PDA

Επιστροφή στο Forum : Εκπαίδευση - Εισαγωγή Σπουδαστών ΑΕΝ

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

panosL
12-05-2009, 15:44
Φίλε μου εγώ με απολυτήριο ενιαίου λυκείου με βαθμό 14,7 είχα εισαχθεί ως πέμπτος ,λογικά αν είσαι κάπου εκεί δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Kαι γώ αυτό πιστεύω!Σε ευχαριστώ!
Βέβαια έχουτμε βγει οφφ τοπικ και για αυτό θα κάνω μια τελευταία ερώτηση εδώ και ότι χρειαστώ από εδώ και πέρα θα γράφω σε άλλη ενότητα του φόρουμ.
Το εισητήριο από Αθήνα για Ασπρόπυργο θεωρείται αστικό όπως όλα ή κοστίζει κάτι παραπάνω επειδή βγαινει εκτός πόλης?

φανούλα
12-05-2009, 15:46
Αστικό όπως όλα τα άλλα;)

panosL
12-05-2009, 15:50
thanx φανούλα δεν μένω αθήνα και δεν ξέρω και πολλά..

φανούλα
12-05-2009, 15:57
Γι αυτό είμαστε εδώ!!! Κι εγώ δεν ήξερα, ρωτούσα κι έμαθα:D

Pireotis
12-05-2009, 18:11
Γι αυτό είμαστε εδώ!!! Κι εγώ δεν ήξερα, ρωτούσα κι έμαθα:D

Παλιότερα υπήρχε και πούλμαν για την δωρεάν μεταφορά των σπουδαστών αλλά δυστηχώς πολλά άλλαξαν τα τελευταία χρόνια.:(

φανούλα
12-05-2009, 18:15
Έχουμε βγει λίγο από το θέμα όμως

mpikos_christos
13-05-2009, 14:04
na rwtisw k gw kati k sungxwreste me an eimai ektos thematos...
se 2 meres ksekinan oi panelladikes!
sto mixanografiko mou h moni epilogi tha einai oles oi a.e.n...
alla den exw brei akoma thn sxetiki prokyrhksi!:(
an gnwrizei kapoios otidhpote as me boithisei...
eyxaristw!!

perlasmeister
13-05-2009, 15:44
na rwtisw k gw kati k sungxwreste me an eimai ektos thematos...
se 2 meres ksekinan oi panelladikes!
sto mixanografiko mou h moni epilogi tha einai oles oi a.e.n...
alla den exw brei akoma thn sxetiki prokyrhksi!:(
an gnwrizei kapoios otidhpote as me boithisei...
eyxaristw!!
re megale pou kolaei i prokiriksi ? exeis kanei to mixanohrafiko sou ok tora perimene na doseis me to kalo panellinies kali epityxia parepitontos kai an xtypa ksylo den peraseis kaneis ekei gyro stamesa iouliou tin prokiriksi alla pame makria esy sygkentriosou stis panellinies

mpikos_christos
13-05-2009, 18:18
file mou dn katalabes...gia na katathesw kapoia dikailogitika apo oti kserw tha parw plirofories ap'tn prokyrhksh!
pws tha mathw gia tis hmerominies twn ygeiwnomikwn eksetasewn?
k genika gia prothesmies!
pou tha dhlwsw ti seira protimishs twn a.e.n.?
ap'tn prokyriksi dn orizontai ola ayta?

alkiviadis
13-05-2009, 19:48
file mou dn katalabes...gia na katathesw kapoia dikailogitika apo oti kserw tha parw plirofories ap'tn prokyrhksh!
pws tha mathw gia tis hmerominies twn ygeiwnomikwn eksetasewn?
k genika gia prothesmies!
pou tha dhlwsw ti seira protimishs twn a.e.n.?
ap'tn prokyriksi dn orizontai ola ayta?

Αγορίνα μην αγχώνεσαι..Κοίτα πρώτα να περάσεις όπως σου λέει και παραπάνω και μετά έχεις 2 μήνες να κοιτάξεις για χαρτιά και λεπτομέρειες...Το μόνο που θα πρέπει να σε απασχολεί τώρα είναι οι πανελλήνιες ούτως ή άλλως η προκύρηξη βγαίνει τέλη Μαΐου..

mpikos_christos
13-05-2009, 19:51
s'euxaristw poli alkibiadi...eilikrina eixa angxwthei mipws xasw tn prokuriksi k paei tzampa t diabazma!giati exw etoimastei gia panellinies!
k pali eyxaristw!!:)

alkiviadis
13-05-2009, 19:56
s'euxaristw poli alkibiadi...eilikrina eixa angxwthei mipws xasw tn prokuriksi k paei tzampa t diabazma!giati exw etoimastei gia panellinies!
k pali eyxaristw!!:)

Άντε μεθαύριο δίνουμε έκθεση!!!Καλή μας επιτυχία!!!!!!

marios.sp
13-05-2009, 20:49
Γεια σας παιδια και εγω μαθητης 3ης Λυκειου εχω αποφασησει να παω εμπορικο ναυτικο εδω και παρα πολυ καιρο αλλα εχω 2 ερωτησεις
1)Υπαρχει περιπτωση να πιασω την βαση του 10 και να μην περασω?
2)Αν πιασω την βαση του 10 θα μπω στην σχολη που εχω βαλει 1ης προτιμησης.(πχ Ασπροπυργου)?
Μιλωντας παντα αντικειμενικα και γνωριζοντας απο τις προηγουμενες χρονιες οτι δεν γινεται να γεμισουν ολες οι θεσεις απο πανελληνιες.

Ευχαριστω!

haytek
13-05-2009, 20:52
ade kali mas epitixia ..
euxomai osoi mpoun kai euelpistw kai gw mesa se autous ,telika na sinantisoume atoma san kai sas mesa stis sxoles ...

marios.sp
13-05-2009, 22:02
Καλη μας επιτυχια!!ολα να πανε καλα!!:)

alkiviadis
13-05-2009, 22:17
Γεια σας παιδια και εγω μαθητης 3ης Λυκειου εχω αποφασησει να παω εμπορικο ναυτικο εδω και παρα πολυ καιρο αλλα εχω 2 ερωτησεις
1)Υπαρχει περιπτωση να πιασω την βαση του 10 και να μην περασω?
2)Αν πιασω την βαση του 10 θα μπω στην σχολη που εχω βαλει 1ης προτιμησης.(πχ Ασπροπυργου)?
Μιλωντας παντα αντικειμενικα και γνωριζοντας απο τις προηγουμενες χρονιες οτι δεν γινεται να γεμισουν ολες οι θεσεις απο πανελληνιες.

Ευχαριστω!

Απ'ό,τι φαίνεται φέτος θα είμαστε πολλοί!!Κοίτα η βάση δεν είναι απόλυτα 10 μπορεί να πέσει και στο 9,5 απλά να θεωρηθεί βάση οπότε και 10...Αν την πιάσεις σίγουρα θα μπεις στις ΑΕΝ τώρα για το άλλο δεν είναι σίγουρο εξαρτάται απο τον αριθμό αυτών που θα δηλώσουν την σχολή και απο το αν έχουν περισσότερα μόρια απο σένα(profficiency,lower,πολύτεκνοι κλπ)Απλά να είσαι αισιόδοξος και θα έρθει....

marios.sp
13-05-2009, 22:47
Απ'ό,τι φαίνεται φέτος θα είμαστε πολλοί!!Κοίτα η βάση δεν είναι απόλυτα 10 μπορεί να πέσει και στο 9,5 απλά να θεωρηθεί βάση οπότε και 10...Αν την πιάσεις σίγουρα θα μπεις στις ΑΕΝ τώρα για το άλλο δεν είναι σίγουρο εξαρτάται απο τον αριθμό αυτών που θα δηλώσουν την σχολή και απο το αν έχουν περισσότερα μόρια απο σένα(profficiency,lower,πολύτεκνοι κλπ)Απλά να είσαι αισιόδοξος και θα έρθει....

Το profficiency και το lower,μετρανε ακομα και αν μπεις με πανελληνιες?δηλαδη αν βγαλω πχ 10 με το lower θα γινει 11?

alkiviadis
13-05-2009, 22:51
Το profficiency και το lower,μετρανε ακομα και αν μπεις με πανελληνιες?δηλαδη αν βγαλω πχ 10 με το lower θα γινει 11?

Νομίζω πως ναί αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος...

marios.sp
13-05-2009, 23:14
Νομίζω πως ναί αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος...
Νομιζω πως ειναι μονο για αυτους που μπαινουν με απολυτηριο.Με την προηγουμενη προκυρηξη νομιζω πως αυτο ισχυε.ας περιμενουμε την προκυρηξη και βλεπουμε

newsman
14-05-2009, 01:19
Νομιζω πως ειναι μονο για αυτους που μπαινουν με απολυτηριο.Με την προηγουμενη προκυρηξη νομιζω πως αυτο ισχυε.ας περιμενουμε την προκυρηξη και βλεπουμε

ισχύει για αυτούς που θα μπουν με απολυτήριο.Δηλαδή για την 3η γενική κατηγορία.Δηλαδή αν το απολυτήριο σου είναι 14 αν έχεις lower θα γίνει 15 αν έχεις advance θα γίνει 15,5 και αν έχεις profficiency 17.Πάντως η σχολή τελευταία φορά που δήλωσε πληρότητα(και με απολυτήρια) ήτανε πριν 5 χρόνια.Με απολυτήρια έχει πολύ περισσότερο καιρό.

alkiviadis
14-05-2009, 04:14
ισχύει για αυτούς που θα μπουν με απολυτήριο.Δηλαδή για την 3η γενική κατηγορία.Δηλαδή αν το απολυτήριο σου είναι 14 αν έχεις lower θα γίνει 15 αν έχεις advance θα γίνει 15,5 και αν έχεις profficiency 17.Πάντως η σχολή τελευταία φορά που δήλωσε πληρότητα(και με απολυτήρια) ήτανε πριν 5 χρόνια.Με απολυτήρια έχει πολύ περισσότερο καιρό.

Φέτος πιστεύω θα δηλώσει,τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι στατιστικές....

newsman
14-05-2009, 13:02
Φέτος πιστεύω θα δηλώσει,τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι στατιστικές....

Βρε Αλκιβιάδη!Το είδα ότι το έχεις ξαναπεί αυτό(οτι θα μπουν πολλοί φέτος)που υπάρχουν αυτές οι στατιστικές γιατί εγώ έχω οργώσει όλο το internet και δεν έχω βρεί τπτ?(καλοπροέρετα πάντα!)

alkiviadis
14-05-2009, 17:28
Βρε Αλκιβιάδη!Το είδα ότι το έχεις ξαναπεί αυτό(οτι θα μπουν πολλοί φέτος)που υπάρχουν αυτές οι στατιστικές γιατί εγώ έχω οργώσει όλο το internet και δεν έχω βρεί τπτ?(καλοπροέρετα πάντα!)

Δεν έχω δεί κάτι στο διαδίκτυο εγώ προσωπικά αλλά μια κοπέλα στο φόρουμ και νομίζω και σε αυτό το θέμα είπε οτι βρήκε κάτι τρελά νούμερα..Εγώ κρίνω με βάση το σχολείο μου και το φροντιστήριο στο οποίο πάω και είμαστε αρκετά άτομα όχι πολλά αλλά αρκετά και με βάση αυτό αλλά και απ'ό,τι βλέπω μέσα στο φόρουμ κατά την ταπεινή μου γνώμη θα είναι πολλά τα παιδιά φέτος.....

newsman
14-05-2009, 17:37
Δεν έχω δεί κάτι στο διαδίκτυο εγώ προσωπικά αλλά μια κοπέλα στο φόρουμ και νομίζω και σε αυτό το θέμα είπε οτι βρήκε κάτι τρελά νούμερα..Εγώ κρίνω με βάση το σχολείο μου και το φροντιστήριο στο οποίο πάω και είμαστε αρκετά άτομα όχι πολλά αλλά αρκετά και με βάση αυτό αλλά και απ'ό,τι βλέπω μέσα στο φόρουμ κατά την ταπεινή μου γνώμη θα είναι πολλά τα παιδιά φέτος.....

με μία πρόχειρη σφυγμομέτρηση που έκανα στο σχολείο μου και στο φροντιστήριο παρατήρησα ειμαι ο μόνος που ενδιαφέρετε για την σχολή...για αυτό ρωτάω...

φανούλα
14-05-2009, 17:43
Κι εγώ από το σχολείο μου η μόνη είμαι...

DiMa_GR
14-05-2009, 20:05
Κι εγώ από το σχολείο μου η μόνη είμαι...

παιδιά και εγω ειμαι ο μονος σε ολο το νομο !! lol
απλα θελω να πω οτι ειναι λιγα ατομα που θελουν να περασουν .. εχω ρωτησει πολλα ατομα και η απαντησεις που πηρα ειναι αρνητικες !
*παιδια σας παρακαλω πειτε ποτε βγαινει η προκυρηξη !!??
οποιος ξερει..plz !! ευχαριστω ;)

Νικόλας
15-05-2009, 11:07
ούφ μόλις ήρθα από το φρικτό μέτοπο των πανελληνίων :mrgreen::mrgreen:
λίγα παιδιά??εδώ από τότε που έδωσαν το φυλλαδιάκι έγινε χαμός στον φρόντι είμουν ο μόνος και ξαφνικά γίναμε 6 να μην σας πω στο σχολείο γενικά ....

