PDA

Επιστροφή στο Forum : Εκπαίδευση - Εισαγωγή Σπουδαστών ΑΕΝ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13

perlasmeister
07-09-2009, 12:52
nice....φετος εκανες κ εσυ τα χαρτια σου ε????
;)ναι φετος

c_nick
07-09-2009, 12:53
καλη επιτυχια φιλε μου....και καλα ταξιδια

perlasmeister
07-09-2009, 12:57
καλη επιτυχια φιλε μου....και καλα ταξιδια
ευχαριστω να σαι καλα

alkiviadis
07-09-2009, 13:24
ευχαριστω να σαι καλα

Τουλάχιστον έκανε την δουλειά του,άρχισες να γράφεις ελληνικά...Θέλουμε καμιά σπροξιά που και που....
Πάντα φιλικά αδερφέ

marios.sp
07-09-2009, 13:38
ναι δεν διαφωνω σ αυτο....αλλα λεω πως δεν πρεπει να δινεται σημασια σε κατι τετοια ανουσια πραγματα που κανενας ευσυνηδειτος ανθρωποσ δεν θα καυοταν να ασχοληθει με αυτο....και στο ξαναλεω στο ναυτικο δεν χςραν τσαμπουκαληδες μεσα στο καραβι ειναι σαν στρατος θα ακους οτι σου λεει ο ανωτεροσ και δεν θα αντιμιλας.....ειχα τον τρανο μου στα καραβια γι αυτο στο λεω....δεν θελω να μαλωσουμε απλως δεν ειναι σωστο

Το βαπορι ειναι ο πιο ευκολος χωρος για να μαλωσεις με καποιον,αλλα μετα θα πρεπει να μαλωνεις 24 ωρες το 24ωρο καθε μερα..μεχρι να ξεμπαρκαρεις.

perlasmeister
07-09-2009, 13:42
Το βαπορι ειναι ο πιο ευκολος χωρος για να μαλωσεις με καποιον,αλλα μετα θα πρεπει να μαλωνεις 24 ωρες το 24ωρο καθε μερα..μεχρι να ξεμπαρκαρεις.
η αλλιως να τον πεταξεις στη θαλασσα να μην περιμενεις μεχρι το ξεμπαρκο :D:cool::lol::mrgreen:

alkiviadis
07-09-2009, 13:46
η αλλιως να τον πεταξεις στη θαλασσα να μην περιμενεις μεχρι το ξεμπαρκο :D:cool::lol::mrgreen:
χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!Εγώ πάντως αυτό θα έκανα!!!! :Ρ

c_nick
07-09-2009, 15:16
ελατε ρε χαλαρωστε αλλωστε το περιστροφο τι το εχει ο πλοιαρχος.....χαχαχαχαχα....α υπαρχει και μια καραμπινα νομιζω των υποπλοιαρχων

alkiviadis
07-09-2009, 15:24
ελατε ρε χαλαρωστε αλλωστε το περιστροφο τι το εχει ο πλοιαρχος.....χαχαχαχαχα....α υπαρχει και μια καραμπινα νομιζω των υποπλοιαρχων

χαχαχαχα!!!!!!!!!Ε είπαμε όχι τόσο δραστικά μέτρα!! :D

Pavliaris
07-09-2009, 17:02
Απο οσο ξερω ο πλοιαρχος δεν εχει πειριστροφο τωρα πια...;)

marios.sp
07-09-2009, 17:24
Απο οσο ξερω ο πλοιαρχος δεν εχει πειριστροφο τωρα πια...;)

Και εγω αυτο ξερω παιδια..

c_nick
07-09-2009, 17:49
re mages egw nomizw pws exoun....

Pavliaris
07-09-2009, 18:10
re mages egw nomizw pws exoun....
Φιλε μου δεν εχουν... Υπαρχει και αντοιστιχο topic μεσα στο forum σχετικα με αυτο το θεμα το οποιο αξιζει να το διαβασετε:http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=27874 ! Και η αποψη ηταν οτι δεν χρειαζεται , γιατι ακομα και πειρατεια να γινει θα εισαι τρελος να βαλεις σε κινδυνο την ζωη του πληρωματος... π.χ. σκεψου οτι οι πειρατες θα ειναι 5-10 με καραμπινες/αυτοματα και γενικως ποιο μεγαλα οπλα και εσυ ενας με ενα περιστροφο ι εστω και μια καραμπινα , βαζεις αμεσα σε κινδυνο το πληρωμα αν αντισταθεις!

newsman
07-09-2009, 20:09
και σε περιπτωση ανταρσίας?

nearos
07-09-2009, 20:32
παιδες περασα φετος με πανελληνιες και στις πρωτες θεσεις...γνωριζετε κατι για υποτροφιες(σε ποιους δινονται,ποσά)??????

c_nick
08-09-2009, 12:15
tha se gelasw file mou....me ti vathmo mpikes????

Pavliaris
08-09-2009, 14:10
και σε περιπτωση ανταρσίας?
Σε περιπτωση ανταρσιας βουτα στην θαλασσα...χαχαχαχα:p Ποια ανταρσια στο 2009 ζουμε για να σου τυχει ανταρσια πρεπει να την εχεις δημιουργησει εσυ με την συμπεριφορα σου... Παλια κανανε ανταρσιες γιατι δεν ειχανε νερο δεν ειχανε φαι αρωστενανε... τωρα ποιος ο λογος ανταρσιας???

c_nick
08-09-2009, 14:36
mallon peiratia tha thele na pei megale....

Pavliaris
08-09-2009, 15:25
mallon peiratia tha thele na pei megale....
Μπα δεν νομιζω γιατι το θεμα πειρατιας το συζηταγαμε ποιο πανω... εκτος και αν δεν το κοιταξε καθολου.... και σε παρακαλω γραφε ελληνικα ποιο πανω εγινε ολοκληρο θεμα γι αυτο:p

nearos
08-09-2009, 16:44
εβγαλα 15709 μορια

perlasmeister
08-09-2009, 17:38
εβγαλα 15709 μορια
esy pernas aneta

Pavliaris
08-09-2009, 18:33
esy pernas aneta
Ααααααχχχχ εκεινος περναει να'ναι καλα!!! οσοι ειμαστε με απολυηριο να δουμε τι θα κανουμε που μας εχει φαει η αγωνια!!!

ΑΑΑ και κατι ασχετο μπηκα στο νοσοκομειο (τωρα μεσα ειμαι) για 3 μερες για κατι εξετασεις και εχω την τυχη να ειμαι στο δωματιο με εναν πλοιαρχο 40 χρονων...:p

perlasmeister
08-09-2009, 19:18
Ααααααχχχχ εκεινος περναει να'ναι καλα!!! οσοι ειμαστε με απολυηριο να δουμε τι θα κανουμε που μας εχει φαει η αγωνια!!!

ΑΑΑ και κατι ασχετο μπηκα στο νοσοκομειο (τωρα μεσα ειμαι) για 3 μερες για κατι εξετασεις και εχω την τυχη να ειμαι στο δωματιο με εναν πλοιαρχο 40 χρονων...:p

φιλε οσοι ειναι με απολυτηριο πανω απο 15 πιστευω ειναι μεσα βαζω και μενα μεσα;) αυτοι που εχουν εξαιρετικα μικρο απολυτηριο ισως καποιοι ισως λεω να μεινουν εξω καλη επιτυχια σε ολους

c_nick
08-09-2009, 19:44
παυλο τι απολυτηριο εχεις?????εγω τη μλκια την εκανα περισυ που δν πηγα με πανελληνιες και κ ακοθγα οτι μλκια μου ελεγε ο καθενας!!!

newsman
08-09-2009, 19:48
όταν είπα ανταρσία εννοούσα σε περίπτωση που κάποια μέλοι του πληρόματος πάρουν τον έλενγχο του πλοίου.Λόγικά και τότε πειρατεία θεωρίται...άρα λάθος το προηγούμενο ποστ μου.perlasmeister μου έκανες την καρδιά περιβόλι, δηλαδή εμέις με το 14 δεν έχουμε ελπίδες?:(

perlasmeister
08-09-2009, 19:50
όταν είπα ανταρσία εννοούσα σε περίπτωση που κάποια μέλοι του πληρόματος πάρουν τον έλενγχο του πλοίου.Λόγικά και τότε πειρατεία θεωρίται...άρα λάθος το προηγούμενο ποστ μου.perlasmeister μου έκανες την καρδιά περιβόλι, δηλαδή εμέις με το 14 δεν έχουμε ελπίδες?:(
οχι ρε ενταξει απλα αυτοι που εχουν 10- 10,5 -11 ειναι πιο δυσκολο για αυτους και αν δεν εχουν και το lower καταλαβαινεις εσυ με 14 θα μπεις

υ.γ '/ βρε παιδια πια ανταρσια? ποιον θα εχουνε πια τον τζακ σπαροου καπταιν

alkiviadis
08-09-2009, 19:51

Έλα ρε μην ακούω βλακείες!!Μια χαρά ελπίδες έχουμε και πολύ καλές πιθανότητες!!Και στην τελική σε λίγες μέρες θα ξέρουμε..υπομονή......

alkiviadis
08-09-2009, 19:52
οχι ρε ενταξει απλα αυτοι που εχουν 10- 10,5 -11 ειναι πιο δυσκολο για αυτους και αν δεν εχουν και το lower καταλαβαινεις εσυ με 14 θα μπεις

υ.γ '/ βρε παιδια πια ανταρσια? ποιον θα εχουνε πια τον τζακ σπαροου καπταιν

ΠΕΣΤΑ!!!!!!!!!αυτό με τον τζακ σπαροου τα σπασε!!!χαχαχαχα!!!!!!!!!

c_nick
08-09-2009, 20:01
εμενα με εχει φαει το αγχος μαγκες....και εγω 14,4 βγαζω αντε να δουμε καλη μας απιτυχια παιδες!!!!

alkiviadis
08-09-2009, 20:04
εμενα με εχει φαει το αγχος μαγκες....και εγω 14,4 βγαζω αντε να δουμε καλη μας απιτυχια παιδες!!!!

