-10-2014, 20:49
Αριάδνη
26/05/2014
160775
Για το φίλο που ταξιδεύει σήμερα..:rolleyes:
Nautilia News
20-10-2014, 17:33
http://www.nautilia.gr/new/site/modules/mod_news_pro_gk4/cache/LOGONEWS.hsw.ariadne_bownsp_73.jpg
Το εγ/ογ ΑΡΙΑΔΝΗ πανηγυρίζει τη νίκη της ΑΕΛ Καλλονής. (Βιντεο!!) (http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1882:2014-10-20-14-53-58&catid=45:2010-09-14-08-55-21&Itemid=98)
Captain_Nionios
20-10-2014, 21:53
Ωραια πραγματα, ζωντανα, μη αποστειρωμενα...
Απλα Του αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ....!!!!!!!
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
21-10-2014, 08:49
Kαι ΑΕΛ Καλλονή ο cpt;;:o:fat:
Giovanaut
21-10-2014, 10:34
Kαι ΑΕΛ Καλλονή ο cpt;;:o:fat:
Ήταν σημασίας ο αντίπαλος εκείνο το βράδυ... ;) ;)
Takerman
21-10-2014, 11:44
Να δω αν έρθει κανένας άσος στο Καλλονή-Ολυμπιακός τι θα κάνει ο καπτα Διαμαντής.... :fat:
Akis Dionisis
21-10-2014, 18:23
Μούγκα στη στρούγκα... :D
ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ
21-10-2014, 19:04
Να δω αν έρθει κανένας άσος στο Καλλονή-Ολυμπιακός τι θα κάνει ο καπτα Διαμαντής.... :fat:
Δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί το πλοίο δεν θα είναι Μυτιλήνη όταν γίνει αυτός ο αγώνας!
αναμενόμενων, θα τολμήσω να πώ.....:eagerness:
Giannis_lymp
31-10-2014, 15:16
Στο Πέραμα από σήμερα το πρωί το πλοίο.
Akis Dionisis
31-10-2014, 18:51
Θα πάρει ένα DERBY
161182
και θα πάει να δει το ντέρμπι...
Χ δαγκωτό είναι. :D
Στο Πέραμα από σήμερα το πρωί το πλοίο.
Επειδή το nautilia.gr προσπαθούσε πάντα να έχει σωστές ενημερώσεις, να πούμε πως το πρωί το πλοίο βρισκόταν στο κεντρικό λιμάνι και άφηνε τα σωστικά του..... Συγκεκριμένα κατα την 1 το μεσημέρι που το είδα, ήταν με την πλώρη στον ντόκο, για να αφήσει και τα σωστικά της αριστερής μεριάς....
Εν συνεχεία, κατά τις 2 το μεσημέρι ζήτησε άδεια μεθόρμισις από το κεντρικό λιμάνι στο Πέραμα, για το οποίο αναχώρησε αμέσως με μια πολύ γρήγορη μανούβρα του "χορογράφου" cpt Διαμαντή....
Ιδού
161200 161201 161202 161203 161204
Καλή ξεκούραση να ευχηθούμε στον καπτεν Διαμαντή και στο πλήρωμά του, και με το καλό να επανέλθουν.
Υ.Γ Συγνώμη για την ποιότητα των φωτό, είναι βγαλμένες με κινητό..... και τα "σημάδια" δεν είναι στον φακό, αλλά στο τζάμι του αυτοκινήτου και τώρα τα πρόσεξα, χαχα.
pantelis2009
02-11-2014, 07:53
Ωραίος ο φίλος Γιώργος και σ' ευχαριστούμε για τις φωτο.
Δύο φωτογραφίες από το Αριάδνη απο τη σεζον που μας πέρασε στο λιμάνι της Χίου.
pantelis2009
02-01-2015, 08:01
Η όμορφη Αριάδνη πριν 2 ώρες έφυγε από το Πέραμα και πηγαίνει στη Σύρο ....μάλλον για το δεξαμενισμό της.
Πάντως δεν φαίνεται να βιάζεται γιατί συνέχεια πάει με 12 μίλια και τώρα είναι ανοικτά από τη νησίδα Πάτροκλος.
163156
Για όλους τους φίλους της.
Maroulis Nikos
02-01-2015, 08:08
Έτσι Παντελή όπως τα λές είναι, 12/01 ξεκινάει δρομολόγια.
pantelis2009
05-01-2015, 15:49
Όπως δείχνει στο AIS η Αριάδνη τελείωσε με το δεξαμενισμό της και σύντομα θα ξεκινήσει για τον Πειραιά.
manoubras 33
05-01-2015, 18:07
Όπως δείχνει στο AIS η Αριάδνη τελείωσε με το δεξαμενισμό της και σύντομα θα ξεκινήσει για τον Πειραιά.
Έτσι είναι Παντελή, το μεσημέρι κατέβηκε από την δεξαμενή και πλαγιοδέτησε με την βοήθεια των ρυμουλκών μπροστά στο τελώνειο.Λίγο αργότερα πήρε πετρέλαια από το sakavin.
Αυτή την ώρα η Αριάδνη μεθόρμισε στο κεντρικό λιμάνι, οπότε είναι έτοιμο να αναχωρήσει από την Ερμούπολη.
Να και φώτο από τo bunkering.
163227
Έχει ξεκινήσει και είναι στην Γυάρο με ταχύτητα 18,1 kn.
pantelis2009
12-01-2015, 12:57
Έτσι Παντελή όπως τα λές είναι, 12/01 ξεκινάει δρομολόγια.
Εδώ και λίγη ώρα προσπαθεί να φύγει από το Πέραμα για να πάει στον Πειραιά, αλλά μάλλον έχει μπλέξει η άγκυρα με κάποιο άλλο πλοίο και το βοηθά το P/K ’τλας. Καλή συνέχεια και καλά ταξίδια σε πλήρωμα και πλοίο.
Εδώ το ΑΡΙΑΔΝΗ στις 22-12-2014 στη ΝΑΥΣΙ πριν φύγει για το δεξαμενισμό της.
163429
Θα το κάνει άραγε το σημερινό/1ο δρομολόγιο της χρονιάς ; Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, πάντως μαθαίνω οτι έχει βγεί απαγορευτικό.
ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ
13-01-2015, 20:36
To απαγορευτικό έσπασε αιοι άνεμοι ..γιατί δεν έχει ακόμα ξεκινήσει?
karavofanatikos
13-01-2015, 21:16
To απαγορευτικό έσπασε αιοι άνεμοι ..γιατί δεν έχει ακόμα ξεκινήσει?
Το απαγορευτικό δεν έχει σπάσει ακόμη κι έτσι το πλοίο παραμένει στον Πειραιά, απ' όπου και θα αναχωρήσει κανονικά αύριο στις 21:00.
Ωστόσο, στις 2:15 τα ξημερώματα θα αναχωρήσει το Νήσος Μύκονος για την άγονη και ίσως πάρει αυτό αρκετά φορτηγά για Χίο και Μυτιλήνη, καθώς τα δύο νησιά έχουν μείνει 4 ημέρες χωρίς πλοίο.
Update: Τελικά το Αριάδνη θα αναχωρήσει στις 23:59.
karavofanatikos
14-01-2015, 14:56
Την περίοδο του Πάσχα και συγκεκριμένα στις 6/4 και 15/4 το πλοίο θα εκτελέσει το δρομολόγιο: Πειραιάς (21:00) - Σάμος (Βαθύ) - Χίος - Μυτιλήνη - Λήμνος - Καβάλα με τις αντίστοιχες επιστροφές στις 7/4 και 16/4.
163492
Επίσης, το πλοίο θα συνεχίσει τις προσεγγίσεις και στα Ψαρά (19/1 & 20/1).
πειρατικος
14-01-2015, 15:28
προσωπικα και ειλικρινα χαιρομαι που ερχεται το βαπορι,στην σαμο,-στην ιδιαιτερη πατριδα που καπετανιου του-,εστω και σαν εκτακτη βοηθεια στο ''ν.μυκονος'',στην πασχαλινη περιοδο!!!!
Το απαγορευτικό δεν έχει σπάσει ακόμη κι έτσι το πλοίο παραμένει στον Πειραιά, απ' όπου και θα αναχωρήσει κανονικά αύριο στις 21:00.
Update: Τελικά το Αριάδνη θα αναχωρήσει στις 23:59.
Πράγματι το δρομολόγιο ήταν να γίνει σήμερα στις 21.00, αλλά το πλοίο αντι να φύγει απο τον Πειραιά, ήταν ηδη στη Μυτιλήνη !