φανούλα
15-05-2009, 11:12
Νικόλα άσχετα τώρα από τα άτομα που δήλωσαν από το σχολείο σου, τα θέματα στο μέτωπο τι λέγανε:mrgreen:?? Βατά ή ........:rolleyes:

Νικόλας
15-05-2009, 11:16
χμ..όχι σχετικά βατά ήταν αλλά στην έκθεση έπεσε θέμα το ΒΙΒΛΙΟ που κανείς δεν περίμενε οπότε οι πιο πολοί αυτοσχεδίασαν λίγο μέσα σ αυτούς και γω φυσικά :mrgreen::mrgreen:
σορρυ για το οφ :-D

φανούλα
15-05-2009, 11:20
Ευχαριστώωω:D:D!!!! Και μη σε νοιάζει δεν είναι οφ κι αυτό επί του θέματος είναι:mrgreen:

mastropanagos
15-05-2009, 11:23
1200 θα προκυρηχθουν,1000 θα γεμισουν,700 θα πανε στις σχολες,500 θα συνεχισουν μετα το πρωτο μπαρκο και καπου στους 200 θα αποφοιτησουν κανονικα στα 4 χρονια.....
Οι αριθμοι θεσων ειναι τυχαιοι,απλα το ποσοστο ειναι πανω κατω αυτο καθε χρονο.....Καλυφθηκατε μερικοι νομιζω...

φανούλα
15-05-2009, 11:28
Thank you too Pano:-D:-D!!!! (Λίγο άγχος είναι απλά, αλλά που θα πάει θα περάσει:rolleyes:)... Πάντως βοήθησες πολύ!!!!

mastrokostas
15-05-2009, 11:34
1200 θα προκυρηχθουν,1000 θα γεμισουν,700 θα πανε στις σχολες,500 θα συνεχισουν μετα το πρωτο μπαρκο και καπου στους 200 θα αποφοιτησουν κανονικα στα 4 χρονια.....
Οι αριθμοι θεσων ειναι τυχαιοι,απλα το ποσοστο ειναι πανω κατω αυτο καθε χρονο.....Καλυφθηκατε μερικοι νομιζω...

Και για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό Πάνο!

mastropanagos
15-05-2009, 11:36
Και για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό Πάνο!
Δεν ειναι ενας λογος,αλλα πολλοι,και χωρανε πολυ συζητηση,κατα καιρους εχουν αναφερθει παντως σε διαφορα θεματα της εκπαιδευσης μεσα στο φορουμ...

Νικόλας
15-05-2009, 11:37
οοοο σωστόοοοοοοοος έτσι είναι

Angus
15-05-2009, 13:30
εχουν μειωθει οι θέσεις σε σχέση με περσυ ή μου φαίνεται....περσυ ηταν 1300 θεσεις, μηχανικοι και πλοιαρχοι...και φέτος διάβασα οτι είναι 790...ξέρετε τίποτα??

alkiviadis
15-05-2009, 16:43
χμ..όχι σχετικά βατά ήταν αλλά στην έκθεση έπεσε θέμα το ΒΙΒΛΙΟ που κανείς δεν περίμενε οπότε οι πιο πολοί αυτοσχεδίασαν λίγο μέσα σ αυτούς και γω φυσικά :mrgreen::mrgreen:
σορρυ για το οφ :-D

Εμένα μου φάνηκαν αρκετά εύκολα...Και σε μερικά σημεία γελοία...Μα καλά να μας ζητήσουν ενεργητική-παθητική σύνταξη??Αυτά τα κάναμε στο γυμνάσιο!!!Και το θέμα της έκθεσης ήταν ωραίο μόνο που με δυσκόλεψε η περίληψη....

alkiviadis
15-05-2009, 16:44

Ναί ευχαριστούμε πολύ!!

newsman
15-05-2009, 19:49
παιδιάαα προσθεού!!!Μην ακούτε φήμες...Μέχρι να βγει η προκήρυξη μην ακούτε τίποτα...αυτό που είπε ο παναγιώτης είναι γεγονός.Ας προσπαθήσουμε να βγάλουμε ένα καλό βαθμό στις Πανελλήνιες και βλέπουμε...

βασια
16-05-2009, 12:55
geia sas!8a h8ela na ma8w ti kanw otan 8a dosw panellhnies kai vgoun ta apotelesmata!dilwnw sto mhxanografiko to meros pou 8elw na paw?:):-D

LIZZIE
16-05-2009, 20:31
ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ

Giannis...
16-05-2009, 20:57
geia sas!8a h8ela na ma8w ti kanw otan 8a dosw panellhnies kai vgoun ta apotelesmata!dilwnw sto mhxanografiko to meros pou 8elw na paw?:):-D
Στο μηχανογραφικο δηλωνετε μονο τον τομεα(σχολη πλοιαρχων-σχολη μηχανικων) και τη σειρα προτιμησης

newsman
18-05-2009, 10:28
λοιπόν παιδιά!Σήμερα μίλησα με Ασπρόπυργο(πολύ καλή κυρία η γραμματέας)και μου είπε οτι ακόμα δεν έχει οριστεί τίποτα για το πόσους θα πάρουνε αν και πιστεύουν οτι και φέτος θα ισχύουν τα ίδια...Οι προκήρυξη βγαίνει την επόμενη βδομάδα με το τέλος των πανελλαδικών!Οπότε-όπως είπε και η γραμματέας-μέχρι τότε υπομονή!

φανούλα
18-05-2009, 11:23
Υπομονή για την προκύρηξη να κάνω όσο θέλουν!!! Υπομονή για να διαβάσω είναι το θέμα... Παιδιά καλή επιτυχία σας εύχομαι και να σας πάνε όλα καλά αλλά εμένα δε με βλέπω του χρόνου μέσα μαζί σας:rolleyes:

Νικόλας
18-05-2009, 11:25
εε τι μόνη θα μείνεις έξω?? θα κάτσω και γω για παρέα γιατί....χανόμαστε πατριώτηηη:D

φανούλα
18-05-2009, 11:39
:lol::lol:..... Εσύ θα περάσεις!!! Σε έχω καταλάβει πόσο προσπαθείς!!! Εμείς εδώ όμως έχουμε ζέστη, έχουμε δίπλα μας καφετέριες και θάλασσα και ακόμα κι αν δεν βγούμε έξω που να πιάσουμε βιβλίο!!! Η ματιά μας δε στέκεται στις σελίδες λεπτό;)

Νικόλας
18-05-2009, 11:44
χαχαχ αυτά είναι !!!:cool:
ναι αμέ είδα και εμείς από εδώ που κάνουμε μια προσπάθεια πόσο καλά πάμε :D
πάντος και η πλατεία ελευθερίας(για όσους ξέρουν)έχει μπόλικες καφετέριες χαμός θα γίνει στις 26 εεε ρε γλέντια(και μετά αποτελέσματα άντε γεια:lol:)
sorry για το οφ !!

newsman
18-05-2009, 12:03
Σκάστε ρε!:p Θα περάσετε !και εσύ Νίκο και εσύ Φανή!Αμάν ρε!Οι άλλοι που περνάνε σε σχολές με υψηλότερες βάσεις είναι καλύτεροι από μας?Άντε ρε παιδιά !1 βδομάδα διάβασμα είναι και μεθαύριο γράφουμε μάθημα βαρύτητας!Πάμε να κάνουμε ένα ντου να μαζέψουμε μονάδες!Κρίμα είναι να χάσουμε ένα χρόνο από τη ζωή μας για μιάμιση βδομάδα!και μην ξεχνάτε και το απολυτήριο!είναι το δίχτυ ασφαλείας μας!αρκεί να έχετε ένα καλό απολυτήριο !

φανούλα
18-05-2009, 12:06
Απ' το τελευταίο κάτι έχουμε:cool:!!!

newsman
18-05-2009, 12:09
Απ' το τελευταίο κάτι έχουμε:cool:!!!

είδες?κάτσε διάβασε ότι μπορείς και δεν μπορείς και άμα δεν συγκεντρώσεις 10000 έχεις και το απολυτήριο!άντε!σε πια ΑΕΝ θες να πας?

φανούλα
18-05-2009, 12:11
Ασπροπύργου:p:p

newsman
18-05-2009, 12:14
Ασπροπύργου:p:p

θα τα πούμε live στις εγγραφές!και με σένα και με τον Νίκο...Άντε να περάσουμε....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΕΣ

Νικόλας
18-05-2009, 12:19
Σκάστε ρε!:p Θα περάσετε !και εσύ Νίκο και εσύ Φανή!Αμάν ρε!Οι άλλοι που περνάνε σε σχολές με υψηλότερες βάσεις είναι καλύτεροι από μας?Άντε ρε παιδιά !1 βδομάδα διάβασμα είναι και μεθαύριο γράφουμε μάθημα βαρύτητας!Πάμε να κάνουμε ένα ντου να μαζέψουμε μονάδες!Κρίμα είναι να χάσουμε ένα χρόνο από τη ζωή μας για μιάμιση βδομάδα!και μην ξεχνάτε και το απολυτήριο!είναι το δίχτυ ασφαλείας μας!αρκεί να έχετε ένα καλό απολυτήριο !
χαχχααχ μακάρι φίλε !!μαθηματικά κατ. μεθαυριο δύσκολα τα πράγματα αλλά πρεπει να ρεφάρουμε τους χαμένους πόντους και μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι βάζουν εύκολα θέματα σε 2 μέρες λοιπόν θα δούμε !
άντε 1 βδομάδα ακόμα

newsman
18-05-2009, 12:26
χαχχααχ μακάρι φίλε !!μαθηματικά κατ. μεθαυριο δύσκολα τα πράγματα αλλά πρεπει να ρεφάρουμε τους χαμένους πόντους και μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι βάζουν εύκολα θέματα σε 2 μέρες λοιπόν θα δούμε !
άντε 1 βδομάδα ακόμα

φέτος μας πιάνουν τα σαγόνια γιατί έχει εκλογές!λογικά τα μαθηματικά θα περπατιούντε....έστω και μπουσουλώντας...

Νικόλας
18-05-2009, 12:38
ναι είναι οι εκλογές στη μέση αλλίως...καλά όχι και ότι είναι εύκολο τα μαθηματικά
ότι και να κάνεις μαθηματικά είναι αυτά και προσωπικά είμαι ο πιο σκράπας στον κορυδαλλό:D

φανούλα
18-05-2009, 12:47
Νικόλα βγάλε αυτό που έχεις για υπογραφή;) Θα μπεις και θα πεις κι ένα τραγούδιιιι:mrgreen: Εμείς ακόμα δεν έχουμε αρχίσει πανελλήνιες (ΕΠΑΛ) και δεν ξέρουμε τίποτα για το μέλλον:cool:

βασια
18-05-2009, 12:51
Νικόλα βγάλε αυτό που έχεις για υπογραφή;) Θα μπεις και θα πεις κι ένα τραγούδιιιι:mrgreen: Εμείς ακόμα δεν έχουμε αρχίσει πανελλήνιες (ΕΠΑΛ) και δεν ξέρουμε τίποτα για το μέλλον:cool:

kalh epituxia paidia!egw 8a er8w tou xronou [makari]!:p

alkiviadis
18-05-2009, 12:54
φέτος μας πιάνουν τα σαγόνια γιατί έχει εκλογές!λογικά τα μαθηματικά θα περπατιούντε....έστω και μπουσουλώντας...

Χαχα!!!Γράφω Λογοτεχνία(Θεωρητική)!Βέβαια δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται.... :Ρ

φανούλα
18-05-2009, 12:57
Αφού είμαστε πολλοί και να μης μας πάρουν, πάει στο καλό θα πάμε να κάνουμε απ' έξω μια διαμαρτυρία και θα μπούμε:lol::lol::lol: (Όλοι οι καλοί χωράνε:p)

βασια
18-05-2009, 12:59
Χαχα!!!Γράφω Λογοτεχνία(Θεωρητική)!Βέβαια δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται.... :Ρ

eukolo einai se sxesh me ta ma8hmatika!kai egw 8ewritikh eimai kai mou fenonte eukola ws twra !elpizw na mou fenwnte etsi kai tou xronou:cool:

βασια
18-05-2009, 13:11
mipws xerete pws einai oi ka8hghtes ths mhxaniwnas?

Thanasis89
18-05-2009, 13:13
Μην με τρελαίνετε τώρα ! Το έχω πει στην Φανή και το λέω και δημοσίως ! Παρακαλάνε να πάτε στις ΑΕΝ γιατί απλά ισχύει, πάνω κάτω, αυτό που είπε ο Παναγιώτης. Και να σας πω και κάτι για τις πανελλαδικές... Είστε οι πιο τυχεροί γιατί έχετε διπλή "καβάτζα"... Και να μην γράψετε... Δεν χάθηκε και ο κόσμος ! Έχετε και το απολυτήριο το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις στο λύκειο είναι εξωπραγματικό (δηλαδή άλλη είναι πραγματική απόδοσή σας και άλλοι, συνήθως μεγαλύτεροι, είναι οι βαθμοί που σας βάζουν - κοινώς αλλού η θάλασσα αλλού το πλοίο).
Δηλαδή τα παιδιά που εξαρτόνται μόνο από τις πανελλαδικές τι να πουν ; Να αρχίσουν τις εναίσεις μπας και αντέξουν.
Και μην πείτε αυτός δεν ξέρει από ΑΕΝ ! Πως δεν πήγα να γράψω ή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα, εγώ το ξέρω... Και για να γνωριζόμαστε κιόλας φοιτητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης ! Πραγματικά ζήλεψα τον αδερφό μου που μπήκε τόσο άνετα στην ΑΕΝ ! :D

Σοβαρευτείτε, ηρεμήστε και δεν θέλω... ηττοπάθιες ! Άντε και καλά ταξίδια ! ;) Πάμε παρακάτω !

