PDA

Επιστροφή στο Forum : Εκπαίδευση - Εισαγωγή Σπουδαστών ΑΕΝ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13

manos92
28-05-2010, 12:39
[QUOTE=dimitris cpt;350502]NAI MANO KAI EGW AUTO EXW SKEFTEI ALLA THA T KATAFERO ME PANELINIES ????!!![/QU

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ

Cretaner
28-05-2010, 12:45
NAI MANO KAI EGW AUTO EXW SKEFTEI ALLA THA T KATAFERO ME PANELINIES ????!!!

Συγνωμη φιλε μου , αλλα εμας ρωτας αν θα τα καταφερεις με πανελληνιες?
Οι βαθμοι που περνεις ειναι εντελος υποκειμενικοι , εγω εχω μεσο ορο τετραμηνων 18,5 και γραφω πανελληνιες 5-6 . Οι πανελληνιες ειναι '' οτι δωσεις περνεις '' , αμα δεν εχεις σκοπο να κατσεις και να διαβαζεις καθε μερα για ενα χρονο τοτε μη περιμενεις να κανεις τπτ σοβαρο στις πανελληνιες. Αν ασχοληθεις ομως με τα μαθηματα λιγο δε γινετε να γραψεις κατο απο 10,000 μορια

dimitris cpt
28-05-2010, 12:48
DIKIO EXETE PAIDIA SAS EUXARISTW GIA TIS APANTISEIS SAS!!!!

dimitris cpt
28-05-2010, 12:49
DIKIO EXETE PAIDIA SAS EUXARISTW POLI G TIS APANTISEIS SAS!!!!!8)

apprentice off
28-05-2010, 14:37
paides den einai paraplhroforhsh.etsi mou eipan apo thn dekn(dieythinsh ekpedeyshs naytikwn)pou einai armodioi kai aytoi vgazoun thn prokyrhksh.sygkekrimena sto tmhma B ths dekn.kai logiko einai afou den yparxei vash tou 10 pleon na gyrisoume sta dedomena tou 2006 me poly mikro pososto me apolythrio.mhn agxwneste omws,opws kala eipai kapois poio panw an den symplhrwthoyn oi theseis me panellinies tote tha paroun k allous me apolythrio.ostoso 100% den einai sigouro tipota.pantws oti tha yparksoun allages einai sigouro.gi'ayto alwste kai h kathisterhsh mexri 5-6 iouniou.kalh epityxia se olous eyxwmai

apprentice off
28-05-2010, 14:55
ΠΕΣ ΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ .....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕ 18 ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕ ΦΡΕΣΚΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠ*****ΛΟ ??? AKOYSTE RE PARAPLHROFORHSH... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ 10 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΛΑΚΑΜΑ ΤΟΥ THREAD ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΗΣΕ ΜΙΑ Μ***ΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΑΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

oxi file mou den lew oti mou katevei.eimai agxwmenos opws k eseis k apla psaxnw para poly ta pragmata giati eimai 25 etwn k den me pernei na apotyxw.phga k rwthsa aplo einai.mhn fovaste na phgenetai se dhmosies yphresies k na rwtate.einai ypoxrewsh tous na sas eksipiretoun!oso gia to thema tou apolytiriou tha kseretai fysika oti einai paranomo ayto k oti h eisagwgh sthn tritovathmia ekpedeysh se aythn thn xwra ginetai mono me panellinies!k fysika den einai liga ta paradigmata pou exoun apolytiri 16-17 alla panellinies 6-7......ara kati ftaiei!eitai vgazoume tetoia apolythria epidi exoume prosopikh epafh me tous kathightes(ayto symvainei k me emena,eimai 25 etwn k douleyw k den diavazw sxedon katholou k exw vathmous 18-19 se ola sxedon ta mathimata alla panellinies den grafw kala)eitai den to aksizoume.oso gia ola ta parapanw mallon ftaiei to systhma eisagwghs mas k oxi egw pou postarisa kati se ayto to forum.egw to ekana gia na enhmerwsw ta paidia pou endiaferontai.oxi gia na ta akouw k apo panw

apprentice off
28-05-2010, 15:03
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ apprentice off (http://www.nautilia.gr/forum/member.php?u=11737) ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ .....ΥΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ....ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ Κ ΜΕΤΑ (ΠΑΝΕΛΙΝΙΕΣ)????

kane oti kalytero mporeis apo panellhnies kai vasika apo geniko lykeio.mhn epanapayesai sto apolytirio giati an epalhtheytei to senario tou na fygoun apo to limeniko oi akadhmies k na mpoun kanonika sto ypourgeio paidias tote ksexna to apolytirio gia panta.mono panellinies

apprentice off
28-05-2010, 15:12
rikse mia matia gia to ti ysxeie mexri to 2006 pou den yphrxe vash tou 10
http://www.yen.gr/yen.chtm?prnbr=29473

apprentice off
28-05-2010, 15:14
rikste mia matia edw http://www.yen.gr/yen.chtm?prnbr=29473 gia to ti ysxye prin thn vash tou 10 to 2006

unibomb
28-05-2010, 17:15
Φίλε apprentice, το σκεπτικό σου έχει μεγάλη βάση,δεν είναι παράλογο.Πολύ πιθανόν να πάρουν λιγότερους μέσω απολυτηρίου αλλά μπορεί να το αφήσουν ως έχει 50-50.Όταν βγει η προκήρυξη θα γνωρίζουμε,μην κάνουμε υποθέσεις και αγχωνόμαστε αδίκως.Λογικά αυτή τη βδομάδα θα βγει.

dimitris cpt
28-05-2010, 17:26
kane oti kalytero mporeis apo panellhnies kai vasika apo geniko lykeio.mhn epanapayesai sto apolytirio giati an epalhtheytei to senario tou na fygoun apo to limeniko oi akadhmies k na mpoun kanonika sto ypourgeio paidias tote ksexna to apolytirio gia panta.mono panellinies

ok apprentice off se eyxaristw polu g tis plirofories !!!!na se kla!!

Mks
28-05-2010, 21:24
2 einai ta pithana senaria oso anafora thn prokuriksh to 50%-50% kai to 90%-10% mexrh na vgei upomonh kai kalutera na afhsoume ta senaria

condor
28-05-2010, 21:31
η προκύρηξη έχει βγει ή άπλως αερολογήτε??

Harry14
28-05-2010, 22:37
Απλως αερολογουν.... Ποσοι ρε παιδια μα ποσοι θα δωσουν πανελληνιες και αν πιασουν βαθμο θα πανε στις ΑΕΝ;; Ποσοι θελουν να γινουν ναυτικοι;; Επισης στην προηγουμενη σελιδα διαβασα σε ενα ποστ οτι η εισαγωγη με απολυτηριο ειναι παρανομη. Και ρωταω οταν βγαινει προκυρηξη και ΦΕΚ και λεει ελατε με το απολυτηριο σας, ειναι παρανομο;

Ας μην λεει ο καθενας οτι νομιζει η οτι εχει ακουσει γιατι θα παρει κοσμο στο λαιμο του αδικα. Ο καθενας που ενδιαφερεται παει μονος του και ρωταει και του λυνονται ολες οι αποριες.

panosL
28-05-2010, 22:57
διαβασα σε ενα ποστ οτι η εισαγωγη με απολυτηριο ειναι παρανομη..
Kanonika to na milane merikoi kai na lene o,ti ma o,ti na nai prepei na krithei paranomo.

panosL
28-05-2010, 22:59
διαβασα σε ενα ποστ οτι η εισαγωγη με απολυτηριο ειναι παρανομη.

To na mila o kathenas kai na leei o,ti ma o,ti na nai prepei na krithei paranomo telika....
(syggnomi gia tous latinikous xarakthres)

apprentice off
29-05-2010, 02:34
Απλως αερολογουν.... Ποσοι ρε παιδια μα ποσοι θα δωσουν πανελληνιες και αν πιασουν βαθμο θα πανε στις ΑΕΝ;; Ποσοι θελουν να γινουν ναυτικοι;; Επισης στην προηγουμενη σελιδα διαβασα σε ενα ποστ οτι η εισαγωγη με απολυτηριο ειναι παρανομη. Και ρωταω οταν βγαινει προκυρηξη και ΦΕΚ και λεει ελατε με το απολυτηριο σας, ειναι παρανομο;

Ας μην λεει ο καθενας οτι νομιζει η οτι εχει ακουσει γιατι θα παρει κοσμο στο λαιμο του αδικα. Ο καθενας που ενδιαφερεται παει μονος του και ρωταει και του λυνονται ολες οι αποριες.

file mou HARRY14,katarxas gia na kseretai den aerologw oute omws milaw gia kati sigouro.egw eimai 25 etwn k dinw panellinies prwth fora.den eixa paei lykeio k phga to 07 k teleiwsa twra mono k mono gia na paw sthn aen.eimai xronia ston xwro ths naytilias ws kyverniths se istioploika kotera k ws naytikos genikotera.logo tou oti teleiwnw naytiko lykeio ekana k ena mparko ws dokimos ploiarxos.einai h teleytaia xronia pou mporw na perasw aen logo hlikias k giayto k exw psaxtei para poly gia to thema twn prokyriksewn k genika gia thn eisagwgh sthn aen.fysika exeis dikio oson anafora gia to posoi tha mpoun k posoi tha ginoun naytikoi.poloi tha mpoun omws ligoi tha ginoun.dystixws ayto einai ena apo ta provlhmata pou yparxoun xronia twra sthn naytilia mas.h eisagwgh me apolytirio einai paranomh paroti einai sto fek.apla den exei mexri twra kinithei kaneis dikastika.p.x. an anevene h bash sto 13000 stis panellinies k empene enas me 12000 me to apolytirio tote aytos twn panelliniwn tha mporouse na kanei minish k na perasei aytos mesa.tha mou peis paly oti aerologw vevaia.omws k pali sto fek egrafe oti mpenoun kapoio pososto gynaikwn mexri to 2005 k ayto htan paranomo k ekanan mynish kapoia koritsia k mphkan(an psakseis sto internet tha vreis k to keimeno ths mynhshs)h eisagwgh se tritovathmia ekpedeysh sthn ellada ginetai mono mesw panelliniwn!otidhpote allo einai paranomo.stin sygkekrimenh periptwsh omws dioti den yparxoun foithtes gia tis aen k oi aen den mporoun na elexthoun apo to ypourgei pedeias yparxei to apolytiri gia na gemizoun.egw ekana mia anafora gia to ti mou eipan apo thn dieythinsh ekpaideyshs naytikwn gia to ti tha ysxhsei fetos.den lew oti mou katevei prostheou oute thelw na parw kanenan ston laimo mou,isa isa parotrynw ta nea paidia na akolouthisoun to epaggelma.fysika opoios thelei paei kai rwtaei apla egw phga kai rwthsa k thelisa na to mirastw mazi sas giati vlepw oti yparxei endiaferon

apprentice off
29-05-2010, 02:36
file mou HARRY14,katarxas gia na kseretai den aerologw oute omws milaw gia kati sigouro.egw eimai 25 etwn k dinw panellinies prwth fora.den eixa paei lykeio k phga to 07 k teleiwsa twra mono k mono gia na paw sthn aen.eimai xronia ston xwro ths naytilias ws kyverniths se istioploika kotera k ws naytikos genikotera.logo tou oti teleiwnw naytiko lykeio ekana k ena mparko ws dokimos ploiarxos.einai h teleytaia xronia pou mporw na perasw aen logo hlikias k giayto k exw psaxtei para poly gia to thema twn prokyriksewn k genika gia thn eisagwgh sthn aen.fysika exeis dikio oson anafora gia to posoi tha mpoun k posoi tha ginoun naytikoi.poloi tha mpoun omws ligoi tha ginoun.dystixws ayto einai ena apo ta provlhmata pou yparxoun xronia twra sthn naytilia mas.h eisagwgh me apolytirio einai paranomh paroti einai sto fek.apla den exei mexri twra kinithei kaneis dikastika.p.x. an anevene h bash sto 13000 stis panellinies k empene enas me 12000 me to apolytirio tote aytos twn panelliniwn tha mporouse na kanei minish k na perasei aytos mesa.tha mou peis paly oti aerologw vevaia.omws k pali sto fek egrafe oti mpenoun kapoio pososto gynaikwn mexri to 2005 k ayto htan paranomo k ekanan mynish kapoia koritsia k mphkan(an psakseis sto internet tha vreis k to keimeno ths mynhshs)h eisagwgh se tritovathmia ekpedeysh sthn ellada ginetai mono mesw panelliniwn!otidhpote allo einai paranomo.stin sygkekrimenh periptwsh omws dioti den yparxoun foithtes gia tis aen k oi aen den mporoun na elexthoun apo to ypourgei pedeias yparxei to apolytiri gia na gemizoun.egw ekana mia anafora gia to ti mou eipan apo thn dieythinsh ekpaideyshs naytikwn gia to ti tha ysxhsei fetos.den lew oti mou katevei prostheou oute thelw na parw kanenan ston laimo mou,isa isa parotrynw ta nea paidia na akolouthisoun to epaggelma.fysika opoios thelei paei kai rwtaei apla egw phga kai rwthsa k thelisa na to mirastw mazi sas giati vlepw oti yparxei endiaferon

apprentice off
29-05-2010, 02:47
To na mila o kathenas kai na leei o,ti ma o,ti na nai prepei na krithei paranomo telika....
(syggnomi gia tous latinikous xarakthres)

an nomizeis file mou oti h eleytherh ekfrash einai paranomh tote zeis se lathos xwra me lathos piliteyma!giati ayto mou thimizei ligo xounta k oxi dhmokratiko kathestos!!! mhn psaxnete na vreite aoratous exthrous!den yparxoun!egw postara ayto pou mou eipan gia na enhmerwsw k oxi gia na krithw!aplws gia enhmerwsh!egw pannelinies dinw k na mou tha perasw etsi k alliws!kai to ksanalew mhn prospatheitai na vreitai exthrous!den yparxoun!(toulaxiston oxi se ayto to forum)prospathiste na kanetai oti kalytero me tis spoudes sas k afiste ola ta alla!ti kai an eipa egw oti tha einai 90-10?allazei kati?to poly poly an epalhtheytw na mhn ertei keramida se kapoia pedia.an pali meinei 50-50 toso to kalytero kai ante na poun ti elege o mlk o apprentice sto foroum!alla pros theou mhn ta vazetai mazi mou!an sas endiaferei to na perasetai me to apolytirio k oxi me panellinies tote mhn to paizetai eksypnoi se emena alla vrethite 5-10 endiaferomenoi k phgenetai sto ypourgeio sthn akti vasiliadh ston prwto orofo sthn dieythinsh ekpedeyshs naytikwn sto grafeio 142 k peitai ta aithmata sas prin dhmosieythei h prokyrhksh k einai arga!

Harry14
29-05-2010, 09:56

Καταρχας εντελως φιλικα αν εχεις την καλοσυνη μην γραφεις greeklish γιατι μου βγηκαν τα ματια και φανταζομαι και των υπολοιπων.

Λοιπον με την λογικη που λες σωστα πιστευεις οτι ειναι παρανομο αλλα ΔΕΝ ειναι γιατι οι ΑΕΝ ανηκουν στο υπουργειο εμπορικης ναυτιλιας και οχι στο παιδειας.Δηλαδη πριν καποια χρονια που και στις αστυνομικες σχολες εμπαιναν αποκλειστικα με προκυρηξεις παρανομοι ειναι; Δεν μπορει κατι που περιγραφεται στο ΦΕΚ να ειναι παρανομο. Αλλα και παλι αν λες οτι ειναι παρανομο που ειναι ο σχετικος νομος που το απαγορευει;

Roger Rabbit
29-05-2010, 10:21
Ρε δεν μπορείτε να γράφετε κανονικά;
:evil:

apprentice off
29-05-2010, 13:23
φιλε μου harry14 κατ'αρχας συγνωμη για τον τροπο γραφης που ακολουθησα!

