PDA

Επιστροφή στο Forum : Εκπαίδευση - Εισαγωγή Σπουδαστών ΑΕΝ

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13

φανούλα
25-08-2009, 15:12
Και εγω επισημα πλεον με σειρα 049..:p

Και επίσημα ΑΕΝ Πλοιάρχων με σειρά 019... :p

Κι εγώ με σειρά 020:eek::D!!!! Άντε με το καλό φίλοι μου, το Σεπτέμβρη στις σχολές μας!!!

billl
25-08-2009, 15:12
ok .. phra sthn AEN thc mhxaniwnas rwthsa an mporw na alla3w thn epilogh mu .. k me eipan na paw thl aurio to prwi stn ?spoudasthkh merimna? .. mporeic na e3hghseic lg .. an 3ereic .. :)δεν ξερω..λογικα ομως εννοει το γραφειο με τις αιτησεις μπορει να σου το κανουν και μεσο τηλ..ειναι πολυ απλο 4 νουμερα θα βαλουν

DiMa_GR
25-08-2009, 15:18
δεν ξερω..λογικα ομως εννοει το γραφειο με τις αιτησεις μπορει να σου το κανουν και μεσο τηλ..ειναι πολυ απλο 4 νουμερα θα βαλουν
ok se euxaristw gia ola ... na se kala !!
to kalutero forum gia thn nautilia !! :D
ta kalutera paidia mesa .. boh8an sta panta !!
ante na doume ti 8a ginei me emac ..

billl
25-08-2009, 15:20
ok se euxaristw gia ola ... na se kala !!
to kalutero forum gia thn nautilia !! :D
ta kalutera paidia mesa .. boh8an sta panta !!
ante na doume ti 8a ginei me emac ..
και εγω τα αποτελεσματα περιμενω μη νομιζεις απλα ετυχε να μαθω 2-3 πραγματα απο φιλους καλη επιτυχια να χουμε

nkr
25-08-2009, 15:46
Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους και καλα αποτελεσματα.

Pancito
25-08-2009, 16:32
μην χανεις τις ελπιδες σου περσι πηραν μεχρι το 9,5 στους επιλαχοντες

epilaxontes ti einai??

mpakos
25-08-2009, 16:45
2ο,4ο!Τι ενοεις ποσες ειναι?
Δηλαδή μπορώ να μπώ και απο το δευτερο και απο το τεταρτο πεδιο?? Οταν λεω ποσες ειναι θελω να πω που υπαρχουν αυτες οι σχολες σε ποια μερη

Kaptain_Kris
25-08-2009, 17:50
Κι εγώ με σειρά 020:eek::D!!!! Άντε με το καλό φίλοι μου, το Σεπτέμβρη στις σχολές μας!!!

Τι βαθμό έβγαλες πανελήνιες ?

marios.sp
25-08-2009, 17:56

Μπραβο Φανουλα!!!Στα ελεγα εγω,αγχωνοσουν εσυ!!χαχα!:p

haytek
25-08-2009, 17:57
εγώ που είμαι στην 019 έβγαλα 12953

marios.sp
25-08-2009, 18:00
Δηλαδή μπορώ να μπώ και απο το δευτερο και απο το τεταρτο πεδιο?? Οταν λεω ποσες ειναι θελω να πω που υπαρχουν αυτες οι σχολες σε ποια μερη

Ναι μπορεις να μπεις και απο το 2ο και απο το 4ο.

Υπαρχουν οι εξης ΑΕΝ,

Για πλοιαρχους,

1. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ - Παραλία Ασπροπύργου
2. ΥΔΡΑΣ - Ύδρα
3. ΚΥΜΗΣ - Κύμη
4. ΟΙΝΟΥΣΩΝ - Οινούσες
5. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - Αργοστόλι
6. ΧΙΟΥ - Χίος
7. ΚΡΗΤΗΣ - Βλητές Σούδας
8. ΣΥΡΟΥ - Σύρος
9. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα
10. ΗΠΕΙΡΟΥ - Πρέβεζα

Για μηχανικους,

2. ΚΡΗΤΗΣ - Βλητές Σούδας
3. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα
4. ΧΙΟΥ - Χίος

marios.sp
25-08-2009, 18:26

Τι βαθμό έβγαλες πανελήνιες ?

εγώ που είμαι στην 019 έβγαλα 12953

Η Φανουλα ομως ειναι Επαλ οποτε θα ειναι διαφορετικη η βαθμολογια!!:p

Kaptain_Kris
25-08-2009, 18:30

Είναι στη Δεύτερη κατηγορία ?

newsman
25-08-2009, 18:34
ρε παιδιά αυτοί οι πίνακες που είναι?Εγω πάω με το απολυτήριο μου(13.1 με lower 14.1) και ψηλόανησυχώ...εσείς τι λέτε?

marios.sp
25-08-2009, 18:35
Είναι στη Δεύτερη κατηγορία ?

Ναι φιλε Kris!

marios.sp
25-08-2009, 18:36
ρε παιδιά αυτοί οι πίνακες που είναι?Εγω πάω με το απολυτήριο μου(13.1 με lower 14.1) και ψηλόανησυχώ...εσείς τι λέτε?

Ποιοι πινακες φιλε?

Kaptain_Kris
25-08-2009, 18:38
Μάλλον εννοεί τους κατατακτήριους πίνακες επιτυχόντων. Αυτοί θα βγούν τέλος Σεπτέμβρη.

newsman
25-08-2009, 18:38
Ποιοι πινακες φιλε?

λέω για κάτι πίνακες γιατί λέγατε για σειρές κατάταξης

marios.sp
25-08-2009, 18:43
Μάλλον εννοεί τους κατατακτήριους πίνακες επιτυχόντων. Αυτοί θα βγούν τέλος Σεπτέμβρη.

Αν εννοει ο φιλος αυτους,βγαινουν τον Σεπτεμβριο,παραθετω τους περσινους.

Εισαγόμενοι πλοίαρχοι - μηχανικοί στις ΑΕΝ έτους 2008-09 (http://www.yen.gr/php/download_xitem.php?xitem=33185/eisag.pdf)

ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΕΝ ΕΤΟΥΣ 2008-09 (ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ) (http://www.yen.gr/php/download_xitem.php?xitem=33185/eisepilaen.pdf)

(http://www.yen.gr/php/download_xitem.php?xitem=33185/eisepilaen.pdf)

marios.sp
25-08-2009, 18:49
λέω για κάτι πίνακες γιατί λέγατε για σειρές κατάταξης

Α φιλε μου θα μπεις εδω...http://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php

Θα βαλεις τον κωδικο σου και τους 4 αρχικους χαρακτήρες (Eπώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο) και θα σου βγαλει την σχολη που περασες και την σειρα!

Αλλα ειναι για οσους πανε με Πανελληνιες.

φανούλα
25-08-2009, 19:32

Η βαθμολογία μου σε μόρια ΕΝΙΑΙΟΥ είναι 12χιλιάδες...κάτι(δε θυμάμαι πόσο από τότε:mrgreen:) θυμάμαι μόνο ότι ήταν προς το 13.000!!! Και είμαι αμέσως μετά τον haytek:p!

Επίσης σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας:D!!! και καλή επιτυχία στα παιδιά με το απολυτήριο!!!!

LIZZIE
25-08-2009, 21:44
καλη επιτυχια και στους υπολοιπους!!!!! Πραγματικα υπερβολικα λιγοι οι μηχανικοι...:shock: ..... απο τους 140!!! Το μονο που μενει ειναι να μαθουμε σε ποια σχολη περασαμε

haytek
25-08-2009, 22:10
εμένα πάντως μου είπαν ήδη...
έβαλε ο ξαδερφός μου την κοπέλα του που δουλεύει νομαρχία αθήνα και είδε ότι είμαι περασμένος μηχανιώνα...είναι σίγουρο.. ολε!:-D

LIZZIE
25-08-2009, 22:29
εμένα πάντως μου είπαν ήδη...
έβαλε ο ξαδερφός μου την κοπέλα του που δουλεύει νομαρχία αθήνα και είδε ότι είμαι περασμένος μηχανιώνα...είναι σίγουρο.. ολε!:-D

Μπραβο!!!! φανταζομαι εκει ηθελες?

mpakos
25-08-2009, 22:54
Ναι μπορεις να μπεις και απο το 2ο και απο το 4ο.

Υπαρχουν οι εξης ΑΕΝ,

Για πλοιαρχους,

2. ΥΔΡΑΣ - Ύδρα
3. ΚΥΜΗΣ - Κύμη
4. ΟΙΝΟΥΣΩΝ - Οινούσες
5. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - Αργοστόλι
6. ΧΙΟΥ - Χίος
7. ΚΡΗΤΗΣ - Βλητές Σούδας
8. ΣΥΡΟΥ - Σύρος
9. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα
10. ΗΠΕΙΡΟΥ - Πρέβεζα

Για μηχανικους,

2. ΚΡΗΤΗΣ - Βλητές Σούδας
3. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα
4. ΧΙΟΥ - Χίος
Συγνωμη και παλι για την ενοχληση αλλα θελω να ενημερωθω και εγω για καποια πραγματα..και ειδη εχω ανχωθει απο τωρα..
Στις βάσεις που ανακοινωσανε ειναι η σχολη εμποροπλοιαρχων με εισαγωγη κοντα στα 9000 μορια και σε αλλο δελτιο που ειδα η ιδια ονομασια της σχολης με 12500 μορια περιπου..τι διαφορα υπαρχει μεταξυ τους.Και στις συζητησεις που βλεπω μεσα απο τη σελιδα..βλεπω οτι μεταξυ σας γραφετε για καποιες σειρες(π.χ 019,020 κ.α)τι ειναι αυτο?? Αντε και του χρονου και εγω μαζι σας στη σχολη

marios.sp
25-08-2009, 23:37
Συγνωμη και παλι για την ενοχληση αλλα θελω να ενημερωθω και εγω για καποια πραγματα..και ειδη εχω ανχωθει απο τωρα..
Στις βάσεις που ανακοινωσανε ειναι η σχολη εμποροπλοιαρχων με εισαγωγη κοντα στα 9000 μορια και σε αλλο δελτιο που ειδα η ιδια ονομασια της σχολης με 12500 μορια περιπου..τι διαφορα υπαρχει μεταξυ τους.Και στις συζητησεις που βλεπω μεσα απο τη σελιδα..βλεπω οτι μεταξυ σας γραφετε για καποιες σειρες(π.χ 019,020 κ.α)τι ειναι αυτο?? Αντε και του χρονου και εγω μαζι σας στη σχολη

Αρχικα,η διαφορα που βλεπεις αναμεσα στις βαθμολογιες ειναι διοτι οι βασεις ειναι απο γενικα λυκεια,απο εσπερινα λυκεια,απο επαλ και ετσι υπαρχουν διαφορετικες βασεις!Οσο για την σειρα που αναφερουμε ειναι με ποια σειρα περασε ο καθενας.Δηλαδη αναλογα με την βαθμολογια του καθενος.Αυτος με την καλυτερη βαθμολογια ειναι 1ος στην σειρα..και παει λεγοντας.Εσυ σε τι σχολειο εισαι να σου πω ποια ειναι η βαση..

mpakos
26-08-2009, 11:52
Αρχικα,η διαφορα που βλεπεις αναμεσα στις βαθμολογιες ειναι διοτι οι βασεις ειναι απο γενικα λυκεια,απο εσπερινα λυκεια,απο επαλ και ετσι υπαρχουν διαφορετικες βασεις!Οσο για την σειρα που αναφερουμε ειναι με ποια σειρα περασε ο καθενας.Δηλαδη αναλογα με την βαθμολογια του καθενος.Αυτος με την καλυτερη βαθμολογια ειναι 1ος στην σειρα..και παει λεγοντας.Εσυ σε τι σχολειο εισαι να σου πω ποια ειναι η βαση..
Εγώ είμαι σε γενικό λύκειο

marios.sp
26-08-2009, 12:02
Εγώ είμαι σε γενικό λύκειο

Oκ.Οι βασεις για τα ημερησια γενικα λυκεια ειναι,

Για πλοιαρχους---->8874

Για μηχανικους---->10219

mpakos
26-08-2009, 12:21
Oκ.Οι βασεις για τα ημερησια γενικα λυκεια ειναι,

Για πλοιαρχους---->8874

Για μηχανικους---->10219
Ευχαριστώ πολύ!!

DiMa_GR
26-08-2009, 17:01
Αν εννοει ο φιλος αυτους,βγαινουν τον Σεπτεμβριο,παραθετω τους περσινους.