βασια
18-05-2009, 13:47
Μην με τρελαίνετε τώρα ! Το έχω πει στην Φανή και το λέω και δημοσίως ! Παρακαλάνε να πάτε στις ΑΕΝ γιατί απλά ισχύει, πάνω κάτω, αυτό που είπε ο Παναγιώτης. Και να σας πω και κάτι για τις πανελλαδικές... Είστε οι πιο τυχεροί γιατί έχετε διπλή "καβάτζα"... Και να μην γράψετε... Δεν χάθηκε και ο κόσμος ! Έχετε και το απολυτήριο το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις στο λύκειο είναι εξωπραγματικό (δηλαδή άλλη είναι πραγματική απόδοσή σας και άλλοι, συνήθως μεγαλύτεροι, είναι οι βαθμοί που σας βάζουν - κοινώς αλλού η θάλασσα αλλού το πλοίο).
Δηλαδή τα παιδιά που εξαρτόνται μόνο από τις πανελλαδικές τι να πουν ; Να αρχίσουν τις εναίσεις μπας και αντέξουν.
Και μην πείτε αυτός δεν ξέρει από ΑΕΝ ! Πως δεν πήγα να γράψω ή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα, εγώ το ξέρω... Και για να γνωριζόμαστε κιόλας φοιτητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης ! Πραγματικά ζήλεψα τον αδερφό μου που μπήκε τόσο άνετα στην ΑΕΝ ! :D

Σοβαρευτείτε, ηρεμήστε και δεν θέλω... ηττοπάθιες ! Άντε και καλά ταξίδια ! ;) Πάμε παρακάτω !

exeis dikio ! kai egw osous xerw pou mphkan ta idia mou lene!mporeis na rwthseis ton adelfo sou pws tou fainonte ta pragmata ekei!?duskola einai na xeirhzese to ploio?:)

perlasmeister
18-05-2009, 13:57

pes ta megale !!!!!!!!!

mastropanagos
18-05-2009, 14:54

Σωστος......;)

LIZZIE
18-05-2009, 15:05

μπράβο βρε Θανάση μας ανέβασες το ηθικό.:D

Thanasis89
18-05-2009, 15:22
Παιδιά όταν κάνεις κάτι και το αγαπάς είναι τόσο εύκολο που δεν φαντάζεσαι... Αρκεί όταν πιάνεις τα χειριστήρια να νιώθεις το πλοίο να σου μιλάει... Είναι μεγάλο πράγμα... Το έχω ζήσει γι' αυτό σας λέω ! Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να το ακολουθήσω λόγω μυωπίας, αλλά τίποτα δεν είναι δύσκολο σ' αυτή την ζωή αρκεί να έχεις αποφασίσει να το κάνεις και απο εκεί και πέρα να το αγαπήσεις ! Εγώ αυτό που κάνω τώρα ευτυχώς ήταν στην λίστα των πραγμάτων που αγαπάω !

Και να πάτε στην θάλασσα μόνο αν είστε έτοιμοι να την σεβαστείτε και να την ανεχθείτε ! Η θάλασσα ανταμοίβει αυτούς που την σέβονται και την αγαπάνε !
Ο αδερφός μου είναι σε γκαζάδικο ! Μιλάω σχεδόν κάθε εβδομάδα μαζί του ! Τον ακούω μια χαρά ! Γιατί δεν είναι μόνος του όπως δεν θα είστε και εσείς και το πήρε απόφαση ! Και βλέπω ότι ήδη τον ανταμοίβει η θάλασσα !

newsman
18-05-2009, 15:32
ΒΡΕ ΑΣ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΟ STAND BY ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

DiMa_GR
18-05-2009, 15:40
Παιδιά μια χάρη όταν βγει η προκυρηξη που θα την βρω μέσω διαδικτύου .. ??
Αα!! Και ενδιαφέρομαι για μηχανιωνα .. αν υπάρχει καμιά διαφορά !! :confused:

*Και κάτι που θα η8ελα βοη8εια .. άκουσα κάτι για μια σχολή από της Οινούσσες ..?
αλλά είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα από το ΑΕΝ .. με είπαν ότι είναι κάποιου εφοπλιστή κάτι τέτοιο .. και αν ξέρει κανείς να με πει λίγες πληροφορίες .. συγνώμη για το “οφ 8εμα” ..ευχαριστώ ..:)

mastropanagos
18-05-2009, 15:46
Παιδιά μια χάρη όταν βγει η προκυρηξη που θα την βρω μέσω διαδικτύου .. ??
Αα!! Και ενδιαφέρομαι για μηχανιωνα .. αν υπάρχει καμιά διαφορά !! :confused:

*Και κάτι που θα η8ελα βοη8εια .. άκουσα κάτι για μια σχολή από της Οινούσσες ..?
αλλά είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα από το ΑΕΝ .. με είπαν ότι είναι κάποιου εφοπλιστή κάτι τέτοιο .. και αν ξέρει κανείς να με πει λίγες πληροφορίες .. συγνώμη για το “οφ 8εμα” ..ευχαριστώ ..:)
Σε ολα τα κατα τοπους λιμεναρχεια μπορεις να βρεις την προκυρηξη...
Η ΑΕΝ Οινουσσων ειναι οπως οι αλλες ΑΕΝ απλα εχει μονο πλοιαρχους αν δεν κανω λαθος...Σε ολες τις ΑΕΝ εχουν κανει δωρεες διαφοροι εφοπλιστες οχι οτι ειναι δικες τους...

DiMa_GR
18-05-2009, 15:52
Σε ολα τα κατα τοπους λιμεναρχεια μπορεις να βρεις την προκυρηξη...
Η ΑΕΝ Οινουσσων ειναι οπως οι αλλες ΑΕΝ απλα εχει μονο πλοιαρχους αν δεν κανω λαθος...Σε ολες τις ΑΕΝ εχουν κανει δωρεες διαφοροι εφοπλιστες οχι οτι ειναι δικες τους...

Ευχαριστώ φίλε !! για την απάντηση:D .. και στηρίζομαι στην προκυρηξη γιατί δεν το βλέπω καλά τα πράγματα στης εξετάσεις ..!:( και κάτι ακόμα πόσο περίπου πρέπει να έχω Μ.Ο. απολυτηρίου ..??

mastropanagos
18-05-2009, 15:58
Ευχαριστώ φίλε !! για την απάντηση:D .. και στηρίζομαι στην προκυρηξη γιατί δεν το βλέπω καλά τα πράγματα στης εξετάσεις ..!:( και κάτι ακόμα πόσο περίπου πρέπει να έχω Μ.Ο. απολυτηρίου ..??
Δεν ζητανε συγκεκριμενο βαθμο,αναλογα ποσοι εχουν δηλωσει και με τι βαθμο...Για παραδειγμα περυσι καποιος μπορει να μπηκε με 12 στη σχολη και φετος καποιος με 13 να μην μπει....

DiMa_GR
18-05-2009, 16:04
Δεν ζητανε συγκεκριμενο βαθμο,αναλογα ποσοι εχουν δηλωσει και με τι βαθμο...Για παραδειγμα περυσι καποιος μπορει να μπηκε με 12 στη σχολη και φετος καποιος με 13 να μην μπει....

Φίλε ευχαριστώ πολύ για όλες της πληροφορίες θα περιμένω την προκυρηξη την άλλη εβδομάδα και θα δούμε τι θα γίνει .. και μακάρι να περάσω !! :D

βασια
18-05-2009, 16:05
Παιδιά όταν κάνεις κάτι και το αγαπάς είναι τόσο εύκολο που δεν φαντάζεσαι... Αρκεί όταν πιάνεις τα χειριστήρια να νιώθεις το πλοίο να σου μιλάει... Είναι μεγάλο πράγμα... Το έχω ζήσει γι' αυτό σας λέω ! Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να το ακολουθήσω λόγω μυωπίας, αλλά τίποτα δεν είναι δύσκολο σ' αυτή την ζωή αρκεί να έχεις αποφασίσει να το κάνεις και απο εκεί και πέρα να το αγαπήσεις ! Εγώ αυτό που κάνω τώρα ευτυχώς ήταν στην λίστα των πραγμάτων που αγαπάω !

Και να πάτε στην θάλασσα μόνο αν είστε έτοιμοι να την σεβαστείτε και να την ανεχθείτε ! Η θάλασσα ανταμοίβει αυτούς που την σέβονται και την αγαπάνε !
Ο αδερφός μου είναι σε γκαζάδικο ! Μιλάω σχεδόν κάθε εβδομάδα μαζί του ! Τον ακούω μια χαρά ! Γιατί δεν είναι μόνος του όπως δεν θα είστε και εσείς και το πήρε απόφαση ! Και βλέπω ότι ήδη τον ανταμοίβει η θάλασσα !

posh muwpia exeis?[an epitrepete]giati exw kai egw!brhka ta wria kai den ta pernaw alla mporeis na mou peis!?:(sto ena exw 6 kai sto allo 4 les na exw problhma?

Angus
18-05-2009, 17:07
posh muwpia exeis?[an epitrepete]giati exw kai egw!brhka ta wria kai den ta pernaw alla mporeis na mou peis!?:(sto ena exw 6 kai sto allo 4 les na exw problhma?

κατα πάσα πιθανότητα με 4 και 6 έχεις προβλημα....άτομα που είχαν 3 έκαναν επέμβαση για να μπούν ...οπότε....

βασια
18-05-2009, 17:51
κατα πάσα πιθανότητα με 4 και 6 έχεις προβλημα....άτομα που είχαν 3 έκαναν επέμβαση για να μπούν ...οπότε....

apo oso xerw gia to polemiko nautiko enai mexri 2 alla sthn prokhryxh sthn sell.8 leei kapoia wria alla den katalabenw ti enoei http://egov.yen.gr/briefing/01-annou...kirixi2005.pdf (http://egov.yen.gr/briefing/01-announcements/prokirixi2005.pdf) mporeis se parakalw na mpeis kai na mou peis an katalabeneis ti leei!:(

Angus
18-05-2009, 18:25
νομίζω οτι αυτοι χωρίς γυαλια πρεπει να εχουν 4/10 σωστα και αυτοι με γυαλια 7/10 σωστα....αυτους που ειναι με γυαλια τους τα βγαζουν κ τους βαζουν πιο κοντα στο τοιχο σε σχεση με τους αλλους....φιλος μου που ειχε παει περσυ μου το εχει πει...αλλα γενικα αν εχεις μυωπια πανω απο 1,5 περιπου δε τα βλεπεις.....

βασια
18-05-2009, 18:29
νομίζω οτι αυτοι χωρίς γυαλια πρεπει να εχουν 4/10 σωστα και αυτοι με γυαλια 7/10 σωστα....αυτους που ειναι με γυαλια τους τα βγαζουν κ τους βαζουν πιο κοντα στο τοιχο σε σχεση με τους αλλους....φιλος μου που ειχε παει περσυ μου το εχει πει...αλλα γενικα αν εχεις μυωπια πανω απο 1,5 περιπου δε τα βλεπεις.....

euxaristw angus!elpizw tou xronou pou 8a paw me to kalo na ta kataferw na ta dw !:(

φανούλα
18-05-2009, 18:37
Ευτυχώς δηλαδή που έχω 1 και 1,5!!!! Ίσα ίσα τη γλίτωσα!!!!!! Όσο για σένα Βάσια αφού δίνεις του χρόνου μη σε νοιάζει!!! Προλαβαίνεις άνετα να κάνεις μια επεμβασούλα και να διορθωθούν όλα!!!

βασια
18-05-2009, 20:07
Ευτυχώς δηλαδή που έχω 1 και 1,5!!!! Ίσα ίσα τη γλίτωσα!!!!!! Όσο για σένα Βάσια αφού δίνεις του χρόνου μη σε νοιάζει!!! Προλαβαίνεις άνετα να κάνεις μια επεμβασούλα και να διορθωθούν όλα!!!

rwthsa gia thn epemvash kai o giatros mou eipe oti mporw na thn kanw meta ta 21 gia na exei sta8eropoih8h h muwpia:(

φανούλα
18-05-2009, 20:13
Δεν είναι ότι δεν γίνεται να κάνεις τώρα την επέμβαση απλά καλό θα ήταν να την κάνεις τότε για να έχει πιο μακρά αποτελέσματα!! Τώρα αυτό είναι δική σου επιλογή για το τι θα κάνεις!!! Αυτά τα ματάκια είναι δικά σου:D

Thanasis89
19-05-2009, 00:47
Παιδιά πήγα να βγάλω ναυτικό φυλλάδιο οπότε πέρασα από ειδικούς γιατρούς και είχα στο αριστερό μόνο χωρίς γυαλιά 1/10... (το δεξί δεν το σχολιάζω - βάλτε μέσα και δυχρωματοψία)... Οπότε το ξεχνάω έτσι απλά ! Όπως σωστά λέει η βάσια πρέπει μετά τα 21 η επέμβαση. Μέχρι τα 24 είναι το ηλικιακό όριο στις ΑΕΝ... Άρα είμαστε μέσα ! Και όσο για την προκύρηξη είχα δει τους βαθμούς των παιδιών που πέρασαν πέρυσι. Υπήρχαν αρκετά χαμηλοί βαθμοί ! Είπαμε μην αγχώνεστε...

mpikos_christos
19-05-2009, 08:41
aurio logotexnia...(thewritiki me eidiko mathimatika)duskola ta pragmata...hthela n rwtisw an einai kapoios\a pou tha balei prwti epilogi mhxaniwna..giati edw thesaloniki pou dinw egw den exw akousei k pollous pou tha dhlwsoun emporiko nautiko!kai me pou tous perigrafw auta pou kserw panw katw(apo ksaderfo apofoito a.e.n.)eite tromazoun...eite me rwtane an to exw skeftei kala...:D:D

βασια
19-05-2009, 09:00
Παιδιά πήγα να βγάλω ναυτικό φυλλάδιο οπότε πέρασα από ειδικούς γιατρούς και είχα στο αριστερό μόνο χωρίς γυαλιά 1/10... (το δεξί δεν το σχολιάζω - βάλτε μέσα και δυχρωματοψία)... Οπότε το ξεχνάω έτσι απλά ! Όπως σωστά λέει η βάσια πρέπει μετά τα 21 η επέμβαση. Μέχρι τα 24 είναι το ηλικιακό όριο στις ΑΕΝ... Άρα είμαστε μέσα ! Και όσο για την προκύρηξη είχα δει τους βαθμούς των παιδιών που πέρασαν πέρυσι. Υπήρχαν αρκετά χαμηλοί βαθμοί ! Είπαμε μην αγχώνεστε...

ti enoeis 1/10...?kai ti sou kanane otan phges ekei?

