Επιστροφή στο Forum : Θεόφιλος [Theofilos, Pollux, Abel Tasman, Nils Holgersson]
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
opelmanos
13-07-2010, 13:32
Μια επρόσθια
97501
ΚΑΙ μία οπίσθια:cool:
97503
Apostolos
13-07-2010, 13:35
Πλωριό και πρυμιά λέμε φίλε μου καλέ!!! ;)
opelmanos
13-07-2010, 13:37
Πλωριό και πρυμιά λέμε φίλε μου καλέ!!! ;)
Δες και την φατσούλα που έβαλα και θα καταλάβεις πώς το ενοοώ..
sylver23
16-07-2010, 14:39
Γυμνάσιο ετοιμοτητας για περιπτωση πυρκαγιας κ εγκαταλειψης πραγματοποιηθηκε χθες 29 Μαιου κατα το δρομολογιο του πλοιου απο Λεσβο για Χιο υπο τις οδηγιες του υπαρχου κ του υποπλοιαρχου. Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβει κ σχετικη φωτογραφια
Αν και λίγο καθυστερημένα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων η φωτογραφίες που σας είχα τάξει απο το γυμνάσιο ετοιμότητας.
98097
98098
Giovanaut
16-07-2010, 15:16
Αν και λίγο καθυστερημένα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων η φωτογραφίες που σας είχα τάξει απο το γυμνάσιο ετοιμότητας.
98097
98098
Μεγαλες στιγμες και μεγαλες μορφες........;)
MYTILENE
16-07-2010, 17:26
Μεγαλες στιγμες και μεγαλες μορφες........;)
ΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ....;);)
DimitrisT
18-07-2010, 14:21
Σημερινή αναχώρηση του ΤΕΟ από την Χίο.Αφιερωμένη στους φίλους opelmanos & giovanaut.
98410
fistikovoutiro
18-07-2010, 16:41
Στο λιμάνι της Χίου ενώ μανουβράρει στις 29/05/2010
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=98413&stc=1&d=1279464057
STRATHGOS
18-07-2010, 18:36
98433
98434
opelmanos
18-07-2010, 19:13
Σήμερα το απόγευμα ο Τεό πήρε πάρα πολύ κόσμο καθώς και μία ουρά Ι.Χ από την πλώρη μέχρι την πρύμη του πλοίου πράγμα πολύ ικανοποιητικό για την εποχή αν φανταστεί κανείς και τις συνθήκες που επικρατούν.Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι από την ώρα που ήρθε μέχρι και την ώρα που έφυγε για 50 λεπτά παραμονή δεν έσβησε τις μηχανές τις είχε stand buy,ενώ άλλες φορές και για 20 λεπτά να κάθεται τις σβήνει.Μακάρι να συνεχίσει να έχει αυτή την συνέπεια στο δρομολόγια χωρίς προβλήματα γιατί τελευταία με τις καθυστερήσεις έχει αρχίσει να με απογοητέυει!!
opelmanos
18-07-2010, 20:27
Σημερινή άφιξη στην Μυτιλήνη
98449
Αφήστε ιστορία είναι το πώς τράβηξα αυτές τις φωτό.Ανέβηκα στον Χάλικα ,μπήκα σε ιδιωτικό χώρο και μου την είπαν .Με πέρασαν για ύποτπο κλοπής :cool:
kardamyla_hios
20-07-2010, 10:58
Σημερινή αναχώρηση του ΤΕΟ από την Χίο.Αφιερωμένη στους φίλους opelmanos & giovanaut.
98410
Καλημέρα !
Παρατηρώντας τη φωτογραφία βλέπω ότι έχουν κλειστεί τα παράθυρα στην αριστερή πλευρά πάνω από τη γέφυρα. Αν δεν κάνω λάθος εκεί είναι το καπνιστήριο των αξιωματικών.
Ξέρει κανείς περισσότερα ;
Ε . Μ . Ψ .
opelmanos
20-07-2010, 11:30
Εκεί δεν έιναι το καπνιστήριο των αξιωματικών .Εκεί είναι αποθήκη για μπογιές και εργαλεία .
kardamyla_hios
20-07-2010, 11:43
Άμα δεις όμως δεξιά έχει παράθυρα και παλαιότερα υπήρχαν και αριστερά .
Ε . Μ . Ψ .
Apostolos
20-07-2010, 12:20
Ο Μάνος έχει δίκιο... Οι καμπίνες και το σαλόνι είναι ποιο πρύμα και δεξιά...
Giovanaut
20-07-2010, 20:42
98410
Αφου ευχαριστησω τον φιλο Δημητρη, να ενημερωσω οτι σημερα το απογευμα απο Σαμο το πλοιο φορτωσε γυρω στα 20 φορτηγα τσιρκο με προορισμο τη Χιο....!!!
opelmanos
22-07-2010, 22:48
Ο ΗΡΩΑΣ την περασμένη Κυριακή μανουβράροντας στο λιμάνι!!
99154
douzoune
22-07-2010, 22:56
Εδώ και κάποιες ημέρες έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει μια standard καθυστέρηση της τάξης της μιας ώρας....δεν έχω προσέξει ταχύτητες...ελπίζω να οφείλεται στην κίνηση!
theofilos-ship
23-07-2010, 00:00
Ο ΗΡΩΑΣ την περασμένη Κυριακή μανουβράροντας στο λιμάνι!!
99154Ωραια φωτο φιλε Μανο,αλλα δεν ειναι και μπουμπουλινα το βαπορι.;)
Giovanaut
23-07-2010, 15:29
Εδώ και κάποιες ημέρες έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει μια standard καθυστέρηση της τάξης της μιας ώρας....δεν έχω προσέξει ταχύτητες...ελπίζω να οφείλεται στην κίνηση!
Λιγο πολυ ετσι θα συνεχισει το βαπορι.
Περαν της κινησης οφειλεται και στο ταρακουλο που ειχε ο βαπορας...!!!
Υ.Γ.
Δημητρακη παρε τη Μυτιληνια παρεα κι ελατε να πιουμε το πρωι καφεδακι στον καταπελτη.....;)
opelmanos
23-07-2010, 15:34
Λιγο πολυ ετσι θα συνεχισει το βαπορι.
Περαν της κινησης οφειλεται και στο ταρακουλο που ειχε ο βαπορας...!!!
Υ.Γ.
Δημητρακη παρε τη Μυτιληνια παρεα κι ελατε να πιουμε το πρωι καφεδακι στον καταπελτη.....;)
Εγώ δεν έχω πρόβλημα ξυπνάω εύκολα, μέσα θα έρθω το πρωί Αχ να είχα την τύχη σου να τον ταξίδευα και εγώ
douzoune
25-07-2010, 20:54
Υ.Γ.
Καφεδάκι μπορεί να μην είπιαμε...αλλά παρά λίγο να αρχίσουμε τις πίτσες! :p:D
Για σένα και τον MYTILENE !!!!
99590
opelmanos
25-07-2010, 21:52
Καφεδάκι μπορεί να μην είπιαμε...αλλά παρά λίγο να αρχίσουμε τις πίτσες! :p:D
Για σένα και τον MYTILENE !!!!
99590
Γιάννη μην πειράζεις τις ρυθμίσεις της μηχανής σου ,μια χαρά βγαίνουν στο αυτόματο!!
douzoune
25-07-2010, 22:38
Γιάννη μην πειράζεις τις ρυθμίσεις της μηχανής σου ,μια χαρά βγαίνουν στο αυτόματο!!
Τρία πουλάκια κάθονταν...
Apostolos
25-07-2010, 22:54
99590
Καταπληκτική οξύτητα και εκθεση στην φώτο σου!! Ασε να λένε !
(Αυτόματο=πατάτες γιαχνί)
Thanasis89
26-07-2010, 14:54
Σε ένα ταξίδι αστραπή, βρέθηκα στην Χίο. Παρ' όλο που είδα όλα τα καράβια της γραμμής από κοντά στο λιμάνι του όμορφιου αυτού νησιού δεν μπόρεσα να τα φωτογραφήσω καθώς είτε δεν το επέτρεπε η ώρα είτε το πρόγραμμα.
Δεν ήθελα όμως να χάσω την ευκαιρία να φωτογραφίσω τον "Θεόφιλο"...
99663
Αφιερωμένες στους DimitrisT, douzoune, dokimakos21, Trakman, vinman, Tasos@@@, Giovanaut, gtogias, Theofilos-ship, MYTILENE και opelmanos...
Το χάρηκα το πλοίο ! Η μπουρού αντρίκια - βαπορίσια !
Αφιερωμένες στους DimitrisT, douzoune, dokimakos21, Trakman, vinman, Tasos@@@, Giovanaut, gtogias, Theofilos-ship, MYTILENE και opelmanos...
Το χάρηκα το πλοίο ! Η μπουρού αντρίκια - βαπορίσια !
Ευχαριστώ για την αφιέρωση. Το πλοίο δείχνει πολύ εντυπωσιακό σε αυτή την όμορφη λήψη.
opelmanos
26-07-2010, 14:58
Σε ένα ταξίδι αστραπή, βρέθηκα στην Χίο. Παρ' όλο που είδα όλα τα καράβια της γραμμής από κοντά στο λιμάνι του όμορφιου αυτού νησιού δεν μπόρεσα να τα φωτογραφήσω καθώς είτε δεν το επέτρεπε η ώρα είτε το πρόγραμμα.
Δεν ήθελα όμως να χάσω την ευκαιρία να φωτογραφίσω τον "Θεόφιλο"...
99663
Το χάρηκα το πλοίο ! Η μπουρού αντρίκια - βαπορίσια ! Aπό τις καλύτερες φωτογραφίες του πλοίου !!Θανάση αν το ήξερα θα πεταγόμουν να σε έβλεπα!
DimitrisT
26-07-2010, 15:50
Σε ευχαριστώ πολύ Θανάση για την αφιέρωση,εξαιρετική φωτογραφία.Γιατί δεν είπες τίποτα για την άφιξη σου στην Χίο :sad: ,να κανονίζαμε να συναντηθούμε ;
theofilos-ship
26-07-2010, 15:52
Σε ευχαριστω Θανο πολυ ομορφη:rolleyes:
dokimakos21
26-07-2010, 20:38
Για σου ρε Θάνο με της ομορφίες σου...!!!
nikosnasia
26-07-2010, 21:33
13 Αυγούστου 2000. Λευκότατοτος ΤΗΕΟ. Άφιξη στη Χίο. Για όλους του φίλους του και ειδικά τον Thanasis89, τον Χιώτη DimitrisT και φυσικά τον Μάνο που "δεν" τον "πάει" με τίποτα.
99734
Να μη ξεχάσω και τον Theofilos-ship που έχει χαθεί.
DimitrisT
26-07-2010, 22:04
Παλιές καλές εποχές με τον ολόλευκο ΤΕΟ,να σαι καλά nikosnasia,πανέμορφη φωτογραφία.
18/4/2010 Αναχώρηση από το λιμάνι της Χίου.........
99739
Αφιεωμένη στους φίλους nikosnasia,Thanasis89,opelmanos,theofilos-ship, douzoune,Apostolos και σε όλους τους φαν του πλοίου.
theofilos-ship
27-07-2010, 10:08
13 Αυγούστου 2000. Λευκότατοτος ΤΗΕΟ. Άφιξη στη Χίο. Για όλους του φίλους του και ειδικά τον Thanasis89, τον Χιώτη DimitrisT και φυσικά τον Μάνο που "δεν" τον "πάει" με τίποτα.
99734
Να μη ξεχάσω και τον Theofilos-ship που έχει χαθεί.Για σενα κανω παντα guest εμφανισεις.Ευχαριστω για την αφιερωση οπως και στον Δημητρη.;)
Giovanaut
27-07-2010, 18:46
Να ευχαριστησω κι εγω τους φιλους για τις ομορφες φωτογραφιες και αφιερωσεις τους....!!!
Οπως φανηκε και παραπανω εκανα ενα ακομη ταξιδι με το ΘΕΟΦΙΛΟΣ και αυτη τη φορα λιγο διαφορετικο...
Εκανα το κυκλικο δρομολογιο απο Λημνο για Μυτιληνη, Χιο, Βαθυ και επιστροφη. Για τον λογο αυτο θα ηθελα να ευχαριστησω θερμα τον πλοιαρχο cpt Γεωργιο Αρβανιτη καθως επισης και ολο το πληρωμα του ΘΕΟΦΙΛΟΣ για την εγκαρδια φιλοξενια τους....!!!
Απο εδω και κατω θα σας εχω αρκετο υλικο καθως επισης και μια εκπληξη που ελαβε χωρα την Κυριακη μετα την αναχωρηση μας απο τη Χιο....!!!!
opelmanos
27-07-2010, 18:50
Να ευχαριστησω κι εγω τους φιλους για τις ομορφες φωτογραφιες και αφιερωσεις τους....!!!
Οπως φανηκε και παραπανω εκανα ενα ακομη ταξιδι με το ΘΕΟΦΙΛΟΣ και αυτη τη φορα λιγο διαφορετικο...
Εκανα το κυκλικο δρομολογιο απο Λημνο για Μυτιληνη, Χιο, Βαθυ και επιστροφη. Για τον λογο αυτο θα ηθελα να ευχαριστησω θερμα τον πλοιαρχο cpt Γεωργιο Αρβανιτη καθως επισης και ολο το πληρωμα του ΘΕΟΦΙΛΟΣ για την εγκαρδια φιλοξενια τους....!!!
Απο εδω και κατω θα σας εχω αρκετο υλικο καθως επισης και μια εκπληξη που ελαβε χωρα την Κυριακη μετα την αναχωρηση μας απο τη Χιο....!!!!
Πιός την χαρη σου φίλε Γιάννη, τελικά δεν έχω καταλαβει το αγαπημένο σου πλοίο στο αιγαίο πιό είναι .
Giovanaut
27-07-2010, 18:53
Πιός την χαρη σου φίλε Γιάννη, τελικά δεν έχω καταλαβει το αγαπημένο σου πλοίο στο αιγαίο πιό είναι .
Καθε καραβι και καημος....;)
Που λεει και το τραγουδι φιλε Μανο....!!!
pantelis2009
27-07-2010, 18:54
Να απαντήσω εγώ!!!!!!
Όλα φίλε opelmanos, γι'αυτό και λεγόμαστε ΚΑΡΑΒΟ-λάτρες:rolleyes:;):p:D
Giovanaut
27-07-2010, 19:02
Απλως με καποια ειμαστε δεμενοι συναισθηματικα γιατι εχουμε ζησει δυνατες στιγμες πανω τους....!!!
opelmanos
27-07-2010, 19:10
Απλως με καποια ειμαστε δεμενοι συναισθηματικα γιατι εχουμε ζησει δυνατες στιγμες πανω τους....!!!
Σε βλέπω να κάνεις θαλάσσια καριέρα φίλε Γιάννη .Είσαι και με την βούλα καραβολάτρης εσύ :D
Akis Dionisis
27-07-2010, 19:30
Σε βλέπω να κάνεις θαλάσσια καριέρα φίλε Γιάννη .Είσαι και με την βούλα καραβολάτρης εσύ :D
Εγώ πάλι τον βλέπω μούτσο στον Θεόφιλο..:cool:
opelmanos
27-07-2010, 21:28
Εγώ πάλι τον βλέπω μούτσο στον Θεόφιλο..:cool:
Όχι στον Τεό θα παώ εγώ,ο Γιάννης πάει στην Αριάδνη τζόβενο;)
Giovanaut
28-07-2010, 16:02
Οπως σας ειχα πει κι εχθες σας ειχα μια εκπληξη. Ετσι λοιπον την Κυριακη που μας περασε, παραμονη της Αγιας Παρασκευης, και καθως επιστρεφα στη Λημνο, λιγο μετα τη Χιο με περιμενε κατι ξεχωριστο.
Ο Χιωτης καπετανιος του ΘΕΟΦΙΛΟΣ καπτα Γιωργος Αρβανιτης, πλησιασε το βαπορι κοντα στερια (περιπου στο μισο μιλι) στο σημειο που βρισκονταν το εκκλησακι της Αγιας Παρασκευης Καστελου, προκειμενου να αποδοσει Χαιρετισμο στον εορτασμο της μνημης της Αγιας...!!!
Ο Χαιρετισμος αποτελειται απο συνεχη σφυριγματα απο τη μπουρου και απο αναμα βεγγαλικων απο τον πλοιαρχο και το πληρωμα του πλοιου...
99927
99929
Το μικρο εκκλησακι της Αγιας Παρασκευης, βρισκεται ακριβως πανω απο το μικρο λιμανακι, ενω ανταποδιδουν στον Χαιρετισμο μας και οι ανθρωποι απο τη στερια...!!!
99928
Κρατει στο σημειο για τα λιγα λεπτα που κρατησε ο Χαιρετισμος...
99930
Καλα ταξιδια σε σενα και το πληρωμα σου καπτα Γιωργο...!!!
pantelis2009
28-07-2010, 17:05
Υπέροχες παραδώσεις, απο καταπληκτικούς ναυτικούς.
Συγχαρητήρια στον πλοίαρχο (και ας μην τον ξέρω), αλλά και σε σένα φίλε Giovanaut που αποθανάτησες και μας έδειξες αυτό το υπέροχο φωτορεπορτάζ. Έννοιωσα υπέροχα γιατί θυμήθηκα κάτι ανάλογο που είχε γίνει στην Ελαφόνησο με το Παναγία Κοίμηση.:p;)
Οπως σας ειχα πει κι εχθες σας ειχα μια εκπληξη. Ετσι λοιπον την Κυριακη που μας περασε, παραμονη της Αγιας Παρασκευης, και καθως επιστρεφα στη Λημνο, λιγο μετα τη Χιο με περιμενε κατι ξεχωριστο.
Ο Χιωτης καπετανιος του ΘΕΟΦΙΛΟΣ καπτα Γιωργος Αρβανιτης, πλησιασε το βαπορι κοντα στερια (περιπου στο μισο μιλι) στο σημειο που βρισκονταν το εκκλησακι της Αγιας Παρασκευης Καστελου, προκειμενου να αποδοσει Χαιρετισμο στον εορτασμο της μνημης της Αγιας...!!!
Ο Χαιρετισμος αποτελειται απο συνεχη σφυριγματα απο τη μπουρου και απο αναμα βεγγαλικων απο τον πλοιαρχο και το πληρωμα του πλοιου...
