Επιστροφή στο Forum : Εκπαίδευση - Εισαγωγή Σπουδαστών ΑΕΝ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
morpheusthegod
22-09-2009, 22:50
και που το ξερεις οτι η κεφαλονια εχει τη μικροτερη βαση?
νομιζω οτι οσο μικροτερη ειναι η σχολη τοσο μεγαλυτερη βαση εχει!
κανω λαθος?
marios.sp
22-09-2009, 23:40
κανω λαθος?
Ποια βαση βρε παιδια??Τι λετε?Η ΑΕΝ εχει μια βαση...δεν βγαινει ξεχωριστη βαση για τον Ασπροπυργο για την Κρητη κλπ.
Το ποσα ατομα θα παρει καθε σχολη εξαρταται απο την ζητηση που εχει.
κανω λαθος?
αν δεις τα περσινα αποτελεσματα θα καταλαβεις τι εννοω...βαση λεω τη βαθμολογια με την οποια μπηκε ο τελευταιος σε καθε αεν...
vasilis23
22-09-2009, 23:47
re paidia mpori na ime se lathos topo pou rotao alla mporite na mu pite pote arxizun ta mathimata tora me tis ekloges?an tha iparxi kathisterisi i kati ?
marios.sp
22-09-2009, 23:49
αν δεις τα περσινα αποτελεσματα θα καταλαβεις τι εννοω...βαση λεω τη βαθμολογια με την οποια μπηκε ο τελευταιος σε καθε αεν...
Οκ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι και θα ειναι και ετσι φετος.Γιατι μπορει να δηλωσουν ατομα με χαμηλο βαθμο σε αλλη σχολη και στην ιονιων νησων να δηλωσουν με μεγαλο βαθμο.
marios.sp
22-09-2009, 23:50
re paidia mpori na ime se lathos topo pou rotao alla mporite na mu pite pote arxizun ta mathimata tora me tis ekloges?an tha iparxi kathisterisi i kati ?
Φιλε λογικα θα υπαρξει μια μικρη καθυστερηση.Λογικα θα ανοιξουν μετα τις εκλογες.Αν και δεν εχει ανακοινωθει κατι ακομα.
vasilis23
22-09-2009, 23:52
apo kipro tha ertho kai perimeno apantisi gia to pou kai pote tha ertho..den ipan tipota stus kainurgius gia to pou tha pane kai pote tha arxisun ta mathimata?
apo kipro tha ertho kai perimeno apantisi gia to pou kai pote tha ertho..den ipan tipota stus kainurgius gia to pou tha pane kai pote tha arxisun ta mathimata?
ποιους καινουργιους??ουτε αποτελεσματα δεν εβγαλαν ακομα
vasilis23
22-09-2009, 23:56
toso orea.e kai ti tha gini re paideia ?tha mas afisune etsi na poume ?
marios.sp
22-09-2009, 23:58
toso orea.e kai ti tha gini re paideia ?tha mas afisune etsi na poume ?
Φιλε Βασιλη oταν ανακοινωθουν τα αποτελεσματα θα εχεις 10 μερες προθεσμια να πας να κανεις την εγγραφη.Θα βγει σχετικη ανακοινωση.
Μην γραφετε με greeklish.
vasilis23
23-09-2009, 00:01
ΚΑΛΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ!!
marios.sp
23-09-2009, 00:02
ΚΑΛΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ!!
Θα ανακοινωθουν εδω (http://www.yen.gr/wide/home.html).Αλλα αν παρακολουθεις και εδω το θεμα θα τα αναρτησουμε σιγουρα.
vasilis23
23-09-2009, 00:04
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
ναυτοπαις
23-09-2009, 08:48
Tα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν σημερα στις 12.00
GeorgeGr
23-09-2009, 08:51
Sovara? o.O
Καλημέρα σας!!! Όλοι στο πόδι βλέπω:D!!! Άντε επιτέλους να βγούνε και να πάνε όλα κατ' ευχήν..... 2 ώρες μείναν ακόμα:p;)!!!
ναυτοπαις
23-09-2009, 08:59
Καλη επιτυχια σε ολους;)
Καλη επιτυχια σε ολους;)
μου φενετε οτι θα την χριαστουμε....... :)
Pavliaris
23-09-2009, 09:02
Καλη επιτυχια.... και κατι αλλο η σελιδα του υπουργειου βγηκε εκτος λειτουργειας!!!!!!!!!!
marios.sp
23-09-2009, 09:04
Καλη επιτυχια.... και κατι αλλο η σελιδα του υπουργειου βγηκε εκτος λειτουργειας!!!!!!!!!!
Καλη επιτυχια σε ολους...ελπιζω να βγαινουν σημερα!!Οντως βγηκε εκτος λειτουργιας...γτ αραγε?
Pavliaris
23-09-2009, 09:06
Οντως βγηκε εκτος λειτουργιας...γτ αραγε?
Πιστευω οτι η πεσανε ολοι μαζι να δουνε και κρασαρε ο server η το εχουν ετσι φτιαγμενο που για να αναρτησουν τα αποτελεσματα το κλεινουνε,,,
dokimos19
23-09-2009, 09:07
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΤΗΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marios.sp
23-09-2009, 09:12
Πιστευω οτι η πεσανε ολοι μαζι να δουνε και κρασαρε ο server η το εχουν ετσι φτιαγμενο που για να αναρτησουν τα αποτελεσματα το κλεινουνε,,,
Eλπιζω να ισχυει το δευτερο..;):p
dokimos19
23-09-2009, 09:31
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΥΕΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ !!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!1:p
Pavliaris
23-09-2009, 10:08
ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΥΕΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ !!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!1:p
Το ελπιζω γιατι αλιως θα τους βαλω μπουρλοτο!!!!
marios.sp
23-09-2009, 10:09
Ελπιζω να τα βγαλουν και στο Ιντερνετ.
παλικρασαρει η σελιδα παιδες οποτε ας ελπιζουμε οτι τα ανεβαζουν....καλη μας επιτυχια παιδια κ καλο κουραγιο σε οσους μπουνε....
marios.sp
23-09-2009, 10:12
παλικρασαρει η σελιδα παιδες οποτε ας ελπιζουμε οτι τα ανεβαζουν....καλη μας επιτυχια παιδια κ καλο κουραγιο σε οσους μπουνε....
Aφου μπαινουμε τοσα ατομα λογικο ειναι..:p:p
λογικα στο INTERNET θα τα βγαλουν .... Αλλα αν μεχρι τις 1 δεν εχουν αναρτηθει ....το λεωφορειο και κατευθειαν στο υπουργειο!!:D
χαχαχαχαχα....ε λογικα θα τα ανεβασουν
Κάντε κουράγιο μία ωρίτσα βρε παιδιά, μην απασχολείτε τη σελίδα, αφού ξέρετε πως δεν υπάρχει τίποτα ακόμα;)
angelmethoni
23-09-2009, 10:37
λογικα στο INTERNET θα τα βγαλουν .... Αλλα αν μεχρι τις 1 δεν εχουν αναρτηθει ....το λεωφορειο και κατευθειαν στο υπουργειο!!:D
αν δεν τα δουμε με τα ματια μας στο ιντερνετ,φυγαμε κατ'ευθειαν για το υπουργειο.....εγω με το λεωφορειο θα φτασω σε 7 ωριτσες περπου αλλα δε βαριεσαι χαλαλι.......
KaptanMitsos
23-09-2009, 10:56
Τώρα μόλις μου είπαν ότι θα τα ανεβάσουν στο site στις 1 με 1:30..!!!
μμμμμ ωραια απο 12:00 παμε τωρα στης 1:00-1:30..............
sofakisamos
23-09-2009, 11:00
ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!
KaptanMitsos
23-09-2009, 11:02
Πες τα ρε Σοφάκι!!!!
Έτσι,έτσι...:D
μμμμμ ωραια απο 12:00 παμε τωρα στης 1:00-1:30..............
Ρε φίλε μην τα κάνεις τόσο τραγικά..Τόσες μέρες περίμενες..Για 1 ώρα κάνεις έτσι? Έλεος.... :rolleyes:
Ρε φίλε μην τα κάνεις τόσο τραγικά..Τόσες μέρες περίμενες..Για 1 ώρα κάνεις έτσι? Έλεος.... :rolleyes:
βαρεθικα να περιμενω.......και να μπαινω καθε λιγο και λιγακι στο www.yen.gr .............