Την περίοδο του Πάσχα και συγκεκριμένα στις 6/4 και 15/4 το πλοίο θα εκτελέσει το δρομολόγιο: Πειραιάς (21:00) - Σάμος (Βαθύ) - Χίος - Μυτιλήνη - Λήμνος - Καβάλα με τις αντίστοιχες επιστροφές στις 7/4 και 16/4.
Επίσης, το πλοίο θα συνεχίσει τις προσεγγίσεις και στα Ψαρά (19/1 & 20/1).
Φαίνεται οτι τα λεφτά της επιδότησης δεν είναι και λίγα με αποτέλεσμα να στέλνουν ακόμα και την Αριάδνη να 'βοηθήσει' το Ν. Μύκονος στην γραμμή του Βόρειου Αιγαίου.
SteliosK
05-02-2015, 17:07
Ανεκτέλεστο το σημερινό δρομολόγιο του πλοίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. (http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=2295%3Ao--o----&catid=45%3A2010-09-14-08-55-21&Itemid=98)
Nautilia News
09-02-2015, 19:25
http://www.nautilia.gr/new/site/modules/mod_news_pro_gk4/cache/LOGONEWS.hsw.Ariadne_bow2nsp_73.jpg (http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=2318:2015-02-09-18-21-58&catid=45:2010-09-14-08-55-21&Itemid=98)
Ανεκτέλεστο το δρομολόγιο του ΑΡΙΑΔΝΗ λόγω θυελλωδών ανέμων (http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=2318:2015-02-09-18-21-58&catid=45:2010-09-14-08-55-21&Itemid=98)
Θα ταξιδευα σήμερα με τη κουκλα
Captain_Nionios
19-02-2015, 23:44
Ζωγραφια στη Χιο χθες, 19/2/2015.
Δεξια στροφη λογω βοριαδων 8 μποφορ. Απολαυστε υπευθυνα...
https://www.youtube.com/watch?v=vYb4LLx4fZE
karavofanatikos
05-03-2015, 14:02
Λόγω της ακινησίας του Νήσος Μύκονος, το πλοίο την ερχόμενη εβδομάδα θα εκτελέσει τροποποιημένα δρομολόγια ως εξής:
Δευτέρα (9/3): Πειραιάς (21:00) - ’γιος Κήρυκος - Βαθύ - Χίος - Μυτιλήνη - Λήμνος - Καβάλα
Τρίτη (10/3): Καβάλα (21:00) - Λήμνος - Μυτιλήνη - Χίος - Βαθύ - ’γιος Κήρυκος - Πειραιάς
Πέμπτη (12/3): Πειραιάς (21:00) - Χίος - Μυτιλήνη
Παρασκευή (13/3): Μυτιλήνη (09:00) - Χίος - Πειραιάς
Παρασκευή (13/3): Πειραιάς (21:00) - Βαθύ - Χίος - Μυτιλήνη - Λήμνος - Καβάλα
Κυριακή (15/3): Καβάλα (10:30) - Λήμνος - Μυτιλήνη - Χίος - Βαθύ - Πειραιάς
Captain_Nionios
05-03-2015, 17:11
Επισης Νεκταριε θα εχει αναχωρηση Τεταρτη στις 21:00 απο Πειραια για Χιο-Μυτιληνη και Πεμπτη πρωι στις 09:00 απο Μυτιληνη.
Δεν ειχαν βαλει την αναχωρηση της Τεταρτης στο pdf.
Ειδικα η προσεγγιση στον Αγιο Κυρηκο θα ειναι ολα τα λεφτα...
Διαφορετική πορεία για το πλοίο σήμερα ερχόμενο απο Μυτιλήνη και Χίο, προκειμένου να αποφύγει τον άσχημο καιρό, αφου έφτασε μεχρι δυτικά της Ικαρίας, ακολούθησε την πορεία που έχουν και τα πλοία της γραμμής Ικαρίας και Σάμου, κάνοντας ετσι και μία ... πρόβα για τα δρομολόγια που θα κάνει την επόμενη εβδομάδα. Για τον λόγο αυτό έχει και καθυστέρηση στην αφιξο-αναχώρηση.
kostas-93
11-03-2015, 18:18
η κούκλα σήμερα έξω από το Καρλόβασι Σάμου
Φανατικος Ολυμπιακος ο καπτεν!!!!!!
164863
express adonis
12-03-2015, 13:14
Φανατικος Ολυμπιακος ο καπτεν!!!!!!
164863
κατι τετοια σε κανουν να ανατριχιαζεις.....για εμας τα αρρωστακια με την ομαδα.....μπραβο καπτεν...ολυμπιακος!!!
Captain_Nionios
12-03-2015, 16:27
Ενα εξαιρετικο βιντεο απο τον χαιρετισμο του καπτεν στο Καρλοβασι, με την Αριαδναρα σε μια ηλιολουστη μερα !!! Οπως και να το κανουμε το μιγμα ειναι εκρηκτικο...
Αλλωστε τι θα ηταν η ζωη χωρις αλατοπιπερο;
Περαν της ομορφης στιγμης βλεπουμε και την αρχοντικη Γιαπωνεζα εν πλω με 23 κομβους. Τι βαπορας Θεε μου;
https://www.youtube.com/watch?v=VghCTUdiWQw
Εχει ... γκαζώσει κι'αλλο τωρα (24 μίλια). Πρωτοφανείς ταχύτητες όσο θυμάμαι απο την ώρα που δρομολογήθηκε στη γραμμή Χίου - Μυτιλήνης.
Ενα εξαιρετικο βιντεο απο τον χαιρετισμο του καπτεν στο Καρλοβασι, με την Αριαδναρα σε μια ηλιολουστη μερα !!! Οπως και να το κανουμε το μιγμα ειναι εκρηκτικο...
Αλλωστε τι θα ηταν η ζωη χωρις αλατοπιπερο;
Περαν της ομορφης στιγμης βλεπουμε και την αρχοντικη Γιαπωνεζα εν πλω με 23 κομβους. Τι βαπορας Θεε μου;
https://www.youtube.com/watch?v=VghCTUdiWQw
Και ακουω απο το βίντεο οτι τιμησε δεόντως την πατρίδα του ο Καπετάνιος με τα απανωτά σφυρίγματα !
165088165089165090165091165092
Η Πανέμορφη Αριάδνη φωτογραφημένη μέσα απο το Παναγία Θάσου με τον Ταξιάρχη δίπλα της στις 15/03/15.. :fat:
Με καθυστέρηση η σημερινή αναχώρηση - μετατέθηκε για τις 23.30, αφου έχει φορτώσει καθυστέρηση απο το δρομολόγιο της Δευτέρας λόγω της φάρσας για βόμβα, αλλά και λόγω του μεγάλου δρομολογίου που έκανε μεχρι την Καβάλα.
165521165522Εδω στη Χίο τον Οκτώβριο του 2013, στο δευτερο δρομολόγιο που είχε κάνει στη γραμμή μετα τη λήξη της ναύλωσης στην Algerie ferries.
Τώρα πριν λίγο πέρασε απέναντι από το αεροδρόμιο και μου έκανε εντύπωση το πόσο ρυχά πέρναγε... Αλλά δυστηχώς, δεν πρόλαβα να τραβήξω φωτογραφία:apologetic:.
ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ
09-04-2015, 13:21
Τώρα πριν λίγο πέρασε απέναντι από το αεροδρόμιο και μου έκανε εντύπωση το πόσο ρυχά πέρναγε... Αλλά δυστηχώς, δεν πρόλαβα να τραβήξω φωτογραφία:apologetic:.
Ξερουμε πότε θα λήξει το απαγορευτικο??Με 8 μποφόρ ταξιδέυει το πλοιο??Ενδιαφέρομαι να ταξιδέψω και δεν είμαι διατεθιμένος να μπώ από σήμερα στο πλοίο
gpap2006
09-04-2015, 13:28
Θα ξεκινήσει από Μυτιλήνη στις 13.00 μεσημέρι Δευτέρας.
Η Αριάδνη θα μείνει Λέσβο μέχρι και την Δευτέρα.
Σε ότι αφορά στο πλοίο «Αριάδνη» αυτό παραμένει στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Ως εκ τούτου τα δρομολόγια ΠΕΜΠΤΗ 09/04/15, 20:00 από ΜΥΤΙΛΗΝΗ για ΧΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/04/15, 12:30 από ΠΕΙΡΑΙΑ για ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ, θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.
