Επιστροφή στο Forum : Θεόφιλος [Theofilos, Pollux, Abel Tasman, Nils Holgersson]
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
opelmanos
05-05-2009, 17:32
Και εγώ όταν δούλευα ήμουν εκεί κάτω.Δυο πατώματα κάτω απ'το γκαράζ.Καμπίνα 506.Τα μποτζαρίσματα στίς φουρτούνες ήταν έντονα.Αλλα το καλό ήταν οτί επικρατούσε ακρα τάφου σιωπή και έκανα κάτι ύπνους όλα τα λεφτά.Ενιωθες οτί ήσουν ασφαλής.ΟΎΤΕ σήμα στο κινητό να σε ενοχλούν.Γενικά μου άρεσουν τα πλοία που έχουν καμπίνες κάτω από το γκαράζ. Και όταν μπαινω σε ένα παλιό πλοίο το ψάχνω να δω αν έχει τέτοιες καμπίνες.Και το ΣΑΠΦΏ είχε.
Εγω το βρισκω παντως ακρως επικινδυνω να εχει καμπινες καποιο καραβι στο γκαραζ διοτι σκεφτεστε τι θα παθει α εαν ενας κλειστοφοβικος παρει μια τετοια καμπινα τι εχει να γινει.Ουτε καν να το σκεφτομαι δεν θελω.:(
Παιδια παντως κακα τα ψεμματα την σημερον ημεραν κατ εμε θα επρεπε να θεωρειται δεδομενο οτι ουτε επιβατες ουτε πληρωμα κοιμουνται κατω απο το γκαραζ...
φίλε Γιάννη θεωρείται δεδομένο,κανένα παλιό ποστάλι δεν διαθέτει πιά τέτοιες καμπίνες ούτε για επιβάτες ούτε για πλήρωμα,επίσης έχει αλλάξει πιά η αντίληψη στη σχεδιάση των εγ/ογ και αρκετοί όγκοι κάτω απο το κατάστρωμα στεγανών φρακτών (main car deck) που αλλιώς θα έμεναν κενοί και αχρηστοι προορίζονται πλέον για τη μεταφορά φορτίου (αυτοκίνητα).
Εννοείται λοίπον πως στην εποχή μας που έχει πέσει τόση έρευνα στα θέματα στεγανής υποδιαίρεσης και ασφάλειας των επιβατηγών αυτά τα ανεπίτρεπτα πράγματα,που πλοία ταξίδευαν με ανθρώπους κάτω απο το γκαράζ και συν αυτού με ανοιχτά τα watertight ανάμεσα,να έχουν περάσει ανεπιστρεπτεί
ndimitr93
05-05-2009, 19:00
Το θεμα ειναι ομως οτι ο κοσμος θα εχει ενα μουδιασμα στην αρχη.Το βαπορι πρεπει να αντιμετοπισει και να ''αλλαξει'' την κακη του φημη που ειχε με την προσκρουση και δεν ξερω αν θα ειναι ευκολο γιατι ακομα το θυμαται ο κοσμος.Με το καλο να ξεκινησει και να παει καλα γιατι πραγματικα ειναι πολυ καλο βαπορι και απο τα πιο καλοταξιδα.
Και μήπως για αυτό καθόταν τόσο καιρό??
moutsokwstas
05-05-2009, 19:20
για καμπινα κατω απο το γκαραζ δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω εκει μεσα. τελευται φορα που ειχα παρει ηταν με το σαπφω, μου ειχαν αφησει ανοικτη την πορτα ολο το βραδυ και ειχα μαστουρωσει στο μαζουτ! φανταζομαι να δουλευει ο εξαερισμος στις καμπινες επανω, γιατι περυσι εβρασα. για τα του ατυχηματος ας μην αναφερθουμε παλι, μια και οι υπευθυνοι ποτε δεν βγηκαν να μας πουν την αληθεια για το τι ακριβως εγινε. εικασιες, σεναρια κι εκδοχες ακουστηκαν πολλες αλλα δεν ειναι παλι του παροντος. καλα ταξιδια να εχει απο δω και περα το πλοιο μας.
theofilos-ship
05-05-2009, 19:31
Σωστος ο moutsokwstas.Κι αλλα βαπορια ειχαν ατυχηματα αλλα περασμενα ξεχασμενα.Δεν σταματω να τραγουδω ποτε.θεοφιλε-ε-ε-ε:mrgreen:
opelmanos
05-05-2009, 19:37
Γνωρίζουμε πότε θα κάνει το δεύτερο δοκιμαστικό του?
τελικά οι ηλεκτρογεννήτριες δουλεύουν δεν πέρνει ρεύμα απ'έξω;)
opelmanos
05-05-2009, 20:27
Κάτι μου θύμισε αυτή η ερώτηση:mrgreen:Λογικά δουλεύουν εφόσον είναι ανοιχτό και το ais
βρήκα και τη δίδυμη (http://www.efoplistis.gr/gallery/displayimage.php?album=109&pos=32) φωτο:p:p
Thanasis89
06-05-2009, 00:11
Θα σας χαρίσω μια χθεσινή φωτογραφία μου πάνω από το Κνωσός Παλάς... Στους Speedkiller, Stefanosp και Theofilos ship...
(Συγνώμη για την ποιότητα είναι καλύτερη που μπόρεσα να βγάλω :oops:)
37957
Θα σας χαρίσω μια χθεσινή φωτογραφία μου πάνω από το Κνωσός Παλάς... Στους Speedkiller, Stefanosp και Theofilos ship...
37957
Πωπω τι τους πέταξες βραδυάτικο Θανάση!!!!! ¶ντε να κοιμηθούνε τώρα οι Νελίτες:D:D
Thanasis89
06-05-2009, 00:27
Πάντως να συμπληρώσω ότι τον χάρηκα τον βάπορα όταν τον είδα φωτισμένο ! Δεν ξέρω γιατί... Ίσως γιατί με συγκίνησαν όλα όσα είχα ακούσει γι' αυτό τόσο καιρό ! Καλή αρχή να έχει και καλές θάλασσες !
Φανούλα μου δεν τους φοβάμαι ! Αφού το είδαν στο μεγάλο λιμάνι φωτισμένο τα αντέχουν όλα τώρα ! :D
theofilos-ship
06-05-2009, 01:16
37957Περα απο την ποιοτητα ( που δεν εχει καμια σημασια ) σ'ευχαριστω.
scoufgian
06-05-2009, 05:28
σ ευχαριστουμε πολυ Θαναση!!Πραγματικα η ανασταση του Μπαρμπα εχει συγκινησει πολυ κοσμο μεσα απο συνομιλιες που εχω καθημερινα.Αλλα παλι εκφραζω το παραπονο μου.Επρεπε ο βαπορας να μπει εκει που ηταν.Χιο Μυτιληνη.Αυτη τη γραμμη εξυπηρετησε τοσα χρονια κι εκει επρεπε να μεινει.
opelmanos
06-05-2009, 06:11
Αντε με το καλό να έρθει στο νήσι να ανεβεί το ηθικό μας.Μου έχει λειψει πολύ αυτό το πλοίο.
theofilos-ship
06-05-2009, 11:31
σ ευχαριστουμε πολυ Θαναση!!Πραγματικα η ανασταση του Μπαρμπα εχει συγκινησει πολυ κοσμο μεσα απο συνομιλιες που εχω καθημερινα.Αλλα παλι εκφραζω το παραπονο μου.Επρεπε ο βαπορας να μπει εκει που ηταν.Χιο Μυτιληνη.Αυτη τη γραμμη εξυπηρετησε τοσα χρονια κι εκει επρεπε να μεινει. Α ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ..ΠΕΣ ΤΑ..
Akis Dionisis
06-05-2009, 11:40
Πότε θα ξανακάνει δοκιμαστικό?
Roi Baudoin
06-05-2009, 22:23
Καλά ταξίδια στον "Θεόφιλο".
Μια σημερινή φωτογραφία, τραβηγμένη από το "Νεφέλη".
Είναι τόσο ευχάριστο να βλέπεις να βγαίνει καπνός από το φουγάρο του πλοίου.
38045
Speedkiller
06-05-2009, 22:25
O γίγαντας ποτε δεν πεθαίνει!!!Σε ευχαριστούμε Roi!!!:D
Giovanaut
07-05-2009, 00:56
ειλικρινα παντως δεν χορταινω να τον βλεπω.....
8 και σημερα.......
χαιρομαι που επιστρεφει το βαπορι! ειδικα τωρα που τον βλεπω και φρεσκοβαμμενο ειναι το κατι αλλο!:p τωρα εχει εναν αερα νεου και ταυτοχρονα την εμπειρεια ενος πολυταξιδεμενου πλοιου!!
opelmanos
07-05-2009, 04:33
Την ημέρα που θα έρθει θα κάνω κοπάνα από τη δουλειά να πάω να το δώ.Δεν με νοιάζει τίποτα.Την πρώτη άφιξη του δεν πρόκειται να τη χάσω ο κόσμος να χαλάσει.:mad:
dimitris!
08-05-2009, 11:45
Όμορφος, περιποιημένος μετά απο καιρό και πάντα αρχοντικός, καλωσήρθε πίσω γιατί μας έλειψε πολύ...
Giovanaut
08-05-2009, 13:25
7 και Σημερα....
Akis Dionisis
08-05-2009, 13:31
Δεν το ξαναείδα να βγαίνει πάλι για δοκιμαστικό..
Δεν θα κάνει άλλο??
theofilos-ship
09-05-2009, 02:24
Συμφωνα με τo ais αλλαξε θεση το πλοιο απο τον πρασινο ,στον κοκκινο.:mrgreen: Ευκαιρια για τους νελιτες:rolleyes:
Giovanaut
09-05-2009, 09:47
6 και Σημερα...
theofilos-ship
09-05-2009, 14:43
Κωστα σε αυτη την θεση ειναι..για δες.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
38385
38386
Speedkiller & theofilos_ship δική σας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=6804).... αλλιώς δεν θα ηρεμίσετε!!! Βάλε τ άσπρα σου....