Παίδες 25 και μετά δεν ήταν η ημερομηνία;; Είναι αξιόπιστη η πηγή που σας μίλησε για σήμερα;;
Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο στην σχολή του Ασπροπύργου, (σχετικά με το αν γίνεται να αλλάξω κατά την εγγραφή ειδικότητα από μηχανικός σε πλοίαρχος) το σήκωσε ένας και μου είπε και έτσι και γιουβέτσι………….. με προώθησε σε μια γραμματέα επειδή δεν είχε ιδέα.. στο τμήμα των μηχανικών και ούτε 1 sec δεν το σκέφτηκε/έψαξε και μου είπε όχι…
Τώρα είναι φερέγγυα η απάντηση από την γραμματέα δηλαδή υποτίθεται ότι ξέρει τέτοιες λεπτομέρειες από έξω ή λέτε απλά να απάντησε
εμπειρικά επειδή ίσως κάτι τέτοιο της φάνηκε “χαζό” χωρίς καν να μπει στο κόπο να το τσεκάρει;
marios.sp
23-09-2009, 11:10
Συμφωνω!Ψυχραιμιααα...:)
Pavliaris
23-09-2009, 11:10
Υπομονη ρε N3r3r21 μην ανγχωνεσε.... και γενικος ηρεμια.:cool:
Υπομονη ρε N3r3r21 μην ανγχωνεσε.... και γενικος ηρεμια.:cool:
κανω υπομονη αλλα ο ουρανος δεν γινετε πιο γαλανος :p
θα έχετε καταλάβει βέβαια...οτι με τόσο κόσμο που μπαινοβγαίνει στο site για να δει τα αποτελέσματα...εχει κρασαρει ο server....
marios.sp
23-09-2009, 11:21
Παίδες 25 και μετά δεν ήταν η ημερομηνία;; Είναι αξιόπιστη η πηγή που σας μίλησε για σήμερα;;
Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο στην σχολή του Ασπροπύργου, (σχετικά με το αν γίνεται να αλλάξω κατά την εγγραφή ειδικότητα από μηχανικός σε πλοίαρχος) το σήκωσε ένας και μου είπε και έτσι και γιουβέτσι………….. με προώθησε σε μια γραμματέα επειδή δεν είχε ιδέα.. στο τμήμα των μηχανικών και ούτε 1 sec δεν το σκέφτηκε/έψαξε και μου είπε όχι…
Τώρα είναι φερέγγυα η απάντηση από την γραμματέα δηλαδή υποτίθεται ότι ξέρει τέτοιες λεπτομέρειες από έξω ή λέτε απλά να απάντησε
εμπειρικά επειδή ίσως κάτι τέτοιο της φάνηκε “χαζό” χωρίς καν να μπει στο κόπο να το τσεκάρει;
Φιλε καλο θα ειναι να περιμενεις τα αποτελεσματα να δεις και επισημα.Και μετα να πας απο κοντα να κανονισεις,γιατι απο το τηλεφωνο δεν θα σε βοηθησουν.
δον κιχωτης
23-09-2009, 11:21
ρε παιδια ειστε σιγουροι βγαινουν σημερα?
KaptanMitsos
23-09-2009, 11:23
Ο Αϊ Νικόλας έτσι μας είπε!!!!
χαχαχαχαχαχαχα
Εγώ ήξερα για το νωρίτερο στης 25 τώρα κάποιος έβγαλε την φήμη (; ) ότι θα βγουν σε μια ώρα…
KaptanMitsos
23-09-2009, 11:25
Πάρε τηλέφωνο στο υπουργείο αν νομίζεις ότι είναι φήμες κάποιου!!! :evil:
Δεν νομίζω τίποτα γιαυτο το έβαλα σε ερωτηματικό… απλά λογικό είναι να αναρωτιέμαι αν ισχύει γιατί τόσο καιρό πολλά άτομα λέγανε ότι ρωτήσανε και τους είπαν μετά της 25… τώρα τι να σου κάνω εγώ δεν έχω λόγο και θέληση να σε διαψεύσω αλλά ούτε να σε επιβεβαιώσω… μιας και δεν ξέρω από πρώτο χέρι τίποτα…
δον κιχωτης
23-09-2009, 11:30
καλα ρε παιδια μην μαλωνετε...εμεις οτι μαθαινουμε λεμε εδω οχι του κεφαλιου μας απο το υπουργειο λενε συνεχεια διαφορετικες ημερομηνιες
:-?
KaptanMitsos
23-09-2009, 11:30
Φίλε μου έχω ακούσει τόσα σενάρια τον τελευταίο καιρό που αρχίζω να αμφιβάλω και εγώ για το αν ζω τελικά....:confused::D
Μήπως δεν ζούμε;;; μήπως είμαστε στην ψευδαίσθηση του Matrix :confused::confused:
I begin to believe :cool:
EDIT : @ marios.sp : μήπως έχεις υπ' όψει σου το link του thread που λέχθηκε αυτό σχετικά με την αλλαγή ειδικότητας πλοίαρχος/μηχανικός ; ή το username αυτού που έγραψε πως γίνεται; θα με υποχρέωνες αν το έστελνες :P
marios.sp
23-09-2009, 11:34
Ρε παιδια το Υπουργειο ελεγε συνεχεια διαφορετικες ημερομηνιες.Δεν νομιζω οτι γραφανε εδω μεσα απο το μυαλο τους μια ημερομηνια.Οτι τους λεγανε γραφανε.Υπομονη και βλεπουμε.Αν δεν βγουν δεν βγηκαν.Δεν θα πεθανουμε κιολας.
Φίλε μου έχω ακούσει τόσα σενάρια τον τελευταίο καιρό που αρχίζω να αμφιβάλω και εγώ για το αν ζω τελικά....:confused::D
xaxxaxaxaaxxaaxaxaaxaxaxxaaxaxaxax
xaaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxaaxax
axaxaxxaxaaxaxaxxaxaax
Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ να μας φτιάχνεις λίγο το κέφι ... :p
KaptanMitsos
23-09-2009, 11:38
To be or not to be.....lol (δεν θέλω σχόλια για τα greeklish έτσι είναι η φράση).!!
:D:D
marios.sp
23-09-2009, 11:38
EDIT : @ marios.sp : μήπως έχεις υπ' όψει σου το link του thread που λέχθηκε αυτό σχετικά με την αλλαγή ειδικότητας πλοίαρχος/μηχανικός ; ή το username αυτού που έγραψε πως γίνεται; θα με υποχρέωνες αν το έστελνες :P
Φιλε papajo θα ψαξω και θα σου στειλω.Εψαξα και χτες και δεν το εβρισκα αλλα θα ξαναπροσπαθησω.
Και εγώ έψαξα και δεν βρήκα γιαυτο στο ζητάω :D
angelmethoni
23-09-2009, 11:43
στο θεμα "δημοσιευθηκε σημερα" στη σελιδα του υπουργειου εχουν δημοσιευθει δυο θεματα....μολις το ειδα νομιζα οτι ηταν τα αποτελεσματα και πηγε η καρδια μου στη κουλουρη αλλα τζαμπα η χαρα...τζιφος ακομα:mad:
KaptanMitsos
23-09-2009, 11:44
Έμα δεν παίζονται οι άνθρωποι....
Αν είναι δυνατόν και εγώ το ίδιο έπαθα...!!!! :evil:
marios.sp
23-09-2009, 11:52
Και εγώ έψαξα και δεν βρήκα γιαυτο στο ζητάω :D
Ελα papajo το βρηκα.Μπες εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=221383#post221383).Δες το ποστ #503.Εχει απαντησει πιο κατω ο mastropanagos.Και εγω απο αυτον το ειχα μαθει δεν το ηξερα.Ομως πρεπει να λειπει ο mastropanagos,πρεπει να ειναι μπαρκαρισμενος.:-|
ακριβως το ιδιο επαθα κι'εγω... υπομονη παιδια εγω πηρα μηχανιωνα τηλεφωνο κ μου ειπαν ΕΩΣ κ τις 25 θα εχουν βγει
KaptanMitsos
23-09-2009, 12:12
Πλάκα με κάνεις ρε φίλε!!!!
!@#$%^&*()_:rolleyes::rolleyes:
ακριβως το ιδιο επαθα κι'εγω... υπομονη παιδια εγω πηρα μηχανιωνα τηλεφωνο κ μου ειπαν ΕΩΣ κ τις 25 θα εχουν βγει
Τι 25 ρε παίκτη? Εδώ λένε για σήμερα στο υπουργείο..
Ξαναπήρα και λένε να είμαι σταντ-μπάι στη σελίδα του yen..:rolleyes:
καταρχην ειμαι φιλη....;) και οχι φιλος....ασε τι να πω..δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο εκτος απο το να περιμενουμε υπομονετικα!!!!!!!!!!!!!:(
angelmethoni
23-09-2009, 12:18
http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=35169
παιδια βγηκανεεεε
Άντε επιτέλους!!! Περιμένουμε από όλους να μας πείτε πως τα πήγατε!!!
Τι 25 ρε παίκτη? Εδώ λένε για σήμερα στο υπουργείο..
Ξαναπήρα και λένε να είμαι σταντ-μπάι στη σελίδα του yen..:rolleyes: π
haytek πριν απο ενα τεταρτο πηρα τηλεφωνο!!!!!!! δεν ξερω τι να πω ισως δεν ειναι ενημερωμενοι σωστα κι'αυτοι ισως να βαρεθηκαν να μου εξηγησουν... οτι μου ειπαν σασ λεω.... και ειμαι παικτρια οχι παικτης:D:D
firestorm2008
23-09-2009, 12:20
αναρτηθηκαν...http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=35169
marios.sp
23-09-2009, 12:25
Παιδια αναρτηστε εδω οποιος τα εχει μην περιμενουμε στο σαιτ του Υπουργειου.
Ορίστε λοιπόν για να μην περιμένετε από το yen, και περιμένουμε από όλους να μας πούνε πως τα πήγαν!!!
Εγώ Μακεδονία όπως περίμενα ... Χεχε :p
marios.sp
23-09-2009, 12:33
Ασπροπυργο:D:D
GeorgeGr
23-09-2009, 12:36
Eimai stous epilaxontes me 12.100 moria gia aspropurgo.
Ti pi8anotites uparxoun? :S
Perasane atoma me 10 :s (trela vismata)
angelmethoni
23-09-2009, 12:36
εγω ασπροπυργο που ηταν η πρωτη μου επιλογη....και οι φιλοι μου που ειμαστε απο το ιδιο χωριο περασαν και αυτοι....
