Επιστροφή στο Forum : Θεόφιλος [Theofilos, Pollux, Abel Tasman, Nils Holgersson]
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
scoufgian
20-01-2009, 21:52
οπως παμε η ποινη θα ειναι και χωρις αναστολη:razz:
εσυ το πηρες χαμπαρι γιατι ο αλλος αδιαφορια...........γυρευε που κοπαναει παλι τσιπουρα
mastrokostas
21-01-2009, 12:18
η απαντηση σου δεν λαμβανεται υποψιν......ειναι αδικαιολογητη .Παρακαλω ν ανεβει η ολοκληρη ,γιατι σιγουρα υπαρχει,αλλιως μαζι με το Dimitri σας βλεπω για πειθαρχικο.........:p:p
Για να μην βρουμε κάνα διάολο ,ορίστε λοιπόν και ολόκληρος .Αφιερωμένη στους λάτρεις του πλοίου .
27524
MYTILENE
21-01-2009, 12:21
Τώρα έκανες ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ:p:p!!!!!Προσωπικά σε ευχαριστώ φίλε μου!!!!!
ΜΥTILENE;)
scoufgian
21-01-2009, 13:06
αμα την αληθεια!!!επιτελους εδεησε και μπηκε η σωστη φωτογραφια.......:p:p
mastrokostas
21-01-2009, 13:49
Ωραίο και αντρικό βαπόρι ,αλλά αυτόν περιστεριώνα πρίμα τι τον θέλανε ???? Σαν container σε εργοτάξιο είναι !Κρίμα γιατί αδίκησαν το πλοίο.;)
giannisk88
21-01-2009, 14:45
Καλα σ'αυτό έχεις δίκιο και το είχαμε πεί και στο παρελθόν! Σα κοτέτσι είναι αλλα τι να κάνεις, η αδερφή του (Φαιδρα) εχει πολύ πιο όμορφη πρύμνη αφού δεν έχει πειραχτεί καθόλου.Δε βαριέσαι..
Πολύ καλή η φωτό πάντως!!Μπράβο!
mastrokostas
21-01-2009, 23:06
Οχι, απο το Blue Star Ithaki μαλλον...
Blue star Paros!
Για να μην βρουμε κάνα διάολο ,ορίστε λοιπόν και ολόκληρος .Αφιερωμένη στους λάτρεις του πλοίου .
27524
α ρε τεο......τι γινεται με την επισκευη του;;υπαρχει κανενα νεο;
να και μια φώτο από εμένα ένα καλοκαίρι όταν ταξίδευε:D
27893
moutsokwstas
26-01-2009, 18:03
ο τεο απο μια διαφορετικη γωνια ληψης εν πλω, ας τη συγκρατησουμε γιατι ποιος ξερει... φιλε μου εφερες αμεσως στο νου, το προσφατο ταξιδι που εκανα τον ιουνιο του 2008, σαν να μην περασε μια μερα απο τοτε.
Φιλε Νικολα μην δει την φωτο ο speedkiller και θυμηθει τα περασμενα μεγαλεια:grin:
Speedkiller
26-01-2009, 20:24
Φιλε Νικολα μην δει την φωτο ο speedkiller και θυμηθει τα περασμενα μεγαλεια:grin:
τα περασμενα μεγαλεια τα θυμαμαι διαρκως απ την ημερα που εγινε το κακο...Ωρες ωρες προτιμω να μην το κανω γιατι στενοχωριεμαι πραγματικα...Απο μικρο παιδί με NEL και κυριως με Θεόφιλο ταξίδευα για το νησί...Τωρα....Ουτε πλοιο της ΝEL δεν θα υπαρχει σε λιγο...:(
να και μια φώτο από εμένα ένα καλοκαίρι όταν ταξίδευε:D
27893
Μπράβο Νικόλα! Πολύ ταξιδιάρικη φωτο!!!;)
dimitris
29-01-2009, 16:42
Πριν λιγες ωρες...
28087
στην γεφυρα σωσιβια διακρινονται ή κατι αλλο που εχει να κανει με σωστικα παντος?
giorgos....
02-02-2009, 02:54
και πάμε πίσω στο 1999. ο θεόφιλος φωτογραφημένος απο το εξπρές σαντορίνη, τότε που ήταν άσπρος με τα κλασικά μουστάκια στην πλώρη....
28479
η φωτογραφία είναι σκαναρισμένη, γι' αυτό και η όχι καλή ανάλυση..
Vortigern
10-02-2009, 18:24
Στο Περαμα προχθες..... 29411
29412
Naias II
10-02-2009, 19:57
Ευχαριστώ Vortigern το κοιτάω και το νοσταλγώ. Καιρό είχαμε να το δούμε!
scoufgian
10-02-2009, 20:08
Στο Περαμα προχθες..... 29411
29412
να ευχαριστησω το Θανο για το ρεπορταζ απο το Περαμα.Αλλα δεν μπορω να βλεπω το πλοιο σε αυτο το χαλι!!Αυτο το Π μπροστα στο πλοιο τι το θελουν!!!Πραγματοποιουν ρεμπετικες βραδιες καθε βραδυ και το Π εξυπηρετει τα φωτα του παλκου?ΕΛΕΟΣ
Vortigern
10-02-2009, 20:12
να ευχαριστησω το Θανο για το ρεπορταζ απο το Περαμα.Αλλα δεν μπορω να βλεπω το πλοιο σε αυτο το χαλι!!Αυτο το Π μπροστα στο πλοιο τι το θελουν!!!Πραγματοποιουν ρεμπετικες βραδιες καθε βραδυ και το Π εξυπηρετει τα φωτα του παλκου?ΕΛΕΟΣ
Μηπως δουλευουν τα συνεργεια και το βραδυ?Λεω εγω τωρα...μηπως!!!Φυσικα θα μου πειτε οτι αμα δουλευαν και βραδυ το πλοιο θα επρεπε να κανει και δρομολογια τωρα...
Αργεί και δεν μ'αρεσει...
δυστυχώς δεν βλέπω να μας μένει...
Μάλλον το καθυστερούν για να κάνουν κανενα καλο deal με ξένους, ισως;
moutsokwstas
12-02-2009, 19:26
το περιεργο ειναι που τοσο καιρο ακομα κι απο την ιδια την εταιρια αλλα και απο τα τοπικα μεσα ενημερωσης που παρακολουθω, οτι δεν βγαινει μια ανακοινωση, οτι μαθαινουμε ειναι μεταξυ μας και απο τριτους. σιγη ιχθυος...
πραγματικα... σαν να μην τους νοιάζει... και πίστευα οτι οι μυτιληνιοί το πονάνε το βαπόρι αλλά μάλλον οι "ξένοι" φοιτητές πιο πολύ νοιάζονται...
Δεν ήταν να μπει για δεξαμενή κατα φεβρουάριο?
theofilos-ship
15-02-2009, 03:42
Συμφωνα με το προγραμμα του ΟΛΠ το Θεοφιλος ανεβαινει δεξαμενη στις 26 φεβρουαριου μεγαλη περαματος.;)
MYTILENE
15-02-2009, 08:43
Και απ'ότι μαθαίνω ήδη έχουν ξεκινήσει εντατικές εργασίες στο πλοίο;)!!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ξεκινήσει επιτέλουουουουουους:p:p!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ
scoufgian
15-02-2009, 08:48
Και απ'ότι μαθαίνω ήδη έχουν ξεκινήσει εντατικές εργασίες στο πλοίο;)!!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ξεκινήσει επιτέλουουουουουους:p!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Κατσε να τους παω καμια φανελα ,ν αλλαξουν οταν ιδρωσουν.Καλα βρε συ, τοσο καιρο λεμε στο κοσμο οτι συνεχιζονται οι εργασιες κι ακομα το πλοιο στο Περαμα ειναι.Μακαρι αυτη τη φορα να επαληθευτουμε. :rolleyes::rolleyes:
MYTILENE
15-02-2009, 08:51
Τώρα δλδ μου τι λές?Για να καταλάβω:rolleyes::p!!!!ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ;) είπα όχι απλές....:p ΚΥΡΙΕ SCOUFGIAN
scoufgian
15-02-2009, 08:54
Τώρα δλδ μου τι λές?Για να καταλάβω:rolleyes::p!!!!ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ;) είπα όχι απλές....:p ΚΥΡΙΕ SCOUFGIAN
Προεδρε εβαλα και τον εαυτο μου μεσα αμα προσεξες......Τωρα για το Bold που μου βαλες στις εντατικες εργασιες σου απαντησα με το προηγουμενο μηνυμα......Εχε χαρει που βαριεμαι να κατεβω Περαμα να βγαλω καμια φωτο........
MYTILENE
15-02-2009, 08:59
Προεδρε εβαλα και τον εαυτο μου μεσα αμα προσεξες......Τωρα για το Bold που μου βαλες στις εντατικες εργασιες σου απαντησα με το προηγουμενο μηνυμα......Εχε χαρει που βαριεμαι να κατεβω Περαμα να βγαλω καμια φωτο........