Speedkiller
09-05-2009, 15:02
Κατάλαβα theofilos....Κατάλαβα!!!!:mrgreen:Leo τωρα δεν ηρεμώ με τίποτα!!!Τώρα σιγοβράζω!!!:D
theofilos-ship
09-05-2009, 15:05
Speedkiller & theofilos_ship δική σας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=6804).... αλλιώς δεν ηρεμίσετε!!! Βάλε τ άσπρα σου....Leo και αυτη απο εμενα.Σ'ευχαριτουμε;)38387
Naias II
09-05-2009, 15:06
Ε ρε γλέντια σήμερα...........:D
Giovanaut
09-05-2009, 16:09
Μπραβο ρε παιδια τετοια να μας δειχνετε να χαιρομαστε....!!!
opelmanos
09-05-2009, 16:11
Ποιός να το πίστευε ότι θα φτιαχνόταν.Εφτασε μια ανάσα απο το να βυθιστεί,παροπλίστηκε φτιάχτηκε και τώρα ξαναπήρε ζωή.Η ώρα της επιβίβασης των πρώτων επιβατών για το πρώτο του ταξίδι θα είναι ολα τα λεφτά.Αντε με το καλό να το δούμε επιτέλους στο νησί....
Περιμενουμε ενα πλουσιο φωτογραφικο ρεπορταζ απο τα λιμανια που προσεγγιζει θελω να πιστευω.:D:mrgreen:
scoufgian
09-05-2009, 17:59
Speedkiller & theofilos_ship δική σας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=6804).... αλλιώς δεν θα ηρεμίσετε!!! Βάλε τ άσπρα σου....
βρε το ΚρυφοΝελιτη χτυπησε παλι.........ευχαριστουμε
nikosnasia
09-05-2009, 18:11
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ?
38465
Ειναι ενα απο τα πιο αγαπητα πλοια στην γραμμη του Β.Αιγαιου πιστευω πως θα τις δουμε ξανα αυτες τις στιγμες.
ndimitr93
09-05-2009, 18:13
38465
Τι είναι όλος αυτός ο κόσμος!!!:confused::eek: Δρομολόγιο ή κρουαζιέρα!!
moutsokwstas
09-05-2009, 18:15
δρομολογιο ειναι.
scoufgian
09-05-2009, 18:16
38465
ετσι σαρδελοποιηση να βλεπω πανω στο Μπαρμπα.:mrgreen::mrgreen:.Και βεβαια Νικο θα ξαναζησουμε τετοιες στιγμες.Ηδη συμφωνα με πληροφοριες εχει να κατεβει πολυς κοσμος απο τη Βορεια Ελλαδα στα νησια του Ανατολικου Αιγαιου.εν αναμονη...........
nikosnasia
09-05-2009, 18:21
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΗΜΝΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
scoufgian
09-05-2009, 18:33
αν θυμαμαι καλα η ωρα ειναι 5 παρα το απογευμα και ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ετοιμος ν αναχωρησει στις 18:00 για Χιο-Πειραια.Ηδη υπαρχει πολυς κοσμος στο καταπελτη οπως βλεπουμε.Η πληροτητα του εκεινη τη μερα ακουμπησε το 90%.
38475
Βεβαια ειχανε και μεγαλες πληροτητες γιατι ειχε μονο ενα πλοιο την ημερα.Ενα απο την Μυτιληνη και ενα απο τον Πειραια.
speedrunner
09-05-2009, 18:50
Και μια πλωράτη απο εμένα, σήμερα το πρωί στον Πειραιά αφιερωμένη σε όλους τους ΝΕΛΙΤΕΣ
Βεβαια ειχανε και μεγαλες πληροτητες γιατι ειχε μονο ενα πλοιο την ημερα.Ενα απο την Μυτιληνη και ενα απο τον Πειραια.
μην το λές πολλές φορές υπήρχαν και δύο,και τις ημέρες αιχμής και τρία πλοία,ωραίες εποχές γεμάτες με ΝΕΛ
theofilos-ship
09-05-2009, 22:12
Και μια πλωράτη απο εμένα, σήμερα το πρωί στον Πειραιά αφιερωμένη σε όλους τους ΝΕΛΙΤΕΣΚαι εγω που ειμαι...:confused::rolleyes::mrgreen:
Giovanaut
10-05-2009, 02:34
Παντως στη Λημνο τον περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες.... και σιγουρα θα προσελκυσει κοσμο στο νησι...
Giovanaut
10-05-2009, 02:43
5 και Σημερα...
Εχω ρε παιδια μια απορια.Οταν ειχε χτυπησει ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ η ΑΝΕΚ σηκωσε αμεσως απο την...χειμερια ναρκη το ΛΙΣΣΟΣ για να αντικαταστησει το ΘΕΟΦΙΛΟΣ(χωρις μαλιστα καμια αντιδραση απο την ΝΕΛ).Ερωτω εγω λοιπον ο αδαης εφοσον ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ειναι ετοιμος να αρχισει τα δρομολογια του, γιατι δεν μπαινει στην γραμμη που ηταν και να βγει το ΛΙΣΣΟΣ μιας και γυρισε το ΘΕΟΦΙΛΟΣ??Μου δημιουργει μεγαλα ερωτηματικα πως επελεξε η ΝΕΛ να το δρομολογησει στην Αγονη, και να αφηνει την ΑΝΕΚ να μεγαλωνει το μεριδιο της στην γραμμη, που παραδοσιακα ειχε η ΝΕΛ την δυναμη της εδω και χρονια και κακα τα ψεματα ειναι ''εδρα'' της.Δεν θελω να ακουσω οτι επειδη χτυπησε ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ και εχει χαλασει το ονομα του, γιατι ετσι και αλλιως ισχυει για ολες τις γραμμες αυτο και ισα ισα που στην Μυτιληνη ειναι ιδιαιτερα αγαπητος.Εγω αυτη την απορια ηθελα να εκφρασω..
Speedkiller
12-05-2009, 10:38
Εχω ρε παιδια μια απορια.Οταν ειχε χτυπησει ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ η ΑΝΕΚ σηκωσε αμεσως απο την...χειμερια ναρκη το ΛΙΣΣΟΣ για να αντικαταστησει το ΘΕΟΦΙΛΟΣ(χωρις μαλιστα καμια αντιδραση απο την ΝΕΛ).Ερωτω εγω λοιπον ο αδαης εφοσον ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ειναι ετοιμος να αρχισει τα δρομολογια του, γιατι δεν μπαινει στην γραμμη που ηταν και να βγει το ΛΙΣΣΟΣ μιας και γυρισε το ΘΕΟΦΙΛΟΣ??Μου δημιουργει μεγαλα ερωτηματικα πως επελεξε η ΝΕΛ να το δρομολογησει στην Αγονη, και να αφηνει την ΑΝΕΚ να μεγαλωνει το μεριδιο της στην γραμμη, που παραδοσιακα ειχε η ΝΕΛ την δυναμη της εδω και χρονια και κακα τα ψεματα ειναι ''εδρα'' της.Δεν θελω να ακουσω οτι επειδη χτυπησε ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ και εχει χαλασει το ονομα του, γιατι ετσι και αλλιως ισχυει για ολες τις γραμμες αυτο και ισα ισα που στην Μυτιληνη ειναι ιδιαιτερα αγαπητος.Εγω αυτη την απορια ηθελα να εκφρασω..
Είναι αυτό που έχουμε χιλιοπει marsant...Η υπόθεση γενικώς βρωμάει...Κ με υπογραφή ΑΝΕΚ!:twisted:
Είναι αυτό που έχουμε χιλιοπει marsant...Η υπόθεση γενικώς βρωμάει...Κ με υπογραφή ΑΝΕΚ!:twisted:
Τοτε speedkiller δεν ειναι μονο με υπογραφη ΑΝΕΚ αλλα και ΝΕΛ.Δεν εξηγειται αλλιως, και εν τελει να πω οτι εμπαινε κανενα καινουγριο απο την ΑΝΕΚ παει και ερχεται αλλα βαζει το ΛΙΣΣΟΣ που ειναι πιο παλιο απο τον ΘΕΟΦΙΛΟ και γενικα αν και δεν εχω ταξιδεψει με κανενα απο τα 2, εξωτερικα παντως μου γεμιζει περισσοτερο το ματι ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ.Προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν εχω κατι με το ΛΙΣΣΟΣ ισα ισα που ειναι καλοδιατηρημενο αλλα ρε παιδια πρεπει να υπαχρει πολυ σκοταδι απο πισω....
Μπορεί τα γεγονότα να υποδηλώνουν ότι μετά το ατύχημα του teo υπήρξε συνεργασία της ΝΕΛ με την ΑΝΕΚ, αλλά δε νομίζω ότι η ναυτιλιακή είχε και πολλά περιθώρια μιας και εκείνη την εποχή μόνο του το Μυτιλήνη τραβούε όλο το κουπί για την εταιρία.
Για να αλλάξουμε λίγο το κλίμα μια φωτογραφία του Θεόφιλου στην Χίο τον Ιούνιο του 2006:
38901
Speedkiller
12-05-2009, 12:43
Μπορεί τα γεγονότα να υποδηλώνουν ότι μετά το ατύχημα του teo υπήρξε συνεργασία της ΝΕΛ με την ΑΝΕΚ, αλλά δε νομίζω ότι η ναυτιλιακή είχε και πολλά περιθώρια μιας και εκείνη την εποχή μόνο του το Μυτιλήνη τραβούε όλο το κουπί για την εταιρία.