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....σ υγχαρητηρια παιδια σε ολους.....τα λεμε πλεον στις σχολες μας
elpida18
23-09-2009, 12:37
mpika mpika eimai mesa yesssssssssssss
eimai mixaniwna me 16.700 mpikaaaaaaaaaaaaaaaa
marios.sp
23-09-2009, 12:40
Παραθετω τους επιλαχοντες και την σχετικη ανακοινωση για την εγγραφη.
Τα λεμε στον Ασπροπυργο μαγκες!!!!
maridas2np
23-09-2009, 12:42
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους ειμαι Ασπροπυργο με 16900 , φετος φτασαν στα υψη οι ΑΕΝ μου φαινεται...
τα ειδα !!!!!!!!!! Κρητη σου 'ρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marios.sp
23-09-2009, 12:46
Στο συνολο των σχολων Ε.Ν εισαγονται συνολικα 1351 σπουδαστες ενω ο αριθμος υποψηφιων ανηλθε σε 2657 ατομα εναντι 1750 που ειχαν καταθεσει αιτηση την προηγουμενη χρονια.
dokimos19
23-09-2009, 12:46
ΠΑΙΔΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΕΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ...ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ??ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ????ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...
marios.sp
23-09-2009, 12:51
ΠΑΙΔΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΕΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ...ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ??ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ????ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ...
Φιλε στο Αργοστολι ειναι τωρα δεν ξερω περισσοτερες πληροφοριες.
marios.sp
23-09-2009, 12:52
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - Κεφαλονια (Κεφαλληνιας) , φτωχη σχολη εσωτερικης φοιτησης χωρις ιδιατερες εργαστηριακες υποδομες (μαλλον ανυπαρκτες).
Δυσκολη ζωη στο Αργοστολι τον χειμωνα.
Τα βρηκα απο εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=264).
Pedes,gia na min me grafei pou8ena perasa ston kanape tou spitiou mou....!!!!Pio kali sxoli apo auti dn uparxei..........
Παιδιά αν παρατηρήσατε οι περισσότερες περιπτώσεις που ΙΣΩΣ έχουν σχέση με βύσμα (πχ Ύδρα πλοιάρχων με 8000 μόρια) είναι κοπέλες :P
Εγώ πέρασα Μηχανικών Ασπρόπυργο… αν και δεν είχα πολλά μόρια όπως είπα.. είχα από μερικούς που πέρασαν πλοίαρχοι Ασπρόπυργο και μερικές περισσότερα μόρια έως και 2600 παραπάνω περίπου… όχι βέβαια ότι κακολογώ τα παιδιά .. μπράβο τους που περασανε!!! Απλά να είχα το μεράκι να πάω πλοιάρχων στον Ασπρόπυργο .. δεν το έβλεπα μόνο σαν επαγγελματική αποκατάσταση όπως κάποιοι.. τεσπα δεν πειράζει…
Πάντως όποιος άλλαξε γνώμη και θέλει να πάει μηχανικός ανταλλάζω την θέση χ0χα0χα0χ0αχ0αχ0α0χ0αχ0αχ0α0χ0αχ0α0χ0αχα :P
marios.sp
23-09-2009, 12:59
Παιδιά αν παρατηρήσατε οι περισσότερες περιπτώσεις που ΙΣΩΣ έχουν σχέση με βύσμα (πχ Ύδρα πλοιάρχων με 8000 μόρια) είναι κοπέλες :P
Εγώ πέρασα Μηχανικών Ασπρόπυργο… αν και δεν είχα πολλά μόρια όπως είπα.. είχα από μερικούς που πέρασαν πλοίαρχοι Ασπρόπυργο και μερικές περισσότερα μόρια έως και 2600 παραπάνω περίπου… όχι βέβαια ότι κακολογώ τα παιδιά .. μπράβο τους που περασανε!!! Απλά να είχα το μεράκι να πάω πλοιάρχων στον Ασπρόπυργο .. δεν το έβλεπα μόνο σαν επαγγελματική αποκατάσταση όπως κάποιοι.. τεσπα δεν πειράζει…
Πάντως όποιος άλλαξε γνώμη και θέλει να πάει μηχανικός ανταλλάζω την θέση χ0χα0χα0χ0αχ0αχ0α0χ0αχ0αχ0α0χ0αχ0α0χ0αχα :P
Μηπως ειναι διαφορετικες κατηγοριες?
Pavliaris
23-09-2009, 13:02
Παιδια περασα Ιονιων Νησιων (κεφαλονια) ειναι κανεις αλλος απο εδω για Κεφαλονια??????
ποιος αλλος περασε Κρητη απο εσας ?
marios.sp
23-09-2009, 13:06
Παιδια περασα Ιονιων Νησιων (κεφαλονια) ειναι κανεις αλλος απο εδω για Κεφαλονια??????
O dokimos19!:p
KaptanMitsos
23-09-2009, 13:09
Παιδιά καλές θάλασσες και καλούς μπάρκους!!!!!
Μπήκα Κεφαλονιά....:D
marios.sp
23-09-2009, 13:10
Παιδιά καλές θάλασσες και καλούς μπάρκους!!!!!
Μπήκα Κεφαλονιά....:D
Επισης καπτα-Μητσο.Παυλο κι αλλος μαζι σου για Κεφαλλονια.
M a R i N a
23-09-2009, 13:13
Ασπροπυργου με 15.700!!!!Τα λεμε στην Αθηνα!!!!!
Δεν έλεγξα όλους αλλά ναι οι περισσότεροι με πολύ μικρό βαθμό (8κ-10κ) είναι σε κατηγορία 01/01 τι είναι αυτό; Πανελλήνιες; Lol δεν το ήξερα ότι είναι τόσο εύκολο εγώ είχα 11000 στις πανελλήνιες απλά έβαλα με απολυτήριο γιατί έτσι είχα περισσότερα μόρια τουλάχιστον έτσι το σκέφτηκα… έκανα βλακεία ε; :p
@ Marina : Αθήνα η πόλη που περνάμε όλοι φίνα!! :cool::D
sofakisamos
23-09-2009, 13:16
Συγχαρητηρια σε ολους!!!!περασα Οινουσσες με 19.100
marios.sp
23-09-2009, 13:17
Δεν έλεγξα όλους αλλά ναι οι περισσότεροι με πολύ μικρό βαθμό (8κ-10κ) είναι σε κατηγορία 01/01 τι είναι αυτό; Πανελλήνιες; Lol δεν το ήξερα ότι είναι τόσο εύκολο εγώ είχα 11000 στις πανελλήνιες απλά έβαλα με απολυτήριο γιατί έτσι είχα περισσότερα μόρια τουλάχιστον έτσι το σκέφτηκα… έκανα βλακεία ε; :p
Ναι αυτοι με 01/01 ειναι με Πανελληνιες...επρεπε να πας με Πανελληνιες!!
Και ένας πέρασε με 20600 δεν την παλεύει το παιδί full διάβασμα !!!!:twisted::twisted::twisted::twisted: ΜΠΡΑΒΟ!!!
vanessa619
23-09-2009, 13:20
μπηκα ασπροπυργο!!!!!!!!!!!!!! :D:D πολυ χαρηκα!!!!!!!! :D:D
συγχαρητηρια σε οσους τα καταφεραν!
ρε παιδια η σειρα επιτυχοντων δεν ειναι συμφωνα με το απολυτηριο?
κοπελια και εγω οινουσσες περασα θα τα πουμε στο νησι....συγχαρητηρια σε ολους παιδια με καλα μπαρκα και ηρεμες θαλασσες....:D
μπηκα ασπροπυργο!!!!!!!!!!!!!! :D:D πολυ χαρηκα!!!!!!!! :D:D
συγχαρητηρια σε οσους τα καταφεραν!
ρε παιδια η σειρα επιτυχοντων δεν ειναι συμφωνα με το απολυτηριο?
οχι αλφαβιτικα ειναι το γραφει.
Παιδιά δεν κάνουμε ένα thread μόνοι μας οι πρωτοετείς στον Ασπρόπυργο να γνωριστούμε και λιγάκι πριν τα πούμε από κοντά;; :P
:cool:
Παιδιά δεν κάνουμε ένα thread μόνοι μας οι πρωτοετείς στον Ασπρόπυργο να γνωριστούμε και λιγάκι πριν τα πούμε από κοντά;; :P
:cool:
ανυπομονοσ εισε ε...χαλαρωσε τωρα που μπορεις!!!!:D
vanessa619
23-09-2009, 13:26
οχι λεω τη σειρα επιτυχοντων.. που γραφει αριθμους..
