PDA

Επιστροφή στο Forum : Εκπαίδευση - Εισαγωγή Σπουδαστών ΑΕΝ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13

φανούλα
14-09-2009, 20:26
Καλησπέρα παιδιά, μην αγχώνεστε όλοι θα μπείτε στις σχολές.

Εγώ δε θα ασχοληθώ με τα αποτελέσματα μιας και βιάβαζα 3 σελίδες και επιτέλους το κλείσαμε το θέμα(δόξασοι:p). Εγώ θέλω να καλοσωρίσω και πάλι έναν παλιό συμφορουμίτη στο θέμα αυτό!!! Τι γίνεται Roger?? Τώρα γύρισες??

jimmis
14-09-2009, 23:10
Φιλε συμφωνω με αυτα που λες...βεβαια υπαρχουν και παιδια που δεν εχουν καμια σχεση με το ναυτικο επαγγελμα καποιος συγγενης τους και μπαινουν στην σχολη επειδη τους αρεσει αυτο το επαγγελμα!Βεβαια καλο θα ειναι οποιος θελει πραγματικα να κανει αυτο το επαγγελμα να περνει καποιες αποψεις πρωτα απο ανθρωπους που ειναι ναυτικοι!

file marie exoume na tsakw8oume :P:P:P kana 2 mino... otan akoma epsaxna se poia aen na paw kai ti xreiazomai:P.. ok perasa me panellinies 68os stis aen fetos, kai skeftomai gia ydra.... proswpika dn exw kamia sxesi me 8alassa oute me nauttikes oikogeneies. paw gia enan kai mono logo stis aen gia ploiarxos... i 8alassa me iremei kai epipleon dn pistevw oti me ekfrazei na eimai araxtos s ena grafeio me tin ka8imerini routina. tis eidiseis twn mme kai tis mlkies pou simvainoun girw mas.Niw8w pws sto ploio 8a eimai eleu8eros. vevaiws tis diskolies tou epaggelmatos tis xerw, kai epeidi dn m aresoun ta fouskwmena logia, dn xerw an 8a ta palepsw, alla 8a prospa8isw na ftasw mexri to telos.!!!

marios.sp
14-09-2009, 23:57
file marie exoume na tsakw8oume :P:P:P kana 2 mino... otan akoma epsaxna se poia aen na paw kai ti xreiazomai:P.. ok perasa me panellinies 68os stis aen fetos, kai skeftomai gia ydra.... proswpika dn exw kamia sxesi me 8alassa oute me nauttikes oikogeneies. paw gia enan kai mono logo stis aen gia ploiarxos... i 8alassa me iremei kai epipleon dn pistevw oti me ekfrazei na eimai araxtos s ena grafeio me tin ka8imerini routina. tis eidiseis twn mme kai tis mlkies pou simvainoun girw mas.Niw8w pws sto ploio 8a eimai eleu8eros. vevaiws tis diskolies tou epaggelmatos tis xerw, kai epeidi dn m aresoun ta fouskwmena logia, dn xerw an 8a ta palepsw, alla 8a prospa8isw na ftasw mexri to telos.!!!

Δημητρη συγχαρητηρια,σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια και καλα ταξιδια.
Μαρεσει πολυ ο τροπος που σκεφτεσαι.Ολοι θα προσπαθησουμε να γινουμε σωστοι και καλοι ναυτικοι.

Αν μπορουσες ομως να μην γραφεις με Greeklish θα με σκλαβωνες!!:p:p

jimmis
15-09-2009, 00:59
Αν μπορουσες ομως να μην γραφεις με Greeklish θα με σκλαβωνες!!:p:p

Φυσικα και μπορω να μην χρησιμοποιω greeklish. Πες μου ομως τη γνωμη σου για το πως πρεπει να συμπεριφερεται ενας καλος ναυτικος στο βαπορι και τι εχεις σαν προτυπο και προσπαθεις να του μοιασεις... Πιστευω οτι ολοι εχουμε φανταστικα προτυπα στο νου μας και προσπαθουμε να τα συναγωνιστουμε, εκτος κι αν ειμαι τοσο τρελος που μονο εγω το κανω

KaptanMitsos
15-09-2009, 08:34
Καλή μέρα σε όλους μας!!!!

Ελπίζω σήμερα να ξυπνήσουμε με λιγότερο άγχος και σαφώς περισσότερη ηρεμία...

marios.sp
15-09-2009, 08:43
Καλή μέρα σε όλους μας!!!!

Ελπίζω σήμερα να ξυπνήσουμε με λιγότερο άγχος και σαφώς περισσότερη ηρεμία...

Καλημερα Καπτα-Μητσο!!

vasoula
15-09-2009, 09:25
Καλημερα Καπτα-Μητσο!!
καλημερα παιδια και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!και με ευχαριστες ειδησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

samel
15-09-2009, 10:10
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΧΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ 11 Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ Η ΟΧΙ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΕΡΔΕΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :-?

samel
15-09-2009, 10:15
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΧΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ 11 Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ Η ΟΧΙ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΕΡΔΕΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :-?
ΟΥΠΣ........... ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ...

vasoula
15-09-2009, 10:16
καλημερα και σε σενα.....εισαι απο πανελληνιες η με απολυτηριο εκανες τα χαρτια σου ???????

samel
15-09-2009, 10:20
ME APOLITIRIO EKANA TA XARTIA MOY... ESY ?????????

Pavliaris
15-09-2009, 10:20
Καλημερα σε ολους!!!! Δεν πειραζει samel δεν το ειχες δει...

c_nick
15-09-2009, 10:22
καλημερα καεπτανεοι και ειδικα καλημερα στις καπετανισες.... :-)....οποιοσ ακουσει κατι που να ισχυει για τα αποτελεσμτα ας στειλε ενα πμ....καλα αποτελεσμτα και καλη σας μερα

vasoula
15-09-2009, 10:23
ME APOLITIRIO EKANA TA XARTIA MOY... ESY ?????????
ναι και εγω μα απολυτηριο......και καταλαβενεις πωσ υπαρχει μια συνχηση με τα αποτελεσματα!!!!!!!!!!και εγω μηχανιωνα δηλωσα 1η επιλογη...πλοιαρχων!!!!!εσυ?

samel
15-09-2009, 10:24
KALHMERA PAVLIARI!!!!!! ANTE PAIDIA EYXOMAI TA KALYTERA GIA OLOYS

samel
15-09-2009, 10:27
AXX BASOULA KI'EGW MIA APO TA IDIA....ANTE KALH EPITYXIA!!!!!! AN DIABASA KALA STIS PROHGOYMENES SELIDES EIDA PWS EXEIS KALO BATHMO APOLYTHRIOY

marios.sp
15-09-2009, 10:31
AXX BASOULA KI'EGW MIA APO TA IDIA....ANTE KALH EPITYXIA!!!!!! AN DIABASA KALA STIS PROHGOYMENES SELIDES EIDA PWS EXEIS KALO BATHMO APOLYTHRIOY

Samel αφου διαβασες και τις προηγουμενες σελιδες,βλεπω οτι εισαι και κανουργιο μελος...προσπαθησε να μην γραφεις με greeklish!Κατανταω γραφικος αλλα για να ειναι και λιγο ευαναγνωστα βρε παιδια!

Ευχαριστω!

newsman
15-09-2009, 10:35
και το ερώρημα μου εμένα είναι...τόσο ανεκδιήγητοι είναι στο υποργείο και δεν σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα ?..... εεεερεεε γαϊδουριά που υπάρχει στον κόσμο..

vasoula
15-09-2009, 10:35
kai se esena euxomai kalh epituxia!!!!!!!!!!!!!!kai na vre8oume sth mixaniwna!!!!!!!!!!e oxi kai kanena teleio va8mo me ta agglika 15 vgainei mh nomizeis....alla 8elw na pisteuw pws ta nea 8a einai kala gia olous mas!!!!!!!!!!!!!:D

vasoula
15-09-2009, 10:36
και το ερώρημα μου εμένα είναι...τόσο ανεκδιήγητοι είναι στο υποργείο και δεν σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα ?..... εεεερεεε γαϊδουριά που υπάρχει στον κόσμο..
θα συμφωνησω απολυτα!!!!!!!!εγω οταν ειχα παρει να μαθω για τα χαρτια μ μιλουσαν λεσ και τουσ ειχα σκοτωσει τη μανα!!!!!!ειναι ελεος τα πραγματα!!!!

perlasmeister
15-09-2009, 10:37

δημοσιο φιλε μου ετσι ειναι αυτα

Pavliaris
15-09-2009, 10:39
Φιλε c nick γιατι στελνεις ιδιετερα καλημερα στις καπετανισες??? Ξερεις καμια καλη???;)

perlasmeister
15-09-2009, 10:40
Φιλε c nick γιατι στελνεις ιδιετερα καλημερα στις καπετανισες??? Ξερεις καμια καλη???;)
επειδη ειναι μειονοτητα ;)

Pavliaris
15-09-2009, 10:45
επειδη ειναι μειονοτητα ;)

ΑΑΑΑΑΑΑΑ οκ.......:)

samel
15-09-2009, 10:47
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 14... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ!!

vasoula
15-09-2009, 10:56
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 14... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ!!
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ...ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!:D

thanassis sideris
15-09-2009, 11:16
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΟ 14 ΠΑΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.......ΤΕΣΠΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΥΧΕΙΘΕΙ

samel
15-09-2009, 11:58
ΘΑΝΑΣΗ ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??????????? ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

samel
15-09-2009, 12:09
[QUOTE=samel;253184]ΘΑΝΑΣΗ ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??????????? ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ[/QUO ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΑΠΛΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΓΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΦΑΒΙΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 23 ΚΑΙ 24 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 1000000000% ΣΙΓΟΥΡΟ.

perlasmeister
15-09-2009, 12:11
[QUOTE=samel;253184]ΘΑΝΑΣΗ ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??????????? ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ[/QUO ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΑΠΛΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΓΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΦΑΒΙΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 23 ΚΑΙ 24 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 1000000000% ΣΙΓΟΥΡΟ.

ας βγουν οποτε να ναι οποιος ανυπομονει τοσο ας ριξει βομβα στο υεν:D εμεις που ειμαστε σιγουροι οτι θα μπουμε απλως θα παρακολουθουμε;)

sofakisamos
15-09-2009, 12:12
ΓΕΙΑ ΣΟΥ samel ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΥΤΟ??ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ???

samel
15-09-2009, 12:15
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ

samel
15-09-2009, 12:16
[QUOTE=samel;253187]

ας βγουν οποτε να ναι οποιος ανυπομονει τοσο ας ριξει βομβα στο υεν:D εμεις που ειμαστε σιγουροι οτι θα μπουμε απλως θα παρακολουθουμε;)
ΤΥΧΕΡΕ PERLASMEISTER.....ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩ;)

vasoula
15-09-2009, 12:18
[QUOTE=samel;253187]

ας βγουν οποτε να ναι οποιος ανυπομονει τοσο ας ριξει βομβα στο υεν:D εμεις που ειμαστε σιγουροι οτι θα μπουμε απλως θα παρακολουθουμε;)σωστα,οποιος ειναι σηγουρος για τον εαυτο του απλα πριμενει να δει το ονομα του.....!!!;)γιαυτο υπομονη....ξερω πως γινομαι γραφικη αλλα ετσι ειναι τα πραμματα!!!!!!

perlasmeister
15-09-2009, 12:20
[QUOTE=perlasmeister;253194]σωστα,οποιος ειναι σηγουρος για τον εαυτο του απλα πριμενει να δει το ονομα του.....!!!;)γιαυτο υπομονη....ξερω πως γινομαι γραφικη αλλα ετσι ειναι τα πραμματα!!!!!!

ετσι ακριβως

haytek
15-09-2009, 12:25
[QUOTE=perlasmeister;253194]
ΤΥΧΕΡΕ PERLASMEISTER.....ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩ;)

Ευτυχώς εγώ μπήκα από πανελλήνιες και κάνω το σταυρό μου που δεν είμαι στη θέση σας γιατί θα έτρωγα μεγάλη ταλαιπωρία...
Ενώ τώρα παρακολουθώ και σε 5 μέρες αναχωρώ για μηχανιώνα μονιμάαααα :cool:

perlasmeister
15-09-2009, 12:29
[QUOTE=samel;253197]

Ευτυχώς εγώ μπήκα από πανελλήνιες και κάνω το σταυρό μου που δεν είμαι στη θέση σας γιατί θα έτρωγα μεγάλη ταλαιπωρία...
Ενώ τώρα παρακολουθώ και σε 5 μέρες αναχωρώ για μηχανιώνα μονιμάαααα :cool:

εδω ειμαστε καπια ατομα νε μεν λιγα αλλα ειμαστε που δεν εχουμε ουτε αγχος ουτε τιποτα οποτε δεν υπαρχει ταλαιπωρια τωρα οι αλλοι βλεπω σε λιγο να ριξουν μπουλωτο στη γραμματεια του υεν:cool:

Pavliaris
15-09-2009, 12:29

Δεν λεω οτι δεν ισχυει αυτο που λες αλλα αν δεν δω με τα ματια μου δεν πιστευω τιποτα γιατι ο καθενας εχει και μια ημερομινια και λεει....

haytek
15-09-2009, 12:32
[QUOTE=samel;253187]

Δεν λεω οτι δεν ισχυει αυτο που λες αλλα αν δεν δω με τα ματια μου δεν πιστευω τιποτα γιατι ο καθενας εχει και μια ημερομινια και λεει....

Ε τότε σταματήστε να ρωτάτε ο ένας τον αλλόν για το πότε θα βγουν!!!
όταν βγουν θα το μάθετε...

αλλά όπως είπε και ο φίλτατος perlasmeister θέλω να δω πόσοι από αυτούς που κάνουν το πολύ κακό εδώ μέσα για τα αποτελέσματα,ΠΟΣΟ ζήλο και ΘΕΛΗΣΗ θα έχουν αν τελικά εισαχθούν!(που τους το εύχομαι ειλικρινά!)

c_nick
15-09-2009, 12:35
οχι μεγαλε απλως απο ευγενια(που λεει ο λογος)....αμα βρω καμια καλη μην ανησυχεισ θα σου στειλω πμ....χαχαχαχαχαχαχα.....;)

Pavliaris
15-09-2009, 12:36
[QUOTE=Pavliaris;253202]

Ε τότε σταματήστε να ρωτάτε ο ένας τον αλλόν για το πότε θα βγουν!!!
όταν βγουν θα το μάθετε...

αλλά όπως είπε και ο φίλτατος perlasmeister θέλω να δω πόσοι από αυτούς που κάνουν το πολύ κακό εδώ μέσα για τα αποτελέσματα,ΠΟΣΟ ζήλο και ΘΕΛΗΣΗ θα έχουν αν τελικά εισαχθούν!(που τους το εύχομαι ειλικρινά!)

Φιλε haytek το ιδιο λεμε εδω και καιρο πολλα ατομα αλλα μπαινουν νεα μελη και ρωτανε παλι τα ιδια γιατι πολλοι απλα δεν κοιτανε τα προηγουμενα posts....

Pavliaris
15-09-2009, 12:37
οχι μεγαλε απλως απο ευγενια(που λεει ο λογος)....αμα βρω καμια καλη μην ανησυχεισ θα σου στειλω πμ....χαχαχαχαχαχαχα.....;)
χαχαχαχαχαχα θα το εκτιμουσα να μου εστελνες ενα πμ αλλα θα ηθελα και φωτο σε παρακαλω...:D

thanassis sideris
15-09-2009, 12:52
ΘΑΝΑΣΗ ΣΙΔΕΡΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??????????? ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
katagwgei exw apo aulwna sxoleio peigaina sta petralwna meta stin mixail voda meta stin ekali kai teleiwsa me aulwna

c_nick
15-09-2009, 13:52
χαχαχαχαχαχα θα το εκτιμουσα να μου εστελνες ενα πμ αλλα θα ηθελα και φωτο σε παρακαλω...:D
οκ μεγαλε θα κανω οτι μπορω.....χαχαχαχαχα...

samel
15-09-2009, 14:22
katagwgei exw apo aulwna sxoleio peigaina sta petralwna meta stin mixail voda meta stin ekali kai teleiwsa me aulwna
;)ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ:D ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ:cry:

thanassis sideris
15-09-2009, 14:24
;)ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ:D ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ:cry:
kala min klais mporei na ginoume sunspoudastes...........xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxax axaxaxaxaxa

vasoula
15-09-2009, 14:31
kala min klais mporei na ginoume sunspoudastes...........xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxax axaxaxaxaxa
χαχχαχααχ!!!!!!!!!!μ αρεσε αυτο το συνσπουδαστες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

thanassis sideris
15-09-2009, 14:37
χαχχαχααχ!!!!!!!!!!μ αρεσε αυτο το συνσπουδαστες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
vasoula kai pws na to pw den tha eimaste foitoites alla spoudastes kathws emeis mpainoume stin grami paragwgis kateutheian...tha mas ntropiaze na mas elegan foitites(den 3erw pantws egw den tha to ithela)

vasoula
15-09-2009, 14:42
vasoula kai pws na to pw den tha eimaste foitoites alla spoudastes kathws emeis mpainoume stin grami paragwgis kateutheian...tha mas ntropiaze na mas elegan foitites(den 3erw pantws egw den tha to ithela)
μια χαρα το ειπες θαναση...και αυτο λεω μ αρεσε γιατι κοντοζυγωνει να γινουμε συνσπουδαστες!!!!!!!!!!!!!και συμφωνω απολυτα δεν νομιζω πωσ θα ημαστε σαν τουσ φοιτητες ναι μεν απο τν αποψη της φοιτητικησ ζωης....αλλα μετα απο καποιους μηνες θα μπουμε στν αγορα εργασιας!!!!!οποτε σωστα τα λες....:)

thanassis sideris
15-09-2009, 15:05
μια χαρα το ειπες θαναση...και αυτο λεω μ αρεσε γιατι κοντοζυγωνει να γινουμε συνσπουδαστες!!!!!!!!!!!!!και συμφωνω απολυτα δεν νομιζω πωσ θα ημαστε σαν τουσ φοιτητες ναι μεν απο τν αποψη της φοιτητικησ ζωης....αλλα μετα απο καποιους μηνες θα μπουμε στν αγορα εργασιας!!!!!οποτε σωστα τα λες....:)
euxaristwwww..........

LIZZIE
15-09-2009, 21:23
παιδια μια ενημερωση : οσοι ειναι να νοικιασουν σπιτι να κοιταξουν να παρουν το φοιτητικο εποιδομα... δουλευει η μητερα μου στην εφορια και μου ειπε πως οι φοιτητες που σκοπευουν να νοικιασουν για τις σπουδες τους δικαιουνται 1000ευρω το χρονο. Αν θελετε μπορω να σας πω τι δικαιολογητικα χρειαζονται...

c_nick
15-09-2009, 22:14
παιδια μια ενημερωση : οσοι ειναι να νοικιασουν σπιτι να κοιταξουν να παρουν το φοιτητικο εποιδομα... δουλευει η μητερα μου στην εφορια και μου ειπε πως οι φοιτητες που σκοπευουν να νοικιασουν για τις σπουδες τους δικαιουνται 1000ευρω το χρονο. Αν θελετε μπορω να σας πω τι δικαιολογητικα χρειαζονται...
στη σχολη χρειαζεται εκθαριστικο της εφοριας....και μετα μια πιστοποιηση σπουδων....xDDDD

Pavliaris
15-09-2009, 22:27
Να ροτησω κατι αφου ομως η σχολη σου προσφερει μερος για να μεινεις το δικαιολογουνε το οτι εσυ νοικιαζεις εξω... Δηλαδη ενοω οτι μπορουν να σου πουνε φιλε τι να σου κανουμε αφου εμεις σου προσφερουμε μερος και εσυ δεν θες.... Ενω στις αλλες σχολες δεν υπαρχει εσωτερικη φοιτηση και το δινουν... Δεν ξερω απλα υποθετω....;)

LIZZIE
15-09-2009, 22:40
στη σχολη χρειαζεται εκθαριστικο της εφοριας....και μετα μια πιστοποιηση σπουδων....xDDDD

αααα......... τα ξερεις βλεπω;) ναι νομιζω αυτα ειναι

LIZZIE
15-09-2009, 22:42
Να ροτησω κατι αφου ομως η σχολη σου προσφερει μερος για να μεινεις το δικαιολογουνε το οτι εσυ νοικιαζεις εξω... Δηλαδη ενοω οτι μπορουν να σου πουνε φιλε τι να σου κανουμε αφου εμεις σου προσφερουμε μερος και εσυ δεν θες.... Ενω στις αλλες σχολες δεν υπαρχει εσωτερικη φοιτηση και το δινουν... Δεν ξερω απλα υποθετω....;)

νομιζω οτι δεν υπαρχει τετοιο προβλημα...Ομως για σιγουρα θα ρωτησω αυριο και θα σε ενημερωσω;)

c_nick
15-09-2009, 23:52
αααα......... τα ξερεις βλεπω;) ναι νομιζω αυτα ειναι
εμ τι κανουμε πατρα ενα χρονο εκτος το να διαβαζουμε και να ζουμε τη φοιτητικη ζωη....;)

haytek
16-09-2009, 09:25
Τελικά καταλαβαίνω γιατί μερικοί εδώ μέσα έχουν αγανακτήσει με το υπουργείο...

Σαν άνθρωπος και γω ;) παίρνω τηλέφωνο σήμερα στο υπουργείο και ζητάω να μου δώσουν το τηλέφωνο τις ΑΕΝ Μακεδονίας...
Και με αρχίζει στην ειρωνία μια γυναίκα λεγοντάς μου "να το κάνεις τι ? τι είναι η ακαδημία ? ποιος τις είπε να λέει πότε θα βγουν τα αποτελέσματα? τα αποτελέσματα θα βγουν μετά τις 20!"
και ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ..
τώρα φταίω εγώ να πάρω και να της κατεβάσω κανέναν εξάψαλμο ? :evil:

Pavliaris
16-09-2009, 09:28
Τελικά καταλαβαίνω γιατί μερικοί εδώ μέσα έχουν αγανακτήσει με το υπουργείο...

Σαν άνθρωπος και γω ;) παίρνω τηλέφωνο σήμερα στο υπουργείο και ζητάω να μου δώσουν το τηλέφωνο τις ΑΕΝ Μακεδονίας...
Και με αρχίζει στην ειρωνία μια γυναίκα λεγοντάς μου "να το κάνεις τι ? τι είναι η ακαδημία ? ποιος τις είπε να λέει πότε θα βγουν τα αποτελέσματα? τα αποτελέσματα θα βγουν μετά τις 20!"
και ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ..
τώρα φταίω εγώ να πάρω και να της κατεβάσω κανέναν εξάψαλμο ? :evil:
Δημοσιοι υπαλληλοι.... πολοι ειναι καλοι και πολοι εξυπηρετικοι αλλα αλλοι ειναι για φαπες...

KaptanMitsos
16-09-2009, 09:30
Καλημέρα!!!

Δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια αλλά πρέπει να την σκυλόβρισα και εγώ προχθές....

Όντως απαράδεκτοι οι άνθρωποι...!!:evil::evil:

marios.sp
16-09-2009, 09:43
Εμα ρε haytek και εσυ την πηρες πρωι πρωι??Η γυναικα δεν θα εχει πιει ακομα καφε!!!χαχαχαχα!Ελεος ειναι δεν το συζηταω.Απαραδεκτοι!

Παντως τα τηλεφωνα ειναι αυτα της Μακεδονιας.
τηλ. 23920-31222 και 23920-31280

haytek
16-09-2009, 11:59
Μόλις πήρα τηλέφωνο στην ΑΕΝ Μακεδονίας..
Μου είπαν ότι είναι οριστικό ότι τα αποτελέσματα θα βγουν 25 Σεπτεμβρίου και ότι θα δωθεί παράταση 10 ημερών .. Συνεπώς,όπως μου είπε,τα μαθήματα θα αρχίσουν στο διάστημα 5-10 Οκτωμβρίου..

Έλεος?????????????? :evil:
Αλλά δεν πειράζει,εις βάρος του υπουργείου και εμμέσως πλην σαφώς της κυβέρνησης...
Κοντεύει η 4η Οκτωμβρίου.. :eek:

KaptanMitsos
16-09-2009, 12:15
Περιμένουν ψήφους εεε;;
Καλά έγινε...:evil::evil::evil:

marios.sp
16-09-2009, 12:16
Μόλις πήρα τηλέφωνο στην ΑΕΝ Μακεδονίας..
Μου είπαν ότι είναι οριστικό ότι τα αποτελέσματα θα βγουν 25 Σεπτεμβρίου και ότι θα δωθεί παράταση 10 ημερών .. Συνεπώς,όπως μου είπε,τα μαθήματα θα αρχίσουν στο διάστημα 5-10 Οκτωμβρίου..

Έλεος?????????????? :evil:
Αλλά δεν πειράζει,εις βάρος του υπουργείου και εμμέσως πλην σαφώς της κυβέρνησης...
Κοντεύει η 4η Οκτωμβρίου.. :eek:

Μαλλον τα μαθηματα θα αργουσαν ετσι κι αλλιως λογω εκλογων νομιζω.

KaptanMitsos
16-09-2009, 12:17
Άντε να ξεκινάμε με το καλό γιατί δεν παλεύεται άλλη αναμονή!!!

c_nick
16-09-2009, 12:18
σορυ για την εκφραση αλλα αυτα τα ατομα ζουν μεσ στη μλκια....τι πραγματα ειναι αυτα ρε???

marios.sp
16-09-2009, 12:21
σορυ για την εκφραση αλλα αυτα τα ατομα ζουν μεσ στη μλκια....τι πραγματα ειναι αυτα ρε???

Ενταξει δεν χρειαζεται να χρησιμοποιουμε τετοιες φρασεις..λιγη ακομα υπομονη παιδια!

Pavliaris
16-09-2009, 12:34
Περιμένουν ψήφους εεε;;
Καλά έγινε...:evil::evil::evil:
Απο το να βγουνε οι πρασινοφρουροι καλυτερα να βγει παλι η ΝΔ εγω παντως το λεω ΛΑΟΣ 4ever!!!!

GeorgeGr
16-09-2009, 12:40
8a h8ela na rwthsw se periptwsh pou den perasei kapoios, h kathgoria twn Epilaxontwn pws leitourgei?

3erw pws einai polu duskolo na beis apo ekei meta kai pernoun polu ligous, kai autoi pou 8 boun 8 exoun xaseis peripou ena dimhno ma8hma.

An 3erei kapoios pws ginetai h an exei thn ebeiria as mou pei.

Euxaristw. ;)

haytek
16-09-2009, 12:54
Απο το να βγουνε οι πρασινοφρουροι καλυτερα να βγει παλι η ΝΔ εγω παντως το λεω ΛΑΟΣ 4ever!!!!
Aς αφήσουμε τα κομματικά καλύτερα εδώ μέσα..
θα έχουμε την ευκαιρια να τα συζητήσουμε αυτά και μέσα στις σχολές ...

:rolleyes:

LIZZIE
16-09-2009, 12:59

το επιδομα το δικαιουνται ολοι οι φοιτητεσ που νοικιαζουν σπιτι. Το μονο που χρειαζεται ειναι βεβαιωση εγγραφησ απο τη σχολη, εκκαθαριστικο τησ εφοριας των γονεων που να μην υπερβαινει τα 30.000 ευρω και το μισθωτηριο συμβολαιο του σπιτιου. Τα χρηματα τα παιρνουν οι γονεις των φοιτητων. Οι πληροφοριες ειναι κατευθειαν απο το υπουργειο οικονομικων!!!

Pavliaris
16-09-2009, 13:02
το επιδομα το δικαιουνται ολοι οι φοιτητεσ που νοικιαζουν σπιτι. Το μονο που χρειαζεται ειναι βεβαιωση εγγραφησ απο τη σχολη, εκκαθαριστικο τησ εφοριας των γονεων που να μην υπερβαινει τα 30.000 ευρω και το μισθωτηριο συμβολαιο του σπιτιου. Τα χρηματα τα παιρνουν οι γονεις των φοιτητων. Οι πληροφοριες ειναι κατευθειαν απο το υπουργειο οικονομικων!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ.;)

KaptanMitsos
16-09-2009, 13:13
Αν ήτανε και ο Ψινάκης μέσα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα με το ΛΑ.Ο.Σ. ;)

marios.sp
16-09-2009, 13:32
Αν ήτανε και ο Ψινάκης μέσα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα με το ΛΑ.Ο.Σ. ;)

Ξεφευγουμε απο το θεμα ομως!;)

Pavliaris
16-09-2009, 13:37
Ξεφευγουμε απο το θεμα ομως!;)
Εεεε ενταξει απο τα 1500 posts να υπαρχουν και 10 για πλακα δεν χαλασε ο κοσμος...:D

marios.sp
16-09-2009, 13:41
Εεεε ενταξει απο τα 1500 posts να υπαρχουν και 10 για πλακα δεν χαλασε ο κοσμος...:D

Χαχαχα συμφωνω απλα για να μην υπαρξουν τιποτα ''συγκρουσεις''σχετικα με τα πολιτικα!!:p:p

jimmis
16-09-2009, 13:51
Χαχαχα συμφωνω απλα για να μην υπαρξουν τιποτα ''συγκρουσεις''σχετικα με τα πολιτικα!!:p:p

Πειτε μου καποιος οτι δεν θα υπαρχουν στις δικες μας σχολες τα γνωστα κορακια που σου λενε καλωσηρθες στην σχολη... ελα με το πολιτικο μας κινημα (πασπ , δαπ κλπ κλπ) ..... Μαριε πυ θες να πας εσυ???

marios.sp
16-09-2009, 13:57
Πειτε μου καποιος οτι δεν θα υπαρχουν στις δικες μας σχολες τα γνωστα κορακια που σου λενε καλωσηρθες στην σχολη... ελα με το πολιτικο μας κινημα (πασπ , δαπ κλπ κλπ) ..... Μαριε πυ θες να πας εσυ???

Νομιζω οτι υπαρχουν αλλα οχι τοσο εντονα οσο στις αλλες σχολες.Ασπροπυργο θελω!

LIZZIE
16-09-2009, 13:59
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ.;)

τιποτα φιλε μου!!!

jimmis
16-09-2009, 14:02
Νομιζω οτι υπαρχουν αλλα οχι τοσο εντονα οσο στις αλλες σχολες.Ασπροπυργο θελω!

οχι ρε φιλε κι εσυ... γιατι ολοι πατε σ αυτη τη σαπια σχολη???? ειναι κανεις για υδρα????

marios.sp
16-09-2009, 14:05
οχι ρε φιλε κι εσυ... γιατι ολοι πατε σ αυτη τη σαπια σχολη???? ειναι κανεις για υδρα????

Γιατι σαπια ρε συ jimmy?

Hxomystis
16-09-2009, 14:05
στην κεφαλονιά δεν υπάρχουν πολιτικές παρατάξεις και αυτό είναι πολύ καλό... ;)

KaptanMitsos
16-09-2009, 15:08
Κι εγώ γι Ύδρα!!!!

Πρέπει να ήμαστε λίγοι...

jimmis
16-09-2009, 15:17
Γιατι σαπια ρε συ jimmy?

Γιατι φιλε μου εχω γνωστους που θελουν να μπουν εκει και εχω κ απο μεσα γνωστο που αν του πεις πως σε στελνω εγω θα σε βοηθησει οσο μπορει.... απ οτι εχω μαθει λοιπον απο αθ=υτο το παιδι (μηχανικος ειναι αυτος) Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗς ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ (μην χρησιμοποιησω αλλη λεξη) παιρνουν τηλεφωνα για βομβες ενω υπηρχαν καθηγητες που πληρωνες να σε περασουν.. δν γνωριζω αν υπαρχουν ακομα... αλλα σκεψου οτι ολοι, δεν ξερω το λογο, προσπαθουν να υποβιβασουν τη σχολη..στην αρχη και εγω ηθελα εκει να σου πω την αληθεια... μολις εμαθα τι συμβαινει, ειπα υδρα και μονο υδρα...

jimmis
16-09-2009, 15:24
Κι εγώ γι Ύδρα!!!!

Πρέπει να ήμαστε λίγοι...

ΜΗΤΣΟ, αν ειμαστε και οι δυο υδρα, μην μπουμε σε καμια παραταξη επιτηδες... ν αφησουμε τις γκομενες να μας τριβονται για μας παρον με την παραταξη τους χαχαχαχαχαχααχαχαχχχαχα:p

KaptanMitsos
16-09-2009, 15:39
Πες τα...

Σωστός!!!

χαχαχαχαχχα

Pavliaris
16-09-2009, 15:42
ΜΗΤΣΟ, αν ειμαστε και οι δυο υδρα, μην μπουμε σε καμια παραταξη επιτηδες... ν αφησουμε τις γκομενες να μας τριβονται για μας παρον με την παραταξη τους χαχαχαχαχαχααχαχαχχχαχα:p
χαχαχαχαχαχα προσεχε ομως μην ερθει κανενας μαντραχλας να σου τριβεται αντι για γκομενες;)!!!!

Ενταξει ολα χρειαζονται και οι πολιτικες παραταξεις μεχρι ενα οριο καλες ειναι , εγω παντως ελπιζω να υπαρχουν πολιτικες παραταξεις στην σχολη:)....

KaptanMitsos
16-09-2009, 15:44
Φίλε πέραν από την πλάκα επειδή ήμουν φοιτητής χρόνια πριν, δεν θες να υπάρχουν πολιτικές παρατάξεις..;)

Pavliaris
16-09-2009, 15:48
Φίλε πέραν από την πλάκα επειδή ήμουν φοιτητής χρόνια πριν, δεν θες να υπάρχουν πολιτικές παρατάξεις..;)
Κοιτα να δεις εχω ενα φιλο στην νομικη και παω μαζι του εδω και 2 χρονια στις συγκεντρωσεις και τις εκλογες και καποιες μικροκομπινες και για αλλα πολλα ακομα, και για """ξυλο"""(μεταφορικα)..... Και για μενα θα ηθελα να υπαρχουν και στον Ασπροπυργο...

KaptanMitsos
16-09-2009, 15:53
Αν σε συγκινούν αυτά it's up to you!!!! Φίλε μου

Αλλά πιστεύω ότι είναι παντελώς άχρηστα..

Pavliaris
16-09-2009, 15:59
Αν σε συγκινούν αυτά it's up to you!!!! Φίλε μου

Αλλά πιστεύω ότι είναι παντελώς άχρηστα..
Ενταξει οι γνωμες απο ανθρωπο σε ανθρωπο διαφερουν ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια...... Τελος παντων ας το σταματησουμε εδω γιατι ξεκινησε για πλακα και τηνει να σοβαρεψει και θα γινει αυτο που ανεφερε ο Μαριος ποιο πριν;)

KaptanMitsos
16-09-2009, 16:03
Φιλοσοφικά μιλάμε πάντα όχι και το τονίζω όχι πολιτικά.

jimmis
16-09-2009, 16:08
χαχαχαχαχαχα προσεχε ομως μην ερθει κανενας μαντραχλας να σου τριβεται αντι για γκομενες;)!!!!

Ενταξει ολα χρειαζονται και οι πολιτικες παραταξεις μεχρι ενα οριο καλες ειναι , εγω παντως ελπιζω να υπαρχουν πολιτικες παραταξεις στην σχολη:)....

οχι ρε φιλε... με ξενερωσες τωρα... χαχαχαχχαχαχαχα.... που το σκεφτηκες αυτο??? τισ γκομενες στελνουν ρε.... τις εχεις να σε ζαλιζουν και τελος:p

PAVLIARI γιατι ακριβως ειπαμε πως πας στη σχολη εσυ??? για το ξυλο μεταξυ παραταξεων?? και μην ανησυχεις ... δεν προκειται το κανουμε γελοιο το θεμα με τις παραταξεις... κανεις πιστευω απο εδω μεσα δεν θελει να ρθει σε διαινεξεις με καποιον αλλον... ειμαστε ολοι εδω να κανουμε την πλακα μας, να συζητησουμε, να μαθουμε, και να ορισουμε νεουσ οριζοντες στισ ζωες μας ( τι ειπα ρε ο κερατας??:p) αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος

KaptanMitsos
16-09-2009, 16:10
Τζίμη μόνο που φοράς στολή οι γκόμενες χ.....ν!!!

Οπότε δεν έχουμε καμιά ανάγκη τις πολιτικές παρατάξεις!!!

jimmis
16-09-2009, 16:12
Τζίμη μόνο που φοράς στολή οι γκόμενες χ.....ν!!!

Οπότε δεν έχουμε καμιά ανάγκη τις πολιτικές παρατάξεις!!!

εεμμμμ... που φορας στολη???? γιατι ξερω μονο για τα πλοια της γραμμης.... σε ολα τ αλλα καραβια, με τα ρουχαλακια σου την βγαζεις... ιδιως στα φοτηγα πλοια:p:p

KaptanMitsos
16-09-2009, 16:14
Που λέει ο λόγος!!!
:D

ΥΓ:

Μην ξεχνάς και τα κρουαζιερόπλοια!!!

jimmis
16-09-2009, 16:17
Που λέει ο λόγος!!!

ΥΓ:

Μην ξεχνάς και τα κρουαζιερόπλοια!!!

σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

jimmis
16-09-2009, 16:19
τσεκαρετε εδω... οποιος γουσταρει να μπει να τα πουμε ..

http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=77831

Pavliaris
16-09-2009, 16:19
οχι ρε φιλε... με ξενερωσες τωρα... χαχαχαχχαχαχαχα.... που το σκεφτηκες αυτο??? τισ γκομενες στελνουν ρε.... τις εχεις να σε ζαλιζουν και τελος:p

PAVLIARI γιατι ακριβως ειπαμε πως πας στη σχολη εσυ??? για το ξυλο μεταξυ παραταξεων?? και μην ανησυχεις ... δεν προκειται το κανουμε γελοιο το θεμα με τις παραταξεις... κανεις πιστευω απο εδω μεσα δεν θελει να ρθει σε διαινεξεις με καποιον αλλον... ειμαστε ολοι εδω να κανουμε την πλακα μας, να συζητησουμε, να μαθουμε, και να ορισουμε νεουσ οριζοντες στισ ζωες μας ( τι ειπα ρε ο κερατας??:p) αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος
Για το τι παω στη σχολη δεν μπορεις να το ξερεις γιατι δεν με ξερεις καθολου...!!!;) Εκανες ενα λαθος δεν διαβασες καλα το post μου και παραπληροφορησες τα λογια μου... Οπως μπορεις να δεις αν διαβασεις σωστα το ποστ μου τι λεξη ξυλο την εχω μεσα σε πολλα εισαγωγικα και διπλα γραφω την λεξη μεταφορικα!!!! πραγμα που σημενει οτι δεν ενοουμε αυτο το οποιο σημαινει η λεξη ξυλο εκει λεγνε μια συγκεντρωση που μαζευοντουσταν σαν παρεα 2-3 παραταξεις μαζι πεινανε κανα καφε και λεγανε τις μαλακιες που ειχανε κανει ηταν κατι το τελειως παρειστικο...Γι αυτο μπορουσες να με ροτησεις ποια ειναι η μεταφορα αυτης της λεξεις και να μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα...!!!;) ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

jimmis
16-09-2009, 16:23
Για το τι παω στη σχολη δεν μπορεις να το ξερεις γιατι δεν με ξερεις καθολου...!!!;) Εκανες ενα λαθος δεν διαβασες καλα το post μου και παραπληροφορησες τα λογια μου... Οπως μπορεις να δεις αν διαβασεις σωστα το ποστ μου τι λεξη ξυλο την εχω μεσα σε πολλα εισαγωγικα και διπλα γραφω την λεξη μεταφορικα!!!! πραγμα που σημενει οτι δεν ενοουμε αυτο το οποιο σημαινει η λεξη ξυλο εκει λεγνε μια συγκεντρωση που μαζευοντουσταν σαν παρεα 2-3 παραταξεις μαζι πεινανε κανα καφε και λεγανε τις μαλακιες που ειχανε κανει ηταν κατι το τελειως παρειστικο...Γι αυτο μπορουσες να με ροτησεις ποια ειναι η μεταφορα αυτης της λεξεις και να μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα...!!!;) ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

εχεις δικιο... σορρυ. παρεξηγησα man.. :-|

Pavliaris
16-09-2009, 16:24
εχεις δικιο... σορρυ. παρεξηγησα man.. :-|
Μην ζητας συγγνωμη φιλε , φιλικα στο λεω;)

jimmis
16-09-2009, 16:26
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ... ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΝ ΛΕΕΙ Σ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΤΙΧΑΚΙ ¨ΦΙΛΙΚΑ¨:p

ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ .

angelmethoni
16-09-2009, 16:29
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ... ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΝ ΛΕΕΙ Σ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΤΙΧΑΚΙ ¨ΦΙΛΙΚΑ¨:p

χαχαχαχαχαχαχα....

Pavliaris
16-09-2009, 16:30

Για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις επειδη δεν γνωριζομαστε μεταξυ μας. Αν την πω σε ενα φιλο μου δεν τρεχει τιποτα με ξερει.... Ενω σε καποιον που δεν ξερεις το γραφεις για να του δηξεις οτι δεν το λες με κακια...

ΦΙΛΙΚΑ:p(ΠΛΑΚΙΤΣΑ)

jimmis
16-09-2009, 16:32
ΦΙΛΙΚΑ:p(ΠΛΑΚΙΤΣΑ)
τωρα αν βρισω θα χω αδικο??? αχαχχαχαχαχαχαχαχα

Pavliaris
16-09-2009, 16:34
τωρα αν βρισω θα χω αδικο??? αχαχχαχαχαχαχαχαχα
xaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!

angelmethoni
16-09-2009, 16:37
ετσι μπραβο χαλαρωστε,δε χρειαζεται να τσακωνομαστε και να νευριαζουμε με το παραμικρο....ας ειμαστε χαλαροι(εκει που μας περνει φυσικα)...ετσι το γελιο μονο καλο κανει χχαχαχαχαχαχα...

jimmis
16-09-2009, 16:39
ετσι μπραβο χαλαρωστε,δε χρειαζεται να τσακωνομαστε και να νευριαζουμε με το παραμικρο....ας ειμαστε χαλαροι(εκει που μας περνει φυσικα)...ετσι το γελιο μονο καλο κανει χχαχαχαχαχαχα...

εμμμμμ... χλαροι ειμαστε βασικα... :D:D

Pavliaris
16-09-2009, 16:49
εμμμμμ... χλαροι ειμαστε βασικα... :D:D
Θα συμφονησω!!!

ΦΙΛΙΚΑ (τωρα αμα με βρισεις θα εχεις δικιο):)

jimmis
16-09-2009, 16:51
Θα συμφονησω!!!

ΦΙΛΙΚΑ (τωρα αμα με βρισεις θα εχεις δικιο):)

\]
εχε χαρη που νυσταζω....

Pavliaris
16-09-2009, 16:54
\]
εχε χαρη που νυσταζω....
xaaxaxaxaxaxaxa

Glomer
16-09-2009, 17:09
Re paidia anxwneste ka8olou i mono egw kapsizw 1 paketo tin imera kai oli tin imera ka8omai sto balkoni m kai koitaw ta pulia p petane?
Egw ama dn perasw se mia apo tis sxoles p evala dn xerw ti 8a kanw...
Dn m aresei kamia ali dueleia...
Akur0.. Pote 8a ginei i sunantisi?
na pame na ta kapsume...

Pavliaris
16-09-2009, 17:12
Re paidia anxwneste ka8olou i mono egw kapsizw 1 paketo tin imera kai oli tin imera ka8omai sto balkoni m kai koitaw ta pulia p petane?
na pame na ta kapsume...
Αμα δεις τις προηγουμενες σελιδες θα καταλαβεις τι αγχος υπαρχει γενικος...Αλλα αστω μην την ανοιξουμε παλι αυτη την συζητηση .... Ποια συναντηση λες???

KaptanMitsos
16-09-2009, 17:12
Δεν είσαι ο μόνος έχω προσθέσει και 4 φραπέδες στην καθισιά μου....
Άστα :D

marios.sp
16-09-2009, 17:15
Αμα δεις τις προηγουμενες σελιδες θα καταλαβεις τι αγχος υπαρχει γενικος...Αλλα αστω μην την ανοιξουμε παλι αυτη την συζητηση .... Ποια συναντηση λες???

Μαλλον θα ενοοει ο φιλος την συναντηση του nautilia.Φιλε γινεται καθε σχεδον μια φορα τον μηνα,παντα ενημερωνουν με email.Kαι υπαρχει και σχετικο τοπικ.

Glomer
16-09-2009, 17:17
Δεν είσαι ο μόνος έχω προσθέσει και 4 φραπέδες στην καθισιά μου....
Άστα :D

Re file xereis ti psinomai na kanw?

Apantisi: Ti?

ok Loipon psinomai na parw ena apo auta ta kapela p exei 2 bukalia apo tis 2 meries p ta gemizeis me oti 8es esu kai exei 2 kalamakia gia na pineis..
Opote lew sto 1 na valw frape kai sto alo Vodka...
Sto 1 xeri tsigaro kai sto alo to piesometro...
T les? :O

Pavliaris
Μαλλον θα ενοοει ο φιλος την συναντηση του nautilia.Φιλε γινεται καθε σχεδον μια φορα τον μηνα,παντα ενημερωνουν με email.Kαι υπαρχει και σχετικο τοπικ.
ΑΑαααααααααααααα αυτη την συναντηση ενοει... Δεν εχει βγει καμια ειδοποιηση ακομα...

marios.sp
Γιατι φιλε μου εχω γνωστους που θελουν να μπουν εκει και εχω κ απο μεσα γνωστο που αν του πεις πως σε στελνω εγω θα σε βοηθησει οσο μπορει.... απ οτι εχω μαθει λοιπον απο αυτο το παιδι (μηχανικος ειναι αυτος) Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗς ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ (μην χρησιμοποιησω αλλη λεξη) παιρνουν τηλεφωνα για βομβες ενω υπηρχαν καθηγητες που πληρωνες να σε περασουν.. δν γνωριζω αν υπαρχουν ακομα... αλλα σκεψου οτι ολοι, δεν ξερω το λογο, προσπαθουν να υποβιβασουν τη σχολη..στην αρχη και εγω ηθελα εκει να σου πω την αληθεια... μολις εμαθα τι συμβαινει, ειπα υδρα και μονο υδρα...

Φιλε jimmy θα συμφωνησω εν μερη.Για τις βομβες οντως ισχυει.Τωρα οσο για τους καθηγητες που χρηματιζονται ειμαι της αποψης οτι αν εχεις γραψει εσυ καλα αυτος δεν μπορει να μην σε περασει!Μπορει να κανω και λαθος βεβαια τι να σου πω..

marios.sp
16-09-2009, 17:20
ΑΑαααααααααααααα αυτη την συναντηση ενοει... Δεν εχει βγει καμια ειδοποιηση ακομα...

Λογικα θα υπαρξει μεσα στον Σεπτεμβριο.Ελπιζω οσοι μπορεσουμε να παμε!;)

Glomer
16-09-2009, 17:22
Marie eliniko meneis re 8urio?
Pu akrivos?

marios.sp
16-09-2009, 17:23
Re file xereis ti psinomai na kanw?

Apantisi: Ti?

ok Loipon psinomai na parw ena apo auta ta kapela p exei 2 bukalia apo tis 2 meries p ta gemizeis me oti 8es esu kai exei 2 kalamakia gia na pineis..
Opote lew sto 1 na valw frape kai sto alo Vodka...
Sto 1 xeri tsigaro kai sto alo to piesometro...
T les? :O

Glomer να καλυτερα να πιουμε μονο frappe,μην παει περιπατο το dryship.:p

Pavliaris
16-09-2009, 17:25
Glomer να καλυτερα να πιουμε μονο frappe,μην παει περιπατο το dryship.:p
Θα συμφονησω με τον φιλο Μαριο...;)

marios.sp
16-09-2009, 17:27
Marie eliniko meneis re 8urio?
Pu akrivos?

Ναι glomer.Σου εστειλα πμ.

KaptanMitsos
16-09-2009, 17:31
Φίλε Glomer τα σπάει αυτό το καπέλο!!!
Θα έβαζα στο ένα Chivas και στο άλλο ρακί!!!

marios.sp
16-09-2009, 17:59
Παντως με το θεμα που ειχατε πριν σχετικα με τις παραταξεις,εχω ακουσει οτι αυτοι που ειναι στις παραταξεις ειναι μονο και μονο γιαυτο το λογο μεσα και οχι για να τελειωσουν την σχολη και οτι ουτε τους ενδιαφερει!

c_nick
16-09-2009, 18:17
Φιλε jimmy θα συμφωνησω εν μερη.Για τις βομβες οντως ισχυει.Τωρα οσο για τους καθηγητες που χρηματιζονται ειμαι της αποψης οτι αν εχεις γραψει εσυ καλα αυτος δεν μπορει να μην σε περασει!Μπορει να κανω και λαθος βεβαια τι να σου πω..
κατα την αποψη μου(επειδη σπουδαζω σε τει) στις μεγαλες σχολες οπου και θα υπαρχουν παραταξεις αμα ο καθηγητης ειναι π.χ πασπ κ εσυ π.χ δαπ αμα σε παρει χαμπαρι και ειναι και λιγο μ.........ς τοτε θα σε περασει οποτε θελει αυτος αυτα τραβαω εγω με τη λογιστικη 3 6αμηνα στα 2 εχω γραψει καλα και ο τυπος ειναι 3 λαλουν και 3 χορεβουν δεν με εχει περασει ακομα οπως και αλλα 200 ατομα....ειναι να μην εχει λοξα ο ανθρωπος αλλιως την εκατσες τη βαρκα...:cool:

Roger Rabbit
16-09-2009, 20:40
Παιδιά το έχετε χαλάσει πολύ αυτό το θέμα με τα άσχετα μηνύματα και είναι αρκετά σημαντικό για κάποιον που πρόκειται να εισαχθεί στη σχολή.!
Αν θέλετε μεταξύ σας να συζητάτε για άσχετα πράγματα και να κάνετε συνέχεια πλάκα υπάρχουν και τα messenger.

φανούλα
16-09-2009, 20:45
Βλέπεις Roger δεν είναι εδώ ο mastropanagos ή ο Morgan να επιβάλλουν την τάξη όπως πέρσυ....(ξέρεις εσύ:D:p;))!!!

haytek
16-09-2009, 21:36
Βλέπεις Roger δεν είναι εδώ ο mastropanagos ή ο Morgan να επιβάλλουν την τάξη όπως πέρσυ....(ξέρεις εσύ:D:p;))!!!
Όντως που εξαφανιστήκαν αυτοί? :(

perlasmeister
16-09-2009, 21:45

οντως :cool:

φανούλα
16-09-2009, 22:32
Ο Πάνος έχει μπαρκάρει και ένας Θεός ξέρει σε ποιο μέρος της θάλασσας ταξιδεύει, ο Morgan δεν ξέρω τι κάνει αλλά λογικά για να μην εμφανίζεται θα έχει πολύ δουλειά! Εκτός αν είδε όλα αυτά που έχουν γραφτεί εδώ και αυτοκτόνησε:mrgreen::mrgreen:......

perlasmeister
16-09-2009, 22:33
Ο Πάνος έχει μπαρκάρει και ένας Θεός ξέρει σε ποιο μέρος της θάλασσας ταξιδεύει, ο Morgan δεν ξέρω τι κάνει αλλά λογικά για να μην εμφανίζεται θα έχει πολύ δουλειά! Εκτός αν είδε όλα αυτά που έχουν γραφτεί εδώ και αυτοκτόνησε:mrgreen::mrgreen:......

παιζει κι αυτο:mrgreen::mrgreen:

Pavliaris
17-09-2009, 10:28
Παιδιά το έχετε χαλάσει πολύ αυτό το θέμα με τα άσχετα μηνύματα και είναι αρκετά σημαντικό για κάποιον που πρόκειται να εισαχθεί στη σχολή.!
Αν θέλετε μεταξύ σας να συζητάτε για άσχετα πράγματα και να κάνετε συνέχεια πλάκα υπάρχουν και τα messenger.
Εχεις κανα καλο messenger υποψην σου να κατεβασω???

jimmis
17-09-2009, 18:17
Παντως με το θεμα που ειχατε πριν σχετικα με τις παραταξεις,εχω ακουσει οτι αυτοι που ειναι στις παραταξεις ειναι μονο και μονο γιαυτο το λογο μεσα και οχι για να τελειωσουν την σχολη και οτι ουτε τους ενδιαφερει!

ποιο λογο??? θυμισε μου γιατι ειμαι απο υπνο πλζ...

jimmis
17-09-2009, 18:28
na pame na ta kapsume...

ασε ρε φιλε... οτι σαπια ταινια κυκλοφορει την εχω δει... τσιγαρα το ιδιο κι εγω.... καφε πινω λιγο.. αλλα κοιμαμαι πρωι η μεσημερι και ξυπναω βραδυ.... σαπιλααααα:p

thanassis sideris
17-09-2009, 19:13
ασε ρε φιλε... οτι σαπια ταινια κυκλοφορει την εχω δει... τσιγαρα το ιδιο κι εγω.... καφε πινω λιγο.. αλλα κοιμαμαι πρωι η μεσημερι και ξυπναω βραδυ.... σαπιλααααα:p
panw pou prospathousa na ta elatwssw twra einai pou ta af3isa......xaxaxaxaxaxa

thanassis sideris
17-09-2009, 19:14
oute ore3i gia volta den exw..........exw sapisei mesa sto spiti(tha elega pws einai pesmena ta psixologika mou)

jimmis
17-09-2009, 19:14

κ εγω... πριν τελειωσει η μερα το πακετο prince εχει εξαφανιστει... σαν να μην το αγορασα ποτε :p

jimmis
17-09-2009, 19:18
oute ore3i gia volta den exw..........exw sapisei mesa sto spiti(tha elega pws einai pesmena ta psixologika mou)

η καλυτερη λυση... τραβα κοιμησου....
οπως κι εσυ θαναση ετσι κ εγω τα χω βαρεθει ολα...
τσεκαρε http://www.youtube.com/watch?v=ewThPLJRlYY

haytek
17-09-2009, 22:42
Ελά παιδιά το ξεφτιλήσατε το θέμα...
Για άλλο λόγο υπάρχει αυτό το τοπικ ...
Τουλάχιστον σεβαστείτε τους υπολοίπους που μπαίνουν για να μάθουν κάτι και αντί για αυτό διαβάζουν τα ξεκαρφώτα που λέτε..
Δεν έχω κάτι μαζί σας αλλά για το θεό σεβαστείτε τους κανόνες... :rolleyes:

konan22222
17-09-2009, 23:09
Paidia exw teleiwsei tin aen aspropurgou ton febrouario me ta mathimata alla xrwstaw 2 mhnes ipiresia..Logw kapoiwn provlimatwn den efyga amesa kai feygw twra autes tis meres.Ton noemrvio pou tha epistrepsw mporw na kanw kanonika ta xartia mou gia to diplwma etsi den einai??

angelmethoni
18-09-2009, 00:20

λοιποοοοοοον....
1ον:μην αγχωνεστε,οτι ειναι να γινει θα γινει...βγειτε εξω,πηγαιντε τη βολτα σας.καντε οτι αλλο θελετε τελος παντων,για να περασει η ωρα και οι μερες μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα και να ανακουφηστουν ολοι...
2ον:το forum υπαρχει για να συζηταμε πολιτισμενα κι ελευθερα....μην κανετε συνεχεια παρατηρησεις οτι και καλα ξεφευγουμε απ'το θεμα κ.τ.λ....και αμα κανουμε και κανα ακυρο σχολιο δεν εγινε και τιποτα.Ας ειμαστε λιγο πιο χαλαροι...;)

panosL
18-09-2009, 03:13
λοιποοοοοοον....
1ον:μην αγχωνεστε,οτι ειναι να γινει θα γινει...βγειτε εξω,πηγαιντε τη βολτα σας.καντε οτι αλλο θελετε τελος παντων,για να περασει η ωρα και οι μερες μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα και να ανακουφηστουν ολοι...
2ον:το forum υπαρχει για να συζηταμε πολιτισμενα κι ελευθερα....μην κανετε συνεχεια παρατηρησεις οτι και καλα ξεφευγουμε απ'το θεμα κ.τ.λ....και αμα κανουμε και κανα ακυρο σχολιο δεν εγινε και τιποτα.Ας ειμαστε λιγο πιο χαλαροι...;)
Εγω προσωπικά διανύω μια καλή περιοδο.Γενικά δεν έχω άγχος,έχω ένα μέτριο βαθμό απολυτηρίου,αλλα όσο να ναι αν δεν ανακοινωθουν τα αποτελέσματα είμαστε όλοι στην αναμονή.
Δουλεύω και δεν έχω χρόνο να σκέφτομαι μακρινά και απίθανα σενάρια για να αγχώνομαι..
Προτείνω λοιπόν το ίδιο να κάνετε και εσείς,δείτε τα πράγματα αισιόδοξα και κάντε σύνεχεια δουλειές και δραστηρίοτητες.
Σε μία εβδομάδα θα είστε όλοι στη σχολή,και θα καταλάβετε πως δε άξιζε το άγχος.

Φιλικά,
Πάνος

panosL
18-09-2009, 03:20
παιζει κι αυτο:mrgreen::mrgreen:
Μια χαρά είναι ο Μόργκαν μην ανυσηχείτε,προσφάτως έμαθα πως παραιτήθηκε από αντμιν για κάποιους δικούς του λόγους.

haytek
18-09-2009, 10:35
λοιποοοοοοον....

Κάτσε ρε φίλε...Αυτό εδώ το τοπικ δεν φτιάχτηκε για να γράφει ο καθένας ότι μα***ία του έρθει στο κεφάλι..Βλέπε πολιτικά,συνεχώς να ασχολείστε με τα αποτελέσματα,προτάσεις για το άγχος..
Κάτσε ρε αδερφέ , κάνε ένα νεο τόπικ και άνοιξε μια συζήτηση για αυτά..
Δεν καταλαβαίνετε ότι το παρόν τόπικ έχει φύγει ΕΝΤΕΛΩΣ από το αρχικό του θέμα ?
Φίλε επίσης δεν έχει γίνει 1-2 άκυρα ποστς αλλά πάνω απο 10-15..
Σε τόσα ποστς χαλαροί είμαστε αλλά όταν να βλέπεις ότι ο καθένας λέει την δικιά του την μα** και μάλιστα επανηλλειμένα,τι να ΚΑΝΕΙΣ? :evil:

jimmis
18-09-2009, 10:48
αλλά όταν να βλέπεις ότι ο καθένας λέει την δικιά του την μα** και μάλιστα επανηλλειμένα,τι να ΚΑΝΕΙΣ? :evil:

Περιμενεις τον haytek να πει και την δικια του η να βαλει ολους τους αλλους σε ταξη... Κοιτα φιλαρακο αν νομιζεις οτι βριζοντας επαναφερεις το τοπικ στην αρχικη του κατασταση, εισαι γελασμενος... με το ποστ σου το κανεις χειροτερο απ οτι το κανουμε εμεις με 15 ακυρα ποστ. Λοιπον εχω να προτεινω 2 λυσεις:
1)Μην συμμετεχεις στην συζητηση αν πιστευεις οτι εχουμε ξεφυγει εντελως
2)Γινε moderator και κλεισε το θεμα, η μετεφερε τα "ακυρα",οπως λες ποστ, σε αλλο τοπικ

Απλα σταματα να βριζεις. Κανεις δεν εχει να χωρισει τιποτα με κανεναν και ουτε σκοπευει καποιος να ρθει σε διαινεξεις με αλλα ατομα οσο κομπλεξικα κι αν ειναι αυτα ;)
Φιλικα παντα :D:D

KaptanMitsos
18-09-2009, 10:55
Φίλε haytek μάθε να μιλάς σαν άνθρωπος και σταμάτα να βρίζεις!!!
Με την συμπεριφορά σου πιστεύω ότι υποβιβάζεις την ποιότητα του forum.
Αν δεν αλλάξεις τακτική νομίζω ότι θα προκαλείς αντιπαραθέσεις παρά θα
κάνεις καλό!!!!

:evil::evil::evil:

Όσο για το άγχος των παιδιών που συμμετέχουν ευθύνεται το υπουργείο το
οποίο είναι προφανές ότι δεν έχει καθόλου καλή οργάνωση!!!

Υ.Γ

Μην προκαλείται θέματα εκεί που δεν υπάρχουν...
Το θέμα έχει ξεφτιλιστεί επιεικώς τις τελευταίες μέρες..

haytek
18-09-2009, 10:58
Περιμενεις τον haytek να πει και την δικια του η να βαλει ολους τους αλλους σε ταξη... Κοιτα φιλαρακο αν νομιζεις οτι βριζοντας επαναφερεις το τοπικ στην αρχικη του κατασταση, εισαι γελασμενος... με το ποστ σου το κανεις χειροτερο απ οτι το κανουμε εμεις με 15 ακυρα ποστ. Λοιπον εχω να προτεινω 2 λυσεις:
1)Μην συμμετεχεις στην συζητηση αν πιστευεις οτι εχουμε ξεφυγει εντελως
2)Γινε moderator και κλεισε το θεμα, η μετεφερε τα "ακυρα",οπως λες ποστ, σε αλλο τοπικ

Απλα σταματα να βριζεις. Κανεις δεν εχει να χωρισει τιποτα με κανεναν και ουτε σκοπευει καποιος να ρθει σε διαινεξεις με αλλα ατομα οσο κομπλεξικα κι αν ειναι αυτα ;)
Φιλικα παντα :D:D
Καταρχάς διακρίνω μια ειρωνία και δεν μου αρέσει αυτό..
Έπειτα,εγώ δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να μην συνεχίσει τα άκυρά του ...
Αυτός μόνος του με το 18χρονο μυαλό που διαθέτει , πρέπει να καταλάβει πως αυτά που λέει μόνο ενημερωτικά δεν είναι ..
Συμφωνώ και επαυξάνω για το ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα..
Όσο για αυτό που λες να μην συμμετέχω στη συζήτηση,έχω να σου πω πως και να μην συμμετείχα και να έμπαινα για πρώτη φορά στο φορουμ και διάβαζα όλο το τοπικ,κάπου θα χανόμουν,θα μπερδευόμουν, θα προβληματίζομουν...
Αυτό ακριβώς δεν θέλω να συμβεί σε κάποιο νέο μέλος που μπαίνει αποκλειστικά για να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ και όχι να διαβάζει συζητήσεις μελών για πολιτικά και πράγματα που δεν αφορούν το αρχικό θέμα του τοπικ. :rolleyes:
Φιλικά εννοείται..

KaptanMitsos
18-09-2009, 11:02
Να σου θυμίσω ότι υπάρχουν και άτομα σαν κι εμένα στο FORUM τα οποία προερχόμαστε από άλλες δουλειές και έχουμε περάσει προ πολλού τα 18.

Οπότε το μυαλό του δεκαοκτάχρονου δεν απευθύνεται σε όλους!!!

Φιλικά πάντα

haytek
18-09-2009, 11:05
Μα ρε αδερφέ δεν απευθύνομαι σε όλους..
Απευθύνομαι σε έκεινους τους ΛΙΓΟΥΣ που δημιουργούν και εντείνουν αυτό το φαινόμενο..
:p

KaptanMitsos
18-09-2009, 11:06
ΟK και εγώ το μόνο που θέλω είναι να σταματήσει το αρνητικό κλίμα!!!
;)

jimmis
18-09-2009, 11:12
Καταρχάς διακρίνω μια ειρωνία και δεν μου αρέσει αυτό..
Έπειτα,εγώ δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να μην συνεχίσει τα άκυρά του ...
Αυτός μόνος του με το 18χρονο μυαλό που διαθέτει , πρέπει να καταλάβει πως αυτά που λέει μόνο ενημερωτικά δεν είναι ..
Συμφωνώ και επαυξάνω για το ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα..
Όσο για αυτό που λες να μην συμμετέχω στη συζήτηση,έχω να σου πω πως και να μην συμμετείχα και να έμπαινα για πρώτη φορά στο φορουμ και διάβαζα όλο το τοπικ,κάπου θα χανόμουν,θα μπερδευόμουν, θα προβληματίζομουν...
Αυτό ακριβώς δεν θέλω να συμβεί σε κάποιο νέο μέλος που μπαίνει αποκλειστικά για να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ και όχι να διαβάζει συζητήσεις μελών για πολιτικά και πράγματα που δεν αφορούν το αρχικό θέμα του τοπικ. :rolleyes:
Φιλικά εννοείται..

Φιλε μου επειδη καποιοι εχουν 18 χρονα μυαλα δεν σημαινει οτι ειναι πιο χαζοι... αντιθετωε, τις περισσοτερες φορες ειναι και πιο εξυπνοι.. 1 παραδειγμα δυστηχως δεν μπορω να σου δωσω... μππορω ομως να σου δωσω καμια 20αρια με πμ.. Δεχομαι αυτο που λες οτι θα χανοταν καπιος καινουργιος, αλλα σκεψου πως το τοπικ δεν ξεκινας να το διαβαζεις απο το τελος:rolleyes: ... καποιος που ενδιαφερεται να πληροφορηθει, θα αρχισει απο την σελιδα 1 και θα φτασει στην σελιδα *** . αν δεν του χει λυθει η απορια, ρωταει και οποιος γνωριζει κατι απανταει... Μεχρι ομως να βρεθει αυτος που θα ρωτησει, το τοπικ δεν μπορει να μενει νεκρο. πιστευω πως πρεπει να υπαρχει μια δραστηριοτητα.... οτι κι αν σημαινει αυτο..

KaptanMitsos
18-09-2009, 11:19
Έλεος ρε παιδιά σε λίγο θα αρχίσουμε να γαβγίζουμε και εμείς σαν τους πολιτικούς στα κανάλια....

χαχχαχχα
:evil::evil:

GIANNIS KOS
18-09-2009, 11:24
θελω να κανω μια ερωτηση χωρις να παραπληροφορισω τα υπολοιπα παιδια τα αποτελεσματα βγηκαν???????ρωταω γιατι ενας γνωστος μου εμαθα πωσ εμαθε το που περασε!!!!

KaptanMitsos
18-09-2009, 11:27
Δεν ξέρω φίλε μου...
Μήπως ο φίλος σου είναι από πανελλήνιες;

jimmis
18-09-2009, 11:27
θελω να κανω μια ερωτηση χωρις να παραπληροφορισω τα υπολοιπα παιδια τα αποτελεσματα βγηκαν???????ρωταω γιατι ενας γνωστος μου εμαθα πωσ εμαθε το που περασε!!!!

φιλε το μονο που εχω μαθει ειναι οτι βγαινουν 25 και εχουμε 10 μερεσ αναβολη για την εγγραφη.... δεν ξερω αν ισχυει....

jimmis
18-09-2009, 11:28
Δεν ξέρω φίλε μου...
Μήπως ο φίλος σου είναι από πανελλήνιες;

δεν εχει σχεση... κι εγω απο πανελληνιες ειμαι... αλλα μου παν 25

GIANNIS KOS
18-09-2009, 11:36
με απολυτηριο ειναι και αυτις......Περνω στο υπουργιο και μου λενει 15 μετα πηγε 20 και τωρα 25?

marios.sp
18-09-2009, 11:52
Παιδια τα αποτελεσματα οσων πανε με πανελληνιες και οσων πανε με απολυτηριο βγαινουν την ιδια μερα.Μετα εχεις 10 μερες να πας να κανεις την εγγραφη αλλιως νομιζω δεν μπορεις να μπεις.

KaptanMitsos
18-09-2009, 11:55

Φίλε επειδή ακούγονται πολλά και επειδή κάποια άτομα στο Forum είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού μπορείς να μας πεις από που το έμαθε;

c_nick
18-09-2009, 12:01
ρε παιδες τι ειναι αυτα που λετε....ο φιλος ρε μεγαλε μηπως εχει κανα δοντι μεσα στο υπουργειο και το εμαθε???σταματηστε ρε λιγο την παραπληροφορηση....ελεος δλδ....οποιοσ θελει να μαθει αν βγηκαν μπαινει www.yen.gr και ριχνει μια ματια αμα βγηκαν θα ειναι εκει....καλη μερα σε ολους σας

KaptanMitsos
18-09-2009, 12:02
Πες τα....
:)

GIANNIS KOS
18-09-2009, 12:11
προφανος αυτος εχει δοντι στο υπουργιο....ρε nick χαλαροσε λιγο οκ τι θα γινει δηλαδη δεν μπορουμε να μιλισουμε οποιοσ δεν αντεχει ασ μην μπαινει να βλεπει τα μυνηματα που γραφουμε ας μπει οταν θα βγουν τα αποτελεσματα δεν μπορεις να απαγορεψης τισ ερωτησεισ του αλλου που κατι εμαθε και θελει να το εξακριβοσι

c_nick
18-09-2009, 12:14
προφανος αυτος εχει δοντι στο υπουργιο....ρε nick χαλαροσε λιγο οκ τι θα γινει δηλαδη δεν μπορουμε να μιλισουμε οποιοσ δεν αντεχει ασ μην μπαινει να βλεπει τα μυνηματα που γραφουμε ας μπει οταν θα βγουν τα αποτελεσματα δεν μπορεις να απαγορεψης τισ ερωτησεισ του αλλου που κατι εμαθε και θελει να το εξακριβοσι
ναι ρε συ μεγαλε...αλλα το εχουν ξεφτιλισει το θεμα...καθε μερα αυτο ακουμε σχεδον.....:confused:

marios.sp
18-09-2009, 12:16
Παιδια δεν νομιζω οτι χρειαζεται κανα ιδιαιτερο βισμα για να ''μαθεις'' που περασες.Δηλαδη αν ο φιλος του παιδιου εχει περασει 1ος δεν θα ξερει που εχει περασει??θα εχει περασει προφανως στην πρωτη του επιλογη.Αν πχ εχει περασει 34ος και θελει να παει Ασπροπυργο που περνει 50 ατομα απο πανελληνιες δεν θα ξερει που εχει περασει?Εδω αλλα παιδια εχουν ηδη νοικιασει σπιτια χωρις να εχουν βγει ακομα τα αποτελεσματα.

haytek
18-09-2009, 12:18
Παιδια δεν νομιζω οτι χρειαζεται κανα ιδιαιτερο βισμα για να ''μαθεις'' που περασες.Δηλαδη αν ο φιλος του παιδιου εχει περασει 1ος δεν θα ξερει που εχει περασει??θα εχει περασει προφανως στην πρωτη του επιλογη.Αν πχ εχει περασει 34ος και θελει να παει Ασπροπυργο που περνει 50 ατομα απο πανελληνιες δεν θα ξερει που εχει περασει?Εδω αλλα παιδια εχουν ηδη νοικιασει σπιτια χωρις να εχουν βγει ακομα τα αποτελεσματα.
Καλά τα λες μάριε..Βλέπε εμένα που είμαι 19ος από πανελλήνιες και παίρνουν 22 άτομα και έχω βρει ήδη σπίτι και μεθαύριο ανεβαίνω μόνιμα :cool:

GIANNIS KOS
18-09-2009, 12:19
ξερω πωσ το εχουν παραξεφτιλισει το πραγμα αλλα εγω εκανα τιν ερωτηση για να μαθω απο εσας μηπως και εχασα κανενα επισοδιο για να ενημεροθω καταλαβες δεν εκανα ανακοινοση ερωτηση εκανα;)

c_nick
18-09-2009, 12:23

ξερω πωσ το εχουν παραξεφτιλισει το πραγμα αλλα εγω εκανα τιν ερωτηση για να μαθω απο εσας μηπως και εχασα κανενα επισοδιο για να ενημεροθω καταλαβες δεν εκανα ανακοινοση ερωτηση εκανα;)
οκ φιλε ενταξει και εγω το ειπα λιγο επιθετικα χωρις να το θελω....αλλα αμα θες μπορεις να μπεις στη σελιδα που ειπα και να δεις αμα βγηκαν μεχρι τωρα παντως δεν εχει ανακοινωθει τπτ....;)

papajo
18-09-2009, 23:29
Έχω κάνει σχετική ερώτηση σε reply ενός θέματος που όμως είχε να κάνει με την προκήρυξη και γενικά ήταν και πολύ παλιό γιαυτο κανένας δεν έδωσε σημασία... και έτσι αποφάσισα να κάνω δικό μου θέμα.

Ξέρει κανένας ποτε θα βγούνε τα αποτελέσματα των επιτυχόντων στις AEN;

Έχουν περάσει 9 μέρες από την ημερομηνία λήξης της προκήρυξης και δεν υπάρχει κανένα νέο στην σελίδα του YEN (τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα)
Μήπως ξέρετε ποτε αναμένεται να βγούνε?
Δεν ξέρω ποσο μπορεί να κρατήσει η διαδικασία αλλα κοιτάζοντας παλιότερα αποτελέσματα (πχ 2008-09) παρατήρησα ότι Βγήκαν πολύ γρήγορα μέσα σ 2-3 μέρες...

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων

marios.sp
19-09-2009, 00:05
Έχω κάνει σχετική ερώτηση σε reply ενός θέματος που όμως είχε να κάνει με την προκήρυξη και γενικά ήταν και πολύ παλιό γιαυτο κανένας δεν έδωσε σημασία... και έτσι αποφάσισα να κάνω δικό μου θέμα.

Ξέρει κανένας ποτε θα βγούνε τα αποτελέσματα των επιτυχόντων στις AEN;

Έχουν περάσει 9 μέρες από την ημερομηνία λήξης της προκήρυξης και δεν υπάρχει κανένα νέο στην σελίδα του YEN (τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα)
Μήπως ξέρετε ποτε αναμένεται να βγούνε?
Δεν ξέρω ποσο μπορεί να κρατήσει η διαδικασία αλλα κοιτάζοντας παλιότερα αποτελέσματα (πχ 2008-09) παρατήρησα ότι Βγήκαν πολύ γρήγορα μέσα σ 2-3 μέρες...

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων

Φιλε εχει γινει μια μεγαλη συζητηση πανω σε αυτο το θεμα εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=254716#post254716).
Τα αποτελεσματα εχει ακουστει οτι θα βγουν 25 Σεπτεμβριου.Τωρα τιποτα δεν ειναι σιγουρα.Οταν ανοικοινωθουν θα βγουν στο www.yen.gr (http://www.yen.gr).

Eπειδη αναφερεις για προηγουμενες χρονιες,επειδη το εχω ψαξει την χρονια 2008-2009 τα αποτελεσματα ανακοινωθηκαν μετα απο 1 μηνα!
Μπορεις να δεις εδω (http://www.yen.gr/yen.chtm?prnbr=32620) την περσυνη προκυρηξη που λεει οτι αιτησεις γινονται μεχρι 7/8/2008.Τα αποτελεσματα ανακοινωθηκαν στις 4/9/2008 εδω (http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=33185) δηλαδη σχεδον ενα μηνα μετα.

papajo
19-09-2009, 04:03
Α νόμιζα 4/9 ήταν η λήξη και 7/9 τα αποτελέσματα τα μπέρδεψα φαίνεται :P

Ελπίζω να μην κάνει πάλι ένα μήνα γιατί αν κάνει τότε την πάτησα… γιατί πρέπει να παρουσιαστώ στον στρατό 29 του μηνός… αν τα αποτελέσματα βγουν πχ 2 Νοεμβρίου την πάτησα… δες γκαντεμιά!!!

newsman
19-09-2009, 19:11
Α νόμιζα 4/9 ήταν η λήξη και 7/9 τα αποτελέσματα τα μπέρδεψα φαίνεται :P

Ελπίζω να μην κάνει πάλι ένα μήνα γιατί αν κάνει τότε την πάτησα… γιατί πρέπει να παρουσιαστώ στον στρατό 29 του μηνός… αν τα αποτελέσματα βγουν πχ 2 Νοεμβρίου την πάτησα… δες γκαντεμιά!!!

δεν νομίζω φίλε μου...στις 29 κατα ενα 80% θα έχουν βγει τα αποτελέσματα.Η σχολή όμως θα είναι ανοιχτή για να πας να γραφτείς και να πάρεις και την αναβολή.Οπότε θα είσαι κυριλέ

papajo
20-09-2009, 04:26
δεν νομίζω φίλε μου...στις 29 κατα ενα 80% θα έχουν βγει τα αποτελέσματα.Η σχολή όμως θα είναι ανοιχτή για να πας να γραφτείς και να πάρεις και την αναβολή.Οπότε θα είσαι κυριλέ

Στο δεύτερο σκέλος δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς.. πχ ναι αν κατά 80% όπως λες βγουν πριν της 29 οκ εννοείται πως μπορώ να βγάλω αναβολή και να εγγραφώ κτλ… αλλά αν τύχω στο 20%;; Τι γίνεται τότε;; :P
Εννοείς ότι μπορώ πάλι να πάρω αναβολή μέσω της σχολής για επικείμενη/πιθανή εγγραφή μου σε αυτήν;;

Tέλος πάντων εγώ σταυρώνω τα δάχτυλα μου και ελπίζω να πέσω στο “80%” :P

haytek
20-09-2009, 18:14
Χαίρεται από το νέο μου σπίτι στη Μηχανιώνα...
Δεν ξέρω κατά πόσον αληθεύει,αύριο θα δούμε αλλά ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος την ώρα που έκανε τα χαρτιά ,είπε σε μένα και στον πατέρα μου ότι αύριο περιμένουν τα αποτελέσματα ...

Επαναλαμβάνω πως δεν είναι σίγουρο..Εγώ απλά αναφέρω προς ενημέρωση όλων ... :rolleyes:

c_nick
20-09-2009, 19:01
Δεν ξέρω κατά πόσον αληθεύει,αύριο θα δούμε αλλά ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος την ώρα που έκανε τα χαρτιά ,είπε σε μένα και στον πατέρα μου ότι αύριο περιμένουν τα αποτελέσματα ...

Επαναλαμβάνω πως δεν είναι σίγουρο..Εγώ απλά αναφέρω προς ενημέρωση όλων ... :rolleyes:
απο το στομα σου και στου υπουργειου το αυτι....:cool:

Pavliaris
20-09-2009, 19:25

Κατσρχας καλοριζικο... Θα σε επισκεφτουμε καμια μερα να κανουμε παρτυ:cool: Ευχαριστουμε για την πληροφορια μακαρι!!! Ο ιδιοκτητης εχει καμια σχεση με την σχολη η το υπουργειο γενικα???

KaptanMitsos
20-09-2009, 19:29
Παιδιά μακάρι!!!

Να τελειώνουμε επιτέλους με τα αποτελέσματα.....:D

Καλά μπάρκα και καλές θάλασσες σε όλους!!!
:D:D

vasoula
20-09-2009, 22:59
Παιδιά μακάρι!!!

Να τελειώνουμε επιτέλους με τα αποτελέσματα.....:D

Καλά μπάρκα και καλές θάλασσες σε όλους!!!
:D:D Να τελειωνουμε δεν λες τιποτα!!!!!!!!!!!!:D
να ησυχασουμε επιτελους!!!!!!!!!

marios.sp
20-09-2009, 23:00
Να μπουμε και αυριο στην σελιδα του Υπουργειου να δουμε...αντε με το καλο!!

Pavliaris
20-09-2009, 23:26
Οποιος αυριο μπει και δει για τα αποτελεσματα θα τον παρακαλεσω να το γραψει και εδω.....;)Γιατι το πρωτο πραγμα που κοιταω με το που φτιαξω καφε ειναι τα e-mail μου.....:cool:

newsman
21-09-2009, 08:30
αχχχ....pavliari...και εγώ τα ίδια....εγώ εχω κάνει και σελιδοδίκτη την σελίδα του θέματος....καμένος......

KaptanMitsos
21-09-2009, 08:30
Καλημέρα σε όλους!!!

Pavliaris
21-09-2009, 08:39
αχχχ....pavliari...και εγώ τα ίδια....εγώ εχω κάνει και σελιδοδίκτη την σελίδα του θέματος....καμένος......
Αστα να πανε... Καλημερα σε ολους τσεκαρα στο υπουργειο πριν 5 λεπτα τιποτα ακομη...

Pavliaris
21-09-2009, 08:40
Καλα εεεε πηρα προαγωγη απο τζοβενο εγινα ναυτης...:o Μουτσος μπορω να γινω???;)

GeorgeGr
21-09-2009, 09:01
Καλημέρα, τίποτα ακόμα έτσι?

Αν αλλάξει κάτι να μασ ενημερώσετε :-|

GeorgeGr
21-09-2009, 09:05
Καλημέρα, τίποτα ακόμα έτσι?

Αν αλλάξει κάτι να μας ενημερώσετε :-|

alkiviadis
21-09-2009, 09:05
Αστα να πανε... Καλημερα σε ολους τσεκαρα στο υπουργειο πριν 5 λεπτα τιποτα ακομη...

Τσεκάρω κ εγώ συχνά πυκνά αλλά τίποτα...Την Παρασκευή να δούμε αν θα βγούν..

alkiviadis
21-09-2009, 09:06
Καλα εεεε πηρα προαγωγη απο τζοβενο εγινα ναυτης...:o Μουτσος μπορω να γινω???;)

Μπά καλύτερα να γίνεις αξιωματικός μέσα απο την ΑΕΝ!!! ;)

Pavliaris
21-09-2009, 09:10
Τσεκάρω κ εγώ συχνά πυκνά αλλά τίποτα...Την Παρασκευή να δούμε αν θα βγούν..
Αμα το πανε μεχρι την παρασκευη...... αστα να πανε....ΛΙΖΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑ

alkiviadis
21-09-2009, 09:11

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

c_nick
21-09-2009, 09:45
που το βρηκες αυτο το φρουτο????μαγκες τα αποτελεσματα δεν τα βλεπω να βγαινουν σημερα....υπομονηηηηηη.....;)

Pavliaris
21-09-2009, 09:58
που το βρηκες αυτο το φρουτο????μαγκες τα αποτελεσματα δεν τα βλεπω να βγαινουν σημερα....υπομονηηηηηη.....;)

Εαν δεν τα βγαλουνε μεχρι τις 12 πιστευω οτι δεν θα βγουνε σημερα....

marios.sp
21-09-2009, 10:06
Παιδια μολις πηρα το Υπουργειο(τα μισα τηλεφωνα ηταν κατατηλημμενα)και ειπαν οτι τα αποτελεσματα θα βγουν τελος αυτης της βδομαδας.Δηλαδη στις 25.Οποτε υπομονη λιγες μερες ακομα.

Pavliaris
21-09-2009, 10:11
Παιδια μολις πηρα το Υπουργειο(τα μισα τηλεφωνα ηταν κατατηλημμενα)και ειπαν οτι τα αποτελεσματα θα βγουν τελος αυτης της βδομαδας.Δηλαδη στις 25.Οποτε υπομονη λιγες μερες ακομα.
Υπομονη.....

φανούλα
21-09-2009, 11:48
Ψυχραιμίαααα:cool:...........

Pavliaris
21-09-2009, 13:05
Παιδια ο φιλος μου που ητανε με πανελληνιες και του ειχανε χασει τα χαρτια... και εκανε ξανα τα χαρτια του με απολυτηριο μολις με πηρε και μου ειπε οτι μιλησε με τον θειο του που ειναι στο υπουργειο και του ειπε οτι βγηκανε και περασε..... αλλα τα αποτελεσματα θα αναρτηθουν απο τετταρτη και μετα, δηλαδη η τεταρτη η πεμπτη η παρασκευη... Αλλα αν εχει καποιος γνωστο στο υπουργειο μπορει να παρει και να του πει να δει αν περασε....

φανούλα
21-09-2009, 13:09
Άμα δεν έχεις βύσμα, δεν την παλεύεις με λίγα και απλά λόγια;).....

Pavliaris
21-09-2009, 13:12
Άμα δεν έχεις βύσμα, δεν την παλεύεις με λίγα και απλά λόγια;).....
Εγω να σου πω την αμαρτια μου εχω βυσμα.... αλλα ψαχνω να το βρω για να του πω μπας και μαθει....αλλα δεν τον βρισκω στο τηλεφωνο....:cool:

ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

φανούλα
21-09-2009, 13:15
Χαχαχαχα, το βύσμα σας αυτή τη στιγμή απουσιάζει, παρακαλώ καλέστε αργότερα:lol::lol:....

perlasmeister
21-09-2009, 13:18
Χαχαχαχα, το βύσμα σας αυτή τη στιγμή απουσιάζει, παρακαλώ καλέστε αργότερα:lol::lol:....

this moment your wad is absenting,please call him later:cool:

Pavliaris
21-09-2009, 13:21
xxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!

Pavliaris
21-09-2009, 14:14
Παιδια μολις ξαναπηρα στο υπουργειο μπας και ειμαι ποιο τυχερος και ενας κυριουλης μου ειπε οτι θα βγουνε αυριο μετα τις 8:30 στα τηλεφωνα 2104191427/2104191686 δεν ξερω αν ειναι συγουρο γιατι εχω ακουσει πολλες αποψεις...απλα αναφερω τι μου ειπανε απο το υπουργειο , αν και θεορω οτι ειναι βλακειες....;)

billl
21-09-2009, 14:22
Παιδια μολις ξαναπηρα στο υπουργειο μπας και ειμαι ποιο τυχερος και ενας κυριουλης μου ειπε οτι θα βγουνε αυριο μετα τις 8:30 στα τηλεφωνα 2104191427/2104191686 δεν ξερω αν ειναι συγουρο γιατι εχω ακουσει πολλες αποψεις...απλα αναφερω τι μου ειπανε απο το υπουργειο , αν και θεορω οτι ειναι βλακειες....;)
στο ιντερνετ ποτε λες να βγουν??

Pavliaris
21-09-2009, 14:25
στο ιντερνετ ποτε λες να βγουν??
Εγω φιλε μου πιστευω οτι τεταρτη με πεμπτη θα τα ανεβασουνε στο internet....

N3v3r21
21-09-2009, 14:26
Εγω φιλε μου πιστευω οτι τεταρτη με πεμπτη θα τα ανεβασουνε στο internet....
κατσε πρωτα να μας το πουν εστψ και απο το τηλ. καλα θα ειναι :)

φανούλα
21-09-2009, 14:28
Άντε να τελειώνουμε για να κανονίσουμε κι εμείς τα εισητήριά μας για τις εγγραφές, τις εκλογές κτλ...

Pavliaris
21-09-2009, 14:30
κατσε πρωτα να μας το πουν εστψ και απο το τηλ. καλα θα ειναι :)
Ναι δεν λεω, αλλα σκεψου 1500 παιδια να παιρνουν να μαθουνε αν περασανε....οταν θα τα ανακοινωσουνε απο το internet τοτε μονο θα τα λενε απο το τηλεφωνο και αυτο παλι πιστευω οτι θα μας λενε δειτε τι λιστα απο το internet...;)

Glomer
21-09-2009, 19:22
8a paw stin eklisia na anapsw 1 keraki gia olous sas :P
Kali tuxi se olous paidia!
Kai panta psila to kefali.
egw akusa Pempti pws 8a vgune

Roger Rabbit
21-09-2009, 19:31
Οποιος αυριο μπει και δει για τα αποτελεσματα θα τον παρακαλεσω να το γραψει και εδω.....Γιατι το πρωτο πραγμα που κοιταω με το που φτιαξω καφε ειναι τα e-mail μου.....

Καλημέρα σε όλους!!!

Καλα εεεε πηρα προαγωγη απο τζοβενο εγινα ναυτης...:o Μουτσος μπορω να γινω???

Καλημέρα, τίποτα ακόμα έτσι? Αν αλλάξει κάτι να μασ ενημερώσετε

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

που το βρηκες αυτο το φρουτο????μαγκες τα αποτελεσματα δεν τα βλεπω να βγαινουν σημερα....υπομονηηηηηη.....

Εγω να σου πω την αμαρτια μου εχω βυσμα.... αλλα ψαχνω να το βρω για να του πω μπας και μαθει....αλλα δεν τον βρισκω στο τηλεφωνο....

ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

xxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!

8a paw stin eklisia na anapsw 1 keraki gia olous sas Kali tuxi se olous paidia!
Kai panta psila to kefali.
egw akusa Pempti pws 8a vgune

Ρε παιδιά σταματήστε να δημοσιεύετε άσχετα μηνύματα το έχετε καταστρέψει το θέμα.!
Μη νομίζετε πως είστε 5-6 άτομα που διαβάζετε το θέμα, υπάρχουν & άλλα άτομα που ενδιαφέρονται και βλέπουν συνεχώς τα μεταξύ σας άσχετα posts..

Pavliaris
21-09-2009, 19:41
Βασανα που εχει η ζωη.... Λοιπον παιδια φιλια παω για βολτα μην πτοιστε!!!

Glomer
21-09-2009, 19:45
Pername kala kai ma8enume....
Ti pirazei?
Kanenas dn eixe diamartiti8ei mexri twra...
mono esu...
Btw Emena mono 1 fora me exei!
Pavliari exases! ahahaha

Roger Rabbit
22-09-2009, 00:22
Βασανα που εχει η ζωη.... Λοιπον παιδια φιλια παω για βολτα μην πτοιστε!!!

Κουφιοκέφαλος είσαι αλλά θα στρώσεις..

Antreas25
22-09-2009, 08:34
Παιδια καλημερα εγινα μελος στο forum σημερα πρωι πρωι και αρχισα να διαβαζω αυτο το topik, και θελω να σας πω οτι εχετε κανει πολυ καλη δουλεια και γενικος το εχετε κανει ποιο διασκεδαστικο και μαθαινουμε πραγματα και μεσα απο την πλακα σας , ειναι μια μεγαλη παρεα!!! Τωρα γιατι ξαφνικα ο Roger Rabbit στραβωσε δεν μπορω να καταλαβω παντως φιλε αν ειναι η ανησυχια σου οτι ετσι δεν μαθαινουμε μια χαρα μαθαινουμε και μαλιστα ποιο ευκολα γιατι διαβαζουμε και κατι ευχαριστο και οχι κατι μονοτονο....!!!! Παιδια να ειστε καλα που μεσα απο την πλακα σας μας μαθενετε κιολας!!!:p

KaptanMitsos
22-09-2009, 08:38
Καταρχήν Καλημέρα!!!

Ρε παιδιά έλεος με τις βλακείες. Κάποιος εχθές έδωσε μέχρι και τηλέφωνα για να πάρουμε και να μάθουμε τα αποτελέσματα. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα βγουν Τετάρτη μεσημέρι με Πέμπτη πρωί. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να παίρνουμε τηλέφωνα γιατί πρώτα θα βγουν στο Site (Ειδικά στο θέμα ''Δημοσιεύτηκε σήμερα'').

Εντάξει καταλαβαίνω ότι το άγχος είναι μεγάλο αλλά δεν υπάρχει λόγος για όλη αυτή την παραπληροφόρηση.

Ευχαριστώ!!!

N3v3r21
22-09-2009, 08:54
Οντως πρεπει να εχεις δικεο γιατη πηρα σημερα και μου παν να ξαναπαρω αυριο το μεσημερι.......

KaptanMitsos
22-09-2009, 09:06
Φίλε νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πάρεις αφού όταν βγουν θα τα ανεβάσουν κατευθείαν στο Internet. Τώρα το τι παίζεται και καθυστερούν ένας θεός ξέρει..
Μάλλον γίνονται μαγειρέματα...:confused:

φανούλα
22-09-2009, 09:16
Λοιπόν παιδιά αφήστε τα τηλέφωνα (ούτως ή άλλως δεν βγάζουμε άκρη από κει και μόνο που χρεώνεστε) και ας κοιτάμε κάθε μέρα στο ίντερνετ και όποιος τα δει πρώτος το λέει και όλα θα ξεκαθαρίσουν!!! Καλή επιτυχία σε όλους και καλή σας μέρα:p;)!!!

Pavliaris
22-09-2009, 09:18
Λοιπόν παιδιά αφήστε τα τηλέφωνα (ούτως ή άλλως δεν βγάζουμε άκρη από κει και μόνο που χρεώνεστε) και ας κοιτάμε κάθε μέρα στο ίντερνετ και όποιος τα δει πρώτος το λέει και όλα θα ξεκαθαρίσουν!!! Καλή επιτυχία σε όλους και καλή σας μέρα:p;)!!!

Σωστη η Φανουλα!

billl
22-09-2009, 09:26
Φίλε νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πάρεις αφού όταν βγουν θα τα ανεβάσουν κατευθείαν στο Internet. Τώρα το τι παίζεται και καθυστερούν ένας θεός ξέρει..
Μάλλον γίνονται μαγειρέματα...:confused:
Ισως επειδη φετος εκαναν πολλοι αιτησεις να αργουν βγαζοντας θεσεις για ολους...τοσα χρονια παρακαλανε τα παιδια να πανε..

KaptanMitsos
22-09-2009, 09:30
Πες τα ρε Φανούλα!!!

Έτσι όποιος τα δει πρώτος στέλνει post.

papajo
22-09-2009, 12:18
Εγώ παιδιά μίλησα με έναν παρά τω υπουργό και επιβεβαίωσε αυτό που είπανε και άλλοι εδώ μέσα., ότι δηλαδή 25 του μηνός θα βγουν τα αποτελέσματα.

Apostolos
22-09-2009, 12:44
Καλά αγχώνεστε για το αν θα μπείτε? Στην εποχή μου μόνο ο Ασπρόπυργος είχε 300 επιλαχόντες και οι άλλες σχολές 500!!!
Τώρα με βαθμούε εξεφτελισμού αγχώνεστε???

billl
22-09-2009, 12:54
Καλά αγχώνεστε για το αν θα μπείτε? Στην εποχή μου μόνο ο Ασπρόπυργος είχε 300 επιλαχόντες και οι άλλες σχολές 500!!!
Τώρα με βαθμούε εξεφτελισμού αγχώνεστε???
περσι ανεβηκαν αποτομα οι βασεις και γι αυτο υπαρχει αγχος...οικονομικη κριση,ανεργια κτλ..και υπαρχει απ την αλλη η διαφορα συστηματος (2005 και μετα)που εμενα προσωπικα θα μου κανει πολυ δυσκολη τη ζωη αν δεν ειμαι θεσσ-μακ για αυτο ολο αυτο το αγχος...

Alex_7_
22-09-2009, 13:18
Re paidia,ma na rwtisw kati...???Oooooooootan me to kalo bgoun ta apotelesmata k dw oti exw perasei se kapia sxoli sthn opoia dn 8elw na paw ekei,prepei na paw anagkastika ekei k meta na dw an mporw na paw allou...???(diladi sta Xania giati eimai apo KRHTH)

billl
22-09-2009, 13:22
Re paidia,ma na rwtisw kati...???Oooooooootan me to kalo bgoun ta apotelesmata k dw oti exw perasei se kapia sxoli sthn opoia dn 8elw na paw ekei,prepei na paw anagkastika ekei k meta na dw an mporw na paw allou...???(diladi sta Xania giati eimai apo KRHTH)
ναι δυστυχως

GIANNIS KOS
22-09-2009, 14:39
ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ....ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!

GIANNIS KOS
22-09-2009, 14:49
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΠΟΛΥΤΙΡΙΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΣΩ ΕΠΙΚΥΡΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ......ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

δον κιχωτης
22-09-2009, 14:50
γεια ειμαι κανουρια εδω αλλα και γω αγωνιω το ιδιο...την παρασκευη θα βγουνε σιγουρα;)

f/b kefalonia
22-09-2009, 14:51
Φιλε μου απ οσο ξερω δεν γινεται να το παρεις...!σου κρατανε το γνησιο απολυτηριο!!

δον κιχωτης
22-09-2009, 14:54
νομιζω απο ολους της τριτης κατηγοριας τα κρατησαν τα απολυτηρια....μαλλον θα στο κρατησουν αν περασεις αλλιως στο επιστρεφουν οταν βγουν τα αποτελεσματα

GIANNIS KOS
22-09-2009, 15:00
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ

newsman
22-09-2009, 15:44
παιδιάα...εμαθα τελικά αν πέρασα...και πέρασα με 14 στην κεφαλονια...και δεν θυμαμαι πια επιλογη ήταν...

N3v3r21
22-09-2009, 15:44
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΠΟΛΥΤΙΡΙΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΣΩ ΕΠΙΚΥΡΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ......ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
δεν δεχετε αντιγραφα η σχολη εστω και επικιρωμενα.....το απολυτιριο θα το παρεις οταν με το καλο τελιωσεις ωπος και ολα τα αλλα χαρτια που εχεις καταθεσει πχ λουερ,τριτεκνος και τετια.....

c_nick
22-09-2009, 15:55
παιδιάα...εμαθα τελικά αν πέρασα...και πέρασα με 14 στην κεφαλονια...και δεν θυμαμαι πια επιλογη ήταν...
αρχηγε μου πως το μαθες να μαθουμε κ εμεις?

N3v3r21
22-09-2009, 15:56
αρχηγε μου πως το μαθες να μαθουμε κ εμεις?
βισμα μυριζω.....????:p

f/b kefalonia
22-09-2009, 16:11

φιλε μου πρωτη επιλογη πια ειχες;;;;;;

papajo
22-09-2009, 16:35
Ρε παιδιά είμαι πολύ θλιμμένος τώρα… έμαθα από άτομο γνωστό ότι πέρασα αλλά μηχανικός…. Εγώ πλοίαρχος ήθελα να γίνω από μικρός που πρωτάκουσα τα μελοποιημένα του καββαδία… :( Τώρα τελευταία στιγμή μίλησα με ένα άτομο που ίσως μπορεί να βοηθήσει (βύσμα δηλαδή που λένε :P) αλλά δεν νομίζω :(…

Θα μου πείτε γιατί έβαλα στις επιλογές και αυτές των μηχανικών αν δεν ήθελα;;; ε γιατί πολύ απλά δεν είχα βάλει βύσμα κτλ και είπα να τα βάλω όλα .. από το να μην μπω καθόλου ας μπω μηχανικός….. φυσικά πρώτη επιλογή μου ήταν πλοίαρχος! Και να πεις δεν έχω τα προσόντα; Και ξένες γλώσσες ξέρω (όχι μόνο αγγλικά) και χαρτιά από PC έχω και 20/20 πείρα στο τεστ οράσεως και γενικότερα πέρασα χωρίς να έχω τίποτα στα τεστ υγείας αλλά κυρίως μου αρέσει το συγκεκριμένο επάγγελμα… (βέβαια τα άλλα τα χαρτιά μου δεν τα θέλανε ζητήσανε μόνο αυτό των αγγλικών)

Λογικά δεν γίνεται να αλλάξει αυτό ούτε μέσα στην σχολή ε; οπότε ή πάω τώρα ή ξανακάνω τα χαρτιά μου του χρόνου…

c_nick
22-09-2009, 16:40

Ρε παιδιά είμαι πολύ θλιμμένος τώρα… έμαθα από άτομο γνωστό ότι πέρασα αλλά μηχανικός…. Εγώ πλοίαρχος ήθελα να γίνω από μικρός που πρωτάκουστα και τα μελοποιημένα του καββαδία… :( Τώρα τελευταία στιγμή μίλησα με ένα άτομο που ίσως μπορεί να βοηθήσει (βύσμα δηλαδή που λένε :P) αλλά δεν νομίζω :(…

Θα μου πείτε γιατί έβαλα στις επιλογές και αυτές των μηχανικών αν δεν ήθελα;;; ε γιατί πολύ απλά δεν είχα βάλει βύσμα κτλ και είπα να τα βάλω όλα .. από το να μην μπω καθόλου ας μπω μηχανικός….. φυσικά πρώτη επιλογή μου ήταν πλοίαρχος! Και να πεις δεν έχω τα προσόντα; Και ξένες γλώσσες ξέρω (όχι μόνο αγγλικά) και χαρτιά από PC έχω και 20/20 πείρα στο τεστ οράσεως και γενικότερα πέρασα χωρίς να έχω τίποτα στα τεστ υγείας αλλά κυρίως αρέσει το συγκεκριμένο επάγγελμα… (βέβαια τα άλλα τα χαρτιά μου δεν τα θέλανε ζητήσανε μόνο αυτό των αγγλικών)

Λογικά δεν γίνεται να αλλάξει αυτό ούτε μέσα στην σχολή ε; οπότε ή πάω τώρα ή ξανακάνω τα χαρτιά μου του χρόνου…
φιλε μου μην απογοητευεσαι σκεψου οτι μετα θα μπορεις να πιασεις και δουλεια στη στερια...και θα κανεις και τα ταξιδια σου θα εισαι πανω σε πλοιο....:cool:

marios.sp
22-09-2009, 16:51
Ρε παιδιά είμαι πολύ θλιμμένος τώρα… έμαθα από άτομο γνωστό ότι πέρασα αλλά μηχανικός…. Εγώ πλοίαρχος ήθελα να γίνω από μικρός που πρωτάκουσα τα μελοποιημένα του καββαδία… :( Τώρα τελευταία στιγμή μίλησα με ένα άτομο που ίσως μπορεί να βοηθήσει (βύσμα δηλαδή που λένε :P) αλλά δεν νομίζω :(…

Θα μου πείτε γιατί έβαλα στις επιλογές και αυτές των μηχανικών αν δεν ήθελα;;; ε γιατί πολύ απλά δεν είχα βάλει βύσμα κτλ και είπα να τα βάλω όλα .. από το να μην μπω καθόλου ας μπω μηχανικός….. φυσικά πρώτη επιλογή μου ήταν πλοίαρχος! Και να πεις δεν έχω τα προσόντα; Και ξένες γλώσσες ξέρω (όχι μόνο αγγλικά) και χαρτιά από PC έχω και 20/20 πείρα στο τεστ οράσεως και γενικότερα πέρασα χωρίς να έχω τίποτα στα τεστ υγείας αλλά κυρίως μου αρέσει το συγκεκριμένο επάγγελμα… (βέβαια τα άλλα τα χαρτιά μου δεν τα θέλανε ζητήσανε μόνο αυτό των αγγλικών)

Φιλε νομιζω πως μπορεις να αλλαξεις απο μηχανικος σε πλοιαρχος ενω εισαι μεσα στη σχολη.Παρε ενα τηλεφωνο την γραμματεια καποιας ΑΕΝ να ρωτησεις.

papajo
22-09-2009, 17:00
φιλε μου μην απογοητευεσαι σκεψου οτι μετα θα μπορεις να πιασεις και δουλεια στη στερια...και θα κανεις και τα ταξιδια σου θα εισαι πανω σε πλοιο....:cool:

Ναι δίπλα σε μια μηχανή μπουρου μπουρου και όπου με πάνε οι άλλοι… :cry: αχ εγώ περίμενα να έρθει η στιγμή που θα συμβουλευόμουν τα εργαλεία και τους χάρτες, να κοιτούσα τον ορίζοντα και να διέταζα “τραβέρσο ανάποδο, πορεία προς βοριά” :rolleyes:

Αύριο το πρώτο πραμα που θα κάνω είναι να πάρω τηλέφωνο στον Ασπρόπυργο να ρωτήσω αν γίνεται αυτό που μου είπε ο φίλος μας ο marios

marios.sp
22-09-2009, 17:06
Ναι δίπλα σε μια μηχανή μπουρου μπουρου και όπου με πάνε οι άλλοι… :cry: αχ εγώ περίμενα να έρθει η στιγμή που θα συμβουλευόμουν τα εργαλεία και τους χάρτες, να κοιτούσα τον ορίζοντα και να διέταζα “τραβέρσο ανάποδο, πορεία προς βοριά” :rolleyes:

Αύριο το πρώτο πραμα που θα κάνω είναι να πάρω τηλέφωνο στον Ασπρόπυργο να ρωτήσω αν γίνεται αυτό που μου είπε ο φίλος μας ο marios

Φιλε papajo ειχε γινει παλιοτερα μια συζητηση εδω στο Forum αν γινεται αυτο που σου ειπα και μου ειχε γραψει παιδι απο την σχολη οτι γινεται.Στο λεω με καθε επιφηλαξη.Οταν μαθεις γραψε και εδω για να ξερουμε.

Τραβα μπροστα ξοπισω εμεις και μη σε μελλει.

newsman
22-09-2009, 17:47
N3v3r21.....έχεις καλή όσφρηση....

πρώτη επιλογή είχα ασπρόπυργο...αλλά δεν θυμάμαι πια επιλογή ήταν η κεφαλονιά....

Glomer
22-09-2009, 18:01
Ama evales 1h epilogi aspropurgo me 14 kai dn s piran katalava....
Katalava pu 8a me steilun kai an ...

c_nick
22-09-2009, 18:05
Ama evales 1h epilogi aspropurgo me 14 kai dn s piran katalava....
Katalava pu 8a me steilun kai an ...
γτ ρε glomer τι απολυτηριο εχεις?

billl
22-09-2009, 18:09

ποσα μορια ειχες??

Alex_7_
22-09-2009, 18:47
Diladi egw pou exw dilosei ploiarxos mporoune na me paroun gia mixaniko...???giati ginete auto?Osoi exoun pio mikro ba8mo sto apolutirio k dilonoun ploiarxoi tous pane mixanikous gia na min tous dioksoun...???

billl
22-09-2009, 18:49
Diladi egw pou exw dilosei ploiarxos mporoune na me paroun gia mixaniko...???giati ginete auto?Osoi exoun pio mikro ba8mo sto apolutirio k dilonoun ploiarxoi tous pane mixanikous gia na min tous dioksoun...???
οχι ρε συ...ειχε δηλωση 2η επιλογη μηχανικος... δεν τον πηραν με το ζορι...

φανούλα
22-09-2009, 19:36
Μην απογοητεύεστε guys υπάρχουν και οι μεταγραφές:p!! Θέληση να υπάρχει;)......!!!!!

billl
22-09-2009, 19:46
Μην απογοητεύεστε guys υπάρχουν και οι μεταγραφές:p!! Θέληση να υπάρχει;)......!!!!!
κατσε να μπουμε μια...γιατι με 14 κεφαλωνια που ειναι η σχολη με τη χαμηλοτερη βαση τα βλεπω συσκολα τα πραγματα

Glomer
22-09-2009, 21:02
γτ ρε glomer τι απολυτηριο εχεις?

16 evgala
alla otan akuw kati tetoia....

f/b kefalonia
22-09-2009, 22:17
ωχ παιδια τωρα μου κανατε την καρδια περιβολι.....εγω βγαζω 14.300 μορια και εχω πρωτη επιλογη ασπροπυργο οποτε συμφωνα με τα λεγομενα του φιλου δυσκολα να εχω μπει εκει....