Για να αλλάξουμε λίγο το κλίμα μια φωτογραφία του Θεόφιλου στην Χίο τον Ιούνιο του 2006:
38901
Μπορούσε να το ναυλώσει εκείνη το Λισσός...Η να έβαζε έστω ταξιάρχη η έναν κεντεράκο να μην αφήσει τη γραμμή ανοιχτή!Τέλος πάντων...Μην λέμε διαρκώς τα ίδια...Η φώτο σου φίλε είναι κάτι παραπάνω απο εξαιρετικη!!!:eek::D
Giovanaut
12-05-2009, 14:33
3 και σημερα....
MYTILENE
12-05-2009, 14:43
3 και σημερα....
Να σας ενημερώσω οτι όλα πάνε καλά και όπως λέει και ο φίλος μάλλον 3 και σήμερα ισχύει....παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν;);).
douzoune
12-05-2009, 15:04
Να σας ενημερώσω οτι όλα πάνε καλά και όπως λέει και ο φίλος μάλλον 3 και σήμερα ισχύει....παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν;);).
Να υποθέσω ότι το πρώτο δρομολόγιο θα είναι για Θεσσαλονίκη; (λόγω της ημέρας που αναμένεται να ξεκινήσει και με βάση τα παλιά δρομολόγια). Επίσης, με το επόμενο δοκιμαστικό τι γίνεται; πότε αναμένεται;
scoufgian
12-05-2009, 15:41
38901
Μπραβο φιλε μου;);)
Giovanaut
12-05-2009, 16:09
38901
Η αρχοντια του δεν κρυβεται....
moutsokwstas
12-05-2009, 18:36
38901
ωραια η νυχτερινη απο τη χιο, σπανιζουν τετοιες φωτο.
opelmanos
13-05-2009, 12:23
Γνωρίζουμε κάτι για το πλοίο αν θα κάνει και άλλο δοκιμαστικό μέχρι να ξεκινήσει?Θα ξεκινήσει την Παρασκευή η το Σάββατο τελικά?
Το πλοίο ναυλώθηκε απο το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ώστε να κάνει ένα δρομολόγιο από Ρόδο και Σάμο μετ επιστροφής (ενδεχομένως να περάσει και απο Χιο, αν δώσει το οκ το λιμεναρχείο) και θα μεταφέρει αποκλειστικα φοιτητές του πανεπιστημίου στη Μυτιλήνη όπου 25-30 Μαίου είναι η πολιτιστική εβδομάδα.
Οπότε αργά η γρήγορα έρχεται...
opelmanos
13-05-2009, 21:13
Δηλαδή θα περάσει από Ρόδο πρίν ανέβει?Δεν θα ξεκινήσει στις 16?Ε ρε περιπέτεια αυτό το πλοίο.ΓΙΑ φανταστείτε:Ποιός θα περίμενε οτί στο πρώτο του ταξίδι ΄μετά από τη μαραθώνια περιπέτεια του θα περάσει από το νησί των Ιπποτών.Οπωσδήποτε θα είναι για φωτογραφία.
mike_rodos
13-05-2009, 21:18
Δηλαδή θα περάσει από Ρόδο πρίν ανέβει?Δεν θα ξεκινήσει στις 16?Ε ρε περιπέτεια αυτό το πλοίο.ΓΙΑ φανταστείτε:Ποιός θα περίμενε οτί στο πρώτο του ταξίδι ΄μετά από τη μαραθώνια περιπέτεια του θα περάσει από το νησί των Ιπποτών.Οπωσδήποτε θα είναι για φωτογραφία.
Παρών!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Speedkiller
13-05-2009, 22:17
Χε χε!!!Σωστός ο Mike!!!:D
τελευατία νέα για τη θεόφιλαρα
16/05 έχουμε αναχώρηση απο πειιραια για βαθύ,και απο 17/05 ξεκιναει δρομολόγια.;)
theofilos-ship
14-05-2009, 16:14
Αντε με το καλο.Ευχαριστουμε τον Στεφανο για τις ενημερωσεις.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
moutsokwstas
14-05-2009, 19:10
16/5 τι ωρα εχουμε αναχωρηση, ειναι γνωστο?
Naias II
14-05-2009, 21:29
Υποθέτω το βραδάκι, αν αυτό βοηθάει :mrgreen:
opelmanos
15-05-2009, 08:09
1 και σήμερα!!Είναι σίγουρο ότι ο βάπορας ξεκινάει αύριο?
Speedkiller
15-05-2009, 09:22
Θεόφιλος απο Πειραιά...:D
39326
Αντε να μας φύγει να ξεκινήσει επιτέλους...Ζυγώνει η ώρα...
opelmanos
15-05-2009, 12:22
Ευχάριστα νέα:Σύμφωνα με τα πρακτόρεία το πλοιό ξεκινάει αύριο.Την Κυριακή πρώτα ο θεός θα έρθει Μυτηλήνη το απόγευμα και θα αναχωρήσει στίς 7 για Λήμνο-Θεσσαλονίκη.Αμα κάτσει καμιά ώρα θα προσπαθήσω να μπώ μέσα.Ανατριχιάζω όσο σκέφτομαι οτι έιναι θέμα ωρών πλέον να ξάναέρθει στο νησί.Το ε΄χω αγαπήσει φανατικά αυτό το πλοίο γιατί έχω περάσει τόσα και τόσα εκεί μέσα.Ανέβηκε κατακόρυφα η ψυχολογία μου.Ακόμα μου φαίνεται σα ψέμμα.Κρίμα που δεν είμαι μαζί του στο πρώτο του ταξίδι.Αυριο θα κάνω κοπάνα από τη δουλειά να προετοιμαστώ ψυχολογικά.THEOFILOS FOR EVER πάντα αθάνατο.να τα εκατοστίσει!!Τέλος να του ευχηθώ ακόμα μια φορά σιδερένιο και να προσέχει τις ξέρες:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Naias II
15-05-2009, 13:07
Όταν λες ξεκινάει αύριο; από Πειραιά ή τα δρομολόγια;
Akis Dionisis
15-05-2009, 13:11
Κάθε Δευτέρα θα αναχωρεί από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 20:00 για Λήμνο - Μυτιλήνη - Χίο - Βαθύ..
Στην Θεσσαλονίκη εννοείται θα φτάνει κάθε Δευτέρα στις 09:45 σύμφωνα με την δρομολογιακή του ώρα.. ;)
scoufgian
15-05-2009, 14:15
Βρε παιδια ο Μπαρμπας, ξεκιναει Κυριακη, τα δρομολογια απο Σαμο.Θα φυγει κατευθειαν απο Πειραια αυριο .Τωρα την ωρα θα τη μαθουμε και θα τη διαδωσουμε, για να καλοσωρησουμε το πλοιο στα δρομολογια,οπως του αξιζει
douzoune
15-05-2009, 14:32
Περάστηκε και στο σύστημα του openseas από ότι είδα. 10.30 από Βαθύ, το πρωί της Κυριακής. Απογοητεύτηκα λίγο από την διάρκεια ταξιδιού που δίνουν-Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη σχεδόν 15 ώρες (19.00-09.45). Θα δείξει! Καλά ταξίδια να έχει. Στην επιστροφή στο νησί θα ταξιδέψουμε εννοείται μαζί του.
Akis Dionisis
15-05-2009, 14:34
Περάστηκε και στο σύστημα του openseas από ότι είδα. 10.30 από Βαθύ, το πρωί της Κυριακής. Απογοητεύτηκα λίγο από την διάρκεια ταξιδιού που δίνουν-Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη σχεδόν 15 ώρες (19.00-09.45). Θα δείξει! Καλά ταξίδια να έχει. Στην επιστροφή στο νησί θα ταξιδέψουμε εννοείται μαζί του.
Τη Λήμνο την υπολόγισες μέσα στις 15 ώρες?
douzoune
15-05-2009, 14:40
Τη Λήμνο την υπολόγισες μέσα στις 15 ώρες?
Δεν την υπολόγισα εγώ...το openseas την υπολόγισε:D:D Εννοείται φίλε μου. Αφού είναι σταθμός στο ταξίδι....
ndimitr93
15-05-2009, 14:48
Εγώ που έψαξα, δίνει αναχώρηση την Δευτέρα και μετά δεν ξαναβγάζει δρομολόγιο!!:confused:
Akis Dionisis
15-05-2009, 15:03
Εγώ που έψαξα, δίνει αναχώρηση την Δευτέρα και μετά δεν ξαναβγάζει δρομολόγιο!!:confused:
Δεν θα περαστικαν της άλλης εβδομάδας τα δρομολόγια μάλλον..
scoufgian
15-05-2009, 15:04
τα δρομολογια που λεμε εχουν περαστει στο συστημα κρατησεων των πρακτορειων και οχι στο openseas
douzoune
15-05-2009, 16:03
τα δρομολογια που λεμε εχουν περαστει στο συστημα κρατησεων των πρακτορειων και οχι στο openseas
Φίλε Γιάννη έχουν περαστεί και στο openseas. Παραθέτω ενδεικτικά κάποια printscreen. Απλά έχουν βάλει μόνο για την επόμενη εβδομάδα. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο-Διόρθωσε με.
Giovanaut
15-05-2009, 16:12
Παιδια εχουμε μπει στην τελικη ευθεια.....
Αυριο γιορταζουμε την επιστροφη του ενα και μοναδικου ΜΠΑΡΜΠΑ της Ακτοπλοιας μας....
Προεδρε δεν θα κεραστουμε....
πρεπει να στησουμε γλεντι.....!!!