Εισαγόμενοι πλοίαρχοι - μηχανικοί στις ΑΕΝ έτους 2008-09 (http://www.yen.gr/php/download_xitem.php?xitem=33185/eisag.pdf)

ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΕΝ ΕΤΟΥΣ 2008-09 (ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ) (http://www.yen.gr/php/download_xitem.php?xitem=33185/eisepilaen.pdf)

(http://www.yen.gr/php/download_xitem.php?xitem=33185/eisepilaen.pdf)
h lista ein gia autous pou perasan me panellinies persi h k autous me to apoluthrio ??

marios.sp
26-08-2009, 17:10
h lista ein gia autous pou perasan me panellinies persi h k autous me to apoluthrio ??

Και τα δυο.

elpida18
27-08-2009, 15:17
παιδια καλησπερα κι απο μενα εχω τελειωσει με τις υποχρεωσεις στο λιμενικο της πολης μ (θεσσαλονικη) διαβαζα τωρα την προκηρυξη για την ΑΕΝ αλλα ομολογω οτι εχω μπερδευτει λιγο θα ηθελα να ρωτησω τι αλλα δικαιολογητικα χρειαζομαι για να παω στην σχολη και να κανω αιτηση εκτος απο αυτα π εχω ηδη???παρακαλω απαντηστε συντομα

marios.sp
27-08-2009, 15:46
παιδια καλησπερα κι απο μενα εχω τελειωσει με τις υποχρεωσεις στο λιμενικο της πολης μ (θεσσαλονικη) διαβαζα τωρα την προκηρυξη για την ΑΕΝ αλλα ομολογω οτι εχω μπερδευτει λιγο θα ηθελα να ρωτησω τι αλλα δικαιολογητικα χρειαζομαι για να παω στην σχολη και να κανω αιτηση εκτος απο αυτα π εχω ηδη???παρακαλω απαντηστε συντομα

1)Την γνωματευση των γιατρων που θα λεει οτι εισαι οκ!!
2)Το απολυτηριο
3)Αν εχεις lower θα πρεπει να πας φωτοτυπια επικυρωμενη!
4)Μια επικυρωμένη φωτοτυπία της ταυτότητάς σου

Αυτα!!και θα συμπληρωσεις μια αιτηση και τελος!!!

alkiviadis
27-08-2009, 16:11
1)Την γνωματευση των γιατρων που θα λεει οτι εισαι οκ!!
2)Το απολυτηριο
3)Αν εχεις lower θα πρεπει να πας φωτοτυπια επικυρωμενη!

Αυτα!!και θα συμπληρωσεις μια αιτηση και τελος!!!

Kαί αν είσαι πολύτεκνη να πας χαρτί απο την Ανώτατη Συνομομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος(Α.Σ.Π.Ε.)Επειδή δεν δέχονται απο αλλού...

Pavliaris
27-08-2009, 18:54
Kαί αν είσαι πολύτεκνη να πας χαρτί απο την Ανώτατη Συνομομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος(Α.Σ.Π.Ε.)Επειδή δεν δέχονται απο αλλού...
Εκτος αν εισαι τριτεκνη που τους αρκει μια βεβαιωση οικογενειακης καταστασης απο την δημαρχεια!

φανούλα
27-08-2009, 19:11
Να συπληρώσω κι εγώ μια επικυρωμένη φωτοτυπία της ταυτότητάς σου από ΚΕΠ:cool:!!!

elpida18
27-08-2009, 21:44
οχι ενταξει δεν ειμαι πολυτεκνη ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες ειστε φανταστικοι ολοι
τελικα εγω περνοθσα και με πανελληνιες αλλα ημουν σ αλλο πεδιο και τοτε δεν σκεφτομουν αυτη την σχολη αλλα τα οικονομικα....αλλα καλα λενε καθε εμποδιο για καλο μακαρι να μπω και να μαρεσει ειναι μια καλη ευκαιρια και συγχαρητηρια θα ηθελα να πω σε οσους εβγαλαν τα αποτελεσματα π ηθελαν

marios.sp
27-08-2009, 22:59
Να συπληρώσω κι εγώ μια επικυρωμένη φωτοτυπία της ταυτότητάς σου από ΚΕΠ:cool:!!!

Σωστα Φανουλα το προσθετω στο σχολιο μου προς αποφυγη λαθων!Ευχαριστω!

f/b kefalonia
28-08-2009, 09:36
Παιδια να ρωτησω κατι.οταν απο την 2ας μεραρχιας μας στελνουν στην γρηγοριου λαμπρακη μας δινουν την ιδια ακτινογραφια η πρεπει να βγαλουμε κι αλλη?επισης η φωτοτυπια της ταυτοτητας πρεπει να ειναι επικυρωμένη?

marios.sp
28-08-2009, 11:12
Παιδια να ρωτησω κατι.οταν απο την 2ας μεραρχιας μας στελνουν στην γρηγοριου λαμπρακη μας δινουν την ιδια ακτινογραφια η πρεπει να βγαλουμε κι αλλη?επισης η φωτοτυπια της ταυτοτητας πρεπει να ειναι επικυρωμένη?

Οταν θα πας στην 2ας Μεραρχιας δεν θα δωσεις καν την ακτινογραφια.Απλα θα δωσεις την ταυτοτητα σου,τις φωτογραφιες και το Διπλοτυπο εισπραξης.Αυτοι θα σου δωσουν ενα χαρτι και εσυ με αυτο το χαρτι θα πας στην Γρηγοριου Λαμπρακη.Εκει θα μπεις μεσα,και θα σου ζητησουν την γνωματευση της ακτινογραφιας και μια φωτοτυπια της γνωματευσης(την ακτινογραφια δεν θα την παρουν καν),καποιες φωτογραφιες,και φωτοτυπια την ταυτοτητα σου(δεν χρειαζεται να ειναι επικυρωμενη).

f/b kefalonia
28-08-2009, 11:19
Πολυ ωραια μαριε σε ευχαριστω παρα πολυ!!Με εχεις βοηθησει αρκετα με τις συμβουλες σου!

Pavliaris
28-08-2009, 14:05
Παιδια ακουστε τι επαθε ενας φιλος μου να γελασετε!!! Ενας φιλος μου εγραψε πανεληνιες 16,8 και ειχε δηλωσει πρωτη σχολη ΑΕΝ μηχανικων... περασε σημερα απο το σχολειο να δει και καλα για να ειναι συγουρος και βλεπει οτι τον εχουν γραψει Ηλεκτρολογων στο μαρουσι που δεν την ειχε δηλωσει καν!!! αρχιζει περνει τηλεφωνο στο υπουργειο δεν εβγαζε ακρη και μετα απο πολλα τηλεφωνα του λενε παρτε στο υπουργειο εμπορικης ναυτιλειας, περνει εκει και του λενε ελα ρε αγορι μου σε ψαχναμε μια εβδομαδα καναμε μια μετακομιση και χασαμε τον φακελο σου!!!!!!!!!!!!!! και τι θα κανω εγω τους λεει τωρα του λενε κοιτα να δεις το συγουρο ειναι οτι ειχες περασει ασπροπυργο που ηθελες γιατι ειχες καλο βαθμο(16,8 ) αλλα πρεπει να ξανακανει τα χαρτια σου τωρα με το απολυτηριο και σου εγγυωμαστε οτι θα σε βαλουμε συγουρα!!!! Με λιγα λογια θα ξανακανει την ολη διαδικασια παλι.... ειναι για γελια και για κλαματα μονο στην ελλαδα γινοντε αυτα!!!

marios.sp
28-08-2009, 14:29
Παιδια ακουστε τι επαθε ενας φιλος μου να γελασετε!!! Ενας φιλος μου εγραψε πανεληνιες 16,8 και ειχε δηλωσει πρωτη σχολη ΑΕΝ μηχανικων... περασε σημερα απο το σχολειο να δει και καλα για να ειναι συγουρος και βλεπει οτι τον εχουν γραψει Ηλεκτρολογων στο μαρουσι που δεν την ειχε δηλωσει καν!!! αρχιζει περνει τηλεφωνο στο υπουργειο δεν εβγαζε ακρη και μετα απο πολλα τηλεφωνα του λενε παρτε στο υπουργειο εμπορικης ναυτιλειας, περνει εκει και του λενε ελα ρε αγορι μου σε ψαχναμε μια εβδομαδα καναμε μια μετακομιση και χασαμε τον φακελο σου!!!!!!!!!!!!!! και τι θα κανω εγω τους λεει τωρα του λενε κοιτα να δεις το συγουρο ειναι οτι ειχες περασει ασπροπυργο που ηθελες γιατι ειχες καλο βαθμο(16,8 ) αλλα πρεπει να ξανακανει τα χαρτια σου τωρα με το απολυτηριο και σου εγγυωμαστε οτι θα σε βαλουμε συγουρα!!!! Με λιγα λογια θα ξανακανει την ολη διαδικασια παλι.... ειναι για γελια και για κλαματα μονο στην ελλαδα γινοντε αυτα!!!

Πραγματικα μονο στη Ελλαδα γινονται αυτα!Ελεος!

haytek
28-08-2009, 15:14
Aθάνατη Ελλάδα...

Παίδες,κάτι άλλο.. Μήπως υπάρχει καμία σελίδα με αγγελίες για σπίτια στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκη γιατί είμαι κάτι 300χμ μακριά και θα αργήσω να ανέβω..απλά να τα έχω στα υποψιν

angelmethoni
29-08-2009, 13:05
ξερει κανεις(τωρα που πλησιαζει ο καιρος)ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα για τις εισαγωγες στις Α.Ε.Ν?:confused:

haytek
29-08-2009, 13:35
Δεν είναι σίγουρο το πότε θα ανακοινωθούν αλλά σε σύγκριση με άλλα χρόνια , υπολογίζουμε στο δεκαήμερο απο 10 Σεπτεμβρίου μέχρι 20

GIANNIS KOS
30-08-2009, 07:43
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΙΡΙΟ???

haytek
30-08-2009, 09:41
Αυτό συζητάμε στα προηγούμενα ποστς..Θα σε παρακαλούσα να ανατρέξεις στα προηγούμενα να ενημερωθείς...Βασικά συνοπτικά δεν είναι σαφές και πλήρως διευκρινισμένο το πότε θα ανακοινωθούν...υπολογίζουμε γύρω στις 15

GeorgeGr
30-08-2009, 10:44
Mhpws 3erete kai se poio site 8 vriskontai ta onomata autwn pou perasan?

haytek
30-08-2009, 10:47
www.yen.gr

marios.sp
30-08-2009, 12:30
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΙΡΙΟ???

Φιλε Γιαννη τα αποτελεσματα οσων μπηκαν με απολυτηριο θα βγουν οταν βγουν και τα αποτελεσματα οσων μπηκαν με πανελληνιες.Με λιγα λογια θα βγουν ολα μαζι.Οποτε οπως εχει πει και ο haytek σε προηγουμενα ποστ.Αναμεσα στις 10 και 20 Σεπτεμβριου τα περιμενουμε.

GeorgeGr
30-08-2009, 13:40
www.yen.gr (http://www.yen.gr)

thnx polu ;)

haytek
30-08-2009, 14:04
thnx polu ;)
Τι ευχαριστάς? Μια παρέα είμαστε εδώ μέσα,αν δεν βοηθήσουμε τον μελλοντικό συνάδελφό μας,ποιον θα βοηθήσουμε? :p

φανούλα
30-08-2009, 14:28
Σωστός ο haytek:cool:......

igli
30-08-2009, 19:21
hello ithela na rotisw an mporw na mpo emporiko nautiko me apolitirio EP.AL. EPAGELMATIKO LIKIO. kai mia alli erotisi. prepei na exeis elliniki ipikootita gia na mpis??

marios.sp
31-08-2009, 04:00
hello ithela na rotisw an mporw na mpo emporiko nautiko me apolitirio EP.AL. EPAGELMATIKO LIKIO. kai mia alli erotisi. prepei na exeis elliniki ipikootita gia na mpis??

Ναι φιλε και στα δυο!

GeorgeGr
31-08-2009, 08:51

Apo ti 3erw h ipikootita paizei rolo alla dn eim siguros. pantws prepei na ta kaneis suntoma ta xartia sou giati ligei h pro8esmia...

marios.sp
31-08-2009, 09:06
Apo ti 3erw h ipikootita paizei rolo alla dn eim siguros. pantws prepei na ta kaneis suntoma ta xartia sou giati ligei h pro8esmia...

Πρεπει να ειναι Ελληνικη.

dianna
31-08-2009, 11:09
geia sas paidia eimai kainourgia edw!endiaferomai poli na mpw stin sxoli emporoploiarxwn.exw parei tis perissoteres plirofories pou xreiazomai alla thelw n rwtisw kati akoma...stis proipotheseis eisagwgeis anaferete oti prepei n kseroume kolimvisi mporei kapoios n mou pei se ti epipedo prepei na kseroume kolimpi?:confused:

Pavliaris
31-08-2009, 11:21
geia sas paidia eimai kainourgia edw!endiaferomai poli na mpw stin sxoli emporoploiarxwn.exw parei tis perissoteres plirofories pou xreiazomai alla thelw n rwtisw kati akoma...stis proipotheseis eisagwgeis anaferete oti prepei n kseroume kolimvisi mporei kapoios n mou pei se ti epipedo prepei na kseroume kolimpi?:confused:

Απλα να "επιπλεεις"!!!:p Αφου να φανταστεις στο πολεμικο ναυτικο τους βαλανε να κολημπισουνε 50μετρα σε 2 λεπτα... τιποτα δηλαδη και σε μας κατι τετοιο θα βαλουνε!!! μην ανησηχεις αν ξερεις να κολυμπας περνας ανετα...