D3m0n1ac
23-09-2009, 13:27
Περασα Ασπροπυργο και εγω με 15500 :D:D Τα λεμε εκει..:p:p
Aparadektos
23-09-2009, 13:28
eimai kenourios sto topic. to name ka8reptizei plirws ton xaraktira m opote xwris na psaxw sxetiko topic 8a 8esw tis apories m edw k opios mporei as boi8isei. perasa mixanikos stin 8essaloniki k oi prwtes apories exoun na kanoun ws eksis... iparxei dinatotita gia mena na allaksw tin eidikotita m? an oxi me to xarti tou mixanikou ektws mparkou pou allou mporw na apasxoli8w? k telos giati eno se oles tis prokirikseis etairiwn psaxnoun mixanikous eisagonte perisoteroi pliarxoi. simpa8ateme an ta ellinika m einai disnoita :/
Aparadektos
23-09-2009, 13:31
οχι λεω τη σειρα επιτυχοντων.. που γραφει αριθμους..
mipws vanesa m les thn seira epilaxontwn? k oxi epitixontwn
Hxomystis
23-09-2009, 13:32
osoi eiste kefalonia steilte mynima. eimai defteroetis ekei ama 8elete voi8eia se kati prin pate stin sxoli
Kaptain_Kris
23-09-2009, 13:33
Επιτέλους βγήκαν! Πέρασα κι εγω... Μηχανιώνα πλοιάρχων !!
elpida18
23-09-2009, 13:34
μαζι θα ειμαστε κι εγω εκει περασα με 16700..συγχαρητηρια σε οσους μπηκαν!!!!!!!!
stef_by_me
23-09-2009, 13:36
γειά σας παιδιά!μια ερώτηση,η σχολή εμπορικού ναυτικού σε ποια επιστημονικά πεδία ανήκει;νομίζω 2ο κ 4ο αλλα θέλω να σιγουρευτώ.ευχαριστώ προκαταβολικά
μαζι θα ειμαστε κι εγω εκει περασα με 16700..συγχαρητηρια σε οσους μπηκαν!!!!!!!!
Και εγώ :rolleyes:
eimai kenourios sto topic. to name ka8reptizei plirws ton xaraktira m opote xwris na psaxw sxetiko topic 8a 8esw tis apories m edw k opios mporei as boi8isei. perasa mixanikos stin 8essaloniki k oi prwtes apories exoun na kanoun ws eksis... iparxei dinatotita gia mena na allaksw tin eidikotita m? an oxi me to xarti tou mixanikou ektws mparkou pou allou mporw na apasxoli8w? k telos giati eno se oles tis prokirikseis etairiwn psaxnoun mixanikous eisagonte perisoteroi pliarxoi. simpa8ateme an ta ellinika m einai disnoita :/
Στείλε μου προσωπικό μήνυμα και δώσε μου όνομα και κινητό… και εγώ αυτό ψάχνω (να αλλάξω ειδικότητα) ΑΝ βγάλω άκρη θα σε πάρω τηλέφωνο να σου πω.. (μην περιμένεις τώρα τώρα .. το κόβω μέσα στο επόμενο 10ημερο να ξέρω και εγώ…)
πάρε ένα τηλέφωνο στην σχολή σου να σου πουνε και αυτοί… εγώ πείρα στον Ασπρόπυργο και δεν με πείσανε πως ξερανε τι μου λεγανε……….
Μηχανικός αποτι διαβάζω στα topic μπορείς να συνεχίσεις τις σπουδές σου και σε άλλα πανεπιστήμια αλλά πολύ δύσκολα γιατί υπάρχουν διάφορα γραφειοκρατικά θέματα (θεωρούμαστε ATEI νομίζω το οποίο δεν υπάρχει άρα είμαστε TEI κτλ κτλ) καθώς και ο “ρατσισμός” ότι και καλά δεν αξίζεις όσο ένας συνάδελφος από ΤΕΙ... επίσης μπορείς να δουλέψεις στεριά……. Αλλά και εκεί θα βρεις εμπόδια μπροστά σου με τις άδειες εργασίας κτλ Με λίγη καλή τύχη και μεράκι και με καμιά “άκρη” κάνεις αυτό που θέλεις πάντως… Αυτά τα λίγα ξέρω…
marios.sp
23-09-2009, 13:41
Παραθετω τι θα χρειαστείτε οσι θα πατε για εσωτερικη φοιτηση.
marios.sp
23-09-2009, 13:45
γειά σας παιδιά!μια ερώτηση,η σχολή εμπορικού ναυτικού σε ποια επιστημονικά πεδία ανήκει;νομίζω 2ο κ 4ο αλλα θέλω να σιγουρευτώ.ευχαριστώ προκαταβολικά
Ναι φιλε 2ο,4ο ειναι.
Kaptain_Kris
23-09-2009, 13:46
Ωραία, άντε να μαζευόμαστε κιαλοι σιγά σιγά
Επισης καπτα-Μητσο.Παυλο κι αλλος μαζι σου για Κεφαλλονια.
ελα παιδιά!περιμένω να δώσουμε ραντεβού εκεί και εγώ επίσημα πια ...ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!
Re paidia eseis pou kseretai,giati piran gia ploiarxous atoma me liga moria enw stou epilaxontes uparxoun para poloi me pio polla moria...???diladi eida kapion pou exei 9600 k mpike alla egw pou eixa 11700 eimai stous epilaxontes,alla uparxoun k atoma me poli para panw apo emena!!!
Aparadektos
23-09-2009, 13:52
Re paidia eseis pou kseretai,giati piran gia ploiarxous atoma me liga moria enw stou epilaxontes uparxoun para poloi me pio polla moria...???diladi eida kapion pou exei 9600 k mpike alla egw pou eixa 11700 eimai stous epilaxontes,alla uparxoun k atoma me poli para panw apo emena!!!
........... ta eukolos enooumena.. ;)
Αυτοί μπήκαν με πανελλήνιες εσύ σαν και εμένα μάλλον μπήκες με 3η κατηγορία
-----------------------------------------------------------------
Κάτι άσχετο… ξέρει κανένας πόσες ώρες (κατά μέσο όρο) είναι τα μαθήματα ανά μέρα και τι ώρα ξεκινάνε; Επίσης παίζει με τις απουσίες; (πόσες μπορείς να κάνεις και πόσες περίπου είναι συνολικά οι ώρες αν μερικά μαθήματα δεν έχουν απουσιολόγια κτλ ) :P
........... ta eukolos enooumena.. ;)
An eixa k egw 8eio kanena upourgo twra 8a eftiaxna balitses.....
marios.sp
23-09-2009, 13:57
An eixa k egw 8eio kanena upourgo twra 8a eftiaxna balitses.....
Ισως υπαρχουν και αυτα που λες.Ομως οι μικροτεροι βαθμοι που λες πρεπει ειναι με Πανελληνιες..και εγω δεν ειχα υπουργο,μπηκα με πανελληνιες με 10833 και περασα Ασπροπυργο.Σε ποια κατηγορια εισαι?
Μάριε πλοίαρχος πέρασες η μηχανικός ? (βαριέμαι να κοιτάξω πίσω αν το είπες :P )
marios.sp
23-09-2009, 14:03
Μάριε πλοίαρχος πέρασες η μηχανικός ? (βαριέμαι να κοιτάξω πίσω αν το είπες :P )
Πλοιαρχος:D:D
Ante tωρα που μαθαμε που περασαμαι και ειμαστε χαρουμενοι το μονο που μενει ειναι να ριξει και η αεκαρα μια 4αρρα στον οσφπ!!!! :P
Ισως υπαρχουν και αυτα που λες.Ομως οι μικροτεροι βαθμοι που λες πρεπει ειναι με Πανελληνιες..και εγω δεν ειχα υπουργο,μπηκα με πανελληνιες με 10833 και περασα Ασπροπυργο.Σε ποια κατηγορια εισαι?
Mallon trith...me apolutirio lukeiou!eixa Lower eimai k poluteknos....k twra 383 seira stous epilaxontes!!!Na rwtisw k kati,ti ginete twra me to apolutirio mou k to lower pou mou kratisane ta gnisia...???apo pou 8a ta parw,apo ta Xania pou ta kate8esa...???
ερώτηση παιδιά πιο πίσω η φανούλα έβαλε μια λίστα εκεί κοιταμε ετσι??:confused:
marios.sp
23-09-2009, 14:08
Mallon trith...me apolutirio lukeiou!eixa Lower eimai k poluteknos....k twra 383 seira stous epilaxontes!!!Na rwtisw k kati,ti ginete twra me to apolutirio mou k to lower pou mou kratisane ta gnisia...???apo pou 8a ta parw,apo ta Xania pou ta kate8esa...???
Ναι alex..στον πινακα τον επιλαχοντων λεει το ονομα σου και διπλα μια κατηγορια πχ 31/01.εσενα τι λεει?
marios.sp
23-09-2009, 14:08
ερώτηση παιδιά πιο πίσω η φανούλα έβαλε μια λίστα εκεί κοιταμε ετσι??:confused:
Ναι.;)αλλα μπορεις να μπεις και στο σαιτ του yen.
αν άνοιγε το σαιτ ευχαρίστως :D
Παίδες ξέρει κανένας το τηλέφωνο ή το MSN του mastropanagos ; Δεν θα τον ζαλίσω τον άνθρωπο μια ερώτηση θα κάνω μόνο … Αν δεν το ξέρετε αλλά ξέρετε κάποιον που μάλλον θα γνωρίζει στείλτε του αυτό το thread σε προσωπικό μήνυμα, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
(άσχετο ξέρω αλλά ο καθένας με τον πόνο του hahahahahahahaha)
GIANNIS KOS
23-09-2009, 14:13
den mporo na mpo sto ipourgio stilte mou an kapios ta anartise
perlasmeister
23-09-2009, 14:13
λοιπον οποιος περασε κι αυτος πρεβεζα ας στειλει μνμ
δες πιο πισω τα αναρτησε ο marios.sp
Ο mastropanagos βρίσκεται εκτός εμβέλειας.... είναι σε μπάρκο στο εξωτερικό. Τα αποτελέσματα τα έχω αναρτήσει λίγες σελίδες πίσω...