Γιωργακης
19-05-2009, 10:14
aurio logotexnia...(thewritiki me eidiko mathimatika)duskola ta pragmata...hthela n rwtisw an einai kapoios\a pou tha balei prwti epilogi mhxaniwna..giati edw thesaloniki pou dinw egw den exw akousei k pollous pou tha dhlwsoun emporiko nautiko!kai me pou tous perigrafw auta pou kserw panw katw(apo ksaderfo apofoito a.e.n.)eite tromazoun...eite me rwtane an to exw skeftei kala...:D:D

φιλε και εγω για μηχανιωνα ειμαι !! αντε να πανε καλα τα πραγματα να περασουμε !

mpikos_christos
19-05-2009, 12:14
φιλε και εγω για μηχανιωνα ειμαι !! αντε να πανε καλα τα πραγματα να περασουμε !

makari file m...kai...ta leme st mhxaniwna!
apo pou eisai?

alex new
19-05-2009, 12:44
Καλησπερα,
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποια σελίδα που να δείχνει τους εισαχθέντες στην σχολη ΑΕΝ το ετος 2008?
ευχαριστω

Γιωργακης
19-05-2009, 12:54
makari file m...kai...ta leme st mhxaniwna!
apo pou eisai?

apo larissa !!

Γιωργακης
19-05-2009, 13:03
Καλησπερα,
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποια σελίδα που να δείχνει τους εισαχθέντες στην σχολη ΑΕΝ το ετος 2008?
ευχαριστω

http://egov.yen.gr/php/download_xitem.php?xitem=33185/eisag.pdf

DiMa_GR
19-05-2009, 13:11

Και εγώ φίλε μηχανιωνα θα δηλώσω αλλά δεν το βλέπω να μπαίνω .. γιατί δεν νομίζω ότι θα γράψω καλά ..:( τέλος πάντων περιμένουμε την προκυρηξη ..:-)

Νικόλας
19-05-2009, 13:15
βρα παιδιά γιατί όταν το ανοίγω μου τα βγάζει σε ακαταλαβίστικα ??:confused:

mpikos_christos
19-05-2009, 13:55
βρα παιδιά γιατί όταν το ανοίγω μου τα βγάζει σε ακαταλαβίστικα ??:confused:

file isws ftaiei to programma me to opoio prospatheis na anoikseis to egrafo...
dokimase me adobe reader...

Thanasis89
19-05-2009, 14:52
ti enoeis 1/10...?kai ti sou kanane otan phges ekei?

Βάσια αυτό σημαίνει ότι βλέπω από τα 10 μόνο 1 δηλαδή σχεδόν τίποτα χωρίς γυαλιά... Με πιάνεις ; :D Στο δεξί χωρίς γυαλιά 0 στα 10.
Αυτη είναι η κλίμακα αξιλόγησης για την όραση, με βάση την οποία εισάγονται οι σπυδαστές στις Ακαδημίες. Και υπάρχει κάποιο όριο που έχει αναφερθεί προηγούμενως. ;)
Επίσης πρέπει να μην έχεις δυσχρωματοψία την οποία έχω και αυτή ! :cool:

βασια
19-05-2009, 18:14
Βάσια αυτό σημαίνει ότι βλέπω από τα 10 μόνο 1 δηλαδή σχεδόν τίποτα χωρίς γυαλιά... Με πιάνεις ; :D Στο δεξί χωρίς γυαλιά 0 στα 10.
Αυτη είναι η κλίμακα αξιλόγησης για την όραση, με βάση την οποία εισάγονται οι σπυδαστές στις Ακαδημίες. Και υπάρχει κάποιο όριο που έχει αναφερθεί προηγούμενως. ;)
Επίσης πρέπει να μην έχεις δυσχρωματοψία την οποία έχω και αυτή ! :cool:

kai an epitrepete ti noumero foras?

newsman
19-05-2009, 19:01
http://egov.yen.gr/php/download_xitem.php?xitem=33185/eisag.pdf

παρατήρησα κάτι...πως γίνετε να παίρνει 721 πλοιάρχους η σχολή και να μπαίνουν 739? οι 18 extra μπήκανε με ρουσφέτι η μήπως έγινε τράμπα με τις θέσεις των μηχανικών?

Pancito
19-05-2009, 19:30
Geia se olous!Molis ekana account gia na rwthsw kati:p Oi iatrikes eksetaseis ti periexoun kai poia einai h diadikasia?

φανούλα
19-05-2009, 19:38
Geia se olous!Molis ekana account gia na rwthsw kati:p Oi iatrikes eksetaseis ti periexoun kai poia einai h diadikasia?
Φίλε την απάντηση θα την βρεις εδώ http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=42918
Επίσης εγώ πιστεύω πως η ΑΕΝ έχει και παραέχει φοιτητική ζωή;)

newsman
19-05-2009, 22:46
παιδιά!!!γράφουμε μαθηματικά αύριο και έχω φρικάρει!

Παναγιώτης
19-05-2009, 23:26
Τα μηνύματα για τη φοιτητική ζωή στις ΑΕΝ μεταφέρθηκαν στο θέμα με τις συνθήκες φοίτησης στις ΑΕΝ.

φανούλα
20-05-2009, 00:27
παιδιά!!!γράφουμε μαθηματικά αύριο και έχω φρικάρει!
Άντε να κοιμηθείς τότε για να το ξεχάσεις και να είσαι φρέσκος το πρωί;-)

newsman
20-05-2009, 01:15
από το άγχος και την απαλεψιά δεν θα με πάρει ούτε ο ύπνος....χεχεχε!άσε κιόλας..πριν λίγο ξεμπερδεψα!Αντε να μας δω του χρόνου στο καράβι να τρυβουμε ανάποδα τα αμπάρια στο πλοίο!

φανούλα
20-05-2009, 01:28
Άντε να ξαπλώσεις βρεεε!!!! Ακόμα εδώ είσαι??? Θα κουτουλάς αύριο αν δεν κοιμηθείς. Άντε καλή σου νύχτα και καλή επιτυχία να έχεις και το Σεπτέμβριο θα είμαστε μέσα:D:D Bye.....

Thanasis89
20-05-2009, 01:35
kai an epitrepete ti noumero foras?

Φακούς ; Αν εννοείς αυτό 4.50 δεξί και 3.25 αριστερό. Το δεξί αν θυμάμαι καλά έχει ανέβει κιόλας στα 4.75... :cool:

LIZZIE
20-05-2009, 15:09
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΥΩΠΙΑ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΛΕΪΖΕΡ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Γιωργακης
20-05-2009, 15:43
παιδια επιτελους η προκυρηξη βγηκε !!
http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=34506

alkiviadis
20-05-2009, 15:52

ΩΩΩ!!!!! Είσαι άρχοντας!!!Ευχαριστώ πολύ!!!

newsman
20-05-2009, 18:09
εμείς που θα τα βρούμε τα δικαιολογητικά και πότε θα μπορούμε να την συμπληρώσουμε για να την στείλουμε?(την αίτηση)

thanassis sideris
20-05-2009, 18:34
paidia telika dexonte me apoluthrio genikou lykeiou?

marios.sp
20-05-2009, 18:43
paidia telika dexonte me apoluthrio genikou lykeiou?

Ναι.Ειναι η τριτη γενικη κατηγορια.

thanassis sideris
20-05-2009, 18:46
aaaa einai to 30% twn eisaktewn apo pantos typou lykeia(dhl auto shmenh me apoluthrio etsi?)

marios.sp
20-05-2009, 18:50
aaaa einai to 30% twn eisaktewn apo pantos typou lykeia(dhl auto shmenh me apoluthrio etsi?)

Αυτοι που θα μπουν με απολυτηριο και φοιτουν σε ενιαιο λυκειο ειναι στην τριτη γενικη κατηγορια εκει που λεει πρωτη γενικη υποκατηγορια.το 30%.

thanassis sideris
20-05-2009, 18:52
mpravo re file se euxaristw polu.....kai na sou pw kai kati allo mhpws 3ereis ti eidous e3etaseis tha mou kanoun sta matia(thelw na paw gia ploiarxos kai xw muopoia 1.5)

nikolakis
20-05-2009, 18:54
Δέχονται με τόσο με απολυτήριο γενικού λυκείου όσο κσι απο τεε της ομάδας α και β.
Μάλιστα κάπου γράφει και άλλων τυπών λυκείων και είναι αυτο που με καιει
Δηλαδή και απο γεωτεχνικό λύκειο με δέχονται?
Όλους μας δέχονται αν κατάλαβα καλά και με βαθμό απολυτηρίου ή πανελληνίων πάνω απο 15 αναλογικά με παλιότερες προκυρήξεις που μπαιναν με κάτω απο τη βάση όλοι καλώς θα προσέλθουμε και ας μην έχουμε και πτυχείο πιστοποίησης γνώσης αγγλικών

φανούλα
20-05-2009, 18:55
Εντάξει σε παίρνουν μην ανησυχείς, έχεις λίγο thanasi.

thanassis sideris
20-05-2009, 18:57
re paidia apoluthrio prepei na exw toulaxiston 15 gia na me paroun?

nikolakis
20-05-2009, 19:02
Πρέπει να πιάνεις με τα γυαλιά που φοράς τουλαχιστον 7 / 10. Μιοπέία 1.5 μικρή μου φαίνεται για να κοπείς. Τι λέτε παιδιά? Αν θέλεις να το μάθεις εγαίρος πριν ξεκινήσεις τα χαρτιά σου δε χάνεις να απυθυνθείς στον οφθαλμίατρο της πριοχής σου

thanassis sideris
20-05-2009, 19:04
se euxaristo re file....

alkiviadis
20-05-2009, 19:29
Δέχονται με τόσο με απολυτήριο γενικού λυκείου όσο κσι απο τεε της ομάδας α και β.

Μάλιστα κάπου γράφει και άλλων τυπών λυκείων και είναι αυτο που με καιει
Δηλαδή και απο γεωτεχνικό λύκειο με δέχονται?

Όλους μας δέχονται αν κατάλαβα καλά και με βαθμό απολυτηρίου ή πανελληνίων πάνω απο 15 αναλογικά με παλιότερες προκυρήξεις που μπαιναν με κάτω απο τη βάση όλοι καλώς θα προσέλθουμε και ας μην έχουμε και πτυχείο πιστοποίησης γνώσης αγγλικών

Λέει κάπου πάνω απο 15??Νομίζω δεν είδα τίποτα τέτοιο στην προκύρηξη,κάνω λάθος??

mastropanagos
20-05-2009, 19:55
Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω,δεν ζητανε συγκεκριμενο βαθμο στο απολυτηριο αλλα οι εισακτεοι θα μπουν συμφωνα με τι βαθμο εχουν και οι υπολοιποι..Π.Χ. αν ενας εχει βαθμο 12 στο απολυτηριο και οι θεσεις δεν εχουν καλυφθει με βαθμο μεγαλυτερο απο το δικο του τοτε θα μπει...
Το 12 ειναι τυχαιος αριθμος,το ιδιο μπορει να συμβαινει με βαθμο 13,14 η 15...
Την αιτηση δεν την συμπληρωνεται και την στελνετε,την αιτηση θα την κανετε σε μια οποιαδηποτε ΑΕΝ και απο εκει θα σας καθοδηγησουν και για τα υπολοιπα δικαιολογητικα..Ρωτηστε και σε ενα λιμεναρχειο,παρτε ενα τηλ και σε καμια ΑΕΝ....

marios.sp
20-05-2009, 20:21
mpravo re file se euxaristw polu.....kai na sou pw kai kati allo mhpws 3ereis ti eidous e3etaseis tha mou kanoun sta matia(thelw na paw gia ploiarxos kai xw muopoia 1.5)

Φιλε μου απο οτι γνωριζω σε βαζουν να πεις καποιους αριθμους αλλα σου επιτρεπεται να κανεις μονο καποιο συγκεκριμενο αριθμο λαθων αλλιως κοβεσαι.Για καλυτερη δικια σου ενημερωση σχετικα μαυτο θα σε συμβουλευα να παρεις το Υπουργειο να ρωτησεις.

DiMa_GR
21-05-2009, 08:45

Ευχαριστώ φίλε είσαι Ο σωτήρ μου !! χάχα.:o
Πάμε να βγάλουμε καλό βαθμό απολυτηρίου τώρα !!! :D

DiMa_GR
21-05-2009, 08:50
Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω,δεν ζητανε συγκεκριμενο βαθμο στο απολυτηριο αλλα οι εισακτεοι θα μπουν συμφωνα με τι βαθμο εχουν και οι υπολοιποι..Π.Χ. αν ενας εχει βαθμο 12 στο απολυτηριο και οι θεσεις δεν εχουν καλυφθει με βαθμο μεγαλυτερο απο το δικο του τοτε θα μπει...
Το 12 ειναι τυχαιος αριθμος,το ιδιο μπορει να συμβαινει με βαθμο 13,14 η 15...
Την αιτηση δεν την συμπληρωνεται και την στελνετε,την αιτηση θα την κανετε σε μια οποιαδηποτε ΑΕΝ και απο εκει θα σας καθοδηγησουν και για τα υπολοιπα δικαιολογητικα..Ρωτηστε και σε ενα λιμεναρχειο,παρτε ενα τηλ και σε καμια ΑΕΝ....