οπως και για την εισαγωγη γυναικων στις αεν δεν ειχε κριθει ως παρανομο το να εχουν ποσοστωση στην εισαγωγη τους μεχρι να παει δικαστικος το θεμα,(που με βρησκει αντιθετο στο να εισαγωνται οσεσ γυναικες στην αεν αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)ετσι και το θεμα του απολυτηριου δεν εχει κριθει ως παρανομο με καποια υπουργικη αποφαση η καποιο προεδρικο διαταγμα διοτι δεν εχει βρεθει καποιος που να εχει ενομο συμφερον μεχρι τωρα γιατι πρωτον υπηρχε η βαση του 10 και δευτερον δεν συμπληρονονταν ποτε οι θεσεις στις αεν για να μεινει καποιος εκτος των αεν και να διεκδικησει κατι.για αυτο οπως μου ειπαν κ στην Δ.ΕΚ.Ν. θα αλλαξει παλι το ποσοστο εισαγωγης και μαλιστα ηταν κατηγορηματικοι σε αυτο το θεμα.οσο για το αν ειναι σωστο η οχι να μπαινουμε ετσι στις ακαδημιες δεν ξερω.κατα την γνωμη μου θα επρεπε που λεει ο λογος και με απολυτιριο γυμνασιου να παιρνουν με τετοια εληψη που υπαρχει στον κλαδο.οσο για το θεμα οτι μπαινουν ατομα με 4-5 χιλιαδες μορια εγω δεν το θεωρω λαθος.εχω απτα παραδιγματα απο το στενο μου περιβαλον με ατομο που μπηκε το 2002 με 5500 μορια και τελειωσε το 2006 κανονικα χωρις να χρωσταει μαθηματα,δουλεψε κανονικα και τωρα πηρε και του πλοιαρχου Β( υποπλοιαρχου) και μαλιστα ειναι σε μια απο τις ποιο απαιτητικες εταιριες μεταφορας πετρελαιοειδων.και ενα αλλο ατομο πμηκε το 2004 με απολυτηριο 16 συν μοροια απο αγγλικα και οχι μονο δεν τελειωσε κανονικα το 2008 αλλα τωρα κανει και ιδιεταιρα στον σανουδο για να μπορεσει να παρει το πτυχιο του επιτελους!για αυτο πιστευω οτι δεν πειραζει να μπουν οσοι περισοτεροι γινεται και το ποιος θα γινει κ ποιος δεν θα γινει ναυτικος θα φανει στην πορεια.δεν ειναι η πιο σωστη λυση φυσικα αυτη αλλα με το συστημα που υπαρχει μεχρι στιγμης δεν μπορεις να βγαλεις ακρη!παντως αν καποιος δεν πετυχει να εισαχθει στην αεν δεν πρεπει και να τα βαψει μαυρα.εχω να προτεινω λυσεις για οσους τυχων δεν τα καταφερουν κ εχουν περασει και το οριο ηλικιας γιατι οσοι εχουν το οριο τοτε ποτε δεν ειναι αργα οταν μιλαμε για σπουδες!

καλη επιτυχεια ευχομαι και παλι σε ολους!:)

PALERMO
29-05-2010, 15:21
ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ 25 ΕΙΜΑΙ...ΓΡΑΦΩ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΟΣ,ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ,ΤΑ ΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΟΛΑ ΚΤΛ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 50-50 Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ...ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ 5000 ΚΑΙ 6000 ΜΟΡΙΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ (ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ) ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ 90% ΟΚ? ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ 10% ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ 16000 17000 ΚΑΙ 18000 ΜΟΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ Μ***ΚΙΑ???ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ Μ***ΚΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟ 18 ΝΑ ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ 5? ΟΚ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,12500 ΕΧΩ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ.ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ 5 ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ 12,5 ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ .... ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΛΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΟΜΩΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ.ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΡΙΝ ΕΔΩ?ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ADD ΣΤΟ FACEBOOK Johnnie Stallone και ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΡΙΤΗ .ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

Harry14
29-05-2010, 15:51
Οι βασεις μεσω των πανελληνιων ξερετε γιατι ειναι τοσο χαμηλες; Νομιζετε οτι επιτηδες τις βαζουν τοσο χαμηλα; Πως στο πολυτεχνειο εχει λιγιες θεσεις καθε χρονο και θελουν να μπουν σχεδον ολοι; Ε ακριβως το αντιθετο συμβαινει στις ΑΕΝ δηλαδη αρκετες θεσεις και πολυ μα πολυ λιγοι τις θελουν και πολλες φορες μην πω σχεδον παντα τις βαζουν ως λυση αναγκης αν δεν περασουν πουθενα. Εγω που σας τα λεω αυτα ειμαι στην φαση των εξετασεων και τα ξερω πολυ καλα.

PALERMO
29-05-2010, 16:07
ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗΝ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΕΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ 9ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Η' ΓΙΑ Ν'ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΦΛΟΡΙΑ) ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΘΕΛΕΤΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 5-6 ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΕ 1-2 ΑΤΟΜΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΩΣΑ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ

Νικόλας
29-05-2010, 16:12
μπλα μπλα μπλά και το νόημα μηδέν
θέλετε να μπείτε σίγουρα ???ΔΙΑΒΑΣΤΕ βγάλτε 9οοο μόρια και όλα καλά !
θέλετε να είστε στην τσίτα και να μην ξέρετε αν θα μπείτε ?μην διαβάσετε μην βγάλετε 9000 μόρια και κάντε αίτηση απλά τα πράματα
εγώ πέρσυ έδινα χαλαρά έβγαλα 8.900 μόρια αλλά βλέπετε είχαμε την βάση του 10 οπότε μονο αίτηση
είχα απολυτίριο 15 και με τα αγγλικά 16 και είμαι τρίτεκνος έμεινα έξω όμως και μπήκαν κάποιοι άλλοι με...άλλο τρόπο....
όταν πήγα να τους ζητήσω τα ρέστα μου είπαν πολλά.....
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ !

condor
29-05-2010, 16:19
δε το περίμενα πότε οτι θα "σφαζόσασταν" για να περάσετε μια ζωή στη λαμαρίνα

PALERMO
29-05-2010, 16:29
XAXAXAXAXA EISAI O PIO SOFOS TOY SITE TO XSEREIS??? ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΕΣΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΔΙΚΙΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...24 ΚΑΙ 25 ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΟΥΤΕ 18 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΤΛ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 18ΡΗΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΕΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Π***ΣΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΚ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ Κ ΜΙΛΑΜΕ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΚΟΝΤΟΡ ΕΙΠΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ...ΑΧΑΧΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ .ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΛΑ ΤΡΕΛΟ ΜΠΕΡΔΕΕΕΕΕΕΜΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

Harry14
29-05-2010, 17:04
θέλετε να είστε στην τσίτα και να μην ξέρετε αν θα μπείτε ?μην διαβάσετε μην βγάλετε 9000 μόρια και κάντε αίτηση απλά τα πράματα
εγώ πέρσυ έδινα χαλαρά έβγαλα 8.900 μόρια αλλά βλέπετε είχαμε την βάση του 10 οπότε μονο αίτηση
είχα απολυτίριο 15 και με τα αγγλικά 16 και είμαι τρίτεκνος έμεινα έξω όμως και μπήκαν κάποιοι άλλοι με...άλλο τρόπο....
Τι διπλωματα εχεις στα αγγλικα;

apprentice off
30-05-2010, 00:20

συμφωνω απολυτα φιλε νικολα.ειναι η ποιο σωστη λυση!!!

manos92
30-05-2010, 00:40
παιδια καλη επιτυχια σε ολους στο forum οπως κι αν σκοπευουν να εισαχθουν εγω υπολογιζω οτι εχω 9500-10000 χιλιαδες μορια απο πανελληνιες νομιζω πως ειμαι καλυμενος {τι λετε ειμαι ?)

Harry14
30-05-2010, 08:39
Με τα μεχρι τωρα δεδομενα και με την αρση της βασης του 10 εισαι πολυ καλα.

fusi0n
30-05-2010, 10:51
ρε παιδια εσεις με τι απολυτηριο μπηκατε; γιατι ο αλλος λεει δεν μπηκε με 16 και μ ακουγεται καπως..

Harry14
30-05-2010, 13:42
Για αυτω ρωτησα παραπανω αν εχει καποιο διπλωμα αγγλικων γιατι αν δεν εχεις και 20 να εχεις στο απολυτηριο δεν...

Νικόλας
30-05-2010, 14:27
Τι διπλωματα εχεις στα αγγλικα;
lower εχω το TOEIC

fusi0n
31-05-2010, 00:20
κατσε ρε φιλε με 20 απολυτηριο κα ιδεν κανεις τπτ ηρεμισε λιγο!

Harry14
31-05-2010, 00:42
Εχουν απαραιτητη προυποθεση τα αγγλικα για αυτο. Σ αυτη τη δουλεια αν δεν ξερεις ΚΑΛΑ αγγλικα δεν μπορεις να σταδιοδρομησεις.
Φιλε χωρις να ξερω μηπως το TOEIC που εχεις ειναι υποδεεστερο των michigan-cambridge;

apprentice off
31-05-2010, 12:04
μπαινεις με καλο απολυτιριο και χωρις αγγλικα αλλα ειναι αληθεια οτι ειναι πολυ βασικα για το επαγγελμα και χρειαζονται οποσδηποτε!αλλα και να μην ξερεις αγγλικα μπαινεις,το θεμα ειναι να μαθεις στην πορεια κ να αποκτησεις καποιο διπλωμα αγγλικων. το TOEIC δεν ξερω απο ποια αποψη ειναι υποδαιεστερο αλλα αναγνωριζεται και απο τον ασεπ και απο την ΑΕΝ (1500 μορια με βαθμολογια απο 785 και πανω και 1000 μορια απο 505 μεχρι 784)

leodint63
31-05-2010, 13:40
Σ αυτη τη δουλεια αν δεν ξερεις ΚΑΛΑ αγγλικα δεν μπορεις να σταδιοδρομησεις.

Θα συνιστούσα στην ζωή να μην είμεθα ποτέ απόλυτοι.

GIANNIS KOS
31-05-2010, 18:18
ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ ΒΓΗΚΕ?

Harry14
31-05-2010, 19:29
ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ ΒΓΗΚΕ?
Οχι ακομα. Μολις σημερα τελειωσαν οι πανελληνιες. Θελει λιγο καιρο ακομα.

manos92
31-05-2010, 23:38
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΣΥ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΑΛΛΗΝΙΕΣ

apprentice off
01-06-2010, 05:41
Ναι περισυ βγηκε 20/05. και οι πανελληνιες δεν εχουν τελειωσει ακομη, ειναι και τα επαλ και τελειωνουν 09/06

apprentice off
02-06-2010, 00:08
γεια σας ειμαι ο κωστας ειμαι 18 πειγενω στην 2λεικιου(επαλ) με ειδικοτητα μηχανηκος αυτ/των και θα ηθελα την γνωμη σας. σηζητατε για ατομα στην ηλικια μου που πειγενουν σε καποια σχολη α.ε.ν. λογο το οτι οι βαθμοι του δεν μπορουν να τους πανε σε καποια αλλη σχολη. εγω αφου εμηνα στην ιδια ταξη αλλαξα τηνσχεση μου με τα μαθηματα και τωρα βγαζω 16,3. μου αρεση να ασχολουμε με αμαξια και ειδηκα να μαθενω για το πως να τα βελτιωσω αλλα επιδη ειμαστε σε ενα μικρο σε πλιθησμο κρατος και οικονομηκη κριση σημενη οτι δεν θα εχω στο μελλον δουλεια αρα και χρηματα στην τσεπη και επιδης ξερω πως ειναι να μην εχεις μια ανεση οικονομηκη ετσι αποφασησανα σπουδσω στην α.ε.ν. χανιων μηχανηκος τι εχετε να μου πειτε εσεις που ειστε ναυτικοι την γνωμη σας με την αποφαση μου ευχαριστω πολυ:)

φιλε μου αυτο θα το αποφασισεις εσυ κ μονο εσυ!κατα την γνωμη μου πρωτα ψαξε και μαθε καλα για το τι παιζει στο επαγγελμα μας και μετα αποφασισε μονος σου!

μια συμβουλη μονο θα ηθελα να ακουσεις και χωρις παρεξηγηση παντα:προσπαθησε να μαθεις καλη ορθογραφια και γραμματικη για αρχη γιατι μπορει να θες να γινεις μηχανικος σε πλοιο ομως δεν παυει ο μηχανικος να ειναι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ και φυσικα το ¨προσωπο¨ της εταιριας και της ιδιας της ναυτιλιας κατ΄επεκταση!

φιλικα παντα και δεν θελω να με παρεξηγησεις!

PALERMO
02-06-2010, 17:52
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ 16,3...ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΜΙΚΡΟΣ...ΑΧΑΧΑ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

panosL
03-06-2010, 03:45
μια συμβουλη μονο θα ηθελα να ακουσεις και χωρις παρεξηγηση παντα:προσπαθησε να μαθεις καλη ορθογραφια και γραμματικη για αρχη γιατι μπορει να θες να γινεις μηχανικος σε πλοιο ομως δεν παυει ο μηχανικος να ειναι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ και φυσικα το ¨προσωπο¨ της εταιριας και της ιδιας της ναυτιλιας κατ΄επεκταση!

Από ότι καταλαβαίνω αγαπητέ Κωστα πρέπει να είσαι αλλοδαπός.Διότι δε διαννοειται μαθητής Ελληνας σε Λύκειο,έστω και επαγγελμάτικο να μην γνωριζει ορθογραφια και συντακτικο.Αν όντως είσαι αλλοδαπος σε πληροφορώ πως για να φοιτήσεις στις Α.Ε.Ν. πρέπει να έχεις ελληνικη υπικότητα,τουλαχιστον μέχρι στιγμης.

@Παλέρμο μην προσβάλλεις το παίδι,ευτυχώς δεν έχουμε μόνο Αλβανους μετανάστες.

Mks
04-06-2010, 22:57
κανενα Νεο εχουμε????

ΓιωργοςΔ
06-06-2010, 08:20
τιποτα ακομα. με χει φαει η αγωνια απο τοτε που ακουσα οτι το 90% των εισακτεων θα ειναι απο πανελληνιες....

unibomb
06-06-2010, 23:30
Απο πανελληνιες (συμφωνα με εφημεριδα) θα μπουν 670 θεσεις,οπως και περυσι.Αν γινει μειωση που λενε θα γινει σε αυτους απο απολυτηριο,λογικα.

unibomb
06-06-2010, 23:31
Παιδια παντως και στην Ναυτεμπορικη λεει οτι για φετος θα μειωθουν ΡΙΖΙΚΑ οι θεσεις για τα ατομα που θα μπουν στη σχολη
http://www.naftemporiki.gr/news/pstory.asp?id=1817420

manos92
07-06-2010, 00:22
αν γινει αυτο την μαμησαμε τσαμπα το διαβασμα για τις πανελληνιες παντως η προκυρηξη εχει αργησει υπερβολικα προσωπικη μου παντα εκτιμηση οτι δεν θα βγει

Νικόλας
07-06-2010, 00:54
ρε φίλε τι λες τώρα
είναι ποτέ δυνατόν να μην βγει η προκύρηξη ?

manos92
07-06-2010, 01:01
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝ ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ

Νικόλας
07-06-2010, 01:09
ε καλά λέω δεν είναι δυνατόν...!!:p
αυτό που λες δεν θα γίνει. έστω και ένα 10% θα το πάρουν από αιτήσεις οπότε.....θα βγεί

manos92
07-06-2010, 01:15
ΑΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Νικόλας
07-06-2010, 01:19
αυτο λέμε εδώ και τόσο καιρό
καταλαβαίνω όλοι περιμένουμε με αγωνιά αλλά μην αγχώνουμε και τα υπόλοιπα παιδιά αν δεν ξέρουμε κάτι σίγουρα..:D

manos92
07-06-2010, 01:21
ΤΟΝΙΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙ

Νικόλας
07-06-2010, 01:28
καλά .....
εγώ λέω να μην αγχωνουμε και άλλα παιδιά δεν είναι ότι καλύτερο

Harry14
07-06-2010, 01:37
Οποιος διαβασε για πανελληνιες και στοχο εχει τις ΑΕΝ αν διαβασε απλα θα περασει. Αν διαβασε ομως και το διαβασμα για τις πανελληνιες δεν ειναι εφημεριδα. Το αρθρο της ναυτεμπορικης αναφερει οτι η μειωση των θεσεων θα ειναι μονο για φετος. Δεν νομιζω οτι πρεπει να αγχωνεται κανενας γιατι και παλι οι θεσεις στις ΑΕΝ το 2009 ηταν συνολικα 1336 ( 741 Πλοίαρχοι και 595 Μηχανικοί) θεσεις που ειναι κατα πολυ μα πολυ περισσοτερες απο ολα τα ΑΕΙ ΤΕΙ και επιπλεον εχουν μειωμενη ζητηση.

fusi0n
07-06-2010, 09:24
το αρθορ της ναυτεμπορικης αναφεροταν στις ΑΕΝ ή γενικα;

Harry14
07-06-2010, 12:00
Στις ΑΕΝ. Γενικα σε ΤΕΙ και ΑΕΙ φετος οι θεσεις ειναι ελαφρως περισσοτερες. (κυριως στα επαρχιακα ΤΕΙ)

LIZZIE
07-06-2010, 13:10
ρε φίλε τι λες τώρα
είναι ποτέ δυνατόν να μην βγει η προκύρηξη ?