Ναι alex..στον πινακα τον επιλαχοντων λεει το ονομα σου και διπλα μια κατηγορια πχ 31/01.εσενα τι λεει?
31/02 leei...ti einai auto???
marios.sp
23-09-2009, 14:18
31/02 leei...ti einai auto???
Η κατηγορια που εισαι.Εψαξα στους επιτυχοντες και ολοι ειχαν βαθμο μεγαλυτερο του 12 που ηταν σε αυτην την κατηγορια.Αρα δεν παιζει βισμα.
Φίλε alex απλά τα πράγματα … 1η κατηγορία = Πανελλήνιες, 2η ΤΕΕ/ΕΠΑΛ , 3 Γενικό λύκειο.
Μετά έχουμε και παραλλαγές πχ αν είσαι από οικογένεια ναυτικών ή έχεις προϋπηρεσία ως ναύτης κτλ κτλ
marios.sp
23-09-2009, 14:22
δες πιο πισω τα αναρτησε ο marios.sp
Εγω εχω αναρτησει του επιλαχοντες.Η Φανουλα εχει αναρτησει τους επιτυχοντες εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=256552#post256552)
Η κατηγορια που εισαι.Εψαξα στους επιτυχοντες και ολοι ειχαν βαθμο μεγαλυτερο του 12 που ηταν σε αυτην την κατηγορια.Αρα δεν παιζει βισμα.
Megaaaaaalu mou blakeia pou den sumplirwsa k gia mixanikos.....8a me eixan parei giati o prwtos stous epilaxontes mixanikous eixe 11500 k eixa 11700!!!
skotsezos
23-09-2009, 14:43
re paidia sorry alla to onoma einai grammeno sous epilaxontes 10 seira......ti einai auto?de perasa?
Pavliaris
23-09-2009, 14:46
re paidia sorry alla to onoma einai grammeno sous epilaxontes 10 seira......ti einai auto?de perasa?
Οχι φιλε μου δεν περασες... μονο οταν φυγουν καποιοι θα μπεις εσυ...
ρε παιδιά μπορεί καποιος να μου πει, απο που βρήκατε τα αποτελέσματα; :confused:
δον κιχωτης
23-09-2009, 14:47
δηλαδη εγω που ειμαι στου επιλαχοντες πλοιαρχους 200+ θα περιμενω να απαρνηθουν τη σχολη 200+.. ατομα?
paidia na rwthsw kt ... eg pou eim stouc epilaxontec ... ti ginetai twra ???
perimenw .. kai apo pou 8a 3erw oti telika perasa ... ??
soz pou grafw greeklish alla 8elw mia grhgorh apanthsei .. :( plz !
skotsezos
23-09-2009, 14:49
stenaxwrhthika para polu twra.......dld den exw elpida?pws tha fugoun kai tha mpw egw?sugnwmh pou rwtaw sunexeia alla prepei na mathw.....
Pavliaris
23-09-2009, 14:50
ρε παιδιά μπορεί καποιος να μου πει, απο που βρήκατε τα αποτελέσματα; :confused:
στο www.yen.gr (http://www.yen.gr) εχει μια επιλογη που λεει δημοσιευτηκε σημερα, εαν πατησεις εκει θα δεις...
δηλαδη εγω που ειμαι στου επιλαχοντες πλοιαρχους 200+ θα περιμενω να απαρνηθουν τη σχολη 200+.. ατομα?
Nai prepei na fugoun ooooloi autoi gia na mpoume....egw eimai 383...oute sto deutero etos den 8a exoun fugei tosoi poloi!!!!
paidia na rwthsw kt ... eg pou eim stouc epilaxontec ... ti ginetai twra ???
perimenw .. kai apo pou 8a 3erw oti telika perasa ... ??
soz pou grafw greeklish alla 8elw mia grhgorh apanthsei .. :( plz !
Τι νούμερο έχεις?μέχρι χριστούγεννα παίρνουν......
Τι νούμερο έχεις?μέχρι χριστούγεννα παίρνουν......
Σειρα επιτυχιας 304 .. ΜΑΚ !
στο www.yen.gr (http://www.yen.gr) εχει μια επιλογη που λεει δημοσιευτηκε σημερα, εαν πατησεις εκει θα δεις...
ευχαριστώ ρε φιλε...
thanassis sideris
23-09-2009, 14:58
mages thessaloniki sou erxomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
f/b kefalonia
23-09-2009, 15:02
Τα λεμε κεφαλονια παιδες!!!!!!
311 ΑΣΠ/1010 ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 31/01 291 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 14.300:D:D:D
Βγήκε και Group στο facebook για τους πρωτοετείς τhς ΑΕΝ 2009 στον Ασπρόπυργο!! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!! :P Πείτε το και στους φίλους σας!!!
To link: http://www.facebook.com/groups/edit.php?success=1&customize&gid=139831787405#/group.php?gid=139831787405
Βγήκε και Group στο facebook για τους πρωτοετείς τhς ΑΕΝ 2009 στον Ασπρόπυργο!! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!! :P Πείτε το και στους φίλους σας!!!
To link: http://www.facebook.com/groups/edit.php?success=1&customize&gid=139831787405#/group.php?gid=139831787405
καλλο! αντε καντε join να γινουμε πολοι :)
ρε συς παιδες πως θα ξερει καποιος αμα ανηκει στους επιλαχοντες?ανεβασαν καινουριο pdf?
Paidia,ti ginete me ta xartia pou eixame kata8esei???8a ta paroume pisw apo tin sxoli pou ta pigame,emeis p dn perasame???
ρε συς παιδες πως θα ξερει καποιος αμα ανηκει στους επιλαχοντες?ανεβασαν καινουριο pdf?
Ekei pou exei to link sto yen.gr na deis poios exei perasei apo katw exei k gia tous epilaxontes!!!
ρε παιδια ενα Help .. εμεις που ειμαστε επιλαχοντες πως θα ξερουμε οτι περασαμε .. ? κ σε αυτην την φαση τι κανουμε ?? περιμενουμε ? η παμε κ περνουμε τα χαρτια μας ??
paragadi
23-09-2009, 16:14
sre paidia kapoios pou einai stous epilaxontes me seira 55 ti lete, exei elpides na perasei ? thanks:(
Pavliaris
23-09-2009, 16:17
ρε παιδια ενα Help .. εμεις που ειμαστε επιλαχοντες πως θα ξερουμε οτι περασαμε .. ? κ σε αυτην την φαση τι κανουμε ?? περιμενουμε ? η παμε κ περνουμε τα χαρτια μας ??
Παρε αυριο το πρωι στην γραματεια της σχολης και ρωτα τους για να εισαι συγουρος!
kala taxidia se osous perasan!!!
8a ithela na rwtisw an gnwrizei kapoios , ti exei ginei me tous epilaxontes ta proigoumena xronia ? etsi wste na vgaloume kai emeis ta sumperasmata mas!!!
euxaristw
http://www.storage.to/get/01cCA10k/Epitixontes-Epilaxontes
Εδώ είναι και οι 2 λίστες επιλαχόντων και επιτυχόντων..
f/b kefalonia
23-09-2009, 16:23
Παιδια να ρωτησω κατι εγω περασα κεφαλονια και για να γραφτω χρειαζεται το απολυτηριο το οποιο εχω καταθεσει στον ασπροπυργο πρεπει να παω να το παρω απο ασπροπυργο η το στελνουν αυτοματα κεφαλονια;;;;;
Το στέλνουν αυτόματα αλλά ένα τηλέφωνο στην γραμματεία δεν βλάπτει..
vanessa619
23-09-2009, 16:32
οχι λεω εκει που γραφει σειρα επιτυχ. και εναν αριθμο. αυτο τι ειναι?
και τα 31/01?
D3m0n1ac
23-09-2009, 16:49
Παιδια να ρωτησω κατι εγω περασα κεφαλονια και για να γραφτω χρειαζεται το απολυτηριο το οποιο εχω καταθεσει στον ασπροπυργο πρεπει να παω να το παρω απο ασπροπυργο η το στελνουν αυτοματα κεφαλονια;;;;;
Stin anakoinwsi grafei oti xreiazete k apolutirio, ean dn exei katate8ei.. opote esu dn xreiazesai efoson to exeis kata8esi....
το 31/01 είναι η κατηγορια που έκανες τα χαρτιά σου πχ αν είσαι από πανελλήνιες είσαι 01/01 αν είσαι με απολυτήριο λυκείου είσαι 31/01
Η σειρά έχει να κάνει με την σειρά που σε "διαλέξανε" στην σχολη πχ αυτός που έχει σειρά 01 θεωρείτε αριστούχος επειδή αυτόν διαλέξανε πρώτο πρώτο λόγο προσόντων
f/b kefalonia
23-09-2009, 16:53
οκ ευχαριστω παιδια!!!Αντε καλη επιτυχια σε ολους!!!!!
οκ ευχαριστω παιδια!!!Αντε καλη επιτυχια σε ολους!!!!!
σε βλεπω ξεναγώ τον οκτώμβρη στην κεφαλονια...
Πέρασα και εγώ Μηχανιώνα Μηχανικών! :p
Καλή τύχη και επιτυχία σε όσους πέρασαν! ;)
Υ.Γ: Απότι άκουσα στην 1η χρόνια δεν παίζει πολύ ρόλο το τι ειδικότητα πέρασες, στον 1ο χρόνο κάνουν σχεδόν όλοι τα ίδια μαθήματα, τον 2ο χρόνο διαλέγεις την ειδικότητα... (δεν είναι σίγουρο)
f/b kefalonia
23-09-2009, 17:06
σε βλεπω ξεναγώ τον οκτώμβρη στην κεφαλονια...