Ευχαριστώ !! Για της πληροφορίες .. και πότε μπορείς να πας στην ΑΕΝ να δηλώσεις τα Δικαιολογητικά !? “Όταν πάρεις το απολυτήριο στα χέρια??”:confused:

BillyS
21-05-2009, 09:09
exw teliosi tee mixanikos oximaton. edosa eksetasis k ixa dilosi tin aen alla dn m kovo na tin piano giati ixan pesi diskola themata. tora thelw na kanw tin prokiriksi gia mixanikos afou exw k apolitirio... pia katigoria dialego gia na ta kanw k me tous 2 tropous?

mastropanagos
21-05-2009, 14:12
Ευχαριστώ !! Για της πληροφορίες .. και πότε μπορείς να πας στην ΑΕΝ να δηλώσεις τα Δικαιολογητικά !? “Όταν πάρεις το απολυτήριο στα χέρια??”:confused:
Γραφει η προκηρυξη ποτε ειναι η προσθεσμια για καταθεση των δικαιολογητικων....

Νικόλας
21-05-2009, 19:14
βρε παιδιά εμένα γιατί μου τα βγάει σε ακαταλαβίστικα ??:confused:

φανούλα
21-05-2009, 20:02
Ή είναι γραμμένη στο καινούργιο word κι εσύ έχεις το παλιό και δεν το υποστηρίζει, ή πρέπει να αλλάξεις την κωδικοποίησή του Νικόλα:p

Νικόλας
21-05-2009, 20:11
ααα οκ το έφτιαξα φανούλα ευχαριστώ !!!!:D

φανούλα
21-05-2009, 20:17
Καλό διάβασμα τώρα:D;).... Όλοι εκεί το Σεπτέμβρη:p:p!!!!!

Νικόλας
21-05-2009, 20:26
χαχαχαχ οχι δεν μπορώ άλλο για σήμερα τέρμα έλιωσα που λένε ΑΟΔΕ γραφουμε έλεος:D
πάω να δω τον ΘΡΥΛΟ τώρα και το σεμτέβρη τα λέμε και από κοντά χααχχα:D

perlasmeister
21-05-2009, 20:29
to entypo apo pou to pernoume ?

marios.sp
21-05-2009, 21:44
to entypo apo pou to pernoume ?

Την προκυρηξη νομιζω μπορεις να την παρεις απο τα κατοπους λημεναρχια,απο τις αεν,αλλα και απο το σχολειο νομιζω.εμενα την περσινη μου την ειχαν δωσει στο σχολειο.

perlasmeister
21-05-2009, 21:46
Την προκυρηξη νομιζω μπορεις να την παρεις απο τα κατοπους λημεναρχια,απο τις αεν,αλλα και απο το σχολειο νομιζω.εμενα την περσινη μου την ειχαν δωσει στο σχολειο.
a ok tha rotiso sto sxoleio allios sto plisiestero limenarxeio
thanks

φανούλα
21-05-2009, 21:57
Βρε παιδιά την προκύρηξη με το που βγήκε μας έστειλε λινκ ένα παιδί για το που μπορούμε να τη βρούμε μέσω ίντερνετ από το σάιτ του ΥΕΝ και είναι λίγα ποστ πιο πάνω

perlasmeister
21-05-2009, 21:59
Βρε παιδιά την προκύρηξη με το που βγήκε μας έστειλε λινκ ένα παιδί για το που μπορούμε να τη βρούμε μέσω ίντερνετ από το σάιτ του ΥΕΝ και είναι λίγα ποστ πιο πάνω

oxi allo enoo to entypo pou dialegeis tin sxoli ta stoixeia sou ta stoixeia imatismoou ktl auto apo pou mporo na to promithefto

φανούλα
21-05-2009, 22:06
Ααα, αυτά αν δεν κάνω λάθος ή στο λιμεναρχείο ή στην ΑΕΝ θα τα βρεις:p

mastropanagos
21-05-2009, 23:57
oxi allo enoo to entypo pou dialegeis tin sxoli ta stoixeia sou ta stoixeia imatismoou ktl auto apo pou mporo na to promithefto
Στη προκηρυξη δεν θα συμπληρωσεις τιποτα,οταν πας σε καποια ΑΕΝ να κανεις τα χαρτια σου και να τα καταθεσεις εκει θα συμπληρωσεις την αιτηση...Το εχω γραψει και το εχω ξαναγραψει,διαβαστε και τα προηγουμενα ποστ...

perlasmeister
22-05-2009, 00:08
Στη προκηρυξη δεν θα συμπληρωσεις τιποτα,οταν πας σε καποια ΑΕΝ να κανεις τα χαρτια σου και να τα καταθεσεις εκει θα συμπληρωσεις την αιτηση...Το εχω γραψει και το εχω ξαναγραψει,διαβαστε και τα προηγουμενα ποστ...
egine thanks

BillyS
22-05-2009, 03:20
re pedia telika dn kserei kaneis ti pezi me tis katigories????? apo afta p grafi i prokiriksi ta leei periploka :S

Pancito
22-05-2009, 09:51
Tis iatrikes eksetaseis tis kanoume afou kanoume thn aithsh?(prin mallon e?lol)Pote tha kserw ta apotelesmata?

Angus
22-05-2009, 09:52
μη βαριεστε να διαβασετε τη προκυρηξη και περιμενετε να σας πουνε αλλοι τι να κανετε....εγω μονος μου τη διαβασα και μια χαρα τα καταλαβα...
ολα αυτα που ρωτατε τα γραφει

Pancito
22-05-2009, 10:02
Ontws leei gia ta apotelesmeta katw katw, alla sto peripou pote bgainoun?

φανούλα
22-05-2009, 10:16
BillyS εφόσον θέλεις να μπεις με απολυτήριο λυκείου είσαι στην τρίτη κατηγορία. Pancito τις ιατρικές εξετάσεις τις κάνεις πριν πας να δώσεις τα χαρτιά σου στην ΑΕΝ και τα αποτελέσματα βγαίνουν τέλη Αυγούστου(στην καλύτερη περίπτωση) με αρχές Σεπτέμβρη:p Καλή μας μέρα...

Kaptain_Kris
22-05-2009, 12:26
Καλησπέρα,
τελειώνω και εγώ το λύκειο φέτος και σκέφτομαι να γίνω ναυτικός. Διάβασα την προκήρυξη και έχω κάποιες απορίες.
-> Πρώτα απ όλα αν έχω καταλάβει σωστά πρέπει να πάω σε κάποια ΑΕΝ για να κάνω τα χαρτιά μου (διορθώστε με αν κάνω λάθος).
-> Επίσης λέει ότι χρειάζεται γνωμοδότηση από υγειονομική επιτροπή , ΥΑΝΕΘ. Υπάρχει τέτοια επιτροπή σε κάθε πόλη; Είναι στο λημεναρχίο; Δεν έχω ιδέα απο αυτή την επιτροπή, πρώτη φορά την ακούω. Μένω Καβάλα και αναρωτιέμαι μη τυχόν χρειαστεί και τρέχω σε άλλη πόλη για εξετάσεις.
-> Τέλος θα ήθελα να μου απαντήσετε ,εάν ξέρετε, αν μπορώ όταν θα πάω στην ΑΕΝ να κάνω αίτηση για εισαγωγή και με πανελλήνιες αλλά και με απολυτήριο Λυκείου μαζί για να μην ξανα πηγαίνω και δεύτερη φορά.

lani
22-05-2009, 20:14
Παιδιά γνωρίζετε αν είναι υποχρεωτική η κατοχή ξενόγλωσσου πτυχίου(ιδίως lower) για την εισαγωγή σε Α.Ε.Ν ή αν χρειάζετε μετα την φοίτηση?

Γιωργακης
22-05-2009, 21:00
Παιδιά γνωρίζετε αν είναι υποχρεωτική η κατοχή ξενόγλωσσου πτυχίου(ιδίως lower) για την εισαγωγή σε Α.Ε.Ν ή αν χρειάζετε μετα την φοίτηση?

Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις lower για την εισαγωγη σου αλλα αν το εχεις παιρνεις 1000 μορια παραπανω ,αν κανεις τα χαρτια σου με βαση το απολυτηριο!

panosL
23-05-2009, 08:24
Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις lower για την εισαγωγη σου αλλα αν το εχεις παιρνεις 1000 μορια παραπανω ,αν κανεις τα χαρτια σου με βαση το απολυτηριο!
Δηλαδή εαν έχεις απολυτήριο λυκείου 15 πας αυτομάτως στο 16?

Γιωργακης
23-05-2009, 10:47

ακριβος ετσι ειναι !

mastropanagos
23-05-2009, 19:10
Καλησπέρα,
τελειώνω και εγώ το λύκειο φέτος και σκέφτομαι να γίνω ναυτικός. Διάβασα την προκήρυξη και έχω κάποιες απορίες.
-> Πρώτα απ όλα αν έχω καταλάβει σωστά πρέπει να πάω σε κάποια ΑΕΝ για να κάνω τα χαρτιά μου (διορθώστε με αν κάνω λάθος).
-> Επίσης λέει ότι χρειάζεται γνωμοδότηση από υγειονομική επιτροπή , ΥΑΝΕΘ. Υπάρχει τέτοια επιτροπή σε κάθε πόλη; Είναι στο λημεναρχίο; Δεν έχω ιδέα απο αυτή την επιτροπή, πρώτη φορά την ακούω. Μένω Καβάλα και αναρωτιέμαι μη τυχόν χρειαστεί και τρέχω σε άλλη πόλη για εξετάσεις.
-> Τέλος θα ήθελα να μου απαντήσετε ,εάν ξέρετε, αν μπορώ όταν θα πάω στην ΑΕΝ να κάνω αίτηση για εισαγωγή και με πανελλήνιες αλλά και με απολυτήριο Λυκείου μαζί για να μην ξανα πηγαίνω και δεύτερη φορά.
->καλα εχεις καταλαβει...
->Ειναι επιτροπη γιατρων και δεν ειναι στο λιμεναρχειο αλλα στα ιατρεια του..:p..Θα σε κατατοπισουν απο το λιμεναρχειο,ρωτα εκει..
->Ναι γινεται....

billas
24-05-2009, 18:25
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 13 ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

lani
24-05-2009, 18:39
ακριβος ετσι ειναι !
Αυτο το 16 ειναι(χιλιάδες) μορια η απλώς ο βαθμός?και αν ειναι απλός βαθμος τι βαθμο απολυτηρίου χρειάζετε για εισαγωγή χωρίς πανελαδικές?γνωρίζει κανείς?

Γιωργακης
24-05-2009, 20:24
Αυτο το 16 ειναι(χιλιάδες) μορια η απλώς ο βαθμός?και αν ειναι απλός βαθμος τι βαθμο απολυτηρίου χρειάζετε για εισαγωγή χωρίς πανελαδικές?γνωρίζει κανείς?

Αν εχεις απολυτηριο 15 αυτο ισοδυναμη με 15000 μορια και με το lower γινεται 16000 μορια !

marios.sp
24-05-2009, 20:40

Φιλε υπαρχει ολοκληρο θεμα σχετικα με τις αποριες σου εδω http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=263

marios.sp
24-05-2009, 20:48
Παιδια παραθετω ενα κομματι της προκυρηξης για να θεσω ενα ερωτημα.

Οι υποψήφιοι/ες από την ΠΡΩΤΗ γενική κατηγορία πρέπει να δηλώσουν τις Α.Ε.Ν. στο μηχανογραφικό έντυπο του ΥΠ.Ε.Π.Θ., και επιπλέον πρέπει να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν. τα ακόλουθα δικαιολογητικά, κανονικά και πλήρη από την κοινοποίηση της παρούσας μέχρι και
09- 07 -2009 ημέρα Πέμπτη

Η πρωτη γενικη κατηγορια εντασονται οσοι θελουν να μπουν με πανελληνιες.Η προκυρηξη αναφερει οτι μεχρι 09- 07 -2009 ημέρα Πέμπτη πρεπει να καταθεσουμε τα χαρτια και να εχουμε περασει υγειονομικες εξετασεις.Ομως 09- 07 -2009 οι βασεις δεν θα εχουν βγει.Πως θα ξερει ο αλλος αν εχει περασει??:confused:οποιος γνωριζει ας απαντησει.

Ευχαριστω.

alkiviadis
24-05-2009, 21:13

Οι υποψήφιοι/ες από την ΠΡΩΤΗ γενική κατηγορία πρέπει να δηλώσουν τις Α.Ε.Ν. στο μηχανογραφικό έντυπο του ΥΠ.Ε.Π.Θ., και επιπλέον πρέπει να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε Α.Ε.Ν. τα ακόλουθα δικαιολογητικά, κανονικά και πλήρη από την κοινοποίηση της παρούσας μέχρι και

Η πρωτη γενικη κατηγορια εντασονται οσοι θελουν να μπουν με πανελληνιες.Η προκυρηξη αναφερει οτι μεχρι 09- 07 -2009 ημέρα Πέμπτη πρεπει να καταθεσουμε τα χαρτια και να εχουμε περασει υγειονομικες εξετασεις.Ομως 09- 07 -2009 οι βασεις δεν θα εχουν βγει.Πως θα ξερει ο αλλος αν εχει περασει??:confused:οποιος γνωριζει ας απαντησει.

Ευχαριστω.