99927
99929
Το μικρο εκκλησακι της Αγιας Παρασκευης, βρισκεται ακριβως πανω απο το μικρο λιμανακι, ενω ανταποδιδουν στον Χαιρετισμο μας και οι ανθρωποι απο τη στερια...!!!
99928
Κρατει στο σημειο για τα λιγα λεπτα που κρατησε ο Χαιρετισμος...
99930
Καλα ταξιδια σε σενα και το πληρωμα σου καπτα Γιωργο...!!!
Όμορφες στιγμές που σου φέρνουν συγκίνηση!!!Ευχαριστώ Γιάννη!!!
douzoune
28-07-2010, 19:46
Μπράβο στον καπτά Γιώργο!!!! Υπέροχο αυτό που έκανε!!! Ευχαριστούμε Γιάννη που το μοιράστηκες μαζί μας.
Περιμένω και το υπόλοιπο υλικό καθώς ο εξοπλισμός ήταν πλήρης!!!:p:D
Giovanaut
29-07-2010, 20:21
ΘΕΟΦΙΛΟΣ στο Βαθυ.....!!!
Για ολους εσας και για τα ομορφα σχολια σας.....!!!
100123
BEN BRUCE
29-07-2010, 20:23
Ομορφα σχολια για την πανεμορφη και σπανια φωτο εχουμε να κανουμε, αφου σε αυτο το σημειο η προσβαση δεν ειναι και πολυ ευκολη
Giovanaut
29-07-2010, 20:46
Αυτη για σενα ΒΕΝ.......!!!!
100129
BEN BRUCE
29-07-2010, 21:07
A! παρα πολυ ωραια και ευχαριστω!Ελπιζω το παραθυρο να το κλεινετε μη και μπει κανας γλαρος μεσα
opelmanos
29-07-2010, 21:23
A! παρα πολυ ωραια και ευχαριστω!Ελπιζω το παραθυρο να το κλεινετε μη και μπει κανας γλαρος μεσαΠοιοι γλάροι ??καμιά νυχτερίδα να λες :mrgreen:
dimitris!
30-07-2010, 21:00
Πραγματικά χαίρομαι που κάποιοι ναυτικοί κρατάνε την παράδοση...Γιατί δεν νομίζω οτι είμαι ο μόνος που θεωρεί οτι οι παραδόσεις αυτές έχουν αρχίσει και παραγκωνίζονται στη σύγχρονη ακτοπλοία μας.
Giovanaut
31-07-2010, 15:35
Το πλοιο σημερα θα εχει αλλαγη στο προγραμμα του, προκειμενου να παρει καυσιμα, καθως στη Θεσσαλονικη απο την οποια καθε Δευτερα τροφοδοτειται, υπαρχει προβλημα...!!!!
Προς Θεου δεν θα φτασει στον Πειραια...!!!
opelmanos
31-07-2010, 16:05
Το πλοιο σημερα θα εχει αλλαγη στο προγραμμα του, προκειμενου να παρει καυσιμα, καθως στη Θεσσαλονικη απο την οποια καθε Δευτερα τροφοδοτειται, υπαρχει προβλημα...!!!!
Προς Θεου δεν θα φτασει στον Πειραια...!!!
Kαι πού θα παέι Σύρο μήπως ???Ενοείται ότι θέλουμε φωτό από τους Συριανούς φίλους μας !!
Giovanaut
31-07-2010, 16:27
Οπως προειπα ομως, μαλλον δεν θα ελιμενιστει.....!!!
dokimakos21
31-07-2010, 20:28
Το πλοιο αυτη την στιγμη εξω απο την Μυκονο με κατευθυνση την Συρο...!!
Nissos Mykonos
31-07-2010, 22:46
Αυτήν την ώρα το πλοίο παίρνει καύσιμα από το πλοίο SIROS αρκετά μακριά από το λιμάνι της Σύρου..
opelmanos
31-07-2010, 23:06
Αυτήν την ώρα το πλοίο παίρνει καύσιμα από το πλοίο SIROS αρκετά μακριά από το λιμάνι της Σύρου..
Κρίμας θα ήταν μια καλή ευκαιρία για μία σπάνια νυχτερινή φωτογράφιση στο λιμάνι της Σύρου :(
Κρίμας θα ήταν μια καλή ευκαιρία για μία σπάνια νυχτερινή φωτογράφιση στο λιμάνι της Σύρου :(
Οταν λοιπον το traffic του nautilia δουλευει ρολοι..........;)
Για ολους εσας τους fun του θεοφιλου!!!!
100499
100500
Εξαιρετικα για τους dokimako και opelmanos!!!!
Και ακομη μια απο την αυλη μου!
100501
Rocinante
01-08-2010, 12:06
100501
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετα τις σκεψεις για ενοποιηση των Ευρωπαικων FIR (Θεμα που γνωριζει πολυ καλα και ο Leo ως φανατικος Planespotter....:rolleyes: ) φημες λενε οτι η Ευρωπαικη επιτροπη σκεφτεται να δημιουργησει ενα ειδος Μεσογειακου Traffic οπου θα μπορει να ελεγχει καλυτερα τις θαλασσιες μεταφορες ανθρωπων και αγαθων. Διερευσε δε οτι η επικρατετερη τοποθεσια για την εδρα του Mediterranean Traffic θα ειναι η αυλη γνωστου καραβολατρη απο την Συρο που δεν τολμα να περασει σε ακτινα αρκετων μιλιων πλεουμενο που να μην το εντοπισει και να ανεβασει και αναλογο φωτογραφικο υλικο σε δημοφιλεστατο ναυτιλιακο φορουμ με πολλους φιλους στην Ελλαδα και το εξωτερικο..:D:D:D
opelmanos
01-08-2010, 12:08
:shock:Πώ πω δεν κοιμάμαι σήμερα.Ευχαριστούμε πολύ φίλε Νίκο για την ανταπόκριση,΄το Ναυτιλία είναι παντού!!!
basilis.m
01-08-2010, 13:10
οταν επερνε τα καυσιμα ειχε και κοσμο πανω?
εκτελουσε δηλαδη το δρομολογιο του και σταματησε για καυσιμα?
opelmanos
01-08-2010, 13:19
οταν επερνε τα καυσιμα ειχε και κοσμο πανω?
εκτελουσε δηλαδη το δρομολογιο του και σταματησε για καυσιμα?
Όχι όχι φίλε μου ήταν κενός φορτίου ο ήρωας!!!Σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε Σάββατο βράδυ έχει διανυκτέρευση στο Βαθύ,άφησε λοιπόν του επιβάτες που είχαν τελικό προορισμό τη Σάμο και ταξίδεψε μέχρι την Σύρο για ανεφοδιασμό και επέστρεψε το πρωί φορτωσε και βούρ για το δρομολόγιο του;)
basilis.m
01-08-2010, 13:27
Όχι όχι φίλε μου ήταν κενός φορτίου ο ήρωας!!!Σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε Σάββατο βράδυ έχει διανυκτέρευση στο Βαθύ,άφησε λοιπόν του επιβάτες που είχαν τελικό προορισμό τη Σάμο και ταξίδεψε μέχρι την Σύρο για ανεφοδιασμό και επέστρεψε το πρωί φορτωσε και βούρ για το δρομολόγιο του;)οκ ευχαριστω για τη πληροφορια
Akis Dionisis
02-08-2010, 00:43
Που να το ήξεραν ότι θα έληγε η απεργία...:rolleyes:
Nissos Mykonos
02-08-2010, 00:46
100501
Ήμουν σίγουρος ότι κάτι θα μας ετοίμαζες Νίκο! Σε ευχαριστούμε πολύ για το ρεπορτάζ από την σπάνια εμφάνιση του Θεόφιλου στην Σύρο!;)
100501
Οταν λοιπον το traffic του nautilia δουλευει ρολοι..........;)
Για ολους εσας τους fun του θεοφιλου!!!!
100499
100500
Εξαιρετικα για τους dokimako και opelmanos!!!!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετα τις σκεψεις για ενοποιηση των Ευρωπαικων FIR (Θεμα που γνωριζει πολυ καλα και ο Leo ως φανατικος Planespotter....:rolleyes: ) φημες λενε οτι η Ευρωπαικη επιτροπη σκεφτεται να δημιουργησει ενα ειδος Μεσογειακου Traffic οπου θα μπορει να ελεγχει καλυτερα τις θαλασσιες μεταφορες ανθρωπων και αγαθων. Διερευσε δε οτι η επικρατετερη τοποθεσια για την εδρα του Mediterranean Traffic θα ειναι η αυλη γνωστου καραβολατρη απο την Συρο που δεν τολμα να περασει σε ακτινα αρκετων μιλιων πλεουμενο που να μην το εντοπισει και να ανεβασει και αναλογο φωτογραφικο υλικο σε δημοφιλεστατο ναυτιλιακο φορουμ με πολλους φιλους στην Ελλαδα και το εξωτερικο..:D:D:D
Ο "Θεός" των ιδεών έκανε πάλι το θαύμα του. Για να καταλάβουν όλοι για το που πέφτει αυτή η περίφημη αυλή του πανταχού παρόντος Nikos_V σας δίνω μια πληροφορία.... κάπου εδώ.
(Με πήρανε τα σκάγια κι εμένα χθες το μεσημέρι....)
100625
Αμαν-αμαν!!!!:DΚαλη η προσπαθεια cpt λιγο δεξιοτερα!!
Οσο για τον Rocinante δεν υπαρχουν λογια:D:D
Giovanaut
03-08-2010, 19:19
Ευχαριστουμε για την ανταποκριση απο το πανεμορφο νησι της Συρου...!!!!
Georgecz3
04-08-2010, 02:06
Καπου στην απεναντι μερια εχει μια φοβερη ταρατσα με φοβερα γλυκακια. Πρεπει να ξεθαψω καμια φοτο απο εκει περα.
Α ρε Συρα με τις ομορφιες σου
παλι στην επικαιρότητα ο μπαρμπας... μάλλον θα πρεπει να πάει σιγα σιγα για συνταξη...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=162045&cid=4
οχι τίποτα αλλο, ταξιδευω κιόλλας μεθαυριο ξημερώματα και δεν θα αντεξω 12 ώρες στο καταστρωμα...
opelmanos
05-08-2010, 10:07
παλι στην επικαιρότητα ο μπαρμπας... μάλλον θα πρεπει να πάει σιγα σιγα για συνταξη...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=162045&cid=4
οχι τίποτα αλλο, ταξιδευω κιόλλας μεθαυριο ξημερώματα και δεν θα αντεξω 12 ώρες στο καταστρωμα...
Εκτός αυτού το πλοίο τις τελευταίες μέρες σέρνεται απελπιστικά!! Να φανταστείτε την Δευτέρα ήρθε στο λιμάνι της Μυτιλήνης από την Θεσσαλονίκη στις 11:35 δηλ 16 μιση ώρες ταξίδι!!!Μα καλά στην εταιρεία δεν βλέπουν ότι το πλοίο δεν τραβάει και ότι πρέπει να βγεί για επισκευή και να μην ταλαιπωριέται τόσο ο κόσμος που δεν φταίει σε τίποτα?Θα μου πείτε ε καλοκαιρινή περίοδος είναι αν βγεί πιό θα το αντικαταστήσει και πως θα ταξιδέψει τόσος κόσμος που έχει βγάλει εισητήρια.Υπάρχουν πολλες τσιμινιέρες στο Πέραμα που γιατί λοιπόν όχι άλλη μία ναύλωση η να μπει το European Express όσο θα είναι εκτός ο Ήρωας που έχει και ταχύτητα !!
Πάντως δεν πρέπει να χαλάσει την φήμη του το βαπόρι και στην άγονη και καλό θα ήταν η να αποσυρθεί η να πάει για γερή επισκευή στις μηχανές και ανακαίνηση αν έχουν στα σχέδια τους να το κρατήσουν στα νερά μας για καιρό ακόμα!!! Προτιμώ όμως χίλιες φορές να αποσυρθεί παρά να μην μπορεί να δουλέψει αξιοπρεπώς και να ταλαιπωριέται ο κόσμος άδικα εν έτη 2010!
Naias II
05-08-2010, 10:38
Μα καλά στην εταιρεία δεν βλέπουν ότι το πλοίο δεν τραβάει και ότι πρέπει να βγεί για επισκευή και να μην ταλαιπωριέται τόσο ο κόσμος που δεν φταίει σε τίποτα?
Στην εταιρεία βλέπουν τι συμφέρει και εφόσον δεν υπάρχει άξιος ανταγωνιστής....αυτό έχουμε βολευτείτε :mad:
Φίλε Μάνο συμφωνούμε απόλυτα!
είναι κρίμα για το πλοίο και ντροπή για την εταιρεία. Μόλις με ενημέρωσε ένας φίλος που είναι αρχηγός σε group 140 ατόμων από την Αλεξανδρούπολη οτι δεν επιδιορθώθηκε ακόμα και ο κόσμος έχει εξαγριωθεί και δε θέλει να ταξιδέψει... Το πιο ωραίο είναι μάλιστα ότι στο group υπάρχουν και 2 δικηγόροι που θέλουν να ταξιδέψουν για να τους κάνουν αγωγή.
Μία απόρια της στιγμής... Οι κεντέρηδες που βόσκουνε; Ο ένας (το 2 νομίζω) ξέρω οτι κάνει κάποια δρομολόγια. Γιατι δεν βάζουν κάποιο άλλο πλοίο, έστω απο τους Αίολους, και ταλαιπωρούν τον κόσμο.
Προσωπικά ξέρω μια καβάντζα που δεν την ξέρουν πολλοί και χωρίς a/c έχει δροσιά οπότε αν δεν το ακυρώσω θα ταξιδέψω με μια καρέκλα εκει...
Akis Dionisis
05-08-2010, 12:56
Μία απόρια της στιγμής... Οι κεντέρηδες που βόσκουνε; Ο ένας (το 2 νομίζω) ξέρω οτι κάνει κάποια δρομολόγια. Γιατι δεν βάζουν κάποιο άλλο πλοίο και ταλαιπωρούν τον κόσμο.
Προσωπικά ξέρω μια καβάντζα που δεν την ξέρουν πολλοί και χωρίς a/c έχει δροσιά οπότε αν δεν το ακυρώσω θα ταξιδέψω με μια καρέκλα εκει...
Δεν είναι και τόσο εύκολο να μπει κάποιος Κεντέρης στη θέση του...
Αν την πέσεις στο κατάστρωμα, σίγουρα θα δροσιστείς...
Πρόσεχε τα ρεύματα [αέρα] όμως...:mrgreen:
Giovanaut
05-08-2010, 13:08
Καποια πραγματα δεν ειναι τοσο απλα....!!!
Καλο ειναι μενουμε στα δεδομενα και να μην προτεινουμε λυσεις που δεν εχουμε ιδεα αν εφαρμοζονται...!!!
opelmanos
05-08-2010, 13:36
΄Δεν είναι τόσο απλά για εμάς που τα βλέπουμε σίγουρα , η εταιρεία μπορεί φτάνει να θέλει να βρεί λύση δεν είναι δυνατόν να ταλαιπωρείται τόσος κόσμος χωρίς να φταίει.Αν είναι να κάνει Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη 17 ώρες ας κόψουν τις τιμές των εισητηρίων στο μισό να παίρνει όλος ο κόσμος καμπίνα να μην ταλαιπωριέται τουλάχιστον και να γεμίζει φίσκα το πλοίο, για όνομα του Θεού δηλ.Οι Κεντέρηδες δεν κάνουν για αυτή τη γραμμή.Η γραμμή αυτή θέλει πλοίο να πηγαίνει τουλάχιστον 18 -19 κόμβους και όχι να σέρνεται.Εγώ ξέρετε σε πόση εκτίμιση έχω τον Θεόφιλο αλλά βλέπω και την ουσία και την πραγματικότητα και αν είναι για το καλό ας αποσυρθεί φτάνει να φύγει με αξιοπρέπια
η εφαρμογή τους ή μη εξαρτάται από την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα της κάθε εταιρείας... κατα πάσα πιθανότητα θα την αράξω στο μπαλκόνι κάτω απο τη γέφυρα ή στο σημείο που βγαίνεις για εκεί (έχει κάτι παρατημένες πολυθρόνες)...
γιατι γκρινιαζουν οι επιβατες δεν καταλαβαινω.ολοι αυτοι ηθελαν να ερθει το καλοκαιρακι να πανε διακοπες και να κανουν μπανακια.ε ας τα κανουν τωρα μεσα στον θεοφιλο για να μαθουν.ασε και απο τον ιδρωτα που θα χυσουν θα χασουν και κανενα κιλο.τωρα περα απο την πλακα οι εταιρεια πρεπει να το αποσυρει το βαπορι για επισκευη.και σκεφτομαι τον ευαυτο μου μεσα στην καμπινα με 40 βαθμους εχω και προβλημα με το αναπνευστικο μου θα ημουν σε κατασταση πανικου.εδω και τωρα που ειμαστε σπιτια μας δεν μπορουμε την ζεστη οχι μεσα στο καραβι εγκλοβοισμενοι.οντως θα πρεπει να ηταν το ταξιδη πραγματικη κολαση.:evil:
ε/γ-ο/γ θεοφιλος, τώρα και με σάουνα-χαμαμ... δωρεαν για κάθε επιβάτη μας!
:p
εγώ το ακύρωσα. θα φύγω αυριο με Olympic, δεν αντέχω τόσο εκνευρισμό * 11-12 ώρες!
Αν έχω νεότερα απο το φίλο του ταξιδιωτικού θα ενημερώσω σχετικά...
(θυμάστε παρόμοια περιστατικά με τα πλοια του Αγούδημου μερικά χρόνια πριν...; λετε να οδευουν και αυτοι κατα εκει...; )
κριμα για το πλοίο πάντως. Από την πρώτη στιγμή που το έβαλαν στη γραμμή το απαξίωσαν...
Giovanaut
05-08-2010, 16:40
Νομιζω πως η κουβεντα εχει ξεφυγει....!!!!
Giovanaut
05-08-2010, 17:12
Εχθες στη Μυρινα, αναχωροντας για Καβαλα....!!!!
Ανταποδοση προς τον καλλιτεχνη douzoune....!!!!