Έλα ρε αγορίνα!!Μπείς δεν μπείς τι έγινε??Έχεις και του χρόνου!!(αν και θα μπείς είναι το μόνο σίγουρο)

c_nick
08-09-2009, 20:08
ρε συ μεγαλε εγω ειδη εχω φαει ενα χρονο γτ σπουδαζω πατρα....τωρα να φτασω 20 δεν γουσταρω και να μπω εχουν παει 2 χρονια χαμενα.....

Pavliaris
08-09-2009, 20:10
Εγω εχω απολυτηριο 14,2 φιλε νικο!

alkiviadis
08-09-2009, 20:11
ρε συ μεγαλε εγω ειδη εχω φαει ενα χρονο γτ σπουδαζω πατρα....τωρα να φτασω 20 δεν γουσταρω και να μπω εχουν παει 2 χρονια χαμενα.....

Δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα...Ηρέμισε σε λίγες μέρες θα μπείς ΥΕΝ.gr και θα δείς τα αποτελέσματα,θα δείς και το όνομα σου και τέλος....

c_nick
08-09-2009, 20:14
χαχαχα...να σαι καλα ρε ψηλε που μας εμψηχωνεις

alkiviadis
08-09-2009, 20:25
χαχαχα...να σαι καλα ρε ψηλε που μας εμψηχωνεις

Απλά να χαλαρώσεις χρειάζεται...Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο??Όχι!Όλα τα χαρτιά τα έδωσες,δεν αλλάζει κάτι οπότε άραξε και περίμενε....Χαλαραααααα..... ;)

c_nick
08-09-2009, 20:32
ναι φιλος σωστα τα λες....απλως ρε συ αμα δεν μπω θα μου ρθει καπως γτ απο μικρος το ηθελα να γινω ναυτικος....περισυ με την πλυση εγκεφαλου που δεχτηκα σχετικα με φοιτιτικη ζωη τι καλα που ειναι και ολα ροδινα τα βλεπουν εκανα τη λαθος επιλογη και το μετανιωνω αρχηγε μου γτ δεν ειναι απλη υποθεση το μελλον μας....αυτο που σας ευχομαι ειναι να κανετε παντα σωστες επιλογες που θα τις σκεφτεστε πολυ και μην ακουτε τους τριτους να κανετε οτι σας λεει η καρδια σας....

alkiviadis
08-09-2009, 20:35
ναι φιλος σωστα τα λες....απλως ρε συ αμα δεν μπω θα μου ρθει καπως γτ απο μικρος το ηθελα να γινω ναυτικος....περισυ με την πλυση εγκεφαλου που δεχτηκα σχετικα με φοιτιτικη ζωη τι καλα που ειναι και ολα ροδινα τα βλεπουν εκανα τη λαθος επιλογη και το μετανιωνω αρχηγε μου γτ δεν ειναι απλη υποθεση το μελλον μας....αυτο που σας ευχομαι ειναι να κανετε παντα σωστες επιλογες που θα τις σκεφτεστε πολυ και μην ακουτε τους τριτους να κανετε οτι σας λεει η καρδια σας....

Αυτό εννοείται αδερφέ!!Αυτά τα γαμ..ένα φροντιστήρια για να έχουν όσο μεγαλύτερη επιτυχία γίνεται στέλνουν τα παιδιά σε σίγουρεσ σχολές χωρίς καν να τα ρωτήσουν και βγαίνουν μετα διπλωματούχα παιδιά να κάνουν delivery και να φτιάχνουν γύρους...

marios.sp
08-09-2009, 20:48
Αυτό εννοείται αδερφέ!!Αυτά τα γαμ..ένα φροντιστήρια για να έχουν όσο μεγαλύτερη επιτυχία γίνεται στέλνουν τα παιδιά σε σίγουρεσ σχολές χωρίς καν να τα ρωτήσουν και βγαίνουν μετα διπλωματούχα παιδιά να κάνουν delivery και να φτιάχνουν γύρους...

Οντως ετσι ειναι Αλκιβιαδη...και μενα μου λεγαν να δηλωσω σχολες με υψηλοτερες βασεις και εγω τους ελεγα...μα δεν θελω ρε σεις..μια σχολη θελω να δηλωσω..Τελος!!Τελικα με καταφεραν και δηλωσα και μηχανικων!χαχα!:p

haytek
08-09-2009, 21:05
Καλά τα λες αδερφέ!..
Όταν τελικά ανακοινώθηκε φέτος από ΥΠΕΠΘ ότι πέρασα ΑΕΝ Πλοιάρχων, ο πατέρας μου με ρώταγε γιατί έκανα τόσα φροντιστήρια από τη στιγμή που μπήκα άνετα..

φανούλα
08-09-2009, 21:12
Οντως ετσι ειναι Αλκιβιαδη...και μενα μου λεγαν να δηλωσω σχολες με υψηλοτερες βασεις και εγω τους ελεγα...μα δεν θελω ρε σεις..μια σχολη θελω να δηλωσω..Τελος!!Τελικα με καταφεραν και δηλωσα και μηχανικων!χαχα!:p
Χαχαχαχα!!! Τα ίδια πέρασα κι εγώ Μάριε!!! Μου γκρίνιαζαν κάθε μέρα όλοι οι καθηγητές επειδή είχα δηλώσει μόνο την ΑΕΝ στο μηχανογραφικό ενώ όλοι οι υπόλοιποι είχαν βάλει ότι είχε και δεν είχε μέσα!!! Τελικά έβαλα άλλες τρεις (μετά από την ΑΕΝ) για να αποφύγω τη γκρίνια αλλά και πάλι τα ίδια μου κάνανε σε μικρότερο βαθμό:cool:;)....

c_nick
08-09-2009, 21:14
γεινικα σνομπαρουν τις αεν και δεν ξερω γτ.....που κανονικα επρεπε να παροτρυνουν ατομα να πανε οπως παροτρυνουν για τις στρατιωτικες και αστυνομικες σχολες.....

Pavliaris
08-09-2009, 23:18
Εμενα παιδια με το που ακουσανε για ΑΕΝ οι γονεις μου αλλα και οι καθηγητες φριξανε και αρχισανε το κηρυγμα για να γλιτοσω λοιπον χρονο απο την γκρινια εφτιαξα το μηχανογραφικο χωρις την ΑΕΝ μεσα (στα ΕΠΑΛ το φτιαχνεις πριν απο τις πανεληνειες... και πηγα τουριστας στις πανελληνιες!!!! μετα εκανα κρυφα τα χαρτια μου για ΑΕΝ και τους το ανακινωσα...;)

marios.sp
08-09-2009, 23:24
Εμενα παιδια με το που ακουσανε για ΑΕΝ οι γονεις μου αλλα και οι καθηγητες φριξανε και αρχισανε το κηρυγμα για να γλιτοσω λοιπον χρονο απο την γκρινια εφτιαξα το μηχανογραφικο χωρις την ΑΕΝ μεσα (στα ΕΠΑΛ το φτιαχνεις πριν απο τις πανεληνειες... και πηγα τουριστας στις πανελληνιες!!!! μετα εκανα κρυφα τα χαρτια μου για ΑΕΝ και τους το ανακινωσα...;)

Χαχαχα ωραιος Παυλο!!

c_nick
08-09-2009, 23:35
κορυφη εμενα η μανα μου ειχε το προβλημα ο πατερας μου ισα ισα που με παρτοτρυνε κιολας παρουσιαζοντας μου τη ζωη πανω στο πλοιο και οσα προκειται να περασεις στα ταξιδια....

newsman
09-09-2009, 00:15
A!!! σε εμένα οι γονείς μου προτοτυποίσαν!Ο πατέρας μου ,μου είπε "αν αυτό γουστάρεις πήγαινε και εγώ μαζί σου" και η μάνα μου είχε τους ενδιασμούς της αλλά μετά μου είπε ακτιβώς το ίδιο και μου είπε κιόλας οτι αν γίνω πλοίαρχος θα το έχει και καμάρι! :)

αντε...να μπώ να κάνω και κατι καλό στη ριμαδοζωή μου...

LIZZIE
09-09-2009, 09:22
ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΛΟΜΑΝΑΧΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ "ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ?" ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ (ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ) ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ" ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ.

c_nick
09-09-2009, 11:59
ναι μωρε lizzie σε παραδεχομαι.....αυτο που ειπες ειναι μεγαλη κουβεντα "ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ (ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ) ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ"....

elpida18
09-09-2009, 12:30
paidia kalispera elpizw na eiste oloi kala....ola kala me tin sxoli ekana ta xartia eida kai tis egkatastaseis kai perimenw...stin anamoni...gnwrizete pia einai i selida p tha dw to onoma an mpika i oxi???
kai kati akomi sto xarti p m edwsan apo tin sxoli ekei p simplirwsan ta xartia p pigan simeiwsan kai tin e3etasi stin kolimvisi auto simainei oti den tha e3etastw...gnwrizete tpt gia auto gt m fanike para3eno...