φιλε μου οτι θες!παω κεφαλονια απο 3 χρονων εχω και σπιτακι εκει μια χαρα...!βεβαια λογικα θα μεινω στην σχολη γτ το σπιτι ειναι λιγο μακρια απο την σχολη!
D3m0n1ac
23-09-2009, 17:15
to 1o ekpaideutiko taksidi san dokimos pote to kaneis? to 2o 6mhno?
to 1o ekpaideutiko taksidi san dokimos pote to kaneis? to 2o 6mhno?
ναι...με μοναδική προυπόθεση οτι έχεις περάσει τα μαθήματα του πρώτου τετραμήνου...
ΥΓ: Να πάρουμε και μαγιό οι εσωτερικοί μαζί για την εξέταση στην κολύμβηση?
Hxomystis
23-09-2009, 17:29
ναι...με μοναδική προυπόθεση οτι έχεις περάσει τα μαθήματα του πρώτου τετραμήνου...
ΥΓ: Να πάρουμε και μαγιό οι εσωτερικοί μαζί για την εξέταση στην κολύμβηση?
ναι χρειάζεται το μαγιό και όσοι είμαστε σε νησιά όχι μόνο για την εξέταση σε κολύμβηση αλλά και διακοπούλες... γιατί η σχολή συνδιάζει μάθημα και διακοπές... :cool::cool::cool:
vanessa619
23-09-2009, 17:41
το 31/01 είναι η κατηγορια που έκανες τα χαρτιά σου πχ αν είσαι από πανελλήνιες είσαι 01/01 αν είσαι με απολυτήριο λυκείου είσαι 31/01
Η σειρά έχει να κάνει με την σειρά που σε "διαλέξανε" στην σχολη πχ αυτός που έχει σειρά 01 θεωρείτε αριστούχος επειδή αυτόν διαλέξανε πρώτο πρώτο λόγο προσόντων
:D
α οκ ευχαριστω!!!
twra osoi perasame ti kanoume gia na graftoume? ti xartia pernoume mazi mas??
f/b kefalonia
23-09-2009, 17:55
Φιλε αυτο που χρειαζεται ειναι η ταυτοτητα σου και μια φωτοτυπια της,4 φωτογραφιες και το απολυτηριο λυκειου το γνησιο εφοσον βεβαια δεν το εχεις καταθεσει!Αν το εχεις καταθεσει μονο τα υπολοιπα!
marios.sp
23-09-2009, 17:55
twra osoi perasame ti kanoume gia na graftoume? ti xartia pernoume mazi mas??
Tην ταυτοτητα και μια φωτοτυπια αυτης,4 φωτογραφιες και το απολυτηριο το πρωτοτυπο αν δεν το εχεις δωσει.
Tην ταυτοτητα και μια φωτοτυπια αυτης,4 φωτογραφιες και το απολυτηριο το πρωτοτυπο αν δεν το εχεις δωσει.
tous ixa dosi k tin fototipia tis taftotitas m k 4 fotografies k to apolitirio.. na paro tin taftotita mono k na paw na tous pw irtha grafteme?
marios.sp
23-09-2009, 18:07
tous ixa dosi k tin fototipia tis taftotitas m k 4 fotografies k to apolitirio.. na paro tin taftotita mono k na paw na tous pw irtha grafteme?
Και νομιζεις οτι θα σε γραψουν??:p:pχαχαχα!σιγουρα.
παιδια το ονομα μου ειναι και στις δυο λιστες......γιατι???????????εισαγ-επιλ.......... αντε να βγαλω ακρη τωρα :confused:
Οι λίστες είναι δύο. Επιτυχόντων και επιλαχόντων. Εσύ αναφέρεις μόνο τη μία κοπελιά!!!
ναι εχεισ δικιο λαθος το εγραψα.. ειμαι και στισ δυο λιστες υπαρχει περιπτωση να εγινε αυτο γιατι δηλωσα κ πλοιαρχων κ μηχανικων??????
Μπα δεν νομίζω. Μήπως δήλωσες και με πανελλήνιες και με απολυτήριο???
οχι μονο με το απολυτηριο...μπερδευτηκα δεν ξερω τωρα αν πρεπει να χαρω η να στεναχωρεθω..
marios.sp
23-09-2009, 18:23
οχι μονο με το απολυτηριο...μπερδευτηκα δεν ξερω τωρα αν πρεπει να χαρω η να στεναχωρεθω..
Μπας και ειναι διαφορετικα ονοματα??για κοιτα το πατρονυμο.
Γιωργακης
23-09-2009, 18:46
περασα αεν υπειρου με 17.500 μορια . ειναι κανεις εδω μεσα που περασε στην σχολη αυτη ή καποιος που ξερει τιποτα πληροφοριες για τη σχολη !! ευχαριστω!!!
marios.sp
23-09-2009, 18:49
ΗΠΕΙΡΟΥ - Στην Πρεβεζα. Καλη σχολη , οχι πολυ δυσκολη, με μειον την εσωτερικη φοιτηση και την αποσταση.
Απο εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=264)
Jack_Sparrow
23-09-2009, 18:53
Καλησπερα περασα αεν Πρεβεζα . αν μπορει καποιος να μου πει - οταν παω για εγγραφη στην σχολη θα μπορεσω να μεινω και μεσα μια νυχτα .... γιατι ειμαι απο την Αλεξπολη και δεν θα μπορεσω να γυρισω την ιδια..... - - ηταν η δευτερη μου επιλογη με πρωτη μηχανιωνα και αργοτερα θα προσπαθησω να παρω μεταγραφη .....
ευχαριστω .
dokimos19
23-09-2009, 18:53
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΟ??
Hxomystis
23-09-2009, 18:55
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΟ??
πρέπει να πάς να το πάρεις η εκεί που το κατέθεσες ή στην σχολή που πέρασες αν το έχουν στείλει ήδη;);)
marios.sp
23-09-2009, 18:58
Καλησπερα περασα αεν Πρεβεζα . αν μπορει καποιος να μου πει - οταν παω για εγγραφη στην σχολη θα μπορεσω να μεινω και μεσα μια νυχτα .... γιατι ειμαι απο την Αλεξπολη και δεν θα μπορεσω να γυρισω την ιδια..... - - ηταν η δευτερη μου επιλογη με πρωτη μηχανιωνα και αργοτερα θα προσπαθησω να παρω μεταγραφη .....
ευχαριστω .
Παρε αυριο ενα τηλεφωνακι την σχολη να ρωτησεις..τηλ. 26820-22095-7
Γεια σας και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν αλλα και κουραγιο σε όσους δεν πέραν..
Έχω μια απορία..Ξέρει κανείς τι σημαίνει το 31/01 που γράφει δίπλα στο ονοματεπώνυμο μου?
Με εκτίμηση,
Πάνος
mpikos_christos
23-09-2009, 19:38
Παιδακια συγχαρητηρια σε ολουσ κ ολες..
εγω δυστυχωσ δεν τα καταφερα!
μονο στον πινακα των επιλαχοντων ειμαι με σειρα 16 για μηχανικος...:(
ελπιζω να απολαυσετε τη φοιτηση στην οποιαδηποτε Α.Ε.Ν. σας εχουν καταταξει και κυριως...
να το γουσταρετε απιστευτα!!
παιδια συνχαριτηρια σε ολους και καλες θαλασσες να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!περασα ηπειρου!!!!!!!!!!!!!!!:D
Τα μορια που αναφερετε ειναι απο τις πανελληνιες η απο αλλες εξετασεις;
Άλλοι από πανελλήνιες και άλλοι με απολυτήριο...
marios.sp
23-09-2009, 22:29
Γεια σας και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν αλλα και κουραγιο σε όσους δεν πέραν..
Έχω μια απορία..Ξέρει κανείς τι σημαίνει το 31/01 που γράφει δίπλα στο ονοματεπώνυμο μου?
Με εκτίμηση,
Πάνος
Ειναι η κατηγορια που ανηκει ο καθενας.Το 31/01 νομιζω οτι ειναι οσοι πηγαν με απολυτηριο.
CrYpT@KoS
24-09-2009, 02:19
Sygxaritiria kai apo mena se osous perasan...ante me to kalo na mpoume kai na exoume kali epituxia entos sxolis...Egw proswpika perasa Kumh...Einai kapoio paidi apo ekei na m pei ligo pws einai ta pragmata mesa sti sxolh???:D
nikoscity
24-09-2009, 02:23
Γεια σε ολους!!!Ειμαι καινουριος στο forum και μπορω να πω πως δινετε πολυ χρησιμες πληροφοριες.Πριν γινω μελος εμπαινα κι εβλεπα τις αναρτησεις που κανατε και με ειχαν βοηθησει πολυ.Για να συστηθω κι εγω με τη σειρα μου θα σας πω πως εκανα τα χαρτια μου με απολυτηριο και περασα στην κεφαλονια.Θα ηθελα ομως να σας κανω μερικες ερωτησεις.Ποτε ξεκινανε τα μαθηματα στις αεν?Εχει κανεις υποψη του για την κατασταση που επικρατει στην αεν της κεφαλονιας?
marios.sp
24-09-2009, 02:25
Sygxaritiria kai apo mena se osous perasan...ante me to kalo na mpoume kai na exoume kali epituxia entos sxolis...Egw proswpika perasa Kumh...Einai kapoio paidi apo ekei na m pei ligo pws einai ta pragmata mesa sti sxolh???:D
Kαλη σχολη στην Ευβοια με πολυ καλη φημη.Οποιος γνωριζει κατι παραπανο ας ποσταρει.