101104
Εχθες στη Μυρινα, αναχωροντας για Καβαλα....!!!!
Ανταποδοση προς τον καλλιτεχνη douzoune....!!!!
101104
Κούκλος ο Τεο!!!
nikosnasia
08-08-2010, 19:33
8/8/2010. 19:11.Πάμε για Λήμνο Θεσσαλονίκη. Άραγε έχει κλιματισμό;
101500
opelmanos
08-08-2010, 19:44
8/8/2010. 19:11.Πάμε για Λήμνο Θεσσαλονίκη. Άραγε έχει κλιματισμό;
101500
Πάντως που ανέβηκα επάνω η κατάσταση δεν ήταν τόσο τραγική με το γεγονός ότι κάποιες πόρτες των καταστρωμάτων ήταν ανοιχτές και έμπαζε η ζέστη μέσα αλλά και πάλι ο κλιματισμός δεν ήταν και τόσο αποδοτικός:(
Giovanaut
08-08-2010, 21:02
Ποιος στη χαρη του, αυτη την εβδομαδα θα εχει την τιμητικη του.....;)
Φίλιππος Αίγιο
09-08-2010, 00:46
Αντε σημερα θα ξαναταξιδεψω με τον μπαρμπα μετα απο 6 χρονια απο Θεσσαλονικη για Λημνο,και βεβαια θα υπαρξουν και πολλες φωτογραφιες.
Apostolos
15-08-2010, 11:20
Για τους φίλους του Μπάρμπα-Θεόφιλου...
102138
Nissos Mykonos
15-08-2010, 11:43
Αναχώρηση από το Βαθύ της Σάμου στις 3 Αυγούστου λίγο μετά την δύση του ηλίου!
Για τον Apostolo και όλους τους φίλους του Θεόφιλου!
102139
Apostolos
16-08-2010, 14:23
Μιας και χθες άκουσα κάτι απιστευτο μπορει κάποιος να μας φτιάξει στις μετασκευές τον Θεόφιλο χωρίς το κουτί πρύμα, μόνο με ντεκάκια???
Λες να το κάνουμε ημερόπλοιο? Τώρα στα γεράματα? Τώρα που είπα γεράματα μου ήρθε στο μυαλό ο Γέρος του Μοριά, εν προκειμένω ο " Γέρος του βοριά " :)
Giovanaut
16-08-2010, 17:34
Υπεροχες οι φωτος Αποστολε και Γιαννη, ευχαριστουμε πολυ.
Η αληθεια ειναι πως μου ξεφυγε προχθες, αλλα απο σποντα βρηκα φωτογραφιες απο ενα αντιστοιχο γεγονος περυσι....!!!
Συντομα θα χτυπησω...!!!!
Οσο για τα σεναρια, σε λιγο μου φαινεται πως ισως εξεταστει το να μπει η ΝΕΛ στα στοιχηματα του ΟΠΑΠ....:D
opelmanos
16-08-2010, 20:10
Γειά σας και από εμένα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες,μετά το μύνηνα βόμβα του Απόστολου εχω να πώ το εξής:
1.Εμφανησιακά θα είναι σούπερ γιατί θα μας θυμίζει το αείμνηστο πλέον Φαίδρα.Ημερόπλοιο δεν θα το έλεγα ότι θα γίνει γιατί και να αφαιρεθούν οι καμπίνες του κουτιού πάλι από μόνο του θα έχει πολλές καμπίνες
2.Αυτό που πρέπει παράληλα να γίνει είναι μια γερή επισκευή στις μηχανές ωστέ να αυξηθεί σημαντικά η ταχύτητα του .
Υ,Γ Φίλε Γιάννη ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες του Ηρωα από το Βαθύ
nikosnasia
16-08-2010, 21:39
Τα χάλια του που σέρνεται δεν τα βλέπετε, οι μετασκευές μας μάραναν τώρα πάει με 14,5 στο τέλος του μήνα θα πηγαίνει με 4,5.Δεν σέβονται τίποτα πιά αυτοί στην ΝΕΛ, ανθρώπους βάζουν μέσα επιτέλους,έξαλλο με κάνουν ώρες ώρες.
Τα χάλια του που σέρνεται δεν τα βλέπετε, οι μετασκευές μας μάραναν τώρα πάει με 14,5 στο τέλος του μήνα θα πηγαίνει με 4,5.Δεν σέβονται τίποτα πιά αυτοί στην ΝΕΛ, ανθρώπους βάζουν μέσα επιτέλους,έξαλλο με κάνουν ώρες ώρες.
Έλεγα κι εγώ που είναι ο Νίκος :p:D
Thanasis89
16-08-2010, 22:29
Λάφηρο από την Χίο... Σε όλους τους φίλους του και τους Νελίτες...
102274
Δεν είναι βέβαια σαν του Απόστολου, αλλά... ;)
Λάφηρο από την Χίο... Σε όλους τους φίλους του και τους Νελίτες...
102274
Δεν είναι βέβαια σαν του Απόστολου, αλλά... ;)
Υπέροχη όπως και του Απόστολου!!!
nikosnasia
16-08-2010, 22:46
Εδώ είναι ο Νίκος και αυτός ήταν κάποτε ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ που άξιζε.
102277
opelmanos
16-08-2010, 22:51
102277
'Οπως το είπες ,το θέμα είναι όμως ότι όσο και να χτυπιόμαστε δύσκολα θα αλλάξει κάτι:(
102277
τέλειο!!!!
captain 83
18-08-2010, 15:56
Μετά το ΑΛΚΥΟΝΗ και το ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ, σειρά σήμερα έχει ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ στα δελτία τύπου (http://www.nel.gr/index.asp?a_id=87&news_id=607) της ΝΕΛ.
DimitrisT
19-08-2010, 14:19
«Ζεστός» ο Θεόφιλος (http://www.theseanation.gr/news/ferries/zestos-theofilos.htm)
Πηγή: theseanation.gr
Akis Dionisis
19-08-2010, 15:31
«Ζεστός» ο Θεόφιλος (http://www.theseanation.gr/news/ferries/zestos-theofilos.htm)
Πηγή: theseanation.gr
Με κάθε ταξίδι προσφέρεται δωρεάν σάουνα και τζακούζι!
Σάουνα "ο ΘΕΌΦΙΛΟΣ" Τιμές προσιτές...
Φίλιππος Αίγιο
21-08-2010, 14:00
Καλησπέρα παιδιά. Μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα Αίγιο από την Λήμνο.Και στο πήγαινε αλλά και στην επιστροφή ταξίδεψα με τον Θεόφιλο.Στο πήγαινε για Λήμνο απο Θεσσαλονίκη και στην επιστροφή για Καβάλα. Τώρα εντυπώσεις από το πλοίο.Το πλοίο και τις δυο φορές ήταν γεμάτο από κόσμο αλλά και από οχήματα.Στο ταξίδι από Θεσσαλονίκη το πλοίο έλαμπε από άκρη σε ακρη. Πεντακάθαρο και κατά την διάρκεια του ταξιδιού μέσα και έξω. Έφυγε στην ώρα του ακριβώς στις 19.00 και έφτασε στην ώρα του στην Λήμνο.Τα εξωτερικά του καταστρώματα ήταν καταπληκτικά. Πάρα πολλά και άνετα. Ειδικά πάνω στο αυθεραιτο το βράδυ ήταν τέλεια. Τώρα οι εσωτερικοί χώροι του πλοίου χρειάζονται μια κάποια ανανέωση ειδικά άμα το βάλουν σε καμιά πιο ανταγωνιστική γραμμή.Οι εσωτερικοί χώροι του πλοίου ήταν αρκετά δροσεροί παρά το πρόβλημα του κλιματισμού με κάποιες πόρτες ανοιχτές βέβαια.Στις καμπίνες επικρατούσε όμως αρκετή ζέστη ευτυχώς όμως που άνοιγε και το παράθυρο και έμπαινε αρκετή δροσιά.Στην επιστροφή εχθές από τη Λήμνο το καράβι είχε μαζέψει αρκετή καθυστέρηση περίπου 4-5 ώρες απόλυτα φυσιολογικό βέβαια αφού το πλοίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Γενικά το πλοίο εμένα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.Θα ακολουθήσουν και φωτογραφίες.
Ο Σαμιακος τυπος αναφερει οτι το πλοιο μετα το τελος της καλοκαιρινης περιοδου ''σουλουπωνεται'' και ξεκιναει Ικαρια-Σαμο με προσεγγισεις σε Παρο - Ναξο - Φουρνους....απο τις φημες βεβαια μεχρι την δρομολογηση υπαρχει αποσταση..
DimitrisT
21-08-2010, 21:05
Σημερινή φωτογραφία του Θεόφιλου λίγο πριν μπει στο λιμάνι της Χίου
102910
αφιερωμένη σε όλους τους φίλους του πλοίου.
Πρόβλημα στον κλιματισμό του πλοίου «Θεόφιλος» διαπιστώθηκε σε δυο έκτακτους ελέγχους, που πραγματοποίησαν λιμενικοί την Τετάρτη στην Καβάλα, και στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στη Χίο. Παρά τις διαβεβαιώσεις της εταιρείας τις προηγούμενες ημέρες, ότι το πρόβλημα είχε αποκατασταθεί, τα παράπονα των επιβατών δεν σταμάτησαν και τελικά επιβεβαιώθηκε και στους ελέγχους, ότι υπάρχει βλάβη στο σύστημα κλιματισμού. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παρότι το πρόβλημα διαπιστώθηκε στον έλεγχο που έγινε δυο ημέρες πριν, το πλοίο συνέχισε να ταξιδεύει χωρίς αυτό να έχει αποκατασταθεί!
Τα παράπονα για τον κλιματισμό του πλοίου «Θεόφιλος», συζητούνται εδώ και αρκετές εβδομάδες. Η διεύθυνση της εταιρείας στη Μυτιλήνη, διαβεβαίωνε τους επιβάτες ότι η βλάβη επισκευάστηκε, όπως φάνηκε όμως στην πορεία, το πρόβλημα δεν έπαψε να υπάρχει και μάλιστα σε μια περίοδο με υψηλές θερμοκρασίες, η κατάσταση για τους επιβάτες μέσα στο πλοίο, ήταν ασφυκτική.
Την Τετάρτη λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν το πλοίο είχε φθάσει στο λιμάνι της Καβάλας, έγινε έλεγχος από λιμενικούς μετά από καταγγελίες από επιβάτες για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες μέσα σε χώρους του πλοίου.
Από τη θερμομέτρηση που έγινε, παρατηρήθηκε ανομοιομορφία στην απόδοση των συσκευών κλιματισμού σε διάφορους χώρους. Σε άλλους χώρους, τα κλιματιστικά λειτουργούσαν κανονικά και σε άλλους δεν λειτουργούσαν με αποτέλεσμα η ζέστη να είναι ανυπόφορη. Από τους λιμενικούς κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατά της εταιρείας.
Όπως φαίνεται όμως, το πρώτο πρόστιμο δεν ήταν αρκετό, καθώς τα προβλήματα συνεχίστηκαν. Στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, όταν το πλοίο έδεσε στη Χίο μετά από νέες καταγγελίες επιβατών, έγινε έκτακτος έλεγχος από λιμενικούς, οι οποίοι επίσης διαπίστωσαν αντικανονική λειτουργία των κλιματιστικών. Επιβλήθηκαν νέα πρόστιμα κατά της εταιρείας.
Ο Γενικός Διευθυντής της ΝΕΛ στη Μυτιλήνη, κ. Δεληογλάνης Παναγιώτης, μιλώντας στο «Ε», παρέπεμψε στα κεντρικά της εταιρείας στην Αθήνα. «Εμάς η τεχνική υπηρεσία της ΝΕΛ και ο πλοίαρχος, μας διαβεβαίωναν ότι τα κλιματιστικά λειτουργούσαν κανονικά και η βλάβη είχε αποκατασταθεί », τόνισε ο ίδιος.
Πηγή: ΕΜΠΡΟΣ
Φίλιππος Αίγιο
25-08-2010, 01:05
Καλησπερα παιδια βαζω καποιες φωτο απο το εξωτερικο του πλοιου.Υπαρχει και συνεχεια.
103395
103396
103397
103398
103399
DimitrisT
25-08-2010, 12:19
21/8 δεξιόστροφη μανούβρα για να δέσει στο λιμάνι της Χίου
103432
25/8/2010
Τροποποίηση δρομολογίου Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ σας ενημερώνει ότι, λόγω καθυστερημένης άφιξης του πλοίου της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΦΙΛΟΣ στο λιμένα Μύρινα Λήμνου (άφιξη 11:00) σήμερα Τετάρτη 25/08/2010 εξαιτίας μεγάλης κίνησης σε μεταφορά επιβατών, οχημάτων όπως και σε μεταφορά φορτηγών οχημάτων, σας γνωρίζουμε ότι το πλοίο θα αναχωρήσει για τον λιμένα Καβάλας στις 11:45. Γνωρίζοντας εκ προοιμίου τη ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση του σημερινού δρομολογίου από Καβάλα προς Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Καρλόβασι, Αγ. Κήρυκο και επιστροφή και θέλοντας να ενημερώσουμε το επιβατικό κοινό έγκαιρα, τροποποιούμε τα δρομολόγια για σήμερα 25/08, αύριο Πέμπτη 26/08 και Παρασκευή 27/08 (ως άφιξη στη Καβάλα) ως εξής :
ΤΕΤΑΡΤΗ : ΛΗΜΝΟΣ (ΑΦ 11:00 ΑΝ 11:45) - ΚΑΒΑΛΑ (ΑΦ 16:00 – ΑΝ 20:00)
ΠΕΜΠΤΗ : ΛΗΜΝΟΣ (ΑΦ 01:25 ΑΝ 02:25) - ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΑΦ 08:25 ΑΝ 09:35) - ΧΙΟΣ (ΑΦ 12:50 ΑΝ 13:50) – ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ (ΑΦ 16:35 ΑΝ 17:00) – ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΣ (ΑΦ 18:20 ΑΝ 18:45) – ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ (ΑΦ 20:15 ΑΝ 20:30) – ΧΙΟΣ (23:15)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : ΧΙΟΣ (ΑΝ 00:15) – ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΑΦ 03:25 ΑΝ 04:35) – ΛΗΜΝΟΣ (ΑΦ 10:35 ΑΝ 11:35) – ΚΑΒΑΛΑ (ΑΦΙΞΗ 15:50)
Πηγή: http://www.nel.gr/index.asp?a_id=87&news_id=614
nikosnasia
26-08-2010, 08:20
Ας αφήσει τις δικαιολογίες των καθυστερήσεων η ΝΕΛ λογω μεγάλου "φόρτου" και ας πει τα σύκα σύκα. Το πλοίο "σέρνεται".
Quiz . Πόσες ώρες έκανε το ΘΕΟΦΙΛΟΣ την διαδρομή Χίος-Μυτιλήνη ;
Απάντηση : 4:30 ΩΡΕΣ. Είναι ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ.
xidianakis
26-08-2010, 13:11
Ας αφήσει τις δικαιολογίες των καθυστερήσεων η ΝΕΛ λογω μεγάλου "φόρτου" και ας πει τα σύκα σύκα. Το πλοίο "σέρνεται".
Quiz . Πόσες ώρες έκανε το ΘΕΟΦΙΛΟΣ την διαδρομή Χίος-Μυτιλήνη ;
Απάντηση : 4:30 ΩΡΕΣ. Είναι ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ.
τι να πει κανεις... στην Ελλαδα ζουμε! η ζωη συνεχιζεται!!
gpap2006
26-08-2010, 16:14
Σε καμιά 10αριά μέρες που σταματά το ΑΠΟΛΛΩΝ από την Αδριατική είναι ευκαιρία να γίνει η αντικατάσταση μπας και καταφέρουν να συμμαζέψουν λίγο το ΘΕΟΦΙΛΟ που φέτος έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής..:mad:
Φίλιππος Αίγιο
26-08-2010, 18:11
Οτι χρειαζεται ενα καλο μαζεμα το θελει.Και μια φωτο με αρκετα ντουμανια.
103560
kai alles xronies o theofilos eixe problhmata paidia sxedon kathe xrono ta idia as imaste pio dikei ligo toylaxiston afth h nel enimeronei ton kosmo palia tipota ala afta den synferoyn
Δεν ξέρω αν κατέγραψε παγκόσμιο η' πανελλήνιο ρεκορ, αλλά δεν νομίζω οτι είναι κομψό να γράφουμε περί 'συρσίματος' η' οτιδήποτε άλλο. Εντάξει άγονη γραμμή εξυπηρετεί το πλοίο, μια κλασσική ταχύτητα έχει μεχρι 16 μίλια. Οποιανού στο κατω-κατω της γραφής δεν του αρέσει, ας μην το χρησιμοποιήσει ...
Φίλιππος Αίγιο
27-08-2010, 00:26
Για να ελαφρωσουμε λιγο το κλιμα βαζω μια φωτο απο μια δικλινη εξωτερικη καμπινα πολυ ευρυχωρη και καθαρη και απο εναν διαδρομο με καμπινες.
103591
103592
kardamyla_hios
27-08-2010, 07:29
Αν δεν κάνω λάθος η καμπίνα αυτή πρέπει να είναι στο "κουτί"΄στην πρύμνη. Όποτε ταξίδευα με τον Θεόφιλο ζήταγα αυτές τις καμπίνες. Ήταν πιο ευρύχωρες από τις άλλες δίκλινες.
Όταν το είχαν αγοράσει οι Αυστραλοί, έφτιαξαν το "κουτί" στην πρύμνη και έκαναν τις καμπίνες του πληρώματος εκεί.
Μονόκλινες με γραφείο και καναπέ. Όταν το αγόρασε ο Βεντούρης έβαλε ένα ακόμα κρεββάτι και τις έκανε καμπίνες κόσμου.
Πηγή: ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ
Ε . Μ . Ψ .
STRATHGOS
27-08-2010, 23:15
103662
103663
NGV Liamone
27-08-2010, 23:31
Δεν ξέρω αν κατέγραψε παγκόσμιο η' πανελλήνιο ρεκορ, αλλά δεν νομίζω οτι είναι κομψό να γράφουμε περί 'συρσίματος' η' οτιδήποτε άλλο. Εντάξει άγονη γραμμή εξυπηρετεί το πλοίο, μια κλασσική ταχύτητα έχει μεχρι 16 μίλια. Οποιανού στο κατω-κατω της γραφής δεν του αρέσει, ας μην το χρησιμοποιήσει ...
Συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου. Πρώτα γιατί το γεγονός ότι είναι άγονη η γραμμή που εξυπηρετεί δεν δικαιολογεί τις ατελείωτες ώρες ταξιδιού για τους επιβάτες. Δεύτερον γιατί για τους περισσότερους επιβάτες είναι η μοναδική λύση για να μεταβούν στους προορισμούς των διακοπών τους μια και δεν έχουν τις επιλογές που έχει κάποιος που ζει στο λεκανοπέδιο. Τέλος γιατί από ότι φαίνεται δεν είναι μόνο η ταχύτητα το πρόβλημα. Το να ταξιδεύουν εκατοντάδες επιβάτες χωρίς κλιματισμό και να τρώει το πλοίο καμπάνες ούτε το πλοίο αλλά ούτε και την εταιρία τιμά.
nikosnasia
27-08-2010, 23:51
Συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου. Πρώτα γιατί το γεγονός ότι είναι άγονη η γραμμή που εξυπηρετεί δεν δικαιολογεί τις ατελείωτες ώρες ταξιδιού για τους επιβάτες. Δεύτερον γιατί για τους περισσότερους επιβάτες είναι η μοναδική λύση για να μεταβούν στους προορισμούς των διακοπών τους μια και δεν έχουν τις επιλογές που έχει κάποιος που ζει στο λεκανοπέδιο. Τέλος γιατί από ότι φαίνεται δεν είναι μόνο η ταχύτητα το πρόβλημα. Το να ταξιδεύουν εκατοντάδες επιβάτες χωρίς κλιματισμό και να τρώει το πλοίο καμπάνες ούτε το πλοίο αλλά ούτε και την εταιρία τιμά.
Ετσι είναι όπως τα λες,αλλά είπα να μη μιλήσω και να μην πω περισσότερα στα προηγούμενα σχόλια γιατί θα πω βαριές κουβέντες , θα το τηρήσω λοιπόν και θα σιωπήσω, πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός.
opelmanos
27-08-2010, 23:53
Εντάξει άγονη γραμμή εξυπηρετεί το πλοίο, μια κλασσική ταχύτητα έχει μεχρι 16 μίλια. Οποιανού στο κατω-κατω της γραφής δεν του αρέσει, ας μην το χρησιμοποιήσει ...
Έλεος φίλη Δέσπω όχι άλλο κάρβουνο!!!!Τι θα πεί σε όποιον δεν αρέσει το πλοίο να μην το χρησημοποιεί?Ας είχες εσύ μια εταιρεία η μαγαζί η ξενοδοχείο και ας έλεγες στους πελάτες η στους επιβάτες αυτό είναι και άμα σου αρέσει πάνω από ένα μήνα δεν θα στεκόταν θα έβαζε λουκέτο .Οι επιβάτες φίλη Δέσπω (όπως φαντάζομαι έχεις ταξιδέψει και εσύ σαν επιβάτης) είναι άνθρωποι όχι ζώα για να ανέχονται την ανευθυνότητα και την ταλαιπωρία μέσα στο πλοίο απειδή κάποιοι είναι αδιάφοροι.Πληρώνουν εισητήριο τους φορολογούν και από το μισθό τους την άγονη και δικαιούνται άνεση και ασφάλεια στο ταξίδι τους.Και μην μου πείς οτι τα παλιά πλοία γιατί ήταν τόσο αργά και δεν είχαν αιρκοντίσιον και πώς την έβγαζε ο κόσμος ,η το κορυφαίο: αυτοί που
ταξιδεύουν 'εχουν αιρκοντίσιον στα σπίτια τους και διαμαστύρονται για το καράβι ?:p(ξέρει αυτός που θα το διαβάσει που πάει η σπόντα)
Η απάντηση :Ζούμε αν έτη 2010 και όχι στην δεκαετία του 60 που συναίβαιναν κάποτε όλα αυτά τώρα η εξέλιξη και οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και η άγονη χρειάζεται μια αναβάθμιση επιτέλους.
Καλό βράδυ
nikosnasia
28-08-2010, 00:02
Για την ιστορία αναφέρω ότι το πλοίο έφυγε από Μυτιλήνη στις 5 τα ξημερώματα αντί του 04:35 που ανακοίνωσε η ΝΕΛ και έφθασε στην Καβάλα στις 17:00 αντί 15:50 που ανακοίνωσε η ΝΕΛ. Τώρα ποιός κοροιδεύει ποιον με τις ανακοινώσεις τα συμπεράσματα δικά σας. Εξακολουθώ πάντως να επιμένω ότι το πλοίο σέρνεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.
Akis Dionisis
28-08-2010, 01:32
Για την ιστορία αναφέρω ότι το πλοίο έφυγε από Μυτιλήνη στις 5 τα ξημερώματα αντί του 04:35 που ανακοίνωσε η ΝΕΛ και έφθασε στην Καβάλα στις 17:00 αντί 15:50 που ανακοίνωσε η ΝΕΛ. Τώρα ποιός κοροιδεύει ποιον με τις ανακοινώσεις τα συμπεράσματα δικά σας. Εξακολουθώ πάντως να επιμένω ότι το πλοίο σέρνεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.
Το πλοίο σέρνεται, ο κλιματισμός δεν λειτουργεί, από ταχύτητα?? Ας μη το θίξουμε... Αφού το είδα να πηγαίνει με 15,2 καθοδόν για Καβάλα και θυμήθηκα τα πλοία του Αγούδημου Μιλένα και Νταλιάνα...
Οφείλω να ομολογήσω ότι όλα αυτά την τιμάνε την NEL δεόντως...
Έ ρε απαξίωση που πρέπει να φάνε από το Επιβατικό κοινό...
Τα εχωσα και στο θέμα του ΜΥΤΙΛΉΝΗ... Don't Worry...
Ετσι είναι όπως τα λες,αλλά είπα να μη μιλήσω και να μην πω περισσότερα στα προηγούμενα σχόλια γιατί θα πω βαριές κουβέντες , θα το τηρήσω λοιπόν και θα σιωπήσω, πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός.
+1 και από εμένα... πως κρατιέμαι ούτε εγώ το ξέρω...
nikosnasia
28-08-2010, 12:13
Τότε που ήταν ένα "κόσμημα"
103707
theofilos-ship
28-08-2010, 12:35
Τότε που ήταν ένα "κόσμημα"
103707Κοσμημα με 18 μιλια και κλιματισμο...2010 και μιλαμε ακομα για κλιματισμο σε πλοιο.Για σου Νικο με τα ωραια σου,αλλα μαλλον ειναι εθιμο η γραμμη πειραιας -χιο-Μυτιληνη να παραμεινει στις 12-13-14 ωρες με τα ταχυπλοα.Δωρο στην εισοδο βενταλιες,στις lux ενας μαυρος
nikosnasia
28-08-2010, 12:49
Χάθηκες . Σε λίγο στην είσοδο θα μας δίνουν κουπιά για να βοηθούμε κι εμείς λιγο.
Αφιερωμένη στον Theofilos-ship.
103709
theofilos-ship
28-08-2010, 13:00
Νικολα δικη σου απο την ετησια του φετος.Δεν χαθηκα,απλα τι να πω..βλεπω ανακυκλωση στα ιδια θεματα και ζητηματα.Δυσβατο,ταχυτητα,ξεβαψε,παραπονα επιβατων κλπ κλπ.οποτε...;)
103710
opelmanos
28-08-2010, 13:34
Για τους φίλους fedra-ship και nikosnasia
103711
Εμείς στην αναμονή για το Νήσος Χίος και την επιστροφή μας στον Πειραιά και ο Θεόφιλος σε ένα ακόμη ρεμέτζο στο λιμάνι της Χίου στην προς βορρά οδύσσεια του:
103716
103717
theofilos-ship
28-08-2010, 23:36
Για τους φίλους fedra-ship και nikosnasia
103711Ωραιος ο Opel-astra;)
Για τον nikosnasia,opelmano,trakman,Akis Dionisis,Apostolos και όλους τους φίλους του πλοίου!!!!Ο μπάρμπας που ταλαιπωρείται και ταλαιπωρεί στο λιμάνι της Μυτιλήνης!!!:D
103838
opelmanos
29-08-2010, 22:18
Aνταποδίδω με αυτή !!!Λίγο πρίν μπεί στο λιμάνι.Για όλους αυτούς που προανέφερες:p
103846
Aνταποδίδω με αυτή !!!Λίγο πρίν μπεί στο λιμάνι.Για όλους αυτούς που προανέφερες:p
103846
Άψογη!!!!!!
nikosnasia
29-08-2010, 23:37
Του Θιουφλέλ΄μας τ΄αγαπμένου για όλους σας και ειδικά για τον Δημήτρη απ΄τη Χιό..
103861
Του Θιουφλέλ΄μας τ΄αγαπμένου για όλους σας και ειδικά για τον Δημήτρη απ΄τη Χιό..
103861
Πωπω ομορφιές!!!!
nikosnasia
29-08-2010, 23:51
Κάτι κουβεντιάζαμε για ένα ταξείδι αστραπή θα κάνουμε τίποτα τελικά η μόνο λόγια είμαστε; (Για τους γνωρίζοντες το θέμα)
103864
opelmanos
29-08-2010, 23:55
Για τους φίλους nikosnasia kai gnkles η Φαίδρα μπάινει υπό το βλέμα της Ροδάνθης:mrgreen:
103865
opelmanos
30-08-2010, 00:04
Κάτι κουβεντιάζαμε για ένα ταξείδι αστραπή θα κάνουμε τίποτα τελικά η μόνο λόγια είμαστε; (Για τους γνωρίζοντες το θέμα)
103864
Κ.Νίκο εδώ δεν μπορούμε να συναντηθόύμε ποτέ όλοι μαζί οι Μυτιλινιοί και θα κάνουμε ταξίδι???:confused:Εγω μέσα είμαι αλλά όχι να πάω μόνος μου !!
DimitrisT
30-08-2010, 00:16
Εξαιρετικές φωτογραφίες:D:p του λευκού Θεόφιλου φίλε nikosnasia.Σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση ,να σαι καλά.
21/8 λιμάνι Χίου.........
103868
Αφιερωμένη στους φίλους nikosnasia,opelmanos,giovanaut,gnikles,gtogias, Theofilos-ship.
Υ.Γ : Και γω μέσα είμαι για το ταξίδι αλλά αυτή την περίοδο λίγο δύσκολο γιατί ο giovanaut και γω έχουμε εξεταστική :(.
nikosnasia
30-08-2010, 00:34
Για τους φίλους nikosnasia kai gnkles η Φαίδρα μπάινει υπό το βλέμα της Ροδάνθης:mrgreen:
103865
Ρέστα δίνεις Μάνο, όσο για το ταξείδι με το ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ μας βλέπω να τι κάνουμε.
Giovanaut
30-08-2010, 01:09
103864
Δυστυχως ηδη πλεον εχουμε αναλαβει το Χειμερινο ποστο στη Συμπρωτευουσα...!!!
Παρ' ολα αυτα η δεσμευση, δεσμευση και ο λογος, λογος, η Λημνος εκει θα ειναι και μας περιμενει, σιγα μην το αφησουμε....
Τωρα για το βαπορι......:confused:
Giovanaut
30-08-2010, 01:13
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους για τις ομορφες φωτο, αναμνησεις και αφιερωσεις τους...!!!
103868
Μηπως φαινομαι πουθενα...;)...???
Εξαιρετικές φωτογραφίες:D:p του λευκού Θεόφιλου φίλε nikosnasia.Σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση ,να σαι καλά.
Αφιερωμένη στους φίλους nikosnasia,opelmanos,giovanaut,gnikles,gtogias, Theofilos-ship.
Υ.Γ : Και γω μέσα είμαι για το ταξίδι αλλά αυτή την περίοδο λίγο δύσκολο γιατί ο giovanaut και γω έχουμε εξεταστική :(.
Ευχαριστώ για την αφιέρωση, καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου (το αυτόν και για τον φιλο giovanaut).
103865
Μανο έσκισες!!!Ευχαριστώ για την αφιέρωση!!!
103868
Υπέροχη ευχαριστώ φίλε μου!!!
Ρέστα δίνεις Μάνο, όσο για το ταξείδι με το ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ μας βλέπω να τι κάνουμε.
Θα κάθομαι σε μια γωνία και θα σε βλέπω να φωνάζεις
Ρίχτε τα πανιααααα Τραβάτε κουπιιιιιιιι γιατί δεν θα φτάσουμε ποτεεεε:p:D
opelmanos
30-08-2010, 15:16
ΧΑΤ ΤΡΙΚ στα πόστ από το φίλο gnkles:p!!!!
Φίλιππος Αίγιο
30-08-2010, 18:13
Παιδια απλα καταπληκτικες οι φωτογραφιες σας παιδια.Ανεβαζω μια φωτο απο την πισινα του πλοιου.
103951
theofilos-ship
31-08-2010, 20:33
Παιδια απλα καταπληκτικες οι φωτογραφιες σας παιδια.Ανεβαζω μια φωτο απο την πισινα του πλοιου.
103951Καποτε ειχα παει εκει..οχι για μπανιο φυσικα.....Αλλα μαλλον το αλλαξανε σε ξυλουργειο-χρωματοπολειο.Πολυ καλη ιδεα:rolleyes:
sylver23
03-09-2010, 16:17
Βλέπω έγινε μία κουβέντα τον προηγούμενο καιρό για κάποια προβλήματα του πλοίου.
Το πρόβλημα με τον κλιματισμό το είχα παρατηρήσει και τον Μάιο που πήγα απο Λέσβο-Χιο με αυτό ,αλλά και τώρα που πήγα απο Χίο -Ικαρία.
Σε μία κουβέντα μου με μέλος του πληρώματος πάνω στο θέμα αυτό μου είπε:Το πλοίο κλιματισμό έχει ,άσχετα αν λειτουργεί (φυσικά γελώντας ...καθώς ήταν μουσκεμα και ο ίδιος στον ιδρώτα...)
Πάμε παρακάτω τώρα.
Στην Χίο ήρθε με 2 ώρες καθυστέρηση (12 αυγουστου).Στο αις που μπηκα για να το βρω σερνόντανε με 14 μίλια.
Απο Χίο για Ικαρία κάναμε 5.30 ώρες αντί 4.30 που είναι το προγραμματισμένο αρα σύνολο μαζέψαμε 3 ώρες καθυστέρηση (σκεφτείται οτι έχει και άμεση αναχώρηση...)
Κάτι που παρατήρησα είναι οτι κάποιοι χώροι του πλοίου δεν είναι ανοιχτοι όταν δεν έχει κόσμο (Λογικό βεβαια)
Πέρα απο το πρόβλημα του κλιματισμού και της ταχύτητας το ξενοδοχειακό του είναι περιποιημένο και καθαρό (αν και προδίδει την παλαιότητα του πλοίου) και το πλήρωμα πραγματικά ευγενέστατο.
Οταν μία γραμμή είναι επιδοτούμενη πρέπει να υστερεί σε κάτι απο τις υπόλοιπες??
Για να δικαιολογήσουνε καταστάσεις κάποιοι καλύτερα να μην τα ρίχνουν στην άγονη γραμμή.
Για να πάρει ένα πλοίο μια τέτοια γραμμήπρεπει να τηρεί κάποιες προυποθέσεις.
Το να τηρεί το πλοίο αυτές αλλά να μην τις χρησιμοποιεί (πχ ταχυτητα 18 και να πηγαίνει με 14) είναι θέμα εταιρίας και μη ελέγχου απο το κράτος και τα αρμόδια υπουργεία και όχι της άγονης γραμμής.
Στο κάτω κάτω κάτι λαμόγια τις κάνανε τις περισσότερες γραμμές άγονες.
Κλασσική ταχύτητα ακούω οτι είναι τα 16 μίλια ,μα σε ποιά εποχή αναφερόμαστε??Ποιος το καθιέρωσε οτι κλασσική ταχύτητα είναι τα 16 και όχι τα 20 πχ??
Να μην το πάρουμε αν δεν μας αρέσει??
Μάλλον κάνεις πλάκα.Δεν είναι θέμα ομορφιάς πλοίου για να διαλέξουμε κάτι άλλο αν υπάρχει.
Είναι θέμα υπηρεσιών και εφόσον δεν τις εκτελεί σωστά το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς αλλά οι υπεύθυνοι της κατάστασης αυτής.
Και η λύση δεν είναι να μη το χρησιμοποιήσουμε αλλά να βελτιωθεί η κατάσταση αυτή.
Δυστυχώς άλλο στην γραμμη αυτή δεν υπάρχει για να έχουμε επιλογή.
Συγγνώμη που απαιτούμε καλύτερες υπηρεσίες που είναι δεδομένο οτι επρεπε να είχαμε.
Giovanaut
07-09-2010, 12:16
Χθεσινη πρωϊνη αφιξη του ΘΕΟΦΙΛΟΣ, στη Συμπρωτευουσα...!!!
Ενα αληθινο, θαλασσοβαπορο...!!!
104925
104926
104927
dokimakos21
07-09-2010, 12:51
ΘΕΟΦΙΛΟΣ-Τον Αύγουστο του 2006 στην Λημνο.!
Για όλους εσάς..!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΠαυλοςFG
104929
Giovanaut
07-09-2010, 12:53
ΘΕΟΦΙΛΟΣ-Τον Αύγουστο του 2006 στην Λημνο.!
Για όλους εσάς..!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΠαυλοςFG
104929
Πολυ ομορφη φωτο και απο σπανια γωνια...!!!
Σας ευχαριστουμε και τους δυο....!!!
dokimakos21
09-09-2010, 11:30
ΘΕΟΦΙΛΟΣ-Σήμερα Εν πλω ..!
Για τους Leo,Sylver23,Thanasis89,Apostolos,Giovanaut,Nikosn asia,gnikles,theofilos-ship,opelmanos.!
