Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αριάδνη [Ariadne, Ferry Himuka, Rainbow Bell]

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Ergis
16-07-2009, 18:19
μαλλον θα αναφερεσαι στις φωτογραφιες......

Leo
16-07-2009, 18:26
μαλλον θα αναφερεσαι στις φωτογραφιες......

και αυτές μας κρατούν ζωντανές τις μνήμες :)

perseus
17-07-2009, 17:38
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το ΑΡΙΑΔΝΗ πήγε στην Algerie Ferries??????
Οι Ελληνικέ θάλασσες είχαν ένα σύγχρονο και όμορφο πλοίο κάτω απο ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία και εξυπηρετουσε την Κρήτη.......

Naias II
17-07-2009, 17:41
Απλά, η ΑΝΕΚ το ναύλωσε και οικονομάει χρήματα που της αποφέρουν τουλάχιστον τα διπλά από όσα θα κέρδιζε στα ελληνικά νερά ;)

perseus
17-07-2009, 17:44
Απλά, η ΑΝΕΚ το ναύλωσε και οικονομάει χρήματα που της αποφέρουν τουλάχιστον τα διπλά από όσα θα κέρδιζε στα ελληνικά νερά ;)
ΟΚ για την άποψη αυτή, αλλά υπάρχουν Ελληνικά νησιά (Λήμνος) που εχουν να δούν πλοίο κάτι μήνες, και αν δούν θα ειναι κάτι σαπιοκάραβα έτοιμα να βουλιάξουν......(δεν ξέρω άν θα μπορούσε να μπει στην γράμμη για Λήμνο....)

αιγαιοπλόος
17-07-2009, 18:00
ΟΚ για την άποψη αυτή, αλλά υπάρχουν Ελληνικά νησιά (Λήμνος) που εχουν να δούν πλοίο κάτι μήνες, και αν δούν θα ειναι κάτι σαπιοκάραβα έτοιμα να βουλιάξουν......(δεν ξέρω άν θα μπορούσε να μπει στην γράμμη για Λήμνο....)
Δε νομίζω ότι η Λήμνος μπορεί να "σηκώσει" ένα τόσο μεγάλο καράβι, όπως το Αριάδνη. Με την έννοια ότι δεν έχει την κίνηση που απαιτεί ένα τέτοιου μεγέθους πλοίο.
Η απορία μου είναι όμως άλλη. Γιατί δεν το βάζει η ΑΝΕΚ στα Χανιά, αντικαθιστώντας το ΛΑΤΩ; Ετσι, θα "δίπλωνε" πολύ ωραία το ΕΛΥΡΟΣ και η δυτική Κρήτη θα είχε δύο πάρα πολύ καλά πλοία. Ενώ τώρα έχει μόνο ένα.
Αλλά στα Χανιά δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Apostolos
17-07-2009, 19:16
Αν με ρωτησουν τι σου άρεσε απο το Αλγέρι θα ελεγα... η Αριάδνη!!!!
Να ζησει η Ελλάδα που ομρφαίνει τα λιμάνια με τα ομορφα της καράβια και τις αναποδες μανουβρες!!!!

49775

Ergis
19-07-2009, 05:04
τα παραθυρα της γεφυρας ειναι σκουριασμενα...:(:(:(που εισαι ΑΡΧΟΝΤΗΣΣΑ μου....

φοβερη φωτο ΑΠΟΣΤΟΛΕ,να σαι καλα

Apostolos
19-07-2009, 07:41
Οχι σκουριασμένα, ματσακονισμένα! Ε λίγα τραξιματάκια μόνο εχει αλλα απ' ότι έχω καταλάβει το σκίζουν στα δρομολόγια και δεν υπάρχει τρόπος να γίνουν εξωτερικές εργασίες. Αλλωστε στην Ελλάδα μόνο επιτρέπετε στο πλήρωμα να κάνει δουλειές με σκαλωσιές εξωτερικά, στο εξωτερικό (και ιδικά στις αραβικές - αφρικανικές χωρες) αν κάνεις το αστείο να βγάλεις μπουγέλο στο ντόκο σε αρπάξαν!

aegeanspeedlines
19-07-2009, 11:04
Να ρωτήσω κάτι?? Το πλοίο ταξιδεύει με Έλληνα πλοίαρχο????

sea world
19-07-2009, 11:15
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΑΛΙΚΑΝΤΕ....!!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ...!!!ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΠΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!

Να ρωτήσω κάτι?? Το πλοίο ταξιδεύει με Έλληνα πλοίαρχο????

SYMFWNA ME THN APANTHSH TOY dokimakos21 KAI PLOIARXO ELLHNA EXEI KAI KAPOIOYS APO TO PLHRWMA!!

aegeanspeedlines
19-07-2009, 11:40
ok!!!! Σε ευχαριστώ πολύ sea world!!!!

Apostolos
25-07-2009, 21:03
Ξέρω σας ζαλίζω με την θεά αλλα μία την έχουμε και μας εγινε χανούμισσα!

50709
Σύντομα έρχονται καλύτερες!!!!

Giovanaut
25-07-2009, 21:23

50709
Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια... Απαιχτος...!!

sea world
25-07-2009, 23:12

Τρέλανέ μας με τον βάπορα Απόστολε και μη σε νοιάζει. Αντέχουμε!!!:)
Περιμένουμε και τις καλύτερες!!;)

Ergis
25-07-2009, 23:24

50709

ο μονος τροπος για να μας ζαλισει αυτο το καραβι ειναι η μεθυστικη ομορφια του...μην κολας αποστολε,ειμαστε συνηθησμενοι σε τετοια ποτα και μας αρεσει...ΚΕΡΝΑ ΜΑΣ ΑΒΕΡΤΑ!!!!

sea_serenade
25-07-2009, 23:37
Δώσε γκάζια Απόστολε και τρέλανε μας. Άπαιχτη η ΑΡΙΑΔΝΑΡΑ μας ακόμα και σαν χανούμισσα.

HIGHSPEED 4
27-07-2009, 22:58
γνωριζει κανεις ποτε θα επιστρεψει στην ελλαδα?οταν γινει αυτο θα δρομολογηθει παλι στην κρητη?

Naias II
29-07-2009, 19:37
Τη βδομάδα που μας πέρασε στο Αλικαντε το El Djazair είχε ένα ατύχημα και έγιναν ακυρώσεις εισητηρίων και έγινε ένας πανικός και έτσι δρομολογήθηκε η Αριάδνη για να σώσει τη κατάσταση.
Έπεσε και ξύλο από την αστυνομία προς τους επιβάτες εξαιτίας του χάους που γινόταν. Για σκεφτείτε τέτοια κατάσταση στην Ελλάδα :rolleyes:
Εδώ κάποιες εικόνες

50961

50963

50964

Πηγή: Informacion (http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2009072100_12_912314__Alicante-Ariadne-zarpa-segunda-desde-Alicante-rumbo-Oran)

OLENI
29-07-2009, 19:59
tO NAUTILIA EINAI PANTOU, ELPIZW PANTWS TO PLOIO NA GYRISEI SE KALI KATASTASI KI OXI SAN TO LATO POY GYRIZE XREPI

Apostolos
29-07-2009, 22:00
Τη βδομάδα που μας πέρασε στο Αλικαντε το El Djazair είχε ένα ατύχημα

Όντως το El Djazair επέστρεψε στο Αλγέρι και έπεσε πολύ κόσμος με ηλεκτροσυγκολλήσεις κτλ αλλα δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς...
Τι σε καλή κατάσταση να γυρίσει, φαντάζεσαι ενα βαπόρι επι 4 μήνες να κουβαλάει τσιγγάνους?
Πάνε τα χαλιά, πάνε οι επενδύσεις, πάνε οι καμπίνες...
Αλλα και τα φράγκα δέν θα ειναι λίγα... Τι λέτε ενα 50άρη την ημέρα θα το πιάνει???

dokimakos21
29-07-2009, 22:30
Όντως το El Djazair επέστρεψε στο Αλγέρι και έπεσε πολύ κόσμος με ηλεκτροσυγκολλήσεις κτλ αλλα δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς...
Τι σε καλή κατάσταση να γυρίσει, φαντάζεσαι ενα βαπόρι επι 4 μήνες να κουβαλάει τσιγγάνους?
Αλλα και τα φράγκα δέν θα ειναι λίγα... Τι λέτε ενα 50άρη την ημέρα θα το πιάνει???

Δεν ξερω καπτα Αποστολη για το Αριαδνη ποσα την ημερα...!!Αλλα ο Βενιζελος παει 100αρικο....!!Οποτε μπορει καπου εκει κ η Αριαδνη...!!Κριμα παντως γιατι απ οτι μαθαινω κ μεσα απο το πλοιο ειναι λιγο χαλια τα πραγματα.!!:???:

diagoras
29-07-2009, 23:06
Λετε να ερθει σε κατασταση σαν του Λατω πισω?Θα ειναι κριμα παντως:(

sea_serenade
29-07-2009, 23:16
Το οτι το βαπόρι θα επιστρέψει στην Ελλάδα σε μαύρο χάλι είναι δεδομένο. Τι περιμένετε... Έτσι δεν γυρίζει κάθε χρόνο και το ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και παλιότερα το MILLENNIUM EXPRESS κτλ. Δίκιο έχει ο Απόστολος:(

profitis
30-07-2009, 13:56
Πραγματικα κρίμας γιατι η Αριαδνάρα είναι ενα κόσμημα για την ελληνικη ναυτιλία. Ας όψονται οι τακτικές της ΑΝΕΚ με το υπέροχο καρτελ που εχει στήσει. Γιατι σίγουρα η εταιρεία εχει ως σκοπο το κέρδος και γι αυτο ναυλωσε το καράβι αλλα καλλιστα θα μπορούσε να το εχει βάλει στο Πειραιας-Χανιά ή στο Ηρακλειο που ειδικα το καλοκαιρι ειναι χρυσοφόρες γραμμες. Και ο κοσμος θα ηταν ικανοποιημένος αφου μαζι με το Ελυρος στα Χανια θα ηταν ενα εξαιρετικο δίδυμο και η εταιρεία θα τα εβγαζε τα λεφτα της.

lissos95
30-07-2009, 15:55
Καλησπερα το πλοιο εχει λιγα κρεβατια 459 μονο γι'αυτο δεν κανει γαι την γραμμη, πολλα τα παραπονα περυσι απο τουs επιβατεs που εψαχναν για ενα κρεβατι

BULKERMAN
30-07-2009, 16:03
Πραγματικα κρίμας γιατι η Αριαδνάρα είναι ενα κόσμημα για την ελληνικη ναυτιλία. Ας όψονται οι τακτικές της ΑΝΕΚ με το υπέροχο καρτελ που εχει στήσει. Γιατι σίγουρα η εταιρεία εχει ως σκοπο το κέρδος και γι αυτο ναυλωσε το καράβι αλλα καλλιστα θα μπορούσε να το εχει βάλει στο Πειραιας-Χανιά ή στο Ηρακλειο που ειδικα το καλοκαιρι ειναι χρυσοφόρες γραμμες. Και ο κοσμος θα ηταν ικανοποιημένος αφου μαζι με το Ελυρος στα Χανια θα ηταν ενα εξαιρετικο δίδυμο και η εταιρεία θα τα εβγαζε τα λεφτα της.