Εφ όσον βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες το πλοίο θα εκτελέσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο ΔΕΥΤΕΡΑ 13/04/15, 13:00 από ΜΥΤΙΛΗΝΗ για ΧΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ.
(Από ανακοινωση λιμεναρχίου Χίου)
ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ
10-04-2015, 21:51
AΠΛΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ..ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝ....
Δρομολόγιο έκαναν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που δεν μπόρεσαν να φύγουν πριν λόγω του απαγορευτικού. Οπως το ίδιο έκανε και απο τον Πειραιά το Πάτμος.
ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ
10-04-2015, 23:06
Δρομολόγιο έκαναν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που δεν μπόρεσαν να φύγουν πριν λόγω του απαγορευτικού. Οπως το ίδιο έκανε και απο τον Πειραιά το Πάτμος.
Καλά κάναν αλλά ας βγάζαν το πρωί μια ανακοίνωση δεν είναι κακο
pantelis2009
11-05-2015, 16:22
Ξέρει κανείς γιατί η κούκλα είναι δεμένη στο ΝΜΔ!!!!!!!!!!
Giovannis
11-05-2015, 20:40
Πηγε να κανει μια δουλιτσα και επεστρεψε και κανει κανονικα το δρομολογιο της
Δεν ξέρω για ποιό λόγο πήγε το πλοίο χθες στο νέο μώλο, αλλά χθες το βράδυ που ήμουνα στο λιμάνι έφυγε με πεντάλεπτη καθυστέρηση εξ αιτίας κάποιων ρομά που προσπάθησαν να ταξειδέψουν χωρις εισιτήριο με αποτέλεσμα να επέμβει και το λιμενικό. Επίσης κάποιοι επιβάτες έφτασαν στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή που ετοιμάζονταν να σηκώσουν τον καταπέλτη, αφου βέβαια πρεπει να πούμε οτι στο λιμάνι υπήρχε τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω έργων/βροχής.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
13-05-2015, 11:34
H κούκλα στον ΝΜΔ. Συνέχεια της προχθεσινής δουλίτσας;
karavofanatikos
19-05-2015, 18:26
Η κούκλα την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα προσεγγίσει εκτάκτως και στη Μύκονο!
idrohoos
10-06-2015, 15:51
Στόν Αγιο Κήρυκο πρίν μισή ώρα.
167105 167106
Captain_Nionios
10-06-2015, 17:31
Παντα ουσιαστικος ο φιλος μας απο την Ικαρια.
Εντυπωσιακη εικονα πραγματικα, η ομορφη και θηριωδης Γιαπωνεζα στον Αγιο...
SteliosK
12-06-2015, 23:29
Kαι η κουκλάρα σήμερα το πρωί ολοταχώς για τον Πειραιά.
167165
T.S.S. APOLLON
23-06-2015, 16:47
Ο καραβολατρης Λεανδρος βρισκομενος στο Βρυοκαστρο της Τηνου δεν εχασε την ευκαιρια με τον φωτογραφικο του φακο ν'απαθανατιση το ΑΡΙΑΔΝΗ εν πλω με φοντο την Μυκονο 20-6-2015
167472167473
168327168328168329168330168331 5 φωτο της κουκλας τραβηγμενες σημερα το απογευμα...
Takerman
09-08-2015, 10:00
Επέστρεψα πρόσφατα από Μυτιλήνη. Αν και το διαπίστωσα και στο ταξίδι στο πήγαινε, δεν είχα την ευκαιρία να γράψω δυο λόγια. Το πλοίο έχει γίνει χάλια στο ξενοδοχειακό. Έχει γίνει πλέον βρώμικο στα περισσότερα σαλόνια με ελάχιστες εξαιρέσεις στο ντεκ 9. Οι τουαλέτες χάλια μαύρα. Επιεικώς απαράδεκτες σε καθαριότητα και συντήρηση. Χωρίς σαπούνια, με βρύσες να τρέχει το νερό σαν κλωστή, πόρτες να μην κλειδώνουν.
Είναι πολλά τα λεφτά από τους πρόσφυγες που ταξιδεύουν καθημερινά αλλά δεν ξέρω πόσα θα χρειαστούν για να επανέλθει το πλοίο στην πρότερη κατάσταση του. Χωρίς καμία ρατσιστική διάθεση, η δυσοσμία στο πλοίο ήταν αφόρητη και λογικό είναι αφού αυτοί οι άνθρωποι περιφέρονται επί εβδομάδες σχεδόν άπλυτοι πλην ελαχίστων που ήταν περιποιημένοι. Το βράδυ που ερχόταν η κούραση έπεφταν για ύπνο όπου υπήρχε ο παραμικρός διαθέσιμος χώρος, με αποτέλεσμα για να περιφερείς στο πλοίο έπρεπε να πηδάς πάνω από ανθρώπους.
168705
Πάντως αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ είναι ότι το πλοίο είναι ασυντήρητο. Ότι χαλάει, δεν φτιάχνεται. Έχει αφεθεί στην τύχη του. Κρίμα για το πλοίο γιατί είναι βάπορας.
Επειδή και εγω ταξείδεψα πρόσφατα και μάλιστα απο Μυτιλήνη, διότι οπως πληροφορήθηκα απο Πειραιά τα πραγματα ειναι διαφορετικά, πράγματι το πλοίο εμφανίζει εντελως διαφορετική εικόνα απο αυτη που μας είχε συνηθίσει μεχρι τωρα. Οι τουαλέτες απλησίαστες λογω υπερβολικότατης και αλόγιστης χρήσης -οι άνθρωποι αυτοί κατάκοποι/ταλαιπωρημένοι απο το πολυήμερο 'οδοιπορικό' τους και φυσικά απλυτοι. Εχουν ηδη γίνει κάποιες μικροκαταστροφές, παρα το γεγονός οτι το πλήρωμα καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσει το πλοίο σε μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή κατάσταση. Πάντως όσες φορές χρειάστηκε, σαπουνι υπήρχε στις τουαλέτες:single_eye:
Takerman
11-08-2015, 10:54
Εχουν ηδη γίνει κάποιες μικροκαταστροφές, παρα το γεγονός οτι το πλήρωμα καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσει το πλοίο σε μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή κατάσταση. Πάντως όσες φορές χρειάστηκε, σαπουνι υπήρχε στις τουαλέτες:single_eye:
Φίλε και πατριώτη despo στο ντεκ 8 έλειπε η πόρτα σε μια από τις 3 τουαλέτες. Οδηγός φορτηγού που περίμενε μαζί με μένα να πάρουμε σειρά και ταξιδεύει συχνά με το πλοίο, μου έλεγε ότι αυτή η πόρτα λείπει πάνω από 2 εβδομάδες. Ένας τεχνίτης δεν υπάρχει στο πλοίο να την επισκευάσει ή να αντικατασταθεί στον Πειραιά στην ανάπαυλα μεταξύ των ταξιδιών? Όσο για το σαπούνι, όσα ντισπένσερ πάτησα, ήταν άδεια. Ίσως έπεσα στην περίπτωση...
Προχθές το μεσημέρι κατά την αναχώρηση του απο Μύρινα..
Πράγματι, η κατάσταση είναι πολύ άσχημη στο πλοίο...
Θυμάμαι εκείνο το απόγευμα, είχαμε πάει με τον ξάδερφό μου κάτι φίλους μας στο λιμάνι για να φύγουν για Πειραιά και όλος ο χώρος του λιμανιού, ήταν γεμάτος από μετανάστες. Μάλιστα, φεύγοντας από το λιμάνι, μετά την αναχώρηση του πλοίου, προσέξαμε ένα τζιπ του λιμενικού να βρίσκεται σταθμευμένο στην έξοδο προς το άγαλμα της ελευθερίας και το πλήρωμά του, μάλωνε μαζί τους, γιατί είχανε στήσει σκηνές δίπλα στο κολυμβυτήριο.
Το γεγονός, κατέγραψα με την κάμερά μου μέσα από το αυτοκίνητο...
Η παρακάτω φωτογραφία, είναι από εκείνη την αναχώρηση του πλοίου...
168812
Από το αρχείο μου...
Υ.Γ.: Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξει ο κόσμος, οι αρχές του νησιού μου και τα πληρώματα των πλοίων αυτήν την κατάσταση...
lavriotis
30-08-2015, 15:01
Η Αριάδνη ανοιχτά του Σουνίου με τα κύμματα να την πολιορκούν!!!