Pavliaris
31-08-2009, 11:24
Πρεπει να ειναι Ελληνικη.

Ακριβως οπως το λεει ο Μαριος ειναι ,πρεπει να ειναι Ελληνικη!

haytek
31-08-2009, 11:29
Ε απλά πρέπει να ξέρεις ελεύθερο,κανά ύπτιο..Μην νομίζεις τίποτα τραγικό.. :rolleyes:

marios.sp
31-08-2009, 11:44
Ε απλά πρέπει να ξέρεις ελεύθερο,κανά ύπτιο..Μην νομίζεις τίποτα τραγικό.. :rolleyes:

Μπα ουτε υπτιο χρειαζεται!και ενα 10χρονο παιδακι θα μπορουσε να περασει!!:p

Pavliaris
31-08-2009, 11:55
Για οσους διαβασνε ποιο πανω την ιστορια με τον φιλο μου που του χασανε τα χαρτια τελικα χαθηκανε τα χαρτια απο 16 ατομα.....!!!! ΕΛΕΟΣ δηλαδη τωρα ο φακελος αυτων των παιδιων θα ειναι σε κανα καδο με σκουπιδια...

haytek
31-08-2009, 12:25
Τι να πούμε... Ότι και να πούμε είναι λίγο ...

LIZZIE
31-08-2009, 12:40
αυτοι οι φακελοι δεν ειναι καταγεγραμμενοι σε κανα υπολογιστη σε τιποτα αρχεια, καπου ? Θα πρεπει δηλαδη τωρα αυτα τα παιδια να ξανακανουν χαρτια απο την αρχη? ελεως τοση τεχνολογια πια,... δε θα πρεπει να ειναι καπου αποθηκευμενα σε υπολογιστες?

Pavliaris
31-08-2009, 12:52
αυτοι οι φακελοι δεν ειναι καταγεγραμμενοι σε κανα υπολογιστη σε τιποτα αρχεια, καπου ? Θα πρεπει δηλαδη τωρα αυτα τα παιδια να ξανακανουν χαρτια απο την αρχη? ελεως τοση τεχνολογια πια,... δε θα πρεπει να ειναι καπου αποθηκευμενα σε υπολογιστες?

Τα χαρτια τα οποια χαθηκαν ηταν απο παιδια που ειχαν κανει τα χαρτια τους με πανελληνιες... και χασανε τα χαρτια οτι περασανε γιατρους την αιτηση και ολα τα συναφη!!!! και τωρα τους ειπαν να κανουν τα χαρτια τους με απολυτηριο.......!!!!!

perlasmeister
31-08-2009, 14:13
otan mpaineis sti sxoli yparxei provlima an exeis makri malli?

Pavliaris
31-08-2009, 14:19
otan mpaineis sti sxoli yparxei provlima an exeis makri malli?

Apo oso xerw oxi den exw diavasei pouthena oti apagorevete... opws den apagorevete stis upoloipes sxoles-sxolia tis xwras etsi den nomizw na apagorevete ki ekei!

perlasmeister
31-08-2009, 14:22
Apo oso xerw oxi den exw diavasei pouthena oti apagorevete... opws den apagorevete stis upoloipes sxoles-sxolia tis xwras etsi den nomizw na apagorevete ki ekei!

ok file giati enas gnostos mou mou eipe oti prepei na einai <<konto>>to malli alla profanos tha itan baroufa

alkiviadis
31-08-2009, 14:30
ok file giati enas gnostos mou mou eipe oti prepei na einai <<konto>>to malli alla profanos tha itan baroufa

Δεν ήταν ακριβώς μπαρούφα..Δεν απαγορεύεται αλλά με μακρύ μαλλί οι καθηγητές μπορεί να σε δούν με άλλο μάτι..Εδώ τους πήραν τα γραπτά στον Ασπρόπυργο επειδή φόραγαν σκουλαρίκι...

perlasmeister
31-08-2009, 14:31
Δεν ήταν ακριβώς μπαρούφα..Δεν απαγορεύεται αλλά με μακρύ μαλλί οι καθηγητές μπορεί να σε δούν με άλλο μάτι..Εδώ τους πήραν τα γραπτά στον Ασπρόπυργο επειδή φόραγαν σκουλαρίκι...

:evil:eleos dld

haytek
31-08-2009, 14:32
Εντάξει φιλαράκο για το σκουλαρίκι καλά κάναν...
Δεν νοείται μελλοντικός πλοίαρχος να φοράει σκουλαρίκι.. :evil:
Αυτό δεν είναι παρατραβηγμένο όσο αν τελικά ισχύει αυτό με τα μαλλιά..

f/b kefalonia
31-08-2009, 14:42
Παντως αυτο που εγινε και χαθηκαν τα χαρτια ειναι πολυ κακο για εμας που θα μπουμε με απολυτηριο!!! -16 θεσεις γτ αυτα τα παιδια θα μπουνε σιγουρα...!!!!

alkiviadis
31-08-2009, 14:46
Εντάξει φιλαράκο για το σκουλαρίκι καλά κάναν...
Δεν νοείται μελλοντικός πλοίαρχος να φοράει σκουλαρίκι.. :evil:
Αυτό δεν είναι παρατραβηγμένο όσο αν τελικά ισχύει αυτό με τα μαλλιά..

Απλά αν έχεις μακρύ μαλλί είναι πολύ πιθανόν να σε πάρουν με κακό μάτι οι καθηγητές....Ξέρεις τώρα τις προκαταλήψεις...Εδώ κάποιοι μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι θεωρούν τα παιδιά με μακριά μαλλιά πρεζόνια...

Pavliaris
31-08-2009, 16:51
Ta theorw paratravigmena ola auta an den tou aresei tou kathigiti as min koitaei ton allo me ta makria malia...

haytek
31-08-2009, 17:10
F/b kefalonia λάθος τα εχεις καταλάβει...
Για φέτος η προκύρηξη λέει ότι θα παρουν σύνολα 700 άτομα περίπου από πανελλήνιες και απολυτήριο μαζί...
Από πανελλήνιες μπήκαν 173 άτομα κάπου εκει..συνεπώς τα υπόλοιπα θα μπουν από απολυτήριο..Άρα είναι το ίδιο και το αυτό αν μπουν απο πανελλήνιες ή απολυτήριο... :rolleyes:

marios.sp
31-08-2009, 17:21
Για φέτος η προκύρηξη λέει ότι θα παρουν σύνολα 700 άτομα περίπου από πανελλήνιες και απολυτήριο μαζί...
Από πανελλήνιες μπήκαν 173 άτομα κάπου εκει..συνεπώς τα υπόλοιπα θα μπουν από απολυτήριο..Άρα είναι το ίδιο και το αυτό αν μπουν απο πανελλήνιες ή απολυτήριο... :rolleyes:

Βεβαια αν αυτα τα παιδια ειχαν γραψει καλα θα περναγαν στην σχολη της επιλογης τους.Ενω αν δεν εχουν τοσο καλο απολυτηριο μπορει να μην περασουν στη σχολη που θελουν.

alkiviadis
31-08-2009, 17:24
Ta theorw paratravigmena ola auta an den tou aresei tou kathigiti as min koitaei ton allo me ta makria malia...

Κ όμως αδερφέ έτσι είναι...Το πρόβλημα είναι οτι δεν κοιτάει αλλού ο καθηγητής..

Pavliaris
01-09-2009, 08:28

Φιλε haytek εχεις κανει ενα λαθακι δεν λεει 700 αλλα 1,176... σου παραθετω και το κοματι που το αναφερει:
Ο αριθμός των Ελλήνων σπουδαστών/σπουδαστριών που θα εισαχθούν στις Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων – Μηχανικών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010, καθορίζεται σε 1.176 ( 652 Πλοίαρχοι και 524 Μηχανικοί).

KaptanMitsos
01-09-2009, 08:42
Καλημέρα!!!

Τα αποτελέσματα για εμάς που θα μπούμε μέσω απολυτηρίου μήπως γνωρίζει κανείς πότε βγαίνουν;

Pavliaris
01-09-2009, 08:47
Καλημέρα!!!

Τα αποτελέσματα για εμάς που θα μπούμε μέσω απολυτηρίου μήπως γνωρίζει κανείς πότε βγαίνουν;

το εχουμε αναφερει ποιο πανω αρκετες φορες... βγαινουν μεταξυ 15-20 Σεμπτεμβριου!

thanassis sideris
01-09-2009, 11:24
mipws gnorizete posoi mpikan me panellhnies stin mixanikwn....?

haytek
01-09-2009, 11:32
2 άτομα μόνο φίλε μπήκαν στην ΑΕΝ Μηχανικών!
Ναι καλά βλέπεις! :D

GeorgeGr
01-09-2009, 12:24
2 atoma? :-?

marios.sp
01-09-2009, 12:27
2 atoma? :-?

Ναι φιλε 2 ατομα!αλλα πιστευω θα μπουνε αρκετα ατομα με απολυτηριο!

Pavliaris
01-09-2009, 12:31
Ναι φιλε 2 ατομα!αλλα πιστευω θα μπουνε αρκετα ατομα με απολυτηριο!

Συγουρα γιατι οσες θεσεις μενουν κενες απο αυτους που ηταν με πανελληνιες θα καλυφθουνε απο απολητηριο... Πλοιαρχοι ποσοι μπηκανε με πανελληνιες?

GeorgeGr
01-09-2009, 12:33
Otan eixa paei ston aspropurgo gia na kata8esw ta xartia mou eipe "autos" pou mou ta ekane, pws fetos phgan polla atoma...

Alla 3erei kaneis posoi pane me apolitirio-ploiarxoi peripou ka8e xrono?

marios.sp
01-09-2009, 12:59
Otan eixa paei ston aspropurgo gia na kata8esw ta xartia mou eipe "autos" pou mou ta ekane, pws fetos phgan polla atoma...

Δυστηχως δεν το γνωριζω αυτο.

Pavliaris
01-09-2009, 13:03

Συγουρα πανε πολλοι γιατι εγω εκανα τα χαρτια μου 1 Ιουλιου και ημουν ο 582 που πηγε σκεψου....

GeorgeGr
01-09-2009, 13:34
thnx.
Egw ta ekana ton Augousto prin 2 vdomades peripou kai prepei na hmun o 880 peripou :P

perlasmeister
01-09-2009, 13:45
Συγουρα πανε πολλοι γιατι εγω εκανα τα χαρτια μου 1 Ιουλιου και ημουν ο 582 που πηγε σκεψου....
file polloi pane posoi tha meinoun mexri to ptyxio einai to thema ;)

GeorgeGr
01-09-2009, 13:53
file polloi pane posoi tha meinoun mexri to ptyxio einai to thema ;)

Etsi akrivws!

panosL
01-09-2009, 15:10
Σήμερα έκανα και εγώ τα χαρτιά μου στη Σχολή του Ασπρόπυργου...Όντως ο κύριος που ήταν εκει μου είπε πως έχουν γίνει πολλές αιτήσεις!
Ακόμη μου είπε πως τα αποτελέσματα να τα περιμένουμε τέλη Σεπτέβρη...
Καλή επιτυχία σε όλους και ραντεβού στη σχολή!

@χάιτεκ είσαι από Λαμία?και εγώ Λαμιώτης είμαι...Στείλε πμ για τα περαιτέρω!

newsman
01-09-2009, 16:48
εγώ λέω να κάνουμε μία άλλη δημοσκόπηση.Καταρχήν όταν πήγα να δώσω τα χαρτιά μου τον Αύγουστο πήρα αριθμό 730 οπότε προτίνω να αρχίσουμε να λέμε βαθμούς απολυτηρίων για να ξέρουμε που βρισκόμαστε.
Και ξεκινώ πρώτος με βαθμό απολυτηρίου 14.1

marios.sp
01-09-2009, 17:00
εγώ λέω να κάνουμε μία άλλη δημοσκόπηση.Καταρχήν όταν πήγα να δώσω τα χαρτιά μου τον Αύγουστο πήρα αριθμό 730 οπότε προτίνω να αρχίσουμε να λέμε βαθμούς απολυτηρίων για να ξέρουμε που βρισκόμαστε.

Ωραια ιδεα newsman.Θα παρουμε ενα δειγμα τουλαχιστον.Μπραβο!:D

newsman
01-09-2009, 17:04
τζάμπα έριξα την ιδέα...οι περισσότεροι ντρέπονται για κάποιον λόγο να πουν ή φοβούνται...

f/b kefalonia
01-09-2009, 17:11
Βαθμος απολυτηριου 14.3!

marios.sp
01-09-2009, 17:15
τζάμπα έριξα την ιδέα...οι περισσότεροι ντρέπονται για κάποιον λόγο να πουν ή φοβούνται...

Ελευθερα παιδια,μια παρεα ειμαστε εδω μεσα!

newsman
01-09-2009, 17:17
καλά....αν κινούμαστε όλοι γύρο από τον ίδιο βαθμό απολυτηρίου πάει καήκαμε...

Γιωργακης
01-09-2009, 17:35
καλά....αν κινούμαστε όλοι γύρο από τον ίδιο βαθμό απολυτηρίου πάει καήκαμε...

Εγω εχω απολυτηριο 16,5 και με lower παω 17.500 μορια :D

alkiviadis
01-09-2009, 18:49

Εγώ δεν νομίζω οτι ντρέπονται απλά το θεωρώ λίγο χαζό να πουν εδώ μερικές εκατοντάδες παιδιών πόσο βαθμό είχαν..Δεν υπάρχει λόγος όλα θα κριθούν σε λίγες μέρες...Αν και πιστεύω πως είμαι ο πιο χαμηλόβαθμος εδω πέρα... :Ρ

marios.sp
01-09-2009, 19:26
Εγώ δεν νομίζω οτι ντρέπονται απλά το θεωρώ λίγο χαζό να πουν εδώ μερικές εκατοντάδες παιδιών πόσο βαθμό είχαν..Δεν υπάρχει λόγος όλα θα κριθούν σε λίγες μέρες...Αν και πιστεύω πως είμαι ο πιο χαμηλόβαθμος εδω πέρα... :Ρ

Ε δεν ειμαστε και εκατονταδες στο nautilia βρε Αλκιβιαδη:p:p..απλα για να κανουμε ενα γκαλοπ να δουμε αν θα πεσουμε μεσα..

alkiviadis
01-09-2009, 19:33
Ε δεν ειμαστε και εκατονταδες στο nautilia βρε Αλκιβιαδη:p:p..απλα για να κανουμε ενα γκαλοπ να δουμε αν θα πεσουμε μεσα..

Μα αδερφέ γιατί τόσο άγχος??Λίγη υπομονή σε μερικές μέρες θα ξέρουμε όλοι αν και δεν νομίζω να μείνουν πολλοί απ'έξω αν όχι κανένας...Σόρρυ για το νούμερο αλλά είδα αριθμούς 582 730 και λέω ώπα!!

LIZZIE
01-09-2009, 23:04
εχω εναν γνωστο που θελει να μπει στισ αεν με απολυτηριο κοντα στο 10 εχει καμια πιθανοτητα ?

marios.sp
01-09-2009, 23:06
εχω εναν γνωστο που θελει να μπει στισ αεν με απολυτηριο κοντα στο 10 εχει καμια πιθανοτητα ?

Εχει Lizzie..ας κανει τα χαρτια και βλεπει..αν και πιστευω οτι δεν θα μεινουν απεξω παιδια.

LIZZIE
01-09-2009, 23:09
Εχει Lizzie..ας κανει τα χαρτια και βλεπει..αν και πιστευω οτι δεν θα μεινουν απεξω παιδια.

ναι τα χαρτια τα εχει ηδη κανει... απλα εδωσε και με πανελληνιες και δεν περασε και περιμενει τωρα με το απολυτηριο, Απλα δυσαρεστηθηκε λιγο ...

Pavliaris
01-09-2009, 23:11
Εγω εχω απολυτηριο 14,2...

marios.sp
01-09-2009, 23:15
ναι τα χαρτια τα εχει ηδη κανει... απλα εδωσε και με πανελληνιες και δεν περασε και περιμενει τωρα με το απολυτηριο, Απλα δυσαρεστηθηκε λιγο ...

Aς μην ανυσηχει ολοι θα μπουν.

alkiviadis
02-09-2009, 02:08
Aς μην ανυσηχει ολοι θα μπουν.

Τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον έτσι γίνεται..Λέτε να είμαστε τόσο άτυχοι??

marios.sp
02-09-2009, 02:30
Τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον έτσι γίνεται..Λέτε να είμαστε τόσο άτυχοι??

Μπα ρε συ Αλκιβιαδη δεν νομιζω.Ετσι οπως τα υπολογισα,τα παιδια που μπηκαν απο Πανελληνιες ηταν 196 ατομα συνολικα(πλοιαρχοι).Συνολικα οι θεσεις για τους πλοιαρχους ειναι 741.Οποτε μας μενουνε 550 θεσεις.Πιστευω οτι ειναι υπεραρκετες.Οσων αφορα τους μηχανικους απο Πανελληνιες μπηκαν 10 ατομα συνολικα και οι θεσεις ειναι 595 οποτε μενουν 585(υπεραρκετες).

alkiviadis
02-09-2009, 02:50
Μπα ρε συ Αλκιβιαδη δεν νομιζω.Ετσι οπως τα υπολογισα,τα παιδια που μπηκαν απο Πανελληνιες ηταν 196 ατομα συνολικα(πλοιαρχοι).Συνολικα οι θεσεις για τους πλοιαρχους ειναι 741.Οποτε μας μενουνε 550 θεσεις.Πιστευω οτι ειναι υπεραρκετες.Οσων αφορα τους μηχανικους απο Πανελληνιες μπηκαν 10 ατομα συνολικα και οι θεσεις ειναι 595 οποτε μενουν 585(υπεραρκετες).

Ναι Μάριε αλλά δεν είναι και λίγοι εκείνοι που μπαίνουν με απολυτήριο...αν δούμε τους αριθμόυς πρωτοκόλλου που δίνει κάθε σχολή έχουμε φτάσει σε εξίσου μεγάλα νούμερα(730)και αυτό σε μία μόνο σχολή..Τελος πάντων καλό είναι να περιμένουμε να δούμε και να μην κάνουμε εικασίες και βγάζουμε συμπεράσματα γιατί δίνουμε λάθος εντυπώσεις και δημιουργούμε πανικό και άγχος ακόμα και στους εαυτούς μας χωρίς λόγο....

skotsezos
02-09-2009, 11:12

εγω που εχω βαθμο απολυτηριου 13,7 εχω ελπιδες?τα αποτελεσματα ποτε β γαινουν?

haytek
02-09-2009, 12:25
Ρε παιδιά πρέπει να καταλάβετε κάτι..
Δεν δουλεύουμε στο υπουργείο ούτε είναι στο χέρι μας ποιος θα περάσει ή όχι..

Τα λέω για να μην παρεξηγούμαστε και μήπως αύριο μεθαύριο έρθει κανείς και μας πει "δεν πέρασα αλλά εσύ μου είχες πει ότι ήμουν μέσα σίγουρα"..
Περιμένετε 10-15 μέρες ακόμα και θα τα μάθετε από τους κατάλληλους ανθρώπους...
Την γνώμη του εκφράζει ο καθένας εδώ μέσα και δεν σημαίνει ότι πάντα αυτή είναι σωστή..

Γιαυτό υπομονή ....

Όσο για σένα σκοτσέζε , κάνε τα χαρτιά σου..δεν χάνεις τίποτα...Ξέρω πολλά αάτομα που έχουν κάνει τα χαρτιά με απολυτήριο 10 και 11..όποτε μην μου αγχώνεσαι!
Τα αποτελέσματα όπως έχουμε πει σε άπειρα προηγούμενα ποστς τα αναμένουμε στο δεκαήμερο μεταξύ 10 και 20 του μήνα..

perlasmeister
02-09-2009, 12:40
Ρε παιδιά πρέπει να καταλάβετε κάτι..
Δεν δουλεύουμε στο υπουργείο ούτε είναι στο χέρι μας ποιος θα περάσει ή όχι..

Τα λέω για να μην παρεξηγούμαστε και μήπως αύριο μεθαύριο έρθει κανείς και μας πει "δεν πέρασα αλλά εσύ μου είχες πει ότι ήμουν μέσα σίγουρα"..
Περιμένετε 10-15 μέρες ακόμα και θα τα μάθετε από τους κατάλληλους ανθρώπους...
Την γνώμη του εκφράζει ο καθένας εδώ μέσα και δεν σημαίνει ότι πάντα αυτή είναι σωστή..

Γιαυτό υπομονή ....

Όσο για σένα σκοτσέζε , κάνε τα χαρτιά σου..δεν χάνεις τίποτα...Ξέρω πολλά αάτομα που έχουν κάνει τα χαρτιά με απολυτήριο 10 και 11..όποτε μην μου αγχώνεσαι!
Τα αποτελέσματα όπως έχουμε πει σε άπειρα προηγούμενα ποστς τα αναμένουμε στο δεκαήμερο μεταξύ 10 και 20 του μήνα..

kai gia na simpliroso an koitaksete ta proigoumena xronia tous pinakes me tous eidaxthentes mpikan akoma kai me apolitirio 9!! kai de nomizo pos fetos tha gemisoun oi sxoles i mipos fetos koptontai oloi gia tis aen yparxei megali parafilologia opos kathe xrono oti mporoi na meinoun atoma ekso omos kathe xrono vleoume eleipseis stis aen opos leei kai o haytek stamatiste na rotate synexeia an tha mpeite ypomoni se 10 meres kai meta an tyxon pou dyskolo to vlepo den perasete tote peite oti thelete

haytek
02-09-2009, 13:09
Εντάξει αυτό που είναι δεδομένο είναι πως όλοι δεν θα μπουν..

Φανταστείτε πως στην αθήνα οι υποψήφιοι με απολυτήριο είναι γύρω στους 800-900...
προσθέστε σε αυτούς τους υποψηφίους από τις υπόλοιπες σχολές και θα υπάρξει ως αποτέλεσμα ένας αριθμός Ψ..
από αυτόν τον αριθμό Ψ , θα πάρουν 500-550 άτομα συνολικα(για πλοιάρχους)...
Συνεπώς όλοι δεν μπαίνουν :(

Τέλος πάντων,συμμεριζόμαστε την αγωνία σας αλλά αυτή να βρίθει από νορμαλ πλαίσια..

marios.sp
02-09-2009, 13:23
Εντάξει αυτό που είναι δεδομένο είναι πως όλοι δεν θα μπουν..

Φανταστείτε πως στην αθήνα οι υποψήφιοι με απολυτήριο είναι γύρω στους 800-900...
προσθέστε σε αυτούς τους υποψηφίους από τις υπόλοιπες σχολές και θα υπάρξει ως αποτέλεσμα ένας αριθμός Ψ..
από αυτόν τον αριθμό Ψ , θα πάρουν 500-550 άτομα συνολικα(για πλοιάρχους)...
Συνεπώς όλοι δεν μπαίνουν :(

Τέλος πάντων,συμμεριζόμαστε την αγωνία σας αλλά αυτή να βρίθει από νορμαλ πλαίσια..

Haytek ειναι τοσα ατομα(800-900)που εκαναν αιτηση με απολυτηριο μονο στον Αθηνα?

perlasmeister
02-09-2009, 13:27
Haytek ειναι τοσα ατομα(800-900)που εκαναν αιτηση με απολυτηριο μονο στον Αθηνα?

giati file pisteveis oti einai kai alla sti athina ?

haytek
02-09-2009, 13:31
ahhaahhahahahahaahaahhaahhahaha
AHHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAAH

marios.sp
02-09-2009, 13:32
giati file pisteveis oti einai kai alla sti athina ?

Αυτοι οι 800 δεν ειναι και αυτοι που μπηκαν με πανελληνιες?:confused:

φανούλα
02-09-2009, 14:21
Ε δεν μπήκαν μόνο οι Αθηναίοι Μάριε!! Για το απολυτήριο λένε, ότι περίπου στα 800 άτομα δήλωσαν από Αθήνα;)....

perlasmeister
02-09-2009, 14:26
Ε δεν μπήκαν μόνο οι Αθηναίοι Μάριε!! Για το απολυτήριο λένε, ότι περίπου στα 800 άτομα δήλωσαν από Αθήνα;)....
800 apo oli tin ellada mporei apo athina de nomizo ti fetos skeftikan oloi na pane aen :rolleyes:

marios.sp
02-09-2009, 17:05
800 apo oli tin ellada mporei apo athina de nomizo ti fetos skeftikan oloi na pane aen :rolleyes:

Και εγω αυτο λεω..απλα μου φανηκε παραξενο!Για να δουμε..

alkiviadis
02-09-2009, 17:07

Το οτι θα δούμε Μάριε είναι το μόνο σίγουρο...Λίγη υπομονή βρε παιδιά....

perlasmeister
02-09-2009, 17:08

kontos psalmos alilouia

perlasmeister
02-09-2009, 17:10
Το οτι θα δούμε Μάριε είναι το μόνο σίγουρο...Λίγη υπομονή βρε παιδιά....

sostos o paixtis

thanassis sideris
02-09-2009, 17:18
ta atoma ston aspropurgo einai ontws 900

Pavliaris
02-09-2009, 19:47
Gia 900 den xerw alla sugoura para polloi pigan apo athina afou ton iounio pou piga kai dilwsa imoun o 582 kai den mou to edwse mesa apo kanan upologisti auto to numero ala anixe ena tetradio egrapse to onoma mou kai mou evale to numero, kai prin apo mena uparxane paraaaaaaaaaa polloi...

panosL
02-09-2009, 23:26
Gia 900 den xerw alla sugoura para polloi pigan apo athina afou ton iounio pou piga kai dilwsa imoun o 582 kai den mou to edwse mesa apo kanan upologisti auto to numero ala anixe ena tetradio egrapse to onoma mou kai mou evale to numero, kai prin apo mena uparxane paraaaaaaaaaa polloi...

egw imoyn o 950

φανούλα
02-09-2009, 23:29
Πετάει η ομάδα:D:D!!!

marios.sp
02-09-2009, 23:30
Πετάει η ομάδα:D:D!!!