φιλε μου να κανω τον δικηγορο του διαβολου??
εμεις σαν καραβολατρες βεβαιως θα θελαμε να το χαμε εδω να το χαιρομαστε στα Ελληνικα νερα!αλλα αν - λεμε αν- το ναυλο του ειναι 50.000 ΕΥΡΩ/ΗΜΕΡΑ ξερεις τι σημαινει αυτο??καθαρα λεφτα ( και παρα πολλα για την εποχη που ειμαστε,δες που ειναι τα ναυλα στα ποντοπορα )με ελαχιστα αν οχι μηδεν εξοδα!!

Υ.Γ 1.βεβαιως καθε εταιρεια κοιταει το κερδος!δεν ειναι Μη κερδοσκοπικα Ιδρυματα!αλλα ουτε και η Κρητη ειναι αποκομμενη χωρις πλοια!

Υ.Γ 2.ψαξε να βρεις στο θεμα του AEGEAN HEAVEN τι ειχε γραψει o Αποστολος για τη ναυλωση του αν συμφερει η οχι,γιατι εχει ναυλωθει και δεν εμεινε στην Ελλαδα

lissos95
30-07-2009, 16:14
μακαρι να μην ξαφυγει ποτε αλλα για να παει χανια πρεπει να υποστει μικρηs εκτασηs μετασκευη προσθηκη κρεβατιων, σε αλλη γραμμη μπορει να ειναι αρκετα

Apostolos
05-08-2009, 10:52
Ειναι τρέλα η Χανούμ Αριάδνη!!!
Οι φώτο απο την Μασσαλία αφιερωμένες σε όλους τους τρελούς με την Γιαπωνέζα!!!!

51612
51613
51614
51615
51616

Apostolos
05-08-2009, 10:53
Και άλλη μία!!!!
51617

ARISTARXOS
05-08-2009, 10:54
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ ΤΟΥ.
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑ???????

konigi
05-08-2009, 10:55
Aπίστευτη και πανέμορφη η καλή μας Αριάδνη!!!Να σαι καλα καπτεν με τις ανταποκρίσεις σου!!!
Αντε να γρίσετε μαζι στα μέρη μας να σας δούμε και τους 2

dokimakos21
05-08-2009, 11:57
Α ρε καπτα Αποστολε τι μας κανεις??:(Υπεροχες για ακομα μια φορα οι φωτο σου...!!Παλι καλα που υπαρχεις κ εσυ εκει κατω κ κρατας το θεμα τις "Χανουμισας" ΑΡΙΑΔΝΗΣ ζωντανο ...!!;)

ndimitr93
05-08-2009, 12:48
Δεν ξέρω αν προσέξατε στις , αν μη τι αλλο, εκπληκτικες φωτογραφίες του Απόστολου, ότι στο κοράκι υπάρχει ακόμα η σημαία της ΑΝΕΚ...Κανονικά δεν θα έπρεπε να αλλάξει??

OLENI
05-08-2009, 13:21
Εξαιρετικό ρεπορτάζ. Μου αρέσει πολύ το σημαιάκι της ΑΝΕΚ που έχει παραμείνει στην αρχόντισσα και φαίνεται στην φωτογραφία.

f/b kefalonia
05-08-2009, 19:39
Αποστολε εξαιρετικες οι φωτο σου!"!!!!!Ολα τα λεφτα το σημαιακι της ΑΝΕΚ!!!!!Ανεκ παντου!!!!!Φιλε Νικο δεν βλεπω λογο να αλλαξει ουτως η αλλως ναυλωση ειναι!!!!!

ndimitr93
05-08-2009, 19:45
Αποστολε εξαιρετικες οι φωτο σου!"!!!!!Ολα τα λεφτα το σημαιακι της ΑΝΕΚ!!!!!Ανεκ παντου!!!!!Φιλε Νικο δεν βλεπω λογο να αλλαξει ουτως η αλλως ναυλωση ειναι!!!!!
Και από την Hellenic στην ΑΝΕΚ ναύλωση ήταν....;) Αν και δεν νομίζω να ήταν ναύλωση....τώρα αρχίζει και ξεδιακρίνεται το σκηνικό....

f/b kefalonia
05-08-2009, 19:50
Οριστε εδωσες και μονος σου την απαντηση!!!!!:D

ARISTARXOS
13-08-2009, 16:02
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ...:confused:
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.
ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ
ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ:D:D:D ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΚΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΤΟΥΣ..

Apostolos
13-08-2009, 18:32
Το σχόλιο αφορά τους Αλγερίνους και όχι φυσικά το τιμημένο πλήρωμα του Αριάδνη! Μην μας αρπάτε αμέσως απο τα μούτρα!!!!

ARISTARXOS
14-08-2009, 08:46
Το σχόλιο αφορά τους Αλγερίνους και όχι φυσικά το τιμημένο πλήρωμα του Αριάδνη! Μην μας αρπάτε αμέσως απο τα μούτρα!!!!

ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.
ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ......
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΕΡΑΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ...

MILTIADIS
14-08-2009, 23:32
εγω παντως την βλεπω να ξεκιναει δρομολογια προς χανια μερια σε κανενα διμηνο.;)

ndimitr93
14-08-2009, 23:32
εγω παντως την βλεπω να ξεκιναει δρομολογια προς χανια μερια σε κανενα διμηνο.;)
Λες?? Μακάρι.....

MILTIADIS
14-08-2009, 23:35
περα απο αυτα που ακουω,το θεωρω και πολυ λογικο με βαση το οτι αποκλειεται να ''καθεται'' ολο τον χειμωνα κανοντας μονο σκαντζες στο ηρακλειο αφενος και αφετερου υπαρχει και η ''αορατη'':confused:απειλη των κοκκινων στη γραμμη μας..;)

ndimitr93
14-08-2009, 23:38
περα απο αυτα που ακουω,το θεωρω και πολυ λογικο με βαση το οτι αποκλειεται να ''καθεται'' ολο τον χειμωνα κανοντας μονο σκαντζες στο ηρακλειο αφενος και αφετερου υπαρχει και η ''αορατη'':confused:απειλη των κοκκινων στη γραμμη μας..;)
Σωστό και αυτό....Λες να γίνει τίποτα σε στυλ Παναγόπουλου, που τους έκανε να φοβηθούν και να μην μπει τιποτα μετά στην γραμμή και να μείνουμε με ΕΛΥΡΟ-ΑΡΙΑΔΝΗ?? Δεν είναι και κακή ιδέα η κούκλα με τον ξάδερφο....;) Αλλά και το κόκκινο δεν μας χαλάει....:mrgreen:

MILTIADIS
14-08-2009, 23:46
Σωστό και αυτό....Λες να γίνει τίποτα σε στυλ Παναγόπουλου, που τους έκανε να φοβηθούν και να μην μπει τιποτα μετά στην γραμμή και να μείνουμε με ΕΛΥΡΟ-ΑΡΙΑΔΝΗ?? Δεν είναι και κακή ιδέα η κούκλα με τον ξάδερφο.... Αλλά και το κόκκινο δεν μας χαλάει....
αν η ΑΝΕΚ σεβεται τον εαυτο της καταρχην,ειναι το καλυτερο πραγμα που εχει να κανει αυτο που λες!σκεψου νικο οτι υπαρχει κοσμος,μη σχετικος βεβαια με τα δικα μας;),που νομιζει οτι το ΕΛΥΡΟΣ ανηκει σε διαφορετικη εταιρεια απ οτι το ΛΑΤΩ!:mrgreen:λογικοτατο για τους μη γνωριζοντες οπως και η καθε συγκριση ανουσια...γι αυτο λοιπον προτεινω κι εγω ΑΡΙΑΔΝΗ..:cool:η ηρεμη δυναμη,η σιγουρη λυση βρε αδερφε!!:p

ndimitr93
14-08-2009, 23:51
αν η ΑΝΕΚ σεβεται τον εαυτο της καταρχην,ειναι το καλυτερο πραγμα που εχει να κανει αυτο που λες!σκεψου νικο οτι υπαρχει κοσμος,μη σχετικος βεβαια με τα δικα μας;),που νομιζει οτι το ΕΛΥΡΟΣ ανηκει σε διαφορετικη εταιρεια απ οτι το ΛΑΤΩ!:mrgreen:λογικοτατο για τους μη γνωριζοντες οπως και η καθε συγκριση ανουσια...γι αυτο λοιπον προτεινω κι εγω ΑΡΙΑΔΝΗ..:cool:η ηρεμη δυναμη,η σιγουρη λυση βρε αδερφε!!:p
Αυτό με το άλλη εταιρεία δεν πίστευα ότι θα το άκουγα....αλλά πάντα το λέμε και θα το λέμε ότι η ΑΡΙΑΔΝΗ πάει πακέτο με τον ΕΛΥΡΟ....αν και χρειαζεται κερβάτια Μιλτο....αν περάσει από μετασκευή ίσως να μπει....Αλήθεια πόσο είναι το πρωτόκολλο τώρα?

heraklion
15-08-2009, 01:14
Αλήθεια πόσο είναι το πρωτόκολλο τώρα?
1860 επιβάτες!!!:p

ARISTARXOS
15-08-2009, 10:02
ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΝΑΥΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.
ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΚΑΝΖΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΑΛΓΕΡΙΑ.:(:(:(
ΝΟΜΟΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ.

vageliss23
18-08-2009, 11:20
Πάντως για σκάντζες των Νορβηγικών δεν ενδείκνυται η Αριάδνη λόγω ταχύτητας