Hxomystis
24-09-2009, 02:26
file niko eimai deyteroetis ekei... fetos tin ftaixnoun tin sxoli vazoun kainourgia krebatia giati ta palia eixan ola mia kampyli :p:p apo apopsi ka8igitwn poly kali kai genikws einai ola entaksei ta pragmata ekei... vevea gia ton dioikiti den kserw gt alaksame fetos opws kai 1 -2 kapetanious pou alaksame fetos... twra gia ma8imata kai gw ayrio 8a parw na ma8w pantws apo ti mas eipan meta tis ekloges kata tis 7 alla 8a parw na to epibainewsw kai gw ayrio
marios.sp
24-09-2009, 02:27
Γεια σε ολους!!!Ειμαι καινουριος στο forum και μπορω να πω πως δινετε πολυ χρησιμες πληροφοριες.Πριν γινω μελος εμπαινα κι εβλεπα τις αναρτησεις που κανατε και με ειχαν βοηθησει πολυ.Για να συστηθω κι εγω με τη σειρα μου θα σας πω πως εκανα τα χαρτια μου με απολυτηριο και περασα στην κεφαλονια.Θα ηθελα ομως να σας κανω μερικες ερωτησεις.Ποτε ξεκινανε τα μαθηματα στις αεν?Εχει κανεις υποψη του για την κατασταση που επικρατει στην αεν της κεφαλονιας?
Φιλε τα μαθηματα λογικα θα ξεκινησουν αφου τελειωσουν οι εγγραφες.Δεν ξερουμε ακομα.
Οσο για την σχολη της Κεφαλλονιας ειναι φτωχη σχολη εσωτερικης φοιτησης χωρις ιδιατερες εργαστηριακες υποδομες (μαλλον ανυπαρκτες).
Δυσκολη ζωη στο Αργοστολι τον χειμωνα.
Δεν ειναι δικη μου προσωπικη αποψη μπορεις να διαβασεις αν θες απο εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=264)
Καλυτερα να σε βοηθησει ο Ηχomystis που ειναι απο αυτη τη σχολη;)
CrYpT@KoS
24-09-2009, 02:30
Kαλη σχολη στην Ευβοια με πολυ καλη φημη.Οποιος γνωριζει κατι παραπανο ας ποσταρει.
thx marie apla psaxnw kati pio sugkekrimeno apo kapoion mesa kai opws eipes kai esu an mporei kapoios as postarei kati i message me ;)
marios.sp
24-09-2009, 02:32
thx marie apla psaxnw kati pio sugkekrimeno apo kapoion mesa kai opws eipes kai esu an mporei kapoios as postarei kati i message me ;)
Aν εχεις χρονο ριξε μια ματια εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=264).Αναφερετε στις συνθηκες που επικρατουν στις σχολες..
nikoscity
24-09-2009, 02:32
Ευχαριστω για τις απαντησεις!Εγω μενω Αθηνα και σκεφτομαι αυτη την αλλη βδομαδα να παω να γραφτω.Ξερει κανεις πιο ειναι το κοντινοτερο μερος για να περασω απεναντι για κεφαλονια?
Hxomystis
24-09-2009, 02:35
την ίδια ώρα περίπου θα κάνεις συνολικά και από τα δύο λιμάνια είτε πας από κυλλήνη είτε απο πάτρα άμα πας με κτελ... με αμάξι εξαρτάται πόσο το πατάς... ;);)
nikoscity
24-09-2009, 02:37
Ποση ωρα κανεις να περασεις απεναντι?
Hxomystis
24-09-2009, 02:40
από πάτρα είναι 3 ώρες και μετά 20 -30 λεπτά να πάς αργοστόλι
και από κυλλήνη 1,5 ώρα το πλοίο και 30λεπτά με 1ώρα να πάς αργοστόλι με κτελ σε 2 ώρες είσαι πάτρα και σε 3 - 4 ανάλογα είσαι κυλλήνη
δρομολόγια έχει 6.45, 8.45, 12.00 αν δεν κάνω λάθος και 16.45 βέβαια αυτά πάρε στο κτελ στην αθήνα και επιβαιβαιωσέ τα.
nikoscity
24-09-2009, 02:43
Σ' ευχαριστω για τις πληροφοριες....θα μου χρειαστουν σιγουρα!
Hxomystis
24-09-2009, 02:44
δεν κάνει τίποτα θα τα πούμε αν είναι στην σχολή από οκτώμβρη
μια ερωτηση : ενας φιλος μου ειναι στους επιλαχοντες αλλα δεν γραφει σε ποια σχολη παει:confused: Πως θα ξερει που εχει περασει?
Pavliaris
24-09-2009, 08:46
μια ερωτηση : ενας φιλος μου ειναι στους επιλαχοντες αλλα δεν γραφει σε ποια σχολη παει:confused: Πως θα ξερει που εχει περασει?
Οταν ερθει η σειρα του θα τον καλεσουνε και θα του πουνε πυ εχει κενη θεση να παει...
Kαλημέρα, ξέρει κανεις τι γίνεται με τις μεταγραφές ? Έχω μπεί στη Kεφαλλονιά και θέλω Aσπρόπυργο
Hxomystis
24-09-2009, 09:47
όατν πάς στην σχολή για εγγραφή θα τους το πεις
OK. Eυχαριστώ. Tο θέμα είναι πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να γίνει η μεταγραφή και με τι κριτήρια γίνονται αυτές οι μεταγραφές.
Hxomystis
24-09-2009, 09:57
το μέσον που έχεις για σπρόπυργο είναι το κύριο, και μετά για οικονομικούς λόγους, αν είσαι προστάτης και έτσι.. αυτά τα ξέρουν καλύτερα στην σχολή γι αυτό πάρε και ρώτα εκεί.
παιδια μηπως ξερει κανεις αν θα μας ειδοποιησουν και απο το υπουργειο να μας πουν ο,τι εχουμε περασει?????????????ξερετε??????
GeorgeGr
24-09-2009, 10:36
Οταν ερθει η σειρα του θα τον καλεσουνε και θα του πουνε πυ εχει κενη θεση να παει...
Pws borei na perimenei kapoios toso kairo, as poume an to noumero einai 200+ , prepei na parei kai anavolh.
Eimai stous epilaxwntes me ari8mo epituxias 203, alla prepei na parw kai thn anavolh mou gia to strato.
Rwtaw edw giati thlefwna sto upourgeio kai sthn AEN aspropurgou den shkwnoun.
παιδια μηπως ξερει κανεις αν θα μας ειδοποιησουν και απο το υπουργειο να μας πουν ο,τι εχουμε περασει?????????????ξερετε??????
Βασουλα δεν συντρέχει λόγος να επικοινωνήσει το υπουργείο μαζί σου, έχει αναρτήσει τις λίστες και όπως λέει και στην προκήρυξη πρέπει να ενημερωθείς για το αν πέρασες είτε από τοπικές εφημερίδες είτε από τους πίνακες κάθε σχολής είτε μέσω internet, τώρα αν είσαι επιλαχούσα υποθέτω ότι η ίδια η σχολή θα επικοινωνήσει μαζί σου αν έρθει η σειρά σου αφού όμως εσύ πας και εγγραφείς προκαταβολικά εντός 10 ημερών από την ημέρα που αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα (χθες).
Αν είσαι επιλαχούσα καλύτερα να επικοινωνήσεις με μια σχολή πρώτα για λεπτομέρειες είναι ανοιχτά από τις 8:00 έως τις 14:00 επισήμως.
παιδιά ένας τροπος για όσους έμειναν έξω για λίγο είναι 6 μήνες ταξίδι να μαζεψει υπηρεσία και να πάρει 3000 μόρια :D
ισχύει ετσι ??
Σωστός ο Νικόλας!!! Και έτσι θα έχεις μάθει τα απαραίτητα για τη σχολή και μετά θα σου φαίνονται παιχνιδάκι στα μαθήματα και βγάλεις και λεφτά για την φοιτητική σου ζωή:p;)!!!
Βασουλα δεν συντρέχει λόγος να επικοινωνήσει το υπουργείο μαζί σου, έχει αναρτήσει τις λίστες και όπως λέει και στην προκήρυξη πρέπει να ενημερωθείς για το αν πέρασες είτε από τοπικές εφημερίδες είτε από τους πίνακες κάθε σχολής είτε μέσω internet, τώρα αν είσαι επιλαχούσα υποθέτω ότι η ίδια η σχολή θα επικοινωνήσει μαζί σου αν έρθει η σειρά σου αφού όμως εσύ πας και εγγραφείς προκαταβολικά εντός 10 ημερών από την ημέρα που αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα (χθες).