Σωστή η παρατήρηση σου....Λογικά απο την στιγμή που έχει περάσει θα μπαίνει κ όλας...Όποιος γνωρίζει κάτι ας μας πεί..

marios.sp
24-05-2009, 21:43
Σωστή η παρατήρηση σου....Λογικά απο την στιγμή που έχει περάσει θα μπαίνει κ όλας...Όποιος γνωρίζει κάτι ας μας πεί..

Αλκιβιαδη μπορει να παρω αυριο το υπουργειο και να ρωτησω.παντως αν γνωριζει καποιος ας απαντησει!

mastropanagos
24-05-2009, 21:51
Τα καταθετεις εσυ και αμα περασεις,περασες....

marios.sp
24-05-2009, 22:14

Απλα επειδη εχω μοιοποια θα πρεπει να κανω γρηγοροτερα την επεμβαση για να προλαβω μεχρι 09-07

φανούλα
24-05-2009, 22:15
Όλοι όσοι θέλουν να περάσουν ΑΕΝ πάνε στη σχολή και κάνουν τα χαρτιά τους και εφόσον δεν περάσουν τα χαρτιά τους απορρίπτονται... κάπου το είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι που, μπορεί και στην προκύρηξη;)

alkiviadis
24-05-2009, 22:17

Ε και αν δεν περάσεις έχεις το απολύτηριο για σωστική λέμβο..σιγα.... ;)

BillyS
25-05-2009, 03:50
Όλοι όσοι θέλουν να περάσουν ΑΕΝ πάνε στη σχολή και κάνουν τα χαρτιά τους και εφόσον δεν περάσουν τα χαρτιά τους απορρίπτονται... κάπου το είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι που, μπορεί και στην προκύρηξη;)

tote tha ine ligo ksenera :S tsampa agorasame diplotipa k vgalame plakes k fotografies.. ma mou 50 evro eksoda peripou xodrika. e ekei tous vrizis :D

thanassis sideris
25-05-2009, 11:12
paidia egw den pernaw me panellhnies kai anagastika meapoluthrio.....mou eipan omws pws thelei meso gia na mpeis(kai gia na pw thn alhthia mou den pisteuw pws ha vgalw kai kana trelo apoluthrio kana 14 me 15 to polu.....)sos

Νικόλας
25-05-2009, 11:15
μέσο για να μπείς στην σχολη??έλεος βρε παιδιά πρωί πρωί λες και σφαζονται όλοι να μπουν και δεν έχει θέσεις :D

thanassis sideris
25-05-2009, 11:18
sigoura re file?ase re den goustarw na paw na ginw tpt psiktikos h hlektrologos gia na kanw sunthrhseis sta karavia thelw original nautikos(megalh trela xwris pareksighsh)

φανούλα
25-05-2009, 11:21
Γεια σου βρε Νικόλα:D:D!!! Εμείς ξεκινάμε αύριο πανελλήνιες αλλά έχουμε καλό απολυτήριο σε περίπτωση ανάγκης:p!!! Τα λέμε μέσα πρώτα ο Θεός;)....

Νικόλας
25-05-2009, 11:27
sigoura re file?ase re den goustarw na paw na ginw tpt psiktikos h hlektrologos gia na kanw sunthrhseis sta karavia thelw original nautikos(megalh trela xwris pareksighsh)
οχι ρε φίλε σίγουρα 1000000% τι μέσο να θές για τις ΑΕΝ ε΄δω τάμα κάνουν να την δηλώσουν παιδιά να γεμίσει
μάλλον εκείνος που στο είπε κάτι άλλο θα είχε στο μυαλό του :D
φανούλα καλή επιτυχία εσύ αρχίζει εγώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΕΛΟΣ
αλλά επειδή τα έκανα σ.....α8-) θα δούμε απο το απολυτήριο

thanassis sideris
25-05-2009, 11:29
Γεια σου βρε Νικόλα:D:D!!! Εμείς ξεκινάμε αύριο πανελλήνιες αλλά έχουμε καλό απολυτήριο σε περίπτωση ανάγκης:p!!! Τα λέμε μέσα πρώτα ο Θεός;)....
fani dld poso apoluthrio exeis an epitrepetai?

φανούλα
25-05-2009, 11:32
17 χώρια το lower:D:D:D αλλά μη φοβάσαι κι εσύ μια χαρά σε βρίσκω:p
Νικόλα σε ευχαριστώ και σε σένα!!! Άντε κουράγιο!!! Τελειώνεις......

thanassis sideris
25-05-2009, 11:37
kala pes oti perasa me apoluthrio(leme) mhpws 3eretai poioes einai oi sxoles pou exeis tis perissoteres kenes theseis?

Νικόλας
25-05-2009, 11:37
17??:shock::shock:
εδώ εγώ λέω για ένα 15 και εσύ 17 ??
τετάρτη τελειώνω!!!!!:p

φανούλα
25-05-2009, 11:41
kala pes oti perasa me apoluthrio(leme) mhpws 3eretai poioes einai oi sxoles pou exeis tis perissoteres kenes theseis?
Αυτό φίλε κανείς δεν το ξέρει ακόμα:cool:
Νικόλα γι αυτό τόσο καιρό είχα χαθεί από το φόρουμ:p Ήθελα να εξασφαλίσω ότι του χρόνου θα είμαι εκεί:D και δεν εννοώ μόνο τη σχολή αλλά και στο nautilia.....

thanassis sideris
25-05-2009, 12:00
Αυτό φίλε κανείς δεν το ξέρει ακόμα:cool:
Νικόλα γι αυτό τόσο καιρό είχα χαθεί από το φόρουμ:p Ήθελα να εξασφαλίσω ότι του χρόνου θα είμαι εκεί:D και δεν εννοώ μόνο τη σχολή αλλά και στο nautilia.....
pantws tha uparxoun pisteuetai arketes theseis?

Νικόλας
25-05-2009, 12:05
μα η προκύρηξη λέει δεν έχεις δεί ?

thanassis sideris
25-05-2009, 12:06
μα η προκύρηξη λέει δεν έχεις δεί ?
file exeis dikio sugnomh alla ayth thn stigmh eimai trela anxwmenos

M a R i N a
25-05-2009, 12:53
re paidia sigoura tha mas paroun me to apolluthrio?epeidh ta ekana xalia me tis panellinies exw anxwthei polu den kserw ti tha ginei......tous pairnoun olous osous dhlwnoun me apolluthrio?

BillyS
25-05-2009, 13:21
re paidia sigoura tha mas paroun me to apolluthrio?epeidh ta ekana xalia me tis panellinies exw anxwthei polu den kserw ti tha ginei......tous pairnoun olous osous dhlwnoun me apolluthrio?

koita re c k egw afto to anxos exw.. alla ena pedi p ine mesa stin aen xoris na thelw na s prosvalo m ipe to eksis. << re malaka edw vazoune gynaikes mesa sti sxoli kai den tha valoune esena? >> tora egw ipotheto oti tous vazoune olous epidi kseroun oti poloi ta paratane sto proto eksamino... gia xilious logous... alla i vlakia ine oti benoun poloi me to apolitirio gia na paroune anavoli sto strato.. k bori na s pari tin thesi kapios tetios p dn tha patisi to podi t stin sxoli.. egw pistevo olous tha mas paroune!

thanassis sideris
25-05-2009, 13:23
koita re c k egw afto to anxos exw.. alla ena pedi p ine mesa stin aen xoris na thelw na s prosvalo m ipe to eksis. << re malaka edw vazoune gynaikes mesa sti sxoli kai den tha valoune esena? >> tora egw ipotheto oti tous vazoune olous epidi kseroun oti poloi ta paratane sto proto eksamino... gia xilious logous... alla i vlakia ine oti benoun poloi me to apolitirio gia na paroune anavoli sto strato.. k bori na s pari tin thesi kapios tetios p dn tha patisi to podi t stin sxoli.. egw pistevo olous tha mas paroune!
makari na einai etsi opws ta les

M a R i N a
25-05-2009, 13:28

den kserw exw polu anxos giati den exw katalavei akrivws thn diadikasia ths eisagwghs me to apolluthrio.dhl prepei na exeis ena sugekrimeno vathmo apollhturiou?

alkiviadis
25-05-2009, 13:29

Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο....Όπως εχει πεί και ο Μαστροπαναγός:<<1200 θα προκυρηχθουν,1000 θα γεμισουν,700 θα πανε στις σχολες,500 θα συνεχισουν μετα το πρωτο μπαρκο και καπου στους 200 θα αποφοιτησουν κανονικα στα 4 χρονια.....
Οι αριθμοι θεσων ειναι τυχαιοι,απλα το ποσοστο ειναι πανω κατω αυτο καθε χρονο.....Καλυφθηκατε μερικοι νομιζω...>>Όπως λέει καλυφθήκατε...

alkiviadis
25-05-2009, 13:30
den kserw exw polu anxos giati den exw katalavei akrivws thn diadikasia ths eisagwghs me to apolluthrio.dhl prepei na exeis ena sugekrimeno vathmo apollhturiou?

Δίαβασε όλο αυτό το θέμα και τα άλλα στο φορουμ και θα καλυφθείς απόλυτα.Και εκτός αυτού μπορείς να ρωτήσεις και σε κάποιο λιμεναρχείο ή σε κάποια σχολή

maridas2np
25-05-2009, 16:26
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο ενώ έχω διαβάσει προσεκτικά και την προκήρυξη και όλο το θέμα στο φόρουμ δεν έχω καταφέρει να βρω απάντηση:

1.Στην πρώτη γενική κατηγορία οι θέσεις που δίνει είναι 353 δεν ορίζει τι γίνεται με το 10% του ΥΠΕΠΘ λογικά πρέπει να είναι από 353 στις 35?

2.Ερώτηση τι συμφέρει λοιπόν από τις δυο κατηγορίες ? και αν μπορείς να συμμετάσχεις και στις δυο? Δηλαδή ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ?

3.Στο ποια σχολή (γεωγραφικά ) θα μπεις πάει με βάση πάλι τα μόρια?

φανούλα
25-05-2009, 16:38
1.Στην πρώτη γενική κατηγορία οι θέσεις που δίνει είναι 353 δεν ορίζει τι γίνεται με το 10% του ΥΠΕΠΘ λογικά πρέπει να είναι από 353 στις 35?
2.Ερώτηση τι συμφέρει λοιπόν από τις δυο κατηγορίες ? και αν μπορείς να συμμετάσχεις και στις δυο? Δηλαδή ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ?
3.Στο ποια σχολή (γεωγραφικά ) θα μπεις πάει με βάση πάλι τα μόρια?

1. Ναι
2. Μπορείς και στις δύο να συμμετάσχεις
3. Όχι. Συνήθως πάει με τις κενές θέσεις αλλά πάντα έχουν θέσεις όλες
Αυτά;)

maridas2np
25-05-2009, 17:14
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ A LOT

LIZZIE
25-05-2009, 17:29
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΘΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΥΞΗΣΑΝΕ ΑΠΟ 25 ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ 26 (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ) ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ:cool:

thanassis sideris
25-05-2009, 19:03
uparxei periptosh fetos na exei au3uthei h zhthsh ths sxolhs?

Νικόλας
25-05-2009, 19:21
φίλε μου καταλαβαίνω όλοι είμαστε αγχωμένοι τώρα αλλά κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει γιατί ειναι φυσικό που να ξέρουμε
ηρεμία και κάθε πράμα στο καιρό του και ο κολίος τον αύγουστο :D

φανούλα
25-05-2009, 19:28
Άντε μαζί με τα αποτελέσματα θα πάρουμε κι ένα κολιό:mrgreen::lol::lol: αλλά προς το παρών ψυχραιμίααααααα!!!!!!

maridas2np
26-05-2009, 12:00
Καλημέρα και πάλι … και άλλη απορία αν ξέρει κάποιος… στην σελίδα 6 λέει ότι πρέπει οι υποψήφιοι της ΤΡΙΤΗΣ γενικής κατηγορίας να καταθέσουν τα χαρτιά τους μέχρι τις 10/09/09 .
Η ερώτηση είναι δεν είναι πολύ αργά ? επίσης σήμερα ρώτησα στο υπουργείο και μου είπαν ότι οι ΑΕΝ κλείνουν τέλος Ιουνίου (οι γραμματείες )και ότι δεν είναι 10/9 αλλά 10/6 ξέρει κάποιος τι παίζει.
Δεν θέλω να πανικοβάλω κανέναν αλλά μήπως, κάποιος ξέρει τι παίζει???

Angus
26-05-2009, 12:04
10/6 αποκλειεται....γιατι απολυτηριο δεν θα εχεις για να τους το δωσεις που θελουν

maridas2np
26-05-2009, 12:10
Μιλησα μαζι τους ξανα και μου ειπαν καλο θα ηταν μεχρι 10/6 γιατι μετα θα εχει πολυ λιγοτερο κοσμο στις γραμματειες. απλα αν εχεις κανει 6 χρονια ΤΕΙ μαθαινεις να φυλαγεσε απο παντου.

alkiviadis
26-05-2009, 12:20
welcome to greece για να την βρεις ... λογικο ειναι αυτο παιδια απλα επειδη ηδη τελειωσα ΤΕΙ και εχω καει απο τον χυλο φυσαω και το γιαουρτι πλεον. λες να λεγαν οτι στο ΥΕΝ? παλι λογικο δεν ειναι οτι κλεινουν οι γραμματειες?

Εφόσον στις 20 ξεκινάει η εξεταστική δεν είναι καθόλου λογικό...Τώρα αν κάνω λάθος διορθώστε με..

mastropanagos
26-05-2009, 15:09
Εφόσον στις 20 ξεκινάει η εξεταστική δεν είναι καθόλου λογικό...Τώρα αν κάνω λάθος διορθώστε με..
Η γραμματεια ειναι εκει μεχρι και την ανακοινωση των αποτελεσματων της εξεταστικης..Καλο Ιουλιο δηλαδη...