Apostolos
18-08-2009, 11:37
Γιατί πέρυσι οι Μινωικές ποιο είχαν ναυλώσει για να κάνει τις επισκευές των πλοίων της? Έτσι και αλλιώς το πλοίο θα σκαντζάρει τα Λευκά και τον Σοφοκλή

diagoras
18-08-2009, 12:17
Πάντως για σκάντζες των Νορβηγικών δεν ενδείκνυται η Αριάδνη λόγω ταχύτητας
Εγω πιστευω πως εγκρινεται.Εδω εχουν ερθει να τα σκατζαρουν τα ΛΕΥΚΑ και ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ που πανε με 22 μιλια.Η ΑΡΙΑΔΝΗ μπορει.Νομιζω τα σκαντζαρε και φετος

Giwrgos1980
18-08-2009, 13:38
Με μέγιστη 27μίλια και υπηρεσιακή 25μίλια (αν το ανοιξουν το βαπόρι) κι εγώ πιστέυω ότι άνετα τα σκατζάρει τα Νορβηγικά......

diagoras
18-08-2009, 13:41
Με μέγιστη 27μίλια και υπηρεσιακή 25μίλια (αν το ανοιξουν το βαπόρι) κι εγώ πιστέυω ότι άνετα τα σκατζάρει τα Νορβηγικά......
Μα δεν χρειαζεται και τοσο.Εδω και με 24 μιλια παει μια χαρα.Και φετος και Ανκονα και Βενετια με τοσα πηγαινε

Giwrgos1980
18-08-2009, 13:41
Σωστός απλά το τόνισα γιατί το καράβι έχει όντως καλό δρόμο.....

diagoras
18-08-2009, 13:52
Σωστός απλά το τόνισα γιατί το καράβι έχει όντως καλό δρόμο.....
Ναι καταλαβα απλως λεω οτι δεν ειναι αναγκη να ανοιγει τοσο.

mpakos
27-08-2009, 12:45
H Αριαδνη φωτογραφημενη στο λιμανι του πειρεα περισυ οταν πρωτοηρθε με τα χρωματα της hellenic seaways

diagoras
27-08-2009, 12:49
Ευχαριστουμε mpakos.Ειναι απιστευτο οτι καποιες τετοιες εικονες εχουν γινει σχεδον σπανιες

Ergis
27-08-2009, 13:41
H Αριαδνη φωτογραφημενη στο λιμανι του πειρεα περισυ οταν πρωτοηρθε με τα χρωματα της hellenic seaways

Μας λειπεις πολυ κουκλα.........
Να σαι καλα συναδελφε για τις πανεμορφες φωτογραφιες.Οταν η αρχοντησσα ηταν ακομα στις ομορφιες της....
Κανενα καινουριο νεο εχουμε αραγε;;;;

.voyager
27-08-2009, 14:01
Αφού τις θεωρείς, Diagora, σπάνιες (μάλλον αναφέρεσαι στα σινιάλα της HSW), ορίστε δυό κι από μένα στην ηλιόλουστη Πάτρα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=3893) και στο βροχερό Πειραιά (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=606);)

Ergis
27-08-2009, 14:04
Αφού τις θεωρείς, Diagora, σπάνιες (μάλλον αναφέρεσαι στα σινιάλα της HSW), ορίστε δυό κι από μένα στην ηλιόλουστη Πάτρα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=3893) και στο βροχερό Πειραιά (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=606);)

ειναι σπανιες συναδελφε.....

diagoras
27-08-2009, 14:08
Ακριβως φιλε voyager για τα σινιαλα της HSW αναφερομαι;)

nickosps
27-08-2009, 21:03
Είσαι ωραίος ρε Χρήστο! Να 'σαι καλά! Ευχαριστούμε και τον φίλο mpakos!

Giovanaut
28-08-2009, 22:35
Και η Ροδος για την γραμμη της οποιας εχει δηλωθει η ΑΡΙΑΔΝΗ μαζι με το "νεο" πλοιο...????
Παραμυθι...????

ndimitr93
01-09-2009, 15:49
Χθές ενώ μίλαγα με έναν φίλο μου για την κούκλα, μου ήρθε μία σκέψη...Η κούκλα μόλις γυρίσει θα κάνει ένα μπανάκι πρώτα να ξεπλυθει γτ βρωμάει και μετά έρχεται η σειρά του ξαδέρφου για μπανάκι!! Οπότε βλέπω να αντικαθιστά τον Έλυρο κανα μήνα στα Χανιά και μετά έχει ο Θεός!;) Μην πώ ότι θα κάνει όλες τις σκάντζες...:rolleyes:

AegeanIslands
01-09-2009, 16:00
Εκτος και αν το δουμε στο ΒΑ Αιγαιο στη θεση του κουρασμενου Λισσος.

ndimitr93
01-09-2009, 16:04
Εκτος και αν το δουμε στο ΒΑ Αιγαιο στη θεση του κουρασμενου Λισσος.
Και εκεί μπορεί να το δούμε...αλλά σίγουρα θα περάσει από Χανιά....ποιος άλλος θα κάνει την σκάντζα του Έλυρος??

MILTIADIS
01-09-2009, 16:11
....ποιος άλλος θα κάνει την σκάντζα του Έλυρος??
το ΛΙΣSOS!!!:mrgreen::mrgreen::rolleyes::rolleyes:πλα κιτσα φυσικα..

f/b kefalonia
01-09-2009, 16:32
Σκατζα στον Ελυρο μπορει να κανει και ο Βενιζελος!

Nissos Mykonos
01-09-2009, 16:35
Χθές ενώ μίλαγα με έναν φίλο μου για την κούκλα, μου ήρθε μία σκέψη...Η κούκλα μόλις γυρίσει θα κάνει ένα μπανάκι πρώτα να ξεπλυθει γτ βρωμάει και μετά έρχεται η σειρά του ξαδέρφου για μπανάκι!! Οπότε βλέπω να αντικαθιστά τον Έλυρο κανα μήνα στα Χανιά και μετά έχει ο Θεός!;) Μην πώ ότι θα κάνει όλες τις σκάντζες...:rolleyes:
Mακάρι να αντικαταστήσει η Αρχόντισσα τον εξάδελφό της και να την καμαρώνουμε και εμείς εδώ στο Πειραιά και εσείς στα Χανιά......Ίδωμεν.....

ndimitr93
01-09-2009, 16:42
Σκατζα στον Ελυρο μπορει να κανει και ο Βενιζελος!
Θα είναι απότομη αλλαγή για τους Χανιώτες...;)

Ergis
01-09-2009, 18:47
Θα είναι απότομη αλλαγή για τους Χανιώτες...;)

για ποτε την περιμενουμε περιπου να ερθει για δεξαμενισμο;;

MILTIADIS
01-09-2009, 18:50
για ποτε την περιμενουμε περιπου να ερθει για δεξαμενισμο;;
26 σεπτεμβριου κανει το τελευταιο δρομολογιο της στα ξενα,αρα κατα τις 28 θα την εχουμε!

Ergis
01-09-2009, 19:35
26 σεπτεμβριου κανει το τελευταιο δρομολογιο της στα ξενα,αρα κατα τις 28 θα την εχουμε!

ΑΜΗΝ!!:-|:-|

FLYING CAT 2
01-09-2009, 19:49
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ HELLENIC SEAWAYS(ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ:()Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣ)??ΕΝΝΟΩ ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ (Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ)ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ HSW???

AegeanIslands
01-09-2009, 20:42
Δεν ξερω αν θεωρειται ατυχια το γεγονος οτι η HELLENIC SEAWAYS ελεγχεται οχι μονο απο τον Γ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ αλλα και απο τους ΡΕΣΤΗ και ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ,ατυχες θα ηταν αν μεταβιβαζονταν -η εταιρεια- σε τιποτα Ιταλους ....εκει να δεις καημους.

Ergis
02-09-2009, 14:51
Δεν ξερω αν θεωρειται ατυχια το γεγονος οτι η HELLENIC SEAWAYS ελεγχεται οχι μονο απο τον Γ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ αλλα και απο τους ΡΕΣΤΗ και ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ,ατυχες θα ηταν αν μεταβιβαζονταν -η εταιρεια- σε τιποτα Ιταλους ....εκει να δεις καημους.

εγω εχω την αισθηση οτι θα την προσεχαν περισσοτερο την εταιρια...αλλα αυτο ειναι σε αλλο θεμα.φυσικα ειναι κατι που απευχομαι,ελπιζω να πανε ολα καλα και για την κουκλα και για την ιστορικη εταιρια με οποια ονομασια και αν ειχε...

nikosnasia
02-09-2009, 16:02
ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 99% ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΙΣΣΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΠΌ ΚΟΝΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΚΑΚΟΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΣΤΑ "ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΧΙΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΙΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ.

ndimitr93
02-09-2009, 16:13
ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 99% ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΙΣΣΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΠΌ ΚΟΝΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΧΙΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΙΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
Το ΛΙΣΣΟΣ δεξαμενίστηκε τον Απρίλη....άρα το τελευταίο πλοίο που θα πάει για δεξαμενισμό θα είναι το ΛΙΣΣΟΣ...Εγώ πιστεύω ότι θα αντικαταστήσει το Αριάδνη το Κρητη 2 στο Ηράκλειο για να δεξαμενιστεί και μόλις τελειώσει, να πάει πάλι να αντικαταστήσει το ΛΙΣΣΟΣ τώρα που πήρε το κολάι;)

Giovanaut
02-09-2009, 16:19

Κι εγω το ιδιο εμαθα τη Δευτερα, αλλα δεν προλαβα να το γραψω....
Οτι το ΛΙΣΣΟΣ θα αντικατασταθει για καποιο διαστημα απο το ΑΡΙΑΔΝΗ, αλλα μου εκανε κι εμενα εντυπωση μιας και το ΛΙΣΣΟΣ δεν εχει καιρο που βγηκε...
Ισως να μην ειναι δεξαμενισμος αλλα τιποτε αλλο...

Εχουμε πληροφοριες για το ποτε θα γινει, αν γινει...???

DimitrisT
02-09-2009, 16:23
Μακάρι να έρθει η Αριάδνη στη Χίο,να μας τρελάνει τελείως η ΑΝΕΚ.Στο σιτε της εταιρίας τα δρομολόγια του Λισσός είναι μέχρι 29/10 οπότε μπορεί τότε να έρθει στα μέρη μας.

Giovanaut
02-09-2009, 16:32
Μακάρι να έρθει η Αριάδνη στη Χίο,να μας τρελάνει τελείως η ΑΝΕΚ.Στο σιτε της εταιρίας τα δρομολόγια του Λισσός είναι μέχρι 29/10 οπότε μπορεί τότε να έρθει στα μέρη μας.

Ερε να δω ΑΡΙΑΔΝΗ στο λιμανι της Μυρινας...
Τι αλλο να ζητησω απ τη ζωη....

Φετος ελεγα να κατεβω τον χειμωνα στις σκαντζες των Κρητικων μεχρι Χανια, η Ηρακλειο, η στη Ροδο αν εμπαινε, μονο για χαρη της...

Αλλα τελικα παιζει να μου ανεβει αυτη....!!!

Καλα λενε αμα δεν παει ο Μωαμεθ στο βουνο, παει το βουνο στον Μωαμεθ....!!!

Οσο για 28η ελεγα να κατεβω μεχρι Σαμο και πισω με ΘΕΟΦΙΛΟ με μια σταση στη Λημνο για ενα βραδυ....

Τωρα θα τα συνδυασω....
Μονο να μας ανεβει...!!!!!!

Naias II
02-09-2009, 18:21

Σπέσιαλ θα είναι αυτή η κίνηση.Και εγώ εύχομαι μιας και κάνω το δρομολόγιο Χίου-Μυτιλήνης να πάει εκεί. Αρχοντοβάπορο με την πλωράκλα του :cool:

ARMENISTIS
04-09-2009, 16:42
Symfona me dimosieuma topikis efimeridas RODIAKI to Ariadni xekinaei dromologia kormou Patmo Lero Kalymno Kw Rodo stis 1 oktovriou.

ARMENISTIS
04-09-2009, 16:50
Apo 1 noemvriou edw einai kai h efimerida
http://www.rodiaki.gr/v3/index.asp?page=12

FLYING CAT 2
04-09-2009, 17:02
Apo 1 noemvriou edw einai kai h efimerida
http://www.rodiaki.gr/v3/index.asp?page=12

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLENIC SEAWAYS,ΙΣΧΥΕΙ??????
ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ??

Γιάννης Φ
04-09-2009, 17:31
Μήπως όταν τελειώσει η μετασκευή του ΕΛΛΕΝΙΚ ΒΟΓΙΑΖΕΡ,να έρθει η ΑΡΙΑΔΝΗ στα Χανιά(με προσθήκη καμπινών βέβαια) και να πάει Δωδεκάνησα το ΕΛΛΕΝΙΚ ΒΟΓΙΑΖΕΡ...?:confused::rolleyes::D

ndimitr93
04-09-2009, 17:56
Μήπως όταν τελειώσει η μετασκευή του ΕΛΛΕΝΙΚ ΒΟΓΙΑΖΕΡ,να έρθει η ΑΡΙΑΔΝΗ στα Χανιά(με προσθήκη καμπινών βέβαια) και να πάει Δωδεκάνησα το ΕΛΛΕΝΙΚ ΒΟΓΙΑΖΕΡ...?:confused::rolleyes::D
Εγώ την βλέπω νωρίτερα στα Χανιά!!;)

Γιάννης Φ
04-09-2009, 18:39
Νωρίτερα...?:-? Δεν νομίζω,μαλλον μόνο για σκάτζα.

Ergis
04-09-2009, 19:43
Εγώ την βλέπω νωρίτερα στα Χανιά!!;)

Γιατι το λες αυτο;

ndimitr93
04-09-2009, 19:47
Γιατι το λες αυτο;
Δεν θα πώ τίποτα παραπάνω για να μην βγω αναξιόπιστος.....κρατήστε μόνο το νωρίτερα....

MILTIADIS
04-09-2009, 19:55
πως θα παει δωδεκανησα το πλοιο απο τη στιγμη που το μαη θα ξαναφυγει??και μην μου πειτε οτι μετα θα μπει το βογιατζερ στη θεση του,γιατι το βογιατζερ απο μονο του δεν μπορει να το σηκωσει ολο το βαρος της γραμμης..

εγω πιστευω οτι τελικα δεν θα γινει τιποτα...καμια σκαντζα μονο και μετα...οτι γινεται καθε χρονο με τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ δηλαδη..

Leo
04-09-2009, 21:37
Έχουμε κουράσει το θέμα Αριάδνη και έχουμε κάνει "ρόμπα" το Hellenic Voyager". Θα παρακαλέσω να σοβαρευτούμε λίγο και όταν γράφουμε κάτι να το γράφουμε εμεπεριστατομένα. Μην το καταντήσουμε μεσημεριανό κουτσομπολίστικο μαγκαζίνο το φόρουμ γιατί δεν λέει. ¨οταν γυρίσει η Αριαδνη θα μάθουμε που θα πάει. Υπάρχουν μέλη με έγκυρες πληροφορίες στο φόρουμ μας, που μας ενημερώνουν έγκαιρα και ουσιστικά. Ας περιμένουμε λοιπόν χωρίς να βιαζόμαστε. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

vinman
05-09-2009, 07:17
8 Μαίου στον Πειραιά!

55164

Ergis
05-09-2009, 17:26
με την ευχη να γυρισει πισω στα χρωματα που της ταιριαζουν....
αφιερωμενες στους leo,naxos,nissos mykonos,ndimitr93,tss apollon,xiniadakis,dimitris,scoufgian,roi,vortiger n και σε ολους του λατρες του πλοιου αυτου....
ΜΑΙΟΣ 2009

ndimitr93
05-09-2009, 17:32
αφιερωμενες στους leo,naxos,nissos mykonos,ndimitr93,tss apollon,xiniadakis,dimitris,scoufgian,roi,vortiger n και σε ολους του λατρες του πλοιου αυτου....
ΜΑΙΟΣ 2009
Να είσαι καλά Γιώργο..!!!!:D;) Σε ευχαριστώ πολύ!

Nissos Mykonos
05-09-2009, 17:36
ΜΑΙΟΣ 2009
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση!!Εγώ δεν θα σου ανταποδώσω με φωτογραφία της(γιατί δεν έχω:oops:) αλλά με μία υπόσχεση ότι σύντομα θα την καμαρώνεις με τα σινιάλα που της ταιριάζουν στο Virtual Sailor...;)

FLYING CAT 2
05-09-2009, 17:40

ΣΥΜΦΩΝΩ Α.Π.Ο.Λ.Υ.Τ.Α. ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!

xidianakis
05-09-2009, 17:52
ΜΑΙΟΣ 2009
πατριωτη, σ' ευχαριστω για τις ωραιες φωτογραφιες της αρχοντησας! θα ανταποδωσω αμεσα σε καποιο θεμα απο πλοιο της ανεκ!

vinman
06-09-2009, 13:28
Με όποια χρώματα και αν βαφτεί,σε όποια γραμμή κι αν μπεί το σίγουρο είναι ότι το περιμένουμε όλοι με λαχτάρα....!!
Για όλους τους θαυμαστές του πλοίου...Ηράκλειο 9 Μαίου!!

55331

dokimakos21
06-09-2009, 13:43
ARIADNE (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=6340) στο Ηρακλειο 2-10-2008....

f/b kefalonia
06-09-2009, 17:30
Πολυ ομορφη φωτογραφια γειτονα!!!Κουκλα η βαπορακλα!!!!Αντε με το καλο να μας ερθει πισω!

fourtounakis
07-09-2009, 10:46
Να δούμε ποιος θα την πρωτοχαρεί την κούκλα.Η εταιρία βεβαίωσε πως αρχές Νοεμβρίου κατεβαίνει Δωδεκάνησα.Να μου πείς,κανείς δεν ξέρει αν θα είναι το Αριάδνη ή κάποιο άλλο.

Ergis
15-09-2009, 13:40
Να δούμε ποιος θα την πρωτοχαρεί την κούκλα.Η εταιρία βεβαίωσε πως αρχές Νοεμβρίου κατεβαίνει Δωδεκάνησα.Να μου πείς,κανείς δεν ξέρει αν θα είναι το Αριάδνη ή κάποιο άλλο.

εχω μια απορια....εκεινα τα 27,5 μιλια που λενε οτι πιανει τα εχει φτασει εδω στην ελλαδα;;και γενικως τα πιανει η κουκλα η ειναι μυθος;;;;;

Naias II
15-09-2009, 15:13
Στο αφιέρωμα του εφοπλιστή αναφέρει ο Α' Μηχανικός Κώστας Λαχανάς:
"Ακόμα και μετά τη μετασκευή μπορούμε να πάμε και τους 27 κόμβους, γεγονός που δείχνει και τη σωστή δουλειά που έγινε από εμάς στο μηχανοστάσιο, αλλά και τη ποιότητα των συγκεκριμένων μηχανών"

Το παραπάνω νομίζω λύνει τις όποιες απορίες.
Να θυμηθούμε ότι στην καρδιά της Αριάδνης υπάρχει ένα ζεύγος ΝΚΚ-SEMT-Piels-tick 14 PC4-2V συνολικής ιπποδύναμης 46.200 ίππων

MILTIADIS
15-09-2009, 15:14
εχω μια απορια....εκεινα τα 27,5 μιλια που λενε οτι πιανει τα εχει φτασει εδω στην ελλαδα;;και γενικως τα πιανει η κουκλα η ειναι μυθος;;;;;
οταν ερχοταν χανια(με τα χρωματα της hsw)επιανε πολλες φορες πανω απο 26!αργοτερα δεν νομιζω να τα ξαναπιασε..

Ergis
15-09-2009, 15:50
οταν ερχοταν χανια(με τα χρωματα της hsw)επιανε πολλες φορες πανω απο 26!αργοτερα δεν νομιζω να τα ξαναπιασε..

παντως στο συστημα το μεγαλυτερο που εχω δει να χτυπαει ειναι 25.οταν κατεβαινε απο πατρα προς πειραια....

και τωρα θα κανω την ερωτηση που παντα ηθελα να κανω...λιγο εκτος θεματος αλλλα θελω τα τα συγκρινω λιγο.....
ΤΟ ΕΛΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ 24 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ε;;;;;;

Naias II
15-09-2009, 16:08
Να σου βάλω μια σύγκριση:
Έλυρος: 35108 Hp
Αριάδνη: 46,200 Hp

Πολύ απλά την αρχόντισσα δεν τη φτάνει :p

sylver23
15-09-2009, 16:13
Οι συγκρίσεις με την ταχύτητα του Έλυρου αποσκοπούν κάπου?

ndimitr93
15-09-2009, 16:55
Οι συγκρίσεις με την ταχύτητα του Έλυρου αποσκοπούν κάπου?
Αποσκοπούν, Συλβέστρο, στην πιθανή δρομολόγηση του Αριάδνη στα Χανιά μαζί με τον ξάδερφο.......;)

FLYING CAT 2
15-09-2009, 17:01
ΕΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΩ Η ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ??

Naias II
15-09-2009, 17:31
Εφόσον μπει Χανιά και εφόσον είναι Ανεκ οι ταχύτητες-ώρες θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα. Τίποτα παραπάνω-τίποτα λιγότερο.
Με ταχύτητα 25 κόμβους η Αριάδνη στοιχίζει στην εταιρεία 5 τόνους/ώρα :rolleyes:
Οπότε κανονικά 21-22 να γίνει οικονομία σε αναλογία με το εισητήριο

Speedkiller
15-09-2009, 19:53
Να σου βάλω μια σύγκριση:
Έλυρος: 35108 Hp
Αριάδνη: 46,200 Hp

Πολύ απλά την αρχόντισσα δεν τη φτάνει :p

Θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι αλλά είμαι σίγουρος πως οι ναυπηγοί της παρέας έχουν άλλη εντύπωση...;)Δεν τα νωρίζω καλά αλλά δεν αρκεί μια απλη σύγκριση στην ιπποδύναμη των μηχανών!Είνα ΠΟΛΛΑ άλλα που καθορίζουν το θέμα της ταχύτητας!Η ιπποδύναμη θα ήταν αρκετή αν μιλούσαμε για απολύτως πανομοιότυπα πλοία αν και πάλι παίζει μεγάλο ρόλο και ο μειωτήρας και η μεγιστες στροφές των μηχανών ανα λεπτό!

thanos75
15-09-2009, 20:02
Συμφωνώ απόλυτα πως κανείς δεν ξέρει εάν θα είναι το Αριάδνη ή κάποιο άλλο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο όμιλος θα θελήσει να κάνει τον επιχειρηματικό αντιπερισπασμό στα Δωδεκάνησα με κάποιο πλοίο. Και μεταξύ μας θα ήταν καλό για τους Δωδεκανήσιους διότι η Attica έχει καταντήσει εκεί μονοπώλιο.

Giovanaut
15-09-2009, 21:51
Απο τον περασμενο Φλεβαρη εχω αυτο το εγγραφο στα χερια μου.
Προσεξτε τις 2 γραμμες που εχω τονισει με κοκκινο.

Τα σεναρια τα ειχαμε συζητησει και τοτε και μαλιστα ειχε ειπωθει οτι το ΥΠΟ ΑΓΟΡΑ, ισως αναφερονταν στο VOYAGER...

Και απο οτι γραφεται και στο ιντερνετ αλλα και τα ιδια τα γεγονοτα αυτο δειχνουν...

Βεβαια Αγνωσται αι Βουλαι.....!!!!

Naias II
16-09-2009, 10:41
Το ευχάριστο είναι ότι είναι δηλωμένο ως υπό δρομολόγηση από HSW :cool:

Ergis
16-09-2009, 11:47
Το ευχάριστο είναι ότι είναι δηλωμένο ως υπό δρομολόγηση από HSW

μακαρι παιδια μακαρι....αν και προσωπικα εχω παει να ειμαι αισιοδοξος για το μελλον της αγαπημενης μου εταιριας....:cry::cry:η συγχωνευση θεωρω ειναι αναποφευκτη με την ανεκ....15 εκ ευρω ειναι αυτα....δεν ειναι καθολου αμεληταιο ποσο....:cry::cry:

sg3
16-09-2009, 12:43
αυτα τα πλοια που βλεπουμε ειναι ολα τα αυτα που υπαρχουν στην ελλαδα?(εσωτερικες γραμμες)

aegeanspeedlines
16-09-2009, 12:58
αυτα τα πλοια που βλεπουμε ειναι ολα τα αυτα που υπαρχουν στην ελλαδα?(εσωτερικες γραμμες)

Αυτά τα δρομολόγια τα έχουν πάρει τα καράβια αυτά???????

Ergis
16-09-2009, 13:01

επισης αν ειχατε παει ποτε στο yen.gr για να δειτε τα δρομολογια οταν εκανε ακομα εδω η κουκλα δρομολογια στην ακρη ακρη που αναγραφονται οι εταιριες των πλοιων,στο αριαδνη εγραφε hsw,αν και ηταν ναυλωμενο στην ανεκ.οποτε ας μην αποκλεισουμε να γινει κατι αντιστοιχο...

Giovanaut
16-09-2009, 21:40
Αυτά τα δρομολόγια τα έχουν πάρει τα καράβια αυτά???????
Υποτιθεται οτι θα τις παρουν απο Νοεμβριο..!!!

Giovanaut
16-09-2009, 21:43

Δυστυχως απο εδω και κατω μαλλον δεν εχει νοημα να περιμενουμε αλλαγη σινιαλων....

Μπορει να δηλωθηκε ετσι αλλα ισως δεν εχει σημασια....

Και απο οτι ειχα ακουσει και παλαιοτερα το πλοιο δεν ειναι ναυλωμενο αλλα ανηκει στην ΑΝΕΚ...!!!

FLYING CAT 2
16-09-2009, 22:05
Δυστυχως απο εδω και κατω μαλλον δεν εχει νοημα να περιμενουμε αλλαγη σινιαλων....

Μπορει να δηλωθηκε ετσι αλλα ισως δεν εχει σημασια....

Και απο οτι ειχα ακουσει και παλαιοτερα το πλοιο δεν ειναι ναυλωμενο αλλα ανηκει στην ΑΝΕΚ...!!!

AN HTAN EΤΣΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ SITE ΤΗΣ ΑΝΕΚ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ!!!

Giovanaut
16-09-2009, 22:08
AN HTAN EΤΣΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ SITE ΤΗΣ ΑΝΕΚ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ!!!

Αφ' ενος δεν ειμαι απολυτα σιγουρος, αλλα το ειχα ακουσει απο στελεχος της ΑΝΕΚ...

Και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κοινο σε ολους αυτο...

Αλλα και παλι με επιφυλαξη...!!!!

FLYING CAT 2
16-09-2009, 22:29
Αφ' ενος δεν ειμαι απολυτα σιγουρος, αλλα το ειχα ακουσει απο στελεχος της ΑΝΕΚ...

Και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κοινο σε ολους αυτο...

Αλλα και παλι με επιφυλαξη...!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..ΚΡΙΜΑ!!:(:(

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΚ ΤΩΡΑ???:D

Giovanaut
21-09-2009, 23:42
Απο πληροφορηση που ειχα...
Πολυ πιθανον το ΑΡΙΑΔΝΗ να κανει εμφανιση στο Β.Α. Αιγαιο προς αντικατασταση του ΛΙΣΣΟΣ, για σχετικα μεγαλο διαστημα μιας και ο ΙΑΠΩΝΑΣ εχει κουραστει (προβληματα)...!!!!

Apostolos
22-09-2009, 09:36
Θα είναι μια καλή αφορμή να επισκευθώ το νησί μου πάλι!

Ergis
22-09-2009, 10:36
Απο πληροφορηση που ειχα...
Πολυ πιθανον το ΑΡΙΑΔΝΗ να κανει εμφανιση στο Β.Α. Αιγαιο προς αντικατασταση του ΛΙΣΣΟΣ, για σχετικα μεγαλο διαστημα μιας και ο ΙΑΠΩΝΑΣ εχει κουραστει (προβληματα)...!!!!

υποθετω οτι με τον ορο ιαπωνα αναφερεσαι στο λισσος...:confused:

Giovanaut
22-09-2009, 12:03
υποθετω οτι με τον ορο ιαπωνα αναφερεσαι στο λισσος...:confused:

Σωστα υποθετεις, επρεπε να διευκρινιστει γιατι τα βαπορακια ειναι συμπατριωτες....!!!

Giovanaut
25-09-2009, 14:49
Η κουκλα μας στις 28 ανεβαινει...????

gtogias
25-09-2009, 14:53
Η κουκλα μας στις 28 ανεβαινει...????

28 ποιανού? Και στο Β Αιγαίο πότε?

Leo
25-09-2009, 14:56
Θα πάτε ταξιδάκι με την κουκλάρα? :D κι εγώ θέλω.

Giovanaut
25-09-2009, 14:57
28 ποιανού? Και στο Β Αιγαίο πότε?

Ρωταω....
Δεν ενημερωνω....

Νομιζω πως ειχε γραφτει πως στις 28/09 τελειωνει τη θητεια της κατω....
Για αυτο ρωταω...

Οσο για το Β.Α. Αιγαιο, δεν ειναι κατι σιγουρο...!!!

cpt babis
25-09-2009, 14:58
Και εγω θελω ,αλλα λιγο δυσκολο να βρω χρονο:(

Giovanaut
25-09-2009, 14:58

Αν τελικως μας ερθει...
Δεσμευομαι για ταξιδι και ισως και με το πρωτο δρομολογιο....!!!!!

gtogias
25-09-2009, 14:59

Περιμένω την επίσημη αναγγελία μιας και μέσα στοκτώβριο λέω να πάω μέχρι τη Χίο.

Για να δούμε, θα μας κάνει τη χάρη ο σύντεκνος?

Giovanaut
25-09-2009, 15:02
Αν παντως καποιος γνωριζει ποτε επιστρεφει στην Ελλαδα, ας μας το πει...!!!!

diagoras
25-09-2009, 15:03
Νομιζω οτι ειχε δωθει τελευταια δρομολογιο για αυριο και γυρναει παλι στα πατρια εδαφη.

Giovanaut
25-09-2009, 15:15
Νομιζω οτι ειχε δωθει τελευταια δρομολογιο για αυριο και γυρναει παλι στα πατρια εδαφη.

Ευχαριστουμε diagora...!!!!!

AegeanIslands
25-09-2009, 16:23
Για τις 28 του Σεμπτεμβρη αφιξη Περαμα/Νεο Μωλο,με πρωτο ταξιδι για ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
11 Οκτωβρη εχει διαρευσει...

Naias II
25-09-2009, 19:38
Περιμένω την επίσημη αναγγελία μιας και μέσα στοκτώβριο λέω να πάω μέχρι τη Χίο.

Για να δούμε, θα μας κάνει τη χάρη ο σύντεκνος?

1.Από ότι άκουσα 28 Σεπτέμβρη έρχεται η Αριάδνη και θα δέσει για την ετήσια ακινησία του 1 μήνα, άρα κομματάκι δύσκολο μέσα στον Οκτώβριο για ταξίδι.

2. Όσον αφορά τη δρομολόγηση κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει το Λισσός, αυτό όμως δεν αποκλείει το Κρήτη ΙΙ στη θέση του Λισσός.

OLENI
26-09-2009, 13:11
Ελπίζω να μην την έχουν καταστρέψει εκεί στην " αραπιά"

dokimakos21
26-09-2009, 13:42
Οι δικες μ πληροφοριες λενε για επιστροφη 28-29/9 κ μολις 4 μερες να κα8ησει το πλοιο.....Τωρα για δρομολογια δεν ξερω ουτε εχς ακουσει κατι....Θα μαθω ομως......:cool:

ULYSE
29-09-2009, 11:24
October 03, 2009 teleftea afixi sto ORAN k lixi navlosimfonou gia ti periodo.
Tha to doume sto Pirea ochi prin :pOctober 07 [noris to proi].:p

Ergis
29-09-2009, 18:51
October 03, 2009 teleftea afixi sto ORAN k lixi navlosimfonou gia ti periodo.
Tha to doume sto Pirea ochi prin :pOctober 07 [noris to proi].:p

εκει θα ειμαστε!!!:D:D

aegeanspeedlines
05-10-2009, 19:55
Έρχεται!!! Έρχεται!!!;)
http://syros-observer.aegean.gr/ais/shipdetails.aspx?MMSI=240580000

konigi
05-10-2009, 20:03
Άρα λογικά τετάρτη πρώτα ο θεός θα είναι εδω!!!
Μια χαρά!!! Ξέρουμε που θα το πει μετα την επιστροφή της?

.voyager
06-10-2009, 01:04
Άντε, με το καλό. Γιατί έχει πολλούς λάτρεις και φανατικούς! Μια φώτο της για να τους προθερμάνει ;)

59507

nautical96
06-10-2009, 10:33
για σας πότε θα έρθει το Αριάνδη?

Rocinante
06-10-2009, 13:39
για σας πότε θα έρθει το Αριάνδη?
Σε μερικες ωρες ;)

59547

cpt babis
06-10-2009, 15:30
11/10/09 Πρωτο δρομολογιο
Παμε (http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutwardRoute.do?lang=el&from=PIR&to=HER&date=13%2F10%2F2009&Submit.x=21&Submit.y=4) Ηρακλειο;
χαχαχα!!!

DimitrisT
06-10-2009, 16:13
11/10/09 Πρωτο δρομολογιο
Παμε (http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutwardRoute.do?lang=el&from=PIR&to=HER&date=13%2F10%2F2009&Submit.x=21&Submit.y=4) Ηρακλειο;
χαχαχα!!!
Ακριβώς φίλε Μπάμπη.Έχουν περαστεί τα δρομολόγια και στο σύστημα κρατήσεων .

ndimitr93
07-10-2009, 19:07
Το πλοίο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6848) μόλις μπήκε (http://syros-observer.aegean.gr/ais/default.aspx?mmsi=240580000&centerx=20.75592&centery=36.3781&zoom=10&type_color=6) στα Ελληνικά χωρικά ύδατα!!!!:D
Καλώς ήρθες πάλι!!!!

alex29
07-10-2009, 21:55
to ploio einai stin kalamata..

Giovanaut
07-10-2009, 22:24
Μεχρι ποτε θα κανει το Ηρακλειο...?????????

hsw
07-10-2009, 23:51
Σύμφωνα με το openseas, 31 Οκτωβρίου είναι το τελευταίο δρομολόγιο από Πειραιά για Ηράκλειο και από 1 Νοεμβρίου επιστρέφει το Κρήτη Ι από Ηράκλειο για Πειραιά στη θέση της Αριάδνης. Από εκεί και πέρα... Το τελευταίο δρομολόγιο πάντως που εμφανίζεται για το Λισσός είναι στις 29/10 στις 17.00 για Χίο- Μυτιλήνη- Λήμνο- Θεσσαλονίκη.

Leo
08-10-2009, 04:42
Να την η κουκλάρα, στην κίτρινη...., καλώς μας ήρθε!!! Λίγο μικρή βέβαια μας την επιστρέφουν οι Αλγερινοί, σύμφωνα με τα στοιχεία του ais, αλλά θα μεγαλώσει...;)

59837

Ergis
08-10-2009, 13:02
η κουκλα μας ειναι εδω και δηλωνει ΠΑΡΟΥΣΑ....ελπιζω να μην της αλλαξουν συντομα χρωματα για να προλαβω να την απαθανατησω και με αυτα...οσο για τα μελλοντικα της χρωματα το σχολιο μου ειναι ΕΝΑ........:cry::cry::cry::cry:.......

Speedkiller
08-10-2009, 13:04
η κουκλα μας ειναι εδω και δηλωνει ΠΑΡΟΥΣΑ....ελπιζω να μην της αλλαξουν συντομα χρωματα για να προλαβω να την απαθανατησω και με αυτα...οσο για τα μελλοντικα της χρωματα το σχολιο μου ειναι ΕΝΑ........:cry::cry::cry::cry:.......
H τσιμινιέρα έχει ήδη κιτρινίσει!

Ergis
08-10-2009, 13:07
μια μερα δεν μπορουσαν να περιμενουν αυτοι οι μπογιατζιδες;;;;;;;αυριο ανεβαινω ο ερμος.......

Speedkiller
08-10-2009, 13:38
Ορίστε και μια γεύση...
59861

Ergis
08-10-2009, 13:53
Ορίστε και μια γεύση...
59861

αυτα ειναι τα ασχημα......:cry::cry::cry::cry:......

ndimitr93
08-10-2009, 16:46
Η κούκλα μας μετακόμισε στο dock 3.......
59866
Πηγή (http://62.103.67.139:8080/webcam/practicam1.jpg)

BULKERMAN
08-10-2009, 16:59
Η κούκλα μας εγκατέλειψε τον Πειραιά.......
59866
Πηγή (http://62.103.67.139:8080/webcam/practicam1.jpg)

θα αλλαξει θεση...απλα...

Giovanaut
08-10-2009, 18:24
Σύμφωνα με το openseas, 31 Οκτωβρίου είναι το τελευταίο δρομολόγιο από Πειραιά για Ηράκλειο και από 1 Νοεμβρίου επιστρέφει το Κρήτη Ι από Ηράκλειο για Πειραιά στη θέση της Αριάδνης. Από εκεί και πέρα... Το τελευταίο δρομολόγιο πάντως που εμφανίζεται για το Λισσός είναι στις 29/10 στις 17.00 για Χίο- Μυτιλήνη- Λήμνο- Θεσσαλονίκη.

Μακαρι γιατι εχθες με στενοχωρησε η ιδεα του να μην μας ανεβει η "Πριγκιπεσσα"...........

Καλως μας ηρθες κουκλα.......

Ο Πειραιας απο σημερα ειναι πιο ομορφος!!!!!!!!!!!!!

Akis Dionisis
08-10-2009, 18:26
Μακαρι γιατι εχθες με στενοχωρησε η ιδεα του να μην μας ανεβει η "Πριγκιπεσσα"...........
Ωχ κατάλαβα.. Πάλι καρτέρι στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα στήσουμε αλλά για την Αριάδνη και όχι για τον ΔΙΑΓΌΡΑ.. :cool:

Giovanaut
08-10-2009, 18:28
Ωχ κατάλαβα.. Πάλι καρτέρι στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα στήσουμε αλλά για την Αριάδνη και όχι για τον ΔΙΑΓΌΡΑ.. :cool:

Δεσμευομαι να μην χασω ουτε δρομολογιο Ακη....
Μοναχα να μας την κανει την τιμη.....!!!!!!!!!!!!!!!

Apostolos
09-10-2009, 09:29
Για πρώτη φορά ευχαριστιέμε το κιτρίνισμα της Αριάδνης! Απο τους μαο μάο η Κρήτη είναι παράδεισος!!! Αντε αλάχτε και το μπλέ του σκαριού γιατι δέν πάει...

ΚΩΣΤΑΣ Γ ΜΗΧ
09-10-2009, 14:50
Το μπλε παίδες της πηγαίνει νομίζω πολυ! Αλλοστε να ξεχωρίζει ότι το βαπόρι ανήκει στην θυγατρική εταιρία..Εάν μπει ρόδο η χίο μυτιλήνη θα έχουμε μάχες ειδικά κάτω..........!!

giorgos....
10-10-2009, 01:03
η Αριάδνη χθές μετακόμησε απο τον ΟΛΠ και έδεσε δίπλα απο το Blue Star 2

59986
59987

raflucgr
10-10-2009, 11:24
Definetely one the nicest Ferries...

thanos75
10-10-2009, 13:31
Όντως το μπλε της πάει περισσότερο...Αλήθεια μετά την 1η Νοεμβρίου που επιστρέφει το ΚΡΗΤΗ Ι στο Ηράκλειο, πού θα μπει η Αριάδνη? Δωδεκάνησα όπως είχε πει το σχετικό δελτίο τύπου της HSW πέρσι?

cpt babis
10-10-2009, 13:41
Mια Αριαδνη για τον Γιωργο(Εργη)
60063

opelmanos
10-10-2009, 19:56
60063Ακόμα δεν αναρώσαμε και αρχίσαμε τις βόλτες στα λιμάνια ε?Κάτσε λίγο στο κρεβάτι σου να αναρώσεις παιδί μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να σαι καλά για την φωτό

Ergis
11-10-2009, 11:59
Για πρώτη φορά ευχαριστιέμε το κιτρίνισμα της Αριάδνης! Απο τους μαο μάο η Κρήτη είναι παράδεισος!!! Αντε αλάχτε και το μπλέ του σκαριού γιατι δέν πάει...

τι λες βρε καπτεν......σε ειχα και σε εκτιμηση.....