105248
Τώρα να πω κάτι, αυτό το καράβι δεν χαραμίζεται? Στην γραμμή που τώρα κάνει πάει και Σάμο και Ικαρία. Φέτος έγινε της τρελής στην Γραμμή της Ικαροσαμίας, να στοιβάζονται όλοι πανω σε ένα βαπόρι, να μένουν έξω και να μην έχουν ωράριο... Είναι τουλάχιστον και μεγάλο και άνετο για μια τέτοια γραμμή. Μετά από τόσες ναυλώσεις η ΝΕΛ μήπως να σκεφτεί λίγο την αντικατάσταση του με άλλο (μην χάσει και την επιδότηση) και να το δρομολογήσει ανατολικά?
Ευχαριστώ Φώτη για τη αφιέρωση :)
opelmanos
09-09-2010, 11:59
Το καραβάκι παιδιά δυστιχώς όπως και τα υπόλοιπα της εταιρείας έχουνε χάσει την αρχοντιά τους ,δεν είναι τα βαπόρια που ξέραμε!!Τώρα μπαίνεις μέσα μόνο για να ταξιδέυεις και όχι για να ευχαριστηθείς το ταξίδι και να το απολάυσεις. Πραγματικά χίλιες φορές να πάει πάει για σκράπ ο Θεόφιλος παρά αυτό το φετινό ρεζιλίκι:mad:
Αν θέλουν πραγματικά να τα συμαζέψουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους και να τα κάνουν μια παραδοσιακή ανακαίνηση όπως όταν πρωτοήρθαν την δεκαετία του 90 και με γνήσια υλικά και όχι ψεύτικα , αφού δεν μπορούν να πάνε μπροστά ασ τα κάνουν τουλάχιστον όπως τις παλιές εποχές ,έχουν αρκετά λεφτά και ας αφήσουν επιτέλους τις ναυλώσεις 40 ετιών πλοίων!!!
Το ότι έχουν λεφτά από που προκύπτει;
Giovanaut
09-09-2010, 12:57
Αφου ευχαριστησω κι εγω τον Φωτη για την πανεμορφη φωτο και την αφιερψση, θα ηθελα να ζητησω μια διευκρινηση...!!
Καπτεν θεωρεις τη γραμμη της Ικαροσαμιας πιο καταλληλη απο την αγονη, η εννοεις πως πρεπει να μπει αλλο βαπορι στην αγονη. Δεν νομιζω πως το βαπορι χαραμιζεται στην γραμμη που βρισκεται...!!! Και για την ιστορια να πουμε οτι απο τη μερα που μπηκε το ΘΕΟΦΙΛΟΣ στη γραμμη, οι μεταφορικες τις Μυτιληνης, κανουν παρτυ...!!
Αν μπει μικρο βαπορι στη γραμμη, θα κανουν πραξικοπημα...:D
Οσο για την κατασταση του, θελει μια γερη συντηρηση και και μια μικρη εσωτερικη αναβαθμιση(οχι κατι τρελο, κατι σαν το ΜΥΤΙΛΗΝΗ), γιατι ειναι πολυ μαγκικο βαπορι και μεγα θαλασσοβαπορο. Κατι ΧΙΟΣ και κατι ΜΥΚΟΝΟΣ δεν το φτανουν ουτε με 100 stabillizers στον καιρο, γιατι το Β.Α. Αιγαιο δεν ειναι Κυκλαδες(τη μια πισω απο το ενα νησι, την αλλη πισω απο το αλλο), αλλα ανοιχτη θαλασσα...!!!
Αυτο ομως σε καμια περιπτωση δεν σημαινει πως ολα του ειναι Αγια, και πως η γραμμη δεν απαιτει και κατι νεοτερο...!!!
opelmanos
09-09-2010, 13:12
Το ότι έχουν λεφτά από που προκύπτει;
Από τίς σκάρτες ναυλώσεις που κάνουν σε πλοία που θα έπρεπε να φωτογραφίζει ο selim sam και πετάν λεφτά σε αυτά !!:mad: Με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να είχαν κάνει τον Θεόφιλο και το Μυτιλήνη όπως ήταν το 1996!!!
ΘΕΟΦΙΛΟΣ-Σήμερα Εν πλω ..!
Για τους Leo,Sylver23,Thanasis89,Apostolos,Giovanaut,Nikosn asia,gnikles,theofilos-ship,opelmanos.!
105248
Ευχαριστώ πολύ φίλε Φώτη και συμφωνώ με τον Κάπτεν. Με αντικατάσταση όμως του θεόφιλου απο ένα πλοιο που να κάνει για την άγονη.
Γιάννη, αν αφήσουμε το καλοκαίρι, είναι μια γραμμή που ένα βαππόρι πάει κι έρχεται άδειο, χωρίς επιχορηγήσεις (τι λέξη μαγική) δεν θα είχατε δει βαπόρι στην Καβάλα ούτε στον ύπνο σας (και δεν το λέω για να σε προσβάλω ή να υποτιμήσω την Καβάλα και την Βόρεια Ελλάδα). Δεν φταίτε εσείς που οι γραμμές δώθηκαν να μην πω με ποιόν τρρόπο...... και όπως δώθηκαν από τους ημετέρους, των υμετέρεων κοκ.
Στην χειρότερη της Ικαροσαμίας θα έχει περισσότερο κόσμο νομίζω γιατί είναι 2 νησιά ζωντανά με κίνηση προς και από τον Πειραιά. Χωρίς να το έχω ψάξει, εσύ ξέρεις περισσότερα, ένα Κεντέρης (μιλαώ γαι τον Ι) την έβγαζε άνετα την γραμμή ΒΑ Αιγαίου (και μη μου πείτε για καμπίνες γιατί εδώ έχουμε κομπίνες, ανακαλύψαμε τις καμπίνες γαι σμπόξουμε βαπόρια), δεν χρειάζεται ένα θηρίο να πηγαινοφέρνει κλειστά σαλόνια και καμπίνες, ενώ στην Ικαρομασία να κάθονται οι επινβάτες απέξω να βλέπουνε ΕΝΑ βαπόρι να φεύγει, ότι ώρα θέλει, ΤΙΝΓΚΑ....
Το θέμα είναι ότι ο Θεόφιλος, εδώ συμφωνούμε, χρειάζεται βελτίωση και αντί να βελτιώνονται τα υπάρχοντα με κάποιες επιχορηγήσεις και τραπεζικές ενέσεις, τα χρήματα πάνε αλλού σε επενδύσεις ναυλώσεων ρο-ρο που κάααααθονται. Να μην συνεχίσω, δεν είναι θέμα αποκλειστικά Θεόφιλου και το Γιουροπίαν Εξπρές θα έκανε για την Ικαροσαμία και μάλιστα και με την άγονη των Λειψών μέσα που ο Θεόφιλος έπεφτε κομματάκι βαρύς.
Στο σχόλιο σου για πραξηκόπημα, υπόθεση κάνω (δεν παίζει ένα τέτοιο σενάριο αλλά το αναφέρω), αν δούμε ένα Κρήτη στην Χίο Μυτιλήνη και το Λισσός στην Ιακροσαμία (ξαναλέω υπόθεση κάνω) θα φταίει η ΑΝΕΚ? Ο Απόστολος είπε κάτι σήμερα, με ένα καλό Πλοίαρχο όλα γίνονται.
Επίσης να πω κάτι ακόμη για την αξιοπλοΐα των αδελφών νήσων .... στον καιρό. Δεν συγκρίνεται το 14.5 ή το 16 του θαλασσοβάπορου (συμφωνώ) με τα 25 των αλλων δυό. Μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικά ταξιδέματα που δεν συγκρίνονται τόσο εύκολα όσο σχολίασες ή νομίζεις. Αυτάαα για να έχεις να μελετήσεις και να επανέλθεις, να ακούσουμε και άλλων γνώμες. ΘΑ σε εξετάσω πρόσεχε :p:D
Giovanaut
09-09-2010, 14:03
Καπτεν απλα δυο σχολια θα ηθελα να κανω...!!!
Το βαπορι χειμωνα ανεβακατεβαζει συνηθως πανω απο 30 φορτηγα το δρομολογιο και αν και ο κοσμος, κι εχεις δικιο σ΄αυτο, δεν ειναι πολυς, τα φορτια πρεπει να μεταφερονται κι οχι να μαλωνουν για το ποιος θα μπει...!!!
Δευτερον πιστευεις οτι ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ μπορει να παλεψει τη χειμωνιατικη θαλασσα του Β.Α. Αιγαιου και πως θα του βαλεις τοσα επικαθημενα...!!!
Τριτον ως ποτε οι εταιρειες θα βαζουν τους καπεταναιους(και σαν καπετανιος τα ξερεις καλυτερα), να κανουν θαυματα και να υποβαλλουν εαυτω σε τετοια πιεση, και στην τελικη μεχρι ποσο, γιατι ακομη και ο καλυτερος καπετανιος μια μερα μπορει να σου πει stop...???
Οσο για την Β. Ελλαδα, αν μπορουσε το σοβινιστικο Αθηναϊκο κρατος να μας πουλουσε με καποια δισεκατομμυρια, σε καποια αλλη Βαλκανικη χωρα, θα το ειχε πραξει προ πολλου...
Με ολον τον σεβασμο και την εκτιμηση μου...!!!
Και συγνωμη αν το υφος μου ειναι λιγο βαρυ...!!!
Διατιθεμαι προς οποιαδηποτε εξεταση....:p
Thanasis89
09-09-2010, 14:05
Φωτάρα έγραψες για ακόμα μία φορά ! Σ' Ευχαριστώ πολύ.
Ο Θεόφιλος θα ήταν ικανοποιητικός για την Ικαρο-Σαμία και μόνο μέχρι εκεί. Με 16 knots ταχύτητα το μόνο που θα έκανε ήταν να έστελνε ακόμη περισσότερο κόσμο στο Νήσος. Ωστόσο αυτή η λύση θα έδινε ανάσα στα νησιά το καλοκαίρι. Δεν θα ήταν όμως μια μόνιμη λύση.
Γενικά όμως οι συγκεκριμένες εταιρείες με τον βραχυπρόθεσμο σχεδιασμό που κάνουν δεν πρόκειται να δώσουν τίποτα περισσότερο από μια προσωρινή λύση.
Ταλαιπωρημένα μυαλά, ταλαιπωρημένα πλοία, ταλαιπωρημένοι επιβάτες και κυρίως νησιώτες τους οποίους και συμπονώ περισσότερο...
Συγνώμη για το off topic...
Γιάννη θεωρώ ότι απάντησες εν βρασμώ και το προσπερνώ.
Θα αναφερθώ μόνο σε ενα θέμα, τα 30 επικαθήμενα άνετα θα έμπαιναν σε ένα από (επι)καθήμενα (στο πέραμα και τον ΝΜΔ)της εταιρείας ρο-ρο.... Δεν χρειάζεται Θεόφιλος γι αυτά.
Δεν χειάζεται επίσης να τονίζεις τους καιρούς του ΒΑ Αιγαίου, προφανώς οι ειδικοί ξέρουν ότι είναι ελαφρώς καλύτεροι από αυτούς του Νότιου Αιγαίου.
Akis Dionisis
09-09-2010, 14:22
Διαβάζω τόσα που γράφετε ΌΛΟΙ σας και είπα να πω και εγώ την προσωπική μου άποψη...:mrgreen:
Νομίζω ότι η εταιρία το πλοίο το κατάντησε άχρηστο και όχι τα χρόνια του!!!
Τόσα λεφτά, τόσες ναυλώσεις, μπορούσει να δώσει η ΝΕΛ ένα μικρό ποσοστό των χρημάτων, έτσι ώστε,
και να γίνουν κάποιες εργασίες εντός/εκτός πλοίου και μία καλή συντήρηση των μηχανών...
Κάποιοι (μέσα από το φόρουμ) θα δώσουν αντικειμενικές απαντήσεις και κάποιοι θα δώσουν "πορωμένες" απαντήσεις επειδή είναι ερωτευμένοι με το πλοίο..:mrgreen:
nikosnasia
09-09-2010, 14:32
Το σημερινό ΘΕΟΦΙΛΟΣ δεν είναι για τίποτα. Όπου και να το βάλεις ρεζίλι θα γίνεις. Αρκεί να ακούς καθημερινά τα σχόλια αυτών που ταξιδεύουν. Η εταιρεία για άλλα μεριμνά. Δικά τους τα λεφτά δικές τους και οι επιλογές. Πρέπει όμως να καταλάβουν ότι το πλοίο δεν είναι ro-ro άνθρωποι ταξιδεύουν και πληρώνουν πανάκριβα και δεν έχουν και άλλη επιλογή για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.Αλήθεια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όταν μπήκε στην παρούσα γραμμή το πλοίο απογυμνώθηκε ,από ΤV στις καμπίνες , από καθίσματα κλπ κλπ. Κρίμα πολύ λυπάμαι για το πως το κατάντησαν και δεν πιστεύω ότι η κατάσταση του είναι αναστρέψιμη.
Giovanaut
09-09-2010, 14:35
Θα ηθελα να ζητησω ειλικρινα συγνωμη...
Ηδη νιωθω ασχημα...!!!
Δεν ειχα καμια προθεση να προσβαλω κανεναν και τιποτε...!!!
Πιστευω απλως οτι παρολο που εχω δεθει πολυ με το πλοιο, μπορω να ειμαι και σε ενα βαθμο αντικειμενικος...!!!
Και παλι συγνωμη..!!!
opelmanos
09-09-2010, 14:36
Το σημερινό ΘΕΟΦΙΛΟΣ δεν είναι για τίποτα. Όπου και να το βάλεις ρεζίλι θα γίνεις. Αρκεί να ακούς καθημερινά τα σχόλια αυτών που ταξιδεύουν. Η εταιρεία για άλλα μεριμνά. Δικά τους τα λεφτά δικές τους και οι επιλογές. Πρέπει όμως να καταλάβουν ότι το πλοίο δεν είναι ro-ro άνθρωποι ταξιδεύουν και πληρώνουν πανάκριβα και δεν έχουν και άλλη επιλογή για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.Αλήθεια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όταν μπήκε στην παρούσα γραμμή το πλοίο απογυμνώθηκε ,από ΤV στις καμπίνες , από καθίσματα κλπ κλπ. Κρίμα πολύ λυπάμαι για το πως το κατάντησαν και δεν πιστεύω ότι η κατάσταση του είναι αναστρέψιμη.
Λοιπόν ξέρετε κάτι??Αν δεν έρθει η εταιρεία σε Μυτιληνιά χέρια και πάλι να την αγαπήσουν και να την πονέσουν πραγματικά όπως την δεκαετία του 90 και να την ανεβάσουν και πάλι στις παλιές καλές εποχές δεν πρόκειται ποτε να πάνε μπροστά και ποτέ προκοπή δεν θα δουν και σε λίγα χρόνια θα έχει σβηστεί και από το χάρτη :mad:
nikosnasia
09-09-2010, 14:46
Όνειρα Μάνο όνειρα δυστυχώς η Ελληνική Ακτοπλοία βαδίζει σε μονοπωλιακές καταστάσεις χωρίς επιστροφή.
opelmanos
09-09-2010, 14:56
Όνειρα Μάνο όνειρα δυστυχώς η Ελληνική Ακτοπλοία βαδίζει σε μονοπωλιακές καταστάσεις χωρίς επιστροφή.
Τουλάχιστον τα όνειρα κ,Νίκο είναι τσάμπα και ο καθένας έχει δικαίωμα να αναπολεί παλιά χρόνια και να ζει με υπέροχες αναμνήσεις του χτες για να παρηγοριέται:cry:Είμαι πολυ στεναχωρημένος που δεν έζησα αυτή τη χρυσή δεκαετία του 90 στην ηληκία που είμαι τώρα όσο και να προσπαθώ να παρηγορηθώ δυστυχώς δεν μπορώ να τα καταφέρω ,έχουμε που έχουμε και τα προβληματα τα σημερινα αν δεν μας ανεβάζει και κάτι ψυχολογικά δεν ξέρω πώς θα συνεχίσουμε να ζούμε με αυτή την πίκρα και αυτη τη μιζέρια που μας κυριέυει!!
Εδώ μια φωτογραφία της σημερινής απελπισίας που ζούμε
105259
Δεν τίθεται θέμα συγγνώμης από κανένα Γιάννη, οι συζητρήσεις έχουν χαλαρά σημεία, σημεία εντάσεων, αντιπαραθέσεων και οξύτητας ενίοτε. Οκ αυτά περνάνε και όλα είναι καλά, πάμε παρακάτω.... τα βαπόρια και οι εταιρείες δεν είναι δικά μας, εμείς την γνώμη μας λέμε.
Χάζεψε την φωτογραφία "από το σημείo Οpelmanos"..... (μην πάει άλλος να τραβήξει από εκεί αλοίμονο του) :D.
Μάνο μας έχεις χαρίσει πανέμορφες φωτογραφίες τον τελευταίο καιρό σε όλα τα πλοία που περνούν από εκεί. Ευχαριστούμε!
Δεν διακρίνω εδώ καμιά απλεπισία, μια αρχοντιά την έχει .... πρέπει να πω.
opelmanos
09-09-2010, 16:31
Δεν τίθεται θέμα συγγνώμης από κανένα Γιάννη, οι συζητρήσεις έχουν χαλαρά σημεία, σημεία εντάσεων, αντιπαραθέσεων και οξύτητας ενίοτε. Οκ αυτά περνάνε και όλα είναι καλά, πάμε παρακάτω.... τα βαπόρια και οι εταιρείες δεν είναι δικά μας, εμείς την γνώμη μας λέμε.
Χάζεψε την φωτογραφία "από το σημείo Οpelmanos"..... (μην πάει άλλος να τραβήξει από εκεί αλοίμονο του) :D.
Μάνο μας έχεις χαρίσει πανέμορφες φωτογραφίες τον τελευταίο καιρό σε όλα τα πλοία που περνούν από εκεί. Ευχαριστούμε!
