Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αριάδνη [Ariadne, Ferry Himuka, Rainbow Bell]

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

manolis m.
05-10-2008, 12:15
Den nomizw pws tha ginei mpaoulo..isa isa..pu th akathrisei kai i plwrakla tis...Kai prima den tha xtistei katholou..apla anti gia ena katapeltis tha ginoun dyo..

Finnpartner_1966
05-10-2008, 12:16
Εσυ δηλαδη πως θα το προτιμουσες??Γιατι ετσι οπως προειπα και εγω και ο Μανωλης το βαπορι θα δειξει πολυ πιο ομορφο..!!

Οπως εχει!

Speedkiller
05-10-2008, 12:32
Kαταλαβα... Αλλο ενα μπαουλο για την ΑΝΕΚ παρακαλω.... Ας παρει ενα τανκερ να το μετασκευασει με κρεββατια τοτε!!

Οπως εχει!

Πες τα Finn πές τα!!!!:D
ειδικά το πρώτο σχόλιο όλα τα λεφτα...

mastropanagos
05-10-2008, 12:46
Πες τα Finn πές τα!!!!:D
ειδικά το πρώτο σχόλιο όλα τα λεφτα...
Ο καθενας το βλεπει συμφωνα με τις αισθητικες του βλεψεις..!!Σε αλλους αρεσει ετσι,σε αλλους αλλιως..!!

Speedkiller
05-10-2008, 12:50
Κανένα πρόβλημα φίλε μου!!!:D

mastropanagos
05-10-2008, 12:51
Κανένα πρόβλημα φίλε μου!!!:D
Κανονισε μονο να σε πετυχω στο λιμανι να την φωτογραφιζεις..:D:D

Speedkiller
05-10-2008, 12:58
Mastropanagoooooooooooooo

18794

Παλίος καλός καιρός....

mastropanagos
05-10-2008, 13:02
Mastropanagoooooooooooooo
Παλίος καλός καιρός....
Εαν βγουν αληθινες οι φημες μαλλον δεν θα την ξαναδουμε ετσι..Ωραια η φωτο παντως και σ'ευχαριστω..!!:D:D

sylver23
05-10-2008, 13:04
Kαταλαβα... Αλλο ενα μπαουλο για την ΑΝΕΚ παρακαλω.... Ας παρει ενα τανκερ να το μετασκευασει με κρεββατια τοτε!!ισα ισα για ξηλωμα μιλησαν ,οχι για χτισιμο

manolis m.
05-10-2008, 13:18
Akrivws...Auto lew...Na fygei kai to deck mprosta apo to fougaro..!!

kastro
05-10-2008, 13:24
Akrivws...Auto lew...Na fygei kai to deck mprosta apo to fougaro..!!

Αυτό το deck τι έχει μέσα;Αν είναι οι καμπίνες του πληρώματος δεν θα είναι σωστό να φύγει.

manolis m.
05-10-2008, 13:31
Mallon einai i trapezaria tou plirwmatos..!!Alla kai kapines na einai..mias kai ftiaksoun kampines as tis metaferoun allou..!

18796

despo
06-10-2008, 14:27
Σημερα έχει και προσέγγιση στη Σαντορίνη το πρόγραμμα.

kastro
06-10-2008, 14:44
Σημερα έχει και προσέγγιση στη Σαντορίνη το πρόγραμμα.

Θα χωρέσει όμως στο λιμάνι της Σαντορίνης;
Φαίνεται δύσκολο.

μιχαλης79
06-10-2008, 14:47
Γιατι να μην χωρεσει?
Εδω ο Βενιζελος εχει μπει με τα 30 μετρα πλατος και το Λατω με τα 7,40 μετρα βυθισμα στην πρυμη

mastropanagos
06-10-2008, 14:49
Και δεν εχει και προβλημα στις μανουβρες,μιας και ειναι ανοιχτο το λιμανι της Σαντορινης..!!

Mixalhs_13
06-10-2008, 15:28
Το "Αριαδνη" θεωρειται το καλυτερο πλοιο της Ελληνικης Ναυτιλιας.
Συμφωνειτε , φιλοι μου ;

vinman
06-10-2008, 15:37
Το "Αριαδνη" θεωρειται το καλυτερο πλοιο της Ελληνικης Ναυτιλιας.
Συμφωνειτε , φιλοι μου ;

Απο ποιους θεωρειται?

Mixalhs_13
06-10-2008, 15:45
Απλα ρωταω γιατι μου ειπαν οτι ειναι...

OLENI
06-10-2008, 15:48
Παιδιά θα διαφωνήσω.
Σίγουρα θεωρώ το Έλυρος ( που είχα την ευκαιρία να δώ στα Χανιά) καλύτερο από το Αριαδνη τόσο από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης όσο και στο εσωτερικό.

Mixalhs_13
06-10-2008, 15:51
Μαλλον εχεις δικιο :)

manolis m.
06-10-2008, 15:52
Koitakse na deis file michali...To poio einai to kalitero einai sxetiko kai eksartatai apo pollous paragontes opws...taxytita-katanalwsi, grammi pou ekspireti,sintirisi-katastasi-etos kataskeuis,epipedo paroxis ypiresiwn-xwroi endiaitisis epivatwn, xwritikotita gkaraz...Ara epomenws den mporoume etsi apla na orisoum ena ploio.. ws to kalitero...Sigoura I Ariadne alla kai o Elyros opes proanefere o filos OLENI einai apo ta kalitera...

captain 83
06-10-2008, 16:20
Σήμερα το Αριάδνη θα περάσει και από την Σαντορίνη, στο κατέβασμα προς Ηράκλειο.

manolis m.
06-10-2008, 16:21
Gt auto ???

parianos
06-10-2008, 16:26
Γιατι παει Σαντορινη; Αν καποιος μελος του φορουμ ειναι εκει κατω, θελω φωτο παρακαλω.....

mastropanagos
06-10-2008, 16:28
Γιατι παει Σαντορινη; Αν καποιος μελος του φορουμ ειναι εκει κατω, θελω φωτο παρακαλω.....

Marsant στον Αθηνιο και γρηγορα..!!!:p:p

Mixalhs_13
06-10-2008, 16:37
Εδω και τωρα φωτο της "Αριαδνης" επειγοντως :D

pariane , ωραιο το avatar μου ε ; :p

parianos
06-10-2008, 16:41
Ναι Mixalh_13 ωραιο avatar εχεις...

cmitsos
06-10-2008, 16:47
Παιδιά θα διαφωνήσω.
Σίγουρα θεωρώ το Έλυρος ( που είχα την ευκαιρία να δώ στα Χανιά) καλύτερο από το Αριαδνη τόσο από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης όσο και στο εσωτερικό.

διαφωνώ κάθετα μαζί σου...το έλυρος μου μοιάζει σαν μπαούλο...και δεν έχει τόσους χώρους όσους το αριάδνη

manolis m.
06-10-2008, 16:54
To elyros exei perrisoterous xwrous apo to Ariadne file Cmitso..Vasei sxediwn to lew auto.

scoufgian
06-10-2008, 17:44
διαφωνώ κάθετα μαζί σου...το έλυρος μου μοιάζει σαν μπαούλο...και δεν έχει τόσους χώρους όσους το αριάδνη
φιλε cmitsos κι εγω το ιδιο νομιζα ,αλλα μετα απο επισκεψη μου στο πλοιο ,εχασα τη μπαλα με την άπλα που εχει

Nautikos II
06-10-2008, 18:06
Σημερα ηταν ανεβασμενη η κουκλα
18987

kastro
06-10-2008, 21:25
10 Οκτωμβρίου δηλαδή σε τέσσερις μέρες πάει για την ετήσια επιθεώρηση.

vageliss23
06-10-2008, 23:19
Τι είναι καλύτερο; Ένα Fiat 500, ένα Hummer ή μια Mercedes S500;

Θα έλεγα ότι το καλύτερο/χειρότερο πλοίο κρίνεται ανάλογα με τη γραμμή που καλείται να εξυπηρετήσει και τις συνεπακόλουθες απαιτήσεις από αυτό.

jdrs17
06-10-2008, 23:39
Νομίζω ότι το εξωτερικό μέρος απο θέμα αισθητικής είναι καθαρά υποκειμενικό σε ότι αφορά τα 2 πλοία-εκτός φυσικά ελαχίστων κραυγαλέων εξαιρέσεων.
Τουλάχιστον η ΑΝΕΚ κατάφερε να έχει 2 πλοία προς κρήτη-αν αγοράσει εν τέλει την Αριάδνη- αν όχι ισάξια των των ΚΝΩΣΣΟΣ/ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ σίγουρα σε επίπεδο που τα προσεγγίζουν. Χανιά και Ηράκλειο εξυπηρετούνται πλέον εντελώς ιδανικά.

manolis m.
07-10-2008, 08:17
Mallon Eleusina th paei gia deksamenismo opws kai perisi...ara dyskola tha doume tin ''gymni'' alithia...:D..kai ws pros to thema sygkrisis Ariadnis/Elyrou me Knossos/Festos tha pw pws sigouta einai antaksia twn palatiwn kathws parexoun korifaio epipedo stous koinoxristous xwrous,megala gkaraz,kali taxytita sxetika me tin katanalwsi touskai mikri ilikia.!

cmitsos
07-10-2008, 15:18
φιλε cmitsos κι εγω το ιδιο νομιζα ,αλλα μετα απο επισκεψη μου στο πλοιο ,εχασα τη μπαλα με την άπλα που εχει

όταν μπώ γιάννη στο έλυρος τότε θα έχω ολοκληρωμένη άποψη:)

AegeanIslands
07-10-2008, 19:16
Σημερα ηταν ανεβασμενη η κουκλα
18987

Κοιτοντας την τελευταια Φωτο του πλοιου, δεν μπορω να μην σχολιασω το σημειο που αποφασιζουν να τοποθετουν τα ζωναρια οχι μονο στο ΑΡΙΑΔΝΗ αλλα στα περισσοτερα ΕΓ/ΟΓ πλοια.
Σε υψος το Ζωναρι ξεπερναει την Προβλητα!
Για να ειναι αποτελεσματικο το Ζωναρι θα πρεπει η επαφη του πλοιου να γινεται στο υψος του προσκρουτηρα της Προβλητας.

Orion_v
07-10-2008, 20:56
Κοιτοντας την τελευταια Φωτο του πλοιου, δεν μπορω να μην σχολιασω το σημειο που αποφασιζουν να τοποθετουν τα ζωναρια οχι μονο στο ΑΡΙΑΔΝΗ αλλα στα περισσοτερα ΕΓ/ΟΓ πλοια.
Σε υψος το Ζωναρι ξεπερναει την Προβλητα!
Για να ειναι αποτελεσματικο το Ζωναρι θα πρεπει η επαφη του πλοιου να γινεται στο υψος του προσκρουτηρα της Προβλητας.

Πιστευω οτι ειναι τοποθετημενα απο την κατασκευη του πλοιου (Ιαπωνια) , απλα εδω τα αφησαν οπως ειχαν.....