Ταξείδι χθες απο τη Μυτιλήνη για τον Πειραιά και θα μπορούσα να πώ οτι η κατάσταση στο πλοίο ηταν καπως βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο. Ολοι οι μετανάστες προωθούνται ειτε στα καταστρώματα, ειτε (για αυτους που έχουν αριθμημένες θέσεις) στα σαλονια πιου βρίσκονται στα καταστρώματα 8 και 9. Εγω παντως αισθάνθηκα τυχερός, αφου αυτή τη φορά την έβγαλα στους καναπέδες πίσω απο την υποδοχή του πλοίου. Και μια που είχε ανοιξει κουβέντα για τις τουαλέτες ο φίλος Takerman, αυτη τη φορά κάποιες ηταν υπό ... φρούρηση απο τα μέλη του πληρώματος, οι οποίοι απαγόρευαν την είσοδο σε αυτές για τους μετανάστες.
pantelis2009
07-09-2015, 16:33
Το Αριάδνη σήμερα το πρωί στις 11.00 π.μ έχοντας τελειώσει άλλο ένα του δρομολόγια, την ώρα που το εφοδιαστικό Alexandra G δένει δίπλα του για να του κάνει τροφοδοσία με καύσιμα, φωτογραφημένο πάνω από το Μπρούφας ΙΙ.
169197
Φίλε Παντελή, ευχαριστούμε για την φωτογραφία σου!!!:o
Το Αριάδνη, παρέα με το Ελ. Βενιζέλος στη Μυτιλήνη...
169472
Κι εδώ, λίγο πριν την αναχώρηση του Αριάδνη για Χίο - Πειραιά...
169473169475169476
Όλες οι φωτό, είναι τραβηγμένες από τη Μαρίνα Μυτιλήνης...
Φιλε Τολαρα σε ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες σου! :D
Κι εγώ σ' ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια:tears_of_joy: και ανεβάζω και το σχετικό βίντεο με την αναχώρηση του πλοίου...:D
https://www.youtube.com/watch?v=UXuEgJwgKRM&feature=youtu.be
Ελπίζω να το απολαύσετε...
pantelis2009
31-10-2015, 16:41
Διάσωση ναυαγών με τη συμμετοχή του Ε/Γ-Ο/Γ ΑριάδνηΛίγα λεπτά πριν τις 02:00 σήμερα το πρωί, το Ε/Γ-Ο/Γ Αριάδνη συμμετείχε μαζί με το ναυαγοσωστικό του Λ.Σ. σε επιχείρηση διάσωσης λέμβου σε δυσχερή θέση, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων, κοντά στο Βενέτικο της Χίου.
Στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έντασης 7-8 μποφόρ και το Αριάδνη με τον όγκο του δημιούργησε από τον βορρά υπήνεμη ζώνη στο ναυαγοσωστικό της Χίου, έτσι ώστε να μπορέσει να διασώσει όλα τα άτομα που ήταν μέσα στη βάρκα. Μετά τη διάσωση, το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του προς Χίο & Μυτιλήνη.
ΠΗΓΗ (http://seazoom.org/2015/10/31/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%C E%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B3/)
170363
Εδώ το Αριάδνη φωτογραφημένο στον Πειραιά στις 18/09/2015.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
09-11-2015, 10:25
1705581705592 πρόσφατες φωτό της κούκλας στη Χίο.Τι πλωράκλα Θεέ μου!!
Από οποία γωνία και να το κοιτάξεις είναι ωραίο.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
30-11-2015, 12:02
Έχει δει κανείς πού πέφτει Σάββατο βράδυ στον Πειραιά αφού η θέση του είναι πιασμένη από το BS1;
Nα υποθέσω στην εσωτερική της Χ-Μ μιάς κ το Μινωικό θα έχει φύγει οπότε δεν έχει πρόβλημα.
Σημερα μιλησα με ενα φιλο μου ο οποιος ταξιδεψε με το πλοιο απο Πειραια για Μυτιληνη... Το πλοιο, καθως εμπαινε στο λιμανι της Χιου, κατα τα λεγομενα του, ακουστηκε ενας εκωφαντικος θορυβος, σαν να σερνοτανε μεταλο πανω σε τσιμεντο. Αυτος ο ηχος, κρατησε μεχρι να δεσει το πλοιο... Στην διαρκεια της παραμονης του πλοιου στη Χιο (περιπου 7 ωρες), ακουστηκαν τρυπανια και ηχοι σαν καποιοι να καρφωναν κατι...
Ξερει κανεις, αν προκληθηκε καποια ζημια στο πλοιο;
Παντως δεν αναφερθηκε τιποτα στις ειδησεις...
pantelis2009
11-01-2016, 15:53
Το Αριάδνη όπως δείχνει το AIS του, αφού ξεφόρτωσε έφυγε και πήγε και έδεσε μπροστά από την μεγάλη δεξαμενή Βασιλειάδη, ενώ το Νήσος Ρόδος που ήταν εκεί πήρε τη θέση του Αριάδνη. Ξέρει κανείς ....γιατί έκαναν σκάντζα?????
Το Νήσος Ρόδος ξεκινάει σήμερα δρομολόγια Χίο - Μυτιλήνη για 1 μήνα περίπου και πήγε στην κλασσική θέση για να φορτώσει..
avvachrist
11-01-2016, 18:12
Το Αριάδνη όπως δείχνει το AIS του, αφού ξεφόρτωσε έφυγε και πήγε και έδεσε μπροστά από την μεγάλη δεξαμενή Βασιλειάδη, ενώ το Νήσος Ρόδος που ήταν εκεί πήρε τη θέση του Αριάδνη. Ξέρει κανείς ....γιατί έκαναν σκάντζα?????
Το πλοίο από σήμερα μέχρι και 11 Φεβρουαρίου βγαίνει σε ακινησία Παντελή και τα δρομολόγιά του τα αναλαμβάνει το Νήσος Ρόδος. Γι αυτό έγινε και η σκάντζα αυτή που αναφέρεις.
(Υ.Γ.: Δεν είχα δει την απάντηση του φίλου SAPPHO. Οπότε σε καλύψαμε και οι 2 πιστεύω).
pantelis2009
12-01-2016, 07:34
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
12-01-2016, 11:08
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις.
Δυστυχώς δεξαμενή Μάλτα ή μακάρι να μην είνα πάει,Τουρκία.
Αυτά κατά το πρακτορείο Χίου.
pantelis2009
12-01-2016, 14:40
Το Αριάδνη κατά τις 13.00 μ.μ έφυγε από τον Πειραιά και πήγε στην προβλήτα 2 της ΝΑΥΣΙ.
Εδώ φωτογραφημένο μία ώρα μετά από την Κυνόσουρα που με πήγε ο γιος μου.
171946
Dimitris Mentakis
15-01-2016, 04:52
Το πλοίο στις 11/01/2016 ήταν προγραμματισμένο μετα την άφιξη του στον Πειραιά και την αφαίρεση των ΜΕS και των βαρελακίων του και απο τις 2 μεριές να μεθορμίσει στο Πέραμα . Τελευταία στιγμή ενημερώθηκε το πλήρωμα οτι η θέση στην οποία θέλαν να πάνε το βαπόρι δεν θα ελευθερονόταν απο τον προκάτοχο της τελικα εκείνη την ημέρα . Δεδομένου οτι το ΝΙΣΣΟΣ ΡΟΔΟΣ έπρεπε να φορτώσει εκείνη την ημέρα οι 2 καπετάνιοι των πλοίων αποφάσισαν να εκτελέσουν ταυτόχρονη μεθόρμιση . Το θέαμα ?? απίστευτο... 2 Τεράστια Ιαπωνικά βαπόρια να μεθορμούν ταυτόχρονα με κινήσεις ακριβείας . Έτυχε να ειμαι εκεί οπότε και το τράβηξα βίντεο .. https://www.youtube.com/watch?v=yOsC1E76bEo
pantelis2009
15-01-2016, 06:58
Απίθανο το video σου Δημήτρη και σ' ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.
Captain_Nionios
15-01-2016, 14:43
Εξαιρετικο, απο αυτα που πραγματικα ειναι κατι το ιδιαιτερο, ευχαριστουμε !!!
Espresso Venezia
23-01-2016, 16:15
Χειμερινή ανάπαυση για την μεγάλη κυρία στην κεντρική προβλήτα του Περάματος.