MYTILENE
15-05-2009, 16:26
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ-scoufgian θα το γράψεις?-ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.......;);)
speedrunner
15-05-2009, 17:48
αυτό νομίζω δεν γίνεται, το openseas παίρνει πληροφορίες απο την forthcrs δηλαδή απο το σύστημα των πρακτορείων,επομένως ότι βλέπουν τα πρακτορεία φαίνεται και στο openseas.
scoufgian
15-05-2009, 20:34
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ-scoufgian θα το γράψεις?-ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.......;);)
οχι αυτο δεν λεγεται γιατι την τελευταια φορα μας κυνηγαγατε απο πισω και αναγκαστηκαμε να σας κλεισουμε το AIS............αυτο που θα πω ειναι οτι θα ειναι πολυ πριν το μεσημερι:rolleyes::rolleyes:
scoufgian
15-05-2009, 20:36
Φίλε Γιάννη έχουν περαστεί και στο openseas. Παραθέτω ενδεικτικά κάποια printscreen. Απλά έχουν βάλει μόνο για την επόμενη εβδομάδα. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο-Διόρθωσε με.
πολυ σωστα απλως ηθελα να πω οτι στο openseas δεν εχουν περαστει ολα τα δρομολογια και απο τις υπολοιπες βδομαδες.Σε ευχαριστω;)
Giovanaut
16-05-2009, 00:00
Ποιός ξεχωρίζει;
39444
Ο Μπαρμπας και μονο ο Μπαρμπας...
Η πιο χαρακτηριστικη τσιμινιερα της Ακτοπλοιας, η οποια σε λιγο θα στολιζει τα λιμανια μας και θα καμαρωνει αγερωχη....!!!!
theofilos-ship
16-05-2009, 07:16
Ο βαπορας μολις ξεκινησε ωρα 8.10 καλα ταξιδια.:rolleyes:
Καλοτάξιδος λοιπόν ο Τεό!!!!
Καλα ταξιδια να εχει λοιπον ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ μας.
Speedkiller
16-05-2009, 08:34
Καλά ταξίδια πάντα στον Θεόφιλα!!!:D:D:D:D
39486
Αααααα!!! Δηλαδή και τα χρώματα της ανατολής (πίσω αο τον Θεόφιλο στις θαλασσινές εικόνες) ήταν σημερινά!! Μπράβο Κώστα!! ;)
Speedkiller
16-05-2009, 09:00
That's right captain Leo....:)
39489
theofilos-ship
16-05-2009, 10:06
Αν δεν ειχαμε και τον κωστα...για ντοκουμεντα! Για σου ρε rambo...:mrgreen:
Thanasis89
16-05-2009, 10:10
Μου είχε λείψει στ' αλήθεια αυτή η εικόνα... Καλά ταξίδια ! Ευχαριστούμε πολύ Κώστα ! :)
opelmanos
16-05-2009, 11:50
Aπίστευτο πραγματικά !!Ο ΤΕΟ ξαναμπήκε στην ενεργό φράση σιδερένιος!!
opelmanos
16-05-2009, 12:00
Ξέρουμε αν το πλοίο ταξεύει αυτή τη στιγμή κενό φορτίου για Σάμο η έχει φορτώσει κανονικα επιβάτες και οχήματα?
Speedkiller
16-05-2009, 12:09
Κενό φορτίου ταξιδεύει!;)
Αυτή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=7190) στον Theofilos-ship!
Αυτή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=7191) στο Νελίτικο προεδρίο που τους ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!:D
Αυτή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=7192) για όλους τους Νελίτες!!!(εδώ ανοίγει τα γκάζια...:))
opelmanos
16-05-2009, 12:20
Αυτή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=7191) στο Νελίτικο προεδρίο που τους ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!:D
Αυτή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=7192) για όλους τους Νελίτες!!!(εδώ ανοίγει τα γκάζια...:))H τελευταία που δίνει ντουμάνι είναι όλα τα λεφτά.Ευχαριστούμε Κώστα
Αυτή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=7192) για όλους τους Νελίτες!!!(εδώ ανοίγει τα γκάζια...:))
Σε ευχαριστούμε Κώστα για τις φωτογραφίες που μας χάρισες , άντε καλά ταξίδια να έχει το καραβάκι μας
Μπραβο φιλε speed για την ανταποκριση ηθελα να ξαναδω τον ΤΕΟ να ξαναναχωρει.:D:o
cpt babis
16-05-2009, 12:31
ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!
opelmanos
16-05-2009, 12:36
ΣΕ λίγο θα υπάρξει συνάντηση με τo N XIOS απ'οτι βλέπω
mitilinios
16-05-2009, 12:55
ΣΕ λίγο θα υπάρξει συνάντηση με τo N XIOS απ'οτι βλέπω
Η συνάντηση έγινε και συνεχίζει κανονικά για Σάμο. ;) Η χαρά είναι απερίγραπτη να ξαναβλέπω τη ΘΕΟΦΙΛΑΡΑ να ξαναταξιδεύει :p:p έστω και αν θα προτιμούσα το πλοίο στην κλασική γραμμή Μυτιλήνη - Χίος - Πειραιάς και επιστροφή. :cool:
AIOLOS KENTERIS II
16-05-2009, 13:20
Καλα ταξιδια λιπον στον τεο!!!!
douzoune
16-05-2009, 13:24
Ευχαριστούμε Κώστα για τις φωτογραφίες και για την αφιέρωση. Καλά ταξίδια να έχει ο Μπάρμπας. Περιμένουμε και τις ανταποκρίσεις από τα λιμάνια που θα επισκεφθεί.
opelmanos
16-05-2009, 13:29
Η συνάντηση έγινε και συνεχίζει κανονικά για Σάμο. ;) Η χαρά είναι απερίγραπτη να ξαναβλέπω τη ΘΕΟΦΙΛΑΡΑ να ξαναταξιδεύει :p:p έστω και αν θα προτιμούσα το πλοίο στην κλασική γραμμή Μυτιλήνη - Χίος - Πειραιάς και επιστροφή. :cool:Αυρίο στις 10 το πρωί δεν έχει αναχώρηση από το Βαθύ για Κάβάλα η κάνω λάθος?Διστιχώς το θέμα του δρομολογίου απασχολεί όλους τους Νελίτες.Για πόσο καιρό θα την κάνει αυτή τη γραμμή ?Υπάρχει καμία πιθανότητα να επιστρέψει στα παλιά του δρομολόγια?
KENOS PAEI O ΜΠΑΡΠΑΣ ΜΕ 17,5 ΤΩΡΑ ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ 19 ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ....
Speedkiller
16-05-2009, 14:17
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους!!!Ξύπνησα νωρίς μη μου φύγει αλλα το άξιζε κ με το παραπανω!!!Ενα μεγάλο ευχαριστώ από μένα στον scoufgian!!!
39511
theofilos-ship
16-05-2009, 15:27
Μπραβο Κωστα για ολα.Σ'ευχαριστω πολυ για την φωτο,τον φιλο Στεφανο και ολα τα παιδια για το βαπορι μας.
opelmanos
16-05-2009, 16:11
Τέλεια!!Να το βλέπεις και να χαίρεσαι σιγά σιγά και 19.Ασ μην το ζορίσουν σήμερα.Η διανυκτέρευση του στη Σάμο θα είναι όλα τα λεφτά.Ειδικά αν ανάψει και τα λαμπάκια.Δεν ξέρω τι να πώ έχω ενθουσιαστεί απίστευτά.Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απ'τη χαρά μου!!Το λατρεύω πολύ αυτό το πλοίο. Είναι το αγαπημένο μου.Θα του κάνω ένα ταξίδι,δεν γίνεται το άξιζει πραγματικά.Τέλος να του ευχηθώ αργά η γρήγορα να επιστρέψει στην γραμμή του.Θα είναι όνειρο θερινής νυκτός.Ας μου πεί όμως κάποιος αύριο στις 10 έχει αναχώρηση από το Βαθύ?
douzoune
16-05-2009, 16:14
Τέλεια!!Να το βλέπεις και να χαίρεσαι σιγά σιγά και 19.Ασ μην το ζορίσουν σήμερα.Η διανυκτέρευση του στη Σάμο θα είναι όλα τα λεφτά.Ειδικά αν ανάψει και τα λαμπάκια.Δεν ξέρω τι να πώ έχω ενθουσιαστεί απίστευτά.Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απ'τη χαρά μου!!Το λατρεύω πολύ αυτό το πλοίο. Είναι το αγαπημένο μου.Θα του κάνω ένα ταξίδι,δεν γίνεται το άξιζει πραγματικά.Τέλος να του ευχηθώ αργά η γρήγορα να επιστρέψει στην γραμμή του.Θα είναι όνειρο θερινής νυκτός.Ας μου πεί όμως κάποιος αύριο στις 10 έχει αναχώρηση από το Βαθύ?
10.30 από το Βαθύ με προορισμό την Θεσσαλονίκη.
opelmanos
16-05-2009, 16:17
10.30 από το Βαθύ με προορισμό την Θεσσαλονίκη.Ευχαριστώ για την πληροφόρία να σαι καλά
Και επειδή όλοι οι νελιτες είμαστε τρεις ευτυχισμένοι που ξανά ταξιδεύει ο Θεόφιλος είπα να φτιάξω ένα logo ελπίζω να σας αρέσει
cpt babis
16-05-2009, 16:57
Και επειδή όλοι οι νελιτες είμαστε τρεις ευτυχισμένοι που ξανά ταξιδεύει ο Θεόφιλος είπα να φτιάξω ένα logo ελπίζω να σας αρέσει
Μπορω να το βαλω σαν υπογραφη φιλε? ειναι τελειο.
Μπορω να το βαλω σαν υπογραφη φιλε? ειναι τελειο.
και βεβαια μπορεις φιλε!!!!!!!
cpt babis
16-05-2009, 17:05
και βεβαια μπορεις φιλε!!!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ φιλε!!!!!!!!!
opelmanos
16-05-2009, 17:07
Ανάσταση και λύτρωση.Οτι και να λέμε δεν είναι αρκετο.Προσοχή μην το ματιάσουμε και αντι για την Καβάλα να το δούμε καβάλα σε κανέναν νέο ύφαλο πάλι.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Αστειέυομαι...
cpt babis
16-05-2009, 17:11
Ανάσταση και λύτρωση.Οτι και να λέμε δεν είναι αρκετο.Προσοχή μην το ματιάσουμε και αντι για την Καβάλα να το δούμε καβάλα σε κανέναν νέο ύφαλο πάλι.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Αστειέυομαι...
Χτυπα ξυλο ανθρωπε μου:)
Vortigern
16-05-2009, 18:46
Να ευχηθω καλα ταξιδια στο πλοιο και στους ναυτικους του.Ο Αγιος Νικολας στην πλωρη του.Επισης συνχαρητηρια στον Speekiller για τις φωτο;)
opelmanos
16-05-2009, 19:10
Ασ μας δώσει κανένας καμιά φωτό απο το λιμάνι του Βαθύ αν είναι κάποιος απο εκεί
Μπράβο speedkiller για το όμορφο φωτορεπορτάζ σου...;)
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!
ΑΠΟ ΒΑΘΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ..
ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ :p
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ «ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ » ΝΕΛΙΤΕΣ ;)
39544
39545
39546
39547
39548
Speedkiller
16-05-2009, 20:33
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!
ΑΠΟ ΒΑΘΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ..
ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ :p
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ «ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ » ΝΕΛΙΤΕΣ ;)
39544
39545
39546
39547
39548
Ωραίος ο Νοτιάς!!!!:-DΝα σαι καλα φίλε μου!!!
mitilinios
16-05-2009, 20:40
Ευχαριστούμε για αυτό το πανέμορφο φωτορεπορτάζ.:):):)
Πάντως από πλευράς ταχύτητας για το παρθενικό ταξίδι πήγε τέλεια ο βάπορας.
Μια απο τις μεγαλυτερες επιστροφες.Μπραβο για το φωτορεπορταζ.:D:D:D
opelmanos
16-05-2009, 20:57
H μεγαλύτερη επιστροφή ήταν αυτή.Δίχως αμφιβολία.Τελικά όλα γίνονται και όλα φτιάχνουν Μόνο η ανθρ΄πινη ζωή δεν φτίάχνει.Να είμαστε όλοι καλά να το χαιρόμαστε
nikosnasia
16-05-2009, 21:00
ΑΠ΄ΤΗ ΒΑΡΔΙΟΛΑ ΤΟΥ.
39563
Φίλιππος Αίγιο
16-05-2009, 23:48
Να ειναι καλοταξιδο το βαπορι και ΑΘΑΝΑΤΟ!!!!!!!!
Η πρώτη φωτογραφία είναι μια μέρα πριν την αναχώρηση του, στο λιμάνι του Πειραιά.Οι υπόλοιπες από το Βαθύ αφιερωμένες για τους fan του ''Μπάρμπα''
Speedkiller
17-05-2009, 09:19
Η πρώτη φωτογραφία είναι μια μέρα πριν την αναχώρηση του, στο λιμάνι του Πειραιά.Οι υπόλοιπες από το Βαθύ αφιερωμένες για τους fan του ''Μπάρμπα''
H τελευταία όλα τα λεφτα!!!Σε ευχαριστούμε πολυ φίλε μου!!!:D
Σε ευχαριστούμε πολύ....:D
ΑΨΟΓΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
Καταπληκτικη ανταποκριση αλλα του παει πιο πολυ το λιμανι της Χιου και της Μυτιληνης.
opelmanos
17-05-2009, 12:18
Καταπληκτικη ανταποκριση αλλα του παει πιο πολυ το λιμανι της Χιου και της Μυτιληνης.Oλα τα λιμάνια τα ομορφαίνει αυτό το πλοίο όπυ και να πάει
nickosps
17-05-2009, 12:39
1000 μπράβο που ξαναταξιδεύει το καράβι! Καλοτάξιδο να είναι!
DimitrisT
17-05-2009, 14:04
στις 14.00 ξανακούστηκε η γνώριμη κόρνα του Θεόφιλος στην Χίο όπου μπήκε σφυρίζοντας και το συνέχισε για αρκετά λεπτά,παρέμεινε στο λιμάνι 35 λεπτά .
DimitrisT
17-05-2009, 14:31
αφιερωμένες σε όλο το ναυτιλία και κυρίως στους Νελίτες
39688
39689
39690
39691
39692
DimitrisT
17-05-2009, 14:35
το πλοίο αναχωρεί σιγά σιγά
39693
39694
39695
39696
39697
Speedkiller
17-05-2009, 14:35
Αυτό περίμενα για να απαντήσω...:)Σορρυ που όλο εγώ γράφω αλλά είναι μεγάλη η χαρά κ δεν μπορώ να το κρύψω!!!ΣΕ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κ εγώ προσωπικώς!!!Αθάνατος ο βάπορας!!!!:D
DimitrisT
17-05-2009, 14:39
αφήνοντα την Χίο και το λιμάνι .Εννοείται οτι όλες είναι αφιερωμένες σε όλο το ναυτιλία.
39698
39699
39700
39701
39702
tasos_33
17-05-2009, 14:43
Μπραβο σου δημητρη πολι καλες.Απο την δυο και μετα σηγουρα ειναι απο μπουρτζι.Καλος μας ηρθε ο τεο παιδια.:D
DimitrisT
17-05-2009, 14:46
χαίρομαι που σας αρέσουν ,ακρίβως φίλε Τάσο μπουρτζι .Η αλήθεια είναι οτι μας έλειψε,να είναι πάντα καλοτάξιδο και μακρυά από κακοτοπίες.
Giovanaut
17-05-2009, 14:46
Απανταχου νελιτες και λατρεις του ΘΕΟΦΙΛΟΣ...
Ευχομαι ο ΒΑΠΟΡΑΣ μας να εχει καλα ταξιδια, γαληνιες θαλασσες στα φιλοξενα νερα του ΒΑιγαιου και ο Αγιος Νικολας παντα στο τιμονι του...
Εννοειται πως αυριο θα τον προυπαντησω οπως του πρεπει,(παλι κοπανα στα μαθηματικα...)
Αντε και με το καλο στην πατριδα Μυτιληνη....!!!
Περιμενουμε αναλυτικα ρεπορταζ....
Speedkiller
17-05-2009, 14:49
Απανταχου νελιτες και λατρεις του ΘΕΟΦΙΛΟΣ...
Ευχομαι ο ΒΑΠΟΡΑΣ μας να εχει καλα ταξιδια, γαληνιες θαλασσες στα φιλοξενα νερα του ΒΑιγαιου και ο Αγιος Νικολας παντα στο τιμονι του...
Εννοειται πως αυριο θα τον προυπαντησω οπως του πρεπει,(παλι κοπανα στα μαθηματικα...)
Αντε και με το καλο στην πατριδα Μυτιληνη....!!!
Περιμενουμε αναλυτικα ρεπορταζ....
Εννοείται πως θα πας....Δεν το συζητω...!:p:D
παιδια το θεοφιλος σε κανενα 2ωρο θα ειναι μυτιληνη!!!
Ξαναγεμισε το λιμανι της Χιου με τον Βαποραρο.
theofilos-ship
17-05-2009, 16:28
Μπραβο σε ολα τα παιδια για τις φωτο.Ετοιμαστε τις φωτογραφικες στο νησι μας.σε 20'' μπαινει μεσα.:rolleyes:
Giovanaut
17-05-2009, 16:40
Λαε της Μυτιληνης θελω να δω κοινη φωτο του ΜΠΑΜΠΑ κατα την αφιξη και τις ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ κατα την αναχωρηση... κοινη ωρα....
Επισης αναλυτικη περιγραφη....
Κανετρε οτι μπορειτε αδερφια...!!!
Ερε μεγαλες στιγμες.... με το καλο...
πάρτε μία ιδέα... αναμένω περισσότερες κατα την αναχώρηση του στις 19.00...
Ευχαριστώ την φίλη και συμφοιτήτρια Ελένη
39714
nikosnasia
17-05-2009, 18:35
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ
39718
39719
39720
Leo συγνώμη για το τέρας, δεν ξέρω να τις κόβω γι αυτό ακολουθούν οι επόμενες σε thumbnail...μεγαλώνουν για του ενδιαφερόμενους με κλικ ;)
Μπορεί να μην φαίνονται τόσο καλα μερικές λόγω των οικοδομών αλλά νομίζω κάνουν τη δουλεία τους... Αναμένουμε καλύτερες απο τους τυχερούς που κατάφεραν να πάνε στο λιμάνι!
http://img51.imageshack.us/img51/4985/p1000760.th.jpg (http://img51.imageshack.us/my.php?image=p1000760.jpg)
http://img193.imageshack.us/img193/4595/p1000757.th.jpg (http://img193.imageshack.us/my.php?image=p1000757.jpg)
http://img194.imageshack.us/img194/5449/p1000758.th.jpg (http://img194.imageshack.us/my.php?image=p1000758.jpg)
Ας ευχαριστήσουμε κ πάλι την ελένη για τις φωτογραφίες της...
Όπως και εσένα φίλε nikosnasia, ειδικά για την τελευταία!
Speedkiller
17-05-2009, 18:39
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ
39718
39719
39720
Οπως ακριβώς το πες...Χωρίς σχόλια...Εξαιρετικός κ καλλιτέχνης...:D
opelmanos
17-05-2009, 18:45
ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς
3972339724
3972539726
opelmanos
17-05-2009, 18:49
Η Συνέχεια
3972839729
3973039731
39732
Speedkiller
17-05-2009, 18:49
Να τος κ ο Μανος...Την στήσαμε στον φάρο ε?:DΜπήκες μέσα?Τα κατάφερες????
opelmanos
17-05-2009, 18:52
Ανέβηκα και πάνω τελικά
3973339734
3973539736
opelmanos
17-05-2009, 18:55
Οχι μόνο μπήκα δεν άφησα γωνιά για γωνιά.Πιο άνετα απ'οτι περίμενα μπήκα οΑ λογιστής ήταν παλιός συνάδελφος μου ως και στη τσιμινιερα μπήκα και την πισίνα πήγα
3973839739
3974039741
opelmanos
17-05-2009, 19:00
Φωτογραφίες από το εσωτερικό.Μέχρι τα κατάμπαρα εκεί που πλημηρισε πήγα.Συνεχίζω λοιπόν
39743
3974439745
3974639747
Οχι μόνο μπήκα δεν άφησα γωνιά για γωνιά.Πιο άνετα απ'οτι περίμενα μπήκα οΑ λογιστής ήταν παλιός συνάδελφος μου ως και στη τσιμινιερα μπήκα και την πισίνα πήγα39738
39739
39740
39741
Πραγματικά υπέροχες οι φωτπγραφίες σου φίλε μάνο... Θυμίστε μου η πισίνα σε ποίο deck είναι; είχε πάρει νερα; (δεν θυμάμαι αν το είχαμε ξαναπεί αλλά γιατί δεν την χρησιμοποιούν...; τι ρωτάω τώρα κ εγω...)
opelmanos
17-05-2009, 19:03
3974939750
3975139752
opelmanos
17-05-2009, 19:05
39754
3975539756
3975739758
opelmanos
17-05-2009, 19:08
3975939761
3976239763
opelmanos
17-05-2009, 19:10
Αυτές απο την αναχώρηση
39764
39765
39766
Speedkiller
17-05-2009, 19:24
Να σαι καλα opelmanos!!!Σε ευχαριστούμε/ώ πολύ για την πλήρη κάλυψη κ ανταπόκριση σου!!!¶ντε να παίρνουμε κ εμείς σειρά σιγά σιγά.....:)
opelmanos
17-05-2009, 19:26
Παιδιά άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε.Η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη.Τό έβλεπα και τσιμπιόμουν μήπως βλέπω όνειρο να ξυπνήσω.Ηταν αλήθεια όμως.Σαν να μην έγινε τόποτα όλα ήταν τέλεια.Έπρεπε να γίνουν κάτι σαν εγκαίνια για την επιστροφή του.Για μένα είναι το ωραιότερο καράβι στην Ελλάδα.Αντε και το χειμώνα να ξαναγυρίσει ΧΙΟ-ΜΥΤΗΛΗΝΗ.Αλήθεια για πόσο καιρό θα την κάνει αυτή τη γραμμή γνωρίζει κανείς να μου πεί?
douzoune
17-05-2009, 19:32
Περίμενα να σταματήσει αυτός ο υπέροχος καταιγισμός πανέμορφων φωτογραφιών για να γράψω. Προσωπικά να ευχαριστήσω όλους όσους μας μετέφεραν πανέμορφες φωτογραφίες. timios από Πειραιά-Βαθύ, DimitrisT από Χίο, nikosnasia, gpav και οpelmanos από Μυτιλήνη. Στην Λήμνο έχουμε ανταποκριτή;; :D
Φίλε opelmanos νομίζω ότι έχει πάρει την γραμμή για 3 χρόνια τουλάχιστον. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας με διορθώσει.
opelmanos
17-05-2009, 19:38
ΟΙ ηλεκτρομηχανές δουλεύαν τελικά δεν έπαιρνε ρεύμα απ'έξω:lol::lol::lol:
opelmanos
17-05-2009, 19:41
Πραγματικά από μέσα μοσχοβολούσε.Πεντακάθαρο Σαν να μην άλλαξε τίποτα. ΘΕΟΦΙΛΑΡΑ FOR EVER
cpt babis
17-05-2009, 19:45
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΒΑΠΟΡΑΡΟΥ!!!!!!!!!!!
opelmanos
17-05-2009, 19:51
Πιστεύω και ελπίζω ότι θα επιστρέψει στη γραμμή του κάποτε.Αυτό μας απασχολεί όλους. σκέφτομαι να κάνω έτηση να μπαρκάρω έστω σαν επίκουρος.Για τον ΤΕΟ δίνω τα πάντα.Αξίζει να φάω και την ζωή μου μέσα σ'αυτό Το νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου.
παιδια τι γραμμη θα εκτελει?
Dimitrisvolos
17-05-2009, 20:39
Το εχουμε ξαναπει αλλα δεν πειραζει
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΗΜΝΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΧΙΟΣ-ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ
ΚΑΒΑΛΑ-ΛΗΜΝΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΧΙΟΣ-ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ
ΚΑΒΑΛΑ-ΛΗΜΝΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΧΙΟΣ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ-ΑΓ,ΚΥΡΗΚΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ
Το εχουμε ξαναπει αλλα δεν πειραζει
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΗΜΝΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΧΙΟΣ-ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ
ΚΑΒΑΛΑ-ΛΗΜΝΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΧΙΟΣ-ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ
ΚΑΒΑΛΑ-ΛΗΜΝΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΧΙΟΣ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ-ΑΓ,ΚΥΡΗΚΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ
sorry! thx.... να ρωτισω και κατι αλλο... τι εγινε με την υποθεση αυτη? αθωος ο καπετανιος? τωρα ειναι ο ιδιος?
opelmanos
17-05-2009, 20:47
Nάι είναι ο ίδιος ο καπετάνιος.Δεν έφτεγε και σε τίποτα εδώ που τα λέμε.Αυτό είναι παρελθόν πλέον οτι έγινε έγινε
ε πως δεν εφταιγε...... ποιος του ειπε να πει απο το στενο χιου - οινουσων.... γτ δεν πιγε κανονικα οπος ολοι!
Rocinante
17-05-2009, 21:01
ε πως δεν εφταιγε...... ποιος του ειπε να πει απο το στενο χιου - οινουσων.... γτ δεν πιγε κανονικα οπος ολοι!
Φιλε dakis καλοσωρισες στην παρεα μας.
Το θεμα αυτο το εχουμε ηδη εξαντλησει πιστευω το προηγουμενο καλοκαιρι και αν κανεις ενα κοπο να δεις τα παλια μηνυματα θα δεις οτι εχουν ακουστει πολλες αποψεις.
Αλλοστε το ατυχημα αυτο ηταν ισως το γεγονος του 2008 μαζι με το Ελυρος.
opelmanos
17-05-2009, 21:03
Χωρίς παρεγήγηση φίλε daki δεν νομίζω ότι λέει κάτι αυτό.Και σήμερα από το ίδιο στενό πέρασε.Δεν έχει πάντα αυτός την διακυβέρνηση του πλοίου όταν ταξιδεύει,αλλά οι αξιωματικοί γέφυρας .Ο καπετάνιος απλά χαράζει την πορεία στο χάρτη και αυτός ξέρει καλύτερα από εμας που απλά γράφουμε
nikosnasia
17-05-2009, 21:13
ΣΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΡΘΕ. ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η HSW ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΝΕΛ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
Φωτο τραβηγμενες το Σαββατο 16 Μαιου ο ΤΕΟ αναμεσα Τηνο-Συρο σε απολυτη γαληνη....εξαιρετικα για τον Speedkiller τον Stefanop και για ολους εσας που αγαπατε το πλοιο!!!!;-)
39788
39789
giorgos....
17-05-2009, 21:44
ωραίος ο Νίκος.. κάνει θαύματα το μηχάνημα..
Τι κάνετε βρε ..... rocinante ντύσου καλού κακού ο Νικος δεν παίζεται :p:D.
Σε λίγο πάντως να μας το στείλουνε και Τούρκοι φίλοι του ναυτιλία. Μπράβο σε όλους σας... Ευχαρσιτούμε για όλα.
Speedkiller
17-05-2009, 22:03
Φωτο τραβηγμενες το Σαββατο 16 Μαιου ο ΤΕΟ αναμεσα Τηνο-Συρο σε απολυτη γαληνη....εξαιρετικα για τον Speedkiller τον Stefanop και για ολους εσας που αγαπατε το πλοιο!!!!;-)
39788
39789
Nα σαι καλα Νίκο!!!Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως σήμερα "ταξίδευαν" πολλοί μαζί με τον Θεόφιλο!!!:D:D:D
Giovanaut
17-05-2009, 22:06
Παιδια μπραβο σας για την πληρη ανταποκριση.....
Στη Λημνο αναμενεται στις 00.55 και μετα αναλαμβανουμε εμεις τη σκυταλη...
Πρωινη αφιξη στη Θεσσαλονικη....
Αντε με το καλο...
Καμια που να φαινονται τα αδερφακια υπαρχει...??
opelmanos
17-05-2009, 22:10
Να μια από το θέμα του ΦΑΙΔΡΑ39798
Παιδια μπραβο σας για την πληρη ανταποκριση.....
Στη Λημνο αναμενεται στις 00.55 και μετα αναλαμβανουμε εμεις τη σκυταλη...
Πρωινη αφιξη στη Θεσσαλονικη....
Αντε με το καλο...
Καμια που να φαινονται τα αδερφακια υπαρχει...??
¶λλη μια εδώ:
http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=167964&postcount=84
υπεροχη η φωτο με τα αδερφια!!!!;-)
Speedkiller
17-05-2009, 22:12
Mήπως εννοεί με το Μυτιλήνη δίπλα???:)
Giovanaut
17-05-2009, 22:12
Φιλε Μανο ευχαριστω παρα πολυ....
αν και ως αδερφακια εννοουσα ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΘΕΟΦΙΛΟ...
απο την σημερινη συναντηση στην πατριδα...
Speedkiller
17-05-2009, 22:23
Φιλε Μανο ευχαριστω παρα πολυ....
αν και ως αδερφακια εννοουσα ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΘΕΟΦΙΛΟ...
απο την σημερινη συναντηση στην πατριδα...
δες εδώ... (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=7264).με υπογραφη nikosnasia!!!
Giovanaut
17-05-2009, 22:50
δες εδώ... (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=7264).με υπογραφη nikosnasia!!!
Σας ευχαριστω πολυ παιδια και τους 2.....
Akis Dionisis
17-05-2009, 23:35
Λόγω του ότι απουσίαζα από Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή το βράδυ και γύρισα πριν από καμιά ωρίτσα είδα τις φωτογραφίες σας και δεν έχω λόγια..
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!
Καλώς εχόντων των πραγμάτων ίσως πάω να τον επισκεφθώ αύριο εκτός απροόπτου..
Αν πάω θα σας ανεβάσω και φωτογραφίες.. ;)
nikosnasia
18-05-2009, 01:11
Στο πείσμα των σεισμών , στο πείσμα των λιμών,
στο πείσμα των εχτρών,στο πείσμα των δικών μου,
ανάντισα κρατήθηκα ψυχώθηκα κραταιώθηκα.
από το ¶ξιον Εστί του Ο.ΕΛΥΤΗ.
39834
theofilos-ship
18-05-2009, 01:12
Ολες η φωτο καταπληκτικες...
theofilos-ship
18-05-2009, 01:25
Να μια από το θέμα του ΦΑΙΔΡΑ39798Ευχαριστω για την φωτο μου:roll:
nikosnasia
18-05-2009, 12:02
ΩΡΑ 17:40
39861
ΩΡΑ 17:47
39862
ΩΡΑ 18:00
39863
Αυτο παει να πει στηριξει στο καραβι που επεστρεψε.
AIOLOS KENTERIS II
18-05-2009, 12:21
Σας ευχαριστω πολλι ολους για τιν ανταποκρισι που μου δοσατε απο ολα τα λμανια μπραβο σας;)
Giovanaut
18-05-2009, 16:29
Στις 9.50 περιπου σημερα το πρωι ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ μας, περασε τα φαναρια του λιμανιου της Θεσσαλονικης για πρωτη φορα μετα το ατυχημα....
Η συγκινηση μεγαλη, ενω μεχρι και ο Θερμαικος ουρανος δακρυσε κατα τον καταπλου. Το πληρωμα γνωριμο αποτελουμενο απο τα καλα παιδια της εταιρειας....
Καλα ταξδια ΑΡΧΟΝΤΑ......
φωτος...
39879
39880
ενω ακολουθουν και αλλες.....
φαναρι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=7311)
εισοδος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=7312)
μπαντα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=7313)
στροφη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=7314)
και παρεα με τον ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=207026&postcount=203)
.voyager
18-05-2009, 17:25
Όμορφες φώτος μα κι όμορφα λόγια.
Akis Dionisis
18-05-2009, 17:57
Ωραίος.... :D
pontios thessaloniki
18-05-2009, 18:06
Στις 9.50 περιπου σημερα το πρωι ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ μας, περασε τα φαναρια του λιμανιου της Θεσσαλονικης για πρωτη φορα μετα το ατυχημα....
Η συγκινηση μεγαλη, ενω μεχρι και ο Θερμαικος ουρανος δακρυσε κατα τον καταπλου. Το πληρωμα γνωριμο αποτελουμενο απο τα καλα παιδια της εταιρειας....
φωτος...
39879
39880
και παρεα με τον ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=207026&postcount=203)
γεια σου giovanaut αρχηγε με τα ωραια σου,καλα που εισαι και εσυ και καλυπτεις το ρεπορταζ απο το λιμανι μας,;)
Speedkiller
18-05-2009, 18:48
φωτος...
39879
39880
Ενα μεγάλο ευχαριστώ και για την κάλυψη σου και που έκανες κ κοπάνα για τον Θεόφιλο!!!Να σαι καλά κ πάντα τέτοια για το βαπόρι μας!!!:D
scoufgian
18-05-2009, 19:07
να ευχαριστησω ολα τα παιδια, για το ζηλο που δειξανε, ετσι ωστε να καλυψουμε με το καλυτερο δυνατο τροπο, την επανοδο του Μπαρμπα, στην ενεργο δραση.Μπραβο σε ολους!!!Speedkiller αξιζε η πρωινη αναμονη στο λιμανι.............Να σαι καλα.....;-);-)
Akis Dionisis
18-05-2009, 19:38
Προ 20 λεπτών βγήκε από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ο γερο-Θεόφιλος..
Τράβηξα φωτογραφίες αλλά είναι αίσχος οπότε το αφήνουμε αυτό..
Πάντως πρέπει να φόρτωσε κόσμο από Θεσσαλονίκη γιατί είδα να αναβοσβήνουν μερικά φλάς..
Καλά ταξίδια να έχει λοιπόν.. :cool:
Παιδια καλημερα. Ακουσα τωρα το πρωι στον Παπαδακη οτι ο Θεοφιλος τρακαρε στο λιμανι της Λημνου. Ακουσατε κατι;
scoufgian
19-05-2009, 06:40
Παιδια καλημερα. Ακουσα τωρα το πρωι στον Παπαδακη οτι ο Θεοφιλος τρακαρε στο λιμανι της Λημνου. Ακουσατε κατι;
ηδη εχει ανοιχτει θεμα (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=65394) στις βλαβες πλοιων. θα μαθουμε και θα σας ενημερωσουμε. Παρακαλουμε ηρεμια
Akis Dionisis
19-05-2009, 16:10
Μήπως θα κατέβει στον Πειραιά κενού επιβατών? Γιατί το βλέπω τώρα στο AIS, μόλις ξεκίνησε από Λήμνο...
mike_rodos
19-05-2009, 16:19
Μήπως θα κατέβει στον Πειραιά κενού επιβατών? Γιατί το βλέπω τώρα στο AIS, μόλις ξεκίνησε από Λήμνο...
Δεν έχει ξεκινήσει, στο αγκυροβολίο ανοιχτά του λιμανιού βρίσκεται!
Akis Dionisis
19-05-2009, 16:23
Δεν έχει ξεκινήσει, στο αγκυροβολίο ανοιχτά του λιμανιού βρίσκεται!
Σωστά.. Νομίζω ότι δεν πρέπει να χωράνε δύο βαπόρια στη Μύρινα..
προς τι αυτή η τρελή πορεία που φαίνεται στο AIS ?
Παιδιά ας ευχηθούμε στο πλήρωμα και στην εταιρεία να πάνε όλα καλά.
opelmanos
20-05-2009, 14:52
Αυτή τη στιγμή το πλοίο μας πάει στην Καβάλα μετά από 12 χρόνια.Αναμένουμε φωτό
STRATHGOS
20-05-2009, 16:56
olokriro afieroma stin efimerida gia to sinban~~
http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=4af49f89-eceb-4c92-80f9-9c245a7c1f02
ndimitr93
20-05-2009, 17:24
olokriro afieroma stin efimerida gia to sinban~~
http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=4af49f89-eceb-4c92-80f9-9c245a7c1f02
Και το ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ούτε που αναφέρεται!!!
Απ'οτι έχω καταλάβει 2-3 χρόνια στη Μυτιλήνη δεν τους πολυνοίαζει κιόλας τους Μυτιληνιούς, παρόλο που έχει το όνομα του Ταξιάρχη... ϊσως επειδή δεν είναι Ε/Γ...
STRATHGOS
21-05-2009, 08:21
to leei kai gia ta dio se ali efimerida!! edo
http://www.aiolikanea.gr/news/main/detail.php?ID=45339
fotini86
21-05-2009, 13:48
Μετά από όλη αυτήν την αναστάτωση με τον Θεόφιλο το πλοίο ξεκίνησε σήμερα το πρωί και πάλι τα δρομολόγιά του από την Καβάλα. Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα του theseanation.gr Η εταιρεία έχει ανακοινώσει και το πρόγραμμα μέχρι και την Κυριακή αφού από την Δευτέρα θα επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμά του.
Έτσι λοιπόν πολύ φασαρία και πολλά λόγια για το τίποτα ... :)
http://www.theseanation.gr/news/ferries/ksekinise-dromologia.htm
Speedkiller
21-05-2009, 13:52
Μετά από όλη αυτήν την αναστάτωση με τον Θεόφιλο το πλοίο ξεκίνησε σήμερα το πρωί και πάλι τα δρομολόγιά του από την Καβάλα. Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα του theseanation.gr Η εταιρεία έχει ανακοινώσει και το πρόγραμμα μέχρι και την Κυριακή αφού από την Δευτέρα θα επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμά του.
Έτσι λοιπόν πολύ φασαρία και πολλά λόγια για το τίποτα ... :)
http://www.theseanation.gr/news/ferries/ksekinise-dromologia.htm
Ευχαριστούμε Φωτεινή!Πάνω που θα ρωτούσα τι γίνεται με το πλοίο!!!
theofilos-ship
21-05-2009, 14:17
Αντε καλα ταξιδια.Να πουμε και τα χρονια πολλα στον Κωστα (speedkiller) οτι επιθυμεις φιλε.:rolleyes:
Giovanaut
21-05-2009, 16:00
Ετσι για το ξεκινημα παρτε μια φωτο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=7375) απο την προχθεσινη αναχωρηση πριν την προσκρουση...
Και χρονια πολλα σε ολους τους Εορταζοντες....!!!
Χρόνια Πολλά στον Speedkiller. Εξαιρτεςικά γαι την γτιορτή του, η μεγάλη του αγάπη όπως ήταν στις 03.02.06.
40272
opelmanos
21-05-2009, 21:09
Eρχόμενο απο Καβάλα.Πρίν λίγο.Δε θα μπορούσα να το έχανα.
40300
40301
Speedkiller
21-05-2009, 21:28
Eρχόμενο απο Καβάλα.Πρίν λίγο.Δε θα μπορούσα να το έχανα. 40300
40301
Μάνο είσαι θεός!!!:eek:Η πρώτη ιδίως ειναι super!!!
opelmanos
21-05-2009, 21:49
Αλλες 3 Αφιερωμένες στον Κώστα(SPEEDKILER)για την γιορτή του.
Speedkiller
21-05-2009, 21:53
Eυχαριστώ Μάνο!!!:DΌ,τι επιθυμείς!!!
opelmanos
21-05-2009, 21:59
Και μια τελευταία απο το φουγάρο.Ατελείωτες ώρες είχα περάσει εκεί πάνω.Παίρνεις και μια ωραία μαστούρα πετρελαίου απο τους εξαερισμούς και δεν κρυώνεις ποτέ απο τον ζεστό αέρα που βγάζουν.Την νύχτα να πας είναι όλα τα λεφτά...
40315
opelmanos
21-05-2009, 22:03
Να ρωτήσω κάτι?Τώρα που έφυγε μετά την Σάμο θα πάει στην Ρόδο?
mitilinios
21-05-2009, 23:34
Να ρωτήσω κάτι?Τώρα που έφυγε μετά την Σάμο θα πάει στην Ρόδο?
Όχι, θα ξαναεπιστρέψει Καβάλα.
opelmanos
22-05-2009, 04:37
Aυτή τη στιγμή Ο ΤΕΟ δεμένος για πρώτη φορά στην ζωή του στον ΑΓ ΚΥΡΗΚΟ Ικαρίας
Aυτή τη στιγμή Ο ΤΕΟ δεμένος για πρώτη φορά στην ζωή του στον ΑΓ ΚΥΡΗΚΟ Ικαρίας
KANENAN DEN EXOUME APO EKEI NA MAS STEILEI KAMIA FOTO TOU??
Episis
Egw tora tha paw ston Praktora apo pou evgala to eisitirio gia na paw mitilini (thimizw oti imoun apo tous atixous pou apoklistikame sti LImno logo tis proskrousis tou sto "as to poume" limani tis Mirinas.
Mporw na tou zitisw ta lefta mou pisw? (afou de me pige pote mitilini telika TI WRA POU EPREPE NA PAW - efiga me allo meso)
Εδώ (http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=24902) θα βρείς τι δικαιούσαι και τι δεν δικαιούσαι.
Akis Dionisis
22-05-2009, 14:44
Γιατί είχα μία εντύπωση ότι ο Θεόφιλος πήγαινε συνέχεια (πριν το ατύχημα πέρσυ) με 18-19 κόμβους? Συνέχεια τώρα τον παρακολουθώ με 16 - 16,5 κόμβους πάει.. Δεν υποτίθεται ότι θα πήγαινε ποιο γρήγορα? :rolleyes:
Thanasis89
22-05-2009, 16:11
Μάλλον παίζει μεγάλο ρόλο και το δρομολόγιο το οποίο εκτελεί... ¶λλο μια γραμμή "φιλέτο" και άλλο άγονη... ;)
Akis Dionisis
22-05-2009, 16:45
Μάλλον παίζει μεγάλο ρόλο και το δρομολόγιο το οποίο εκτελεί... ¶λλο μια γραμμή "φιλέτο" και άλλο άγονη... ;)
Είναι αυτό ή είναι μήπως λόγο του ότι επειδή καθόταν τόσους μήνες δεν τις πιέζουν τις μηχανές?? :rolleyes:
Thanasis89
22-05-2009, 18:12
Είναι αυτό ή είναι μήπως λόγο του ότι επειδή καθόταν τόσους μήνες δεν τις πιέζουν τις μηχανές?? :rolleyes:
Δεν έχεις άδικο... ;) Και τα δύο μπορεί να παίζουν... :)
Speedkiller
22-05-2009, 19:03
To δεύτερο δεν πάιζει!Στο πρώτο δρομολόγιο το βαπόρι έπιασε απ όσο είδα 18-18.3 για πολύ ώρα!!!Προφανώς δεν βιάζονται για κάτι πλέον...Δεν είναι Χιος-Μυτιλήνη (μη επιδοτούμενη)...Επίσης Akis D είναι εσφαλμένη η αντίληψη σου ως προς το 18-19!Ο θεοφιλος κλασσικά απο17.5-18.5 πήγαινε!19 μόνο μια φορά τον έχω δει στη ζωή μου!
Akis Dionisis
22-05-2009, 19:07
.....Επίσης Akis D είναι εσφαλμένη η αντίληψη σου ως προς το 18-19!Ο θεοφιλος κλασσικά απο17.5-18.5 πήγαινε!19 μόνο μια φορά τον έχω δει στη ζωή μου!.
Mάλλον την ίδια μέρα θα τον είδαμε που πήγε με 19..
το 18,5 το θυμάμαι.. απλά μου έκανε όντως εντύπωση τώρα που πηγαίνει με 16,5...
Speedkiller
22-05-2009, 19:10
.
Mάλλον την ίδια μέρα θα τον είδαμε που πήγε με 19..
το 18,5 το θυμάμαι.. απλά μου έκανε όντως εντύπωση τώρα που πηγαίνει με 16,5...
Προσωπικά κ μένα με χαλάει γιατί έχει δυνατότητες το πλοίο...Δεν τις χρησιμοποιούν όμως...:(
Akis Dionisis
22-05-2009, 19:14
Προσωπικά κ μένα με χαλάει γιατί έχει δυνατότητες το πλοίο...Δεν τις χρησιμοποιούν όμως...:(
Εκεί ήθελα να καταλήξω... Μ'έπιασες..;)
Οταν πηγαινε βεβαια πριν λιγες μερες 17,5-18+ μην ξεχναμε οτι ηταν αδειο και οσο να ναι του δινει 0,5 μιλι χαλαρα.Απο εκει και περα αφου του βγαινουν οι αφιξοαναχωρησεις δεν βρισκω τον λογο να το ανοιγουν και να ζοριζουν το πλοιο.Ας το αφησουν να βγαλει ηρεμα το καλοκαιρι, ετσι και αλλιως αμα βγαζει 18 και κατι μιλια καλα κανουν και το πανε με 16-17+ μιλια.
Speedkiller
23-05-2009, 10:46
Οταν πηγαινε βεβαια πριν λιγες μερες 17,5-18+ μην ξεχναμε οτι ηταν αδειο και οσο να ναι του δινει 0,5 μιλι χαλαρα.Απο εκει και περα αφου του βγαινουν οι αφιξοαναχωρησεις δεν βρισκω τον λογο να το ανοιγουν και να ζοριζουν το πλοιο.Ας το αφησουν να βγαλει ηρεμα το καλοκαιρι, ετσι και αλλιως αμα βγαζει 18 και κατι μιλια καλα κανουν και το πανε με 16-17+ μιλια.
Το χω δει να κατεβαίνει σχεδόν κενό απο Μυτιλήνη(ήταν ο αδερφός μου μέσα) και η ταχύτητα του δεν έπαιφτε κάτω απο 18.5 κ μάλιστα είχει χτυπήσει κ 19.5 παρακαλώ...:shock:Απλά δεν το ανοίγουν το βαπόρι...Βλέπε την δικία σου την ροδάνθη..;)
Στο ΡΟΔΑΝΘΗ τα χειρηστηρια του οταν παει με 16+ ειναι στο 9 απο το 15.Δηλαδη το δουλευουν στο 60%.Οταν το τσιμπανε και τα πανε τα χειρηστηρια στο 11 παει 17+, πανω απο 11 ομως δεν τα εχω δει:grin: ,και ετσι οπως το εχω κοψει βγαζει 18,5-19 μεγιστη.Για να μην βγαινω εκτος θεματος, οι μηχανικοι του ζωγραφου θα ειδαν στα δοκιμαστικα τι βγαζει και αναλογως το πανε.Κοιτανε και την καταναλωση αλλα και να ειναι απροβληματιστο το βαπορι γιατι μην ξεχναμε οτι τα κουρεψε ολα.Οτι μπορει ανα πασα στιγμη να βγαλει ο Θεοφιλος 17,5-18 μιλια μπορει, αλλα ποιος ο λογος ρε παιδια?Το ξαναλεω καλα κανουν και το πανε 16-17 για τους λογους που ειπα πιο πανω.
douzoune
23-05-2009, 11:03
θεωρητικά και σύμφωνα με τον σουηδό τα 21 μιλάκια τα έχει πάντως ο βάπορας. Τώρα το πόσα βγάζει τώρα μετά και από τόσα χρόνια δεν το ξέρω. Κακά τα ψέματα όμως με 16,16+ που το πάνε είναι λίγα. Και ειδικά στο ταξίδι από και προς Θεσσαλονίκη πάμε στις 15 ώρες ταξίδι(από και προς Μυτιλήνη). Μια αξιοπρεπή ταχύτητα γύρω στα 17,5 πιστεύω ότι είναι ιδανική τόσο για την γραμμή όσο και για τα δεδομένα ενός καραβιού σαν τον Θεόφιλο.
θεωρητικά και σύμφωνα με τον σουηδό τα 21 μιλάκια τα έχει πάντως ο βάπορας.
Με τπτ δεν εχει 21 αντε να εχει τωρα το πολυ 19.
Akis Dionisis
23-05-2009, 11:07
Με τπτ δεν εχει 21 αντε να εχει τωρα το πολυ 19.
Ποτέ μη λες ποτέ... ;)
Αλλά τι μας νοιάζει?? Καλά ταξίδια να έχει ο γερο-ΘΕΌΦΙΛΟΣ και ας πηγαίνει και με 16,5.. :cool:
Πάει αργά και το απολαμβάνει...