Leo
07-10-2008, 21:49
Ακριβώς αυτό είναι. Στην Ιαπωνία έχει μαρέες και τα βαπόρια ανεβοκατεβαίνουν μέτρα πάνω κάτω....δίπλα στους ντόκους. Είναι επίσης χρήσιμα γιατί οι ντόκοι τους είναι υψηλοί.... Έδω που το εύρος της μαρέας είναι πολύ μικρό τα ζωνάρια είναι στον αέρα και δεν έχουν νόημα..

manolis m.
07-10-2008, 23:58
Ακριβώς αυτό είναι. Στην Ιαπωνία έχει μαρέες και τα βαπόρια ανεβοκατεβαίνουν μέτρα πάνω κάτω....δίπλα στους ντόκους. Είναι επίσης χρήσιμα γιατί οι ντόκοι τους είναι υψηλοί.... Έδω που το εύρος της μαρέας είναι πολύ μικρό τα ζωνάρια είναι στον αέρα και δεν έχουν νόημα..
Kai oriste kai fwtografiko ntokoumento tis perigrafis tou Leo!:DApo to imiadelfo tis Ariadnis ,VARUNA (nyn.SF Sapporo).
Vevaia min ksexanme pws vlepoume Iapwnia kai ekei einai alli fasi oi limenikes tous ypodomes! (pigi phwto Ocazy Zone)
19148

heraklion
08-10-2008, 00:23
Αυτό φιλοδοξεί να πάρει η ΑΝΕΚ?

mastropanagos
08-10-2008, 00:52
Kai oriste kai fwtografiko ntokoumento tis perigrafis tou Leo!:DApo to imiadelfo tis Ariadnis ,VARUNA (nyn.SF Sapporo).
Vevaia min ksexanme pws vlepoume Iapwnia kai ekei einai alli fasi oi limenikes tous ypodomes! (pigi phwto Ocazy Zone)

Εκτος απο βαπορες,εχουν και λιμανια με υποδομες τρελες...Αχ Ελλαδιτσα μου..!!

Leo
08-10-2008, 06:43

Τέτοιας υποδομής μπαλόνια (fenders), όπως φαίνονται στην φωτογραφία του φίλου manolis m, έχουμε κι εμείς στο λιμάνι του Λαυρίου και θα δείτε εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=63390&postcount=1). Αν και τα συγκεκριμένα μπαλόνια στο Λάυριο είναι υπερβολικά για τα Ελληνικά δεδομένα, μέχρι και μη χρήσιμα, τουλάχιστον για τα πλοία που προσεγγιζουν εκεί (η φωτογραφία μιλάει μόνη της).

Captain_Nionios
08-10-2008, 16:26
Μετα απο αυτη: http://siriosships.fotopic.net/p54072632.html τη φωτογραφια απο το site του φιλου Espresso Venezia δεν πιστευω να εχει καποιος αμφιβολιες για το πιο βαπορι ειναι ομορφοτερο...

manolis m.
08-10-2008, 16:37
Ma o Elyros...File Nionio to poio einai pio omorfo ploio einai ypokeimeniko gia ton kathena mas kai kalo einai na min mpainoume se diadiaksia sygkrisis..;)

scoufgian
08-10-2008, 19:53
και τα δυο καραβια ειναι πανεμορφα και δεν υπαρχουν πιστευω λογοι για να κανουμε συγκρισεις.....

AegeanIslands
08-10-2008, 20:22
Ειναι αυτονοητο και να γινονται συγκρισεις στα πλοια ποσο μαλλον σε δυο Συγχρονα πλοια κοινης καταγωγης-Ιαπωνεζικα- που μετασκευασθηκαν διαδοχικα στην Χωρα μας απο Ελληνικα Συνεργεια αλλαζοντας τους μορφη σε πολυ μεγαλο ποσοστο.
Προσωπικα ψηφιζω ΑΡΙΑΔΝΗ
ΥΓ Ο Συμφορουμιστης Espresso Venezia απεχει?
Αισθητη η απουσια του!

manolis m.
08-10-2008, 21:24
και τα δυο καραβια ειναι πανεμορφα και δεν υπαρχουν πιστευω λογοι για να κανουμε συγκρισεις.....
Symfwnw apolyta me ton Gianni..Mia sigkrisi metaksi dyo ploiwn pou einai poli konata se ola ta xaraktiristika tous (plin ekswterikis emfanisis) einai anofelo na ta sigkrinoume!

kastro
08-10-2008, 21:28
Στην φωτοφραφία βλέπουμε την αριστερή πλευρά των πλοίων,αν τα δούμε και από δεξιά τότε οι πιό πολλοί θα συμφωνίσουν με τον Έλυρο.

manolis m.
08-10-2008, 21:31
Eipame na min sinexistei auto to tripaki sygkrisis metaksi twn dyo ploiwn...Alla eseis sinexizetai..Kastro anaferesai stous katapeltes ?!

sylver23
08-10-2008, 21:31
δεν βαζετε καμμια δημοσκοπηση??γιατι πολυ κουβεντα εγινε για την συγκριση και δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος.

υγ.δηλ απο την αλλη μπαντα αν τα δουμε γιατι θα πουμε ελυρο/?ιδια δεν ειναι η αριστερη με την δεξια?

manolis m.
08-10-2008, 22:17
Mia eswteriki fwto apo to fougaro tis...(pigi wakanatu)
19256

kastro
08-10-2008, 23:55
Είναι σίγουρα πριν την μετασκευή.

manolis m.
09-10-2008, 07:56
Akrivws! einai prin tin metaskeui otan itan akoma stin Iapwnia!

Ηριδανός
09-10-2008, 17:08
Ma o Elyros...File Nionio to poio einai pio omorfo ploio einai ypokeimeniko gia ton kathena mas kai kalo einai na min mpainoume se diadiaksia sygkrisis..;)

Eipame na min sinexistei auto to tripaki sygkrisis metaksi twn dyo ploiwn...Alla eseis sinexizetai..

Θα ήθελα (εφ' όσον βέβαια μου επιτρέπεται) να εκφράσω μία απορία μου. Ποιός είναι ο λόγος για να μην μπορούμε στο thread ενός πλοίου να το συγκρίνουμε με κάποιο άλλο ? Μα αν είναι αγαπητοί μου να συγκρίνω το πανέμορφο Αριάδνη με κάποιο άλλο πλοίο, αυτό θα είναι φυσικά το πανέμορφο Έλυρος, και όχι επί παραδείγματι το Μπρούφας ή κάποιο δεξαμενόπλοιο. Και οι λόγοι φυσικά πασιφανείς: Είναι και τα δύο πλοία νεοφερμένα και νεομετασκευασθέντα στην χώρα μας, είναι και τα δύο σχετικά καινούργια πλοία και Ιαπωνικά, και ταυτόχρονα εξυπηρετούν και την ίδια γραμμή.

Είναι σαν να λέμε ότι δεν πρέπει να συγκρίνουμε τον Πελέ με τον Μαραντόνα γιατί ήταν και οι δύο πολύ μεγάλοι παίκτες. Μα τόννοι μελάνι έχουν χυθεί πάνω σε αυτή ακριβώς την σύγκριση. Τον Πελέ φίλτατοι με τον Μαραντόνα θα τον συγκρίνεις και όχι με τον Χατζηπαπασταφίδα των Άνω-πέρα Καλυβίων.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την άρνητική αντιμετώπιση από κάποια άλλα μέλη στην συγκεκριμμένη σύγκριση (μόνο να υποθέσω). Σεβόμενος όμως απόλυτα την γραμμή του φόρουμ που με φιλοξενεί δεν θα εκφράσω την προσωπική μου άποψη για το ποιό από τα δύο πλοία είναι το ομορφότερο.

grangelo
09-10-2008, 18:44
θα συμφωνισω με τον Ηριδανό!

Μια συγκριση μπορει να αποτελεσει αφορμη για μια ωραια συζητηση!
θα προτεινα μαλιστα στους moderators να δημιουργησουν μια ενοτητα με ψηφοφοριες και συγκρισεις πλοιων οπου καθε μελος θα μπορει να συμμετασχει με την ψηφο του!

Ολα αυτο αν γινει με σεβασμο ολων των αποψεων προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι απο τα μεγαλυτερα σε συμμετοχη θεματα.

Κοινο χαρακτηριστικο ολων μας ειναι η αγαπη μας για τα πλοια αλλα ολοι εχουμε διαφορετικα γουστα και σιγουρα δεν ειναι κακο να τα εκφραζουμε!

Παναγιώτης
09-10-2008, 19:14
Off Topic: Προσωπικά θεωρώ αρκετά γκαζάδικα πιο όμορφα από την Αριάδνη, για πάρα πολλούς λόγους που φαντάζομαι δεν ενδιαφερουν τους υπόλοιπους στο φόρουμ και να ενδιαφέρουν κάποιον δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει τίποτα σε μια δημόσια συζήτηση η αναφορά τους. Και σίγουρα δεν θα ενδίεφερε καπόιον που θέλει να συζητήσει ή ναδιαβάσει απόψεις για κάποιο πλοίο η σύγκρισή του με κατι άλλο...

Για την ψηφοφορία μπορέι να γίνει σε άλλο θέμα, αρκέι να τηρούνται οι κανόνες της λειτουργίας του φόρουμ:

Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων.
Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες.
Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε τον moderator προκειμένου να μετακινήσει το θέμα στην ορθή κατηγορία.
Απαγορεύεται στα μηνύματα να τοποθετείται μηνύματα μεγαλύτερα απο 500 pixel μήκος με την χρήση του image tag. Μπορείτε όμως να τα ανεβάζετε σαν συνημμένα αρχεία στα μηνύματα σας και να χρησιμοποιείτε το attach tag!
Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:
Χρησιμοποιήστε το Search του forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα).
Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο τον δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους.
Θυμηθείτε πως οι υπόλοιποι χρήστες του Forum δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν, μπορεί να μην υπάρχει απάντηση για το ερώτημά σας ή, απλά, οι αναγνώστες της ερώτησής σας να μην τη γνωρίζουν.
Ελέγξτε το μήνυμα σας, αφού το ανεβάσετε για αβλεψίες που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του . Μην κάνετε συμπληρωματικά μήνυμα για αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Επεξεργασία για να διορθώσετε τα μήνυμαs σας. Επίσης έχετε την δυνατότητα να διαγράψετε τελείως κάποιο δικό σας λανθασμένο μήνυμα.
Όταν απαντάμε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνουμε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφερόμαστε.
Τα μηνύματα (μήνυμα) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.
Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα απο τα όρια του forum και δεν θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.
Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban) :

H υποβολή μηνύματων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (Trolling)
Απαγορεύετε να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum.
Οι moderators διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ' ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν μέχρι νεωτέρας το θέμα (topic) στο forum.
Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.
Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum (ban).