M a R i N a
27-05-2009, 20:00
sorry an kourazw alla exw mia aporria.h prokuriksh anaferei oti:
6. Ο τελικός βαθμός κατάταξης των υποψηφίων της ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ είναι ο γενικός βαθμός του Απολυτηρίου ή Πτυχίου. Dhl oso poio megalo vathmo apoluthriou exeis toso to kalutero?

mastropanagos
27-05-2009, 21:37
sorry an kourazw alla exw mia aporria.h prokuriksh anaferei oti:
6. Ο τελικός βαθμός κατάταξης των υποψηφίων της ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ είναι ο γενικός βαθμός του Απολυτηρίου ή Πτυχίου. Dhl oso poio megalo vathmo apoluthriou exeis toso to kalutero?
Νομιζω οτι αυτο ειναι ευκολονοητο και τελειως απλο...
Λογικο δεν ειναι οσο πιο μεγαλο βαθμο εχεις τοσο πιο καλα να ειναι???

Eng
27-05-2009, 21:57
Φιλαρακι μου, μου θυμιζεις τους απεσταλμενους δημοσιογραφους σε εμπολεμη ζωνη. Παντα εκει για να σου μεταφερουν οπως πραγματικα εχουν τα πραγματα! Ξεκαθαρα και Εμπεριστατομενα! Να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντα!!

mastropanagos
28-05-2009, 12:20
Φιλαρακι μου, μου θυμιζεις τους απεσταλμενους δημοσιογραφους σε εμπολεμη ζωνη. Παντα εκει για να σου μεταφερουν οπως πραγματικα εχουν τα πραγματα! Ξεκαθαρα και Εμπεριστατομενα! Να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντα!!
Προσπαθω να ριξω τα φωτα μου οσο πιο καλα μπορω,γιατι ειναι θεμα που το σπουδαζω.....;)

marios.sp
28-05-2009, 21:05
Πηρα σημερα το υπουργειο και ρωτησα σχετικα με την ημερομηνια που μπορεις να καταθεσεις τα χαρτια σου και να περασεις απο γιατρους.
Ειναι μεχρι 9/7 αλλα ρε παιδια αφου δεν θα εχουν βγει οι βασεις πως γινεται να περασεις γιατρους??

φανούλα
28-05-2009, 21:14
Το έχουμε πει εδώ.....

marios.sp
28-05-2009, 21:19
Α μαλιστα ευχαριστω πολυ φανουλα!!

Pancito
28-05-2009, 21:34
Αν δε βγαλω μεσο ορο δεκα στις πανελληνιες λετε να κανω μηχανογραφικο η δεν εχει κανενα νοημα?

alkiviadis
28-05-2009, 22:24
Αν δε βγαλω μεσο ορο δεκα στις πανελληνιες λετε να κανω μηχανογραφικο η δεν εχει κανενα νοημα?

Μα αν δεν βγάλεις 10 δεν περνάς τη βάση οπότε δεν σου δίνουν και μηχανογραφικό,χάνεις αυτό το δικαίωμα...

marios.sp
28-05-2009, 23:03
Μα αν δεν βγάλεις 10 δεν περνάς τη βάση οπότε δεν σου δίνουν και μηχανογραφικό,χάνεις αυτό το δικαίωμα...

Νομιζω οτι ειχα ακουσει οτι και αυτοι που εχουν κατω απο 10(κοντα στο 10)να κανουν μηχανογραφικο.Δεν ειναι σιγουρο ομως!

alkiviadis
28-05-2009, 23:12
Νομιζω οτι ειχα ακουσει οτι και αυτοι που εχουν κατω απο 10(κοντα στο 10)να κανουν μηχανογραφικο.Δεν ειναι σιγουρο ομως!

Αυτό συμβαίνει επειδή η βάση δεν είναι καθαρό 10 μπορεί η βάση να πέσει στο 9,5 για διάφορους λόγους αλλά δεν είναι κάτι στο οποίο μπορείς να στηριχτείς γιατί πολύ απλά δεν συμβαίνει πάντα....

Pancito
29-05-2009, 11:41
Εγω απο οσο ξερω οσο και να βγαλεις μπορεις να κανεις μηχανογραφικο..

GeorgeGr
29-05-2009, 12:05
3erete an sthn AEN twn Xaniwn borw na bw me va8mo apolitiriou (3h genikh kathgoria)? h se kapoia allh pou h foithsh ths ein eswterikh?

mastropanagos
29-05-2009, 12:48
3erete an sthn AEN twn Xaniwn borw na bw me va8mo apolitiriou (3h genikh kathgoria)? h se kapoia allh pou h foithsh ths ein eswterikh?
Η τριτη γενικη κατηγορια και ολες οι κατηγοριες δεν ισχυουν για μερικες ΑΕΝ,ισχυουν για ΟΛΕΣ....

GeorgeGr
29-05-2009, 13:10
Στις ΑΕΝ μικτής φοίτησης ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΚΥΜΗΣ – ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ – ΣΥΡΟΥ –ΥΔΡΑΣ και ΧΙΟΥ, για λόγους ενδιαίτησης, οι σπουδάστριες υποχρεωτικά ακολουθούν εξωτερική φοίτηση κατά παρέκκλιση της διάταξης της παρ. 1 του άρθρου 38 του Εσωτερικού Κανονισμού των ΑΕΝ.

Eida auto kai to berdeya mallon...
Euxaristw polu.

mastropanagos
29-05-2009, 14:26
Στις ΑΕΝ μικτής φοίτησης ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΚΥΜΗΣ – ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ – ΣΥΡΟΥ –ΥΔΡΑΣ και ΧΙΟΥ, για λόγους ενδιαίτησης, οι σπουδάστριες υποχρεωτικά ακολουθούν εξωτερική φοίτηση κατά παρέκκλιση της διάταξης της παρ. 1 του άρθρου 38 του Εσωτερικού Κανονισμού των ΑΕΝ.

Eida auto kai to berdeya mallon...
Euxaristw polu.

Αυτο ειναι αλλο πραγμα...Ειναι για τις κοπελες και λεει οτι δεν μενουν μεσα στις σχολες αλλα εξω...

Giannis...
29-05-2009, 14:38
Αυτο ειναι αλλο πραγμα...Ειναι για τις κοπελες και λεει οτι δεν μενουν μεσα στις σχολες αλλα εξω...
Εγω παντως ξερω οτι στην ΑΕΝ Χανιων μενουν μεσα κανονικοτατα...

newsman
29-05-2009, 15:55
Λοιπόν παιδιά!Επειδή βλέπω πολλές απορίες οι ποίες οφείλονται στην μη ανάγνωση της προκήρυξης έχω να πώ τα εξής!
1)όσοι θέλουν να μπουν με απολυτήριο ανήκουν στην τρίτη γενική κατηγορία
2)όσο καλύτερο βαθμό απολυτηρίου έχεις τόσο το καλύτερο.
3)αν έχεις στην κατοχή σου και ένα δίπλωμα αγγλικών τότε ο βαθμός του απολυτηρίου αυξάνετε ανάλογα με το δίπλωμα από 1000 μέχρι 2000 μόρια
4)αν μία κατηγορία δεν γεμίσει τότε οι κενές της θέσεις καταλαμβάνοντε από άτομα άλλων κατηγοριών
π.χ. και οι πρώτη και η τρίτη γενική κατηγορία παίρνει 400 πλοιάρχους και 420 μηχανικούς έκαστος.Σε περίπτωση που η πρώτη κατηγορία μαζέψει μόνο 350 πλοιάρχους και η τρίτη μαζέυει 450 τότε οι 50 επιπλέον της τρίτης μπαίνουν αφόυ έχουν περισέψει θέσεις απο την πρώτη.
5)τις αιτήσεις σας καλό ειναι να τις συμπλιρώσετε στη κοντινότερη ΑΕΝ με την βοήθεια της γραμματείας για να μην γίνει και κανενα λάθος.
6)και σε άλλη πόλη να σας στείλουν αν είστε αγόρια θα μείνετε για 2 μήνες εσωτερικοί και στη συνέχεια τους περισσότερους τους στέλνουνε στην σχολή που θα ζητήσουν(ρώτησα καθηγητή της σχολής για αυτό το θέμα)
7)αυτό που είπε ο μαστροπανάγος ότι δηλαδή προκιρίσοντε 1200 ατομα μαζεύοντε 1000 στο πρώτο εξάμηνο μένουν 700 τελειώνουν το πρώτο έτος 400 και τελικά αποφοιτούν 200 ισχύει.

alkiviadis
29-05-2009, 16:18
Εγω απο οσο ξερω οσο και να βγαλεις μπορεις να κανεις μηχανογραφικο..

Μα αν δεν περάσεις την βάση τι νόημα έχει να σοθ δώσουν μηχανογραφικό εφόσον δεν περνάς πουθενά???Παράλογο είναι αυτό που λες....

GeorgeGr
29-05-2009, 16:42
Λοιπόν παιδιά!Επειδή βλέπω πολλές απορίες οι ποίες οφείλονται στην μη ανάγνωση της προκήρυξης έχω να πώ τα εξής!
1)όσοι θέλουν να μπουν με απολυτήριο ανήκουν στην τρίτη γενική κατηγορία
2)όσο καλύτερο βαθμό απολυτηρίου έχεις τόσο το καλύτερο.
3)αν έχεις στην κατοχή σου και ένα δίπλωμα αγγλικών τότε ο βαθμός του απολυτηρίου αυξάνετε ανάλογα με το δίπλωμα από 1000 μέχρι 2000 μόρια
4)αν μία κατηγορία δεν γεμίσει τότε οι κενές της θέσεις καταλαμβάνοντε από άτομα άλλων κατηγοριών
π.χ. και οι πρώτη και η τρίτη γενική κατηγορία παίρνει 400 πλοιάρχους και 420 μηχανικούς έκαστος.Σε περίπτωση που η πρώτη κατηγορία μαζέψει μόνο 350 πλοιάρχους και η τρίτη μαζέυει 450 τότε οι 50 επιπλέον της τρίτης μπαίνουν αφόυ έχουν περισέψει θέσεις απο την πρώτη.
5)τις αιτήσεις σας καλό ειναι να τις συμπλιρώσετε στη κοντινότερη ΑΕΝ με την βοήθεια της γραμματείας για να μην γίνει και κανενα λάθος.
6)και σε άλλη πόλη να σας στείλουν αν είστε αγόρια θα μείνετε για 2 μήνες εσωτερικοί και στη συνέχεια τους περισσότερους τους στέλνουνε στην σχολή που θα ζητήσουν(ρώτησα καθηγητή της σχολής για αυτό το θέμα)
7)αυτό που είπε ο μαστροπανάγος ότι δηλαδή προκιρίσοντε 1200 ατομα μαζεύοντε 1000 στο πρώτο εξάμηνο μένουν 700 τελειώνουν το πρώτο έτος 400 και τελικά αποφοιτούν 200 ισχύει.

Euxaristw gia tis dieukriseis... Thn exw diavasei thn prokurh3h apla eixa kapoies apories...
Kai logo anxous epeidh 8elw opwsdhpote na bw sthn AEN twn Xaniwn k dn 8 exw kai polu kalo apolitirio...

LIZZIE
30-05-2009, 21:13

Ευχαριστω.

τα αποτελασματα των πανελλαδικων εξετασεων βγαινουν 22-23 ιουνιου. Αν δεν πιανεισ τη βαση των σχολων δεν μπορεισ να περασεισς ανεξαρτητα απο τισ υγειονομικεσ, αν περασεις δηλ. τισ υγειονομικεσ δε σημαινει οτι περασες και στη σχολη γενικοτερα, πρεπει να βγαζεισ και την καταληλη βαθμολογια. Τισ υγειονομικες σκαλο ειναι να ξεκινησεις να τις κανεις.πρωτα κανεις τις υγειονομικεσ, αν περασεισ απο εκει περιμενεισ το βαθμο των πανελληνιων αλλιωσ αποκλεινεσσαι τελειωσ. Ελπιζω να σε βοηθησα αρκετα:D

mastropanagos
30-05-2009, 21:57
Εγω παντως ξερω οτι στην ΑΕΝ Χανιων μενουν μεσα κανονικοτατα...
Η προκηρυξη αναφερει σε ποιες δεν μενουν μεσα...Την ΑΕΝ Χανιων δεν την αναφερει αρα λογικο αυτο που λες...

Giannis...
30-05-2009, 22:25
Η προκηρυξη αναφερει σε ποιες δεν μενουν μεσα...Την ΑΕΝ Χανιων δεν την αναφερει αρα λογικο αυτο που λες...
Το ανεφερα επειδη λογω των ημερων(πανελληνιες,υγειονομικες εξετασεις κτλ.) τα παιδια ειναι πολυ πιεσμενα και να μη νομιζουν οτι σε ολες τις σχολες μικτης φοιτησης πρεπει να δηλωσουν εξωτερικη φοιτηση.

marios.sp
31-05-2009, 11:52
τα αποτελασματα των πανελλαδικων εξετασεων βγαινουν 22-23 ιουνιου. Αν δεν πιανεισ τη βαση των σχολων δεν μπορεισ να περασεισς ανεξαρτητα απο τισ υγειονομικεσ, αν περασεις δηλ. τισ υγειονομικεσ δε σημαινει οτι περασες και στη σχολη γενικοτερα, πρεπει να βγαζεισ και την καταληλη βαθμολογια. Τισ υγειονομικες σκαλο ειναι να ξεκινησεις να τις κανεις.πρωτα κανεις τις υγειονομικεσ, αν περασεισ απο εκει περιμενεισ το βαθμο των πανελληνιων αλλιωσ αποκλεινεσσαι τελειωσ. Ελπιζω να σε βοηθησα αρκετα:D

Οκ lizzie σε ευχαριστω πολυ.απλα εχω αγχωθει λιγο με το θεμα του λειζερ επειδη εχω μοιοπια.Δηλαδη φαντασου να κανω λειζερ και μετα να μην περασω επειδη δεν επιασα την βαθμολογια.αν και πιστευω οτι εχω πιασει την βαση του 10 αλλα κραταω τις επιφιλαξεις μου!!