Το θέμα είναι φίλε μου τι γίνετε μέσα στο πλοίο-και ειδικά εκεί κάτω από τις 500άρες αν θυμάσαι;)- και όχι απ'έξω γιατί απ'έξω βλέπεις τι κατάντια έχουνε και αυτά που ταξιδεύουν ήδη;):mad:!!!!Θα δούμε όμως....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΜΟΝΗ:mad:
scoufgian
15-02-2009, 09:11
Το θέμα είναι φίλε μου τι γίνετε μέσα στο πλοίο-και ειδικά εκεί κάτω από τις 500άρες αν θυμάσαι- και όχι απ'έξω γιατί απ'έξω βλέπεις τι κατάντια έχουνε και αυτά που ταξιδεύουν ήδη:mad:!!!!Θα δούμε όμως....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΜΟΝΗ:mad:
Οπως θα ξερεις τα πλοια της εταιριας μας οταν τα επισκεπτομαστε δεν τα κοιταμε μπαμ και φυγαμε.Κοιταμε και μεσα να δουμε τι παιζει.........Οσο για αυτα που μου ανεφερες συμφωνω μαζι σου.....:rolleyes::rolleyes:
opelmanos
17-02-2009, 21:38
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ .¨ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ .ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΜΠΑΡΚΑΡΑ 4-12-2003 ΣΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΩΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ ΑΠ'ΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΟΙ ΩΡΑΙΩΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΒΑΘΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΤΟ 1999.ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .ΟΛΟ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ .ΤΟ 2000 17-6-2000 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ .ΜΕΧΡΙ ΤΗ Ν ΧΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 5 ΑΡΙ .ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΠΗΡΑΜΕ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ .ΣΕ ΚΑΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΑΡΙΣΕ Η ΘΑΛΑΣΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ .ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΧΙΟ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΔΗΛ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΣΟΥΡΜΟ ΣΤΗΝ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΑΜΑΡΩΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ .ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ .ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ Π΄ΛΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΥΜΑΤΑ .ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ( ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΟ).ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 11 ΤΙ ΒΡΑΔΥ. ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 1.ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ .Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 1-7-2000 15 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΒΑΤΗΣ.
opelmanos
17-02-2009, 22:41
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΑ ΜΟΝΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ.ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΕΡΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ .ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ? Ο ΑΞΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ?
scoufgian
18-02-2009, 04:51
καλως ηλθες στη παρεα μας κι σε ευχαριστουμε για τις ομορφες αναμνησεις που μας διηγηθηκες.Ο Τεο μετα το δεξαμενισμο του πιανει δουλεια στα γνωστα νερα του..........
karystos
18-02-2009, 06:22
Έχει φτιαχτεί από κάτω και μέσα;
scoufgian
18-02-2009, 07:52
αυτες τις μερες και μεχρι το δεξαμενισμο του θα γινει εντατικοποιηση των εργασιων του.ο αξονας θα προστεθει στον δεξαμενισμο
karystos
18-02-2009, 08:31
Εντάξει ο άξονας. Η ζημιά από κάτω τι θα γίνει;
scoufgian
18-02-2009, 08:35
Εντάξει ο άξονας. Η ζημιά από κάτω τι θα γίνει;
το ρηγμα απο κατω ειναι ενταξει ,δεν υπαρχει τετοιο θεμα.......εχει επισκευαστει απο το προηγουμενο δεξαμενισμο του
opelmanos
18-02-2009, 15:19
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ. ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΥΤΗΛΗΝΗ .ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ 20 ΚΟΜΒΟΥΣ .
BEN BRUCE
18-02-2009, 15:29
Θεοφιλος πρωινη αφιξη στη μυτιληνη κοντα στην πρωτοχρονια του 1996 το βλεπουμε με τις 10 σωστικες λεμβους!Ο φωτογραφος μετα απο αυτο πηγε για υπνο αγκαλια με ενα καλοριφερ!
30144
opelmanos
18-02-2009, 15:35
ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ. ΚΑΤΑΣΠΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ
ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΑ ΟΧΙ ΝΕΛΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΙΝΙΑΛΑ... ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ....... ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ...
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?
ndimitr93
18-02-2009, 16:40
Sea Star Capital ANEK
Χα,χα το περίμενα!!!!:D:lol::) μπράβο...........................
loucas_gl2006
18-02-2009, 16:42
Ευχαριστούμε τον φίλο μας για τις φωτογραφίες του και τον κόπο που έκανε για να τις τραβήξει. Δυστιχώς όμως, έχουμε φωτογραφίες, βλέπουμε το καράβι αλλά δεν βλέπουμε εργασίες σε αυτό. Τι γίνεται πια?? Θα σκουριάσει η Θεόφιλος...(μην ξεχνάμε είναι και θυληκά τα πλοία)...;)
loucas_gl2006
18-02-2009, 16:47
Τι έγινε σχετικά με τι φίλε μου...
loucas_gl2006
18-02-2009, 16:56
Προσωπική μου άποψη δεν το νομίζω αυτό να γίνει από την ΑΝΕΚ! Η ΑΝΕΚ επενδύει σε πλοία δεκαετίας τον τελεταίο καιρό και τα μετασκευάζει (π.χ. Έλυρος). Πιστεύω ότι καλή αγορά και επένδυση, είναι να αγοράσει το Αριάνδη και όχι το Θεόφιλος.
Πριν 2 εβδομάδες από κεντρικό πρακτορείο έμαθα ότι το Θεόφιλος το βλέπουν για καλοκαίρι σε κάποια άγονη Ελληνική γραμμή. Θα δούμε όμως στο μέλλον...άλλοι λένε ότι θα αποσυρθεί στην Αίγυπτο, όπου η ΝΕΛ μαζί με το μεγάλο Κεντέρη κάνουν νέες βλέψεις. Υπομονή παιδιά το μέλλον θα τα δείξει όλα...
opelmanos
18-02-2009, 17:23
μπα δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο γιατι η νελ χρειαζεται να διπλωσει το δρομολογιο χιου -μυτιληνης.δεν μπορει να αφησει πολυ καιρο ακομα μονο του το μυτηληνη.αισιοδοξω και πιστευω οτι θα παραμεινει στην νελ.
loucas_gl2006
18-02-2009, 17:52
Αν η ΝΕΛ δεν επενδύσει σωστά σε νέα πλοία δεν την βλέπω να φτιάχνει σωστά την γραμμή και δεν ξέρω ακόμα και για το μέλλον της. Πόσο θα αντέξουν πια αυτά τα καράβια που έχει???Τα έχουν στη κυριολεξία στίψει...
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΤΑ 90%ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΝΕΛ ΣΤΗ SEA STAR ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ..... ΕΠΗΣΗΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΩΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ... ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΧΕΣΗ...... ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΗΤΕ ΑΑΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΕΡΗ 2 ΑΠΕΛΥΘΗ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ..
ρε παιδιά τι βόμβες είναι αυτές που πετάτε,ας περιμένουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν πως είναι δυνατόν να πουλήθηκε όλη η εταιρεία στη sea star
1ον Η εταιρεία δεν ανήκει σε έναν μέτοχο
2ον Οι μετοχές είναι παγωμένες
moutsokwstas
18-02-2009, 18:51
παντως για να αγορασει η νελ, με ιδια μεσα και μεσω δανειου απο τραπεζα πλοιο πολυ χλωμο, δεν γινεται τωρα που υπαρχει η κριση. η αληθεια ειναι οτι κουβεντα δεν παιρνει κανεις απο εκει μεσα, τι γινεται και πως πανε τα πραγματα.
MYTILENE
19-02-2009, 08:33
Μην αγχώνεστε παιδιά,περιμένετε λίγο και θα δούμε...;)!!!!Μη λέμε ότι να'ναι και κυρίως μην ακούτε ότι να'ναι;)
karystos
19-02-2009, 10:04
Σε ό,τι αφορά το ΘΕΟΦΙΛΟΣ προσωπικά αμφιβάλλω πολύ αν η ζημιά από κάτω επιδιορθώθηκε σε τρεις - τέσσερις μέρες δεξαμενισμού, γι αυτό και ρωτάω αν ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο. Κομένοι και στρεβλωμένοι νομείς, τάνκια, λαμαρίνες. Έτσι εύκολο είναι να κόψεις και να αντικαταστήσεις νομείς στην τρόπιδα; Κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις, "ανοίγεται" το πλοίο σε όλη την έκταση της ζημιάς, επιθεωρείται, όπως επιθεωρούνται και τα κομμένα κομμάτια, γίνεται αποτίμηση και εκτίμηση και μετά μελέτη αποκατάστασης, ιδίως μιας και αφορά φέρουσα κατασκευή και όχι σκέτη λαμαρινοδουλειά, εγκρίνεται από Νηογνώμονα και Επιθεώρηση, που επιβλέπουν και την υλοποίηση. Πως θα πάρει αλλιώς χαρτια το πλοίο, ποιός θα το ασφαλίσει; Έχω φωτογραφίες από την επισκευή της πλώρης του ΠΗΓΑΣΟΣ. Πρώτα κόπηκε ό,τι έμεινε από την παλια. Τα κομμάτια αυτά δεν πετάχτηκαν, αλλά ακουμπιστήκανε στο ντόκο. Έγινε επιθεώρηση και μετά τοποθετήθηκε η νέα πλώρη. Στο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ τότε που έπαθε τη ζημιά στη Λήμνο, πάνω από την ίσαλο, το ίδιο. Εδώ δεν ειδα σε καμμιά φωτογραφία, ούτε και μια δυο φορές που κατέβηκα στη δεξαμενή, τα παλιά κομμένα κομμάτια, ούτε και τα καινούρια που τα αντικατέστησαν. Το SUPERFERRY II χρειάστηκε στην αντίστοιχη περίπτωση (χωρίς να έχει κάνει ρήγμα, χωρίς να έχουν μπει νερά μέσα, χωρίς αξονικά κλπ) κοντά ένα μήνα εργασίας νυχθημερόν. Εδώ πέρα ξεμπερδεψαν μέσα σε τρεις ημέρες; Με συνεργείο πέντε ατόμων;
Πολύ πιο πιθανό βλέπω να έγινε μια προσωρινή αποκατάσταση, πέρα από τα επιθέματα που κόλλησαν οι δύτες επί τόπου στο ρήγμα, πιθανότατα επειδή τη ζήτησε η Επιθεώρηση ή/και ο Νηογνώμονας ή/και οι ασφαλιστές, για να παραμείνει το πλοίο εκεί που είναι χωρίς κάποιο δυσάρεστο ενδεχόμενο, έως ότου αποφασιστεί η τύχη του. Και το ότι αυτή δεν έχει αποφασιστεί είναι νομίζω φανερό, αρκεί να θυμηθεί κανείς την αρχική εκτίμηση του χρόνου επισκευής κα επαναδρομολόγησης και πολύ περισσότερο τα λεγόμενα του κ. Απόστολου Βεντούρη. Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει! Ο Στρίντζης που ήθελε να το φτιάξει το βαπόρι το έφτιαξε.
Αν είχαν σκοπό και τούτοι να το φτιάξουν θα το είχαν κάνει!
moutsokwstas
19-02-2009, 18:33
ισως καπου να υπαρχει μια δοση αληθειας, σε αυτα που αναφερεις. εγω παντως δεν θελω και δεν ειμαι υπερ των μνημοσυνων γενικα. τις επομενες εβδομαδες-ημερες θα δειξει. εχει υπολογισει κανεις τα διαφυγοντα εσοδα απο τη μερα που σταματησε? για ρελανς ουτε να το συζηταμε ακομα και με την επανοδο του. περαν των οποιων συναισθηματισμων, πρεπει να δουμε και την οικονομικη πλευρα του ζητηματος.
opelmanos
19-02-2009, 19:49
ΠΟΣΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΠΑΕΙ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥ?
