Επιστροφή στο Forum : Αριάδνη [Ariadne, Ferry Himuka, Rainbow Bell]
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
kingminos
27-06-2008, 23:38
Αφήστε το πήρε την σωστή πορεία.
Captain_Nionios
29-06-2008, 00:11
Σημερα η Αριαδνη πρεπει να αργησε πολυ να αναχωρησει απο Σουδα γιατι αργησε παρα πολυ να φτασει στη Σουδα απ'οτι ειδα στο AIS.Σε αντιθεση με το Λατω που κατεβαινει και ειναι στο αναμενομενο σημειο και με την αναμενομενη ταχυτητα η Αριαδνη μολις που εχει φυγει και ανεβαινει με 24 κομβους για να σωσει οτι μπορει απο τη χασουρα...Γνωριζει καποιος γιατι τοση καθυστερηση ειδικα στο Αριαδνη και οχι στο Λατω;
Το Αριάδνη εκτελεί το πρωϊνό δρομολόγιο αναχωρώντας περίπου στις 2 με αποτέλεσμα να φτάνει στη Σούδα στις 9 το βράδυ.Οπότε δεν αναχωρεί από εκεί στις 9 αλλά πιο μετά.Το περίεργο είνανι γιατί βάζουν το πλοίο να φεύγει τέτοια ώρα και μάλιστα να μην το ανοίγουν τελείως.Νομίζω πως η Αριάδνη έχει 1 - 1.5 μιλάκι ακόμα παραπάνω.
Τι πλοίο έφθασε στην κίτρινη στι 06.55 και έμεινε εκέι μέχρι τις 07.50 οπότε και ξεκίνησε για να μπεί στο λιμάνι. Ο λόγος ? Οι πρωινές αναχωρήσεις. Καπάκι μπήκε το Νήσος Χίος.
mike_rodos
29-06-2008, 10:14
To πλοίο μετά την καθυστέρηση βλέπω πως είχε αναπτύξη μεγάλη ταχύτητα για να καλύψη ότι μπορεί από τον χαμένο χρόνο Ταχύτητα πραγματική (Μέγιστη / Μέση): 24.7 / 23.1 knots
Speedkiller
29-06-2008, 10:23
Το πλοίο παιδιά έχει άνετα και παραπάνω από 25!Ως Hellenic Seaways τότε στην αρχή πήγαινε με 25 και κάτι!Θυμάμαι σίγουρα και για 25,7!
Maroulis Nikos
29-06-2008, 16:48
Για τον φίλο μου τον Captain_Nionios
8456
Captain_Nionios
29-06-2008, 16:53
Ευχαριστω παρα πολυ για την ειδικη αφιερωση Νικο.Παντα με τη φωτογραφικη στο χερι σε βρισκω.Αλλα και απο τα Χανια μια χαρα υλικο εφερες ειδα στην προηγουμενη σελιδα.Ποιος σε ξεναγησε,τον ξερουμε;:D
Maroulis Nikos
29-06-2008, 16:55
Ευχαριστω παρα πολυ για την ειδικη αφιερωση Νικο.Παντα με τη φωτογραφικη στο χερι σε βρισκω.Αλλα και απο τα Χανια μια χαρα υλικο εφερες ειδα στην προηγουμενη σελιδα.Ποιος σε ξεναγησε,τον ξερουμε;:D
Έλα ντε ;)
Rocinante
29-06-2008, 17:57
Η εντυπωσιακοτατη εισοδος της ωραιας κυριας στο λιμανι ( μετα το καζο βεβαια που επαθε εξω οπως ειπε και ο Leo )
8468
kingminos
30-06-2008, 23:46
Κάποια στιγμή το πελώριο ARIADNE θα επιστρέψει στην θρυλική HELLENIC SEAWAYS και το ερώτημα,ποιός θα διπλαρώσει το περσινό απόκτημα της κριτηκής και Χανιώτικης ΑΝΕΚ ΕΛΥΡΟΣ στην πολύ εξυπηρετική και ωραία γραμμή των 154 ναυτικών μιλίων ε;
agnostos
01-07-2008, 00:08
Προφανως η θα αγωραστει η Αριαδνη απο την ΑΝΕΚ για να συνεχισουν να διπλαρωνουν δυο τοσο ομοια πλοια η θα γινει αγορα καποιου αλλου στο στυλ της Ελυρος-Αριαδνης και μετα την απαραιτητη μετασκευη θα μπει στην γραμμη... Αν και το πρωτο το 8εωρω πιο πι8ανο καθοτι η Αριαδνη ειναι ετοιμη λιγο-πολυ... Για μενα ο μονος παραγωντας που θα επηρεασει την ΑΝΕΚ στην αγορα το Αριαδνη ειναι τα λεφτα...
manolis m.
01-07-2008, 00:55
kingminos i leksi ''kritiki'' frafete me ''η'' =''krηtikη''.
kingminos
01-07-2008, 01:13
ευχαριστώ για την διώρθωση.
giorgosss
01-07-2008, 09:37
H Αριάδνη στο λιμάνι του Πειραιά στις 24/6 λίγο μετά την άφιξή της
http://img243.imagevenue.com/loc446/th_97629_DSCN1209_122_446lo.JPG (http://img243.imagevenue.com/img.php?image=97629_DSCN1209_122_446lo.JPG)
Άφιξη στο λιμάνι της Σούδας στις 5:40
http://img220.imagevenue.com/loc232/th_97631_DSCN1234_122_232lo.JPG (http://img220.imagevenue.com/img.php?image=97631_DSCN1234_122_232lo.JPG)
Και μια στο άκυρο
http://img127.imagevenue.com/loc849/th_97946_DSCN1230_122_849lo.JPG (http://img127.imagevenue.com/img.php?image=97946_DSCN1230_122_849lo.JPG)
θα αγοραστεί απο ανεκ νομίζω
grangelo
03-07-2008, 17:11
Μια φωτο του πλοιου και απο εμενα!
φιλε cmitsos (http://forum.nautilia.gr/member.php?u=3001) δεν μπορει να το αγορασει!!
σκεψου απλα οτι η hsw το αγορασε 30 εκ. δεν εριξεκαι αλλα 15-20???
Που θα βρει η ανεκ τα ευρω??? οεο!!:cool:
ειδικα τωρα που εχει και Εληρο.............
γνωμη μου!!!!!;);)
panthiras1
03-07-2008, 20:40
Αν θυμάμαι καλά, είχε μαζέψει πάνω από 100 πέρυσι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έκανε. Με αυτά αγόρασε και μετασκευάζει την Έλυρος και θα αγοράσει και δεύτερο πλοίο.... (αν θυμάμαι καλά...)
agnostos
03-07-2008, 21:29
Μια χαρα θα τα βρει τα λεφτα... ειδικα αν "σπρωξει" και κανενα απο τα lissos-lato μια χαρα ειναι... Απο το να αγωρασει καινουριο πλοιο και να το μετασκευασει...
Εκτος βεβαια και αν η ΑΝΕΚ αγωρασει την HSW!!!:mrgreen:
Τι? Μόνο την HSW? Ας πάρει και τις Μινωικές!!!!!:rolleyes::D:rolleyes::D
Trakman... θα μου επιτρέψεις να χρησιμοποιήσω τα πανέμορφα λόγια της υπογραφής σου για να απαντήσω στο παραπάνω σχόλιό σου?
Στο δωδέκατο χρόνο, ανέβηκε το λόφο,
κοίταξε τη θάλασσα....
Ανάμεσα από την αραιή ομίχλη
το Κ Α Ρ Α Β Ι.....
Οι πόρτες της καρδιάς του άνοιξαν με μιας,
και η χαρά του φτερούγισε μακριά
πάνω από τη θάλασσα...
Στον πεζό λόγο θα το έλεγα καπώς έτσι:
" Ονειρα θερινής νυκτός? " :D:p:p
http://forum.nautilia.gr/images/misc/progress.gif
APTERAKIAS
04-07-2008, 00:13
Συμφωνώ με τον king minos,το ποστάλι παρά έχει Γιαπωνέζικη μορφή
APTERAKIAS
06-07-2008, 00:07
Ρε μάγκες γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει στην HELLENIC SEAWAYS το ΑΡΙΑΔΝΗ η ΑΝΕΚ δεν θα το κρατήσει για πάντα και τότε να δούμε ποιός θα πλαισιώσει τον ΕΛΥΡΟ στα Χανιά,και νομίζω πως το πλοίο είναι λίγο για την ΑΝΕΚ στα χανιά και για οποιαδήποτε άλλη εταιρεία παραείναι μεγάλο.
kingminos
06-07-2008, 00:33
ανακαλώ όλα όσα είπα ότι το ariadne έχει πολλή γιαπωνέζικη μορφή.
Για να είμαι ακριβής δεν τα είπα εγώ αλλά ο apterakias που έμπαινε μέσω του kingminos και έγγραφε ότι ήθελε, μέχρι που τον ανάγκασα να δημιουργήσει δικό του λλογαριασμό και να γράφει ότι θέλει.
Espresso Venezia
06-07-2008, 00:48
Δεν νομίζω μία μετασκευή που μόνο μετασκευή δεν είναι γιατί το πλοίο έχει ακόμα Γιαπονέζικη μορφή να στοίχησε τόσο.
Κάντε μια επίσκεψη στο ais και θα δείτε ότι το επιβλητικών διαστάσεων ARIADNE πάει να συγκρουστεί με την Πελλοπόνησο.
Αφήστε το πήρε την σωστή πορεία.
Συμφωνώ με τον king minos,το ποστάλι παρά έχει Γιαπωνέζικη μορφή
ανακαλώ όλα όσα είπα ότι το ariadne έχει πολλή γιαπωνέζικη μορφή.
Για να είμαι ακριβής δεν τα είπα εγώ αλλά ο apterakias που έμπαινε μέσω του kingminos και έγγραφε ότι ήθελε, μέχρι που τον ανάγκασα να δημιουργήσει δικό του λλογαριασμό και να γράφει ότι θέλει.
...ανέβηκα σε μια'χλαδιά να κόψω ένα πεπόνι και το καρπούζι που'πεσε το πάτησε ένα τρένο...
...Εξω από το σπίτι σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια,πέτα μου έναν κεφτέ ωχ το μάτι μου...
Κύριοι moderators και administrators, δεν νομίζετε ότι παραπήγε το πράγμα ??? Μήπως να το κάνουμε παιδική χαρά το φόρουμ ???
Η μήπως είναι καλύτερα να σοβαρευτούμε λίγο ???
ΕΛΕΟΣ !!!
nautikos
06-07-2008, 00:58
Συμφωνω και επαυξανω. Κρατηθηκα και γω μερικες μερες, αλλα μιας και ο espresso ανοιξε το θεμα, πρεπει να μπει μια ταξη σχετικα με τη συμπεριφορα μερικων. Δεν μπορει 2-3 μαλ***να να υποβαθμιζουν τις συζητησεις εδω και το επιπεδο των περισσοτερων συμμετεχοντων. Ειπαμε να ειμαστε ανοιχτοι αλλα υπαρχουν και ορια. Και οταν καποιοι τα υπερβαινουν τοτε σουταρισμα, ουτε θα μας λειψουν ουτε και προσφερουν κατι. Καληνυχτα...
Captain_Nionios
06-07-2008, 01:06
Κατα βαση συμφωνω με αυτα που λετε και οι δυο σας,απλα στο μονο που θελω εστιασω ειναι στο εξης.Αν οι ανθρωποι το κανουν χωρις δολο,απλα απο μη κατανοηση των κανονων και τεραστια επιπολαιοτητα τοτε ας τους δωσουμε την ευκαιρια να βελτιωθουν και να αποδειξουν οτι το εκαναν κατα λαθος.Αν θελουν με δολο να κανουν ανω κατω την ωραια παρεα μας τοτε ναι.ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΡΑ.
χαλαρά το αγοράζει που λές φίλε μανού
Speedkiller
06-07-2008, 12:26
Φίλε espresso όντως υπάρχει μια ειρωνία στα μηνύματα του king Minos ιδίως στο τελευταίο με τους λογαριασμούς...Ωστόσο ο Apterakias δεν είπε κάτι επιλήψιμο...Την άποψη του είπε...
Όσο για τις υπογραφές έχουν κάποια στοιχεία γελοιότητας όντως...Αλλά αυτό νομίζω δεν είναι κακό αν αυτό όντως εκφράζει κάποιον...Μην πεις πως δεν ταιριάζει στον king minos ιδίως :p:p:p???
manolis m.
06-07-2008, 13:11
proswpiki mou apopsi auta ta posts na sinexistoun me morfi-xaraktira pm kai oxi dimosieusis...tespa...file apterakia..ksexnas mipws poios einai dieuthinon simvoulos stin HSW kia stin ANEK kai ti sxesi exoun autes oi dyo etairies metaksi tous ??? Egw pisteuw ama theli to krataei ep aoriston....min sas pw oti to metavivazei xalara...pou leei o logos..
kingminos
06-07-2008, 13:48
τι τό΄θελα να κάνω την διευκρίνηση, τον μπελά μου βρήκα.
giannisk88
06-07-2008, 14:36
Ναι εντάξει παιδιά ώς εδώ όμως!!Οι απαντήσεις να δοθούν με pm για όσους θέλουν!!Ας συνεχίσουμε με την Αριαδνάρα.
APTERAKIAS
06-07-2008, 15:12
Μιά άλλη παρατηρησή μου είναι πως ένα νέο και σύγχρονο πλοίο όπως αυτό να μην διαθέτει την υπηρεσία προσγείωσης ελικοπτέρων στο εξωτερικό καταστρωμά του.
scoufgian
07-07-2008, 19:37
η Αριαδνη ,ετοιμη ν αναχωρησει ,καθως δυει ο ηλιος
9090
Να προσθέσω και εγώ μια φωτογραφία της όμορφης αριαδνης
Speedkiller
07-07-2008, 21:38
Σνιφφ σνιφφφ...Μυρίζει κόκκινο...:mrgreen:
scoufgian
07-07-2008, 21:39
Σνιφφ σνιφφφ...Μυρίζει κόκκινο...:mrgreen:
τωρα τελευταια εχεις γινει λαγωνικο..........:D:D
JASON12345
07-07-2008, 22:08
9090
Χθεσινή είναι;Γιατί ήμουν και γω στο λιμάνι εχθές και μάλιστα την έβγαλα δίπλα στον πρύμνιο καταπέλτη της κούκλας!
μιχαλης79
07-07-2008, 23:50
Πριν μερικες μερες ταξιδεψα μαζι της για την πατριδα, δυστηχως διαπιστωσα οτι με την υπαρχουσα κατασταση το πλοιο δεν κανει για Χανια. Εχει μεγαλο προβλημα και σε καμπινες (λιγες για την γραμμη) αλλα και με τα εστιατορια (χωρητικοτητα), ο κοσμος περιμενε στην ουρα για ωρα!! Οποτε λογικα (που πιστευω οτι θα γινει) αν αγοραστει απο την ΑΝΕΚ και νομιμα θα μπει για μετασκευη
JASON12345
08-07-2008, 09:59
H hellenic seaways που όπως λέγανε την ετύμαζε για τα Χανιά έκανε δηλαδή κακή μετασκευή;.Γιατί είναι περίεργο να μην κάνει για τα χανιά ενώ ετοιμάστηκε για τα ΧΑΝΙΑ:rolleyes:
Speedkiller
08-07-2008, 11:27
Η διαφορά Jason είναι ότι το ετοίμαζε για μεσημεριανοαπογευματινά δρομολόγια και το έτρεχε...Δεν το χε ίσα ίσα να πηγαίνει όπως τώρα η ΑΝΕΚ (που μάλλον το κανε έτσι για να κερδίζει από καμπίνες και από καύσιμα)!
scoufgian
08-07-2008, 11:31
την αλλη Κυριακη ,θα με ξενυχτησει η Αριαδνη.Θα ναι το πρωτο ταξιδι με το καραβι οποτε εχει να πεσει εξερευνηση...........:D:D
Nautikos II
08-07-2008, 13:21
την αλλη Κυριακη ,θα με ξενυχτησει η Αριαδνη.Θα ναι το πρωτο ταξιδι με το καραβι οποτε εχει να πεσει εξερευνηση...........:D:D
Παρε και μια φωτο με ενα σημειο που σου προτεινω για φωτογραφιση
9160
scoufgian
08-07-2008, 15:49
Παρε και μια φωτο με ενα σημειο που σου προτεινω για φωτογραφιση
9160
το μονο που με πειραζει, ειναι οτι θα ειναι βραδυ και δεν θα μπορουμε να εχουμε φωτο ,με το φως της ημερας.δεν πειραζει ομως ,κατι θα κανουμε .........
marioskef
08-07-2008, 20:11
H hellenic seaways που όπως λέγανε την ετύμαζε για τα Χανιά έκανε δηλαδή κακή μετασκευή;.Γιατί είναι περίεργο να μην κάνει για τα χανιά ενώ ετοιμάστηκε για τα ΧΑΝΙΑ:rolleyes:
Η διαφορά Jason είναι ότι το ετοίμαζε για μεσημεριανοαπογευματινά δρομολόγια και το έτρεχε...Δεν το χε ίσα ίσα να πηγαίνει όπως τώρα η ΑΝΕΚ (που μάλλον το κανε έτσι για να κερδίζει από καμπίνες και από καύσιμα)!
Όπως έχω ξαναπεί και παλαιότερα αυτό το καράβι δεν κάνει για τα Χανιά με την ΑΝΕΚ. Είναι πολύ μικρό.
Κατ εμε ο κύριος λόγος είναι οτι στην ουσία του είναι τέλειο σαν μια επιπλέον επιλογή, δηλαδή είναι τέλειο για τα Χανιά όταν παράλληλα υπάρχει και κάποιο άλλο ανταγωνιστικό πλοίο δρομολογημένο.
Διαφορετικά είναι πολύ μικρό για να μπορεσει να εξυπηρετήσει όλη την κίνηση των Χανίων
Captain_Nionios
08-07-2008, 20:23
Ρε παιδια μην τρελαθουμε.Με το βαπορι εχω ταξιδεψει αρκετες φορες οποτε μπορω να κρινω.Ε οχι και πολυ μικρο ενα βαπορι μηκους 196 μετρων και πλατους 27 μετρων...Θα συμφωνησω οτι δεν εχει πολλες καμπινες γιατι οταν το μετασκευασε η Hellenic ειχε στο νου της το ημερισιο των 6,5 ωρων.Αλλα αν δεις ποσες αεροπορικες θεσεις εχει,μαζι με τα σαλονια θα διαπιστωσεις οτι μπορει να φιλοξενησει παρα πολυ κοσμο.Ισως αν εφτιαχναν πιο πολλες καμπινες και το γεμιζαν λιγο περισσοτερο στα δυο τελευταια ντεκ να ηταν ακομα καλυτερο,αλλα δε νομιζω οτι ειναι και μικρο.Δηλαδη το Blue Star το οποιο εχει μονο ενα ντεκ (γεματο απο ακρη σε ακρη θεσεις βεβαια) και ολα τα υπολοιπα καμπινες ηταν μεγαλο οταν εκανε το δρομολογιο;Ας μην ειμαστε λοιπον υπερβολικοι...
Συμφωνώ απολύτως με τον φίλο Μάριο!
μιχαλης79
08-07-2008, 20:33
Ρε παιδια μην τρελαθουμε.Με το βαπορι εχω ταξιδεψει αρκετες φορες οποτε μπορω να κρινω.Ε οχι και πολυ μικρο ενα βαπορι μηκους 196 μετρων και πλατους 27 μετρων...Θα συμφωνησω οτι δεν εχει πολλες καμπινες γιατι οταν το μετασκευασε η Hellenic ειχε στο νου της το ημερισιο των 6,5 ωρων.Αλλα αν δεις ποσες αεροπορικες θεσεις εχει,μαζι με τα σαλονια θα διαπιστωσεις οτι μπορει να φιλοξενησει παρα πολυ κοσμο.Ισως αν εφτιαχναν πιο πολλες καμπινες και το γεμιζαν λιγο περισσοτερο στα δυο τελευταια ντεκ να ηταν ακομα καλυτερο,αλλα δε νομιζω οτι ειναι και μικρο.Δηλαδη το Blue Star το οποιο εχει μονο ενα ντεκ (γεματο απο ακρη σε ακρη θεσεις βεβαια) και ολα τα υπολοιπα καμπινες ηταν μεγαλο οταν εκανε το δρομολογιο;Ας μην ειμαστε λοιπον υπερβολικοι...
Καλα το λες,αλλα μην ξεχνας οτι οταν ηταν το Blue star υπηρχαν 2 πλοια καθε μερα για να εξυπηρετιθει ο κοσμος και οχι ενα και μοναδικο. οποτε με τις υπαρχουσες συνθηκες δεν κανει για Χανια.
Η γραμμη αυτη δεν θελει αεροπορικα καθισματα αλλα κρεβατια.
marioskef
08-07-2008, 20:55
...Ε οχι και πολυ μικρο ενα βαπορι μηκους 196 μετρων και πλατους 27 μετρων...Θα συμφωνησω οτι δεν εχει πολλες καμπινες γιατι οταν το μετασκευασε η Hellenic ειχε στο νου της το ημερισιο των 6,5 ωρων...
Αλλα αν δεις ποσες αεροπορικες θεσεις εχει,μαζι με τα σαλονια θα διαπιστωσεις οτι μπορει να φιλοξενησει παρα πολυ κοσμο...
Ο χαρακτηριστμός μικρό αφορά τις καμπίνες και μόνο, προφανώς πλοίο του μεγέθους του Αριάδνη δεν είναι μικρών διαστάσεων...Αλλά πλοίο με λιγότερο από 500 κρεβάτια να κρατήσει γραμμή σαν τα Χανιά μόνο δεν γίνεται, εδώ καλά καλά δεν φτάνουν το χειμώνα τόσα, πόσο μάλλον το καλοκαίρι.
Για αυτό που ήθελε να κάνει η ΧΣΓ ήταν τέλειο, αλλά για βραδυνά δρομολόγια δεν κάνει. Όπως και να χει.
Τόσα κρεβάτια για να έχουμε κάτι για σύγκριση, έχουν τα ΚΡΗΤΗ Ι & ΙΙ που όμως παίρνουν το 25% των επιβατών της γραμμής! Και πάλι υπάρχουν αρκετές φορές που και αυτά είναι sold out.
Captain_Nionios
08-07-2008, 21:02
Σε αυτο που λες εχεις δικιο αλλα εχω μια μικρη απαντηση.Τα Κρητη δεν εχουν καθολου αεροπορικες ενω τα Αριαδνη απειρες,θα μου πεις οτι ο κοσμος θελει καμπινα...Εδω δεν ειμαι και τοσο σιγουρος.Δυστυχως στις μερες μας εκει που φτασαμε οικονομικα βλεπω παρα πολυ κοσμο (μεσα σε αυτον και εγω) να μη παιρνει καμπινα και να προτιμα να βγαλει το ταξιδι στο καταστρωμα...Επειδη λοιπον αυτοι δεν ειναι και λιγοι,ισα ισα σε λιγο θα ειναι ο κανονας τοτε το Αριαδνη αν και δεν ειναι ιδανικο,σιγουρα δεν ειναι μικρο για τη γραμμη...
marioskef
08-07-2008, 21:10
Τα ΚΡΗΤΗ έχουν αεροπορικές, απλά ο κόσμος δεν τα προτιμα. Χαρακτηριστικό είναι πως με εξαίρεση τις VIP των παλατιών, δεν υπάρχει πουθενα και σε κανένα πλοίο ξεχωριστή κατηγορία αεροπορικών, που στην ουσία πωλούνται σαν deck.
Οι αεροπορικές είναι πολύ χρήσιμες σε ημερήσια δρομολόγια, αλλά στα βραδυνά είναι σκέτη κούραση, εκτός και αν συνδυασεις δυο τρεις μαζί και φτιάξεις κρεβάτι.
Γιάννης Φ
08-07-2008, 21:39
Σήμερα η ΑΡΙΑΔΝΗ ψιλοάργησε να αναχωρήσει απο τον Πειραιά,και τώρα το τρέχει με 22 για να προλάβει!!!:p
Nautikos II
08-07-2008, 21:47
Σήμερα η ΑΡΙΑΔΝΗ ψιλοάργησε να αναχωρήσει απο τον Πειραιά,και τώρα το τρέχει με 22 για να προλάβει!!!:p
Σωστα, περασε απο το κοκκινο 21:47
MYTILENE
09-07-2008, 14:01
9090
Φοβερή η φώτο σου φίλε μου.Αυτά τα βυτία γνωστής εταιρείας καυσίμων περιμένανε το ΑΙΟΛΟΣ 1(πετρελαιοφάγο 1) για να το φουλάρουν?:p
scoufgian
09-07-2008, 17:11
Φοβερή η φώτο σου φίλε μου.Αυτά τα βυτία γνωστής εταιρείας καυσίμων περιμένανε το ΑΙΟΛΟΣ 1(πετρελαιοφάγο 1) για να το φουλάρουν?:p
σωστα..............
Η Αριαδνη χθες το βραδυ στον Πειραια.
9354
Kαι κατα την αναχωρηση της...
9363
9364
9365
JASON12345
11-07-2008, 17:17
Ωραίες οι φωτογραφίες!!!Λίγο θολές αλλά και πάλι μου αρέσουν πολύ!
Ωραίες οι φωτογραφίες!!!Λίγο θολές αλλά και πάλι μου αρέσουν πολύ!
Eιχε σκοτεινιασει και ημουν λιγο μακρια.Στην προσπαθεια επεξεργασιας,βγηκε αυτο το αποτελεσμα.:(
Την επομενη φορα θα τα παω καλυτερα.;)
Καλησπέρα σε όλους,χθές ταξίδθα με την Αριάδνη για Χανιά και είδα ότι μετασκευάζουν το εσωτερικό του πλοίου!!Συγκεκριμένα τα αεροπορικά καθίσματα ακριβώς πίσω από τον χώρο υποδοχης μόλις ανέβεις τις κυλιόμενες...τα έχουν ξηλώσει και έχουν βάλει κορδέλες για το κοινό!!!λέτε να το πάρει η ΑΝΕΚ και να βάλουν καμπίνες?
Espresso Venezia
11-07-2008, 19:13
...Την επομενη φορα θα τα παω καλυτερα.;)
Αυτό είναι σίγουρο φίλε μου. Αρκεί κάθε φορά να προσπαθείς να βλέπεις και να διορθώνεις τα λάθη της προηγούμενης,
και σίγουρα θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα.:D
Καλησπέρα σε όλους,χθές ταξίδθα με την Αριάδνη για Χανιά και είδα ότι μετασκευάζουν το εσωτερικό του πλοίου!!Συγκεκριμένα τα αεροπορικά καθίσματα ακριβώς πίσω από τον χώρο υποδοχης μόλις ανέβεις τις κυλιόμενες...τα έχουν ξηλώσει και έχουν βάλει κορδέλες για το κοινό!!!λέτε να το πάρει η ΑΝΕΚ και να βάλουν καμπίνες?
μπορεί φίλε κονίγι γτ έχει πολλές αεροπορικές....χρειάζεται καμπίνες...
Την επομενη φορα θα τα παω καλυτερα.;)
Eλπιζω η σημερινη να ειναι καλυτερη.
9429
nautikos
12-07-2008, 13:52
Πως καταφερνεις ρε παιδι μου καθε φορα να ''τρως'' την πλωρη ή την πρυμνη του καθε πλοιου...:D
dimitris
12-07-2008, 13:56
Για δες στο ποστ του Λισσος τι εγινε για μια πρυμη... ολοκληρη κουβεντα, λεει λοιπον ο ανθρωπος κατσε να "τρωω" πρυμες-πλωρες να μην εχουμε θεμα:p:p:p
Πως καταφερνεις ρε παιδι μου καθε φορα να ''τρως'' την πλωρη ή την πρυμνη του καθε πλοιου...:D
Φιλε Ναυτικε εισαι ολα τα λεφτα:D:D:D
Ε, Να διορθώσουμε το ''ατύχημα'' της πρύμνης, με μία φώτο έστω και από κινητό.
9435
Στο σημειο που ημουν μονο ετσι μπορουσα να τραβηξω!!!
Αν το θελατε ολοκληρο επρεπε να κολυμπησω!!!:D
μια χαρά φίλε μου δεν έχουμε κανενα παράπονο δε φτάνει που την έβγαλες κιολας!! σευχαριστούμε!!!!!:)
marioskef
14-07-2008, 01:27
Το Αριαδνη από τα Παλάτια λίγο πριν την αναχώρησή τους απο Πειραιά
Η Αριαδναρα μας το πρωι στο λιμανι του Πειραια ...με φοντο την πλωρη του και την υπεροχη γεφυρα του...
JASON12345
18-07-2008, 14:15
Eλπιζω η σημερινη να ειναι καλυτερη.
9429
Πολύ πιο καθαρή!!!
Και από την αριστερή μεριά.
9785
Thanasis89
18-07-2008, 16:58
Έχει κάτι παράξενο αυτή η φώτο της Αριάδνης. Χωρίς παρεξήγηση espere αλλά φαίνεται σαν να είναι βγαλμένη από παλιά...
grangelo
18-07-2008, 17:11
Έχει κάτι παράξενο αυτή η φώτο της Αριάδνης. Χωρίς παρεξήγηση espere αλλά φαίνεται σαν να είναι βγαλμένη από παλιά...
Προφανως ο Φιλος Esperos χρησιμοποιεί αναλογική φωτογραφική μηχανη (με φιλμ δηλαδη) και για αυτο οι φωτογραφιες του εχουν αυτο το ιδιαίτερο χρώμα και υφος !
Ας με συγχωρέσει αν ειπα κατι λαθος!
Mπράβο παιδιά.
Λοιπόν θα σας δώσω τις απαραίτητες εξηγήσεις.
Σαν παλιός φωτογράφος χρησιμοποιώ ακόμα και αναλογική μηχανή μαζύ με ψηφιακή και συγκεκριμένα στην περίπτωση της φωτογραφίας του ΑΡΙΑΔΝΗ είναι φωτογραφία από αναλογική που τράβηξα την περασμένη δευτέρα και η οποία φωτογραφία σαρώθηκε για να έλθει σε εσάς. Ε εκεί στην σάρωση δεν φρόντισα τα χρώματα και είδατε το αποτέλεσμα.
Πιστεύω να έγινα κατανοητός.
grangelo
18-07-2008, 17:33
Ε εκεί στην σάρωση δεν φρόντισα τα χρώματα και είδατε το αποτέλεσμα.
Πιστεύω να έγινα κατανοητός.
Εμενα μου αρεσουν παρα πολυ τις βρισκω νοσταλγικες !
Εσπερε μηπως η μηχανη ειναι zenit;
Thanasis89
18-07-2008, 17:36
Παιδιά είναι υπέροχη φωτογραφία ! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας...
JASON12345
18-07-2008, 17:37
Και από την αριστερή μεριά.
9785
Πολύ ωραία.Συμφωνώ με τα παιδιά.
Αγαπητέ μου φίλε Grangelo, όχι δεν είναι ΖΕΝΙΤ, αλλά μια μικρούλα OLYMPUS για την οποία πρέπει να σου πώ ότι κατέβηκα στον Πειραιά την Δευτέρα για να της κάνω testdrive μιας και περιήλθε πρόσφατα στην κατοχή μου.
Καλησπέρα σε όλους!!απόψε το βράδυ ακούστηκε πως η Αριάδνη αγοράζετε λείαν συντόμος από την ΑΝΕΚ και στην ετήσια της πάει για μερικό ξήλωμα και τοποθέτηση καμπινών!!!πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο που η Ανεκ την έχει κεντρική φώτο πίσω στον τοίχο και μάλιστα στα κεντρικά της πρακτορεία στα Χανιά...
Εσείς στο σπίτι σας θα βάζατε φώτο κάποιου άλλου?
dimitris
20-07-2008, 23:53
και στου Πειραια το ιδιο ειναι στο κεντρικο πρακτορειο της και σε καποιες εφημεριδες κι εντυπα διαφημηστικα το ιδιο!
giannisk88
20-07-2008, 23:55
Ε ναι λογικά αμα έχει μια εταιρία σκοπό να κρατήσει για λίγο ένα πλοίο δε νομίζω να εφοδιάζει τα πρακτορεία της με φοτο του ωστε μετα απο λίγο καιρό να τις ξαναλάξει!!Εχει μια λογική αυτό που λες φίλε konigi αν και δεν ειναι και κανόνας!!
Φίλε Δημήτρη δεν είναι απλή φώτο η έντυπο!!!ειναι σε φωτηνή λεζάντα σαν αερογραφία σε γυαλί!!δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοω
dimitris
21-07-2008, 00:04
konigi στον Πειραια αν το εχω δει καλα ειναι ενα τεραστιο πανο! δεν αμφιβαλω για οτι λες:)
Espresso Venezia
21-07-2008, 00:31
Ωραία τα όσα λέτε φίλοι μου, μόνο που παραβλέπετε μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια.
Η τεράστια αφίσα (ή αλλιώς ''φωτηνή λεζάντα σαν αερογραφία σε γυαλί!!'') στα κεντρικά της εταιρείας στον Πειραιά, οι ''καταχωρήσεις στα διάφορα περιοδικά'', αλλά και τα διαφημιστικά έντυπα ΔΕΝ αποτελούν κεντρική διαφήμιση της εταιρείας, αλλά των ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ 2008 ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Μέσα μάλιστα στο διαφημιστικό φυλλάδιο το οποίο και έχω στα χέρια μου αναγράφει αναλυτικά όλα αυτά τα ημερήσια δρομολόγια, τα οποία και έχουν καταληκτική ημερομηνία την 7-9-2008.
Αν κάνετε μία βόλτα από τον Πειραιά και παρατηρήσετε την όντως τεράστια αφίσα θα βεβαιωθείτε για τα λεγόμενα μου.
Δεν βλέπω λοιπόν κανένα λόγο για να μην εφοδιάζει η ΑΝΕΚ τα πρακτορεία της με τα εν λόγω διαφημιστικά μιας και ούτως ή άλλως αυτά έχουν καταληκτική ημερομηνία (7-9ου) και μετά θα καταλήξουν στον κάλαθο των αχρήστων όπως φυσικά και η τεράστια αφίσα - πανό.
Βεβαια αυτό δεν αποκλείει καθόλου την πιθανότητα να αγοραστεί τελικά η Αριάδνη από την ΑΝΕΚ, μόνο που ελπίζω να μην ήταν αυτά τα καλοκαιριάτικα - προσωρινά έντυπα η αφορμή, για να γράψει ο φίλος μας konigi ότι ''απόψε το βράδυ (Κυριακάτικα) ακούστηκε πως η Αριάδνη αγοράζετε λείαν συντόμος από την ΑΝΕΚ''. :???:
Καλησπέρα σε όλους!!απόψε το βράδυ ακούστηκε πως η Αριάδνη αγοράζετε λείαν συντόμος από την ΑΝΕΚ και στην ετήσια της πάει για μερικό ξήλωμα και τοποθέτηση καμπινών!!!πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο που η Ανεκ την έχει κεντρική φώτο πίσω στον τοίχο και μάλιστα στα κεντρικά της πρακτορεία στα Χανιά...
Εσείς στο σπίτι σας θα βάζατε φώτο κάποιου άλλου?
και γω το άκουσα αυτό κονιγι
Φίλε Βενεζια αύριο το πρωι θα κατέβω Χανια να βγάλω μια φώτο να σου δείξω τι εννοώ
scoufgian
21-07-2008, 16:15
βραδυνη αφιξη ,απο τη πανεμορφη Αριαδνη,στο λιμανι της Σουδας.Χτες ηταν η πρωτη μου επαφη με το καραβι και η συντομη περιηγηση μου ,στους εσωτερικους χωρους του ,με αφησε εκπληκτο.Με 7 μποφορ, στο ανεβασμα προς Πειραια και δεν καταλαβαινε τιποτα.Τα σεβη μου προς το πλοιο.......
9953
9954
9955
Speedkiller
21-07-2008, 16:18
Τα σέβη μας για τις φώτο!!!;)Πολύ ωραίες και καθαρές!!!!:D
Πολυ ωραιες φωτογραφιες :)
λοιπον αυτο το καραβι οσο περισσοτερο το βλεπω
τοσο περισσοτερο μου αρεσει , κριμα μονο γιατι δεν βρηκα εισητηριο να κατεβω με αυτο Χανια για να μπορω να το δω και απο μεσα :???:
Espresso Venezia
21-07-2008, 16:39
Γιάννη καταπληκτικές φωτογραφίες. Σε δύσκολη ώρα, με δύσκολο φωτισμό. Μπράβο σου.
Και πράγματι, είναι πολύ όμορφο πλοίο η Αριάδνη.
Φιλε Scoufgian πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου οπως και ο βαπορας!
scoufgian
21-07-2008, 18:19
Φιλοι μου, σας ευχαριστω, παρα πολυ ,για τα καλα σας λογια......
Τελικά μετα την εξωτερική δουλειά φίλε μας Γιάννη που έλαμψε.... στο σούρουπο, πές μας και λίγα λόγια για την εμπειρία σου για το ταξίδι με την Πρώτη Κυρία του Αιγαίου.... (μην με απαογοητεύσεις ε? :p). Εννοώ κι άλλα εσωτερικά νέα, ευκολίες κλπ. Όλο απ έξω βλέπουμε τα πλοία....
scoufgian
21-07-2008, 19:07
Λοιπον το πλοιο, κατ αρχην ειναι πολυτελεστατο .Μπαινοντας απο την εισοδο επιβατων ,με 2 κυλιομενες σκαλες, οδηγουμαστε στο deck 5 ,απ οπου αρχιζουν τα deck ,που εχουν προσβαση οι επιβατες, στους κοινοχρηστους χωρους.Στο εσωτερικο των deck 5 και 6, υπαρχουν διαφορα lounge (αεροπορικα καθισματα),το anek shop,η τραπεζαρια,το self service και βεβαιως οι καμπινες.Στους εξωτερικους χωρους των deck αυτων ,υπαρχουν τεραστιοι χωροι ,για περατζαδα και βεβαιως στο deck 6 ,το πρυμναιο fast food ,απ οπου και η φωτο.Υπαρχουν αλλα 2 decκ,τα deck 7 και 8 που πρεπει να ειναι χωροι για το πληρωμα.Τελος δεν λεω τιποτα για τα απεραντα γκαραζ.Το μονο που εχω να πω ,ειναι οτι το πλοιο ,με ανοιγμενους τους 2 πρυμναιους καταπελτες, αδειαζε απο τις 9 και τελειωσε με το ρολοι στις 9:55.Για Πειραια φορτωθηκαν οπωσδηποτε πανω απο 50 φορτηγα και αμετρητα αυτοκινητα.Να με συγχωρεσουν οι φιλοι μας ,αν κανω καποιο λαθος στα deck ,γιατι η ωρα ειχε παει 11:30 το βραδυ και ηθελα να παω για υπνο..........:D:D
9974
9975
:confused::confused: Αυτες τις τελευταιες γιατι τις εβαλες ?
απαραδεκτο !!! το καραβι δεν εχει παγκους να την πεφτω με το σλιπινγκ μπαγκ :mrgreen:
(την παινευουμε την Αριαδνη , ε ας γραψουμε και κανενα δηθεν κακο να μην τη ματιασουμε :D)
μια χαρά είναι. γιάννη είπες με 7 μποφόρ και δε κούνησε καθόλου????
Πάντως έχω να παρατηρήσω και 'γω το εξής σχετικά με το Αριάδνη: όταν ήταν τα Αριάδνη-Olympic Champion (τότε ανταγωνιστές) στη γραμμή Πειραιά-Χανιά, ταξίδευα από Πειραιά με τον Ολυμπιονίκη. Είχε καιρό δυτικό-νοτιοδυτικό, 7-8 μποφώρ περίπου. Ενώ το Champion πήγαινε καρφί για Κρήτη (χωρίς να κουνιέται ιδιαίτερα), έβλεπα το Αριάδνη πολύ μακριά να έχει τραβήξει για Πελοπόννησο. Θέλω να καταλήξω στο εξής: μήπως κουνάει αρκετά όταν έχει τον καιρό απ'τα πλάγια και πήγε προς τα εκεί για να γλιτώσει τον καιρό? Αλλιώς γιατί να χάσει ώρα πηγαίνοντας προς τα κει? Από περιέργεια μάλιστα όταν έφτασα Σούδα κάθισα και περίμενα το Αριάδνη και είχε αργήσει πάρα πολύ σε σχέση με την αναμενόμενη ώρα άφιξής του. Απλώς μια απορία εκφράζω γιατί μου είχε κάνει εντύπωση τότε!
άρα ο ολυμπιονίκης δε κουνάει ε? η αριάδνη κουνάει?
Espresso Venezia
21-07-2008, 21:37
Φίλε Βενεζια αύριο το πρωι θα κατέβω Χανια να βγάλω μια φώτο να σου δείξω τι εννοώ
Eν αναμονή της φωτογραφίας που μας υποσχέθηκε ο φίλος konigi, να σας δείξω και το διαφημιστικό φυλλάδιο της ΑΝΕΚ το οποίο μαζί με την μεγάλη αφίσα στα κεντρικά της εταιρείας, ήταν η αιτία για την συζήτηση που κάναμε χθες, μερικά ποστ πιό πάνω.
Είναι πασιφανές πιστεύω ότι η εταιρεία διαφημίζει τα πρωινά της δρομολόγια ( μάλιστα μέσα στο φυλλάδιο το γράφει και ξεκάθαρα : ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008 ), τα οποία έχουν καταληκτική ημερομηνία (όπως επίσης αναγράφεται μέσα στο φυλλάδιο) την 24/8ου για τα δρομολόγια προς και από Ηράκλειο, και την 7/9ου προς και από Χανιά. ;)
Και βέβαια λοιπόν, δεν πρόκειται για κεντρική διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας με πρωταγωνίστρια την Αριάδνη, που (άρα) αγοράζεται οσονούπω από την ΑΝΕΚ.
10010
άρα ο ολυμπιονίκης δε κουνάει ε? η αριάδνη κουνάει?
Είπα εγώ κάτι τέτοιο? Εγώ παρατήρησα κάτι και ζητώ μια εξήγηση, μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Δεν ήμουν στο Αριάδνη μέσα για να ξέρω.
Είπα εγώ κάτι τέτοιο? Εγώ παρατήρησα κάτι και ζητώ μια εξήγηση, μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Δεν ήμουν στο Αριάδνη μέσα για να ξέρω.
ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΚΟΥΝΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ξαναρώτησα αν κουναει η αριάδνη. Έλα χριστέ και παναγιά:confused:
ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΚΟΥΝΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ξαναρώτησα αν κουναει η αριάδνη. Έλα χριστέ και παναγιά:confused:
Και ξαναλέω ότι στο Champion που ήμουν κουνούσε ελάχιστα. Για το Αριάδνη δεν μπορώ να ξέρω αφού δεν ήμουν μέσα, απλά απορώ γιατί τράβηξε άλλη πορεία. Δεν υπονοώ ότι κουνάει, ίσα - ίσα επειδή μας έρχεται από την ανατολή υποθέτω ότι θα'ναι πολύ σταθερό βαπόρι, φτιαγμένο για φουρτούνες! Δεν έχω ταξιδέψει ακόμα με το Αριάδνη, ταξιδεύω 6 Αυγούστου. Θα πάρω μια γεύση!
και γω εκείνη τη μέρα θα ταξιδέψω ή την επομένη
Οπότε θα είναι 2 οι ταξιδιώτες που θα φωτογραφίζουν το βαπόρι!;)
τελικά μάλλον φίλε μου μόνο εσύ θα είσαι!! γτ εισιτήρια γιοκ για κείνη τη μέρα αλλά έννοια σου και θα τη βρώ τη λύση!
τελικά μάλλον φίλε μου μόνο εσύ θα είσαι!! γτ εισιτήρια γιοκ για κείνη τη μέρα αλλά έννοια σου και θα τη βρώ τη λύση!
Κρίμα! Ελπίζω να βρεις τελικά φίλε μου!
scoufgian
22-07-2008, 06:04
γιάννη είπες με 7 μποφόρ και δε κούνησε καθόλου????
πηγαινε μια χαρα........;);)
Nautikos II
22-07-2008, 20:46
βραδυνη αφιξη ,απο τη πανεμορφη Αριαδνη,στο λιμανι της Σουδας.Χτες ηταν η πρωτη μου επαφη με το καραβι και η συντομη περιηγηση μου ,στους εσωτερικους χωρους του ,με αφησε εκπληκτο.Με 7 μποφορ, στο ανεβασμα προς Πειραια και δεν καταλαβαινε τιποτα.Τα σεβη μου προς το πλοιο.......
Πανεμορφες Γιαννη;)
scoufgian
22-07-2008, 20:49
PANEMORFES FILARAKO;)
merci sakis
sylver23
24-07-2008, 15:01
η αριαδνη χθες 23-7,φωτογραφημενη απο το καταστρωμα του σαρδινια βερα
http://www5.picturepush.com/photo/a/928193/640/928193.jpg (http://www.picturepush.com/public/928193)
.voyager
24-07-2008, 16:35
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread, αλλά θα ήθελα να καταθέσω την "εμπειρία" μου, αλλά και ικανοποίηση που είχα να ταξιδέψω επιτέλους -παρότι το είχα φωτογραφίσει τόσο στον Πειραιά, όσο και την Πάτρα- με την Αριάδνη (κι όχι με το "Αριάδνη", εφόσον μιλάμε για "σχέση συμπάθειας" και "οικειότητα" μεταξύ εμού και αυτής), από Χανιά για Πειραιά, την 20η Ιουλίου (προς 21η). Και το προτίμησα, παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να πάω "καπάκι" με τον κατάπλου στη δουλειά!
Από την εποχή που το είχα δει σε έντυπο ως νεότευκτο να ταξιδεύει Ιαπωνία, το οραματιζόμουν να πλέει στην Ελλάδα (κατά προτίμηση στο Ιόνιο). Μετασκευασμένο πλέον, το πλοίο μού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Με το που το βλέπει κανείς να φαντάζει αγέρωχο, όντας στιβαρό, φωταγωγημένο στην προβλήτα και πατά το πόδι του στον καταπέλτη των επιβατών, παίρνει την πρώτη ιδέα. Το ξενοδοχειακό του είναι άψογο κατ' εμένα, το οποίο παραπέμπει σε 100% νεότευκτο (εξάλλου είναι καινούριο), πολλοί κοινόχρηστοι χώροι, ευρύχωρα καταστρώματα, αρκετά και πολυτελή σαλόνια με τα τεράστια παράθυρα και συμπαθητική η ιδέα με την ονοματοδοσία των αιθουσών με τα αεροπορικά καθίσματα - εμπνευσμένη από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά, ενώ οι VIP θέσεις είναι πραγματικά άνετες και ευρύχωρες.
Ο απόπλους από το λιμάνι της Σούδας κυριολεκτικά μαγευτικός, με το φεγγάρι να λούζει την Αριάδνη κι αυτή να σχίζει με ολοένα και μεγαλύτερη ταχύτητα τη "λάδι" θάλασσα του Ιουλίου. Αντίστοιχος και ο κατάπλους στον Πειραιά, με το πλοίο να μπαίνει στο λιμάνι ταυτόχρονα με την ανατολή του ηλίου και δεκάδες μικρά και μεγάλα άλλα πλοία να καταπλέουν ή να αναχωρούν.
Πως μπορείς μετά από τέτοια ταξίδια, να επιλέξεις να φύγεις εξωτερικό το καλοκαίρι? :)
10265
Thanasis89
24-07-2008, 23:49
Φίλε μου voyager δεν ξέρω τι απ' όλα, πραγματικά, σε ενεπνευσε να γράψεις τόσο όμορφα λόγια... Η Αριάδνη, η θάλασσα του Ιουλίου, το φεγγάρι ή η Ανατολή στον Πειραιά ; Ή μήπως όλα αυτά μαζί ; Μπράβο, με έκανες να ταξιδέψω μαζί με την Αριάδνη.:D
Υ.Γ. Πως μπορείς και φεύγεις ; Ξέρεις αυτό το ταξίδι ήταν τόσο όμορφο για να σε κρατήσει εδώ ;)
mastrovasilis
24-07-2008, 23:55
φίλε voyager πραγματικά σπάνια βλέπουμε τέτοιες φωτό. είναι υπέροχη. οσο αφορά το κείμενο. είναι κατάθεση ψυχής. συγχαρητήρια...;)
.voyager
25-07-2008, 00:42
Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια. 'Οσα γράφω δεν είναι παρά υποκινούμενα απ' όσα οι περισσότεροι από εμάς αισθανόμαστε κάθε φορά που ταξιδεύουμε με πλοίο, ειδικά όταν αυτό είναι από τα αγαπημένα μας ή μας μεταφέρει σε αγαπημένους προορισμούς.
(Sorry, είμαι εκτός thread!)
sylver23
27-07-2008, 23:59
http://www2.picturepush.com/photo/a/933175/640/933175.jpg (http://www.picturepush.com/public/933175)
http://www3.picturepush.com/photo/a/933176/640/933176.jpg (http://www.picturepush.com/public/933176)
κ 2 της αριαδνης στον πειραια .(δεν θυμαμαι πότε).
Πολύ επιβλητική πλώρη! Και φαίνεται ακόμη πιο πολύ από αυτή τη γωνία λήψης!