Αν είσαι επιλαχούσα καλύτερα να επικοινωνήσεις με μια σχολή πρώτα για λεπτομέρειες είναι ανοιχτά από τις 8:00 έως τις 14:00 επισήμως.
thanx gia tn plhroforia!!!!!!!oxi den eimai epilaxousa peras kanonika alla rwthsa gt etsi m eixan pei sth mixaniwna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!thanx pantws!!!!!!!
stelios_dratsa
24-09-2009, 11:38
geia sas re pedia kalh tuxh se osous beikan!thelw na rwtiso eimai epilaxontas mhxanikos me seira eputixias 78!twra ti prepei na kanw?na paw na graftw kapou h na perimenw na me eidopihsoun?exw anxo8h asxima k eimai xalia:(
stelios_dratsa
24-09-2009, 11:39
geia sas re pedia kalh tuxh se osous beikan!thelw na rwtiso eimai epilaxontas mhxanikos me seira eputixias 78!twra ti prepei na kanw?na paw na graftw kapou h na perimenw na me eidopihsoun?exw anxo8h asxima k eimai xalia
Pavliaris
24-09-2009, 13:25
Kαλημέρα, ξέρει κανεις τι γίνεται με τις μεταγραφές ? Έχω μπεί στη Kεφαλλονιά και θέλω Aσπρόπυργο
Πρεπει να εισαι πολυτεκνος,αμα εχεις καποιον απο τους γονεις με σοβαρες ασθενειες... Κανεις την αιτηση και αν βρεθει θεση σε στελνουνε...
ΠΕΡΑΣΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ.. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.. ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ?
Από δω μέχρι στιγμής, δεν έχουμε καμία. Αλλά αποκλείεται να είσαι η μόνη, μην αγχώνεσαι κοπελιά:p!!! Παρεπιπτόντως εγώ που είδα κάτι βιντεάκια από τον Ασπρόπυργο.... της τρελής γίνεται εκεί μέσα.....!!!!
perlasmeister
24-09-2009, 15:51
Από δω μέχρι στιγμής, δεν έχουμε καμία. Αλλά αποκλείεται να είσαι η μόνη, μην αγχώνεσαι κοπελιά:p!!! Παρεπιπτόντως εγώ που είδα κάτι βιντεάκια από τον Ασπρόπυργο.... της τρελής γίνεται εκεί μέσα.....!!!!
γενικα σε ολες τις αεν γινεται πανζουρλισμος :)
ΟΝΤΩΣ ΧΑΜΟΣ... ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ:-? ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ... ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!:)
perlasmeister
24-09-2009, 16:36
ΟΝΤΩΣ ΧΑΜΟΣ... ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ:-? ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ... ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!:)
πολυ φοβαμαι οτι τις 5 γυναικες δεν θα τις περασετε γενικα δεν πανε μηχανικοι
ΩΧΧΧΧΧΧΧ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ:confused: ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ 5 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... ΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ:-?
παιδιά ένας τροπος για όσους έμειναν έξω για λίγο είναι 6 μήνες ταξίδι να μαζεψει υπηρεσία και να πάρει 3000 μόρια :D
ισχύει ετσι ??
Ναι φίλε μου είναι μια καλή λύση,αρκεί να έχεις υπομονή για ένα τέτοιο μπάρκπ και να βρεις να μπαρκάρεις φυσικά....
Είναι γύρω στα 1500 μόρια στην καλύτερη περίπτωση,δεν πιστεύω πως είναι παραπάνω...
Φιλικά,
Πάνος
Roger Rabbit
24-09-2009, 17:53
Παιδιά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία να έχετε!
Marios, Φανούλα, angelmethoni και οι υπόλοιποι που πέρασαν στην ΑΕΝ Ασπροπύργου να ξέρετε ότι είναι η δυσκολότερη σχολή και αυτή που μετράει πιο πολύ στις εταιρείες.
Πιστεύω πως είναι η καλύτερη επιλογή και το δίπλωμά σας θα το αξίζετε 100%.
Οι καθηγητές - καπεταναίοι είναι σχεδόν όλοι τυπική στη δουλειά τους και δεν ''χαρίζουν'' όπως γίνεται στις περισσότερες ΑΕΝ.
Θα τα δείτε όμως και μόνοι σας.
Η μόνη συμβουλή που θα σας δώσω και αν φυσικά τη δέχεστε, είναι να δείξετε σοβαρότητα και υπευθυνότητα και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρείτε εύκολα.
Και πάλι καλή σταδιοδρομία και καλά ταξίδια σε όλους μας.!
marios.sp
24-09-2009, 18:13
Marios, Φανούλα, angelmethoni και οι υπόλοιποι που πέρασαν στην ΑΕΝ Ασπροπύργου να ξέρετε ότι είναι η δυσκολότερη σχολή και αυτή που μετράει πιο πολύ στις εταιρείες.
Οι καθηγητές - καπεταναίοι είναι σχεδόν όλοι τυπική στη δουλειά τους και δεν ''χαρίζουν'' όπως γίνεται στις περισσότερες ΑΕΝ.
Η μόνη συμβουλή που θα σας δώσω και αν φυσικά τη δέχεστε, είναι να δείξετε σοβαρότητα και υπευθυνότητα και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρείτε εύκολα.
Ευχαριστουμε πολυ Roger!!Οι συμβουλες σου θα μας φανουν πολυ χρησιμες και πιστευω οτι θα τις ακολουθησουμε!!;)
Ευχαριστώ πολύ Roger, να 'σαι καλά!!! Οι συμβουλές είναι πάντα δεκτές και ειδικά από τους γνώστες!!! Καλή σταδιοδρομία να έχουμε και θα τα πούμε από κοντά μέσα!!!
alkiviadis
24-09-2009, 18:33
Σήμερα που πήγα να γραφτώ μου είπαν οτι τα μαθήματα ξεκινάνε 1 οκτωβρίου εκτός να αλλάξει κάτι λόγω εκλογών που θα μας το πει η γραμματεία της σχολής..Επίσης μου είπε πως αν δεν πάω την 1η Οκτωβρίου απορρίπτομαι(Δεν ξέρω αν το έλεγε σοβαρά ή για πλάκα)Αυτά ειπώθηκαν στην γραμματεία της Σχολής Μηχανικών Ασπροπύργου...
Αφού οι εγγραφές είναι μέχρι 6 Οκτωβρίου μάστορα;)!!! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα....:-?
Roger μήπως ξέρεις κάτι εσύ, επί του θέματος???
alkiviadis
24-09-2009, 18:36
Αφού οι εγγραφές είναι μέχρι 6 Οκτωβρίου μάστορα;)!!! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα....:-?
Εμένα πάντως αυτό μου είπαν...Αν μου είπαν ψέμματα τότε λέω κ εγώ... :)
Kseri kanenas posa moria pernis apo thalasia proipiresia?
Προς Θεού, εσύ δε φταις!!! Για τη σχολή το λέω γιατί με πιάνουν λίγο απροετοίμαστη....νόμιζα πως ανοίγουμε μετά τις εκλογές.....
alkiviadis
24-09-2009, 18:41
Προς Θεού, εσύ δε φταις!!! Για τη σχολή το λέω γιατί με πιάνουν λίγο απροετοίμαστη....νόμιζα πως ανοίγουμε μετά τις εκλογές.....
Και εγώ αυτό νόμιζα αλλά ο λιμενικός και η γυναίκα που ήταν στην γραμματεία αυτό μου είπαν...Μιλάω πάντα για την γραμματεία μηχανικών Ασπροπύργου..
alkiviadis
24-09-2009, 18:43
Δες σελίδα 183 είναι ένα comment του Νικόλα και ένα της Φανούλας...
Παίρνεις 0.009 Χ μέρες υπηρεσίας.Αρκεί βεβαίως να μπορείς να το αποδείξεις,δηλαδή να είναι γραμμένες οι μέρες που έχεις δουλέψει.
Φιλικά,
Πάνος
Roger Rabbit
24-09-2009, 18:52
Η σχολή θα ανοίξει 1 Οκτωβρίου, απ'όσο ξέρω μέχρι και σήμερα.
Αν τώρα γραφτείς μπορείς να μη πηγαίνεις μέχρι να μείνεις από απουσίες,
για τους πλοιάρχους αν θυμάμαι καλά, τη πρώτη μέρα θα ανέβουν όλοι στο αμφιθέατρο για να σας μιλήσει η διεύθυνση γρουσουζιά να μη πας τη 1η μέρα :cool:
alkiviadis
24-09-2009, 18:54
Η σχολή θα ανοίξει 1 Οκτωβρίου, απ'όσο ξέρω μέχρι και σήμερα.
Αν τώρα γραφτείς μπορείς να μη πηγαίνεις μέχρι να μείνεις από απουσίες,
για τους πλοιάρχους αν θυμάμαι καλά, τη πρώτη μέρα θα ανέβουν όλοι στο αμφιθέατρο για να σας μιλήσει η διεύθυνση γρουσουζιά να μη πας τη 1η μέρα :cool:
Εμένα μου είπε οτι αν δεν πάω την 1η Οκτωβρίου απορρίπτομαι και αν δεν πάω ούτε του χρόνου να ξανακάνω εγγραφή διαγράφομαι..Με δούλευε ε?Με είδε ψάρι φαίνεται!!
Roger Rabbit
24-09-2009, 19:04
Δεν έχουν το δικαίωμα να σε διαγράψουν εφόσον έχεις γραφτεί κανονικά, τώρα τι κάνουν στους μηχανικούς δεν ξέρω για να σε βοηθήσω περισσότερο..
Pavliaris
24-09-2009, 19:07
Παιδια παντως στην ΑΕΝ Κεφαλονιας μου ειπανε οτι 6 τελιωνουν οι εγγραφες και τα μαθηματα αρχιζουνε 7...
ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΑΕΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑ Η ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ,ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΣΑ