PDA

Επιστροφή στο Forum : Εκπαίδευση - Εισαγωγή Σπουδαστών ΑΕΝ

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

φανούλα
12-06-2009, 23:16
Σωστός ο Μάριος!!! Πάμε σε οποιαδήποτε ΑΕΝ και συμπληρώνουμε κάτι χαρτιά παίρνοντας μαζί μας τις υγειονομικές μας και όλα τα σχετικά!!

marios.sp
13-06-2009, 00:22
Σωστός ο Μάριος!!! Πάμε σε οποιαδήποτε ΑΕΝ και συμπληρώνουμε κάτι χαρτιά παίρνοντας μαζί μας τις υγειονομικές μας και όλα τα σχετικά!!

:Dok!!να σε ρωτησω και κατι ακομα αν ξερεις..στην προκυρηξη στο υποδειγμα
Α1 λεει καπου υποβαλλω τα ακολουθα δικαιολογιτικα και λεει καπου
Πιστοποιητικο Ν.380/76,34....κλπ ξερεις τι ειναι αυτο??

φανούλα
13-06-2009, 00:33
Δεν είμαι σίγουρη αλλά πρέπει να είναι το αντίγραφο του ποινικού σου μητρώου το οποίο το βρίσκει μόνη της η σχολή χωρίς να της το πας

marios.sp
13-06-2009, 00:39
Δεν είμαι σίγουρη αλλά πρέπει να είναι το αντίγραφο του ποινικού σου μητρώου το οποίο το βρίσκει μόνη της η σχολή χωρίς να της το πας

Α οκ ευχαριστω.γιατι ετοιμαζω τωρα ολα μου τα χαρτια..την τριτη κανω και λειζερ και ξεμπερδευω και μαυτο.Να σε ρωτησω κατι ακομα...που θα παω για να περασω γιατρους??ειναι αναλογα με την περιοχη?η θα παω στη γρηγοριου λαμπρακη?

φανούλα
13-06-2009, 00:54
Απ' ότι κατάλαβα είσαι από την Αθήνα. Θα πας λοιπόν στο κοντινότερο λιμεναρχείο κατά προτίμηση του Πειραιά. Θα πας στη ναυτολόγηση και θα πεις οτι θέλεις να κάνεις τις υγειονομικές εξετάσεις για την ΑΕΝ(μαζί σου θα έχεις την ταυτότητα σου, το διπλότυπο το οποίο το αγοράζεις από την εφορία και 2 φωτογραφίες). Εκεί θα σου δώσουν ένα χαρτί το οποίο πρέπει να στο συμπληρώσει ένας παθολόγος κι ένας οφθαλμίατρος κρατικού νοσοκομείου οι οποίοι θα αναγράφονται πάνω στο χαρτί. Θα πας στο κρατικό νοσοκομείο θα βγάλεις μία ακτινογραφία θώρακος(λιγότερο από 5 ευρώ κάνει), θα πας στον παθολόγο να σε δει μαζί με το χαρτί και την ακτινογραφία, μετά θα πας στον οφθαλμίατρο μαζί με τα γυαλιά σου αν έχεις και αφού συμπληρωθεί το χαρτί θα πας πάλι στο λιμεναρχείο να στο υπογράψει ο λιμενάρχης ότι είσαι κατάλληλος για τη σχολή και ΤΕΛΟΣ:D!!

marios.sp
13-06-2009, 01:00
Απ' ότι κατάλαβα είσαι από την Αθήνα. Θα πας λοιπόν στο κοντινότερο λιμεναρχείο κατά προτίμηση του Πειραιά. Θα πας στη ναυτολόγηση και θα πεις οτι θέλεις να κάνεις τις υγειονομικές εξετάσεις για την ΑΕΝ(μαζί σου θα έχεις την ταυτότητα σου, το διπλότυπο το οποίο το αγοράζεις από την εφορία και 2 φωτογραφίες). Εκεί θα σου δώσουν ένα χαρτί το οποίο πρέπει να στο συμπληρώσει ένας παθολόγος κι ένας οφθαλμίατρος κρατικού νοσοκομείου οι οποίοι θα αναγράφονται πάνω στο χαρτί. Θα πας στο κρατικό νοσοκομείο θα βγάλεις μία ακτινογραφία θώρακος(λιγότερο από 5 ευρώ κάνει), θα πας στον παθολόγο να σε δει μαζί με το χαρτί και την ακτινογραφία, μετά θα πας στον οφθαλμίατρο μαζί με τα γυαλιά σου αν έχεις και αφού συμπληρωθεί το χαρτί θα πας πάλι στο λιμεναρχείο να στο υπογράψει ο λιμενάρχης ότι είσαι κατάλληλος για τη σχολή και ΤΕΛΟΣ:D!!

την ακτινογραφια θωρακος την εχω βγαλει ηδη..πειραζει?(ασε την εκανα στο ωνασειο και πηγε 25 ευρω:p)..
και αυτο που λεει οτι συνεδριαζει καθε τριτη και παρασκευη τι ειναι??

φανούλα
13-06-2009, 01:02
Χαχαχα:D!!! Σε κρατικό νοσοκομείο τα κάνεις αυτά. Τώρα σε ποιο ακριβώς δεν ξέρω γιατί δεν τα πάω καλά με τα νοσοκομεία. Λογικά πάντως θα σου πουν στο λιμεναρχείο σε ποιο να πας:p

marios.sp
13-06-2009, 01:03
Χαχαχα:D!!! Σε κρατικό νοσοκομείο τα κάνεις αυτά. Τώρα σε ποιο ακριβώς δεν ξέρω γιατί δεν τα πάω καλά με τα νοσοκομεία. Λογικά πάντως θα σου πουν στο λιμεναρχείο σε ποιο να πας:p

φανούλα
13-06-2009, 01:09
Πήγαινε τη Δευτέρα στους γιατρούς και μετά πήγαινε για επικύρωση στην ΥΕΑΝΕΘ την Τρίτη για να είμαστε σίγουροι. Αυτό γίνεται είτε επειδή έχουν πολύ χαρτούρα στην Αθήνα γενικώς να κάνουν για διάφορα θέματα και δεν προλαβαίνουν είτε επειδή σκοτώνονται;):rolleyes:

marios.sp
13-06-2009, 01:13
Πήγαινε τη Δευτέρα στους γιατρούς και μετά πήγαινε για επικύρωση στην ΥΕΑΝΕΘ την Τρίτη για να είμαστε σίγουροι. Αυτό γίνεται είτε επειδή έχουν πολύ χαρτούρα στην Αθήνα γενικώς να κάνουν για διάφορα θέματα και δεν προλαβαίνουν είτε επειδή σκοτώνονται;):rolleyes:

Οκ δηλαδη παω παιρνω τα χαρτια απο το λημεναρχειο μου λενε το νοσοκομειο παω σε παθολογο και οφθαλμιατρο και μετα ξαναπαω στο ΥΕΑΝΕΘ την Τριτη η την Παρασκευη και τελος...την αποφαση την βγαζουν εκεινη την στιγμη?ετσι ωστε την επομενη μερα να παω στον Ασπροπυργο να καταθεσω τα χαρτια!!

φανούλα
13-06-2009, 01:16
Ω ναι;)!! Άντε να τελειώσει ο μήνας να τα φέρω κι εγώ:p:p!!! Λοιπόν, αν είσαι οκ τώρα πάω για νανάκια γιατί είναι λίγο αργά...Καληνύχτα ναυτιλία:D!!!

marios.sp
13-06-2009, 01:19
Ω ναι;)!! Άντε να τελειώσει ο μήνας να τα φέρω κι εγώ:p:p!!! Λοιπόν, αν είσαι οκ τώρα πάω για νανάκια γιατί είναι λίγο αργά...Καληνύχτα ναυτιλία:D!!!

Και εγω αυτο θα ελεγα..χαχα!αντε καληνυχτα φανουλα και σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για τις πληροφοριες σου!χιλια ευχαριστω..ελπιζω να τα πουμε μεσα στην σχολη!

φανούλα
13-06-2009, 01:22
Παρακαλώ:p!!! Και μην αγχώνεσαι όλοι μέσα θα μαστε και θα τα λέμε:cool:!! Προς το παρών, καλή μας ξεκούραση για τώρα:D!!

marios.sp
13-06-2009, 11:53
Παρακαλώ:p!!! Και μην αγχώνεσαι όλοι μέσα θα μαστε και θα τα λέμε:cool:!! Προς το παρών, καλή μας ξεκούραση για τώρα:D!!

Καλημερα φανουλα.Μακαρι να τα πουμε μεσα.εσυ ασπροπυργο θελεις να ερθεις??

φανούλα
13-06-2009, 12:03
Καλημέρες, καλησπέρες, ότι προτιμάτε:p!!! Ω ναι, Ασπρόπυργος:D!!

sofakisamos
13-06-2009, 13:31
Fanoula mou apantises na eimai 100% sigouri oti auta ta xartia ta stelnoume se mia opoiadipote aen....alla pio katw sizitate oti ta pame oi idioi ekei k sumplirwnoume kapoia epipleon xartia etsi einai??

marios.sp
13-06-2009, 13:37
Fanoula mou apantises na eimai 100% sigouri oti auta ta xartia ta stelnoume se mia opoiadipote aen....alla pio katw sizitate oti ta pame oi idioi ekei k sumplirwnoume kapoia epipleon xartia etsi einai??

Σοφια τα χαρτια σου τα συμπληρωνεις σε μια οποιαδηποτε ΑΕΝ.δν τα στελνεις.

marios.sp
13-06-2009, 13:43

Σοφια θελεις να μπεις με απολυτηριο η μεσω πανελληνιων???

Angus
13-06-2009, 13:44
την αιτηση Α που λεει ....τη κανουμε εμεις μονοι μας ή παμε στην ΑΕΝ και την συμπληρωνουμε ? μονο αυτο δε ξερω...

marios.sp
13-06-2009, 13:50
την αιτηση Α που λεει ....τη κανουμε εμεις μονοι μας ή παμε στην ΑΕΝ και την συμπληρωνουμε ? μονο αυτο δε ξερω...

Θα πας στην ΑΕΝ και θα την συμπληρωσεις στην γραμματεια

φανούλα
13-06-2009, 14:01
Με κάλυψε ο Μάριος:D!!

sofakisamos
13-06-2009, 20:39
ekana ti blakeia kai ebala triti epilogi tin aen...giauto an den perasw me panellinies tha kanw ta xartia mou me to apolutirio

nkr
13-06-2009, 20:39
Να μπειτε και εσεις να μπουμε και εμεις που περιμενουμε για αλλα δυο χρονια.

sofakisamos
13-06-2009, 20:41
ti ennoeis??

nkr
13-06-2009, 20:44
Να μπουν αυτοι που θα μπουν φετος στην σχολη για να ερθει και μετα και η δικια μας σειρα σε δυο χρονια.

φανούλα
13-06-2009, 20:46
Οτι ειναι 16 και θελει ακομα 2 χρονια για να ερθει κι αυτος μαζι μας!! Παντως Σοφακι που να δεις γελιο με μενα που ειχα βαλει στο μηχανογραφικο μονο την ΑΕΝ και με κυνηγουσαν οι καθηγητες μου για να δηλωσω κι αλλες σχολες! Τελικα δηλωσα αλλες 3 για να μη μου γρινιαζουν αλλα η ΑΕΝ ειναι στην πρωτη θεση:D:D!!

sofakisamos
13-06-2009, 20:49
a twra katalaba ti ennoeis nkr...ase re fanoula ekana megali blakeia pou den tin ebala prwti:(..exw merikes elpides omws na perasw ekei...kai stin teliki exw kai to apolutirio meta

marios.sp
13-06-2009, 22:10
a twra katalaba ti ennoeis nkr...ase re fanoula ekana megali blakeia pou den tin ebala prwti:(..exw merikes elpides omws na perasw ekei...kai stin teliki exw kai to apolutirio meta

Κοριτσια πως εχετε κανει απο τωρα μηχανογραφικο??

φανούλα
13-06-2009, 22:55
Στα ΕΠΑΛ κάνουμε μηχανογραφικό πολύ πριν τις πανελλήνιες!! Έχουμε άλλο σύστημα:p;)...

LIZZIE
14-06-2009, 13:03
την ακτινογραφια θωρακος την εχω βγαλει ηδη..πειραζει?(ασε την εκανα στο ωνασειο και πηγε 25 ευρω:p)..

σε οποιοδηποτε δημοσιο νοσοκομειο πχ ιπποκρατειο, κατ κλπ

LIZZIE
14-06-2009, 14:46
:Dok!!να σε ρωτησω και κατι ακομα αν ξερεις..στην προκυρηξη στο υποδειγμα
Α1 λεει καπου υποβαλλω τα ακολουθα δικαιολογιτικα και λεει καπου
Πιστοποιητικο Ν.380/76,34....κλπ ξερεις τι ειναι αυτο??

μην ανησυχεισ για αυτο ειναι πιστοποιητικο οικογενειακησ καταστασησ και στο ζητανε μονο αν εισαι απο πολυτεκνη οικογενεια.εγω τα καταθεσα ειδη και το ρωτησα αυτο

marios.sp
14-06-2009, 15:09
μην ανησυχεισ για αυτο ειναι πιστοποιητικο οικογενειακησ καταστασησ και στο ζητανε μονο αν εισαι απο πολυτεκνη οικογενεια.εγω τα καταθεσα ειδη και το ρωτησα αυτο

Α οκ σευχαριστω πολυ lizzie...σου πηρε ωρα?

LIZZIE
14-06-2009, 16:40
Α οκ σευχαριστω πολυ lizzie...σου πηρε ωρα?

οχι καθολου τα ειχα ολα ετοιμα και αυτοι απλα τα ελενξαν και μου εδωσαν εναν αριθμο πρωτοκολου.εγω την αιτηση Α τηνειχα κανει μονη μου.Α!!και κατι ακομα θελει την φωτ/πια τησ ταυτοτητασ να ειναι επικυρωμενη.εγω δεν το προσεξα και ετρεχα τελευταια στιγμη στα ΚΕΠ

marios.sp
14-06-2009, 17:27
οχι καθολου τα ειχα ολα ετοιμα και αυτοι απλα τα ελενξαν και μου εδωσαν εναν αριθμο πρωτοκολου.εγω την αιτηση Α τηνειχα κανει μονη μου.Α!!και κατι ακομα θελει την φωτ/πια τησ ταυτοτητασ να ειναι επικυρωμενη.εγω δεν το προσεξα και ετρεχα τελευταια στιγμη στα ΚΕΠ

Oκ!νομιζω θελει,

1)Την γνωμοδοτηση της υγειονομικης επιτροπης
2)Φωτοαντιγραφο του δελτιου εξεταζομενου στις Πανελλαδικες
3)Επικυρομενο φωτοαντιγραφο της Ταυτοτητας
4)Την Ταυτοτητα
Ολα αυτα οσων αφορα την ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Τωρα για την ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ θελει,

1)Το απολυτηριο
2)Την γνωμοδοτηση της υγειονομικης επιτροπης
3)Φωτοαντιγραφο των πιστοποιητικων των αγγλικων επικυρωμενα
4)Επικυρομενο φωτοαντιγραφο της Ταυτοτητας
5)Την Ταυτοτητα

DiMa_GR
14-06-2009, 18:47
Oκ!νομιζω θελει,

1)Την γνωμοδοτηση της υγειονομικης επιτροπης
2)Φωτοαντιγραφο του δελτιου εξεταζομενου στις Πανελλαδικες
3)Επικυρομενο φωτοαντιγραφο της Ταυτοτητας
4)Την Ταυτοτητα
Ολα αυτα οσων αφορα την ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Τωρα για την ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ θελει,

1)Το απολυτηριο
2)Την γνωμοδοτηση της υγειονομικης επιτροπης
3)Φωτοαντιγραφο των πιστοποιητικων των αγγλικων επικυρωμενα
4)Επικυρομενο φωτοαντιγραφο της Ταυτοτητας
5)Την Ταυτοτητα

Σε ευχαριστώ ! έτσι καλύτερα !
Τα χαρτιά οπότε και να τα παραδώσεις την ίδια σημασία δεν έχουν ?? (για την τρίτη κατηγορία), δηλαδή αν τα πάω πρώτος δεν σημαίνει ότι θα μπω και πρώτος .. ?

marios.sp
14-06-2009, 19:54
Σε ευχαριστώ ! έτσι καλύτερα !
Τα χαρτιά οπότε και να τα παραδώσεις την ίδια σημασία δεν έχουν ?? (για την τρίτη κατηγορία), δηλαδή αν τα πάω πρώτος δεν σημαίνει ότι θα μπω και πρώτος .. ?

Οχι φιλε μου αυτο δεν εχει καμια σχεση αλλα προσεχε πρεπει να τα εχεις παραδωσει μεχρι 10/9 για την ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

nkr
14-06-2009, 20:27
Τι εννοεις φιλε οταν λες τριτη γενικη κατηγορια?

φανούλα
14-06-2009, 20:40
Η Τρίτη κατηγορία είναι αυτοί που δηλώνουν με το απολυτήριο. Αλλά βρε παιδιά το lower του Michigan τι πρέπει να κάνεις για να το επικυρώσεις???

Angus
14-06-2009, 20:53
Η Τρίτη κατηγορία είναι αυτοί που δηλώνουν με το απολυτήριο. Αλλά βρε παιδιά το lower του Michigan τι πρέπει να κάνεις για να το επικυρώσεις???

πρεπει να πας στην ελληνοαμερικανικη ενωση στο κεντρο της αθηνας νομιζω...στην διδοτου ειναι ...πισω απο το πανεπιστημιο στο κεντρο ...πας μαζι με τη φωτοτυπια και το γνησιο ...

και μονο που το σκεφτομαι βαριεμαι να τρεχω κατω απο τον ηλιο ....:P

marios.sp
14-06-2009, 21:09
πρεπει να πας στην ελληνοαμερικανικη ενωση στο κεντρο της αθηνας νομιζω...στην διδοτου ειναι ...πισω απο το πανεπιστημιο στο κεντρο ...πας μαζι με τη φωτοτυπια και το γνησιο ...

Πρεπει να ειναι επικυρωμενα για την γνησιοτητα τους!!(πχ απο το Βρετανικο Συμβουλιο,Ελληνοαμερικανικη ενωση)αναλογα ποιο διπλωμα εχεις παρει...:-)

marios.sp
14-06-2009, 21:13

Φανουλα απο οτι βλεπω στην προκυρηξη θα πρεπει να πας στπ μορφψτικοτικο ακολουθο της οικειας Πρεσβειας(δεν ξερω που θα τον βρεις):p.Αλλιως θα πας στην Ελληνοαμερικανικη Ενωση.Να και καποια στοιχεια για την Ελληνοαμερικανικη Ενωση.
Aθήνα
Mασσαλίας 22, 10680 Aθήνα
Tηλ.: 2103680900

perlasmeister
14-06-2009, 21:17
aman diladi tha texoume kai stin athina gia to lower :mad:

marios.sp
14-06-2009, 21:21
aman diladi tha texoume kai stin athina gia to lower :mad:

Ε μεχρι 10/9 μια μερα θα την βρεις βρε συ..

perlasmeister
14-06-2009, 21:23
kala auto enoeite apla einai ligo spastiko na kateveis gia sou valoun mia tzifra

marios.sp
14-06-2009, 21:25
kala auto enoeite apla einai ligo spastiko na kateveis gia sou valoun mia tzifra

Ναι σιγουρα ενταξει...

φανούλα
14-06-2009, 22:04

Φανουλα απο οτι βλεπω στην προκυρηξη θα πρεπει να πας στπ μορφψτικοτικο ακολουθο της οικειας Πρεσβειας(δεν ξερω που θα τον βρεις). Αλλιως θα πας στην Ελληνοαμερικανικη Ενωση.Να και καποια στοιχεια για την Ελληνοαμερικανικη Ενωση.
Aθήνα
Mασσαλίας 22, 10680 Aθήνα
Tηλ.: 2103680900
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Να στε καλά (γιατί αλλιώς θα την έκανα τη γκάφα και θα τους πήγαινα με το αυθεντικό:rolleyes::lol:)!!! Όσο για το τρέξιμο για μένα είναι ένα ταξιδάκι αφού θα πρέπει να πάρω την Πηνελόπη μας και να ρθω (ευκαιρία ψάχνω συνέχεια για τέτοια;):D).

perlasmeister
14-06-2009, 22:15
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Να στε καλά (γιατί αλλιώς θα την έκανα τη γκάφα και θα τους πήγαινα με το αυθεντικό:rolleyes::lol:)!!! Όσο για το τρέξιμο για μένα είναι ένα ταξιδάκι αφού θα πρέπει να πάρω την Πηνελόπη μας και να ρθω (ευκαιρία ψάχνω συνέχεια για τέτοια;):D).

signomi alla pio pano eipate oti thelei kai to antigrafo kai to gnisio telika ti thelei kai ta 2 i mono ti fototypia?

marios.sp
14-06-2009, 22:17
signomi alla pio pano eipate oti thelei kai to antigrafo kai to gnisio telika ti thelei kai ta 2 i mono ti fototypia?

Πηγαινε και με τα δυο να εισαι σιγουρος!

marios.sp
14-06-2009, 22:18

Χαχαχα α ρε φανουλα εσυ και οι αδυναμιες σου!!

φανούλα
14-06-2009, 22:36
Αλοίμονο:rolleyes::rolleyes::-)......!!!!!!

Manos Syros
16-06-2009, 01:26
Hi paides ti xabaria? Eimai kai gw ypopsifios gia aen kai 8elw na rwtisw ena Sovaro pragma p dn exw katalavei kai mia makakia...
1on: Egw dn 3erw akoma me ti na mpw stis aen(ennow 1h kathgoria apo pannelhnies, h 3h me apolythrio).. Prepei na to dhlwsw afto h apofasizw argotera? Ta xartia m ta exw kanei ola apla den ta exw kata8esh akoma sthn aen ths syrou, kai edw prepei na pw pws emena edw sthn syro opws kai sta alla pedia pou 3erw kai kanane ygeionomiko elenxo, dn mas elen3ane ston pa8ologo gia afta pou proanaferate! mono ena sth8oskopio.. o of8almiatro kanonniika..
Kai 2on(kai kalytero...) Ti einai to lazer pou lete edw mesa?xaxa:p einai kati p prepei na kanoume emeis oi ypopsifioi????? giati nomizw kapios prin anefere kati tetoio! 8ank u paides ante kai kala apotelesmata...!;):rolleyes::confused:

alkiviadis
16-06-2009, 01:48
Hi paides ti xabaria? Eimai kai gw ypopsifios gia aen kai 8elw na rwtisw ena Sovaro pragma p dn exw katalavei kai mia makakia...
1on: Egw dn 3erw akoma me ti na mpw stis aen(ennow 1h kathgoria apo pannelhnies, h 3h me apolythrio).. Prepei na to dhlwsw afto h apofasizw argotera? Ta xartia m ta exw kanei ola apla den ta exw kata8esh akoma sthn aen ths syrou, kai edw prepei na pw pws emena edw sthn syro opws kai sta alla pedia pou 3erw kai kanane ygeionomiko elenxo, dn mas elen3ane ston pa8ologo gia afta pou proanaferate! mono ena sth8oskopio.. o of8almiatro kanonniika..
Kai 2on(kai kalytero...) Ti einai to lazer pou lete edw mesa?xaxa:p einai kati p prepei na kanoume emeis oi ypopsifioi????? giati nomizw kapios prin anefere kati tetoio! 8ank u paides ante kai kala apotelesmata...!;):rolleyes::confused:

΄Μια χαρά είσαι μην αγχώνεσαι..Μπορείς να δηλώσεις και με τις δύο έχω την εντύπωση,γιατί δεν ρωτάς στην σχολή??Όσο για το lazer απλά ξέχνα το εφόσον πέρασες οφθαλμίατρο,δεν έχεις κανένα πρόβλημα....

alkiviadis
16-06-2009, 01:52
Αλοίμονο:rolleyes::rolleyes::-)......!!!!!!

Φανούλα εσείς στο ΕΠΑΛ έχετ τελειώσει με τις εξετάσεις???(εννοώ σχολικές και πανελλήνιες)

φανούλα
16-06-2009, 09:07
Μπα δυστυχώς όχι ακόμα:(. Την άλλη Πέμπτη τελειώνουμε ενδοσχολικές, πανελλήνιες δώσαμε (τώρα τι δώσαμε είναι άλλο θέμα;):rolleyes:).
Όσο για το Μάνο μπορεί να δηλώσει και με τις πανελλήνιες και με το απολυτήριο.
Καλή μας μέρα guys..

sofakisamos
16-06-2009, 12:41
:confused::confused::confused:egw pou exw to kratiko ti prepei na kanw gia na to epikurwsw??

alkiviadis
16-06-2009, 13:40
:confused::confused::confused:egw pou exw to kratiko ti prepei na kanw gia na to epikurwsw??

Γιατί δεν διαβάζεις την προκύρηξη???Τα λέει όλα εκεί είναι στις τελευταίες σελίδες νομίζω...

Angus
16-06-2009, 13:57
το κρατικο μπορεις και απο σχολειο η ΚΕΠ...

Νικόλας
16-06-2009, 16:36
πω πω πήγα σήμερα να περάσω από γιατρούς εκεί στην γρηγορίου λαμπράκη και γινοταν χαμός μιλάμε :D
άσχετα που δουλειά δεν έκανα γιατί λέει έπρεπε να κατωχυρώσω το χαρτί και μετά να περάσω απο γιατρούς :confused:
τέσπα τι να λέμε πάντος βρε παιδί μου σε μια φάση έκανα μια ερώτηση σε έναν κύριο εκεί στην είσοδο και μόνο που δεν με πλάκωσε :p

Γιωργακης
16-06-2009, 18:02
Γιατί δεν διαβάζεις την προκύρηξη???Τα λέει όλα εκεί είναι στις τελευταίες σελίδες νομίζω...

εγω βρε παιδια διαβασα ολη την προκυρηξη και δεν λεει πουθενα οτι πρεπει το lower ή οποιοδηποτε αλλο πτυχιο πρεπει να ειναι επικυρομενο . αν κανω λαθος διωρθοστεμαι .

Angus
16-06-2009, 18:13
πω πω πήγα σήμερα να περάσω από γιατρούς εκεί στην γρηγορίου λαμπράκη και γινοταν χαμός μιλάμε :D
άσχετα που δουλειά δεν έκανα γιατί λέει έπρεπε να κατωχυρώσω το χαρτί και μετά να περάσω απο γιατρούς :confused:
τέσπα τι να λέμε πάντος βρε παιδί μου σε μια φάση έκανα μια ερώτηση σε έναν κύριο εκεί στην είσοδο και μόνο που δεν με πλάκωσε :p

11.30 με 14.20 στη γρηγοριου λαμπρακη ...κ στην αρχη με εστειλαν να βγαλω φωτοτυπιες τη γνωματευση για το θωρακα ...κ ετρεχα πανω που εχει τη πλατεια του δημαρχειου για να βγαλω ...πολυ κουραση ....

Νικόλας
16-06-2009, 18:23
βασικά δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω πήγα εκεί να ρωτήσω και μου λένε με κάτι μούτρα έλα την παρασκευή και όταν τον ρώτησα τον λόγο μου λέει ο γιατρός εξετάζει τώρα έλα την παρασκεύη :confused:
ναι και πολύ έκατσα λέω να ασχοληθώ πείρα ένα ταξί και έφυγα
με τον τρόπο τους σε αποθούν έχε χάρι που το γουστάρω το επάγγελμα αλλίως ....:D

alkiviadis
16-06-2009, 18:32
εγω βρε παιδια διαβασα ολη την προκυρηξη και δεν λεει πουθενα οτι πρεπει το lower ή οποιοδηποτε αλλο πτυχιο πρεπει να ειναι επικυρομενο . αν κανω λαθος διωρθοστεμαι .

Τό λέει στις τελευταίες σελίδες..Διάβασε την ξανά προσεχτικότερα και θα το δείς..Είναι στην σελίδα 7

LIZZIE
16-06-2009, 20:11
βασικά δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω πήγα εκεί να ρωτήσω και μου λένε με κάτι μούτρα έλα την παρασκευή και όταν τον ρώτησα τον λόγο μου λέει ο γιατρός εξετάζει τώρα έλα την παρασκεύη :confused:
ναι και πολύ έκατσα λέω να ασχοληθώ πείρα ένα ταξί και έφυγα
με τον τρόπο τους σε αποθούν έχε χάρι που το γουστάρω το επάγγελμα αλλίως ....:D

Ετσι. Μην αφηνεις να σε αποθαρυνουν κατι τετοια . Ισως κ το γεγονοσ οτι τωρα τους εχει πεσει πολλη δουλεια να τους κανει λιγο νευρικους, ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον. Οπωσδηποτε ομως δεν δικαιολογειται η αγενης συμπεριφορα. Τελικα περασες τους γιατρους ή εισαι σε αναμονη?

LIZZIE
16-06-2009, 20:20

Το λεϊζερ φιλε μου μιας κ το ρωτας ειναι η διορθωση της μυωπιας για οσους εχουν. Απο οτι φαινεται ομως εσυ εισαι μια χαρα αφου περασες τις εξετασεις.

Pancito
16-06-2009, 22:43
Να ρωτησω κατι;p Εχω μαζεψει οτι ζηταει στην προκυρηξη εκτος απο τον υγειονομικο ελεγχο (για τα ματια και αυτα)Πριν παω στον πειραια στη διευθυνση που λεει(2ας μεραρχειας)πρεπει να τις εχω κανει αυτες; η θα μου πουνε αυτοι που να παω να τις κανω αν δουνε οτι ειναι ολα οκ;

LIZZIE
17-06-2009, 09:41
Να ρωτησω κατι;p Εχω μαζεψει οτι ζηταει στην προκυρηξη εκτος απο τον υγειονομικο ελεγχο (για τα ματια και αυτα)Πριν παω στον πειραια στη διευθυνση που λεει(2ας μεραρχειας)πρεπει να τις εχω κανει αυτες; η θα μου πουνε αυτοι που να παω να τις κανω αν δουνε οτι ειναι ολα οκ;

θα πασ στην 2 μεραρχιασ εχοντασ μαζι σου την ακτινογραφια που εκανεσ στο δημοσιο νοσοκομειο μαζι με την γνωματευση του γιατρου ,καθωσ και το διπλοτυπο των 31 ευρω που εχεισ πληρωσει στην εφορια και φωτογραφιεσ. θα τα καταθεσεισ εκει στον 8 οροφο και αυτοι θα σου δωσουν παραπεμπτικο για τουσ γιατρουσ του υπολοιπουσ οι οποιοι δεχονται μονο τριτη και παρασκευη και βρισκονται στο πασαλιμανι στο παλιο υπουργειο εμπορικησ ναυτιλιασ.
καλο ειναι να πασ τριτη η παρασκευη πρωι πρωι ,στην 2 μεραρχιασ οποτε να περασεισ την ιδια μερα γιατρουσ.ετσι το εκανα και εγω και ξεμπερδεψα σε μια μερα

φανούλα
17-06-2009, 10:37
Εγώ πάντως παιδιά ωφείλω να ευχαριστήσω τα λιμεναρχεία Τήνου, Σύρου για την άριστη συμπεριφορά τους και την άμεση βοήθεια που μου παρείχαν σε ότι χρειάστηκε (απορίες, φωτοτυπίες, που να πάω, τι να κάνω, αν δεν βρω αυτόν εκεί να κάνω εκείνο ή αλλιώς να τους πάρω τηλ., ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!) Να 'ναι καλά οι άνθρωποι, είναι άξιοι του επαγγέλματός τους!!!

roussosf
17-06-2009, 12:47
μια ερωτηση για τους υποψηφιους ΑΕΝ που ειναι ψαγμενοι
για την εισαγωγη σου σε ΑΕΝ θελει και lower?

Angus
17-06-2009, 13:07
το lower ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.....το lower σου δινει επιπλεον 1000 μορια αν πας να μπεις με την ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

haytek
17-06-2009, 13:21
Σίγουρα είναι μερικοί που δεν αξίζουν τις ζεστές θέσεις τους στο λιμενικό αλλά στο λιμεναρχείο Στυλίδας τους βγάζω το καπέλο γιατί μου συμπεριφέρθηκαν όπως όφειλαν να αντιμετωπίσουν έναν υποψήφιο ναυτικό ...
Σήμερα πέρασα και εγώ τις υγειονομικές εξετάσεις και από βδομάδα πάω Κύμη να καταθέσω τα χαρτιά..

mastropanagos
17-06-2009, 14:53
Σίγουρα είναι μερικοί που δεν αξίζουν τις ζεστές θέσεις τους στο λιμενικό αλλά στο λιμεναρχείο Στυλίδας τους βγάζω το καπέλο γιατί μου συμπεριφέρθηκαν όπως όφειλαν να αντιμετωπίσουν έναν υποψήφιο ναυτικό ...
Σήμερα πέρασα και εγώ τις υγειονομικές εξετάσεις και από βδομάδα πάω Κύμη να καταθέσω τα χαρτιά..
Επισης και στη Κυμη εχει μια γραμματεα η οποια ειναι υπερβολικα εξυπηρετικη..:D:D
Και εγω εκει ειχα κανει τα χαρτια μου...

Νικόλας
17-06-2009, 17:00
Ετσι. Μην αφηνεις να σε αποθαρυνουν κατι τετοια . Ισως κ το γεγονοσ οτι τωρα τους εχει πεσει πολλη δουλεια να τους κανει λιγο νευρικους, ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον. Οπωσδηποτε ομως δεν δικαιολογειται η αγενης συμπεριφορα. Τελικα περασες τους γιατρους ή εισαι σε αναμονη?
όχι την παρασκευή θα ξαναπάω γιατί είχα τέτοια νέυρα εκείνη την ώρα που τα έγραψα όλα(με το συμπάθειο:D) και έφυγα την παρασκευή τώρα 12:30 περίπου έχουμε αποτελέσματα πανελληνίων να δω πότε θα πάω άσε ..

φανούλα
17-06-2009, 17:29
Αυτό με τα αποτελέσματα πανελληνίων τι το θέλες:rolleyes:??? Προσπαθούμε να το ξεχάσουμε:cool:....

sofakisamos
17-06-2009, 20:04
ΦΑΝΟΥΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΛ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΚΟΥΣΑ...ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΒΑΘΕΩΣ ΣΑΜΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΑΨΟΓΑ...:):D

φανούλα
17-06-2009, 20:23
Σοφάκι μου κι εμάς ένας καθηγητής στο σχολείο μας είπε για λίγο αργότερα αλλά στις ειδήσεις καθώς και στο ίντερνετ που έψαξα είδα ότι βγαίνουν και εμάς Παρασκευή μετά τις 12 το μεσημέρι...OMG:rolleyes:

sofakisamos
17-06-2009, 20:25
ΩΧ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ??ΠΩ ΠΩ.....

sofakisamos
17-06-2009, 20:28
ΦΑΝΟΥΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ??ΕΓΩ Η ΣΥΡΟΥ Η ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

φανούλα
17-06-2009, 20:28
Ευτυχώς έχουμε πολλά πρωινά καράβια στο νησί μου ώστε μόλις γράψω την Παρασκευή στο σχολείο το πρωί μετά με όποιο προλαβαίνω να εξαφανιστώ:lol::D
Ασπροπύργου θέλω εγώ αλλά ευχαρίστως να μιλάμε καθημερινά και να βοηθιόμαστε και τα καλοκαίρια να βλεπόμαστε κιόλας:D

sofakisamos
17-06-2009, 20:31
ΚΑΛΟΟΟ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΧΙ....ΤΗΝ ΕΒΑΨΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΡΑΒΙ...

φανούλα
17-06-2009, 20:33
Μεγάλο νησί είναι η Σάμος!!! Όλο και κάπου θα βρεις να κρυφτείς:D:D

sofakisamos
17-06-2009, 20:37
:cool:ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....!!!

φανούλα
17-06-2009, 20:40
Κι εγώ το ίδιο αλλά μεταξύ μας τα έκανα σαλάτα στις πανελλήνιες και δεν περιμένω πολλά γι αυτό θέλω να πάρω το πρωινό βαπόρι... Λογικά περνάω με το απολυτήριό μου αλλά θα ήθελα να είχα και τη χαρά να περάσω και με τις πανελλήνιες..αχ...

Νικόλας
17-06-2009, 23:14
ναι... να μπω και γω στην παρέα σας και γω βασικά σε 2 μαθήματα τα έκανα τελείως σαλάτα αλλά ας δούμε :D

alkiviadis
17-06-2009, 23:18
ναι... να μπω και γω στην παρέα σας και γω βασικά σε 2 μαθήματα τα έκανα τελείως σαλάτα αλλά ας δούμε :D

Ρε παιδιά χαλαρώστε...Και να μη πήγατε καλά δεν χάλασε κ κόσμος....Τί να πουν δήλαδή τα άλλα παιδιά που δεν έχουν την επιλογή του απολυτηρίου...Και εκτός αυτού μη πτοείστε,ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται...

Νικόλας
17-06-2009, 23:33
τι μου λες τώρα άσε ... τώρα ο καπετάνιος ότι έκανε έκανε η πάει φούντο η θα φτάσει στο λιμάνι πράμα απίθανο οπότε..:D

alkiviadis
17-06-2009, 23:49
τι μου λες τώρα άσε ... τώρα ο καπετάνιος ότι έκανε έκανε η πάει φούντο η θα φτάσει στο λιμάνι πράμα απίθανο οπότε..:D

Έχει όμως και το σωσίβιο οπότε μην αγχώνεσαι που σου λέω...

Νικόλας
17-06-2009, 23:58
σωστός για να δούμε την παρασκευή
αλλα δεν ξέρω που να πάω στους γιατρούς η για αποτελέσματα ??
φυσικά για αποτελέσματα αλλά οι γιατροι ??
άσε άγχος :D

alkiviadis
18-06-2009, 00:10
σωστός για να δούμε την παρασκευή
αλλα δεν ξέρω που να πάω στους γιατρούς η για αποτελέσματα ??
φυσικά για αποτελέσματα αλλά οι γιατροι ??
άσε άγχος :D

Οι γιατροί δεν είναι τίποτα άκουσε που σου λέω....Πήγαινε στο λιμεναρχείο της περιοχής σου και θα σου τα πούνε όλα...

Νικόλας
18-06-2009, 00:15
βασικά είναι ο κόσμος είχε μια ουρά άσεεεε

Thanasis89
18-06-2009, 00:20
Εσύ μικρή (φναούλα) μην γκρινιάζεις ότι δεν πήγες καλά και τέτοια... Και άσε τα ψόφια του είδους "να πάρω καράβι να φύγω" κλπ... Μην θυμηθώ τι λέγαμε για τις πανελλαδικές ! Θα περάσετε και του χρόνου, θα έχουμε τα άλλα παιδάκια που θα τα συμβουλεύετε εσείς !

Όσο για την Ασπροπύργου ΜΑΚΡΙΑ ! ΜΑΚΡΙΑ κι αλλάργα ! Τίποτ' άλλο δεν λέω ! Ααα και Μηχανιώνα επίσης ! Τώρα για τις υπόλοιπες δεν ξέρω κάτι... :D

Καλά αποτελέσματα !

alkiviadis
18-06-2009, 00:21
βασικά είναι ο κόσμος είχε μια ουρά άσεεεε

Τότε απλά υπομονή....Θα προλάβεις μην αγχώνεσαι...

alkiviadis
18-06-2009, 00:35
Εσύ μικρή (φναούλα) μην γκρινιάζεις ότι δεν πήγες καλά και τέτοια... Και άσε τα ψόφια του είδους "να πάρω καράβι να φύγω" κλπ... Μην θυμηθώ τι λέγαμε για τις πανελλαδικές ! Θα περάσετε και του χρόνου, θα έχουμε τα άλλα παιδάκια που θα τα συμβουλεύετε εσείς !

Όσο για την Ασπροπύργου ΜΑΚΡΙΑ ! ΜΑΚΡΙΑ κι αλλάργα ! Τίποτ' άλλο δεν λέω ! Ααα και Μηχανιώνα επίσης ! Τώρα για τις υπόλοιπες δεν ξέρω κάτι... :D

Καλά αποτελέσματα !

Έχεις αποκλίσει τις μισές σχολές μηχανικών!!!!!χαχαχαχα!!!!!
Ευχαριστούμε πάντως!!

φανούλα
18-06-2009, 09:20

Καλά αποτελέσματα !
Αμάν πάλι με πιασε ο Θάνος:mrgreen: αλλά όσον αφορά την Ασπροπύργου παιδιά όσο δύσκολη και να 'ναι δεν θέλω να πάω αλλού. Θέλω να 'μαι κοντά στον Πειραιά και τη Ραφήνα;)...

Thanasis89
18-06-2009, 10:45
Παιδιά εγώ απλά λέω την γνώμη μου ! Να κάνετε ότι σας προστάζει ο εαυτός σας ! Εγώ δεν είμαι κανένας που θα ρυθμίσω το που θα περάσετε απλά σας βοηθάω (με τις ελάχιστες γνώσεις πάνω σε αυτό το θέμα) να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Αυτά που σας λέω σας τα λέω από ακούσματα και συζητήσεις ! Έχω μιλήσει με συμμαθητές του αδερφού μου δόκιμους πλοιάρχους (όπως και με καπεταναίους παλιότερα) και μου λένε δεν είναι και πολύ καλά τα πράγματα στον Ασπρόπυργο ! Τώρα δεν σας φοβάμαι εσάς ! Θα τα βγάλετε πέρα αφού το πήρατε απόφαση ! :D

Σας Εύχομαι το καλύτερο πάντως !

φανούλα
18-06-2009, 14:31
Ναι Θανάση μου, μην ανησυχείς!!! Οι περισσότεροι εδώ πέρα ξέρουμε πως έχεις καλές προθέσεις που τα λες όλα αυτά και πως θες να μας βοηθήσεις:p;)!!! Απλά αν μας πιάσει πανικός καμιά φορά, δεν μας αφήνει:mrgreen: (μη μου θυμώσεις, τώρα είμαι οκ) και θέλω να κάνω μια διόρθωση σε ένα προηγούμενο πόστ μου. Αύριο βγαίνουν τα αποτελέσματα των πανελληνίων του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ(Ομάδας Β) γύρω στις 12 με 12:30. Οι υπόλοιποι περιμένουμε ακόμα.....

marios.sp
19-06-2009, 13:07
Και επιτελους το αγχος τελειωσε για μας,βγηκαν οι βαθμολογιες!!!!
10833 ειναι τα μορια μου ελπιζω να ειναι καλα για την σχολη και για τον ασπροπυργο!!!!!!αντε να περασω και γιατρους να καταθεσω και τα χαρτια και μετα καλοκαιρι!!!!!!

LIZZIE
19-06-2009, 13:24
περασααααααααααα!!!!!!!!!!!!15.700 εβγαλα.Κρητη σου ερχομαι!!!!

alkiviadis
19-06-2009, 13:27
Και επιτελους το αγχος τελειωσε για μας,βγηκαν οι βαθμολογιες!!!!
10833 ειναι τα μορια μου ελπιζω να ειναι καλα για την σχολη και για τον ασπροπυργο!!!!!!αντε να περασω και γιατρους να καταθεσω και τα χαρτια και μετα καλοκαιρι!!!!!!

Εγώ πάλι απέτυχα...Έβγαλα 7,5....Πφφφφ...Ελπίζω τουλάχιστον στο απολυτήριο...

Νικόλας
19-06-2009, 13:44
Εγώ πάλι απέτυχα...Έβγαλα 7,5....Πφφφφ...Ελπίζω τουλάχιστον στο απολυτήριο...
εγώ πάλι 8.000 ακριβώς με τα κ...ο μαθηματικά έλεος δεν είναι δυνατόν λίγο παραπάνω ήθελα να έιχα και τα μόρια από τους τρείτεκνους ρε γαμότο :cry::cry:

alkiviadis
19-06-2009, 13:55
εγώ πάλι 8.000 ακριβώς με τα κ...ο μαθηματικά έλεος δεν είναι δυνατόν λίγο παραπάνω ήθελα να έιχα και τα μόρια από τους τρείτεκνους ρε γαμότο :cry::cry:

Καλά τα μαθηματικά με διέλυσαν.....Άσε πονεμένη ιστορία...Άντε μπας και κάνουμε τίποτα με το απολυτήριο γιατί αλλιώς μας βλέπω για του χρόνου.....

Νικόλας
19-06-2009, 13:58
οχ μην λες τέτοια έγω άλλη χρονιά δεν αντέχω να ξαναπεράσω

alkiviadis
19-06-2009, 14:01
οχ μην λες τέτοια έγω άλλη χρονιά δεν αντέχω να ξαναπεράσω

Αντέχουμε δεν αντέχουμε αν έρθουν έτσι τα πράγματα θα πρέπει να το παλέψουμε...

STARWOMAN
19-06-2009, 14:04
sas parakalw,mporei kapoios na mou pei an uparxoun auth th stigmh sto internet ta apotelesmata twn palellhniwn eksetasew?? episeis tha h8ela na mathw kata poso eukola tha mporesw na eisax8w stis aen mono me to apoluthrio mou se periptwsh apotuxias stis panelladikes. euxaristw

alkiviadis
19-06-2009, 14:08
sas parakalw,mporei kapoios na mou pei an uparxoun auth th stigmh sto internet ta apotelesmata twn palellhniwn eksetasew?? episeis tha h8ela na mathw kata poso eukola tha mporesw na eisax8w stis aen mono me to apoluthrio mou se periptwsh apotuxias stis panelladikes. euxaristw

Αν είσαι απο ΤΕΕ υπάρχουν στο ypepth.gr αλλιώς θα πρέπει να πας στο σχολείο σου να δεις τα αποτελέσματα...Το πόσο εύκολα δεν μπορούμε να το ξέρουμε εξαρτάται απο την ζήτηση της σχολής...

Angus
19-06-2009, 14:23
Με μηδενικο διαβασμα 11.950 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ

marios.sp
19-06-2009, 14:35
Με μηδενικο διαβασμα 11.950 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ

Angus για ποια σχολη θελεις??(ενοοω ασπροπυργου,κρητης κλπ)

φανούλα
19-06-2009, 14:36
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΡΙΟ, ΤΗ LIZZIE ΚΑΙ ΤΟΝ ANGUS!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!! Όσο για τους υπόλοιπους Νικόλα και Αλκιβιάδη μην αγχώνεστε θα μπούμε όλοι μαζί με το απολυτήριο γιατί κι εγώ μια από τα ίδια θα έχω κάνει στις πανελλήνιες:rolleyes:..

Angus
19-06-2009, 14:37
1η επιλογη χανια
2η επιλογη υδρα
και μετα βλεπουμε

δε γουσταρω ασπροπυργο...την εχω σιχαθει την αθηνα πλεον δε θελω αλλο :P

marios.sp
19-06-2009, 14:38
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΡΙΟ, ΤΗ LIZZIE ΚΑΙ ΤΟΝ ANGUS!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!! Όσο για τους υπόλοιπους Νικόλα και Αλκιβιάδη μην αγχώνεστε θα μπούμε όλοι μαζί με το απολυτήριο γιατί κι εγώ μια από τα ίδια θα έχω κάνει στις πανελλήνιες:rolleyes:..

Ευχαριστουμε πολυ φανουλα!!εσυ μην αγχωνεσαι γιατι με πανελληνιες θα μπεις!!!

φανούλα
19-06-2009, 14:42
Χαχαχα, σαλάτα τα έχω κάνει...:roll:
να 'ναι καλά το απολυτήριο όμως:p

LIZZIE
19-06-2009, 16:25
ΤΑ ΧΑΝΙΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΟΜΙΖΩ. ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ.

newsman
19-06-2009, 17:57
λοιπόν...παιδιά για μένα μπάζει το πλοίο.....αν δεν το μπαλώσω με το απολυτήριο ναυάγησα.....και απολυτήριο με το τράβηγμα που μου ρίχνουν οι βαθμοί των πανελληνίων θα βγάλω 13 λογικά....και με το lower το πολύ 14....μου φαίνεται οτι δεν θα έχω την χαρα να γνωρίσω κανεναν σας φέτος....

Νικόλας
19-06-2009, 18:54
Γιατί φίλε νομίζεις ότι εγώ θα έχω μεγαλύτερο απολυτίριο 13 άντε τραβηγμένο 14

newsman
19-06-2009, 19:13
Γιατί φίλε νομίζεις ότι εγώ θα έχω μεγαλύτερο απολυτίριο 13 άντε τραβηγμένο 14

Καπετάνιο...εδώ πρέπει να εξαντλήσουμε την υπομονή μας μέχρι το Σεπτέμβρη...αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα...δεν μου λέτε όμως κάπου άκουσα μια ράδιο-αρβύλα που έλεγε οτι στο απολυτήριο τους νοιάζει μόνο ο βαθμός μαθηματικών και φυσικής γενικής....ξέρετε αν αληθεύει?

φανούλα
19-06-2009, 19:15
Αποκλείεται να παίζει αυτό φίλε.....

haytek
20-06-2009, 16:55
13204 .. mpenw aNEEEEETAAAAAAA

φανούλα
20-06-2009, 17:42
Μπράβο haytek!!! Οι υπόλοιποι πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή για τα αποτελέσματά μας και δεν περνάνε οι μέρες όταν το θέλεις:rolleyes:........

thanassis sideris
20-06-2009, 21:45
mages 7.500 evgala kai apo ti katalavenete oloi den pernaw me panellhnies......exw vgalei apoluthrio 13 mou euxomai na eimai mesa me to apoluthrio.....

φανούλα
20-06-2009, 21:49
Αααχ, Θανάση μη στεναχωριέσαι δεν είσαι ο μόνος που περιμένεις με απολυτήριο..

Thanasis89
21-06-2009, 00:54
Αααχ, Θανάση μη στεναχωριέσαι δεν είσαι ο μόνος που περιμένεις με απολυτήριο..

Για μισό τι έγινε ; Σε διόρισε κανένας εσένα μικρή παρηγορήτρια ; :p

Μπράβο παιδιά ! Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία !
(όσο για το απολυτήριο με 12 κι επάνω σας βάζουν μέσα) Με το καλό ! :)

Τώρα αρχίζουν όμως τα δύσκολα ! Μην τα φορτώσετε στον κόκορα και κουράγιο στο καράβι ! Όταν μπαρκάρετε μην σκέφτεστε το έξω αλλά το πως θα περάσετε καλύτερα μέσα ! ;) Αυτό πάει για τους φορτηγατζίδες και τανκεράδες !

Για την κυρία Φανούλα την ποσταλού δεν θα πω τίποτα ! Με το Πηνελόπη Α. (γιατί υπάρχει κι άλλο) εκεί παρέα θα οργώνουν τα μπουγάζια του Κάβου Ντόρο και τα αερίδια της Τήνου ! :D

mastropanagos
21-06-2009, 04:30
Να μπειτε στη σχολη ειναι ευκολο,να βγειτε ειναι δυσκολο...Τα μαθηματα δεν ειναι απλα και η σχολη θελει διαβασμα,οποτε οσοι περασετε στις ΑΕΝ ετοιμαστειτε να μην τα φορτωσετε στο κοκορα γιατι το χασατε το καραβι...

marios.sp
21-06-2009, 09:38
Να μπειτε στη σχολη ειναι ευκολο,να βγειτε ειναι δυσκολο...Τα μαθηματα δεν ειναι απλα και η σχολη θελει διαβασμα,οποτε οσοι περασετε στις ΑΕΝ ετοιμαστειτε να μην τα φορτωσετε στο κοκορα γιατι το χασατε το καραβι...

Οντως ετσι ειναι!!!το καλυτερο πραγμα στην σχολη ειναι να περνας τα μαθηματα!!!γιατι αν δεν τα περνας παει το μπαρκο!

φανούλα
21-06-2009, 10:12
Για την κυρία Φανούλα την ποσταλού δεν θα πω τίποτα ! Με το Πηνελόπη Α. (γιατί υπάρχει κι άλλο) εκεί παρέα θα οργώνουν τα μπουγάζια του Κάβου Ντόρο και τα αερίδια της Τήνου ! :D
Καλημέρα!!! Μην πιάνεις τις ευαίσθητες χορδές μου Θάνο:D:D!!! Κι έχει μια δροσιά και μια θέα εκεί πάνω...προς τα έξω Μύκονος, Τήνος, Άνδρος, Εύβοια, Ραφήνα (κι από την άλλη Δήλος, Σύρος, Γυάρος, Τζια) κι από μέσα μια Πανέμορφη Γέφυρα!!! Μην πω για τη θάλασσα με το αεράκι της, τα στενά των νησιών και τον Κάβο Ντόρο!! Έτσι mastropanago δε γίνεται να μη διαβάσουμε και να τα χάσουμε όλα αυτά:D!!!!

nkr
21-06-2009, 15:46
Παιδια να ρωτησω κατι πως ειναι η σχολη της Υδρας καλη?Το ρωταω αυτο διοτι θελω να παω εκει.

Sizor
21-06-2009, 16:14
Να ρωτήσω και εγώ κάτι :P
Εάν περάσεις για παράδειγμα μηχανικός,μπορείς στην συνεχεια να αλλάξεις σε πλοίαρχος?Εννοείτε πως θα ξεκινήσεις από A εξάμηνο πάλι ανεξάρτητα με το ποσο καιρό είχες σπουδάσει ως μηχανικός.Υπάρχει αυτή η δυνατότητα η πρέπει να ξαναπεράσεις εκ νέου σε σχολη πλοιάρχων?

nkr
21-06-2009, 16:18
Φιλε μου δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτη την ερωτηση.:(

marios.sp
21-06-2009, 17:29
Να ρωτήσω και εγώ κάτι :P
Εάν περάσεις για παράδειγμα μηχανικός,μπορείς στην συνεχεια να αλλάξεις σε πλοίαρχος?Εννοείτε πως θα ξεκινήσεις από A εξάμηνο πάλι ανεξάρτητα με το ποσο καιρό είχες σπουδάσει ως μηχανικός.Υπάρχει αυτή η δυνατότητα η πρέπει να ξαναπεράσεις εκ νέου σε σχολη πλοιάρχων?

Δεν γινεται αυτο!αν θελεις να πας πλοιαρχων κατα την διαρκεια που βρισκεσαι στη σχολη πρεπει να ξαναδωσεις πανελληνιες και ολα τα γνωστα..αλλωστε ειναι λογικο αλλη βαση των πλοιαρχων αλλη των μηχανικων..

marios.sp
21-06-2009, 17:30
Παιδια να ρωτησω κατι πως ειναι η σχολη της Υδρας καλη?Το ρωταω αυτο διοτι θελω να παω εκει.

Απο οτι εχω ακουσει η σχολη της υδρας ειναι απο τις καλυτερες...απο οτι εχω ακουσει ομως..μου εχουν προτινει παιδια που εχουν βγει να παω υδρα διοτι ειναι πολυ καλα!!

mastropanagos
21-06-2009, 20:03
Δεν γινεται αυτο!αν θελεις να πας πλοιαρχων κατα την διαρκεια που βρισκεσαι στη σχολη πρεπει να ξαναδωσεις πανελληνιες και ολα τα γνωστα..αλλωστε ειναι λογικο αλλη βαση των πλοιαρχων αλλη των μηχανικων..
Γινεται και παραγινεται αλλα ξεκινας παλι απο Α εξαμηνο...
Το εχει κανει συμφοιτητης μου περσι....

marios.sp
21-06-2009, 20:59
Γινεται και παραγινεται αλλα ξεκινας παλι απο Α εξαμηνο...
Το εχει κανει συμφοιτητης μου περσι....

:confused::confused:σοβαρα??πρωτη φορα το ακουω!!!:o

LIZZIE
22-06-2009, 09:54
13204 .. mpenw aNEEEEETAAAAAAA

ΜΠΡΑΒΟ heytek!!! Συγχαρητηρια!!! Κατι ασχετο... θελει κανεις να περασει Κρητη?

Angus
22-06-2009, 10:20
εγω.....1η μου επιλογη

sofakisamos
22-06-2009, 14:16
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ...ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..:rolleyes:ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΕΝ ΣΥΡΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??

φανούλα
22-06-2009, 14:27
Εγώ πάντως Σοφάκι μου που πήγα στο λιμεναρχείο στη Σύρο για να κάνω τα χαρτιά μου είχαν αρκετούς στη λίστα:D;)

LIZZIE
22-06-2009, 16:08
εγω.....1η μου επιλογη

KI ΕΣΥ 1η ΕΠΙΛΟΓΗ Ε? ΚΙ ΕΓΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.

Pancito
22-06-2009, 19:34
θα πασ στην 2 μεραρχιασ εχοντασ μαζι σου την ακτινογραφια που εκανεσ στο δημοσιο νοσοκομειο μαζι με την γνωματευση του γιατρου ,καθωσ και το διπλοτυπο των 31 ευρω που εχεισ πληρωσει στην εφορια και φωτογραφιεσ. θα τα καταθεσεισ εκει στον 8 οροφο και αυτοι θα σου δωσουν παραπεμπτικο για τουσ γιατρουσ του υπολοιπουσ οι οποιοι δεχονται μονο τριτη και παρασκευη και βρισκονται στο πασαλιμανι στο παλιο υπουργειο εμπορικησ ναυτιλιασ.
καλο ειναι να πασ τριτη η παρασκευη πρωι πρωι ,στην 2 μεραρχιασ οποτε να περασεισ την ιδια μερα γιατρουσ.ετσι το εκανα και εγω και ξεμπερδεψα σε μια μερα

Πηγα πρωτου δω το μηνυμα σου:/ Θα παω αυριο για τις εξετασεις, θελει μονο το παραπεμπτικο?ευχαριστω παντως:)

LIZZIE
22-06-2009, 21:04
Πηγα πρωτου δω το μηνυμα σου:/ Θα παω αυριο για τις εξετασεις, θελει μονο το παραπεμπτικο?ευχαριστω παντως:)

Ναι το παραπεμπτικο και την ακτινογραφια.Καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!

marios.sp
22-06-2009, 23:17
Ναι το παραπεμπτικο και την ακτινογραφια.Καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!

Lizzie να σου κανω μια ερωτηση...θα παω στην 2ας μεραρχια πρωτα σωστα?
1)Εκει θα εξεταστω??
2)μετα θα πρεπει να παω στην γρηγοριου λαμπρακη?
3)και μετα που?

newsman
23-06-2009, 11:23
παιδιά σήμερα πήγα έβγαλα την ακτινογραφία με την γνωμάτευση και πείρα και το απολυτήριο.Απολυτήριο τελικά έβγαλα 13 και πρέπει να επικυρώσω και το πτυχίο lower που έχω.Μια ερώτηση, εμείς τελικά όταν παραδώσουμε την αίτηση τι άλλο θα παραδώσουμε μαζί?Α! το 13 μας κάνει για απολυτήριο η μπα?

LIZZIE
23-06-2009, 11:41
Lizzie να σου κανω μια ερωτηση...θα παω στην 2ας μεραρχια πρωτα σωστα?
1)Εκει θα εξεταστω??
2)μετα θα πρεπει να παω στην γρηγοριου λαμπρακη?
3)και μετα που?
ΟΧΙ!!ΣΤΗΝ 2ας ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙΣ ΕΚΕΙ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΗΝ 2ας ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

φανούλα
23-06-2009, 12:17
παιδιά σήμερα πήγα έβγαλα την ακτινογραφία με την γνωμάτευση και πείρα και το απολυτήριο.Απολυτήριο τελικά έβγαλα 13 και πρέπει να επικυρώσω και το πτυχίο lower που έχω.Μια ερώτηση, εμείς τελικά όταν παραδώσουμε την αίτηση τι άλλο θα παραδώσουμε μαζί?Α! το 13 μας κάνει για απολυτήριο η μπα?
Απ' ότι κατάλαβα θέλεις να δηλώσεις με το απολυτήριο. Λοιπόν τότε πρέπει να έχεις μαζί σου α) το πρωτότυπο του απολυτηρίου σου, β)τη γνωμάτευση από τις υγειονομικές εξετάσεις, γ)επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του lower σου εφόσον έχεις και δ)επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της ταυτότητάς σου και των δύο όψεων που για να γίνει πρέπει να τη βγάλεις πρώτα φωτοτυπία και μετά να πας σε ένα ΚΕΠ για να στην επικυρώσουν..
Το απολυτήριο πρέπει να μας κάνει αφού με το lower σου γίνεται 14!!!
Αυτάαα:p:D.....

sofakisamos
23-06-2009, 12:50
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΑΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΣΙ ΣΥΡΟ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ?ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?:confused::rolleyes:

newsman
23-06-2009, 13:44
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΑΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΣΙ ΣΥΡΟ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ?ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?:confused::rolleyes:

Μπορείς μέσω Internet αλλά τοιχοκολλούνται και στους τοίχους των σχολών και δημοσιεύονται επίσης και σε 2 εφημερίδες(δεν ξέρω πιες)

marios.sp
23-06-2009, 17:08
ΟΧΙ!!ΣΤΗΝ 2ας ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙΣ ΕΚΕΙ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΗΝ 2ας ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Μετα απο 4 μερες???η εξεταση του οφθαλμιατρου πως γινεται?

Νικόλας
23-06-2009, 17:17
μπαίνεις μέσα και έχει αυτά τα πολύχρωμμα χαρτάκια με τους αριθμους που πρέπει να βρεις ποιος αριθμός είναι και μετά σου δείχνει κάτι γράμματα(η και αριθμούς) στον απέναντι τείχο και πρέπει να τα δείς με το δεξί πρώτα και μετά τα αλλάζουν και σου κλείνουν το αριστερό
αυτά:D

marios.sp
23-06-2009, 17:41
μπαίνεις μέσα και έχει αυτά τα πολύχρωμμα χαρτάκια με τους αριθμους που πρέπει να βρεις ποιος αριθμός είναι και μετά σου δείχνει κάτι γράμματα(η και αριθμούς) στον απέναντι τείχο και πρέπει να τα δείς με το δεξί πρώτα και μετά τα αλλάζουν και σου κλείνουν το αριστερό
αυτά:D

Α μαλιστα ευχαριστω πολυ Νικολα!!:D

marios.sp
23-06-2009, 17:55
Κατι ακομα η φωτογραφια θα πρεπει να ειναι επικολλημενη πανω στην ακτινογραφια?γιατι μου την κολλησαν πανω στην γνωματευση και μου βαλαν και σφραγιδα!:confused:

φανούλα
23-06-2009, 18:06
Όχι πάνω στην ακτινογραφία, στη γνωμάτευση ναι...

marios.sp
23-06-2009, 18:21
Όχι πάνω στην ακτινογραφία, στη γνωμάτευση ναι...
Ok:Dευχαριστω πολυ!

newsman
23-06-2009, 18:31
παιδιά εμένα την φωτογραφία την σύραπσαν πάνω στην ακτινογραφία και την σφράγισαν.Και μετά μου σύραπσαν πάνω στην ακτινογραφία τη γνωμάτευση .Η γνωμάτευση δεν γράφει βέβαια πουθενά ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ αλλα "χωρίς παθολογικά ευρήματα απο το πνευμολογικό περέγχυμα"΄.Εσάς τι λένε οι δικές σας?

LIZZIE
23-06-2009, 19:57
παιδιά εμένα την φωτογραφία την σύραπσαν πάνω στην ακτινογραφία και την σφράγισαν.Και μετά μου σύραπσαν πάνω στην ακτινογραφία τη γνωμάτευση .Η γνωμάτευση δεν γράφει βέβαια πουθενά ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ αλλα "χωρίς παθολογικά ευρήματα απο το πνευμολογικό περέγχυμα"΄.Εσάς τι λένε οι δικές σας?

ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ. ΤΟ "ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ" ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Manos Syros
24-06-2009, 00:46
Paidia xalia oi panellhnies....! Makari na me swsei to apolhthrio afou fetos dn edosa ka8olou shmasia sto sxoleio...8a deiksei thn Pempth.... Sofia kai gw apo syro eimai kai 8a thn dhlwsw alla dn 3erw kai pollous p 8a dhlwsoun...!

alkiviadis
24-06-2009, 02:50
Απ' ότι κατάλαβα θέλεις να δηλώσεις με το απολυτήριο. Λοιπόν τότε πρέπει να έχεις μαζί σου α) το πρωτότυπο του απολυτηρίου σου, β)τη γνωμάτευση από τις υγειονομικές εξετάσεις, γ)επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του lower σου εφόσον έχεις και δ)επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της ταυτότητάς σου και των δύο όψεων που για να γίνει πρέπει να τη βγάλεις πρώτα φωτοτυπία και μετά να πας σε ένα ΚΕΠ για να στην επικυρώσουν..
Το απολυτήριο πρέπει να μας κάνει αφού με το lower σου γίνεται 14!!!
Αυτάαα:p:D.....

Θέλει και υπεύθυνη δήλωση οτι επιτρέπεις να σε διώξουν αν αποτύχεις στην κολύμβηση μέχρι να ξαναπάς και να σε περάσουν...

φανούλα
24-06-2009, 09:22
Θέλει και υπεύθυνη δήλωση οτι επιτρέπεις να σε διώξουν αν αποτύχεις στην κολύμβηση μέχρι να ξαναπάς και να σε περάσουν...
Αυτό δεν το κάνεις μέσα στη σχολή:confused::confused:

marios.sp
24-06-2009, 09:33

Ναι στην σχολη στο δινουν αυτο!

φανούλα
24-06-2009, 09:39
Είπα κι εγώ, για μια στιγμή τρόμαξα!! Εγώ έλεγα στον newsman τι να πάρει μαζί του, τα υπόλοιπα χαρτιά θα τα κάνουμε και θα τα βρούμε στη σχολή...

thanassis sideris
24-06-2009, 10:26
paidia na sas kanw mia erwthsh kai opoios 3erei apanta......
estw oti egw me ena allo paidi exw vathmo apoluthriou 13 xwris ptuxia agglikwn kai tetoia, poio tha einai to metro sugrishs pou tha paroun gia na mas valoun mesa sthn sxolh??????????????????

alkiviadis
24-06-2009, 10:43
paidia na sas kanw mia erwthsh kai opoios 3erei apanta......
estw oti egw me ena allo paidi exw vathmo apoluthriou 13 xwris ptuxia agglikwn kai tetoia, poio tha einai to metro sugrishs pou tha paroun gia na mas valoun mesa sthn sxolh??????????????????

Αυτός που έχει την μεγαλύτερη βαθμολογία και μετά παίζει ρόλο το αν είναι τρίτεκνος ή πολύτεκνος αν δεν είναι κανένας νομίζω μπαίνουν και οι 2..

alkiviadis
24-06-2009, 10:44
Εγώ πάλι το έκανα εδώ και τώρα μόλις πάρω απολυτήριο κατεβαίνω Ασπρόπυργο και τα φτιάχνω...

thanassis sideris
24-06-2009, 10:56
dld ta duo 13aria tha mpoun sthn sxolh??????den einai ligo paralogo logika prepei na uparxei kapoio metro sugrishs

φανούλα
24-06-2009, 10:56
Εγώ πάλι το έκανα εδώ και τώρα μόλις πάρω απολυτήριο κατεβαίνω Ασπρόπυργο και τα φτιάχνω...
Όταν λες εδώ????

alkiviadis
24-06-2009, 11:19
Όταν λες εδώ????

Στην πόλη μου..Απλά αγόρασα μια υπεύθυνη δήλωση απο το βιβλιοπωλείο πήγα στο κεπ την συμπλήρωσα,την υπέγραψα,μου έβαλαν την σφραγίδα και είναι όλα έτοιμα για ΑΕΝ...

alkiviadis
24-06-2009, 11:21
dld ta duo 13aria tha mpoun sthn sxolh??????den einai ligo paralogo logika prepei na uparxei kapoio metro sugrishs

Μα στο παράδειγμα που μου έδωσες υπάρχουν δυο πανομοιότυπες περιπτώσεις οπότε εφόσον ταυτίζονται δεν συγκρινονται...Στην προκύρηξη νομίζω γράφει πως μπαίνουν και οι δύο,μπορεί να έκανα και λάθος....

newsman
25-06-2009, 01:32
Μα στο παράδειγμα που μου έδωσες υπάρχουν δυο πανομοιότυπες περιπτώσεις οπότε εφόσον ταυτίζονται δεν συγκρινονται...Στην προκύρηξη νομίζω γράφει πως μπαίνουν και οι δύο,μπορεί να έκανα και λάθος....

όχι alkiviadi μια χαρά τα λες.Να τα κάνουμε όμως λίγο πιο λιανά να το καταλάβει και το παιδί!Αν τα τελευταία άτομο που θα πάρει η σχολή έχει βαθμό 13 αλλά δεν είναι μόνο ένα(στην προκειμένη περίπτωση 2)και δεν ανοίκει κανένας απο τους 2 σε κάποια ιδική κατηγορία τότε μπαίνουν και οι 2 λόγω ισοβαθμίας

Νικόλας
25-06-2009, 11:33
έχω μια ερώτηση
το απολυτίριο το ζητούν τώρα μαζί με την αίτηση η μετά ??:confused:

alkiviadis
25-06-2009, 11:40
έχω μια ερώτηση
το απολυτίριο το ζητούν τώρα μαζί με την αίτηση η μετά ??:confused:
Για καλό και για κακό πάρε ό,τι χαρτί γράφει η προκύρηξη μαζί σου και πήγαινε να εγγραφείς..Εγώ περιμένω αύριο το απολυτήριο για να κατέβω Αθήνα να δηλώσω..Εδώ που τα λέμε ξέρει κανείς πως πάμε Ασπρόπυργο??

Νικόλας
25-06-2009, 11:42
πω πω το απολυτίριο βγαίνει δευτέρα και εγώ σαββατο θέλω να την κάνω για την πατρίδα (ηγουμενίτσα)
δεν έχω καταλάβει και πολύ αλλά θα την ξαναδιαβάσω
εγώ θα πάρω ταξί να με πάει γιατί ούτε καν ξέρω που είναι η σχολή :p

alkiviadis
25-06-2009, 11:46
πω πω το απολυτίριο βγαίνει δευτέρα και εγώ σαββατο θέλω να την κάνω για την πατρίδα (ηγουμενίτσα)
δεν έχω καταλάβει και πολύ αλλά θα την ξαναδιαβάσω
εγώ θα πάρω ταξί να με πάει γιατί ούτε καν ξέρω που είναι η σχολή :p

Πάρε όλα τα χαρτιά μαζί σου..Κρίμα είναι να γυρνάς πίσω για ένα φύλο χαρτί...

Νικόλας
25-06-2009, 11:48
το ξέρω, οπότε την δευτέρα θα περιμένω τότε θα έχω το απολυτίριο :D
ασπρόπυργο δεν είναι δύσκολο να πας μια ευθεία είναι το θέμα είναι η σχολή που είναι οεο ??
γι αυτό ταξάκι :p

alkiviadis
25-06-2009, 11:50
το ξέρω, οπότε την δευτέρα θα περιμένω τότε θα έχω το απολυτίριο :D
ασπρόπυργο δεν είναι δύσκολο να πας μια ευθεία είναι το θέμα είναι η σχολή που είναι οεο ??
γι αυτό ταξάκι :p

Γ αυτό αν γνωρίζει κάποιος που είναι η σχολή και πώς θα την βρούμε ας μας βοήθησει...

marios.sp
25-06-2009, 12:16
Γ αυτό αν γνωρίζει κάποιος που είναι η σχολή και πώς θα την βρούμε ας μας βοήθησει...

Αλκιβιαδη για τον ασπροπυργο θες να μαθεις?
(http://tp.oasa.gr/index.asp#3)

alkiviadis
25-06-2009, 12:20
Αλκιβιαδη για τον ασπροπυργο θες να μαθεις?
Για την ακρίβεια θέλω να μάθω πού καταθέτω τα χαρτιά μου για την εγγραφή και πώς θα φτάσω εκεί...

haytek
25-06-2009, 12:27
Εγώ πήγα χθεσ ΑΕΝ Μακεδονίας και έκανα τα χαρτιά μου για την πρώτη κατηγορία (πανελλαδικές γενικού λυκείου) ...
Ευτυχώς σήμερα πήρα τους βαθμούς και δεν κόπηκα που8ενά..Αρά απολυτήριο Λυκείου 14,5 και πανελλαδικές 13204 μόρια...

Μια χάρα..(και 2 τρομάρες? η πορεία θα δείξει:p)

marios.sp
25-06-2009, 12:41
Για την ακρίβεια θέλω να μάθω πού καταθέτω τα χαρτιά μου για την εγγραφή και πώς θα φτάσω εκεί...

Για τον Ασπροπυργο θα πρεπει να πας στην Πλατεια Κουμουνδουρου που ειναι η αφετηρια των λεωφωριων.Απο εκει θα παρεις το Α16 Β16 Ε16 καποιο απο τα 3 και θα κατεβεις στην σταση Λουζιτανια.Ρωτα τον οδηγο αν ειναι να σου πει που να κατεβεις.Εκει εχει μια υπογεια διαβαση θα περασεις απο κατω και θα βρεθεις στην απεναντι πλευρα του δρομου.Θα προχωρησεις προς τα δεξια και στο πρωτο στενο θα στριψεις αριστερα και θα την δεις μπροστα σου στα 100 μετρα!!!

alkiviadis
25-06-2009, 12:45
Για τον Ασπροπυργο θα πρεπει να πας στην Πλατεια Κουμουνδουρου που ειναι η αφετηρια των λεωφωριων.Απο εκει θα παρεις το Α16 Β16 Ε16 καποιο απο τα 3 και θα κατεβεις στην σταση Λουζιτανια.Ρωτα τον οδηγο αν ειναι να σου πει που να κατεβεις.Εκει εχει μια υπογεια διαβαση θα περασεις απο κατω και θα βρεθεις στην απεναντι πλευρα του δρομου.Θα προχωρησεις προς τα δεξια και στο πρωτο στενο θα στριψεις αριστερα και θα την δεις μπροστα σου στα 100 μετρα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Μάριε...

marios.sp
25-06-2009, 12:55
Σε ευχαριστώ πολύ Μάριε...

Τιποτα αλκιβιαδη.αν δεν βρισκεις την σχολη ρωτα εκει εχει καποια μαγαζια.

alkiviadis
25-06-2009, 13:03
Τιποτα αλκιβιαδη.αν δεν βρισκεις την σχολη ρωτα εκει εχει καποια μαγαζια.

Και πάλι ευχαριστώ!!!Πάντως μου κάνει εντύπωση που την λένε σχολή Ασπροπύργου ενώ είναι εκεί που μου παρέθεσες...Ή είναι οι εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο??

marios.sp
25-06-2009, 13:33
Και πάλι ευχαριστώ!!!Πάντως μου κάνει εντύπωση που την λένε σχολή Ασπροπύργου ενώ είναι εκεί που μου παρέθεσες...Ή είναι οι εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο??

Τα χαρτια σου τα καταθετεις στις ΑΕΝ δηλαδη εκει στην σχολη!τον οκτωμβριο οταν θα εγγραφεις στην σχολη ασπροπυρχου πχ θα πας εκει που σου ειπα!αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου!

alkiviadis
25-06-2009, 13:37
Τα χαρτια σου τα καταθετεις στις ΑΕΝ δηλαδη εκει στην σχολη!τον οκτωμβριο οταν θα εγγραφεις στην σχολη ασπροπυρχου πχ θα πας εκει που σου ειπα!αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου!

Ωπα δεν σε κατάλαβα...Εγώ θέλω να καταθέσω τα χαρτιά μου(Απολυτήριο,ιατρικές εξετάσεις κ.α.) προκειμένου να με πάρουν στην σχολή..κατάλαβες??

sofakisamos
25-06-2009, 13:47
Τοτε ευχομαι να τα πουμε μεσα Μανο!!

marios.sp
25-06-2009, 13:51
Ωπα δεν σε κατάλαβα...Εγώ θέλω να καταθέσω τα χαρτιά μου(Απολυτήριο,ιατρικές εξετάσεις κ.α.) προκειμένου να με πάρουν στην σχολή..κατάλαβες??

Nαι!Θα πας στην ΑΕΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ!!!εκει που σου ειπα δηλαδη!
οταν θα αρχισουν τα μαθηματα αν περασεις ασπροπυργο παλι εκει θα πηγαινεις αυτο θελω να πω!

alkiviadis
25-06-2009, 13:56
Nαι!Θα πας στην ΑΕΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ!!!εκει που σου ειπα δηλαδη!
οταν θα αρχισουν τα μαθηματα αν περασεις ασπροπυργο παλι εκει θα πηγαινεις αυτο θελω να πω!

Ναί οκ αυτό το κατάλαβα..Αυτό που είπα είναι οτι εκεί που μου είπες δεν είναι Ασπρόπυργος(περιοχή) εκτός και αν έκανα λάθος...

marios.sp
25-06-2009, 14:08
Ναί οκ αυτό το κατάλαβα..Αυτό που είπα είναι οτι εκεί που μου είπες δεν είναι Ασπρόπυργος(περιοχή) εκτός και αν έκανα λάθος...

Ασπροπυργος ειναι εκει ειναι Ελευσινα!τωρα γιατι την λενε Ασπροπυργου δεν ξερω

alkiviadis
25-06-2009, 14:12
Ασπροπυργος ειναι εκει ειναι Ελευσινα!τωρα γιατι την λενε Ασπροπυργου δεν ξερω

Αυτό είπα κ εγώ..Έψαχνα και εγώ στον Ασπρόπυργο με το google earth να πετύχω την σχολή και τίποτα και κοίταξα αυτά που μου είπες και με έβγαλε Ελευσίνα και λέω ώπα καποιο λάθος έχει γίνει...!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

mastropanagos
25-06-2009, 16:38
Εκει που ειναι η σχολη ειναι ασπροπυργος και οχι ελευσινα παιδες...Για την ακριβεια η σχολη ειναι στη παραλια ασπροπυργου...Η ελευσινα ειναι πιο περα...

marios.sp
25-06-2009, 19:12
Παιδια μπορει καποιος να περασει απο τον παθολογο και να παει αλλη μερα να περασει τον οφθλμιατρο??

billl
27-06-2009, 12:17
φυσικα και μπορεις..καλυτερα να πας πρωτα οφθαλμιατρο που ειναι και πιο σοβαρη εξεταση και μετα παθολογο θα κανεις πεντε λεπτα..καλη επιτυχια

LIZZIE
29-06-2009, 11:07
Παιδια χρειαζομαι συμβουλη!! Υπαρχει περιπτωση να μην περασω στη σχολη με 15334 μορια :confused:? Η μανα μου εχει λησαξει!!! Κατα βαθοσ δε θελει να παω στις Α.Ε.Ν και επειδη τοσο καιρο δεν εχω αλλαξει γνωμη τωρα αρχισε νεο τροπαριο. Οτι θα υπαρχουν παιδια με υψηλοτερες βαθμολογιες που θα δηλωσουν ΑΕΝ και θα μεινω απεξω γι αυτο να δηλωσω αλλη σχολη.Σαφως θα υπαρξουν και παιδια με υψηλοτερες βαθμολογιες, αλλα ειναι δυνατον ολοι αυτοι που εβγαλαν 19000να πανε στις ΑΕΝ ???? Δεν ειναι λιγο παραλογο??

Γιωργακης
29-06-2009, 11:46
παιδια γεια σας μπορει να μου πει καποιος που μπορω να επικυρωσω το lower . εχω το edexcel level 3 . οποιος γνωριζει ας μου απαντησει .

daimanissa....
29-06-2009, 14:57
Παιδια χρειαζομαι συμβουλη!! Υπαρχει περιπτωση να μην περασω στη σχολη με 15334 μορια :confused:? Η μανα μου εχει λησαξει!!! Κατα βαθοσ δε θελει να παω στις Α.Ε.Ν και επειδη τοσο καιρο δεν εχω αλλαξει γνωμη τωρα αρχισε νεο τροπαριο. Οτι θα υπαρχουν παιδια με υψηλοτερες βαθμολογιες που θα δηλωσουν ΑΕΝ και θα μεινω απεξω γι αυτο να δηλωσω αλλη σχολη.Σαφως θα υπαρξουν και παιδια με υψηλοτερες βαθμολογιες, αλλα ειναι δυνατον ολοι αυτοι που εβγαλαν 19000να πανε στις ΑΕΝ ???? Δεν ειναι λιγο παραλογο??

lizzie μην ανησυχεις δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε παρουν το κατωτατο οριο που εχει μπει σπουδαστης ειναι 10000 μορια περιπου και εγω με 14800 μπηκα ολους σχεδον τους περνουν και ειδικα εσυ που εχεισ και 15334 σε περνουν αααννεεεετααααα!!!! ελπιζω να ησυχασες τωρα!!!!:D:D:D

daimanissa....
29-06-2009, 15:03
παιδια γεια σας μπορει να μου πει καποιος που μπορω να επικυρωσω το lower . εχω το edexcel level 3 . οποιος γνωριζει ας μου απαντησει .

Θα πρεπει να πας στην Αμερικανικη ή στην Βρετανικη πρεσβεια αναλογα ποιο απο τα δυο πτυχια εχεις το MICHIGAN ή το CAMBRIDGE και απλα πληρωνεις γυρω στα 20 ευρω για τις κοπιες τις επικοιρωμενες :cool:

Γιωργακης
29-06-2009, 15:51
Θα πρεπει να πας στην Αμερικανικη ή στην Βρετανικη πρεσβεια αναλογα ποιο απο τα δυο πτυχια εχεις το MICHIGAN ή το CAMBRIDGE και απλα πληρωνεις γυρω στα 20 ευρω για τις κοπιες τις επικοιρωμενες :cool:

σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα το πτυχιο μου ειναι edexcel london test δηλαδη ειναι αυτο που λεει στην προκυρηξη οτι αποκτηθηκε επειτα απο εξετασεις edecxel international london examinations. μηπως ξερεις τιποτα για αυτο το πτυχιο που επικυρωνεται ?

daimanissa....
29-06-2009, 16:06
σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα το πτυχιο μου ειναι edexcel london test δηλαδη ειναι αυτο που λεει στην προκυρηξη οτι αποκτηθηκε επειτα απο εξετασεις edecxel international london examinations. μηπως ξερεις τιποτα για αυτο το πτυχιο που επικυρωνεται ?

εαν δεν κανω λαθος και αυτο επικοιρωνεται στην Βρετανικη πρεσβεια δεν χανεις κατι αμα παρεις τηλεφωνο και ρωτησεις

British Embassy, Athens, Greece
Ελλάδα, Αθήνα, Βρετανική Πρεσβεία
Βρετανική Πρεσβεία
Πλουτάρχου 1
106 75 Αθήνα
Athens
Τηλέφωνο (0030) 210 7272600
Φαξ (0030) 210 7272743
:D:D

Pancito
29-06-2009, 17:08

Με τιποτα lizzie.Μονο τη βαση του 10 χρειαζεσαι μπορει και λιγοτερο;p μην ανυσηχεις καθολου, εσυ εχεις μπει και μας χαιρετας!

Pancito
29-06-2009, 17:21
Για ασπροπυργο βολευει ο προαστιακος;Ξερει κανεις;

jimmis
30-06-2009, 03:24
paidia, mporei kapoios na poi akrivws ti s zitane stis igeionomikes exetaseis??? mono mywpia k kardia ??? i exetasi 8wraka kiriws m apasxolei... kapnizw ligo (1-1,5 paketo) k g auto dn xerw an 8a ton deixei, i 8a xei arxisei na skourainei...

billl
30-06-2009, 10:21
πολυ τυπικες ειναι οι εξετασεις..μυωπια-αχρωματοψια και μια τυπικη παθολογικη εξεταση μη μασας πηγαινε πρωτα στο οφθαλμιατρο και μετα στον παθολογο θα κανεις 5 λεπτα..καλη επιτυχια

Νικόλας
30-06-2009, 11:55
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!
πήγα σήμερα ασπροπυργο και τελείωσααα !!!:D

DiMa_GR
30-06-2009, 14:15
Παιδιά εγώ σήμερα πήρα απολυτήριο και τελικά αποχαιρετώ το όνειρο μου ..:(
Έβγαλα 11,2 μας έσκισαν στους βαθμούς .. επειδή όλοι την χρονιά τους τρελάναμε .. ;)
Τεσπα καλή επιτυχία σε όσους περάσουν (δλδ σε όλους εκτός από εμένα που θα μείνω από έξω) ..

φανούλα
30-06-2009, 15:51
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!
πήγα σήμερα ασπροπυργο και τελείωσααα !!!:D
Κι εγώωω:p:D!!!

daimanissa....
30-06-2009, 15:55

zileuwwwww.........

daimanissa....
30-06-2009, 15:59
Παιδιά εγώ σήμερα πήρα απολυτήριο και τελικά αποχαιρετώ το όνειρο μου ..:(
Έβγαλα 11,2 μας έσκισαν στους βαθμούς .. επειδή όλοι την χρονιά τους τρελάναμε .. ;)
Τεσπα καλή επιτυχία σε όσους περάσουν (δλδ σε όλους εκτός από εμένα που θα μείνω από έξω) ..

γιατι τοση απογοητευση??? μπορεις να μπεις στις ΑΕΝ με προκυρηξη και με τον βαθμο απο το απολυτηριο σου... δεν εχεις παρα να πας στην πλησιεστερη λιμενικη αρχη να παρεις την προκυρηξη απλα πρεπει να βιαστεις για να προλαβεις τις διοριες!!! :D:D

daimanissa....
30-06-2009, 16:03
Για ασπροπυργο βολευει ο προαστιακος;Ξερει κανεις;

αναλογα την περιοχη που μενεις... ο προαστιακος ειναι μακρια σχετικα απο την σχολη και εχει ενα συγκεκριμενο ωραριο το οποιο περναει, οπως επισεις θα πρεπει να περνεις και απο εκει λεωφορειο για να σε αφηνει στη σχολη... ψαξε το λιγο και εαν σε βολευει παρε προαστικο....

DiMa_GR
30-06-2009, 16:03
γιατι τοση απογοητευση??? μπορεις να μπεις στις ΑΕΝ με προκυρηξη και με τον βαθμο απο το απολυτηριο σου... δεν εχεις παρα να πας στην πλησιεστερη λιμενικη αρχη να παρεις την προκυρηξη απλα πρεπει να βιαστεις για να προλαβεις τις διοριες!!! :D:D

Ρε φίλε μου … τόσο έβγαλα στο απολυτήριο 11,2 … που να περάσω με αυτόν των βαθμό .. ήθελα πολύ να ρε φίλε μου … :(:(

Νικόλας
30-06-2009, 16:08
oooooooooooooooo εγω είμουν εκεί κατα τις 10-10:30 :D

φανούλα
30-06-2009, 16:15
oooooooooooooooo εγω είμουν εκεί κατα τις 10-10:30 :D
Εγώ 10 παρά με 10+!!! Αχ βρε Νικόλα κρίμα!! Από Σεπτέμβρη θα τα πούμε από κοντά:p:D!!

daimanissa....
30-06-2009, 16:17
Ρε φίλε μου … τόσο έβγαλα στο απολυτήριο 11,2 … που να περάσω με αυτόν των βαθμό .. ήθελα πολύ να ρε φίλε μου … :(:(

Λοιπον πρωτων ειμαι κοπελα!!!:p
Δευτερον περνας αερας με το 11.2 που εχεις εδω με 9 και 10 περνουν μπαινεις στην σχολη... και εαν εχεις και κανα LOWER περνεισ και 1000 μορια επιπλεον...
κοιτα μια στο site http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=31704
αυτο τις βαθμολογιες που μπηκαν μερικοι μπας και ηρεμισεισ και το παρεισ αποφαση να πας να γραφτεις!!!
8-)

Νικόλας
30-06-2009, 16:18
χμ..οταν πήγα εγώ ήταν μια κοπέλα μέσα και περίμενα κανένα 20 λεπτό
μπα αν λεω αν πάνε με βάση την προτίμηση που έχω βάλει στις σχολές τελευταία έβαλα του ασπροπύργου :D

φανούλα
30-06-2009, 16:24
Κατάλαβα μια ξανθιά θα λες, είχαν πάρει σχεδόν όλοι από τα γραφεία άδεια και είχε μείνει ένας κύριος μόνος του να τα κάνει όλα ώσπου ήρθε αυτή η κυρία και άρχισε να βοηθάει κι αυτή. Αφού όμως δε θα σε δω στη σχολή τότε με το καλό να ξεκινήσουμε και όπου θέλουμε να πάμε:D:D!!!!

DiMa_GR
30-06-2009, 16:27
Αχ ! soz .. κοπελιά χιχι
Πάντως σε ευχαριστώ είσαι πολύ γλυκιά .. !!:D
Αλλα κοπελιά φέτος πιστευω θα μπουν πολλοί και θα μείνω απ’εξω :( Και αυτά είναι αποτελέσματα του 2007 .... πάντως με έκανες χαρούμενο ..:lol:
Σας αγαπώ όλους !! χ0α0χ0α0χα

Νικόλας
30-06-2009, 16:53
Κατάλαβα μια ξανθιά θα λες, είχαν πάρει σχεδόν όλοι από τα γραφεία άδεια και είχε μείνει ένας κύριος μόνος του να τα κάνει όλα ώσπου ήρθε αυτή η κυρία και άρχισε να βοηθάει κι αυτή. Αφού όμως δε θα σε δω στη σχολή τότε με το καλό να ξεκινήσουμε και όπου θέλουμε να πάμε:D:D!!!!
σε αυτήν έκανα την αίτηση στη ξανθιά :D
όχι μια κοπέλα με καστανά μαλλιά ίσως και λίγο προς το μαύρο ήταν μέσα στον κύριο που λές(με κάτι γυαλάκια αν θυμάμαι ) και έκανε αίτηση

jimmis
30-06-2009, 20:44
a ok ... euxaristw poly :D:D:D

φανούλα
30-06-2009, 21:35
σε αυτήν έκανα την αίτηση στη ξανθιά :D
όχι μια κοπέλα με καστανά μαλλιά ίσως και λίγο προς το μαύρο ήταν μέσα στον κύριο που λές(με κάτι γυαλάκια αν θυμάμαι ) και έκανε αίτηση
Καστανό προς το μαύρο είναι το μαλλί μου και έχω γυαλιά αλλά δεν τα φορούσα στη σχολή:);)

Rocinante
30-06-2009, 21:56
Καστανό προς το μαύρο είναι το μαλλί μου και έχω γυαλιά αλλά δεν τα φορούσα στη σχολή:);)
Ρε πατριωτισσα αφου δεν φορουσες τα γυαλια σου πως να δεις τον Νικολα.
Νικολα μηπως η κοπελα ηταν καπως ΕΤΣΙ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=142079&postcount=494) ?:D:D

φανούλα
30-06-2009, 22:04
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Α βρε Ρόσι παντού περίμενα τα πυρά σου αλλά όχι εδώ:lol::lol::lol:!!! Άψογος αλλά το μαλλί μου το είχα κάτω:rolleyes:

Νικόλας
30-06-2009, 23:29
Ρε πατριωτισσα αφου δεν φορουσες τα γυαλια σου πως να δεις τον Νικολα.
Νικολα μηπως η κοπελα ηταν καπως ΕΤΣΙ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=142079&postcount=494) ?:D:D
XAXAXAXAXA
ναι το μαλλί κάπως έτσι ήταν
οχι δεν φορούσε τα γυαλία για τον κύριο είπα ότι είχε γυαλιά !!
λοιπόν εσύ είσουν αυτό ήταν :p:p

haytek
01-07-2009, 13:43
Σήμερα κατέθεσα και το μηχανογραφικό με 1η προτίμηση Σχολή πλοιάρχων...

Παιδιά υπάρχει περίπτωση με 12956 μόρια(τελικά τόσα έβγαλα) να μείνω έξω από τη σχολή τελικά? :confused:

billl
01-07-2009, 14:03
Δυσκολα φιλε...σε ποια σχολη θες να πας??

billl
01-07-2009, 14:14
Δυσκολα να μην περασεις εννοω...ποσο ηταν η βαση ??

Kaptain_Kris
02-07-2009, 14:38
Ξέρετε εάν όντος μπορείς να δηλώσεις υποψήφιος και με πρώτη αλλά και με τρίτη κατηγορία??

DiMa_GR
02-07-2009, 14:43
Παιδιά θέλω κάτι να ρωτήσω … αυτή που θα μπουν με την τρίτη κατηγορία θα δηλώσουν σειρά προτιμήσεις ?? :confused:

φανούλα
02-07-2009, 14:54
XAXAXAXAXA
ναι το μαλλί κάπως έτσι ήταν
οχι δεν φορούσε τα γυαλία για τον κύριο είπα ότι είχε γυαλιά !!
λοιπόν εσύ είσουν αυτό ήταν :p:p
Κρίμα να μη το ξέρουμε.

Ξέρετε εάν όντος μπορείς να δηλώσεις υποψήφιος και με πρώτη αλλά και με τρίτη κατηγορία??
Ναι γίνετε και με τα δύο αλλά για να μην κάνεις 2 φορές τις υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να το πεις στη σχολή να σου βγάλουν επικυρωμένο αντίγραφο που κοστίζει 0,50 λεπτά(ψιλάαα)

Παιδιά θέλω κάτι να ρωτήσω … αυτή που θα μπουν με την τρίτη κατηγορία θα δηλώσουν σειρά προτιμήσεις ?? :confused:
Όχι βάζεις όσες θες εσύ με το απολυτήριο. Αν θες βάζεις μόνο μία...

DiMa_GR
02-07-2009, 15:00
Κρίμα να μη το ξέρουμε.

Ναι γίνετε και με τα δύο αλλά για να μην κάνεις 2 φορές τις υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να το πεις στη σχολή να σου βγάλουν επικυρωμένο αντίγραφο που κοστίζει 0,50 λεπτά(ψιλάαα)

Όχι βάζεις όσες θες εσύ με το απολυτήριο. Αν θες βάζεις μόνο μία...

Ευχαριστώ !!
Και κάτι ακόμα εγώ που μένω Κατερίνη που θα πάω να κάνω της ιατρικές εξετάσεις ?? και η προθεσμία για την τρίτη κατηγορία είναι μέχρι των Σεπτέμβρη ε ?

Kaptain_Kris
02-07-2009, 15:29

Μμμ ωραία. Όμως θα πρέπει να έχω και δεύτερο επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας, έτσι?

Επίσης ξέρει κανείς που πάμε στη Θεσσαλονίκη για επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου αγγλικών του Michigan ?

φανούλα
02-07-2009, 15:36
Ευχαριστώ !!
Και κάτι ακόμα εγώ που μένω Κατερίνη που θα πάω να κάνω της ιατρικές εξετάσεις ?? και η προθεσμία για την τρίτη κατηγορία είναι μέχρι των Σεπτέμβρη ε ?
Στο κοντινότερο κρατικό νοσοκομείο της περιοχής σου και η προθεσμία είναι μέχρι αρχές Σεπτέμβρη.

Μμμ ωραία. Όμως θα πρέπει να έχω και δεύτερο επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας, έτσι?

Επίσης ξέρει κανείς που πάμε στη Θεσσαλονίκη για επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου αγγλικών του Michigan ?
Ε η αστυνομική ταυτότητα δεν είναι τίποτα, οι εξετάσεις όμως τα θέλουν τα 50 ευρώ τους μαζί με το διπλότυπο! Γι αυτό να βγάλεις ένα αντίγραφο!!
Όσο για το Michigan δυστυχώς δεν ξέρω για τη Θεσσαλονίκη που πρέπει να πας, ας μας πει κάποιος γνώστης από εκεί..

Kaptain_Kris
02-07-2009, 15:39
Ε η αστυνομική ταυτότητα δεν είναι τίποτα, οι εξετάσεις όμως τα θέλουν τα 50 ευρώ τους μαζί με το διπλότυπο! Γι αυτό να βγάλεις ένα αντίγραφο!!

Να τους πάω εγώ αντίγραφο και να τους πω να το επικυρώσουν ή θα μου το βγάλουν εκείνη τη στιγμή φωτοτυπία και θα το επικυρώσουν?

φανούλα
02-07-2009, 15:45
Εκεί θα στο βγάλουν φωτοτυπία και θα στο επικυρώσουν. Άντε με το καλό:p:p!!

newsman
02-07-2009, 15:48
παιδιά!αυτό που φοβόμουν εγώ αλλά και πολλοίς άλλος κόσμος άρχισε να γίνετε.Κάποια παιδιά που έχουν βγάλει πολύ μέτριους βαθμούς ήτε σε πανελλήνιες εξετάσεις ήτε στο απολυτήριο δηλώνουν τις ΑΕΝ για να πουν οτι κάπου μπήκαν ή για τα λεφτά που παίρνεις απο το δεύτερο εξάμηνο...αυτό πραγματικά ειναι τραγικό....

DiMa_GR
02-07-2009, 15:51
Σίγουρα ? γιατί ξέρω ότι πρέπει να πάω κάπου έξω από την θεσσαλονικη για της εξετάσεις ..

φανούλα
02-07-2009, 15:56
Για σιγουριά πάρε κανένα τηλ. το πλησιέστερο λιμεναρχείο ή ΑΕΝ.

haytek
02-07-2009, 21:20
παιδιά!αυτό που φοβόμουν εγώ αλλά και πολλοίς άλλος κόσμος άρχισε να γίνετε.Κάποια παιδιά που έχουν βγάλει πολύ μέτριους βαθμούς ήτε σε πανελλήνιες εξετάσεις ήτε στο απολυτήριο δηλώνουν τις ΑΕΝ για να πουν οτι κάπου μπήκαν ή για τα λεφτά που παίρνεις απο το δεύτερο εξάμηνο...αυτό πραγματικά ειναι τραγικό....

Σε αυτό έχεις μεγάλο λάθος..
Δεν σημαίνει ότι επειδή βγάλαν μέτριους,αυτόματα γίνονται άχρηστοι για την κοινωνία...Εγώ έβγαλα 13000 μόρια και από τον ιανουάριο έψαχνα και ενδιαφερόμουν για τις ΑΕΝ..
εχω δώσει 2000ευρώ για τα μάτια μου εγχείρηση για να μπω σε ΑΕν και βάλε αλλα 100ευρώ για τα προκαταρτικά εξετάσεις και λοιπά..
Η κατάσταση που βλέπεις τώρα να μην σε προβληματίζει..Μόλις δεις το ποσοστό αυτών που τελικά θα αποφοιτήσουν τότε να προβληματίστεις..
Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον για την επιλογή του για τις ΑΕΝ..
Η απόφαση είναι προσωπική και η πορεία θα δείξει αν ήταν η σωστή ή η μη :(
Τέλος,δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η τόση ανησυχία.. Ο καθένας οφείλει να κοιτάει τον εαυτό του και πως θα τον βελτιώσει ή θα τον φροντίσει..Τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα ..

Υ.Σ. τουλάχιστον εγώ αποφάσισα να πάω ΑΕΝ για να μην γίνω άλλο ένα παιδάκι που σπουδάζει πανεπιστήμιο και τον ταίζει "ο ΜΠΑΜΠΑΣ και η ΜΑΜΑ " και πως είναι ώρα να πάρω την ζωή μου στα χεριά τα δικά μου.

φανούλα
02-07-2009, 21:33
Όντως παιδιά κι εγώ έγραψα χαμηλά πανελλήνιες αν και έχω πολύ καλό απολυτήριο αλλά πολλοί από εδώ μέσα ξέρουν ότι η ΑΕΝ ήταν ο στόχος μου από την αρχή!! Επίσης να συμφωνήσω με τον haytek ότι είναι πάρα πολύ ωραίο να έχεις τα δικά σου λεφτά και να μπορείς ενώ σπουδάζεις να προσέχεις τον εαυτό σου και να ελαφρύνεις τους γονείς σου από τέτοια έξοδα. Επίσης το επάγγελμα έχει πάρα πολύ δουλειά τη στιγμή που άλλοι κλάδοι ψάχνουν για να βρουν μια θέση εργασίας ή αναγκάζονται και κάνουν μεταπτυχιακά μπας και βρουν κάτι...

perlasmeister
02-07-2009, 21:58
Όντως παιδιά κι εγώ έγραψα χαμηλά πανελλήνιες αν και έχω πολύ καλό απολυτήριο αλλά πολλοί από εδώ μέσα ξέρουν ότι η ΑΕΝ ήταν ο στόχος μου από την αρχή!! Επίσης να συμφωνήσω με τον haytek ότι είναι πάρα πολύ ωραίο να έχεις τα δικά σου λεφτά και να μπορείς ενώ σπουδάζεις να προσέχεις τον εαυτό σου και να ελαφρύνεις τους γονείς σου από τέτοια έξοδα. Επίσης το επάγγελμα έχει πάρα πολύ δουλειά τη στιγμή που άλλοι κλάδοι ψάχνουν για να βρουν μια θέση εργασίας ή αναγκάζονται και κάνουν μεταπτυχιακά μπας και βρουν κάτι...

pesta re kopelia giati merikoi den exoun mpei kan sti sxoli kai milan san eidikoi

marios.sp
02-07-2009, 22:02
Γραφω και εγω μετα απο τοσο καιρο λογω τεχνικου προβληματος.
Λοιπον αυτη την ταλαιπωρια που περασαμε στον πειραια δεν περιγραφεται παιδια!οσοι ηταν εκει θα με καταλαβαινουν.Μιλαω για τις υγειονομικες εξετασεις φυσικα!!η πλακα ειναι οτι πηγα την παρασκευη και περιμενα 5 ωρες και παω να περασω οφθαλμιατρο και μου λεει ελα την τριτη.Παω την τριτη και κανω αλλες 5 ωρες να περασω απο οφθαλμιατρο μονο!!τεσπα αξιζε τον κοπο!

Θελω να ρωτησω κατι.Αναφερομαι σε οσους γνωριζουν.Για να παω να κανω την αιτηση στον Ασπροπυργο θα πρεπει να εχω κανει μηχανογραφικο πρωτα??

haytek
02-07-2009, 22:07
marie μπορείς να κάνεις την αίτηση ανά πάσα στιγμή ..
απλά όταν κάνεις το μηχανογραφικό να βάλεις την σχολή πλοιάρχων ή μηχανικών 1η προτίμηση..

marios.sp
02-07-2009, 22:14
marie μπορείς να κάνεις την αίτηση ανά πάσα στιγμή ..
απλά όταν κάνεις το μηχανογραφικό να βάλεις την σχολή πλοιάρχων ή μηχανικών 1η προτίμηση..

A Ok haytek γιατι ειχα παρει τον ασπροπυργο και τους ειχα κανει την ιδια ερωτηση και μου λενε πρεπει να εχω κανει μηχανογραφικο!!!και μετα πηρα και το υπουργειο και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται!!

haytek
02-07-2009, 22:18
Δεν είναι τίποτα το τραγικό..Τράβα κάνε την αίτηση μέσα στα πλαίσια που πρέπει να την κανεις.. και το μηχανογραφικό έρχετε ..
διαδικαστικό είναι το θέμα..

marios.sp
02-07-2009, 22:24
Δεν είναι τίποτα το τραγικό..Τράβα κάνε την αίτηση μέσα στα πλαίσια που πρέπει να την κανεις.. και το μηχανογραφικό έρχετε ..
διαδικαστικό είναι το θέμα..

Ok thanks haytek

billl
02-07-2009, 22:25
Για ποια αιτηση μιλατε ρε παιδια?:confused:Εγω μαζεψα τα χαρτια,πηγα στη μηχανιωνα και εκανα μηχανογραφικο..

haytek
02-07-2009, 22:28
Για την αίτηση της πρώτης κατηγορίας(αυτής των πανελλαδικών του γενικού λυκείου και ομάδα Β ΕΠΑΛ)..

και γω bill μηχανιώνα πήγα και τα έκανα πριν μια βδομάδα(τετάρτη)..

billl
02-07-2009, 22:31
ααααα...σορρυ και εγω τοτε περιπου ειχα παει..με απολυτηριο εισαι?

haytek
02-07-2009, 22:33
όΧΙ. με πανελλαδικές είμαι :D

billl
02-07-2009, 22:35
μικρος εισαι δηλαδη..ειπα και εγω 8α πετυχω καμια σειρα...καλη επιτυχια φιλε

marios.sp
02-07-2009, 23:03
Σε αυτό έχεις μεγάλο λάθος..
Δεν σημαίνει ότι επειδή βγάλαν μέτριους,αυτόματα γίνονται άχρηστοι για την κοινωνία...Εγώ έβγαλα 13000 μόρια και από τον ιανουάριο έψαχνα και ενδιαφερόμουν για τις ΑΕΝ..
εχω δώσει 2000ευρώ για τα μάτια μου εγχείρηση για να μπω σε ΑΕν και βάλε αλλα 100ευρώ για τα προκαταρτικά εξετάσεις και λοιπά..
Η κατάσταση που βλέπεις τώρα να μην σε προβληματίζει..Μόλις δεις το ποσοστό αυτών που τελικά θα αποφοιτήσουν τότε να προβληματίστεις..
Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον για την επιλογή του για τις ΑΕΝ..
Η απόφαση είναι προσωπική και η πορεία θα δείξει αν ήταν η σωστή ή η μη :(
Τέλος,δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η τόση ανησυχία.. Ο καθένας οφείλει να κοιτάει τον εαυτό του και πως θα τον βελτιώσει ή θα τον φροντίσει..Τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα ..

Υ.Σ. τουλάχιστον εγώ αποφάσισα να πάω ΑΕΝ για να μην γίνω άλλο ένα παιδάκι που σπουδάζει πανεπιστήμιο και τον ταίζει "ο ΜΠΑΜΠΑΣ και η ΜΑΜΑ " και πως είναι ώρα να πάρω την ζωή μου στα χεριά τα δικά μου.

Συμφωνω απολυτα!Απλα στον πειραια που πηγα να περασω γιατρους ειδα καποια παιδια(μακαρι να βγω ψευτης)που δεν νομιζω πως θα τελειωσουν την σχολη!!

haytek
02-07-2009, 23:07
Ε σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που μπαίνουν όλως τυχαίως ή για να πάρουν αναβολή για το στρατό και άλλα.
Αυτοί όμως αποτελούν μία εξαίρεση και μία μειονότητα..

sailormoon
02-07-2009, 23:14
xaxaxaxa..... asta na pane file..distixws omws auti einai i pleiopsifia..oxi i meionotita.... ti exoun na doun ta matia sas den perigrafete.(toulaxiston ston aspropirgo pou imoun egw)..ipomoni...thelei... kala apotelesmata na exete.....

haytek
02-07-2009, 23:18
Σέβομαι την αποψή σου και περιμένω να το διαπιστώσω κι εγώ από κοντα απο Οκτώμβριο..
Πιστεύω πάντως πως εφόσον δεν σε επηρεάσουν αυτές οι παρεες και είσαι προσεκτικός,τότε δεν θα χείς προβλήματα..
τυπικότητα με όλους.. :D

newsman
03-07-2009, 01:26
σχετικά με το προηγούμενο ποστ μου, αυτό που εννοούσα είναι οτι παιδιά που δεν τους ενδιαφέρει να τελειώσουν τη σχολή απλά τη δηλώνουν προκειμένου να πάρουν το φοιτητικό πασο, να απολάυσουν τα υπόλοιπα φοιτητικά προνόμια και μετά να ξαναδώσουν πανελλήνιες η να μπουν σε κανα ιεκ. και ως αποτέλεσμα? παιδιά που όντως θέλουν να σπουδάσουν στη σχολή να πληρώνουν το τίμημα αυτών των ευκαιριακών συμφεροντολόγων.... πραγματικά δεν είναι κρίμα να χάνεις κάτι που θέλεις πάρα πολύ επειδή κάποιοι θέλουν να καλοπεράσουν σε βάρος σου? τόσα τραβήξαμε 12 χρόνια στα σχοκλεία, είναι ανάγκη να ξαναδώσουμε πανελλήνιες????? έλεος δηλαδή!!!!!!!!!

φανούλα
03-07-2009, 06:30
Εγώ πάντως newsman σου προτείνω να δηλώσεις με το απολυτήριό σου..ποτέ δεν ξέρεις,..χαμηλή βάση έχει,..θαύματα γίνονται,.. προσπάθησέτο λίγο..

Sizor
03-07-2009, 10:37
Παιδιά μπορούμε να δούμε από κάπου τους βαθμούς των εισακτέων τρίτης κατηγοριας πέρυσι?

Θέλω πολύ να μπω στην σχολη.Πέρυσι έβγαλα τα μόρια από πανελλαδικές αλλα στόχευα σε άλλη σχολη δεν πέρασα και δεν έκανα καν το μηχανογραφικό.Μετά έμαθα περισσότερες πληροφορίες για τις AEN από ψάξιμο και από φίλους και πραγματικά θέλω πολύ να μπω.
Με απολυτήριο 13.7 χωρίς lower να περιμένουμε τίποτα?