Pavliaris
09-09-2009, 12:44
paidia kalispera elpizw na eiste oloi kala....ola kala me tin sxoli ekana ta xartia eida kai tis egkatastaseis kai perimenw...stin anamoni...gnwrizete pia einai i selida p tha dw to onoma an mpika i oxi???
kai kati akomi sto xarti p m edwsan apo tin sxoli ekei p simplirwsan ta xartia p pigan simeiwsan kai tin e3etasi stin kolimvisi auto simainei oti den tha e3etastw...gnwrizete tpt gia auto gt m fanike para3eno...

Τα αποτελεσματα θα τα δεις στο www.yen.gr (http://www.yen.gr). Στην κολυμβηση θα εξεταστουμε ολοι οσοι μπουμε!!!

elpida18
09-09-2009, 12:47
Τα αποτελεσματα θα τα δεις στο www.yen.gr (http://www.yen.gr). Στην κολυμβηση θα εξεταστουμε ολοι οσοι μπουμε!!!
ok se euxaristw poli den nomizw na iparxei provlima me tin kolimvisi apla m fanike para3eno oti to simeiwse...ara perimenoume!!!

Pavliaris
09-09-2009, 12:51
ok se euxaristw poli den nomizw na iparxei provlima me tin kolimvisi apla m fanike para3eno oti to simeiwse...ara perimenoume!!!
Τιποτα βρε!!! Ολοι αυτο κανουμε περιμενουμε.

haytek
09-09-2009, 15:53
Εγώ παίδες , σήμερα το πρωί ανέβηκα μηχανιώνα και έκλεισα σπίτι ...
Κοντά στη σχολή και πάνω από όλα σε άριστη κατάσταση...

Επειδή δεν γούσταρα να μπω μέσα στη σχολή , μπήκαν οι δικοί μου και τους είπαν ότι στις 15 ανακοινώνονται για αυτούς με πανελλαδικές.. ;)

LIZZIE
09-09-2009, 16:10
για το αν θελουμε να ειμαστε εσωκλειστοι ή οχι, το δηλωνουμε αφου βγουν τα αποτελεσματα για το που θα παμε?

c_nick
09-09-2009, 18:19
νομιζω οχι....πρεπει να παιζει ρολο που εχεις περασει μπες στο www.yen.gr και ψαξτο εκει αν μπορεις....

c_nick
10-09-2009, 14:03
αντε παιδες σημερα τελευτεα μερα της προθεσμιας....καλα αποτελεσματα μαγκες

KaptanMitsos
10-09-2009, 14:23
Άντε με το καλό τα αποτελέσματα
και καλές θάλασσες!!!

pipis mag
10-09-2009, 15:11
ρε παιδια ειναι κανενας που παει πρεβεζα?

Glomer
10-09-2009, 19:00
παιδια δωστε μου ελπιδες!!!
Εγω εχω απολυτηριο 15
και lower.
παιζει να μπω?
γιατι εχω και εναν πατερα που με κραζει ολη μερα για το τι 8α κανω στην ζωη μου αμα δεν περασω...
εμενα προσωπικα τιποτα αλλο δεν με ενδιαφερει... και ολες τις αλλες δουλειες τις βλεπω σαν αγγαριες
(Προσπα8ησα πολυ σκληρα να γραψω με ελληνικους χαρακτιρες ελπιζω να το εκτιμισεις Pavliari)

LIZZIE
10-09-2009, 19:26
Εγω εχω απολυτηριο 15
και lower.
παιζει να μπω?
γιατι εχω και εναν πατερα που με κραζει ολη μερα για το τι 8α κανω στην ζωη μου αμα δεν περασω...
εμενα προσωπικα τιποτα αλλο δεν με ενδιαφερει... και ολες τις αλλες δουλειες τις βλεπω σαν αγγαριες
(Προσπα8ησα πολυ σκληρα να γραψω με ελληνικους χαρακτιρες ελπιζω να το εκτιμισεις Pavliari)

μαζι με το lower εχεις 16. Οποτε πιστυω πως εχεις ελπιδες. Δε σου λεω κατι σιγουρο.... αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι πας με μια καλη βαθμολογια.

KaptanMitsos
10-09-2009, 19:28
Katarxin file mou kali sou epityxia!!!

Na peis ston patera sou na kopsei tis vlakeies giati tipota stin zwi den einai mi anastrepsimo. Oso gia ton vathmo sou sigoura kapou pernas. A kai i douleia tou nautikou xreiazetai ipomoni kai iremia alliws allaxe epaggelma twra!!!

Elpizw na to exeis skeftei kala,
Kalles thalasses kai kalo mparko!!!

Pavliaris
10-09-2009, 20:01
Εγω εχω απολυτηριο 15
και lower.
παιζει να μπω?
Μπραβο αγορι μου ετσι Ελληνικα!!! Μην νομιζεις και εγω μεχρι πριν λιγο καιρο αγγλικα τα εγραφα...

GeorgeGr
10-09-2009, 20:13
Tha sou dwsw egw pou exw 12 mazi me agglika ;)

c_nick
10-09-2009, 20:36
μαγκεσ και μαγκισες μακαρι να παν ολα καλα και να μπουμε ολοι....κανενας απο εδω για οινουσσες ειναι????η' ολοι κεντρικα δηλωσατε???

φανούλα
10-09-2009, 20:55
Δεν νομίζω να έχουμε κανένα από Οιννούσσες εδώ μέσα φίλε μου... Εγώ μπαίνω Ασπρόπυργο!!

marios.sp
10-09-2009, 20:56
Δεν νομίζω να έχουμε κανένα από Οιννούσσες εδώ μέσα φίλε μου... Εγώ μπαίνω Ασπρόπυργο!!

Ναι οντως δεν εχει μιλησει κανεις για Οινουσες!Και εγω για Ασπροπυργο!:D

thanassis sideris
10-09-2009, 20:57
μαγκεσ και μαγκισες μακαρι να παν ολα καλα και να μπουμε ολοι....κανενας απο εδω για οινουσσες ειναι????η' ολοι κεντρικα δηλωσατε???
εγω εχω βαλει 2η επιλογη χιο αμα σου κανει..............

c_nick
10-09-2009, 21:17
το λεω ρε παιδες ωστε αν περασουμε και ειμαστε στις ιδιες σχολες να γνωριστουμε και απο κοντα.....

GeorgeGr
10-09-2009, 21:22
Yparxei kaneis me prwth thn AEN Krhths? ((:

φανούλα
10-09-2009, 21:23
Από Κρήτη έχουμε την Lizzie και θα βρεις κι άλλους...

KaptanMitsos
10-09-2009, 21:32
Ydra kaneis an kai Kriti me vlepw!!!

vasoula
10-09-2009, 22:03
εγω παιδια εβαλα 1η επιλογη μηχανιωνα....:Dκαι ομολογω πωσ υπαρχει πολυ αγχος και πως σας καταλαβαινω ολους!!!!!!!!!!!!καλη μας επιτυχεια λοιπον!!!!!!!!!!!!!;)

thanassis sideris
10-09-2009, 22:09
εγω παιδια εβαλα 1η επιλογη μηχανιωνα....:Dκαι ομολογω πωσ υπαρχει πολυ αγχος και πως σας καταλαβαινω ολους!!!!!!!!!!!!καλη μας επιτυχεια λοιπον!!!!!!!!!!!!!;)
kai egw mazi me ena filo mou mixaniona exoume valei proti epilogi.........

vasoula
10-09-2009, 22:11
α ωραια.....ευελπιστω να βρεθουμε οταν περασουμε με το καλο!!!!!!!!!

thanassis sideris
10-09-2009, 22:14
α ωραια.....ευελπιστω να βρεθουμε οταν περασουμε με το καλο!!!!!!!!!
ame an kai emeis imaste mixanikoi den 3erw ta ktiria stiin mixaniona an sinstegazonte..........

LIZZIE
10-09-2009, 22:18
Yparxei kaneis me prwth thn AEN Krhths? ((:

ναι, ναι !!!!!!Κι εγω για Κρητη παω... 1η επιλογη

vasoula
10-09-2009, 22:29
ame an kai emeis imaste mixanikoi den 3erw ta ktiria stiin mixaniona an sinstegazonte..........

oute kai egw kserw...otan phga eixe polla kthria alla den exw idea ti einai ti...:-? egw gia ploierxwn evala 1h epilogh..ti na pw 8a deiksei!!!!!!

thanassis sideris
10-09-2009, 22:31
oute kai egw kserw...otan phga eixe polla kthria alla den exw idea ti einai ti...:-? egw gia ploierxwn evala 1h epilogh..ti na pw 8a deiksei!!!!!!
kalo antamwma panw kai an thelei o theos na sunantithoume tote.............

vasoula
10-09-2009, 22:42
apo to stoma sou kai stou kapetaniou to auti!!!!!!xaxaxaxaxaxaxa

perlasmeister
10-09-2009, 23:17
kalo antamwma panw kai an thelei o theos na sunantithoume tote.............

ela siga siga na mazevomaste oloi oi salonikoi;)

Glomer
10-09-2009, 23:21
Δεν ξέρω ρε παιδιά εμένα μου είπαν να βάλω τις σχολές με σειρά προτερεοτιτας.. 1α έβαλα τον Ασπροπύργου μετά Σύρο μετά Ύδρα, Κρήτη, και μετά δεν 8υμαμε..
Πάντως όπου και να περάσω 8α σας ενημερώσω για να συναντηθούμε :)

Να’νε καλά το word xD

Καλή επιτυχία σε όλους σας εύχομαι καλά αποτελέσματα
:)

haytek
11-09-2009, 01:23
egw me panellinies 19os geniki sira kai apo ti seira auti pairnoun 22 atoma sinepws 99 tis ekato imai mixaniwna (apo panellinies panta ) .. :p

1i epilogi tin exw ...