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠ.ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ..ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ!!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ INTERNET(ΥΠ.ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ)ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΗΤΕ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!

Roger Rabbit
07-06-2010, 14:50
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠ.ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Τα χαιρετήσματά μας να τους δώσεις αν ξαναμιλήσεις..:cool:

GIANNIS KOS
07-06-2010, 17:27
εχω ανχωθει παρα πολυ και περσυ εκανα τα χαρτια μου και δεν μπηκα δεν με περνει να χασω και αλλη χρονια

PALERMO
07-06-2010, 17:58
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΟΜΩΣ.....:mrgreen:

unibomb
07-06-2010, 18:08
εχω ανχωθει παρα πολυ και περσυ εκανα τα χαρτια μου και δεν μπηκα δεν με περνει να χασω και αλλη χρονια

Φιλε μου ποσα μορια ειχες αν επιτρεπεται;Απο πανελληνιες ησουν η μεσω απολυτηριου;

apprentice off
07-06-2010, 20:26
Αυτο ειναι το κειμενο της ναυτεμπορικης για οσους δεν εχουν κωδικο για το σαιτ της εφημεριδας.18 μαη δημοσιευθηκε

Προς ριζική μείωση των εισακτέων στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) μόνο για το τρέχον διδακτικό έτος προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας λόγω των ελλείψεων που παρατηρούνται στις υποδομές των ακαδημιών.

Το θέμα του αριθμού των εισακτέων στις ΑΕΝ για το διδακτικό έτος 2010-2011 συζητήθηκε σε άτυπο συμβούλιο ναυτικής εκπαίδευσης την προηγούμενη Πέμπτη, το οποίο συγκλήθηκε υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα Ναυτιλιακής Πολιτικής, Γιώργου Βλάχου.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στο επίσημο συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα Οικονομίας, Ιωάννη Δρυμούση, αφού λόγω μη αλλαγής ακόμη της νομοθεσίας, δεν μπορεί ο κ. Βλάχος να προεδρεύει στο συμβούλιο που θα λάβει αποφάσεις.

Κατόπιν και των εισηγήσεων των αρμόδιων υπηρεσιών του ΥΠΟΙΑΝ, διαπιστώθηκε ότι οι σχολές δεν μπορούν στο τρέχον έτος να φιλοξενήσουν περισσότερους από 1.000 νέους σπουδαστές, καθώς υπάρχει ανάγκη σε ορισμένες απ' αυτές να γίνουν έργα επισκευαστικού χαρακτήρα, ενώ σε άλλες θα υπάρξουν υπεράριθμοι σπουδαστές λόγω παράτασης των μαθημάτων παλαιότερων εξαμήνων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρμόδιες διευθύνσεις του ΥΠΟΙΑΝ εισηγήθηκαν την εισαγωγή ακόμη λιγότερων σπουδαστών (περί του 750).

Επισημαίνεται ότι την προηγούμενη χρονιά στις Α.Ε. είχαν εισαχθεί συνολικά 1.351 σπουδαστές για το εκπαιδευτικό έτος 2009-2010, ενώ ο αριθμός υποψήφιων ανήλθε σε 2.657 άτομα έναντι 1.750 που είχαν καταθέσει αίτηση την προηγούμενη χρονιά.

LIZZIE
07-06-2010, 20:39
Τα χαιρετήσματά μας να τους δώσεις αν ξαναμιλήσεις..:cool:

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΩ...ΕΙΜΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ LIZZIE...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ...Η LIΖZIE ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ!!!!!ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΩΝΙΑ ..ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΕΡΥΣΙ..

Roger Rabbit
07-06-2010, 20:50
................................

Roger Rabbit
07-06-2010, 20:50
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΩ...ΕΙΜΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ LIZZIE...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ...Η LIΖZIE ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ!!!!!ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΩΝΙΑ ..ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΕΡΥΣΙ..

Ειρωνικά το είπα επειδή δεν ξέρουν τι τους γίνεται.. :rolleyes:

Thanasis17
08-06-2010, 22:54
παιδια καλησπέρα.γνωρίζει κανείς με τι βαθμό μπορώ να μπώ απο πανελλήνιες? ξέρω οτι η βάση είναι γύρω στο 8-9 αλλά τώρα όλο ακούω οτι μπαίνεις σε σχολές και με 2-3(τώρα πως δεν έχω καταλάβει).υσχίει κάτι τέτοιο για τις ΑΕΝ?

Νικόλας
08-06-2010, 22:59
φίλε καλησπέρα !!!
η κάθε σχολή έχει την δική της βάση πρώτον
το τι βάσεις έχουν οι άλλεσ σχολές δεν έχει σημασία
οι ΑΕΝ πάνω κάτω θα είναι γύρω στο 9 μπορεί και ποιο κάτω
θα δούμε υπομονή...:D

GIANNIS KOS
09-06-2010, 02:46
απολυτιριο 11,9 και τωρα εχω 2 διαφορετικα lower και ECDL για υπολογιστες

apprentice off
09-06-2010, 12:23
απολυτιριο 11,9 και τωρα εχω 2 διαφορετικα lower και ECDL για υπολογιστες

υπομονη να βγει η προκυρηξη.παντως θα ειναι δυσκολα με το απολυτηριο.περυσι η βαση με απολυτηριο ηταν 15200.και αν γεινει και 90-10 τοτε ακομη ποιο δυσκολο.καλη επιτυχια παντως σε ολους

fusi0n
09-06-2010, 13:24
Καλα ρε παιδια με τα νευρα μας παιζουν... ποτε περιμενουν να βγαλουν την προκηρηξη ;

condor
09-06-2010, 20:16
κάτσε να δεις όταν περάσετε στις σχόλες πόσο χρόνο θα περιμένετε για να βγει μια απόφαση.

fusi0n
09-06-2010, 21:25
τί εννοείς φίλε condor?

ΓιωργοςΔ
10-06-2010, 10:20
Τι θα γινει ρε παιδια με την προκυρηξη; για ονομα...

Cretaner
10-06-2010, 10:56
Παιδια μολις τωρα στο yen.gr ανεβασανε τι προκυρηξη και τις αιτησεις αλλα στα λινκ δε μου βγαζει τπτ λογικα απο στιγμη σε στιγμη πρεπει να το φτιαξουνε

ΓιωργοςΔ
10-06-2010, 11:29
ΒΓΗΚΕ ΠΑΙΔΙΑ. καλη επιτυχια σε ολους :)

Harry14
10-06-2010, 12:00
Το ποσοστο ποιο ειναι;

ΓιωργοςΔ
10-06-2010, 13:43
δεν μαθαμε ακομα. δεν ανοιγει η προκηρυξη. πηρα τηλ στο υπουργειο δεν μου λενε και μου ειπαν οτι απο την αλλη βδομαδα θα μπαι η προκηρυξη στο ιντερνετ..

Mks
10-06-2010, 15:06
αρα υπομονη παιδια στηλτε ενας το link απο το yen με την προκυρηξη

Παναγιώτης
10-06-2010, 15:24
http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=35974

apprentice off
10-06-2010, 15:25
οντως δεν ανοιγει το μπ...λο!μα καλα παιζουν με τα νευρα μας?τοσο καιρο περιμεναμε και τςρα δεν ανοιγει?πηρα τωρα τηλ στο υπουργει αλλα δεν απανταει κανεις!εψαξα παντου στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.αν βρει κανεις κατι τον παρακαλουμε θερμα να το δημοσιευσει εδω!

apprentice off
10-06-2010, 15:27
http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=35974

φιλε παναγιωτη στην ανοιξε εσενα με αυτο το link?γιατι εμενα και σε οσους αλλους ρωτησα δεν την ανοιγει

Παναγιώτης
10-06-2010, 15:47
Δεν ανοίγει προφανώς από κάποιο σφάλμα στην ιστοσελίδα του υπουργείου το πιθανότερο (από ότι φαντάζομαι) είναι ότι θα φτιαχτεί μέχρι αύριο.

pagos
10-06-2010, 16:33
Αν ειναι δυνατον, βγαζουν τη προκυρηξη μετα απο τοση ταλαιπωρια και μας εχουνε φθηρει ψυχολογικα, και τωρα δε μπορουμε να τη δουμε...
Τουλαχιστον ξερει κανενας τι λεει? Ισχύουνε τελικα τα 90-10 και οι μειωμένες θεσεις?

Pancito
10-06-2010, 17:01
Πρεπει να παρουμε αποφαση οτι το κρατος μας ειναι για τον ...! Αντε να περασουμε να ξεφυγουμε απο δω..

PALERMO
10-06-2010, 17:28
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ (ΚΡ)ΕΟΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ DOCUMENT ΜΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ....ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΑΦΙΣΟΚΟΛΕΙΤΑΙ?ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..ΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΣΕΝ ΡΕΝΤΗ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ... ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ/ΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΚΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ...

apprentice off
10-06-2010, 18:47
οπως τα λες ειναι φιλε παλερμο!ελαδισταν στην κυριολεξια!υπομονη λοιπον παιδια !εγω θα παω αυριο απο το υπουργειο να μου την δωσουν.βασικα εχω αγχωθει για το οριο ηλικιας γιατι ειμαι 25.ειχα ρωτησει στο υπουργειο τις προαλλες και μου ειπαν οτι θα ειναι 26 οπως και περσυ.αλλα με τετοιο υπουργει ποτε δεν ξερεις.τουλαχιστον τα πηγα σχετικα καλα στις πανελληνιες υπολογιζω γυρο στα 13000 μορια.αλλα ηλικρινα σας μιλαω σιχαθηκα την γραφειοκρατεια σε αυτην την χωρα!τοσο πολυ δεν εχω αγχωθει ποτε στην ζωη μου για ενα κωλ......χαρτο!αμαν ελεος ποια λες και περιμενοθμε ρε παιδι μου την εισαγωγη μας στο δημοσιο!

ΓιωργοςΔ
11-06-2010, 10:10
Παιδια ο συνδεσμος λειτουργει. πηγα στο λιμανι της πατρας να ρωτησω για το τι χρειαζεται και μου ειπαν δεν εχουμε λαβει ακομα την προκυρηξη. και μου ελεγαν που την βρηκατε κυριε μου. αυτο ειχε πλάκα. :D

ΓιωργοςΔ
11-06-2010, 10:17
Γεια σας παιδια. θα δηλωσω για την σχολη εμποροπλοιαρχων. Σε ποια απο ολες να παω; θελω να ειμαι εσωτερικος ομως. σε ποια αν δηλωσω υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να με παρουν;

Ευχαριστω.

Νικόλας
11-06-2010, 11:43
παιδιά να κάνω μια ερώτηση
στην προκύρηξη δεν είδα πουθενά να λέει για τα παιδιά που θα ξανακάνουν μηχαναγραφικό που έδωσαν πέρσυ πανελλήνιες
μήπως ξέρει κανείς :confused:

Harry14
11-06-2010, 11:46
παιδιά να κάνω μια ερώτηση
στην προκύρηξη δεν είδα πουθενά να λέει για τα παιδιά που θα ξανακάνουν μηχαναγραφικό που έδωσαν πέρσυ πανελλήνιες
μήπως ξέρει κανείς :confused:
Μαζι με αυτους που δινουν φετος πρωτη φορα πανελληνιες και αυτοι που ξαναδινουν.

Νικόλας
11-06-2010, 11:53
α οκ
ευχαριστώ !!!:D

manos92
11-06-2010, 11:55
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ PDF PLEASE ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ

pagos
11-06-2010, 13:42
Ο αριθμός των Ελλήνων σπουδαστών/σπουδαστριών που θα εισαχθούν στις Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων –
Μηχανικών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, καθορίζεται σε 792 (466 Πλοίαρχοι και 326
Μηχανικοί).

Μάλιστα....Αίσχος
Δεν εχω καταλάβει κάτι ομως και επιδει ανήκω στη συγκεκριμένη κατηγορια δε ξέρω τι να υποθέσω..
Εδώ λεει το εξης:

4. Επιπλέον του αριθμού της ανωτέρω παρ.1 και σε ποσοστό 1% ανά περίπτωση, εισάγονται 6
Έλληνες σπουδαστές/στριες (3 Πλοίαρχοι και 3 Μηχανικοί) απόφοιτοι Εσπερινών Λυκείων, Τ.Ε.Ε.
και ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄.

Ενώ παρακάτω λέει αυτό:

1.3. ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Καλύπτει ποσοστό 20% του αριθμού εισακτέων και περιλαμβάνει αποφοίτους Λυκείων και
Τ.Ε.Ε. οι οποίοι κατανέμονται σε δύο υποκατηγορίες, ανάλογα με την προέλευσή τους, ως
ακολούθως:

Τι ακριβώς γίνεται? Απόφοιτοι Τ.Ε.Ε τελικά ποσοι θα μπουνε?

PALERMO
11-06-2010, 13:44
:mrgreen: ela paidia 10% eisakteoi apo eniao lykeio me apolythrio , 10% tee ktl. diladi 20% eisakteoi me apolythrio... 50% apo panellinies kai ypopsin POLY SHMANTIKO OI MISES THESEIS APO PERSY 371 mhxanikoi kai 590 kati ploiarxoi. .....apo ti mia tha perasoun me panellinies oi alloi me 5 kai 6 kai apo tin alli mathites me 18 kai 18,5 ....eleina ola ayta pisteyo. mpoyrdello giati afenos den exoun oloi mikri vathmologia na peis einai apla ypovathmismeni i sxoli,afeterou gia na mpeis me apolythrio prepei na xeis ayta...

PALERMO
11-06-2010, 13:45
Μάλιστα....Αίσχος

kane ypologismous 10% apo tee aderfe to leei

PALERMO
11-06-2010, 13:48
xseftila mages ta atoma vouliaxsan tin xwra theloun na nekrwsoun TA PANTA !!! olous tous kladoun na vouliaxsoun ola....adi na ayxsisoun tis theseis na min yparxei elleima naytikwn aytoi tis meiwsa...meiwsan to pososto apofoitwn palioterwn etwn... malista k to 10% apo lykeio na mpoun me 18 ktl. kai to 50% apo panellinies na mpei me 4 kai 5 kai 6 h kai 8.... eleina pragmata , kratos mp*****lo!!!!!anomoiomorfies pantou apo ena pezodromio s ena steno mexri to otidhpote....koitaxte gyrw sas...