Nissos Mykonos
19-02-2009, 22:04
ΠΟΣΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΠΑΕΙ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥ?
Ο Θεόφιλος θα δεξαμενιστεί στις 27-2 μέχρι τις 4-3 στην μεγάλη πλωτή δεξαμενή στο Πέραμα!;)
giorgos....
20-02-2009, 00:21
σπέυσατε!!!! αδειάστε την κάρτα της ψηφιακής για να βγάλετε όσο το δυνατόν περισσότερες, πάρτε καφεδάκι.. και καρεκλίτσα σκηνοθέτη μη σου πώ..
giannisk88
20-02-2009, 01:35
Σε ό,τι αφορά το ΘΕΟΦΙΛΟΣ προσωπικά αμφιβάλλω .........................
να το φτιάξουν θα το είχαν κάνει!
Φίλε κάρυστος με βρίσκεις σε όλα σύμφωνο. Πολύ σωστά τα λές.(λόγω συντομίας άφησα την αρχή και το τέλος στο quote)
Αντε να δούμε τι θα γίνει στο δεξαμενισμό που λέμε τωρα.
opelmanos
20-02-2009, 07:40
ΜΗ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ .Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ. ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ ΑΤΣΑΛΙ.ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ.ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΟΥΡΑ(ΑΞΟΝΑΣ)ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ
ndimitr93
20-02-2009, 15:08
Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο ais.....πότε θα εμφανιστεί....την Παρασκευή?????:confused:
opelmanos
20-02-2009, 19:51
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ AIS?ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ .ΑΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ...
opelmanos
20-02-2009, 19:55
ΞΕΡΕΤΕ ΠΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ:ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ. ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΟ:ΚΙ΄
ΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,
ΝΑ ΞΑΝΡΘΕΙ
ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΠΟΥΛΙ
ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ...
cpt babis
20-02-2009, 20:53
Αυτο ταιριαζει καλυτερα στο μυρτιδιοτισσα φιλε μου .
opelmanos
20-02-2009, 21:56
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟΣ .
opelmanos
24-02-2009, 17:42
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ POLYX?
theofilos-ship
26-02-2009, 15:51
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ.;)
theofilos-ship
27-02-2009, 08:27
ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ? ΟΤΙ ΝΕΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;)
scoufgian
27-02-2009, 08:42
ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ? ΟΤΙ ΝΕΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ;)
δυστυχως ο Μπαρμπας ακομα δεν ανεβηκε.ειναι το SANTA MARIA ακομα στη δεξαμενη.Μαλλον απο Δευτερα
theofilos-ship
27-02-2009, 21:05
το ειδα φιλε scoufgian αλλα το santa maria βγηκε.Ο θεοφιλος ανεβαινει 6/3 μεγαλη περαματος
theofilos-ship
01-03-2009, 04:53
http://www.nautilia.gr/forum/images/attach/jpg.gif
theofilos-ship
01-03-2009, 04:54
DSC01963.JPG (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=30858&stc=1&d=1235879650)
scoufgian
01-03-2009, 05:52
DSC01963.JPG (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=30858&stc=1&d=1235879650)
φιλε μου προσπαθησε να μας την ξαναναεβασεις γιατι υπαρχει καποιο προβλημα
ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΞΑΝΑ ; ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ; ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ... ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ...
Συντήρηση στο Ν.Μ.Δ το 2006.
30865
το φουγάρο του θεόφιλου το θυμάμαι μια ζωή σάπιο τίγκα στα επιθέματα,αυτή μάλλον ήταν η πρώτη σοβαρή επισκευή του
moutsokwstas
01-03-2009, 16:22
Συντήρηση στο Ν.Μ.Δ το 2006.
30865
σκαλωσιες...και διπλα το αυθαιρετο, δεν εχω συναντησει ξανα τετοια εικονα, αλλα πως αλλιως να γινει η συντηρηση και οι εργασιες.
opelmanos
01-03-2009, 23:42
οι ηλεκτρομηχανες δουλευουν στο περαμα η ειναι τελειως σβηστες ακομα και περνει ρευμα απο απ εξω?
scoufgian
02-03-2009, 15:37
ο "Μπαρμπας" θα μπει για δεξαμενισμο στο Περαμα απο Παρασκευη και βλεπουμε............Δεν μας τα λενε καλα...........:confused::confused:
και την παρασκευη θα μας ξαναπουν οτι θα ανεβει την δευτερα....
moutsokwstas
02-03-2009, 16:02
το θεμα ειναι οτι και το μυτιληνη περιμενει να παρει σειρα, τωρα θα μας που οτι δεν εχουν λεφτα, θα τα ακουσουμε ολα.
Γειά τους φίλους Νελίτες...:D
31219
scoufgian
04-03-2009, 11:25
Γιωργο ταισε τους Νελιτες με τετοιες φωτογραφιες.Ξερεις εσυ.......Πολυ καλη
theofilos-ship
04-03-2009, 11:37
Τα μουστακια τον κανανε ποιο μαγκα...:rolleyes:
ευχαριστουμε φιλε polyka η φωτογραφια ειναι τελεια ...παντωσ κριμα για το πλοιο ..μακαρι να το δουμε στα νερα μαςν ξανα..
scoufgian
05-03-2009, 20:33
αυριο πρωι πρωι μπαινει δεξαμενη.αδελφια Νελιτες σπευσατε...........;););)
Speedkiller
05-03-2009, 20:46
αυριο πρωι πρωι μπαινει δεξαμενη.αδελφια Νελιτες σπευσατε...........;););)
δεν θα μπορέσω αυριο μάλλον!Ωστόσο ας ανέβει με το καλο κ θα τον επισκεφτω σίγουρα...
theofilos-ship
06-03-2009, 01:16
Εγω σιγουρα αν ολα πανε καλα με το πλοιο κυριακη θα παω περαμα.speed αν πας ποιο νωρις θελουμε ντοκουμεντα.:cool:καλη αναρωση στον ΘΕΟΦΙΛΟ.
theofilos-ship
06-03-2009, 14:48
100_0255.jpg (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31424&stc=1&d=1236347285)
100_0258 theo.jpg (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31425&stc=1&d=1236347335)
Δεν ανοιγουνε?
Speedkiller
06-03-2009, 14:50
Δεν κρατηθήκαμε ε???:DΔυστυχώς εγώ δεν προλαβαίνω να τον δω σήμερα...:(
theofilos-ship
06-03-2009, 14:50
100_0262theofilp.jpg (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31426&stc=1&d=1236347409)31426
theofilos 1.jpg (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31427&stc=1&d=1236347451)
Akis Dionisis
06-03-2009, 14:52
Ξαναπροσπάθησε να τις ξανανεβάσεις γιατί τζίφος..
Giovanaut
06-03-2009, 16:28
παιδια να ρωτησω.....
ξερουμε αν θα υπαρξει επιπλεον επισκευη του ρηγματος τωρα που βγηκε ... γιατι το καλοκαιρι ολα εγιναν πολυ συντομα...
theofilos-ship
06-03-2009, 16:49
Απο οσα ειδα εγω σημερα,κανανε πολλες οξυγονοκολλησεις απο κατω.Αλλα οχι μονο στο σημειο του ρηγματος.προπελα,πηδαλιο απο βδομαδα μαλλον.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΘΑΥΜΑ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ 4GB ΤΗΣ CΗΦΙΑΚΗΣ ΜΟΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΩ ΦΥΣΙΚΑ...
ΦΙΛΟΙ ΝΕΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2007 ?
φίλε gpav εδώ λέμε πως το πλοίο δεν θα ξαναδρομολογηθεί χίο μυτιλήνη αλλά το πιθανότερο σε κάποια άγονη εσύ σκέφτεσαι αν θα σας αφήσουν να κάνετε βόλτα?:cool:
Speedkiller
06-03-2009, 21:33
Αστον το άνθρωπο να ελπίζει...:DΚαι γω το ελπίζω αν και δεν το βλέπω...
STRATHGOS
07-03-2009, 09:31
Πάντως η εταιρία λέει στους μετόχους της ότι το πλοίο θα ξαναμπεί κανονικά στην γραμμή:?:
φίλε gpav εδώ λέμε πως το πλοίο δεν θα ξαναδρομολογηθεί χίο μυτιλήνη αλλά το πιθανότερο σε κάποια άγονη εσύ σκέφτεσαι αν θα σας αφήσουν να κάνετε βόλτα?:cool:
σωστη η παρατήρηση... εγώ θα το εκτιμούσα στην άγονη του Σαμοθράκη για Καβάλα - Θεσσαλονίκη... Μια φορά το μήνα θα πηγαίνω βόκτα στους γονείς...
Dum Spiro Spero... (spero=ελπίζω όχι η Σαπφάρα... :P )
Giovanaut
07-03-2009, 12:17
σωστη η παρατήρηση... εγώ θα το εκτιμούσα στην άγονη του Σαμοθράκη για Καβάλα - Θεσσαλονίκη... Μια φορά το μήνα θα πηγαίνω βόκτα στους γονείς...
Dum Spiro Spero... (spero=ελπίζω όχι η Σαπφάρα... :P )
μαλλον ετσι φαινεται και μακαρι....
κι ετσι να ειναι θα περναει 3+3 φορες τη βδομαδα απο μυτιληνη...
αλλα για βορα και οχι για Πειραια.....
theofilos-ship
07-03-2009, 12:21
Το ρεπορταζ μου εγινε μουσκεμα.Αφιερωμενη σε ολους τους ενδιαφερομενους.
31555
theofilos-ship
07-03-2009, 15:54
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31577&stc=1&d=1236437513 (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31577&stc=1&d=1236437513)
douzoune
07-03-2009, 16:14
theofilos-ship φανταστικές φωτογραφίες και ειδικά η δεύτερη....πολλά συγχαρητήρια!!!!
Giovanaut
07-03-2009, 17:13
μπραβο και παλι theofilos...
παντως ρε παιδια τι να πουμε...........
βαποραρος οχι αστεια.....
με το καλο...
να μην ρωτήσω αν μπορούμε να έχουμε κάποια εικόνα του μπαλωμένου ρήγματος, ε...; Υπέροχες οι φωτογραφίες theofilos-ship, συγχαρητήρια και απο εμένα!
Apostolos
08-03-2009, 14:48
Κανει τζιζ! Θα σας παρακαλέσω να μην βάλουμε τέτοια πράματα δημόσια. Οποιος έχει, ότι έχει μέσω MSN και συναντήσεων ανταλάξτε ότι θέλετε!