Eντάξει και τα άλλα παιδιά χαρίζουν υπέροχες φωτό!!!Θα προτιμούσα όμως να ζούσα στην δεκαετία του 1990 και να έχω την μηχανή που έχω τώρα να τραβούσα την τότε εποχη που άξιζε πραγματικά απο αυτό το σημείο και να υπήρχε και το ναυτιλία πάνω απ όλα:(
Μάνο τότε είχαν φωτογραφικές ο nikosnasia, ο esperos, o BEN BRUCE, o TSS APOLLON, o Karolos, ο capten4 και τόσοι άλλοι που σήμερα μας τις παρουσιάζουν και τις καμαρώνουμε. Σε λίγα χρόνια θα έρθει και η δική σου σειρά να τρελαίνεις τους νεότερους ;)
γιατι γκρινιαζετε οι εταιρεια ετσι το θελει το βαπορι να σερνεται,γιατι αλλιως θα το ειχε αποσυρει αμεσως για επισκευη.επισις οι εταιρεια της αρεσει να πληρωνει μετασκευες παλιων βαποριων γιατι αυτο ειναι το χομπι της.επισις καθολου δεν την νοιαζει για τους επιβατες,σου λεει αν μπορειτε να πατε με αλλο καραβι πηγαινετε,εμενα δεν με νοιαζει.αλλα θα ερθει και η ωρα που η ανεκ θα κανει το δυνατο χτυπημα, και θα την αποτελειωσει την νελ μια και καλη,και εχω ακουσει και οτι η εταιρεια χρωσταει και τα κερατιατικα της :(.
opelmanos
09-09-2010, 17:03
γιατι γκρινιαζετε οι εταιρεια ετσι το θελει το βαπορι να σερνεται,γιατι αλλιως θα το ειχε αποσυρει αμεσως για επισκευη.επισις οι εταιρεια της αρεσει να πληρωνει μετασκευες παλιων βαποριων γιατι αυτο ειναι το χομπι της.επισις καθολου δεν την νοιαζει για τους επιβατες,σου λεει αν μπορειτε να πατε με αλλο καραβι πηγαινετε,εμενα δεν με νοιαζει.αλλα θα ερθει και η ωρα που η ανεκ θα κανει το δυνατο χτυπημα, και θα την αποτελειωσει την νελ μια και καλη,και εχω ακουσει και οτι η εταιρεια χρωσταει και τα κερατιατικα της :(.
Απαξίωση από το επιβατικό κοινό χρειάζεται και τίποτα άλλο τελικά να σου πω εγώ την νοιάζει η δεν την νοιάζει? .Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή είναι η σημερινή ΨΕΥΤΙΚΗ ΝΕΛ
douzoune
09-09-2010, 17:46
Για την όμορφη παρέα που φωτογραφίζαμε μαζί και τον σπέσιαλ επιβάτη εκείνης της μέρας!
105275
Giovanaut
09-09-2010, 19:22
Δεν διακρίνω εδώ καμιά απλεπισία, μια αρχοντιά την έχει .... πρέπει να πω.
Εχεις δικιο καπτεν....!!!
Οσο για τον Μανο, οπως τα λες ειναι...!!!
Χτυπησε σημειο λιρα 100...!!!
Αντε και τοπονημιο στο μελλον...!!!
Για την όμορφη παρέα που φωτογραφίζαμε μαζί και τον σπέσιαλ επιβάτη εκείνης της μέρας!
105275
Οσο για τον αλλο καλλιτεχνη της παρεας τι να πει κανεις...!!!
Φανταστικη, μπλε συνθεση...!!!
Ολες οι αποχρωσεις του μπλε, με την καθεμια να θελει να πει κατι διαφορετικο...
Σ' ευχαριστω πολυ φιλε...!!!!
opelmanos
10-09-2010, 00:01
ΕΓ/ΟΓ ΗΡΩΑΣ.....Εν πλώ για Μυτιλήνη
Για όλη την υπέροχη βραδυνή παρέα
105319
opelmanos
10-09-2010, 19:51
Tην Κυριακή πρώτα ο Θεός το απόγευμα θα ταξιδέψω με τον Ηρωα για Λήμνο και την Πέμπτη .Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και φωτορεπορτάζ και αν δω παράνομο (π.χ νόμος καπνίσματος και άλλα παράνομα να μην εφαρμόζονται) μέσα στο πλοίο θα το βγάλω φωτογραφία και θα το στείλω και στην εταιρεία και στο υπουργείο και θα τα ανεβάσω δημοσίως δεν χαμπαριάζω τίποτα .Ας ελπίσω και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να απολάυσω το ταξίδι χωρίς απρόοπτα .Κατά βάθος αγχόνομαι απίστευτα που θα ταξιδέψω με το πλοίο όσο περίεργο και αν σας ακούγεται :(Τέρμα πια τα στραβά μάτια και οι παροπίδες σε όλα
dokimakos21
10-09-2010, 20:10
Για να δούμε τον ΘΕΟΦΙΛΟ μερικά χρόνια πριν μέσα απο τον φακό του φίλου ΠαύλουFG ..!
Για όλους εσάς.!
105452
opelmanos
10-09-2010, 20:12
Για να δούμε τον ΘΕΟΦΙΛΟ μερικά χρόνια πριν μέσα απο τον φακό του φίλου ΠαύλουFG ..!
Για όλους εσάς.!
105452
Γιατην ακρίβεια το 2007 φίλε Φώτη ;)Να σαι πάντα καλά και ο φίλος Παύλος !!!
sylver23
10-09-2010, 23:19
Tην Κυριακή πρώτα ο Θεός το απόγευμα θα ταξιδέψω με τον Ηρωα για Λήμνο και την Πέμπτη .Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και φωτορεπορτάζ και αν δω παράνομο (π.χ νόμος καπνίσματος και άλλα παράνομα να μην εφαρμόζονται) μέσα στο πλοίο θα το βγάλω φωτογραφία και θα το στείλω και στην εταιρεία και στο υπουργείο και θα τα ανεβάσω δημοσίως δεν χαμπαριάζω τίποτα .Ας ελπίσω και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να απολάυσω το ταξίδι χωρίς απρόοπτα .Κατά βάθος αγχόνομαι απίστευτα που θα ταξιδέψω με το πλοίο όσο περίεργο και αν σας ακούγεται :(Τέρμα πια τα στραβά μάτια και οι παροπίδες σε όλα
Καλά ας ήταν όλα τα άλλα σωστά και ας καπνίζαν ολοι μέσα στον ''ηρωα?
''.....;)
Πέρασε το Σάββατο πέρασε και η καθυστέριση ελπίζω για όσους ταξιδεύουν σήμερα!!!
opelmanos
12-09-2010, 11:16
Καλά ας ήταν όλα τα άλλα σωστά και ας καπνίζαν ολοι μέσα στον ''ηρωα?
''.....;)
Eγω φίλε μου ρουφιάνος δεν είμαι (και αυτό δεν είναι ρουφιανιά )αλλά νιώθω υποβιβασμένος σαν Έλληνας και αν βλέπω οτι δεν τηρούνται οι νόμοι και γίνονται σε πολλά πράγματα τα στραβά μάτια.Πρέπει να γίνει από κάπου μια αρχή και να πέσουν κεφάλια για να γίνουμε άνθρωποι σε πολλά πράμγατα Πρέπει να μην κάνει το πλήρωμα τα στραβά μάτια και τους αφήνει να καπνίζουν σε διάφορες γωνιές μέσα στο πλοίο. [Αν πιάσω μέλος του πληρώματος να καπνίζει μέσα στο πλοίο η επιβάτη θα τραβήξω φωτογραφίες και θα πάω στο Λιμεναρχείο και στο Υειονομικό..Δεν μπορεί να υποβιβάζεται περισσότερο η παιδεία και ο πολιτισμός.Έχουμε καταντήσει τριτοκοσμική χώρα πιά σε όλα......Και δεν φτάιει όυτε ο αντικαπνιστής ούτε τα μικρά παιδιά να αναπνέεουν τον καπνό του άλλου..χωνέψτε το!!!Τέλος αυτό είναι νόμος είτε μας αρέσει είτε όχι και πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό....Ακόμα και η Τουρκία που είναι δήθεν τριτοκοσμική για εμάς χώρα και τους κατηγορούμε και πιό φανατικοί καπνιστές έχουν συμβιβαστει με το νόμο του καπνίσματος και αν δείτε δεν καπνίζουν ούτε στα μπάρ παρακαλώ!!!!Αυτοί δηλ και οι άλλες Ευρωπαίκές χώρες γιατί δεν διαμαρτύρονται και το δέχτηκαν προκειμένου να ανέβει ο πολίτισμός τους ??Το έβλεπα και δεν το πίστευα
Και δεν θέλω να σκούω ότι οι αντικαπνιστές είναι ρατσιστές .Ρατσισμός είναι αν δεν σέβεται ο καπνιστής το μη καπνιστή και τον υποχρεώνει να αναπνέει όλο το καρκίνο για να κάνει αυτός την διασκέδαση του και όταν τόυ λέει με ευγενικό τρόπο οτί τον ενοχλέι να του απαντάει ο άλλος :Αν σε ενοχλέι σήκω φύγε η αντε τράβα από δω ρε φίλε.
Aυτοί διμηουργούν το πρόβλημα καρκίνου των εσωτερικών χώρων και των εστιατορίων όχι η μη καπνιστές !!!
Ο φίλος opelmanos μια χαρά τα λέει τα πράγματα!! Κάπου πρέπει να γίνει μια αρχή. Είτε είναι καράβι, είτε εστιατόριο, είτε οτιδήποτε. Δεν είναι θέμα αντικαπνιστή ή όχι. Υπάρχει γενική απαγόρευση καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, πάει τελείωσε. Σε όλη την Ευρώπη που είναι έτσι χρόνια τώρα δεν σκέφτονται παραβίαση νομοθεσίας ούτε οι μαγαζάτορες ούτε οι πελάτες! Επειδή έχω τύχει σε καμπίνα πλοίου να καπνίζει ο συνεπιβάτης και δεν ίσχυε η νομοθεσία απλά έκανα μια παρατήρηση. Την επόμενη φορά που θα μου συμβεί όπως και σε μένα αλλά και οποιονδήποτε πρέπει να κάνει την καταγγελία αμέσως.
sylver23
12-09-2010, 14:02
Βρε Μάνο εγώ αλλο εννοώ.
Αντί να αγανακτήσεις με άλλα που ίσως δεις στο πλοίο (σαν αυτά που αναφέρθηκαν λιγα ποστ πριν) ,θα ασχοληθείς με το αν καπνίζει κάποιος??
Σε διαβεβαιώ για να μην ανησυχείς οτι δεν παρατήρησα κανεναν στα 2 ταξίδια μου να καπνίζει σε εσωτερικούς χώρους.
opelmanos
12-09-2010, 14:03
Βρε Μάνο εγώ αλλο εννοώ.
Αντί να αγανακτήσεις με άλλα που ίσως δεις στο πλοίο (σαν αυτά που αναφέρθηκαν λιγα ποστ πριν) ,θα ασχοληθείς με το αν καπνίζει κάποιος??
Σε διαβεβαιώ για να μην ανησυχείς οτι δεν παρατήρησα κανεναν στα 2 ταξίδια μου να καπνίζει σε εσωτερικούς χώρους.
Αυτό ηταν depon που μου είπες τώρα .Ξεαγχώθηκα κάπως :oops:
sylver23
12-09-2010, 14:04
Πάρε δωρο και μια φωτογραφία του ''ηρωα?'' στην Λέσβο σε μια θάλασσα απο γιαουρτι
105680
opelmanos
12-09-2010, 14:05
Πάρε δωρο και μια φωτογραφία του ''ηρωα?'' στην Λέσβο σε μια θάλασσα απο γιαουρτι
105680
Πότε ανέβηκες και δεν είπες τίποτα??
sylver23
12-09-2010, 14:07
28 και 29 Μαιου αλλά για στρατιωτικούς λόγους.
Για την γνωστή βολή στα βατερά.
Φίλιππος Αίγιο
12-09-2010, 16:49
Ουτε εγώ είδα να καπνίζει κανέναν μέσα ακόμα και το πλήρωμα έξω έβγαινε για να καπνίσει.Θα ήθελα να ρωτήσω οποιον ξέρει αν η ντίσκο είχε λειτουργήσει ποτέ επί NEL.Και επίσης το εστιατόριο ήταν πάντα κλειστό και τις δυο φορες που ταξίδεψα φέτος και από όσο έχω δει σε φωτογραφίες είναι πολύ ωραίος και μεγάλος χορός γιατί δεν το μετατρέπουν σε σαλόνι να βολευτεί περισσότερο ο κόσμος.
costaser
12-09-2010, 17:02
Πολύ ωραία φωτογραφία απο το φίλο Sylver αν και θα προτιμούσα το Θεόφιλο με τη παλιά του άσπρη φορεσία. Σε ευχαριστούμε πολύ καθώς επίσης και το φίλο Opelmano για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας χαρίζει σε αυτό εδώ το θέμα.
28 και 29 Μαιου αλλά για στρατιωτικούς λόγους.
Για την γνωστή βολή στα βατερά.
Sylver23 στα λημέρια μου ήρθες!!!Ελπίζω να έρθεις και για διακοπές να τα πούμε!!!
Να ευχηθώ καλό ταξίδι στον Μάνο που πάει για Λήμνο σήμερα με το αγαπημένο του πλοίο Θεόφιλο.
sylver23
12-09-2010, 21:27
Sylver23 στα λημέρια μου ήρθες!!!Ελπίζω να έρθεις και για διακοπές να τα πούμε!!!
Κάθε αύγουστο είμαι καλεσμένος στο νησί σας απο τον κολλητό μου που παραθερίζει εκεί.
Οπότε και σπίτι έχω να μείνω και αυτοκίνητο να κινηθώ αλλά......δεν θα έχω ικαρία.Διότι καλοκαίρι χωρίς Ικαρία δεν γίνεται...:p:p
Nissos Mykonos
12-09-2010, 22:03
Το Θεοφίλος λίγο πριν πατήσει ο καταπέλτης στο Βαθύ της Σάμου..Για τον Συλβέστρο, τον Douzoune και τον Opelmanos!
105747
sylver23
12-09-2010, 22:08
Και λίγο πριν πατήσει το Καρλόβασι της Σάμου:p:p
105752
kostas-93
12-09-2010, 22:14
προχτές την πέμτη ήταν να ταξιδέψω και εγώ από καρλόβασι για ικαρία με τον μπάρμπα να τον έβλεπα και πως είναι μέσα αλλα δεν ταίριασε και πήγα παρασκευή με το μύκονος
leonidas
18-09-2010, 18:17
ΘΕΟΦΙΛΟΣ αναχώρηση από το Λιμάνι της Χίου... 18/4/10 :D
106846
opelmanos
18-09-2010, 19:08
Καλησπέρα παιδιά και από εμένα .!!!:DΜετα από ένα απολαυστικό ,χορταστικό και καραβολατρικό ταξίδι στην ωραία Λήμνο την περασμένη Κυριακή επέστρεψα στην βάση μου σήμερα το μεσημέρι.
Όσον αφορά το πλοίο δεν μπορώ να πώ ότι ήταν τραγική η κατάσταση στο εσωτερικό του παρόλο τον πολύ κυνηγόκοσμο που είχε για Λήμνο.
Και για του λόγοπυ το αληθές,
106863
το τελευταίο ντέκ όμως είχε την τιμητική του από τα συμπαθέστατα τετράποδα και εδώ θα ταίριαζε το όνομα : ΘΕΟ(ΣΚΥΛΟΣ):mrgreen:
Αυτό που με απογοήτευσε όμως ιδιαίτερα ήταν οι τουαλέτες του πλοίου που θύμιζαν ουρητήρια στρατόπεδου νεοσυλλέκτων και η μυρωδιά της κατουρλιάς έφτανε μέχρι τα σαλόνια.
Παρόλο που υπήρχε ένας επίκουρος βάρδιας που υποτίθεται ότι έπρεπε να τις διατηρεί καθαρές τον έβλεπες κάθε 10 λέπτα με ένα αποσμητικό στο χέρι έριχνε 2 ψεκασιές άδιαζε τα σκουπίδια από την τουαλέτα και αυτό ήταν όλο.Ούτε λίγο νερό όυτε έστω λίγο πλύσιμο για να φύγει η βρώμα και να είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση ,το μόνο που κοιτούσε ήταν να περάσει η ώρα και να τελειώσει η βάρδια του.
Τι να πεί κανείς πραγματικά ,φανταστείτε οτί εγώ όταν δούλευα τις καθάριζα τις τουαλέτες με χλωρίνη (αγόραζα απ έξω) και το πρόσεχα πάρα πολύ το πλοίο .Τουλάχιστον στην καθαριότητα πρέπει να μεριμνούν περισσότερο οι αξιωματικοί γιατί έχει που έχει υποβαθμιστεί το βαπόρι αν δεν τηρούν και τις συνθήκες υγεινής καθαριότητας στο εσωτερικό του τότε κλάφτα Χαράλαμπε:(
opelmanos
18-09-2010, 19:16
Το Θεοφίλος λίγο πριν πατήσει ο καταπέλτης στο Βαθύ της Σάμου..Για τον Συλβέστρο, τον Douzoune και τον Opelmanos!
105747
Ανταποδίδω με αυτή την φωτό για σένα και αυτούς που προανέφερες αλλά και τον Giovanaut από μια μανούβρα του στο λιμάνι της Μύρινας
106865
pantelis2009
18-09-2010, 19:31
Φίλε opelmanos ωραίες φωτο, άσχημα τα πράγματα για τα W.C και κρίμα για το πλοίο. Όσο για την πρώτη φωτο, ούτε "σκυλάδικο" να είχαν ανοίξει;):D.
opelmanos
18-09-2010, 21:37
Εμ Δημητράκη έτσι είναι αν αγαπάς κάτι το κάνεις με την καρδιά και ματώνεις γι"αυτό και σέβεσαι και τον άλλον που σε εμπιστέυεται στην δουλειά του ;)Επαγγελματίας αν είσαι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω .
nikosnasia
18-09-2010, 23:06
Για τον Μάνο που έφευγε.
106895
theofilos-ship
20-09-2010, 00:47
Καλησπέρα παιδιά και από εμένα .!!!:DΜετα από ένα απολαυστικό ,χορταστικό και καραβολατρικό ταξίδι στην ωραία Λήμνο την περασμένη Κυριακή επέστρεψα στην βάση μου σήμερα το μεσημέρι.
Όσον αφορά το πλοίο δεν μπορώ να πώ ότι ήταν τραγική η κατάσταση στο εσωτερικό του παρόλο τον πολύ κυνηγόκοσμο που είχε για Λήμνο.
106863
το τελευταίο ντέκ όμως είχε την τιμητική του από τα συμπαθέστατα τετράποδα και εδώ θα ταίριαζε το όνομα : ΘΕΟ(ΣΚΥΛΟΣ):mrgreen:
Αυτό που με απογοήτευσε όμως ιδιαίτερα ήταν οι τουαλέτες του πλοίου που θύμιζαν ουρητήρια στρατόπεδου νεοσυλλέκτων και η μυρωδιά της κατουρλιάς έφτανε μέχρι τα σαλόνια.
Παρόλο που υπήρχε ένας επίκουρος βάρδιας που υποτίθεται ότι έπρεπε να τις διατηρεί καθαρές τον έβλεπες κάθε 10 λέπτα με ένα αποσμητικό στο χέρι έριχνε 2 ψεκασιές άδιαζε τα σκουπίδια από την τουαλέτα και αυτό ήταν όλο.Ούτε λίγο νερό όυτε έστω λίγο πλύσιμο για να φύγει η βρώμα και να είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση ,το μόνο που κοιτούσε ήταν να περάσει η ώρα και να τελειώσει η βάρδια του.
Τι να πεί κανείς πραγματικά ,φανταστείτε οτί εγώ όταν δούλευα τις καθάριζα τις τουαλέτες με χλωρίνη (αγόραζα απ έξω) και το πρόσεχα πάρα πολύ το πλοίο .Τουλάχιστον στην καθαριότητα πρέπει να μεριμνούν περισσότερο οι αξιωματικοί γιατί έχει που έχει υποβαθμιστεί το βαπόρι αν δεν τηρούν και τις συνθήκες υγεινής καθαριότητας στο εσωτερικό του τότε κλάφτα Χαράλαμπε:(
ΑΧΑΧΑΧΑ Περιμενουν να κανουνε σωστικα...ΕΛΕΟΣ.Μπραβο Μανο.Αυτο κι αν ειναι ντοκουμεντο του ''Ηρωα''
Giovanaut
20-09-2010, 20:19
Ανταποδίδω με αυτή την φωτό για σένα και αυτούς που προανέφερες αλλά και τον Giovanaut από μια μανούβρα του στο λιμάνι της Μύρινας
106865
Ευχαριστω πολυ τον φιλο Μανο και ελπιζω να περασε τελεια σε αυτο το ανεξερευνητο στολιδι του Β.Α. Αιγαιου...!!!
Και μην ξεχνιωμαστε εχουμε δεσμευτει για το μελλον...;)
Παντως οι φημες και τα σεναρια για το μελλον του πλοιου, εκπλησουν ολο και περισσοτερο...!!!
Αλλα κοντος ψαλμος.....!!!
Ευχαριστω πολυ τον φιλο Μανο και ελπιζω να περασε τελεια σε αυτο το ανεξερευνητο στολιδι του Β.Α. Αιγαιου...!!!
Και μην ξεχνιωμαστε εχουμε δεσμευτει για το μελλον...;)
Παντως οι φημες και τα σεναρια για το μελλον του πλοιου, εκπλησουν ολο και περισσοτερο...!!!
Αλληλουια.:p
Έχεις κάτι συγκεκριμένο να μοιραστείς μαζί μας;
εμαθα οτι θα δρομολογηθει στην γραμμη πειρεας-ροδος με ενδιαμεσους σταθμους τα νησια που πιανει και το πρεβελη.σε ενα δρομολογιο πραγματικη κρουαζιερα με εκπληκτικη ταχυτητα 10 κομβους και αφιξη στην ροδο σε 2 μηνες και 20 λεπτα :mrgreen:.
Giovanaut
21-09-2010, 16:45
Το μονο που θα μπορουσα να πω ειναι, οτι πολυ συντομα θα μαθουμε...!!!
106863
Καταρχην εχεις απολυτο δικιο σαυτο που λες....Το Α και το Ω ειναι ο Καπετανιος που κανει κουμαντο στο βαπορι, αρα και ο Αρχιθαλαμηπολος ειναι στην δικαιοδοσια του.....Λοιπον αυτο που θελω να πω ειναι οτι στις περισσοτερες φορες το φταιξιμο αρχιζει απο το ψηλοτερο σκαλοπατι της ιεραρχιας και οχι απο την εταιρεια...Η εταιρεια, η οποιαδηποτε εχει την πολιτικη να απαιτει στα πλοια της να υπαρχει καθαριοτητα, απο κει και περα ειναι στην διακριτικη ευχερεια του πληρωματος...
Υπαρχουν καπετανιοι που θελουν το βαπορι τους να ειναι λαμπικο αλλα υπαρχουν και αλλοι που δεν τους ενδιαφερει τιποτα και το αφηνουν στον αρχιθαλαμηπολο να κανει οτι νομιζει......
Μπορω να σας δωσω ενα παραδειγμα...δεν θα πω ονοματα βεβαια...Σε ενα γνωστο βαπορι που εκανε συροτηνομυκονια πριν 10 χρονια που ταξιδεψα, με καπετανιο βαρυ ονομα της ακτοπλοιας.... Το βαπορι ηταν σε τοσο αθλια κατασταση..Εγω που ειμαι καραβολατρης ηταν η πρωτη φορα που ειδα τετοια κατασταση..Μιλαμε πληρης εγκαταλειψη...Αδιαφορο πληρωμα(να κανει βολτες στα σαλονια...Πανβρωμικο μεσα...Τουαλετες χειροτερες και απο τριτοκοσμικες χωρες...Ηταν σκετη ντροπη για το ιδιο βαπορι...
Και αυτο που με ενοχλησε ακομα περισσοτερο σαυτο το πλοιο ειναι η παντελης ελλειψη επαγγελματικης συνειδησης προς στο επιβατικο κοινο και στο βαπορι και στην εταιρεια....
Το αποτελεσμα ειναι ενα...Το βαπορι το κανει το πληρωμα οχι το αντιστροφο...
Το είδαμε και αυτό...
http://www.armoniaradio.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3923&mode=thread&order=0&thold=0
DimitrisT
22-09-2010, 10:33
http://www.nel.gr/index.asp?a_id=87&news_id=624
blueseacat
22-09-2010, 12:27
Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «Θεόφιλος»
http://www.newsbeast.gr/files/temp/306995EAEB53A02D4DCB470C41E93544.jpg (http://www.newsbeast.gr/files/temp/DB9385F6A0F07EED528100415C3DD5F8.jpg)
Newsbeast.gr - Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010, 10:56
«Κολλημένοι» στο λιμάνι της Σάμου εδώ και 17 ώρες
Χωρίς καύσιμα έχει μείνει το πλοίο «Θεόφιλος» στο λιμάνι της Σάμου. Το καράβι ήταν να αποπλεύσει χθες στις 18:45 από τη Σάμο εκτελώντας το δρομολόγιο Σάμος-Χίος-Μυτιλήνη-Καβάλα. Όμως η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει το πλοίο χωρίς καύσιμα, ενώ και οι κακές καιρικές συνθήκες συνέβαλαν στην ακινητοποίησή του.
Οι 86 επιβάτες του αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στις καμπίνες του πλοίου, ευελπιστώντας ότι το πλοίο θα αναχωρούσε σήμερα το πρωί.
Τελικά το πλοίο δεν απέπλευσε ούτε σήμερα στις 7 και οι επιβάτες παραμένουν «κολλημένοι» στο νησί περιμένοντας να τελειώσει ο ανεφοδιασμός του πλοίου με καύσιμα, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις 11:30.
nikosnasia
22-09-2010, 22:45
23:05 ΘΕΟΦΙΛΟΣ φεύγει για Λήμνο Καβάλα
107326
Η δεύτερη ανακοίνωση της ΝΕΛ σχετικά με την καθυστέρηση του Θεόφιλου.
http://www.nel.gr/index.asp?a_id=87&news_id=625
Έχει ενδιαφέρον το δευτερο μέρος της ανακοίνωσης :D
Πάντως όλα του γάμου δύσκολα για το δόλιο το βαπόρι, είναι και άτυχο...
nikosnasia
24-09-2010, 19:54
Το σημερινό πέρασμα του ΤΕΟ απ΄την Μυτιλήνη.
107482
107483
opelmanos
28-09-2010, 13:39
ΕΓ-ΟΓ ΘΕΟΦΙΛΟΣ.Πορεία πρός Χίο αυτή την στιγμή με 14,6 κομβους .πιστευω στην ετησια να αλλαξει η κατασταση γιατί χειροτερο απο το Σαμοθρακη έχει καταντησει:rolleyes:
Giovanaut
29-09-2010, 00:10
Το ημερολογιο γραφει Δευτερα 27/09/2010 και η ΘΕΟΦΙΛΑΡΑ, που ολοι αγαπαμε, ετοιμαζεται για αλλο ενα crossαρισμα του Αρχιπελαγους...!!!
108211
Στο βιρα η καδενα...
108212
Ο καπτα Γιωργης, που παντα του αρεσει να πειραματιζεται, βαζει πορεια για την δυτικη εξοδο του λιμανιου, πραγμα που ειχε κανει και την προηγουμενη εβδομαδα...
108213
108214
108215
Καλα ταξιδια σε ενα αξιο πληρωμα...!!!
Για ολους τους καλους φιλους και κυριως για τον gnikles για την εκπληξη που μου επιφυλασσε σημερα....!!!
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη κούκλος ο μπάρμπας!!!
Πολυ ωραίο πλοίο, μεγάλο γκαράζ πολλές καμπίνες. Ας ήταν λίγο καλύτερο στα μηχανικά του και θα μπορούσε και Μυτιλήνη να παει και Ικαρία-Σάμο άνετα
MYTILENE
29-09-2010, 17:00
Πολύ τέλειες φώτο μπράβο, και αυτή η Σαλόνικα το κάνει ακόμα πιο όμορφο!!!!Όσον αφορά το πλοίο άλλη μια περιπέτεια το περίμενε σήμερα στο λιμάνι της Μυτιλήνης,τα ''αστέρια'' του Λιμεναρχείου έκριναν καλό το πλοίο να ''πέσει'' στον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ και όλος ο κόσμος έτρεχε 0630-0700 το πρωί από τον επιβατικό στον Εμπορικό λιμένα να προλάβει το πλοίο!!!!Μιλάμε για μια απόσταση γύρω στο 1-1,5 χιλίομετρο!!!!Και όλα αυτά επειδή έκριναν ότι στην διαθέσιμη θέση μπροστά στο Τελωνείο έπρεπε να δέσει το ΛΙΣΣΟΣ...........το οποίο ΛΙΣΣΟΣ ήρθε στη Μυτιλήνη 25 λεπτά μετά την αναχώρηση του ΘΕΟΦΙΛΟΥ:shock::shock::shock:!!! Συγχαρητήρια............
sylver23
29-09-2010, 17:44
Απο οργάνωση σκίζουμε!!!
Ο Τεο κατά την άφιξή του στον Αγιο Κήρυκο Ικαρίας στις 12 Αυγούστου
108284
opelmanos
29-09-2010, 20:07
Πολύ τέλειες φώτο μπράβο, και αυτή η Σαλόνικα το κάνει ακόμα πιο όμορφο!!!!Όσον αφορά το πλοίο άλλη μια περιπέτεια το περίμενε σήμερα στο λιμάνι της Μυτιλήνης,τα ''αστέρια'' του Λιμεναρχείου έκριναν καλό το πλοίο να ''πέσει'' στον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ και όλος ο κόσμος έτρεχε 0630-0700 το πρωί από τον επιβατικό στον Εμπορικό λιμένα να προλάβει το πλοίο!!!!Μιλάμε για μια απόσταση γύρω στο 1-1,5 χιλίομετρο!!!!Και όλα αυτά επειδή έκριναν ότι στην διαθέσιμη θέση μπροστά στο Τελωνείο έπρεπε να δέσει το ΛΙΣΣΟΣ...........το οποίο ΛΙΣΣΟΣ ήρθε στη Μυτιλήνη 25 λεπτά μετά την αναχώρηση του ΘΕΟΦΙΛΟΥ:shock::shock::shock:!!! Συγχαρητήρια............
Τώρα τελευταία το Λιμεναρχείο κάτι έχει πάθει ,και με το Μυτιλήνη όταν ερχόμουν από Τήνο παρόλο που υπήρχε διαθέσιμη προβλήτα απέναντι απο το BLUE SEA to ξενοδοχείο μας είχαν και περιμέναμε έξω από το λιμάνι για 40 λεπτά μέχρι να φύγει ο Θεόφιλος .Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς άντε γιατί το έχουν πάρει πολύ στην μύτη τους εκεί μέσα και η αλήθεια είναι οτί εμείς οι φορολογούμενοι τους πληρώνουμε και αυτοί μας ταλαιπωρούν :mad:Η Αστυνομία πολύ καλύτερη είναι και σαν άνθρωποι και σαν σώμα τους λιμενικούς ποτέ δεν τους χώνεψα !!
DimitrisT
30-09-2010, 20:31
Σημερινή άφιξη του Θεόφιλου στο λιμάνι της Χίου.
108447
Αφιερωμένη στους φίλους opelmanos,sylver23,Giovanaut,nikosnasia ,theofilos-ship και σε όλους τους φαν του πλοίου.
Θα συμφωνήσω με τον Παντελη !!!!! Βαπορας με τα ολα του !!!!
Giovanaut
30-09-2010, 23:12
Σημερινή άφιξη του Θεόφιλου στο λιμάνι της Χίου.
108447
Αφιερωμένη στους φίλους opelmanos,sylver23,Giovanaut,nikosnasia ,theofilos-ship και σε όλους τους φαν του πλοίου.
Ευχαριστω φιλε Δημητρη, για την αφιερωση...!!!
Akis Dionisis
04-10-2010, 15:04
Σημερινή καθυστερημένη άφιξη του γέρου στις 13:30 στο Λιμάνι Της Θεσσαλονίκης...
Άκουσα ότι άργησε γιατί ήρθε με μία μηχανή στη Θεσσαλονίκη!
Από Λήμνο έφυγε στις 05:00 περίπου!!!
http://img814.imageshack.us/img814/4055/dsc03280.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/1205/dsc03284d.jpg
http://img821.imageshack.us/img821/3340/dsc03289k.jpg
http://img695.imageshack.us/img695/1434/dsc03293t.jpg
http://img28.imageshack.us/img28/5247/dsc03296f.jpg
MYTILENE
04-10-2010, 18:00
Απ'οτι ξέρω έφυγε από Μυτιλήνη στις 1945 λόγω υπερβολικής κίνησης φορτηγών.Αν πήγαινε και με τις κλασικές του ταχύτητες των τελευταίων ημερών και με λίγη κινησούλα από Λήμνο το βλέπω ψιλο-λογικό να άργησε τόσο.;)
opelmanos
04-10-2010, 21:53
Αφιερωμένη σε όλους τους φίλους που έγραψαν στις προηγούμενες σελίδες ....
109178
Akis Dionisis
05-10-2010, 00:51
Απ'οτι ξέρω έφυγε από Μυτιλήνη στις 1945 λόγω υπερβολικής κίνησης φορτηγών.Αν πήγαινε και με τις κλασικές του ταχύτητες των τελευταίων ημερών και με λίγη κινησούλα από Λήμνο το βλέπω ψιλο-λογικό να άργησε τόσο.;)
Kάτι τέτοιο με άλλα λόγια...:rolleyes:
http://img443.imageshack.us/img443/2899/141theotyflos.jpg
Thanasis89
05-10-2010, 01:33
Δεν συνηθίζω να σχολιάζω ταχύτητες πλοίων και γενικά τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν να ταξιδεύουν, είναι όμως πραγματικά ΚΡΙΜΑ τόσο για το πλοίο, όσο και την φήμη της εταιρείας αλλά και για τους επιβάτες που το επιλέγουν.
Μήπως θέλουν να κάνουμε καμιά σκάτζα με παντόφλα να τους συμφέρει περισσότερο ; γιατί οι ταχύτητες αυτό μου θυμίζουν. :(
Αλήθεια γιατί στις άγονες γραμμές ζητάνε ΕΓ-ΟΓ και δεν ζητούν ΦΓ-ΟΓ αφού ουσιαστικά αυτά τους παρέχουν εν τέλει οι εταιρείες. Δεν είναι κρίμα ; :rolleyes:
Apostolos
05-10-2010, 11:24
Στο σημείο αυτό πάντα υπάρχει μεγάλο αντίθετο ρεύμα το οποίο μειώνει την ταχύτητα των πλοίων. Μην είστε λοιπόν προπέτες και φαμφαρολόγοι γιατί πέφτουμε σε λάθη που μας χαλάνε την καλή εικόνα σαν χρήστες του φόρουμ.
Παρατηρήστε ότι τα αντίθετα κινούμενα πλοία προς Θεσ/νίκη αναπτύσσουν πάντα μεγαλύτερες ταχύτητες από τις συνηθισμένες τους
opelmanos
05-10-2010, 12:19
Στο σημείο αυτό πάντα υπάρχει μεγάλο αντίθετο ρεύμα το οποίο μειώνει την ταχύτητα των πλοίων. Μην είστε λοιπόν προπέτες και φαμφαρολόγοι γιατί πέφτουμε σε λάθη που μας χαλάνε την καλή εικόνα σαν χρήστες του φόρουμ.
Παρατηρήστε ότι τα αντίθετα κινούμενα πλοία προς Θεσ/νίκη αναπτύσσουν πάντα μεγαλύτερες ταχύτητες από τις συνηθισμένες τους
Εντάξει θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου Αποστολε αλλά δεν νομίζω ότι είναι μόνο τα ρεύματα που κόβουν την ταχύτητα ,το πλοίο έχει σοβαρό πρόβλημα .12 :15 έφτασε σήμερα Μυτιλήνη απο Θεσσαλονίκη.17 ώρες και 1 τέταρτο .'Άντε και 24ώρο μέχρι τα Χριστούγεννα :rolleyes:
Thanasis89
05-10-2010, 13:29
Με όλο το θάρρος της φιλίας μας Απόστολε και της αναγνώρισής της ιδιότητάς σου, είναι δυνατόν να υποστηρίζεις ένα ΕΓ-ΟΓ το οποίο κινείται με 14 και κάτι κόμβους και όχι μόνο να το υποστηρίζεις αλλά να το δικαιολογείς. Αν θυμάμαι καλά τα πλοία δεν έχουν "εξωλέμβιες μηχανές" ώστε να παρουσιάζει τέτοιες απώλειες σε επίπεδο ταχύτητας. Επίσης όσο και κακή συντήρηση να γίνεται θεωρώ αδιανόητο, τουλάχιστον από την δικιά μου ανίδεη πλευρά, να συμβαίνει αυτό και το πλοίο να έχει απώλειες στην ταχύτητά κάτι παραπάνω από 2 κόμβους λαμβάνοντας υπ' όψιν και την λογική της εταιρείας που προστάζει την οικονομία.