φανούλα
11-09-2009, 01:39
egw me panellinies 19os geniki sira kai apo ti seira auti pairnoun 22 atoma sinepws 99 tis ekato imai mixaniwna (apo panellinies panta ) .. :p

1i epilogi tin exw ...
Τι 99% καλέ? Νομίζεις ότι οι υπόλοιποι 18 πριν από σένα δηλώσαν όλοι Μηχανιώνα??? Και να δηλώσαν, εγώ η εικοστή σου δίνω τη θέση μου και πάω Ασπρόπυργο:p;)!!! Κάντο 100%.......

haytek
11-09-2009, 01:46
Γιαυτό πήγα χ8ες και έκλεισα σπίτι .. :p

φανούλα
11-09-2009, 01:50
Άντε καλορίζικο και καλά να περνάς στην συμπρωτεύουσα:p:D!!!

marios.sp
11-09-2009, 01:51
Γιαυτό πήγα χ8ες και έκλεισα σπίτι .. :p

Καλoριζικο haytek!!

haytek
11-09-2009, 01:57
Ευχαριστώ μάριε... Πάντως καλύτερο δεν μπορούσα να βρω σοβαρά :D

marios.sp
11-09-2009, 01:57
Ευχαριστώ μάριε... Πάντως καλύτερο δεν μπορούσα να βρω σοβαρά :D

Τους μηνες που θα λειπεις τι θα το κανεις?

haytek
11-09-2009, 01:59
Τίποτα.. Για 5 μήνες το ενοικίασα 320 ευρώ και μετά το ξανα ενοικιάζω μόλις γυρίσω ... ;)

marios.sp
11-09-2009, 02:01
Τίποτα.. Για 5 μήνες το ενοικίασα 320 ευρώ και μετά το ξανα ενοικιάζω μόλις γυρίσω ... ;)

Μια χαρα εισαι!!!και εγω οταν γυρισω απο το πρωτο μπαρκο θα νοικιασω μια γκαρσονιερα...για να υπαρχει μια σχετικη ανεξαρτησια!;)

GeorgeGr
11-09-2009, 10:13
ναι, ναι !!!!!!Κι εγω για Κρητη παω... 1η επιλογη

Wraia! Egw exw prwth mou epilogh Krhth meta Syro kai Ydra, alla dn nomizw na paw pio katw.

Makari na mas paroun olous 1h epilogh. Kala apotelesmata Lizzie ;)

LIZZIE
11-09-2009, 10:47
εθχαριστω, καλη επιτυχια και σε σενα . Το βλεπω να τα λεμε Κρητη:D

Mantis amanatidhs
11-09-2009, 11:08
600 thseis paidia mhxaniwna!!!!!! :( :( :( kai tha paroun mono 300!!!!!!!!!

LIZZIE
11-09-2009, 11:10
πολλα παιδια φετος δηλωσαν αεν. Μονο στην Αθηνα εγιναν γυρω στις 3000 αιτησεις!!!

Mantis amanatidhs
11-09-2009, 11:13
den m lete vohthaei pou eimai politeknos????????????????

LIZZIE
11-09-2009, 11:17
den m lete vohthaei pou eimai politeknos????????????????

αυτο απο οσο νομιζω παιζει ρολο για το που θα μπεις ... ξερεις αν πχ μενεις Αθηνα να μπεις πιο ευκολα Ασπροπυργο, αν εισαι Θεσ/νικη να σε βαλουν Μηχανιωνα... κατι τετοιο νομιζω παιζει. Οσο καλυτερη βαθμολογια εχεις τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να περασεις στν 1η σου επιλογη.

Mantis amanatidhs
11-09-2009, 11:22
as perasw mono kai as me steiloun opou theloun!!!!!! :P :P :P 1 epilogh mhxaniwna 2 hpeirou 3aspropurgo 4krhths 5 ionhwn nison!!!! kai exw 11 apoluthrio kai michigan an me paroun kapou sas kernaw!!! xaxax :P

LIZZIE
11-09-2009, 11:25
αυτο πανω απο ολα!!!!Υπομονη μερες μετραμε τωρα!

KaptanMitsos
11-09-2009, 11:27
Παιδιά ξέρετε μήπως για Ύδρα από τι βαθμό και πάνω παίρνουνε;

Ευχαριστώ!!

LIZZIE
11-09-2009, 11:32
Παιδιά ξέρετε μήπως για Ύδρα από τι βαθμό και πάνω παίρνουνε;

Ευχαριστώ!!

δεν εχουν καποια συγκεκριμενη βαθμολογια. Παιζει πολο το ποσες αιτησεις εχουν γινει γι αυτη τη σχολη. Αν οι αιτησεις πολλες τοτε τα παιδια θα μπουν με βαθμο προτεραιοτητας. Αν ομως η σχολη πχ παιρνει συνολικα 10 παιδια και την εχουν δηλωσει 5 τοτε και οι 5 θα ειναι μεσα ανεξαρτητου βαθμολογιας.Ελπιζω να σε βοηθησα;)

perlasmeister
11-09-2009, 11:33
πολλα παιδια φετος δηλωσαν αεν. Μονο στην Αθηνα εγιναν γυρω στις 3000 αιτησεις!!!

εισαι σιγουρη 100%?

Mantis amanatidhs
11-09-2009, 11:34
etsi einai etsi 100%

Glomer
11-09-2009, 11:35
Lizzie με σκοτώνεις!!!!
3Κ αιτησεις???
Jesous...
Καλα με βλεπω να σας κουνώ το μαντίλι όταν φεύγετε για ταξίδι....

LIZZIE
11-09-2009, 11:38
την Τριτη που περασα απο το υπουργειο Ναυτιλιας, μεσα στα τοσα παιδια βρηκα κι εναν φιλο μου που περνουσε επανεξεταση και του ειπαν πως ειναι λιγο δυσκολο να περασει ιατι οι αιτησεις ειναι παρα πολλες. Τωρα για τον αριθμο δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια ... αλλα το σιγουρο ειναι οτι εχουν γινει περισσοτερες αιτησεις απο περυσι.

Mantis amanatidhs
11-09-2009, 11:38
den tha eisai monos mazi tha kouname megalo mantilaki!!!!! :P :P : P :P :P

Glomer
11-09-2009, 11:39
Πιστευω στον θεο :P
Δεν θα με αφησει :P

LIZZIE
11-09-2009, 11:40
Αν εχετε καλες βαθμολογιες δεν υπαρχει λογος να απογοητευεστε

perlasmeister
11-09-2009, 11:41
την Τριτη που περασα απο το υπουργειο Ναυτιλιας, μεσα στα τοσα παιδια βρηκα κι εναν φιλο μου που περνουσε επανεξεταση και του ειπαν πως ειναι λιγο δυσκολο να περασει ιατι οι αιτησεις ειναι παρα πολλες. Τωρα για τον αριθμο δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια ... αλλα το σιγουρο ειναι οτι εχουν γινει περισσοτερες αιτησεις απο περυσι.

κοιτα στο οτι εχουν γινει περισοοτερες αιτησεις φετος ενταξει αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλος ο αριθμος

Glomer
11-09-2009, 11:43
Γινετε αμα περασεις ΠΧ. Συρο και 8ες Κρητη
να τους πεις 8ελω να παω κρητη?

perlasmeister
11-09-2009, 11:43
Αν εχετε καλες βαθμολογιες δεν υπαρχει λογος να απογοητευεστε

επειδη εχουμε καλες βαθμολογιες δεν φοβομαστε ;)

LIZZIE
11-09-2009, 11:45
κοιτα στο οτι εχουν γινει περισοοτερες αιτησεις φετος ενταξει αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλος ο αριθμος

δε θα διαφωνησω καθολου μαζι σου.Ειναι οντως λιγο μεγαλος ο αριθμος η αληθεια ειναι και μενα στην αρχη καπως μου φανηκε.... το σιγουρο ειναι οτι μεχρι φετος θα ειναι μεγαλος ο ανταγωνισμος.

perlasmeister
Γινετε αμα περασεις ΠΧ. Συρο και 8ες Κρητη
να τους πεις 8ελω να παω κρητη?

οχι ρε συ τι ειναι εκει ? για να κανεις μεταγραφη πρεπει να εχεις σοβαρους λογους θα σε ρωτησουν κιολας εκει για πιο λογο θες να μεταγραφεις

Mantis amanatidhs
dld egw pou exw 11 kai michigan prepei siga siga na atoimasw skini gia na kremastw!!!!!!!! :P :P

LIZZIE
11-09-2009, 11:49
dld egw pou exw 11 kai michigan prepei siga siga na atoimasw skini gia na kremastw!!!!!!!! :P :P

οχι βεβαια γιατι με το Michigan πας στο 12. και σε πληροφορω ξερω ατομο που παει με απολυτηριο 9 και χωρις αγγλικα... και ειναι ακομα αισοδοξος!!!Δε χανει τις ελπιδες του...

Mantis amanatidhs
11-09-2009, 11:52
na s kala lizzie!!!!!!!!!!! s paw polu!!!!! :P

perlasmeister
11-09-2009, 11:53
οχι βεβαια γιατι με το Michigan πας στο 12. και σε πληροφορω ξερω ατομο που παει με απολυτηριο 9 και χωρις αγγλικα... και ειναι ακομα αισοδοξος!!!Δε χανει τις ελπιδες του...

και καλα κανει .παιδια κανενας δεν χανεται οποιος εχει στοχους τωρα η μελλοντικα κατι θα κανει αισιοδοξια και οχι απαισιοδοξια!!!!

LIZZIE
11-09-2009, 11:54
και καλα κανει .παιδια κανενας δεν χανεται οποιος εχει στοχους τωρα η μελλοντικα κατι θα κανει αισιοδοξια και οχι απαισιοδοξια!!!!

Αυτος εισαι...ειπες τη μαγικη φραση!!!

Mantis amanatidhs
11-09-2009, 11:55
dn m lete eiste sto fb faumastes aen????????

LIZZIE
11-09-2009, 11:57
fb faumastes aen????????

τι σημαινει αυτο???

Glomer
11-09-2009, 11:58
Mantis pame se kanena clubaki na xexasume ton pono mas? :P

Mantis amanatidhs
11-09-2009, 11:58
exeis face book????

perlasmeister
11-09-2009, 11:59
τι σημαινει αυτο???

λεει αν εχεις kanei join σε καποιο γκρουπ

Glomer
11-09-2009, 12:01
nai.
http://www.facebook.com/home.php?#/Glomer?ref=name
Alios
ID Kwnstantinos Psyllas

LIZZIE
11-09-2009, 12:01
λεει αν εχεις kanei join σε καποιο γκρουπ

αα! οχι ... ακομα...

perlasmeister
11-09-2009, 12:03
αα! οχι ... ακομα...

και δεν ειναι μονο ενα το γκρουπ καμια 10αρια ειναι σχεδον απο καθε αεν

Glomer
11-09-2009, 12:04
Uparxun tetoia group sto facebook?

perlasmeister
11-09-2009, 12:05
Uparxun tetoia group sto facebook?
μια αναζητηση κανε

vasoula
11-09-2009, 12:05
gt 8a paroun mono 300??????:(

perlasmeister
11-09-2009, 12:06
gt 8a paroun mono 300??????:(
στη μηχανιωνα ? ααα θα δειξει

Glomer
11-09-2009, 12:06
Kala eisai!!
Paw na parw Pswmi kai 8a to koitaxw.. :D

Mantis amanatidhs
11-09-2009, 12:08
otan rwthsa etsi eipan exoun mono 300 theseis mhxaniwna tous upollhpous allou tha steiloun!!!!!!!!!!

perlasmeister
11-09-2009, 12:09
otan rwthsa etsi eipan exoun mono 300 theseis mhxaniwna tous upollhpous allou tha steiloun!!!!!!!!!!

δεν ξερω για τους υπολοιπους 299 αλλα εγω μηχανιωνα θα ειμαι

Mantis amanatidhs
11-09-2009, 12:11
makari gt oxi!!!!!!!!!! :P

marios.sp
11-09-2009, 12:14

Αυτα τα 300 ατομα που θα παρουν στην Μηχανιωνα ειναι πλοιαρχοι και μηχανικοι!Πλοιαρχους θα παρει 85 ατομα με πανελληνιες και με απολυτηριο.

perlasmeister
11-09-2009, 12:15
Αυτα τα 300 ατομα που θα παρουν στην Μηχανιωνα ειναι πλοιαρχοι και μηχανικοι!Πλοιαρχους θα παρει 85 ατομα με πανελληνιες και με απολυτηριο.
σωστος ο μαριος;)

vasoula
11-09-2009, 12:17
δεν ξερω για τους υπολοιπους 299 αλλα εγω μηχανιωνα θα ειμαι
xaxaxaxaxax swstos!!!!!!!kai gw mazi sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Pavliaris
11-09-2009, 12:33
Μια χαρα εισαι!!!και εγω οταν γυρισω απο το πρωτο μπαρκο θα νοικιασω μια γκαρσονιερα...για να υπαρχει μια σχετικη ανεξαρτησια!;)

Εγω ειμαι τυχερος μενω ηδη με τον αδελφο μου μονοι μας σε μια μονοκατοικια εδω και ενα χρονο;)!!!

Pavliaris
11-09-2009, 12:35
Εγω ναι ειμαι!!!

haytek
11-09-2009, 14:53
Πάντως εγώ προχθές που πήγα στη σχολή Μακεδονίας μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα βγουν στις 15...
Λέτε?

LIZZIE
11-09-2009, 14:54
Πάντως εγώ προχθές που πήγα στη σχολή Μακεδονίας μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα βγουν στις 15...
Λέτε?

ΜΑΚΑΡΙ, ΜΑΚΑΡΙ.....!!!!!!!!!

pipis mag
11-09-2009, 14:59
φιλε ειμαι απο αργοσ κ εχουμε κατι παλικαρια εδω που πανε για υδρα..............
ειναι πολυ γαματο μεροσ και πολυ καλη σχολη....................
καλη επιτυχια........................................

Mantis amanatidhs
11-09-2009, 15:02
kai egw tha eimai tote!!!!!!!!!!!!!

Glomer
11-09-2009, 15:19
Mia lene 15 mia lene 20 x8es akusa 25....
Den xerw...
Upomoni twra...
Kai min trwte na nuxia sas :P

thanassis sideris
11-09-2009, 15:29
re paidia sunexeia akouw meroi ta opoia einai gia ploiarxous kanenas gia mixanikos tha paei???????????????

Pavliaris
11-09-2009, 16:00
Δεν νομιζω να βγουν στις 15.... αν και δεν ειναι απιθανο , κανεις δεν ξερει...

Υ.Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! ΦΙΛΙΚΑ

c_nick
11-09-2009, 16:52
κ εγω για 15 ξερω παυλο στη μηχανιωνα ετσι μ ειπαν

alkiviadis
11-09-2009, 17:16
re paidia sunexeia akouw meroi ta opoia einai gia ploiarxous kanenas gia mixanikos tha paei???????????????

Θα πάω εγώ αδερφέ...!

thanassis sideris
11-09-2009, 17:23
Θα πάω εγώ αδερφέ...!
αντε ρε μαστορα επιτελουσ.........και για που εχεισ βαλει πρωτη επιλογη?????????

alkiviadis
11-09-2009, 17:43
αντε ρε μαστορα επιτελουσ.........και για που εχεισ βαλει πρωτη επιλογη?????????

Καταρχήν να σου πω οτι είμαι πολύτεκνος οπότε αν περάσω υπάρχει πιθανότητα να πάω στην πρώτη μου επιλογή..1η Ασπροπυργο 2η Μηχανιώνα 3η Χανιά και 4η Πρέβεζα..Εσύ μάστορα?? ;)

haytek
11-09-2009, 17:47
Παιδιά κοιτάξτε λίγο..

Αν βγουν 20 τα αποτελέσματα,τότε μέχρι 30 θα γίνονται οι εγγραφές ... και την επομένη θα αρχίσουν τα μαθήματα?Δεν είναι λογικό...

Ενώ αν βγουν 15,τότε η προθεσμία είναι μέχρι 25 και έπειτα κοιτάζουν ποιοι δεν κάναν εγγραφή και δίνουν 5 μέρες προθεσμία για τους επιλαχόντες...

Με τη λογική πάντα... :cool:

alkiviadis
11-09-2009, 17:54
Παιδιά κοιτάξτε λίγο..

Αν βγουν 20 τα αποτελέσματα,τότε μέχρι 30 θα γίνονται οι εγγραφές ... και την επομένη θα αρχίσουν τα μαθήματα?Δεν είναι λογικό...

Ενώ αν βγουν 15,τότε η προθεσμία είναι μέχρι 25 και έπειτα κοιτάζουν ποιοι δεν κάναν εγγραφή και δίνουν 5 μέρες προθεσμία για τους επιλαχόντες...

Λογική????Στην Ελλάδα???Κομμάτι δύσκολο μου φαίνεται...Για να δούμε....

thanassis sideris
11-09-2009, 18:16
Καταρχήν να σου πω οτι είμαι πολύτεκνος οπότε αν περάσω υπάρχει πιθανότητα να πάω στην πρώτη μου επιλογή..1η Ασπροπυργο 2η Μηχανιώνα 3η Χανιά και 4η Πρέβεζα..Εσύ μάστορα?? ;)
1η επιλογι εχω βαλει μιχανιονα και 2η ασπροπιργο αλλα που 3ερεισ μπορεικαι να συναντιθουμε........αυτο με το μαστορα φοωερο εεε?3ερεισ μεσα στο βαπορι ετσι θα μασ φωναζουν.........χαχαχαχαχαχαχαχα

alkiviadis
11-09-2009, 19:04
1η επιλογι εχω βαλει μιχανιονα και 2η ασπροπιργο αλλα που 3ερεισ μπορεικαι να συναντιθουμε........αυτο με το μαστορα φοωερο εεε?3ερεισ μεσα στο βαπορι ετσι θα μασ φωναζουν.........χαχαχαχαχαχαχαχα

Ναι ρε συ τα σπάει!!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Μακάρι να είμαστε στην ίδια σχολή ή στο ίδιο καράβι να τα περάσουμε φίνα!! ;)

angelmethoni
11-09-2009, 20:10
Εγω ναι ειμαι!!!

κι εγωωω....και μακαρι σε λιγο να μην ειμαστε μονο μελη αλλα και σπουδαστες στις Α.Ε.Ν!!!!!!!!!!
αυτο ειναι το προφιλ μου,οποιος θελει κανει ενα friend request http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/profile.php?id=1246808772&ref=profile

angelmethoni
11-09-2009, 20:24

εγω ειμαι σε καμια δεκαρια που εχουν σχεση με Α.Ε.Ν και ναυτιλια γενικοτερα...angelmethoni@hotmail.com για οποιον θελει

Γιωργακης
11-09-2009, 20:31

Γεια σου φιλε μου εγω ειμαι για οινουσσες .καλη επιτυχια ;)

c_nick
11-09-2009, 20:45
ωρεα φιλε αμα περασουμε να κανονισουμε να συναντιθουμε...πως σε λενε???καλη σου επιτυχια φιλε και καλα μπαρκα

Γιωργακης
11-09-2009, 20:48
ωρεα φιλε αμα περασουμε να κανονισουμε να συναντιθουμε...πως σε λενε???καλη σου επιτυχια φιλε και καλα μπαρκα

Γιωργο με λενε

c_nick
11-09-2009, 21:05
χαρηκα φιλε....νικος.....ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα

Γιωργακης
11-09-2009, 21:11
χαρηκα φιλε....νικος.....ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα

και εγω φιλε μου χαρηκα και με το καλο σε λιγες μερες θα μαστε στη σχολη:D

Pavliaris
11-09-2009, 21:28
Παιδιά κοιτάξτε λίγο..

Θα σου πω κατι το οποιο ακουσα αλλα δεν ξερω αν ειναι συγουρο... ακουσα οτι δεν θα ανοιξουν 1/10 αλλα μετα τις 5/10 λογω των εκλογων.... αλλα ξαναλεω δεν ξερω αν ειναι εγκυρο!

c_nick
11-09-2009, 21:34
γιωργο τι απολυτηριο εχεις???

Γιωργακης
11-09-2009, 21:49
γιωργο τι απολυτηριο εχεις???

εχω 16.5 και με lower παω 17.5
εσυ Νικο?

marios.sp
11-09-2009, 21:56
Θα σου πω κατι το οποιο ακουσα αλλα δεν ξερω αν ειναι συγουρο... ακουσα οτι δεν θα ανοιξουν 1/10 αλλα μετα τις 5/10 λογω των εκλογων.... αλλα ξαναλεω δεν ξερω αν ειναι εγκυρο!

Και εγω αυτο ακουσα για αλλες σχολες...οταν ειχα παρει τηλεφωνο τον Ασπροπυργο να τους ρωτησω..δεν ηξεραν ποτε θα ανοιξουν (παραξενο:p:p)...αλλα μπορει να μην τους ειχαν ενημερωσει ακομα!;)

c_nick
11-09-2009, 22:16
εχω 16.5 και με lower παω 17.5
εσυ Νικο?
εγω φιλε 13,4 και με lower 14,4 γι αυτο με εχει φαει το αγχος

LIZZIE
12-09-2009, 11:06
υπαρχει περιπτωση να ανοιξουν κανονικα και να ψηφισουμε μεσα στη σχολη οπως γινεται και στο στρατο?:confused:

marios.sp
12-09-2009, 11:06
υπαρχει περιπτωση να ανοιξουν κανονικα και να ψηφισουμε μεσα στη σχολη οπως γινεται και στο στρατο?:confused:

Οχι δεν νομιζω...

haytek
12-09-2009, 13:01
Ρε παίδες καταλάβετε επιτέλους πως κανείς εδώ δεν μπορεί να σας δώσει την απάντηση αν τελικά ΜΠΑΙΝΕΤΕ και ΠΟΥ ...
Φτάσαμε 12 Σεπτεμβρίου .. σε 3 μέρες θα μάθετε από τους σωστούς ανθρώπους τα αποτελέσματα..
τόσο ανυπόμονοι είστε πια ? :confused:

c_nick
12-09-2009, 15:24
ρε παιδια 3ερει κανεις σε περιπτωση που περασω αν πρεπει να διαγραφω απο τη σχολη που ειμαι τωρα????

Pavliaris
12-09-2009, 15:51
ρε παιδια 3ερει κανεις σε περιπτωση που περασω αν πρεπει να διαγραφω απο τη σχολη που ειμαι τωρα????

Αναλογος σε τι σχολη εισαι... Σε τι εισαι?

c_nick
12-09-2009, 15:53
σε τει φιλε μου στην πατρα

alkiviadis
12-09-2009, 16:44

Εννοείται ρε συ!Δεν μπορείς να είσαι εγγεγραμένος σε 2 σχολές ταυτόχρονα...

Pavliaris
12-09-2009, 17:27
Ναι πρεπει να ξεγραφτεις... Εαν ησουν σε ιδιωτικο ΙΕΚ(απογευματινο) δεν θα ειχες προβλημα!

c_nick
12-09-2009, 17:59
8anx ρε φιλε...

newsman
12-09-2009, 20:15
Οπότε περιμενουμε τα χαμπέρια σε 3 μέρες?Περιεργο μου φαινετε πάντως...Τόσες πολλές αιτήσεις πως θα προλάβουν να τις ταξινομίσουν σε 5 μέρες?

haytek
12-09-2009, 20:32
πωπω ρε newsman ..
Ρε αγορίνα δεν θα περιμέναν τις 10 σεπτεμβρίου για να ταξινομήσουν τις αιτήσεις από Ιούνιο ...
Ο χριστός και η παναγία να πούμε !!!! Σκέφτεστε τι λέτε πριν το πείτε?
:evil: :cry: :cry:

newsman
12-09-2009, 21:17
χωρίς παρεξήγηση haytek αλλά η προθεσμία τελείωσε την πέμπτη.Και να τις έχουν ταξινομίσει τις αιτήσεις πρπει να συνεννοηθουν όλες οι σχολές για να βγάλουν τα αποτελέσματα και να μην ξεχνάμε οτι ήμασταν πολλοί οι υποψηφιοι φέτος.Δεν είναι λίγο δύσκολο να προλάβουν σε 5 μέρες?

haytek
12-09-2009, 21:56
Ρε παλικάρια μην κάνετε την τρίχα τριχιά να πούμε....
Λίγη σοβαρότητα ... :-|

alkiviadis
13-09-2009, 00:12
Ρε παλικάρια μην κάνετε την τρίχα τριχιά να πούμε....
Λίγη σοβαρότητα ... :-|

Σωστός....Παιδιά χαλαρώστε...Κ εσύ haytek..Τα λές πολύ επιθετικά αδερφέ απορώ πως δεν παρεξηγήθηκε κανένας... ;)

c_nick
13-09-2009, 00:16
σ αυτο συμφωνω με τον αλκιβιαδη δεν χρειαζεται ρε συ να μιλας ετσι....φιλικα παντα ε???μην παρεξηγηθουμε

alkiviadis
13-09-2009, 00:29
χωρίς παρεξήγηση haytek αλλά η προθεσμία τελείωσε την πέμπτη.Και να τις έχουν ταξινομίσει τις αιτήσεις πρπει να συνεννοηθουν όλες οι σχολές για να βγάλουν τα αποτελέσματα και να μην ξεχνάμε οτι ήμασταν πολλοί οι υποψηφιοι φέτος.Δεν είναι λίγο δύσκολο να προλάβουν σε 5 μέρες?

Οι αιτήσεις δεν μένουν στις σχολές...Φεύγουν στα κεντρικά μετά απο 5 μέρες νομίζω..Όταν έφτιαξα τα χαρτιά μου(Παρασκευή) έφερα ένα λάθος(το πολυτέκνων) και μου είπε να το πάω πρίν τα στείλει την Τρίτη ή Τετάρτη δεν θυμάμαι ακριβή μέρα σόρρυ,πάνε και κάτι μήνες...! :P

haytek
13-09-2009, 00:41
Σωστός....Παιδιά χαλαρώστε...Κ εσύ haytek..Τα λές πολύ επιθετικά αδερφέ απορώ πως δεν παρεξηγήθηκε κανένας... ;)

Επιθετικά δεν το λέω,προς θεού..

Αλλά όταν βλέπεις και διαβάζεις υπερβολές,είναι λιγάκι εριστικό ... :eek:

Απλά υπομονή ..
με το να ζορίστετε και να εκτονώνεστε εδώ μέσα,απλά μεταφέρετε αυτό το άγχος στους υπολοίπους..
Τόσο καιρό περιμένατε... 2 μέρες θα σας πειράξουν ρε σεις ? :cry:

φανούλα
13-09-2009, 00:50
Οκ, οκ!! Το θέμα τώρα θεωρείται λήξαν!!! Συνεχίζουμε τη ρότα μας:cool:.... Καληνύχτα στη βάρδια!!!

GIANNIS KOS
13-09-2009, 11:57
ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΚΛΙΡΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΙΝ ΠΡΟΠΕΛΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ???:p:D

haytek
13-09-2009, 12:41
ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΚΛΙΡΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΙΝ ΠΡΟΠΕΛΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ???:p:D
AHHAAHHAAHHAAHAHHAHAHAHA
HAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHA

AHHAHAHAHAHAAHHAHAHA :D

morpheusthegod
13-09-2009, 16:40
με βαθμο 15.9 εχει καλες ελπιδες να περασει καποιος?

alkiviadis
13-09-2009, 17:06

Σε δύο μέρες θα ξέρουμε...

Pavliaris
13-09-2009, 17:10
Φιλε ναι εχεις ελπιδες....Αλλα ΑΝ κοιταγες λιγο ποιο πισω θα εβλεπες οτι εχουμε απαντησει σε αυτα πολλες φορες σε διαφορες βαθμολογιες θα μπορουσες να της συγκρινεις με τη δικη σου, αλλα και οτι ειπαμε να σταματησει αυτο το πραγμα γιατι σε 2 μερες λογικα θα βγουν τα αποτελεσματα. Η υπομονη ειναι αρετη.....

Αλλα σας παρακαλω εχω βαρεθει να κοιταω τα e-mail μου και να βλεπω καθε τοσο να ρωτανε αν εχουν πιθανοτητες!!!! Ειπαμε κανεις δεν ειναι μεντιουμ για να ξερει... Γι αυτο σας παρακαλω μην ρωτατε συνεχεια αν εχετε πιθανοτητες!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ :p

newsman
14-09-2009, 01:44
τελικά αύριο 15 η μεγάλη μέρα?

LIZZIE
14-09-2009, 10:04
το ελπιζουμε..!!!

sofakisamos
14-09-2009, 10:38
ΑΝ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ?

LIZZIE
14-09-2009, 10:50
ΑΝ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ?

εγω που πηρα τηλεφωνο την Πεμπτη μου ειπαν οτι μεχρι τις 20 θα εχουν βγει...
τωρα...:confused:

sofakisamos
14-09-2009, 11:12
ΚΑΙ ΓΩ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ!!

sofakisamos
14-09-2009, 11:13
ΜΠΡΑΒΟ LIZZIE ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ....

GIANNIS KOS
14-09-2009, 11:25
ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

KaptanMitsos
14-09-2009, 11:29
Ρε παιδιά πήρα τηλ. στο υπουργείο και μου είπαν μετά τις 20 Σεπτέμβρη.
Μην λέτε <<βλακείες>> και παραπλανάτε τον κόσμο χωρίς λόγο. Από που κι ως που 15;

sofakisamos
14-09-2009, 11:30
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ??

KaptanMitsos
14-09-2009, 11:31
Πάρε τηλέφωνο στο 2104191429 αν θες πληροφορίες.

GIANNIS KOS
14-09-2009, 11:34
210-4128060
210-4191686 ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΓΡΑΜΗ!!!

sofakisamos
14-09-2009, 11:35
Ευχαριστώ πολύ αν μαθω κατι καινούργιο θα σας πω...

KaptanMitsos
14-09-2009, 11:37
Μην νομίζεις ότι είναι και πολύ εξυπηρετικοί, όταν πήρα τηλέφωνο το σήκωσε μια τύπησα η οποία μίλαγε λες και της έβρισες το σόι!!!

Υπουργία σου λένε μετά...

GIANNIS KOS
14-09-2009, 11:41
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΣ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ

sofakisamos
14-09-2009, 11:44
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ...ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

GIANNIS KOS
14-09-2009, 11:47
ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΟΙΑΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ

sofakisamos
14-09-2009, 11:48
ΕΠΕΙΤΕΛΟΥΣ ΜΩΛΙΣ ΤΟ ΣΙΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

GIANNIS KOS
14-09-2009, 11:50
ΑΝ ΕΒΛΛΕΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 130 ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ

KaptanMitsos
14-09-2009, 12:04
Δεν την παλεύουν καθόλου οι άνθρωποι. Λες και δεν έχουν κάνει καμία διαλογή αυτούς τους μήνες.Εγώ πήγα την πρώτη εβδομάδα που βγήκε η προκήρυξη και απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να ξέρουν τους επιτυχόντες καιρό πριν!!!

GIANNIS KOS
14-09-2009, 12:06
ΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΓΙΑ ΑΙΤΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

KaptanMitsos
14-09-2009, 12:07
Τι να σου πω κανένας δεν είναι σίγουρος. Όλοι υποθέσεις κάνουμε!!!

f/b kefalonia
14-09-2009, 12:08
Φιλε δλδ τι εννοεις???Ειπαμε υπομονη ρε παιδια...!!!ολοι εχουμε αγχος και ολοι περιμενουμε!Με το να ψαχνομαστε ολη την ωρα με το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα δεν βγαζει πουθενα παρα μονο μας αγχωνει περισσοτερο!Λιγες μερες υπομονη μονο.....!

GIANNIS KOS
14-09-2009, 12:11
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΥΖΙΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΤΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ

KaptanMitsos
14-09-2009, 12:11
Συμφωνώ μαζί σου!!!
Απλά επειδή ακούγονται πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό και δυστυχώς χωρίς κανένα απολύτως νόημα.
Στην τελική μην ξεχνάμε ότι ναυτικός και υπομονή πάνε μαζί!!!

KaptanMitsos
14-09-2009, 12:13
Τώρα ο σκοπός του φόρουμ είναι να ακούγονται διαφορετικές απόψεις αν κάποιος δεν συμφωνεί μπορεί να μην συμμετέχει!!!

GIANNIS KOS
14-09-2009, 12:14
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ KAPTANMITSO

KaptanMitsos
14-09-2009, 12:16
Μήν ξεχνάμε φίλοι μου δημιουργικό άγχος και ουχί παθολογικό...!!!! lol

GIANNIS KOS
14-09-2009, 12:18
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΕΛΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ????:D

KaptanMitsos
14-09-2009, 12:20
Νομίζω ότι με μια σόδα θα το χωνέψουμε κιόλας..!!
:D

LIZZIE
14-09-2009, 12:33
Δεν την παλεύουν καθόλου οι άνθρωποι. Λες και δεν έχουν κάνει καμία διαλογή αυτούς τους μήνες.Εγώ πήγα την πρώτη εβδομάδα που βγήκε η προκήρυξη και απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να ξέρουν τους επιτυχόντες καιρό πριν!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΟΓΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΧ 0 ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ 9 ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ 19 . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ Η' ΔΕΥΤΕΡΟΣ... ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ...

GIANNIS KOS
14-09-2009, 12:35
ΜΠΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ:D

angelmethoni
14-09-2009, 13:03
χαλια μαυρα.....δεν ειναι κατασταση αυτη.....δε μπορουν να βγαλουν μια ανακοινωση να πουν,"παιδια τα αποτελεσματα θα βγουν στις ταδε του μηνος"?....μας εχουν αφησει να περιμενουμε στο μαυρο σκοταδι...:x

haytek
14-09-2009, 13:27
Πάντως εδώ που τα λέμε ούτε άλλες χρονιές ενημερώναν για το πότε θα βγουν ...

Φέτος έχουν αργήσει υπερβολικά αλλά ας μην φέρνουμε την καταστροφή... :rolleyes:
Υπομονή και πάλι υπομονή...

M a R i N a
14-09-2009, 14:07
olo auto mono tsirko tha borouse na xaraktiristei....an einai dunaton dil den uparxoun oria mou fainetai...adi na vgoun kai na poun mia imerominia sigouri na kseroume kai emeis pote tha vgoun ta apotelesmata mas afinoun sto mauro skotadi na mas trwei to anxos..telos padwn as perimenoume ligo akoma alla einai oloi tous aparadektoi!!!

marios.sp
14-09-2009, 16:18
olo auto mono tsirko tha borouse na xaraktiristei....an einai dunaton dil den uparxoun oria mou fainetai...adi na vgoun kai na poun mia imerominia sigouri na kseroume kai emeis pote tha vgoun ta apotelesmata mas afinoun sto mauro skotadi na mas trwei to anxos..telos padwn as perimenoume ligo akoma alla einai oloi tous aparadektoi!!!

Δηλαδη τις προηγουμενες χρονιες τα παιδια ηξεραν ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα??Μια μερα που ξυπνησαν και ειδαν οτι απλα ανακοινωθηκαν.Ετσι θα γινει και τωρα.Επειδη ζουμε στην Ελλαδα και ολοι γνωριζουμε την κατασταση στα Υπουργεια,μπορουμε να καταλαβουμε οτι ΔΕΝ μπορουν να βαλουν μια συγκεκριμενη ημερομηνια γιατι ουτε και αυτοι δεν ξερουν ποτε θα τελειωσουν.

Ακομα,περσυ οι αιτησεις ειχαν σταματησει στις 7/8...τα αποτελεσματα βγηκαν στις 4/9 δηλαδη σχεδον ενα μηνα μετα...τωρα τι μας επιασε ολους και θελουμε να βγαλουν τα αποτελεσματα μεσα σε 2 μερες?
Υπομονη λοιπον.

Υ.Γ Παιδια αν μπορειται να γραφετε με Ελληνικους χαρακτηρες και οχι κεφαλαια.

Φιλικα

perlasmeister
14-09-2009, 16:24
βλεπω μερικους να αγωνιουν για την ημερομηνια και να περιμενουν με ανυπομονησια ποτε θα μπουν στη σχολη .
να τους δουμε οταν μπουνε αν θα εχουν τοσο ζηλο για μαθηση? αλλα ετσι ειναι αυτα ...

marios.sp
14-09-2009, 16:34
βλεπω μερικους να αγωνιουν για την ημερομηνια και να περιμενουν με ανυπομονησια ποτε θα μπουν στη σχολη .
να τους δουμε οταν μπουνε αν θα εχουν τοσο ζηλο για μαθηση? αλλα ετσι ειναι αυτα ...

Ενταξει αυτο δεν το ξερει κανεις...ο καιρος πλησιαζει τοτε θα δουμε!

vanessa619
14-09-2009, 17:11
paidia ta apotelesmata vgainoun avrio..

Roger Rabbit
14-09-2009, 17:12
Καλησπέρα παιδιά, μην αγχώνεστε όλοι θα μπείτε στις σχολές.

marios.sp
14-09-2009, 17:13

Πως το ξερεις Βανεσσα?