Για να γυρίσουμε στο θέμα έχουμε κανα στοιχείο για το Αριάδνη και τις αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά του (διαστάσεις, GT, ταχύτητα κ.λπ.) πριν και μετά τη μετασκευή;

Ηριδανός
09-10-2008, 23:14
Off Topic: Προσωπικά θεωρώ αρκετά γκαζάδικα πιο όμορφα από την Αριάδνη, για πάρα πολλούς λόγους που φαντάζομαι δεν ενδιαφερουν τους υπόλοιπους στο φόρουμ και να ενδιαφέρουν κάποιον δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει τίποτα σε μια δημόσια συζήτηση η αναφορά τους. Και σίγουρα δεν θα ενδίεφερε καπόιον που θέλει να συζητήσει ή ναδιαβάσει απόψεις για κάποιο πλοίο η σύγκρισή του με κατι άλλο...

Ειλικρινά εκπλήσσομαι από την προφανή ειρωνεία που περιέχεται στο μήνυμα σας. Θεωρώντας ότι έχω και εγώ το δικαίωμα να σας απαντήσω δημόσια off topic, μιας και προφανέστατα απευθύνεστε σε εμένα, να σας πω ότι και εγώ προσωπικά θεωρώ αρκετά γκαζάδικα πιό όμορφα από την Αριάδνη, αλλά αυτό δεν έχει καμμία απολύτως σημασία μιας και αναφέρθηκα σε δεξαμενόπλοιο θέλοντας να τονίσω ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε δύο τελείως ανόμοια μεταξύ τους πράγματα (επιβατηγό με δεξαμενόπλοιο).

Είμαι σίγουρος ότι το καταλάβατε και εσείς ότι αυτό εννοούσα, άρα προς τι η off topic ειρωνεία ; Λυπάμαι πολύ.....

manolis m.
09-10-2008, 23:15
E...tote as anoixtei ena neo thread me thema tin sigkrisi kai tin apopsi mas panw se uata ta dyo karavia! Panagiwti oso gia auto pou rwtises..Oi diastaseis tou paremeinan idies opws episis kai i taxitita paremeine ametvliti..dld 25 komvoi ypiresiaki! Oi koroi olikis xwritikotitas sigoura auksithikan kathws xtistike oli i primi sxedon alla den vriskw kapou to poso megalwse to Gt tou!

grangelo
09-10-2008, 23:51
Αρχικό μήνυμα απο Παναγιώτης http://www.nautilia.gr/forum/images/buttons1/viewpost.gif (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=123385#post123385)
Off Topic: Προσωπικά θεωρώ αρκετά γκαζάδικα πιο όμορφα από την Αριάδνη, για πάρα πολλούς λόγους που φαντάζομαι δεν ενδιαφερουν τους υπόλοιπους στο φόρουμ και να ενδιαφέρουν κάποιον δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει τίποτα σε μια δημόσια συζήτηση η αναφορά τους.Παναγιώτη,
Οσον αναφορα τη συγκριση συμφωνω με αυτα που εγραψε ο Ηριδανός

Αρχικό μήνυμα απο Ηριδανός http://www.nautilia.gr/forum/images/buttons1/viewpost.gif (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=123385#post123385)
Είναι σαν να λέμε ότι δεν πρέπει να συγκρίνουμε τον Πελέ με τον Μαραντόνα γιατί ήταν και οι δύο πολύ μεγάλοι παίκτες. Μα τόννοι μελάνι έχουν χυθεί πάνω σε αυτή ακριβώς την σύγκριση. Τον Πελέ φίλτατοι με τον Μαραντόνα θα τον συγκρίνεις και όχι με τον Χατζηπαπασταφίδα των Άνω-πέρα Καλυβίων.Οπως και δεν θα συγκρινει κανεις τον Μαραντονα με τον Νικο Γκαλη ουτε τον Πανο Κιαμο με τον Παβαροτι, ετσι και καποιος δεν μπορει να συγκρινει γκαζαδικα με Ε/Γ-Ο/Γ

Και επειτα σχετικα με τους κανονες του φορουμ

Αρχικό μήνυμα απο Παναγιώτης http://www.nautilia.gr/forum/images/buttons1/viewpost.gif (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=123385#post123385)
H υποβολή μηνύματων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (Trolling)
Απαγορεύετε να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.Νομιζω οτι και αυτο εχει απαντηθει νωρίτερα!

Αρχικό μήνυμα απο grangelo http://www.nautilia.gr/forum/images/buttons1/viewpost.gif (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=123385#post123385)
Ολα αυτο αν γινει με σεβασμο ολων των αποψεωνΠαντως Ηριδανε αν καταλαβα καλα το off topic πήγαινε σε εμενα, σχετικα με την προταση που εκανα για ανοιγμα θεματος με ψηφοφοριες.

Δεν συνεχίζω άλλο για να μην συνεχίσουμε τα Off Topic, εγω απλα μια προταση εκανα ας κρινουν οι mods σε ποιο σημειο του forum πρεπει να μεταφερθουν τα posts.

Φιλικα.

manolis m.
09-10-2008, 23:57
Kai twra filoi mou as iremisoun ligo ta pneumata kai as epistrepsoume sto thema mas..dld tin Ariadnara! Mia poli omorfi fwtografia apo ton Iapwna apo to arxeio tou fwtosillekti murase takahisa.!

19439

Παναγιώτης
10-10-2008, 00:01
Αν και συνεχίζω να προτιμώ τα γκαζάδικα έχει κάποιο ενδιαφέρον κι εδώ...
Δηλαδή μήκος, πλάτος (και βύθισμα; ) παραμένουν τα ίδια. Έχουμε κανένα στοιχείο στοιχεία καταμέτρησης GT, NT, DWT και αν είναι δυνατό για το εκτόπισμα (diplacement); Αν μπορούμε να τα βρούμε και συγκριτικά πριον και μετα τη μετασκευή ίσως να βγάλουμε και συμπεράματα για ταυτά που πήρε κι έχασε το πλοίο από τη μετασκευή...
Αλήθεια τι μηχανές έχει; (ίσως να το έχει γράψει κάποιος σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες και να μην κατάφερα να το βρώ...

manolis m.
10-10-2008, 00:04
Oi mixanes tou einai N.K.K-Pielstick 14PC4-2V!

mastrovasilis
10-10-2008, 08:02
Τα στοιχεία του πλοίου πριν την μετασκευή ήταν.

Μήκος. 195.5 m
Πλάτος 27.00 m
Βύθισμα 6.70 m
GT 13597
Summer DWT 6174

Και μετά την μετασκευή

Μήκος. 195.5 m
Πλάτος 27.00 m
Βύθισμα 6.70 m
GT 16.979
Summer DWT 6174
Net Tonagge 5.539

manolis m.
10-10-2008, 09:25
Ara to DWT paremeine akrivws idio!

OLENI
10-10-2008, 09:36
Μανώλη εξήγησε μου σε παρακαλώ τι είναι το DWT.
Είμαι λίγο άσχετος :):)

mastrovasilis
10-10-2008, 10:39
Μανώλη εξήγησε μου σε παρακαλώ τι είναι το DWT.
Είμαι λίγο άσχετος :):)

Φίλε OLENI DWT (Dead Weight Tonnage) είναι το μέγιστο βάρος που μπορεί να φορτωθεί σε ένα καράβι και διαφέρει απο πλοίο σε πλοίο.

Leo
10-10-2008, 11:12
Οπα ο Βασίλης!! .... μεγάλεε βλέπω δυνατά προχωράμε έτσι? μπράβο μπράβο ;).

Mixalhs_13
10-10-2008, 11:13
Μαγκες μου ναυτες , δηλαδη το "Αριαδνη" και το "Ελυρος" ηταν γιαπωνεζικα πλοια πριν τα παρουμε ; :)

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
10-10-2008, 11:22
Βέβαια, το Αριάδνη και το Έλυρος είναι γιαπωνέζικα βαπόρια.
Όπως άλλωστε γιαπωνέζικα είναι και το Παναγία Αγιάσσου και το Παναγία Κρημνιώτισσα και το Μακεδονία... Αυτά βέβαια είχαν την τύχη να πέσουν στα χέρια του Μανούση.:sad:

OLENI
10-10-2008, 11:22
Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση.

και να δώσω κι εγώ μια απάντηση που ξέρω : Ναι τα 2 πλοία που αναφέρει ο
"συνοδηπόρος" είναι όντως γιαπονέζικα.

despo
10-10-2008, 11:32
Να πως αλλάζουν οι καιροί περυσι ανταγωνιζόταν την Ανεκ στα Χανιά και μετα ναυλωμένο στις Μινωικές παλι την ιδια εταιρεία στην γραμμή της Βενετίας. Αμέσως μετα αντιστράφηκαν οι ρόλοι και μετα τον ανταγωνισμό με τις Μινωικές στο Ηράκλειο (οσες φορές πήγε) τωρα ηρθε η ωρα να κάνει το ιδιο και στη Βενετία !!! Καλά οι Μινωικές τόσο πολύ στη γωνία είναι και συνεχίζουν θεατές στο σκηνικό αυτό ?.

OLENI
10-10-2008, 11:35
Αν και πιστευω ότι η σύζητηση αυτή δεν θα έπρεπε να γίνει εδώ, έχω να ανφέρω το εξέις.

Οι Μινωικές βρίσκονατι σε μια άλλη φάση μιας και περνούν πλέον στα χέρια των Ιταλών Grimaldi . Αναφορικά με τα πλοία έχει τα 2 νέα μεγαθύρια που ναυπηγεί η μητρική πλεον εταιρεία.

Περισσοτερες πληροφορίες στο post των Μινωικών.

Mixalhs_13
10-10-2008, 11:35
Σας ευχαριστω ειλικρινα για τις αμεσες απαντησεις !
Πολυ μου αρεσουν αυτα τα 2 πλοια ρε παιδια ;)

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
10-10-2008, 12:08
Πέρυσι, παραμονές Χριστουγέννων ταξίδεψα με το Αριάδνη για Χανιά. Πλοίαρχος ο καπτά-Μηνάς ο Ράλλης. Έχω να πω ότι πρόκειται για ένα βαπόρι με εξαιρετικό ταξίδεμα κατ' αρχήν. Η ποιότητα και η πολυτέλεια κυριαρχούν στο εσωτερικό του. Το εστιατόριο της Α' θέσης μπορεί να συγκριθεί με τα καλύτερα της Αθήνας και σαν χώρος και σαν μενού. Για τις καμπίνες του δεν το συζητάμε. Είχα μία καμπίνα με υπέρδιπλο κρεββάτι, κομοδίνα και πορτατίφ, σαλονάκι, τραπεζαρία & γραφείο και ιδιαίτερη εντύπωση μου έκαναν οι πίνακες οι οποίοι ήταν αυθεντικοί. Πραγματικά η Hellenic έφτιαξε ένα υπέροχο βαπόρι, αντάξιο του ονόματος μιας τόσο μεγάλης ναυτιλίας. Μακάρι όλα τα βαπόρια μας να ήταν έτσι και όχι στα χάλια που δυστυχώς τα περισσότερα έχουν.

Mixalhs_13
10-10-2008, 12:15
Κακως που δεν υπαρχουν μικρα πλασματα τηλεορασης :D

sylver23
10-10-2008, 12:27
μπαρδον?????

manolis m.
10-10-2008, 12:42
Ti les Michali ??? Tha mas koufaneis file mou...Ti ennoeis ??

Captain_Nionios
10-10-2008, 12:44
Μηπως εννοει οτι κακως που δεν εχει τηλεορασεις τυπου πλασμα στις καμπινες;

manolis m.
10-10-2008, 12:46
E...exoun kai ta dyo teleioraseis plasma stis kampines..sas to lew apo prwto xeri..e Sylver ?

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
10-10-2008, 12:50
Όντως, ακόμα και οι τηλεοράσεις είναι της νέας τεχνολογίας. Η διακόσμηση του πλοίου άλλωστε δεν θα επέτρεπε να υπάρχουν τηλεοράσεις κουτιά, νομίζω.

sylver23
10-10-2008, 12:50
αν τα μικρα πλασματα τηλεορασης ειναι οντως μικρες πλασμα τηλεορασεις ,τοτε ναι ισχυει

Mixalhs_13
10-10-2008, 13:26
Μηπως εννοει οτι κακως που δεν εχει τηλεορασεις τυπου πλασμα στις καμπινες;

Αυτο εννοουσα :cool:
Συγγνωμη αν το ειπα με λαθος διατυπωση :D

kastro
10-10-2008, 13:27
Όλες οι καμπίνες έχουν η μόνο οι lux;

manolis m.
10-10-2008, 13:39
Oles exoun!

Captain_Nionios
10-10-2008, 13:58
Ρε μην τα λετε αυτα σε εμας του φτωχους φοιτητες που οσες φορες εχουμε κανει Πειραια - Χανια (και ειναι παρα πολλες) δεν εχουμε παρει ποτε καμπινα, οποτε εχουμε μπει σε ολα τα βαπορια αλλα καμπινα δεν αξιωθηκαμε να δουμε... Ουτε καν στις 21,5 ωρες του Πειραιας - Κασσος δεν ειχαμε... giannik88 καλα τα λεω;

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
10-10-2008, 14:10
Γι' αυτό να είσαστε καλά εσείς οι "φτωχοί φοιτητές" και να αξιοποιήσετε όλα όσα μάθετε για να μπορέσετε να φτιάξετε τη ζωή σας όσο καλύτερα γίνεται και να ταξιδεύετε πάντα με Lux καμπίνα. Το εύχομαι.

Captain_Nionios
10-10-2008, 14:12
Πολυ σωστος ο φιλος Αρχιπελαγος τον οποιο ευχαριστω πολυ για την ευχη του, οπως και οι υπολοιποι φοιτητες του forum φανταζομαι. Ειμαι off topic...

giannisk88
12-10-2008, 14:28
Ρε μην τα λετε αυτα σε εμας του φτωχους φοιτητες που οσες φορες εχουμε κανει Πειραια - Χανια (και ειναι παρα πολλες) δεν εχουμε παρει ποτε καμπινα, οποτε εχουμε μπει σε ολα τα βαπορια αλλα καμπινα δεν αξιωθηκαμε να δουμε... Ουτε καν στις 21,5 ωρες του Πειραιας - Κασσος δεν ειχαμε... giannik88 καλα τα λεω;
Σωστότατος φίλε μου!!!Αστα!!Δύσκολα τα βγάζουμε πέρα ειδικά τελευταία με τις ανατιμήσεις!!!!Σορυ για την καθυστερηση αλλα τώρα το είδα φίλε μου.

Σ'ευχαριστούμε παρα πολύ φιλε Αρχιπέλαγος!!

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
13-10-2008, 14:44
Το ΑΡΙΑΔΝΗ δεμένο εδώ και λίγες ώρες δίπλα από το εκθεσιακό του ΟΛΠ.
Την ώρα που έκανε ανάποδα το θηρίο, είχε τέτοιο vibration που τρανταζόταν το γραφείο μου στον 7ο όροφο, κάπου απέναντί του. Μιλάμε για ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ, πάντως.

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
14-10-2008, 10:35
Γύρω στις 10.30 έφυγε το ΑΡΙΑΔΝΗ από τον ΟΛΠ. Πού πάει;

sylver23
14-10-2008, 10:41
ελευσινα εφτασε απο οτι βλεπω

despo
14-10-2008, 11:23
Και απο 'κει για Πάτρα για να ξεκινήσει δρομολόγια για Βενετία.

Trakman
14-10-2008, 12:14
Και απο 'κει για Πάτρα για να ξεκινήσει δρομολόγια για Βενετία.

Το περιμένω πως και πως...!

Ergis
14-10-2008, 12:17
δεν νομιζω,ωρα του δεν ειναι να κανει και αυτο τον ετησιο δεξαμενισμο του?μετα και εγω το βλεπω για πατρα ιταλια.εγω παντωσ επιμενω,η hsw θα το παρει πισω.δεν την συμφερει να το δωσει...ειναι μεγαλο χαρτι!

Leo
14-10-2008, 12:21

Μόλις το φωτογραφίσεις στον Πάτρα σε παρακαλώ αφιέρωσε το στα παιδιά από το Ηράκλειο :rolleyes:

vinman
14-10-2008, 12:22

Το παράξενο θα ήταν να μην το περιμένεις...:D

Trakman
14-10-2008, 12:40
Μόλις το φωτογραφίσεις στον Πάτρα σε παρακαλώ αφιέρωσε το στα παιδιά από το Ηράκλειο :rolleyes:

Έγινε!!!;)

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
14-10-2008, 12:46
Τι στη Hellenic τι στην ΑΝΕΚ. Το ίδιο πράγμα δεν είναι έτσι κι αλλιώς;

kastro
14-10-2008, 12:56
Τι στη Hellenic τι στην ΑΝΕΚ. Το ίδιο πράγμα δεν είναι έτσι κι αλλιώς;

Δεν είναι το ίδιο,είναι σχεδόν το ίδιο.

Ergis
14-10-2008, 13:01
του πανε καλυτερα τα κοκκινα...

Ergis
14-10-2008, 13:05
ενδιαφερεται κανενας για κανενα theme για νοκια με το αριαδνη???

kapas
14-10-2008, 15:56
αν εχεις για sonyerricson ναι!!!! σε ποιανου πλοιου την θεση μπαινει στην πατρα????

Ergis
14-10-2008, 16:02
pes modelo

kapas
14-10-2008, 16:04
pes modelo
w760i.......ειμαστε λιγο off topic αλλα δεν πειραζει

Ergis
14-10-2008, 16:08
den ginetai.den vrisko to lgismiko tou...sorry

lissos
14-10-2008, 16:26
Ο βαπορας αναχωρει απο το μεγαλο λιμανι
με προορισμο το Ηρακλειο (οπου εφτασε στις 5:00 )
Παρασκευη 10/10, μια μερα πριν το απαγορευτικο που θα
καθηλωνε αυτο (και το Φεστος Palace) για μια μερα στο λιμανι της Κρητης.

http://img406.imageshack.us/img406/9194/ap2dq7.jpg

http://img366.imageshack.us/img366/5647/ap3ba5.jpg

http://img507.imageshack.us/img507/3060/ap4cm5.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/903/ap1ox5.jpg

dimitris!
14-10-2008, 16:44
Και 1 απο τον βαπόραρο τον ατελείωτο...
20089

apollo_express
14-10-2008, 17:24
ενδιαφερεται κανενας για κανενα theme για νοκια με το αριαδνη???

Έχω sony ericsson k510i μήπως μπορείς να το στείλεις;

sea_serenade
14-10-2008, 19:41
Ισχύει το οτι αναμένεται να έρθει κατα Αδριατική μεριά στη γραμμή της Βενετίας για λογαριασμό της ΑΝΕΚ???

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
14-10-2008, 20:21
Έτσι φαίνεται. Το openseas πάντως το δίνει Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Βενετία σε λίγες μέρες από σήμερα.

Γιάννης Φ
15-10-2008, 21:44
Σε ποιό λιμάνι είναι η φώτο?Έφυγε για Πάτρα!:(

ndimitr93
15-10-2008, 22:04
Ποιά φοτο;;;
Το αις το δειχνει στην ελευσινα

Γιάννης Φ
15-10-2008, 22:06
Τη φώτο του dimitris! στην προηγούμενη σελίδα.

kastro
15-10-2008, 22:08
Και 1 απο τον βαπόραρο τον ατελείωτο...
20089

Σε ποιό λιμάνι είναι η φώτο?Έφυγε για Πάτρα!:(

Τη φώτο του dimitris! στην προηγούμενη σελίδα.

Φαίνεται ότι δεν έχεις κάνει πολλές βόλτες στον Πειραια.

f/b kefalonia
15-10-2008, 23:26
ειδα την κουκλα τωρα που περασα απο τα ναυπηγεια!!!!ηταν φωταγωγημενη παντου!!!!!δυστυχως φωτο δεν...ημουν με το νεο οχημα και δεν μποροθσα να βγαλω!!!!;)

plori
16-10-2008, 22:36
Το Αριάδνη αναχώρησε ήδη πρός Πάτρα και τώρα βρίσκεται νότια της Ύδρας.

kastro
16-10-2008, 22:38
Το Αριάδνη αναχώρησε ήδη πρός Πάτρα και τώρα βρίσκεται νότια της Ύδρας.

Άμμα δεν χωράει στον ισθμο θα κάνει αναγκαστικά τον κύκλο.

kapas
16-10-2008, 22:42
εγω λεω να φαρδυνουμε τον ισθμο.... θα παρω αυριο τηλ τον υπουργο να του τα πω ενα χερακι;);)...

giannisk88
16-10-2008, 22:59
Που να χωρέσει αυτός ο ογκος απο εκεί??
Κανει το κύκλο οπως βλέπω.

Leo
17-10-2008, 08:37
Ένα δώρο στον εορτάζοντα Trakman :D το στέλνει η ΑΝΕΚ ;)
και ένα alert για τους Πατρινούς φίλους....

20298

Trakman
17-10-2008, 08:41
Ένα δώρο στον εορτάζοντα Trakman :D το στέλνει η ΑΝΕΚ ;)
και ένα alert για τους Πατρινούς φίλους....

20298

Σε ευχαριστώ πολύ Leo!!! Πήγα πρωί πρωί στο λιμάνι μήπως και είχε έρθει (δε φαινόταν πουθενά το πρωί στο AIS) αλλά είδα μόνο Ευρώπη Παλάς και άφιξη Σοφοκλή!! Θα πάω κάποια στιγμή σήμερα!!!;)

kalypso
17-10-2008, 11:23
το Ariadne είναι αυτή τη στιγμή αγκυροβολημένο....

Trakman
17-10-2008, 11:38
Για να ανταποδώσω σε όσους με θυμήθηκαν και μου χάρισαν πανέμορφες ευχές... Να'στε πάντα όλοι καλά παιδιά!!

Άφιξη του αγαπημένου μου πλοίου λοιπόν, στο αγαπημένο μου λιμάνι, αφιερωμένη στους αγαπημένους μου φίλους!!!:D:D
Α!! Και στα παιδιά από το Ηράκλειο κατόπιν παρακλήσεως του Leo!!!:D:D
Καλως μας ήρθες Αριάδνη!!!

20301

Ergis
17-10-2008, 11:43
στην πατρα ειναι αυτη η φωτογραφια??

Mixalhs_13
17-10-2008, 11:45
Ναι αφου αποκαλει το λιμανι της Πατρας , αγαπημενο του λιμανι :D

Ergis
17-10-2008, 11:54
μπορει να ηταν το ηρακλειο η τα χανια...δεν ξερω...ελπιζω να ερθει ξανα στο αιγαιο γιατι δεν εχω καμια ορεξη να πηγαινω πατρα για να ταξιδεψω μαζι του....

vinman
17-10-2008, 11:59
Για να ανταποδώσω σε όσους με θυμήθηκαν και μου χάρισαν πανέμορφες ευχές... Να'στε πάντα όλοι καλά παιδιά!!

Άφιξη του αγαπημένου μου πλοίου λοιπόν, στο αγαπημένο μου λιμάνι, αφιερωμένη στους αγαπημένους μου φίλους!!!:D:D

20301

Αντί να σου κάνουμε εμείς δώρα,μας κάνεις εσύ!!!
Κάτι παραπάνω απο εξαιρετική φωτογραφία!!
Σε ευχαριστούμε πολύ Γιώργο!!

Leo
17-10-2008, 11:59
Ευχαριστώ Γιώργο που το θυμήθηκες να την αφιερώσεις στους Ηρακλειώτες, σιγά μην δε πήγαινες... πως να μην σε έχουμε στα όπα... όπα.:D Δεν σχολιάζω την φωτογραφία είναι "χάλια" οπως κάθε φορά :p:p

laz94
17-10-2008, 12:01

Άφιξη του αγαπημένου μου πλοίου λοιπόν, στο αγαπημένο μου λιμάνι, αφιερωμένη στους αγαπημένους μου φίλους!!!
Α!! Και στα παιδιά από το Ηράκλειο κατόπιν παρακλήσεως του Leo!!!

20301

Μπράβο σου Trakman;). Πολύ ωραία φώτο!!! Και χρόνια πολλά! Να σε χαιρόμαστε με τις υπέροχες φωτό που ανεβάζεις καθημερινά:)!!!!!

Ηριδανός
17-10-2008, 12:01
μπορει να ηταν το ηρακλειο η τα χανια...

Καλέ μου φίλε τι παραπάνω θα έπρεπε να πει ο άνθρωπος για να καταλάβεις πως είναι στη Πάτρα ??? :confused:

Για να ανταποδώσω σε όσους με θυμήθηκαν...

Άφιξη του αγαπημένου μου πλοίου λοιπόν, στο αγαπημένο μου λιμάνι, αφιερωμένη στους αγαπημένους μου φίλους!!!

Εξαιρετική φωτογραφία φίλτατε Trakman !!!

Trakman
17-10-2008, 12:05

20301

Α! Παράβλεψη: Επιτρέψτε μου να την αφιερώσω και στον κ. Γιαννακή!! Νίκο σε χρίζω υπεύθυνο να του τη μεταφέρεις με πολλά ευχαριστώ για την πρωινή έκπληξη!!

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τα καλά σας λόγια!! Μου αρέσει να μοιράζομαι τέτοιες καραβολατρικές στιγμές μαζί σας!!!

Thanasis89
17-10-2008, 12:08
Η φωτογραφία είναι άξια του ταλέντου σου trakman ! Απίστευτος ! :D Δεν μπορώ να πω τίποτ' άλλο ! Αφήστε με να θαυμάσω το μεγαλείο ! :o

ndimitr93
17-10-2008, 13:43
Καλώς την δεχτήκατε την κούκλα!!!!

Αν γίνεται φωτογραφία της μαζί με το Σοφοκλή;;

manolis m.
17-10-2008, 14:02
Ontws mia phwto me ton megalo tis adelfo tha itan poli wraia!

sea_serenade
17-10-2008, 14:03
Πέρυσι μας ήρθε στο Ιόνιο με σινιάλα ΜΙΝΟΑΝ/Hellenic Seaways, φέτος φόρεσε τα σινιάλα της ΑΝΕΚ λέτε του χρόνου οι τάσεις της μόδας να του επιβάλουν GRIMALDI???

manolis m.
17-10-2008, 14:06
Πέρυσι μας ήρθε στο Ιόνιο με σινιάλα ΜΙΝΟΑΝ/Hellenic Seaways, φέτος φόρεσε τα σινιάλα της ΑΝΕΚ λέτε του χρόνου οι τάσεις της μόδας να του επιβάλουν GRIMALDI???
Swstos...!! Xaxaxa!

mastropanagos
17-10-2008, 14:10
Καλέ μου φίλε τι παραπάνω θα έπρεπε να πει ο άνθρωπος για να καταλάβεις πως είναι στη Πάτρα ??? :confused:

Επρεπε να μυρισει τα νυχια του το παιδι????Ενα λαθος εκανε..

Ergis
17-10-2008, 15:17

ΦΑΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!:mad:

kastro
17-10-2008, 16:02
Όντως έχει δέσει κοντά στον Σοφοκλή,περιμένουμε να δούμε φώτο.

Ergis
17-10-2008, 18:59
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΣΕ ΚΑΜΕΡΑ...http://www.patraslive.gr/

kapas
17-10-2008, 19:33
εγω γιατι δεν το βλεπω στη webcam????

Ergis
17-10-2008, 19:35
METAΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ..ΣΤΙΣ 12 ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ..ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΟΦΩΚΛΗ.Ο ΣΟΦΩΚΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ

Ergis
17-10-2008, 23:32
εφυγε η κουκλα για το πρωτο της δρομολογιο.ιδου και οι φωτο απο την webcam στην πατρα
http://www.patrasliv.gr

Ergis
17-10-2008, 23:35
na kai oi upoloipes

kalypso
18-10-2008, 13:36
μια διόρθωση στην ηλεκρονική διεύθυνση.
η σωστή είναι: http://www.patraslive.gr

ndimitr93
20-10-2008, 20:36
Φτάνει στην Πάτρα...Που είστε παίδες;;; Trakman;;:):D

Trakman
20-10-2008, 22:21
Φτάνει στην Πάτρα...Που είστε παίδες;;; Trakman;;:):D

Εκεί ήμουν αλλά δε τράβηξα φωτο! Δύσκολη η βραδυνή φωτογράφηση σε κίνηση!;)

.voyager
24-10-2008, 15:39
H πιο ωραία "ελληνόκτητη γιαπωνέζα", σήμερα στην 16 της Πάτρας!! Παραλίγο να φάω κλήση εξαιτίας της :cool:

21158

sea_serenade
24-10-2008, 17:19
Μπράβο .voyager, άξιος ο μισθός σου!!!!!!

kapas
24-10-2008, 17:23
Μπράβο .voyager, άξιος ο μισθός σου!!!!!!
τι??!!! πληρωνεται για να βγαζει φωτο??? λοιπον αυριο θα σας εχω ολα τα πλοια σε φωτογραφειες δικες μου!! απο μια ντουζινα το καθενα:cool: και για τις αμοιβες ας μου μιλησει ο αρμοδιος...:p

.voyager
24-10-2008, 19:32
τι??!!! πληρωνεται για να βγαζει φωτο???Πλάκα θα είχε, Κάπα! Από που να πληρωθώ;;; Εδώ πήγα και να "χρεωθώ" :D Άσε που θέλω καλύρερη μηχανή πια.

Thanasis89
29-10-2008, 22:00
Την ξεχάσαμε την Αριάδνη μας και δεν θέλω να μένει παραπονεμένη... :-| Γι' αυτό και της βάζω μια φώτο από τον Πειραιά... :) Αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά που μας χαρίζουν τέλειες φωτογραφίες κάθε μέρα !

21628

Trakman
29-10-2008, 22:07
Την ξεχάσαμε την Αριάδνη μας και δεν θέλω να μένει παραπονεμένη... :-| Γι' αυτό και της βάζω μια φώτο από τον Πειραιά... :) Αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά που μας χαρίζουν τέλειες φωτογραφίες κάθε μέρα !

21628

Πανέμορφη η φωτο σου Θανάση!!!!;):D

Ergis
29-10-2008, 22:12
ΑΑπο εκει που πηγε πως να μην ξεχαστει..Ελπιζω να γυρισει ξανα στο αιγιο οταν με το καλο τελειωσει ο δεξαμενισμος του λευκα ορη..Πολυ καλη η φωτογραφια οντως.Συγχαρητηρια..

mastrovasilis
29-10-2008, 22:42

21628

Ωραία Πολύ ωραία Φωτογραφία φίλε Αθανάσιε.
Τελικά η πρύμνη του Έλυρου ειναι καλό σημείο για φωτογράφιση.....:lol::lol:

Thanasis89
29-10-2008, 22:52
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια ! Να 'στε όλοι καλά για να μας χαρίζετε όμορφες φωτογραφίες !

Mixalhs_13
30-10-2008, 11:09
Λατρευω την επιβλητικη πλωραρα του :p

samurai
30-10-2008, 19:13
Επειδή μιλάμε για πλωράκλες, ορίστε μια φώτο της ΑΡΙΑΔΝΑΡΑΣ ως Ferry Himuka, παροπλισμένο στο Ναγκασάκι δίπλα στο μικρότερο Pacific Express (το οποίο δυστυχώς κατέλειξε στην ιταλική Corsica). Πραγματικοί Βάπορες.;)
21666

ndimitr93
30-10-2008, 19:35
Να'το το Himuka

http://rapidshare.com/files/159088543/ferry_himuka.rar

kastro
30-10-2008, 20:41
Επειδή μιλάμε για πλωράκλες, ορίστε μια φώτο της ΑΡΙΑΔΝΑΡΑΣ ως Ferry Himuka, παροπλισμένο στο Ναγκασάκι δίπλα στο μικρότερο Pacific Express (το οποίο δυστυχώς κατέλειξε στην ιταλική Corsica). Πραγματικοί Βάπορες.;)
21666

Φίλε Samurai μας έχεις δείξει πολλές φωτογραφίες από την Ιαπωνία αλλά σε καμία δεν έχεις αναφέρει πηγή.

giannisk88
30-10-2008, 21:47
Φίλε Samurai μας έχεις δείξει πολλές φωτογραφίες από την Ιαπωνία αλλά σε καμία δεν έχεις αναφέρει πηγή.
Εχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να έιναι δικές του? εστω κα μερικές απο αυτές

cmitsos
31-10-2008, 13:06
πότε είναι η προθεσμία της ετήσιας εκμίσθωσης του αριάδνη απο την hsw?

despo
31-10-2008, 14:09
Ποτέ, αφου τωρα πια ενας κάνει κουμάντο και στις 2 εταιρείες...

manolis m.
31-10-2008, 15:04
πότε είναι η προθεσμία της ετήσιας εκμίσθωσης του αριάδνη απο την hsw?
Me kathe epifilaksi anafrew pws prepei na itan gia 13 mines!Isws na eipa kai m*****a! Alla etsi thimamai!

.voyager
01-11-2008, 20:56
H Αριάδνη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=606) αποπλέοντας -με τα παλιά σινιάλα- από Πειραιά για Χανιά, με γκρίζο ουρανό και βροχή...

Chris_Chania
01-11-2008, 21:11
Κ από μένα κάποιες φωτό της πανέμορφης Αριάδνης στον Πειραιά, λίγο πριν από μια αναχώρηση για Χανιά στις αρχές Αυγούστου...

citcoc
01-11-2008, 22:27
Tης πάει πιο πολύ το κόκκινο απο το κίτρινο......!!!!!!

Chris_Chania
01-11-2008, 22:35
Λες:)? και το κίτρινο νομιζω οτι της παει, αλλα μπορουμε να κανουμε ψηφοφορια στο θέμα αυτο με τα υπόλοιπα παιδιά απο το φορουμ, πανικος θα γίνει με τις απαντησεις του καθενος:lol::lol::lol:
Σε κάθε περίπτωση προκειται για ενα κοσμημα στις ελληνικες θαλλασες, κ αυτο είναι κατι στο οποιο συμφωνουν πιστευω οι περισσοτεροι...

citcoc
01-11-2008, 22:43
Συμφωνώ απολυτα μαζι σου φιλε μου! Ειναι ενα σπανιο σε ομορφιά πλοίο που δεν το συναντάς συχνα....!!!! Πάντως ενα γκαλοπάκι δεν θα ταν άσχημο....!;)

Chris_Chania
01-11-2008, 23:12
Αστο καλυτερα το γκαλοπ :D...γιατι οι απανταχου λατρεις της Αριαδνης είναι ετοιμοι να κονταροχτυπηθουν για την προτιμωμενη ενδυμασια της (κιτρινη, κοκκινη ή και κανενα αλλο χρωμα τζακποτ:-P), κ απ οτι φαινεται οι λατρεις ειναι πααααρρρραααα πολλοι:)

Chris_Chania
02-11-2008, 18:19
Κ μια βραδυνη της Αριαδνης απο το λιμανι της Σουδας λιγο πριν αναχωρησει για Πειραια καπου στις αρχές Αυγουστου. Ακομα και στο σκοταδι παραμενει λαμπερη...

ndimitr93
02-11-2008, 18:28
Η Αριάδνη μας όταν είχε αλλάξει ρούχα τον Μάιο.

Ergis
03-11-2008, 16:42
εγω παντως ψηφιζω κοκκινο με 1000.δεν της παει καθολου το κιτρινο και η ανεκ.με τιποτα..ελπιζω να την ξανακανουν οπως πριν..

jvrou
03-11-2008, 17:42
Εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά λευκή την φαντάζομαι καλύτερη...

Chris_Chania
03-11-2008, 18:29
Λοιπον ως τωρα εχουμε μια κοκκινη κ μια λευκη ψηφο:).
Εγω παλι δεν ξερω πως μου εχει κατσει στο μυαλο αλλα αν αντικαθιστουσαν το κιτρινο το με ασπρο στην τσιμινιερα και στα πλαινα θα της πηγαινε αρκετα νομιζω (δεν ξερω αν αυτο ακριβως εννοει ο φιλος jvrou η αν εννοει ολο το πλοιο να ηταν βαμμενο ασπρο). Θα εμοιαζε με τις ασπρες-μπλε τσιμινιερες των παλιων πλοιων της ΑΝΕΚ με τις οποιες πολλοι απο εμας μεγαλωσαμε κ ταξιδεψαμε πολλες φορες...

ndimitr93
03-11-2008, 18:57
Εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά λευκή την φαντάζομαι καλύτερη...

Κοίτα σύμπτωση!!! Και εμένα άσπρη θα μου άρεσε! Με σινιάλα της ΑΝΕΚ πάντα...;):D:)

Chris_Chania
03-11-2008, 19:01
Να τελικα που εχει ρευμα το ασπρο χρωμα :D...ασπρη κ μπλε η Αριαδνη μας, παντα με την Κρητη στην τσιμινιερα, σαν τα παλια καλα χρονια ;)

Chris_Chania
03-11-2008, 19:07
Εκανα μια πολυ προχειρη εκδοχη του θεματος που συζηταμε..δεν ειμαι ειδικος επι των εργαλειων τυπου photoshop (την εφτιαξα πολυ προχειρα..), αλλα σε γενικές γραμμες καπως ετσι φανταζομαι την Αριαδνη...πως σας φαινεται?

ndimitr93
03-11-2008, 19:28
Εκανα μια πολυ προχειρη εκδοχη του θεματος που συζηταμε..δεν ειμαι ειδικος επι των εργαλειων τυπου photoshop (την εφτιαξα πολυ προχειρα..), αλλα σε γενικές γραμμες καπως ετσι φανταζομαι την Αριαδνη...πως σας φαινεται?

Συγνώμη που θα το πω έτσι αλλά είναι ΧΑΛΙΑ!!!!!:D;)

Chris_Chania
03-11-2008, 19:35
Μια σκεψη γρηγορη εκανα, μη βαρας:D.....δε θα κατεβαινα κ στο περαμα να βαψω την τσιμινιερα ασπρη:lol:

Ergis
03-11-2008, 20:07
Χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια χαλια:x:x:x:x

Chris_Chania
03-11-2008, 20:13
Παραδινομαι...μπας κ γλυτωσω το εκτελεστικο αποσπασμα:lol::lol:

.voyager
04-11-2008, 00:25
Aς θυμηθούμε μια φώτο περσινή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=687) από την Πάτρα, κατά τη ναύλωσή της απο τη ΜΙΝΟΑΝ.

gvaggelas
04-11-2008, 01:53
Προσωπικά την προτιμώ με τα χρώματα της HSW.

giorgosss
04-11-2008, 12:09
Εγώ πάλι ετσι όπως την βλέπω με τα τωρινά της χρώματα και την Κρήτη πάνω μου αρέσει πολύ:D:D

Leo
04-11-2008, 12:43
Αλοίμονοοοο εσύ giorgosss και ο Trakman δεν βλεπετε περα απο την μύτη σας... :p:p:D τι θα σας κάνουμε βρε :rolleyes:

sea_serenade
04-11-2008, 13:02
Εμένα πάντως, που την είδα σήμερα το πρωί, μου άρεσε. Γούστα είναι αυτά!!!

Το πλοίο εισέρχεται στον όρμο της Ηγουμενίτσας, προερχόμενο απο Κέρκυρα.

22019

22021

22022

Leo
04-11-2008, 13:06
Εμένα πάντως, που την είδα σήμερα το πρωί, μου άρεσε. Γούστα είναι αυτά!!!

Το πλοίο εισέρχεται στον όρμο της Ηγουμενίτσας, προερχόμενο απο Κέρκυρα.

Πανέμορφες κι ας είναι και "προβοκάτσια" sea serenade :p:D. Κι εμένα μ αρέσει κι ας μην είμαι Χανιώτης :rolleyes:

jvrou
04-11-2008, 14:13
Δεν είπα πως δεν μ'αρέσει έτσι όπως είναι σήμερα προς Θεού. Με τέτοια πλώρη ότι χρώμα και να ήταν κούκλα θα παρέμενε. Απλά λέω πως αν αντί για αυτό το σκούρο μπλέ υπήρχε λευκό θα ήταν ακόμα πιο κούκλα. Σαν εναλλάκτική πάντως πιστεύω πως τα κόκκινα της hsw της πάνε πιο πολύ από τα κίτρινα της ανέκ.

agnostos
05-11-2008, 00:28
Εγω παντως την προτιμω ετσι http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=6039&d=1210173775 η και χωρις τις δυο λωριδες;)

heraklion
05-11-2008, 00:34
Αν μετακινάγανε τον καθρέφτη ποιό μπροστά και κλείνανε τον πλώριο καταπέλτη θα ήταν καλύτερα...πιστεύω.

kapas
05-11-2008, 00:35
Εγω παντως την προτιμω ετσι http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=6039&d=1210173775 η και χωρις τις δυο λωριδες;)
πραγματικα πιστευω οτι της παει το ασπρο... αν την αγοραζε η ανεκ θα την εβαφε ασπρη???

kapas
05-11-2008, 00:37
Αν μετακινάγανε τον καθρέφτη ποιό μπροστά και κλείνανε τον πλώριο καταπέλτη θα ήταν καλύτερα...πιστεύω.
κοιτα αν κλεινανε τον καταπελτη ναι... αλλα δεν νομιζω να ειναι καλυτερη με μικροτερη πλωρη....:cool:

heraklion
05-11-2008, 01:08
κοιτα αν κλεινανε τον καταπελτη ναι... αλλα δεν νομιζω να ειναι καλυτερη με μικροτερη πλωρη....:cool:

Και όλο αυτό το γήπεδο που χρησιμεύει?

Δεν εννοώ από αισθητική αλλά απο τον ανεκμετάλευτο χώρο που υπάρχει εκει.

Speedkiller
05-11-2008, 08:26
Και τότε ρε Heraklion γιατι να του βάλουν και κοφτερή πλώρη να στενεύει μπροστα?Να την κάνουν φαρδυά όπως σε tanker για να μπορούν να εκμεταλευτούν τον επιπλέον χώρο και η γέφυρα να είναι στο τελευταίο εκατοστό της πλώρης!Να το χτίσουν και όλο κ μια χαρά τότε!δεν θα χει μείνει εκατοστό ανεκμετάλευτο...Εχετε ένα απ τα καλύτερα πλοία στην ελληνική ακτοπλοία και όλο κάτι σας ξυνίζει κ σας ενοχλεί!Χαλαρώστε ρε παιδιά...

Mixalhs_13
05-11-2008, 11:51
Εχετε ένα απ τα καλύτερα πλοία στην ελληνική ακτοπλοία και όλο κάτι σας ξυνίζει κ σας ενοχλεί!Χαλαρώστε ρε παιδιά...

Πολυ ευστοχη παρατηρηση :cool:
Εχει δικιο ο φιλος μας !

kapas
05-11-2008, 12:32
Και όλο αυτό το γήπεδο που χρησιμεύει?

Δεν εννοώ από αισθητική αλλά απο τον ανεκμετάλευτο χώρο που υπάρχει εκει.
αριαδνη και ελυρος ειναι μεγαλα πλοια... το οτι κανανε στον ελυρο την μετασκευη και εκλεισε ετσι η πρυμνη ειναι κυριως απο της απαιτησεις της γραμμης, αλλα και αισθητικης...(γι'αυτο του σηκωσαν και τα καταστρωματα....)
μπορεις να φανταστεις την αριαδνη με τα καταστρωματα που εχει τωρα και με κλειστη πρυμνη??? θα ειναι λιγο περιεργο.... για μενα παντα;)

Vortigern
05-11-2008, 12:43
Θα συμφωνησο με τον Kapas και εγω....

kastro
05-11-2008, 12:56
αριαδνη και ελυρος ειναι μεγαλα πλοια... το οτι κανανε στον ελυρο την μετασκευη και εκλεισε ετσι η πρυμνη ειναι κυριως απο της απαιτησεις της γραμμης, αλλα και αισθητικης...(γι'αυτο του σηκωσαν και τα καταστρωματα....)
μπορεις να φανταστεις την αριαδνη με τα καταστρωματα που εχει τωρα και με κλειστη πρυμνη??? θα ειναι λιγο περιεργο.... για μενα παντα;)

Αν το αγοράσει η ΑΝΕΚ και το βάλει να πηγαίνει στα Χανιά οι απαιτήσεις της γραμμής θα είναι οι ίδιες,άλλωστε άμμα μεταφερθεί ο καθρέπτης μπροστά θα αποκτήσει μεγαλύτερη πληρότητα.

sylver23
05-11-2008, 16:56
ρε παιδια αφηστε 1ον αυτα τα αμα το αγορασει
και 2ον μην του κανετε μετασκευη χωρις λογο.ας ανακοινωση πρωτα η εταιρια του αν θελει και μετα στειλτε της και σχεδια........:p

kapas
05-11-2008, 17:09
ρε παιδια αφηστε 1ον αυτα τα αμα το αγορασει
και 2ον μην του κανετε μετασκευη χωρις λογο.ας ανακοινωση πρωτα η εταιρια του αν θελει και μετα στειλτε της και σχεδια........:p
καλα σωστο και αυτο....;) αλλα κουβεντα να γινεται!!! τωρα τελευταια εχει πεσει λιγο νεκρα.....:p

moutsokwstas
05-11-2008, 17:22
το πλοιο μια χαρα ειναι και οι δυο καταπελτες στα πλαγια χρησιμοι ειναι. ειναι μεγαλο καραβι, το καλοκαιρι στα χανια χρειαστηκε περιπου μια ωρα να ξεφορτωσει τα ιχ λογω κινησης στο λιμανι απο τον πρυμιο καταπελτη. αν ανοιγε και τον μπροστινο θα αποσυμφοριζοταν καπως η κατασταση ακομα κι εδω στον πειραια. το σημαντικοτερο ολων ειναι, να παραμεινει στην ελλαδα και να μην βαλει πλωρη για αλλα μερη και το χασουμε. στο κατω-κατω ας μπει στη γραμμη για πατρα-ιταλια, αν δε χωρα στις ελληνικες ακτοπλοικες γραμμες.

kastro
05-11-2008, 18:09
το καλοκαιρι στα χανια χρειαστηκε περιπου μια ωρα να ξεφορτωσει τα ιχ λογω κινησης στο λιμανι απο τον πρυμιο καταπελτη. αν ανοιγε και τον μπροστινο θα αποσυμφοριζοταν καπως η κατασταση στο κατω-κατω ας μπει στη γραμμη για πατρα-ιταλια, αν δε χωρα στις ελληνικες ακτοπλοικες γραμμες.

Τον πλωρινό καταπέλτη τον άνοιξε στον Πειραιά στις αφίξεις των τελευταίων ημερίσιων,Με τέτοιο γκαράζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις γραμμές τις βόρειας Ιταλίας αλλά δεν διαθέτει την υπηρεσία camping on board,και για την καλοκαιρινή περίοδο που η κίνηση των επιβατών είναι μεγάλη δεν μπορεί να εξυπηρετήσει γιατί οι καμπίνες δεν είναι αρκετές,και στην νότια Ιταλία δεν είναι να δρομολογηθεί γιατί η κίνηση των φορτηγών είναι χαμηλή όποτε λίγη μετασκευή χρειάζεται ακόμα.

MYTILENE
05-11-2008, 18:47
Τον πλωρινό καταπέλτη τον άνοιξε στον Πειραιά στις αφίξεις των τελευταίων ημερίσιων,Με τέτοιο γκαράζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις γραμμές τις βόρειας Ιταλίας αλλά δεν διαθέτει την υπηρεσία camping on board,και για την καλοκαιρινή περίοδο που η κίνηση των επιβατών είναι μεγάλη δεν μπορεί να εξυπηρετήσει γιατί οι καμπίνες δεν είναι αρκετές,και στην νότια Ιταλία δεν είναι να δρομολογηθεί γιατί η κίνηση των φορτηγών είναι χαμηλή όποτε λίγη μετασκευή χρειάζεται ακόμα.
Τι είναι ρε φίλε το βαπόρι να του κάνεις λίγη μετασκευή?Ανάλατο φαγητό που θέλει λίιιγο αλάτι για να νοστημίσει:rolleyes::rolleyes:????Μια χαρά βαπόρι είναι και ''αφήστε το'' έτσι όπως είναι

heraklion
05-11-2008, 19:38
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την πλώρη του,αλλά έχει λίγες καμπίνες για το μεγεθός του.

Ergis
14-11-2008, 11:08
αρχες ιανουαριου σταματαει απο την πατρα συμφωνα με πηγη μου...

kastro
14-11-2008, 12:17
αρχες ιανουαριου σταματαει απο την πατρα συμφωνα με πηγη μου...

Και θα το ξαναδούμε στην Κρήτη;

Ergis
14-11-2008, 12:36
αυτο δεν το ξερω δυστυχως...εκτος αν δεσει το λατω για να το αντικαταστησει..το τελεφταιο ειναι εντελως υποθετικο..:confused:

CORFU
17-11-2008, 14:43
Να το χαρουμε το καραβι και εμειs λιγο στα δικα μαs νερα και σε λιγο καιρο θα το εχετε πισω.

22703

22704

22705

Speedkiller
17-11-2008, 14:52
Φίλε έβγαλες κ γ.....:o τις φώτο!!!Μπράβο!!!!!

.voyager
17-11-2008, 15:06
Eυχαριστούμε φίλε Corfu. Eίναι ένα πλοίο που λόγω των ωραρίων του δύσκολα το πετυχαίνουμε εν πλω ώστε να το φωτογραφήσουμε (ακόμη κι ο κατάπλους κι απόπλους στην Πάτρα είναι νύχτα). Να 'σαι καλά!

Leo
17-11-2008, 17:03
Εξαιρετικός όπως πάντα ο φίλος CORFU. Επιμένω ότι πρέπει να σε δούμε και στην γκαλερί... :D

Thanasis89
17-11-2008, 17:10
Ώρες ώρες CORFU να 'ξερες πως σε ζηλεύω ! Πρώτον για το μέρος όπου μένεις (με ότι συνεπάγεται αυτό για την Πανέμορφη Κέρκυρα) και για τα βαπόρια που βλέπεις ! Όσο για τις φωτογραφίες ένα λαϊκό άσμα λέει : "Τα λόγια είναι περιττά..." Μπράβο ! ;)

Υ.Γ. Θα συμφωνήσω με τον Leo.

CORFU
18-11-2008, 17:10
Αφιξη στην Ηγουμενιτσα τον περασμενο Φεβρουαριο.

22763

22764

Giwrgos1980
18-11-2008, 18:22
Του πάνε τα χρώματα της Hellenic πολύ καλύτερα :rolleyes:

sea_serenade
18-11-2008, 19:59
Γειά σου CORFU με τα ωραία σου, πάντα άξιος!!!!!!!

Captain_Nionios
18-11-2008, 22:25
Corfu εισαι εξαιρετικος. Ευχαριστουμε παρα πολυ για τις εξαιρετικες φωτογραρφιες ενος πανεμορφου βαποριου. Φαντασου να το ειχες βγαλει και απο την καλη του μερια, την αριστερη, χωρις τους καταπελτες...

.voyager
19-11-2008, 00:58
Aπ' όλες το έχει βγάλει, μάλλον δεν πρόσεξες :D

artmios sintihakis
20-11-2008, 12:39
Πιστεύω ότι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα νεότευκτα.Αντιθέτως αυτά έχουν να ζηλέψουν από αυτό,κυρίως τις ναυπηγικές του γραμμές!!!!!Διότι σε όλα τα άλλα έρχονται ισοπαλία!

.voyager
20-11-2008, 15:18
E, δεν έρχεται και ισόπαλο, φίλε μου, με τα νεότευκτα, με όλο το σεβασμό :D Πχ. σε ελικτικές ικανότητες. Σε σχέση με τα second hand, ναι. Όσον αφορα τις γραμμές, είναι αρκετά... "ευρωπαϊκές" (μετά τη μετασκευή ακόμη περισσότερο), είναι γεγονός ότι το πλοίο αποτελεί κατα κάποιο τρόπο εξαίρεση, όσον αφορά την αισθητική του εξωτερικά, δεδομένης της ιαπωνικής του ναυπήγησης και τάσης αυτής. Όπως και να έχει, είναι από τα αγαπημένα μου πλοία ;)

Ergis
01-12-2008, 13:48
το αριαδνη στην γραμμη κω-ροδο???:confused:ετσι διαβασα..γνωριζει κανενας τιποτα;

ndimitr93
01-12-2008, 13:52
το αριαδνη στην γραμμη κω-ροδο???:confused:ετσι διαβασα..γνωριζει κανενας τιποτα;

Αν μας έλεγες και που το διάβασες.......:rolleyes:;)

Ergis
01-12-2008, 13:54
εφοπλιστης τευχος δεκεμβριου σελιδα 118

ndimitr93
01-12-2008, 14:38

Οκ. Θα το ψάξω και θα σου/σας πω!!! Αλλά επειδή δεν το πήρα ακόμα... αναφέρει με ποια εταιρεία ίσως θα ταξιδεύει;;

Ergis
01-12-2008, 14:49
δυστυχως ανεκ.....:(:(

ndimitr93
01-12-2008, 14:52

Δεν σχολιάζω!!!

Speedkiller
01-12-2008, 15:30
Εχεις δίκιο φίλε μου αλλά τι να κάνουμε?Ας είναι προς αιγαίο μεριά και ας είναι κ ΑΝΕΚ...

Ergis
01-12-2008, 16:39
αυτο σκεφτικα και εγω...και εσυ φιλε ελυρος...ενταξει,γουστα ειναι αυτα..εγω δεν παω την ανεκ επειδη μου εφαγε το καραβι..επιτρεπεται να το ειχε 1 μηνα να καθεται επειδη ο ιδιοκτητης σου ειχε το 25% στην hsw και εγινε στα καλα καθουμενα προεδρος μου..τον χαλασε βλεπεις που μπηκε "ξενη" εταιρια στην γραμμη και του πηρε την πελατια....της εχω πολλα μαζεμενα της εταιριας σου..πιστευω ηταν η πιο καταστροφικη κινηση
για την ελληνικη ακτοπλοια να μπει η ανεκ στην hsw..

panthiras1
01-12-2008, 17:14
Από "Εργης" 1/12/08: το αριαδνη στην γραμμη κω-ροδο???:confused:ετσι διαβασα..γνωριζει κανενας τιποτα;
Πιστεύω ότι η Αριάδνη πάει προσωρινά στη Ρόδο. Σύντομα εξ άλλου λήγει η σύμβαση της ΑΝΕΚ με την HSW. Εκτός και αν την αγοράσει η ANEK όπως κατά διαστήματα έχουν γραφτεί διάφορες εικασίες σ΄ αυτό το forum.

Ergis
01-12-2008, 17:19
γνωριζει κανενας ποτε ακριβως ληγει;; 24/4-2008 πρωτοφορεσε τα κιτρινα:(:(:mad:

ndimitr93
01-12-2008, 18:41
αυτο σκεφτικα και εγω...και εσυ Α)φιλε ελυρος...ενταξει,γουστα ειναι αυτα..εγω δεν παω την ανεκ επειδη μου εφαγε το καραβι..επιτρεπεται να το ειχε 1 μηνα να καθεται επειδη Β)ο ιδιοκτητης σου ειχε το 25% στην hsw και εγινε στα καλα καθουμενα Γ)προεδρος μου..τον χαλασε βλεπεις που μπηκε "ξενη" εταιρια στην γραμμη και του πηρε την πελατια....της εχω πολλα μαζεμενα της Δ)εταιριας σου..πιστευω ηταν η πιο καταστροφικη κινηση
για την ελληνικη ακτοπλοια να μπει η ανεκ στην hsw..

A)
Δεν είμαι ο φίλος Έλυρος απλά μου αρέσει το πλοίο όπως και σε άλλους αρέσουν άλλα πλοία και όχι ότι έχω σχέσεις με την την ΑΝΕΚ και τον ιδιοκτήτη...
Β) ...που δεν είναι δικός μου...
Γ) ...ούτε και δικός σου...
Δ)...και μακάρι να ήταν ήταν εταιρεία μου αλλά δεν είναι!!!

Τελοσπάντων...όπου θέλει ας βρεθεί η όμορφη κυρία με ότι χρώματα και να είναι!!!

jdrs17
01-12-2008, 21:01
Πιστεύω ότι η Αριάδνη πάει προσωρινά στη Ρόδο. Σύντομα εξ άλλου λήγει η σύμβαση της ΑΝΕΚ με την HSW. Εκτός και αν την αγοράσει η ANEK όπως κατά διαστήματα έχουν γραφτεί διάφορες εικασίες σ΄ αυτό το forum.

Μακάρι να μην είναι προσωρινό. Το καράβι πάει σε δρομολόγιο κομμένο και ραμένο στα μέτρα του και πιο ταιριαστό και απο το Πειραιάς - Χανιά.

parianos
01-12-2008, 23:14

Ωχ, αρχισε ηδη ο πολεμος με το BLUE STAR οπως γινεται στην Παροναξια.....
Θα δουμε τι θα γινει....

Vortigern
01-12-2008, 23:16
Ε τι εχει να γινει στην ακτοπλο'ι'α την χρονια 2009.......:shock:.....

heraklion
02-12-2008, 00:21
Εμένα μ΄αρέσει ότι ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ γράφει ότι από τις 18 του μηνα που τα μεγάλα BLUE STAR διπλώνουν στην γραμμή ότι η γραμμή κλείνει για όλους τους άλλους.

Captain_Nionios
02-12-2008, 07:49
Μακάρι να μην είναι προσωρινό. Το καράβι πάει σε δρομολόγιο κομμένο και ραμένο στα μέτρα του και πιο ταιριαστό και απο το Πειραιάς - Χανιά.

Γιατι εγω νομιζω πως δεν του ειναι πιο ταιριαστη απο το Πειραιας-Χανια; Το λεω αυτο γιατι το Πειραιας-Ροδος ειναι ακομα μεγαλυτερη αποσταση και το Αριαδνη ειχε προβλημα με τις λιγες καμπινες του ακομα και στα Χανια, ποσο μαλλον στη Ροδο που ειναι πιο πολλες οι ωρες. Θα μου πεις βεβαια οτι εχει λιγοτερο κοσμο η γραμμη, αλλα αν εχει λιγοτερο κοσμο γιατι να το βαλουν; Οποτε αν το βαλουν θα εχουν δει οτι υπαρχει η απαιτουμενη πελατεια, μονο που αν υπαρχει αυτη θελει οπωσδηποτε καμπινα. Προς θεου δεν λεω πως το Αριαδνη δεν ταιριαζει στη γραμμη της Ροδου, απλα πιστευω πως τα Χανια του ταιριαζουν πιο πολυ...

jdrs17
02-12-2008, 09:31
Γιατι εγω νομιζω πως δεν του ειναι πιο ταιριαστη απο το Πειραιας-Χανια; Το λεω αυτο γιατι το Πειραιας-Ροδος ειναι ακομα μεγαλυτερη αποσταση και το Αριαδνη ειχε προβλημα με τις λιγες καμπινες του ακομα και στα Χανια, ποσο μαλλον στη Ροδο που ειναι πιο πολλες οι ωρες. Θα μου πεις βεβαια οτι εχει λιγοτερο κοσμο η γραμμη, αλλα αν εχει λιγοτερο κοσμο γιατι να το βαλουν; Οποτε αν το βαλουν θα εχουν δει οτι υπαρχει η απαιτουμενη πελατεια, μονο που αν υπαρχει αυτη θελει οπωσδηποτε καμπινα. Προς θεου δεν λεω πως το Αριαδνη δεν ταιριαζει στη γραμμη της Ροδου, απλα πιστευω πως τα Χανια του ταιριαζουν πιο πολυ...

Κοίτα. Και εγώ την όλη ιστορία την βλέπω απο πλευράς της μεταφορικής του ικανοτητας σε επιβάτες. Απο τις επίσημες ιστοσελίδες τόσο της HSW όσο και της BLUE STAR έκανα μια σύγκριση σα χαρακτηριστικά των BLUE STAR 1 και της ΑΡΙΑΔΝΗΣ βλέπω ότι η μεταφορά επιβατων είναι περίπου συγκρίσιμη 1890 το 1ο 1845 η 2η. Μόνο στο οχήματα υπάρχει μια διαφορά 850 το BLUE STAR 1 έναντι 560 της ΑΡΙΑΔΝΗΣ ενώ για τις καμπίνες η ΑΡΙΑΔΝΗ έχει 145 όπως υπάρχει στο σάιτ και το BLUE STAR 1 έχει 161 αλλά απο άλλη ιστοσελίδα - http://www.ship-technology.com/projects/bluestar/.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια απόκλιση των στοιχείων με το τί πραγματικές μεταφορικές ικανότητες έχουν τα 2 σκάφη αλλά απο αυτή την μικρή έρευνα η γενική αίσθηση είναι ότι τα 2 δυό σκάφη μοιάζουν να είναι συγκρίσιμα σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Αν το BS 1 μπορεί να τα καταφέρνει μια χαρά στο Πειραιάς - Ρόδος δεν βλέπω το λόγο να μην μπορεί να το κάνει και η ΑΡΙΑΔΝΗ εξίσουν καλά.

Captain_Nionios
02-12-2008, 09:48
Δεν ειπα οτι η Αριαδνη δεν μπορει να τα καταφερει εξισου καλα με το Blue Star 2, ειπα οτι της ταιριαζει καλυτερα η γραμμη των Χανιων σε σχεση με τη Ροδο επειδη η Ροδος ειναι μακρυτερα και η Αριαδνη εχει λιγες καμπινες, δεν τη συγκρινα με το Blue Star και οπως ειπα πιστευω οτι και αυτη η γραμμη της παει, λιγοτερο απο τα Χανια αλλα της παει... Βεβαια αν κατεβαινει κατω να δουμε και ποσα μιλια θα πηγαινει. Επειδη τα 27,5-28 τα εχει στο maximum ενα 25αρι επιβαλλεται για να ειναι κοντα στο Blue Star σε ταχυτητα. Κατι τελευταιο που δεν εχει να κανει με αποδοση, το Αριαδνη ειναι χαρμα οφθαλμων μπροστα στο ουτε ασχημο αλλα ουτε και ομορφο Blue Star 2...;)

Mixalhs_13
02-12-2008, 12:22
Εχει δικιο ο Καπταιν Νιονιος.

Speedkiller
02-12-2008, 15:16
Το Αriadne (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1278) σε μια απ τις πρώτες εμφανίσεις του στον πειραιά...

Mixalhs_13
03-12-2008, 11:50
Απο τα καλυτερα πλοια της Ελληνικης Ναυτιλιας μας !!! :cool:

Trakman
04-12-2008, 23:17
Μια από τις επιβλητικότερες πλώρες (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1329) στην Ελλάδα!

Leo
05-12-2008, 06:39
Η πλώρη μόνο? νομίζω και η τέχνη.... του "φωτογραφίζειν" ;).

Trakman
05-12-2008, 08:38
Η πλώρη μόνο? νομίζω και η τέχνη.... του "φωτογραφίζειν" ;).

Με όποιο δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!!;):D

panthiras1
07-12-2008, 12:02
Έχω κάνει λάθος.... Αν μπορεί ας το σβήσει κάποιος...

panthiras1
07-12-2008, 12:10
Από "Εργης" 1-12-08:το αριαδνη στην γραμμη κω-ροδο???:confused:ετσι διαβασα..γνωριζει κανενας τιποτα;

Από "Εργης" 1-12-08:

Θέμα "Γραμμή Πειραιάς - Χανιά" Από ndimitr93, 6-12-08:Που ξέρεις τι γίνεται...εδώ κοτζαμ Superfast 2 ετοιμάζεται να έρθει (αν έρθει ή μάλλον αν έρθει στα Χανιά). Όλα είναι απρόβλεπτα
Μήπως τελικά "το ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κω-Ρόδο", είναι ένα μέσο πίεσης και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα; λέω, μήπως;...

ndimitr93
07-12-2008, 20:31
Μήπως τελικά "το ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κω-Ρόδο", είναι ένα μέσο πίεσης και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα; λέω, μήπως;...

Ναι συμφωνώ. Το διάβασα κι εγώ και σε εκείνο το σημείο θέλει να δείξει ότι όσο απίθανο είναι το ένα τόσο απίθανο είναι και το Αριάδνη για Κω-Ρόδο...

Ergis
11-12-2008, 03:16
εχω μια απορια..τα καραβια οταν φτανουν στην βενετια ερχονται και τα παραλαμβανουν ρυμουλκα η πανε μονα τους;