Επίσης, θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις το σύνολο των χαρακτηρισμών σου πρώτον διότι ουδέποτε έχω σχολιάσει ή έχω αναλύσει πορεία ή ταχύτητα πλοίου και σπάνια έχω προσπαθήσει να το παίξω έξυπνος σε αυτό τον τομέα. Δεν τον γνωρίζω άρα δεν το αγγίζω. Οπότε ούτε το προπέτες ταιριάζει πόσο μάλλον το φαμφαρολόγοι. Τέλος ΠΟΤΕ, εγώ προσωπικά, δεν σε έχω αποκαλέσει έτσι !
Τώρα πάλι γιατί όταν ταξίδευα με τον Κορνάρο με 6-7 (κατά τόπους) καιρό και κάποια Α θαλασσοταραχή η ταχύτητά μας δεν έπεσε κάτω από τους 16 κόμβους την στιγμή που το πλοίου αγγίζει μετά βίας τους 18 είναι μια άλλη συζήτηση η οποία δεν αφορά το συγκεκριμένο θέμα και πραγματικά θα ήθελα να συζητήσουμε από κοντά, καθώς έχω μια εύλογη απορεία. Τι είναι πιο ικανό να μειώσει την ταχύτητα ενός πλοίου, η θαλασσοταραχή που το κάνει να κοπανιέται με τα μανίας ή το υποθαλάσσιο ρεύμα ;
Επίσης εσύ και εγώ και όλοι μας μιλάμε εκ του ασφαλούς οπότε δεν είσαι και ο καταλληλότερος να απαντήσει. Θα δεχόμουν απάντηση από την βάρδια ή από τον πλοίαρχο του πλοίου.
Akis Dionisis
05-10-2010, 13:36
................Τέλος ΠΟΤΕ, εγώ προσωπικά, δεν σε έχω αποκαλέσει έτσι ! ................................ Επίσης εσύ και εγώ και όλοι μας μιλάμε εκ του ασφαλούς οπότε δεν είσαι και ο καταλληλότερος να απαντήσει. Θα δεχόμουν απάντηση από την βάρδια ή από τον πλοίαρχο του πλοίου.
Θανάση, προς αποφυγήν παρεξήγησης...
Νομίζω ότι ο Απόστολος δεν μιλάει ή απαντάει σε προσωπικό επίπεδο, αλλά γενικά!!!
Ας μην κάνουμε λοιπόν την τρίχα τριχιά. Όλα καλά..:cool: ;)
dokimakos21
05-10-2010, 14:00
ΘΕΟΦΙΛΟΣ-Εν πλώ για Μυτιλήνη ,για να χαλαρώσουν λίγο τα πράγματα..!
109332
theofilos-ship
05-10-2010, 14:07
ΘΕΟΦΙΛΟΣ-Εν πλώ για Μυτιλήνη ,για να χαλαρώσουν λίγο τα πράγματα..!
109332Ελα ρε dokimako ΔΩΣΕΕΕΕΕΕ
Apostolos
05-10-2010, 14:15
Δεν μπορώ παρά να μην απαντήσω στα θέματα που ανέπτυξες
είναι δυνατόν να υποστηρίζεις ένα ΕΓ-ΟΓ το οποίο κινείται με 14 και κάτι κόμβους και όχι μόνο να το υποστηρίζεις αλλά να το δικαιολογείς. Αν θυμάμαι καλά τα πλοία δεν έχουν "εξωλέμβιες μηχανές" ώστε να παρουσιάζει τέτοιες απώλειες σε επίπεδο ταχύτητας. Επίσης όσο και κακή συντήρηση να γίνεται θεωρώ αδιανόητο, τουλάχιστον από την δικιά μου ανίδεη πλευρά, να συμβαίνει αυτό και το πλοίο να έχει απώλειες στην ταχύτητά κάτι παραπάνω από 2 κόμβους λαμβάνοντας υπ' όψιν και την λογική της εταιρείας που προστάζει την οικονομία.
Να ξέρεις και να μάθετέ όλοι ότι οι ταχύτητες των πλοίων βγαίνουν πάντα σε συνθήκες χωρίς αποθαλασσία (Swell) και με ταχύτητα ανέμου 3Bf. Οτι άλλο παραπάνω σημαίνει ότι η ταχύτητα του πλοίου θα μειώνετε αναλόγως. Το πλοίο σύμφωνα με τα δρομολόγια του όπως ξέρω πρέπει να έχει ταχύτητα 16 κόμβους. Όταν τις μέρες αυτές πνέουν άνεμοι εντάσεως 5/6 Bf ΒΒΑ διευθύνσεως ειναι λογικό να τους έχει απο πλώρα άρα μείωση στην ταχύτητα. Επίσεις θα γνωρίζεις ότι έχω ταξεδέψει-ταξιδευω στην περοιοχή αρα ξέρω απο πρώτο χέρι ότι η ταχύτητα εχει πάντα ειναι μειωμένη τουλάχιστο κατα ένα κόμβο. Αρα τα 14 ειναι απόλυτα λογική ταχύτητα. Επίσεις πρέπει να γνωρίζετε ότι ακόμα η θερμοκρασία της θάλασσας ειναι γύρω στους 27 βαθμους κάτι που δυσχερένει το σύστημα ψύξεως των μηχανών άρα και οι στροφές δέν μπορούν να αυξηθούν για να υπάρχει αντιστάθμιση.
Επίσης, θα σε παρακαλούσα να ανακαλέσεις το σύνολο των χαρακτηρισμών σου πρώτον διότι ουδέποτε έχω σχολιάσει ή έχω αναλύσει πορεία ή ταχύτητα πλοίου και σπάνια έχω προσπαθήσει να το παίξω έξυπνος σε αυτό τον τομέα. Δεν τον γνωρίζω άρα δεν το αγγίζω. Οπότε ούτε το προπέτες ταιριάζει πόσο μάλλον το φαμφαρολόγοι. Τέλος ΠΟΤΕ, εγώ προσωπικά, δεν σε έχω αποκαλέσει έτσι !
Απο την παρουσία σου στο φόρουμ γνωρίζουμε όλοι ότι έχεις αποκτήσει γνώσεις εαπο το ενδιαφέρον σου για την ναυτιλία. Οι γνώσεις σου όμως δεν ειναι ακόμα ικανές για να κρίνεις κατα πόσο ένα πλοίο ειναι συντηρημένο ή όχιι. Λόγω ηλικίας υπάρχει παρορμητησμός ο οποίο πρέπει σιγα σιγά να συγκρατιέται. Δεν θα έλεγα τίποτε αν το σχόλιο αυτό το έλεγε κάποιος εντελώς άσχετος όπως αρκετοί που έχουν μαζευτεί εδώ και τσαμπουνάν την κουταμάρα τους χωρίς να σκεφθούν τις επιπτώσεις. Δεν ειναι λοιπόν προσωπική αντιπαράθεση αλλά αν αρχίσουν και τα σοβαρά μέλη να τα "χώνουν" χωρίς λόγω εδώ θα γίνουμε μεσημεριανό κους κους.
Τώρα πάλι γιατί όταν ταξίδευα με τον Κορνάρο με 6-7 (κατά τόπους) καιρό και κάποια Α θαλασσοταραχή η ταχύτητά μας δεν έπεσε κάτω από τους 16 κόμβους την στιγμή που το πλοίου αγγίζει μετά βίας τους 18... Τι είναι πιο ικανό να μειώσει την ταχύτητα ενός πλοίου, η θαλασσοταραχή που το κάνει να κοπανιέται με τα μανίας ή το υποθαλάσσιο ρεύμα ;
Το κάθε πλοίο συμπεριφέρεται διαφορετικά στους καιρούς. Κάθε γάστρα και κάθε μηχανή δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με κάποιο άλλο, έτσι κάθε σλυγκριση με τον μικρούλη Κορνάρο με τα 4 μέτρα βύθισμα και με τον Θεόφιλο με τα 6 δεν τίθεται. Αλλη ενέργεια του ρευματος στο ένα άλλη στο άλλο. Πραγματικά όμως το ρευμα επενεργεί περισσότερο απο ότι η θαλασσοταραχή και όπως ειπα ανάλογα την διεύθυνση του κύματος, την ένταση του ανέμου και την σχέση με την γάστρα του πλοίου. Γνωστό μου πλοίο όταν έχει τον καιρό στην πάντα κουνάει του θανατά (γι αυτο και ψηλώνει συνεχώς) αλλα γίνεται ολόκληρο πανί στον καιρό και ανεβάζει την ταχύτητα του πάνω από την υπηρεσιακή!
Επίσης εσύ και εγώ και όλοι μας μιλάμε εκ του ασφαλούς οπότε δεν είσαι και ο καταλληλότερος να απαντήσει. Θα δεχόμουν απάντηση από την βάρδια ή από τον πλοίαρχο του πλοίου.
[/QUOTE]
Τώρα σε τι ασφαλή θέση είμαι που σε μερικές ώρες θα έχω να αντιμετωπίσω κάποιον άλλο που θα με κρίνει από την θέση του υπολογιστή του γιατι πήγα απο εκεινο το στενό και γιατί γύρισα εκεί άστο... Νομίζω ότι νιώθω περισσότερο τον Πλοίαρχο και τον Α/Φ καθένα από τους περισσότερους χρήστες του φόρουμ μιας που είμαι ακόμα "ενεργός" και όχι χομπίστας...
Φυσικά δεν θα δώσω "άφεση αμαρτιών" στην ΝΕΛ για την μέτρια κατάσταση του βάπορα που όλοι αγαπήσαμε αλλα τουλάχιστο ας περιμένουμε μετά την ετήσια επισκευή να κάνουμε τα σχόλια μας...
Μην περιμένουμε να βγει ο άξιος Πλοίαρχος του Θεόφιλος να μας τα χώσει γιατί από την κούραση και την αρμύρα στα χέρια πιθανών να μας στολίσει με διάφορα...
opelmanos
05-10-2010, 14:44
Για τους φίλους Απόστολος και Θανάσης89 !!!
Απο το κάστρο της Μύρινας
109350
Thanasis89
05-10-2010, 14:55
Προοδευτικά μεγάλες απαντήσεις, συγνώμη αν κουράσω,
Απόστολε, το ότι δεν είναι προσωπική αντιπαράθεση δεν μπόρεσα να το καταλάβω προηγουμένως καθώς χρησιμοποιούσες δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο και με δεδομένο ότι είχα θέσει ένα ερωτήμα και κακώς είχα ειρωνευτεί αυτή την κατάσταση, ήταν λογικό να θεωρήσω πως οι χαρακτηρισμοί αφορούσαν και εμένα. Χαίρομαι που έδωσες μια καθ' όλα διευκρινιστική απάντηση.
Σχετικά με τις γνώσεις μου, δεν πιστεύω ότι έχουν φτάσει σε κάποιο σοβαρό επίπεδο γι' αυτό και αποφεύγω σθεναρά να λαμβάνω θέση σε τέτοιου είδους συζητήσεις καθώς πιστεύω πως για να είναι αυτός ο άνθρωπος εκεί πάνω και κάνει μια επιλογή κάτι παραπάνω θα ξέρει από μένα που τα πόδια μου πιέζουν μετά μανίας την στεριά. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση μου φάνηκε εξωφρενικά χαμηλή η ταχύτητά του.
Να διευκρινήσω κάτι για την φράση μου "εκ του ασφαλούς". Μιλάς "εκ του ασφαλούς" λόγω ότι βρίσκεσαι και διοικείς ένα διαφορετικό πλοίο, άρα όσο και να γνωρίζεις το επάγγελμα σου, που πιστεύω ότι το γνωρίζεις πολύ καλά και στο έχω αποδείξει με την εμπιστοσύνη μου, πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου και θα παραδεχθείς (καθώς το σημειώνεις άλλωστε στα λεγόμενά σου) ότι το κάθε πλοίο έχει τις ιδιαίτερότητές-ιδιοτροπίες του και ότι ο κάθε επιπλέον χρόνος που κουβαλά στην πλάτη του τις κάνουν να γίνονται όλο και πιο διακριτές.
Επίσης διαφωνώ κάθετα με κάθε είδους σχολιασμό των επιλογών των πλοιάρχων, είναι κύριοι των πλοίων τους και γνωρίζουν καλύτερα από εμάς.
Σχετικά με το ερώτημά μου και την απάντησή σου σ' ευχαριστώ πολύ. Απλά πίστευα ότι η ανάλογη αύξηση του βυθίσματος είχε και ανάλογη αύξηση της ισχύος των μηχανών, δηλαδή ότι υπάρχει κάποια αναλογία. Επίσης γνώριζα ότι τα ρεύματα είναι αρκετά ισχυρά από περιγραφές καπεταναίων, αλλά δεν είχα σκεφτεί ποτέ να τους ρωτήσω αν είναι πιο ισχυρά από την θαλασσοταραχή. Σε όλα τα παραπάνω έδωσες απαντήσεις και σ' ευχαριστώ πολύ.
Τέλος, να ξεκαθαρίσω ότι ο πρώτος σχολιασμός έγινε καθώς το πλοίο τις τελευταίες μέρες είναι συνεχώς ασυνεπές και κάτι μου λέει πως ευθύνεται η εταιρεία γι' αυτό.
Όσο για τον πλοίαρχο του πλοίου, δεν περίμενα να απαντήσει εδώ, μιλούσα καθαρά υποθετικά. Προσωπικά θα προτιμούσα να μου πει "Θάνο γι' αυτό και γι' αυτό πάω έτσι..." και να μου λύσει τις όποιες σε προσωπικό επίπεδο παρά δημόσια. Τον καταλαβαίνω και είμαι στο πλευρό του και όχι μόνο σ' αυτόν τον πλοίαρχο αλλά σε κάθε πλοίαρχο που ταξιδεύει ένα πλοίο, καθαρά για προσωπικούς λόγους.
nikosnasia
05-10-2010, 15:00
Αγαπητέ Απόστολε σε εκτιμώ και σέβομαι τις απόψεις σου και τις βρίσκω σωστές. Να σου πω όμως ότι από πλευράς επιβάτη δεν μ΄ενδιφέρει αν φταίνε τα ρεύματα,η κατάσταση του πλοίου ή η αυξημένη κίνηση.ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ την σημερινή εποχή το ταξίδι Θεσσαλονίκη Μυτιλήνη να διαρκεί 17 και ώρες. Φταίει η εταρία και μόνο αυτή και δεν εξηλεώνεται με ανακοινώσεις περί καθυστερήσεων κλπ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να το αποσύρει αμέσως να το επισκευάσει και μόνο τότε να το ξαναβάλει στην γραμμή.
opelmanos
05-10-2010, 15:37
Αγαπητέ Απόστολε σε εκτιμώ και σέβομαι τις απόψεις σου και τις βρίσκω σωστές. Να σου πω όμως ότι από πλευράς επιβάτη δεν μ΄ενδιφέρει αν φταίνε τα ρεύματα,η κατάσταση του πλοίου ή η αυξημένη κίνηση.ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ την σημερινή εποχή το ταξίδι Θεσσαλονίκη Μυτιλήνη να διαρκεί 17 και ώρες. Φταίει η εταρία και μόνο αυτή και δεν εξηλεώνεται με ανακοινώσεις περί καθυστερήσεων κλπ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να το αποσύρει αμέσως να το επισκευάσει και μόνο τότε να το ξαναβάλει στην γραμμή.
K .Nίκο και εγώ μαζί σας όσο και να το αγαπώ το πλοίο όσο και αν έχω δεθεί μαζί του πρέπει επιτέλους να δούν τι θα γίνει γιατί η κατάσταση είναι ανυπόφορη .Η να αποφασίσουν να του κάνουν μια γερή επισκευή και με γνήσια ανταλακτικά στις μηχανές και όχι ψεύτικα αν έχουν σκοπό να το κρατήσουν για πολύ ακόμα η να το αποσύρουν τελείως και να φέρουν άλλο και να μην κοροϊδέύουν άλλο το κόσμο με ναυλώσεις αντίκες πλοίων .17 ώρες και 1 τεταρτο από Μυτιλήνη -Θεσσαλονίκη και με ταχύτητες ψαρόβαρκας έφτασε πλέον στο ρεκόρ της Μιλενονταλιάνας και απ ότι φαίνεται πάει να καταρίψει και το ρεκόρ του Μιαούλη και του Καραισκάκη!!Ας βάζουν τουλάχιστον τό κόσμο με 10 ευρώ εισητήριο να γεμίζει το πλοίο αν είναι να πηγαίνει πιό αργά και απ την χελώνα . Το θέμα είναι τι να κάνουμε γιατί από τα φόρουμς δεν ξέρω κατά πόσο εφικτό είναι να αλλάξει κάτι :rolleyes:
καλα δεν βαρεθηκατε να λετε τα ιδια και τα ιδια και να γκρινιαζετε σαν μωρα.
το πλοιο ο πλοιαρχος θελει να το πηγαινει με αυτη την ταχυτητα,η εταιρεια κανει την δουλεια της, ο επιβατης κανει την δουλεια του πηγαινει μινι κρουαζιερα στο αιγαιο ,ο βιαστικος επιβατης πηγαινει με αλλο πλοιο με αεροπλανο με αυτοκινητο με ουφο.σταματηστε να λετε για το καραβι τα στραβα του και τα αναποδα του τα ξερουμε τα εμπεδωσαμε τα καταλαβαμε.βγαλτε καμια φωτογραφια και ασχοληθειτε με αλλα πλοια,το ξερω οτι το αγαπατε το καραβι αλλα μεσα απο το φορουμ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.:roll:
DimitrisT
11-10-2010, 12:07
http://www.nel.gr/index.asp?a_id=87&news_id=640
douzoune
11-10-2010, 12:11
Είναι κάτι που έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή χωρίς να χρειάζεται να βγουν οι προηγούμενες ανακοινώσεις!