αυριο επιστρεφω στη ναξο με πολυ πλουσιο υλικο.......παρα πολυ......:D:D:D

diagoras
11-10-2009, 13:39
Σημερινη φωτογραφια της κουκλας στον Πειραια.Καλα της δρομολογια.
60210

nissos_mykonos
11-10-2009, 13:47
Aπο 1/11/2009 τι δρομολογιο θα κανει?????????

nickosps
11-10-2009, 23:09
Ωραία γωνία φωτογραφίας φίλε diagora!

ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
12-10-2009, 11:04
Aπο 1/11/2009 τι δρομολογιο θα κανει?????????

ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ.

Apostolos
12-10-2009, 14:29
Το αγαπητό πλοίο την νύχτα...

60356

polykas
12-10-2009, 15:15
To αγαπητό πλοίο την ημέρα...:D

60362

Ergis
16-10-2009, 10:28
60063

τωρα την ειδα..σευχαριστω παρα πολυ καπτεν για την αφιερωση.
θα ρωτησω κατι μαλλον πολυ παρατολμο.....η ναυλωση απο την ανεκ ανανεωθηκε τελικα;αν οχι ποτε τελειωνει;

Giovanaut
18-10-2009, 16:43
Παιδια γιατι τετοια ησυχια....???
Πως και πως την περιμεναμε και τωρα υπνος...???

Για να παρουν φωτια οι καμερες...!!!!!!!!

Ξερει κανεις τι προκειται να κανει μετα το Ηρακλειο...????

diagoras
18-10-2009, 16:47
Οριστε η κουκλα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=12039) giovanaut.
61095

Giovanaut
18-10-2009, 17:07
Οριστε η κουκλα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=12039) giovanaut.
61095

Να εισαι καλα diagoras.... Ευχαριστω πολυ..!!!
Ετσι μπραβο, της αξιζει η προσοχη μας...!!!!

Οσο για το ερωτημα μου, ισχυει ακομη...!!!!

ndimitr93
26-10-2009, 18:51
Μία καλοκαιρινή αναχώρηση από την Σούδα.....Αφιερωμένη στον opelmanos:D;)
62163
Sorry για την ποιότητα αλλά τότε δεν διαθέταμε μέσα....;)

thanos75
29-10-2009, 15:16
Τελικά αντικατέστησε το ΚΡΗΤΗ Ι στη γραμμή του Ηρακλείου

Black Flag
29-10-2009, 17:19
Γιατί δεν το' χει στην νέα σελίδα η ANEK;

FLYING CAT 2
29-10-2009, 18:09
Γιατί δεν το' χει στην νέα σελίδα η ANEK;

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ HELLENIC SEAWAYS ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΝΑΥΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ ΤΟ HIGHSPEED 1!

Leo
29-10-2009, 21:04
Κάποιος πρέπει να πει στο πλοίο να διωρθώσει τα στοιχεία του στο AIS. Είναι κρίμα ένας τέτοιος βάπορας να φαίνεται στον χάρτη τόσο μικρός, δεν είναι?

62701

ndimitr93
29-10-2009, 21:13
Κάποιος πρέπει να πει στο πλοίο να διωρθώσει τα στοιχεία του στο AIS. Είναι κρίμα ένας τέτοιος βάπορας να φαίνεται στον χάρτη τόσο μικρός, δεν είναι?

62701
Τόσες μέρες το βλέπω και δεν μιλώ γιατι θα εκραγώ:mad:.....αλλά ευτυχώς το παρατήρησε και κάποιος.....:D

leonidas
29-10-2009, 21:15

62701

Συμφωνω και εγω μαζι σου...
Ποσα μετρα ειναι η κουκλα?

ndimitr93
29-10-2009, 21:16
Συμφωνω και εγω μαζι σου...
Ποσα μετρα ειναι η κουκλα?
Δόξα τω Θεώ 196!!!

leonidas
29-10-2009, 21:17
Δόξα τω Θεώ 196!!!

Ευχαριστω πολυ.
Θα στειλω e-mail στο ais ωστε να το διορθωσουν...

Leo
29-10-2009, 21:22
Δεν διορθώνεται από πουθενά αλλού, εκτός από την συσκευή του ais πάνω στό πλοίο!

leonidas
29-10-2009, 21:24
Δεν διορθώνεται από πουθενά αλλού, εκτός από την συσκευή του ais πάνω στό πλοίο!

Εγω τωρα το εστειλα...:rolleyes:
Δεν πειραζει, μια προσπαθεια δεν βλαπτει...:cool:

Καλη σας νυχτα! :D

diagoras
29-10-2009, 21:47
Και καλα εκανες Λεωνιδα αλλα η κουκλα δεν μυκραινει ποτε...

artmios sintihakis
30-10-2009, 14:08
Χέραιτε!2 φωτο της κουκλάρας μας,της Αριαδνάρας μας,σήμερα το πρωί 30.10.2009 στο λιμάνι Ηρακλείου!!!!Απολαυστε το μεγαλείο της....
62814

62815

Apostolos
30-10-2009, 14:13
Θα μπορούσε άνετα να δούλευε τους πλαϊνούς καταπέλτες και το μπαρκαρίζο στο Ηράκλειο...

artmios sintihakis
30-10-2009, 15:08
Θα μπορούσε άνετα να δούλευε τους πλαϊνούς καταπέλτες και το μπαρκαρίζο στο Ηράκλειο...
Φίλε Απόστολε να σου πω οτι ενω φαίνεται στην φωτό οτι μπορει άνετα να ρίξει τους πλαινούς καταπέλτες στην πραγματικότητα δεν το βολέυει καθόλου το πλοίο σε εκείνο το σημείο προσδεσής του διότι,στον πρυμνιαίο πλαινό καταπέλτη στο σημείο που είναι να ακουμπησει την προβλήτα ο καταπέλτης βρίσκεται ο φράχτης κ 2 μπίντες ενω στον πλώριο καταπέλτη ο μισός θα πατάει προβλήτα κ ο άλλος μισός θα κρέμεται πανω απο την θάλασσα...το μόνο πλοίο το οποίο εχει καταφέρει κ εχει ανοίξει τον πλαινό καταπέλτη είναι το ΣΟΦΟΚΛΗΣ Β.!

Giovanaut
30-10-2009, 20:17
Χέραιτε!2 φωτο της κουκλάρας μας,της Αριαδνάρας μας,σήμερα το πρωί 30.10.2009 στο λιμάνι Ηρακλείου!!!!Απολαυστε το μεγαλείο της....
62814

62815

Τι πραγμα ομως σου ειναι αυτο το βαπορι...!!!!
Μεγαλειο...!!!

Ευχαριστουμε για την ανταποκριση απο τη Λεβεντογεννα Κρητη..!!!!!

Nissos Mykonos
30-10-2009, 23:21
Aρτέμη σε ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες της κούκλας στο Ηράκλειο...Να είσαι καλά!!!

T.S.S. APOLLON
31-10-2009, 20:14
F/B Aριαδνη...Πειραιας 31-10-2009.

63006

Naias II
01-11-2009, 14:46
Στη γραμμή Βενετίας το Αριάδνη παίδες........η συζήτηση για το θέμα γίνεται εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=272311#post272311)

hsw
01-11-2009, 23:00
Η Αριάδνη φαίνεται τώρα πια περίπου στις κανονικές της διαστάσεις!! (180x20)

Leo
01-11-2009, 23:06
Η Αριάδνη φαίνεται τώρα πια περίπου στις κανονικές της διαστάσεις!! (180x20)

Μπορεί κάποιοι να μας διάβασαν και πέρασαν τα σωστά στοιχεία.

Apostolos
02-11-2009, 12:19
Ναι όμως τουλάχιστο αυτός που πειράζει την συσκευή, να βάλει και τα σωστά στοιχεία του πλοίου του δηλ 196Χ27
Ακομα και εδώ θέλουμε να μηδενίσουμε το καλύτερο πλοίο του Αιγαίου :)

gtogias
03-11-2009, 17:28
Η κουκλάρα με τα πιο όμορφα της σινιάλα στον Πειραιά. Εποχή Στρίντζη που όλα φαίνονταν διαφορετικά:

63453

leonidas
03-11-2009, 18:03
Πολυ χαραστηριστικη η φωτογραφια σου φιλε Γιωργο...
Η Κουκλα σε ολο της το μεγαλειο!!!:D
Ευχαριστουμε...;)

diagoras
03-11-2009, 18:53
Ευχαριστουμε πολυ φιλε gtogias για την φωτογραφια.Αυτα τα χρωματα της πηγαιναν γαντι της αρχοντισσας

Ergis
04-11-2009, 17:44
Η κουκλάρα με τα πιο όμορφα της σινιάλα στον Πειραιά. Εποχή Στρίντζη που όλα φαίνονταν διαφορετικά:

63453

Νομιζω οτι γενικα η δημοσιευση σου τα λεει ΟΛΑ ΟΛΑ.Νασαι καλα συναδελφε.

gtogias
06-11-2009, 12:10
Δεν είναι κρίμα για ένα τέτοιο πλοίο να μην έχει βρεθεί ένας ρόλος μόνιμος?

Υπάρχουν (πλέον) πολλά τέτοια κουκλιά στο μεγάλο λιμάνι?

63833

Ergis
06-11-2009, 12:29
μακαρινα την ξαναδουμε ετσι......και ας μην εχει μονιμο ρολο.εκτιμω οτι η hsw δεν θα αφηνε την ναυαρχιδα της ετσι σε δευτερη μοιρα......ειτε εδω ειτε στην αδριατικη θα της εδινε καποιο ρολο.

να σαι καλα συναδελφε.
προσωπικα μου ξυπνησες ενδοξες ευχαριστες αναμνησεις....
μακαρι να ξαναρθουν....

diagoras
06-11-2009, 15:35
Φιλε gtogias υπαρχουν αλλα με ασχημο μακιγιαζ.Αλλα οπως και να το κανουμε μια ειναι η κουκλα και ας ειναι ασχημα μακιγιαρισμενη

nautical96
07-11-2009, 00:29
μερικές απο το εσωτερικό του

giannisk88
07-11-2009, 00:47
μακαρινα την ξαναδουμε ετσι......και ας μην εχει μονιμο ρολο.εκτιμω οτι η hsw δεν θα αφηνε την ναυαρχιδα της ετσι σε δευτερη μοιρα......ειτε εδω ειτε στην αδριατικη θα της εδινε καποιο ρολο.

να σαι καλα συναδελφε.
προσωπικα μου ξυπνησες ενδοξες ευχαριστες αναμνησεις....
μακαρι να ξαναρθουν....

Σωστοοος!!!Αν και πλέον ΑΝΕΚ και HSW τείνουν να γίνουν 1.
Σε λίγο καιρό πιστεύω θα λέμε HSW και θα εννούμε ΑΝΕΚ και το αναποδο.
Δυστυχώς ή ευτυχώς.

Leo
07-11-2009, 11:09
Τι σημασία έχουν τα σινιάλα? Όταν ένα βαπόρι είναι κουκλάρα το καμαρώνεις με ότι κι αν φοράει..... Εδώ το χάραμα της 05.11.09 στο Ηράκλειο.

http://www.nautilia.gr/images/content/P1260409aria_21377112009.jpg

Nissos Mykonos
07-11-2009, 13:10
Συμφωνώ Κάπτεν Λεό!!!Όταν ένα πλοίο είναι κουκλάρα(σαν την Αριάδνη) δεν έχει σημασία τι σινιάλα φοράει(άσχετα από τις προτιμήσεις του καθένα..;))..
Την φωτογραφία δεν την σχολιάζω....Απλά τέλεια!!!!:D;)

giannis95
08-11-2009, 00:11
Σε εκδρομή που πραγματοποιήσαμε το μεσημέρι του Σαββάτου 7/11/09 με τον συνάδελφο nidimitr93.....!!!:D
Αφιερωμένη στον nidimitr93,Nissos Mykonos και καπετάν Leo...!!!!:D;)

64103

Leo
08-11-2009, 00:53
Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.... :D. Ευχαριστώ Γιάννη!

Captain_Nionios
08-11-2009, 01:03
Τι σημασία έχουν τα σινιάλα? Όταν ένα βαπόρι είναι κουκλάρα το καμαρώνεις με ότι κι αν φοράει..... Εδώ το χάραμα της 05.11.09 στο Ηράκλειο.

Captain απλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και ιδιαιτερη μιας που ειναι νυχτερινη στο Ηρακλειο!!!

Thanasis89
08-11-2009, 17:40
Ακριβώς κάπτεν ! Αλλά κι όταν το πάθος αγγίζει την φωτογραφική τότε όλα γίνονται μαγικά ! Υπέροχος !

ndimitr93
08-11-2009, 21:06
Ariadne..... (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=12744)
Heraklio Port.....
http://www.nautilia.gr/images/content/PB070037_38638112009.jpg
Αφιερωμένη στους Leo, Captain Nionios, Thanasis89, giannis95, MILTIADIS, Nissos Mykonos και cpt babis....;)

Thanasis89
08-11-2009, 22:40
Σ' Ευχαριστώ πολύ Νικόλα ! Κάτι συνέβει εκεί στα Ανατολικά ή είναι ιδέα μου ! :D Πάντως σας χαίρομαι ! Βγάλατε υπέροχες φωτογραφίες ! Μπράβο !

Giwrgos1980
08-11-2009, 22:57
Απαστράπτουσα :eek::D

ndimitr93
09-11-2009, 17:35
Αριάδνη.... (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=12745)
Ηράκλειο...
http://www.nautilia.gr/images/content/PB070427_38638112009.jpg
Αφιερωμένη στους Leo, Captain Nionios, Thanasis89, giannis95, MILTIADIS, Nissos Mykonos, Giwrgos1980 και cpt babis....:wink:

diagoras
09-11-2009, 17:36
Λαμπει η κουκλα.Ωραιος Νικο

Nissos Mykonos
09-11-2009, 17:39
Πανέμορφη η κούκλα !!!!Δυστυχώς δεν κατάφερα χθες να την φωτογραφίσω στο Πειραιά αλλά θα το κάνω το Σάββατο!!!
Πολύ όμορφες και οι δύο φωτογραφίες της Αρχόντισσας Νίκο!!!Ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση!!!:D

diagoras
09-11-2009, 18:03
Και η κουκλα στον Πειραια.Αφιερωμενη στους leo,ndimitr93,nissos mykonos,artmios sintihakis,giannis95
64383

MILTIADIS
09-11-2009, 18:03
πανεμορφο πλοιο ndmitr93 σε ευχαριστω!!δυστυχως ουτε και φετος η ΑΝΕΚ δεν θα μας κανει την χαρη στα χανια..:rolleyes:

ndimitr93
09-11-2009, 18:08
πανεμορφο πλοιο ndmitr93 σε ευχαριστω!!δυστυχως ουτε και φετος η ΑΝΕΚ δεν θα μας κανει την χαρη στα χανια..:rolleyes:
Και επειδή δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πήγε το βουνό στον Μωάμεθ.....;)

Dimitrisvolos
10-11-2009, 14:31
Για δείτε εδώ για που έχει δρομολόγιο το πλοιο στις 24/11.....
http://web.anek.gr/portal/page/portal/ANEK_prod/Routes_Timetables

Apostolos
10-11-2009, 14:40
Μυτιλήνη!!!!!!!!!!

DimitrisT
10-11-2009, 14:43
Τι βόμβα είναι αυτή μεσημεριάτικα!!!!!!!!! Η Αριάδνη στη Χίο :eek::shock::shock:

Naias II
10-11-2009, 14:48
Απίστευτο!!!!

Nissos Mykonos
10-11-2009, 14:54
:eek:Τελικά το Βορείο Αιγαίο θα έχει την χαρά να γνωρίσει αυτό το υπέροχο πλοίο!!!:D;)

opelmanos
10-11-2009, 16:09
Kαλά παιδιά έχω ΄χασει τον ύπνο μου !Από το Αλγέρι την Μασαλία που ήταν ναυλωμένο το καλοκαίρι στην ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗΛΗΝΗ.Απίστευτο

Akis Dionisis
10-11-2009, 16:20
Ήταν αναμενόμενο.. Αφού το ΛΙΣΣΌΣ θα εξαφανιστεί για την ετησία του ή το ΑΡΙΑΔΝΗ θα έμπαινε στη Γραμμή ή κάποιο από τα αδερφάκια ΚΡΉΤΗ Ι ή ΙΙ..
Ο "χοντρός" δεν νομίζω ότι θα έμπαινε..

Giovanaut
10-11-2009, 16:22
Τελικα αυτο που ειχαμε πει πριν 1,5 μηνα...
Επαληθευετε....

Ερε γλεντια...!!!
Φανταστειτε τον καπτα Διαμαντη σε τετοιο εργαλειο..!!!
Απιθανο διδυμο...!!!

ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ...!!!!

Akis Dionisis
10-11-2009, 16:24
Τελικα αυτο που ειχαμε πει πριν 1,5 μηνα...
Επαληθευετε....

Ερε γλεντια...!!!
Φανταστειτε τον καπτα Διαμαντη σε τετοιο εργαλειο..!!!
Απιθανο διδυμο...!!!

ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ...!!!!
Εσύ κανόνισε την πορεία σου... Θα πάμε να το υποδεχτούμε όπως υποδεχτήκαμε και τον ΔΙΑΓΌΡΑ.:cool:

Giovanaut
10-11-2009, 16:29
Κι ακομα καλυτερα..!!!
Το ομορφοτερο βαπορι του Αιγαιου ειναι....!!!

28/11 Πρωτο δρομολογιο απο Θεσσαλονικη...!!!!

Akis Dionisis
10-11-2009, 16:45
Κι ακομα καλυτερα..!!!
Το ομορφοτερο βαπορι του Αιγαιου ειναι....!!!

28/11 Πρωτο δρομολογιο απο Θεσσαλονικη...!!!!
Kανόνισε να μείνει πάλι η φωτογραφική σου από μπαταρία.. Μετά θα δω πόσο καλός χειμερινός κολυμβητής είσαι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Speedkiller
10-11-2009, 17:10
Εγώ πάντος αν δεν δω δεν πιστεύω....:cool:

opelmanos
10-11-2009, 18:19
Ο "χοντρός" δεν νομίζω ότι θα έμπαινε..ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?:p

Akis Dionisis
10-11-2009, 18:20
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?:p
Ο Βενιζέλος..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

opelmanos
10-11-2009, 18:24
Ο Βενιζέλος..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Α καλά εώ για τον ΈΛΥΡΟ νόμισα :cool:

Akis Dionisis
10-11-2009, 18:25
Α καλά εώ για τον ΈΛΥΡΟ νόμισα :cool:
Όχι ρε συ.. τον παρομοίασα με τον πολιτικό τον Βενιζέλο..:D

Naias II
10-11-2009, 18:42
Βέβαια με ταχύτητες αλά Λισσός......
12.5 ώρες το δρομολόγιο
Θα έλεγα κρίμα γιατί το βαπόρι έχει φοβερές δυνατότητες, αλλά έτσι μας έχει συνηθίσει η ΑΝΕΚ τι να κάνουμε; :p
Όπως και να έχει αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα πήγαινα ένα ταξίδι μαζί του φανατικά.....:cool:

Speedkiller
10-11-2009, 18:47
Βέβαια με ταχύτητες αλά Λισσός......
12.5 ώρες το δρομολόγιο
Θα έλεγα κρίμα γιατί το βαπόρι έχει φοβερές δυνατότητες, αλλά έτσι μας έχει συνηθίσει η ΑΝΕΚ τι να κάνουμε; :p
Όπως και να έχει αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα πήγαινα ένα ταξίδι μαζί του φανατικά.....:cool:

Eίναι αλήθεια πως εμάς στο βόρειο αιγάιο μας έχει σε μεγάλη εκτίμηση η ΑΝΕΚ...:rolleyes:Ομως και γω θα θελα να το κάνω αυτό το ταξίδι έστω κ έτσι...

douzoune
10-11-2009, 18:56
Αν θυμάμαι καλά και το Κρήτη ΙΙ που είχε μπει στην γραμμή ταξίδευε με 21 μίλια απλά παρέμενε περισσότερη ώρα στην Χίο ώστε να φτάνει τις ίδιες ώρες. Οπότε προφανώς κάτι αντίστοιχο θα δούμε και με την Αριάδνη. Η ΑΝΕΚ μάλλον δεν θέλει να "χαλάσει" τις ώρες αφιξοαναχωρήσεων ώστε να μην μπερδέψει τους επιβάτες.