LIZZIE
31-05-2009, 19:25
Οκ lizzie σε ευχαριστω πολυ.απλα εχω αγχωθει λιγο με το θεμα του λειζερ επειδη εχω μοιοπια.Δηλαδη φαντασου να κανω λειζερ και μετα να μην περασω επειδη δεν επιασα την βαθμολογια.αν και πιστευω οτι εχω πιασει την βαση του 10 αλλα κραταω τις επιφιλαξεις μου!!

Καλο ειναι που θα το κανεις, μπραβο.Καλη επιτυχια σου ευχομαι και με τα αποτελεσματα, σκεψου θετικα και μην αγχωνεσαι!!!:D

marios.sp
31-05-2009, 20:43
Καλο ειναι που θα το κανεις, μπραβο.Καλη επιτυχια σου ευχομαι και με τα αποτελεσματα, σκεψου θετικα και μην αγχωνεσαι!!!:D

Μακαρι!!απο το ποστ σου και στου Θεου το αυτι!

billl
01-06-2009, 23:33
Δηλαδη μονο μυωπια και παθολογο?εξετασεις αιματος κτλ δεν κανουν?

LIZZIE
03-06-2009, 19:35
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΗΡΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΠΛΟΙΑΡΧΟ!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ:cool:

φανούλα
03-06-2009, 19:38
:confused::confused::confused:.......

newsman
03-06-2009, 20:30
:confused::confused::confused:.......
Άσε Φανούλα...και περνάνε οι ριμάδες οι μέρες και όλο και πιο πολύ αγχώνομαι...και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμα απο τις υγειονομικές εξετάσεις....

φανούλα
03-06-2009, 22:19
Relaaaaax φίλε και συνάδελφε:D:D!! Απλά δεν κατάλαβα πως βγήκε η LIZZIE κατάλληλη για καπετάνισσα από τώρα αφού δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα ακόμα. Εγκρίθηκαν μάλλον οι υγειονομικές εξετάσεις της φαίνεται:p!! Εσύ τι μέσο όρο βγάζεις περίπου??

newsman
04-06-2009, 00:41
Relaaaaax φίλε και συνάδελφε:D:D!! Απλά δεν κατάλαβα πως βγήκε η LIZZIE κατάλληλη για καπετάνισσα από τώρα αφού δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα ακόμα. Εγκρίθηκαν μάλλον οι υγειονομικές εξετάσεις της φαίνεται:p!! Εσύ τι μέσο όρο βγάζεις περίπου??

με κόβω γύρο στο 13 με 14 συν το lower που έχω....είμαι χαμηλά λες?

alkiviadis
04-06-2009, 09:01
με κόβω γύρο στο 13 με 14 συν το lower που έχω....είμαι χαμηλά λες?

Mια χαρά είσαι αδερφέ..Μην αγχώνεσαι σε λίγο καιρό θα κάνεις και τα χαρτιά σου και θα είσαι κομπλέ..! ;)

alkiviadis
04-06-2009, 09:23
Άσε Φανούλα...και περνάνε οι ριμάδες οι μέρες και όλο και πιο πολύ αγχώνομαι...και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμα απο τις υγειονομικές εξετάσεις....

Ρε ηρεμίστε έχουμε χρόνο....Μέχρι Σεπτέμβριο δεν δηλώνεις????

marios.sp
04-06-2009, 12:30
Ρε ηρεμίστε έχουμε χρόνο....Μέχρι Σεπτέμβριο δεν δηλώνεις????

Μέχρι Σεπτέμβριο ειναι για την τριτη γενικη κατηγορια(απολυτηριο),για αυτους που ειναι πρωτη γενικη κατηγορια(πανελληνιες)ειναι μεχρι 9/7

LIZZIE
04-06-2009, 13:51

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΕΩ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΣΕ... ΑΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΨΙΛΟΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ (ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ) ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΪΖΕΡ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ.

newsman
04-06-2009, 16:43
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΕΩ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΣΕ... ΑΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΨΙΛΟΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ (ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ) ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΪΖΕΡ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ.

οπότε τώρα κοπελιά είσαι FIX!

marios.sp
04-06-2009, 18:00

liezzie μπορεις να μου πεις οταν πηγες τι εξετασεις σου ζητησανε?

LIZZIE
05-06-2009, 10:23
liezzie μπορεις να μου πεις οταν πηγες τι εξετασεις σου ζητησανε?

ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΘΩΡΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ . ΜΕΤΑ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΟ, ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΕΝΤΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΙΑ ΚΑΙ ΜΥΩΠΙΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ Ή ΟΧΙ.

marios.sp
05-06-2009, 10:53
ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΘΩΡΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .

Η ακτινογραφια πρεπει να εχει και φωτογραφια σου πανω?κατι τετοιο λεει η προκυρηξη..

LIZZIE
05-06-2009, 12:04
Η ακτινογραφια πρεπει να εχει και φωτογραφια σου πανω?κατι τετοιο λεει η προκυρηξη..

ΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ

marios.sp
05-06-2009, 12:16
ΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ
OK thanks βρε lizzie.θελω να μαζεψω ολα τα χαρτια που θελουν και να μου μεινει μονο οι εξετασεις γιατι στις 18 κανω λειζερ.ελπιζω να προλαβω!

sofakisamos
05-06-2009, 17:39
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΝΧΩΜΕΝΗ ΟΣΟ Κ ΕΣΕΙΣ..ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΥΕΑΝΕΘ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ?

alkiviadis
06-06-2009, 00:39
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΝΧΩΜΕΝΗ ΟΣΟ Κ ΕΣΕΙΣ..ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΥΕΑΝΕΘ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ?

Και τα δύο..Πρέπει να πάς πρώτα στο νοσοκομείο για μια ακτινογραφία με γνωμάτευση ιατρού και μετά με μερικές φωτογραφίες στην σχολή και θα σου πουν...

sofakisamos
06-06-2009, 10:05
:confused::confused::confused:ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ??ΣΕ ΑΕΝ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΣΑΜΟ....ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ...

thallasos
06-06-2009, 17:39
Kalispera...Endiaferomai na kanw ta xartia mou gia tin Sxoli ploiarxwn stin N.Mixaniwna kai tha ithela na kanw tis eksis erwtiseis:

1.Gia tis iatrikes eksetaseis prepei na katebw ston peirea na tis kanw i mporw kai edw stin thessaloniki?
2.Einai aparetito kapoios na exei ptuxio agglikwn gia na eisaxthei stis AEN?Exw ptyxio allis ksenis glwssas alla stin prokuriksi anaferontai mono ta agglika..

Tha ektimisw polu tin apantisi sas...kai euxaristw ek twn proterwn...

φανούλα
06-06-2009, 18:42
Kalispera...Endiaferomai na kanw ta xartia mou gia tin Sxoli ploiarxwn stin N.Mixaniwna kai tha ithela na kanw tis eksis erwtiseis:
1.Gia tis iatrikes eksetaseis prepei na katebw ston peirea na tis kanw i mporw kai edw stin thessaloniki?
2.Einai aparetito kapoios na exei ptuxio agglikwn gia na eisaxthei stis AEN?Exw ptyxio allis ksenis glwssas alla stin prokuriksi anaferontai mono ta agglika..
Tha ektimisw polu tin apantisi sas...kai euxaristw ek twn proterwn...
1. Μπορείς και στην Θεσσαλονίκη
2. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πτυχίο αγγλικών

Επίσης για το μέρος των υγειονομικών εξετάσεων πρέπει να ρωτήσετε στο κοντινότερο λιμεναρχείο σας και επίσης δηλώνεις εσύ τη σειρά προτεραιότητας που θέλεις να περάσεις στις ΑΕΝ;):p

vanessa619
08-06-2009, 19:39
na rotiso kati...
otan leei oti tha eksetastoume stin kolymvisi ennoei oti prepei na perasoume kapoio orio i apla na kseroume na kolympame?
giati den exoun anaferei kati gia xrono pou prepei na kanoume apostaseis i kati paromoio...

alkiviadis
08-06-2009, 19:44
na rotiso kati...
otan leei oti tha eksetastoume stin kolymvisi ennoei oti prepei na perasoume kapoio orio i apla na kseroume na kolympame?
giati den exoun anaferei kati gia xrono pou prepei na kanoume apostaseis i kati paromoio...

Απλά υπογράφεις μια υπεύθυνη δήλωση οτι ξέρεις να κολυμπάς ή σε πετάνε σε μια πισίνα να δουν αν ξέρεις...τίποτα περισσότερο νομίζω..

mastropanagos
08-06-2009, 19:46
Οταν με το καλο περασετε σε καποια ΑΕΝ θα σας πανε μετα απο λιγο καιρο σε καποια πισινα και θα σας βαλουν να κανετε μια μικρη αποσταση μεσα στη πισινα να δουν εαν ξερετε να κολυμπατε..Αυτο ειναι ολο...

vanessa619
08-06-2009, 19:49
na rotiso kai kati allo.. an kai nomizo pos ksero tin apantisi. apla na sigoureyto..

fetos sto sxoleio mas edosan ena xarti na symplirosoume an theloume na eimaste ypopsifioi gia stratiotikes sxoles, gia aen i gia tefa.
kai ego san proti epilogi eixa stratiotikes sxoles opote evala mono ayto. den evala tis aen. meta apo ligo kairo omos vgike i prokyriksi gia stratiotikes kai den pernao logo ypsous..
apo kei kai pera psyxoplakothika kai ekopsa to diavasma. tin 2i epilogi mou omos,tis aen, den tis eixa dilosei epeidi imoun sigouri oti tha mpo strato.
tora omos kai tin vasi tou 10 na peraso den mporo na mpo apo tin 1i katigoria e?
apo tin stigmi pou den eimai ypopsifia..
apla na sigoureyto thelo gia na min kano kamia vlakeia..

vanessa619
08-06-2009, 19:51
ax oraia eyxaristo... giati to eixa agxos mipos mas zitisoun tipota trelo!
:D

mastropanagos
08-06-2009, 19:52
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι απλα την δηλωνεις στο μηχανογραφικο,απο εκει και περα δεν ξερω κατι αλλο...Ετσι καναμε οταν εδινα εγω...

thallasos
08-06-2009, 19:55
Kalispera paidia...Na rwtisw an kaneis kserei sxetika me ta 2 taksidia ekpaideusis an eisai me atoma tis sxolis sou? An mporeis na epilekseis esu to taksidi pou tha kaneis? An uparxoun standar etaireies? Kai kurios na mou pei ton mistho pou pernei enas dokimos sto prwto kai sto deutero taksidi tou?

An mporouse kapoios na mou parathesei ena antistoixo link tha ton euxarstousa.

Akoma an iparxei kapoios pou thelei na perasei stin sxoli N.Mixaniwnas as mou steilei se private message to msn tou na milisoume sxetika me to thema...

thallasos
08-06-2009, 19:58
ax oraia eyxaristo... giati to eixa agxos mipos mas zitisoun tipota trelo!
:D
Apla dilwneis tin sxoli sou sto Mixanografiko, den isxuei opws stis alles stratiwtikes sxoles.An tin eixes dilwsei tote pou simplirwsate ekeina ta xartia i oxi einai to idio kai to auto (oson afora tis AEN Bebaia)

mastropanagos
08-06-2009, 20:00
Καταλαβαινω οτι ολοι θελετε να μαθετε πληροφοριες σχετικα με τις σχολες αλλα αν μπορειτε κοιταξτε το παρον θεμα καθως και τα υπολοιπα θεματα της εκπαιδευσης απο την αρχη και θα λυθουν το 99% των αποριων σας.....Ας μην ρωταμε τα ιδια και τα ιδια συνεχως...Ευχαριστω...

Kalispera paidia...Na rwtisw an kaneis kserei sxetika me ta 2 taksidia ekpaideusis an eisai me atoma tis sxolis sou? An mporeis na epilekseis esu to taksidi pou tha kaneis? An uparxoun standar etaireies? Kai kurios na mou pei ton mistho pou pernei enas dokimos sto prwto kai sto deutero taksidi tou?

An mporouse kapoios na mou parathesei ena antistoixo link tha ton euxarstousa.

Akoma an iparxei kapoios pou thelei na perasei stin sxoli N.Mixaniwnas as mou steilei se private message to msn tou na milisoume sxetika me to thema...
Μπορει να τυχει να εισαι με αλλο ατομο δοκιμο απο καποια ΑΕΝ αλλα εσυ δεν επιλεγεις που θα πας και με ποιος θα εισαι,εσυ διαλεγεις οποια ναυτιλιακη θες να ταξιδεψεις μαζι της και απο εκει και περα αυτοι σε βαζουν σε ενα απο τα καραβια τους,οι μισθοι δεν ειναι στανταρ,απο εταιρια σε εταιρια κυμαινονται.....

sofakisamos
12-06-2009, 20:16
paidia ta xartia pou kanoume ta stelnoume se mia aen opoiadipote??eimai kata 98% sigouri giauto alla thelw mia epibaibewsi...euxaristw ek ton proterwn...!!!!

φανούλα
12-06-2009, 20:41
Να είσαι 100% σίγουρη:D:D

marios.sp
12-06-2009, 22:59
Να είσαι 100% σίγουρη:D:D

φανουλα τα στελνουμε η παμε εκει και τα συμπληρωνουμε???