Εγω ελπιζω να μπουμε και να βγουμε και οι 950..:D

panosL
02-09-2009, 23:31
Εγω ελπιζω να μπουμε και να βγουμε και οι 950..:D
keep on dreaming.....

marios.sp
02-09-2009, 23:33
keep on dreaming.....

Λες ε????:-?

panosL
02-09-2009, 23:37
Λες ε????:-?
Η ιστορία των τελευταίων ετών το λέει αγαπητέ μου φίλε Μάριε...όχι τόσο το πρώτο αλλά το δευτερο που δυστυχώς είναι πραγματικότητα.

marios.sp
02-09-2009, 23:44
Η ιστορία των τελευταίων ετών το λέει αγαπητέ μου φίλε Μάριε...όχι τόσο το πρώτο αλλά το δευτερο που δυστυχώς είναι πραγματικότητα.

Και εγω αυτο ξερω..αλλα αν γεμισουνε ολες οι θεσεις ετσι...που ειναι 741 για τους πλοιαρχους..ποσοι μπορει να φυγουν?οι μισοι?γιατι γινεται ομως αυτο?δεν γνωριζουν που πανε?ποσοι αποφοιτουν καθε χρονο?

Natsios
03-09-2009, 12:22
Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: Αυξημένο ενδιαφέρον εκδηλώνουν οι νέοι
Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2009 07:00

Διέξοδο στο ναυτικό επάγγελμα αναζητούν όλο και περισσότεροι νέοι, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, που δείχνουν αυξημένο ενδιαφέρον των νέων για εγγραφή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ).

Επισημαίνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση δικαιολογητικών στις ΑΕΝ είναι η Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου. Δικαίωμα για κατάθεση δικαιολογητικών έχουν όλοι οι νέοι και οι νέες που είναι απόφοιτοι Λυκείων και ΤΕΕ.

Οπως σημειώνουν ναυτιλιακοί κύκλοι, το ναυτικό επάγγελμα εξασφαλίζει σήμερα μία σίγουρη επαγγελματική σταδιοδρομία για τη «γενιά των 700 ευρώ» καθώς η έλλειψη σε αξιωματικούς στον ελληνικό και διεθνή εμπορικό στόλο είναι εμφανής.

Παράλληλα, υπόσχεται πολύ υψηλότερες αμοιβές σε σύγκριση με αυτές που μπορεί να «διεκδικήσει» ένας νέος στην ξηρά. Οπως είναι γνωστό, η φοίτηση στις ΑΕΝ (έξι πλοιάρχων, μία για Μηχανικούς και 3 μεικτές, δηλαδή για Πλοιάρχους και Μηχανικούς) είναι δωρεάν και είναι τετραετής. Τα δύο πρώτα χρόνια χωρίζονται σε 4 εξάμηνα, οπότε γίνεται εναλλακτική θητεία, δηλαδή: στην ΑΕΝ για 6 μήνες, σε πλοίο για 6 μήνες, πάλι στην ΑΕΝ για 6 μήνες και πάλι σε πλοίο για 6 μήνες. Τα δύο τελευταία χρόνια είναι αποκλειστικά στην ΑΕΝ.

Στη διάρκεια των δύο 6μηνων θαλάσσιων υπηρεσιών στο πλοίο, οι σπουδαστές αμείβονται. Οι ελάχιστοι καθαροί μισθοί είναι 630 ευρώ και 1.070 ευρώ για πρωτοετείς και δευτεροετείς αντίστοιχα, ενώ μετά την αποφοίτησή τους από τις σχολές φέρουν το βαθμό του Πλοιάρχου Γ΄ (Ανθυποπλοιάρχου) ή Μηχανικού Γ΄ αντίστοιχα, ενώ μπορεί να φθάσει στο βαθμό του Υποπλοιάρχου ή Μηχανικού Β΄ σε ηλικία 28-29 χρόνων και του Πλοιάρχου ή Μηχανικού Α΄σε ηλικία 32-33 χρόνων.

Οι ελάχιστες αμοιβές των αξιωματικών στο πλοίο ορίζονται στη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, αλλά οι πραγματικές όμως που ισχύουν στην αγορά είναι υψηλότερες.

Ενδεικτικοί μισθοί

Οι ενδεικτικοί μισθοί, έτσι όπως αναφέρονται σε ενημερωτικό φυλλάδιο του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, είναι:

Φορτηγά Πλοία (σε ευρώ ανά μήνα υπηρεσίας στο πλοίο): Πλοίαρχος 7.250 ευρώ, Υποπλοίαρχος 5.600 ευρώ, Ανθυποπλοίαρχος 3.500 ευρώ, Μηχανικός Α΄ 7.100 ευρώ, Μηχανικός Β΄ 5.600 ευρώ, Μηχανικός Γ΄ 3.500 ευρώ.

Δεξαμενόπλοια: Πλοίαρχος 8.300 ευρώ, Υποπλοίαρχος 6.800 ευρώ, Ανθυποπλοίαρχος 4.300, ευρώ, Μηχανικός Α΄ 8.000 ευρώ, Μηχανικός Β΄ 6.800 ευρώ, Μηχανικός Γ΄ 4.300 ευρώ.

Η υπηρεσία διαρκεί τουλάχιστον 7 μήνες για τα φορτηγά πλοία και 6 μήνες για τα πετρελαιοφόρα πλοία.

Πηγη: www.naftemporiki.gr (http://www.naftemporiki.gr)

Pavliaris
03-09-2009, 12:28

Διέξοδο στο ναυτικό επάγγελμα αναζητούν όλο και περισσότεροι νέοι, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, που δείχνουν αυξημένο ενδιαφέρον των νέων για εγγραφή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ).

Επισημαίνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση δικαιολογητικών στις ΑΕΝ είναι η Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου. Δικαίωμα για κατάθεση δικαιολογητικών έχουν όλοι οι νέοι και οι νέες που είναι απόφοιτοι Λυκείων και ΤΕΕ.

Οπως σημειώνουν ναυτιλιακοί κύκλοι, το ναυτικό επάγγελμα εξασφαλίζει σήμερα μία σίγουρη επαγγελματική σταδιοδρομία για τη «γενιά των 700 ευρώ» καθώς η έλλειψη σε αξιωματικούς στον ελληνικό και διεθνή εμπορικό στόλο είναι εμφανής.

Παράλληλα, υπόσχεται πολύ υψηλότερες αμοιβές σε σύγκριση με αυτές που μπορεί να «διεκδικήσει» ένας νέος στην ξηρά. Οπως είναι γνωστό, η φοίτηση στις ΑΕΝ (έξι πλοιάρχων, μία για Μηχανικούς και 3 μεικτές, δηλαδή για Πλοιάρχους και Μηχανικούς) είναι δωρεάν και είναι τετραετής. Τα δύο πρώτα χρόνια χωρίζονται σε 4 εξάμηνα, οπότε γίνεται εναλλακτική θητεία, δηλαδή: στην ΑΕΝ για 6 μήνες, σε πλοίο για 6 μήνες, πάλι στην ΑΕΝ για 6 μήνες και πάλι σε πλοίο για 6 μήνες. Τα δύο τελευταία χρόνια είναι αποκλειστικά στην ΑΕΝ.

Στη διάρκεια των δύο 6μηνων θαλάσσιων υπηρεσιών στο πλοίο, οι σπουδαστές αμείβονται. Οι ελάχιστοι καθαροί μισθοί είναι 630 ευρώ και 1.070 ευρώ για πρωτοετείς και δευτεροετείς αντίστοιχα, ενώ μετά την αποφοίτησή τους από τις σχολές φέρουν το βαθμό του Πλοιάρχου Γ΄ (Ανθυποπλοιάρχου) ή Μηχανικού Γ΄ αντίστοιχα, ενώ μπορεί να φθάσει στο βαθμό του Υποπλοιάρχου ή Μηχανικού Β΄ σε ηλικία 28-29 χρόνων και του Πλοιάρχου ή Μηχανικού Α΄σε ηλικία 32-33 χρόνων.

Οι ελάχιστες αμοιβές των αξιωματικών στο πλοίο ορίζονται στη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, αλλά οι πραγματικές όμως που ισχύουν στην αγορά είναι υψηλότερες.

Ενδεικτικοί μισθοί

Οι ενδεικτικοί μισθοί, έτσι όπως αναφέρονται σε ενημερωτικό φυλλάδιο του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, είναι:

Φορτηγά Πλοία (σε ευρώ ανά μήνα υπηρεσίας στο πλοίο): Πλοίαρχος 7.250 ευρώ, Υποπλοίαρχος 5.600 ευρώ, Ανθυποπλοίαρχος 3.500 ευρώ, Μηχανικός Α΄ 7.100 ευρώ, Μηχανικός Β΄ 5.600 ευρώ, Μηχανικός Γ΄ 3.500 ευρώ.

Δεξαμενόπλοια: Πλοίαρχος 8.300 ευρώ, Υποπλοίαρχος 6.800 ευρώ, Ανθυποπλοίαρχος 4.300, ευρώ, Μηχανικός Α΄ 8.000 ευρώ, Μηχανικός Β΄ 6.800 ευρώ, Μηχανικός Γ΄ 4.300 ευρώ.

Η υπηρεσία διαρκεί τουλάχιστον 7 μήνες για τα φορτηγά πλοία και 6 μήνες για τα πετρελαιοφόρα πλοία.

Πολυ ωραιο σε ευχαριστουμε που το ανεβασες!!!

marios.sp
03-09-2009, 12:49

Ενδεικτικοί μισθοί

Πολυ ωραιο το αρθρο φιλε!Αλλα και τα παιδια που δειχνουν ενδιαφερον και μπαινουνε στις σχολες,να τις τελειωνουν κιολας ετσι ωστε να υπαρξουν αρκετοι αξιωματικοι Ελληνες.

perlasmeister
03-09-2009, 13:33
--sosta !!!

newsman
03-09-2009, 14:38
κάτι μου λέει πως οι μέρες αναμονής πριν τις 20 Σεπτεμβρίου θα είναι πολύ δύσκολες...Ας περάσει λοιπόν ο καλύτερος.....

sofakisamos
03-09-2009, 14:55
Γιατί θα είναι πολυ δυσκολες??

newsman
03-09-2009, 15:03
άγχος κοπελιααααά......

sofakisamos
03-09-2009, 15:05
ΣΩΣΤΑ!ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ....

Pavliaris
03-09-2009, 16:30
Μα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφηνουν την διορια μεχρι 10/9 και δεν την κανουν μεχρι 15/8 ετσι ωστε να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι αρχες σεμπτεμβρη το αργοτερο.... Δεν καταλαβενω γιατι το αφηνουν μεχρι τελευταια στιγμη!!!!!!

panosL
03-09-2009, 17:16
Μα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφηνουν την διορια μεχρι 10/9 και δεν την κανουν μεχρι 15/8 ετσι ωστε να εχουμε τα αποτελεσματα μεχρι αρχες σεμπτεμβρη το αργοτερο.... Δεν καταλαβενω γιατι το αφηνουν μεχρι τελευταια στιγμη!!!!!!
Για να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα χαρτιά τους όσοι δεν πέρασαν μέσω πανελληνίων...

marios.sp
03-09-2009, 17:21
Για να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα χαρτιά τους όσοι δεν πέρασαν μέσω πανελληνίων...

Μα οσοι δεν περασαν στις Πανελληνιες το ξερουν απο τον Ιουνιο.Ας αφηναν διορεια μεχρι τον Αυγουστο δηλαδη 2.5 μηνες.