KaptanMitsos
14-09-2009, 17:17
Δυστυχώς πάνω από το 50% των ατόμων που μπαίνουν είναι ακατάλληλα για το επάγγελμα του ναυτικού. Το κακό είναι ότι πιάνουν θέσεις ατόμων που το θέλουν πραγματικά και το αξίζουν

KaptanMitsos
14-09-2009, 17:21

Σταματήστε πλέον τις εικασίες τα απ. θα βγούνε μετά τις 20. Έλεος!!

perlasmeister
14-09-2009, 17:43
ολο αυτο βλεπετε εχει αρχισει και εξοργιζει πολλους απο μας
για αυτο οταν λετε κατι που ενδιαφερει και τους αλλους δωστε και την πηγη .ας βγει καποιος υπευθυνα και να πει ναι ρε παιδια θα βγουν τοτε και να μας πει απο που το εμαθε . το εμαθε απο το υεν η απο καποιο που πετα μπαρουφες

εχει καταντισει το τοπικ ελεινο καταλαβετε το και βαλτε μυαλο γ@...ω την καταδικη μου

LIZZIE
14-09-2009, 17:46
ολο αυτο βλεπετε εχει αρχισει και εξοργιζει πολλους απο μας
για αυτο οταν λετε κατι που ενδιαφερει και τους αλλους δωστε και την πηγη .ας βγει καποιος υπευθυνα και να πει ναι ρε παιδια θα βγουν τοτε και να μας πει απο που το εμαθε . το εμαθε απο το υεν η απο καποιο που πετα μπαρουφες

εχει καταντισει το τοπικ ελεινο καταλαβετε το και βαλτε μυαλο γ@...ω την καταδικη μου

θα συμφωνησω μαζι σου.....
εχω βαρεθει να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια ...

vanessa619
14-09-2009, 18:10
Σταματήστε πλέον τις εικασίες τα απ. θα βγούνε μετά τις 20. Έλεος!!
katarxin mi neyraizeis giati ta paidia anarotiountai pote tha vgoun. esy ti provlima exeis?

marie ego pira tilefono ston aspropyrgo kai mou eipan oti vgainoun 15.. opote tha ksanaparo ayrio na matho an perasa..

haytek
14-09-2009, 18:23
Kαι μένα στην ΑΕΝ Μακεδονίας 15 είπαν .. όχι περίπου αλλά ακριβώς 15...

Ειλικρινά καταντάει εκνευριστικό να λέτε στην τύχη ημερομηνίες..

εμείς τουλάχιστον προβάλλουμε στοιχεία..:evil:

vanessa619
14-09-2009, 18:28
esy kaptan mitso pou to ksereis oti tha vgoun mata tis 20??? e? gia pes...

haytek
14-09-2009, 18:29
Η αλήθεια είναι ότι στην ΑΕΝ Μακεδονίας μου είπαν 15

ενώ σήμερα που πήρα στο υπουργείο είπαν μετά τις 20...

Τι στο π***ο? Δεν ξέρουν τι λένε μου φαίνεται! :(

perlasmeister
14-09-2009, 18:33
στο τελος θα λεμε εμενα μου το πε ο ξαδερφος του μπατσανακη του αδερφου του του του

newsman
14-09-2009, 18:40
λοιπόν παιδιά!Είδα όραμα εχτές....Ήρθε ο Άγιος Νικόλαος στον ύπνο μου και μου είπε οτι θα βγουν στις 17!

Πέρα απο την πλάκα σταματήστε τις αντιπαραθέσεις.Οποιος μάθει οτι βγήκαν τα αποτελεσματα το λέει και στους υπόλοιπους ΚΑΙ ας αφήσουμε τις συζητήσεις για το ποιός την έχει εγκυρότερη (την πηγή:cool:)

KaptanMitsos
14-09-2009, 18:41
Πήρα σήμερα το πρωί στον Ασπρόπυργο και δεν ήξεραν. Μετά πήρα στο υπουργείο και μου είπαν μετά τις 20. Αλλά νομίζω ότι το έχετε μπουχτίσει το
θέμα. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μερικές μέρες υπομονή τι σόι ναυτικοί θα γίνετε...

Φτάνουν οι ερωτήσεις.
Περιμένουμε μερικές μέρες (thats all)...

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

KaptanMitsos
14-09-2009, 18:44
Γεια σου ρε newsman πες τα!!!

Φτάνει αυτό το καλαμπούρι!!!!!

Όποιος μάθει ότι βγήκαν ας μας το πει να τελειώνουμε....

Pavliaris
14-09-2009, 18:46
Πήρα σήμερα το πρωί στον Ασπρόπυργο και δεν ήξεραν. Μετά πήρα στο υπουργείο και μου είπαν μετά τις 20. Αλλά νομίζω ότι το έχετε μπουχτίσει το
θέμα. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μερικές μέρες υπομονή τι σόι ναυτικοί θα γίνετε...

Φτάνουν οι ερωτήσεις.
Περιμένουμε μερικές μέρες (thats all)...

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Συμφονω απολυτως!!!!! Σταματηστε να λετε τα ιδια και τα ιδια βαρεθηκα ποια να ακουω ικασιες , το οτι θα βγουνε ειναι συγουρο το ποτε δεν ξερουμε οταν βγουνε θα το μαθουμε προς το παρον ας ηρεμησουμε!!!!

KaptanMitsos
14-09-2009, 18:48
Να δεις που για μας το είπε ο Μακρόπουλος το Κρίση...!!! lol

marios.sp
14-09-2009, 19:08
Τι στο π***ο? Δεν ξέρουν τι λένε μου φαίνεται! :(

Πρωτοφανες αυτο στην Ελλαδα haytek..πρωτη φορα το ακουω αυτο..χαχαχα!!

Λοιπον ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Αυριο μπειτε στο www.yen.gr αν βγουν εχει καλος αλλιως καντε το ιδιο και τις υπολοιπες μερες(οποιος εχει τεραστια αγωνια):p:p

perlasmeister
14-09-2009, 19:10
Πρωτοφανες αυτο στην Ελλαδα haytek..πρωτη φορα το ακουω αυτο..χαχαχα!!

Λοιπον ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Αυριο μπειτε στο www.yen.gr (http://www.yen.gr) αν βγουν εχει καλος αλλιως καντε το ιδιο και τις υπολοιπες μερες(οποιος εχει τεραστια αγωνια):p:p
δεν νομιζω μαριε οτι ειναι αγωνια τοσο πολυ παρα σπαζαρ.....α η κομπλεξ

KaptanMitsos
14-09-2009, 19:11
Συμφωνώ Απολύτως!!!

marios.sp
14-09-2009, 19:19
δεν νομιζω μαριε οτι ειναι αγωνια τοσο πολυ παρα σπαζαρ.....α η κομπλεξ

Ειναι και αγωνια perlasmeister...

Παιδια ας ηρεμησουμε λιγο ολοι μας!Οταν βγουν βγηκαν.Κανεις μας δεν δουλευει στο Υπουργειο για να ξερει(και να δουλευαμε παλι δεν θα ξεραμε).

alkiviadis
14-09-2009, 19:53
Παιδιά μπήκα στο φόρουμ και διάβασα 3 σελίδες οι οποίες στην καλύτερη ήταν άθλιες..Τσακώνεστε και βρίζετε χωρίς λόγο....Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά..Κάποια στιγμή σίγουρα θα βγούν τώρα αν δεν βγούν τώρα και βγούν μετά απο 10 μέρες αλλάζει τίποτα??Όλα θα γίνουν!Κάναμε ό,τι μπορούσαμε μαζέψαμε χαρτιά κλπ μέσα στην προθεσμία τώρα τα πάντα εξαρτώνται απο αυτούς που κάνουν την δουλειά της ταξινόμησης..Ας τους αφήσουμε να κάνουνε την δουλειά τους αργά ή γρήγορα...Καλή επιτυχία να έχουμε μαζί με μια δόση υπομονής....
Πάντα φιλικά παιδιά μη παρεξηγηθούμε..

perlasmeister
14-09-2009, 19:54
Ειναι και αγωνια perlasmeister...

Παιδια ας ηρεμησουμε λιγο ολοι μας!Οταν βγουν βγηκαν.Κανεις μας δεν δουλευει στο Υπουργειο για να ξερει(και να δουλευαμε παλι δεν θα ξεραμε).

ρε φιλε σπασιμο νευρων προς τους αλλους δεν ειναι ? λες και εμεις ειμαστε μαντις τεσπα

marios.sp
14-09-2009, 20:05
ρε φιλε σπασιμο νευρων προς τους αλλους δεν ειναι ? λες και εμεις ειμαστε μαντις τεσπα

Συμφωνω οτι ειναι λιγο σπαστικη η ερωτηση ''ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα?'' διοτι κανεις μας δεν ξερει!!Κανεις!!
Καλυτερα ας κλεισουμε αυτο το θεμα γιατι εχει καταντησει χαζο πλεον.

Φιλικα.

perlasmeister
14-09-2009, 20:06
Συμφωνω οτι ειναι λιγο σπαστικη η ερωτηση ''ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα?'' διοτι κανεις μας δεν ξερει!!Κανεις!!
Καλυτερα ας κλεισουμε αυτο το θεμα γιατι εχει καταντησει χαζο πλεον.

Φιλικα.

μακαρι μακαρι

c_nick
14-09-2009, 20:21
πολυ απλα ρε παιδες μην δινετε σημασια...οταν βγουν τα αποτ θα τα ανεβασουμε....κ το θεμα ειναι ληξαν