172184
Πέραμα - 22/01/2016
SteliosK
23-01-2016, 17:37
Χειμερινή ανάπαυση για την μεγάλη κυρία στην κεντρική προβλήτα του Περάματος.
172184
Πέραμα - 22/01/2016
Πόσο μεγάλη φαίνεται δίπλα στο Κατερινιό.. και πόσο μικρή δίπλα στα ποντοπόρα :p
Dimitris Mentakis
24-01-2016, 13:40
Απίθανο το video σου Δημήτρη και σ' ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.
Σας ευχαριστώ πολύ
Εξαιρετικο, απο αυτα που πραγματικά ειναι κατι το ιδιαιτερο, ευχαριστουμε !!! Σας ευχαριστώ πολύ . Χαίρομαι όταν οι κόποι μου αποδίδουν καρπούς που μπορούν αν τους απολαύσουν άνθρωποι που μπορούν να τους εκτιμήσουν .
maria korre
25-01-2016, 06:13
Καλημέρα σε όλους κι από εδώ! Αξημέρωτα άνοιξα παράθυρο στη Σύρο και....
172214
thanos75
25-01-2016, 08:09
Καλημέρα σε όλους κι από εδώ! Αξημέρωτα άνοιξα παράθυρο στη Σύρο και....
172214
Και νομίζω πως ξεκίνησε η εβδομάδα με τον πιο ωραίο τρόπο βλέποντας αυτές τις ομορφιές...:tears_of_joy:
Υ.Γ.
Δεξαμενισμός στο Νεώριο προφανώς ε?
Zthemelina
27-01-2016, 09:22
ΤΟ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΙΝΗ
172259
Zthemelina
28-01-2016, 15:25
ΑΡΙΑΔΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
172287
Espresso Venezia
28-01-2016, 17:33
Ολοκληρώθηκε ο δεξαμενισμός του πλοίου στην Σύρο, και επέστρεψε στο Πέραμα όπου δένει αυτήν την ώρα.
το καλοκαιρι του 2008 με τα σιναλια της ανεκ φωτογραφημενο απο τη βαρδιολα του πηγασου
pantelis2009
12-02-2016, 13:17
Σε λίγο η Αριάδνη πρέπει να φύγει από τη ΝΑΥΣΙ και να πάει Πειραιά, γιατί το Ν. Ρόδος ήδη πηγαίνει στη ΝΑΥΣΙ.
pantelis2009
12-02-2016, 15:18
Η κούκλα σήμερα το μεσημέρι στις 14.45 μ.μ την ώρα που αναχωρεί από τη ΝΑΥΣΙ για να πάει στον Πειραιά. Καλή συνέχεια σε πλήρωμα και πλοίο.
172664
ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ
13-02-2016, 13:43
Kαλα τοσο καιρο επισκευη υποτιθεται οτι ηταν ..τι του καναν εξωτερικα το πλοιο εχει τριξιματα παντου..Απαραδεκτον ..παλια βλεπαμε ολα τα πλοια οταν βγαιναν απο επικευες ελαμπαν εξωτερικα ακομα και του καπτα Μάκη!!!!
Το Αριάδνη, φωτογραφημένο σήμερα καθώς πλέει προς Χίο - Πειραιά...:sour:
173232173233
Καλό ταξίδι σε επιβάτες και πλήρωμα!!!:o
Στέφανος
12-03-2016, 05:49
Μου φαίνεται πώς είναι από τα πιο ωραία καράβια σήμερα
Ναι ειναι η κουκλαρα μας!:tears_of_joy: Και ειναι και απο τα μακρυτερα βαπορια που επιασαν ποτε λιμανι στη Μυτιληνη...:sour:
proussos
12-03-2016, 19:35
173464
Κρίμα που δεν βρίσκεται και το αδελφό του στα νερά μας...
Θα ήταν μακράν το καλύτερο δίδυμο πλοίων !
Espresso Venezia
02-04-2016, 11:04
Αλλαγή πορείας για το πλοίο (BLUE STAR 1) απόψε, αφου αντι της Χίου οπου το λιμάνι είναι γεμάτο απο μετανάστες, θα προσεγγίσει στα Μεστά.
Και το ΑΡΙΑΔΝΗ, στο σημερινό ταξίδι του από Πειραιά για Χίο και Μυτιλήνη, προσέγγισε την νύχτα στο λιμάνι των Μεστών για τους ίδιους λόγους.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
02-04-2016, 11:16
Και το ΑΡΙΑΔΝΗ, στο σημερινό ταξίδι του από Πειραιά για Χίο και Μυτιλήνη, προσέγγισε την νύχτα στο λιμάνι των Μεστών για τους ίδιους λόγους.
Πρόβλημα μεγάλο στο νησί...:uncomfortableness::apologetic:
DeepBlue
02-04-2016, 16:13
Προς Πειραιά...173950
pantelis2009
02-04-2016, 17:06
Πρόβλημα για μας και τους κατοίκους των νησιών. Αλλά η Κυβέρνηση......τα παίρνει και γι' αυτό κωφευει.
Takerman
02-04-2016, 19:28
Το πλοίο στο AIS φαίνεται αγκυροβολημένο στο Λαύριο...????
dionisos
02-04-2016, 19:45
[QUOTE=Takerman;569008]Το πλοίο στο AIS φαίνεται αγκυροβολημένο στο Λαύριο...????[/QUOTE Απ'οτι φαινεται επιασε ΛΑΥΡΙΟ μαλλον για να αποβιβασει κανεναν ασθενη γιατι τωρα συνεχιζει για ΠΕΙΡΑΙΑ Αν γνωριζει κανεις περισσοτερα ας μας ενημερωσει
Espresso Venezia
02-04-2016, 20:00
Προσωπικά δεν γνωρίζω γιατί το πλοίο έπιασε και στο Λαύριο. Εκτός πάντως την λογική υπόθεση του φίλου dionisos, να κάνω και εγώ άλλη μία. Μήπως μετέφερε μετανάστες, και προσέγγισε στο Λαύριο για να τους αποβιβάσει, μιας και όσοι αποβιβάζονται στον Πειραιά δεν μεταφέρονται κάπου αλλού αν δεν το .......επιθυμούν (και φυσικά κανείς τους δεν το επιθυμεί), με αποτέλεσμα το μεγάλο μας λιμάνι να έχει φρακάρει από 5.500 ανθρώπους την στιγμή που μπορεί να "φιλοξενήσει" λιγότερο από τους μισούς ???
Μετέφερε κάποιον ασθενή τον οποίο παρέλαβε το ΕΚΑΒ.
Captain_Nionios
02-04-2016, 21:44
Πολυ ομορφη η μανουβρα στα Μεστα αλλα και ο κολπος των Μεστων. Τον βλεπω για πρωτη φορα και εχει κατι το ιδιαιτερο...
https://www.youtube.com/watch?v=rlQUUXGCcqA
maria korre
02-04-2016, 21:58
Φτάνουμε στο Λαύριο, και βλέπουμε φουγάρο HELLENIC να καπνίζει! Ακούμε ένα μπάσο σφύριγμα, βγάζω φωτογραφική μηχανή και
173955 173956 173957
waterman
02-04-2016, 23:37
Γνωρίζει κανένας για τους χρόνους ταξιδίου πχ Μυτιλήνη-Μεστα-Λαύριο/Πειραιάς;
173958173959
Στα Μεστά χθες μεσημέρι...
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
04-04-2016, 09:37
Πολυ ομορφη η μανουβρα στα Μεστα αλλα και ο κολπος των Μεστων. Τον βλεπω για πρωτη φορα και εχει κατι το ιδιαιτερο...
https://www.youtube.com/watch?v=rlQUUXGCcqA
Συγχαρητήρια στον πατριώτη γιά το βίντεο.
Δλδ τα Μεστά τι το ιδιαίτερο έχουν;
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
04-04-2016, 10:23
Πρόβλημα για μας και τους κατοίκους των νησιών. Αλλά η Κυβέρνηση......τα παίρνει και γι' αυτό κωφευει.
Ξέρεις τι είναι ένα νησί μέσα στην ησυχία του; K ξαφνικά έρχονται αυτοί κ κλέβουν τους καρπούς από τα χωράφια, απειλούν με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του άλλου κ να φοβούνται οι κάτοικοι να αφήσουν τα παιδιά τους να παίξουν στην πλατεία του χωριού;Μουσουλμάνοι στην παραμεθόριο με τον Τούρκο απέναντι; Όλα αυτά εξ αιτίας της ιδεοληψίας κ της ανικανότητας των κυβερνώντων.
Τι κάθονται κ φτιάχνουν hotspots κ κουραφέξαλα; Yπάρχουν κάτι νησάκια στη μέση του Αιγαίου,γνωστά κ μη εξαιρετέα, όπου μπορούν να τους μαντρώσουν με ένα πιάτο φαϊ κ τελείωσε το παραμύθι.
pantelis2009
04-04-2016, 11:29
Ξέρεις τι είναι ένα νησί μέσα στην ησυχία του; K ξαφνικά έρχονται αυτοί κ κλέβουν τους καρπούς από τα χωράφια, απειλούν με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του άλλου κ να φοβούνται οι κάτοικοι να αφήσουν τα παιδιά τους να παίξουν στην πλατεία του χωριού;Μουσουλμάνοι στην παραμεθόριο με τον Τούρκο απέναντι; Όλα αυτά εξ αιτίας της ιδεοληψίας κ της ανικανότητας των κυβερνώντων.
Τι κάθονται κ φτιάχνουν hotspots κ κουραφέξαλα; Yπάρχουν κάτι νησάκια στη μέση του Αιγαίου,γνωστά κ μη εξαιρετέα, όπου μπορούν να τους μαντρώσουν με ένα πιάτο φαϊ κ τελείωσε το παραμύθι.
Άμα τους βάλουν όπως λές σε ένα νησάκι........πως θα βάλουν τα πολλά λεπτά στην τσέπη ....οι ειδήμονες???????
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
04-04-2016, 11:56
Άμα τους βάλουν όπως λές σε ένα νησάκι........πως θα βάλουν τα πολλά λεπτά στην τσέπη ....οι ειδήμονες???????
Σωστά αλλά αυτά που γράφω είναι πληροφόρηση από πρώτο χέρι.
Για πρώτη φορά προσέγγιση του πλοίου στο Καρλόβασι (!) μεθαυριο το πρωί, αφου στα δρομολόγια που δίνει το υπουργείο λέει αυτό
23:55
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΑΡΙΑΔΝΗ
..και μερικα πλανα απο την ΠΡΩΤΗ προσεγγιση του Αριαδνη στο Λιμενα Καρλοβασιου Σαμου
https://www.youtube.com/watch?v=AIqWHa-VNzM
https://www.youtube.com/watch?v=f4EAb29MNDk
Το Αριάδνη, ποζάρει για το διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρίας για τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου...
174501 Let's travel the Aegean Sea!:watermelon:
Κι εδώ με το BS 1, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, σήμερα το απόγευμα...
174680
nerohitis
10-05-2016, 15:15
πριν καμιά ώρα στη Χίο
hayabusa
25-05-2016, 15:03
Η χθεσινή αναχώρηση του πλοίου από τον Πειραιά μέσα σε ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα τραβηγμένη με drone :)
https://www.youtube.com/watch?v=RZIa9E6pS40
Ωραίο το βίντεο σου!:) Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!:encouragement:
Το πλοίο μετα απο ένα σύντομο ταξείδι και βρισκόμενο ανοιχτά του Λαυρίου, επέστρεψε και βρίσκεται πάλι στον Πειραιά. Οπως μου τηλεφώνησε γνωστός μου που βρίσκεται στο πλοίο, κατα την αναχώρησή του είχε μια καποια πρόσκρουση (πιθανόν λέω εγώ 'ξύσιμο') στην προβλήτα και ο Πλοίαρχος έκρινε οτι οι όποιες ζημιές δεν καθιστούσαν επικίνδυνη τη συνέχιση του ταξειδιού. Ομως με παρέμβαση κάποιων επιβατών, οι οποίοι έκαναν καταγγελία περι ενδεχόμενης επικινδυνότητας, το πλοίο διατάχτηκε να επιστρέψει προκειμένου να ελεγχθεί.
Akis Dionisis
28-05-2016, 00:54
Απ'ότι βλέπω τώρα στο ΑΙΣ [01:50] το πλοίο απέπλευσε από τον Πειραιά. Οπότε θεωρητικά τέλος καλό, όλα καλά !!!
maria korre
28-05-2016, 07:55
Όμορφο πλοίο! Μεγάλη Δευτέρα στον Πειραιά!
175268
Akis Dionisis
28-05-2016, 17:34
και με υπέροχη πλώρη....
175277
pantelis2009
14-06-2016, 16:13
Το Αριάδνη εχθές το πρωί φεύγοντας από τη θέση του για να πάει δίπλα από τις δεξαμενές Βασιλειάδη, ώστε να έρθει το Νήσος Ρόδος από το δεξαμενισμό του και να φορτώσει.
175640
dionisos
14-06-2016, 17:34
Το Αριάδνη εχθές το πρωί φεύγοντας από τη θέση του για να πάει δίπλα από τις δεξαμενές Βασιλειάδη, ώστε να έρθει το Νήσος Ρόδος από το δεξαμενισμό του και να φορτώσει.
175640 Παντελη φτιαξε λιγο το λογοτυπο γιατι χαλανε οι φωτογραφιες ειδικα μεστην μεση
renetoes
15-06-2016, 09:15
Παντελη φτιαξε λιγο το λογοτυπο γιατι χαλανε οι φωτογραφιες ειδικα μεστην μεση
Συγγνώμη αλλά οι φωτογραφίες με αυτό το λογότυπο είναι απαράδεκτες.
Ας μην τις αναρτάτε καθόλου. Εγώ που έχω αναρτήσει δεκάδες φωτογραφίες, που έχουν λάβει άκρως εγκωμιαστικά σχόλια, τι είμαι?
Θα μου πείτε, βέβαια, ότι ο καθένας έχει διαφορετικούς στόχους. Τις δικές μου, και να τις "κλέψει" κάποιος και να τις αναρτήσει αλλού, εμένα προσωπικά γιατί να με νοιάζει?
Akis Dionisis
15-06-2016, 17:51
Συγγνώμη αλλά οι φωτογραφίες με αυτό το λογότυπο είναι απαράδεκτες.
Ας μην τις αναρτάτε καθόλου. Εγώ που έχω αναρτήσει δεκάδες φωτογραφίες, που έχουν λάβει άκρως εγκωμιαστικά σχόλια, τι είμαι?
Θα μου πείτε, βέβαια, ότι ο καθένας έχει διαφορετικούς στόχους. Τις δικές μου, και να τις "κλέψει" κάποιος και να τις αναρτήσει αλλού, εμένα προσωπικά γιατί να με νοιάζει?
Φίλε, ο καθένας μας για να βγάλει μία φωτογραφία, σπαταλάει είτε χρόνο, είτε χρήμα, είτε και τα δύο ταυτόχρονα και είναι άδικο με ένα δεξί κλικ να την αποθηκεύσει και να την κάνει ότι θέλει ο κάθε τυχαίος στο διαδίκτυο.
ΣΥΜΦΩΝΏ με αυτό που λες για το λογότυπο. Χαλάει τη φωτογραφία.
Εγώ προσωπικά το βάζω σε μία άκρη [αν πρόσεξες παραπάνω που έβαλα μία φωτό με τη πλώρη το πλοίου].
Dimitris Mentakis
21-06-2016, 14:38
175864175865 Ένα μικρό ακούμπισμα έγυνε και βγίκαν οι δικαστές του πληκτρολογίου και της κκιάς ώρας και τον σταύρωσαν . ΄Και μάλιστα ένα άτομο ( Α.Α) το οποίο έχιε φιλοξενηθεί απο τον καπετάνιο με κλεμμένες φωτογραφίες βγήκε να πέι οτι είναι πιο γρήγορος κιόλας απο όλα τα δήθεν site .. Ο ίδιος ο καπετάνιος σε μια κουβέντα μου μαζί του μου είπε " Δημήτρη καλησπέρα αστους δεν πειράζει να μάθω κι εγώ που γέρασα πια στη θάλασσα ποιους να προσέχω. Σ ευχαριστώ για την στήριξη σου και την φιλία σου τόσα χρόνια " & " Οι υγιεις καραβολατρες μαρεσουν όχι αυτοί που χαίρονται με τη λύπη σου " ..
Αυτήν την καραβολατρεία λοιπόν φίλοι αναγνώστες εγώ προσπαθώ να απολαμβάνω και να ασκώ . Όλα τα άλλα είναι απαράδεκτα .