Αν είναι τώρα πρόσφατα η ημέρα είναι σίγουρα Παρασκευή γιατί πίσω φαίνεται το Ιεράπετρα Λ..
sylver23
28-07-2008, 00:55
βασικα μολις βρηκα την ημερομηνια .ειναι 13.6.2008 κ ημερα πραγματι παρασκευη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΠΟΡΙ.ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ Σ.ΒΕΝΙΖΕΛΟ Κ ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ?ΠΧ,ΙΔΙΟ ΣΚΑΡΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ?
Aπο οτι ξερω φιλε δεν εχουν σχεση...
giannisk88
28-07-2008, 01:44
Και εγώ παιδιά νομίζω οτι δεν έχουν σχέση εσωτερικά.Δε βάζω ομως και ο χέρι μου στη φωτιά καθώς δεν έχω ταξιδέψει με κανένα απο τα 3.Κάτι που βρήκα στο Σουηδό, ο Σοφοκλής και το αδερφό του βάζουν 800 άτομα ενώ η Αριάδνη 350!!Λίγα δεν είναι όμως ρε παιδιά για την Αριάδνη? μήπως έχει κάνει λάθος?
heraklion
28-07-2008, 15:40
φίλε giannisk88 350 άτομα έπαιρνε πριν την μετασκευή.Τώρα παίρνει 1860.
giannisk88
28-07-2008, 23:02
φίλε giannisk88 350 άτομα έπαιρνε πριν την μετασκευή.Τώρα παίρνει 1860.
Αααα μάλιστα φίλε μου!!Τώρα κατάλαβα!Μα δε μου πήγαινε και εμένα το 350.Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!
Maroulis Nikos
29-07-2008, 22:02
ARIADNE εν πλω...
10669
giannisk88
29-07-2008, 22:04
Ε εντάξει τι να λέμε τώρα!!!Κορυφή ρε Αριαδνάρα!!!Πλωράρα!!Ολα σε "...αρα" γενικα!!:p
agnostos
29-07-2008, 22:08
ARIADNE εν πλω...
10669
Με ποσα μποφορ ταξιδευει στην φωτο :confused:
μιχαλης79
29-07-2008, 22:11
Ενα 5αρι ειναι περιπου
Thanasis89
30-07-2008, 06:44
Τώρα που έχεις σκαρφαλώσει εσύ :confused: ; Μέσα από την γέφυρα είναι ; Φοβερή φωτογραφία :D ! Μπράβο...
Exει τετοια γραμμη η πλωραρα της που νομιζεις οτι βουταει μεσα στη θαλασσα!Ομορφη και ατελειωτη!Μπραβο φιλε Νικο!
mastrovasilis
30-07-2008, 10:41
ΑαααααααααααααΟοοοοοοοοοοο καταπληκτικός..... Εύγε.
πως φαίνεται ο σωστος ο φωτογράφος.;)
giorgosss
30-07-2008, 11:22
Απλά σαγηνευτική :shock:
σήμερα με 7αρι ταξίδεψαν οι φίλοι μου! μου είπαν οτι η καραβάρα δε κατάλαβε και πολλά! αντε και γω σε 2 μερες!
Η Αριαδνη δενωντας στο Πειραια, πριν μερικες ωρες...
10848
mastrovasilis
01-08-2008, 08:33
το χθές
10849
10850
και το σήμερα
10851
πηγή.factaomfarty.se
scoufgian
01-08-2008, 08:59
παρεμεινε βαποραρος..........;)
η προσθήκη πισω απο το φουγάρω δεν μου αρέσει και πολύ.......
προτειμώ το καθαρό γιαπωνέζικο.......
manolis m.
01-08-2008, 14:32
toulaxiston se emas o vaporas paremeine vaporas...oxi san to MEGA EXPRESS FIVE. http://forum.nautilia.gr/showthread.php?t=20786
Oταν βλεπω το σημα της Ανεκ επανω στην τσιμινιερα του ρε παιδι μου με χαλαει πολυ.Οχι οτι εχω κατι με την εταιρια απλα με τα χρωματα της HSW ηταν πολυ πιο ομορφη η τσιμινιερα του.
Oταν βλεπω το σημα της Ανεκ επανω στην τσιμινιερα του ρε παιδι μου με χαλαει πολυ.Οχι οτι εχω κατι με την εταιρια απλα με τα χρωματα της HSW ηταν πολυ πιο ομορφη η τσιμινιερα του.
Είσαι λάθος της ΑΝΕΚ είναι πολλή πιό όμορφη,άλλωστε σου φαίνετε έτσι που η κρήτη δεν είναι ίσια.
manolis m.
01-08-2008, 14:52
paidia gousta einai auta..se alous aresei to kokkino kai allous to kitrino...alloi einai olympiakoi kai alloi aektzides..xaxaxa:p:p:p
Eγω παντως δεν ειμαι τπτ απο τα 2.Μακαρι να ηταν πρασινο:razz:.Περα απο την πλακα παντως και για να μην βγαινουμε off topic,ο καθενας εχει τα γουστα του.
Σκέφτομαι να κάνω επίσκεψη σ'αυτό το πλοίο άμα πάω πολύ νωρίς λέτε να αφήσουνε;
grangelo
01-08-2008, 17:23
Οταν το πλοιο ηταν στην HSW καθομασταν με κατι φιλους και το χαζευαμε στον πειραια και ο φυλακας μας ειδε και μας ειπε μετα αμα θελουμε να μας ξεναγησει στο πλοιο!
Τωρα που ειναι στη ΑΝΕΚ... δεν το ξερω!
ndimitr93
01-08-2008, 18:10
η προσθήκη πισω απο το φουγάρω δεν μου αρέσει και πολύ.......
προτειμώ το καθαρό γιαπωνέζικο.......
αν το αφηναν καθαρό γιαπωνεζικο δεν θα υπήρχε χώρος. άλλωστε αν τα αφήνα έτσι δεν θα χρησίμευε πουθενά!!!!
Και εγώ συμφωνώ αν άφηναν την πρίμνη όπως ήταν τότε δεν θα χρειαζόταν να του κάνουν καθόλου μετασκευή.
mastrovasilis
02-08-2008, 10:03
Από την στιγμή που ο βαπόραρος ήρθε στην ελλάδα για έναν συγκεκριμένο σκοπό. την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στα νησιά μας είναι φυσικό και επόμενο να προσθέσουν κάτι στο καράβι. εμένα μου αρέσει και έτσι και αλλιώς πάντως.
helatros68
02-08-2008, 23:23
Το Αριαδνη λιγο πριν την αφιξη του στον Πειραια στις 31.7.2008 (οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες απο μεγαλη αποσταση)
Πολυ ωραιες φιλε helatros68 σε ευχαριστουμε!
mastrovasilis
03-08-2008, 11:26
Μακρινές μεν πολύ καλές δε. φίλε helatros68.!!!
Ο πλοίαρχος που έφερε το πλοίο από την Ιαπωνία και που το πηγαινοέφερνε στα Χανιά με τα συνιάλα της hellenic seaways κ. Μανώλης Λούσσας γνωρίζουμε τώρα αν είναι σε κάποιο highspeed η στο Νίσσος χίος;
MARGARITIS24
03-08-2008, 23:28
στο χαι σπιντ 5 ειναι
ndimitr93
03-08-2008, 23:54
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ (3/8).
heraklion
03-08-2008, 23:56
Και τι ώρα ήτανε ndimitr93?
ndimitr93
04-08-2008, 00:00
ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 21:10.
ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 21:10.
7 ωρίτσες ταξίδι, μια χαρά μου φαίνεται!
Thanasis89
04-08-2008, 00:34
Τέλειες είναι με το αρχοντοβάπορο και καλή παρεούλα ! :)
eytyhis128
04-08-2008, 19:07
2/8 κατεβηκα στα χανια με το ΑΡΙΑΔΝΗ ωραιο καραβι δεν κουνουσε καθολου παρολο που ειχε ενα 7αρι αλλα το συγκεκριμενο καραβι ειναι ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ για την γραμμη αυτη, εχει παρα πολυ λιγες καμπινες, παρα πολλα αεροπορικα καθισματα τα εστιατορια μικρα [20 λεπτα αναμονη] και το εσωτερικο απο τις καμπινες ειναι χαλια, πολλη στεναχωρες [μικρες] ΥΓ θα αναζηταμε LATO LISSOS.
ndimitr93
04-08-2008, 21:35
2/8 κατεβηκα στα χανια με το ΑΡΙΑΔΝΗ ωραιο καραβι δεν κουνουσε καθολου παρολο που ειχε ενα 7αρι αλλα το συγκεκριμενο καραβι ειναι ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ για την γραμμη αυτη, εχει παρα πολυ λιγες καμπινες, παρα πολλα αεροπορικα καθισματα τα εστιατορια μικρα [20 λεπτα αναμονη] και το εσωτερικο απο τις καμπινες ειναι χαλια, πολλη στεναχωρες [μικρες] ΥΓ θα αναζηταμε LATO LISSOS.
ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;;; ΕΔΩ ΚΑΝΑΜΕ ΑΜΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ "ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ" ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΘΕΣ ΠΙΣΩ; ΔΕ ΛΕΩ, ΤΟ ΑΡΙΑΔΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ HELLENIC SEAWAYS. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ Η ΜΕΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ, ΟΡΙΣΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ eytyhis128 ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
giannisk88
04-08-2008, 21:39
Με συγχωρείς φίλε ndimitr93 (http://forum.nautilia.gr/member.php?u=3863) αλλα, άλλο δεν έχει χωρητικότητα που λες και άλλο δεν έχει αρκετές καμπίνες.....Εχει διαφορά!!
Πάντως όντως για τη γραμμή αυτή, αυτή τη στιγμή κακά τα ψέματα το Λατώ-Λισσός ήταν καλύτερα στη κατηγορία των καμπινών.
Υ.Γ. και όπως λέει και ο φίλος sylver23 απο κάτω, καλό θα ήταν να προσέξουμε λίγο πως εκφραζόμαστε.Ναι εντάξει είναι παλιά πλοία αλλα σε καμία περίπτωση δεν είναι σαπιοκάραβα.
sylver23
04-08-2008, 21:41
μονο σε φορουμ ναυτιλιας δεν περιμενα να ακουσω χαρακτηρισμο -σαπιοκαραβα-(λισσος/λατω).χωρις παρεξηγηση
ndimitr93
04-08-2008, 21:44
μονο σε φορουμ ναυτιλιας δεν περιμενα να ακουσω χαρακτηρισμο -σαπιοκαραβα-(λισσος/λατω).χωρις παρεξηγηση
NAI AΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ (ΝΑΥΠΗΓΗΣΗ ΤΟ 1972 ΚΑΙ 1975 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ (ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ).
sylver23
04-08-2008, 21:45
οκ.ετσι θα το δεχτω:):):)
Kαποια στιγμη ,στο προσφατο ταξιδι μου με το Λατω , πιανοντας κουβεντα με καποιον σχετικα ηλικιωμενο κυριο , αρχισε να μου λεει για το ΚΥΔΩΝ , να το περιγραφει και να το παινευει , ετσι ειναι αυτα τα πραγματα , κανει το καθε καραβι την πορεια του και καποια στιγμη ερχεται ενα νεο και η ζωη συνεχιζεται , αυτο που θα πρεπει να ευχομαστε ειναι να εχουμε παντα καλα καραβια , καλοταξιδα και εξυπηρετικα για τους επιβατες.
Kαποια στιγμη ,στο προσφατο ταξιδι μου με το Λατω , πιανοντας κουβεντα με καποιον σχετικα ηλικιωμενο κυριο , αρχισε να μου λεει για το ΚΥΔΩΝ , να το περιγραφει και να το παινευει , ετσι ειναι αυτα τα πραγματα , κανει το καθε καραβι την πορεια του και καποια στιγμη ερχεται ενα νεο και η ζωη συνεχιζεται , αυτο που θα πρεπει να ευχομαστε ειναι να εχουμε παντα καλα καραβια , καλοταξιδα και εξυπηρετικα για τους επιβατες.
Όπως τα λες φίλε Orion v...
sylver23
05-08-2008, 00:34
καποια στιγμη τα εγγονια μας θα λενε για τα πλοια που λεμε σημερα κουτια οτι τι ωραιες εποχες.
darkman16
05-08-2008, 01:46
Να λες φιλε μου να εχουμε παντα καλα και πολλα καραβια ωστε να εχουμε και εμεις τα πληρωματα δουλεια!
sylver23
05-08-2008, 01:55
το ευχομαι
Maroulis Nikos
07-08-2008, 09:08
η καρδιά του Αριάνδη ....
11300
apollo_express
07-08-2008, 10:52
Πώς κατάφερες και πήγες εκεί;
giannisk88
07-08-2008, 11:49
Ουτε ο κατακουζινός στη κουζίνα του δεν έχει τόση καθαριώτητα πάντως.Καλά είναι και καινούριος ο βάπορας βέβαια.
Πώς σε άφησαν κι'ολας να κατέβεις??
manolis m.
07-08-2008, 11:52
kainourgios o vaporas den einai...tha mporouse to sigkekrimeno meros tou ploiou pou arithmei 13 xronakia na einai mes stin mpixla alla i etairia to prosexei san ta matia tis..
giannisk88
07-08-2008, 12:01
kainourgios o vaporas den einai...tha mporouse to sigkekrimeno meros tou ploiou pou arithmei 13 xronakia na einai mes stin mpixla alla i etairia to prosexei san ta matia tis..
Ναι αλλα κατα τη μετασκευή του δε πιστεύω να άφησαν αγυάλιστο το συγκεκριμένο σημείο!!!!Γι'αυτο λέω καινούριο.;)
manolis m.
07-08-2008, 12:12
simfwnnw mazi sou.. alla alles eteiaries pou den polinoiazonati kai gia ta ploia tous ( min amaferw twra onomata ) oute kan episkeui stis mixanes den tha ekanan...
giannisk88
07-08-2008, 12:16
simfwnnw mazi sou.. alla alles eteiaries pou den polinoiazonati kai gia ta ploia tous ( min amaferw twra onomata ) oute kan episkeui stis mixanes den tha ekanan...
Εεεεεεεεεεεεεεετσι.Αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια δυστυχώς!!!
Ταξίδευα με το χθεσινό ημερήσιο του Αριάδνη για Χανιά. Δε σας κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα!! Είναι καράβι που το ερωτεύεσαι!! Θα ανεβάσω μετά την επιστροφή μου στην Πάτρα (και στο adsl!) φωτογραφίες και λεπτομερείς εντυπώσεις!
mastrovasilis
07-08-2008, 18:20
Νίκο δεν παίζω θέλουμε κι΄άλλες απο το μηχανοστάσιο. κι΄άλλες κι΄άλλες κι΄άλλες.:cry::cry::cry:
heraklion
07-08-2008, 19:19
Μία φώτο από τα παλάτια.
heraklion
07-08-2008, 19:22
Από την βιασίνη μου πριν ξέχασα να την ανεβάσω.
11339
Σημερα ....
11507
11508
11509
11510
και ....
11511
11512
11513
Oι φωτογραφιες σου ειναι πολυ ωραιες! Μπραβο.
Παει κι αυτόοοςςςςς...... έγινε " σαν τα μούτρα μας.... " :D:D. Ευχαριστούμε πολύ φίλε Orion_v... μας εξέπληξες? μας εντιπωσίασες? ¨ολα μαζί νομίζω...;-)
Βλέπω να μη γλιτώνω το εγκεφαλικό με τόσο κόσμο που βλέπω να φεύγει πάνω σ' αυτα τα θηρία κι εγώ να κάθομαι στηω Αθήνα. Θεσπέσιες φωτογραφίες.
grangelo
09-08-2008, 19:19
04/08/2008
11527
11528
Nautikos II
11-08-2008, 18:29
Μια απο χθες το μεσημερι
11669
Thanasis89
11-08-2008, 19:32
Φίλε μου tsentzo μας έφτιαξες με αρχοντοβάπορο :D ! Φοβερή φωτογραφία !
Γιάννης Φ
13-08-2008, 11:05
Μήπως ξέρει κανείς αν η ΑΡΙΑΔΝΗ πήγε για δεξαμενισμό μετά την ναύλωση της απο την ΜΙΝΟΑΝ ? Αν όχι πότε θα πάει ?
mike_rodos
13-08-2008, 11:18
Μήπως ξέρει κανείς αν η ΑΡΙΑΔΝΗ πήγε για δεξαμενισμό μετά την ναύλωση της απο την ΜΙΝΟΑΝ ? Αν όχι πότε θα πάει ?
ΑΝΕΚ μάλλον θέλεις να πείς...
Γιάννης Φ
13-08-2008, 11:22
Όχι, όταν γύρισε απο την ΜΙΝΟΑΝ πριν λίγους μήνες.
HSW μηπως εννωεις?Γιατι απο ΜΙΝΟΑΝ ποτε δεν περασε το πλοιο
HSW μηπως εννωεις?Γιατι απο ΜΙΝΟΑΝ ποτε δεν περασε το πλοιο
Πέρασε και απο Μινωικές για λίγο κάνοντας Ιταλία πρίν καταλήξει στην Ανεκ...;)
giannisk88
13-08-2008, 15:13
Αααααααα δίκιο έχει παίδες!!!!
Ηδού και η απόδειξη http://www.faktaomfartyg.se/ariadne_1996_b_8.htm
και εδώ στο ιστορικό του άλλη μία αποδειξη
http://www.faktaomfartyg.se/rainbow_bell_1996.htm
Δεν εχει περασει καθολου απο την ΜΙΝΟΑΝ.Το αγορασε κατευθειαν η ΗSW και μαλιστα ο καπετανιος που το εφερε ηταν ο Μανωλης Λουσσας.
giannisk88
13-08-2008, 15:18
Δεν εχει περασει καθολου απο την ΜΙΝΟΑΝ.Το αγορασε κατευθειαν η ΗSW και μαλιστα ο καπετανιος που το εφερε ηταν ο Μανωλης Λουσσας.
Και εγώ φίλε μου αυτό θυμόμουν αλλα κοίταξε το προηγούμενο μου ποστ.;)
mike_rodos
13-08-2008, 15:18
Υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες του πλοίου, όπου τα σινιάλα έιναι της HSW αλλά πάνω από το www.hsw.gr γράφει και www.minoan.gr
Γραφει ομως ενα minoan.gr και ολο το πλοιο ειναι με τα χρωμτα της ΗSW.Δεν μπορεις δηλαδη να πεις με αυτο οτι περασε απο τα χερια της ΜΙΝΟΑΝ οπως γινεται τωρα για παραδειγμα με την ΑΝΕΚ.Τωρα αν ταξιδευε για συμφεροντα της ΜΙΝΟΑΝ δεν το ξερω..
mike_rodos
13-08-2008, 15:26
Όρίστε και μία φώτο από το site του Απόστολου http://apostolossphotos.fotopic.net/p47713650.html
Φωτογραφία του πλοίου σήμερα το μεσημέρι απο ταράτσα στην Ακτή Μιαούλη,δίπλα απο τον Αγιο Νικόλαο...
panthiras1
13-08-2008, 17:14
Το πλοίο αρχές του χρόνου ήταν μισθωμένο από την ΜΙΝΟΑΝ.
Η ΜΙΝΟΑΝ το ναύλωσε για λίγο καιρό για την γραμμή της Βενετίας,για τις σκάντζες του Πασιφάη.
ΓιαννηςΤ
15-08-2008, 20:40
επεστρεψα και εγω σημερα με το βαποραρο
καταπληκτικο πλοιο
καταπληκτικο πληρωμα (σε αντιθεση με το λατω που κατεβεικα)
καταπληκτικεσ ταχυτητες (εφυγε 23:50 και 06:15 ειμασταν εξω απο το κοκκινο και περειμεναμε σειρα για να μπουμε)
εχω πολυ υλικο αλλα και πολυ νυστα οποτε απο αυριο σιγα σιγα
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΣΟΥΔΑ ΧΤΕΣ
http://img134.imageshack.us/img134/7835/dsc03097ka6.jpg (http://imageshack.us)
http://img292.imageshack.us/img292/6756/dsc03098by0.jpg (http://imageshack.us)
heraklion
15-08-2008, 21:28
Σε όλα τα ημερήσια δρομολόφια φέτος ξεκινάει πάντα από Πειραιά για Χανιά, και κανένα από Χανιά για Πειραιά. Αυτό είναι τυχαίο ή κανονισμένο?
agnostos
15-08-2008, 23:23
Σε όλα τα ημερήσια δρομολόφια φέτος ξεκινάει πάντα από Πειραιά για Χανιά, και κανένα από Χανιά για Πειραιά. Αυτό είναι τυχαίο ή κανονισμένο?
Δεν ειναι παντα... νομιζω απο μεσα Αυγουστου αλλαζει...;)
Δεν ειναι παντα... νομιζω απο μεσα Αυγουστου αλλαζει...;)
Μάλλον επειδή η ανεκ υπολόγιζε να έχει έτοιμο τότε τον Έλυρο.
Καλημέρα,τι κάνετε?νομίζω πως σήμερα φεύγει από Χανιά για Πειραιά στις 2 το μεσημέρι...δεν είμαι απολύτως σίγουρος όμως...πρέπει να το διαπιστώσω με τα μάτια μου για να σας πω σίγουρα!!!
Δευτέρα κατεβαίνει σίγουρα πάντως το ΛΑΤΩ από Πειραιά στο ημερήσιο!
Δεν υπάρχει καμία περιπτωση να είναι 2 καράβια βράδυ απο Χανιά, έρα ντε φάκτο το Αριάδνη θα κάνει ημερήσιο την Δυετέρα από Χανιά. Απο τα συμφραζόμενα αυτό δεν συνεπάγεται?
pontios thessaloniki
16-08-2008, 18:51
και εδω δυο φωτο,που τις τραβηξα πανω απο το hightspeed 4,πιστευω να σας αρεσουν.:D
Ανοιξε και το Αριάδνη σήμερα τον πλωρινό καταπέλτη στον Πειραιά μετά από την αφιξή του από το ημερήσιο δρομολόγιο.Κρίμα που δεν είχα την μηχανή μαζί.
Ανοιξε και το Αριάδνη σήμερα τον πλωρινό καταπέλτη στον Πειραιά μετά από την αφιξή του από το ημερήσιο δρομολόγιο.Κρίμα που δεν είχα την μηχανή μαζί.
και τον πλαινό καταπέλτη για την αποβίβαση των επιβατών.
ndimitr93
18-08-2008, 21:57
Μετά τον 15αύγουστο πάντα η ΑΝΕΚ αντιστρέφει τα δρομολογια και σε Χανιά και σε Ηράκλειο. Εμείς οι ντόπιοι το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι!
ΕΔΩ ΣΤΟ "ΠΑΡΘΕΝΙΚΟ" ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ14:30. (ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ, ΚΑΛΥΒΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ)
profitis
18-08-2008, 22:21
Πάντως βρε παιδια μακάρι το καθεστώς των ημερησίων στις 6.30 ώρες να ισχυε όλο το χρονο, όπως και με την HSW.Θα μου πει κάποιος οτι δεν βολευει τα φορτηγα και σε καυσιμα αλλα η ταχύτητα στη θάλασσα ΠΟΤΕ δεν ειναι κακη.
Πάντως βρε παιδια μακάρι το καθεστώς των ημερησίων στις 6.30 ώρες να ισχυε όλο το χρονο, όπως και με την HSW.Θα μου πει κάποιος οτι δεν βολευει τα φορτηγα και σε καυσιμα αλλα η ταχύτητα στη θάλασσα ΠΟΤΕ δεν ειναι κακη.
Σιγουρα δεν ειναι κακη η ταχυτητα στη θαλασσα ειναι ομως κακη για τις τσεπες των εταιριων..:D
Το Αριάδνη στον Πειραιά στις 8-7-2008. Την τράβηξα πρωί από το Highspeed 4.
Πολυ ωραια η φωτογραφια σου!
Georgecz3
21-08-2008, 12:02
Μερικες onboard φωτογραφίες
Μερικες onboard φωτογραφίες
Άν έχεις και άλλες βάλ'τες να τις δούμε.
Πολυ ωραια η φωτογραφια σου!
Ευχαριστώ:D:D:D
Μία φώτο παρόμοια με αυτή που ανέβασα του Έλυρος για σύγκριση.
Captain_Nionios
22-08-2008, 23:10
Να σου πω φιλε japan μας κακομαθαινεις...Εχεις 2/2 ποστ με καταπληκτικες φωτογραφιες.Να περιμενουμε καθε ποστ και καταπληκτικη φωτογραφια;Οσον αφορα για τη συγκριση τοτε δεν μπορω παρα ψηφισω Αριαδνη,εινια πιο ΒΑΠΟΡΙ...
Πιστεύω ότι η γραμμή της πλώρης του ΑΡΙΑΔΝΗ (προφίλ) σε συνδυασμό με το χρωματισμό του, του δίνει πολύ πιο "δυναμική" εμφάνιση από το ΕΛΥΡΟΣ.
manolis m.
23-08-2008, 09:57
proxtes pantws i aridni eixe anoiksei kai autin ton plwrio katapelti !!! gia grigori fortoekfortwsi !!!
george__
23-08-2008, 19:17
Η Αριάδνη στο μεγάλο λιμάνι στις 16/08
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες...είπα σήμερα να κάνω μια βόλτα μέχρι το λιμάνι της Σούδας για να φωτογραφήσω την Μεγάλη Κυρία του τόπου μας,και να προετοιμαστώ για την έλευση του Έλυρου...
Αυτά τα σινιάλα της ΑΝΕΚ δεν του πάνε καθόλου ας ελπίσουμε να γίνει σύντομα άσπρο με πιο διακριτικά και μικρότερα γραμματα στο φουγαρο
Αυτά τα σινιάλα της ΑΝΕΚ δεν του πάνε καθόλου ας ελπίσουμε να γίνει σύντομα άσπρο με πιο διακριτικά και μικρότερα γραμματα στο φουγαρο
Τα γράμματα είναι σωστά,Το μέγεθος του φουγάρου και η Κρήτη που δεν είναι ίσια το ασχημένουν.
Γενικα τα χρωματα της Ανεκ δεν του πανε,δεν του φταιει η κατηφορικη κρητη.Με τα χρωματα της HSW ηταν πιο κουκλα ο βαποραρος.
scoufgian
24-08-2008, 18:31
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες...είπα σήμερα να κάνω μια βόλτα μέχρι το λιμάνι της Σούδας για να φωτογραφήσω την Μεγάλη Κυρία του τόπου μας,και να προετοιμαστώ για την έλευση του Έλυρου...
να σ ευχαριστησουμε φιλε konigi ,για το υλικο απο τη Σουδα.Μια χαρη.Την επομενη φορα ,θα ηθελα μια φωτο, απο τη πλευρα του ναυσταθμου, να φαινεται και ο πλαινος πρυμνιος καταπελτης ανοικτος......;);)
Επήσεις πιστεύω οτι γενικά το πλοίο με τα χρώματα της ΑΝΕΚ θα ήταν κακάσχημο!!!Φανταστείτε το Θηρίο άσπρο με τα σινιάλα της ΑΝΕΚ στης μπάντες και αυτή την στραβή τσιμινιέρα...(από βάψιμο μιλάω)!!!εκτος και αν....
Η επιθυμία σου αύριο θα γίνει πραγματικότητα φίλε Scoufgian...
Αν βέβαια έχει καλό οπτικό πεδίο...πάντως σήμερα έκανα ότι μπορούσα!!!μέχρι και χαμηλότερα από την στάθμη της θάλασσας κατέβηκα...;-);-)
μιχαλης79
25-08-2008, 00:03
Πετυχα το πλοιο το μεσημερι μετα το αποπλου κατα τις 14:30 μολις ειχε βγει απο τον Ορμο της Σουδας και ημουν πολυ τυχερος... (εφαγα απονερο)
Συγνωμη για την ποιοτητα αλλα ειναι απο κινητο
μιχαλης79
25-08-2008, 00:07
Και οι τελευταιες που προλαβα μεχρι να με πλησιασουν τα απονερα του
Καλημέρα και απο μένα σε όλους...εδώ σας έχω μερικές σημερινές φωτογραφίες τις οποίες αφιερώνω στον φίλο μου Scoufgian που μου τις ζήτησε...
scoufgian
25-08-2008, 11:28
Καλημέρα και απο μένα σε όλους...εδώ σας έχω μερικές σημερινές φωτογραφίες τις οποίες αφιερώνω στον φίλο μου Scoufgian που μου τις ζήτησε...
σ ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση σου.ετσι να βλεπουμε την αριαδναρα σ ολο της το μεγαλειο.
Φορτωνει και απο τον δεξιο καταπελτη εκτος απο τον πρυμιο?
Στην Σούδα ναι!!κάθε μέρα!!στον Πειραια,δεν νομίζω...
Στην Σούδα ναι!!κάθε μέρα!!στον Πειραια,δεν νομίζω...
Ως ΑΝΕΚ στον Πειραιά δεν έxει ανοίξει ώμος ως hellenic seaways άνοιγε κάθε μέρα.
dimitris!
25-08-2008, 15:29
Απο περιέργεια γιατί η ΑΝΕΚ να διαλέγει να μην τον ανοιγει??
Απο περιέργεια γιατί η ΑΝΕΚ να διαλέγει να μην τον ανοιγει??
Γιατί δεν υπάρχει χώρος στον Πειραιά,Είναι παρκαρισμένα τα φορτηγά και τον εμποδίζουν.
α ρε καραβάρα...θα γυρίσει hellenic πιστέυω και θα τα έχει δύο δύο με την έλυρο στα χανιά ο βαρδινογιάννης
eliasaslan
27-08-2008, 10:12
λες??? ......