Pavliaris
03-09-2009, 17:38
Το θεορω υπερβολικο να μας πηγαινουν μεχρι τελη σεμπτεμβρη γιατι αν τελικα δεν μπουμε δεν μας αφηνει περιθωρια για να αναζητησουμε κατι αλλο.... οσοι ενδιαφερονται για κατι αλλο...

marios.sp
03-09-2009, 17:52
Το θεορω υπερβολικο να μας πηγαινουν μεχρι τελη σεμπτεμβρη γιατι αν τελικα δεν μπουμε δεν μας αφηνει περιθωρια για να αναζητησουμε κατι αλλο.... οσοι ενδιαφερονται για κατι αλλο...

Πολυ σωστο αυτο που λεει ο Παυλος.Περσυ βγηκαν αρχες Αυγουστου...οποτε ειχες ενα μεγαλυτερο περιθωριο να βρεις κατι αλλο να κανεις..

GeorgeGr
03-09-2009, 19:02
Giati den kaneis ta xartia sou kai se kapoia allh sxolh an 8es gia na exeis apla mia lush an dn beis stis AEN? Kai an telika se paroun den pas ;)

perlasmeister
03-09-2009, 19:04
Πολυ σωστο αυτο που λεει ο Παυλος.Περσυ βγηκαν αρχες Αυγουστου...οποτε ειχες ενα μεγαλυτερο περιθωριο να βρεις κατι αλλο να κανεις..

to oti prospathoun na min exoun ellipseis kai fetos to skeftikate? giati nomizete to kathisteroun mpas kai peisoun kanenan apo tis <<oraies>> diafimiseis tou yen:confused:

alkiviadis
03-09-2009, 19:11
to oti prospathoun na min exoun ellipseis kai fetos to skeftikate? giati nomizete to kathisteroun mpas kai peisoun kanenan apo tis <<oraies>> diafimiseis tou yen:confused:

Τώρα μιλάς σωστά.....

perlasmeister
03-09-2009, 19:13
Τώρα μιλάς σωστά.....

ma file mou einai autonoito otan i imerominia kontevei na ftasei os ta mesa septemvriou kai oi diafimiseis paizontai se dialeimma sxedon ;)

GeorgeGr
03-09-2009, 19:22

Den einai apoluta swsto auto pou les file, exoun dhlwsei polla atoma kai mono an skefteis ton ari8mo twn sxolwn 8 deis oti den boroun na boun oloi wste na ka8hsteroun giauto to logo ta apotelesmata.

perlasmeister
03-09-2009, 19:24
Den einai apoluta swsto auto pou les file, exoun dhlwsei polla atoma kai mono an skefteis ton ari8mo twn sxolwn 8 deis oti den boroun na boun oloi wste na ka8hsteroun giauto to logo ta apotelesmata.

katse na doume telika posoi polloi einai oi ypopsifioi ,kai vevaios den einai apolyto giati aploustata kapoioi to skeftikan sovara kai exoun edo kai kairo exoun kanei tis aitiseis tous

GeorgeGr
03-09-2009, 19:53
Otan kate8esa ta xartia mou to noumero egrafe 850+... Giauto to skeftomai pws apokleietai na einai argoun ta apotelesmata giauto to logo...

KaptanMitsos
03-09-2009, 21:09
Paidia exw apolytirio 14,8 kai exw valei prwti epilogi Ydra. Otan katethesa ta xartia mou imoun 12os paizei na perasw??

Pavliaris
03-09-2009, 22:50
Giati den kaneis ta xartia sou kai se kapoia allh sxolh an 8es gia na exeis apla mia lush an dn beis stis AEN? Kai an telika se paroun den pas ;)
Giati stin AEN sou pernoun to gnisio apolutirio kai se opoia alli sxoli paw tha ou zitisoun to gnisio kai den to exw to exoun stin AEN... Alla prosopika den endiaferome kai gia kapoia alli sxoli:p

Pavliaris
03-09-2009, 22:51
Paidia exw apolytirio 14,8 kai exw valei prwti epilogi Ydra. Otan katethesa ta xartia mou imoun 12os paizei na perasw??
to theorw polu pithano to 14,8 einai kalo apolutiro gia YDRA... Alla opws eipame ki poio prin tipota den einai sugouro!

marios.sp
03-09-2009, 22:54
Giati stin AEN sou pernoun to gnisio apolutirio kai se opoia alli sxoli paw tha ou zitisoun to gnisio kai den to exw to exoun stin AEN... Alla prosopika den endiaferome kai gia kapoia alli sxoli:p

Σωστο αυτο..απο την στιγμη που δινεις το απολυτηριο σου δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι αλλο..

Pavliaris
03-09-2009, 22:55
Kala i diafimisi tou upourgeiou einai korufi.... exoune valei kati fotos apo kati ploia pou einai poio kathara kai apo to saloni mou, kai ta parousiazoun ola rodina mesa se miso lepto...xaxaxaxa

marios.sp
03-09-2009, 23:07
Kala i diafimisi tou upourgeiou einai korufi.... exoune valei kati fotos apo kati ploia pou einai poio kathara kai apo to saloni mou, kai ta parousiazoun ola rodina mesa se miso lepto...xaxaxaxa

Παυλο τα συγκεκριμενα πλοια ειναι του Ωναση..αν παρατηρησεις και τις στολες που φορανε ειναι του Ωναση:p:p..παρουσιαζουν μια απο τις καλυτερες εταιριες..(ειναι καθαρα γιατι στο καπνηστιριο δεν παταει κανενας:p:p)

Pavliaris
03-09-2009, 23:11
Παυλο τα συγκεκριμενα πλοια ειναι του Ωναση..αν παρατηρησεις και τις στολες που φορανε ειναι του Ωναση:p:p..παρουσιαζουν μια απο τις καλυτερες εταιριες..
ααααααα μαλιστα τοτε σε αυτη την εταιρεια πρεπει να παμε πρωτο ταξιδι.... αφου την διαφιμιζει και το υπουργειο;)

Pavliaris
03-09-2009, 23:17
πως λεγετε η εταιρεια του Ωναση???

marios.sp
03-09-2009, 23:19
πως λεγετε η εταιρεια του Ωναση???

Olympic Shipping and Management S.A.

Pavliaris
03-09-2009, 23:23
ta ploia tou ti simea exoun???

marios.sp
03-09-2009, 23:33
ta ploia tou ti simea exoun???

Ελληνικη!εκτος απο ενα νομιζω.

Pavliaris
03-09-2009, 23:37
τσεκαρα στην σελιδα του και ολα του τα πλοια ειναι αρκετα μεγαλα.... ολα μαζι φτανουν dwt 2,700,000.......

marios.sp
03-09-2009, 23:52
τσεκαρα στην σελιδα του και ολα του τα πλοια ειναι αρκετα μεγαλα.... ολα μαζι φτανουν dwt 2,700,000.......

Σοβαρα?χαχαχα!Αυτα ειναι..

c_nick
04-09-2009, 12:29
kalimera paidia......exw apolythrio 13,4 kai exw kai lower prwth epilogh dhlwsa oinousses pws ta vlepete ta pragmata mporw na perasw????.....eyxomai kala taxidia kai hremes thalasses se osous taxidevoun kai se osous prokeitai na taxidepsoun....

Pavliaris
04-09-2009, 12:44
Σοβαρα?χαχαχα!Αυτα ειναι..
Ναι μπες στο http://www.olyship.com/ και τσεκαρε κατω κατω στην σελιδα τα πλοια και το μεγεθος τους....

Pavliaris
04-09-2009, 12:47
kalimera paidia......exw apolythrio 13,4 kai exw kai lower prwth epilogh dhlwsa oinousses pws ta vlepete ta pragmata mporw na perasw????.....eyxomai kala taxidia kai hremes thalasses se osous taxidevoun kai se osous prokeitai na taxidepsoun....

Πολυ πιθανον φιλε μου εχεις ελπιδες... Αλλα οπως ειπαμε και παραπανω κανεις δεν ειναι μαντης να ξερει ακριβως......

c_nick
04-09-2009, 12:57
eyxaristw file mou...ta apotelesmata mesw internet mporoume na ta mathoume swsta????

Pavliaris
04-09-2009, 13:15
eyxaristw file mou...ta apotelesmata mesw internet mporoume na ta mathoume swsta????
Ne vevaia tha anakoinothoun sto www.yen.gr.

DiMa_GR
04-09-2009, 14:11
paidia epeidi pisteuw pwc dn 8a mpw AEN ..
3ereic knc gia sxolh me ypobruxia ?? ti paizei ?? kt akousa ... gia auto .. opoioc 3erei help ...

Pavliaris
04-09-2009, 14:33
3ereic knc gia sxolh me ypobruxia ?? ti paizei ?? kt akousa ... gia auto .. opoioc 3erei help ...
Giati file mou pisteveis oti den tha mpeis AEN ti apolutirio exeis???

DiMa_GR
04-09-2009, 14:36
Giati file mou pisteveis oti den tha mpeis AEN ti apolutirio exeis???
exw apoluthrio 11,2 dn exw lower .. exw kanei leizer .. :( metraei st meion ..
k exoun mazeutei polla atoma .. akma k st n salonica pou ekna exw ta xartia mu ... oxi mono stn a8hna .. :(

marios.sp
04-09-2009, 14:40
Παντως φιλε εψαξα,αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.:confused:

DiMa_GR
04-09-2009, 14:42
Παντως φιλε εψαξα,αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.:confused:
tnx r file .. :(
ante na doume twra .. oufff

Pavliaris
04-09-2009, 14:44
exw apoluthrio 11,2 dn exw lower .. exw kanei leizer .. :( metraei st meion ..
k exoun mazeutei polla atoma .. akma k st n salonica pou ekna exw ta xartia mu ... oxi mono stn a8hna .. :(
File mou me 11,2 kai +ta moria apo to lower pistevw oti kapou tha se paroun mporei oxi salonica alla se kapoia sxoli tha se paroun.... pou xereis mporei na mpeis kai thessaloniki pou thes.

DiMa_GR
04-09-2009, 14:47
File mou me 11,2 kai +ta moria apo to lower pistevw oti kapou tha se paroun mporei oxi salonica alla se kapoia sxoli tha se paroun.... pou xereis mporei na mpeis kai thessaloniki pou thes.
xaxa r file dn exw lower to egrapsa panw ... :(
k exw kanei k leizer .. :(

DiMa_GR
04-09-2009, 14:48
k dn me xalaei na mn perasw salonica. . krhth 8elw poio polu .. :)

Pavliaris
04-09-2009, 14:57
k dn me xalaei na mn perasw salonica. . krhth 8elw poio polu .. :)

tote file kane upomoni pistevw oti kapou tha mpeis... alla perimene mexri na vgoun ta apotelesmata giati oloi auti tin stigmi kanoume apla eikasies....

DiMa_GR
04-09-2009, 15:00
tote file kane upomoni pistevw oti kapou tha mpeis... alla perimene mexri na vgoun ta apotelesmata giati oloi auti tin stigmi kanoume apla eikasies....
exeic dikio ... alla 8elw na psa3w k kt allo .. k dn exw xrono .. :(
mexri thc 20 sept. prepei na perimenw .. :(
tCpa tnx .. pantwc pesri nmzw dn eixan mazeutei tosa atoma ... :P

marios.sp
04-09-2009, 15:11
exeic dikio ... alla 8elw na psa3w k kt allo .. k dn exw xrono .. :(
mexri thc 20 sept. prepei na perimenw .. :(
tCpa tnx .. pantwc pesri nmzw dn eixan mazeutei tosa atoma ... :P

Υπομονη φιλε!!:)

f/b kefalonia
04-09-2009, 15:28
Σημερα που κατεθεσα τα χαρτια μου πηρα αριθμο πρωτοκολλου 1010!!!Που ειπε κιολας εκει ο ανθρωπος οτι δηλωσαν πολλοι φετος!Μαλιστα μου ειπε οτι η περισσοτεροι θα λακισουν στην πορεια και οτι τρωνε τις θεσεις των παιδιων που πραγματικα θελουν να μπουν!

newsman
04-09-2009, 16:23
έτσι είναι παιδιά....θα μας φάνε τη θέση ένα τσούρμο άσχετοι...

thanassis sideris
04-09-2009, 16:29
gia sas paidia....logo enos atyximatos pou eixa kai etrexa sta nosokomia aytes tis teleutees tesseris meres mipws 3erete an oi mixanikwn exoun zitisei fetos ?????? giati sunexos anaferetai tis sxoles ploiarxon

DiMa_GR
04-09-2009, 16:36
έτσι είναι παιδιά....θα μας φάνε τη θέση ένα τσούρμο άσχετοι...
για αυτο εγω παιδια αρχισα να ψαχνω για αλλου .. δεν ξερω .. εχω ξενερωσει αγρια .. :(
και το χειροτερο δεν εχω αλλη επιλογη .. :( τι θα κανω ?? :confused: ουτε ξερω ..

marios.sp
04-09-2009, 16:40
gia sas paidia....logo enos atyximatos pou eixa kai etrexa sta nosokomia aytes tis teleutees tesseris meres mipws 3erete an oi mixanikwn exoun zitisei fetos ?????? giati sunexos anaferetai tis sxoles ploiarxon

Φιλε απο πανελληνιες μπηκαν μονο 10 ατομα.Τωρα ποσοι θα μπουν με απολυτηριο δεν ξερουμε.

panosL
04-09-2009, 16:50

Ασε που η θάλασσα είναι πάντα λάδι.....

thanassis sideris
04-09-2009, 16:50
Παυλο τα συγκεκριμενα πλοια ειναι του Ωναση..αν παρατηρησεις και τις στολες που φορανε ειναι του Ωναση:p:p..παρουσιαζουν μια απο τις καλυτερες εταιριες..(ειναι καθαρα γιατι στο καπνηστιριο δεν παταει κανενας:p:p)
oi sunthikes twn vaporion einai polu duskoles kai theloun megali prosoxi....kanane episkeues se kati vaporakia sto karnagio kai eixame paei ekei me to sunergeio na doume tis psiktikes sto mixanostasio kai tous feugei mia lamarina apo to palago kai peftei sto podi mou kai twra eimai me 17 rammata panw apo to gonato gia na katalavete.......

marios.sp
04-09-2009, 16:54
oi sunthikes twn vaporion einai polu duskoles kai theloun megali prosoxi....kanane episkeues se kati vaporakia sto karnagio kai eixame paei ekei me to sunergeio na doume tis psiktikes sto mixanostasio kai tous feugei mia lamarina apo to palago kai peftei sto podi mou kai twra eimai me 17 rammata panw apo to gonato gia na katalavete.......

Ω ρε φιλε Θαναση περαστικα...

thanassis sideris
04-09-2009, 16:57
euxaristo........kai to asteio einai oti tha ta vgalw kata tis 20 tou minos deiladi tin imera pou tha vgoune kai ta apotelesmata

DiMa_GR
04-09-2009, 17:05
Perasthka r file ... pantwC egw pisteuw oti adika dn 8a mpoume merikoi pou 8eloume ... gt oi poio polloi 8a fugoun !

thanassis sideris
04-09-2009, 17:13
Perasthka r file ... pantwC egw pisteuw oti adika dn 8a mpoume merikoi pou 8eloume ... gt oi poio polloi 8a fugoun !
den thelw na fanw ratsistis alla tha to pw......otan eixa paei gia tis e3etaseis sto upourgio eida kati paidia pou den i3eran pou tous peigenan ta tesserakaimou ithelan na mou ginoun kai naytikoi....evlepa kati paidia me kati skoularikakia kai kati istories teteies...den lew kai gw foraga skoulariki alla otan arxisa na douleuw psiktikos mou eipe o mastoras -file vgale ton xalka apto auti sou giati tha sou kremasoun koudounia sto vapori kai stin etairia.....itan kati alla paidia teleios paidakia pou den ikseran oute na milisoun kai auta ta paidia einai pou tah mas paroun tis theseis

perlasmeister
04-09-2009, 17:34
to apolitirio kai to xarti apo ta agglika mporei na to parei kapoios mipos to xreiastei i den paizei to rotao giati eixa mia sizitisi me ena paidi

c_nick
04-09-2009, 18:14
to apolythrio tha to pareis pisw an dn mpeis an mpeis tha to pareis molis teleiwseis th sxolh.....twra to xarti twn aglikwn tha se gelasw....

c_nick
04-09-2009, 18:17
den thelw na fanw ratsistis alla tha to pw......otan eixa paei gia tis e3etaseis sto upourgio eida kati paidia pou den i3eran pou tous peigenan ta tesserakaimou ithelan na mou ginoun kai naytikoi....evlepa kati paidia me kati skoularikakia kai kati istories teteies...den lew kai gw foraga skoulariki alla otan arxisa na douleuw psiktikos mou eipe o mastoras -file vgale ton xalka apto auti sou giati tha sou kremasoun koudounia sto vapori kai stin etairia.....itan kati alla paidia teleios paidakia pou den ikseran oute na milisoun kai auta ta paidia einai pou tah mas paroun tis theseis
+fwnw file mou me ayta pou les alla to thema einai pws den mporei na vrethei lysh se ayto....aytoi nomizoun pws h douleia tou naytikou einai eykolo pragma kai vlepoun sta na einai a3iomatikoukles pou tha ta 3ynoun olh mera....oute tis trikymies skeftontai oute th dyskolh zwh....alla akoun polla fraga kai peftoun me ta moutra.....tespa

laspoxaroumenh
04-09-2009, 19:00
καιρο εχω να μπω εδω....λοιπον....
για αρχη morgan μου....νομιζω οτι ηρθε η ωρα να με κανεις admin η δν ξερω κ γω τι...
κατα δευτερον καλη επιτυχια σε ολους οσους περιμενουν αποτελεσματα για τις ΑΕΝ.

morgan θελω ενημερωση για ενα θεμα...

ευχαριστω εκ των προτερων....γτ εχω κ αλλα να πω...

alkiviadis
04-09-2009, 19:34
Θέλω να δώ όλους εσάς που κράζετε τους άλλους αν θα την παλέψετε...Ηρεμίστε λίγο....

marios.sp
04-09-2009, 19:35
Θέλω να δώ όλους εσάς που κράζετε τους άλλους αν θα την παλέψετε...Ηρεμίστε λίγο....

Συμφωνώ.Πιστευώ οτι κανείς δεν ξέρει απο τώρα πώς θα του φανεί οταν μπεί στο βαπόρι...

alkiviadis
04-09-2009, 19:40
Συμφωνώ.Πιστευώ οτι κανείς δεν ξέρει απο τώρα πώς θα του φανεί οταν μπεί στο βαπόρι...

Αδερφέ η ημιμάθεια είναι χειρότερη κ απο την αμάθεια...Όλοι νομίζουμε πως ξέρουμε πως θα είναι και οτι δεν θα έχουμε πρόβλημα αντίθετα με τους "φλώρους" τα "φυτά" αλλά μπορεί να αποδειχτεί το αντίθετο...Γ αυτό καλό θα ήταν να υπάρχει σεβασμός προς όλους....

c_nick
04-09-2009, 20:14
nai den diafwnw....alla otan o allos paei mono kai mono gia na parei anavolh apo to strato tote ti na peis....

DiMa_GR
04-09-2009, 20:19
Paidia ena HELP ... an eiC katoxoc ECDL perneic epipleon moria .. kapoioc pou 3erei na apanthsh plz ...

marios.sp
04-09-2009, 20:20
Paidia ena HELP ... an eiC katoxoc ECDL perneic epipleon moria .. kapoioc pou 3erei na apanthsh plz ...

Oχι φιλε δεν περνεις παραπανω μορια.

φανούλα
04-09-2009, 20:25
Όχι φίλε μου δυστυχώς. Για την εισαγωγή σου τα μόνα χαρτιά που σου δίνουν μόρια είναι τα πτυχία αγγλικών και η προϋπηρεσία σε καράβι...

DiMa_GR
04-09-2009, 20:25
Oχι φιλε δεν περνεις παραπανω μορια.
ok tnx ... :(
atuxia ...

newsman
05-09-2009, 02:11
Αδερφέ η ημιμάθεια είναι χειρότερη κ απο την αμάθεια...Όλοι νομίζουμε πως ξέρουμε πως θα είναι και οτι δεν θα έχουμε πρόβλημα αντίθετα με τους "φλώρους" τα "φυτά" αλλά μπορεί να αποδειχτεί το αντίθετο...Γ αυτό καλό θα ήταν να υπάρχει σεβασμός προς όλους....

συνφορουμίτη alkiviadi δεν μπορώ να πω ότι δεν έχεις δίκιο....αλλά πρέπει και εσύ στις υγειονομικές να είδες κάτι αγόρια ή κορίτσια με καθόλου "σοβαρή" παρουσία ,με το ύφος του "τι κάνω εγώ τώρα εδώ" να ρωτάνε κάθε 3 και λίγο τον μπαμπά τους ή την μαμά τους πότε θα μπούν και πώς θα συμπληρώσουν τα χαρτιά...Τους σύγκρινα με άλλα παιδιά (όπως εγώ) που κατέβηκα μόνος μου στον πειραιά από το νέο ηράκλειο (ενώ δεν είχα ξαναπατήσει σε εκείνα τα μέροι) έφτιαξα τα χαρτιά μου περίμενα όπως πολοί γύρο στις 6 ώρες όρθιος χωρίς να ξέρω ή να μιλάω με κανένα...και κατάλαβα με ποιούς πάω να διαγωνιστώ....

alkiviadis
05-09-2009, 02:29
συνφορουμίτη alkiviadi δεν μπορώ να πω ότι δεν έχεις δίκιο....αλλά πρέπει και εσύ στις υγειονομικές να είδες κάτι αγόρια ή κορίτσια με καθόλου "σοβαρή" παρουσία ,με το ύφος του "τι κάνω εγώ τώρα εδώ" να ρωτάνε κάθε 3 και λίγο τον μπαμπά τους ή την μαμά τους πότε θα μπούν και πώς θα συμπληρώσουν τα χαρτιά...Τους σύγκρινα με άλλα παιδιά (όπως εγώ) που κατέβηκα μόνος μου στον πειραιά από το νέο ηράκλειο (ενώ δεν είχα ξαναπατήσει σε εκείνα τα μέροι) έφτιαξα τα χαρτιά μου περίμενα όπως πολοί γύρο στις 6 ώρες όρθιος χωρίς να ξέρω ή να μιλάω με κανένα...και κατάλαβα με ποιούς πάω να διαγωνιστώ....

Ναι αλλά δεν μπορείς να τους κρίνεις επειδή στηρίζονται στην οικογένεια τους περισσότερο απ'ότι εσύ..Και εγώ είδα τέτοια παιδιά ενώ εγώ ταξίδεψα μόνος μου 80χλμ για να φτιάξω τα χαρτια μου...Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθούν..Και αυτό το πρόβλημα το δημιούργησαν οι γονείς τους με την υπερβολική προστασία οπότε δεν φέρουν ευθύνη τα παιδιά...Και εν τέλη να ξέρεις οτι μπορεί αυτά τα παιδιά να σε βοηθήσουν όταν χρειαστεί..

newsman
05-09-2009, 02:43
για αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία αλλά πώς αυτό το παιδί θα πηγαίνει στην καλύτερη τον περιπτώσεων μέχρι τον Ασπρόπυργο κάθε μέρα ?και πόσο μπορεί να αλλάξει πια σε ένα "κουτσό" εξάμηνο?

alkiviadis
05-09-2009, 02:55
για αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία αλλά πώς αυτό το παιδί θα πηγαίνει στην καλύτερη τον περιπτώσεων μέχρι τον Ασπρόπυργο κάθε μέρα ?και πόσο μπορεί να αλλάξει πια σε ένα "κουτσό" εξάμηνο?

Όπως κάθε φοιτητής...Γιατί σε άλλες σχολές δεν υπάρχουν τέτοια παιδιά??Αυτά δηλαδή πώς τα καταφέρνουν??Αν θέλει ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα αρκεί να του δοθεί η ευκαιρία..Εμείς ας κάνουμε την προσπάθεια του όσο το δυνατόν πιο εύκολη...

newsman
05-09-2009, 02:59
σωστός !όποιος μπει και συναντήσει τέτοια παιδιά ας τους βοηθήσει να αγαπήσουν το επάγγελμα...τουλάχιστον αυτό θα είναι μια παρηγοριά για αυτούς που δεν μπήκαν

angelmethoni
05-09-2009, 10:22
καλα ρε παιδια,παντου υπαρχουν τετοιοι χαρακτηρες...ειδα κι εγω οταν εκανα την αιτηση μου...κι εγω ηρθα μονος μου απο 400χμ μακρια και για 2-3 μερες μεχρι να κανω τα χαρτια μου στο λιμεναρχειο ετρεχα 70χμ....απλα αυτα τα παιδια ειναι συνηθησμενα αλλιως,και γι'αυτο δεν φταινε τα ιδια τα παιδια αλλα οι γονεις τους,κι ακομα οτι πηγαν μαζι με τους γονεις για καποιυς δε λεει κατι.

c_nick
05-09-2009, 11:51
re paidia thelw na kanw mia erwthsh....otan yparxoun dyo paidia me idio vathmo apolythriou alla o enas einai apo TEE kai o allos apo geniko lykeio metraei to idio h vathmologia????

marios.sp
05-09-2009, 13:27
re paidia thelw na kanw mia erwthsh....otan yparxoun dyo paidia me idio vathmo apolythriou alla o enas einai apo TEE kai o allos apo geniko lykeio metraei to idio h vathmologia????

Οταν ειναι απο Γενικο Λυκειο,Επαλ(Ομαδας Α και Ομαδας Β),μετραει το ιδιο ο βαθμος του Απολυτηριου.

Αλλα οταν ειναι απο Τεχνικα Επαγγελματικα Εκπαιδευτηρια(Τ.Ε.Ε) του Ενιαιου τριετους κυκλου σπουδων Ναυτικου και Ναυτιλιακου τομεα η Β κυκλου σπουδων Τ.Ε.Ε των τωμεων Οικονομιας και Διοικησης,Μηχανολογικου ,Ηλεκτονικου,Ηλεκτρολογικου,Κατασκευων,Χημικων Εργαστηριακων Εφαρμογων,Πληροφορικης-Δικτυων Η/Υ και Εφαρμοσμενων Τεχνων,ειναι διαφορετικος.

marios.sp
05-09-2009, 13:27
Βασικα ειναι στην ιδια κατηγορια(Τριτη),αλλα ειναι σε διαφορετικη Υποκατηγορια.

c_nick
05-09-2009, 15:02
eyxaristw paides

marios.sp
05-09-2009, 20:23
eyxaristw paides

Τιποτε Νικο χαρα μας να ενημερωνουμε ολους.:D

c_nick
05-09-2009, 23:33
paidia se poies sxoles eiste wste ama mpoume na gnwrisoume o enas ton allo....kai posoi apo sas ta3idevete???

marios.sp
05-09-2009, 23:34
paidia se poies sxoles eiste wste ama mpoume na gnwrisoume o enas ton allo....kai posoi apo sas ta3idevete???

Φιλε Νικο οι περισσοτεροι στο συγκεκριμενο θεμα μπαινουμε φετος...και εγω φετος μπαινω λογικα στον Ασπροπυργο..

elpida18
05-09-2009, 23:35
to apolythrio tha to pareis pisw an dn mpeis an mpeis tha to pareis molis teleiwseis th sxolh.....twra to xarti twn aglikwn tha se gelasw....
egw otan katethesa ta xartia m edwsa to ptixio ton agglikwn m kai me diavevaiwse o anthrwpos ekei oti an den mpw tha to parw opws kai to apoltirio kai an mpw molis teleiwsw tha ta parw kai ta dio opote min anisixeite

elpida18
05-09-2009, 23:37
egw logika tha mpw thessaloniki gt exw apolitirio 15.7 kai ptixio agglikwn kai m eipe autos ekei oti sigoura mpainw stin mixaniwna gt eimai apo thessal

marios.sp
05-09-2009, 23:39
egw otan katethesa ta xartia m edwsa to ptixio ton agglikwn m kai me diavevaiwse o anthrwpos ekei oti an den mpw tha to parw opws kai to apoltirio kai an mpw molis teleiwsw tha ta parw kai ta dio opote min anisixeite

Ευχαριστουμε Ελπιδα για την πληροφορια..αυτο ηταν αλλωστε και το πιο λογικο...να το κρατησουν να το κανουν τι το απολυτηριο ή το διπλωμα των Αγγλικων?

φανούλα
05-09-2009, 23:49

ΑΕΝ Ασπροπύργου φίλε! Φέτος μπαίνουμε οι πιο πολλοί από δω μέσα όπως είπε και ο Μάριος!!

Ευχαριστουμε Ελπιδα για την πληροφορια..αυτο ηταν αλλωστε και το πιο λογικο...να το κρατησουν να το κανουν τι το απολυτηριο ή το διπλωμα των Αγγλικων?
Κάδρο ίσως ή ενθύμιο να μας θυμούνται:mrgreen:...

alekoz
06-09-2009, 01:04
Se autin tin prokiriksi i moriodotisi apo tis eidikes dyn. isxei?

haytek
06-09-2009, 08:57

Και εγώ ελπίδα Μηχανιώνα σχεδόν σίγουρα..Απλά εγώ είμαι από πανελλαδικές !:D

c_nick
06-09-2009, 14:29
re seis paides egw pou eixa apolythrio 13,4 kai lower einai san na exw 14.400 moria????

marios.sp
06-09-2009, 15:28
re seis paides egw pou eixa apolythrio 13,4 kai lower einai san na exw 14.400 moria????

Ναι Νικο..αρκει οταν εκανες τα χαρτια σου να εδωσες και το lower.

c_nick
06-09-2009, 21:58
nai to edwsa megale....

thanassis sideris
07-09-2009, 10:03
re paidia ithele to gnisio ptuxeio agglikwn i to epikiromeno???????

Pavliaris
07-09-2009, 10:29
re paidia ithele to gnisio ptuxeio agglikwn i to epikiromeno???????
File mou gia to lower den thelei oute to ena oute to allo... Prepei na pas stin antoistixoi presveia analogos poio ptuxio exeis kai na sou kanoune metafrasi tou ptuxiou mono etsi tha sto paroune swsto!

perlasmeister
07-09-2009, 10:31
File mou gia to lower den thelei oute to ena oute to allo... Prepei na pas stin antoistixoi presveia analogos poio ptuxio exeis kai na sou kanoune metafrasi tou ptuxiou mono etsi tha sto paroune swsto!

i allios an pas to gnisio opos kaneis me to apolitirio sto telos (lene) tha sta ksanadosoun

Leo
07-09-2009, 10:34
Παιδιά οι κανόνες (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=3) αυτού του φόρουμ που μας φιλοξενεί όλους, λένε ότι πρέπει να γράφουμε Ελληνικά και όχι greeklish. Θα παρακαλέσω λοιπόν να το σεβαστούμε αυτό. Ευχαρσιτώ :cool:

Pavliaris
07-09-2009, 10:34
i allios an pas to gnisio opos kaneis me to apolitirio sto telos (lene) tha sta ksanadosoun
File mou nomizw oti kaneis lathos to gnisio ptuxio agglikwn etsi mono tou den mou to dextikane oute se mena oute se ena filo mou kai mas zitisane metafrasi apo tin presveia etsi wste na einai sugouroi gia tin gnisiotita....

Pavliaris
07-09-2009, 10:37
Παιδιά οι κανόνες (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=3) αυτού του φόρουμ που μας φιλοξενεί όλους, λένε ότι πρέπει να γράφουμε Ελληνικά και όχι greeklish. Θα παρακαλέσω λοιπόν να το σεβαστούμε αυτό. Ευχαρσιτώ :cool:

Συγγνωμη ειναι θεμα συνηθειας σιγα σιγα προσπαθω να την κοψω και σε αλλα ποστ γραφω ελληνικα σε greeklish. Που θα παει θα την κοψω την ατιμη!!! :p

perlasmeister
07-09-2009, 10:38
File mou nomizw oti kaneis lathos to gnisio ptuxio agglikwn etsi mono tou den mou to dextikane oute se mena oute se ena filo mou kai mas zitisane metafrasi apo tin presveia etsi wste na einai sugouroi gia tin gnisiotita....
tote re megale to diko mou pos to piran tespa simasia exei na paroume sto telos apo litirio kai sinafi giati ...

perlasmeister
07-09-2009, 10:40
Συγγνωμη ειναι θεμα συνηθειας σιγα σιγα προσπαθω να την κοψω και σε αλλα ποστ γραφω ελληνικα σε greeklish. Που θα παει θα την κοψω την ατιμη!!! :p

apla einai pio eukolo gia auto grafoume sta greeklish

Pavliaris
07-09-2009, 10:43
tote re megale to diko mou pos to piran tespa simasia exei na paroume sto telos apo litirio kai sinafi giati ...
Δεν ξερω τι να πω εμενα παντως δεν μου το πηραν τι να πω μπορει να επεσα στην περιπτωση...

alkiviadis
07-09-2009, 10:44
apla einai pio eukolo gia auto grafoume sta greeklish

Και να κατουράμε είναι πολύ εύκολο αλλά δεν το κάνουμε όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε...Γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες

perlasmeister
07-09-2009, 10:46
Και να κατουράμε είναι πολύ εύκολο αλλά δεν το κάνουμε όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε...Γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες
na milas kalitera megale ego sou pa tpt ok ?

Pavliaris
07-09-2009, 11:36
na milas kalitera megale ego sou pa tpt ok ?

Ενταξει ρε παιδια ηρεμηστε! Φιλε perlamaister τι να κανουμε αφου οι κανονες λενε να γραφουμε ελληνικα πρεπει να συμορφωθουμε με τους κανονες!!! Σκεψου οτι εισαι μεσα σε ενα καραβι και σου λενε να στηλεις μηνυμα στην εταιρεια με greeklish θα το στειλεις, σκεψου λοιπον οτι το forum ειναι ενα μεγαλο καραβι και πρεπει να τηρουμε καποιυς κανονες....:p Ηρεμηστε λιγο μην χαλαμε την παρεα που εχουμε φτιαξει!

perlasmeister
07-09-2009, 11:40
Ενταξει ρε παιδια ηρεμηστε! Φιλε perlamaister τι να κανουμε αφου οι κανονες λενε να γραφουμε ελληνικα πρεπει να συμορφωθουμε με τους κανονες!!! Σκεψου οτι εισαι μεσα σε ενα καραβι και σου λενε να στηλεις μηνυμα στην εταιρεια με greeklish θα το στειλεις....:p Ηρεμηστε λιγο μην χαλαμε την παρεα που εχουμε φτιαξει!
να ηρεμισω? δε βλεπεις εδω ο αλλος και καλα η μαγκια του υπολογιστη .εγω δεν εχω προβλημα να γραφω ελληνικα αλλα οχι να μου πουλανε μαγκια απ την οθονη κατσε ντε

Pavliaris
07-09-2009, 11:44
να ηρεμισω? δε βλεπεις εδω ο αλλος και καλα η μαγκια του υπολογιστη .εγω δεν εχω προβλημα να γραφω ελληνικα αλλα οχι να μου πουλανε μαγκια απ την οθονη κατσε ντε
Ενταξει φιλε μου εχεις δικιο κι εσυ! Ας ληξει εδω το θεμα σας παρακαλω.:-|

perlasmeister
07-09-2009, 11:48
Ενταξει φιλε μου εχεις δικιο κι εσυ! Ας ληξει εδω το θεμα σας παρακαλω.:-|
το θεμα ενοειτε πως εληξε διοτι εδω ειναι χωρος για να ενημερωνετε ο κοσμος και να γινετε συζυτηση πανω στη ναυτιλια

c_nick
07-09-2009, 12:29
φιλε κι εσυ ομως νταης τοθ το παιξες....φανταζομαι δεν ηθελε να σου μιλησει ετσι αλλα καλο για το φορουμ ειναι να να γραφουμε στα ελληνικα.....ηρεμηστε λιγο ρε παιδια για καπετανεοι προριζεστε εκει δεν χωραει η τσαμπουκαλια

c_nick
07-09-2009, 12:30
παιδες ολοι το 91 ειστε γεννηθεις????

perlasmeister
07-09-2009, 12:40
φιλε κι εσυ ομως νταης τοθ το παιξες....φανταζομαι δεν ηθελε να σου μιλησει ετσι αλλα καλο για το φορουμ ειναι να να γραφουμε στα ελληνικα.....ηρεμηστε λιγο ρε παιδια για καπετανεοι προριζεστε εκει δεν χωραει η τσαμπουκαλια
ειπαμε φιλε τελος μην το τραβας κι αλλο στο συγκεκριμενο topic μπαινουν παιδια που ενδιαφερονται για τις αεν οχι για αλλα πραγματα

c_nick
07-09-2009, 12:48
ναι δεν διαφωνω σ αυτο....αλλα λεω πως δεν πρεπει να δινεται σημασια σε κατι τετοια ανουσια πραγματα που κανενας ευσυνηδειτος ανθρωποσ δεν θα καυοταν να ασχοληθει με αυτο....και στο ξαναλεω στο ναυτικο δεν χςραν τσαμπουκαληδες μεσα στο καραβι ειναι σαν στρατος θα ακους οτι σου λεει ο ανωτεροσ και δεν θα αντιμιλας.....ειχα τον τρανο μου στα καραβια γι αυτο στο λεω....δεν θελω να μαλωσουμε απλως δεν ειναι σωστο

perlasmeister
07-09-2009, 12:49
ναι δεν διαφωνω σ αυτο....αλλα λεω πως δεν πρεπει να δινεται σημασια σε κατι τετοια ανουσια πραγματα που κανενας ευσυνηδειτος ανθρωποσ δεν θα καυοταν να ασχοληθει με αυτο....και στο ξαναλεω στο ναυτικο δεν χςραν τσαμπουκαληδες μεσα στο καραβι ειναι σαν στρατος θα ακους οτι σου λεει ο ανωτεροσ και δεν θα αντιμιλας.....ειχα τον τρανο μου στα καραβια γι αυτο στο λεω....δεν θελω να μαλωσουμε απλως δεν ειναι σωστο
συμφωνω μαζι σου

c_nick
07-09-2009, 12:51
nice....φετος εκανες κ εσυ τα χαρτια σου ε????