Εγω θα συνεχίσω να απολαμβάνω κάθε φορά την μανούβρα του σαν να είναι η πρώτη φορά .. ’ξιος καπετάνιος ( και ποιος είμαι εγω άλλωστε για να πω το αντίθετο ?? )
175864175865 Ένα μικρό ακούμπισμα έγυνε και βγίκαν οι δικαστές του πληκτρολογίου και της κκιάς ώρας και τον σταύρωσαν . ΄Και μάλιστα ένα άτομο ( Α.Α) το οποίο έχιε φιλοξενηθεί απο τον καπετάνιο με κλεμμένες φωτογραφίες βγήκε να πέι οτι είναι πιο γρήγορος κιόλας απο όλα τα δήθεν site .. Ο ίδιος ο καπετάνιος σε μια κουβέντα μου μαζί του μου είπε " Δημήτρη καλησπέρα αστους δεν πειράζει να μάθω κι εγώ που γέρασα πια στη θάλασσα ποιους να προσέχω. Σ ευχαριστώ για την στήριξη σου και την φιλία σου τόσα χρόνια " & " Οι υγιεις καραβολατρες μαρεσουν όχι αυτοί που χαίρονται με τη λύπη σου " ..
Αυτήν την καραβολατρεία λοιπόν φίλοι αναγνώστες εγώ προσπαθώ να απολαμβάνω και να ασκώ . Όλα τα άλλα είναι απαράδεκτα .
Εγω θα συνεχίσω να απολαμβάνω κάθε φορά την μανούβρα του σαν να είναι η πρώτη φορά .. ’ξιος καπετάνιος ( και ποιος είμαι εγω άλλωστε για να πω το αντίθετο ?? )
Και εγώ μαζί σου Δημήτρη
hayabusa
04-07-2016, 09:32
Drone video της εντυπωσιακής Γιαπωνέζας κατά την αναχώρησή της από τον Πειραιά στις 26/6/16
https://www.youtube.com/watch?v=teeim646JJs
renetoes
04-07-2016, 17:17
Φίλε, ο καθένας μας για να βγάλει μία φωτογραφία, σπαταλάει είτε χρόνο, είτε χρήμα, είτε και τα δύο ταυτόχρονα και είναι άδικο με ένα δεξί κλικ να την αποθηκεύσει και να την κάνει ότι θέλει ο κάθε τυχαίος στο διαδίκτυο.
ΣΥΜΦΩΝΏ με αυτό που λες για το λογότυπο. Χαλάει τη φωτογραφία.
Εγώ προσωπικά το βάζω σε μία άκρη [αν πρόσεξες παραπάνω που έβαλα μία φωτό με τη πλώρη το πλοίου].
Ενώ εγώ είμαι αργόσχολος, άνεργος, και ξοδεύω το χρόνο μου (αφού δεν έχω στον ήλιο μοίρα) να βγάζω φωτογραφίες που τις αναρτώ χωρίς να τις καταστρέφω. Τι να σου πω.... Δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις ποτέ...
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
11-07-2016, 12:30
176272
Αριάδνη 1/7/2016 'Ολα τα λεφτά είναι ο γλάρος!
thanos75
11-07-2016, 13:18
'Ολα τα λεφτά είναι ο γλάρος!
Σε συνδυασμό μάλιστα και με κάπνισμα του πλοίου εκείνη τη στιγμή. Σου δίνει την αίσθηση ότι ο γλάρος τρόμαξε:chuncky:
176835
Στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Η Αριάδνη φεύγει από τη Μυτιλήνη προς Χίο - Πειραιά...:moon:
Φωτογραφημένο από παραλία, πριν λίγες μέρες...
176889 176890 176891
roussosf
05-08-2016, 19:02
Η Αριάδνη φεύγει από τη Μυτιλήνη προς Χίο - Πειραιά...:moon:
Φωτογραφημένο από παραλία, πριν λίγες μέρες...
176889 176890 176891
στην τρίτη φωτογραφία το έχει πάρει για τα καλά ο κατύφορος
έφτασε στην ώρα του στον Πειραια.???????????..............................
2/8/16 Όταν ήρθε μέχρι την Λήμνο
176910
Takerman
08-08-2016, 13:31
Να ρωτήσω κάτι και όποιος ξέρει ας μου πει. Τις ζημιές στο πλοίο ποιός τις καταγράφει και ποιος εισηγείται τις επισκευές?
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
09-08-2016, 07:41
Να ρωτήσω κάτι και όποιος ξέρει ας μου πει. Τις ζημιές στο πλοίο ποιός τις καταγράφει και ποιος εισηγείται τις επισκευές?
Φίλε νομίζω ότι υπεύθυνος είναι ο προϊστάμενος της κάθε επιστασίας του πλοίου.
Takerman
09-08-2016, 09:36
Το πλοίο δείχνει σημάδια μη συντήρησης σε κοινόχρηστους χώρους.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
09-08-2016, 09:52
Το πλοίο δείχνει σημάδια μη συντήρησης σε κοινόχρηστους χώρους.
Aς ελπίσουμε ότι θα τα φτιάξουν στην επόμενη ακινησία.
Dimitris Mentakis
17-08-2016, 22:04
https://www.youtube.com/watch?v=yOsC1E76bEo Ένα υπερθέαμα με ταυτόχρονη μεθόρμιση του Αριάδνη με το Νίσσος Ρόδος ..
Dimitris Mentakis
17-08-2016, 22:12
https://www.youtube.com/watch?v=0O3ya45Tf2A ’φιξη της κούκλας με φόντο την AIDA mar
manolisfissas
26-08-2016, 15:17
Πρωινές εισχωρήσεις στο λιμάνι του Πειραιά.
177486 177487
express adonis
26-08-2016, 17:13
Πρωινές εισχωρήσεις στο λιμάνι του Πειραιά.
177486 177487
τελειεςςς.....japan for ever!!!!!!
Ευκαιρία για αρκετά μαζέματα στο πλοίο η πρόωρη διακοπή των δρομολογίων του για Χίο-Μυτιλήνη. Ελπίζω η εταιρία να το προσέξει το καραβάκι είναι κρίμα. Φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένο(εσωτερικά)
geokou72a
13-09-2016, 20:05
Ποια ειναι τα σχεδια της εταιρειας για το καραβι?
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
14-09-2016, 07:37
5 μήνες ακινησία η κούκλα.
george Xios
14-09-2016, 08:48
φαντάζομαι σ αυτούς τους 5 μήνες, θα υπάρχει και η ακίνησια της εταιρειας στην γραμμη καθώς φέτος επειδή δεν υπάρχει προσφυγικό δεν βλέπω το χειμώνα να μένουν δυο εταιρείες.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
14-09-2016, 08:58
φαντάζομαι σ αυτούς τους 5 μήνες, θα υπάρχει και η ακίνησια της εταιρειας στην γραμμη καθώς φέτος επειδή δεν υπάρχει προσφυγικό δεν βλέπω το χειμώνα να μένουν δυο εταιρείες.
Ίδωμεν μετά τις 31/10.
Takerman
14-09-2016, 09:08
Ας ελπίσουμε να γίνει νοικοκυρεμένη δουλειά στο εσωτερικό του πλοίου γιατί το έχει ανάγκη.
thanos75
14-09-2016, 10:25
Έχει ανακοινωθεί κάτι όσον αφορά τα χειμερινά δρομολόγια της εταιρείας? Οι προσφυγικές ροές πάντως τον τελευταίο καιρό στο Αν.Αιγαίο παρουσιάζουν μάλλον αυξητικές τάσεις και έχω την αίσθηση πως δεν μπορεί μόνο η μία εταιρία (εκ περιτροπής ανά δίμηνο όπως συνέβαινε τους χειμώνες 2013-2014 και 2014-2015) να μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά με 3-άντε 4- δρομολόγια την εβδομάδα στηγ γραμμή Χίου-Μυτιλήνης
george Xios
14-09-2016, 11:31
Μονό που το προσφυγικό είναι σε άλλη φάση.. δεν φεύγουν 1.000 άτομα την ήμερα.. αλλά 30-60 την ήμερα με τα χαρτιά.. οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα από πλευράς χώρου.. μέσο όρο φεύγουν 100 άτομα από Μυτιλήνη και Χίο ανά ημέρα..Οπότε ένα πλοίο είναι αρκετό..
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
14-09-2016, 12:33
Μονό που το προσφυγικό είναι σε άλλη φάση.. δεν φεύγουν 1.000 άτομα την ήμερα.. αλλά 30-60 την ήμερα με τα χαρτιά.. οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα από πλευράς χώρου.. μέσο όρο φεύγουν 100 άτομα από Μυτιλήνη και Χίο ανά ημέρα..Οπότε ένα πλοίο είναι αρκετό..
Eκτός κ αν στραβώσει ο Ερντογκάν κ έχουμε καμμιά έκρηξη στις αφίξεις...
thanos75
14-09-2016, 12:33
Εάν οι εισροές των μεταναστών μείνουν όπως είναι τώρα, τότε όντως είναι μάλλον αρκετό ένα πλοίο. Αν και στο συγκεκριμένο θέμα, πάντα υπάρχουν και απρόβλεπτοι παράγοντες...
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
14-09-2016, 12:37
Έχει ανακοινωθεί κάτι όσον αφορά τα χειμερινά δρομολόγια της εταιρείας? Οι προσφυγικές ροές πάντως τον τελευταίο καιρό στο Αν.Αιγαίο παρουσιάζουν μάλλον αυξητικές τάσεις και έχω την αίσθηση πως δεν μπορεί μόνο η μία εταιρία (εκ περιτροπής ανά δίμηνο όπως συνέβαινε τους χειμώνες 2013-2014 και 2014-2015) να μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά με 3-άντε 4- δρομολόγια την εβδομάδα στηγ γραμμή Χίου-Μυτιλήνης
Σίγουρα δεν μπορώ να πω κάτι.Από συζητήσεις έχει αφεθεί να εννοηθεί ότι θα συνεχίσει το ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ από πλευράς HSW. Γιά πόσο,άγνωστο.
Γιά την BSF δεν ξέρω.
pantelis2009
14-09-2016, 14:49
Το Αριάδνη πριν λίγη ώρα μεθόρμισε στη ΝΑΥΣΙ στο Πέραμα για την ετήσια ακινησία του.
Espresso Venezia
24-09-2016, 21:20
Στην κεντρική προβλήτα του Περάματος, σήμερα.
177898__177899
Πέραμα - 24/09/2016
george Xios
14-01-2017, 12:52
Καλησπέρα σε όλους... Γνωρίζουμε αν θα δεξαμενιστεί πριν αναλάβει τα καθήκοντα της;; Θεωρητικά αναλαμβάνει 13/2/2017, θα τηρηθεί η θα πάρει κάποια παράταση ακόμα;;
Nautilia News
26-01-2017, 21:50
Επιστρέφει το Αριάδνη στο Βόρειο Αιγαίο
Διαβάστε περισσότερα http://www.nautilia.gr/lista-archikis-selidas/epistrefi-ariadni-sto-vorio-egeo/ .
pantelis2009
13-02-2017, 15:01
Το Αριάδνη έφυγε από τη ΝΑΥΣΙ έκανε ένα δοκιμαστικό και πήγε στη Ακτή Ηετίωνα, ώστε το βράδυ να ξεκινήσει τα δρομολόγια του. Καλή συνέχεια σε όλους.
Το Αριάδνη έφυγε από τη ΝΑΥΣΙ έκανε ένα δοκιμαστικό και πήγε στη Ακτή Ηετίωνα, ώστε το βράδυ να ξεκινήσει τα δρομολόγια του. Καλή συνέχεια σε όλους.
Μολις πέσουν οι άνεμοι θα κάνει μετα απο αρκετό καιρό (σχεδον 5 μήνες) το 1ο δρομολόγιο, γιατί ακόμα στο λιμάνι βρίσκεται.
T.S.S. APOLLON
27-03-2017, 09:46
Το ΑΡΙΑΔΝΗ στην μπουκα του μεγαλου λιμανιου καταπλεει στις 24-3-2017
181979
pantelis2009
15-04-2017, 06:39
ΒΙΝΤΕΟ- Το «Αριάδνη» αποδίδει χαιρετισμούς στους Επιτάφιους της ΧίουΜία ξεχωριστή στιγμή, για το πλήρωμά του και τους επιβάτες επεφύλασσε ο πλοίαρχος του πλοίου «Αριάδνη», το βράδυ της Μ. Παρασκευής. Γνωρίζοντας τι σημαίνει να ταξιδεύει κανείς μακριά από την οικογένειά του και τον τόπο του αποφάσισε να κατεβάσει πλήρωμα και επιβάτες από το πλοίο προκειμένου να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου που εκείνη την ώρα οδηγούταν προς την Κεντρική Πλατεία της Χίου προκειμένου να συναντήσει τους υπόλοιπους Επιταφίους της Πόλης.
Ο πλοίαρχος επικοινώνησε με τον Ιερέα κι έτσι ο Επιτάφιος βγήκε από την πορεία του, πήγε στην μπουκαπόρτα του Αριάδνη όπου τον περίμεναν επιβάτες και πλήρωμα που έλαβαν την ευλογία του ιερέα.
Το πλοίο παρέμεινε για ακόμα λίγα λεπτά στο λιμάνι της Χίου αποδίδοντας χαιρετισμό στον Επιτάφιο του Μητροπολιτικού Ναού Χίου με τον Μητροπολίτη Μάρκο να ανταποδίδει με ευλογία.
ΠΗΓΗ (http://www.politischios.gr/hios-poli/binteo-ariadni-apodidei-hairetismoys-stoys-epitafioys-tis-hioy)
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
15-04-2017, 09:10
ΒΙΝΤΕΟ- Το «Αριάδνη» αποδίδει χαιρετισμούς στους Επιτάφιους της Χίου
Μία ξεχωριστή στιγμή, για το πλήρωμά του και τους επιβάτες επεφύλασσε ο πλοίαρχος του πλοίου «Αριάδνη», το βράδυ της Μ. Παρασκευής. Γνωρίζοντας τι σημαίνει να ταξιδεύει κανείς μακριά από την οικογένειά του και τον τόπο του αποφάσισε να κατεβάσει πλήρωμα και επιβάτες από το πλοίο προκειμένου να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου που εκείνη την ώρα οδηγούταν προς την Κεντρική Πλατεία της Χίου προκειμένου να συναντήσει τους υπόλοιπους Επιταφίους της Πόλης.
Ο πλοίαρχος επικοινώνησε με τον Ιερέα κι έτσι ο Επιτάφιος βγήκε από την πορεία του, πήγε στην μπουκαπόρτα του Αριάδνη όπου τον περίμεναν επιβάτες και πλήρωμα που έλαβαν την ευλογία του ιερέα.
Το πλοίο παρέμεινε για ακόμα λίγα λεπτά στο λιμάνι της Χίου αποδίδοντας χαιρετισμό στον Επιτάφιο του Μητροπολιτικού Ναού Χίου με τον Μητροπολίτη Μάρκο να ανταποδίδει με ευλογία.
ΠΗΓΗ (http://www.politischios.gr/hios-poli/binteo-ariadni-apodidei-hairetismoys-stoys-epitafioys-tis-hioy)
Συγκινητικές στιγμές γιά εμάς που είμαστε μακρυά από την ιδιαίτερη πατρίδα.
Ιδιαίτερος ο συμβολισμός,το πλοίο-γέφυρα του νησιού με την ενδοχώρα,το ΑΡΙΑΔΝΗ να αποδίδει τιμές στον Επιτάφιο στο λιμάνι της Χίου κ να δέχεται την ευλογία της Εκκλησίας αυτές τις ’γιες Ημέρες γιά την Ορθοδοξία κ την Ελλάδα.
Καλό Πάσχα σε όλους κ ιδιαίτερα στους ναυτικούς μας!!!
Το Αριάδνη φωτογραφημένο σήμερα στο λιμάνι της Μυτιλήνης...
183345 183346 183347
pantelis2009
06-06-2017, 06:21
Ξέρει κανείς γιατί το Αριάδνη μετά την Χίο έπιασε ...Μύκονο????
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
06-06-2017, 08:39
Ξέρει κανείς γιατί το Αριάδνη μετά την Χίο έπιασε ...Μύκονο????
Kάθε Αγ.Πνεύματος περνάει κ μαζεύει κόσμο.’κουσα ότι 1000 άτομα μπήκαν γιά Πειραιά.
Akis Dionisis
06-06-2017, 18:30
Σε μία συνάντησή μου, μαζί της εν πλω....
183396
Το Αριάδνη σήμερα στο λιμάνι της Μυτιλήνης...
183586183587183588
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
26-06-2017, 08:49
Λίγη φαντασία στη φωτογράφιση φίλε.'Οχι όλο από πρύμα.