Νικόλας
11-06-2010, 14:18
κάτσε ρε φίλε τι ξεφτίλα ???δηλαδή να πάρουν 1.00000000000 άτομα για να λένε απλά ότι τα πείρανε ??:confused:
στο κάτω κάτω αν το θέλατε τόσο πολύ να διαβάζατε να είσασταν στην σχολή
αν πάλι δεν θες να διαβάσεις βγάλε ένα φυλλαδιάκι κάνε 270 μέρες πάρε 2.500 μόρια παραπάνω και νέτα
τώρα σχόλια τύπου βουλιάξανε την χώρα και τέτοια είναι τραβηγμένα

PALERMO
11-06-2010, 14:37
re ante gamhsou....poios sou milise vlakako???variemai n anoixso thema mazi sou re pitsiriko...ela na ta poume apo konta an thes opoy thes .poios eisai k milas???ego exo dosei onomateponymo edw

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

mdalar
11-06-2010, 14:59
Δηλαδή πιστεύετε ότι με απολυτήριο λυκείου θα μπαίνει κανείς φέτος με 18 και πάνω? Επίσης ξέρετε την περσινή ή πιο παλιά βάση για τη τρίτη κατηγορία?
Όλα αυτά τα ρωτάω για τις σχολές μηχανικών. Αν γνωρίζετε απαντήστε μου. Ευχαριστώ;)

apprentice off
11-06-2010, 15:01
θυμαστε που σας το ειχα πει?και βγηκαν καποιοι και λεγαν οτι λεω οτι μου κατεβει?τα ειδατε τωρα?απλα δεν ειναι 90-10 και ειναι 80-20.γενικα ειναι ευνοημενοι οσοι εδωσαν παννελληνιες(και εγω μαζι)
ποιο αναλυτικα για οσους δεν εχουν την προκηρυξη:

φετος θα παρει 900 ατομα συνολο εναντι 1350 περιπου περσυ
529 πλοιαρχους εναντι 741 περσυ
απο γενικα λυκεια με πανελληνιες θα παρει 233 πλοιαρχους εναντι 196 περσυ
απο επαλ θα παρει 93 εναντι 78 περσυ(απο πανελληνιεσ παντα

και με απολυτιριο μονο χωρις πανελληνιες θα παρει 47 ατομα εναντι 196 που πηρε περσι.οι υπολυπες θεσεις ειναι λιγες και ειναι για ειδικες κατηγοριες πολυτεκνους και τετοια.

κατα την γνωμη μου οπως εχω ξαναπει εδω μεσα ειναι καλο που μειωθηκαν οι θεσεις με το απολυτηριο γιατι μπαινουν αυτοι που διαγωνιζονται και οχι οποιος το επιλεξει επιδι βαριεται η δεν θελει να διαβασει(ξερω ειναι λιγο σκληρο αυτο που λεω γιατι υπαρχουν και μεγαλοι ανθρωποι που δουλευουν οπως και εγω αλλα πιστευω μπορουν να γραψουν καλα.εγω πχ με δουλεια και εχω γραψει 13000+)γιατι οπως ολοι γνωριζεται οι βαθμοι του απολητιριου δεν εχουν καμια σχεση με τους βαθμους των πανελληνιων.

κατέτημιση της ΔΕΚΝ που εβγαλε την προκηρυξη(αυτων δηλαδη που μου ειχαν πει για την αλλαγη του ποσοστου και την μειωση θεσεων και το ειχα πει εδω μεσα και μερικοι πεσαν να με φανε)η βαση θα κυμανθει στο 9 με 11 για τα γενικα και στο 8 με 10 στα επαλ.η βαση με το απολυτηριο πιστευουν οτι θα ξεπερασει την περσυνη των 15200 μοριων και θα κυμαθει οπως ειπαν στο 17500 και ανω και θα πεξουν ρολο πολυ να πτυχια αγγλικων.για αυτο οσοι θελεται με απολυτηριο προσπαθηστε να παρεται διπλωμα πριν την 2/09/10 οπου και ληγη η προθεσμια

apprentice off
11-06-2010, 15:08
τι να σου κάνω δημοκρατία έχουμε ότι θέλουμε λέμε ότι θέλουμε κάνουμε
αλλά αυτή είναι η αλήθεια προφανώς δεν σε βολέυει απ ότι καταλαβα....:rolleyes:
τεσπα πάμε παρακάτω

φυσικα λεμε οτι θελουμε φιλε νικολα αλλα παντα με μετρο!δεν μπορεις να προσβαλεις καποιον με τετοια λογια οπως εκανε ο φιλος μας στο προσωπο σου μονο και μονο επιδι βλεπει τα χερια της αποτυχιας να τον αγγαλιαζουν.....!
ας ειμαστε αντικοιμενικοι και ας μην παρεκτρεπομαστε!αλλωστε αυτο δεν αρμοζει σε εναν μελλοντα αξιωματικο του εμπορικου ναυτικου!

mdalar
11-06-2010, 15:08
15200 ήταν για πλοιάρχων ή μηχανικών? Δηλαδή πόσο ήταν στο καθένα?:confused:

apprentice off
11-06-2010, 15:13
Δηλαδή πιστεύετε ότι με απολυτήριο λυκείου θα μπαίνει κανείς φέτος με 18 και πάνω? Επίσης ξέρετε την περσινή ή πιο παλιά βάση για τη τρίτη κατηγορία?
Όλα αυτά τα ρωτάω για τις σχολές μηχανικών. Αν γνωρίζετε απαντήστε μου. Ευχαριστώ;)

φιλε μου δεν γνωριζω το θεμα καλα για τους μηχανικους.το μονο που ξερω ειναι οτι φετος με απολυτηριο θα παρει 33 ατομα μονο εναντι 157 περσυ,αρα θα ειναι δυσκολα τα πραγματα γενικα.παντως μην απογοητευεσαι γιατι δεν υπαρχει μεγαλη ζητηση στους μηχανικους και ετσι πιστευω οτι δεν θα ειναι μεγαλη η βαση.
αν εχει την καλοσυνη καποιος μηχανικος να μας διαφωτισει επι του θεματος!

apprentice off
11-06-2010, 15:14
15200 ήταν για πλοιάρχων ή μηχανικών? Δηλαδή πόσο ήταν στο καθένα?:confused:

15200 ηταν σιγουρα για τους πλοιαρχους
για τους μηχανικους δεν ξερω

Νικόλας
11-06-2010, 15:20
φυσικα λεμε οτι θελουμε φιλε νικολα αλλα παντα με μετρο!δεν μπορεις να προσβαλεις καποιον με τετοια λογια οπως εκανε ο φιλος μας στο προσωπο σου μονο και μονο επιδι βλεπει τα χερια της αποτυχιας να τον αγγαλιαζουν.....!
ας ειμαστε αντικοιμενικοι και ας μην παρεκτρεπομαστε!αλλωστε αυτο δεν αρμοζει σε εναν μελλοντα αξιωματικο του εμπορικου ναυτικου!
εντάξει φίλε τι ψάχνεις να βρεις....
να κάνω άλλη μια ερώτηση
οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι παίρνουν κάποια μόρια παραπάνω από πανελλήνιες η μόνο στο θέμα της μεταγραφής παίζει ρόλο ?:confused:

apprentice off
11-06-2010, 15:26
Μάλιστα....Αίσχος
Δεν εχω καταλάβει κάτι ομως και επιδει ανήκω στη συγκεκριμένη κατηγορια δε ξέρω τι να υποθέσω..
Εδώ λεει το εξης:

Ενώ παρακάτω λέει αυτό:

απο ημερησια τεε απο νυχτερινα τεε θα μπουν 46 πλοιαρχοι και 32 μηχανικοι με απολυτηριο ολοι μαζι ιδια κατηγορια. με πανελληνιες δεν περνει απο νυχτερινα τεε.μονο απο νυχτερινα γενικα 2 και 2 και νυχτερινα επαλ ενας πλοιαρχος και ενας μηχανικος

apprentice off
11-06-2010, 15:29
εντάξει φίλε τι ψάχνεις να βρεις....
να κάνω άλλη μια ερώτηση
οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι παίρνουν κάποια μόρια παραπάνω από πανελλήνιες η μόνο στο θέμα της μεταγραφής παίζει ρόλο ?:confused:

φιλε μου ναι παιζει στο θεμα μεταγραφης μεγαλο ρολο ομως δεν υπαρχουν μορια.εντασονται ομως σε ειδικη κατηγορια που αυτο εχει σαν αποτελεσμα λιγες θεσεις αρα και αυξηση της βασης.περσι για παραδειγμα η βαση των πολυτεκνων ηταν καπου στο 12 και των τριτεκνων επιδι ηταν ακομη λιγοτερες θεσεις καπου στο 15+.αρα ειναι δικοπο μαχαιρι το να δηλωσεις με αυτες τις κατηγοριες

PALERMO
11-06-2010, 15:33
apprentice off sou apanthsa proswpika:mrgreen:

apprentice off
11-06-2010, 15:46
apprentice off sou apanthsa proswpika:mrgreen:

και εγω φιλε :D

Thanasis17
11-06-2010, 16:08
καλη επτιτυχια σε ολουσ μας παιδια!!! μονο μια ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει κατι.οταν η βαση της σχολης ειναι π.χ 9 πωσ γινεται καποιος να μπει με 2-3? μπορει καποιος να μου το εξιγησει?

apprentice off
11-06-2010, 17:02
καλη επτιτυχια σε ολουσ μας παιδια!!! μονο μια ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει κατι.οταν η βαση της σχολης ειναι π.χ 9 πωσ γινεται καποιος να μπει με 2-3? μπορει καποιος να μου το εξιγησει?

απλα δεν γεινεται! μπορει ομως η βαση της γενικης σειρας να ειναι 9 και η βαση των πολυτεκνων να ειναι 5 ξερω γω.τοτε εχει διαφορά η βαση

Roger Rabbit
11-06-2010, 17:20
Άντε, με το καλό παιδιά.!

manos92
11-06-2010, 19:19
φιλε apprentice off απεδειξες την εγκυροτητα της πηγης σου εγω παω απο πανελληνιες και θα εχω + - 10000 μορια να χαρω η οχι

ΓιωργοςΔ
12-06-2010, 10:22
να χαρεις. 8800 ειναι η βαση φετος και θα πεσει.

apprentice off
12-06-2010, 11:13
φιλε apprentice off απεδειξες την εγκυροτητα της πηγης σου εγω παω απο πανελληνιες και θα εχω + - 10000 μορια να χαρω η οχι

να χαρεις φιλε μου.αλλα απο τι δινεις εσυ?γενικο η επαλ?σιγουρα θα πεσει η βαση εκτος και κανουν παλι διαφημηση οπως περσι.παντως και εγω αυτο πιστευω δηλαδη καπου στο 8 μπορει και ποιο κατω

manos92
12-06-2010, 17:08
ΓΕΝΙΚΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥΡΑ

pagos
12-06-2010, 17:33
Εχω ψιλομπερδευτεί...
Ειμαι απόφοιτος εσπερινού Τ.Ε.Ε πληροφορικης & Δικτύων προ 3ετιας..
Σε ποια κατηγορία ανήκω?

Εδω λεει το εξης

1.2. ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Καλύπτει ποσοστό 30% του αριθμού εισακτέων και περιλαμβάνει αποφοίτους Τ.Ε.Ε. και
Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) οι οποίοι κατανέμονται σε δύο
υποκατηγορίες, ανάλογα με την προέλευσή τους, ως ακολούθως:
1.2.1.Πρώτη Γενική Υποκατηγορία.
Καλύπτει ποσοστό 10% του αριθμού εισακτέων και περιλαμβάνει υποψήφιους/ιες που
προέρχονται από Τ.Ε.Ε. του ενιαίου τριετούς κύκλου σπουδών Ναυτικού και
Ναυτιλιακού τομέα ή Β΄ κύκλου σπουδών Τ.Ε.Ε. των Τομέων: Οικονομίας και
Διοίκησης, Ηλεκτρονικού, Μηχανολογικού, Ηλεκτρολογικού και Πληροφορικής -
Δικτύων Η/Υ.
Επιπλέον των θέσεων αυτών και ποσοστό 1% θα καλύπτεται από αποφοίτους
Εσπερινών Τ.Ε.Ε.

Ποιο κατω ομως λεει κ αυτο

1.3. ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Καλύπτει ποσοστό 20% του αριθμού εισακτέων και περιλαμβάνει αποφοίτους Λυκείων και
Τ.Ε.Ε. οι οποίοι κατανέμονται σε δύο υποκατηγορίες, ανάλογα με την προέλευσή τους, ως
ακολούθως:
1.3.1.Πρώτη Γενική Υποκατηγορία
προέρχονται από Γενικά Λύκεια, από Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄),
από Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) και από Λύκεια άλλων τύπων.
1.3.2. Δεύτερη Γενική Υποκατηγορία
προέρχονται από Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (Τ.Ε.Ε.) του Ενιαίου
τριετούς κύκλου σπουδών Ναυτικού και Ναυτιλιακού Τομέα ή Β΄ κύκλου σπουδών
Τ.Ε.Ε. των Τομέων: Οικονομίας και Διοίκησης, Μηχανολογικού, Ηλεκτρονικού,
Ηλεκτρολογικού, Κατασκευών, Χημικών Εργαστηριακών Εφαρμογών, Πληροφορικής
- Δικτύων Η/Υ και Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Εαν ξερει καποιος ας απαντήσει γιατι πρεπει να ξερω και εως πότε εχω προθεσμία!

Roger Rabbit
12-06-2010, 19:57
Εχω ψιλομπερδευτεί...
Σε ποια κατηγορία ανήκω?

Πρόσεξέ το αυτό!
Η μια απο τις 3 κατηγορίες περιλαμβάνει την ειδική κατηγορία!
Δηλαδή πολύτεκνους κλπ, ψάξε να δεις σε ποιά είσαι..

apprentice off
12-06-2010, 22:32
Εχω ψιλομπερδευτεί...
Σε ποια κατηγορία ανήκω?

Εδω λεει το εξης

Ποιο κατω ομως λεει κ αυτο

προσοχη ομως γιατι κατι παιζει.αν δεις το πινακιο με το ποσες θεσεις αντιστιχουν σε καθε κατηγορια θα δεις οτι γραφει μηδεν στα εσπερινα τεε

pagos
13-06-2010, 12:14
Βασικά σορρυ παιδια δικό μου λάθος... Ειμαι απο κανονικό ΤΕΕ, νόμιζα οτι εσπερινό θεωρείται και το απογευματινό (2:30-8:00)
Αλλα το μπέρδεμα ειναι ακριβώς το ίδιο στις κατηγορίες.. αναφέρει τον κλάδο μου και στην 2η και στη 3η

apprentice off
14-06-2010, 00:22
Βασικά σορρυ παιδια δικό μου λάθος... Ειμαι απο κανονικό ΤΕΕ, νόμιζα οτι εσπερινό θεωρείται και το απογευματινό (2:30-8:00)
Αλλα το μπέρδεμα ειναι ακριβώς το ίδιο στις κατηγορίες.. αναφέρει τον κλάδο μου και στην 2η και στη 3η

στην δευτερη ειναι με πανελληνιες και στην τριτη ειναι με απολυτηριο

manos92
14-06-2010, 18:19
ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΘΩΡΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ??

apprentice off
14-06-2010, 18:56
ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΘΩΡΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ??

οχι δεν χρειαζεται ραντεβου αρκει να ειναι εφημερευων. δεν χρειαζεται να πελαγωνεις.η προκυρηξη ειναι ξεκαθαρη.ηρεμησε και διαβασε βημα προς βημα την προκυρηξη και θα σου λυθουν ολες οι αποριες

manos92
15-06-2010, 20:20
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ είσπραξης Δημοσίου Ταμείου αξίας (31,17) ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ

Harry14
15-06-2010, 23:52
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ είσπραξης Δημοσίου Ταμείου αξίας (31,17) ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ
Παραβολο ειναι απο την εφορια σου αν δεν κανω λαθος το παιρνεις.

mpakos
15-06-2010, 23:58
re paidia eimai paidi p teleiwsa fetos tis panellhnies...psaxnw n vrw thn prokurh3h alla den t vriskw..pou tha mporousa n thn vre???

Harry14
16-06-2010, 00:08
re paidia eimai paidi p teleiwsa fetos tis panellhnies...psaxnw n vrw thn prokurh3h alla den t vriskw..pou tha mporousa n thn vre???
Οριστε http://yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=35974

mpakos
16-06-2010, 00:13
Οριστε http://yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=35974
euxaristw polu..k mhpws 3ereis mexri pote isxuei???

τρελοΣυριανος
16-06-2010, 00:24
Paides...kalhspera....parakolouthw kairo to site....vlepw diafores shzhtiseis....kai thelw na sas rwtisw kati....egw fetos teliwnw ena esperino lykeio naytikou-nautiliakou tomea...stin syro.....pernw xarti dokimou mhxanikou kai apolytirio lykeiou......thelw loipon na rwtisw...twra pou vgike h prokirixh...thelw na etoimasw ta xartia m......ti exetaseis xreiazonte??....thelw na mpw oposdhpote se kapoia aen...kai eidikotera stis xiou.......loipon ti exetaseis xreiazonte?....

apprentice off
16-06-2010, 01:47
Paides...kalhspera....parakolouthw kairo to site....vlepw diafores shzhtiseis....kai thelw na sas rwtisw kati....egw fetos teliwnw ena esperino lykeio naytikou-nautiliakou tomea...stin syro.....pernw xarti dokimou mhxanikou kai apolytirio lykeiou......thelw loipon na rwtisw...twra pou vgike h prokirixh...thelw na etoimasw ta xartia m......ti exetaseis xreiazonte??....thelw na mpw oposdhpote se kapoia aen...kai eidikotera stis xiou.......loipon ti exetaseis xreiazonte?....

πρωτον φιλε μου επιδι και εγω αυτο το λυκει τελειωνω αλλα ημερισιο,δεν υπαρχει χαρτι δοκιμου!εχει καταργηθει εδω και 20 χρονια και χαρακτιριζεσαι ως δοκιμος μονο εφοσον σε δεχθει ως δοκιμο η εταιρια.

αν δινεις με πανελληνιες τοτε στην κατηγορια σου αντιστοιχει μια θεση σε ολη την ελλαδα και συγκεκριμενα στον ασπροπυργο.

αν δινεις με το απολυτηρι να ξερεις οτι υπαρχουν μονο 33 θεσεις φετος για την κατηγορια σου και ποιο συγκεκριμενα 4 μονο στην χιο αρα υπολογισε οτι γενικα θες απολυτηριο 16+++ τουλαχιστον

οσο για τις εξετασεις που χρειαζεται να κανεις τις αναφερει η προκυρηξη αναλυτικα.δεν γινεται να σου γρραψουμε ολοκληρη σελιδα εδω!διαβασε αναλυτικα την προκυρηξη και θα σου λυθουν ολες οι αποριες.και αν εχεις προβλημα καπου παρε τηλ στο υπουργειο στο νουμερο που γραφει πανω πανω στην προκυρηξη

manos92
16-06-2010, 07:15
ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Η ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΥΡΩΝΟΥΜΕ ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ

τρελοΣυριανος
16-06-2010, 16:10
πρωτον φιλε μου επιδι και εγω αυτο το λυκει τελειωνω αλλα ημερισιο,δεν υπαρχει χαρτι δοκιμου!εχει καταργηθει εδω και 20 χρονια και χαρακτιριζεσαι ως δοκιμος μονο εφοσον σε δεχθει ως δοκιμο η εταιρια.

αν δινεις με πανελληνιες τοτε στην κατηγορια σου αντιστοιχει μια θεση σε ολη την ελλαδα και συγκεκριμενα στον ασπροπυργο.

αν δινεις με το απολυτηρι να ξερεις οτι υπαρχουν μονο 33 θεσεις φετος για την κατηγορια σου και ποιο συγκεκριμενα 4 μονο στην χιο αρα υπολογισε οτι γενικα θες απολυτηριο 16+++ τουλαχιστον

οσο για τις εξετασεις που χρειαζεται να κανεις τις αναφερει η προκυρηξη αναλυτικα.δεν γινεται να σου γρραψουμε ολοκληρη σελιδα εδω!διαβασε αναλυτικα την προκυρηξη και θα σου λυθουν ολες οι αποριες.και αν εχεις προβλημα καπου παρε τηλ στο υπουργειο στο νουμερο που γραφει πανω πανω στην προκυρηξη

Oxi file m...pernw xarti dokimou mhxanikou.....edw pou phgainw...htan prin 2 xronia sxolh mhxanikwn emporikou naytikou me apolytirio tee.....perish egine naytiko lykeio....kai h foitish einai 4 xronia kai oxi 3 oso ta kanonika....kai sto lew sigoura oti pernoume xarti dokimou....gt filos m....teliwse perish...kai epidh dn mpike se aen logo pollh xamilou vathmou...pige kateythian gia mparko....gia ayto pou teliwneis dn xerw ti na sou pw...isws einai etsi......dystixos...ayto pou fovame einai oti ...me 15 to pollh pou tha vgalw.....isws na meinw kai exw....kai exw anxothei trela.....alla exei o theos ti na pw........

dimitris cpt
16-06-2010, 21:56
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ .......ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΠΑΝΕΛΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΛ((ΟΧΙ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΠΑΛ)) ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΩ ......Κ ΑΝ ΜΠΩΡΩ ΠΙΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΛΕΓΩ.....

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .......

apprentice off
17-06-2010, 01:38
Oxi file m...pernw xarti dokimou mhxanikou.....edw pou phgainw...htan prin 2 xronia sxolh mhxanikwn emporikou naytikou me apolytirio tee.....perish egine naytiko lykeio....kai h foitish einai 4 xronia kai oxi 3 oso ta kanonika....kai sto lew sigoura oti pernoume xarti dokimou....gt filos m....teliwse perish...kai epidh dn mpike se aen logo pollh xamilou vathmou...pige kateythian gia mparko....gia ayto pou teliwneis dn xerw ti na sou pw...isws einai etsi......dystixos...ayto pou fovame einai oti ...me 15 to pollh pou tha vgalw.....isws na meinw kai exw....kai exw anxothei trela.....alla exei o theos ti na pw........

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΕΠΑΛ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΗΜΕΡΙΣΙΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ. ΩΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΡΣΕΝΗ.ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΤΕΕ ΝΑΥΤΙΚΟΥ-ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΕΙΝΕ ΕΠΑΛ.ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΔΟΚΙΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΔΟΚΙΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ!!!ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!!!Ο ΔΟΚΙΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ!!!ΑΠΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ ΝΑΥΤΟΛΟΓΕΙ ΣΑΝ ΔΟΚΙΜΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΔΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΗΝ Β ΤΑΞΗ(ΕΙΜΟΥΝ 24 ΕΤΩΝ ΒΕΒΑΙΑ) ΜΠΑΡΚΑΡΙΣΑ ΩΣ ΔΟΚΙΜΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟ!!!ΔΕΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ.Η ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ!ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ Η ΚΑΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΟΚΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ!ΔΕΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ!!!Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΠΑΛ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΛ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΜΙΚΡΕ!!!ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΤΕ ΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ(ΔΕΚΝ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 2104191133

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΗ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ!!!ΠΟΥ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ(ΣΧΟΛΗ ΕΝΟΕΙΤΑΙ Η ΑΕΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ)

ΕΝΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΩΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΝ!!!!

apprentice off
17-06-2010, 01:43
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ .......ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΠΑΝΕΛΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΛ((ΟΧΙ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΠΑΛ)) ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΩ ......Κ ΑΝ ΜΠΩΡΩ ΠΙΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΛΕΓΩ.....

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .......

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΑΕΝ

Δεύτερη Γενική Υποκατηγορία.
Καλύπτει ποσοστό 20% του αριθμού εισακτέων και περιλαμβάνει υποψήφιους/ιες που
προέρχονται από Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) των Τομέων:
Μηχανολογικού, Οχημάτων, Ηλεκτρολογικού, Ηλεκτρονικής, Πληροφορικής,
Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Ναυτικού Πλοιάρχων και Ναυτικού
Μηχανικών.
Επιπλέον των θέσεων αυτών και ποσοστό 1% θα καλύπτεται από αποφοίτους
Εσπερινών ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΕΝ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΕΠΕΛΕΞΕ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ

apprentice off
17-06-2010, 01:45
ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Η ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΥΡΩΝΟΥΜΕ ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ.ΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΥΠΟΜΕΝΗ Η ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ(Α.Α1.Α2 ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΕΝ

Thanasis17
17-06-2010, 10:20
Παιδια μια ερωτηση.Η ακτινογραφια που ζηταν πρεπει οπωσδηποτε να ειναι απο δημοσιο νοσοκομειο,η μπορω να βγαλω μια απο μια ιδιοτικι κλινικι ι κατι παρομοιο?

apprentice off
17-06-2010, 11:26
Παιδια μια ερωτηση.Η ακτινογραφια που ζηταν πρεπει οπωσδηποτε να ειναι απο δημοσιο νοσοκομειο,η μπορω να βγαλω μια απο μια ιδιοτικι κλινικι ι κατι παρομοιο?

ναι οπωσδηποτε απο δημοσιο νοσοκομειο!διαφορετικα δεν γινεται δεκτη!πηγεναι αν θες στο ινστιτουτο θωρακος στην αθηνα.ειναι αβερωφ 12 κοντα στο πανεπιστημιο.εκει στην βγαζουν αυθημερων μπαμ μπαμ χωρις να περιμενεις

manos92
17-06-2010, 11:47
φιλε ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΩΡΑΚΟΣ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ?? ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ (δ) Πιστοποιητικό Ν.380/76,.3454/06,3667/08 ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ <(ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΧΑΖΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ>)

apprentice off
17-06-2010, 13:04
φιλε ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΩΡΑΚΟΣ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ?? ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ (δ) Πιστοποιητικό Ν.380/76,.3454/06,3667/08 ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ <(ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΧΑΖΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ>)

για την ακτινογραφια δεν χρειαζεται ραντεβου.απλα πας και κανεις!

οσο για να πιστοποιητικα που λες ειναι για ειδικες κατηγοριες και τα αναφερει στην προκυρηξη αναλυτικα

1.α. Σε κάθε Γενική Κατηγορία και σε ποσοστό 10% πέραν του αριθμού των εισακτέων σ΄ αυτή,
εισάγονται ως Ειδική Κατηγορία οι υπαγόμενοι στις διατάξεις του Ν.380/76 όπως τροποποιήθηκε με
τον Ν.3454/2006 και το Ν.3667/2008, ήτοι :
1. Τέκνα ή αδέλφια αναπήρων και θυμάτων πολέμου και Εθνικής Αντίστασης.
2. Τέκνα ή αδέλφια αναπήρων και θυμάτων Ειρηνικής Περιόδου (σε στρατιωτική υπηρεσία).
3. Τέκνα Πολυτέκνων.
β. Σε ποσοστό 3% πέραν του αριθμού των εισακτέων κάθε Γενικής Κατηγορίας εισάγονται
υποψήφιοι/ες οι οποίοι/ες εκτός από τα προσόντα του κεφαλαίου Γ΄ της παρούσης προκήρυξης
υπάγονται στις διατάξεις της περίπτωσης (β) του άρθρου 1 του Ν.380/1976 όπως τροποποιήθηκε με τον
Ν.3454/2006 και το Ν.3667/2008, ήτοι τέκνα οικογενειών με τρία παιδιά.
2. Οι υποψήφιοι/ες των ανωτέρω Ειδικών Κατηγοριών εκτός από τα δικαιολογητικά του Κεφαλαίου Ε΄
πρέπει να καταθέσουν επιπλέον και κατά περίπτωση τα εξής δικαιολογητικά:
• Βεβαίωση «Δ.Ε.Π.Α.Θ.Α.» ή
• Βεβαίωση Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ή
• Βεβαίωση Γενικής Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (με τη σφραγίδα «Τυγχάνει Έγκυρο»)
ή
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του Δήμου ή της Κοινότητας που περιέχει όλα τα
γεγονότα των οποίων η συνδρομή αποτελεί προϋπόθεση για την κατά τον νόμο κτήση της ιδιότητας
του τέκνου οικογένειας με τρία παιδιά (περίπτωση (β) του άρθρου 1 του Ν.380/1976 όπως τροπο-
ποιήθηκε με τον Ν.3454/2006 και το Ν.3667/2008), αντιστοίχως

dimitris cpt
17-06-2010, 16:04
ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕ ΠΑΝΕΛΙΕΝΙΕΣ...ΠΧ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ.....Κ ΜΕΤΑ ΝΑ Μ ΠΑΡΟΥΝ .....?????? ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

τρελοΣυριανος
17-06-2010, 18:39
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΕΠΑΛ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΗΜΕΡΙΣΙΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ. ΩΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΡΣΕΝΗ.ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΤΕΕ ΝΑΥΤΙΚΟΥ-ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΕΙΝΕ ΕΠΑΛ.ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΔΟΚΙΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΔΟΚΙΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ!!!ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!!!Ο ΔΟΚΙΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ!!!ΑΠΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ ΝΑΥΤΟΛΟΓΕΙ ΣΑΝ ΔΟΚΙΜΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΔΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΗΝ Β ΤΑΞΗ(ΕΙΜΟΥΝ 24 ΕΤΩΝ ΒΕΒΑΙΑ) ΜΠΑΡΚΑΡΙΣΑ ΩΣ ΔΟΚΙΜΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟ!!!ΔΕΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ.Η ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ!ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ Η ΚΑΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΟΚΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ!ΔΕΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ!!!Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΠΑΛ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΛ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΜΙΚΡΕ!!!ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΤΕ ΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ(ΔΕΚΝ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 2104191133

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΗ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ!!!ΠΟΥ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ(ΣΧΟΛΗ ΕΝΟΕΙΤΑΙ Η ΑΕΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ)

ΕΝΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΩΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΝ!!!!

Mporei na exeis dikio.........egw to mono pou thelw einai na kanw kariera mhxanikou.....twra dn xerw apo pou evgales ayto to symperasma oti petaw sta synnefa......an kai to EPAL pou pigenw.......prin 10+(dn thimame akrivos) xronia...htan sxolh mhxanikwn......kai evgaze mexri b mhxanikous....meta tin ypovivasan...kai evgaze tritous.....kai prin 3 xronia...evgaze thewritika ''dokimous''.....oso gia to lykeio tis plakas...dn diafwnw....apo ton kairo pou egine dhmosio exei ginei mpourdelo...oso htan idiwtiko(plhrone h nomarxia gia tous mathites).....htan aysthra ta pragmata....genika pantos....einai mia kalh eykairia...gt kanoume kai mathimata eidikotitas......p.x MEK...Voithitika....Antoxh ylikwn klp......kai apo oso exw mathei apo tis AEN...kapoia apo ayta ta mathimata ta xanakaneis kai ekei......oso gia ta anagnwrismena epaggelmatika dikaiwmata....dn me endiaferh kan....egw o monadikos stoxos apo tin mera pou piga htan na mpw stin aen.....apo ekei kai pera..opws eipa kai stin arxh...pithano na exeis kai dikio.........

Roger Rabbit
17-06-2010, 19:28
Ρε φίλε σου είναι δύσκολο να γράφεις ελληνικά;

Harry14
17-06-2010, 19:42
Παιδια οι αποφοιτοι ναυτικων ΕΠΑΛ παιρνουν διπλωμα Γ' μηχανικου και Γ' πλοιαρχου ΑΛΛΑ δεν εχουν την προυπηρεσια ως δοκιμοι που εχουν οι αποφοιτοι των ΑΕΝ ΑΡΑ οι αποφοιτοι των ΕΠΑΛ ειναι δοκιμοι.
Αν καποιος διαφωνει η γνωριζει κατι διαφορετικο παρακαλω να με διορθωσει αλλα οχι με αερολογιες.
Οι παραπανω πληροφοριες ειναι απο το γραφειο επαγγελματικου προσανατολοσμου του σχολειο μου.

apprentice off
17-06-2010, 20:22
Παιδια οι αποφοιτοι ναυτικων ΕΠΑΛ παιρνουν διπλωμα Γ' μηχανικου και Γ' πλοιαρχου ΑΛΛΑ δεν εχουν την προυπηρεσια ως δοκιμοι που εχουν οι αποφοιτοι των ΑΕΝ ΑΡΑ οι αποφοιτοι των ΕΠΑΛ ειναι δοκιμοι.
Αν καποιος διαφωνει η γνωριζει κατι διαφορετικο παρακαλω να με διορθωσει αλλα οχι με αερολογιες.
Οι παραπανω πληροφοριες ειναι απο το γραφειο επαγγελματικου προσανατολοσμου του σχολειο μου.

ναι σωστα παιρνουν μη προαγωγικα διπλωματα αφου κανουν και 36 μηνες υπηρεσια συν ενα χρονο ακομη ειδικο σχολειο.παραθετω και το εντυπο του υπουργειου ποιο κατω.για περεταιρω πληροφοριες εχει και τηλ επανω και ρωτατε αν δεν πιστευεται κατι η εχεται καποια αλλη απορια

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Γ΄ ΤΑΞΗΣ Ε.Ν. ΜΗ
ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΟ (ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΤΜΟΥ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ)
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:
• Να είναι απογεγραμμένος ναυτικός - Ναυτικό Φυλλάδιο σε ισχύ (εντός της
τελευταίας τετραετίας τουλάχιστον 8μηνη θαλάσσια υπηρεσία ).
• Να έχει συμπληρώσει το 20 έτος της ηλικίας του και να μην υπερβαίνει το εξηκοστό
πέμπτο (65) έτος.
• Να είναι στρατολογικά εντάξει.
• Να μην τελεί υπό στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.
• Να μην έχει καταδικαστεί για κακούργημα ή φυλάκιση ανώτερη του εξαμήνου καθ΄
υποτροπήν ή μείζονα του εξαμήνου επί λαθρεμπορία ναρκωτικών ή επί παραβάσει
του νόμου περί προστασίας του Εθνικού νομίσματος ή αδικήματος αναφερομένων εις
την επί του πλοίου υπηρεσία και να μην έχει στερηθεί οριστικά του δικαιώματος της
ασκήσεως ναυτικού επαγγέλματος.
• Να είναι σωματικά και πνευματικά υγιής.
• Κάτοχοι πτυχίου των Τ.Ε.Ε. (Τομέας Ναυτικού και Ναυτιλιακού) ειδικότητας
Μηχανικών Ε.Ν.:
• 36μηνη θαλάσσια υπηρεσία (με ειδικότητα μηχανής σε μηχανοστάσια πλοίων που
κινούνται με μηχανές ισχύος πάνω από 450 W (612 HP) από την οποία (12) μήνες
κατευθυνόμενης εκπαίδευσης
• Ο κάτοχος διπλώματος πρακτικού Μηχανικού Ε.Ν. δύναται να αποκτήσει δίπλωμα
Μηχανικού Γ’ τάξης Ε.Ν. μη προαγωγικό, εφόσον αποφοιτήσει επιτυχώς από Eιδικό
Τμήμα Εκπαίδευσης από Δημόσια Σχολή Μηχανικών Ε.Ν. και να έχει θαλάσσια
υπηρεσία με ειδικότητα Αξιωματικού Φυλακής μηχανοστασίου διάρκειας ενός (01)
έτους από την απόκτηση του αντίστοιχου διπλώματος. Η εν λόγω υπηρεσία μειώνεται
κατά έξι (06) μήνες για όσους έλαβαν μέρος σε εξετάσεις για την απόκτηση
διπλώματος των από 01/01/1996 και μετέπειτα.

απλα μπορουν να μπαρκαρουν σαν δοκιμοι.αλλα το δικαιωμα να μπαρκαρει καποιος σαν δοκιμος το εχει οποιοσδηποτε αρκει να το δεχθει η εταιρια

dimitris cpt
17-06-2010, 21:34
ΦΙΛΕ apprentice off (http://www.nautilia.gr/forum/member.php?u=11737) ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΦΚΡΗΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ.....ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ .....ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΩ Α ΛΥΚΕΙΟΥ....ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ....ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΑΛ).......ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ .............(ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ...ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΠΑΩΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΙΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΙΝΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ???? ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

apprentice off
17-06-2010, 21:51
ΦΙΛΕ apprentice off (http://www.nautilia.gr/forum/member.php?u=11737) ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΦΚΡΗΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ.....ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ .....ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΩ Α ΛΥΚΕΙΟΥ....ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ....ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΑΛ).......ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ .............(ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ...ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΠΑΩΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΙΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΙΝΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ???? ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

ναι μπορεις να το κανεις ετσι αρκει το επαλ που θα πας να ειναι τομεα Μηχανολογικού, Οχημάτων, Ηλεκτρολογικού, Ηλεκτρονικής, Πληροφορικής,
Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Ναυτικού Πλοιάρχων και Ναυτικού
Μηχανικών

μπορεις και να πας και γενικο παλι αν θες

dimitris cpt
18-06-2010, 07:37
ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΓΤΟ ΕΠΑΛ ΕΔΩ....ΕΙΝΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ......ΔΙΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΙΝΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΖΩ ΑΕΝ??? ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

anpa
18-06-2010, 11:39
Μονο δημοσιο νοσοκομειο φιλε

anpa
18-06-2010, 11:40
μονο σε δημοσιο νοσοκομειο πρεπει

apprentice off
18-06-2010, 13:44
ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΓΤΟ ΕΠΑΛ ΕΔΩ....ΕΙΝΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ......ΔΙΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΑΝΕΛΙΝΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΖΩ ΑΕΝ??? ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

ναι μπορεις ανετα απο ελπαλ φιλε μου

apprentice off
18-06-2010, 13:45
μονο σε δημοσιο νοσοκομειο πρεπει

σημειωση: και το ινστιτουτο θωρακως στην αθηνα δημοσιο ειναι

Thanasis17
21-06-2010, 19:22
παιδια ΣΟΣ....!! εχω αγχωθει απιστευτα.οσο αναφορα την εξεταση απο οφθαλμιατρο,μ παν αρκετα παιδια οτι κοπικαν.στην προκυρηξη αναφερει πως πρεπει να εχω οξητητα 7/10 - 7/10 με γυαλια.τωρα αυτο δεν ξερω πως βγαινει. απο οτι μ ειπαν σ δειχνει 5 καρτελες και πρεπει να διαβασεις σωστα τις 4. εγω εχω 1.50 μυοποια στο ενα και 1.75 στο αλλο.περναω? καποιος που ξερει και μπορει να μ απαντησει? θα το εκτιμουσα. ευχαριστω

Mks
22-06-2010, 09:51
Τα εχω ολα τα χαρτια αλλα ειμαι απο κερκυρα και η πιο κοντινη ΑΕΝ ειναι κεφαλονια αλλα θα παω θεσσαλονικη αυτες τις μερες και κανω την ερωτηση τα χαρτια τα καταθετουμαι σε οποια σχολη ΑΕΝ θελουμε????

AquaDementia
22-06-2010, 14:46
file m ta xartia ta katatheteis stin kontinoteri aen tou topou sou

Mks
22-06-2010, 17:50
δεν διαφωνω αλλα στην προκυρηξη λεει για την 3η κατηγορια:
σε οποιαδηποτε ΑΕΝ δεν λεει στην πλησιεστερη ΑΕΝ αρα δεν υπαρχει προβλημα απο οτι συμπερασμα βγαζω.

Νικόλας
23-06-2010, 00:45
ε φίλε μου το ποιο λογικό δεν ειναι να πας στην κοντινότερη σου ??
δηλ εμένα είναι ασπρόπυργο να πάω πρέβεζα ?
απλή λογική και τίποτα παραπάνω

Cretaner
23-06-2010, 14:07
Ρε παιδια ελεος , μη κολατε στα αυτονοητα , το παιδι ειπε οτι 8α παει ετσι και αλλιος θεσ/κη

Τωρα κατι αλλο . Γινετε να κανει καποιος τα χαρτια του ταυτοχρονα και με πανελληνιες και με απολυτηριο ?

apprentice off
26-06-2010, 00:51
Τα εχω ολα τα χαρτια αλλα ειμαι απο κερκυρα και η πιο κοντινη ΑΕΝ ειναι κεφαλονια αλλα θα παω θεσσαλονικη αυτες τις μερες και κανω την ερωτηση τα χαρτια τα καταθετουμαι σε οποια σχολη ΑΕΝ θελουμε????

ελα πατριδα και εγω απο κερκυρα ειμαι.πρεωεζα ειναι η ποιο κοντινη φιλε για μας.μια ωρα το λεοφορειο μεχρι ηγουμενιτσα και μετα καραβακι και σπιτι μας!!!η κεφαλονια ειναι πολυ μακρια ρε φιλε!και πρεωεζα εχει και πολυ καλη σχολη!τα χαρτια τα καταθετεις σε οποια αεν θελεις δεν εχει σημασια.οταν θα βγουν τα αποτελεσματα το σεπτεμβη θα μαθεις σε ποια ακριβως αεν περασες και θα πας εκει να καταθεσεις το απολυτιριο και να κανεις και την εγγραφη σου,

καλη επιτυχια πατριδα!!!

apprentice off
26-06-2010, 00:52
Ρε παιδια ελεος , μη κολατε στα αυτονοητα , το παιδι ειπε οτι 8α παει ετσι και αλλιος θεσ/κη

Τωρα κατι αλλο . Γινετε να κανει καποιος τα χαρτια του ταυτοχρονα και με πανελληνιες και με απολυτηριο ?

ναι γινεται.απο πρωτη και τριτη κατηγορια μαζι η απο δευτερη και τριτη μαζι

κανε και με τα δυο και με οποιο περασεις περασες

Cretaner
26-06-2010, 09:56
Ωραια , Αμα βγαλω φωτοαντιγραφο το χαρτι απο τους γιατρους οτι ειμαι οκ θα το δεχτουν τη δευτερη φορα που θα παω? Μη πληρονω παλι το 40αρι και τρεχω στους γιατρους

dimitris cpt
27-06-2010, 18:44
ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΝ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

DiMa_GR
28-06-2010, 19:47
Παιδία θα ήθελα να ρωτήσω εγώ που είμαι από Κατερίνη το διπλότυπο είσπραξης τον πόσο ευρώ θα είναι?
Και αν κάποιος μπορεί να πει συνοπτικά τι χαρτιά χρειάζεται ακριβώς να ξέρω σας παρακαλώ .. :!:

nasos90
28-06-2010, 22:24
ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ 130 ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΙ 57 ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

condor
28-06-2010, 22:29
συγνώμη ρε παιδιά αλλά συνεχώς κάνετε τις ίδιες ερωτήσεις. Πάρτε την προκύρηξη διαβάστε την ή και οτι απορία έχετε τηλεφωνήστε σε κάποια ΑΕΝ ή στο υπουργείο. Και ψάξτε και τις προηγούμενες σελίδες. Μην περιμένετε από τον κάθε μη σχετικό να σας πληροφορήσει, και σκεφτείτε το γεγονός οτι μπορεί κατι να έχει αλλάξει και να σας πληροφορήσει λάθος.
Και καλό βράδυ και όταν μάθεις την απάντηση στην ερώτηση σου, ανακοίνωσε το και στους υπόλοιπους. Μην κάνετε μια ερώτηση και δεν ενήμερωνετε τους υπόλοιπους συμφορουμιτες σχετίκα με τις ανησυχίες σας και τις απαντήσεις αυτών.

Harry14
29-06-2010, 00:40
Και μην τα αφηνετε τελευται αστιγμη! Αυτη τη βδομαδα να εχετε τελειωσει.

τρελοΣυριανος
29-06-2010, 03:25
Λοιπον...εγω σημερα πηρα το απολυτιριο μ.....16,1.....τι λετε...ειμαι μεσα στις αεν?.....περιμενω την αποψη αυτων που ξερουν καποια πραγματα παραπανω...εγω πιστευω οτι μπαινω στιν αεν χιου που θελω........

fusi0n
29-06-2010, 15:37
φιλαρακι αγγλικα χαρτι εχεις;

τρελοΣυριανος
29-06-2010, 23:19
φιλαρακι αγγλικα χαρτι εχεις;

Dystixos oxi....edwsa 2 fores....kai tis 2 kopipa gia pollh ligo....xreiazete na grapseis 63%....kai egw tin 1h egrapsa 59% kai tin 2h 61%.....dn prospathisa 3h fora...logo oikonomikwn provlimatwn...dn ithela na piesw allo tous dikous m......

Harry14
30-06-2010, 11:54
Εκανες τα χαρτια σου; Δεν εχεις τιποτα να χασεις αν και οπως εχει υπωθει και στις προηγουμενες σελιδες τα αγγλικα ειναι ενα πολυ δυνατο προσον για τις ΑΕΝ.

fusi0n
30-06-2010, 13:04
ρε παιδια γιατι τοσος πανικος αφου μπορουμε να τα καταθεσουμε μεχρι 2 οκτωβριου...

τρελοΣυριανος
30-06-2010, 14:10
Εκανες τα χαρτια σου; Δεν εχεις τιποτα να χασεις αν και οπως εχει υπωθει και στις προηγουμενες σελιδες τα αγγλικα ειναι ενα πολυ δυνατο προσον για τις ΑΕΝ.

Ayrio tha ta katathesw....ekana kai exetaseis kai ta panta.....entaxei mou tin eipe ligo o giatros epidh eimai xontros....alla entaxei exw arxisei diaita........elpizw na xasw kapoia kila pou thelw........

Νικόλας
30-06-2010, 14:28
ρε παιδια γιατι τοσος πανικος αφου μπορουμε να τα καταθεσουμε μεχρι 2 οκτωβριου...
για αιτήσεις με μηχανογραφικό είναι μέχρι τις 8 αν δεν κάνω λάθος

Dark_kronos
30-06-2010, 14:50
Ρε παιδια, εγω που ειμαι απο ροδο, πρεπει να τρεχω μεχρι Συρο η Κρητη ξερω γω για να καταθεσω τα χαρτια μου;... Σημερα πειρα πρεφα οτι βγηκε η προκυρηξη και ανχωθηκα... ΚΑταρχην δεν ξερω καν αν εχει εδω για τις εξετασεις η αν και για αυτες θα πρεπει να τρεχω αλλου...

τρελοΣυριανος
01-07-2010, 10:11
Ρε παιδια, εγω που ειμαι απο ροδο, πρεπει να τρεχω μεχρι Συρο η Κρητη ξερω γω για να καταθεσω τα χαρτια μου;... Σημερα πειρα πρεφα οτι βγηκε η προκυρηξη και ανχωθηκα... ΚΑταρχην δεν ξερω καν αν εχει εδω για τις εξετασεις η αν και για αυτες θα πρεπει να τρεχω αλλου...

Φιλε καλητερα να ρωτησεις στο λιμαναρχειο εκει......λογικα θα ξερουν...και ισως μπορουν να σε βοηθησουν να τα στειλουν καπως σε καποια αεν....απλα σου δινω μια ιδεα...δεν ξερω τι γινεται..........

Harry14
01-07-2010, 10:43
Ασε το λιμεναρχειο ουτε τι ωρα ερχεται το καραβι δεν ξερουν. Παρε τηλεφωνο τωρα σε μια ΑΕΝ και πες τους αναλυτικα την κατασταση σου και θα σε κατευθηνουν.

Thanasis17
06-07-2010, 00:37
καλησπερα! καμια ιδεα μηπως για το που θα κυμανθουν πο βασεις φετος? λεω μηπως εχει παρει τπτ το αφτι σας...;)

Harry14
06-07-2010, 06:52
Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πεσουν. Τωρα επειδη ειναι ηδη πολυ χαλημα δεν νομιζω να εχουν μεγαλη πτωση αλλα για καποιον που στοχευει ΑΕΝ και εκανε μια σχετικη προσπαθεια το αποτελεσμα κατ' εμε ειναι σχεδον σιγουρη επιτυχια.

manos92
06-07-2010, 11:21
9.459 για να δουμε απο πανελληνιες

Thanasis17
06-07-2010, 12:21
πφφφφφ:(:(:( πηρα τα αποτελεσματα.... 6370....( στο δευτερο και τεταρτο πεδιο ειναι 5460) λετε να περασω μηχανικων? ι ουτε με κυαλια δεν την βλεπω τη σχολη?

Harry14
06-07-2010, 13:58
Τι απολυτηριο εχεις;
Χλωμο με τετοια βαθμολογια αν και ποτε δεν ξερεις.

Thanasis17
06-07-2010, 15:05
φτου.........:(:( κριμα....
το απολυτηριο ειναι 13.5 συν 2χιλιαρικα απο το προφισενσι.τουλαχιστον με αυτο εχω καμια ελπιδα ι χλωμο και αυτο....?:|

fusi0n
06-07-2010, 15:13
17.5 apolitirio kai 1.5 apo agglika pernaw ?!!?!?!?!?!?!??!?!?!

Thanasis17
06-07-2010, 15:21
φυγε απο δω ρε παιζεις με τον πονο μας :p

dimitris cpt
06-07-2010, 22:14
ΠΑΙΔΙΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ????

manos92
06-07-2010, 23:57
ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΦΙΛΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ

fusi0n
09-07-2010, 17:19
ρε παιδιά πήρα απολυτήριο έχω και την ιατρική γνωμάτευση τώρα μ μένει μόνο η υπεύθυνη δήλωσή ότι ξέρω κολύμπι. Ξέρει κανένας από που την παίρνουμε αυτήν; μετά τα χαρτιά όλα πρέπει να πάω να τα καταθέσω σε μία ΑΕΝ ή γίνεται να αποσταλούν και ταχυδρομικώς;

ευχαριστώ

dimitris cpt
09-07-2010, 18:49
ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΒΑΣΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ
??

τρελοΣυριανος
09-07-2010, 19:00
ρε παιδιά πήρα απολυτήριο έχω και την ιατρική γνωμάτευση τώρα μ μένει μόνο η υπεύθυνη δήλωσή ότι ξέρω κολύμπι. Ξέρει κανένας από που την παίρνουμε αυτήν; μετά τα χαρτιά όλα πρέπει να πάω να τα καταθέσω σε μία ΑΕΝ ή γίνεται να αποσταλούν και ταχυδρομικώς;

ευχαριστώ

Φίλε μ εμένα μου την έδωσαν έτοιμη γραμμένη απο την Αεν... εγώ απλός έγραψα τα στοιχια μ και το έδωσα....

fusi0n
09-07-2010, 19:41
δηλαδη πρεπει να αναγκαστικα να παω σε μια ΑΕΝ; οκ θενξ...

κατι αλλο

ξερει κανεις ποια αεν παρεχει τον περισσοτερο χωρο στον φοιτητη; γιατι να σαι στο ιδιο δωματιο με 500 ατομα δεν ψιλολεει...

panosL
11-07-2010, 12:27
ΚΑταρχην δεν ξερω καν αν εχει εδω για τις εξετασεις η αν και για αυτες θα πρεπει να τρεχω αλλου...
Πηγαινε στην πλησιέστερη λιμενικη αρχη και θα σε παραπεμπσουν αυτοι.

A.Peggy
13-07-2010, 13:52
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,

dimitris cpt
13-07-2010, 18:49
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΚΑΤΙ...

ΛΟΙΠΟΝ ...ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ.....ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΩΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΠΑΛ.....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ Η ΠΡΠΕΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΠΑΛΙΘ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΕΠΑΛ ΝΑΥΤΙΚΟΥ....???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

fusi0n
16-07-2010, 10:06
Παιδια ξερει κανενας αν κερδιζουν τπτ οι 10 πρωτοι καθε σχολης οπως γινεται με τις υπολοιπες;

unibomb
16-07-2010, 15:19
Οχι δεν κερδιζουν κατι......

Roger Rabbit
16-07-2010, 15:35
Εγώ είχα πάρει την επιδότηση για laptop.!

fusi0n
16-07-2010, 21:26
Εγώ είχα πάρει την επιδότηση για laptop.!

τί θέση είχες εσύ φίλε;

ΓιωργοςΔ
11-08-2010, 10:01
Μπορει καποιος να μου δωσει καποια στοιχεια για την εξεταση της κολυμβησης; ειναι δυσκολα ; δηλαδη να τρεξω να γραφτω σε κολυμβητηριο; εχει χρονο;

ευχαριστω!

:)

Παναγιώτης
11-08-2010, 11:15
Ναι έχει χρόνο πρέπει να κολυμπήσεις 100 μέτρα σε 40 δευτερόλεπτα και μετά να πάς έξω από το σπίτι του Michael Phelps και να φωνάζεις "έλα έξω ρε να σε σκίσω, σου έφαγα το ρεκόρ":D. (Για τοπ γελάκι στο τέλος).

Διαβάζοντας την ερώτηση χωρίς το γελάκι: Για να γίνεις αξιωματικός του ΕΝ πρέπει να ξέρεις να κολυμπάς. Αυτό εξετάζουν και όχι αν είσαι πρωταθλητής. Τώρα αν χρειάζεσαι 5-6 ώρες για να κάνεις 50 μέτρα τότε προφανώς δεν ξέρεις να κολυμπάς αλλά πλατσουρας.

Harry14
11-08-2010, 11:55
100μετρα σε 40" ειναι το οριο;

ΓιωργοςΔ
11-08-2010, 11:59
Ναι έχει χρόνο πρέπει να κολυμπήσεις 100 μέτρα σε 40 δευτερόλεπτα και μετά να πάς έξω από το σπίτι του Michael Phelps και να φωνάζεις "έλα έξω ρε να σε σκίσω, σου έφαγα το ρεκόρ":D. (Για τοπ γελάκι στο τέλος).

Διαβάζοντας την ερώτηση χωρίς το γελάκι: Για να γίνεις αξιωματικός του ΕΝ πρέπει να ξέρεις να κολυμπάς. Αυτό εξετάζουν και όχι αν είσαι πρωταθλητής. Τώρα αν χρειάζεσαι 5-6 ώρες για να κάνεις 50 μέτρα τότε προφανώς δεν ξέρεις να κολυμπάς αλλά πλατσουρας.

Αυτο ειναι ρε συ. Το γουσταρω απο πιτσιρικας το επαγγελμα αλλα δεν θελω τωρα να χαλασει η ολη φαση στο κολυμπι! ξερεις μηπως τιποτα επιπλεον λεπτομερειες; νουμερα; ενας φιλος μου ειπε οτι απλα πρεπει να δουν οτι ξερεις να κολυμπας τπτ παραπανω.

Παναγιώτης
11-08-2010, 12:17
Το παγκόσμιο ρεκόρ στο ελέυθερο είναι 46,91" του Cesar Augusto Cielo Filho (όχι του Phelps).

Απλώς πρέπει να ξέρεις να κολυμπάς.

condor
11-08-2010, 12:45
α!!! και μην ξεχνάτε να του αναφέρετε τα πιρανχας και τους καρχαρίες που πετάνε μέσα στην πισίνα και όποιοι κάνουν πάνω από δύο λεπτά ... δοκιμάζουν τα δόντια τους

Παναγιώτης
11-08-2010, 14:15
Βάλε κανα γελάκι μην το πιστέψει κανένας...:D

Για να λέμε το σωστό η προκύρηξη είναι ασαφής
Στην προκήρυξη για εισαγωγή με απολυτήριο δεν το διατυπώνει σωστά μια και γράφει ότι η υπέυθυνη δήλωση θα γράφει ότι αναλαμβάνουν την υποχρέωση να εξεταστούν στην κολύμβηση στο Α εξάμηνο και αν δεν περάσουν θα κοπούν (κάπως έτσι) χωρίς να γράφει τι περιλαμβάνει η εξέταση.

Το σωστό θα ήταν να δηλώσουν ότι γνωρίζουν να κολυμπάνε και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να εξεταστούν στην κολύμβηση και σε περίπτωση αποτυχίας θα απομακρύνεται από την ΑΕΝ μέχρι επιτυχούς επανεξέτασης. Όπως αναφέρεται στο άρθρο 5 παράγραφος 1.3, της ΥΑ Μ3614.1/02/2004 - (ΦΕΚ 650/2004) "Κύρωση Κανονισμού Εισαγωγής Σπουδαστών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ)". Η ΥΑ υπάρχει εδώ http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=27206 σε ηλεκτρονική μορφή.

ΓιωργοςΔ
19-08-2010, 11:28
τελικα ξερουμε πανω -κατω ποτε βγαινουν ταποτελεσματα;

και ποτε ξεκιναει η φοιτηση; οκτωμβρη;

A.Peggy
19-08-2010, 13:29
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

dimitris cpt
19-08-2010, 18:49
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ...ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΩ Β ΕΠΑΛ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ)ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΑΕΝ ....ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΙΝΙΕΣ Η ΜΕ ΑΠΟΛΥΡΙΤΕΙΟ ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ...... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

b@silis
20-08-2010, 20:01
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ...ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΩ Β ΕΠΑΛ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ)ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΑΕΝ ....ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΙΝΙΕΣ Η ΜΕ ΑΠΟΛΥΡΙΤΕΙΟ ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ...... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Μπορείς φίλε μου!! και με τις δύο περιπτώσεις..απλά το ποσοστό που παίρνουν οι σχολές απο ΕΠΑΛ το γράφει αναλυτικά στη προκύρηξη!

Mks
22-08-2010, 21:04
Τα αποτελεσματα πανω κατω ποτε βγαινουν???

fusi0n
23-08-2010, 09:46
ναι ρε παιδια τα αποτελεσματα ποτε βγαινουνε;

unibomb
23-08-2010, 13:06
Mέσα σεπτεμβριου και 1 οκτωβρη αρχιζουν μαθηματα....

Cretaner
25-08-2010, 10:01
Συγχαρητηρια στα παιδια που περασαν απο πανελληνιες , πολυ χαμηλες οι βασεις φετος ,

Περασα 23ος με 11600 μορια , λογικα θα παω στη πρωτη μου επιλογη ετσι?

Αντε να δουμε και σε ποια αεν περασαμε

mpakos
25-08-2010, 10:12
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που περασαν στη σχολη..........με το καλο πλεον να αρχισουμε τα μαθηματα.......μπηκα με σειρα 0081.......και παλι Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!

unibomb
25-08-2010, 12:18
Συγχαρητηρια στα παιδια που περασαν απο πανελληνιες , πολυ χαμηλες οι βασεις φετος ,

Περασα 23ος με 11600 μορια , λογικα θα παω στη πρωτη μου επιλογη ετσι?

Αντε να δουμε και σε ποια αεν περασαμε

συγχαρητηρια!!Η σχολη που θα πας δεν ειναι ακομα σιγουρο αν ειναι η πρωτησου επιλογη,γιατι ακομα περιμενουν αυτοι με το απολυτηριο.Θα περιμενεις να δεις τα τελικα αποτελεσματα τον Σεπτεμβριο.

Thanasis17
25-08-2010, 12:22
Περασααααααα!!!!! :D:D:D:D:D
συγχαριτιρια και στα υπολοιπα παιδια!!!!

mpakos
25-08-2010, 12:30
Δηλαδη το μερος στο οποιο περασαμε θα το μαθουμε στα μεσα σεπτεμβρη???

fusi0n
25-08-2010, 13:34
παιδια τωρα π ειδατε τις βασεις και ολα αυτα ενας φιλος μ π εχει συνολικα 11600 μορια ρωταει αν υπαρχει περιπτωση να μπει με απολυτηριο. (εχει δηλωσει και πολυτεκνος)

επισης θελω να ρωτησω αν οι πρωτοι της σχολης με απολυτηριο κερδιζουν κατι (λαπτοπ κτλπ)

ευχαριστω παρα πολυ!

marios.sp
25-08-2010, 14:42
Παιδια συγχαρητηρια σε ολους που μαθανε σημερα οτι περνανε στη σχολη.Καλως να μπειτε και να ακολουθησετε το ονειρο σας.Υπομονη για τα υπολοιπα ατομα που εχουν δηλωσει με το απολυτηριο.

Τα αποτελεσματα για το που περασε ο καθενας δεν μπορει να το ξερει κανενας,ουτε απο το υπουργειο ακομα απο την στιγμη που μεχρι τις 2/9 μπορεις να κανεις αιτηση με απολυτηριο.Το ιδιο ισχυει και για τα μαθηματα,δηλαδη δεν ειναι σιγουρο οτι θα ξεκινησουν 1/10.

Ευχομαι και παλι,καλη αρχη και καλη σταδιοδρομια σε ολους.

mdalar
25-08-2010, 22:22
Δηλαδή οι πρωτοετείς παίρνουν 630 ευρώ και οι δευτεροετείς παίρνουν 1.070 ευρώ ; Τι σημαίνει οι ελάχιστοι μισθοί, δηλαδή ένας μέσος μισθός σε πρωτοετή ποιος είναι και σε δευτεροετη αντιστοιχα;Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει τους μισθούς

newsman
26-08-2010, 03:18
λοιπόν!Σε μία καλή εταιρία παίρνεις πάνω απο 1000 ευρώ καθαρά σαν προτοετής.Καλήτερα όμως να κοιτάξεις κάποια εταιρία που θα σου δίνει πάνω από 900 ευρώ.Αν σου δίνει λιγότερα ίσως να σε πιάνει κότσο...Αλλά προταρχικός σου στόχος θα είναι να συμπληρώσεις υπιρεσία(τα φράγγα έρχονται δεύτερα)

b@silis
26-08-2010, 03:22
Δηλαδή οι πρωτοετείς παίρνουν 630 ευρώ και οι δευτεροετείς παίρνουν 1.070 ευρώ ; Τι σημαίνει οι ελάχιστοι μισθοί, δηλαδή ένας μέσος μισθός σε πρωτοετή ποιος είναι και σε δευτεροετη αντιστοιχα;Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει τους μισθούς

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΤΙ ΤΥΠΟ ΒΑΠΟΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΣ..ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΔΙΚΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΔΟΚΙΜΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2000 ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1,500 ΣΤΑ ΠΟΣΤΑΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ (ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΜΟΝΟ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 700..ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ..ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΗΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ..ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ!! ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ!!!

giannisairline
26-08-2010, 15:27
Συγχαρητηρια σε οσους περασαν και καλη επιτυχια στους υπολοιπους!!!! Μπηκα 12ος στην σχολη και ηταν και η πρωτη μου επιλογη και ειμαι και θεσσαλονικη.... δεν πιστευω να με μετακινησουν ετσι???

condor
26-08-2010, 15:46
Αρχικό μήνυμα απο mdalar http://www.nautilia.gr/forum/images/buttons1/viewpost.gif (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=381860#post381860)

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΤΙ ΤΥΠΟ ΒΑΠΟΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΣ..ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΔΙΚΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΔΟΚΙΜΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2000 ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1,500 ΣΤΑ ΠΟΣΤΑΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ (ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΜΟΝΟ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 700..ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ..ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΗΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ..ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ!! ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ!!!ΝΑΙ για να μην σας πω και 13000 ευρω / μηνα.

ακόμα δε μπήκατε στη σχολή, δεν ξέρετε να περπατάτε πάνω στο βαπόρι, χρωστάτε γεωγραφία
και θέλετε να παιρνετε και μισθό ίσα με του καπετάνιου.
όπως τα λεει ο mdalar είναι. Και κάθε εταιρεία δίνει το bonus της, το οποίο σε άλλες εταιρείες είναι ικανοποιητικό και σε άλλες αξιοσέβαστο.

b@silis
27-08-2010, 02:18
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ!!
ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ (ΤΡΙΤΟΕΤΗΣ)..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΜΠΑΡΚΟ 630e ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ..
ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ) ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ!!..ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΟΨΤΕΣ!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ..ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 1300-2000..ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ..
ΤΑ 13000/ΜΗΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΡΧΟΣ..ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ 1300-2000 ΚΑΙ ΑΛΛΟ 13000!!!;)

fusi0n
27-08-2010, 11:05
παιδιά η σχολή πόσα χρόνια ειναι; 4;

condor
27-08-2010, 17:08
Συνάδελφε,
δεν αναφερομαι σε εσενα και μην το κανεις προσωπικο το θέμα. και είναι αρκετες οι εταιρειες που δίνουν την επιδοτηση και κανα 200 ευρώ bonus. Και δεν δίνουν όλες οι εταιρείες υπερωρίες.
Μην ψάχνεις τσαμπουκάδες και να βγάλεις το άγχος φιλονικώντας μέσω του internet.
Δεν αμφέβαλε κάνεις οτι είσαι μάγκας και έξυπνος και ουτε σου θίξαμε την ναυτοσύνη σου.
Άλλα μην θεωρείς τον ευατο σου ναυτικό με δυο μπάρκα, όταν ναυτικοί με πολλα περισσότερα χρόνια πάνω στα καράβια δεν μιλάνε με τόση βεβαιότητα και επιθετικότητα.
Ακόμα αν παρατηρήσεις σε όλο το θέμα τα περισσότερα μηνύματα αναφέροντε στο οικονομικό σκέλος και όχι στο εκπαιδευτικό μέρος του ταξιδιού που είναι και η ουσία του. Μην φουσκώνετε τα μυαλα των νεώτερων συναδέλφων μας.
Ησχολη είναι 4 χρόνια

ΓιωργοςΔ
27-08-2010, 19:18
ρε παιδια βγαζω 12.100 μορια. εχω καποια πιθανοτητα η μηπως οσοι μπαινουν με απολυτηριο ειναι 18 και 19;;

απαντηστε μου παρακαλω..

ευχαριστω!!

fusi0n
27-08-2010, 19:39
φιλε εγω π πηγα με απολυτηριο 18 μ παν οτι οι υπολοιποι ολοι ηταν γυρω στο 14-15 επομενως μην αγχωνεσαι!!

b@silis
28-08-2010, 02:02
Συνάδελφε,
δεν αναφερομαι σε εσενα και μην το κανεις προσωπικο το θέμα. και είναι αρκετες οι εταιρειες που δίνουν την επιδοτηση και κανα 200 ευρώ bonus. Και δεν δίνουν όλες οι εταιρείες υπερωρίες.
Μην ψάχνεις τσαμπουκάδες και να βγάλεις το άγχος φιλονικώντας μέσω του internet.
Δεν αμφέβαλε κάνεις οτι είσαι μάγκας και έξυπνος και ουτε σου θίξαμε την ναυτοσύνη σου.
Άλλα μην θεωρείς τον ευατο σου ναυτικό με δυο μπάρκα, όταν ναυτικοί με πολλα περισσότερα χρόνια πάνω στα καράβια δεν μιλάνε με τόση βεβαιότητα και επιθετικότητα.
Ακόμα αν παρατηρήσεις σε όλο το θέμα τα περισσότερα μηνύματα αναφέροντε στο οικονομικό σκέλος και όχι στο εκπαιδευτικό μέρος του ταξιδιού που είναι και η ουσία του. Μην φουσκώνετε τα μυαλα των νεώτερων συναδέλφων μας.
Ησχολη είναι 4 χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ..ΟΥΤΕ ΜΙΛΩ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ!(..ΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ..??) ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΒΑΣΙΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΤΩΡΑ..ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ..
ΜΕ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ..ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ..ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΘΟ..ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΚΕΙ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ..ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ (ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ) ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΜΦΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΑΡΚΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ)
ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΙΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ..ΑΛΛΑ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ..!

ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΙΚ!!

ΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ..ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 10 ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..

ΓιωργοςΔ
28-08-2010, 11:51
την αγαπω πολυ την θαλασσα ρε γαμωτο και δεν με νοιαζουν τα χρηματα ειναι κριμα να μην μπω... θα με χαλασει αγρια..... :(

Sizor
29-08-2010, 18:28
Φέτος μπήκε το μεγαλύτερο ποσοστό με πανελλήνιες ενώ παράλληλα ο αριθμός των θέσεων μειώθηκε στο μισό σε σύγκριση με πέρυσι.Με απολυτήριο θα μπούνε αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 300 άτομα ενώ παράλληλα οι αιτήσεις σε Mηχανιώνα και Aσπρόπυργο μονο ξεπερνούν τις 700 σε κάθε σχολη αντίστοιχα.Δεν ξέρω τι γίνεται στις υπόλοιπες.
Μέχρι πέρυσι οποιος είχε 15+ απολυτήριο είχε "σίγουρη" την εισαγωγή του,φέτος έχουν δυσκολέψει λίγο τα πράγματα αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ελπίδες και για κάποιον με χαμηλό απολυτήριο.

Κανεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν με ένα συγκεκριμένο βαθμό περνάει κάποιος,αλλάξανε πολύ τα δεδομένα φέτος.Καλή τύχη σε όσους περιμένουν αποτελέσματα :)

ΓιωργοςΔ
29-08-2010, 21:36
Φέτος μπήκε το μεγαλύτερο ποσοστό με πανελλήνιες ενώ παράλληλα ο αριθμός των θέσεων μειώθηκε στο μισό σε σύγκριση με πέρυσι.Με απολυτήριο θα μπούνε αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 300 άτομα ενώ παράλληλα οι αιτήσεις σε Mηχανιώνα και Aσπρόπυργο μονο ξεπερνούν τις 700 σε κάθε σχολη αντίστοιχα.Δεν ξέρω τι γίνεται στις υπόλοιπες.
Μέχρι πέρυσι οποιος είχε 15+ απολυτήριο είχε "σίγουρη" την εισαγωγή του,φέτος έχουν δυσκολέψει λίγο τα πράγματα αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ελπίδες και για κάποιον με χαμηλό απολυτήριο.

Κανεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν με ένα συγκεκριμένο βαθμό περνάει κάποιος,αλλάξανε πολύ τα δεδομένα φέτος.Καλή τύχη σε όσους περιμένουν αποτελέσματα :)

Αυτο για τις αιτησεις που εγιναν 700 + εισαι σιγουρος; απο που το γνωριζεις αν επιτρεπεται;

Εγω ειδα οτι η βαση απο 10.000 μορια περιπου επεσε στα 6.000 . Αυτο δεν σημαινει οτι πολλα ατομα δεν την προτιμησαν; οταν δεν συμπληρωνονται οι θεσεις απο πανελληνιες δεν μπαινουν τα ατομα με απολυτηριο;

Ευχαριστω

:D

fusi0n
29-08-2010, 21:45
Αυτο για τις αιτησεις που εγιναν 700 + εισαι σιγουρος; απο που το γνωριζεις αν επιτρεπεται;

Εγω ειδα οτι η βαση απο 10.000 μορια περιπου επεσε στα 6.000 . Αυτο δεν σημαινει οτι πολλα ατομα δεν την προτιμησαν; οταν δεν συμπληρωνονται οι θεσεις απο πανελληνιες δεν μπαινουν τα ατομα με απολυτηριο;

Ευχαριστω

:D

Η κατρακύλα της βάσεις οφείλεται στην άρση της βάσης του 10 και όχι σε χαμηλότερη προτίμιση. Γενικά τα τελευταία χρόνια οι αιτήσεις για εισαγωγή είναι περισσότερες (προοφ διαθεσιμο για όποιον θέλει). Αυτό ίσως οφείλεται στην γενικότερη οικονομική κρίση που διανύουμε (προσωπική εκτίμιση). " οταν δεν συμπληρωνονται οι θεσεις απο πανελληνιες δεν μπαινουν τα ατομα με απολυτηριο; ". Αυτό δεν ισχύει. Στην προκήρηξη φαίνεται ξεκάθαρα ο αριθμός των θέσεων καθώς και ότι το 90% αυτών δίδεται στα άτομα απο πανελλήνιες και το 10% σε άτομα με απολύτηριο (σε σχέση με πέρσυ που ήταν 50-50).

Τώρα κανένας δεν μπορεί να ξέρει με τι βαθμό απολυτηρίου μπορεί να μπει κάποιος ακόμα και αν ξέρει όλους τους παράγοντες (π.χ. το γεγονός ότι καταργήθηκε η βάση, ότι μειώθηκαν οι θέσεις, ότι άλλαξαν τα ποσοστά εισαγωγής στο 10% κτλπ). Δηλαδή άλλος μπορεί να εκτιμίσει ότι η βάση με απολυτήριο θα'ναι υψηλή από την στιγμή που μειώθηκαν τα ποσοστά και οι θέσεις ενώ άλλος χαμηλή από την στιγμή η πλειοψηφία μπήκε με πανελλήνιες.

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά. Δεν θέλει άγχος. Ψυχραιμία και υπομονή φίλοι μέχρι να βγουν οι βάσεις! Κι ΄γω ειμαι ψυλοαγχομένος με το που θα με χώσουνε (δεν θα την παλέψω σε καμιά Χίο) αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι!

Ελπίζω να βοήθησα...

ΓιωργοςΔ
29-08-2010, 21:55
Η κατρακύλα της βάσεις οφείλεται στην άρση της βάσης του 10 και όχι σε χαμηλότερη προτίμιση. Γενικά τα τελευταία χρόνια οι αιτήσεις για εισαγωγή είναι περισσότερες (προοφ διαθεσιμο για όποιον θέλει). Αυτό ίσως οφείλεται στην γενικότερη οικονομική κρίση που διανύουμε (προσωπική εκτίμιση). " οταν δεν συμπληρωνονται οι θεσεις απο πανελληνιες δεν μπαινουν τα ατομα με απολυτηριο; ". Αυτό δεν ισχύει. Στην προκήρηξη φαίνεται ξεκάθαρα ο αριθμός των θέσεων καθώς και ότι το 90% αυτών δίδεται στα άτομα απο πανελλήνιες και το 10% σε άτομα με απολύτηριο (σε σχέση με πέρσυ που ήταν 50-50).

Τώρα κανένας δεν μπορεί να ξέρει με τι βαθμό απολυτηρίου μπορεί να μπει κάποιος ακόμα και αν ξέρει όλους τους παράγοντες (π.χ. το γεγονός ότι καταργήθηκε η βάση, ότι μειώθηκαν οι θέσεις, ότι άλλαξαν τα ποσοστά εισαγωγής στο 10% κτλπ). Δηλαδή άλλος μπορεί να εκτιμίσει ότι η βάση με απολυτήριο θα'ναι υψηλή από την στιγμή που μειώθηκαν τα ποσοστά και οι θέσεις ενώ άλλος χαμηλή από την στιγμή η πλειοψηφία μπήκε με πανελλήνιες.

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά. Δεν θέλει άγχος. Ψυχραιμία και υπομονή φίλοι μέχρι να βγουν οι βάσεις! Κι ΄γω ειμαι ψυλοαγχομένος με το που θα με χώσουνε (δεν θα την παλέψω σε καμιά Χίο) αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι!

Ελπίζω να βοήθησα...

βασικα ποιο πολυ με αγχωσες.... :)

fusi0n
29-08-2010, 21:57
χαχαχα την έκανα πάλι την γκάφα...

λοιπόν φίλε μου αφού κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει στα σίγουρα πήγαινε έξω γλέντα το και γύρνα πάλι τον Σεπτέμβρη που θα έχουν βγει τα αποτέλεσματα!

jim mech
31-08-2010, 12:33
καλημερα σ ολους, ειμαι καινουριος στο σαιτ αλλα παρακολουθω πολυ καιρο αυτα που λετε,και πολλες φορες εχω βοηθηθεί με τα γραφομενα σας.θα ηθελα να μαθω αν συμφωνα με την προκυρηξη στο πινακιο συγκεκριμενα εκει που αναφερει ποσους σπουδαστες παιρνει ανα σχολη,για την εισαγωγη λοιπον θα παιξει ρολο η σειρα επιτυχιας του καθενος ή το υπουργειο θα ορισει ακριβως που παει ο καθενας??οποιος ξερει ας μου απαντησει.

A.Peggy
31-08-2010, 12:51
καλημερα σ ολους, ειμαι καινουριος στο σαιτ αλλα παρακολουθω πολυ καιρο αυτα που λετε,και πολλες φορες εχω βοηθηθεί με τα γραφομενα σας.θα ηθελα να μαθω αν συμφωνα με την προκυρηξη στο πινακιο συγκεκριμενα εκει που αναφερει ποσους σπουδαστες παιρνει ανα σχολη,για την εισαγωγη λοιπον θα παιξει ρολο η σειρα επιτυχιας του καθενος ή το υπουργειο θα ορισει ακριβως που παει ο καθενας??οποιος ξερει ας μου απαντησει.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,

jim mech
31-08-2010, 14:14
Καλησπέρα και σε σενα ! Όσον αφορά λοιπόν το ερώτημά σου κοίτα στην πρροκήρυξη τις σελίδες 10-11 παρ Ζ Ελπίζω να βοηθήσα αναφέρει απακριβώς ποιά είναι η διαδικασία επιλογής όλων από την εκάστοτε κατηγορία
ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση , ξανακοιταξα την προκυρηξη αλλα ακομα δεν εχω πεισθει αν με σειρα επιτυχιας 0002 μπορει καποιος να παει στη σχολη προτιμησης του η πρεπει να περιμενει να γινει επιλογη απο το υπουργειο των σπουδαστων που θα μπουν με το απολυτηριο και τοτε να γινει η τελικη επιλογη.εχω παρει τηλ 2-3 σχολες και δεν ξερουν να μου πουνε κατι επ αυτου.αρα πρεπει να περιμενω ??προσωπικα θελω να παω κρητη.

Cretaner
31-08-2010, 14:24
Αφου εχεις τη θεση 0002 τοτε εισαι 100% στη πρωτη σου προτιμιση
αυτοι που εισαγοντε απο πανελληνιες δεν διεκδικουν τις ιδιες θεσεις με αυτους με το απολυτηριο , δες τον πινακα με τις θεσεις και πως κατανεμοντε σε καθε σχολη

jim mech
31-08-2010, 17:39
Αφου εχεις τη θεση 0002 τοτε εισαι 100% στη πρωτη σου προτιμιση
αυτοι που εισαγοντε απο πανελληνιες δεν διεκδικουν τις ιδιες θεσεις με αυτους με το απολυτηριο , δες τον πινακα με τις θεσεις και πως κατανεμοντε σε καθε σχολη
αυτο ειναι σωστο οπως το λες αλλα εδω στην ελλαδα τα αυτονοητα πρεπει να γινονται αποδεκτα οτι οντως ετσι ειναι.γιατι δεν το λενε και οι γραμματιες των σχολων που πηρα τηλ.??εκτος αυτου στην προκυρηξη γραφει οτι την τελικη ευθυνη και τοποθετηση των σπουδαστων στις σχολες την εχει μονο το υπουργειο καθ οπως νομιζει αυτο.αυτά και αναμενω...ελπιζω να συμβει το αυτονοητο και να με στειλλουν στην κρητη.εσυ απο την κρητη εισαι φιλε ?? την εχεις δει την σχολη ??μου εχουν πει οτι ειναι απο τις καλυτερες.ειναι ετσι??

A.Peggy
01-09-2010, 10:42
ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση , ξανακοιταξα την προκυρηξη αλλα ακομα δεν εχω πεισθει αν με σειρα επιτυχιας 0002 μπορει καποιος να παει στη σχολη προτιμησης του η πρεπει να περιμενει να γινει επιλογη απο το υπουργειο των σπουδαστων που θα μπουν με το απολυτηριο και τοτε να γινει η τελικη επιλογη.εχω παρει τηλ 2-3 σχολες και δεν ξερουν να μου πουνε κατι επ αυτου.αρα πρεπει να περιμενω ??προσωπικα θελω να παω κρητη.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,

φανούλα
01-09-2010, 11:57
αυτο ειναι σωστο οπως το λες αλλα εδω στην ελλαδα τα αυτονοητα πρεπει να γινονται αποδεκτα οτι οντως ετσι ειναι.γιατι δεν το λενε και οι γραμματιες των σχολων που πηρα τηλ.??εκτος αυτου στην προκυρηξη γραφει οτι την τελικη ευθυνη και τοποθετηση των σπουδαστων στις σχολες την εχει μονο το υπουργειο καθ οπως νομιζει αυτο.αυτά και αναμενω...ελπιζω να συμβει το αυτονοητο και να με στειλλουν στην κρητη.εσυ απο την κρητη εισαι φιλε ?? την εχεις δει την σχολη ??μου εχουν πει οτι ειναι απο τις καλυτερες.ειναι ετσι??

Και για να μη βασανίζεσαι καθόλου μα καθόλου, γιατί επί περίοδο εισαγωγής, με το άγχος που έχεις αν δεν το διαβάσεις επ' ακριβώς δεν ηρεμείς, θα σου πω αυτό: Το υπουργείο αποφασίζει που θα σε στείλει σύμφωνα με το βαθμό/αριθμό εισαγωγής σου και με τη σειρά προτίμησης που έχεις δηλώσει την κάθε ΑΕΝ. Οπόταν με αριθμό εισαγωγής #0002, είσαι 1000% στην πρώτη σου επιλογή!!! Καλωσόρισες στις ΑΕΝ μας συνάδελφε, όπως και όλοι οι υπόλοιποι που εισαχθήκατε φέτος!!! Καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία!!!

τρελοΣυριανος
05-09-2010, 15:03
Paides xerete pote peripou tha vgoun ta apotelesmata gia osous einai me apolytirio??...........

marios.sp
05-09-2010, 17:08
Paides xerete pote peripou tha vgoun ta apotelesmata gia osous einai me apolytirio??...........

Την ίδια μέρα με τα αποτελέσματα αυτών που έχουν μπεί με πανελλήνιες.

vaggos_saos
05-09-2010, 17:29
καλησπερα παιδια!! εχω δηλωσει με απολυτηριο λικειου 13.5 και ολες τις περιοχες!! Εχω πιθανοτητες να περασω?? Ευχαριστω πολυ!!