Έχεις δίκιο απόστολε, όποιος φίλος Νελίτης έχει και θέλει, ας μου στείλει ενα pm να συνενοηθούμε!
theofilos-ship
08-03-2009, 15:33
photo εχω αρκετες απο παντου.:rolleyes: Αλλα οπος λεει και ο Αποστολος καλυτερα να της εχουμε μονο για το σπιτι μας.Μολις γυρισα και απο περαμα.Ολα πανε μια χαρα.Αφιερωμενη στο Speed.
theofilos-ship
08-03-2009, 15:43
Θεοφιλος
31684
karystos
08-03-2009, 23:01
Εγώ βρέθηκα σήμερα το απόγευμα στο Πέραμα και πήγα και στη δεξαμενή. Η ζημιά είναι ακριβώς όπως την είχαν περιγράψει οι δύτες. Δε φάινεται βέβαια σήμερα ρήγμα αλλά η τρόπιδα είναι ανοιγμένη από κάτω, από το σημείο της πρόσκρουσης ως περίπου την πρύμη και μάλιστα σε αρκετό φάρδος. Έχει κόψει νομείς κι έχει γίνει ζημιά και στα εσωτερικά χωρίσματα στα τάνκια. Εκεί δουλεύουν τώρα τα συνεργεία (μέτρησα πέντε ή έξη). Οι έτοιμες, κομμένες λαμαρίνες είναι για αποκατάσταση της ζημιάς στο εσωτερικό, στα διπύθεμνα του βαποριού. Το να βγάλεις φωτογραφίες εκεί κάτω είναι έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο επειδή η ζημιά είναι σχεδόν στον διαμήκη άξονα του πλοίου οπότε πρέπει να χωθείς κυριολεκτικά ανάμεσα στα βάζα κι η κάπνα από τις κολλήσεις δεν έχει να φύγει από πουθενά. Όταν τελειώσουν με το εσωτερικό θα αρχίσουν να κολλάνε και τις εξωτερικές λαμαρίνες. Πάντως είναι δύσκολη δουλειά και θέλει το χρόνο της. Ο αριστερός άξονας δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη. Εντύπωση μου έκανε ότι το αριστερό stabilizer δε θηλυκώνει εντελώς μέσα στη φωλιά, αλλά η άκρη του φτερού εξέχει. Μακάρι να πάνε όλα καλά.
theofilos-ship
08-03-2009, 23:26
Καπως ετσι karystos.
31738
Apostolos
09-03-2009, 08:34
Εντύπωση μου έκανε ότι το αριστερό stabilizer δε θηλυκώνει εντελώς μέσα στη φωλιά, αλλά η άκρη του φτερού εξέχει. Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Φίλε karystos η ζημιά στο stabilizer έγινε κατα την πρόσκρουση ή γιατι απο παλιά ήταν χαλασμένο???
Αν γίνουν οι δουλειές όπως πρέπει τα τάνκια του Θεόφιλου θα είναι σαν καινούργια...
karystos
09-03-2009, 20:13
Για το stabilizer δεν έχω ιδέα, απλά μου έκανε εντύπωση. Αν γίνει καλά η δουλειά όλα φτιάχνονται. Έτσι όπως τα είδα τα πράγματα από κάτω από το βαπόρι το μόνο που ξέρω είναι πως είναι μια δύσκολη δουλειά.
BEN BRUCE
09-03-2009, 20:22
Μακαρι να ξαναδουμε το θεοφιλος να ξαναμπαινει στο ενδοξο λιμανι της μυτιληνης οπως στη φωτο!Τα συνεργεια στο περαμα εχουν κανει πολλα θαυματα και η περιπτωση δεν ειναι και η βαρυτερη οποτε μαλλον θετικα τα βλεπω τα πραγματα!
31871
scoufgian
09-03-2009, 20:23
Για το stabilizer δεν έχω ιδέα, απλά μου έκανε εντύπωση. Αν γίνει καλά η δουλειά όλα φτιάχνονται. Έτσι όπως τα είδα τα πράγματα από κάτω από το βαπόρι το μόνο που ξέρω είναι πως είναι μια δύσκολη δουλειά.
συμφωνω μαζι σου φιλε Κaryste πως με μια προσεγμενη δουλεια ολα θα αποκατασταθουν.Εχω μια απορια ομως.Στο σημειο του ρηγματος πως εφτασες γιατι απ οτι ξερω η προσεγγιση του ειναι δυσκολη λογω πολλων παραγοντων........
karystos
09-03-2009, 20:53
Δε νομίζω πως πολυνοιάζεται κανένας. Πρώτα απ' όλα μέσα στη δεξαμένη ήταν δυο τύποι και ψαρεύανε. Έτσι και δε φοβόμουνα μη λερωθώ θα έβαζα κι ένα χεράκι. Φόρμα και κάσκα δε φοράει κανένας. Μπήκα από κάτω, το έψαξα, έβγαλα και κάποια συμπεράσματα που δε γράφονται. Το αρχικό ρήγμα είναι στα δεκαπέντε μέτρα περίπου πίσω από το δεύτερο προπελάκι και κάπως στο πλάι οπότε δεν υπάρχει και κανένα πρόβλημα για να δείς το συγκεκριμένο σημείο. Βέβαια ρήγμα δεν υπάρχει πια αφού το βαπόρι είναι ανοιγμένο. Από κάτω από την καρένα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα επειδή ίσα που χωράς όρθιος και με τις ηλεκτροκολλήσεις γίνεται χαμός. Σπίθες, κάπνα, βρώμα, σκοτάδι, ότι μπορείς να δείς από τη λάμψη και τις μπαλαντέζες. Συνθήκες δουλειάς πολύ άσχημες.
Από κάτω από την καρένα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα επειδή ίσα που χωράς όρθιος και με τις ηλεκτροκολλήσεις γίνεται χαμός. Σπίθες, κάπνα, βρώμα, σκοτάδι, ότι μπορείς να δείς από τη λάμψη και τις μπαλαντέζες. Συνθήκες δουλειάς πολύ άσχημες.
έτσι είναι,για να βλέπουμε πόσο δύσκολο είναι τα πράγματα για τους ανθρώπους που δουλεύουν σε επισκευές με τη τσιμπίδα της ηλεκτροσυγκόλησης μέσα σε αμπάρια βρωμιές διπύθμενα και άλλα ωραία..
τα πλοία που για εμάς είναι αγάπη για αυτόύς είναι καταδίκη
scoufgian
11-03-2009, 20:41
κανα νεο για τη πορεια των εργασιων?
Σαν να επαναπαύθηκαν οι ΝΕΛΙΤΕΣ.Δεν βλέπουμε φωτό με την πρόοδο των εργασιών του πλοίου...;)
Speedkiller
12-03-2009, 10:26
Δυστυχως οι Νελίτες έχουν τρέξιμο γα άλλες υποχρεώσεις...
dimitris
12-03-2009, 11:06
Μου χρωσταει κατι ενσημα ο "προεδρος" και κατι εκτος εδρας αμα τα δωσει κατι θα δειτε...ξεχασα και κατι νυχτερινα:D:p
scoufgian
12-03-2009, 11:13
Μου χρωσταει κατι ενσημα ο "προεδρος" και κατι εκτος εδρας αμα τα δωσει κατι θα δειτε...ξεχασα και κατι νυχτερινα:D
εαν θυμαμαι καλα θα στα πληρωσει με το που θα μεταβεις στην εδρα του στη Μυτιληνη.Αντε τωρα σαν καλο παιδακι να βγαλεις καμια φωτογραφια μην σου πω καμια κουβεντα:-x:-x:-x
scoufgian
12-03-2009, 18:39
ηδη εχουμε φαει ποινη απο τους δεξαμενιστες 2 μερες ηδη.Επρεπε να εχουμε κατεβει απο χτες και εχουμε παρει παραταση σημερα και αυριο.Το βλεπω να πεφτουμε Δευτερα πρωι πρωι.Και καπακι πιανουμε δουλεια.........;););)
Giovanaut
12-03-2009, 19:26
ηδη εχουμε φαει ποινη απο τους δεξαμενιστες 2 μερες ηδη.Επρεπε να εχουμε κατεβει απο χτες και εχουμε παρει παραταση σημερα και αυριο.Το βλεπω να πεφτουμε Δευτερα πρωι πρωι.Και καπακι πιανουμε δουλεια.........;););)
γιαννη ξερεις τιποτε για το προγραμμα ...μετα το περας του δεξαμενισμου....????
scoufgian
12-03-2009, 19:29
γιαννη ξερεις τιποτε για το προγραμμα ...μετα το περας του δεξαμενισμου....????
ταξιδια στο αιγαιο........εκει ψηλα.........:p:p:p
helatros68
12-03-2009, 19:45
Το Θεόφιλος στην Δεξαμενή στις 7.3.2009
32237
theofilos-ship
12-03-2009, 20:01
πολυ ομορφη photo.Scoufgian κατι ξερεις....και δεν μας λες:confused:
Giovanaut
12-03-2009, 20:06
ταξιδια στο αιγαιο........εκει ψηλα.........:p:p:p
το πλοιο δεν αργει να πεσει στο νερα...
τοσο γρηγορα θα μας ερθει...???
scoufgian
12-03-2009, 20:11
το πλοιο δεν αργει να πεσει στο νερα...
τοσο γρηγορα θα μας ερθει...???
ναι ηδη εχει επανδρωθει;);)
Giovanaut
12-03-2009, 20:14
ναι ηδη εχει επανδρωθει;);)
αχ φιλε μου τετοια λεγε μας....
αν ερθει τοσο συντομα....
θα το κανω το ταξιδακι μου και δεν θα αφησω γωνια πανω στο βαπορι....
2 χρονια εχω να τον συναντησω.....
περιμενουμε τα νεοτερα...
Speedkiller
12-03-2009, 20:35
Ας ξεκινήσει με το καλό και θα τον πάω κ γω μια τσάρκα στην πρώτη ευκαιρία!!!Πάσχα σίγουρα!!!!!!:D
theofilos-ship
13-03-2009, 13:27
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=32349&stc=1&d=1236947247
theofilos-ship
13-03-2009, 13:38
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=32351&stc=1&d=1236947875http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=32350&stc=1&d=1236947867
ndimitr93
13-03-2009, 13:42
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=32349&stc=1&d=1236947247
Τελικά θα ξαναταξιδέψει στα ελληνικά νερά απο ότι φαίνεται...δεν ξέρω γιατι αλλά έχει αρχίσει να μου αρέσει το βαπόρι....:D:D
Vortigern
13-03-2009, 13:45
Οπως βλεπουμε και στην φωτο του φιλου μας παραπανω αλλα οπως μου ειπε και ο scoufgian πριν λιγο το πλοιο βαφεται στα υφαλα σημερα!
Speedkiller
13-03-2009, 14:45
Αντε να το δούμε επιτέλους!!!!Αλήθεια γιατι το βάφουν με ρολλά και όχι με πιστόλι???
Giovanaut
13-03-2009, 16:27
Αντε να το δούμε επιτέλους!!!!Αλήθεια γιατι το βάφουν με ρολλά και όχι με πιστόλι???
με γεια......... και καλα ταξιδια....βαποραρε....
μηπως κανουν τις λεπτομερειες με ρολα....
και τα αλλα γινουν με πιστολι...????
το ρηγμα εχει επανορθωθει πληρως...???
moutsokwstas
13-03-2009, 20:34
καλα νεα, αντε επιτελους, μας αργησε και μας ταλαιπωρησε αλλα τελος καλο- ολα καλα.
Apostolos
14-03-2009, 11:30
Αλήθεια γιατι το βάφουν με ρολλά και όχι με πιστόλι???
Πιθανών γιατί το πλοίο αργεί ακόμα να φύγει απο την δεξαμενή και δέν βιάζονται. Με το ρολό κάνεις ποιό αργή δουλειά, όμως δέν χάνεις σχεδόν καθόλου μπογια (με το σπρέι διασκορπίζετε το 1/4 στον αέρα) δέν λερώνεις τα ήδη βαμένα, και προσωπικά πιστευώ ότι κάνεις καλύτερη δουλεια.
opelmanos
14-03-2009, 11:50
υπαρχει καμια φωτο του τεο με τα υφαλα φρεσκοβαμενα?η ακομα εχει πολλη δουλεια μεχρι να βαφτουν?
υπάρχει,δεν θέλει πολύ δουλειά ακόμα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
32444
mastrokostas
14-03-2009, 13:24
Και μια σημερινη, για τους φιλους της NEL !
32446
scoufgian
14-03-2009, 13:28
Και μια σημερινη, για τους φιλους της NEL !
32446
γι αυτο δεν ερχοταν ο μπρουφας σημερα να με παρει?τον ειχες παρει καβατζα και εκανες κρουαζιερες στο σαρωνικο?ευχαριστουμε...........
dimitris
14-03-2009, 13:34
Αμεσως δυο φωτογραφιες σημερινες αυτο θα πει nautilia.gr;)
επειδη οι φωνες μας πιανουν τοπο απο το φορουμ,μηπως ν αρχισουμε να φωναζουμε να κανουνε τα πεδιλα στους καταπελτες του Τεο υδραυλικα???
πολυ φασαρια ρε παιδακι μου... αντε να μενεις κοντα στο λιμανι:D
opelmanos
14-03-2009, 13:50
φανταστικες οι φωτογραφιες σου φιλε mastrokosta. συγχαρητηρια.αντε να το δουμε και ολοκληρο βαμενο συντομα.εχω δημιουργησει ενα φακελο με φωτο απο το ατυχημα και μετα και συνεχιζω να καταχωρω
Τραβηγμένη από το πολεμικό
32447
Υπέροχες οι φωτογραφίες παιδια. Συγχαρητηρια σε όλους σας! Βλέπω τον ΤΕΟ να ανασταίνεται και ειλικρινα χαίρομαι πολύ γιατι είναι ένα πλοίο που αξίζει και μπορεί να δώσει πολλά ακόμα στο Αιγαίο!
Giovanaut
14-03-2009, 15:56
και απο οτι φαινεται αυτη τη φορα θα τα δωσει ολα......
εκει που θα μπει θα αποτελεσει σωτηρια..... και μην γρινιαζεται που δεν θα εξηυπηρετει αποκλειστικα τη μυτιληνη..... τον εχουμε πολυ αναγκη στην αγονη.... και να χαιρεστε ολοι γιατι πολυς κοσμος θα τον δοξαζει....
ααα και κατι αλλο δεν υποβαθμιζεται ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ που παιρνει την αγονη...
αλλα η αγονη αναβαθμιζεται ....και επιτελους, καιρος ητανε, γιατι ολοι οι νησιωτες εχουν τα ιδια δικαιωματα και αναγκες και δεν πρεπει να κανουμε διακρισεις που θυμιζουν "ταξικους διαχωρισμους".....
ΤΕΟ εισαι ολα τα λεφτα και σε περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες....
ουφ.... τα ειπα και ξελαφρωσα....!!!!
AIOLOS KENTERIS II
14-03-2009, 16:23
Μιπος ξερουμε ποια αγονι θα διεκδικισει?
captain 83
14-03-2009, 16:48
Κατέθεσε προσφορά για 12 χρόνια για τις γραμμές:
Θεσσαλονίκη-Λήμνος-Μυτιλήνη-Χίος-Βαθύ Σάμου, Καβάλα-Λήμνος-Μυτιλήνη-Χίος-Βαθύ Σάμου, Καβάλα-Λήμνος-Μυτιλήνη-Χίος-Καρλόβασι-Aγ. Κήρυκος
Για τις ίδιες γραμμές κατέθεσαν προσφορές η GA με το ΜΙΛΕΝΑ και η ΣΑΟΣ με το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.
Κατέθεσε προσφορά για 12 χρόνια για τις γραμμές:
Θεσσαλονίκη-Λήμνος-Μυτιλήνη-Χίος-Βαθύ Σάμου, Καβάλα-Λήμνος-Μυτιλήνη-Χίος-Βαθύ Σάμου, Καβάλα-Λήμνος-Μυτιλήνη-Χίος-Καρλόβασι-Aγ. Κήρυκος
Για τις ίδιες γραμμές κατέθεσαν προσφορές η GA με το ΜΙΛΕΝΑ και η ΣΑΟΣ με το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.
Φιλε μου, μου εφτιαξες τη μέρα! Να είσαι καλα! Ας πάρει την άγονη απο καβάλα και να είναι σίγουροι ολοι τους οτι το πλοίο θα σκίσει στη γραμμη!
Giovanaut
14-03-2009, 17:02
τετοια ν ακουω παιδια οχι γρινιες και στενοχωριες....
το πλοιο πεφτει στα νερα....
και ολοι πρεπει να χαιρομαστε....
και ας μην ξεχναμε πως η χιος-μυτιληνη δεν θα τον χασουν....
opelmanos
14-03-2009, 21:08
ειναι σιγουρο οτι θα κανει την αγονη που κανει τωρα ο πηγασος?ξερουμε ποσες μερες απομενουν για να ετοιμαστει?ποτε ξεκιναει?
ορίστε και 2 φώτο από εμένα όχι και τόσο καλές αλλά σύντομα θα ξαναπάει εκεί :D
speed δικέ σου και στους υπόλοιπους φαν του πλοίου !!
32577
32575
ορίστε και 2 φώτο από εμένα όχι και τόσο καλές αλλά σύντομα θα ξαναπάει εκεί :D
speed δικέ σου και στους υπόλοιπους φαν του πλοίου !!
32577
32575
να σε καλα φιλε Νικολα σε ευχαριστουμε παρα πολυ ...συντομα θα ξαναβγαλουμε παρομιες φοτωγραφιες
ε αφού σου άρεσαν οι άλλες 2 για σένα:D
(η δεύτερη μοιάζει με μια που είχα ανεβάσει αλλά δεν είναι ίδια)
32598
32599
scoufgian
15-03-2009, 06:02
Νικολα σε ευχαριστουμε για τις φωτο κι ελπιζω πολυ συντομα να απολαυσεις παλι το Μπαρμπα σε ενα απο τα ταξιδια που θα κανει.Προσωπικα μου χει λειψει το πλοιο και περιμενω πως και πως να το ξαναδω να ταξιδευει:D:D
Speedkiller
15-03-2009, 08:53
Σε ευχαριστώ Νικόλα!!!Αυτή σε σένα σε Νικος V,σε Theofilos Ship και σε όλους τους Νελίτες!!!Βαμμένος και έτοιμοπόλεμος!!!:D
32656
(Ενας ΤΕΟ την ημέρα τον Γιατρό τον κάνει πέρα...:-P:D)
MYTILENE
15-03-2009, 09:08
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και μπράβο σε όλους για τις φώτο σας και το ρεπορτάζ από τον δεξαμενισμό και μη του αγαπημένου μας ΤΕΟ!!!Ο βάπορας ετοιμάζεται και αύριο πέφτει από τη δεξαμενή για να συνεχιστούν οι εργασίες σε κάποιο μώλο-Δραπετσώνα ή Πέραμα-και να περιμένει τις αποφάσεις για την Άγονη-κατα 95% την έχει ''πάρει'' τη γραμμή;)!!!!Άντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά να σκάσουν οι εχθροί μας:p;)!!!
Σε ευχαριστώ Νικόλα!!!Αυτή σε σένα σε Νικος V,σε Theofilos Ship και σε όλους τους Νελίτες!!!Βαμμένος και έτοιμοπόλεμος!!!:D
32656
Γεια σου ρε κωστα με τα ωραια σου!!!!!
theofilos-ship
15-03-2009, 11:01
Πολυ ομορφη Κωστα Σ'ευχαριστουμε.Να μην ζηλεψει κανενας.Ολες οι Εταιριες εχουνε τα καλα τους.Εμεις τα Βαπορια θελουμε και οχι τα κεφαλια κατω απο τα τραπεζια. καλοταξιδος...
BEN BRUCE
15-03-2009, 13:16
Θεοφιλος ,το μεγαλυτερο πλοιο στο λιμανι το 1995,στη μεγαλη δεξαμενη περαματος
32701
32702
opelmanos
15-03-2009, 13:28
απιστευτο κι ομως αληθινο.ο polux ετοιμος.ποιος να το πιστευε.αν μας το λεγε κανεις μετα το ατυχημα ,και οσο ηταν τοσους μηνες παρατημενο στο περαμα και στη κυνοσουρα οτι θα γινοταν ετσι,θα τον λεγαμε τρελλο.στειλτε οσες περισσοτερες φωτογραφιες μπορειτε.αξιζει να το βλεπουμε ξανα και ξανα.τυφλες να εχουν οι γκομενες:eek:
32656
σας ευχαριστώ παιδιά !!
καλά φίλε μου τέλεια η φώτο σου και ο τεο όμως δεν πάει πίσω :D
ξέρουμε περίπου σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμο ?
theofilos-ship
15-03-2009, 13:40
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=32706&stc=1&d=1237120823
theofilos-ship
15-03-2009, 13:44
Το πλοιο εχει και καποια διαδικαστικα,πριν βγει για δρομολογια.Επιθεωρησεις κλπ.Οποτε λιγο ακομη σε αναμονη.Φαγαμε τον γαιδαρο.Μενει μονο η ουρα,τα ποδια,το στομαχι.και και και:rolleyes:
Giovanaut
15-03-2009, 14:02
παντως παιδια μπραβο σε ολους σας....
καλυψατε αριστα τον δεξαμενισμο του ΒΑΠΟΡΑ....
σαν να ημουν εκει....
ελπιζω να εχουμε και απο τα αυριανα κατι......
theofilos-ship
15-03-2009, 14:32
Στα δικα μου ναυπηγεια ταξιδευει καθε μερα.Αφιερωμενο σε LEO-SPEEDκαι ολο το NAYΤΙΛΙΑ
32707
32708
32709
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=32706&stc=1&d=1237120823
αν δεν κάνω λάθος εδώ πρέπει να είναι πάσχα σωστα ??:D
και αν ξαναθυμάμαι καλά είχε κάνει διανυκτέρευση
giorgos....
15-03-2009, 15:00
Νάτος τον Σεπτέμβριο του 1999 όταν ήταν ντυμένος στα λευκά..
γειά σου ρε Τεό (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4978)..
BEN BRUCE
15-03-2009, 15:12
Εδω το βλεπουμε στο τελος αυγουστου του 1997
32710
Giovanaut
15-03-2009, 15:54
μπραβο και παλι μπραβο σας.....
ρε παιδια κατι ασχετο....αλλα το εχω απορια....
στο πλωριο καταστρωμα εχει προσβαση ο επιβατης....????
moutsokwstas
15-03-2009, 17:09
αν εννοεις αυτο που ειναι ακριβως κατω απο τη γεφυρα, περυσι καταφεραμε να βγουμε και στο πηγαινε και στο ελα. η μια πορτα παντως ηταν κλειδωμενη. ειδικα οταν ανεβαιναμε μυτιληνη, το να στεκεσαι μπροστα ειναι αλλο πραγμα.
εγώ μια φόρα πήγα απο την αριστερή όμως είχαμε περάσει απο κάτι σημεία περάσαμε και από την φυλακή που έχει το πλοίο ανοίξαμε μια πόρτα και βγάκαμε αλλά εκείνη την μέρα είχε αέρα και θάλασσα και μιλάμε με το που άνοιξα την πόρτα την ξανάκλεισα άσε λέω δεν είναι για τέτοια ο καιρός:D
πάντως ωραία θα ήταν άμα ήταν ανοιχτά εκεί
moutsokwstas
15-03-2009, 20:26
μια ιδεα θα ηταν να το εκαναν οπως στο λισσος που φτανοντας στη σουδα ειχαν βαλει πλαστικες καρεκλες και μαζευονταν ταξιδιωτες απολαβανοντας το ξημερωμα και την ανατολη του ηλιου αλλα και τον κολπο. μια ιδεα ριχνω απλα και σκεψη. αναφερομαι στη διαδρομη μεταξυ χιου-μυτιληνης αλλα πλοεντας κοντα στις ακτες των δυο νησιων. παρεπιπτοντως η ντισκο που εχει κατω το πλοιο εχει λειτουργησει ποτε κι αν οχι γιατι δεν αξιοποιουν το χωρο αυτο για κατι αλλο?
Ευχαριστώ για την αφιέρωση theofios-ship..;). 'Εκανα μια παρεμβασούλα στην ταξινόμιση εικόνων.... Θα μάθεις που θα πάει :p
opelmanos
16-03-2009, 10:55
παιδια τι γινεται με τον τεο?επεσε απο την δεξαμενη η ακομα?
Ναι έπεσε το λεει κι εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=182365&postcount=877)
Giovanaut
16-03-2009, 14:06
μια ιδεα θα ηταν να το εκαναν οπως στο λισσος που φτανοντας στη σουδα ειχαν βαλει πλαστικες καρεκλες και μαζευονταν ταξιδιωτες απολαβανοντας το ξημερωμα και την ανατολη του ηλιου αλλα και τον κολπο. μια ιδεα ριχνω απλα και σκεψη. αναφερομαι στη διαδρομη μεταξυ χιου-μυτιληνης αλλα πλοεντας κοντα στις ακτες των δυο νησιων. παρεπιπτοντως η ντισκο που εχει κατω το πλοιο εχει λειτουργησει ποτε κι αν οχι γιατι δεν αξιοποιουν το χωρο αυτο για κατι αλλο?
Δυστυχως φιλε κωστα η Ναυτιλιακη το μονο που φροντιζει ειναι να ταξιδευει τους επιβατες και δεν αξιοποιει παραπανω τα ΑΣΤΕΡΙΑ!!! της....
ενω οι Κρητικοι φροντιζουν για τη διασκεδαση και για αλλες υπηρεσιες ουτως ωστε ο επιβατης να κανει "μικρες κρουαζιερες".....
σ αυτο μας ριχνουν....
και οποιος μπορει ασ πει κατι αλλο....
moutsokwsta η disco έχει λειτουργήσει τουλάχιστον μέχρι το 99 το θυμάμαι σίγουρα,από κάποιο σημείο και μετά σταμάτησε.Η κατασκευή της απο ότι θυμάμαι δεν ήταν και αυτή πάρα ένα κομμάτι απο το φαγοπότι που δαπανήθηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό,όπως και στις λοιπές προσθήκες βελτίωσης των πλοίων που καθε χρόνο εμφανίζονταν στους ισολογισμούς αλλά ένας θεός ξέρει που βελτιώνονταν τα πλοία....
φίλε Giovanaut μου αρέσει που αναφέρεις τη ΝΕΛ ώς Ναυτιλιακή όπως τη λέγανε στη Μυτιλήνη το παλιό καλό καιρό.......!;)
Speedkiller
16-03-2009, 18:41
moutsokwsta η disco έχει λειτουργήσει τουλάχιστον μέχρι το 99 το θυμάμαι σίγουρα,από κάποιο σημείο και μετά σταμάτησε.Η κατασκευή της απο ότι θυμάμαι δεν ήταν και αυτή πάρα ένα κομμάτι απο το φαγοπότι που δαπανήθηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό,όπως και στις λοιπές προσθήκες βελτίωσης των πλοίων που καθε χρόνο εμφανίζονταν στους ισολογισμούς αλλά ένας θεός ξέρει που βελτιώνονταν τα πλοία....
φίλε Giovanaut μου αρέσει που αναφέρεις τη ΝΕΛ ώς Ναυτιλιακή όπως τη λέγανε στη Μυτιλήνη το παλιό καλό καιρό.......!;)
Εγω γιατί όταν γυρνούσα απ το νησί το 2005 θυμάμαι περιστατικό με μεθυσμένο να κάνει σκηνικό στη reception γιατί δεν του βάζαν το τραγούδι που ήθελε???:DΜαλιστα τον έιχε περιλάβει αξιωματικός για να ηρεμήσει...:mrgreen:
Giovanaut
16-03-2009, 19:01
χαιρομαι που σ αρεσει στεφανε.....
γιατι κι εγω οσο θυμαμαι τον εαυτο μου, την Νελ ως Ναυτιλιακη την ειχα στο μυαλο.....
...και ποτε δεν θα παψω να την εχω.....
moutsokwstas
16-03-2009, 19:27
η ντισκο ειναι στα κατεργα, στην αφανεια να το πω καλυτερα. προφανως να μην ακουγεται η φασαρια και ξυπνουν οι προσκυνητες που ταξιδευουν, χαχαχα! κι αφου δεν χρησιμοπιειται γιατι δεν αξιοποιησαν το χωρο αυτο για αλλη χρηση?
Giovanaut
17-03-2009, 19:06
τελικα να περιμενουμε αλλαγες και στο εσωτερικο του ΒΑΠΟΡΑ...????
Vortigern
17-03-2009, 20:18
ΤΟ ΑΙΣ του πλοιο ειναι ανοιχτο!!!!!Επιτελους!!!
opelmanos
17-03-2009, 21:15
για να ειναι ανοιχτο σημαινει οτι εβαλε μπρος τις ηλεκτρομηχανες.ασ το επιβεβαιωσει καποιος
ndimitr93
17-03-2009, 21:31
για να ειναι ανοιχτο σημαινει οτι εβαλε μπρος τις ηλεκτρομηχανες.ασ το επιβεβαιωσει καποιος
Πού είναι οι Νελίτες μας;; Ας πεταχτούν μια βόλτα προς το Πέραμα.....:p:);)
Vortigern
17-03-2009, 21:33
Πού είναι οι Νελίτες μας;; Ας πεταχτούν μια βόλτα προς το Πέραμα.....:p:);)
Για παρε το μηδεν να δεις θα βγει κανενας....
opelmanos
17-03-2009, 22:23
εγω δυστυχως ηθελα πολυ να πεταχτω αλλα μενω μυτιληνη και μου ειναι αδυνατον
πληρωμα υπαρχει στο πλοιο?δουλευουν κανονικα?
scoufgian
18-03-2009, 05:39
Για παρε το μηδεν να δεις θα βγει κανενας....
εσυ βρε νουμερο δεν εισαι Νελιτης?για βγαλε κανα εισιτηριο και τραβα στο Περαμα!ολο να κακολογεις εισαι............:rolleyes::rolleyes:
Vortigern
18-03-2009, 06:53
εσυ βρε νουμερο δεν εισαι Νελιτης?για βγαλε κανα εισιτηριο και τραβα στο Περαμα!ολο να κακολογεις εισαι............:rolleyes::rolleyes:
Για παρε και εσυ το μηδεν να δεις αν το πρακτορειο εχει εισητηρια.
Εγω καλυπτω τα ''μικρα'' απο εδω....:rolleyes:
cpt babis
18-03-2009, 16:12
ανοιξε το ais!!!
opelmanos
18-03-2009, 21:14
εχουμε κανενα νεο απο τον τεο?τι εργασιες γινονται τωρα?
MYTILENE
19-03-2009, 08:33
07/04 με 10/04 άκουσα οτι ξεκινάει σιγά σιγά;)
scoufgian
19-03-2009, 08:56
το σιγα σιγα δεν μ αρεσε..........:p:p
Vortigern
19-03-2009, 09:33
το σιγα σιγα δεν μ αρεσε..........:p:p
Eισαι και της μυτθις σου παναθεμασε..... Κανατε κοντα ενα χρονο υπομονο καντε ακομα 20 μερες.....Αντε καλως ηρθε πισω
scoufgian
19-03-2009, 10:05
Eισαι και της μυτθις σου παναθεμασε.....
μυτθις?μυστικη οργανωση ειναι?γιατι δεν θυμαμαι να εχω γραφτει σε αυτη.....:p:p:p
opelmanos
19-03-2009, 11:18
τι σργασιες γινονται τωρα? και κατι αλλο :ακουγεται να παει εκδρομη το πασχα?πρωτα ο θεος αν ετοιμαστει φυσικα μιλαμε
MYTILENE
19-03-2009, 12:13
τι σργασιες γινονται τωρα? και κατι αλλο :ακουγεται να παει εκδρομη το πασχα?πρωτα ο θεος αν ετοιμαστει φυσικα μιλαμε
Για εκδρομή ξέχνα το για τις εργασίες όλο και κάτι κάνουνε;)
opelmanos
19-03-2009, 12:30
καλυτερα που δε θα παει εκδρομη γιατι δεν θα μπορουσα σε καμια περιπτωση να παω λογω της δουλειας μοτ και θα το ειχα βαρος.δεν μου αρεσει να χανω τις εκδρομες το πασχα με τον τεο. ευχαριστω για την πληροφορηση
Vortigern
19-03-2009, 13:14
μυτθις?μυστικη οργανωση ειναι?γιατι δεν θυμαμαι να εχω γραφτει σε αυτη.....:p:p:p
Eσυ πρεπει να πας στο τηλεπαιχνιδι ''Εισαι ποιο εξυπνος απο εναν δεκαχρονω''
Παιδια πρεπει αυτο το καραβι να ξανα επανελθει στις παλιες καλες εποχες.Ευτυχως που η nel το επισκευαζει εστω για να παρει την αγονη του ανατολικου αιγαιου
Giovanaut
19-03-2009, 19:37
Γιαννη κατι ειχες πει πως θα εχουμε αλλαγες και στο εσωτερικο του ΒΑΠΟΡΑ.... τελικα εμαθες κατι....???
scoufgian
19-03-2009, 19:41
Γιαννη κατι ειχες πει πως θα εχουμε αλλαγες και στο εσωτερικο του ΒΑΠΟΡΑ.... τελικα εμαθες κατι....???
Συνονοματε λογω δουλειας δεν εχω καταφερει να μαθω τι γινεται..........Θα φροντισω να μαθω ομως και θα σου πω......
Ακουσα οτι θα παρει την αγονη του αν.αιγαιου αληθευει?
Giovanaut
19-03-2009, 20:16
ετσι φαινεται φιλε nkr.....
γιαννη σ ευχαριστω πολυ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδη NEL δεν θα ξαναεπιχειρηση να ξαναπαρει την γραμμη της Χιου-Μυτιληνης
scoufgian
19-03-2009, 21:11
Δηλαδη NEL δεν θα ξαναεπιχειρηση να ξαναπαρει την γραμμη της Χιου-Μυτιληνης
γιατι τωρα το Μυτιληνη ποια γραμμη κανει?:confused::confused:
Καποτε ηταν και τα δυο σε αυτην τη γραμμη και ας ηταν το nissos chios.Το lissos θα μεινει και αυτο στην γραμμη?
opelmanos
19-03-2009, 21:19
Εγω σημερα το απογευμα μπηκα στο μυτηληνη να δω κατι γνωστους μου και μου ειπαν οτι την αγονη θα την παρουν αυτοι και οχι ο τεο, επειδη μπορει να προσεγγιζει ποιο ευκολα τα λιμανια.ακουγεται αυτο?
Πολυ ωραια προταση εχει κανει η NEL δηλαδη θα βαλει στην αγονη το MYTILENE και στην Χιο και στην θα βαλει το THEOFILOS.
douzoune
19-03-2009, 21:44
καλά ρε παιδιά, με το Θεόφιλος δεν συμμετέχει η Νελ στον διαγωνισμό??? τι ιστορίες είναι τώρα αυτές με το Μυτιλήνη???
ndimitr93
19-03-2009, 21:54
καλά ρε παιδιά, με το Θεόφιλος δεν συμμετέχει η Νελ στον διαγωνισμό??? τι ιστορίες είναι τώρα αυτές με το Μυτιλήνη???
Όχι, δίκιο έχουν.....το Μυτιλήνη πήγε για άγονες.......
douzoune
19-03-2009, 22:00
Όχι, δίκιο έχουν.....το Μυτιλήνη πήγε για άγονες.......
απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί είχε εκφταστεί από πολλούς εδώ στο φόρουμ οτι ο ΤΕΟ αναλαμβάνει την άγονη στο βόρειο Αιγαίο......
opelmanos
19-03-2009, 22:16
με την νελ εχουμε να κανουμε.εγω σας λεω οτι τιποτα δεν ειναι 100%.αμφιβαλλω αν οι ιδιοι γνωριζουν που θα δρομολογηθει το πλοιο και οτι λεν δεν το λεν με σιγουρια. εδω το ωκτοβριο λεγαν οτι θα εκανε safaga-jendah,και κατι τετοιο δεν εγινε ποτε. ας περιμενουμε ομως και θα δουμε
scoufgian
20-03-2009, 06:30
επειδη βλεπω ,οτι γραφουμε οτι θελουμε και δεν μπαινουμε στο κοπο να γυρισουμε μερικα post πισω ,εχουμε να πουμε τα εξης.το Μυτιληνη ποτε δεν ακουστηκε επισημα οτι θα μπει σε καποια αγονη.Εαν καποιος παιρνει το εγγραφο με τις αγονες και τοποθετει βαπορια οπως του γουσταρει ας μας το πει.Εαν κατι δεν το δεις γραπτα με τα ιδια σου τα ματια ποτε δεν το θεωρεις αξιοπιστο.Στα post που εχουμε μεχρι τωρα, οτι εχει γραφτει ειναι λογια τα οποια εχουμε ακουσει απο τις μπιντες και τιποτα αλλο.Εαν καποιος εχει να παρουσιασει επισημο εγγραφο που λεει κατι για το Θεοφιλο ή το Μυτιληνη ας μας το παρουσιασει .Και τελος αυτο που γραφουμε τοσο καιρο για το Θεοφιλο οτι θα παρει την αγονη απο Καβαλα μεχρι Σαμο,το γνωριζουμε μεσα απο τη NEL LINES η οποια κανει αγωνα για να εξασφαλισει τη γραμμη αυτη.Αλλα τι θελουνε μερικοι,να τους φερουμε χαρτι που να λεει οτι κατι τετοιο?Οταν ερθει η ωρα θα υπαρξει σχετικη δημοσιευση.............
MYTILENE
20-03-2009, 08:34
επειδη βλεπω ,οτι γραφουμε οτι θελουμε και δεν μπαινουμε στο κοπο να γυρισουμε μερικα post πισω ,εχουμε να πουμε τα εξης.το Μυτιληνη ποτε δεν ακουστηκε επισημα οτι θα μπει σε καποια αγονη.Εαν καποιος παιρνει το εγγραφο με τις αγονες και τοποθετει βαπορια οπως του γουσταρει ας μας το πει.Εαν κατι δεν το δεις γραπτα με τα ιδια σου τα ματια ποτε δεν το θεωρεις αξιοπιστο.Στα post που εχουμε μεχρι τωρα, οτι εχει γραφτει ειναι λογια τα οποια εχουμε ακουσει απο τις μπιντες και τιποτα αλλο.Εαν καποιος εχει να παρουσιασει επισημο εγγραφο που λεει κατι για το Θεοφιλο ή το Μυτιληνη ας μας το παρουσιασει .Και τελος αυτο που γραφουμε τοσο καιρο για το Θεοφιλο οτι θα παρει την αγονη απο Καβαλα μεχρι Σαμο,το γνωριζουμε μεσα απο τη NEL LINES η οποια κανει αγωνα για να εξασφαλισει τη γραμμη αυτη.Αλλα τι θελουνε μερικοι,να τους φερουμε χαρτι που να λεει οτι κατι τετοιο?Οταν ερθει η ωρα θα υπαρξει σχετικη δημοσιευση.............
;):confused:;):confused:!!!!!Με πρόλαβες γιατί κάποια πράγματα δε σχολιάζονται με όμορφο τρόπο,εσύ το έκανες όμως.Ευχαριστώ Γιάννη
opelmanos
20-03-2009, 10:08
περα ομως απ αυτα υπαρχει ενα ευλογο ερωτημα:ο πηγασος που εκτελει αυτη τη στιγμη τη γραμμη θα αποχωρησει οταν ερθει ο ΤΕΟ?
Ο πηγασος δεν καλυπτει τα δρομολογια του nisso chios αυτη την χρονικη στιγμη?
scoufgian
20-03-2009, 17:35
ηρεμια παιδια................σε λιγο θα μου πειτε οτι και αναστηθηκε το σαπφω και αρχισε δρομολογια
;):confused:;):confused:!!!!!Με πρόλαβες γιατί κάποια πράγματα δε σχολιάζονται με όμορφο τρόπο,εσύ το έκανες όμως.Ευχαριστώ Γιάννη
ΠΕΣ(-ΤΕ) ΤΑ ΒΡΕ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ... ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΘΕΣ ΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΘΕΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΞΩ, ΘΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΠΙΑ...
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Ή ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΝΕΙΡΟ Ή ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ!
opelmanos
20-03-2009, 21:06
ΠΕΣ(-ΤΕ) ΤΑ ΒΡΕ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ... ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΘΕΣ ΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΘΕΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΞΩ, ΘΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΠΙΑ...
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Ή ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΝΕΙΡΟ Ή ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ!
φιλε μου τιποτα δεν λεγεται τυχαια.αν ειναι να μπαινουμε στο σαιτ και να λεμε οτι μας καπνισει καλυτερα να το κλεσουμε το μαγαζι .το φορουμ ειναι για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και οχι οτι ακουμε στο δρομο
scoufgian
20-03-2009, 21:11
φιλε μου τιποτα δεν λεγεται τυχαια.αν ειναι να μπαινουμε στο σαιτ και να λεμε οτι μας καπνισει καλυτερα να το κλεσουμε το μαγαζι .το φορουμ ειναι για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και οχι οτι ακουμε στο δρομο
αυτο λεμε κι εμεις φιλε opelmanos αλλα σε πολλα απο τα Post σου δειχνει κατι αλλο.το μονο που μπορω να καταλαβω ειναι οτι οφειλεται σε αγνοια
opelmanos
20-03-2009, 21:11
ο πηγασος κανει την αγονη που επιδοξει να παρει ο ΤΕΟ. ταξιδεψα την περασμενη παρασκευη απο καβαλα για μυτηληνη.
opelmanos
20-03-2009, 21:19
αυτο λεμε κι εμεις φιλε opelmanos αλλα σε πολλα απο τα Post σου δειχνει κατι αλλοεαν αναφερεσαι σε μενα φιλε μου γιαννη σε πληροφορω οτι κανεις λαθος.οτι λεω το ακουω απο ατομα που δουλευουν στα πλοια της νελ.δεν εκβιαζω καμια κατασταση ουτε θελω να το παιξω οτι καποιος ειμαι
opelmanos ο πήγασος το δρομολόγιο το κάνει εμβόλιμα μετα τα συμβάντα με τους σκυλοπνίχτες του μανούση και επειδή καθόταν εκείνη την περίοδο μπήκε στο παιχνίδι, δεν εχει κανονική σύμβαση με το υπουργείο(απ'οσο ξέρω) οπότε δεν το διώχνει κανένας το πλοίο απλώς θα μπει κάποιο που θα κερδίσει τον διαγωνισμό για την άγονη στη θέση του.
Αν κάνω λάθος διορθώστε με(μονο στο ότι ο μανούσης έχει σκυλοπνίχτες δεν δέχομαι αντιρήσεις :P )
Παρακαλώ, ας μην λέμε ο καθένας το μακρύ και το κοντό του γιατι για εμάς τους βορειοελλαδίτες(και τους νησιώτες -βλ. Λήμνος) αυτο το ζήτημα πονάει!
Καλό σας βράδυ!
Για να μη βγώ off: ο Θεοφιλος για πότε λέτε να ανηφορίσει...; τι εργασίες εκτελούνται τώρα;
scoufgian
20-03-2009, 22:27
εαν αναφερεσαι σε μενα φιλε μου γιαννη σε πληροφορω οτι κανεις λαθος.οτι λεω το ακουω απο ατομα που δουλευουν στα πλοια της νελ.δεν εκβιαζω καμια κατασταση ουτε θελω να το παιξω οτι καποιος ειμαι
δεν το συνεχιζω αυτο το θεμα φιλε opelmanos γιατι κατανταει κουραστικο...........σε παρακαλω ,αυτα που ακους απο τα πληρωματα ,να ειναι διασταυρωμενα γιατι πολλες φορες δημιουργουνται εντυπωσεις που οδηγουνε σε λανθασμενα συμπερασματα.σ ευχαριστω
opelmanos
20-03-2009, 23:05
δεν το συνεχιζω αυτο το θεμα φιλε opelmanos γιατι κατανταει κουραστικο...........σε παρακαλω ,αυτα που ακους απο τα πληρωματα ,να ειναι διασταυρωμενα γιατι πολλες φορες δημιουργουνται εντυπωσεις που οδηγουνε σε λανθασμενα συμπερασματα.σ ευχαριστωok φιλε γιαννη εαν προκαλεσα αναστατωση ειλικρινα ζητω συγνωμη απ'ολους
scoufgian
20-03-2009, 23:11
συνεχιζουμε κανονικα ..................
opelmanos
20-03-2009, 23:31
γνωριζεις μηπως τι εργασιες γινονται στον ΤΕΟ μας? εξωτερικα θα βαφτει η οχι?εχει επανδρωθει με πληρωμα?οι ηλεκτρομηχανες του δουλευουν η παιρνει ρευμα απ'εξω?και κατι τελευταιο:δοκιμαστικο ποτε θα κανει?
Speedkiller
20-03-2009, 23:36
Kαλές οι ερωτήσεις αλλα μάλλον ούτε η ίδια η εταιρεία έχει τις απαντήσεις!Για να χαλαρώσουμε λίγο βάζω μια φώτο απ τις πρώτες μέρες του ως μπλε στον Πειραιά!
33323
scoufgian
20-03-2009, 23:37
γνωριζεις μηπως τι εργασιες γινονται στον ΤΕΟ μας? εξωτερικα θα βαφτει η οχι?εχει επανδρωθει με πληρωμα?οι ηλεκτρομηχανες του δουλευουν η παιρνει ρευμα απ'εξω?και κατι τελευταιο:δοκιμαστικο ποτε θα κανει?
πολλα ερωτηματα..........λοιπον πληρωμα εχει μπει στο πλοιο.εργασιες γινονται τοσο στο εσωτερικο οσο και στο εξωτερικο μερος του πλοιου αλλα οι περισσοτερες εσωτερικες εργασιες εχουν εκτελεστει.τωρα για το εξωτερικο βαψιμο αναμενουμε μεσα στις επομενες μερες να αρχισει και να ολοκληρωθει πριν απο την εναρξη των δρομολογιων του που οπως μας λεει ο φιλος mytilene θα τα ξεκινησει αρχες με μεσα Απριλη.το δοκιμαστικο θα γινει και αυτο αλλα ειναι αγνωστο το ποτε
scoufgian
20-03-2009, 23:39
Kαλές οι ερωτήσεις αλλα μάλλον ούτε η ίδια η εταιρεία έχει τις απαντήσεις!Για να χαλαρώσουμε λίγο βάζω μια φώτο απ τις πρώτες μέρες του ως μπλε στον Πειραιά!
33323
καλα κανεις Κωστη............καιρο ειχαμε να τον δουμε στο λιμανι..........;););)
opelmanos
20-03-2009, 23:53
οι ηλεκτρομηχανες δουλευουν?η παιρνει ακομα ρευμα απ'εξω?
Ποτε αρχιζει τα δρομολογια το θεοφιλος?
scoufgian
21-03-2009, 11:07
Φιλε nkr η απαντηση που θελεις ειναι στο μηνυμα του φιλου mytilene
Διαβασα οτι το MYTILENE δεν πηρε τελικα την αγονη του ανατολικου αιγαιου αλλα δεν ειπαν κατι οτι θα παρει την αγονη το ΘΕΟΦΙΛΟΣ για τη δεν προλαβε να φτιαξει φακελο.Τωρα ξερουμε μηπως τι γινεται?
Και κάτι από την ιστορία του.
Η φώτο είναι τραβηγμένη από το ΣΑΠΦΩ και η προβλήτα είναι στην Χίο, ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 1995.
33368
Πολυ ωραια φωτογραφια φιλε
moutsokwstas
21-03-2009, 18:43
Και κάτι από την ιστορία του.
Η φώτο είναι τραβηγμένη από το ΣΑΠΦΩ και η προβλήτα είναι στην Χίο, ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 1995.
33368
τα ξηλωσε, βεβαια και η αποβαθρα δεν ηταν κι απο κατασκευαστικη αποψη ο,τι καλυτερο.
giorgos....
21-03-2009, 18:49
η προβλήτα μια χαρά ήταν φίλε.. απλώς ο ΤΕΟ είναι θωρηκτό....:):)
scoufgian
21-03-2009, 19:01
η προβλήτα μια χαρά ήταν φίλε.. απλώς ο ΤΕΟ είναι θωρηκτό....:):)
φιλε giorgos.....να λεγα πως ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ειναι κανα παγοθραυστικο να πω χαλαλι.......ενα απλο βαπορι ειναι που επεσε πανω σε μια απλη προβλητα .μαλιστα σε δημοσιευματα εκεινης της εποχης πολλα γραφτηκαν για τη κατασκευη της συγκεκριμενης προβλητας:p:p
giorgos....
21-03-2009, 19:05
κοίτα. όπως και να έχει βαπόρι έπεσε πάνω της και μάλιστα με την πλώρη.. όχι καμιά τράτα.. εδώ το Γεώργιος Εξπρές αρχές δεκαετείας 90 που έπεσε στην προβλήτα στην Πάρο με την πρύμνη, έσπασε τα μπετά και ξήλωσε τα σίδερα.. φαντάσου..
moutsokwstas
21-03-2009, 19:07
κοίτα. όπως και να έχει βαπόρι έπεσε πάνω της και μάλιστα με την πλώρη.. όχι καμιά τράτα.. εδώ το Γεώργιος Εξπρές αρχές δεκαετείας 90 που έπεσε στην προβλήτα στην Πάρο με την πρύμνη, έσπασε τα μπετά και ξήλωσε τα σίδερα.. φαντάσου..
οτι ειχε αμμο η προβλητα σου λεει κατι?
scoufgian
21-03-2009, 19:08
οπως και να εχει ,και ο θεοφιλος και η προβλητα παθανε ζημιες.με το που θα βρω τα δημοσιευματα με τα αποτελεσματα της ερευνας θα τα ανεβασω
giorgos....
21-03-2009, 19:19
το οτι είχε άμμο μου λέει πως ήταν κακοκατασκευασμένη. αλλά και πιστεύω πως η ζημιά δικαιολογήτε για το μέγεθος του Θεόφιλου..
οπως και να εχει ,και ο θεοφιλος και η προβλητα παθανε ζημιες.με το που θα βρω τα δημοσιευματα με τα αποτελεσματα της ερευνας θα τα ανεβασω
το καράβι απο ότι ξερω η θυμάμαι δεν είχε πάθει τπτ πέρα απο κάποια βουλιάγματα μικρά στη πλώρη τα οποία έχει κρατήσει ενθυμιο ακόμα και σήμερα
douzoune
21-03-2009, 19:45
παιδιά μπορεί κάποιος να πει και σε μένα τον νεότερο κάποιες λεπτομέρειες για το ατύχημα? Λόγω του μικρού της ηλικίας μου μόνο σαν γεγονός το γνωρίζω. Ευχαριστώ...